Eduskunta on päässyt pitkien neuvottelujen jälkeen ja asiantuntijoita kuultuaan yksimielisyyteen vihapuhetta ja sukupuolineutraaliutta koskevien päätösten vaatimista käytännön toimenpiteistä.

Valtiokeijuston tarkoituksena on ankarasti torjua rasismia ja syrjintää sekä ylläpitää jatkuvaa, vakaata kehitystä kohti entistä avoimempaa, läpinäkyvämpää ja informatiivisempaa kansalaisyhteiskuntaa.

Rasismia ja syrjintää on kaikki, mikä viittaa etniseen tai rodulliseen alkuperään, ikään, sukupuoliseen suuntautumiseen tai uskonnollisiin ja poliittisiin kantoihin.

Liikennemerkkien joukosta poistuu keltapunainen varoituskolmio, koska se johdattaa ajatukset kiellettyyn ajosuuntaan vihjaamalla sukupuolialueilla esiintyvän karvoituksen muotoon. Samoin poistetaan kaikki muodoltaan pyöreät merkit niiden tuottaman reikä-mielleyhtymän takia. Liikenneympyrää ei enää saa sanoa ympyräksi vaan tulee käyttää sanontaa ”kiertoliikenneväylä”.

Massamedialle on toimitettu poliittisesti korrektin ilmaisun uussanasto, ja teollisuutta on notifioitu korrektiuspyrkimysvaatimuksista.

Elintarvikkeet

Aiemmin ”naisiksi” kutsuttujen henkilöiden sukupuolisesti erottuviin ulkoisiin tunnusmerkkeihin mielleyhtymän tuovat elintarvikkeet asetetaan myyntikieltoon.

Kieltolistalla ovat myös ruisreikäleipä, munkki, tippaleipä, maitotuotteet, silakka, simpukat, melonit, mehut ja erilaiset korviketuotteet.

Aiemmin ”miehiksi” kutsuttuja henkilöitä halventavina elintarvikkeina kielletään patonki, lenkki- ja grillimakkarat sekä muut makkarapötköt, makeispatukat, kasvien siemenet, musta makkara, katkaravut, porkkanat, kurkut, kesäkurpitsat ja munat.

Elintarvikkeista munkki, kala ja leipä kielletään niiden tuottamien uskonnollisten konnotaatioiden takia.

Ikärasististen elintarvikkeiden kieltolista julkaistaan ensi vuoden keväällä, mutta ainakin riiputettu liha ja ylikypsä kinkku ovat menossa kieltoon.

Kampaamo- ja kauneudenhoitoala

Ulkonäkökeskeistä alaa koskien alustava myynti-, osto- ja käyttökieltolista sisältää kaikki värinvaihtoon tarkoitetut tuotteet kuten vaalennusaineet ja tummat hiusvärit. Poliittista kantaa loukkaavina kielletään punainen, sininen ja vihreä väri. Sukupuoli-identiteettiä loukkaavina kielletään sateenkaarivärit.

Poliisi- ja sosiaalitoimia sekä terveydenhuoltoalaa on opastettu kirjaamaan asiakirjoihin henkilötiedoista pelkkä ”henkilö” ja jättämään niistä pois nimi, ikä, sukupuolineutraaliuden laatu, osoite ja syntymämaa syrjivinä ja sosiaalista taustaa väärällä tavalla korostavina.

(Valtiokeijusto sanoutuu irti ilkeämielisistä väitteistä, joita on levitetty: Valtiokeijuston tarkoitus EI OLE OLLUT salata omaa rikollisuuttaan ja vaikeuttaa poliisin työtä ohjeistamalla poliisia korrekteissa kirjaamistavoissa.)

Eläimet ja eläinten hoito

Eläimen etnisen alkuperän (belgianpaimenkoira, brittiläinen lyhytkarva) ilmaisevat nimikkeet kielletään. Kieltolistalla on myös eläimen sukupuolen (narttu, uros, ori, ruuna, tamma) tai iän (pentu, aikuinen, seniori jne.) ja värin (musta, ruskea, valkoinen jne.) julkituominen.

Media ja kirjallisuus

Kaikki yllä kiellettävinä luetellut sanat sisältyvät eduskunnan hyväksymään kiellettyjen sanojen luetteloon.

Seuraavia sanoja ei eduskunnan päätöksellä tule käyttää missään yhteydessä, ei varsinkaan ko. käsitteisiin liittyvistä asioista puhuttaessa:

Äiti, Isä, Vanhempi, Lapsi, Perhe, Aviopuoliso, Yksinhuoltaja, Opiskelija, Eläkeläinen, Seniori, Juniori, Kristitty, Suomalainen, Toiseus, Muut, Muukalainen, Vieras, Rotu, Kotimaa, Ulkomaat, Sateenkaari, Vastakkainen sukupuoli, Vastakkainasettelu, Vastarinta, Mustamaija, Mustelma, Musta murhe, Ydin, Uskonto, Hierarkia, Poliittinen kanta

huom!

Tärkeimpänä kohtana kielletään NATO:n, EU:n ja Suomen hallituksen toimien arvostelu uskonnollista ja poliittista vakaumusta loukkaavina.

¤

Tasa-arvotyön viimeisessä vaiheessa siirrytään yksipuoluejärjestelmään.

(Jatkuvasti päivittyvää kieltolistaa voi seurata Valtiokeijuston webbisivuilla…)
¤


¤

Kuva: Pixabay. Kuvanmuokkaus: Johanna Lehtonen.

17 KOMMENTTIA

 1. When sarcasm, i leave a Sarcasm Warning -note. Valtiokeijusto taas käyttää trollivaroituksia, tarpeen tai ei.
  Keijut ja trollit ovat vihamielisiä toisilleen (paitsi saduissa).

 2. Google escalates blacklisting of left-wing web sites and journalists — Google-intenet sensuuri kiihtyy … kohti totalitarismia käy tie … varjohallitus (dep state) hoitaa hommaansa

  ”Google on kietoutunut pesunkestävään poliittiseen salaliittoon yhteistyössä hallituksen kanssa”, North sanoi. ”Salaisen sensuurin ohjelma on luotu, ja se on suunnattu Yhdysvaltojen ulkopolitiikan vastustajia vastaan. Tämä on laitonta väkivaltaa perustuslaillisia oikeuksia vastaan. ”

  In a sweeping expansion of its moves to censor the Internet, Google has removed leading left-wing websites and journalists from its popular news aggregation platform, Google News.
  At the time of publication, a search for “World Socialist Web Site” on news.google.com does not return a single article published on the WSWS. A search for the exact title of any of the articles published during that period likewise returns no results.
  Over the past seven days, news.google.com has referred only 53 people to the World Socialist Web Site, a 92 percent decline from the weekly average of over 650 during the past year.

  Pulitzer Prize-winning journalist and author Chris Hedges informed the WSWS Wednesday that his articles had ceased appearing on Google News. Hedges said the change occurred after the publication of his interview with the World Socialist Web Site in which he spoke out against Google’s censorship of left-wing sites.

  “Just speaking as a journalist, it’s terrifying,” Hedges said. “Those people who still try and do journalism, they’re the ones getting hit; especially those journalists that attempt to grapple with issues of power and the corporate state.

  “This shows not only how bankrupt the state is, but how frightened it is,” Hedges said.

  “Google is developing ever more intensive methods of targeting, aimed at blocking any dissenting critical voices,” said David North, the chairperson of the International Editorial Board of the World Socialist Web Site.

  “This is an unprecedented attack on free speech. In the history of the United States, censorship on this scale has never been imposed outside of wartime,” he added, pointing to the blocking of Trotskyist publications during World War II.

  Hedges noted the precedent of political repression during World War I. “In the name of national security, for the duration of the war they shut down The Masses,” a left-wing, antiwar journal.
  Commenting on the step-by-step nature of the censorship regime being created in the United States, Hedges said, “If you look at any totalitarian system, their assault on the press is incremental. So even in Nazi Germany, when Hitler took power, he would ban the Social Democrats’ publications for a week and then let them get back up. He wouldn’t go in and shut it all down at once.”

  “Google is involved in an out-and-out political conspiracy, in coordination with the government,” North said. “A secret censorship program has been created that is directed against opponents of American foreign policy. This is an illegal assault on constitutionally protected rights.”

  Hedges added, “I can tell you from having lived in and covered despotic regimes, I think we’ve got to ring all of the alarm bells while we still have the chance because they’re not going to stop.”

  https://www.wsws.org/en/articles/2017/10/20/goog-o20.html
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=160677

 3. Miten on tuon saksan kielen opiskelun ja puhumisen laita? Siellähän on kaikissa substantiiveissa feminiini-, maskuliini- ja neutrisuvut, samoin pronomineissa. Mitä minä nyt teen? Voi, voi, voi.

  • Suomenkielihän on alunperinkin mitä tasa-arvoisin kieli; meillä on miehille, naisille (sekä sukupuolineutraaleille) iäastä riippumatta ”hän”.

   • Fräulein Söyring on aivan oikeassa!

    Kuitenkin viittaus sukupuoleen ei alun alkaen ole ollut halventava nimitys. Se on ollut julkisesti lausuttu arvonimi:

    1800-luvun lopulla tsaarilla oli seuraava arvonimiluettelo. Ja nimi kirjoitettiin tietenkin kolmella isolla alkukirjaimella, esimerkiksi NIKolai, Aivan kuin JUMala vanhassa raamatussa.

    Koko Venäjän, Moskovan, Kiovan, Vladimirin ja Novgorodin Keisari ja itsevaltias, Kasanin, Astrakanin, Puolan, Siperian ja Taurian Kersonessoksen Tsaari, Pihkovan herra ja Smolenskin, Liettuan, Volhynian, Podolian ja Suomen suuriruhtinas, Viron, Liivinmaan, Kuurinmaan ja Semgallenin, Samogitian, Białystokin, Karjalan, Tverin, Jugorian, Permin, Vjatkan, Bulgarian ja muiden maiden ruhtinas, Nižni Novgorodin, Tšernigovin, Rjazanin, Polotskin, Rostovin, Jaroslavin, Beloe Ozeron, Udorian, Obdorian, Vitebskin ja Mstislavin ja koko pohjoisen alueen herra ja suuriruhtinas, Iberian, Kartalinian, Georgian ja Kabarinian ja Armenian herra ja hallitsija, Tšerkessien ja vuoristoruhtinaiden ym. Perintöruhtinas ja Hallitsija, Norjan perillinen, Schleswig-Holsteinin, Dithmarschenin ja Oldenburgin herttua jne. jne.

   • Pahoittelen kömmähdystä. Piti tietenkin sanoman:

    Hänen Kunnianarvoisa Korkeutensa, Vastavalkean ja koko internetin sulo ja komistus, Fräulein SÖYring on aivan oikeassa!

    Miksi emme nykyään halua antaa arvoa henkilölle? Ihmiselle. Miksi henkilön henkilön syntyperäiset ja ansaitut, yleensäkin henkilön arvoon liittyvät, ominaisuudet pitää piilottaa? Elämmekö yhteiskunnassa, jossa ei ole arvoja? Olemmeko valmiit alistumaan tiedon edessä? Tiedolla itsessään ei ole arvoa. Olemmeko valmiit häpeämään, kun Facebookin algoritmi käskee häpeämään, kokemaan ylpeyttä, kun Googlen tilastoihin tulee merkintä, tekemään mitä tahansa tullaksemme kuuluisaksi edes 15 minuutin ajaksi.

    — Valmiit tottelemaan, kun tietokoneen algoritmi käskee.
    — Valmiit astumaan rintamalle tapettavaksi, kun ohjelmabugi lähettää viestin.

    • Hömph! Arvonimeni olivat Puolan kuningatar ja Itämeren seireeni. Ei ihan niin pitkä lista kuin tsaareilla sentään.

     Onhan tämä hullunkurista tällainen biologian kieltäminen. Akateemisen tutkimuksen aihe tämäkin poliittisen korrektiuden vaihe sitten joskus tulevaisuudessa.

     Henkilökohtaisesti tympii sukupuolisuuden politisoiminen.

  • Hulluus tiivistyy
   Saksan korkein oikeusistuin, perustuslakituomioistuin on antanut määräyksen, jonka mukaan maahan on laadittava laki ”kolmannesta sukupuolesta”, joka voitaisiin todeta jo lapsen syntymässä.
   Lain on astuttava voimaan ennen ensi vuoden loppua. Tuolloin virallisissa dokumenteissa on oltava mahdollisuus valita sukupuoleksi ”miehen” ja ”naisen” ohella esimerkiksi ”muu”.
   https://yle.fi/uutiset/3-9922018

   • > laki ”kolmannesta sukupuolesta”

    Ratkaisu on, että koko laki sukupuolesta kumotaan! Nykyinen ja ehdotettu laki itsessään on koko ongelman alku ja juuri.

    Valtiolle ei millään tavalla kuulu se, mikä on kansalaisen sukupuoli. Se on jokaisen oma asia. Sukupuolta ei saa rekisteröidä.

    Yhtäällä valtio kirjoittaa, että sukupuoleen perustuvaa luokittelua ei saa harjoittaa ja toisaalla määrää, että — itse asiassa ensimmäisiä lakeja, jotka yksilöä koskevat — lapsen syntyessä sukupuoli on ilmoitettava valtiolle. Ristiriitaista.

    Kun sukupuolen rekisteröinti lopetetaan, monet rekisteröinnistä aiheutuvat ongelmat ratkeavat kuin itsestään. Esimerkiksi naisten asevelvollisuus. Ei mene kuin 30 vuotta siitä, kun rekisteröinti on lopetettu, siihen, että ”ongelma” naisten asevelvollisuudesta vaan on hävinnyt olemasta.

 4. Tekninen häiriö aamulla Yle Radio 1:n uutisissa klo 9 jälkeen ! Puheenvuoroissa edeltävässä Yökkäysaamussa vastustettin kerrankin Natoa ja puhuttiin ajankohtaisesta veronkierrosta. Sitten kerrottiin Kanadan pääministerin kaikesta huolimatta vastustavan paratiisisaarten kautta tapahtuvaa veronkiertoa – ja alkoi heti kohina, joka kesti ja kesti. Sensuurihämähäkkikö se taas hyökkäsi sananvapauden saalista kohti ? Olikohan valppaan Supo Kokoomaksimoijan saalisvainu taas terävimmillään? Yksityisen omistusoikeuden (= saneluvallan) eteen Kokoomaksimoija – hämähäkki valvoo verkkonsa ääressä yöt ja päivät – eikä torkahda aamullakaan.
  Tekninen vika – merkki sensuurihämähäkin hyökkäyksestä.

  • Odota vaan niin huomenna kuullaan että Venäjä kyberhyökkäsi, hybridisoti ja terrorisoi veronkierron vastustajia. (ironiavaroitus)

 5. Kyllä sitä vikaa voisi löytää joskus mediassa toisestakin ilmansuunnasta.
  Miksi ei avoimuuden nimissä paljasteta suomalaisten veronkiertäjien nimiä? Suojellaanko heitä mediasta määrävien ( kuten Kokoomaksimoija) taholta? Voisivat maksaa veronsa vähitellen jälkikäteenkin ja sillä siisti. Ja perään heti tuhat ironiavaroitusta kaikista kommenteista.

 6. Muutama poiminto Ylewatch-blogistin artikkelista ”Nuorissa suomilampaissako maantulevaisuus”,
  http://ylewatch.blogspot.fi/2017/11/nuorissa-suomilampaissako-maan.html
  Artikkelissa viitataan Ylen kertomaan kansainväliseen ICCS 2016 -koulututkimukseen:

  ”Niin tai näin, tutkimus kertoo Suomen osalta karua kieltä siitä, että peruskoulussa 1970-luvun esimmäisellä puoliskolla toteutettu marxilainen opetuskokeilu ei jäänyt silloisen kouluhallituksen pääjohtaja Erkki Ahon (SDP) suojelemaksi yksittäiseksi hankkeeksi, vaan kansallismielisyyden vastainen ideologinen YK-internationalismi tuli koulutusohjelmaan vaivihkaisesti jäädäkseen. Tutkija Jari Leskinen kertoo kirjassaan Pirkkalan peruskoulun marxilainen kokeilu 1973-75, kuinka tuon hankkeen lonkerot johtavat nykypäivään asti – presidentti Tarja Halosen aviomies Pentti Arajärvi oli nuorena virkamiehenä järjestämässä rahoitusta Pirkkalan opetusmenetelmäkokeilulle. Ei ole mikään yllätys, että koululaitoksen viime vuosikymmeninä vallannut 2000-luvun kommunismi eli monikultturismi on näkynyt myös Arajärven viimeisimmissä tehtävissä, sillä esimerkiksi vuonna 2008 hän toimi selvitysmiehenä asiassa, jossa haluttiin selvittää ”maahanmuuttajien työllistymistä ja kannustinloukkuja”.

  ”Punaisen yliopiston Mehtäläinen haluaisi, että nuorisosta löytyisi nykyistä suurempi ja aggressiivisempi joukko 60-lukulaisen arvojärjestelmän vahtikoiria, jotka puolustaisivat korruptoituneen demokratiailveilyn ”arvopohjaa” vielä kiihkeämmin kuin sen näkyvimmät äänitorvet valtioneuvosto, Yle, HS, koululaitos ja yliopisto. Todelliseen arvokapinaan, jossa vedettäisiin mielenosoituksellisesti päälle musta paita ja irtisanouduttaisiin punaporvarillisesta materialismista, Y- ja Z-sukupolvilla ei riitä rohkeutta eikä halua, koska se tarkoittaisi luopumista tulevilta sukupolvilta varastetusta makeasta elämästä (tasapuolisuuden nimissä sanottakoon, että suurten ikäluokkien eläkeläiset johon kuuluu myös tuhoisa 68-sukupolvi, on varastanut tulevaisuudelta kaikkein eniten). Vasta väistämättömän taloudellisen ja ekologisen kaaoksen seurauksena kolmannen tien ajattelusta alkaa tulla välttämätön hyve ja konkreettinen vastarinnan muoto. Mutta sitä ennen 8-luokkalaiset toistavat kympin tyttöjen lailla opportunisesti koulujärjestelmään istutettua kulttuurimarxilaista propagandaa liittovaltio EU:n autuudesta, ”eri sukupuolista” ja ”rasismista:”

  ” Suomalaisuuden olemassololle uskolliset kansalaiset eivät voi tuntea muuta kuin syvää myötätuntoa kastraattilaulajiksi kuohittua nuorisoa kohtaan, joka veisaa lobotomisella iloisuudella nomenklatuuran säveltämää virttä jälkimarxilaisesta tasa-arvohörhöilystä. Tietysti aktiivisella väliintulolla on vielä mahdollisuus katkaista tiivistyvä länsimaisen itsetuhoisuuden kierre, mutta on todennäköisempää, että hulluus päättyy vasta kun resurssit on lypsetty tyhjiin ja nykyinen ”länsi” romahtaa omaan mahdottomuutensa kuten Neuvostoliitto ja Kamputsea. Pitää vain toivoa, että tervehdyttävä luhistuminen tapahtuu ennen kuin koko kuluttajalampaiden maailma ehtii muuntua transhumanistiseksi helvetinkoneeksi.”

  • Kannattaa vilkaista tuon blogiartikkelin kommenttejakin. Saksan tilannetta vastaava näyttää pätevän Suomessakin.

   Mikä lienee työnjako rikollisten vallanpitäjien palkkaamien nettikyttien ja fb-kyttien välillä?!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here