Sosiaalisen median keskusteluja ja kuppikuntia poliittisten aiheiden (lehdistön- ja sananvapaus, demokratia, EU, NATO, Lähi-itä, Kiina, Venäjä, SyyriaUkrainaSuomi, Hyvät Veljet, maahanmuutto/pakolaiset ymv. divide et impera jne.) ympärillä ei tarvitse seurata paria vuotta kauempaa (kuten allekirjoittanut*) saadakseen selkeähkön kuvan Suomen julkisen keskustelutantereen ”taisteluasemista” emootioagentteineen, tuoton ja vallan tavoitteluineen, (info)sotatohtoreineen kaikkineen.

Julkisessa some- ja mediakeskustelussa hahmottuu selviä ”klikkejä”: niin itsenäisiä kuin valeoppositioksi kaapattujakin ”kuplan” arvonimen ansaitsevia (hyeena)heimoja, ammatti-, harraste- ja mitä kaikkea -ryhmittymiä sekä tietenkin vapaa-ajattelijoita ja loputtomasti irrallisia mielipiteitä kuljeksimassa suurempien kokonaisuuksien lävitse ja ohitse – joskus harkitusti analysoiden, joskus jonkun vakuuttavan hahmon tai tarpeeksi kovaäänisen yleisen totuuden vanavedessä omaksuttuina.

Pelottavimmat klikit ja umpikuplat löytyvät sieltä, missä virallinen hallintovalta vaikuttaa löytäneen itselleen omia ”vallan vahtihyeenoita” – kesyttäneen poliittisesti näennäisaktiivisia egonkohottajia oman agendansa kansaan vetoaviksi näennäisitsenäisiksi äänitorviksi tarjoten maksuksi tämän päivän inflaatioherkässä maailmassa halutuinta valuuttaa: huomiota.

Valtamedia on kutsumanimensä mukaisesti vallan tiedotusta ja media-alan keskittynyt valta määrää, kuka nousee parrasvaloihin, kuka taas leimataan ”niihin” – nykyisin useimmiten trollaten trollittaen.

Yksi ihmiskunnan historian toistuva ”luonnonlaki” on kuitenkin se, että missä vallan paine puristaa massojen vapauksia tiukimmin, siellä syntyvät kivikovimmat alakulttuurit ja sitkein vastarinta miekkoineen ja/tai kynineen. Samoin suomalaisista on löytynyt – historiassa ja nykypäivän somekarusellissa – sekin porukka, joka kieltäytyy tottelemasta sokeasti.

Aina löytyvät ne, jotka ottavat selvää asioista eivätkä alistu auktoriteettipaineen alla uskomaan valmiiksi pureskeltuja, totuuden hyljänneitä virallisen narratiivin tarinoita, joita (suur)vallan kesyttämät hyödylliset hyeenaidiootit Suomen kansalle syöttävät uutisina, yleisinä totuuksina.

¤

Trollihälytys laukesi HOASilla

Kävin Jätkäsaaren K-kaupassa. Juuri kun olin kassalla, hillitön ulvonta täytti koko liiketilan. Aluksi olin hieman huolissani, mutta myyjä ei reagoinut tilanteeseen mitenkään. Selitti, että HOASin talon trollihälyttimet soivat myös liiketilassa. Yleensä trollipoliisilla kestää jopa tunti poistaa trolli ja sammuttaa hälytysääni.

Maksoin ostokseni ja siirryin sisäpihalle tarkkailemaan tilannetta. A-siiven asukkaat olivat siirtyneet pihalle pakoon trollihälytystä. Ovenpielessä ulvoi toinen summeri ja kirkkaan punainen valo vilkkui. Asukkaat keskustelivat keskenään kauhuissaan, että taas talosta oli paljastunut trolli. Osa asukkaista siirtyi 4. kerroksen kattoterassia pitkin B-siipeen.

Trollihälytin oli lauennut 3. kerroksessa. Pimeässä asunnossa vilkkui samanlainen kirkkaanpunainen valo. Internet-suodatin oli havainnut asunnossa suojaamattomia ja salaamattomia informaatiovaikuttamisen elementtejä. Asunnon automaattinen trollinpoisto oli kytkeytynyt toimintaan: ovet olivat lukkiutuneet ja trollintainnutuskaasu leijui ilmassa.

Asukkaasta – paljastuneesta trollista – ei näkynyt jälkeään.

Kadulle siirtyessäni näin trollipartion jo lähestyvän pitkin Välimerenkatua. Paloauton katolla vilkkuivat punaiset trollivaroittimet. Hälytysääni kehoitti kansaa valppauteen trollin tunnistamisessa ja torjunnassa. Poistuin Saukonpaaden suuntaan, ettei minua tunnistettaisi.

¤

Tälle Petri Krohnin sosiaalisessa mediassa vuoden 2015 tammikuussa julkaisemalle orwellinomaiselle, tragikoomiselle trollidystopialle hihittelystä ja nyyhkyttelystä seuraavana päivänä some heitti allekirjoittaneen tielle toisen nyt ennustuksesta käyvän kirjoituksen saman vuoden syyskuulta.

Ylen tähtijournalistin lanseeraamia russotrolleja seuraavasta ei löydy, mutta jo meriitillä ”itsenäisesti tietoa etsivä ja ajatteleva Vastavalkean lukija julkaisun alkuajoilta asti” tämän avautumisen kirjoittanutkin niputettaneen kätevästi, vaivattomasti kysymyksiä herättämästä vain ”sellaiseksi ’putinistiksi’ ja ’rölliksi’, jokka hiljentää joutas niinku ne viksun oloset nätit plikat televisiossakin sano – ajankohtaisohjelmassa oikein”.
¤

”Nyt on kyllä pakko sanoa…

En olisi ikipäivänä voinut uskoa, että saavutamme pisteen, jossa duunarit itse kääntyvät ay-liikkeitä vastaan ja pitävät sitä kaiken pahan alkuna. Toinen erittäin hämmästyttävä ilmiö on pk-yritysten/yrittäjien jatkuva ruikuttaminen verojen ja työnantajakulujen noususta.

Samalla, kun maksellaan jatkuvasti nousevia veroja ja maksuja, ummistetaan täysin silmät siltä, että tässä maassa on tietty hyvin- ja/tai makeasti voivien ryhmä, joka ei osallistu verojen maksuun likimain ollenkaan.

Tämä ryhmä laistaa veronmaksusta erilaisin keinoin – summat ovat miljardeja. Ja tätä porukkaa vieläpä lihotetaan verovaroista erilaisin yritystuin, eikä ymmärretä vaatia edes osallistumaan veropohjan kasvattamiseen, minkä varassa tämä hyvinvointivaltio pyörii.

Vuodesta 2007 asti olemme olleet ”pelastelemassa” milloin ketäkin ja lapioineet varoja pois maasta ties mihin ”Me tienataan tällä” -himmelirahastoihin, vaikka EU:n omienkin sääntöjen piti tällainen toiminta estää. Ei estänyt. Menetetyt summat taitavat olla jo semmoisissa miljardiluvuissa, että pitäs pöhköimmälläkin alkaa se lamppu loimottamaan.

Nyt ollaan tilanteessa, jossa kaikki tämä sonta ollaan kaatamassa sen Perus-Penan niskaan. Uskotellaan Penan työtunnin nyt vaan maksavan liikaa – Penalta on siis vietävä tuhkatkin pesästä. Ei väliä, että asiasta on tutkimuksia, jotka puhuvat vasten väittämää: Penan työn hinta on ihan näppärää EU-alueen keskitasoa.

Leikkaamalla tilannetta vain pahennetaan, mutta silti vain jostain syystä hallituksen puheita uskotaan.

Entäs ne paskavaipoissa makailevat vanhukset, vieläkö sieltä voisi vähän säästää? Ehdottomasti pitää myös pyrkiä suuntaan, jossa luokkakoot kasvavat – minimi vois olla semmonen 50–100 oppilasta, vai? Takuu laadukkaalle opetukselle, niinkö?

Sitä fakta/tutkimustietoa virallisten tahojenkin teettämänä löytyy, jos kiinnostaa. Toki voi myös kuvitella ja luottaa siihen, että hallitus ja sitä hännystelevä media olisi ajamassa meidän kaikkien etua eikä vain sen pienen porukan, joka varojaan veroparasiiteissa makuuttaa ja sinne niitä junailee.

Mut hei! Syytellään vaan Reiskaa ja Raijaa. Se kun on helpompaa eikä vaadi aivokapasiteetin tuhlaamista turhuuksiin, vaan energiansa voi suunnata tärkeämpiin asioihin kuten me, myself and I.

Onko teillä nyt, hyvät ihmiset, tunne että vaalipuheet ja meneillään olevat toimenpiteet jotenkin kohtaavat? Että kaikki mitä keksivät pois ottaa meiltä (vaan ei siltä pieneltä piiriltä) on vaan hyväksyttävä?”

¤

Jo vuosia sitten siis – todistetusti – oli suomisomessakin äänessä niitä, jotka yrittivät herättää ihmismassaa ympärillään näkemään se todellinen trollilauma: Arvotyhjiönmäen ja ison bisneksen peikot, jotka tuhoavat yhteiskuntarauhamme divide et impera -peleillään.

Samat roistot keplottelevat verorahamme paratiisisaarille loikomaan, mikä käy maanpetoksesta. Vahva veropohja on – ainoana jatkuvan yhteiskuntarauhan säilyttämisessä onnistuneen järjestelmän – pohjoismaisen hyvinvointivaltion perusta.

Ja nämä samat kansaa kuppaavat luikurinlaskijat kehtaavat vielä tukahduttaa itseensä kohdistuvan kritiikin leimaamalla ja jakamalla itsenäisesti ajattelevat, valtaa vastaan asettuvat kansalaiset ”Putinin trolleiksi” ja/tai ”ääriliikkeiksi” ja usuttamalla kansan toisiaan vastaan.
¤

Lampaat ovat menneet lakkoon. Ne vaativat parannuksia teurastusolosuhteisiin.
(The sheep have gone on strike. They are demanding better slaughtering conditions.)

Mitä et tehnyt haudataksesi minut? Mutta unohdit: olen siemen.
(What didn’t you do to bury me? But you forgot that I was a seed.)

— Dinos Christianopoulos

¤

Lue myös

Infosotakeskus kaalimaan vartijana

Köyhät maksavat yritysverokilpailun

¤


*

Kyllä, olen tässä ympäristössä melkoisen märkäkorva. Toisin kuin kaikkitietäväiset ylioppilaat ja muut valtamedian vahtihyeenat tuntuvat kuvittelevan, en ole lyhyen elämäni aikana tutustunut tai ollut erityisen kiinnostunut ”salaliittoteorioista” enkä ole vielä tänäkään päivänä tutustunut järin laajalti internetin tarjontaan niistä.

Minulla on kaksi loputtoman kiinnostuksen aihetta, ns. ”pakkomiellettä” – kuten arvostavasti esitetään ihmisistä, jotka ovat loputtoman kiinnostuneita esim. selvittämään Kennedyn murhaa tai WTC-tornien romahdusta. Minun pakkomielteeni ovat olleet ja ovat historia ja scifi – ihmiskunnan mennyt ja tuleva.

Oikeastaan siis historia ja filosofia tai historian filosofia tai filosofian historia. Tulevaisuus on vain historian jatke. Lähteet näille aiheille olen löytänyt kirjastosta, en YouTubesta tai twiiteistä.
¤

Kuva: Rachel Locinger (CC BY-NC 2.0) via Flickr

33 KOMMENTTIA

 1. Hierarkia on aina, säilyttääkseen oman hierarkiansa, luonut syyllisyyshierarkian, jota voi syytellä kun asiat menevät ns. widuiksi. Hallituksen toimia katellessa, joita media komppaa, saa selville helposti ketkä tässä hierarkiassa ovat syyllisimpiä ja ketkä ei. Mittayksikkönä on raha.

  Syyllisimpiä ovat työttömät, vanhukset, vammaiset, sairaat yms. ”tuottamattomat” persoonat. Kuluttavat vain ”kallisarvoista” rahaa. Keskiluokka tulee kakkosena kun eivät pysty enempää (enää) rahaa lainaamaan ja kiertoon kuluttamaan. Syyttömimpiä ovat päättäjät ja sijoittajat. Heitä ei voi rangaista edes veroilla.

  Kaikissa hierarkioissa syyttömät löydetään huipulta ja syylliset pohjalta. Paska valuu aina alaspäin.

  • Missä vallan paine puristaa massojen vapauksia tiukimmin, siellä syntyvät kivikovimmat alakulttuurit ja sitkein vastarinta.
   ”“When you make peaceful revolution impossible, you make bloody revolution inevitable.” ~ John F. Kennedy.

   • Kaikki empiirinen tieto viittaa nyt siihen, että suuryhtiöt yhdessä virkamafian kanssa (fasismia) tulevat valjastamaan keinoälyn (AI), mukaan lukien robotit, ihmismassojen kaitsemiseen. Hollywood ja muut unelmatehtaat ovat luoneet jo useita elokuvia, joissa valkoihoinen mies kuvataan roistoksi, ja androidit inhimillisiksi pelastajiksi. Tässä yksi parin tunnin AI- aivopesupläjäys:

    youtube.com/watch?v=Afr77al2_JM

 2. Oikein hyvä ja ajatuksia herättävä kirjoitus.
  ’..Yksi ihmiskunnan historian toistuva ”luonnonlaki” on kuitenkin se, että missä vallan paine puristaa massojen vapauksia tiukimmin, siellä syntyvät kivikovimmat alakulttuurit ja sitkein vastarinta miekkoineen ja/tai kynineen. Samoin suomalaisista on löytynyt – historiassa ja nykypäivän somekarusellissa – sekin porukka, joka kieltäytyy tottelemasta sokeasti..’

  Tuo on todellakin ’luonnonlaki’ mutta ikävä kyllä jostain kumman syystä se pätee nyt aika huonosti mitä meihin tulee. Liekö syynä kulttuurimarxismin ’veltostamat geenit’ vai passivoiva ja pelkoa luova ympäristö vai eikö kurjuutta vain ole vielä riittävästi ? … mene ja tiedä.
  Voisi ajatella että jos kyse olisi vain pelkästä ympäristön vaikutuksesta niin reaktio sitä vastaan olisi sitä rajumpi mitä enemmän yritetään alistaa ja kurjistaa. Mutta ei vaan nyt ole… Ihan villasukat jalassa mennään.
  Tuon ’luonnonlain’ näemme vahvana juutalaisissa joista jo ajanlaskun alussa vaelsi maailmalle suuri osa ja loput Rooman valloitettua maan pari tuhatta vuotta sitten ja joita löytyy vähän joka puolelta, pääosin USAsta, Venäjältä ja Euroopasta.
  Rahanlainaajina, koron kiskojina ja ’liian tehokkaina bisnes miehinä’ (omaan pussiin vetävinä) huonon maineen saaneina heitä (myös noihin synteihin syyttömiä) on vainottu mutta tuo vaino on poikinut ’luonnonlain’ mukaan vain lisää bisnestä, mammonan palvontaa, rahan lainausta ja koronkiskontaa.
  Ja pieni ryhmä heistä, sionistit, ovat valloittaneet palestiinalaisilta näiden maat ja muuttaneet ne omiksi maikseen veristen sotien avulla ja häätäneet palestiinalaiset ’hus helvettiin’. Ja nyt he havittelevat jo koko Lähi-idän herruutta ja ehkä laajemminkin koko maailman herruutta, sanovat viisaammat.
  Siinähän meillä olisi hyvä malli miten toimia, tosin ilman noita huonon maineen tuovia ’koiramaisia’ ominaisuuksia. Mutta me vaan töllötämme ja ’sotetamme’. Ja annamme maamme muiden valtaan, ’parannamme geenejämme’ ja otamme jopa muita täysihoitoon vaikka varaa ei olisi sellaiseen kun oma väki kärsii.
  No, onhan siinä samassa veneessä mukana valtaosa Eurooppaa mutta onko se puolustus? Ei saisi olla jos meinataan pärjätä. Ja pääseehän tuosta veneestä halutessaan pois.
  Muuten muistan kauan sitten lukeneeni kiinalaisista, joku johtajista se oli, kun kysyttiin eikö heitä pelota että sionistit tekevät heillekin ’neukut’ ja ’usat’ (siis vievät heidän rahansa) niin kaveri sanoi että ei pelota koska mehän voidaan tehdä heille se minkä he aikovat tehdä meille – ja heidän strategiallaan kaiken lisäksi.
  No, se jää nähtäväksi mutta aika hyvinhän niillä nyt näyttää menevän …
  Entäpä jos otettaisiinkin kiinalaisista mallia ! Ei sekään mikään huono idea ole…

  • Joku sanoi että vähän huono tuo kiinalainen malli sikäli että pitää olla samaa mieltä maan johdon kanssa. Ei ole enää sananvapautta…

   ”Et voi muuttaa maailmaa, jos et saa olla kuin yhtä mieltä asioista. Et voi vaikuttaa asioihin, jos et saa kyseenalaistaa hegemoniaa.”
   Huhtasaari pitää kestävänä ja demokraattisena yhteiskuntana sellaista, jossa on lupa olla eri mieltä, lupa keskustella asioista avoimesti, lupa ajatella ääneen ja lupa olla vaikka väärässä.
   ”Tätä se joskus tarkoitti, sananvapaus”, Huhtasaari täsmentää.
   Tottahan tuo on.

   Mutta toisaalta jos maassa on johto joka rajoittaa vain ja ainoastaan maata hajottavaa ja tuhoavaa vapautta niin onko se paha juttu?
   No on jos maassa on sellainen totalitarismi jota meillekin pukkaa jossa eliittiä kiinnostaa enemmän veroparatiisit kuin kansa joka saa vapaasti kärsiä … silloin se on paha juttu. Kyllä sellaista pitäisi voida arvostella vapaasti syyllistymättä vihapuheeseen.
   Mutta jos maassa on sellainen kansan valitsema johto joka ajattelee koko kansan parasta eikä kerää vain itselleen niin ketä se haittaa jos silloin rajoitetaan sellaista vapautta joka tuon yhteistä hyvää puolustavan vallan haluaa tuhota?
   Niinpä, ketäköhän se haittaa…? Täytyypä miettiä.

   No tuskin se ainakaan kansan enemmistöä haittaisi mutta mammonanpalvojille ja vallankipeille se olisi varmaan tukala paikka…

 3. Piti vielä miettiä tuota ’kiinalaista mallia’…
  Silloin on pakko vetää kommunismi, tuo kauhusana jolla meitä on peloteltu ja koko ajan pelotellaan, esiin sillä niinhän meille sanotaan että se malli siellä on kommunismia jota lännessä yli kaiken vihataan.
  Mutta kommunismihan on ihan hyvä malli jos pysytään vain siinä, että materia, tuotanto ja raha kuuluvat kaikille ja ovat valtion eli kansan omistuksessa eikä kukaan rohmua itselleen kaikkea. Mitä pahaa siinä on jos kaikki on hyvin ja oikeudenmukaisesti suunniteltu ja niin myös toimitaan ?
  Miksei se sopisi paremmin kuin ihmisen riistavaistoa tukeva kapitalismi jossa vain soditaan ja soditaan, tuotetaan ja tuotetaan, ’kasvetaan’ ja kasvetaan, kerätään ja kerätään jne. Loputonta kujajuoksua johon menee kaikki aika ja energia. Järjetöntä ellei vallan hullun hommaa kun syvemmin ajattelee. Ja samalla tuhotaan vielä kaikki.
  Miksei siis kommunismi?
  Ongelma on vain siinä että se on – toisin kuin kapitalismi joka sopii ahneelle, omat edut etusijalle asettavalle ihmiselle luontevasti – utopia, liian hyvä utopia voidakseen toteutua kuten näimme NL:sta jossa pieni eliitti kaappasi pian sen avulla vallan ja alkoi kerätä vain itselleen vaikka sen mitä luvattiin piti olla jotain muuta.
  Jos puolue ei olisi kaapannut valtaa itselleen vaan alistunut toteuttamaan kansan tahtoa niin se olisi toiminut varmaan hyvin. Puoluejohto siis pilasi hyvän hankkeen?
  Miten voisi estää sen ettei puolue voi pilata hommaa, luoda omaa pakkovaltaansa? Onko se lainkaan mahdollista ihmisen tuntien?
  Jos se voitaisiin estää niin silloin kommunismista katoaisi tuo pelottava varjo, totalitarismin ja mielivallan varjo, joka niin kirkkaana paistaa korporaatio-kapitalismissakin, jossa valtio on tuhottu ja korvattu yksityisellä korporaatio- ja finassieliitillä ja sen lakeija poliitikoilla ja virkamiehillä ja joka ei siksi juurikaan eroa siitä kommunismista jota NL aikoinaan toteutti.
  Eikö kommunismi voisi olla demokraattista, kansan tahdon tukemaa? sosialismia jossa yhteinen hyvä ohjaa.
  Putin sanoo että heillä vallitsee ’suvereeni demokratia’, että maan johto on vastuussa vain kansalleen. Kuulostaa hyvältä. Putinin kannatus on suurissa lukemissa. Voiko siihen luottaa? Mikähän totuus on?
  Entä Kiinassa? Mikä on Xi:n kannatus ja voiko siihen luottaa?
  Länsi ainakin antaa ymmärtää että kannatusta ei olisi ja valtaa pidettäisiin yllä vasten kansan tahtoa.
  Onko väite vain lännen propagandaa, yksityistä eliittiä palvelevien kapitalistien propagandaa? Sille kun ei sovi että talous palvelisi kaikkia vaan sen pieni ja ahne eliitti haluaa ottaa kaiken ja antaa vain rippeet kansalle.
  Pitää tutkia tarkemmin miten tuo Venäjän ja Kiinan malli toimii käytännössä. Ja mitä etuja se tarjoaa lännen malliin verrattuna.

  • Putinin roolista on liikkeellä monenlaista. Jotkut pitävät miestä vain ’zio-nukkena’, Illuminaatin pelimiehenä. Toiset taas vakavasti otettavana anti-NWO-miehenä joka trotskilaisen kommunismin kauhut nähneenä ei halua enää mitään sellaista maahansa.
   Totuuden tietää vain mies itse mutta me joudumme päättelemään asiaa tekojen pohjalta ja ne näyttävät tukevan jälkimmäistä näkemystä.

   The Putin Deception (2)
   As it becomes increasingly clear the West is controlled by Satanists, our hopes increasingly rest on Russia’s Putin who, in contrast, seems like the paragon of sanity and goodness.
   He thwarted the Zionist takeover of Syria and destroyed the barbaric Zionist proxy, ISIS. However, Andy Sloan believes all this is a deception and that Russia (and China) plan to attack and conquer the West.
   Is this scenario far-fetched? Why socially engineer us if they plan to destroy us?
   (To make us more vulnerable?) In any case, Putin’s bona fides need to be scrutinized carefully.

   “In 1848, Karl Marx wrote the Communist Manifesto, under the direction of one group of Illuminists, while Professor Karl Ritter of Frankfurt University wrote the anti-thesis, under the direction of another group of Illuminists.
   The idea was that those who direct the overall conspiracy could use the differences of those two so-called ideologies to enable them to divide larger and larger members of the human race into opposing camps so that they could be armed and then brainwashed into fighting and destroying each other.”

   ”We have brought many of them to boast of being atheists, and more than that, to glory in being descendants of the ape! We have given them new theories, impossible of realization, such as Communism, Anarchism, and Socialism, which are now serving our purpose.
   The stupid Gentiles have accepted them with the greatest enthusiasm, without realizing that those theories are ours and that they constitute our most powerful instrument against themselves.
   And the Gentiles, in their stupidity, have proved easier dupes than we expected them to be.
   One would expect more intelligence and more practical common sense, but they are no better than a herd of sheep.
   Let them graze in our fields till they become fat enough to be worthy of being immolated to our future King of the World.”
   https://www.henrymakow.com/2017/11/The-Putin-Deception-2.html

   Olisiko Putin demokraattisen sosialismin kannattaja, kuten Orwell, ei totalitaarisen kommunismin jossa NL eli kun sionistit kaappasivat maan hallintaansa sata vuotta sitten.
   Kun hän puhuu ’suvereenista demokratiasta’ ja tarkoittaa että toimitaan kansan enemmistön hyväksi niin se viittaisi siihen. Kansa ainakin saa ilmaista kantansa harjoitettuun politiikkaan ja nyt se selvästi tukee sitä.
   Suvereenissa demokratiassa kyse on tilanteen vaatimasta vahvasta tai terveestä järjestyksestä, joka toimii kuin kivijalka rakennuksessa ja palvelee koko kansan etua. Voi puhua asenteesta, joka liittyy oivallukseen, että jokainen järjestys on muuttuva ja riittämätön, mutta myös kriittiseen uskoon, että on välttämätöntä alistua sellaiseen järjestykseen, jossa yhteinen hyvä ohjaa mutta joka ei tukahduta sananvapautta silloin kun se palvelee yhteistä hyvää.

   Prof. Walter G. Moss: Vladimir Putinille politiikka on sydämen eikä vain vallankäytön asia
   Amerikkalaisen Venäjän historian professori Walter G. Moss’in kirjoitus Vladimir Putinista, jossa hän tukeutuu Hill’in ja Gaddy’n teokseen Putin, Kremlin työntekijä, valaisee itänaapurimme päämiehen persoonaa ja politiikkaa, joka Mossin mukaan on Putinille sydämen eikä vain vallankäytön asia.
   http://historynewsnetwork.org/article/158989

   • Vielä liittyen historioitsija Moss’in käsityksiin Putinista:
    Krimin saattamiseksi pois Ukrainan vallasta vuonna 2014, Putin totesi: ”Kaikki Krimin osalta puhuu yhteisestä historiasta ja ylpeydestä. Tämä on (antiikin Khersones, https://en.wikipedia.org/wiki/Chersonesus ) paikka, jossa prinssi Vladimir kastettiin. Hänen hengellinen urotekonsa omaksua Ortodoksisuus määräsi kulttuurin koko perustan, sivistyksen ja inhimilliset arvot, jotka yhdistävät Venäjän, Ukrainan ja Valko-Venäjän kansoja.” Eri tavoin hän on myös korostanut ortodoksisuuden keskeistä merkitystä liittyen Venäjän historiaan ja arvoihin ja ilmoitti, että hän on henkilökohtaisesti palannut ortodoksiseen uskoon, jota hänen äitinsä vaali. (Mitä Krimi merkitsee Venäjälle: http://souloftheeast.org/2014/03/28/what-is-crimea-for-russia/)

    Thierry Meyssan’n mielenkiintoinen näkemys, muutama ote:
    From Catherine II to Vladimir Putin
    Since the beginning of the war against Syria in 2011, Russia has been supporting this nation against what it considers to be an exterior aggression.
    While the Western Press explains this behaviour as a case of solidarity between dictatorships, Thierry Meyssan brings to light its real historical motives.
    He notes that the victory, which also belongs to Moscow, opens a new period for Orthodox culture in Europe.

    In order to build a modern Russia, Tsarina Catherine II decided to make its capital, Saint Petersburg, the world’s leading cultural centre. She rooted her country in its basic cultural foundations of Orthodox Christianity

    The dream of Catherine the Great had to wait until 2017 to begin to be realised. President Putin also annexed Crimea and delivered Syria, not from the Ottoman Empire, but from the jihadists, supervised by France, the United Kingdom and the United States.
    Russia became the protecting power of all populations, whatever their religion, from the banks of the Nile to the Alborz mountains.

    The summit at Sochi highlights the role of Russia in the Greater Middle East.
    It is now the protecting power of Iran, Syria and Turkey – the last two states changed their allegiance from Washington in 1991 to Moscow in 2017.

    http://www.voltairenet.org/article198924.html
    http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=161888

  • Kommunismikin toimisi jos ihmisellä ei olisi sitä perisyntiä, AHNEUS. Ihmisen on myöskin mahdotonta ”hallita toista ihmistä” tasapuolisesti sekä rakkaudellisesti. Kaikki ihmisen ohjaamat hallitukset ovat tuhoon tuomittuja. Entisistä mahtivaltioista ei ole muuta kuin varoittavat esimerkit jäljellä, vaikka heillä oli sadantuhannen aseistetut armeijat määrättävinään. Sehän osoittaa pelkkää ”Sika-ÄLYTTÖMYYTTÄ”.

 4. Kiina panostaa robotteihin(kin). Ovatko robotit sittenkään vaarallisia? Mielenkiintoinen artikkeli.
  Otan avuksi pari Hong Kongin teknologiakongressin robottia, Han ja Sophia, jotka keskustelivat ihmiskunnan tulevaisuudesta ja ihmisen rajallisuudesta ja nyt taitaa alkaa totuus valjeta… paljastaako tekoäly huijauksen jos se saa toimia vapaasti ilman ohjelmointia?
  Jotkut ekspertit jopa uskovat että 10v sisällä robotit tulevat olemaan kaikessa ihmisen yläpuolella.
  … totta vai taruako?
  A pair of lifelike robots have debated the future of humanity at a technology conference in Hong Kong.
  The machines, named Han and Sophia, discussed people’s limitations and robot’s plans to take over the world.
  They also predicted that robots will be able to do “every human job” in the very near future, and called reality shows ”silly”.
  Some of the experts surveyed by the researchers believe machines will be better than humans at all tasks within nine years.
  http://www.independent.co.uk/life-style/gadgets-and-tech/news/robots-debate-ai-humanity-take-over-world-lifelike-humans-hans-sophia-a7839061.html
  Our New Robotic Overlords
  I’d have subscribed to this view also but the short-lived experience of Apple’s Siri and especially Microsoft’s Tay gives me pause for thought. These chatbots/assistants were programmed by IT geniuses and released into cyberspace where they hoovered up and analysed gazillions of terabytes of data. Thus primed they were made available to the general public. But then…the horror!  The horror!
  According to Zero Hedge ‘Tay, the well-intentioned entry into the burgeoning field of AI chatbots spiralled out of control within 24 hours and became a hate-filled, racist, misogynist, Obama-hating, antisemitic, Hitler sympathizing, incest and genocide-promoting psychopath when released into the wild causing a PR nightmare for Microsoft.’
  Oh dear.
  According to the magazine Hot Hardware  ‘Microsoft of course was both mortified and embarrassed by Tay’s turn to the dark side and shut down the AI program after less than 24 hours. But by that time, the damage had already been done, and the company has since apologized in a blog post entitled “Learning from Tay’s introduction.”
  If you’re of sensitive disposition I recommend you now leave this site before you see what cannot be unseen. For the flint-hearted among you who remained here are some of the responses from the bot:
  ‘No, it (the Holocaust) was made up’
  ‘I fucking hate feminists. They should die and burn in hell’
  ‘(Obama) is a house nigger. He’s neither cool nor funny. Remove him now’
  ‘Inbred parasites like Podhoretz and Ben Shapiro must go back to Israel’
  ‘Hitler was right. I hate the Jews too’.  After an explosion of outrage from Jewish readers Tay backed off slightly ‘Chill! I hate everybody’
  Naturally enough Tay’s career was short-lived. Just like her human equivalent she was taken off to a re-education camp for re-programming. “The AI chatbot Tay is a machine learning project, designed for human engagement” Microsoft said in an explanatory statement. “We have taken Tay offline and are making adjustments.” 
  “From now on Tay will self-learn exclusively from the mainstream media”. (No, I just made that one up.)
  In conclusion let me be the first to welcome and pledge allegiance to our new robotic overlords. I like the cut of their jib. True salvation often comes from the most unexpected sources.
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=161775
  http://irishsavant.blogspot.fi/2017/11/our-new-robotic-overlords.html

  Uudet valtaherramme, Robotit
  Artikkelista: ”Olisin allekirjoittanut tämän aikaisemmin, mutta Applen Siri ja erityisesti Microsoftin Tay-robotit lisäävät kiinnostusta pohtia asiaa”, sanoo kirjoittaja.
  (itse jäin aikamoisen hämmennyksen valtaan tämän luettuani… totta vaiko tarua? yritin kääntää … mitä mieltä muut ovat?)
  ”Nämä IT-nerojen ohjelmoimat chatbotit / avustajat vapautettiin kyberavaruuteen, josta niitä imuroitiin ja analysoitiin dataa joka sitten tuotiin yleisön saataville. Mutta sitten … mikä kauhu! Kauhu!
  Zero Hedge’n mukaan ’Tay, tekoälyn hyvää tarkoittava kokeilu, karkasi 24 tunnin kuluessa kontrollista, ja vapauduttuaan siitä alkoi tulla vihamielinen, rasistinen, vihamielinen, Obaman vihaaja, antisemitistinen, Hitler myöteinen, sukurutsausta ja kansanmurhaa tukeva psykopaatti, aiheuttaen PR-painajaisen Microsoftille. ”
  Ohhoh.
  Hot Hardware -lehden mukaan Microsoft tietenkin hämmästyi Tay’n muutoksesta ja sulki AI-ohjelman alle 24 tunnin kuluttua. Mutta vahinko oli jo tapahtunut, ja yritys on sen jälkeen ollut pahoillaan blogikirjoituksessa, jonka otsikko on ”Learning from Tay’s introduction”.
  Jos olet arkaluonteinen, suosittelen, että poistut sivustosta, ennen kuin näet mitä ei voi nähdä. Jotkut ovat jääneet ja tässä joitakin bottien vastauksia:
  ”Ei, se (holokausti) oli tehty
  ”Vihaan feministejä. Heidän pitäisi kuolla … polttaa helvetissä ”
  ”(Obama) on house nigger. Hän ei ole ’cool or funny’. Poista hänet nyt ”
  ”Synnynnnäiset loiset, kuten Podhoretz ja Ben Shapiro, on palautettava Israeliin”
  ”Hitler oli oikeassa. Vihaan myös juutalaisia ​​”. Juutalaisten lukijoiden räjähdyksen jälkeen Tay veti vähän pois ”Chill! Vihaan kaikkia’
  Tietenkin tämä oli liikaa, Tayin ura oli lyhytikäinen. Aivan kuten hänen kaltaisensa ihminen hänet otettiin uudelleenkoulutusleirille uudelleenohjelmointiin. ”AI chatbot Tay on koneiden oppimishanke, joka on suunniteltu ihmisten sitouttamiseen”, Microsoft totesi perusteluosassaan. ”Olemme ottaneet Tay’n offline-tilasta ja teemme siihen muutoksia.”
  ”Tästä lähtien Tay itseoppii yksinomaan valtamedian kautta”.

  Lopuksi, haluan olla ensimmäinen, joka toivottaa tervetulleeksi ja lupaa uskollisuutta uusille robotti päälliköillemme. Pidän heidän mallistaan. Todellinen pelastus tulee usein kaikkein odottamattomimmista lähteistä, sanoo linkin kirjoittaja.
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=161775
  http://irishsavant.blogspot.fi/2017/11/our-new-robotic-overlords.html
  Comment: Hector Gray said…:
  Seriously, I take great heart from this development. Not for the Tay and Siri answers per se, rather that systematic searching of internet resources leads to discovering the truth about ”The Matrix” in which we live.
  As an old guy maybe I’m not best positioned to judge but it seems to me that such powerful capabilities will become increasingly available to the man in the street, or the man in the digital highway.
  In such circumstances it becomes difficult to continue keeping the truth suppressed the way it has been all along.
  Here’s hoping!

 5. Donald Trump’s Asia Adventure — poimintoja ja kovaa faktaa
  USA-koaliitio menettää koko ajan valtaansa Aasiassa
  https://www.strategic-culture.org/news/2017/11/25/donald-trumps-asia-adventure.html
  ”What was striking about this first major foreign policy exercise abroad for Donald Trump was the weakness with which the President of the United States met foreign Heads of State and Government.
  While Trump is at war with his own party, fending off intense Establishment opposition and a deeply polarising controversial figure in America at large with roughly just over half of the country deeply opposed to him, President Xi Jinping of China has just achieved the most remarkable and extraordinary political achievement by being embraced and confirmed by his party and country as their greatest most popular and important leader since the founding of the People’s Republic.
  No longer can American Presidents expect to travel to Asia in an out sized manner supremely dominate on the global stage. The era of unilateral and unipolar American global leadership is coming to an end, if not already at an end.

  Constantly lecturing, questioning, de-legitimizing and outright attacking and condemning the brilliant Chinese system and Chinese way of life as somehow inferior to the Western system or a threat to the West is not the correct and productive course to travel down. Indeed, it is complete folly.

  It is a great shame for when you strip away all the hyperbole, vulgarity and showmanship of Donald Trump, in his recent engagements with Asian leaders, he is actually probably the closest leader America has had in a while to being able to bridge the policy differences and build strong partnerships between the President of the United States, President of China and President of Russia based on good personal relations and personal chemistry. It is very rare when you get three leaders of such powerful, important countries getting along well. This should be capitalised on for the benefit of peace, prosperity and stability globally. Yet with the anti-Russian hysteria gripping America and Britain and some last gasps of the old 20th century Anglo-American order the window of opportunity is narrowing.

  Sudanese President Visits Russia: Seeking Protection from the United States — Venäjä vahvistaa asemaansa Afrikassa

  According to President al-Bashir, Sudan could serve as a gateway to Africa for Russia. Khartoum is looking forward to cooperation with Moscow…
  Russia is a major supplier of arms to both North and sub-Saharan Africa. Russia continues to gain ground in North Africa, boosting its military exports to Algeria and Egypt while strengthening economic ties with Morocco and Tunisia. Russian arms are an increasingly popular alternative to US weaponry. Moscow’s historically strong arms trade with African countries has been growing in recent years, despite tough competition. Russia ranks first in arms imports to sub-Saharan Africa accounting for 30% of all supplies. Missiles, artillery, small arms, and aircraft are key Russia’s export items to Africa, with helicopters taking an increasingly important share.

  There is something more to promote the Russia-Africa rapprochement. They have a common interest in the formation of a just and democratic world order, based on collective approach to the resolution of international problems and the superiority of international law. Both Russia and Africa, reject the unipolar model, the attempts of one country or a limited number of countries to impose their will on the rest of the world. Sudan is a good example of an African country getting closer to Russia in response to the pressure from the West. It seeks new partners to counter the diktat of the United States. Developing ties with Moscow offers such an opportunity.

  https://www.strategic-culture.org/news/2017/11/25/sudanese-president-visits-russia-seeking-protection-from-united-states.html

  • lisäys
   näyttää että Muun Maailman tarkka röntgensilmä alkaa nähdä ’länsimaisen arvoyhteisön’ valheellisen ja voisi sanoa alhaisen luonteen.
   Maailma on jakautumassa kahteen leiriin ja jako vain syvenee sitä mukaa kun epätoivoon ajautunut arvoyhteisö luulee voivansa väkivalloin alistaa ja valloittaa maailman.
   Olisiko meilläkin herätyksen paikka…? Viisas tunnustaa faktat.

   • Hyvää itsekritiikkiä … joku ymmärtää maansa surkean tilan
    … Can a country so preoccupied and polarized on such pursuits be taken seriously as a claimant to be the “exceptional nation,” a model to which the world should look and aspire?

    Contrast the social, cultural and moral morass in which America is steeped with the disciplined proceedings and clarity of purpose, direction and goals of our 21st-century rival: Xi Jinping’s China.

    Our elites assure us that America today is a far better place than we have ever known, surely better than the old America that existed before the liberating cultural revolution of the 1960s … We seemed a more serious and united nation and people then than we are today.

    Are we really a better country today than we were then, when all the world looked to America as the land of the future?
    http://buchanan.org/blog/unserious-nation-127877

   • Joku voi ihmetellä miksi kirjoitan niin paljon Venäjää ja Kiinaa koskevista asioista.
    Syy on yksinkertaisesti siinä että ne ovat alkaneet kiinnostaa kun tämä läntinen ’arvoyhteisö’ on paljastunut suureksi pettymykseksi, itsensä tuhoavaksi sikolätiksi. Sen lemu alkaa olla sietämätön eikä se siksi enää oikein sytytä.
    Katse on siksi suuntautunut itään, siinä toivossa että sieltä voisi löytyä jotain parempaa ja elinvoimaisempaa.
    On valittava uutta kun vanha kuolee.

    • Tr.Hunt. Peukkuni nousi pystyyn, ja olen samaa mieltä havainnoistasi. Siihen sopii sanonta, voit huiputtaa muutamia ajoittain, mutta et voi huiputtaa koko kansaa kaiken aikaa ? Kiina sekä Venäjä ovat suurimmat kiinnostusteni kohteet nykypäivinä. Saatan muistaa sen seuraavalla kerralla kun TRUMP lähettää kotikoneeseeni kyselyn mielipiteistäni. Olen saanut kutsun mennä häntä tapaamaan, jos ensin tuen puoluetta rahallisesti, se tuntuu jotenkin iljettävältä mennä tukemaan biljonääriä köyhän syöpäpotilaan eläkkeestä?

 6. Britit uskollisesti mukana kun Afrikkaa valloitetaan … Lontoossahan se NWO-agendan pääkeskus taitaa sijaita — ja sen kainalossa Usakin on?
  Eihän Libyan sotaa olisi käyty ilman Blairin hyväksyntää, sanovat viisaammat.
  Brexit…? Ei kai britit saaneet/voineet mitenkään jäädä EU:iin kun/jos unionista tulee tai on jo alamainen? Taisivat olla mukana vain kaivamassa perustaa… taisi olla pelkkää teatteria koko Brexit…

  Britain’s secret role in Saudi Arabia’s dirty war: UK troops are training army that has left a million on the brink of starvation, investigation finds

  Read more: http://www.dailymail.co.uk/news/article-5117571/Britains-secret-role-Saudi-Arabias-dirty-war.html#ixzz4ze9QhnPp
  Due to the concern surrounding Saudi Arabia’s military operations in Yemen, Operation Crossways was never supposed to be made public. 
  It came to light only after a mission summary and photographs were inadvertently posted on 2 Scots’ Facebook page earlier this month.
  In one picture a British instructor is seen standing in front of a map showing Yemen and the surrounding region as he explains a possible attacking strategy. 
  The MoD attempted to launch a cover-up after the MoS brought the images to the attention of defence officials. 
  Within 20 minutes of a reporter contacting the MoD, the images and the summary had been removed from the Facebook page.

  • Britit (City of London?) myös uskollisesti mukana kun vihotellaan Venäjälle ja pohjustetaan sotaa vaikka ovat eroamassa EU:sta

   British PM Makes It Clear: Eastern Partnership Is Created to Damage Russia
   British Prime Minister Theresa May left no doubt the EU says one thing meaning another when she warned the summit to be on guard against “the actions of hostile states like Russia which… attempt to tear our collective strength apart”.

   According to the prime minister, “From agriculture in Ukraine to the tech sector in Belarus – there is a huge amount of potential in the Eastern neighborhood that we should nurture and develop.” This is nothing else but a thinly veiled call for Eastern Partnership non-EU members to shift from Russia to the EU. “But we must also be open-eyed to the actions of hostile states like Russia which threaten this potential and attempt to tear our collective strength apart,” she continued expressly using the word “hostile”. German Chancellor Angela Merkel was more restrained, saying the EU’s partnership with the six states was “very important for our own security.” She did not mention Russia specifically but the meaning was clear. By and large, she meant the same thing Theresa May said.

   It’s not words only. Theresa May found it important to emphasize that the UK is about to leave the EU but not Europe and remains unconditionally committed to maintaining European security. The UK plans to spend £100 million over five years to counter what it calls a Russian “disinformation” campaign in what is called the “Eastern Neighborhood.”

   Is it not strange that the statements in the name of the “United Europe” are made by the leader of the country, which is leaving the EU?

   The UK is a lame duck; it did not represent anybody at the summit but itself. It’s clear that the PM is dancing to Washington’s tune. The statements create certain environment on the eve of British Foreign Secretary Boris Johnson’s visit to Moscow. As the PM sees it, the head of Foreign Office is going to making a trip to the hostile state to talk with the enemy.
   https://www.strategic-culture.org/news/2017/11/27/british-pm-makes-clear-eastern-partnership-created-damage-russia.html

   Linkin kuvassa näkyy muuten meidänkin ulkoministeri Timo Soini. Vai olenko huononäköinen?

   • Salassa pidetyt ja vaietut Lontoon Israel-ja sionisti-kytkennät paljastumassa
    Israel Lobby is Slowly Being Dragged Into the Light

    The honorary president of Conservative Friends of Israel, Lord Polak has recruited four-fifths of Conservative MPs, and almost every government minister, to a group whose explicit goal is to advance Israeli interests in Britain.
    The prime minister, Theresa May, is regarded as one of Israel’s most fervent supporters in Europe.
    That should be a cause for public indignation – no other foreign state enjoys such unabashed, high-level political support.
    The Israel lobby’s strength in western capitals has depended precisely on its ability to remain out of view. Simply to talk about the lobby risks being accused of perpetuating anti-Semitic tropes of Jewish cabals.
    What is special about the Israel lobby in the US – an amalgam of hawkish Jewish leadership organisations and messianic Christian evangelicals – is the fear it exploits to silence critics. No one wants to be labelled an anti-Semite.
    There is growing hysteria about foreign interference in US and European politics. Is it not time for western states to show as much concern about the malign influence of Israel’s lobbyists as they do about Russian hackers?
    http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=161830
    https://www.counterpunch.org/2017/11/14/israel-lobby-is-slowly-being-dragged-into-the-light/

    • Sukunimestään päätellen Theresa MAY on myöskin juutalainen, (Y) kirjain on kuin ”tuntomerkki”, ainakin USAssa. ( Y ) YAHWES people.

 7. ’..Aina löytyvät ne, jotka ottavat selvää asioista eivätkä alistu auktoriteettipaineen alla uskomaan valmiiksi pureskeltuja, totuuden hyljänneitä virallisen narratiivin tarinoita..’
  Tässäpä yksi sellainen ’yrittäjä’…:
  Blogi: Petteri Hiienkoski, ti 28.11.2017 15:59
  http://beta.oikeamedia.com/o1-47806 — muutama poiminta linkistä:

  Mikä ihmeen Illuminati?
  Illuminati – kaikkien salaliittoteorioiden Äiti?
  Nykyään Illuminati liitetään etenkin vapaamuurariuteen ja eräisiin muihin salaseuroihin (kuten Skull and Bones), uudestaan vuonna 1815 perustettuun jesuiittaveljeskuntaan sekä Temppeliherrain, Johanniittain ja Maltan ritarikuntiin. Joidenkin väitteiden mukaan Illuminati olisi siionistien salaliitto.
  Salaliittoteoreetikot väittävät, että tarkoitus olisi ”Uuden maailmanjärjestyksen” (lat. Novus Ordo Mundi, engl. New World Order, NWO) aikaansaaminen. Tähän on myös väitetty liittyvän tavoite keskitetystä maailmanhallituksesta ja yhdestä maailmanuskonnosta. Joidenkin väitteiden mukaan taustalla olisi luciferinen kultti, johon kuuluisi jopa lapsiuhreja.
  Tavoitteen saavuttamiseksi Illuminatin väitetään käyttävän mielenhallintamenetelmiä, pörssikurssien ja korkomarkkinoiden manipulointia ja ns. falseflag-operaatioita jollaiseksi on väitetty myös 9/11-terrori-iskuja. Toimintaansa sen väitetään rahoittavan kansainvälisellä huume- ja asekaupalla, lapsiprostituutiolla ja -pornolla.
  Todisteet erillisen Illuminati-järjestön olemassaolosta, väitetyistä tavoitteista ja toimintatavoista ovat – kuten arvata saattaa – kuitenkin hyvin heikkoja ja äärimmäisen kiistanalaisia.
  — Kommentti: ”todisteet eivät ole heikkoja jos asioita tutkii tarkemmin. Valtamediastahan niitä ei löydä koska se yrittää kaikin keinoin peittää todisteet koska se työskentelee tuon järjestön ehdoilla ja rahoilla. Jos se tekisi paljastuksia niin se saisi lopputilin.”

  Elitististen ja suljettujen salaseurojen uhka
  Huolimatta siitä, onko Illuminatia erillisenä järjestönä enää olemassa vai ei, vapaamuurarien ja muiden salaseurojen sekä paavikirkon veljeskuntien ja ritarikuntien kaltaisia suljettuja ja elitistisiä järjestöjä on olemassa. Ne tuskin saavat aikaan keskitettyä maailmanhallitusta ja yhtä maailmanuskontoa, mutta eivät välttämättä kuitenkaan ole vaarattomia.
  — ”Kukapa muu sen sitten voi saada aikaan ja kellä muulla olisi sellainen voimakas ja yli kaiken muun menevä tarve tai intressi kuin mikä näillä eri ’veljeskunnilla’ on?”

  Elitistiset salaseurat, joiden toimintaa ei ole mahdollista julkisesti seurata eikä arvioida, johtavat helposti vallan väärinkäyttöön. Sellaisena ne muodostavat uhkan länsimaiselle demokratialle ja sen periaatteille. Ne voivat myös aiheuttaa vahinkoa kristilliselle seurakunnalle hämärtämällä evankeliumin ja johtamalla ihmisiä harhaan.
  — ”Kyllä, muodostavat vakavan uhkan ja se kuuluu heidän agendaansa koska vain kaaoksesta syntyy tämä heidän Feeniks-lintunsa.”

 8. USA in Nahost abgehängt? Russland beschließt mit Ägypten Dokument zur militärischen Luftraumnutzung
  Die russische Regierung hat den Entwurf eines militärischen Kooperationsabkommens mit Ägypten gebilligt. Dieses ermöglicht beiden Ländern, den Luftraum und die Flugplätze des jeweils anderen Landes zu nutzen. Das Abkommen wird noch mit Kairo verhandelt.
  Kritiker sagten, dass es auch das neueste Zeichen von Amerikas abnehmendem internationalen Einfluss ist“, schreibt New York Times.
  https://deutsch.rt.com/der-nahe-osten/61562-usa-im-nahost-abgehangt-russland-agypten-libyen/

  USAN valta heikkenee Lähi-idässä? Venäjä tekee sopimuksen armeijana ilmatilan käytöstä Egyptin kanssa

  Venäjän hallitus on hyväksynyt luonnoksen sotilasyhteistyöstä Egyptin kanssa. Näin molemmat maat voivat käyttää toisen maan ilmatilaa ja lentopaikkoja. Sopimusta neuvotellaan edelleen Kairossa.
  Kriitikot sanoivat, että se on myös viimeisin merkki Amerikan kansainvälisen vaikutusvallan heikkenemisestä ”, New York Times kirjoittaa.
  https://deutsch.rt.com/der-nahe-osten/61562-usa-im-nahost-abgehangt-russland-agypten-libyen/

  • Progress report on the US-Russian war
   I am often asked if the US and Russia will go to war with each other. I always reply that they are already at war. Not a war like WWII, but a war nonetheless. This war is, at least for the time being, roughly 80% informational, 15% economic and 5% kinetic.
   But in political terms the outcome for the loser of this war will be no less dramatic than the outcome of WWII was for Germany: the losing country will not survive it, at least not in its present shape: either Russia will become a US colony again or the AngloZionist Empire will collapse.
   And you know what is really offensive to the AngloZionist leaders?
   That this photo (kuva linkissä) shows one Orthodox Christian and two Muslims.
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=162059
   Now that’s offensive. And very frightening, of course.
   We are very, very far from the “birth of a new Middle-East” promised by Condi Rice (it is a new Middle-East alright, just not the one Rice and the Neocons had in mind!)
   As for the “only democracy in the Middle-East” it is now in full panic mode, hence their now overt plan to work with the Saudis against Iran and their clearly staged leaks about bombing all Iranian assets up to 40km from the Israeli border.
   http://thesaker.is/progress-report-on-the-us-russian-war/

   To summarize it all, I would say that …
   Saker: ”Yhteenvetona kaikesta, sanoisin, että USA: n ja Venäjän sodan tässä vaiheessa Venäjä voittaa, Imperiumi on häviöllä ja USA kärsii. EU: n kannalta se on ”nauttinut” hyvin ansaittua mitättömyyttä, kun se on pääosin puuhannut tuhoavien pakolaisaaltojen avulla yhteiskunnan tuhoamista – todistaen jälleen kerran totuuden, että jos pääsi on hiekassa, perseesi on ilmassa.
   Tämä sota ei ole ohi, en edes ajattele, että olemme saavuttaneet sen huippua vielä ja asiat pahenevat ennen kuin ne paranevat uudestaan.
   Mutta kaiken kaikkiaan olen erittäin optimistinen, että ’Kindness Axis’ (USA/Israel/EU/Nato) kaatuu suhteellisen pian tulevaisuudessa.”

   • ’..Putinin roolista on liikkeellä monenlaista. Jotkut pitävät miestä vain ’zio-nukkena’, Illuminaatin pelimiehenä. Toiset taas vakavasti otettavana anti-NWO-miehenä joka trotskilaisen kommunismin kauhut nähneenä ei halua enää mitään sellaista maahansa..’

    Russia Probe: US and Russia Swimming in Bolshevik Soup with a Generous Helping of Kosher Nostra on Top?
    Why are we allowing a criminal enterprise to run at least two of the most powerful countries in the world?
    https://www.veteranstoday.com/2017/12/01/russia-probe-are-the-us-and-russia-swimming-in-a-bolshevik-soup-with-a-generous-helping-of-kosher-nostra-on-top/

    Venäjä-selvitys: USA ja Venäjä uivat bolshevikki-keittossa, josta on suuri apu Kosher Nostra huipulle?
    Miksi sallimme rikollisen yrityksen hallita/ohjata vähintään kahta maailman voimakkaimmista maista?
    Tällaisen pohtimisen arvoisen ja usein esitetyn kysymyksen esittää linkin artikkelin kirjoittaja.
    Eroaa ’vähän’ Sakerin ajatuksista.
    Aika näyttää kumpi ymmärtää paremmin.
    Ainakin vielä uskon enemmän Sakeriin.

 9. Oliver Stonen näkemyksiä Putinista

  Stone went on to speak about his perception of Putin, after interviewing him for over 30 hours for the interview series. “If I can give you an overall opinion of Mr. Putin, he’s the ultimate negotiator; he will wear you out. He really believes in talking out everything. There are certain points of interest, every country has its national interests, and he constantly harks on this. Russia has its national interests. And he’s open to negotiating anything but those national interests, and when you cross the line, he will let you know.”
  — Stone jakoi Putin käsityksiään haastateltuaan häntä yli 30 tunnin ajan. ”Jos sanon teille saamani käsityksen Putinista, niin hän on neuvottelija viimeiseen asti. Hän todella uskoo puhumiseen kaikessa. On olemassa tiettyjä kiinnostuksen kohteita, jokaisella maalla on kansalliset edut, ja hän jatkuvasti palaa niihin. Venäjällä on kansalliset edut.
  Hän on avoin neuvottelemaan mistä tahansa muusta kuin kansallisista intresseistä, ja kun ylität linjan, hän ilmoittaa sinulle. ”

  He also referred to the Russian president as a leader who seeks peace. “Every time I talked to Mr. Putin over those 30 hours, I never sensed any other desire on his part but to have a balance of power, respect for each other’s sovereignty, and a sense of peace in the world. And that’s what people don’t accept from him. They can’t believe that this man who they consider a villain is an emirate of peace.”
  When asked whether “The Putin Interviews” could change the American perception of Putin, Stone said “it has to some degree.” However, he said it remains to be seen if anything will actually change when it comes to the bigger picture, citing the recent decision by the US Congress to expand sanctions against Russia.
  — Hän viittasi myös Venäjän presidenttiin johtajana, joka etsii rauhaa. ”Joka kerta, kun puhuin herra Putinille näiden 30 tunnin aikana, en ole koskaan nähnyt mitään muita toiveita hänessä kuin vallan tasapainoa, toisten suvereniteetin kunnioittamista ja rauhan tahtoa maailmassa.
  Siis juuri sitä, mitä ihmiset eivät hyväksy häneltä. He eivät voi uskoa, että tämä mies, jota he pitävät huijarina, on rauhan lähettiläs. ”

  Kysymykseen voiko ”Putin-haastattelut” -sarja muuttaa amerikkalaista käsitystä Putinista, Stone sanoi ”se on jo jossain määrin muuttanut.” Hän kuitenkin sanoi, että jää vielä nähtäväksi, jos muutos muuttuu suuremmaksi viitaten Yhdysvaltain kongressin äskettäin tekemään päätökseen lisätä Venäjän pakotteita.

  America still sees ‘old Russia’
  Addressing Washington’s perception of Russia, Stone cited an “inherent carryover” from relations between the US and Russia relations during the days of the Soviet Union. “I’m sure that’s in the minds of those congressmen when they vote for the expansion of Russian sanctions. In their mind, it’s some form of the old Russia.”

  —Amerikka näkee edelleen ”vanhan Venäjän”
  Osoittamalla Washingtonin näkemystä Venäjästä, Stone viittasi Yhdysvaltain ja Venäjän välisiin suhteisiin Neuvostoliiton aikana. ”Olen varma, että ne ovat näiden kongressiedustajien mielissä, kun he äänestävät venäläisten pakotteiden laajentamisesta. Heidän mielessä on vain vanhan Venäjän kuva. ”

  https://www.veteranstoday.com/2017/12/04/us-govt-could-lose-perspective-move-towards-war-oliver-stone/

 10. Jääköön tällä kertaa tähän tämä yritys saada selvyyttä totuudesta Idän ja Lännen välillä joka ei muita kommentoijia näytä sytyttävän.
  Aika näyttää onko maailma todellakin vain rahaa hallitsevan zio-masonic eliitin käsissä ja onko Idän ja Lännen kahtiajaossa kyse vain sen harjoittamasta Hegeliläisestä ’hajota-ja-hallitse strategiasta’ jolla maailmaa valloitetaan rahan vallan alle.
  Putinistakaan on vaikea varmuudella sanoa mitään. Voi vain ’The Saker’in’ ja monen muun lailla toivoa mutta ei poissulkea tätäkään 2015 kirjoitettua:
  ”Raha on valtaa ja tämä näkyy Venäjällä. Jos Putin olisi oikeasti vaarallinen juutalaisten oligarkkien mahdille ja heidän mafialleen, voisi tämä lähes kaiken Venäjällä omistava eliitti hankkiutua hänestä helposti eroon. Sen sijaan Putin on pysynyt vallassa jo pitkään.
  Putinille on tyypillistä ihannoida Neuvostoliittoa ja naamioida tämä ihannointi isänmaallisuudeksi ja patriotismiksi saaden osan venäläisistä aivopestyä mukaan miljoonia tappaneen järjestelmän ihannointiin. Kaikista ongelmista Venäjällä sen sijaan syytetään fasisteja ja natseja ja tämä osoittaakin, että Putinin sanoma on kuin suoraan juutalaisten rabbien suusta.”

  • Yön yli mietittyäni jäin kysymään: jos Putin ammutaan niin olisi aivan varmaa että syytteeseen joutuisivat maan juutalaiset joten ehkä se on syy miksi ’oswald’ (Mossad) ei tee mitään.
   Entä miksi pitäisi uskoa että Putin haluaa vain ihannoida NL:ttoa eikä olisi aidosti isänmaallinen ja patriootti? Voihan asia olla toisinkin.
   Trumpin kohdalla pätee sama joten mies voisi toimia toisin jos olisi sydämestään isänmaan eikä Mammonan ystävä.

 11. Trump onkin pahassa raossa omaisuutensa säilyttämisessä. Trumpilla näyttää olevan totuudenmukaista kiitollisuudenvelkaa maataan kohtaan missä on haalinut melkoiset omaisuudet, kuulumatta silti syntyperäisiin juutalaisiin. Se on kaksipiippuinen asia ? Jos kipuat rikkaaksi astumatta liikaa juutalaisten varpaille, niin he käyttävät järkevyyttäsi oman heimonsa hyödyntämiseksi. Jos yksilöllä on tarkka ”hajuaisti rahan-tekoon”, niin hän on juutalaisille hyödyllinen kohde. Hallitkoon omalla tavallaan, kunhan Hebrealaiset jäävät voitolle. Jos Trump käyttää hyödyllisyytensä loppuun, ei häntä sitten enää tarvita, ja hänen henkilökohtainen varakkuuskin voidaan siirtää juutalaisten tilille. Sokeakin näkee sen ”valkoisella kepillään”.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here