Hyppäsimme poikani kanssa marraskuisena tiistaina ykkösen sporaan Mäkelänkadulla. Arskalle löytyi istumapaikka. Minä seisoin vieressä. Aamuruuhkassa nivelraitsikka tyhjeni ja täyttyi. Käännyimme Kurvissa Hesarille. Kuski kiihdytti menoa. Hesari oli tyhjä. Kivijalkojen kapakat ja puodit olivat vielä kiinni.

Ympyrätalon vieressä nuoret, huonokuntoiset kundit dokasivat yhteisestä pullosta krapulahuikkiaan, Sodan ajan naisen muistomerkin edessä. Äitien katseet eivät olleet varjelemassa näitä nuhjuisia, pesästä pudonneita poikasia. Näiden ihmisten tärkein tuki oli toimeentulotuki.

Spora pysähtyi Flemarin ja Hesarin liikennevaloihin. Hurstinvalinnan leipäjono oli vasta kehkeytymässä. Tarkastelin ikkunasta jonottavia pienituloisia ihmisiä. Harmaantunut veljeni seisoi melko keulilla jonossa, lippakioskin tienoilla. Kerroin Arskalle havainnostani. Broidi äkkäsi meidät ja heilutti meille kättään. Me heilutimme takaisin. Nivel nytkähti jälleen liikkeelle.

Vaihdoimme Hesarin ja Brakun kulmassa toukkamaiseen kolmosen sporaan. Pääsimme istumaan yhdessä. Kolmonen kääntyi Kaarlenkadulle. Maahanmuuttoviraston vastaanottokeskuksen edusta oli tyhjä. Karhupuiston pysäkiltä sisään änkesi lisää matkustajia. Kallion kirjaston punatiilinen rakennus toi lapsuuden ensimmäiset lainastokäynnit mieleen. Kiskot kirskuivat jälleen.

Jäimme pois Porthaninkadun metroaseman pysäkillä. Ympyrätalon vieressä nuoret, huonokuntoiset kundit dokasivat yhteisestä pullosta krapulahuikkiaan, Sodan ajan naisen muistomerkin edessä. Äitien katseet eivät olleet varjelemassa näitä nuhjuisia, pesästä pudonneita poikasia. Näiden ihmisten tärkein tuki oli toimeentulotuki. Astelimme Arskan kanssa käsi kädessä Virastotalon terveysasemaa kohti.

Asetuimme siniselle tekonahkasohvalle orientoitumaan uuteen hoitopaikkaan ja henkilökuntaan.

Vastakkaiselle puolelle istahti kaksi naista. Toinen kertoi kaverilleen merkillisestä miesystävästään, joka ei halunnut seurustella varattoman naisen kanssa.

Arska vilautti sairausvakuutuskorttiaan ilmoittautumisluukulla. Meitä kehotettiin siirtymään vasemmalle odotusaulaan. Asetuimme siniselle tekonahkasohvalle orientoitumaan uuteen hoitopaikkaan ja henkilökuntaan. Vastakkaiselle puolelle istahti kaksi naista. Toinen kertoi kaverilleen merkillisestä miesystävästään, joka ei halunnut seurustella varattoman naisen kanssa. Yksipuolisen naimisiin menon ja yhteen muuttamisen hinku katkesivat seinään, kun naisella ei ollut varaa vipata seuralaiselleen sataa euroa. Naiset tsekkasivat yhdessä miehen lähettämiä tekstiviestejä.

Me astuimme sisään hammaslääkärin hoitohuoneeseen. Kaksi naista esitteli itsensä ja pyysi Arskaa ystävällisesti istumaan, jotta nukutukseen tarvittava kanyyli voitaisiin asentaa hänen ranteeseensa. Poika ei halunnut riisua takkiaan. Hän ei suostunut istumaan. Hän tahtoi vain lähteä sporalla kotiin. Ruiskautin pojan suuhun saamani satsin rauhoittavaa lääkettä. Tämä sylkäisi pahanmakuisen litkun lähes kokonaan pois suustaan. Mitkään suostuttelut ja maanittelut eivät auttaneet.

Edellinen kerta vammaisneuvolan hammashoitolan rauhallisessa ympäristössä ja tutun hoitohenkilökunnan kanssa työskennellen oli sujunut huomattavasti kivuttomammin.

Arska istahti lattialle, josta hänet kammettiin selälleen. Minä pidin omalla ruumiinpainollani lattialla maaten vahvan poikani rimpuilevaa ylävartaloa ja jalkoja paikoillaan, yksi hoitaja tarrautui oikeaan käteen ja apuun hälytetty toinen hoitaja tarttui vasempaan käteen. Anestesiahoitaja yritti parhaansa mukaan saada kanyylin paikoilleen ja teipattua sen vasempaan kämmenselkään.

Arska vääntelehti, potki, ja huusi ahdistunutta tuskaansa maailmalle ja itki peloissaan äitiään apuun. Minä yritin isänä lohdutella poikaani parhaani mukaan. Tämä ei ollut ensimmäinen eikä myöskään viimeinen kerta. Tähän ei totu koskaan. Edellinen kerta vammaisneuvolan hammashoitolan rauhallisessa ympäristössä ja tutun hoitohenkilökunnan kanssa työskennellen oli sujunut huomattavasti kivuttomammin.

Tajuttomalle Arskalle työnnettiin hengitysputki suun kautta kurkkuun. Nukutuksesta vastaava sairaanhoitaja pumppasi happea hänen keuhkoihinsa. Hengityksen tasaannuttua nostimme pojan yhteisvoimin hammaslääkärin tuolille hammaskiven poistoa varten. Hammaslääkäri liittyi joukkoon. Minä poistuin hoitohuoneesta.

Odotushuoneessa odotteli vuoroaan näkövammainen somalipoika isänsä kanssa. Väistin pojan käytävälle sojottavia pitkiä jalkoja. Isä pyyteli minulta anteeksi. Minä totesin:
— Älä turhaan pyydä minulta mitään anteeksi. Kaikki on hyvin.

Kävelin Toista linjaa pitkin Hagiksen halliin. Istahdin ensimmäisen kerroksen käytävän penkille ja katselin tarjolla olevien lihatuotteiden runsautta. Otin huikat mustaherukkamehua. Koetin sopeutua kehitysvammaisen poikani hammashoidolle välttämättömän nukutuksen ja sen esivalmistelun tuottamaan tuskaan ja irrottaa itseni hoitohuoneesta.

Kauppahalli menee pian remonttiin. Korjaustyön ajaksi torille rakennetaan väliaikainen, metallinen hallirakennus. Kiersin rakennustyömaan ja ostin itselleni torin kalavaunusta yhden savustetun nahkiaisen. Ympyräsuinen maistui hyvältä. Palasin kaupan kautta hammashoitolaan.

Kaksi aamulla kohtaamaani naista roudasi Virastotalon edessä pyörätuolissa istuvaa kehitysvammaista nuorta miestä invataksiin. Siirryin odotustilaan lukemaan kirjaa. Minut haettiin ajallaan Arskan luokse.

Autistinen ja näkövammainen poika vain toisteli, kuinka kivaa hänellä oli hammaslääkärissä ja sitä, mitä hän puuhaili päivittäin Roihuvuoressa. Hän kieltäytyi lähtemästä kotiin.

Kärräsin yhdessä hoitohenkilökunnan kanssa tajuttoman poikani pyörätuolilla heräämöön. Kiitin hoitajia onnistuneesta hammaskiven poistosta. Reikiä hampaista ei ollut löytynyt. Antibiootti oli tykitetty, kuten oli sovittu, kanyylin kautta pojan verenkiertoon. Hoitotoimenpide oli sujunut hyvin. Hoitohenkilökunta oli joutunut painimaan tänään useaan otteeseen.

Heräämössä parikymppinen somalipoika hoki vuoteessa maaten, euforisessa tilassa näkymättömään kännykkäänsä:
— Hammaslääkärissä on kiva olla. Minä jään tänne nukkumaan viikoksi. Minä tykkään saunasta, makaroneista ja kananugeteista. Minä en halua takaisin Roihuvuoreen.

Nostimme nukkuvan Arskan naapurivuoteeseen. Hoitaja kiinnitti hänen peukaloonsa anturin, joka mittasi pojan happisaturaatiota ja pulssia. Saatuaan naamarista vähän lisähappea hänen pulssinsa tasaantui ja happisaturaatiokin nousi riittävän korkeaksi. Jäin seuraamaan vuoteen viereen sydämen lyöntitiheyttä ja kudoksen happikyllästeisyyttä. Pyyhin kosteuspyyhkeellä hänen poskiltaan suusta valunutta verta.

Lähtiessä Arska kätteli empaattista, somalipojan kovaa kohtaloa sureksivaa heräämön hoitajaa.

Me poistuimme – isä ja poika – käsikynkässä, varovasti astellen hammashoitolasta.

Heräämön hoitaja toi somalipojalle punaisen mehujään ja tiedusteli ystävällisesti tämän vointia. Autistinen ja näkövammainen poika vain toisteli, kuinka kivaa hänellä oli hammaslääkärissä ja sitä, mitä hän puuhaili päivittäin Roihuvuoressa. Hän kieltäytyi lähtemästä kotiin.

Isä istui vuoteen vieressä tuolilla ja seurasi tapahtumia. Hän lähti tilaamaan taksia kotiinkuljetusta varten. Pienen kamppailun jälkeen saimme heräämön hoitajan ja pojan isän kanssa siirrettyä yhteisvoimin vastahakoisen pojan pyörätuoliin kotimatkaa varten.

Arska alkoi virota. Silmänsä avattuaan hän poisti hengitysputken suustaan ja happinaamarin kasvoiltaan. Lisäksi hän vaati kanyylin poistoa ranteestaan. Hoitaja arvioi hänen tilansa. Seurattuaan hänen vointiaan hän toteutti pojan toiveen ja toi punaisen mehujään. Minä tarjosin Arskalle suklaalla kuorrutetun ananasvohvelikarkin ja mustaherukkamehua. Lähtiessä Arska kätteli empaattista, somalipojan kovaa kohtaloa sureksivaa heräämön hoitajaa.

Me poistuimme – isä ja poika – käsikynkässä, varovasti astellen hammashoitolasta.

Laahustimme Toista linjaa pitkin eteenpäin katsellen. Laskeuduimme hissillä Hakaniemen metroasemalle. Jäimme puupenkille seuraaman metrojunien tuloa ja menoa. Kaivoin repusta banaanin, lihapiirakan ja tölkillisen limua. Puristimme lujasti toisiamme kädestä.
¤


¤
Kirjoittaja on helsinkiläinen mielenterveyskuntoutujien tietotekniikkakouluttaja ja kirjailija.

Kirjoitus on julkaistu alunperin sosiaalisessa mediassa.
¤

Kuva: Matti Laitinen. Kuvanmuokkaus Johanna Lehtonen – bedpanner (CC0) via Public Domain Files; Passion Pics Roben (CC0) via Pixabay; Free Stock Photos.

 

22 KOMMENTTIA

 1. Eräs lukemisen arvoinen artikkeli, vaikka sillä ei suoria yhtymäkohtia olekaan käsillä olevaan ’Marraskuisena tiistaina’-tekstiin:
  ”J Kärkkäinen Oy: Riitelyn sijaan isänmaan etu vaatii yhteistyötä”,
  http://www.nykysuomi.com/index.php/2017/11/03/j-karkkainen-oy-riitelyn-sijaan-isanmaan-etu-vaatii-yhteistyota/

  Kärkkäinenhän on joutunut zio-globalistien Suomen pääpropagandatorven Brysselin Pravdan halpamaisen hyökkäyksen kohteeksi – oltuaan aikaisemmin mm. vapaamuurareita vilisevän demlalaisen ”oikeus”-laitoksemme vainoamana koukkunokka Illmanin johdolla.
  Kärkkäisen mustamaalaamisessa on ollut mukana myös mm. vallanpitäjiemme propagandatorvi Yle sekä joukko yritysjohtajia kuten homoagendaa edistävä Finlaysonin Jukka Kurttila.

  • Kärkkäisen ei kannata masentua vaan ottaa mallia Gilad Atzmonista jota sionistit vainoavat täydellä teholla ja koko koneistollaan ymmärtämättä että niin tehdessään paljastavat vain oman saastaisen luonteensa. Atzmon ei hyväksy heidän kaksinaismoraaliaan ja henkisesti alamittaista ja rasistista toimintaansa.
   Asian tekee sionisteille kiusalliseksi se, että Atzmon on hylännyt Israelin (myös juutalaisuuden) jossa syntyi ja asui mutta käytyään armeijan häipyi maasta kritiikkinä maan harjoittamalle politiikalle.
   Hän on todellinen soturi joka taistelee oikeudenmukaisen maailman puolesta. Sionistit yrittävät tuhota hänen kirjojaan joista on tullut myyntimenestys.
   Neither right nor left, and anti-racist
   To grasp the dystopia in which we live read Being in Time – A Post Political Manifesto, Amazon.co.uk , Amazon.com and  here (gilad.co.uk).   
   http://www.gilad.co.uk/writings/2017/11/2/haaretz-published-gilad-atzmons-answer-to-zionist-zealot-ben-gidley
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=160484
   Gilad Atzmon ottaa kantaa tapaus Harvey Weinsteiniin … mielenkiintoista pohdintaa
   Harvey Weinstein, Sabbatai Zevi and Tikun Olam
   http://www.gilad.co.uk/writings/2017/11/1/harvey-weinsteinsabbatai-zeviandtikun-olam

   • lisäys .. Nykyisin Lontoossa asuva itsensä ex-juutalaiseksi luokitteleva Gilad Atzmon on jo pitkään käynyt monen muun juutalaisen rauhanaktivistin ja anti-sionistin kanssa omaa sotaansa sionisteja vastaan vaatien heitä lopettamaan palestiinalaisten kansanmurhan joka on häpeäksi kaikille maailman juutalaisille.
    Shlomo Sand on Tel Avivin yliopiston ex-prof. joka on kirjoittanut kirjan The Invention of Jewish People, videoita löytyy JuuTuupista
    Shlomo Sand: ‘I wish to resign and cease considering myself a Jew’
    https://www.theguardian.com/world/2014/oct/10/shlomo-sand-i-wish-to-cease-considering-myself-a-jew
    ”I am often even ashamed of Israel, particularly when I witness evidence of its cruel military colonisation, with its weak and defenceless victims who are not part of the “chosen people”.”

 2. Seuraava on Ylewatch-blogistin mainitsema pikku-uutinen 1.11.2017:

  ”Keskiviikon uutispäivän ykkösuutinen oli uudet verotiedot maamme kansalaisista. Uutinen Jorma Ollilan verotettavat pääomatulot viime vuonna 0 euroa panee mietityttämään. Ollilaa ei voi ainakaan syyttää verosuunnittelun puutteesta. Lieneekö hän saanut konsultointiapua yhdeltä suurimmalta globaalilta varjohallitukselta, 300:n komitealta? Tuorein lista 300:n komitean jäsenistä kun on vuotanut hiljattain Internettiin [Illuminati Leak: Full List of Current Members of Secret Society Exposed as ‘Committee Of 300’, http://www.alternativenewsnetwork.net/illuminati-leak-full-list-current-members-secret-society-exposed-committee-300/%5D, ja tuon listan mukaan sen ainoa suomalaisjäsen on Jorma Ollila. Foliohattujen vuoraukseen on tässä kohtaa turha kenenkään ryhtyä, kunhan vain todetaan, että 300:n komitea todella on olemassa. ”

  http://ylewatch.blogspot.fi/2017/11/ylen-uutisvirtaa-seuraamalla-seuraa.html

   • Kiitos linkistä. Siellähän se JO näyttää olevan hyvässä sionistiseurassa.
    Ainoa tunne mikä heräsi tätä itsensä ylentänyttä eliittiä kohtaan on syvä halveksunta. Kuinka tällainen pieni klaani voi ja kehtaa ottaa itselleen valtuuksia ja oikeuksia jotka heille eivät kuulu?
    Tässä olisi yliopistojen psykologeille hyvä ryhmä tutkia mitä psykopatia on ja miten se ilmenee.
    Viittaan tässä aiempiin tutkimuksiin joissa Trumpille saatiin isot kertoimet mutta tämä tärkeämpi joukko tai ydinryhmä (’deep state’, shadow government), joka Trumpiakin käskyttää, sivuutettiin vaikka juuri sitä olisi pitänyt tutkia.
    https://www.darkmoon.me/2017/is-trump-a-psychopath/

  • Joitakin huomioita tuosta 300 komitean jäsenluettelosta:

   Velkaponzi-rahajärjestelmällään suurinta osaa maailmasta orjuuttavat kasaarijuutalaiset SIONISTIT Rothschildit ovat siellä peräti viiden jäsenen voimalla.
   Mukana ovat itseoiketetusti tietysti samoin Bilderberg-sisäpiiriin kuuluvat H.Kissinger ja Rockefeller.

   MICHAIL GORBACHEV. Tosiaan Gorbachev ja Rockefeller – tästä muistuu mieleen seuraava:
   ”“The drive of the Rockefellers and their allies is to create a one-world government combining supercapitalism and Communism under the same tent, all under their control. Do I mean a conspiracy? Yes, I do. I am convinced there is such a plot, international in scope, generations old in planning, INCREDIBLY EVIL IN INTENT.”
   – Rep. Larry P. MacDonald, killed in Korean Air Lines 007, 1983

   Onko sitten ihmettelemistä, että valta-VALE-median viherpunikkien dominoma toimittajakaarti suoltaa taukoamatta kommunistisen Frankfurt-koulukunnan mädätysoppeihin perustuvaa kulttuurimarxistis-feminististä PERVERSIOPROPAGANDAA valmistaakseen maaperää KOMMUNISTISELLE Uudelle Maailmanjärjestykselle?!

   Ks.myös ”Bella Dodd – The ”New World Order” is Communism – In 1954, Bella Dodd, a high ranking defector from the US Communist Party, warned us that Masonic Jewish bankers are behind Communism, and this satanic cult controls the USA. Liberals and socialists are just window dressing for this sinister power which has subverted the West. Her book ”School of Darkness” requires a revisit.”, https://www.henrymakow.com/160303.html

   Löytyypä luettelosta J.Ollilan lisäksi Suomen valta-VALE-median ja siksi suomalaisten enemmistön suuresti arvostama Martti Ahtisaarikin – tosin Vastavalkea toi ansiokkaasti olennaisen täydennyksen tuohon Ahtisaaresta maalattuun kauniiseen kuvaan artikkelillaan https://vastavalkea.fi/2016/10/08/martti-ahtisaaresta-tuli-katkera/

   Myös Ruotsin aikaisempi pääministeri Carl Bildt on mukana. Tästäkin yleisesti suuresti arvostetusta valtiomiehestä annettua kuvaa täydentää Henning Witte:
   ”Carl Bildt Sveriges mest skadliga politiker och förrädare någonsin”,
   http://whitetv.se/en/no-free-medium-in-sweden/769-carl-bildt-sveriges-mest-skadliga-politiker-och-foerraedare-nagonsin.html

   Luonnollisesti EU-diktatuuri on vahvasti edustettuna kuten esim. alkoholisoitunut jesuiitta Jean-Claude Juncker.

   • Tuo ’BB-klaani’ (varjohallitus, eräänlainen mafia joka toimii haamumaisesti kulissien takana), on se ydinryhmä, joka pääosin on vastuussa ihmiskunnan ja planeetan nykytilasta. Se on saanut hankittua itselleen rahan voimin sellaisen tyrannimaisen vallan että se pystyy alistamaan poliittiset päättäjät omaan byrokratiaansa. Ellei alistu on vaarassa että tilaa itselleen ’kennedyt’.
    Rahan ja korporaatio-vallan avulla se pitää maailmaa omassa vaarallisessa ja tyrannimaisessa otteessaan pakottaen kansan pysymään sivuosassa, pelkkänä välineenä, vaikka valta demokratiassa kuuluu kansalle. Siksi kehitykseen on vaikeaa ellei mahdotonta vaikuttaa ulkopuolelta ellei tätä tiedosteta ja korjata.
    Kuvaavaa on että meiltäkin juuri J Ollila on tuon klaanin jäsen. Miksi juuri hänet sinne on valittu ja kenen toimesta? Ja mitä tekemistä Ahtisaarella siellä on? Molemmat ovat poliittisen päätöksenteon ulkopuolella, siis pelkkiä lobbaajia.
    Jos jotain tällaista foorumia tarvittaisiin niin eikö sen tulisi muodostua niistä valtioiden johtajista jotka on demokraattisesti valittu kansansa johtoon ja jotka ovat sitoutuneet palvelemaan demokratiaa eikä pääoman ja korporaatioiden valtaa?

    Toisaalta nykyinen heikon selkärangan omaava poliittinen lakeija-eliitti omaa myös ’parasiittimaisen taipumuksen’ liittoutua ja tukeutua – jakaa ja omaksua samat materialistiset ja tuhoisat arvot tuon todellisen työnantajansa kanssa joka takaa sille ’monarkimaiset’ olot ja edut. Se ei ajattele kuin itseään ja etujaan ja on valmis uhraamaan kaiken muun niiden takia. Meilläkin selvästi apinoidaan monarkiaa ja osallistuva demokratia on pelkkää lumetta.
    Tässä maailmalla on suurin haaste edessään kuten Edward Griffin videossa Kuinka maailma oikeasti toimii sanoo.
    https://vastavalkea.fi/2017/10/27/g-edward-griffin-kuinka-maailma-oikeasti-toimii/

    • ”Toisaalta nykyinen heikon selkärangan omaava poliittinen lakeija-eliitti omaa myös ’parasiittimaisen taipumuksen’ liittoutua ja tukeutua – jakaa ja omaksua samat materialistiset ja tuhoisat arvot tuon todellisen työnantajansa kanssa joka takaa sille ’monarkimaiset’ olot ja edut. Se ei ajattele kuin itseään ja etujaan ja on valmis uhraamaan kaiken muun niiden takia.”

     Vrt. seuraavaa em. Ahtisaarta koskevan artikkelin kommentista:

     ”Bosnialainen uutistoimisto Focus raportoi lahjusväitteistä viikonloppuna. Focuksen mukaan Saksan tiedustelupalvelu BND on paljastanut kaksi Ahtisaaren pankkitiliä, joille on siirretty kaksi miljoonaa euroa. Focus kertoi Ahtisaaren vastaanottaneen BND:n mukaan myös yli 40 miljoonaa euroa käteisenä.”

     Kyllähän tuolla 42 miljoonalla eurolla jo joksikin aikaa voi järjestää itselleen ’monarkimaiset’ olot – näin siis tuo suomalaisten enemmistön suurta arvostusta nauttiva valtiomiehemme – myös kolmeen Bilderberg-kokoukseen osallistunut herra! Tosin noissa piireissä – 300:n komitea ja bilderbergit – tuollaisten pikku lahjusten tarjoaminen sekä vastaanotto on vain ”business as usual”.

     • Huh … meinasi happi loppua, oli tuo yllätys kuitenkin. Siitäkin huolimatta että olen epäillyt miehen olevan erittäin tunnollinen nwo-rotta ja lakeija.
      TÄMÄN PITÄISI OLLA PÄÄUUTINEN VALTAMEDIASSA.
      Toivottavasti asia tutkitaan perusteellisesti ja saatetaan kansan tietoon.

 3. Kiitos kirjoituksesta. Se pani ajattelemaan kuinka hyvin meillä muilla on. Omat turhat närkästykset pienistä asioista, tuntuvat tosi turhilta. Kallion maisemat ovat kovin tuttuja, varsinkin ”Karhupuiston,ja kirjaston ohitus”.

 4. Helsinki ja muukin pk-seutu on siitä kummallinen paikka että ihmiset eivät puhu vaan ovat umpimielisiä. Alan olla totaalisen kyllästynyt tähän hölmöläismenoon. On kuin vähämielisten kanssa eläisi. Jossain pikkukylässä maalla ihmiset ovat elossa ja juttua syntyy helposti eikä tarvitse virittää patsasilmettä ja purkautua vasta somessa.

 5. Esimakuako mitä tuleman pitää … last days of Finland ?
  Koko läntinen vaarallisesti yhteen hitsautunut kulttuuri on ajautumassa moraaliseen rappioon ja yhteiseen perikatoon. Mitä enemmän seuraa maailman menoa sitä helpompaa siihen on uskoa

  Last Days of America — https://www.darkmoon.me/2017/last-days-of-america/
  The Enemies within, like rats under the floorboards gnawing away at the infrastructure of our crumbling world, have been  traditionally very good at subverting and destroying all the things we hold dear.
  Maintaining respect for the traditional values that once underpinned our civilization, allowing for dissenting views that might actually be beneficial to all parties, was something clearly beyond the limited capacities of our Khazarian masters.

  What they wanted for America is not what we wanted. The “American dream” they foisted upon us has become our nightmare. This is no longer our country.

  Amerikan lopun hetket – viimeiset ajat
  Viholliset, kuten rotat lattialautojen alla jyrsien hajoavan maailmamme infrastruktuuria ovat perinteisesti olleet erittäin hyviä heikentämään ja tuhoamaan kaiken rakastamme.
  Kunnioitus perinteisiä arvoja kohtaan, jotka kerran vahvistivat sivilisaatiota ja mahdollistivat ristiriitaisia näkemyksiä, jotka voisivat todella hyödyttää kaikkia osapuolia, oli jotakin selvästi enemmän kuin mihin meidän kasaarimestarien rajallinen kapasiteetti riitti.
  Se mitä he halusivat Amerikalle, ei ole sitä mitä me halusimme. ”Amerikkalainen unelma”, jonka he heittivät meille, on tullut meidän painajaisemmaksi. Tämä ei ole enää meidän maamme.

  How will you escape their “rough love” when they bring you freedom and democracy through the barrel of a gun? when they force you to accept happiness with the help of drones dropped on wedding parties? I guess you can always get out of their way by heading for Siberia. Or the Gobi Desert. Maybe you can seek refuge in the Australian outback. I hear Patagonia’s a fine place. There are probably some nice places to hide in the Canadian wilderness.

  Have you ever been visited by the strange thought that you might be missing a lot of fun by staying behind in America and falling to pieces bit by bit? that it’s not much fun hanging round on a Sinking Ship?
  Makes you think: when the Titanic hits the iceberg, what’s it like for the rats in the hold?

  Sista dagarna i Amerika
  Att behålla respekten för de traditionella värderingar som en gång stärkte vår civilisation och möjliggjorde motsägelsefulla åsikter som faktiskt kan vara till nytta för alla parter, var något klart bortom den begränsade kapaciteten hos våra Khazarian-mästare.
  Vad de ville ha för Amerika är inte vad vi ville ha. Den ”amerikanska drömmen” de foisted på oss har blivit vår mardröm. Detta är inte längre vårt land.

  Our country is divided.
  There is still major racial segregation in the USA, and it ain’t going away. See how many blacks are welcome to intermarry with Hasidic communities. Not even one! See how many non-suicidal whites go to reside in predominantly black areas of Chicago. The murder rate in such sink cities, almost completely black-on-black, exceeded the entire rate for all of last year a month ago. The Hispanics are not flooding in any more. More confrontation will be seen within “sanctuary cities”, bastions of Cultural Marxism. In fact, more confrontation can be expected everywhere. More violence, more vice, more pain, more misery.
  America bleeds. America’s suppurating sores exude a cancerous pus. America is turning into a mad menagerie. America is now a police state run by psychopaths.
  The Jews are not monolithic. Right now the right wing faction is bringing a bloodbath to liberal pedophile pervert Hollywood. It’s just getting started.
  The deep state knows that public appetites require an occasional victim. These victims need to  be thrown to the wolves to appease their jaded appetites. A facade of justice needs to be maintained within the human zoo. The guys who run the asylum need to keep up the pretence that they are the sane ones, presiding over a largely insane population of inmates. It wouldn’t do at all if the news leaked out that the patients are the sane ones! — and that the doctors and the orderlies are the ones who are stark raving mad!
  https://www.darkmoon.me/2017/last-days-of-america/

  Saksan vastaanottokeskuksissa jyllää väkivaltarikollisuus – ”mafian kaltaiset olosuhteet”
  Turvapaikanhakijoiden määrä yli kaksinkertaistunut kahdessa vuodessa
  http://beta.oikeamedia.com/o1-46235

  • Voi vain ihmetellä, miksi saksalaiset eivät nouse kapinaan Merkelin maanpetturihallitusta vastaan Saksan tuhoamisesta ja kanta-saksalaisten meneillään olevasta kansanmurhasta.

  • ”Esimakuako mitä tuleman pitää … last days of Finland ?
   Koko läntinen vaarallisesti yhteen hitsautunut kulttuuri on ajautumassa moraaliseen rappioon ja yhteiseen perikatoon. ”

   Vähäisimpänä vaikuttajana tässä varmastikaan ei ole sionisti-globalistien agendaa edistävä valta-VALE-media. Se suoltaa viherpunikkien ja feministien dominoiman toimittaja-kaartin avulla kommunistisen Frankfurt-koulukunnan moraalinmädätys-ohjeistukseen perustuvaa kulttuurimarxistista PERVERSIOPROPAGANDAA – mukaanluettuna monikulttuuriaivopesu jolla edistetään kantaeurooppalaisten valkoisen kansanmurhan toteutusta.

   • Niinpä. Ja me tai meitä edustava taho näyttää suostuvan vapaaehtoiseen itsemurhaan. Yleensä jos ihminen on itsemurhavaarassa hänet ohjataan hoitoon.

 6. Tunsi erään vammaisen kaverin. Jotenkin niin kuin melkein omin päin selvisi arkipäivästä. Sitten laitettiin laitokseen. — Tapasin uudelleen muutaman vuoden päästä. Oli kuin ennenkin, mutta oudosti joitain asioita, joita hän ennen osasi, ei nyt osannutkaan tehdä.

  Myöhemmin oivalsin, että tässä negatiivisessa oppimisessa oli ilmeisesti kyse laitoksen bisnesmallin toteuttamisesta. Kunnallisena laitoksena sillä oli ”taksa”, jonka perusteella asukkaista laskutettiin (eri kuntia). Kun asiakas oli saatu sisään hänen toiminnallisuuttaan kehitettiin niin, että osaamattomuus lisääntyi ja näin tuo asiakas nousi kalliimpaan maksuluokkaan.

  Ammattitaitoinen henkilökunta pystyy, varsinkin vuosien mittaan, hyvin arvioimaan henkilön toiminnallisuuden ja osaa muuttaa hänen toiminnallisuuttaan laitoksen parhaaksi.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here