Ennen kuin kukaan ehtii nimitellä putinistiksi tai muuta sellaista, niin avaan hieman erillisenä julkaistun satiirini tarkoitusperiä. Olennaisin tavoite on saada lukija analysoimaan lukemaansa.

Vanhaan hyvään aikaan Suomessakin oli mediakriittisiä ohjelmia, esim. TV2:lla esitetty Maailma sanojen vankina, jonka työryhmä sai Kiila-palkinnon vuonna 1994. Ohjelma sisälsi myös itseironiaa sekä keksittyjä asiantuntijoita (mm. ”ranskalainen filosofi” Albert France de North).

Nykyään mediakriittisiä ohjelmia ei ole – ellei pidä sellaisina esimerkiksi Pressiklubia tai Noin viikon uutisia. Niillä lienee kuitenkin enemmän viihdearvoa kuin journalistista painoarvoa. Näistäkin jälkimmäinen loppuu, kun ohjelmaa luotsannut Jukka Lindström muuttaa kauden päätyttyä ulkomaille.

Netissä sen sijaan erilaisten ryhmien sisällä saattaa viritä mediakriittistä keskustelua, mutta se ei tavoita kuin pienen piirin. Tavan tv-katsoja tai uutisten lukija on pitkälti oman arviointikykynsä varassa.

Tarkastellaanpa sitten, mikä poimimissani esimerkkitapauksissa mättää:

Ensimmäisessä tapauksessa mahdollisia trolliviestejä lähetettiin oletettuna tarkoituksena aiheuttaa hämmennystä äänestäjille. On kuitenkin kaukaa haettu oletus, että mikäli henkilö oli aiemmin päättänyt äänestää Clintonia, niin yhtäkkiä joku islamin vastainen tai islam-myönteinen tilaisuus saisi hänet niin hämilleen, että hän äänestäisikin Trumpia.

Toinen esimerki on hupaisampi, koska siinä oletetaan, että sosiaalisessa mediassa tapahtunut yllytys ”rasismin ja Trumpin vastaiseen mielenosoitukseen” jotenkin palvelisi sitä, että äänestäjälle tulisi (käänteisesti) mieleen äänestää kaikesta huolimatta Trumpia. Vaatisi jo metafyysisiä PSYOP-taitoja, jotta tällaisessa onnistuisi toivotulla tavalla.

Kolmas esimerkki on hupaisin. Ylen The Timesia siteeraaman artikkelin evidenssi perustuu siihen, että ”suuri osa viesteistä lähetettiin venäläisten työaikojen puitteissa”. Venäjällä on kuitenkin maan laajuuden vuoksi yhdeksän eri aikavyöhykettä. Jo normaali (yhden aikavyöhykkeen) työaika saattaa käsittää liukuen 10–12 tuntia vuorokaudesta – mikäli vuorotyötä ei huomioida. Siihen kun lisätään yhdeksän aikavyöhykettä, niin aikajana käsittääkin jo koko vuorokauden.

Kun evidenssit perustuvat yllä kuvailtuihin oletuksiin, niin aletaan olla hyllyvällä suolla. Kuitenkin, kun juttu puetaan uutisen muotoon, moni lukee sen faktana – miettimättä, mitä tuli luetuksi. Nämä esimerkit eivät edusta poikkeusta, vaan ennemminkin tämän tapaisesta argumentoinnista on tullut journalismin uusi normaali.

Olisin voinut käyttää esimerkkinä monia muitakin aiheita tai kohteita, mutta valitsin Putinin, koska häneen kohdistunut ”suojournalismi” on kaikista yleisintä ja sitä on jatkunut jo vuosia.

Ei siis ihme, että lukijoiden luottamus mediaan on viime aikoina laskenut. Kun ennen 80 prosenttia piti kotimaista mediaa luotettavana, niin Ylen mukaan luottamus uutisiin on ollut viime vuosina laskussa: ”Vuonna 2015 suomalaisvastaajista 68 prosenttia arvioi, että useimpiin uutisiin voi luottaa, vuonna 2017 tätä mieltä oli 62 prosenttia.”

Medialiiton tilaaman, Tietoykkönen Oy:n marraskuussa tekemän mielipidetutkimuksen mukaan vastanneista 72 prosenttia arvioi, että myös kotimaiset mediat (sanomalehdet, aikakauslehdet, tv ja radio) tuottavat ”jonkin verran” (35 %) tai ”vähän” (37 %) valheellisia uutisia.

Yleisesti puhutaan myös, että media palvelisi tiettyjen intressipiirien tarpeita. Tästä on todisteita menneiltä vuosilta. Eräs merkittävä tapaus liittyy EU-lobbaamiseen. Tämän paljasti Pekka Karhuvaara Porin Suomi Areenassa kesällä 2010. Myös Ilta-Sanomat kirjoitti Karhuvaaran avautumisesta jutun. Jostain syystä kyseistä juttua ei nettiarkistosta löydy.

”Hän paljasti, miten laajaa ja keskitettyä isojen lehtitalojen lobbaus Suomen EU-jäsenyyden puolesta 90-luvun alussa oli ja kertoi samalla katuvansa sitä, että lähti leikkiin mukaan Iltalehden silloisena päätoimittajana ja kustantajana.

Karhuvaaran mukaan EU-hankkeen primus motor oli Sanomien pääomistaja, ministeri Aatos Erkko.

Aatos Erkko soitti Turun Sanomat -konsernin pääomistajalle Ketosille ja Alma Median toimitusjohtajalle, esimiehelleni Matti Packalenille. Erkko esitti kysymyksen, voisivatko kaikki nämä lehdet, Turun Sanomat, Salon Seudun Sanomat, Alma Median Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti, Satakunnan Kansa, Lapin Kansa ja sitten Helsingin Sanomat ja Ilta-Sanomat, tehdä koko sivun kampanjan EU-jäsenyyden puolesta, Karhuvaara muisteli porilaisyleisön edessä.”

Viime aikoina on yleisesti veikkailtu, että parhaillaankin Suomessa olisi käynnissä vastaavanlainen laaja ja keskitetty lobbaus. Tällä kertaa Suomen NATO-jäsenyyden puolesta. Mikäli näin on, niin yllä mainitut Venäjä-artikkelit olisi loogista sijoittaa siihen kontekstiin.

Tosin tänä päivänä lobbaaminen on ihan eri tasolla kuin vielä 1990-luvun alussa. Nyt puhutaan päivittäin hybridiuhkista ja kybervaikuttamisesta. Ja onpa Suomeen hiljattain perustettu myös lainkäytöllisestä koskemattomuudesta nauttiva hybridiuhkakeskus yhdessä NATOn kanssa.


¤
Juha Hämäläinen bloggaa nimimerkillä Findiana Jones.

Tämä satiiri on julkaistu alunperin kirjoittajan Uusi Suomi -blogin loppuna 19.11.2017. Tekstilinkit toimituksen lisäys. Alkuperäisen blogikirjoituksen satiirinen alkuosio julkaistaan erillisenä Vv-artikkelinaan:
¤

Elektiohäiriö vol. 1

¤

Kuva: Kremlin.ru (CC BY 3.0) via Wikimedia Commons. Kuvanmuokkaus: Johanna Lehtonen.

60 KOMMENTTIA

 1. Markku Juutinen Magneettimediassa:

  ”Valtiopetokset Suomen lähihistoriassa

  Suomessa tapahtuneet valtiopetokset EIVÄT ole saaneet näkyvyyttä VALTAVIRTAISESSA TIEDONVÄLITYKSESSÄ. Niistä vaietaan kuin muuri. Valtiopetosten sarja, jos niin voidaan sanoa, yhdistyy Suomen liittymiseen Euroopan talousalueeseen (ETA), Euroopan yhteisöön (EY) ja Euroopan unioniin (EU). Valtiopetos on rikos, joka ei koskaan vanhene.

  Suomen laittomasta liittyämisestä Euroopan unioniin on vastuussa edesmennyt presidentti Mauno Koivisto. Hän on myös vastuullinen valtiopetokseen ETA-neuvotteluiden ja EY:n liittymisen yhteydessä. Niin muodoin Koiviston vastuulle lankeaa 141- ja 142-maatalousartiklojen neuvotteluiden vilpillisyys ja salailu.

  Hallitusmuodon 33 §:n tekstin mukaan presidentti määräsi ulkopolitiikasta. Niin maatalouden kuin rahapolitiikankin päätösvallan luovuttaminen maan rajojen ulkopuolelle oli ulkopolitiikkaa.

  Suomen laittomasta liittymisestä EU:hun on myös vastuussa presidentti Martti Ahtisaari, ulkoasiainministeri Heikki Haavisto (kesk), ulkomaankauppaministeri Pertti Salolainen (kok) ja valtiosihteeri Veli Sundbäck. Lisäksi petokseen kytkeytyy muita asianomaisia, poliitikkoja, viranhaltioita ja valtavirtamediaa.

  Tämä selvitys perustuu osittain EU-neuvottelijan Antti Kuosmasen kirjaan ”Suomen tie EU:n jäseneksi”. Kirja oli poistettu pikaisesti myynnistä [SENSUROITU] heti painamisen jälkeen.

  Kyseessä olevaa teosta voi kuitenkin lukea täältä: http://jorjaa.mbnet.fi/nettikirja.php
  Teosta voi tilata myös täältä: http://www.antikvaari.fi/naytatuote.asp?id=1662816

  Valtiopetoksen tunnusmerkit ETA:n ja EY:n liittymisen yhteydessä…”

  Koko artikkeli: http://magneettimedia.com/valtiopetokset-suomessa

  • Svl:n ja Magneettimedian uusnatsit ovat itse olleet suunnittelemassa valtiopetoksellisia toimia. Juutisella on käsittääkseni edelleen aktiivisena valtiopetoksellinen hanke, joka tähtää ulkoparlamentaarisin keinoin tapahtuvaan Suomen hallinnon kaatamiseen,vallan kaappaamiseen ja pohjoismaisen totalitaristisen kansallisosialististen ihanteiden mukaisesti järjestetyn yhteiskunnan perustamiseen.

    • Näytät olevan ihmiskunnan ykkösarkkivihollisen Rotschildin johtamien sionisti-globalistien ja näiden Suomessa valtaapitävien lakeijoiden, maanpettureiden palkkalistoilla oleva TROLLI.

     • Maanpettureita olette te SVL:n, Magneettimedian ja MV-lehden uusnatsit & alt-right hörhöt jotka yritätte kaataa liberaalidemokraattista ja rauhallista yhteiskuntaamme ja korvata sen totalitaarisella äärinationalistisella järjestelmällä.

     • Miksi Svensson täällä majailet ja kiusaat itseäsi kun liberaalidemokraattisessa ja rauhallisessa mallimaa Ruotsissa olisi parempi olla.
      Me täällä emme ole vielä yltäneet sille tasolle ja sitten täällä on meitä maanpettureita kuten SVL:n, magneettimedian ja MV-lehden uusnatseja & alt-right hörhöjä, jotka yritämme jarruttaa kehitystä joka Ruotsissa etenee hyvin.
      Varmaan Ruotsista löytyisi jostain ’no-go’ lähiöstä hyvä lukaali jonne ei poliisikaan tule häiritsemään.

     • Ei maahanmuuttoon kriittisesti suhtautuminen ja sen vastustaminen vaadi mielestäni hyvin toimineen demokratian kaatamista ja sen korvaamista äärifasistisella natsikalifaatilla.

     • Mikäli fasistinen äärikansallismielinen muukalaisiin vihamielisesti suhtautuva yhteiskunta kiinnostaa niin suosittelen sinulle truth hunteri laukkujen pakkaamista ja menolipun hankkimista. Allegro ja Tolstoi junat Pietariin ja Moskovaan lähtevät Helsingistä raiteelta 1!

     • ’..mielestäni hyvin toimineen demokratian..’
      Mitähän demokratiaa nyt tarkoitat? Varmaan pankkimafian demokratiaa eli tehdään niin kuin Rotschild määrää.
      Mieluummin kyllä muutan Venäjälle kuin Ruotsiin jossa saa pelätä henkensä edestä. Venäjällähän ei ole ongelmia muslimien kanssa vaikka niitä siellä paljon onkin. Miksiköhän ei ole? Osaatko kertoa?
      Ja muutenkin Putin hoitaa hommia hyvin ja pian perikatoa kohti etenevän lännen kulttuurimarxixtit ja fasistit saavat katsoa perävaloja nwo-hankkeineen.

     • Ehkä sinun ei kuitenkaan kannata sinne Ruotsiin muuttaa kun siellä ’kehitys’ yskii… lähes puolet ruotsalaisista haluaakin muuttaa pois ’no-go’ alueilta … Voi harmi sanot varmaan.
      Otan osaa.
      Almost half the residents in many troubled no-go zones in Sweden say they are too afraid to leave their homes in the evening and at night due to rampant violence and criminality.
      http://www.breitbart.com/london/2017/11/21/swedish-troubled-suburb-residents-afraid-leave-homes/
      Muuten ihan turhaan noita videoita laitat, en niitä kuitenkaan katso.

     • Jatkona ylempiin kommentteihisi:
      Ehkäpä Unkari eikä turvaton Ruotsi on sittenkin se oikea maa sinulle MS…? Suosittelen!
      Luin juuri että Unkarista on tullut yksi maailman turvallisimmista maista. Kun Länsi-Eurooppa on avannut rajansa ja kiihdyttänyt islamilaista siirtolaisuutta, Keski-Eurooppa on toiminut juuri päinvastoin.
      Monissa Länsi-Euroopan maissa, kuten Saksassa, Ruotsissa, Tanskassa, Belgiassa muodostuu kiihtyvällä vauhdilla maahanmuuttajavaltaisia rinnakkaisyhteiskuntia ja no-go -alueita, missä valtion lait eivät enää päde. Näissä maissa valtio alkaa menettämään tilanteen hallinnan. Ja kansalaisten turvattomuus ja turvattomuudentunne lisääntyy.
      Länsi-eurooppalaiset pakenevat Länsi-Euroopan epäonnistunutta monikulttuuriprojektia Unkariin.
      http://beta.oikeamedia.com/o1-47207

     • Onko MV-Lehden rasistit ja uusnatsit saaneet kilpailijan tuosta beta.oikeamediasta?

 2. Sananvapautta ja objektiivista tiedonvälitystä valtamediassa?

  ”Svenska Ylen uutiset suvakkijuntan vihakampanjan kohteeksi: Janitskinin haastattelusta herne nenään
  Suvakkijuntta uskoi hallitsevansa täydellisesti suomalaista valtamediaa, mutta jopa Svenska Yle päästi läpi haastattelun, joka ei noudattanut suvakkijuntan edellyttämää käsikirjoitusta. Nyt tunnetut henkilöt käyvät kuumina!
  Ruotsalainen Patrik Oksanen ojentaa suomalaisia

  Twitterissä julkisuuteen päästetyt tunteen purkaukset ovat tuskin sitä aivan pahinta, minkä suvakkijuntta on Svenska Ylen uutisen johdosta ilmaissut. Julkisuudelta piilossa ovat myös puhelimet soineet kuumana ja kiivaita sähköposteja kulkenut.

  Suomen ulkoministeriön viestinnän päällikkö Ville Cantell ilmoittaa avoimesti toiveensa yhdessä Patrik Oksasen kanssa, ettei kukaan näkisi tätä Svenska Ylen tekemää haastattelua Ilja Janitskinille!…”

  Koko artikkeli: https://mvlehti.net/2017/11/20/svenska-ylen-uutiset-suvakkijuntan-vihakampanjan-kohteeksi-janitskinin-haastattelusta-herne-nenaan/

  • Löytyykö muka sananvapautta ja objektiivista tiedonvälitystä rasistien pro-Venäjä ja natsipropagandandaa levittävästä MV-lehdestä? Puhumattakaan tuon doimiddelija T102 Juha Molarin jutuista? Entisenä seurakuntalaisena ei voi kuin ihmetellä miten teologian tohtori ja pastori on voinu vajota noin alas.

 3. Joskus historian hämärässä voitiin ehkä puhua mediasta vallan vahtikoirana, mutta nykyisin voi paremminkin puhua vallan kiltistä sylikoirasta kuten käy ilmi Arto Luukkanen artikkelista, to 16.11.2017:

  ”Suomalaisen median erikoiskyky?

  Suomen Kuvalehden päätoimittaja Ville Pernaan tämän iltainen esiintyminen A-studiossa herätti hyviä muistoja vanhoiilta suomettumisen ajoilta. Silloin toimittajien ja päätoimittajien piti osata varoa ja katsoa eteensä. Viisas selvisi.

  Suomettuminen ei kuollut valitettavasti Neuvostoliiton tuhoutuessa. Toimittaja Martti Valkonen kirjoitti 1990-luvulla tästä vielä jatkoa ja totesi, että serviilisyys jatkuu – suomalaisten toimittajien on vielä katsottava eteensä.

  Syy tähän on se, että suomalainen media on vielä niin heikko, ettei se ei kykene eikä halua haastaa valtaa – etenkin jos se edustaa hallitusta.

  Ville totteli

  Myös päätoimittajien on katsottava eteensä.

  Tämä tuli mieleen kun katseli ja kuunteli päätoimittaja VIlle Pernaan harjoittamaa hallituksen selkääntaputtelua ja onnitteluja siitä, miten hallitus kätevästi hoiti ”peräkonttigaten”.

  Hän käytti suomalaisen median erikoiskykyä – kykyä sopivalla hetkellä kaveroida ja serveerata vallan kanssa…”

  Koko artikkeli: http://oikeamedia.com/o1-46760

 4. ’..Olennaisin tavoite on saada lukija analysoimaan lukemaansa..’
  Hyvä tavoite joka tarkoittaa etteivät omat aivot ole narikassa.

  Kun mennään isommalle tasolle ja laajennetaan kuvakulmaa globaaliksi niin suurin ’trolli’ ja lobbaaja on, kukas muu kuin Israel kaksoiskansalais-agentteineen. Tai tiivistettynä Organized Jewry (järjestäytynyt globaali juutalaisuus) joka aivo- ja valkopesee tehokkaasti omistamansa median avulla.
  Ne jotka näkevät huiputuksen taakse ja uskaltavat olla eri mieltä saavat anti-semitistin leiman …kuten linkin artikkelin kirjoittajakin.

  Jewish Conspiracy Responsible for Anti-Semitism, says Young Israeli
  ”There is a rational explanation and justification for Anti-Jewish feelings. 
  …a satanic element within Jewry is engaged in warfare against mankind…”

  Michael Berg, a young Israeli, says ordinary Jews need to tell Organized Jewry,
  YOU DON’T REPRESENT ME or they will be blamed for its misdeeds. 
  (Freemasons will ensure that ordinary Jews are scapegoats for what they 
  and Organized Jewry have done i.e. globalism, Communism, gender dysphoria.)
  https://www.henrymakow.com/2017/11/Young-Israeli.html
  Muutamia poimintoa linkistä:
  ”I was born in Israel in 1985. My family are European Jews,

 Ever since I was a young man I had an instinctive feeling that something is wrong in our world… 
  Olen syntynyt Israelissa vuonna 1985. Perheeni ovat eurooppalaisia ​​juutalaisia, Jo nuoruudestani lähtien on minulla ollut vaistomainen tunne, että jotain on väärin maailmassamme.
  Olin järkyttynyt opittuani, että juutalainen uskonto opettaa juutalaisia ​​vihaamaan ja pelkäämään ei-juutalaisia. Tämä on perimmäinen rasismi planeetallamme.
  Antisemitismi ei ole sairaus vaan pikemminkin terve reaktio järjestäytyneen juutalaisuuden (sionismin) saatanalliseen toimintasuunnitelmaan, jonka muodostaa ”Illuminati”.
  Ajattelin aina, että muut vihasivat juutalaisia ​​ilman mitään todellista syytä, että antisemitismi on irrationaalinen sairaus, josta pakanat kärsivät. Näin minulle kerrottiin … Olin järkyttynyt nähdessäni, että Cabala-juutalaiset hallitsevat kansainvälistä pankkialaa, medioita ja suurinta osaa maailman politiikkaa ja että he ovat osa rasistista saatanallista kulttia.
  He eivät nosta ihmiskuntaa ylöspäin rahan voimalla ja median vaikutuksella vaan heikentävät sitä, jotta sitä on helpompi hallita. Pian ymmärsin, että on olemassa järkevä selitys ja perustelut juutalaisvastaisille tunteille. … Olin aina uskonut, että juutalaiset olivat pieni köyhä vainottu kansa, jota vihattiin ilman syytä.
  VIATTOMAT JUUTALAISET OVAT VAARASSA JOUTUA KÄRSIMÄÄN JA HÄPEÄN KOHTEEKSI – MITÄ MEIDÄN TULEE TEHDÄ?

  98% juutalaisista haluaa vain olla rauhassa eivätkä halua Euroopan kansojen tuhoamista. Juutalaiset ystäväni ovat myös hämmentyneitä valkoiseen mieheen kohdistuvasta tuhosta eikä valtaosa heistä todellakaan halua eurooppalaisten kansojen tuhoamista.
  Kuten minä, he järkyttyivät kun kaikki kansainväliset juutalaiset järjestöt (kansainvälinen juutalaisuus) edistävät sitä ja että heidän johtajansa ovat satanisteja. Tiedän, että suurin osa meistä juutalaisista ei ole siitä. Mutta järjestäytynyt juutalaisuus ja vapaamuurarius aikovat orjuuttaa ihmiskunnan ja tehdä meistä kaikista (myös tavallisista juutalaisista) saatanan orjia.
  Anti-semitismin loputtoman kierteen katkaisemiseksi meidän on puututtava järjestäytyneen juutalaisuuden agendaan ja paljastettava se. Millä tavalla? Juutalaisten, jotka heräävät tähän totuuteen, täytyy muodostaa ryhmiä ensin Internetissä ja sitten julkisesti tuomita järjestäytynyt juutalaisuus ja sen saatanallinen ei-juutalaisiin kohdistuva rasismi.
  Juutalaisten täytyy sanoa avoimesti, että he eivät halua olla missään tekemisissä tämän agendan kanssa. Tavallisten juutalaisten on boikotoitava Holywoodia, juutalaisten omistamaa amerikkalaista mediaa ja valkoisten vastaisia juutalaisjärjestöjä, kuten AIPAC ja ADL ja SPLC.
  Tavallisten juutalaisten, jotka haluavat vain elää normaalia elämää, täytyy ymmärtää, että juutalaisten koko kärsimys on yksinomaan järjestäytyneen juutalaisuuden ja juutalaisen uskonnon vihamielisten johtajien juutalaisvastaisen rasistisen agendan seurausta.
  Niin kauan kuin järjestäytyneen juutalaisuuden agenda jatkuu, tavalliset juutalaiset tulevat kärsimään fyysisesti, taloudellisesti ja henkisesti. Sinun ei tarvitse enää kärsiä! Eikä sinun tarvitse tuottaa kärsimystä kenellekään muulle. Valkoiset ali-ihmiset eivät ole vihollisiasi! Vihollinen on sinun joukossasi! Paljasta se ja tuhoa se juutalaisten lasten ja ihmiskunnan vuoksi.
  Israelilaisia aivopestään ympäri vuorokauden: kaikki haluavat meidän maamme …Iran haluaa tuhota Israelin, …muu maailma haluaa Israelin ja juutalaisten tuhoa, … antisemitismi odottaa meitä joka puolella ja me olemme voimaton pieni maa. Tämä ei ole totta. Israel on ainoa Lähi-idän maa, jonka ydinohjukset voivat saavuttaa minkä tahansa paikan ja pääkaupungin maapallolla. Israel ei todellakaan ole voimaton maa, kuten juutalaiset järjestöt meille uskottelevat. Tämä on kaikki juutalaisten järjestöjen propagandaa, jotta juutalaiset yhdistyisivät goimeja ja erityisesti muslimimaailmaa vastaan.
  ISRAELIN ROOLI NWO:SSA.
  Uskon, että ​​kohtelimme palestiinalaisia väärin, kun varastimme heidän maansa vuonna 1948. Meille annettiin muita vaihtoehtoja etnisen juutalaisvaltion luomiseksi. Miksi siis Israel on perustettu?
  Israel ei syntynyt juutalaiskansaa varten, vaan juutalais-Rothschild-vapaamuurarien NWO: n ydinase-tukikohdaksi. Israelin strateginen sijainti Euroopan, Aasian ja Afrikan välillä oli syy siihen. Israelin on tarkoitus olla saatanallisen NWO: n pääkaupunki ja hallitus kuten yksi Israelin perustajista ja entinen pääministeri David Ben Gurion sanoi:
  ”Jerusalemissa Yhdistyneet Kansakunnat (todella Yhdistyneet Kansakunnat) rakentavat profeettojen pyhäkön palvelemaan kaikkien maanosien liittovaltion liittoa, joka on ihmiskunnan korkeimman oikeuden paikka, jossa ratkaista kaikki kiistat yhdistyneiden mantereiden kesken, kuten Jesaja ennusti … ”
  (Linkin kuva: Israelin korkein oikeus, joka on rakennettu globalistien agendan pohjalta)
  Haluan kaikkien kansojen ja rotujen olemassaoloa ja säilyvän omissa kotimaissaan ja kansojen kunnioittavan toisiaan samalla tavoin kuin he haluavat muiden kunnioittavan ja kohtelevan itseään. Kansojen on tunnustettava luonnolliset rajansa mutta samanaikaisesti ne voivat ja niiden pitäisi olla ystäviä ja kohdella toisiaan kunnioituksella ja käydä kauppaa toistensa kanssa … eikä varastaa toistensa maata, naisia ​​ja vaurautta.
  Nykyinen tilanne Euroopassa ei luo parempaa maailmaa, vaan maailman jossa on enemmän vihaa, hajottamista ja sotaa. Se mitä tapahtuu, on luonnotonta. Ainoa tapa, jolla ihmiset voivat rakastaa toisiaan on kunnioittaa toisiaan ja heidän erilaisuutta. Tuhoaminen ja syrjäyttäminen ovat henkinen synti, ja se mitä tapahtuu ​​Euroopan kansoja vastaan muslimien ja afrikkalaisten invaasion myötä ​​on haitallista ja kansanmurha. Valkoinen kansanmurha on pysäytettävä ja päinvastoin! Ei-juutalaiset valkoiset voivat ottaa kotimaansa takaisin. Ja he voivat tehdä sen helposti!
  Juutalaisille ystävilleni sanon: paljasta juutalaiset ​​ääriliikkeet ja satanismia kannattava järjestäytynyt juutalaisuus ja vapaamuurarius. Näin antisemitismi voi loppua. Tavallisten juutalaisten TÄYTYY paljastaa agenda ja sanoa, että ME EMME HALUA OLLA MISSÄÄN TEKEMISISSÄ SEN KANSSA.
  Eurooppalaisille sanon, että teidän on otettava omat maat takaisin! ja palautettava ulkopuoliset takaisin heidän esi-isiensä luo! Ole ylpeä rodusta ja perinnöstäsi, sillä maailma ei olisi sama ilman sinua! ja paljasta poliitikot, jotka olivat myyneet sinulle valheita! Suojele rotuasi, naisiasi ​​ja lapsiasi. Lakkaa olemasta typerys!”
  Siinäpä meille terveisiä ’pyhältä maalta’ jossa ’netanjahut’ punovat agendaansa koko maailman päänmenoksi – ihan pöytäkirjojen mukaan.
  Tällaisten globaalia tyranniaa vastustavien ja maailmanrauhaa, kaikkien kansojen olemassa olon oikeutta ja sopua kaikkien kesken puolustavien terveisten välittäjänä on ilo olla.

  • pieni korjaus: Valkoisten kansanmurha on pysäytettävä ja päinvastoin!
   Pitää olla … pysäytettävä ja kumottava!

  • Vahvistusta israelilaisen Michael Bergin ajatuksille:
   Israelin hallituksen paljastetuista dokumenteista käy ilmi strategia ’tukehduttaa’ Gazan maakaistale Kuuden päivän sodassa
   Strategy to ‘suffocate’ Gaza strip revealed in Israeli govt docs from Six Day War
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=161428

   • Vähän huonoa mainosta Nykin sionisteille
    The list of NYC’s 100 worst landlords is, once again, overwhelmingly dominated by Jewish names. http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=161489
    Likainen vokrabisnes kukoistaa Nykissä ja kukas siellä onkaan kärjessä… no, köyhät ja puutteessa elävät neokonnatpa tietenkin

  • USAn ja Venäjän tarjoama rauha ei kelpaa… Netanyahu sanoo että Israelin armeija on varannut itselleen oikeuden puuttua Syyrian asioihin ’sen omien turvallisuustarpeiden mukaan.’
   ”Netanyahu locuta, causa finita.” Niinkö on?

   Israel rejects the Russian-US Peace Agreement
   Mr Netanyahu has declared to his audience that the Israeli army had reserved for itself the right to intervene in Syria “for its security needs”.
   http://www.voltairenet.org/article198873.html
   The United States and Russia would be in agreement on a neutral zone, only 15 kilometres away from Golan.
   Israel made a request for Iranian troops to commit to keeping at least 40 kilometres from the Israeli-Syrian cease-fire line. The Israeli request appears all the more odd for the following reason: since March 2011, Tel-Aviv has been actively supporting the jihadists and has not stopped providing them with arms and air support. In contrast, Iran has fought the terrorists resulting in blood loss of more than a thousand of its men. It would be astonishing if, having lost this war by proxies, Israel might still have the power to impose its conditions.

  • > Olin järkyttynyt opittuani, että juutalainen uskonto opettaa juutalaisia ​​vihaamaan ja pelkäämään ei-juutalaisia. Tämä on perimmäinen rasismi planeetallamme.
   > VIATTOMAT JUUTALAISET OVAT VAARASSA JOUTUA KÄRSIMÄÄN JA HÄPEÄN KOHTEEKSI – MITÄ MEIDÄN TULEE TEHDÄ?

   Noh. Entäpä jos juutalaiset tekisivät ”Jeesukset” eli hylkäisivät sellaisen ”uskonnon”, joka opettaa vihaamaan.

   • Monet ovat niin tehneetkin ja integroituneet hyvin asuttamiinsa maihin mikä on omaa imperiumia rakentaville sionisteille vaikea pala. He propagoivat rasismin ja vihan puolesta julistamalla ’pyhää holokaustia’ jota ei saa tutkia joutumatta syytteeseen.

    Rabbi Jonathan Sacks kuitenkin kirjoittaa mm. näin:
    ”Juutalaiset (siis pieni osa, ol) eivät hyväksy kärsimystä tai väärää, joka voidaan korjata Jumalan tahdon mukaan. Hyväksymme vain sen, mitä emme voi muuttaa. Se mitä voimme parantaa, se on parannettava.
    Kolme asiaa estävät kasvua. Yksi on omahyväisyys, usko siihen, että olemme jo suuria. Toinen on väärä nöyryys, usko, ettemme voi koskaan olla suuria. Kolmas on opittu avuttomuus, usko, ettemme voi muuttaa maailmaa, koska emme voi muuttaa itseämme.
    Kaikki kolme ovat vääriä. Emme ole vielä suuria, mutta meitä kutsutaan suuruuteen, ja voimme muuttua. … Voimme avata silmämme Jumalan läsnäololle, kallistaa korvamme Jumalan ääneen sisällämme.
    Voimme tuoda siunauksia muiden ihmisten elämään.”

    Rabbi Lord Jonathan Sacks is a global religious leader, philosopher, the author of more than 25 books
    http://blogs.timesofisrael.com/the-most-personal-of-festivals/
    Jews do not accept suffering that can be alleviated or wrong that can be put right as the will of God. We accept only what we cannot change. What we can heal, we must….
    There are three barriers to growth. One is self-righteousness, the belief that we are already great. A second is false humility, the belief that we can never be great. The third is learned helplessness, the belief that we can’t change the world because we can’t change ourselves. All three are false. We are not yet great but we are summoned to greatness, and we can change…. We can open our eyes to the presence of God around us, incline our inner ear to the voice of God within us.
    We can bring blessings into other people’s lives.
    — Upeaa luettavaa. Mutta miksi se käsitys mikä maailman kansoille on muodostunut juutalaisista on toisenlainen? Tuo ’Jumalan läsnäolo’ näyttäisi koskevan vain pientä osaa … pääosin ei-sionisteja.
    Sionistit sen sijaan rakentavat pakkomielteisesti omaa imperiumia jossa kaikki valta on heillä ja jossa jumalaksi on nostettu Mammona.
    ”I wish to avenge myself against the One who rules above …” … ”The idea of God is the keynote of a perverted civilization. It must be destroyed.”  Karl Marx.
    Jesus was right.: One cannot serve both God and Money. One must choose.

 5. Hämis tekee hyviä havaintoja ja osaa kirjoittaa. Satiiri on hyvä tyyli kun sen osaa.
  Pekka Ervasti teki hyvän jutun YLEen silloin kun lähti lätkimään. Ei kestänyt enää YLEn ”journalismia”. Juttu oli ”Yhdysvallat rakkaani” https://yle.fi/uutiset/3-8870527
  Kertoo miten Neuvostoliitto on korvattu Yhdysvallat sanalla, ei muuta suurempaa muutosta.

 6. Ei pitäisi nousta aamulla aikaisin kahvinkeittoon ja lukemaan uutisia. Meinaa kuolla nauruun. Suomi sai lääkevirastoäänestyksessä vain viisi ääntä ja sitäkös ihmetellään. Mehän ollaan ytimessä, päättävissä pöydissä, kaikki on meillä huippua, meitä ei vain EU’ssa tunneta. Että sillee mennään. https://yle.fi/uutiset/3-9940501

  Pitäsikö meidän huippujohtajien nyt duoda miettiä vähän ja asemoida mielessään Suomi sinne mihin se on EU’ssa asemoitu, perifeeriseksi maksajaksi. Siltä pohjalta olisi hyvä ruveta miettimään voisiko Suomen asioita ajaa jotenkin paremmin.

  • ”Mehän ollaan ytimessä, päättävissä pöydissä”

   Tarkoitit kai, että meidän ruskeakieliset ”mallioppilas”-politrukkikokelaamme ovat päättävien pöytien ALLA nöyrästi kuulemassa mitä ”isot pojat” pöydän ympärillä päättävät!

 7. Eiköhän viime aikojen suurin trolli ja lobbaaja ole ollut Barack Obama, joka kävi Britanniassa kehoittamassa brittejä äänestämään brexitiä vastaan. Tästä voisi meidän uusi ”hybridikeskus” tehdä klassisen esimerkin kuinka lobbaus kääntyy itse asiaa vastaan.

  Tämä oli räikeimmillään puuttumista itsenäisen maan asioihin, juuri siihen, mistä mm. Putinia syytetään jatkuvasti.

  Missäs meidän totuusmedian kritiikki Obamaa vastaan, eipä ole juuri näkynyt otsikoissa.

  • Obama ei ole vieläkään ”lähtenyt mihinkään virastaan”. Lobbailee hiki hatussa suraavia vaaleja varten vasemmistonsa piikkiin. Jenkeissä pitäisi olla LAKI, miten entiset pressat jäävät politiikasta ”eläkkeelle”,eivätkä sotke yhteiskunnan edistystä. Suurin vaara on nyt se joukko nuorisoa jotka ovat saaneet oikeudet äänestää, ja miten heidät on jo nyt ”aivopesty vihaamaan oikeistolaisia, sekä TRUMPpia”. Myrskypilviä horisontissa.

 8. Uraa! Mjeidan hubridikeinoille ej voj Amerjikkalaisetkaan mjitaan.
  Sjuomessa tjulee kohta vjaalit. Tjurha kjauda aanestjamassa. Sjuomen presidjentin vjalitsee sjuuri ja mjahtava Vladimir Vladimirovitš! Uraaaa!

 9. M.Svenssonille: En kuulu SVL:n sen enempää kuin natsisminkaan kannattajiin, mutta katson että näille kuuluu sama perustuslakiimme kirjattu sanan- ja yhdistymisvapaus kuin esim. ”oikeus”-laitostamme saastuttaville kommunistiselle Demlalle ja illuminati-satanistien johtamalle korruptio-veljeskunnalle nimikkeen ’Vapaamuurarit’ alla, joihin monet vallankahvassa olleet tai olevat maanpetturit ja muut rikolliset kuuluvat.

  Mainitsemasi ”liberaalidemokraattinen” yhteiskuntamme – tällä hetkellä PUNA-liberaalien PUNA-porvarien johtama Suomi-niminen provinssi EU-diktatuurissa. Nämä punaporvarit on aivopesty KOMMUNISTISEN Frankfurt-koulukunnan moraalinmädätys-oppeihin perustuvalla lähes joka tuutista suolletulla kulttuurimarxistisella saasta-propagandalla – kuten olet sinäkin.
  Ks. ”Frankfurtin koulukunta: salaliitto rappioon”, http://isovimma.blogspot.fi/2011/02/frankfurtin-koulukunta-salaliitto.html
  Eli kuten Stalinin ohjeistamaa eurooppalaista kommunistista solutustyötä 1920–30-luvuilla rahoittanut ja johtanut saksalainen Willi Münzenberg kiteytti Frankfurtin koulukunnan pitkäaikaisen operaatiosuunnitelman näin:

  ”Me teemme Lännen niin korruptoituneeksi, että se löyhkää.”

  ”Demokraattinen” EU:

  Britti-patriootti David Noakes: ”Expose the EU dictatorship and its police state”,
  https://www.eutruth.org.uk/
  Noakes sanoo perehtyneensä kaikkiin kuuteen EU-perussopimukseen joten hän tietää mistä puhuu – toisin kuin se Arkadianmäelle hankkiutunut korruptoitunut rottalauma, joka hyväksyi Suomen itsenäisyyden lopullisesti tuhonneen liitteineen n. 3000-sivuisen Lissabonin sopimuksen LAINKAAN PEREHTYMÄTTÄ siihen.

  Ketä ja mitä on on EU: takana?
  ”Euroopan unionin valmistelu laitettiin alulle 50-luvun Bilderberg-kokouksissa. Lord Rothschild ja Laurence Rockefeller valitsivat 100 vaikutusvaltaisinta elitistiä integroimaan Euroopan – ei suinkaan muodostaakseen mielekkäämmän tulevaisuuden tavalliselle kansalaiselle, vaan tehokkaammin toimivan valvontakoneiston ja kaiken alistamisen talouden ylivallalle. Bilderbergien kyky manipuloida informaatiota mahdollistaa maailman todellisen historian sterilisoinnin. Tehokkaat propagandakoneistot alkoivat vakuutella, että mikä on hyvää pankki- ja
  liiketoiminnalle, on hyvää kaikille muille. NATO:a Bilderberg käyttää kontrolloimaan Euroopan asioita.

  Bilderbergien päämäärä on uusi maailmanjärjestys, New World Order (NWO), jossa on yksi valuutta, yksi armeija, yksi pankki ja yksi talousalue. Tarkoituksena on keskittää poliittinen, taloudellinen, intellektuaalinen ja uskonnollinen valta yhden maailmanhallinnon alle. – Daniel Estulin: The True Story of the Bilderberg Group (2007)

  EU:n yhtenä takapiruna on näinollen mm. Rockefellerin lisäksi kasaarijuutalainen SIONISTI-GLOBALISTEJA johtava Rotschild, joka hallitsee vähintäänkin läntistä maailmaa orjuuttavaa velkaponzi-rahajärjestelmäänsä.

  Minkä höysteen antaa Rockefeller EU-diktatuurille – ja tekee sen niin mieluisaksi PUNA-porvareille?

  ”The drive of the Rockefeller family and their allies is to create a one-world government, combining super-capitalism and COMMUNISM under the same tent, all under their control … Do I mean conspiracy? Yes I do. I am convinced there is such a plot, international in scope, generations old in planning, and INCREDIBLY EVIL IN INTENT.” – Congressman Larry McDonald on Crossfire, May 1983.

  • Trolleille tyypilliseen tapaan koetat kääntää huomion pois FAKTOIHIN perustuvasta Juutisen erinomaisesta artikkelista siitä, kuinka vallankahvassa olleet valtiopetos-rikolliset tuhosivat Suomen itsenäisyyden liittämällä sen EU-diktatuuriin ja euron kautta sionisti-globalisteja johtavan kasaarijuutalaisen Rotschildin hallitsemaan, vähintäänkin läntistä maailmaa orjuuttavaan velkaponzi-rahajärjestelmään.

   Osa toimeksiantaja-klikistäsi, valtaapitävistä EU-diktatuurin ostamista EUnukeista on käynyt Bilderberg-kokouksissa kuulemassa ohjeistusta mm. Bilderberg-sisäpiiriin kuuluvilta ihmiskunnan arkkivihollisilta kuten sotarikollinen NWO-pääarkkitehti Kissinger ja em. Rockefeller sekä Rotschild.

   Perussuomalaisia lukuunottamatta kaikkien eduskuntapuolueiden johdossa on EU-diktatuurin ostamat EUnukit, jotka tukevat EU-diktatuurin Kalergi-suunnitelman mukaista suomalaisten ja eurooppalaisten valkoista kansanmurhaa, ”Suomen tuhoamisohjelma”, http://magneettimedia.com/suomen-tuhoamisohjelma/

   Heillä on mahtavana takapirunaan Rotschild-agentti Soros, joka on jo rahoittanut miljardeille euroilla eurooppaan suunnattua ”pakolais”-invaasiota, ”George Soros: Enemy of Europe”, https://altright.com/2016/04/11/george-soros-enemy-of-europe/

   ”Pakolaiskriisi pähkinänkuoressa – George Soros”,
   https://www.kansalainen.fi/pakolaiskriisi-pahkinankuoressa-george-soros/

   Näin Soros ohjaa rahaa eurooppalaisten valkoiseen kansanmurhaan:
   ”George Soros lahjoitti 18 miljardia dollaria Open Society -säätiölleen”,
   https://www.kansalainen.fi/george-soros-lahjoitti-18-miljardia-dollaria-open-society-saatiolleen/

   Vallan- ja rahanhimon sokaisemille maanpetturi-psykopaateille ei näytä tulevan mieleen, että ainakin heidän oma jälkikasvunsa joutuu tuon kansanmurhan uhreiksi.

   Kulttuurimarxistisille trolleille tyypilliseen tapaan eurooppalaisten kansanmurhaa vastustavat ovat sinulle rasisteja, fasisteja, natseja, äärinationalisteja jne.

 10. Ainoa tälle sivulle kirjuutteleva natsi ja vaskisti on Marcus Svensson alias M. Svensson.
  Tämä M. Svenssonin ulostulo:”Ei maahanmuuttoon kriittisesti suhtautuminen ja sen vastustaminen vaadi mielestäni hyvin toimineen demokratian kaatamista ja sen korvaamista äärifasistisella natsikalifaatilla. ”

  Äärifasistinen natsikalifaatti on jo olemassa ja tämän natsikalifaatin rajat ylittävät huomattavasti Pohjoismaiden rajat. Tämä natsikalifaattihirviö on nimeltään Euroopan yhteisö eli EY, EU.
  Nykypäivän natsit kutsuvat itseään lipilaaridemokraateiksi ja he ovat aatteiltaan ja näkemyksiltään federalisteja ja globalisti-imperialisteja.

  No pukeutuupa natsi minkälaisiin riikinkukon höyheniin tahansa, se ei silti lakkaa olemasta totalitaristinatsi.

  Muistin virkistämiseksi videopätkä, joka kertoo meille EU:n perustajien fasisti- ja natsijuuret:

  https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=O-QtgtXJxYQ

   • Toinen hourii EU:n olevan marxistinen kommunistinen uusi eurostoliitto ja toinen taas hourii sen olevan kansallissosialistinen fasistinen natsikalifaatti? Huh? Koittakaa nyt päättää mitä mieltä olette!

    • Natsismi&Kommunismi samaa sosialismia, hieman eri paketissa!
     Kolikon toinen puoli kommunismi ja toinen puoli natsismi.

     Molemmat samankaltaisia diktatuurisia aatteita.

     • Toinen oli kansallista sosialismia ja toinen pyrki kansainväliseen sosialismiin?

     • No molemmat pyrkivät levittämään aatteensa, tykkien ja pommien kanssa ympäri maailmaa!

     • Satoja miljoonia kuolleita! Toki kommunistit vastuussa suurimmassa osassa näistä.

  • Unohtuikohan tuosta Atkinsonin videosta joku meikäläinen…?
   Historic Hitler-Mannerheim Meeting in Finland — http://www.ihr.org
   Video
   After a visit to the Eastern front in occupied Soviet territory, Hitler flies to Finland for a historic meeting on June 4, 1942, with Finland’s great commander, Marshal Mannerheim, on his 75th birthday, and with Finnish president Ryti. Portion of the German weekly wartime newsreel, “Deutsche Wochenschau,” of June 11, 1942. With English subtitles. Runtime: 5:26 mins.
   Hitler visits Finland, and gratulates Mannerheim on his 75th Birthday.

   https://www.youtube.com/watch?v=4LQbl-T2w4w

 11. Kattelin tänään politiikkaa. Puhuivat EU’sta eduskunnassa. Tuli liirumlaarumia tuutin täydeltä. Pari- kolme oli vähän jyvällä mitä EU puuhastelee. Muut ulkona kuin lumiukko, puhuivat täysin pehmeitä. Pääministeri puhui valtiontaloudesta miten se pannaan kuntoon, muista viis. Orpo ei näyttänyt ymmärtävän eurotaloudesta senkään vertaa.

  Toinen juttu kannattaa katella. Perussuomalaisten Työmiehen tuumaustunti joka videoitiin. Halla-aho mainitsi kesän ”hallitusneuvotteluista” sen ytimen. Olisi pitänyt sitoutua ”tiiviimpään euroopan unioniin”. Kokoomus vaati. Tarkoittaa liittovaltiota. Hallitus taitaa tehdä meistä perussuomalaisia. Ainoa joka vastustaa. Huvitti kun Iltalehden Karvala poltti tilaisuudessa kääminsä. Halla-aho mainitsi, että artikkelinsa hänen haastattelustaan ei muistuttanut haastattelua joka tehtiin, vaan oli enemmän leikkaa liimaa menetelmällä tehty. Uskon että näin tapahtui. Karvala(kin) ja muut kellokkaat kannattavat liittovaltiota ymmärtämättä mitä se oikeasti tarkoittaa.

  Selvääkin selvemmäksi tulee, että hallitus on sitoutunut euroopan liittovaltiokehitykseen. Se taas tarkoittaa ameriikan mallia, taloudellisesti, sotilaallisesti, sosiaalisesti, työssä, terveydenhoidossa, koulutuksessa, syntymässä ja kuolemassa. Kaikki tullaan mittaamaan rahassa ja vain rahassa. Mieluummin dollareissa, mutta eurokin käy. Yhteinen nimittäjähän niille on yksityinen rahanpainaja.

  • Tarkennus. Muut puolueet vastustavat liittovaltioon liittymistä oppositiossa, ajavat sitä hallituksessa. Perussuomalaiset eivät mene hallitukseen joka ajaa liittovaltioon menoa. Sehän tarkoittaa käytännössä vain velkojen tasaamista. Näin on jo meneteltykin, vastoin sopimuksia. Sosiaalisesta ”ulottuvuudesta” saa kyllä puhua jos ei tee mitään. Suomihan ei tällaiseen keskusteluun edes osallistu. Sehän laskisi firmojen tuloksia, osinkoja ja osakkeiden arvoja. Ja mikä pahinta, myös tuotto-odotuksia. Unioni ei olisi enää houkutteleva ”sijoittajille”.

 12. Oikeastaan säälittää kokoomusrassukat. Ei ole menneet koskaan heidän hommansa ns. putkeen. Eivät saaneet kuningasta 1918, eivät rautakansleria 1945. Saivat sentään liittokanslerin 1995 kun valjastivat koko median asian taakse. Nyt näyttää sekin olevan vaikeuksissa kotimaansa kamaralla.

  Onhan vielä yksi jonka selän taakse voi mennä huutelemaan, ameriikan presidentti. Hänkään ei nyt sattunut ihan mieluinen, mutta ei tiedä vaikka vaihto vielä onnistuisi kesken kauden mieluisampaan, Onhan senkin takana koko Suomen valtamedia. Pommittaa nykyistä niin valikoidusti kuin osaa. Yksi kysymys vain jää. Kun kokkareita on valittu Suomea johtamaan ja Suomen etua valvomaan, niin milloin meinaavat aloittaa? Vai onko meininki niin ettei koskaan?

  • Piti vielä mainita, että Suomi oli vähällä menettää itsenäisyytensä parikin kertaa, mutta säilyi kun Saksa sai turpiinsa yhtä monta kertaa. Eka kerran ensimmäisessä, toisen kerran toisessa ”maailman sodassa”. Nyt on menossa Suomen itsenäisyyden lahjoitusyrityksen kolmas kierros, takana sama ”oikeisto” kuin aina. Aika näyttää miten käy, mutta jos Suomi vielä itsenäisyytensä ja itsemääräämisoikeutensa (rippeet) säilyttää, sen onnen meille antaa taas toiset valtakunnat. Ehkä nuo valtiot, jotka nyt EU’ssa vastustavat liittovaltio kehitystä.

 13. Kevennetään välillä, annetaan hermojen levätä. Kun Joulu on taas tulollaan, unohdetaan hetkeksi Sipilä uuvatteineen. Uskotaan välillä Joulupukkiin. Lauletaan vaikka joululauluja. ”Hetken kestää elämää, sekin synkkää ja ikävää.”

 14. Näin Helsingin punaporvari-globalistit yhteistyössä maailmaa syleilevien viherpunikkien kanssa
  tukevat EU-diktatuurin Kalergi-suunnitelman mukaista valkoista kansanmurhaa Suomessa:
  ”Kohuehdotuksen läpimeno näyttää varmalta – Helsingistä koko maailman sosiaalitoimisto

  Uutisoimme eilen Helsingin kaupunginhallituksen maanantai-iltana päättämästä ehdotuksesta, jonka toteutuessa Helsinki tarjoaa laittomasti maassa oleville paperittomille käytännössä ilmaisen täysihoidon, sisältäen niin majoituksen, ruuan, terveydenhuollon, hammashoidon, lääkkeet, oikeusavun jne.

  Uutisointi Helsingin kaupunginhallituksen ehdotuksesta kirvoitti kitkeriä kommentteja esimerkiksi perussuomalaisten puheenjohtajalta Jussi Halla-aholta…”

  Koko artikkeli: http://www.nykysuomi.com/index.php/2017/11/22/kohuehdotuksen-lapimeno-nayttaa-varmalta-helsingista-koko-maailman-sosiaalitoimisto/

  Tuo julistus, tosiasiallisesti ”Tervetuloa hölmölän ilmaiseen täysihoitolaan” kantautuu kännyköiden kautta reaaliajassa kaikille maailman ”hädänalaisille”. Lesta-Juhahan lähetti syksyllä 2015 maailmalle vastaavan tuloksen aiheuttaneen julistuksen heti hallituskautensa alussa, PettUri Urpon toimiessa tehokkaana apupoikana lähes 30000 Sipilän partalapsen avosylin vastaanottamisessa ja sijoittamisessa täysihoitoloihin muutaman kuukauden kuluessa – mitäs valiä niistä kantasuomalaisista leipäjonolaisista ja muista vähäosaisista. Partalapsista monet niin varattomia, että tulivat muotivaatteissa ipadit kourassa!

  • Kyllä tuohon päätökseen tasa-arvovaltuutettu vielä puuttuu. Nuo palveluthan olisi pitänyt antaa kaikille helsinkiläisille.

  • Viherpunikit eivät huolta kanna, koska sähköä saadaan seinästä ja rahaa syntyy automaatissa!

 15. Huhtasaari: ”Kokoomuksen koti on Euroopassa – Keskusta haluaa Suomeen islamilaisia arvoja”
  ”Isänmaata on myyty kansainvälisille sijoittajille, ja suomalaisilta viedään salamitaktiikalla oikeus päättää omasta kohtalostaan itse.”

  Huhtasaari listasi:

  “Arvopohja, koti, uskonto ja isänmaa.”
  “Kokoomuksella koti on Euroopassa.”
  “Keskusta haluaa Suomeen islamilaisia arvoja.”
  “Isänmaata on myyty kansainvälisille sijoittajille, ja suomalaisilta viedään salamitaktiikalla oikeus päättää omasta kohtalostaan itse.”
  “EU:n liittovaltio etenee joka alueella.”
  “Meille tulee yhteinen sosiaalipolitiikka, yhteinen armeija, yhteinen turvapaikkapolitiikka ja yhteinen rahapolitiikka.”

  “Yhteistyötä Suomi tarvitsee ja on valmis tekemään sitä, mutta itsemääräämisoikeutemme haluamme pitää. Ei kiitos EU-sanelulle, kyllä kiitos yhteistyölle.”

  “15.11.1917 Suomen eduskunta julistautui korkeimman vallan käyttäjäksi. Nyt EU:n liittovaltion edetessä Suomen eduskunnalle jää vain EU-päätösten toimeenpanemisen rooli.”

  “Maa, joka ei arvosta itsenäisyyttään, ei hallitse tulevaisuuttaan.”…”

  Koko artikkeli: https://mvlehti.net/2017/11/22/huhtasaari-kokoomuksen-koti-on-euroopassa-keskusta-haluaa-suomeen-islamilaisia-arvoja/

 16. Eräs sionisti-globalistien tyypillinen, kolmeen Bilderberg-kokoukseen osallistunut läpeensä korruptoitunut lakeija:

  ”Martti Ahtisaari vaatii EU:lta toimenpiteitä Puolaa ja Unkaria vastaan”,
  http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2017/11/martti-ahtisaari-vaatii-eulta.html

  Ks. myös
  26.06.2007, ”Serbipoliitikko syyttää Ahtisaarta lahjusten otosta
  Dulicin mukaan Ahtisaari on vastaanottanut lahjuksia albanialaisen järjestäytyneen rikollisuuden johtohahmolta. Vastineeksi lahjuksista Ahtisaari antaisi raportissaan tuen Kosovon itsenäistymiselle. Dulic vaatii asiasta virallista tutkintaa

  Bosnialainen uutistoimisto Focus raportoi lahjusväitteistä viikonloppuna. Focuksen mukaan Saksan tiedustelupalvelu BND on paljastanut kaksi Ahtisaaren pankkitiliä, joille on siirretty kaksi miljoonaa euroa. Focus kertoi Ahtisaaren vastaanottaneen BND:n mukaan myös yli 40 miljoonaa euroa käteisenä… ”,
  https://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/serbipoliitikko-syyttaa-ahtisaarta-lahjusten-otosta/2291300#gs.zrRRFdQ

 17. Venäjä on yrittänyt torjua sotapropagandan joka kukoistaa Lännessä ja joka käy koko ajan imperialistisia sotia.
  Selkeä fakta on, että USA-koaliitio on sotahullujen psykopaattien ryhmä joka ei osaa elää ilman sotaa. Se on henkisesti jäänyt matalalle tasolle ja elää riistavaiston ohjaamana.
  Sivistyneet ihmiset ovat onnistuneet jo kuolettamaan tuon vaiston mutta psykopaatit ovat jääneet sen koukkuun.

  Soviets Tried to Ban Pro-War Propaganda, America Relishes in It
  Thanks to Soviet efforts international law actually technically bans propaganda for war yet in the US it is respectable and common
  In the English speaking world, meanwhile, propaganda for war is not only not prohibited, but actually quite respectable, and scarily common.
  http://russia-insider.com/en/soviets-tried-ban-pro-war-propaganda-america-relishes-it/ri22176

  Roosevelt ja NWO
  THE FAILED LEGACY OF INTERVENTIONISM
  … In truth, [President Franklin] Roosevelt was doing everything he could to involve the United States into the war. Knowing that Congress would never declare war without an attack on the United States, he attempted to induce a German attack on American ships. When that failed, he turned to the Pacific for a “backdoor” to war, with policies designed to corner, maneuver, manipulate, and humiliate the Japanese rulers into firing the first shot.
  https://www.fff.org/explore-freedom/article/failed-legacy-interventionism/
  The World War II victory was followed by more than 50 years of Cold War plus hot wars in Korea and Vietnam that took the lives of almost 100,000 American men.
  The interventionists now say that 9/11 changed the world. Nonsense. The attacks of 9/11 were simply part of a series of terrorist attacks that took place in retaliation for the U.S. government’s interventionist foreign policy, especially its poke-the-hornets’-nest policy in the Middle East after it lost the communists as its official enemy in 1989. After all, there were the 1993 attack on the World Trade Center — the same target on 9/11 — and the terrorist attacks on the USS Cole and on the U.S. embassies in Kenya and Tanzania.
  By using 9/11 to invade and effect regime change in Afghanistan and Iraq, the U.S. government was simply following a long interventionist pattern of effecting regime change in foreign countries, either by coup, assassination, foreign aid, or invasion.
  Today, with their nation mired in the sands of Iraq, Americans will have ample opportunity to choose between conflicting paradigms — the morally bankrupt paradigm of empire and interventionism that will only bring more death, destruction, and monetary chaos — or the morally sound paradigm of noninterventionism and free commerce envisioned by our American ancestors.
  http://www.ihr.org/jhr/v14/v14n6p19_Chamberlin.html

 18. Lontoo viidakoituu kuten Ruotsi
  mutta Israel ei salli vieraita tunkeilijoita maahansa mutta on mukana junailemassa Eurooppaa hajottavaa pakkomuuttoa

  The Bestial of British: How Non-Whites Enrich a Stale Pale Nation
  … And Israel doesn’t have to bother about crime committed by non-White goyim who have immigrated legally, because they’ve found a highly effective way to avoid such crime. As the Jewish Chronicle has said: “changing the country’s immigration laws and opening an avenue for large numbers of non-Jews to move to Israel … remains a political taboo.” There is no nonsense about “ethnic enrichment” in Israel, because Israel’s attitude to immigration is governed by reality, not by fatuous liberal fantasies. Blacks and other non-Whites are biologically different. They do not belong in White societies and their presence here is something to deplore, not to celebrate.
  Eräs kommentoija huolissaan:
  Barbara
  January 10, 2018 – 10:00 am | Permalink
  Good article until Israel was used as a shining beacon of hope at the end.
  Who is behind this attack on Western societies and urging us all to take in more more more whilst practicing common immigration policy sense themselves? Who has organized our destruction via “cultural enrichment”?
  What people control Great Britain and have set the policies to allow this situation to fester? Who owns the media that ignores these things and still paints pretty pictures for the increasingly disbelieving populace?
  Should have stuck with Poland and Hungary and just left Bibi out of it. Israeli “racism” is, once again, being given a pat on the back; these very same people will be the first to condemn anyone in the West who opposes these protective standards of immigration in their own native lands.
  Heck, Israel is even booting legit Ethipian Jews out of their country primarily due to skin tone, insisting they take payment and leave or face punishment. The “sons of Ham” are not particularly favoured by the Tribe.
  http://www.theoccidentalobserver.net/2018/01/10/the-bestial-of-british-how-non-whites-enrich-a-stale-pale-nation/#more-155589

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here