Kun Meri-Lapin kuntapäättäjät päättivät ulkoistaan terveyspalvelut säilyttääkseen Länsipohjan keskussairaalan Kemissä, hallituspuolueissa ja hallituksessa tyrmistyttiin.

Vaikka koko SOTE-hankkeen idea on juuri tämä, nyt ovat ministerit toisensa perään itkeneet julkisen terveydenhuollon perään – jota ovat olleet koko ajan romuttamassa ja yksityistämässä hartiavoimin.

Totuushan on se, että hallitus oli jo päättänyt ajaa alas Länsipohjan keskussairaalan eikä kuntapoliitikkojen kyselyihin sen kohtalosta edes vastattu. Meri-Lappi oli siis pakkoraossa. Odottaako sairaalan alasajoa ja yksityistettävien palveluiden kaikkoamista Ouluun ja Rovaniemelle sadan kilometrin päähän vai tehdäkö edes jotakin? He tekivät näin. Ja tämä on SOTEnkin idea – on ollut koko ajan: terveyspalvelut yksityistetään.

Kuntien itsenäisistä päätöksistä suivaantuneena hallitus ilmoitti välittömästi rukkaavansa rajoittamislakia estääkseen moiset tempaukset jatkossa. Pääministeri ja kuntaministeri vakuuttelivat eilen televisiossa ja muissa medioissa, että tällaiselle pannaan stoppi: kiristetään kiristyslakia, joka kieltää kunnilta tällaisen toiminnan. Paitsi että…

Rajoittamislain kiristäminen on perusteellisen laitonta

Hallitus ei voi rajoittaa kuntien itsemääräämisoikeutta muuttamatta perustuslakia niiltä osin. Kiristyslaki tai mikä tahansa laki, jolla hallitus pyrkii rajoittamaan kuntien perustuslaissa määrättyä itsemääräämisoikeutta, on siis perustuslain vastainen eli laiton laki. Hallituksen ja eduskunnan keekoilusta ja paskapuheista huolimatta se ei siis ole laillinen laki.

Vain ja ainoastaan muuttamalla perustuslakia, hallitus voisi estää muita kuntia tekemästä saman kuin Meri-Lapin kunnat tekivät. Perustuslain muuttamiseen tarvittaisiin viiden kuudesosan enemmistö eduskunnassa. Juuri tästä syystä nykyinenkin hallitus niin mielellään rikkoo luomissaan laeissa ja päätöksissään perustuslakiamme.

Näin on toimittu jo viimeiset parikymmentä vuotta.

Perustuslaittomuus – maan tapa

EU-jäsenyys oli perustuslain vastainen kuudentoista vuoden ajan: vuodesta 1995 aina vuoteen 2011, jolloin perustuslakiin lisättiin lause ”Suomi on Euroopan unionin jäsenvaltio.” Tosin EU on edelleen perustuslaillisen valtiosääntömme ja yhteiskuntajärjestyksemme vastainen, mutta mitäs pienistä.

On sitä perustuslakia vastaan toimittu sen jälkeenkin aivan avoimesti, esimerkiksi NATO-isäntämaasopimuksella ja tällä SOTElla.

On erittäin kummallista, että maamme hallitus jatkaa perustuslain vastaista toimintaansa aivan avoimesti kenenkään sitä sen kummemmin kommentoimatta. Se, että hallitus ja eduskunta toimivat perustuslain vastaisesti, ei ole kummallista.

Perustuslaki on tämänkin hallituksen ja eduskunnan vihollinen. Se sitoo poliitikkoja sellaisiin asioihin, jotka ovat kansakunnan suvereniteetin ja itsemääräämisoikeuden kannalta olennaisia, ja sellaistahan suomalaiset poliitikot vihaavat yli kaiken: Suomella – sen enempää kuin kunnillakaan – ei saisi olla oikeutta päättää asioistaan itse.

Hallitukselle perustuslaki on vihollinen. Samoin näköjään eduskunnalle.
¤


¤

Sami Parkkonen on blogisti, joka on kirjoittanut poliittisesti epäkorrektia kommentaaria vuodesta 2013.


Kirjoitus on julkaistu alunperin kirjoittajan blogissa 26.11.2017 otsikolla ”Perustuslaki – hallituksen ja eduskunnan vihollinen nro 1”. Väliotsikot ja tekstilinkit toimituksen lisäys.

OIKAISU 23.11.2017 klo 15:06: Alkuperäisen tekstin julkaisupäivämäärä korjattu.
¤

Lue myös

Sote siellä, Hetemäki täällä


¤
¤

Kuva: Frankie Fouganthin (CC BY-SA 4.0), Soppakanuuna / SoiniSipiläBerner (CC BY-SA 3.0), European People’s Party (CC BY 2.0) via Wikimedia Commons; uroburos, Karadaggigid via Pixabay (CC0). Kuvanmuokkaus: Johanna Lehtonen.

25 KOMMENTTIA

 1. Sotessa ei ole kysymys vain yksityistämisestä, ideologisesta näkemyksestä että siirrytään julkisrahotteisesta terveydenhuollosta markkinavetoiseen terveydenhuoltoon.

  Meri-Lappi, Kemi, Mehiläinen -case todistaa jo konkreettisesti, että sotessa on kysymys siitä, että Kokoomus ja Keskusta ulosmittaavat Suomen valtion ja kuntien sairaus- ja terveydenhuoltojärjestelmät uusille omistajille, suuryrityksile sekä kansainvälisille sijoitusyhtiöille.

  Se, miksi ne noin tekevät olisi tutkijoiden ja tutkivan journalsmin paikka. Paljon puhutaan korruptiosta, siitä, että ulosmittaajille ja diilaajille maksetaan siitä lahjuksia.

  Räikeimmin Kokoomuksen ja Keskustan ryöstöpolitiikka näkyy lääkejakelussa.

  Suomen apteekit ovat yksityistä yritystoimintaa, jotka ovat suomalaisten korkeasti koulutettujen henkilöiden käsissä ja jotka maksavat veronsa Suomeen, mutta Kokoomuksella, Keskustalla, EKlla, Pohjolalla, amerikkalaisilla sijoitusyhtiöillä on suunnitelma valmiina siirtää lääkejakelu ja apteekit toisille omistajille ja yrittäjille eli tietenkin suuryrityksille, myös pankeille, kauppaketjuille, kansainvälisille sijoitusyhtiöille, jotka eivät taatusti maksa verojaan Suomeen.

  • Hups, huolimattomuusvirhe, Pohjolasta ei tiedä, mutta Osuuspankista tietää. Kokoomus ja Keskusta ovat diilaamassa lääkejakelua, yksityisen lääketukun ja yksityisiä apteekkeja mm. Osuuspankille.

 2. Tuo kuva on hyvä ja paljonpuhuva. Se kuvaa hyvin tätä riistavaiston kiimaan juuttunutta ja itsensä ylemmyyteen nostanutta ’elukkamaista jengiä’ (nimenomaan jengiä) jolta ihmisenä olemisen ja ihmisiksi elämisen perusasiat ja alkeet ovat täysin hämärtyneet.

 3. ”Perustuslaki
  – hallituksen vihollinen nro 1”

  Hallituksen, joka monin tavoin on SUOMEN KANSAN VIHOLLINEN nro 1.

  Hallitus, joka jatkaa Suomen kansallisomaisuuden ryöstämistä samalla venäläisellä varastamismallilla, jolla kasaarijuutalaiset oligarkit ryöstivät Venäjän kansallisomaisuutta Neuvostoliiton järjestetyn alasajon jälkeen.
  Soten avulla koetetaan maanpetturien kaappaaman ENTISEN ’koti-, uskonto- ja isänmaa’-puolueen johdolla siirtää terveydenhuolto yksityisille – myös ulkomaisille – veroparatiisi-yrityksille, jotka siis eivät maksa voitoistaan veroa Suomeen.

  Maanpetturi-hallitus, joka pitää portit auki ulkomaisille miehittäjämassoille ja järjestää niille täysihoidon suomalaisten veronmaksajien kustannuksella ja suomalaisilta vähäosaisilta riistäen.

  Hallitus, joka käy sotaa KANTASUOMALAISIA vastaan mm. POLPONSA ja nettikyttiensä avulla ja katsoen miehittäjien tekemiä raiskaus- ja muita rikoksia sormien läpi sekä koettaen salata ne samoin kuin miehittäjistä aiheutuvat todelliset kustannukset suomalaisille veronmaksajille.

  Jne, jne.

 4. Suomen hallitus havaitsi ”perustuslain” vihollisekseen jo 2005 ( Eoa päätös 876/2/05… poliisilla ei ole oikeutta suorittaa esitutkintaa kansalaisen sille ilmoittamassa presidentin- ja ministerinvastuuasiassa …)

  Tuon päätöksen pohjalta keskusteleminen estettiin salaamalla KOKO päätös 20.12. 2007 asti !

  Niimpä He 55/2007 valmistelu tehtiin salassa juuri tosta syystä … rikoslaki tulee muuttaa, ettei missään tapauksessa käy niin, että kun koko Suomen oikeusjärjestelmä on todettu toimivallattomaksi Kansainvälinen rikostuomioistuin saa toimivallan Suomea koskevissa asioissa.

  Ja toden totta rikoslaki muutettiin He 55/2007 pohjalta ”kertoen” kansanedustajille: ”Välitöntä tarvetta lain muuttamiseksi ei ole.”

  Eoa päätöksen 876/2/05 takia tilanne oli akuutti ; ja senkaltainen rikosilmoitus yhä on ”esitutkinnassa Porin poliisilla ( 8.9. 2005 ) ja SYYTEILMOITUS Valtakunnansyyttäjänvirastossa ( 9.12. 2005 ; kirjattu diaariin 8 kuukautta myöhässä ).

  Mutta sikäli ”välitöntä tarvetta” on TOTTA, että sillä pyrittiin Pl 118 §:n mukaisten asioiden poissapitämiseen Kansainvälisen rikostuomioistuimen listoilta . ( ilman He 55/2007 jälkeen allekirjoitettua ”sopimusta” eli lahjontaa …Suomi MAKSAA ja pitää Ruanda-”oikeudenkäynnin” ja Kansainvälinen rikostuomioistuin tulee toimivallattomaksi Suomea koskevissa ”yksittäistapauksissa” ) KAIKKI PL 118 §:n mukaiset asiat suoraan olisi voinut lähettää Kansainvälisen rikostuomioistuimen tutkintaan ! ( PL 118 § … kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa. )

  Pl 2011 muutenkin on VALTIOPETOS: Sanomat24 keskustelufoorumi ; timpuri ( rekisteröitynyt käyttäjä” …
  Kerrotaan kokoomuksen suurien velkojen ( puhutaan miljoonan / miljoonien velasta poistuneen yhdessä yössä RKP:N rahoilla. Vaatimuksena pakkoruotsin jatkaminen ja 2 ministerinpestiä.

  Heidi Hautala oli Brysselistä käsin sanonut hallitus on ostettu, mutta vaiennut heti, kun vihreät otettiin mukaan.

  Vihreät siis saivat KIRISTÄMÄLLÄ ”tasa-arvoisen” avioliittolain .

  PL 2011 siis EI ole olemassa, koska se on RIKOKSILLA aikaansaatu !

  Sama hallitus KÄYTTI PL 118 §:ää välittömästi sen ”saamisen” jälkeen :

  Iltalehti 7.4. 2012 ”Eduksunnassa muhii miljardikaappaus”. Yli lain salliman perityt tasoitusvastuurahta aiotaan kaapata. ( 1,3 . 3 MILJARDIN euron varkaus ”lailla 444/2012”. )

  Suomen pankit pelastettiin EU-stressitesteiltä tällä MILJARDIVARKAUDELLA: ( MV-lehti / keskustelu / paljastetaan totuus / ihmisoikeukisen ja rahan varkaus ; archive.is / kimmoleaks.fi

  Julkinen rikosilmoitus tehty 3 kertaa … tuhoajat Marko Forss; Jari Lindström ja Porilainen konstaapeli !

  Olenkin koska tahansa valmis TODISTAMAAN asioista Valtakunnanoikeudessa 9. 12. 2005 VKSV:oon jättämäni

  SYYTEILMOITUKSEN pohjalta … sitä voidaan nyt laajentaa PL 118 §:n valtiopetokseen ja Kansainvälisen rikostuomioistuimen LAHJONTAAN ( He 55/2007 ) .

  Perstuslain TAHALLINEN romuttaminsen on ollut JULKISTA yli 10 vuotta ! EIT sai pöydälleen todisteet 2006 – 2008

  EIT 24221/06 ; todisteet tuhottu 27.3. 2009 ; EOA kansliapäätös 1350/4/08 … jääviyksisä ei voida tutkia !

  Edellämanituilla perusteilla ja TODISTEILLA ei voida edes puhua vuoden 2011 ”perustuslain” voimassaolemisesta.

  Kirje Euroopan ihmisoikeustuomioistuimelle 2008 : ( alkuperäinen eng.) … Pyydän toimittamaan kaikki EIT 242221/06 asiakirjat Kansainväliselle rikostuomioistuimelle ennen niiden tuhoamista, koska mukana on merkittävä määrä Suomen kansalata salattua Suomen historiaa.

  Kansainvälinen laki: Kansainvälisen rikostuomioistuimen asiakirjat ovat KOSKEMATTOMIA; säilytettiimpä niitä missä tahansa !

  Syyllistyikö siis henkilöt: joita EOa kanslaipäätös 1350/4/08 koskee Kansainväliselle rikostuomioistuimelle kuuluvien asiakirjojen tuhoamiseen TARKOITUKSELLA; jotta VALTIOPETOS eli PL 2011 ja Pl 118 § pykälä voitiin tehdä !

  Jokatapauksessa demokraattisen maan toimintaa tällainen EI ole !

  Olenkin PL 118 §:n mukainen ihmisoikeudeton Suomen kansalainen ; teenkö mukams rikoksen, jos kerron sen kaikille ? ( syyteilmoitus Valtakunnansyyttäjänvirastoon 9. 12. 2005 ) .

  Toinen valtiopetos: syyteilmoituksessa mainittu RINNAKKAINEN syyteoikeus, joka sisältyi perustuslakiin 2005 poistettiin ”rikoslakimuutoksella” 1.1. 2006 . ( siis diariinkirjaamisen aikana ) .

  ”Sota” alkoi kohdaltani 2005; eikä se ole vieläkään päättynyt; koska ihmisoikeuksiani EI ole palauttettu; eikä Euroopan ”oikeusjärjestelmässä” edellenkään saa selvittää TOTUUTTA ! ( PL 118 § … syyteoikeutta ei ole ).

  Kummeksunkin sitä ; koskeeko PL 118 § TAKAUTUVASTI Valtakunnansyyttäjänvirastoon 2005 jättämääni SYYTEILMOITUSTA ? ( näinhän herrat haluavat; mutta TOTUUS taitaa olla toinen ).

  Mistä löytyy ne ROHKEAT Suomen pelastavat toimittajat; jotka ottavat tämän kirjoitukseni ja JULKISTAVAT sen koko kansalle ?

  • ”Video: Uskomatonta! Ruotsinkielinen Yle julkaisi Ilja Janitskinin kansalaisoikeuksia puolustavan lähetyksen!
   Nyt tuli suomenkieliselle Ylellekin painetta julkaista totuutta.
   18.11.2017 00:34, 6379 lukukertaa

   Perjantaina 17. marraskuuta ruotsinkielinen Yle julkaisi yllättäen puheenvuoron MV-lehden perustajan Ilja Janitskinin puolesta.

   Puolestapuhujana oli niinkin yllättävä henkilö, kuin Helsingin yliopistossa työskentelevä Karin Creutz, joka tunnetaan ns. suvakkina.

   Creutz on monipuolinen asiantuntija, ja hän tuntuu ajattelevan asioita enemmän järjellään kuin sydämellään. Hän näkee, milloin asiat menevät väärään suuntaan, kuten nyt Ilja Janitskinin tapauksessa, joka on ollut yli 100 päivää pidätettynä ilman yhtä ainutta syytettä, kun Suomen lain mukaan ihmistä saa pitää pidätettynä 60 + 30 päivää…”

   https://mvlehti.net/2017/11/18/video-uskomatonta-ruotsin-yle-julkaisi-ilja-janitskinin-kansalaisoikeuksia-puolustavan-lahetyksen/

  • Ei tuosta blogi enää parane. Ellei tuon luettuaan käsi mene nyrkkiin niin sitten on enää pelkkä tunteeton ruumis ellei vihannes.

 5. ”On sitä perustuslakia vastaan toimittu sen jälkeenkin aivan avoimesti, esimerkiksi NATO-isäntämaasopimuksella ja tällä SOTElla.”

  Listaan pitää lisätä perustuslain vastainen liittyminen Euroopan Unioniin, joka on dokumentoitu muualla, ja sitä edeltävät valmistelevat toimenpiteet, mm. Pariisin rauhansopimuksen ”muka mitätöiminen” joidenkin artiklojen osalta, järjestetty ”muka lama” Suomen riskittömimmän yrityssektorin ( pankkisektori ) saattaminen nk. Eurooppakuntoon, ja siinä yhteydessä toteutettu PK-sektorin ja yksityistalouksien kuppaaminen pankkisektorin hyväksi, joka akti tapahtui valtiovallan siipien suojassa presidentiaalisella johdolla, johon jonka läpiviemiseen valjastettiin myös Suomen oikeuslaitos, missä kehyksissä se toimii edelleenkin.

  Suomi on ihmeellinen maa…, -täällä polittinen eiitti näyttää kykenevän vain viemään kansakuntaa katastroofeista toiseen, lman mi8tään sanktioita…

  Viikingit Islannissa ovat täysin toisenlaista porukkaa, -ei niillä ole talvisotaa, eikä juuri muitakaan sotia tai sankaritarinoita viimeaikoina, mutta ne kykenevät vaihtamaan hallintokoneistoaan kun niin haluavat, ja pystyvät panemaan kotikonnansa vankilaan meditoimaan tekemisiään, johon Suomessa ei kyetä…

  Islannissa on siis kansalla enemmän palleja, kuin Suomessa suomalaisilla. Ihan täysin turha uhota Kuopiolaisen Eurooppaedustaja Kataisen tapaan ”soturikansasta”, -kun ei edes siviilissä kyetä tekemään sitä mikä pitäisi.

 6. Tuntuu mahdottomalta, että perustuslain suojissa kokoomus, keskusta ja Sininen vaihtoehto voivat diilata valtion ja kunnan omaisuutta yksityisille ja ulkomaisille yrityksille ja sijoittajayrityksille tosta noin vain ja antaa vielä vastikkeetta valtion ja kuntien kiinteistöjä ja laitteita, joilla yksityiset sitten tekevät yksityistä businessta ja voittoa yrityksilleen, omstajilleen, sijoittajilleen.

  Vielä roistomaisempi on kokoomuksen, keskustan, Sinisen vaihtoehdon juoni perustuslain omaisuuden ja yrittämisen suojan vastaisesti vaihtaa yksityisissä apteekkiyrityksissä apteekkien omistajat apteekkareista suuryhtiö-, pankki- ja ulkomaayritysomistajiksi.

 7. Hyvä, että joku uskaltaa kertoa totuuden EU-diktatuurin ostamista EUnukeista koostuvasta maanpetturihallituksesta:

  ”Jouko Piho – Suomen hallitus ottaa ohjeensa Saatanalta

  Ei suoraan, mutta välikäsien kautta. Ei kaikissa asioissa, mutta joissakin asioissa.

  Suomen politiikan päätöksentekijöissä ei ole tietääkseni saatananpalvojia, mutta voidaan silti sanoa, että he ottavat politiikan suuntaohjeensa Saatanalta. Käskyketju menee seuraavasti.

  Suomen hallitus ja sitä myötäilevä eduskunta ottaa ohjeensa EU:sta, niin komissiolta kuin parlamentilta. EU ottaa ohjeensa kansainvälisiltä pankeilta, suuryrityksiltä ja mafialta, joiden johdossa on vapaamuurareita ja illuminaatteja, joista monet ovat saatananpalvojia, jotka ottavat ohjeensa Saatanalta.

  Ohjeet kuuluvat: kristinusko alas, islam ja ateismi ylös, kansallisvaltiot alas, suuret liittovaltiot ylös, perinteiset arvot alas, liberaalit (=kaikki on hyväksyttyä) arvot ylös.

  Ohjeiden tarkoituksena on heikentää kansallisvaltioita ja kristillisen vakaumuksen vaikutusta niin paljon, että koko maailmaa käsittävän Maailman unionin rakentaminen yhden maailmanhallituksen, yhden diktaattorin ja yhden uuden uskonnon alaisuuteen olisi helpompaa.

  Suomen nykyhallitus on mukana tässä valmistelutyössä, jossa rakennetaan valmiutta, jotta tuleva petohallitsija eli Antikristus voi astua näyttämölle ja julistaa olevansa se odotettu messias.

  Suomalaiset äänestäjät ovat mukana tässä petoksessa, koska he eivät ymmärrä eivätkä usko mitään tuosta, mistä edellä kirjoitin, ja siksi he äänestävät niitä samoja puolueita kuin aina ennenkin, vaikka ne puolueet harjoittavat Suomen tuhoon ja alistamiseen tähtäävää politiikkaa.

  Suomesta tulee lopulta antikristillisen maailmanlaajuisen imperiumin pohjoinen maakunta, jolla ei ole mitään omaa päätösvaltaa. Silloin Suomessa kumarretaan ja palvotaan maailman johtajaa samaan tapaa kuin Pohjois-Koreassa nyt. Silloin Suomessa on pakko ottaa maailman hallituksen määräämä ihonalainen merkki, jota ilman ei voi ostaa tai myydä mitään. Suomi on täydellisesti alistettu diktaattorin valtaan. Jos olet eri mieltä, sinut vangitaan ja teloitetaan.

  Suomalainen, tätäkö sinä haluat?

  http://www.nykysuomi.com/index.php/2017/11/19/jouko-piho-suomen-hallitus-ottaa-ohjeensa-saatanalta/

 8. Kokoomuksen ja keskustan suunnitelma ryöstää suomalainen apteekkitoiminta, lääkkeiden vähittäisjakelu, apteekit ruokakaupoille, pankeille, kansainvälisille ketjuille, kansainvälisille sijoitusyhtiöille on aivan varmasti perustuslain vastainen operaatio.

  Apteekkitoiminnassa on kyse korkeaan koulutukseen perustuvasta eettisestä ammatinharjoittamisesta, lääkehuollosta ja sen vastuista eikä niitä voi siirtää pankeille, ruokakaupoille eikä sijoittajille.

  Tilanne on yhtä hullu kuin jos lääkärin toimintaa alkaisi harjoittamaan peruskoulun ja lihanleikkaajakurssin käynyt K-kauppias, tai merkonomi tai ekonomi tai juristi.

  Seuraavaksi pääoma, kokoomus, keskusta voisivat alkaa ajamaan läpi muutosta, että lentoemännät tai K-kauppiaat saisivat oikeuden ryhtyä liikennelentäjiksi.

 9. Jouko Piho toisessa artikkelissaan ”Perussuomalaisten hajoaminen – mikä tässä on oleellista?”:

  ”Kuten tuli ja vesi eivät sovi yhteen ja ovat toistensa luonnollisia vihollisia, niin samalla tavalla Halla-ahon johtama kansallismielinen PS ja toisaalla muut globalismia ajavat puolueet eivät sovi yhteen, vaan ovat toistensa luonnollisia vihollisia.

  Tässä taistelussa Perussuomalaiset on tällä hetkellä melkoisessa alakynnessä. Sen tähden tarvitaan joko Perussuomalaisten kannatuksen huomattavaa nousua tai sitten toinen voimakas kansallismielinen puolue Persujen rinnalle, jotta Suomen etujen vastaisten EU:n liittovaltiota ajavien, Nato-mielisten ja muslimien lisääntyvää maahanmuuttoa suosivien poliittisten puolueiden tuhopolitiikka voidaan lopettaa.”

  http://www.nykysuomi.com/index.php/2017/11/19/jouko-piho-perussuomalaisten-hajoaminen-mika-tassa-oleellista/

  Voi vain toivoa, että Halla-aho on sitä mitä hän puheillaan antaa ymmärtää olevansa – eikä mahdollisesti valeoppositio-mies ja Soinin kaltainen Juudas.

  • Niinpä, toivossa täytyy elää.
   Sote-politiikka on nwo-politiikan ilmentymä ruohonjuuri tasolla. Kuten olemassa oleva terveydenhoitojärjestelmä on hyvä ja toimiva eikä tarvitse muutosta niin myös olemassaoleva kansallisvaltioiden maailma on hyvä ta toimiva.
   Miksi siis tarvitaan molempien hajottamista? Ketä se palvelee?
   Ainoa syy on vallan keskittäminen ja muutoksiin liittyvä pienen moraalisesti rappeutuneen eliitin kasvanut vallanhalu ja rahanahneus.

 10. Kokoomus on koittanut jo kepillä perustuslain jäätä kun se yritti tehdä sairaanhoitajista lääkäreitä, jotta olisi saanut halvempaa lääkärityövoimaa.

 11. Jopa Brysselin Pravda kirjoittaa tänään 20.11.2017 seuraavasti:

  ”Kansanterveyslaitoksen entinen pääjohtaja Jussi Huttunen suomii HS:n haastattelussa soten valinnanvapautta.

  Jussi Huttunen povaa rahastusautomaattia, jossa yrityksille maksetaan tyhjästä.

  Sen [soten] lopputuloksena yksi MAAILMAN PARHAISTA järjestelmistä VOI ROMUTTUA, potilaan pompottelu lisääntyä ja rahat livahtaa terveysyritysten taskuun kuin itsestään…”

  Herää kysymys, kuinka paljon väen väkisin käärmettä pyssyyn tunkeville punaliberaaleille punaporvari-maanpettureille on lahjuksia maksettu/luvattu maksaa ja/tai mitä rahakkaita mahtivirkoja tarjottu, jotta nämä mahdollistaisivat terveydenhuoltomme kaappaamisen suurille veroparatiisi-yrityksille, myös ulkomaisille – nuo vallankahvassa olevat – em. Jouko Pihon mukaan – Saatanalta ohjeensa ottavat.

  • Nyt on sitten selvinnyt sekin, että se terveysseteli, jonka piti olla valinnanvapauden yksikkö ei kata edes halvinta perushoitoa, ehkä muutaman ”hyvää päivää-kuinka voitte-ottakaa asperiinia-soittakaa tai tulkaa sitten uudestaan” -lääkärikäyntiä.

   • Soten avulla valtio säästää. Tämä on osa Suomen rahoittajien vaatimusta. Hallitus(valtio) siirtää sote-kuluja arvaten n 4 miljardia asiakkaiden maksettavaksi. Lakkautetaan osa palveluista ja nostetaan maksuja.
    EU-mafia ja rahoittajat ( joista osa amerikkalaisia) eivät nosta korkoja Suomen lainoille ja lisäksi yksityistämisen kautta osa EU- mafiaa ja amerikkalaisia pääsee mukaan yksityistettyyn terveys-bisnekseen!
    Näillä Suomen rahoittajilla on suoraan oma lehmä ojassa:

    Yksityiset vakuutukset lisääntyvät ja yksityinen terveydenhuolto jauhaa rahaa osakkeenomistajille. Periaatteessa ei mitään vikaa paitsi, että valtion(veronmaksajien) varojen käyttö tähän pitäisi johtaa hallituksen ministerien vankilatuomioihin)
    Tämä on mitä törkeintä valtion varojen väärinkäyttöä. YLE on toinen esimerkki siitä miten valtion varoja törkeästi väärinkäytetään!

    Sote aiheuttaa vielä runsasta katkeruutta jos sitä ei pysäytetä. Se kiihdyttää maaseudun ja pikkukuntien autioitumista! Terveyspalveluita saa yhä harvempi ja terveyserot räjähtävät kasvuun. Sairaat joutuvat kaduille Amerikan mallin mukaisesti!

 12. Kun on aivan varmaa, että Soten vuoksi terveysalalla työskenteleviä kansalaisia jää työttömäksi, yrityksiä/yrittäjiä joutuu lopettamaan yritystoimntansa, kansalaisia jää ilman hoitoa ja kansalaisten keskimääräinen elinikä lyhenee ja kuolleisuus kasvaa niin eikö tuossa ole jo riittävästi asiaa, että Sipilä, Orpo, Rehula, Saarikko voitaisiin asettaa syytteeseen kansalaisten saattamisesta hengenvaaran.

  • Ei vielä ehkä, mutta nyt on:

   Keskusta, Kokooms, Sinset, Sipilä, Kokoomus, Soini tuovat vahvat oluet, lonkerot ja limuviinat ruokakauppoihin.
   Alkoholistien määrä kasvaa, alkoholikuolemat kasvavat, alkoholisairaudet kasvavat, alkoholista aiheutuvat kulut kasvavat, nuorten alkoholihaitat kasvavat.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here