Finnairin lento AY 313 Las Palmasista oli ehtinyt nousta ilmaan, kun torkahdin hetkeksi. Heräsin siihen, että joku koputti lentokoneen ikkunaan. Avasin silmäni, ja mitä näinkään? Ruudun toisella puolen oli Putin.

Hän tuijotti minua suoraan silmiin parin sekunnin ajan sanomatta sanaakaan. Sitten hän hävisi ikkunaruudusta. Kyse oli nopeasta välähdyksestä, mutta tunsin selvästi, kuinka Putin viesti minulle telepaattisesti. Nuo pari sanaa, jotka hän minulle lähetti, olivat:

Äänestä Saulia!

Kotiin päästyäni en uskaltanut puhua asiasta kenellekään, sillä ajattelin, että minua pidettäisiin hulluna. Toisaalta mietin itsekin, josko sittenkin olin nähnyt vain unta ja lomarasituksesta johtuen uni tuntui todelliselta.

Muistin kuitenkin lukeneeni Venäjän informaatiovaikuttamisesta, ja aloin tutkia asiaa tarkemmin. Mitä enemmän ahmin tietoa, sitä vakuuttuneemmaksi tulin, ettei kyse ollut unikuvasta.

Lähteitä selatessa paljastui pitkä lista asioita, joita Putin oli peukaloinut. Merkittävin tapaus lienee Yhdysvaltain presidentinvaali, jonka Putin sai käännettyä Donald Trumpin voitoksi.

Ilta-Sanomat kirjoitti, kuinka Venäjän sotkeutumista Yhdysvaltain presidentinvaaleihin tutkiva komitea on paljastanut salajuonen Facebookista:

1”Komiteaa johtavan senaattori Richard Burrin mukaan Venäjä pyrki aiheuttamaan levottomuutta ja jakautuneisuutta amerikkalaisäänestäjien keskuudessa kuukausia ennen viime syksyn vaaleja.

Komitean keskiviikkona julkistamien tietojen mukaan Pietarissa toimiva ”trollitehdas” mainosti Facebookissa yhtä aikaa sekä islamin vastaisia että islam-myönteisiä tilaisuuksia, jotka pidettäisiin samaan aikaan 21. toukokuuta 2016 Houstonissa.

Koko trollioperaatio saatiin aikaiseksi vain parilla sadalla dollarilla.”

Onpa kustannustehokasta toimintaa! Varsinkin jos vertaa siihen, että Yhdysvaltain puolustusbudjetti on liki 600 miljardia dollaria.

Eikä tässä kaikki, trollitehtaan epäillään sekaantuneen muidenkin tapahtumien organisointiin:

2”BuzzFeed Newsin mukaan esimerkiksi tuhansia ihmisiä kerännyt protestimarssi Trumpia vastaan New Yorkissa oli saanut kannatusta Venäjän luoman Facebook-sivuston kautta.

Yksi noin 180 sosiaalisen median trollisivustosta oli BlackMattersUSA. Se yllytti ihmisiä kaduille marraskuussa ”rasismin ja Trumpin vastaiseen” mielenosoitukseen.

Vaikka Venäjän trollien on katsottu tavoitelleen nimenomaan Trumpin valintaa presidentiksi, niin Trumpin vastainen toiminta on osa laajempaa trollistrategiaa. Sillä hyödynnetään amerikkalaisten tyytymättömyyttä pyrkien laajentamaan luokka- ja poliittisia eroja.”

Onpa ovelaa! Varsin ovelaa ja kustannustehokasta!

Lisäksi Yle kertoo, kuinka Venäjä vaikutti Britannian brexit-äänestykseen:

3”Britannian brexit-kansanäänestyksen edellä kesäkuussa 2016 tapahtui kummia.

Kansanäänestyksen h-hetkellä tileiltä naputeltiin 45 000 brexitiin liittyvää viestiä 48 tunnin sisällä, paljastaa The Times -lehden tilaama tutkimus.

Tutkimus on tehty yhteistyössä walesiläisen Swansean yliopiston ja yhdysvaltalaisen Berkeleyn yliopiston kanssa. Sen mukaan Venäjälle jäljitetyt viestit eivät olleet yhtenäisesti brexitin puolella, osa niistä kannatti EU-jäsenyyden jatkamista.

The Times ei osoita suoria linkkejä Venäjän hallintoon, mutta mainitsee, että suuri osa viesteistä lähetettiin venäläisten työaikojen puitteissa.”

Kuten tutkimus osoittaa, tässäkin tapauksessa on käytetty samaa shokeeraavaa metodia; viestien sisältö on ollut sekä puolesta että vastaan. Ja varmemmaksi vakuudeksi on havaittu, että viestejä on lähetetty venäläisten työaikojen puitteissa.

***

Lienee korkea aika vetää hetki happea …jatkuu asiallisemmalla otteella…


¤
Juha Hämäläinen bloggaa nimimerkillä Findiana Jones.

Tämä satiiri on julkaistu alunperin kirjoittajan Uusi Suomi -blogin aloituksena 19.11.2017. Tekstilinkit toimituksen lisäys. Alkuperäisen blogikirjoituksen jälkimmäinen – asiapitoinen – osio julkaistaan erillisenä Vv-artikkelinaan:
¤

Elektiohäiriö vol. 2: Ratakiskosta

¤

Kuva: Kremlin.ru (CC BY 3.0) via Wikimedia Commons; Max Pixel. Kuvanmuokkaus: Johanna Lehtonen.

11 KOMMENTTIA

 1. Onhan se Putin kauhea tyyppi kun ei sitten millään luovuta maataan NWO-mafialle vaikka Niinistökin on näyttänyt mallia miten maa pitää panna myyntiin ja Naton köysiin.
  Ja aivan äskettäin taisi Britannian pääministeri May’kin moittia sitä kun on sotkenut maailman asiat niin että koko ’läntinen arvoyhteisö’ saa kärsiä.
  Voi voi sentään…

 2. Ja eiköhän tämäkin ole Putinin (tai ainakin hänen vanhempiensa) syytä että Aatu mahd. pääsi karkuun Argentiinaan…
  Hitler in Argentina & The US-Hitler Bargain Including NASA (as well as CIA)
  The recent release of a JFK document pertaining to Hitler escaping to Argentina has given new life to long-standing but ignored evidence that the US made a pact with the Nazis.
  Even Hoover didn’t know until 1947. The memo from him ORDERING all efforts to explore the rumors (even then) that he and Mrs. Hitler made it out CEASE IMMEDIATELY is a big sign.
  Below is a quick overview of the REAL story, with photographs, as I understand it from Harry Cooper at Sharkhunters.com whose book Hitler In Argentina is of enormous importance.  In fact, Harry first broke this story over 20 years ago.   Here it is in a nutshell…
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=161334
  Tarua vai totta?
  Sopisi kyllä siihen mitä WW2:n on sanottu olleen: yksi porras sionistien NWO-agendassa.

 3. ’..äskettäin taisi Britannian pääministeri May’kin moittia sitä kun Putin on sotkenut maailman asiat niin että koko ’läntinen arvoyhteisö’ saa kärsiä..’
  May todella syytti Putinia kun Lännen talous yskii… että Putin olisi niin mahtava että voisi saada sen yskimään! ja samalla horjuttaisi koko läntistä kulttuuria. Onhan se huvittavaa että joku itseään täyspäisenä pitävä (korruptoitu) britti-pääministeri tuollaista kehtaa suustaan päästää…
  Kyllä syy on aivan muualla. Sitä myrkytetään ihan omasta takaa, vihollinen majailee sen sisällä.

  Why is Western Society Toxic?
  Freemasonry, a satanic cult based on Cabalist Judaism has colonized the West by creating a bogus reality. “Secularism” is a mask for Satanism. We must eschew  modern “cult–ure” if we are to become human.

  “Increasingly, Western society is an open-air mental asylum run by psychopaths.”
  Humanity is Satanically Possessed
  If you take your cues from society, (education, mass media) you will become dysfunctional or insane. This is how a satanic cult controls and exploits its members — by making them sick (while convincing them their sickness is normal.) — Jos otat elämän mallisi yhteiskunnasta (koulutus, joukkotiedotusvälineet), sinusta tulee toimintakyvytön tai hullu. Näin saatanallinen kultti hallitsee ja käyttää hyväksi jäseniään – tekemällä heistä sairaita (mutta vakuuttaen heille heidän sairautensa on normaalia.)
  If you want to figure how to live, and why, you would not seek answers in a mental asylum. You would not devour speeches, books, and films written by inmates.  This is the case with a bankrupt culture. — Jos haluat selvittää, miten elää ja miksi, sinun ei tule etsiä vastauksia mielisairaalassa, ei ahmia niitä puheita, kirjoja ja elokuvia, joita vangit ovat kirjoittaneet. Niin tehdään vain rappeutuvassa ja konkurssiin ajautuvassa kulttuurissa.
  If you wish to escape the ravages of modern life, you must understand mankind is satanically possessed.  We have been inducted into the lowest ranks of a satanic cult based on Jewish Cabalism, the Illuminati (i.e Freemasonry.)

  Western cult-ure is a broken record playing “sex-money-power” until the end of time. Add occultism, discrimination and sexual abuse for a little spice and you have a recipe for eternity.  We do not have genuine creativity or freedom (of expression.) We have de facto Communism. Political correctness is a Communist term. Satanists hate truth, i.e. reality. — Läntinen kult-ure on rikki mennyt levy, joka soittaa ”seksiä- rahaa-poveria” loppuun asti. Lisää siihen annos okkultismia, syrjintää ja seksuaalista hyväksikäyttöä ja sinulla on resepti ikuisuuteen. Meillä ei ole aitoa luovuutta tai vapautta (ilmaista itseä). Meillä on de facto kommunismi. Poliittinen korrektius on kommunistinen termi. Satanistit vihaavat totuutta, ts. todellisuutta.
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=44190

 4. Putin tosissaan — Syyrian sodan aika loppua … myös kiina tehnyt selväksi että alue rauhoitettava kun Silkkitie avataan.
  Hieno artikkeli
  President Putin: Russia to End Military Operation in Syria
  https://www.strategic-culture.org/news/2017/11/22/president-putin-russia-end-military-operation-syria.html

  A pacified Syria is key to the economic integration of Eurasia through energy and transportation connections
  A stable Syria is crucial to all parties involved in Eurasia integration. As Asia Times reported, China has made it clear that a pacified Syria will eventually become a hub of the New Silk Roads, known as the Belt and Road Initiative (BRI) – building on the previous business bonanza of legions of small traders commuting between Yiwu and the Levant.
  https://www.strategic-culture.org/news/2017/11/22/how-turkey-iran-russia-india-playing-new-silk-roads.html

 5. Pysäyttääkö kukaan Silkkitietä ja BRI-hanketta…? Israel-Saudi-koaliitio taitaa jäädä nuolemaan näppejään ?
  Mitä hääräilee Trumpin sionisti-vävypoika taustalla? Kuka tämä Trumpin politiikan taustalla toimiva ’neuvonantaja’ on ja kenen asialla?
  Who Is Jared Kushner: Trump Loyalist or ’Deep State’ Kissinger Protege?
  Name any major event over the course of Trump’s first year in office and you will undoubtedly find the doleful face of Jared Kushner lurking somewhere in the crowd, gazing on with rapt attention (or is it somber satisfaction?), a bit like a novice trapped in the floodlights of ultimate power.
  Kissinger, expert practitioner of the ”strategic lie”, says he first met Kushner ”about 18 months ago, when he introduced himself after a foreign policy lecture I had given.” The very next line strongly suggests that Kissinger is lurking in the shadows of the Trump administration. ”We have sporadically exchanged views since.”
  “Jared is the worst political adviser in the White House in modern history,” former Trump campaign aide Sam Nunberg told the magazine. “I’m only saying publicly what everyone says behind the scenes at Fox News, in conservative media, and the Senate and Congress.”
  Just this month, we may have witnessed, albeit from second-hand accounts, Jared Kushner taking his first steps as a Kissinger geopolitical protégé.
  Indeed, Kushner paid a visit to Saudi Arabia in October as part of a four-day trip that also included stops in Israel, Jordan and Egypt.

  The Washington Post provided some scant details on Kushner’s secretive meeting with MbS: ”Mohammed Bin Salman is emboldened by strong support from President Trump and his inner circle… It was probably no accident that last month, Jared Kushner, Trump’s senior adviser and son-in-law, made a personal visit to Riyadh. The two princes are said to have stayed up until nearly 4 a.m. several nights, swapping stories and planning strategy.”
  https://www.strategic-culture.org/news/2017/11/22/who-jared-kushner-trump-loyalist-or-deep-state-kissinger-protege.html

  Taitaa Silkkitiet ja niiden takana olevat maat olla liian kova pala Israel, saudit ja Trump/Kushner/Kissinger koplalle…?
  Tuleeko Aasia Lähi-itään ja Eurooppaan ilman sotaa..? sillä se joka sodan aloittaa taitaa olla suurin häviäjä ja pankkiirit suurin voittaja. Mutta sehän sopisi pankkiireille…

 6. Tästä varmasti seuraa se, että kun Yhdysvallat seuraavan kerran hyökkää johonkin banaanivaltioon, vie sinne demokratian (murhattuaan ensin puolet kansasta ja ottaen vaalien valvontavastuun), vietyään kaikki luonnonvarat, lahjottuaan itselleen mieluisan diktaattorin eli uuden presidentin ja tiedotettuaan, että maa oli vaarassa suistua kommunismiin tai Putinin kontrolliin. Kaikki alkaa Venäjän virallisten työaikojen ulkopuolella, kiirettä tosin pitää kun kaikki pitää toteuttaa yhdessä viikonlopussa.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here