BBC kertoo selvittäneensä yksityiskohtaisesti salaisen sopimuksen, joka mahdollisti laajan evakuointioperaation – vaan kun yleensä pelastetaan siviilejä miehittäjien edestä, nyt pelastuksen kohteena oli Syyrian laillista armeijaa pakoon pötkivä, modernin maailman kavahduttavin terroristiporukka.

BBC:n paikan päältä raportoitu, perusteellinen – siis vanha kunnon tutkivan journalismin – artikkeli kertoo satojen ISIS-terroristijärjestön taistelijoiden läheisineen paenneen Yhdysvaltain ja Iso-Britannian johtaman koalition suojissa syyrialaisesta Raqqan kaupungista – ISISin ex-”pääkaupungista”. Kurdijohtoisten ”Syyrian demokraattisten voimien” (Syrian Democratic Forces, SDF) kerrotaan ”puhdistaneen” – siis tyhjentäneen – kaupungin medioista, jottei taistelijoiden pako paljastuisi.

Myös ISISin vierastaistelijoita – siis ulkomailta ISISin riveihin houkuteltuja – on paennut Raqqasta muualle Syyriaan ja jopa Turkkiin asti BBC:n paljastaman järjestelyn turvin. Yhdysvaltain puolustusministeri Mattisin toukokuisten sanojen mukaan (länsikoalition) aikomus oli, ”ettei vierastaistelijoiden sallita selviytyä taistelusta palaamaan kotimaihinsa”.

Lähteinä haastatellaan muun muassa salaisen sopimuksen käytännön toteutuksesta mukana olleita paikallisia, näiden henkilöllisyyksiä paljastamatta.
¤

OIKAISU 15.11.2017 klo 12.25: Korjattu virheelliset viittaukset Raqqaan irakilaisena kaupunkina. Raqqa sijaitsee Syyriassa.
¤

Lähde

Sommerville, Quentin; Dalati, Riam | BBC News (13.11.2017): Raqqa’s dirty secret http://www.bbc.co.uk/news/resources/idt-sh/raqqas_dirty_secret
¤

Yhdysvaltain sotilas pitelee kaapattua ISIS-lippua Irakissa vuonna 2010.
Kuva: U.S. Army / http://archive.is/lNIJe (CC0) via Wikimedia Commons. Kuvanmuokkaus: Johanna Lehtonen.

59 KOMMENTTIA

 1. Veikkaan että länsimaiden kouluttamat ja aseistamat ISIS:it siirretään seuraavalle sotanäyttämölle — joka saattaa olla Eurooppakin päätellen valmistatutumistouhuista.

 2. Kupletin juonihan oli selvillä jo varsin varhaisessa vaiheessa. USA:n taistelu ISISiä vastaan Syyriassa tarkoitti ISISin taistelijoiden tukemista niiden taistellessa Bashar al-Assadin hallintoa vastaan. Syyriassakin nähtiin vastaavia USA:n ja liittolaistensa pelastusoperaatioita, joissa pelastettiin turvaan Syyrian armeijan ja Venäjän pommitusten uhkaamia ISIS-taistelijoita.

  Nyt tämä on siis todentunut silminnäkijöiden kertomana Irakin Raqqassakin, jossa ”USA:n joukot tukivat Irakin armeijaa ISISin vastaisessa taistelussa”. Eli Irakin armeija valtasi toki aluettaan ISISiltä, mutta USA:n joukot saattelivat ISIS-taistelijoita turvaan. Ja edelleen rahdattavaksi uusille taistelupaikoille toteuttamaan USA:n proxy-sotimista.

  Ja läntinen ammattivalemedia – mukaan luettuna Yle, Hesari ja muut perskärpäset Suomessa – kertoo meille jatkuvasti potaskaa näistä tapahtumista.

 3. Ohhoh tuohan on jo ikivanha uutinen, asiasta kerrottiin jo Raqqan piirityksen alkuvaiheessa, länsiliittouma ja kurdit päästivät isisläiset lähtemään Raqqasta täysin vapaasti Syyriaan. Tämän ansiosta isisläiset onnistuivat valtaamaan uudelleen Palmyran ja tuhoamaan tätä maailman kulttuuriperintöä entistä enemmän.

  No BBC, tämä ”läntisen arvoyhteisön” , yksi kuuluisimmasta tietotoimistoista kertoo meille asiasta nyt, no parempi myöhään kuin ei silloinkaan 🙂 . Kun RT kertoi asiasta jo aikoja sitten, asiaan ei täällä lännessä paljoakaan reagoitu.

  RT kertoi siis totuuden, BBChän sen nyt todistaa.
  USA:ssa hallinto on käynyt kovaan taistoon RT.ä vastaan, mikä käytännössä tulee merkitsemään RT:n uutistoiminnan loppumista USA:ssa.
  Mikä tulee olemaan Venäjän vastaus? Venäjältä puuttuu toistaiseksi lainsäädäntö, jolla he voivat tukkia ”läntisen arvoyhteisön” tietotoimistojen turvat. Venäjän duuma on kovaa vauhtia laatimassa uutta lainsäädäntöä, jonka avulla se tulee iskemään Venäjällä toimivaan niin USA:n kuin koko ”läntisen arvoyhteisön” mediaan. Voi olla, että yleläisilläkin ”uutisoijilla” tulee Moskovassa kuumat paikat.
  Voi voi mikä huuto siitä tulee nousemaan, voi voi sentään. 😀 😀

  • ’..Voi voi mikä huuto siitä tulee nousemaan, voi voi sentään. 😀 😀..’

   Venäjän on tietenkin pakko maksaa potut pottuina eli iskeä USAn ja ’arvoyhteisön’ tietotoimistojen mediaan jonka ’judas-goatit’ yrittävät iskeä sisältäpäin luodakseen painetta hallituksen vaihtoon milloin missäkin.
   Tietenkin tästä tehdään ’arvoyhteisössä’ ja sen mediassa, joka on kyvytön muuhun kuin valloitussodan lietsontaan iso propagandanumero, meilläkin.
   Aika selvää on että sotaa kohti mennään ja kylmä sota on jo meneillään.
   Vaikea enää uskoa muuhun kun rako vain kasvaa… eikä EU tunnu pääsevän irti sionistien merentakaisesta niskalenkistä.

   Myös Iranin suhteen sama meininki
   How Trump’s CIA Used Bin Laden Files and a Neocon Think Tank to Escalate Tensions With Iran
   An ex-CIA analyst has raised suspicions about the CIA’s release of bin Laden documents and apparent collaboration with the hard-right Foundation for Defense of Democracies.
   Ned Price varoitti, että CIA:n Mike Pompeon ”liikkeet viittaavat, että hän palaa Iranin suhteen Bushin hallinnon strategiaan: ”Korosta terroristi yhteyksiä perusteeksi hallituksen vaihdoksen toteuttamiselle”.
   https://www.alternet.org/grayzone-project/trumps-cia-laying-groundwork-devastating-war-iran-help-neocon-think-tank

 4. Sota, siis väkivalta ja voima, on kansojen välisen rinnakkaiselon perusedellytys. Ei ”meidänmielisten hegemonia”. Jos kansat lakkautetaan sota ei häviä, vaan se vain muuttuu ulkopoliittisesta sisäpoliittiseksi ongelmaksi.

  Onhan vihollinenkin ihminen. Ja tuo ihminen on yhtä lailla omasta mielestään oikeassa kuin me olemme omastamme.

  Rauhan sopimisessa aina raja on vedettävä johonkin. Olisiko tästä tilanteesta selvitty pienemmillä kokonaistappioilla, jos ISIS-taistelijat olisi lyöty viimeiseen mieheen omista tappioista välittämättä? (Kuinka monta heikäläistä vastaa yhtä meikäläistä?)

  Tarina ei lopu tähän. [ISIS-taistelijat, joista ainakin puolet on ulkomaalaisia, on evakuoitu Idlib’in kaupunkiin.] Turkin rajalle. Mitä he tekevät siellä? Ryhtyvätkö suutareiksi ja lammaspaimeniksi? Ainakin ovat valmiit kenen tahansa palvelukseen, joka maksaa parhaiten.

 5. Presidentti Sauli Niinistö ja petostoverit lähinnä Petturi Orpo odottavat ISIS joukkoja seuraavaksi Suomeen ja pohjoismaihin tkemään ”monikulttuurin ihmetekoja”Täytyy muistaa mainita että he tulee tänne täysihoitoon ja omat vanhukset ja sairaat jää hoitamatta.

  • Bellingcat on moderni versio H.C. Andersenin saduista.Kannattaisiko yrittää jollain uskottavammalla sadulla?

    • Putinistitontut pitäkööt sen turpansa kiinni jos ei ole mitään itse aiheeseen sanottavaa.

     • Kuinkas muutenkaan. Vieläkö löytyisi kolmas tinahattuinen putinistinen ääliö lisää?

     • ”Svedu Svensson” lienee näitä Mantilan hybriditonttuja suoltamassa natoevankeliumia?

     • Enempää ei näiltä älykääpiöiltä voikaan vaatia. Tuon tasoista sontaa tulee tekstin muotoon kun kouluja käymättömät alhaisen älykkyysosamäärän omaavat putinistiset ääliöt ja tontut pääsevät tietokoneelle.

     • En ole tonttu, olen pieni vihreä mies :).

      Ota lääkkeesi ja rauhoitu. Nopeuttaa poispääsyä.

   • Moka, joo. Ja se jatkuu.

    Venäjän puolustusministeriö sanoo että kyseessä on vahinko.
    Eli he vahingossa ottivat kuvankaappaukset kohdista joissa saattuetta ei ammuta.
    He myös vahingossa leikkasivat pois kuvatekstejä joista käy ilmi että kyseessä on peli.
    He vahingossa lisäsivät valheelliset tekstitykset kolmella eri kielellä.
    Vahingossa he jakoivat tietoa useita virallisia kanavia myöden.

    Kun vahinko oli jo paljastunut, Venäjän valtion johtama media/televisio alkoi jakaa lisää samaa tavaraa.
    Televisiossa esitetään videopätkiä jotka nekin on vahingossa editoitu siten että räjähdyksiä ym. ei näy.

    Aivan samoja vahinkoja harrasti myöskin Putin Oliver Stonen haastattelussa.
    http://observers.france24.com/en/20170622-oliver-stone-responds-putin-fake-video-claims

    Mutta mikäpä siinä kun moinen vahinkoilu on systemaattista:
    https://twitter.com/EliotHiggins/status/930500536645947392

    Joop. Ei ole vahinko. Eikä moka.

    Törkeää tahallista valheiden levittämistä.

    BBC:n artikkelissa on varmaankin totta ainakin osa, muutoin eivät varmaan moista julkaisisi.
    Mutta Venäläinen valehtelu kyllä lisää epäilyksen varjoa.

    Esim. Ukrainassa he intensiivisesti käyttävät näyttelijöitä ja maksavat paikallisille jotta saavat haluttuja uutisia. Herää siis epäilys että osittain BBC voisi olla Venäläisten maksamien näyttelijöiden huijjaama.

    Mutta eipä siinä, EU:n ulkopuolisille maille on ainakin suuri etu siitä että pakolaisvirta EU alueelle olisi mahdollisimman suuri. Siksi ei pitäisi sallia brexiteerejen tai länkkäreiden hästätä Euroopan eteläisillä ja kaakkoisilla rajoilla (eikä itärajalla Venäjän).

     • No sen verran on varmaa että Veteranstoday on valeuutisten jakelija, sen näkee ainakin Syria ja MH17 artikkeleista.

     • On kyllä aivan paska saitti joka julkaisee tökeröitä valheita ja salaliittoteorioita. Tässähän noi väitti aiemmin tämän vuoden keväällä Ukrainalla olevan piilotettuja ydinaseita joita olisi räjähtänyt Balaklijassa, Harkovan kaupungin alueella tapahtuneen asevarikon palon yhteydessä.

      Todisteena ukrainalaisen ydinaseen räjähdyksestä olikin otettu kuvakaappaus vuoden 2013 videolta Tšapajevskin kaupungista Samaran alueelta Venäjältä.

      https://www.stopfake.org/en/fake-nuclear-explosion-in-ukraine/

     • Kannalalle ja Svenssonille näyttää kaikki olevan valeuutista mikä ei tue anglo-sionistista imperiumia jota usa toteuttaa sotineen. Näiden imperialistien pitäisi heistä saada rauhassa nitistää muita.
      No kuka mitäkin arvostaa. Psykopaateille sopii terrori ja ryöstö.

     • VT:n päätoimittaja Gordon Duff itsekin rehellisesti myönsi muutamia vuosia sitten eräässä haastattelussa VT:n artikkeleista 30% olevan täyttä hatusta vedettyä potaskaa ja 40% kirjoittamastaan materiaalista disinfoa.

      “About 30% of what’s on Veterans Today is patently false. About 40% of what I write is at least purposely partially false because if I, if I didn’t write false information, I wouldn’t be alive.”

     • Nimimerkkisi ”truth hunter” ei oikein ole sopiva sinulle. Sinähän itse olet varsin tyypillinen salaliittoteorioihin hurahtunut pässi joka pyrkii vahvistusharhoissaan (Confirmation bias) omaksumaan vain niitä todisteita sekä informaatiota (valheita) joka sopii sekä vahvistaa vain sinun omia ennakkokäsityksiä maailman menosta.

     • Minulle on ihan samaan tekevää mitä henkinen kääpiö ajattelee. Et sinä terveen papereita saa ja mitä enemmän täällä kirjoittelet sitä enemmän vahvistat kuva reppanuudestasi.

     • Kun aivokapasiteettia ei ole niin tuollaisia kommentteja siitä seuraa.
      Mitä enemmän kirjoitat sitä selvemmin se paljastuu.

    • Niinpä. Aika vaikea tajuta mitä tässä on todella meneillään nyt. Sotaan kuuluu propaganda puolin ja toisin. Mutta lopputulos ratkaisee.

     • Faktaa on se että venäläinen kuuluisa selityksien ministeriö jäi taas kiinni tökerösti kyhätystä kusetuksesta. Kuka näitä enää ottaa tosissaan?

     • Kyllä MS olet jäänyt kiinni tökerösti kyhäilyistä kusetuksistasi eikä sinua taida monikaan ottaa tosissaan täällä. Ehkä KK ? on samalla tasolla.

     • Faktaa on edelelleen se että venäläinen kuuluisa selityksien ministeriö jäi taas kiinni tökerösti kyhätystä kusetuksesta.

 6. Meikä taitaa olla yksinkertainen ja tekee yksinkertaisia johtopäätöksiä. Kun länsimainen arvoyhteisö kävi isisin vastaista sotaa, niin isisin alueet Syyriassa vain laajenivat. Kun Venäjä puuttui isisin vastaiseen sotaan, niin isisille tuli lähtö. Kartat joita julkisuudessa vilahteli vähän väliä isisin alueista sen kertoivat.

  Jotain outoahan siinä oli, että tämä läntinen arvoyhteisö jonka armeijoita ja aseteknologiaa hehkutetaan ylivoimaisiksi, ei ”voinut” isisin ryysyläisarmeijalle yhtään mitään. Kun rupesi näyttämään siltä, että isis ihan oikeasti tuhotaan viimeiseen tappelijaan saakka, oli vain luonnollista jatkumoa, että keksittiin suojeluohjelma jolla tappelijat päästettiin ulos saartorenkaasta.

  Mutta selityshän oli, selitys pitää aina olla. Se oli ”siviilien suojelu”. Milloin tämä läntinen arvoyhteisö on viimeksi ollut siviiliuhreista huolissaan. Ei nyt aivan heti tule mieleen toista tapausta.

  • Sairas yhteisö ei pysy olemaan muista huolissaan. Hyvä kun itse selviytyy ja nyt sekin on uhattuna.
   Sama se on sairaan ihmisen kanssa. Ei siltä voi odottaa apua kun se itse on sen tarpeessa.

  • Sama juttu tuon ”terrorismin vastaisen sodan” kanssa. Mitä enemmän soditaan sen enemmän terrorismi pysyy ja paranoo. Mitä taas tulee länsimaisen arvoyhteisön ihmemaahan Ameriikkaan, niin siellä jos et kuole liikenneonnettomuudessa, et ota yliannosta huumeita, niin ammutaan kumminkin. Nuo kolme kilpailevat tilastoissa eniten kuolemia aiheuttaneista. Joko olisi syytä jättää idolit pois laskuista ja alkaa johtamaan Suomea ihan itse?

  • ISIS:in ryysyläisarmeija sai aseet ja koulutuksen läntiseltä arvoyhteisöltä, joidenkin palkat maksoi CIA. On johdonmukaista että ”omat resurssit” pelastetaan uutta käyttöä varten.

   Täällä E-Savossa on ollut sotalentoharjoituksia kahtena edellisenä vuorokautena. Eilen aloittivat 17:00 jyristelemään ja lentelyä jatkui jokusen tunnin. Jostain syystä turvallisuuden ja paremminvoinnin tunne ei lisääntynyt.

   • Samassa sillä parin tunnin jyristelyllä polteltiin muutaman sadan e-savolaisen mummon vuoden eläkkeet.

    • Selvä se, savolaisethan elää itärajalla ja ovat olleet koko Suomen historian ajan venäläisten vaikutuksen alaisena. Savoon asutettiin myös Karjalan evakkoja, ortodoksinuskoisia, joten täällä elelee potentiaalinen rauhaa rajalla kannattava maanpetturisakki (sarkasmivaroitus)

     • Kumma juttu. Savolaisilla pitäisi olla parhaat kontaktit juuri länsimaisen arvoyhteisön ihmemaahan Ameriikkaan. Delawaren ensimmäisiä uudisasukkaita oli savolaiset. Tunnettuina kaskenpolttajina ja uudisraivaajina heitä vietiin jo 1600 luvulla Smålandiin Ruotsiin. Kaskesivat liikaa ja kuningas käski Flemingin viedä heitä Ameriikkaan. Näin tehtiin ja yksi ensimmäisiä Delawaren uudisasukkaita oli Ramboe the Finn, Rambon esikuva. Nykytiedon valossa alunperin Romppainen Savonmualta.

 7. Lähi-idän tilanne jatkuu sotaisana pitkään johtuen Israelin omavaltaisista hegemonia tavoitteista alueella. Jo lähtötilanne että maa on väkivaltaisesti tunkeutunut alueelle häätäen palestiinalaiset asuinsijoiltaan ei mahdollista rauhaa ehkä koskaan.
  Jokaisen oikeudenmukaisen ihmisen sympatiat ovat palestiinalaisten ja heitä puolustavien arbivaltaioiden puolella ja mahdollisen tulevan sodan vastuu kuuluu Israelin sionisteille..
  Myös se että Israelin sionistit eivät pääosin omaa ollenkaan etnisiä hebrealaisia juuria mutta silti ovat tunkeutuneet alueelle ’valittuina’ joille maa olisi ’luvattu maa’ tekee heistä enemmän terroristeja kuin alueelle kuuluvia.
  War Clouds Beyond Lebanon
  “ISRAEL WILL SUFFER GRAVELY,” warned Russia’s ambassador to Lebanon regarding rumours of war aroused by troubles in the region.
  His warning is a remarkable corroboration of what Hezbollah’s Sayyed Nasrallah said in his speech last month on the occasion of the Shia commemoration of the Islamic martyrdom of Imam Hussein.
  “You will not have time to pack and leave when war begins; and nowhere will be safe for you in Historic Palestine – nowhere!” exclaimed Nasrallah.
  Another wind, a stirring desert wind, whispers of the liberation of Jerusalem and the Palestinian people.
  If the Jews don’t watch their step, a true existential war for the very life of Israel is now afoot as they build themselves up visibly on the horizon, and run the risk of becoming smoking ruins by doing something stupid.
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=161062
  Kaikki viittaa siihen että suurempi sota on horisontissa.

   • Näitä Judas Goatseja (enemy within) näkyy piileskelevän joka puolella, myös palestiinalaisten asiaa ajavissa. Mikä sitten on totuus? Kun tietää ketkä mediaa hallitsevat niin he tekevät kaikkensa dis-infon levittämisessä. Itse en usko tippaakaan ’goatsien’ mediaan.
    Israelin kohdalla rahaa tulee niin paljon ettei varmaan kenenkään tarvi varastaa tai kähveltää mutta silti varastetaan. N-jahua pidetään suurena rosvona ja lahjus- ym. syytteitä on paljon mutta taitavat juristit hoitavat homman. Jossain vaiheessa virkakin oli niiden takia vaakalaudalla.
    Israel’s Money Machine
    http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=161111
    How Israel gets money from the United States Treasury is actually quite complex and not very transparent to the American public, going well beyond the check for $3.8 billion handed over at the beginning of the fiscal year on October 1st. Even that check, uniquely given to aid recipient Israel as one lump sum on the first day of the year, is manipulated to produce extra revenue. It is normally immediately redeposited with the U.S. Treasury, which then, because it operates on a deficit, borrows the money to pay interest on it as the Israelis draw it down. That interest payment costs the American taxpayer an estimated $100 million more per year. Israel has also been adept at using “loan guarantees,” an issue that may have contributed to the downfall of President George H.W. Bush. The reality is that the loans, totaling $42 billion, are never repaid by Israel, meaning that the United States Treasury picks up the tab on principle and interest, a form of additional assistance. The Bush-era loan amounted to $10 billion.

   • Saudit USA/Israel-nalkissa. Saudit valmiita hylkäämään palestiinalaiset kunhan heidän haluama? sota Irania vastaan toteutuu?
    Jo 9-11 alkaen saudit ovat olleet kiristyksen alla koska heidät oli kytketty (ilm. tark.?) ovelasti siihen vaikka teon takan olikin muu taho.
    Lisäksi saudit on Bushin aikana narutettu tallentamaan suunnattomia öljyvarojaan USAan ja ovat vaarassa menettää ne elleivät suostu sionistien juoniin?
    Siksi nyt yhteistyö sujuu hyvin USA/Israel-koaliition kanssa jonka päävihollinen Iran on.
    Miksi?
    Mitään järkevää syytä ei ole, vain hegemonia ja maan rikkaudet joihin pitäisi päästä käsiksi.

    Revealed – Saudis Plan To Give Up Palestine – For War On Iran
    The tyrants of Saudi Arabia developed a plan that sells away Palestine. They see this as necessary to get U.S. support for their fanatic campaign against their perceived enemy Iran.
    http://www.moonofalabama.org/2017/11/the-saudi-tyrants-devilish-plan-sell-out-palestine-for-war-on-iran.html#more
    The document reveals the size of concessions that Riyadh intends to present in the context of the liquidation of the Palestinian issue, and its concern to get in return the elements of power against Iran and the resistance, led by Hezbollah.

    The grant plan of the Trump administration to achieve peace in the Middle East is high on hopes but lacks all the necessary details. The Saudi’s promise to support the U.S. plan if the Trump administration is willing to fight their nemesis Iran. Both leaderships are hapless and impulsive and both of their plans have little chance of final success. They will be pursued anyway and will continue to create an enormous amount of collateral damage. The Zionist entity feels no real pressure to make peace. It is already dragging its feet on these plans and will try to use them to its sole advantage.

 8. Raqqa ei suinkaan ole ainoa paikka ja kaupunki, mistä USAn joukot hakivat jahakevat ISISin ja Al-Nusran komentaja- ja päälikkötason taistelijoita suojaan mm. helikoptereilla ja panssaroiduilla ajoneuvoilla ennen Syyrian ja Venäjän armeijan hyökkäystä ja alueen, kaupungin vapauttamista.

  Kysymys ei ole humanitäärisestä avusta vaan siitä, että USA, CIA, NATO hakevat taiselualueilta niitä ISIS-Al-Nusra -taistelijoita, joita USA, NATO, Sauli Niinistön Suomi on kouluttanut ja aseistanut ja siirtää niitä Jordaniaan tekemään iskuja Syyriaan sieltä sekä uusiin taistelutoimiin toisiin sotiin mm. Irakiin, Jemeniin, Afganistaniin jne.

 9. ”Kumma juttu. Savolaisilla pitäisi olla parhaat kontaktit juuri länsimaisen arvoyhteisön ihmemaahan Ameriikkaan. Delawaren ensimmäisiä uudisasukkaita oli savolaiset. ”

  Meillähän on loistavat kontaktit vaikka minne. Emme syrji venäläisiä, syyrialaisia, karjalaisia, karkkilalaisia. Emme edes Helsingin liepeiltä saapuneita. Siksi kai olemmekin epäsuosittuja, liian suvaitsevaisia laissez faire näes 😉

  Hmm… huomaan muuttuneeni hellswingiäisestä heinävetiseksi kun luen itseni ”meihin” enkä muualta tulleisiin. Tosin täytyy todeta että savolaiset tuntuivat olevan enemmistönä myös hellsinskissä ajoittain.

  • Joo, mutta savolaiset Lipponen Lehtinen etc… ovat menettäneet valtansa Pohojanmaan lestadiolaisille. Poisluettuna Liikanen joka osasi nuolla aikanaan oikeat saappaat ja pääsi pois politiikasta. Seuraaja on melko varmaan Rehn samalta suunnalta.

 10. Tuo videopeli tapaus taisi olla venäläistä viekkautta parhaimmillaan,ilman tuota päälyskuorta eli kökköä kuvamateriaalia,ei läntisten yleisöjen tietoisuuteen olisi ollenkaan päässyt se läntisten tahojen peli, jota äkkiväärien taistelijoiden kanssa pelataan. Seuraavaksi nuo taistelijat saapuvat toteuttamaan kykyjään läntisen euroopan taajamiin,silloin taas ja jälleen päästään lisäämään valvontaa,mikä lopultakin näyttäisi olevan läntisen arvoyhteisön tavoite juuri nyt, avoin fasistinen valvontayhteiskunta.

  • Virheitä voi tulla venäläisillekin. Jos siellä sattui kanssa pääsemään tiedotusosastolle joku toimittajajessikka.

 11. USA, CIA, NATO eivät anna periksi.

  Ensin USA, CIA, NATO yrittivät vallata Syyrian Al-Qaedan ja USAn/CIAn, NATOn erikoisjoukoilla, sitten Pentagonin yksityisarmeijoilla, Al-Nusralla ja ISSillä.

  Kaikilla noilla sotajoukoillaan USAn armeija, CIA, NATO saivat pahasti turpaan Assadin Syyrian armeijalta ja Venäjän armeijalta.

  Nyt USA, sen ilmavoimat ja CIA yrittävät pelastaa ISIS-Al-Nusra -taistelijoita ja tuoda tilalle kurditaistelijoita ja Pentagonin yksityisarmeijoita yrittämään uudestaan Assadia ja Venäjää vastaan.

 12. Ja takkiin tulee taas.Milloin sotahullu Jussi Niinistö tekee yhteistyösopimuksen ISIS järjestön kanssa?

  • Sauli Niinistö on tehnyt jo. Suomi kouluttaa yhdessä NATOn kanssa kurditaistelijoita ja Irakin sotilaita Syyriaan ja Irakiin.

 13. Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu Leads US President Trump to War with Iran

  Can Generals James Mattis (US Secretary of Defense) and John Hyten (Head of US Strategic Command) Prevent a Disaster?
  Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu and the Presidents of the 52 Major Jewish American Organizations are leading President Trump, like a puppy on a leash, into a major war with Iran. The hysterical ’52 Presidents’ and ‘Bibi’ Netanyahu are busy manufacturing Holocaust-level predictions that a non-nuclear Iran is preparing to ‘vaporize’ Israel, the most powerful, nuclear-armed state in the Middle East.
  Ten Reasons Why Military Officers support America’s Nuclear Accord with Iran

  The Netanyahu-Israel First power configuration in Washington succeeded in convincing Trump to tear-up the nuclear accord with Iran. This went against the advice and wishes of the top US generals in the White House and active duty officers in the field who support the agreement and recognize Iran’s cooperation.

  The Generals have ten solid reasons for rejecting the Netanyahu-Trump push to shred the accord:
  http://www.unz.com/jpetras/israeli-prime-minister-benjamin-netanyahu-leads-us-president-trump-to-war-with-iran/

  • Trump muistuttaa Aatua. Myös Aatun kenraalit yrittivät jarrutella miestä huonolla menestyksellä. T kuten maan kongressikin on sotahullun aske-natsi N-jahun koukussa eikä halua kuunnella kenraaleja.
   How The Ashkenazi Jews Conquered The West
   Rabbi Louis Finkelstein stated in his book “The Pharisees, The Sociological Background of Their Faith” that, “Pharisaism became Talmudism, Talmudism became Medieval Rabbinism, and Medieval Rabbinism became Modern Rabbinism. But throughout these changes in name . . . the spirit of the ancient Pharisees survives, unaltered . . . From Palestine to Babylonia; from Babylonia to North Africa, Italy, Spain, France and Germany; from these to Poland, Russia, and eastern Europe generally, ancient Pharisaism has wandered . . . demonstrates the enduring importance which attaches to Pharisaism as a religious movement . . .”
   Judaism is actually Pharisaism, and therefore it is a misnomer since it is neither the doctrine of Judah nor the doctrine that Christ practiced.
   https://biblicisminstitute.wordpress.com/2015/07/28/how-the-ashkenazi-jews-conquered-the-west/
   The Awkward Moment When Jews Realize They’re The Goyim
   “Give me control of a nation’s money and I care not who makes its laws” – Mayer Amschel  Bauer Rothschild

   The Rothschilds and their fellow Ashkenazic partners began their international control of money in Europe, and from there extended it throughout the world.
   “Mayer Rothschild’s strategy was to keep control of their banks in family hands, allowing them to maintain full secrecy about the size of their fortunes. In about 1906, the Jewish Encyclopedia noted: ‘The practice initiated by the Rothschilds of having several brothers of a firm establish branches in the different financial centres of the world was followed by other Jewish financiers, like the Bischoffsheims, Pereires, Seligmans, Lazards and others, and these financiers obtained credit not alone with their Jewish confrères, but with the banking fraternity in general. By this means Jewish financiers obtained an increasing share of international finance during the middle and last quarter of the 19th century. The head of the whole group was the Rothschild family…’ “
   By controlling the money supply they’re able to buy anything and anyone – anyone who serves the MONEY god that is. Said control abets the Jewish financiers to steer the US Government which in turn steers the world.
   The heart of the US Government is Congress. It is full of Judases who have sold out their country to said MONEY god.

 14. Nyt kun USA, NATO ja niiden ISIS, Al-Qaeda, Al-Nusra ovat hävinneet ja joutuneet käpälämäkeen Syyriassa Assadin Syyrian armeijalle ja Venäjän armeijalle niin USA yrittää sotaa, provoa, tuhoa, häiriötä, kiusaa vielä kurdien avulla ja Israelin avulla.

JÄTÄ VASTAUS