Venezuelan bolivaarinen tasavalta tuomitsee voimakkaasti Euroopan unionin (ministeri)neuvoston päätöksen pyrkiä langettamaan laittomia, absurdeja sekä tehottomia sanktioita Venezuelan kansalaisia kohtaan.

Eurooppalaiset toimielimet osoittavat hävyttömästi alistuneisuutensa Yhdysvaltain hallituksen komentoon vahingoittamalla häpeättömästi kansainvälistä oikeutta ja sen pyhiä periaatteita, jotka koskevat suvereniteetin kunnioittamista, kansojen itsemääräämisoikeutta ja valtioiden sisäisiin asioihin puuttumattomuutta. Nämä asiat on määritelty osana Yhdistyneiden kansakuntien (YK) peruskirjaa.

Washingtonin aggressiivisia ohjenuoria noudattamalla Euroopan unionin neuvosto oikeuttaa toimintansa argumentein, jotka perustuvat Trumpin hallinnon äskettäin hyväksymille linjauksille koskien Venezuelaa ja sen kansalaisia.

Lisäksi Euroopan unionin neuvosto pyrkii vakuuttamaan maailmalle sen oletetun yhtenäisyyden jäsenvaltioidensa keskuudessa hyväksyttämällä nämä vihamieliset toimet, vaikka todellisuudessa eurooppalaiset taloudet ovat kohdanneet huomattavaa painostusta sekä Yhdysvaltain hallinnon että eurooppalaisten omien toimielimien suunnilta osoittaen siten merkittävän epäoikeudenmukaisuuden ja demokratian puutteen unionin sisällä.

Ei ole puhdas sattuma, että Euroopan unionin neuvosto hyväksyy nämä loukkaavat toimet juuri Dominikaanisessa tasavallassa käytävän kansallisen vuoropuhelun aattona.

Euroopan unioni on hyväksynyt vihamielisiä päätöksiä, joiden avulla pyritään ainoastaan vähentämään kansallista vuoropuhelua ja rauhanomaisuutta sekä kasvattamaan poliittista väkivaltaa, tuhoa ja kuolemaa. Nämä kaikki toimivat mekanismeina vallankäytön laittomien keinojen kasvattamiseksi.

On syytä muistaa, että demokraattisilla vaaleilla valittu Venezuelan kansallinen perustuslakivaliokunta on palannut poliittiseen ja yhteiskunnalliseen rauhanomaisuuteen. Äskettäin pidetyt alueelliset vaalit sujuivat täysin rauhanomaisesti. Lisäksi 10.12.2017 tullaan järjestämään kunnallisvaalit osana Venezuelan aktiivista demokratiaa.

Tulee huomioida, että nämä intensiiviset sanktiot eivät vain kohdistu Venezuelan kansalaisia kohtaan, vaan ne ovat myös hyökkäys niitä lähes miljoonaa eurooppalaista kohtaan, jotka ovat valinneet Venezuelan kotimaakseen. Viime kuukausien aikana he ovat joutuneet kärsimään suoraan Venezuelan poliittisen opposition taloudellis-poliittisista väkivallanteoista.

Euroopan unioni on perustanut vaarallisen suhteen Latinalaisen Amerikan valtioiden kanssa. Unioni väittää sen auktoriteetin toimivan sanktion keinona sen suhteessa suvereeniin valtioon vain siksi, että Latinalaisen Amerikan kansallisen demokratian malli ei sovi yhteen Euroopan vallitseviin elitistisiin ja korporatiivisiin malleihin.

Kansainvälisen yhteisön ja maailman kansojen on tiedettävä, että Venezuelan prioriteetti ei ole sotilaallinen varustautuminen tai aseet ja että tehoton kansainvälinen media ja sen poliittiset toimet eivät vaikuta kansalliseen turvallisuuteemme.

Venezuelan bolivaarisen tasavallan tavoitteena on säilyttää vuoropuhelun avulla kansallinen rauha ja pyrkiä yhteiskunnallisen kehityksen keinoin sosiaaliseen oikeudenmukaisuuteen ja ratkaisemaan nykyiset ongelmamme. Toisin kuin ne valtiot, jotka ovat osa eurooppalaista blokkia, me emme halua ryhtyä siirtämään ongelmiamme hyökkäämällä muihin kansalaisyhteiskuntiin.

Kuten viime ajat ovat osoittaneet, Euroopan unionin neuvoston tulisi varmistaa, että julkinen järjestys säilyy odottamattomasta ja ennennäkemättömästä poliisisorrosta huolimatta,  säilyttää kansalaisten oikeus päätöksentekoon sekä taata äänestysprosessien demokraattisuus ja rauhallisuus.

Venezuelan bolivaarinen tasavalta vahvistaa uudelleen sen erottamattoman oikeuden valtiolliseen itsenäisyyteen ja täysvaltaisuuteen, sekä tuomitsee siihen kohdistuneet vihollisluontoiset toimet kansainvälisen yhteisön edessä.

Eurooppalaisen eliitin ja sen byrokraattien yritykset kyseenalaistaa ihmisten suvereenit oikeudet vapauteen Venezuelassa eivät tule onnistumaan. Venezuelan bolivaarinen tasavalta vaatii Euroopan unionia lopettamaan epäystävälliset toimensa ja irrottautumaan Yhdysvaltalaisen hallinnon interventionaalisesta ja sotaa lietsovasta agendasta, joka on jo nyt aiheuttanut paljon vahinkoa valtiollemme ja myös koko maailmalle.

Toistamme, että venezuelalaiset – uskollisina libertariaaniselle perinnöllensä ja itsenäisyyttään puolustaen – pysyvät lujina puolustaessaan, mitä tahansa uhkaa tai hyökkäystä vastaan.

Venezuelan hallinto varautuu päätöksentekoon kaikilla eri aloilla, rauhan ja kansallisen suvereeniuden puolustamiseksi.
¤


¤
Kirjoittaja on helsinkiläinen mielenterveyskuntoutujien tietotekniikkakouluttaja ja kirjailija. Hän on perehtynyt Latinalaisen Amerikan yhteiskunnallisiin kysymyksiin vuodesta 1984.

Kirjoitus on julkaistu alunperin sosiaalisessa mediassa 16.11.2017. Tekstilinkit toimituksen lisäys.
¤

Lue myös
¤

16.10.

Mitä Yle ei kuuluta: Venezuelassa vaalivoitto sosialisteille

¤

24.9.

Ylen valeuutiset Venezuelasta jatkuvat

¤

9.10.2016

Che Guevara: kuolemasta 49 vuotta 

¤

Lähteitä ja muualla aiheesta

teleSUR (16.11.2017): Venezuela Vows to ’Defeat Violence Coming From Abroad’ https://www.telesurtv.net/english/news/Venezuela-Vows-to-Defeat-Violence-Coming-From-Abroad—20171116-0036.html

Heiskanen, Heikki | Yle (13.11.2017): EU asettaa Venezuelan aseidenvientikieltoon ja varautuu henkilöpakotteisiin https://yle.fi/uutiset/3-9928556

Chandler, Mark | Daily Express (14.11.2017): Venezuela crisis: EU imposes economic sanctions as Caracas on brink of collapse https://www.express.co.uk/news/world/879484/Venezuela-crisis-financial-Nicholas-Maduro-EU-sanctions-global-markets

teleSUR (13.10.2017): Venezuela’s Foreign Minister Denounces EU for Ignoring Its Regional Elections https://www.telesurtv.net/english/news/Venezuelas-Foreign-Minister-Denounces-EU-for-Ignoring-its-Regional-Elections-20171013-0018.html

teleSUR (12.10.2017): Maduro: Venezuelans Will Reject US Intervention by Voting in Sunday’s Regional Polls https://www.telesurtv.net/english/news/Maduro-Venezuelans-Will-Reject-US-Intervention-by-Voting-in-Sundays-Regional-Polls-20171012-0014.html
¤

Bolívar en traje de campaña (1895):
Arturo Michelena (1863-1898) | Galería de Arte Nacional
(CC0), Jonathan Alvarez C (CC BY-SA 3.0)
via Wikimedia Commons. Kuvanmuokkaus: Johanna Lehtonen.

22 KOMMENTTIA

 1. USA haluaa ryöstää Venezuelan öljyn. Se on käskenyt EUta Venezuelan vastaisiin toimiin kuten käski Venäjänkin vastaisiin toimiin.

  Eikä EU uskalla sanoa ei.

 2. Kiitokset Matti Laitinen tästä koosteesta.

  ”Euroopan unioni on hyväksynyt vihamielisiä päätöksiä, joiden avulla pyritään ainoastaan vähentämään kansallista vuoropuhelua ja rauhanomaisuutta sekä kasvattamaan poliittista väkivaltaa, tuhoa ja kuolemaa. Nämä kaikki toimivat mekanismeina vallankäytön laittomien keinojen kasvattamiseksi. […]

  Venezuelan bolivaarisen tasavallan tavoitteena on säilyttää vuoropuhelun avulla kansallinen rauha ja pyrkiä yhteiskunnallisen kehityksen keinoin sosiaaliseen oikeudenmukaisuuteen ja ratkaisemaan nykyiset ongelmamme. Toisin kuin ne valtiot, jotka ovat osa eurooppalaista blokkia, me emme halua ryhtyä siirtämään ongelmiamme hyökkäämällä muihin kansalaisyhteiskuntiin. […]”

  Bolivaarit puhuvat asiaa.

 3. Ja jos edes kerran se sosialismi olisi toiminut aikuisten maailmassa, olisivat sanakäänteet vähemmän juhlavia. Koska näin ei ole ja kommareilta loppuivat taas kerran muiden rahat, voidaankin todeta, että maa jossa yritteliäisyys tarkoittaa hiustensa myymistä peruukkitehtailijoille naapurimaassa on taas kerran törmännyt sosialismin perus problematiikkaan. Miksi nähdä vaivaa kun muut sen kumminkin ryöstävät.
  -”Nämä kaikki toimivat mekanismeina vallankäytön laittomien keinojen kasvattamiseksi.” Eli sosialistit takertuvat jo omiin sanoihinsa ja myöntävät, etteivät pysty laillisin keinoin hallitsemaan. Huolimatta siitä että öljy tekisi kauppansa, mikäli kommarien hallinto ei valuttaisi sitä pääosin omaksi hyödykseen, saatiin yhdestä etelä-Amerikan vauraimmasta maasta ”tasa-arvolla” aikaan tragikoominen kummajainen, jossa ”Maduro dieetti” pitää huolen, ettei lihavuus uhkaa.

 4. Venezuela antoi tässä pari vuotta sitten lähtöpassit ainakin 50 USAN diplomaatille jotka teki ”myyräntyötä”opposition kanssa.USAN toimintatapa selkenee aste asteelta lopulta hölmöillekin.Kyse on aivan samoista toimista joita on nähty Irakissa,Libyassa sekä Ukrainassa.Syyria meni reisille kun Putin lopetti leikin lyhyeen.

 5. Kapitalismi romahtaa epätasa-arvon takia … tietenkin tämäkin Venäjän syy!
  Capitalism Collapsing from Inequality… Blame Russia!
  New figures published this week on obscene inequality show how the capitalist economic system has become more than ever deeply dysfunctional. Surely, the depraved workings of the system pose the greatest threat to societies and international security. Yet, Western leaders are preoccupied instead with other non-existent threats – like Russia.
  Take British prime minister Theresa May who this week was speaking at a posh banquet in London. She told the assembled hobnobs, as they were sipping expensive wines, that “Russia is threatening the international order upon which we depend”. Without providing one scrap of evidence, the British leader went to assert that Russia was interfering in Western democracies to “sow discord”.
  For indeed May and other Western political leaders are facing danger to their world order, even if they don’t openly admit it as such. That danger is from the exploding levels of social inequality and poverty within Western societies, leading to anger, resentment, discontent and disillusionment among increasing masses of citizens. In the face of the inherent, imminent collapse of their systems of governance, Western leaders like May seek some relief by prattling on about Russia as a threat.
  This week European bank Credit Suisse published figures showing that the wealth gap between rich and poor has reached even more grotesque and absurdist levels. According to the bank, the world’s richest 1% now own as much wealth as half the population of the entire planet. The United States and Britain are among the top countries for residing multi-millionaires, while these two nations have also emerged as among the most unequal in the world.
  How can North Korea or Iran be credibly presented as global threats when the American and British are supporting a genocidal blockade and aerial slaughter in Yemen? The complete disconnect in reality is testimony to the pernicious system of thought-control that the vast majority of citizens are enforced to live under.
  The biggest disconnect is the obscene inequality of wealth and resources that capitalism has engendered in the 21st century. That monstrous dysfunction is also causally related to why the US and its Western allies like Britain are pushing belligerence and wars around the planet. It is all part of their elitist denial of reality. The reality that capitalism is the biggest threat to humanity’s future.
  Do we let these mentally deficient, deceptive political elites and their media dictate the nonsense? Or will the mass of people do the right thing and sweep them aside?
  https://www.strategic-culture.org/news/2017/11/17/capitalism-collapsing-from-inequality-blame-russia.html
  Guugeli käännöstä pienin korjauksin ja tarkennuksin:
  Kapitalismi romahtaa epätasa-arvosta … Venäjän syy!
  Tänä viikkona julkaistut uudet luvut ruokottomasta eriarvoisuudesta osoittavat, miten kapitalistinen talousjärjestelmä on tullut enemmän kuin koskaan syvästi toimimattomaksi.
  Tietenkin, järjestelmän heikentynyt toiminta on suurin uhka yhteiskunnille ja kansainväliselle turvallisuudelle. Mutta länsimaiset johtajat ovat kuitenkin huolissaan muista uhkista joita ei edes ole – kuten Venäjän uhkasta.
  Esim. britti-pääministeri Theresa May, joka tällä viikolla puhui Lontoossa (posh-banquet) kertoi kokoontuneille että ”Venäjä uhkaa kansainvälistä järjestystä, josta me olemme riippuvaisia”. Ilman todisteita Yhdistyneen kuningaskunnan johtaja väitti, että Venäjä puuttui länsimaisiin demokratioihin ”kylvämällä ristiriitoja”.
  May ja muut länsimaiset poliittiset johtajat ovat todellinen vaara maailmanjärjestykselle, vaikka he eivät avoimesti tunnusta sitä. Tämä vaara johtuu sosiaalisen epätasa-arvon ja köyhyyden räjähtämisestä länsimaissa, mikä johtaa yhä kasvavaan vihaan, tyytymättömyyteen ja pettymykseen kansalaisten joukossa. Hallintojärjestelmiensä sisäsyntyisen, välittömän romahduksen edessä länsimaiset johtajat, kuten May, pyrkivät hakemaan syyllistä nimeämällä Venäjä uhaksi.
  Tällä viikolla Euroopan pankki Credit Suisse julkaisi lukuja, jotka osoittavat, että rikkaiden ja köyhien välinen ero on saavuttanut groteskeja ja absurdiakin tasoja. Pankin mukaan maailman rikkain 1% omistaa nyt enemmän varoja kuin puolet koko planeetan väestöstä. Yhdysvallat ja Britannia ovat rikkaiden eniten asuttamia maita ja nämä kaksi maata ovat nousseet maailman epätasa-arvoisimmiksi.
  Kuinka Pohjois-Korea tai Iran voidaan uskottavasti esittää maailmanlaajuisina uhkina, kun amerikkalaiset ja britit tukevat Jemenissä kansanmurhaa ja tappavia pommituksia? Täydellinen todellisuudesta irti oleva kytkentä on todiste tuhoisasta ajatusten valvontajärjestelmästä, jonka alla valtaosa kansalaisista pannaan elämään.
  Suurin pimitys on rikkauden ja voimavarojen röyhkeä epätasa-arvo, jonka kapitalismi on aiheuttanut 2000-luvulla. Tämä hirveä toimintahäiriö on myös syy siihen, miksi Yhdysvallat ja sen länsimaiset liittolaiset, kuten Ison-Britannian, ovat panostaneet sotapolitiikkaan ja sotiin ympäri maailmaa. Se on osa heidän elitististä todellisuuden kieltämistä. Todellisuuden, että kapitalismi on suurin uhka ihmiskunnan tulevaisuudelle.
  Saavatko nämä mielisairaatt, harhaanjohtavat poliittiset eliitit ja heidän mediansa puhua hölynpölyä? Tai tuleeko ihmisten joukko tekemään sen mikä on oikein ja lakaisemaan heidät syrjään?

 6. Mahtoiko olla pres. Nixon kun sanoi jo aikanaan jostain valtiosta, (jos ei meidän malli kelpaa) pannaan niiden talous huutamaan.

 7. Pakotepolitikka ei koskaan ole tuottanut toivottuja päämääriä,on kuitenkin yksi poikkeus Etelä- afrikka,sen vanha rotusortohallinto kumoutui osittainpakotteiden ansiosta,koska sen kohteet, eli etelä-afrikan valkoisen bisneseliitin elämä tuli liian hankalaksi,kun joutui vertaistensa boikottiin.
  Iran on ollut vuosikymmenet sanktioiden kohteena,mitäs siellä on tapahtunut,kun läntiset yhtiöt joutuivat lähtemään niiden omaisuus jäi maan kansalliskaartin haltuun,nyt siitä on tullut eritäin voimakas taloudellinen toimija Iranissa.

  Venäjä ,väitän ajoi itsensä tarkoituksellisesti itsensä konfliktiin läntisen arvoyhteisön kanssa. Venäjän talous oli ogelmissa sen resurssien valumisen pois kansantalouden kierrosta,maan oligarkkien toimesta,maan kehittämiseen ei näin riittänyt resursseja.
  Kun läntiset tahot alkoivat laatia sanktio listoja Putinin lähipiiriksi kuvittelemilleen tahoille,ne siten myös tahomattaan pakottivat nämä käyttämään rahalliset resurssinsa kotimaansa tarpeista huolehtimisen ja samalla myös näin lisäämään vaurauttaan.
  Venäjän maatalous ja elintarviketuotanto saivat myös juuri samasta syystä varsinaisen elvytyksen ja nyt maa on kohonnut elintarvike tuotannossa varteenotettavaksi toimiassa, jopa maailman mittakaavassa.

  Venezuela,jos vain sillä sitkoa riitää voi kääntää vaikeutensa voitoksi,matkimalla naapuriaan Kuubaa,joka on varsinainen sinnitelypolitikan maailmanmestari,suhteessa akotteiden asettamiin haasteisiin.

 8. Kuitenkin, mikä on totuunena siitä, miksi Venezuelan kansalaiset mellakoivat hallitustaan vastaan ? Miksi suomessa on leipäjonot korttelien ympäri ? Missään demokraattisessa maassa ei saisi näin tapahtua ?
  Ylimistö kohtelee aina kansalaisiaan ala-arvoisesti, koska ”tasa-arvoisuutta” ei ole eikä tule olemaankaan.
  Kommusisti sekä kapitalisti ovat ainoastaan ”siinä” saman-arvoisia. Henkilökohtainen omaisuus tekee kovin ”koppavaksi”.

 9. Onko niin ettei ”läntistä tarinaa” luovat länsimaat enää hyväksy muita kuin uusliberalastisen globaalikapitalismin ohjaamia veronkiertovelkatalouksia, joita hallitsemalla ja velkaannuttamalla ne saavat maiden kansallisomaisuudet nyysittyä eliitin rahamafialle ja kansallisvaltiot heikoksi ja isäntävallan alle sekä yhden plutokratisen maailmanhallinnon ohjailtavaksi. Näinhän tapahtuu nyt kiihtyvästi EU:ssa kun veronmaksajien rahoilla harjoitetaan pankkien ja bansterien tukemista eurokriisi-nimellä ja massiivista pakolaisbisnestä tuottamalla vieraista kulttuuritaustoista tänne liian nopeasti liian paljon ihmisiä, joita ei saada integroitua. Ainoastaan edesauttamaan rahamafian veronmaksajien kustantamaa varainsiirtoa pakolaisbisneksen kautta. Molemmat ovat massiivisia pyramidihuijauksia jossa raha siirtyy yhteiskunnalta ja kansalta harvojen taskuihin. Maat saadaan velkaannutettua jotta yläluokka voi vaatia kansallisvarallisuuden myyntiä, hyvinvointipalveluiden-, palkkojen-, sosiaaliturvan-, eläkkeiden ym. alasajoa. Uusliberalistien Suomessa erityisesti Kokoomuksen politiikka tähtää myös kansainsekoomukseen, jossa aivan Babylonian Baabelin kieltensekoituksen tapaan halutaan kansainsekottaa maa kulttuurillisesti, uskonnollisesti ja kielellisesti, jotta Suomen sopimusyhteiskunta saadaan hajotettua hyvinvointioikeusvaltion kera, joka sopii orjapiiskureille.
  Ja nyt näiden ”hybridiuhkien” varjolla tämä sama läntistä tarinaa luova uusliberalistinen rahamafia tekee propagandaansa veronmaksajien rahalla hiljentääkseen kriittiset äänet. Kuinka paljon Venezuelan ongelman taustalla on sama ulkoa ohjattu hybridisodankäynti, jolla ”väärän hallinromallin” kaatamista on ulkoa ohjattu? Hallinnon, jonka polittinen ideologia ei sovi lännen tarinalle ja globaali-integraatiohaaveille.

  • Aika mielenkiitoinen näkökulma.

   USA ei ole pystynyt ryöstämään mm. Kiinaa, Kuubaa, Venäjää, Venezuelaa, Vietnamia, Pohjois-Koreaa jne.

   Kaikki nuo maat ovat sosialistisia, Venäjä sosialistisen Neuvostoliiton sosialidemokraattinen perillinen.

  • ’..Näinhän tapahtuu nyt kiihtyvästi EU:ssa kun veronmaksajien rahoilla harjoitetaan pankkien ja bansterien tukemista eurokriisi-nimellä ja massiivista pakolaisbisnestä tuottamalla vieraista kulttuuritaustoista tänne liian nopeasti liian paljon ihmisiä,..’
   Euroopan tuhoamisen takana on järjestäytynyt juutalaisuus joka rakentaa globaalia kommunismia jossa valta ja kaikki varallisuus ja omaisuus on valtaosin vain sillä. Aivan kuten NL:ssa aikoinaan. Mutta siellä se ei kuitenkaan onnistunut kun Stalin oli nationalisti ja tarjosi giljotiinia juutalais-bolshevikeille. ja niinpä trotskilaiset pakenivat Amerikkaan jossa heillä on nyt vahva ote maailman politiikkaan kun USAn hallitus ja kongressi toimii Israelin käskyttämänä.
   Onneksi juutalaisten omassa keskuudessa on nousemassa vastavoimia. He eivät kannata näitä trotskilaisia N-jahun kavereita, sionisti-neokonneja, jotka haaveilevat koko maailman kattavasta kommunismista jossa he olisivat ylin luokka jota muut kumartavat ja jonka hyväksi raatavat.
   Pitää ymmärtää että sionistien kommunismi tarkoittaa heidän ehdotonta yksinvaltaa.
   By Michael Berg
   (henrymakow.com)
   Juutalainen salaliitto on vastuussa antisemitismistä, sanoo nuori Israelilainen
   ”On olemassa rationaalinen selitys ja perustelut juutalaisvastaisille tunteille … saatanallinen elementti juutalaisuudessa harjoittaa sotaa ihmiskuntaa vastaan.”

   Michael Berg, nuori Israelilainen, sanoo, että tavallisten juutalaisten pitää kertoa Järjestäytyneelle Juutalaisuudelle (sionisti-neokonnille):
   ET EDUSTA MINUA, tai heitä syytetään myös sen rikoksista.
   (Vapaamuurarit vahvistavat, että tavalliset juutalaiset ovat syntipukkeja siihen, mitä he ja järjestäytynyt juutalaisuus ovat yhteisvoimin tehneet, siis globalismiin, kommunismiin, sukupuolten tuhoon.)
   Berg jatkaa…:
   ISRAELIN ROOLI NWO:SSA.
   Uskon, että ​​kohtelimme palestiinalaisia väärin, kun varastimme heidän maansa vuonna 1948. Meille annettiin muita vaihtoehtoja etnisen juutalaisvaltion luomiseksi. Miksi siis Israel on perustettu? Israel ei syntynyt juutalaiskansaa varten, vaan pikemminkin juutalais-Rothschild-vapaamuurarien NWO: n ydinase-tukikohdaksi. Israelin strateginen sijainti Euroopan, Aasian ja Afrikan välillä oli syy siihen, samoin kuin NWO-mafian symbolinen merkitys. Israelin oli tarkoitus olla saatanallisen NWO: n pääkaupunki ja hallitus kuten yksi Israelin perustajista ja entinen pääministeri David Ben Gurion sanoi:
   ”Jerusalemissa Yhdistyneet Kansakunnat (todella Yhdistyneet Kansakunnat) rakentavat profeettojen pyhäkön palvelemaan kaikkien maanosien liittovaltion liittoa, joka on ihmiskunnan korkeimman oikeuden paikka, jossa ratkaista kaikki kiistat yhdistyneiden mantereiden kesken, kuten Jesaja ennusti … ”
   (Linkin kuva: Israelin korkein oikeus, joka on rakennettu globalistien agendan pohjalta)
   https://www.henrymakow.com/2017/11/Young-Israeli.html
   Berg:
   ”Haluan kaikkien kansojen ja rotujen olemassaoloa ja säilyvän omissa kotimaissaan ja kansojen kunnioittavan toisiaan samalla tavoin kuin he haluavat muiden kunnioittavan ja kohtelevan itseään. Kansojen on tunnustettava luonnolliset rajansa mutta samanaikaisesti ne voivat ja heidän pitäisi olla ystäviä ja kohdella toisiaan kunnioituksella ja käydä kauppaa toistensa kanssa … eikä varastaa toistensa maata, naisia ​​ja vaurautta.
   Nykyinen tilanne Euroopassa ei luo parempaa maailmaa, vaan maailman jossa on enemmän vihaa, hajottamista ja sotaa. Se mitä tapahtuu, on luonnotonta. Ainoa tapa, jolla ihmiset voivat rakastaa toisiaan on kunnioittaa toisiaan ja heidän erilaisuuttaan. Tuhoaminen ja syrjäyttäminen ovat henkinen synti, ja se mitä tapahtuu ​​Euroopan kansoille muslimien ja afrikkalaisten invaasion myötä ​​on haitallista ja kansanmurha. Valkoinen kansanmurha on pysäytettävä ja estettävä! Valkoiset voivat ottaa kotimaansa takaisin. Ja he voivat tehdä sen helposti!
   Muille juutalaisille sanon: paljasta juutalaiset ​​ääriliikkeet ja satanismia kannattava järjestäytynyt juutalaisuus ja vapaamuurarius. Näin antisemitismi voi loppua. Tavallisten juutalaisten TÄYTYY paljastaa agenda ja sanoa, että ME EMME HALUA OLLA MISSÄÄN TEKEMISISSÄ SEN KANSSA.
   Eurooppalaisille sanon, että teidän on otettava omat maat takaisin! ja palautettava ulkopuoliset takaisin heidän esi-isiensä luo! Ole ylpeä rodusta ja perinnöstäsi, sillä maailma ei olisi sama ilman sinua! ja paljasta poliitikot, jotka olivat myyneet sinulle valheita! Suojele rotuasi, naisiasi ​​ja lapsiasi. Lakkaa olemasta typerys!”
   Suoraa ja rohkeaa puhetta meille jänishousuille jotka annamme tuhota kulttuurimme ja itsemme.

   • sopii jatkoksi…:
    Makow: We are Political Prisoners of Organized Jewry — olemme järjestäyneen juutalaisuuden poliittisia vankeja
    Anyone who doesn’t embrace the globalist Jewish agenda is smeared as a ”Nazi.” This is how Communists operate.
     Only Israel is Allowed to Maintain Racial Identity — Organized Jewry News Releases
    Jokainen, joka poikkeaa globaalista juutalaisesta agendasta, tahritaan ”natsiksi”. Näin nwo-kommunistit toimivat.
    Vain Israelille sallitaan rodullisen identiteetin ylläpito.

    Clearly, Organized Jewry will not allow white goyim to congregate. Why? Because as Fromm explains in the speech, more Canadians are becoming fed up with a racist, anti-white, globalist immigration policy being imposed without democratic debate.  
    https://www.henrymakow.com/2017/11/we-are-political-prisoners.html
    I do not belong to Fromm’s group. But I am alarmed that political freedom — free speech and the right of peaceful assembly– has been curtailed in Canada.

   • Attila Somfalvi, a leading Israeli journalist reports on Ynet that American Jews are showing signs of Zio-fatigue.

    ”Some prominent leaders of the Jewish American community have openly admitted that in recent years there has been a radical shift in attitudes about Israel. Many Diaspora Jews prefer to stay away from Israel and its Zionist leagues.
    The Israeli paper admits, “Yes, in 2017 the state of Israel has become a sort of burden to American Jews. Many don’t feel any connection to it; some believe that Israel makes them look bad vis-à-vis its policies in the territories.“

    “The relationship between Israeli and American Jews is at a breaking point and the results can be seen on the ground: fewer donations, less support for Israel among Jewish students on college campuses, fewer visits to Israel and less desire to identify as Zionists.”

    According to Ynet,  “young American Jews find it hard to accept the crude vulgarism that has become  symptomatic of Israeli politics.” The Jews, especially young ones, find it difficult to declare that they are supporters of Israel. Such a declaration has a price…They would choose to join human rights organizations that are willing to accept them only if they openly do not identify as Zionists.”

    It is no secret that Zionist organisations in America and Britain are in a state of panic. Their actions have been increasingly crude, vulgar and violent. It is not surprising that as a result, educated and respected American and British Jews prefer to stay away from ADL, AIPAC and other Jewish pro war institutions.  Jews are clearly drifting away. They are disgusted by the manufactured ‘antisemitsm’ campaign. They are repulsed by the constant smear campaigns against the Labour Party, Corbyn, academics, artists and thinkers.
    Lyhyt pätkä suomeksi
    ”Ei ole mikään salaisuus, että sionistiset järjestöt Amerikassa ja Britanniassa ovat paniikissa. Heidän toimintansa on ollut yhä raakaa, sivistymätöntä ja väkivaltaista.
    Ei ole yllättävää, että tämän seurauksena koulutetut ja kunnioitetut amerikkalaiset ja brittiläiset juutalaiset haluavat pysyä poissa ADL: stä, AIPAC: stä ja muista juutalaisten sotaa tukevista hankkeista. Juutalaiset ovat selvästi ajautumassa näistä pois. Heitä inhottaa sionistien junailemat ”antisemitsmi”-kampanjat.
    http://www.gilad.co.uk/writings/2017/11/26/diaspora-jews-have-had-enough-of-israel-and-zio-barbarism

  • Asioita voi katsoa talouden näkökulmasta mutta se on vääristynyt näkökulma siellä missä inhimillisen ja eettis-moraalisen näkökulman tulee olla ensisijainen.
   Mutta ihminen joka on hukannut eettis-moraalisen puolensa ei tietenkään pysty muuhun kuin mittaamaan kaikkea rahalla.
   Ja tässä kunnostautuu juuri se henkisesti köyhä narsistinen eliitti joilla rahaa ei ole koskaan tarpeeksi kun raha on noussut sen palvomaksi jumalaksi ja itsetunnon jatkeeksi.

  • Reseptisi varmaan on että nälkä poistetaan siten että Usan sionisti-neokonnien tukema oikeisto-oppositio kaappaa vallan maassa ja pystyttää oman korporaatio-kapitalisminsa maahan joka ’hokkus-pokkus’ poistaa nälänhädän, eikö?

   Maduro nousi valtaan kun ’Yhdysvaltojen poliittista ja taloudellista tukea nauttivan Venezuelan oikeisto-opposition etsikkoaika näytti kuluneen umpeen – väkivaltainen mellakointi, maan talouden jatkuva sabotoiminen ja maan laillisen hallituksen horjuttaminen oli kääntynyt sitä itseään vastaan.’

   Meneillään on nyt oikeisto-opposition kostoisku ja yritys valloittaa/myydä maan öljyvarat sijoittaja-eliitille kunhan ensin tuodaan maahan ’amerikkalaista demokratiaa’ eli saadaan luotua sinne sopivan laatuinen nukkehallitus joka takaa öljyn ryöstön vastapalveluna nälän poistamiselle.
   Mutta miksi muuten ylipäätään olet lainkaan huolissasi koko nälänhädästä?
   Olethan täällä paljastanut kannattavasi tätä globalistien eliittiä joka näitä korruptoituneita nukkehallitushankkeita junailee joilla fasistista nwo-agendaa viedään eteenpäin.

 10. HUMAN RIGHTS
  Chomsky: Is Socialism on the Rise in America?
  We live in an age of illegitimate neoliberal hegemony and soaring political uncertainty.
  The evidence is all around: citizen disillusionment over mainstream political parties and the traditional conservative-liberal divide, massive inequality, the rise of the ”alt-right,” and growing resistance to Trumpism and financial capitalism.
  https://www.alternet.org/human-rights/imagining-new-social-order-noam-chomsky-and-robert-pollin-conversation

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here