Valtamedia lokaa hyviä ajatuksia sukupuolineutraalilla liksasankojournalismilla

23

Kun Totuusmedia huomaa jonkin aiheen nostattavan kohua – vahvoja (tunne)reaktioita ja kipinöivää rajanvetoa kansalaisten välillä – sosiaalisessa mediassa ja/tai (valtamedian hallinnoimassa) ”isossa julkisessa keskustelussa”, se ei säästele voitontavoittelussaan.

Journalisteista on tullut ”vallan vahtikoirien” sijaan huomiota, klikkejä, kohuja ja mehevää sosiaalipornoa sekä kiljuvien somehyeenakuplien remuisinta reviiritaistelukenttää (tuota liksasankojournalismin sampoa) vainuavien verihurttien lauma.

Mediakentällä niin ”vapaassa” sosiaalisessa mediassa kuin valtavien mediakorporaatioiden ja valtiollisten medioiden verkostoissa on käytössä yksi valuutta: huomio. Ajatus ei ole suinkaan omani: törmäsin termiin ”huomiotalous” (attention economy) seminaarikurssilla, jonka aiheena oli Venäjän ”uusi media” (new media). Kyseisen kurssin veti brittiläisessä yliopistossa opettava Vlad Strukov, jonka oma työ keskittyy (etenkin Venäjän) digitaaliseen mediaan.

”Maailma on kylä”ssä eivät arvot, totuus, rakkaus, elämä, ihmiset, luonto tai rauha maksa mitään, kun vaa’an toiseen kuppiin punnataan huomiohuomiotahuomhuom.

Läheisenpäivä valtamediassa
— mitemmeni noin niinku omasta mielestä?

Niin valtamediaa moittiva kuin tähän mennessä olen ehtinyt ollakin, tällä kertaa menin itsekin suoraan retkuun – nolohko asia tunnustaa vastamediassa. Törmäsin (useampiin valtamediassa ja muutamiin niiden pohjalta kirjoittaneiden vastamedioiden) otsikoihin aiheesta, kun se nousi julkisen keskustelun pintapyörteisiin.

Jahas, nyt ne haluaa sukupuolineutraaliuskiihkoissaan vaihtaa isänpäivän läheisenpäivään. Jättäisivät nyt edes muksut rauhaan tältä yksityisasioiden kömpelöltä politisoinnilta – huomionsiirrolta, mediapeliltä.

oli se ajatus, joka omaan mieleeni jäi kuvaamaan aihetta läheisenpäivä.


¤
Joka epäilee sosiaalisen median ja internetin positiivisen vaikutuksen (julkisen keskustelun laatuun) olemassaoloa, on jättänyt huomaamatta sen itsestäänselvän tavan, jolla suurin osa – ainakin nuorempien sukupolvien – suomalaisista varmistaa faktoja netissä ja keskustee niistä somessa (ja kahvihuoneissa) selvittääkseen, mitä todella tapahtui ja miksi.

Martti Asikaisen Facebook-päivityksessä esitettiin läheisenpäivään erilaista – ihmisen tasolta ja inhimillisyydestä lähtevää – näkökulmaa:

Helsingissä oli otettu läheispäivä käyttöön. Kaveri tuossa kertoi joutuneena riekkumaan aamuyöhön saakka ylitöissä ja tänään olisi ollut päiväkodilla isänpäivän aamupala ennakkoon. Meinasi, ettei ollut pienintäkää mahdollisuutta lähteä, vaikka kuinka teki mieli. Poika oli kuulemma ollut erittäin pettyneen oloinen, ihan surun murtama, mutta hoksannut kuitenkin kysyä äidiltään, josko se sitten tulisi mukaan isän tilalle. Äiti onneksi pääsi. En oikeasti ymmärrä, miten kukaan voi nähdä läheispäivän uhkana ja vastustaa sitä. Monelta lapselta puuttuu toinen vanhemmista.

Mitä?! Eikö tarkoitus ollut korvata ”isänpäivä”-nimitys (muttei ”äitienpäivää”) pyhän sukupuolineutraaliuden nimissä ”läheisenpäivällä”? Kommentointi (mukaan lukien allekirjoittaneen) Asikaisen seinällä kuvastaa sitä kuvaa tapahtumista ja maailmasta, jota valtamedia meille jatkuvasti syöttää – asiat kärjistetään, kalastellaan reaktioita, emootioita, kiistelyä eli summa summarum: huomiota.

Iltalehti otsikoi 2.11.2017:

”Isänpäivä korvataan neutraalimmalla läheisenpäivällä osassa Helsingin päiväkodeista – ’Päiväkodin johtaja päättää'”

”Okei”, ajatteli allekirjoittanut, ”tämä näkökulma on miellyttävän ihmislähtöinen ja saisi minutkin kannattamaan ajatusta, mutta…” Kun julkisessa keskustelussa on ensin roppakaupalla kaavittu huomiota ja voittoa hälyaiheilla kuten ”sukupuolineutraalius”, on yhtäkkiä vaikea uskoa, että jossain asiassa, jonkun motiivi olisikin ”lasten paras”.

Eräässä Asikaisen päivitykseen kirjoitetussa kommentissa allekirjoittaneen tavoin korjataan oman ensikäsityksen totuudellisuutta, mutta osoitetaan loukkaantumista ”idioottina” pitämisestä – siitä vihjauksesta, että nyt tuli omaksuttua valtamedian syöttämä näkökulma läheisenpäivään. Hälytyskellojen tulisi soida viimeistään, kun korkein poliittinen johtomme kommentoi aihetta populistisellaasiantuntevalla tyylillään.

Suomen nakkiulkoministeri, sinertävänsinisen tulevaisuuden el-hefe Timo Soini: ”Umpihullua. Jokaisella lapsella on isä.  Se on biologinen fakta, eikä valeuutinen.” Ei järin yllättävää – jos ei lohduttavaakaan – saada tietää, että ”isyys” merkitsee maamme päättäjille yhtä kuin ”siittiö”. Voi vain arvailla millaisen merkityksen saa ”isänmaa” maailmankuvassa, joka latistaa ihmislapsen tärkeimmät ihmissuhteet – tulevan elämän perustan – semanttiseksi solutason politikoinniksi.

Sanasi on sanani,
oi media

Kuvasi on kuvani,
oi media.

— Ismo Alanko

Idioottimaista on täysin tietoisena suomalaisen valtamedian kuulumisesta länsimaiseen, dollarin muotoiseen arvotyhjiöön ohittaa (vieläpä lasten elämiä koskettava) mediaan nostettu puheenaihe ”sukupuolineutraalina propagandana” – kiivetä mediakritiikki kainalossa siitä matalimmasta reunasta aitaa klikkijournalismin rehevillä niityillä…

Ainakin IL (Keskisuomalainen jäljissään) ja Kaksplus ottivat artikkeleihinsa mukaan ”lapsiasiantuntijuutta” tuomaan keskusteluun vakavuutta ja painavia mielipiteitä: Iltalehti kertoi asiantuntijan – peräti lapsiasiavaltuutetun – olettavan, ettei ”sanaa isänpäivä saa enää käyttää”. Kaksplus taas tiedusteli lastenpsykiatrilta ”mitä hän sanoisi ajatukseen isänpäivän nimen muuttamisesta läheisenpäiväksi”. Helsingin Uutiset herutteli otsikossaan, kuinka ”isät äimistyivät”.

Voi hyvin -lehden toimituspäällikkö (pinttyneen naistenlehti-epäilijän mielestä yllättävästikin) oli tervejärkisellä blogikirjoituksellaan harvoja poikkeuksia valtamedian puolelta. Läheisenpäivässä ei ole ollut kyse mistään kansallisesta säädöksestä, jolla isänpäivää ollaan kadottamassa Suomesta unohduksiin. Kyse on kahden päiväkodin itsenäisestä toimintapäätöksestä, joissa valtamedian hälyaihehaukat näkivät sopivaa materiaalia klikkiotsikoihin.

Ulkosuomalaisia ekaluokkalaisia itsekin opettaneena tiedän, että siellä luokassa voi olla melko murtuneita kasvoja askartelemassa isänpäivänä, jos lapsella ei ole esimerkiksi isää. Sama pätee varmasti äitienpäivään. Pitäiskö heidän antaa kärsiä, koska ”alfaurokset” kokevat asemansa uhatuksi? Minusta ei. Läheispäivä on ennen kaikkea lapsen etu. Ei kaikkea pitäisi politisoida.

— Martti Asikainen (Fb:ssa)

Päiväkodin tehtävä on huolehtia siitä, että kaikilla lapsilla on hyvä olla, mitä tulee laitoksen tarjoamiin mahdollisuuksiin. Esimerkiksi matemaattisesti erityisten muksujen päiväkodissa voitaisiin kenties lelupäivän rinnalla pitää laskukaavapäivä. Miksi isän-/äidinpäivään yhdistetty läheisenpäivä olisi huono idea?

Ja huomasiko kukaan, että ”läheisenpäivä” on sekä ”isänpäivä” että ”äitienpäivä”, ei niiden korvaaja/uhkaaja? Jos minulla olisi lapsena ollut (myös maantieteellisesti) läheiset siteet vaikkapa mummuuni, olisin ilomielin isänpäivänä/läheisenpäivänä ottanut hänet mukaani.

Jokainen on silloin tällöin idioottimainen. Joskus vain ei onnistu. No can do. Henkilökohtaisesti suoritetun empiirisen tutkimuksen tuloksena allekirjoittanut voi kertoa, että se se vasta tyhmäksi itsensä saa tuntemaan, kun on ollut idioottimainen asiassa, jossa omakin elämänhistoria antaisi resursseja enempään.

Ainakin sosiaalista ryhmäkanssakäymisestä täyteläisen vanhempien teemapäivään osallistumisen osalta ja osittain muillakin julkisen elämän aloilla allekirjoittanut kuului lapsena puoli-isättömiin (joskaan en ollut päiväkodissa, vain iltapäiväkerhossa). Kun isäni oli ja vähemmässä määrin on edelleen sosiaalisesti …rajoittunut1, ”viralliset vanhemman hommat” olivat enimmäkseen äitini kontolla (ja hänen työaikansa taas oli se perinteinen seitsemästä neljään – sama aika, jolloin ”viralliset vanhemman hommat” hoidetaan).

Seuraava Tiia Lehtosen kommentti Asikaisen päivitykseen kirkasti lopullisesti allekirjoittaneelle – ja toivottavasti tätä kautta myös monelle muulle – miksi läheisenpäivä on hyvä, hyväntahtoinen idea, jota voi kannattaa puhtaasti lasten etu mielessä:

Kyse on siitä, että nykyään perheet ovat hyvin usein muutakin kuin ydinperhe. Syitä toisen vanhemman puuttumiseen arjesta voi olla monia, tai sitten vain on estynyt pääsemästä paikalle.

Minä niin kovasti toivoisin, että ihmiset yrittäisivät lähestyä asiaa lapsen näkökulmasta, eivätkä omien ennakkoluulojensa. Voin kertoa omakohtaisesti, että kyllä se satuttaa katsoa omaa lasta, jolla ei ole sitä biologista isää arjessaan. Joka vuosi sama pettymys, turhautuminen ja itku.

Jos niiden lasten oloa saadaan paremmaksi, niin se ei kertakaikkiaan himmennä toisten isänpäivän viettoa millään tavalla.

Keskustelun vetäminen valtamediassa ja niille suorasilmäisesti reagoineissa vastamedioissa poliittisiin sukupuolineutraaliöyhöilyihin oli suorastaan irvokasta. Aiheutettuaan jo vahingon valtamediakin palasi ruotuun. Pojot muuten Uuden Suomen Minna Karkkolalle aiheesta nostetun kohun kyseenalaistamisesta jo 2. päivän artikkelissaan otsikolla ”’Omituinen kohu’: 2 päiväkotia korvaa isänpäivän ja äitienpäivän läheisenpäivällä lasten takia”.

Ilmeisesti Iltalehdessäkin lopulta muisteltiin asioiden mittasuhteita ja joku toimituksessa viimein hoksasi, että ehkä läheisenpäivän yhteydessä olisi ollut hyvä nostaa esiin lasten hyvinvointi sen sijaan, että manipuloitaisiin lukijoita klikkeihin ”trendiriita-aiheella”. IL kertoo 3. marraskuuta – sentään jo seuraavana päivänä ”isänpäivän neutraalimmalla korvaamisen” julistamisesta:

”Helsingissä kahdessa päiväkodissa [0,01 prosentissa] vietetään isän/äitienpäivän sijasta läheisenpäivää – – se on päiväkodin oma päätös. [Helsingin apulaispormestari] kertoo ymmärtävänsä esimerkiksi tilanteen, jossa jollain lapsista on hiljattain kuollut vanhempi. ’On ihan huomaavaista tehdä tällainen päätös. En tiedä, mikä on tämän päiväkodin päätöksen taustalla, eikä se minulle kuulukaan.'” (korostukset toimituksen lisäämiä)

Muutaman päivän päästä Iltalehti suorittaa jo suorastaan katumusharjoitusta haastatellessaan somehuomiota asian tiimoilta Fb-päivityksellään kerännyttä Joonas Korhosta.

Allekirjoittanut ei tosin ole korvaamassa mitään millään vaan sulauttamassa isän- ja äitienpäiviin luonnollisena ajatuksena läheisenpäivä-option muksuille, joilla jostain syystä joku muu aikuinen henkilö on sitä siittiö-vanhempi-aikuista tärkeämpi – tai ainoa tavoitettavissa.

Muilta osin seuraava lainaus Korhosen päivityksestä kiteyttää hyvin sen, mistä (aikuisten ihmisten, hyvänen aika!) pitäisi olla tämän aiheen osalta kiinnostunut sekä sen, millaiseksi kärjistelyksi ja öyhöilyksi julkinen keskustelu valtamedian orkestroimana niin valitettavan usein niin valitettavan suoraviivaisesti päätyy:

Keskustelimme siis isänpäivän korvaamisesta läheisenpäivällä. Ilmoitin, että se ois tuntunut lapsena vähemmän kiusalliselta, jos meilläkin olisi ollut sama juttu.
Tämän jälkeen seinäni täyttyi kommenteista, joissa mainittiin kuinka lasten pitää oppia käsittelemään tunteita ja kuinka minä itse en siitä loukkaantunut, kun isänpäiväkortteja tehtiin, joten kenenkään muunkaan tunteet eivät voi olla muuta kuin mitä minulla oli.

Tulevaisuudessa toivoisi suomalaisen valtamedian markkinatalouden puristuksissakin edes yrittävän muistaa ottaa myös sen inhimillisen näkökulman huomioon. Kun puhutaan yhteiskunnan tavoista kohdella nuorimpia ja avuttomimpia jäseniään, ei mikään määrä huomiota ole liikaa tuhlattavaksi seuraavalle, myös Korhosen, ajatukselle:

Olennaista tässä on miettiä sitä, mikä on lasten kannalta paras.

Niin kliseeltä kuin se kuulostaakin, niin voitaisiinko kerrankin ajatella lapsia?
¤


¤

Lue myös

Hesari naamioi yksityiskoulun mainoksen artikkeliksi

¤

Lähteet, viitteet

Lähteet tekstilinkeissä.

Allekirjoittaneelta erityiskiitos Tiia Lehtoselle kyvystä asettaa asiat vanhojen erimielisyyksien edelle, viisaiden sanojensa lainaamisesta sekä avusta tämän kirjoituksen ideoimisessa.

1
Monin tavoin isäni ”sosiaalisten haasteiden” vaikutukset myös laajensivat minun ja sisareni maailmankuvaa: Pienestä asti isä luki meille ääneen loputtomia tarinoita, mikä kait edesauttoi varhaista lukemaan oppimista – ja lukeminen jäi päälle… sekä loputon uteliaisuus, polttava aavistus ja tieto siitä, mitä kaikkea lukemalla voi oppia maailmasta.
Samoin isäni mahdollisti (yli)sosiaaliselle kakaralleen sen, mihin itse ei kyennyt esimerkiksi kuskaamalla pitkin maaseutuja talleille, navetoille tai mihin ikinä oli vapaa pääsy eläinten (ja ihmisten) pariin. Sain – keskivertoa vapaamminkin – viettää aikaani kavereiden kodeissa, pihoissa ja (ei-niin-tuttujenkin) tuttavaperheiden ja sukulaisten luona ja mukana esim. huvipuistoreissuilla.

¤


¤

Ring of Steel (from Sketchbook) / Anthony Freda ©

23 KOMMENTTIA

 1. Koskapa juuri minä olin se henkilö, jonka Idiootti sanaa lainasit, niin yritänpä nyt vielä täsmentää, ettei lähde ihan kokonaan kontekstista tuo sarkastinen kirjoitukseni, niin ei sen tarkoitus ollut millään muotoa kuvata 1. Loukkaantumistani (mitä en ole), tahi 2. Kieleteistä asennetta mainittuun läheistenpäivään.

  Halusin nimenomaan -oli se hyvin valittu paikka sille tahi ei- nostaa esiin ainoastaan juurikin tämän tätä päivää vaivaavan sukupuolineutraalius agendan, tahi ajatuksen siitä, että aina on joku joka loukkaantuu mitä vaan sitten tehdäänkin, joten kohtuullisen karskisti nosti esiin mahdollisuuden loukkaantua myös siitä ettei ehkä ole ollenkaan mitään lähimmäistäkään. Joten juuri sen lähimmäissanan syvempää merkitystä olisi hyvä tarkastella yhteiskuntamme sairasta tilaa vasten. Sairasta siten, että se haluaa tehdä kaikesta neutraalia, vaikka tässäkin tapauksessa olisi vain lasten kanssa -ja ihan ilman julkisuutta- voitu tuoda esiin, että kuka tahansa lapselle tärkeä henkilö on tervetullut tilaisuuteen, jos ja kun isää ei ole saatavissa. On siis aivan turhaa korostaa asiaa mitenkään, vaan viedä se juurikin oikeaan kontekstiin lastenkin kanssa.

  Minä en missään tapauksessa vastusta mitään, mikä on lapsille parasta, mutta vielä kuitenkin korostan etten ole loukkaantunut mistään, ja todellakin halusin olla vain epäonnistuneen sarkastinen sen suhteen, miten maailma ja media näitä asioita juuri nyt käsittelee, jonka vuoksi ehdotin tätä -kaikilta mahdollisilta loukkaantujilta- siihen mahdollisuuden pois sulkevaa termiä käyttöön. Tämänkin pohjana oli sellainen somekeskustelu, jossa asian tiimoilta oli vain viritelty keskustelu, jossa alettiin hakemaan parasta mahdollista nimitystä jos jollakin päivälle joka millään tavalla henkilöityy, jotta se sulkisi parhaiten pois kaikenlaisen mökötyksen kun jää sukupuoli tahi muu asia väärän määreen taakse.

  Pahoittelen ilmeisen epäonnistunutta tapaani tarkastella huumorin kautta maailmamme hulluutta.
  Missään nimessä ei ole tarkoitus tuottaa harmia kellekään, ja riemuidioottia käytin juurikin siinä merkityksessä, että Martti -tässä(kin) ansiokkassa kirjoituksessaan- tuli korostaneeksi juuri tätä loukkaantumisaspektia, jonka otin sitten vähän raflaavempaan käsittelyyn, pyrkien samalla tuomaan esiin näkökantani, ettei tällainen asia itsessään tarvitse julkisuutta, eikä edes mitään erityisen korostunutta terminologiaa osakseen, vaan ainoastaan puhetta noiden lasten kanssa asioista, rehellisesti, ja arhaansa mukaan kaunistelematta kuin silloin kun sen voidaan lapsen kehittymisen kannalta olevan perusteltua. ELi päivä voi olla edelleen ihan korostamattomasti Isänpäivä, ja heille joilla ei isää jostain syystä ole, olisi toki tuolla TÄRKEÄLLÄ (läheistäkään kun ei aina ole..sii kirjaimellisessa merkityksessään, mutta toki uskonnollisessa tai henkisessä, jossa se voi olla ihan kuka vaan) henkilöllä mahdollisuus osallistua tilaisuuteen.

 2. Kaikki nämä sukupuolineutraalit ym. mädätys-paska, ovat NWO-porukoiden luomuksia!

  Icke on yksi niistä joka paljasti tämän jo vuosia sitten, suunniteltua ja laskelmoitua ihmisten yleisen moraalin ja hyvä/paha kategorioiden tahallista sekoittamista.

  Itse en näe näissä ”neutraaleissa” mitään hyvää, vaan ainoastaan pahaa.

  Yllä olevassa videossa tuotiin esille nk. Saatanan kirkon edesottamuksia, joihin liittyy tietty osaltaan Crowleyn jättämä ”vinoutunut okkulttinen” perintö.
  Okkultismin maailma on kuitenkin hyvin laaja, ja kannattaa muistaa, että tämän kaltainen suuntaus on vain yksi osa kokonaisuudesta, johon useinkaan ei kuulu tuollaiset ”sekopäisyydet”.

  Suurimpiin okkulttisiin voimiin ja kykyihin ei koskaan päästä raiskaamalla lapsia, uhraamalla ihmisiä demoneille tahi jollain muilla sairailla ja kieroutuneilla poluilla!
  Crowleyn oman elämän loppu, antaa jokaiselle okkultistille varoituksen mihin äärimmäisen pahuuden, ja sitä kautta itsensä ”voimistaminen” voi johtaa!

  • Sukupuolineutralius-idiotismi on yksi femininsti-kansanvihollisten tuotoksia.
   Yksi ihmiskunnan arkkivihollisista, mm. Bilderberg-sisäpiiriin kuuluva Rockefeller loi feminismin edistämään kommunistisen Uuden Maailmanjärjestyksen agendaa mm. epävakauttamalla yhteiskuntaa, tukemalla (valkoisen) väestön vähentämistä ja läntisen sivilisaation hävittämistä:

   ”Feminism, New World Order and Rockefeller’s New War
   March 13, 2002, by Henry Makow Ph.D.

   In the 1960’s, the elite media invented second-wave feminism as part of the elite agenda to dismantle civilization and create a ”New World Order.”

   The ultimate aim is to concentrate the world’s wealth/power in a relatively few hands through a global ”socialist” dictatorship, administered by the UN, and paid for by you. As former President George Bush told the UN General Assembly in 1992, ”It is the sacred principles enshrined in the UN Charter to which the American people will henceforth pledge their allegiance.”

   This is the long-term agenda of the dynastic Anglo-American international banking and oil monopolies (Rothschild, Rockefeller, Morgan) and British aristocratic families that have used foreign services and intelligence agencies to manipulate world affairs and cause havoc since the end of the 19th century. Some people call this a ”conspiracy.” Conspiracy is the history that isn’t written.

   Feminism was promoted for the purpose of de stabilizing society, and creating dysfunctional people. Stunted people can be brainwashed and manipulated. Rockefeller’s new war (a.k.a. The War on Terror) is an extension of this elite agenda of world monopoly.

   Feminism masquerades as a movement for women’s rights. This kind of deception is typical of subversive movements of Communist origin. In reality, feminism is ruthlessly opposed to femininity, masculinity, heterosexuality, the nuclear family and children.

   It deliberately promotes homosexuality which, according to experts, is a form of arrested development. Feminism neuters women, rendering them less fit to become wives and mothers. Men are emasculated, unable to create families, or make sacrifices for the sake for their children.

   If feminism were genuine, it would have disappeared when discrimination against women ended. It continues as a tool of the elite agenda: depopulation, de stabilizing society, and dismantling Western Civilization.

   In academia, feminists are the storm troopers of the Brave NW0, making politics supreme over science, objective fact and reason. Feminists believe western culture needs to be ”reformulated” because men (”the patriarchy”) created it. Essentially, this involves throwing it out.

   Modern feminism is a classic Communist ”popular front” subversive movement. Betty Friedan, and virtually all its leading exponents were/are Communist/ Marxist activists. Feminism has taken over the education and legal systems, the media and federal bureaucracy because dismantling our culture is the elite agenda.

   The elite financed the Communists because the state is the ultimate monopoly. By controlling that, they control everything. As well, they have the common goal of destroying western civilization.

   Communists use social ideals to dupe the people. In the past, Communists exploited class and race divisions to divide and conquer. Now they pretend to champion women and homosexuals. Their real aim is to de stabilize and control society…”

   Koko artikkeli: https://www.henrymakow.com/130302.html

  • Näin siis meillä valtaapitävien, sionisti-globalistien ostamien lakeijoiden propagandakone Yle:

   ”Kommentti: Suomalaisten verorahoilla toimiva Yle on julkaissut alkuvuonna artikkelin ”Tuhansien pedofiilien maa”, jossa on havaittavissa vastaavanlaisia teemoja kuin Expreszo -lehden tarinassa: pedofiileistä luodaan kuva uhreina, jotka vain kaipaavat ymmärrystä ja sympatiaa. Ja ennen kaikkea että heidät hyväksyttäisiin sellaisena kuin ovat. Ylenkin artikkelissa pyritään hämärtämään rajoja esittämällä uskottavana vaihtoehtona, että pedofilia on seksuaalinen suuntaus:

   ”Pedofilia on sairaus, jonka virallinen nimi tautiluokituksessa on lapsikohteinen seksuaalisuushäiriö. Tai sitten se on seksuaalinen suuntautuminen. Riippuu keneltä kysyy.”

   Agenda on havaittavissa. Ehkä vuosia doktrinoitu liberaali ideologia on alkanut lopulta tehdä maaperän otolliseksi pedofilian normalisointia varten.”

 3. Olen äiti — mutta vietän vastentahtoisesti äitienpäivää. Nykyisenlaista kaupallista, politisoitua mutta silti lapsille kohdistettua juhlapäivää.

  Alunperin äitienpäivä oli sodanvastainen liike; jos nykyinen äitienpäivä olisi merkityssisällöltään sama so. ”en synnyttänyt sotilaita pääoman sotiin; en synnyttänyt poikia tappamaan kanssaihmisiä” suhteeni äitienpäivään olisi epäilemättä lämpimämpi kuin nykyisin.

  Ajatus läheisenpäivästä ei ole vastustettava. Silti nykyhetkessä on vaikea olla yhdistämättä sitä sukupuolineutraalius- ja vihapuhepolitikointiin, josta saamme päivästä toiseen mediassa ”nauttia”, suhtautua siihen ikään kuin se olisi kokonaisuudesta irrallinen ja erillinen esitys.

  Katolisilla on omat pyhimystenpäivänsä, joita he juhlivat. Tarvitsemmeko me rinnakkaisjuhlamme, joissa pyhitetään isää, äitiä, milloin mitäkin? Edistääkö se oikeasti tasa-arvoa tai monimuotoisuutta? Mikäli nykytilanteesta on mitään päätteleminen, edistämme lähinnä vastakkainasettelua, ”someraivoa” ja klikkausjournalismia jolla mediatalot tienaavat.

  • Ja juuri tämän vuoksi se sarkasmivaihde sai minussa otteen. Jonkun verran itsekin lasten kanssa elämää viettäneenä, olen ainakin pyrkinyt rehellisyyteen, joka jo monesti auttaa tilanteissa. Sarkasti minussa tosiaankin sai tuomaan esiin tuolla tämän kaikilla mahdollisilla tavoin neutraalin termin, joka sulkee loukkaantumis mahdollisuudet minimiin.
   Itsekään en muuten ole lasten tänne tekemiseen osallistunut hengessä, jossa heidän velvollisuutensa olisi osallistua yhteenkään sotaan!

 4. Päivien yhdenvertaisuuden vuoksi jokainen päivä on nimitettävä sukupuolineutraaliksi homouden -ja lesboudenpäiväksi,ettei toiset päivät vaan pahoita mieltään.

  • Entäpä jos aikanaan määritellään jokainen sukupuolineutraaliksi tai ”kolmanneksi sukupuoleksi”? Seuraako siitä, että sukupuolirikoksia (kuten raiskaus, pedofilia ymv) ei laki enää tunnista? Mitä sukupuolirikosten poistaminen rikoslaista tekisi yhteiskunnalle laajemmin? Kuka tahansa on vapaata riistaa?

 5. Muutama poiminto Nwohavaintoja-blogistin artikkelista 14.4.2016:

  ”Australiassa suuri VIP-pedofiili skandaali

  Viime vuoden lopulla marraskuussa 2015 eräs australialainen nainen Fiona Barrett astui julkisuuteen ja hän halusi paljastaa erään hyvin poliittisesti vaikutusvaltaisen julkkispedofiili-verkoston, jonka uhriksi hän itse oli joutunut hyvin nuorena.

  Barrett on itse tämän VIP pedofiili-verkoston entinen uhri ja hän toi julki tuolloin marraskuussa Sydneyssä pidetyssä lehdistötilaisuudessa lukuisia nimiä, jotka olivat mukana tässä pedofiili-verkostossa.

  Verkosto sekaantui niin satanistisiin rituaaleihin, lapsien kidnappauksiin sekä myöhemmin heidän seksuaaliseen hyväksikäyttöön.

  Fiona kertoi myös kuinka hänet oli kerran viety San Franciscossa heinäkuussa järjestettävään poliittisen eliitin salaiseen Bohemian Groveen. Siellä hänet oli raiskattu vaaleanpunaisessa huoneessa.

  Barrett kertoo vielä kuinka maailmaa johtaa satanistinen kultti, joka pyörittää näitä pedofiili-rinkejä. Niitä on myös erityisesti Yhdysvalloissa edelleen ja koska uhrit eivät uskalla usein tulla julkisuuteen, niin VIP pedofiiliringin jatkavat toimintaansa edelleen.

  Julkkispedofiiliringit syyllistyvät jatkuvasti lasten seksuaalisen hyväksikäytön lisäksi näiden kidnapattujen LAPSIEN MURHIIN, joita toteutetaan ILLUMINATIN RITUAALIMURHA-kalenterin kautta ns. okkultistisina IHMISUHRAUKSINA…”

  Koko artikkeli: http://nwohavaintojapromo.blogspot.fi/2016/04/australiassa-suuri-vip-pedofiili.html

  Ks. myös ”Black Magic: Satanists Rule the World, Not Politicians, Bankers or Military Heads

  ”The NWO (New World Order) elite fulfill a hidden role and an outer, more respectable public role. While many Satanic black magicians are also businessmen and bankers, their true ruling power comes from Satanism and the twisted use of humanity’s creative power (black magic), which they then use in their secular roles in society.”

  http://freedom-articles.toolsforfreedom.com/satanic-black-magic-rules-the-world/

  ”Putin: The West is Controlled by Satanic Pedophiles”,
  http://www.univverse.org/politics/putin-the-west-is-controlled-by-satanic-pedophiles/

  • ”Putin och ryska media börjar tala om reptiloiderna

   Den 2 november 2017 hade tyska Spuntnik (rysk konkurrent till RT, Russia Today) ett inslag med titeln: Avslöjar det amerikanska nyhetsankaret här sitt reptiloida sätt? (Verrät hier US-Moderatorin ihr Reptiloiden-Wesen?). Se närmare första filmen nedan.

   Shockwaves are reverberating around the Kremlin today as word spreads regarding an extraordinary meeting called by Vladimir Putin yesterday where, according to sources, the Russian president said that “95% of the world’s ruling class are not even human,” but are “cold-blooded hybrids” who are “members of an ancient cult.”

   Did Putin just out the world’s political and financial elite as cold-blooded hybrid human reptilians? Did he really just go there?

   Speaking at a behind closed doors forum for the highest echelons of government and staff in his home city of St. Petersburg, Putin responded to questions about the Panama Papers leak by pointing out who was behind the plot: the U.S. government, their spy agencies, and George Soros’s OCCRP.

   Putin slammed his fist on the table and exclaimed, “GEORGE SOROS, YOU SLY DRAGON, this is war,” according to sources close to the President. Putin then vowed to ramp up sanctions against Soros’s Open Society even further.” skriver YourNewsWire.com …”

   http://whitetv.se/en/no-free-medium-in-sweden/1982.html

 6. Hyvää mutta aika lailla yllätyksetöntä tietoa. Meidän kohtaloksi koituu heikon itsetunnon omaava, itseään korvaamattomana pitävä, kriisiavun tarpeessa oleva, kaiken lisäksi vielä heikkolahjainen johto joka ei selviydy ilman kainalosauvoja. Siksi ’rukousaamiaiset’, joilla haetaan voimaa ja turvaa isompien siipien alta, kuuluvat asiaan.
  Maasta löytyisi päteviä ja ihan omilla jaloilla seisomaan pystyviäkin mutta heidän valtaan pääsy estetään koska he ymmärtävät asioita paremmin ellei liiankin hyvin ja ovat siksi uhka eliitille joka kaikkivoipaisuutensa sokaisemana ei myönnä lahjattomuuttaan ja riippuvuuttaan ja joutuu alinomaa vakuuttamaan pätevyyttään vaikka teot puhuvat aivan muuta.

 7. Kristillinen moraali halutaan tuhota — tilalle viidakon laki jota riistavaisto ohjaa

  Kristityn pariskunnan adoptiohakemus hylättiin Kanadassa – puolusti aitoa avioliittoa
  ”Jos emme muuta uskonnollisia näkemyksiämme seksuaalisuudesta ja myötäile, meidän ei anneta adoptoida”
  ”Tapauksen tarkastaja selitti, että uskonnolliset vakaumuksemme koskien seksuaalisuutta eivät olleet yhteensopivia adoptioprosessin kanssa.”
  Hakemuksessa todetaan, että hallitus vaatii mahdollisia tulevia adoptiovanhempia hylkäämään vilpittömänä pitämänsä uskonnolliset näkemyksensä ilman, että heille tarjottaisiin mitään todisteita siitä, että heidän uskonsa vaikuttaisi negatiivisesti adoptiolapsiin.

  Kanadalaiset konservatiivit ovat sanoneet, että heitä vastaan on hyökätty useaan otteeseen avioliittoon ja sukupuoleen liittyvien perinteisten näkemysten ilmaisemisesta.

  http://beta.oikeamedia.com/o1-46608

  • Pedofiilit autiolle saarelle jossa voivat vapaasti hyväksikäyttää toisiaan eikä paluulippua.

  • Kommunistisen Frankfurt-koulukunnan viitoittamille yhteiskunta- ja yksilömoraalin mädätysperiaatteille pohjautuva, lähes joka tuutista suollettu kulttuurimarxistinen mädätysaivopesu osoittaa tehokkuutensa Atlantin molemmin puolin.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here