Panama-paperit ovat kadonneet otsikoista ja kansa mölisee rasismista, jonka väriskaala on levinnyt ruskeasta sinisen kautta jo vihreäksi. Samaan aikaan maailman rikkaita, suuria konserneja ja poliitikoita sekä muita silmäätekeviä pelottaa. Uusi veroparatiisivuoto on ulkona. Tämä vuoto on kenties vielä suurempi ja kauaskantoisempi kuin Panama-paperit.

Appleby on maailman johtava Offshore-firmoja välittävä yritys. Yrityksellä on 100 miljoonan liikevaihto, 470 työntekijää ja toimistoja lähes jokaisessa veroparatiisissa. Yhtiö on perustettu Hamiltonissa, joka on Bermudan pääkaupunki. Toimistot eivät kiinnitä huomiota näyttävyydellään, vaikka asiakkaina on prinssejä, prinsessoja, pääministereitä, elokuvatähtiä sekä maailman ökyrikkaita niin lännestä kuin idästä.

Appleby mainostaa itseään rehelliseksi ja lakeja noudattavaksi yritykseksi, kuten lakimiesfirman kai kuuluukin. Uusi paljastus näyttää lakimiehen todelliset karvat. Niissä ei kiillä hilse vaan miljardit dollarit, eurot ja ruplat.

Saksalainen sanomalehti Süddeutsche Zeitung on saanut lähetyksen, johon kuuluu 13,4 miljoonaa Applebyn toimintaan liittyvää dokumenttia. Ne paljastavat, että kaikki veroparatiisifirmat eivät ole niin laillisia kuin Appleby väittää. Dokumentit paljastavat uusia riippuvuussuhteita Donald Trumpin kabinetin ja Venäjän ökyrikkaiden välillä. Mukana on myös useita neuvonantajia ja Trumpin vaalikampanjan tukijoita.

Paratiisin käärmeet

Paratiisin käärmeissä on sellaisia konserneja kuin Nike, Apple, Uber ja Facebook. Näiden firmojen tilit ovat kohtuulliset, koska ne liikkuvat samoilla tasoilla kuin Brittien kuningashuoneella, muusikko Bonolla tai Stephen Bronfmanilla, joka keräsi varoja Kanadan pääministerille edellisissä vaaleissa. Dokumentit kattavat koko maailman poliittisen eliitin: Yli 120 poliitikkoa melkein viidestäkymmenestä maasta on inventoitu paratiiseissa.

Saksan yrityksistä mainitaan Sixt autovuokraamo, Deutsche Post, hotelliketju Meininger, Siemens, vakuutusyhtiö Allianz, lääketehdas Bayer ja Saksan suurin yksityinen pankki Deutsche bank. Henkilökohtaisesti paratiisiin päässeistä löytyy lehtitiedon mukaan miljonäärejä, yrittäjiä, perijöitä, sijoittajia, jopa tuomittuja talousrikollisia. Poliittisilla paratiisikaupoilla listoille on päässyt Saksasta ainakin entinen demari kansleri Gerhard Schröder.

Ekonomi Gabriel Zucman on laskenut, että suurkonsernien veroparatiisiliikenne on maailman taloudelle ja valtioille yli 600 miljardia euroa miinuksella vuosittain. Tällä logiikalla luettuasi tätä kirjoitusta tähän asti on suurkonsernien toimesta sijoitettu verottajalta piiloon veroparatiiseihin noin viisi miljoonaa euroa!

Yritykset saavat isomman paratiisin kuin yksityishenkilöt, mutta pienistä puroista ne isotkin joet alkunsa saavat. ”Ökyrikkaille on olemassa omat säännöt ja lait”, sanoo sosiologi Brooke Harrington, Pääoma ilman rajoja (Capital without Borders) -kirjan kirjoittaja. Paratiisissa ökyrikkaat voivat säilyttää omaisuuttaan ilman rajoitteita ja ikäviä velvoitteita, nauttien kuitenkin yhteiskuntien tarjoamasta hyvinvoinnista.

Ekonomi Zucman on laskenut ökyrikkaiden paratiisiomaisuudeksi noin 7,9 biljoonaa euroa. Tällä rahamäärällä saataisiin kaikki maailman nälkää näkevät syötettyä 61 vuotta, jokaiselle maailman asukkaalle riittäisi 1000 euron lahja tai kaikille maailman kouluttamattomille lapsille voitaisiin kustantaa koulu neljäksi ja puoleksi vuodeksi.

Korruptio on varsinkin kolmansien maiden ongelma. Offshore-paratiisit auttavat röyhkeimpiä korppeja ryöstämään kolmansia maita piilossa kansalta ja kansojen edun vastaisesti. Tästä on hyvä esimerkki sveitsiläinen Glengore-konserni. Glengore käytti apunaan erästä israelilaista Kongossa vaikutusvaltaista liikemiestä riistääkseen maan luonnonrikkauksia.

Ei pelkästään yksi, vaan 21 paratiisia!

Tämä vuoto koostuu kahdestakymmenestäyhdestä eri lähteestä eikä vain yhdestä, kuten Panama-paperit. Süddeutsche Zeitung (SZ) sai dokumentteja lähetyksenä kahdelta yritykseltä, jotka ovat erikoistuneet postilaatikkofirmojen pyörittämiseen. Jo mainittu Appleby sekä Asiacity Trust, jonka päämaja on Singapore. Lisäksi SZ sai sisäisiä yritysrekisteriotteita yhdeksästätoista veroparatiisista.

Paradise Papers on siis 21 eri arkiston yhdistelmä. SZ ei kerro, mistä he tiedostot saivat, vedoten lähdesuojaan. Tätä samaa käytäntöä noudatettiin International Consortium of Investigative Journalists (ICIJ) -järjestön kanssa tehdyssä yhteistyössä Panama-paperien kohdalla.

Paradise Papers -vuodon julkistamisessa ja tutkimuksessa on mukana The New York Times, The Guardian, BBC, Le Monde ja La Nación. Kaikkiaan mukana on 380 journalistia ja 96 mediaa 67:sta maasta. Itävallan panoksen peliin toi viikkolehti Falter. Sveitsissä Tages-Anzeiger ja SonntagsZeitung ja Saksassa SZ, Norddeutsche Rundfunk (NDR) ja Westdeutsche Rundfunk (WDR). Ja Suomesta?

Uuden vuodon sanoma

Vuodon dokumentit on tarkistettu usealla eri asiantuntijalla ja todettu aidoiksi. Avoimet yritysrekisterit, arkistot, oikeudenpöytäkirjat, materiaali edellisistä vuodoista sekä eri henkilöiden kontaktit veroasiantuntijoiden, asianajajien, välittäjien ja viranomaisten kanssa vahvistavat dokumenttien aitouden aukottomasti.

Vuodon sanoma maailmalle on, ettei kukaan poliitikko, suurkonserni, vientikieltojen rikkoja, veronkiertäjä tai maailman suurten sukujen jäsen voi olla varma, etteivät heidän pimeät liiketoimensa jonain päivänä paljastu hallitsemilleen kansoille ja kansakunnille.

Paratiisiin ryömineet käärmeet ovat tähtäimessä, eikä niitä enää pois päästetä. Vastavalkea pitää lukijansa ajan tasalla. Stay tuned!

P.S. Tähän asti luettuasi on veroparatiiseihin siirtynyt jo noin 10 miljoonaa euroa.

¤
Päälähde

Süddeutsche Zeitung (5.11.2017): Das sind die Paradise Papers https://projekte.sueddeutsche.de/paradisepapers/politik/das-ist-das-leak-e229478/
¤

Kuva: Pixabay

30 KOMMENTTIA

 1. Muualla maailmassa media julkaisee jo omien kansalaistensa nimiä ja haastattelee heitä, joilla on paratiisiyhtiöitä, paratiisitilejä, paratiisiomaisuutta, paratiisisijoituksia, pratiisirahaa,

  mutta Suomessa ei vaan mittään,

  YLEkin teki oikein oman uutisensa, missä ilmoitti, että ei tule julkaisemaan kaikkia nimiä,

  vallassa olevat poliitikkomme ja näkyvimmät pankki- ja yritysjohtajat putsataan piiloon.

  • Meillä valtaeliitti on rakentanut itselleen suojaverkon jossa media on tehokkaasti mukana. Sen turvin on helpompi kusettaa kansaa ja suojata omaa selustaansa.
   Ala-arvoista ja kertoo millä tasolla liikutaan.

 2. Ylen suorittama rikollisten suojeluohjelma jatkuu, vaikka entinen päätoimittaja Atte Jääskeläinen saikin potkut ja joutui jatkokoulutettavaksi Harvardiin.

  Voikin sanoa, että verorikolliset ovat tätäkin kautta valtiollisessa suojeluksessa. Sitähän ne ovat olleet tähänkin asti lepsun veroparatiisi- ja verorikoslainsäädännön ja niiden vielä lepsumman toteutuksen vuoksi.

  • Ylen tärkeimpänä tehtävänä näyttää olevan rikollisten vallanpitäjien propagandakoneena toimiminen, sionisti-globalistien ostamien maanpetturi-lakeijoiden avustaminen NWO-agendan edistämisessä, kuten Kalergi-suunnitelman mukaisen kantasuomalaisten ja -eurooppalaisten kansanmurhan helpottaminen taukoamattomalla monikulttuuri-propagandalla.

 3. […] suurkonsernien veroparatiisiliikenne on maailman taloudelle ja valtioille yli 600 miljardia euroa miinuksella vuosittain. Tällä logiikalla luettuasi tätä kirjoitusta tähän asti on suurkonsernien toimesta sijoitettu verottajalta piiloon veroparatiiseihin noin viisi miljoonaa euroa![…]

  Onko luvut hieman sekaisin?

  • Vesan tarkoittamaa lukuaika versus veropako yhtälöä yritin selittää tuolla heitolla tuohon väliin. Ehkä heitto olisi pitänyt erottaa selvemmin leipätekstistä? Tai käyttää verbaalisesti selvempää muotoilua…..Kuka tietää, mutta näillä mennään tällä kertaa

 4. Ison Britannian kuningatar Elisabeth poltettiin paratiisisaarisijoituksistaan, mutta Suomessa vaan ei ketään.

  • Valitkaa minut Kuninkaaksi, maksakaa minulle veroja, niin lupaan kohdella teitä tasa-arvoisesti monisukupolvisen insestin lukutaidottomien uhrien kanssa ja sitoudun välttämään verosuunnittelua.

 5. On laillista verosuunnittelua ja rikollista veronkiertoa. Eritoten varakkaallehan se huono omatunto tulee mielivaltaisten virkamiesten ja mielipuolisten poliitikkojen rahoittamisesta. Puhumattakaan siitä, että kateellisten kommareiden tunnettua väkivaltaisuutta vastaan on hyvä säilyttää optio tehokkaaseen aseistukseen, joka maksaa… Niin… Rahaa, jota voi säästää ihan järkevällä verosuunnittelulla ja hyvällä omallatunnolla. Vasemmisto on ollut aktiivisesti vastustamassa tervettä nationalismia ja nyt sitten vouhkataan, kun toisten rahat uhkaavat loppua. Pohjoismainen hyvinvointivaltio perustuu neuropsykologisesti ”meidän lauma” vietin tarkoitukselliseen korostamiseen kulttuuri-indoktrion keinoin. Nyt kun impivaara on globalisoitu, tulee vasemmiston ymmärtää, että ”meidän laumaa” ei enää ole samalla tavoin, kun vielä pari vuosikymmentä sitten. Yhteiskunnan henkisellä pirstomisella, jota vasemmisto -60 ja 70- luvuilla pyrki käyttämään poliittisen valtansa kasvattamiseksi on hintansa. Nyt katsotaan vielä nostalgisesti ”Tuntematonta Sotilasta”. Onko seuraava suurtuotanto ”Lahtarin pojan paluu 3”?
  Koiviston konklaavi, jossa poliittisella päätöksellä käytännössä hävitettiin ylempi keskiluokka maastamme, toimii muistutuksena kaikille niille, joiden työ on tuottanut taloudellista menestystä. Jakaisiko joku ”hurskaista kommentaattoreista” internet arpajaisvoittonsa verottajan kanssa, on tietysti jokaisen omantunnon asia, vaikka rikosoikeudelliset seuraamukset olisivatkin mahdollisia. Se, mitä omilla laillisilla rahoillaan tekee, ei ole omantunnon tai viranomaisten asia, sijoittipa niitä rahoja rikollisten pikkuvirkamiesten ja poliitikkojen saavuttamattomiin tai ei.

 6. Rikollisten vallanpitäjien härskiydeltä näkyy puuttuvan yläraja:

  ”Lehdistötiedote Ilja Janitskinin luovutuksesta 9. marraskuuta Andorrassa

  Helsingin poliisilaitoksen rikostarkastaja Harri Saaristolan hääräilemän Interpolin Project BASIC -etsintäkuulutuksen mukaan Ilja Janitskinia epäillään mm. sotarikoksista, kansanmurhasta ja rikoksista ihmisyyttä vastaan
  Kaikki presidentinvaalikandidaatti Ilja Janitskinia käsittelevät oikeusprosessit Suomessa on julistettu salaisiksi…”

  Ilmeisesti he olettavat, että kunhan vale on tarpeeksi suuri, niin se uskotaan todeksi!

  https://mvlehti.net/2017/11/06/lehdistotiedote-ilja-janitskinin-luovutuksesta-9-marraskuuta-andorrassa/

  ”Australiasta pakkoluovutettu varoittaa: Suomi harhauttaa salaisessa viestinnässä Andorraa!
  Suomen oikeusministeriö erehdytti Australiaa pakkoluovuttamaan suomalaisen 3,5 vuotiaan taistelun tuloksena. Tämä henkilö varoittaa nyt Ilja Janitskinia oikeusministeriön salaisesta viestinnästä Andorran viranomaisille…”

  https://mvlehti.net/2017/11/05/australiasta-pakkoluovutettu-varoittaa-suomi-harhauttaa-salaisessa-viestinnassa-andorraa/

  • Erinomainen 11 minuutin video, vaikka siinä esitetyt asiat olisivatkin pääpiirteittäin ennestään tuttuja.

 7. Saako tällaista ilmaista. Ei olisi mikään ihme jos jokin kansanosa aloittaisi nousun niitä huijareita kohtaan jotka ovat korkeimmissa asemissa maapallolla, ja harjoittavat rikollista verojenkiertoa, samalla vaatien kansoilta kuuliaisuutta maksaa kovia veroja, jotta ylimistö pysyisi hengissä. Esittäisin sivukaupalla kirosanoja, mutta tiedän sen olevan vastoin hyviä tapoja. Tuntuu tosi ahtaalta tullessaan vaietuksi.

 8. Paratiisipaperit-paljastuksen yhteydessä on hyvä suoda jokunen ajatus sillekin, että Panama-paperit –paljastuksen jälkeen EU esitti uudistuksia eurooppalaiseen rahanpesudirektiiviin (AMLD) http://valtioneuvosto.fi/en/article/-/asset_publisher/1410869/rahanpesun-ja-terrorismin-rahoittamisen-estamista-koskeva-lainsaadanto-voimaan mutta vahvan finanssisalaisuuden jäsenmaat — Saksa, Alankomaat jne — ovat jarrutelleet direktiivin implementoimista.

  Ministerineuvosto perustelee kielteistä asennettaan piilotetun omaisuuden rekisteröimispakkoon vetoamalla yksityisyydensuojan loukkauksiin.

  http://eurodad.org/files/integration/2013/05/Why-public-beneficial-ownership-registiries.pdf

  • Hyvä huomata että Stubb, Sipilä, Orpo, Soini alkoivat ajaa kiireellä hallintareksterilakia kun paratiisisijoituksia alettiin penkoa.

   Suomen paratiisipoliitikoilla ja paratiisiyritysjohtajilla on ollut useampi vuosi aikaa piilottaa sijoituksensa laittomasti ja nyt sitten laillisestikin.

   • Ja ennen Panama-paperien julkaisua Kokoomuksen Alexander Stubb ajoi tehokkaan katumisen lakia jolla veronkiertäjät olisivat saaneet anteeksi veronkiertonsa. Hajua vuodosta oli takuulla ja tällä oli tarkoitus pelastaa isokenkäiset veronkiertäjärikolliset.

    • Suomessa media ei paljastanut edes Terrafame-omistajia, vaikka valtion rahaa puhallettiin Terrafameen turvaamaan omstajien saatavat ja sijoitukset.

     Ei paljastanut, koska Terrafame oli lähes täysin poliitikkojemme mm. presidentin, minsterien, puoluepamppujen sijoitusoperaatio.

 9. Suomesssa on olemassa JÄRJESTELMÄKORRUPTIO; kansan omaisuuden siirtämiseksi pankki- vakuutuslaitoksille .

  Iltalehti 9.2. 2013 ”Miljoonien rahavirrat puolueille.” Jorma Heikkinen: ”Puolueille ei maksettu rahaa turhaan.”

  Rahalla on saatu ”omanlaista lainsäädäntöä”…mm. laki 444/2012 jopa 3 miljardin euron varstamiseksi pienyrityksiltä pankki-vakuutuslaitoksille ( kimmoleaks.fi ); sivusto johon yksikään toimittaja ei ole uskaltanut kommentoida.

  Kuinka Suomessa sitten toimii lehdistön LAHJONTA ? Esimerkiksi ennen EU-vaaleja lehdistö sai 30 miljoonan LISÄ-lehdistötuen.

  Tämän ylimääräisen rahapotin jäljet näkyivät selvästi vaalienaikaisissa lehtiartikkeleissa !

  Ei voida puhua ”vapaista vaaleista”, jos lehdistö on lahjottu kymmenillä miljoonilla hiljaiseksi maanisien rikosksista.

  Suomen rikokset rikosten peittelemiseksi alkoivat Koiviston Konklaavista ja keinovalikoimaan lisättiin 2005 Kansainvälisten elinten LAHJONTA toimivallattomaksi ja toimihaluttomaksi käsittelemään näitä rikoksia :

  He 55/2007 / Kansainvälisen rikostuomioistuimen lahjonta maksamalla Ruanda-oikeudenkäynnin kulut …Kansainvälinen rikostuomioistuin tulee toimivallattomaksi Suomea koskevissa ”yksittäistapauksissa”. ( 2008 oikeusministerin allekirjoittama ”sopimus” ).

  Ja EIT ? … Euroopan enuvoston Suomen valtuuksunnanraportti eduksunnalle ( julkinen syksy 2013 ) … 1.1. 2014 EIT siirtyy yhden suomalaistuomarin seulontakokoonpanoon … 99 % tapauksista ”seulotaan” pois käsittelystä ( ja miten EOA kansliapäätös 1350/4/08 ) .

  Kun EIT ja Kansainvälinen rikostuomioistuin oli saatu lahjotuksi voitiin siirtyä Suomen ”perustuslakiin” ( PL 118 §; Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.” ( lähde julkinen lakitietokanta Finnlex; jota lehdistö ei todellakaan uskalla siteerata ).

  Kantona kaskessa on kuitenkin Valtakunnansyyytäjänvirastoon 9. 12. 2005 jättämäni SYYTEILMOITUS lainsäädännöllisen syrjinnän lopettamiseksi LAPSIA; hetero-aviomiehiä ja pienyrittäjiä kohtaan. ( kirjattu diaariin 8 kuukautta myähässä ).

  Tuo asikairja nimittäin todistaa PL 118 §:n tahalliseksi valtiopetokseksi; jonka tarkoitus nimenomaan on PEITELLÄ maanisien rikoksia Suomessa.

  Kansainvälisen rikostuomioistuimen ja EIT:n lahjonta olivat välttämätön paha PL 118 §:n edellä, sillä muuten kansalaiset olisivat KAIKKI PL 118 §:n mukaiset jutut voineet lähettää suoraan kansainvälisten elinten käsiteltäviksi !

  Nyt nämä lahjonnat kuitenkin TODISTAVAT PL 118 §:n suunnitelmallisuuden ja pitkäjänteisyyden Suomen TUHOAMISEKSI oman nahan pelastamisen takia !

  Kysymys kuuluukin KUINKA kauan ”lehdistö” vielä pystyy salaaman suurimmalta osalta kansaa Suomen kannalta nämä historialliset ja JULKISET dokumentit ? ( Kansainvälisen rikostuomioistuimen lahjhonta – sopimus on periaatteessa julistettu salaiseksi 25 vuoden ajaksi, mutta tuleeko valtionhallinto sitten vetämään asiakirjan vuotajan oikeutyeen; ja tekemään asiasta VIELÄ julkisemman jää nähtäväksi ).

  EI PL 118 §:n valtiopetoksen tautojen salaaminen todellakaan tule onnistumaan ikuisesti ; sam koskee lainsäädäntövallan myymistä Suomessa pankki-vakuutuslaitoksille ( ILtalehti 19.2. 2013 ) tapaan puoluelahjonnalla !

  Minä uskallan näistä kirjoittaa; koska PL 118 §:n taustat on JULKISESTI sanottu EIT:lle 2006 – 2008 ( EIT 24221/06); ja näitä asiakirjoja ; mukaanlukien syyteilmoitus Valtakunnansyyttäjänvirastoon he eivät halua julki Kansainvälisen rikostuomioistuimen lahjonnan vuoksi … kun se purkautuu … PL 118 §:n valtiopetos voidaan käsitellä siellä !

  Riittävät esitiedot ovat jo Liisa Mariaporilla ja Kari Uotilla ; lopullinen uskallus vain puuttuu Suomen pelastamiseksi !

  Selvitäänkö tästä kaiksesta ilman sisällis-sotaa jää nähtäväksi ?

  Mitään ”laillista” keinoa maanisät eivät ole PL 118 §:n IHMISOIKEUDETTOMILLE kansanosille ole jättäneet palauttaa OIKEA perustuslaki voimaan tässä maassa : oikeuslaitos; VKSV; ja syyttäjäjärjestelmä on saatu hiljaiseksi ihmisoikeudettomien kansanosien suhteen … nouseeko SE vai nöyrtyykö valtaeliitti ja tunnustaa jo JULKISEKSI tulleet rikoksensa tätä maata kohtaan …. Valtakunnanoikeudessako tavataan … 10 vuotta myöhässä ? ( EIT 24221/06) ; 2008 pyyntö lähtetty Eit:lle siirtää kaikki asiakirjat Kansainväliselle rikostuomioistuimelle ; estikö RIKOLLINEN Hirvelä tämän ?

  Kansainvälinen oikeus: Kansainvälisen rikostuomioistuimen asikairjat ovat koskemattomia; säilytettiimpä niitä missä tahansa . EIT 24221/06 näet koski julkista lainsäädäntövirhettä; joten Hirvelä ei voi väittää, että hän ei sitä huomannut ! ( mukan pyyntö tutkia Tarja Halosen vaalipetos )… MV-lehti / keskustelu / paljastetaan totuus / ihmisoikeuksien ja rahan varkaus. ( tuhannet ovat lukeneet; ja toivottavasti sadat taltioineet ) …. totuus on paljastettu; mutta toimenpiteet puuttuvat !

  Mutta näkyä alkaa; vihreiden; jotka olivat mukana PL 118 §:n valtiopetoksessa ja Kansainvälisen rikostuomioistuimen lahjonnassa kannatus ROMAHTAA totuuden lisääntymisen myötä; kohta olla alle 3 %:n ( itse luodun rajan ) ja poistutaan näyttämöltä ?

  Loppunäytös nähdään, kun lehdistö päättää pelastaa itsensä ja hylkää ”päättäjät”; sitä ennen 10 % petoksessa mukana olleista ”vihreistä” toimittajista on eläköidyttävä; minä jaksan odottaa …. ( petos on tioedon salaaminen kansalta ).

 10. Artikkelista: ’Paradise Papers -vuodon julkistamisessa ja tutkimuksessa on mukana The New York Times, The Guardian, BBC, Le Monde ja La Nación.’ — Tietäen tämän media omistajatahon niin mikähän mahtaa olla homman oikea tarkoitus ? … RT näkee asian näin:

  Paradise-Papers und die Rolle der Aufklärer: Ein antirussisches Déjà-vu
  Die am Montag veröffentlichten ”Paradise-Papers” über Steuervermeidung bei Reichen und Konzernen erinnern an eine Neuauflage der ”Panama-Papers”. Nicht nur des Inhalts wegen. Eine Parallele besteht auch in dem antirussischen Fokus der Berichterstattung.
  Die Veröffentlichung der so genannten Paradise-Papers weist so viele Parallelen zu den vor eineinhalb veröffentlichten ”Panama Papers” auf, dass man den Eindruck bekommen kann, gerade ein Déjà-vu zu erleben. Wieder sind es dieselben Akteure, die hinter der Veröffentlichung stehen; wieder geloben Regierungsvertreter, die Steuerschlupflöcher zu stopfen; wieder bemängeln Oppositionsvertreter, dass genau das nicht geschieht; und wieder werden Vorfälle mit mutmaßlichem Russlandbezug medial in den Vordergrund gerückt.
  https://deutsch.rt.com/international/60228-paradise-papers-und-rolle-aufklaerer-ein-antirussisches-deja-vu/

  The ”Paradise Papers” on tax avoidance by the wealthy and corporations published on Monday are reminiscent of a new edition of the ”Panama Papers”. Not just for the sake of content. There is also a parallel in the anti-Russian focus of coverage.
  The publication of the so-called Paradise Papers has so many parallels to the one and a half published ”Panama Papers” on, that one can get the impression, just to experience a déjà-vu. Again, it is the same actors behind the release; again government officials pledged to stuff the tax loopholes; Again, opposition officials complain that this is not happening; and again, incidents with alleged ties to Russia are brought to the fore in the media.

  ”Paradise Papers” om skatteunddragande av de rika och företag som publiceras på måndag påminner om en ny utgåva av ”Panama Papers”. Inte bara för innehållets skull. Det finns också en parallell i det anti-ryska fokuset på täckning.
  Publiceringen av de så kallade Paradise Papers har så många paralleller med den en och en halv som publiceras ”Panama Papers” på, den man kan få intrycket, bara för att uppleva en déjà-vu. Återigen är det samma aktörer bakom frisläppandet; Återigen lovade regeringstjänstemän att tappa skattebrutna; Återigen klagar oppositionstjänstemän att detta inte händer. och igen är incidenter med påstådda band till Ryssland framhävda i media. … käännökset ’guugelin’

  • Tässä esimerkki sionistien hallitseman BBC:n uutisoinnista, joka kertoi puolen tunnin etuajassa WTC7 rakennuksen sortumisen — Iran building permanent military base in Syria – claim
   http://www.bbc.com/news/world-middle-east-41945189
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=160941

   Tyypillistä BBC journallismia. Näin sionistien hallitsema media toimii:
   ”Meillä (truthseeker-sivustolla) ei yleensä ole BBC: n artikkeleita, ja tässä kommentissa kuvataan miksi. Koska se on ensiluokan disinfoa.

   Huolimatta BBC: n väitteistä Iran ei ole ainoa kansakunta, joka rakentaa sotilastukikohdan rajojensa ulkopuolelle. Sen arkkivihollinen USA perustaa myös tukikohtia.

   Vaikka BBC ei mainitse sitä, USA myös sattuu rakentamaan uusia tukikohtia Syyriassa. Itse asiassa Newsweekin raportin mukaan Yhdysvallat on kartoittanut ”vähintään 300 potentiaalista paikkaa uusille alustoille tukemaan mahdollisia interventiojoukkojaan”.

   USA: lla on myös suunnitelmia rakentaa lisää sotilastukikohtia naapurimaihin.

   Koska Iran ja Syyria ovat liittolaisia ​​ja Teheran on juuri auttanut torjumaan ISIS -yrityksiä kaataa Syyrian presidentti Assad, ei Iranin sotilastukikohdan rakentaminen Syyriassa ole mikään suuri yllätys.

   Se mitä amerikkalaiset tekevät tutkiessaan yli 300 paikkaa mahdollisiksi sotilastukikohdiksi Syyriassa, on jotain muuta.

   BBC: n raportti Iranin tukikohdan rakentamisesta, vaikka se on ilmeisen aito, pyrkii vetämään huomiota Yhdysvaltojen pyrkimyksistä rakentaa sotilastukikohtia koko alueelle. Itse asiassa, vaikka näennäisesti ”tasapainoista journalismia”, se toimii disinformaationa. Ed

   We don’t usually feature BBC articles and this report illustrates why. It is prime disinformation.
   Despite the BBC claims, Iran isn’t the only nation building military bases beyond its borders in the Middle Eat. Its arch enemy the U.S. is setting up bases there too.
   Although the BBC doesn’t mention it, the U.S. also happens to be building new bases in Syria. In fact according to a Newsweek report, the U.S. has surveyed “no fewer than 300 potential sites for new bases to support a possible intervention force.”
   The U.S. also has plans to build more military bases in neighbouring Iraq.
   Given that Iran and Syria are regional allies and that Tehran has just helped thwart ISIS attempts to oust Syrian President Assad, Iran’s building military bases in Syria is no big surprise.
   However, what the Americans are doing surveying more than 300 sites as potential military bases in Syria is something else.
   The BBC report on the building of the Iranian base, although apparently authentic, serves to distract attention from U.S. efforts to build military bases across the entire region. In effect, although seemingly ‘balanced journalism’, it functions as disinformation. Ed.

 11. Englannissa, Ranskassa, Italiassa, Espanjassa ollaan jo julkistettu paratiisiroistoja. Suomessa ei vielä yhtäkään.

  Noinhan se meni viimeksikin Panaman papereiden kanssa,

 12. Miksi tämä uutinen on julkaistu? Miksi juuri nyt? Halutaanko huomio kiinnittää pois jostain muusta asiasta?

  Mielestäni erittäin onnistuneesti toteutettu huomion kohdistaminen tapahtui, kun USA sosialisoi kullan (joskus 1930-luvulla). Kaikki kulta piti luovuttaa valtiolle. Mikä oli pääuutinen seuraavan päivän lehdissä?!: Kieltolaki kumottu! — Ja kansa juhli!

  • Eliitti ei tee mitään mikä ei olisi tarkkaan harkittua ja suunniteltua. Ja sehän tämän julkaisun takana todennäköisesti on. Ja omistaessaan median voi julkaista mitä haluaa ja milloin haluaa.

 13. Kuinka moni Ylessä, valtioneuvostossa, presidentin kansliassa, minsteriöissä, eduskunnassa ja yrityksissämme peittelee paratiisitietoja kun julkistaminen kestää ja kestää.

  • Ketkä maamme poliittisessa johdossa, kokoomuksssa, keskustassa, YLEssä onnistui harhauttamaan saksalaista lehteä Süddeutsche Zeitungia, että se luovutti paratiisiaineiston YLElle.

   Selvästikään Saksassa ei olla perillä YLEn muuttuneesta asemasta Suomessa, YLEn epäukottavuudesta, YLEn ja vapaan tiedonvälityksen sekä toimittajien ja toimitusetikan välisistä kiistoista YLEssä eikä siten siitäkään, miten kokoomus hallituspuolueena on tehnyt YLEstä valtioneuvoston, kokoomuksen, NATOn ja USAn, NATOn, EUn, Sauli Niinistön Hyridiosaamskeskuksen median, jonka primääri journalistiikka ei enää ole totuus ja vallan vahtikoirana toimiminen.

 14. Unkarissa nuoret ja kansanliikkeet ovat perustaneet valtamedialle vaihtoehtosia tutkivan journalismin ryhmiä, jotka pyrkivät selvittämään ja paljastaan paratiisisaarten veronkiertäjät ja vieläpä niissä toimivien peiteyhtiöiden todelliset omistajat ja sijoittajat kun Unkarin valtamedia ei tee mittään.

  Eikä tee YLE Suomessakaan mittään eivät nuoret eivätkä kansalaisliikkeet eivätkä mitkään hyper-cyper-hybridi-keskuksetkaan.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here