Sain tänään puhelun Uuden Suomen Puheenvuorosta tutulta Markku Laitiselta. Hänen kertomansa tarina on erittäin pelottava ja koskee kaikkia nyky-yhteiskunnan arvostelijoita, tarkkailijoita ja muutosta vaativia ihmisiä Suomessa.

Äänitin puhelun ja toistan tässä joitain pääkohtia tapahtumista, joiden edessä herra Laitinen tuntee itsensä voimattomaksi ja kaltoin kohdelluksi.

”Minua on tarkkailtu poliisin toimesta koko kesä. Ei aivan koko ajan, mutta näkyvästi. Menin Pasilan poliisitalolle tekemään rikosilmoitusta tästä poliisin seurannasta 13.11. tiistaina. Poliisi, joka otti ilmoituksen vastaan ei suostunut antamaan kopiota ilmoituksestani, vaikka laki niin määrää.”

”Torstaina 16.11. noin kello 17.00 ovikelloni soi, ja ovella oli poliisi seuranaan sairaanhoitohenkilökuntaa. Tämä seurue otti minut mukaansa kuljettaakseen minut pakkohoitoon. Minut vietiin ensin Malmille, jossa psykiatri totesi hoitotarpeen. Malmilta matka jatkui Auroran sairaalaan, jossa toinen psykiatri totesi pakkohoidon olevan tarpeen.”

Markku Laitinen ei ole menneisyydessä hakenut, saanut tai tuntenut mitään tarvetta mielenterveyspalveluihin, eikä tunne itseään sairaaksi.

”Minulta on kielletty lääkärien kanssa käytävien keskustelujen nauhoittaminen. Malmin psykiatrin kanssa käymäni keskustelun sain vielä nauhoittaa, sekä ensimmäisen Aurorassa käymäni keskustelun, mutta sen jälkeen minulta kiellettiin nauhoitus. Kieltoa perusteltiin kuvauskiellolla, vaikka en halunnut kuvata, vaan nauhoittaa keskustelut.”

”Mihin pakkohoitodiagnoosi perustuu, ei ole minulle selvinnyt, ja olen yrittänyt usean päivän ajan saada lähetettyä tekemääni kantelua. Kukaan ei suostu auttamaan asiassa ajan puutteen takia ja jokainen hoitovuoro siirtää vastuuta seuraavalle: ’Kun iltavuoro tulee, niin sitten'”

”En usko, että julkiset kirjoitukseni ovat syy tapahtuneisiin, mutta kenties syynä voi olla käsikirjoitukseni, joka käsittelee virkamiesrikollisuutta mukaan lukien poliisirikollisuus. Olen toimittanut kirjani käsikirjoituksen luettavaksi kaikille kansaedustajille ja useille viranomaistoimintaa valvoville tahoille.”

”Minulle pakkosyötetään lääkkeitä suun kautta ja jos en syö uhkasivat antaa ruiskeina. Minulle on määrätty seuraavia lääkkeitä: Temesta 1 mg, Zyprexa 10 mg, Deprakine 200 mg jatkuvasti ja tarpeen mukaan on sallittu käytettäväksi lisäksi: Flavamed 30 mg, Diapam 2 mg, Cisordinol-Acutardia 50 mg, Serenase 2 mg ja Panacod 500 mg.

Lääkkeet aiheuttavat minulle huimausta, ajatusten harhailemista ja pahaa oloa.”

”En tunne itseäni sairaaksi ja minun mielestä minua pidetään täällä pakkolääkittynä vasten tahtoani pakkohoidossa.”

Onko tämä Suomen virallinen tapa päästä eroon yhteiskunnan mätää sormellaan osoittelevista henkilöistä?

Markku lähettää kaikille USarin kirjoittajille ja muillekin kansalaisaktivisteille terveisiä:

Älkää antako periksi! Kaikkia ei voi hiljentää!

¤

PÄIVITYS 23.11.2017 klo 20:53: Juha ”Hämis” Hämäläinen sai tänään torstaina (23.11.) puhelinsoiton Markku Laitiselta, joka oli vapautettu psykiatrisesta hoidosta. Voimme kuvitella, että julkisella paineella oli osansa tämän taistelun päättymisessä onnellisesti. Kiitos kaikille asiasta ääntä pitäneille! Tämä oli yksi taistelu, ja uusia on varmasti sananvapauden puolesta persoonansa likoon laittavilla vielä edessäkin. Siis:

olkaa rohkeita!

¤

Psykiatri sen kertoo: ”ikävät ihmiset” täytyy saada pakkohoitoon

Kun katolinen kirkko keskiajalla törmäsi vapaa-ajattelijoihin, joiden valistuneet ideat olivat uhka paavin ja kirkon vallan oikeutukselle tai kirkon toimijoiden mielivallan väärinkäytön uhriin, joka poikkeuksellisesti uskalsi korottaa ääntään kohtalostaan, ei mennyt kauaa, kun moiset ”ikävät ihmiset” kärventyivät jo roviolla tai venyivät piinapenkissä kunnes myönsivät syyllisyytensä kerettiläisyyteen – siis väärään mielipiteeseen.

Humanismi ja valistus lopetti tällaisen brutaalin hirmuvallan – julkisuudesta. 1700–1800-lukujen aikana Eurooppa ”sivistyi” vauhdilla: alettiin määrittelemään ja hehkuttamaan asioita kuten ”ihmisoikeudet” ja ”sananvapaus” jne. Kuten kuvitella saattaa, tällainen kehitys yhteiskunnassa pakotti vallan suojelemaan itseään uusin tavoin. Kun ihmismieli alkoi lääketieteen parissa kiinnostaa, löysi valta uuden, paremman tavan hallita ihmisiä: psykologia. Ja siitä se sitten lähti…

Moderni länsi ei toki yritä (info)vaikuttaa kansalaisiinsa salaa – sehän olisi väärin ja epädemokraattista. Luonnollisesti myöskään moderni länsi ei toki yritä hiljentää kansalaisiaan – sehän olisi väärin ja epädemokraattista. Varsinkaan moderni länsi ei toki riko kansalaistensa ihmisoikeuksia – sehän olisi väärin ja… niin.

1980-luvun Suomessa oli käsitykseni mukaan ”asiat hyvin”: kansalaiset olivat vapaita elämään elämäänsä, kritisoimaan valtaa ja tunsivat silti olonsa turvalliseksi – silloinkin valheellisesti kuvitellen, ettei Suomessa ole korruptiota eikä likaista viranomaispeliä. Käytännössä entinen lääkäri Riitta Kauppinen sai tuta, että tällainen hyvän olon tunne puserossa ei kannata avautua viranomaisille mielipiteistään ja epäilyistään, jotka valta mahdollisesti katsoo ”kerettiläisyydeksi”.

Markku Laitisen tavoin Kauppinen suljettiin vasten tahtoaan ja laittomasti psykiatriseen sairaalaan. Kauppisen virhe oli tuoda esiin epäilynsä, että hänen potilaissaan ja itsessään huomaamansa oireet johtuivat Pieksämäen vedessä ja ilmassa olevista myrkyistä. Kauppisen taisteluvoitto sai lopulta kruununsa, kun kaupungin nuorkauppakamari valitsi hänet vuoden (1984) pieksämäkeläiseksi ”ansioinaan siviilirohkeus ja peräänantamattomuus yhteisten asioiden hoidossa”.

Psykiatri Heikki Vartiaisen mielestä kuitenkin ennakkotapaus Kauppinen on harmillinen: hänen mielestään mielenterveysongelmaisilta (ja sitä myöten sellaisiksi leimatuilta) pitäisi olla mahdollista riistää vapaus lääkärin (psykiatrin) toimesta, tietenkin ”heidän omaksi parhaakseen”. ”Pakkohoidettaviin” hänen katsannossaan pitäisi kuulua muiden muassa ”paranoidiset ja alkoholiongelmaiset ihmiset”. Näppärää – jo noiden kahden sanan määrittelyllä Vartiainen kollegoineen hallitsisi noin puolen maan kansalaisten vapautta.

Mitä luulette, ajateltiinkohan keskiajan Euroopan ”oikeamielisten” kunnon ihmisten keskuudessa katolista piispaa, harrasta uskonmiestä, irstailusta, raiskauksista ja/tai pedofiliasta syyttäneen taviskansalaisen olevan vähän ”foliohattu” eli ”paranoidi”?

— Johanna Lehtonen

¤

¤

Kuva (uud.rajattu): Marc NL (CC0) via Wikimedia Commons. Kuvanmuokkaus JL.

63 KOMMENTTIA

 1. Kommentoin asiaa muulla verkossa näin:

  TULIKO TYÖVÄENRUNOILIJA HULLUKSI?

  Psykiatria on oiva väline toisinajattelijoiden vaientamiseksi. Vielä parempaa se on, jos toisinajattelijan saa itse tuntemaan itsensä hulluksi.

  DDR:n salaisen poliisin STASI:n menetelmiin kuului toisinajattelijoiden ajaminen hulluuteen, näin siis ainakin läntisten lähteiden mukaan. Keittiön kaappien sisältöä käytiin salaa muutamassa. Tyhjä teepurkki muuttui täysinäiseksi, Earl Grey tee vaihtui tavalliseen gruusialaiseen. Ehkä. Näin siis ainakin toisinajattelija itse uskoi tapahtuneen. Mutta uskaltaako siitä kertoa kenellekään? Pitävätkö muut minua hulluna? Olenko hullu? Ulkoisen tarkkailijan on mahdoton erottaa vainoharhaista skitsofreniaa todellisesta vainosta.

  Työväenrunoilija kertoo, että häntä vainotaan. Voiko vainosta ilmoittaa poliisille? Entä, jos vainoaja onkin poliisi? Tai salainen poliisi?

  Minäkin uskon, että minua salakuunnellaan. Tai ainakin Facebookin Messenger kuuntelee älypuhelimen mikrofonilla. Ja suuntaa minulle mainoksia puhutun perusteella. Ei auta, vaikka suljen sovelluksen tai luovun koko puhelimesta, ystävän puhelin kuuntelee ja tunnistaa minut äänestä. Jos soitan lankapuhelimella Helsingin kaupungin rakennusvalvontavirastoon, ja kysyn takan hormia koskevia määräyksiä, alan saada nuohousliikkeen mainoksia hormin kunnostamisesta. Tai puhun kuiskaten sukulaisen mahdollisesta kuolemasta niin Facebook mainostaa avatessa hautaustoimiston palvelua.

  Työväenrunoilija kertoo blogissaan ensimmäisistä havainnoistaan kiusaamisesta. Hän kertoo lähettäneensä kesällä runonsa Kapinarunokeräys 3:een. Myöhemmin hän kertoo saaneensa sähköpostin Jussi Särkelältä, jossa kerrottiin, että hänen runonsa oli yksi 22:sta, jotka oli valittu esitettäväksi runoillassa. Tilaisuus oli osa Stadin työväenkirjallisuuspäivää 2017 ja Kapinarunoilta osui perjantaiksi 3 marraskuuta.

  Puhelimessa työväenrunoilija oli vielä valittanut Särkelälle, että ei ole mikään runonlausuja. Vai mustaako hän väärin ja mitään puhelua tai edes sähköpostia ei ollut koskaan olemassa?

  Saavuttuaan kapinarunoiltaan Työväenliikkeen kirjastoon Sörnäisiin työväenrunoilija huomaa, että hänen nimeään ei löydy painetusta ohjelmalehdestä. En minäkään löydä hänen nimeään lehtisen verkkoversiosta. Särkelä kehottaa häntä kuitenkin esiintymään.

  Runon yksi säe herättää ankaraa arvostelua: ”En omakseni tunne enää tätä maata lainkaan”. Toinen arvostelijoista, työväenrunoilijaa toistakymmentä vuotta nuorempi naisrunoilija, sanoo, että jos runoilija kokee noin, on asia aika huolestuttava. Työväenrunoilija itse on jämähtänyt pysähtyneisyyden aikaan, 1980-luvulle. Närkästyneenä työväenrunoilijaa toteaa, että hänen runonsa taisi olla ainoa oikea kapinaruno.

  Tilaisuus videoitiin suorana Youtubeen. Työväenrunoilija tietää linkinkin. https://www.youtube.com/watch?v=goJOkhFGsvy

  Myös lauantaipäivän lähetykset löytyvät verkosta. YouTuben 8 tunnin raja tulee täyteen ja Pertti Arajärvi saa esiintyä videon kakkososassa. Työväenrunoilija on kuitenkin ihmeissään. Perjantain video ei olekaan katseltavissa! Onko video sensuroitu sopimattoman sisällön vuoksi? Onko hän syyllinen?

  Ehkä työväenrunoilija on keksinyt koko tarinan. Mitään videota ei koskaan ollut olemassakaan. Etsin Googlella käyttäen linkistä napattu videon koodia hakusanana. Google muistaa vielä videon, näyttää kuvankin.

  Nyt verkossa kerrotaan, että työväenrunoilijan vieraantuminen suomalaista konsensusyhteiskunnasta on pahentunut. Tai sitä on jatkunut jo jonkin aikaa. Työväenrunoilija arvelee, että vainion syynä on käsikirjoitus, joka käsittelee virkamiesrikollisuutta mukaan lukien poliisirikollisuus. Pahinta on että hän on toimittanut kirjan käsikirjoituksen luettavaksi kansaedustajille ja ”viranomaistoimintaa valvoville tahoille.”

  Onko tämä järkevää? Onko tämä hullua?

  Itse en toimisi näin. Mutta minä en olekaan runoilija. Minun mielestäni asioista pitää valittaa vähin äänin Trolliarmeija -ryhmässä. Mieluummin salaisessa Trolliarmeija -ryhmässä. Kyllä valvovat viranomaiset seuraavat.

 2. Tähän on kyllä helvetin vaikea sanoa mitään, ainakaan noiden kirjoitusten perusteelle ei luulisi olevan minkäänlaista tarvetta pakkohoitoon.
  Pitäisi ensinnäkin tietää mitä muuta tämä stadilainen taiteilija on touhuillut.

  Käsittääkseni tarkkailu aika kestää jotain kolmisen viikkoa, ja sen jälkeen hänet pitäisi vapauttaa jos ei löydy pätevää syytä hänen laitoksessa pitämiselle.

  Paskamaisia caisseja nämä on joka tapauksessa, onhan näitä ollut aiemminkin.

 3. Huuhaata. Ei mitään todisteita esitetty. Samaa skeidaa esitteli tuo mainittu tunnettu tinahattu Teemu Vehkala.

  • M.Svensson.

   Käsittämätöntä moukkamaisuutta, että katsot oikeudeksesi nimitellä ja solvata yksityisiä ihmisiä nimeltä julkisessa kommenttiosiossa. Etenkin, kun kyseinen yksityishenkilö ei millään lailla esiinny siinä, mitä kommentoit.

   Miksi saastutat omalla pikkumaisella vihallasi ihmisten mieliä? Jos ei ole muuta kuin sappea ympärillään syljettäväksi, pistä suu kiinni ja kylve omassa moskassasi omassa seurassasi ja jätä muut rauhaan.

 4. Jään odottamaan mielenkiinnolla lisätietoja tästä tapauksesta, ihminen kuka hyvänsä joka tiedät tästä jotain, pistä tänne VV:hen tietoa miten homma on edennyt.
  Pianhan tuo tarkkailuaika on ohitse joten….

   • Ei. Mutta mitä Diabolik sanoi, on voimassa, tietoa kansalaisilta toki toivotaan kansalaismediaan. Virallinen tieto kun on …virallista tietoa.

    Nimi. Joku Vastavalkean toimituksesta

 5. Mielenkiintoinen tapaus noin versus euroopan ihmisoikeudet. Kohta nähdään ovatko pelkkiä julistuksia, niin kuin enimmäkseen tuppaavat olemaan.

 6. Euroopan unionista ollaan rakentamassa parempaaa deedeeärrää. DDR 2.0. Mutta sitä ei saa julki lausua. Ymmärtää kun katsoo ”vaikutusvaltaisimman johtajan” DDR taustat.

  Sattui silmiin Forbes lehden artikkeli vuodelta 2015. ”Aikooko U.S. ja EU pelastaa krimiläiset heiltä itseltään. Enemmistö siellä kannattaa liittymistä Venäjään. Pitivät parempana vaihtoehtona kuin jäämistä Ukrainaan. Eipä ole vastaavia tutkimuksia meidän mediassa suuressa näkynyt.
  https://www.forbes.com/sites/kenrapoza/2015/03/20/one-year-after-russia-annexed-crimea-locals-prefer-moscow-to-kiev/#1ee82bb0510d

 7. ”Minua on tarkkailtu poliisin toimesta koko kesä. Ei aivan koko ajan, mutta näkyvästi. Menin Pasilan poliisitalolle tekemään rikosilmoitusta tästä poliisin seurannasta..” Tämä lause avaa asiaa melkoisen paljon. Miksi poliisi olisi käyttänyt aikaa ja vaivaa Laitisen tarkkailuun? Vai olisiko niin, että kyseessä on oire paranoidisuudesta? Jos Laitista ei ole ollut syytä epäillä jostain rikoksesta ei poliisikaan häntä ole seurannut. Kun hän kävi tekemässä rikosilmoituksen, poliisille varmasti syntyi käsitys vainoharhaisesta mielentilasta. Lisäksi ei ole tiedossa, onko joku Laitisen läheinen huomannut saman asian ja ottanut asiasta huolestuneena terveydenhoitoviranomaisiin yhteyttä.
  Varsin paranoidista ovat mielestäni väitteet, että Laitinen olisi joutunut pakkohoitoon jostakin muusta, kuin mielenterveydellisistä syistä. Se ei ole uskottavaa, eikä siitä varsinkaan ole esitetty mitään todisteita.

  • Pakkohoitoon nappaaminen ei varmaan olisi erityisen kätevää sitä mahdollisuutta väärinkäyttäville viranomaisille, jos siitä uhri pystyisi esittämään todisteet. Jos johonkin voi luottaa niin siihen, että auktoriteettia ihminen uskoo idiotismiin asti…

   Hämis: ”Ole rohkea! Milgramin tutkimus tulisi tuoda esiin kansalaistottelemattomuuden käsikirjana!”
   https://vastavalkea.fi/2017/11/01/ole-rohkea/

   • Pakkohoidosta päättävät Suomessa lääkärit, eivät poliisit. Aluehallintovirastolle kuuluu asian valvonta. Kyseessä olisi varsin suuri ja vaativa salaliitto, jossa olisi mukana vähintään satoja viranomaisia ja lääkäreitä, sellainen ei ole uskottavaa. Todistustaakka on väitteen esittäjällä tässäkin asiassa.

    • Höpö höpö, lääkärit ovat pikkupoikia kun Supo ja nyt Supo ja CIA tulevat ja sanovat että ”jos haluat että lääkäriurasi jatkuu Suomessa, EUssa, maailmalla niin pakkohoitoon.”

     Katso nyt P. Laine hyvä mies Suomea esim. ennen sotaa 30-luvulla ja 40-luvulla kun äijää pantiin pakkohoitoon, vankilaan, hävitettiin yms.

     • 30 ja 40 luvulla tapahtuneet asiat eivät todista,eikä niistä seuraa, että niin tapahtuisi tänään. Yksittäistä lääkäriä varmaankin voisi painostaa, mutta toiminta yleisenä paljastuisi varsin nopeasti.
      Supolla ja erityisesti CIA:lla on muutakin tekemistä, kuin vainota jotakin yhtä blogistia, jolla ei varmaankaan ole mitään merkittävää paljastettavaa edes kirjassaan. Edelleenkin uskon väitteisiin, kun niistä on todisteet olemassa.

     • P. Laine,

      no ihan varmasti todistaa sen,

      nimenomaisesti sen, mihin rakenteet, turvallisuuskoneisto pystyy ja miten, millä logiikalla se toimii.

      Ja kun 20-30-luku vakioidaan on tätä päivää helppo ymmärtää ja nähdä, että historia toistaa itseään juuri mm. yhteiskunnallisssa rakenteissa.

      Maailmassa, Euroopassa, Suomessakin on lääkäreitä, joita CIAn tai Supon ei tarvitse painostaa, koska ko. lääkärit ovat jo CIAn ja Supon partnereita.

      Supo ja CIA eivät vainoa yhtä blogistia vaan nettiä, mielipiteitä, kaikkia niitä blogisteja, nettikeskustelijoita, tekstiviestittäjiä, puhelimessa puhujia, joista voi olla ja on haittaa USAn, CIAn, Pentagonin, NATOn eduille ja operaatioille.

      Jokainen vähänkin asioita seuraava, vapaa ja rehellinen ei voi sivuuttaa esim. USAn NSAn vakoilua ja esim. tapaus Snowdenia.

    • Sehän tässä tapaus Laitisesta tekeekin yhteiskunnallisesti erikoisen, pakkohoitoprosessi on alkanut poliisin toimesta, ei lääkärien. Selviä poliisivaltion piirteitä.

     Tämä tapaus on joka tapauksessa saanut laajaa julkisuutta ja tukea, mm. Usarissa on sama juttu ja sen pohjalta on alettu toimia Markku Laitisen puolesta, asia viety mm. Brysseliin.

     • Olisi eduksi jos muitakin, joita on vakoiltu, vainottu, uhkailtu ja uhkailtu pakkohoidolla tulisi julkisuuteen.

      Alkaisi systematiikka, järjestelmä paljastua.

    • Hamppu-aktivisti Timo Haaran pakkohoito herätti kansallisella tasolla huomiota, jota ei voi sivuuttaa viranomaiskäytäntöjä arvioitaessa. Esimerkkejä mielivallasta on useilta vuosikymmeniltä riittävästi sen toteamiseen, että asia vaatii tarkempaa tutkimista ja mikäli epäselvyyksiä löytyy, on asiaan liittyneet viranomaiset ja lääkärit asetettava lailliseen edesvastuuseen toisin kuin on ollut ”maan tapana”.

    • ’..Pakkohoidosta päättävät Suomessa lääkärit, eivät poliisit.’
     Pitäisi päättää mutta ei se nykyisin aina niin mene. Kyllä ’Tim’ on lähempänä totuutta.

  • Suomessa poliittinen ja sotilaallinen ympäristö on muuttunut 2012 kun Niinistöstä tehtiin presidentti, 2014 kun Niinistö solmi NATO-isäntämaasopimuksen, 2016 kun USAn ja NATOn eri aselajit tulivat Suomeen harjoittelemaan sotaa Venäjää vastaan, edelleen 2016 kun Niinistö solmi USAn ja Suomen puolustussopimuksen, 2017 kun Niinistö perusti USAn, CIAn, NATOn, EUn Hybridisodan osaamiskeskuksen Suomeen, 2017 kun Sauli Niinistö ja Jussi Niinistö järjestävät USAlle ja NATOlle suursota/liikekannalkepano -harjoituksen Venäjää vastaan Suomessa 2020-2022.

   Supo, NATO, CIA, puolustusvoimat, valtioneuvoston turvallisuusyksikkö jne. eivät suinkaan nuku tuossa myllerryksessä.

   Suomessa ihmisten pitäisi historiallisista syistä olla heräillä ja tietää missä nyt mennään kun otteet kansalaisia ja naapurimaata kohtaan ovat samat kuin 1920-1930-luvuilla kun Suomi valmistautui sotaan natsi-Saksan suojissa.

   Nyt Sauli Niinistön Suomi valmistautuu USAn ja NATOn sotaan Venäjää vastaan.

   • Niinistö oli avaintekijä myös markkahuijauksessa EU- kansanäänestyksessä. Tähän fanaatikkokuvioon sopii hyvin myös sairaanoloinen turvallisuuskomitea, joka ensitöikseen vihjaili poliittisista murhista presidentinvaalikampanjan yhteydessä. Niinistö- huijarin rooli on niin törkeän tärkeä CIA-NATO- agenttina, että se halutaan turvata jopa murhin. Pitäisikö aina vain suositumman Huhtasaaren puolesta olla huolissaan? Tsemppiä Laura ja muut. Ei anneta psykopaattien pelotella.

 8. Suomessa kansalaisten vakoilua ja vainoamista harjoittavat mm. Supo, CIA, puolustusvoimat, NATO.

  Supo ja CIA on helppo havaita etenkin kenttätöissä. Niillä on tutut juttunsa.

  Puolustusvoimat, NATO, toki Supo ja CIA vakoilevat tietenkin myös verkoissa. Se on vaikeampi havaita, mutta ei mahdotonta.

  Mitä lähemmäksi presidentinvaalit Suomessa tulevat, mitä lähemmäksi USAn, NATOn, Sauli Niinistön hyökkäyssuunnitelmat Venäjälle tulevat ja mitä suuremmaksi USAn, NATOn, sodan vastustus Suomessa tulee, sitä pällekäyvimmiksi ja näkyvimmksi Supo, CIA, NATO, puolustusvoimat Suomessa käyvät.

 9. Kohta aletaan vangita myös muita poliittisia mielipidevankeja.””

  Ensin ne hakivat ”uusnatsit”
  en sanonut siihen mitään
  sillä enhän ollut uusnatsi.

  Sitten ne hakivat ”rasistit”
  enkä sanonut mitään,
  koska en ollut rasisti.

  Sitten ne hakivat ”vihapuhujat”, kuten Iljan
  enkä sanonut mitään,
  koska en ollut vihapuhuja.

  Sitten ne hakivat Rajat Kiinni porukkaan kuuluvat
  enkä sanonut siihen mitään,
  koska en kuulunut niihin.

  Sitten ne hakivat Suomi Ensin porukkaan kuuluvat
  enkä sanonut siihen mitään,
  koska en kuulunut niihinkään.

  Sitten ne hakivat Perussuomalaisiin kuuluvat
  enkä sanonut siihenkään mitään,
  koska en kuulunut Persuihin.

  Sitten ne hakivat minut.
  Eikä ollut jäljellä enää ketään,
  joka olisi puhunut puolestani.

  Missä vaiheessa sinä toimit?

  Vai toimitko lainkaan?

 10. Väyrysen ammattimainen vastustus on koventunut.

  Suomessa on synnytetty ns. Natottaja-agentit, henkilöt, joita mm. Kokoomus, Sanoma Oy, Hesari, YLE, puolustusvoimat, CIA, NATO, presidentti, eräät ministerit ovat värvänneet Naton asiamiehiksi julkisuudesta, mediasta, tiedemaailmasta, puolustusvoimista yms.

  Tuota joukkoa ei ennen presidentti Niinistöä ja vuotta 2012 ollut Suomessa.

  • Hups, vastasin toiseen keskusteluun, mutta tähän aiheeseen tuo natottaja-agenttien joukko liittyy siten, että ne ”polttavat” Natoa vastustavia työkavereitaan, ystäviään, tuttujaan ylemmille tahoille.

 11. Itse törmäsin tämäntapaiseen kokemukseen joskus 1970 silloisessa Leningradissa. Tapasin nuorisojoukon, joka vietti aikaansa asumani hotellin ravintolassa. Siinä jutellessamme kävi ilmi, että useampikin venäläinen nuori oli ollut hoidossa mielisairaalassa aivan ilmeisesti poliittisten mielipiteittensä vuoksi. Hulluutta en heissä havainnut, ehkä kuitenkin pientä hermostuneisuutta siitä, jos heidät tavattaisiin (”saataisiin kiinni”) keskusteluista ulkomaalaisten kanssa.

  Yhden isä oli suomalaissyntyinen, ilmavoimissa korkeassa asemassa ollut upseeri. Olen usein miettinyt, mikä tämän nuoren ja perheensä kohtalo lopulta oli.

  Kysehän on totalitarismin käytännön vaikutuksista toisinajattelijan arjessa. Todellinen ja/tai koettu vaino saattaa ajaa kärjistyvään kierteeseen, jossa toisinajattelukin kärjistyy ja sitä myötä myös yhteiskunnan vastaisuus. Suomessakin ollaan selvästi liikuttu totalitarismin suuntaan viime vuosina. Tähän on voimakkaasti vaikuttanut vaihtoehdottomuuden politiikka ja sitä tukeva valtamedian välittämä valheuutisointi.

  Tällaiset tapaukset tulee tutkia tarkoin nimen omaan siksi, ettei pakkohoitoonohjaus pääse yleistymään osana totalitaristisen hallinnon työkalupakkia. Perusteettomaan pakkohoitoon ohjaukseen syyllistyneet lääkärit tulee poistaa viroistaan.

  • ’..Todellinen ja/tai koettu vaino saattaa ajaa kärjistyvään kierteeseen, jossa toisinajattelukin kärjistyy ja sitä myötä myös yhteiskunnan vastaisuus..’
   Tuo on varsin luonnollista.
   Parempi että toisinajatteluun reagoitaisiin positiivisesti ja tutkittaisiin sen suhdetta realiteettiin ja tyrmätään vasta jos se on selvästi ristiriidassa realiteetin kanssa. Hyvä muistaa että toisinajattelu on myös luovuutta ja edellytys uusiin näkökulmiin.
   Kun rikolliset ja valtaa hamuavat voimat ovat taitavia kätkemään omia toimiaan niin ilman toisinajattelua ei ehkä päästä oikeille jäljille. Eihän salapoliisiakaan laiteta pakkohoitoon paranoidikkona kun hän ajattelee toisin eikä usko kerrottuun – ja saa rikollisen telkien taakse.
   Totalitaaris-autoritaarinen systeemi yleensä haluaa estää salapoliisityön joka kohdistuu sitä itseään vastaan. Siksi vaihtoehtomediaakin vainotaan ja leimataan se ’fooliohattujen’ mediaksi, siitäkin huolimatta että se tekee arvokasta työtä vallan väärinkäyttäjien likaisten puuhien paljastamiseksi. Vainoamisen tarvetta ei siis pitäisi olla vaan toiminta on jopa toivottavaa.

   ”Tietääksesi kuka hallitsee, selvitä, ketä et saa arvostella.” (Voltaire)
   Weaponized psychiatry: The assault on dissidents as “conspiracy theorists
   https://www.veteranstoday.com/2017/10/24/weap-psych/
   QUESTION: WHAT KIND OF PEOPLE BELIEVE IN CONSPIRACY THEORIES?

   THE SHORT ANSWER: PEOPLE WHO HAVE INVESTIGATED AND VERIFIED THEM.
   The weaponized term  “conspiracy theorist” was put into mass circulation by the CIA as part of its effort to stifle research into the JFK assassination. CIA document 1035-960 ordered the Agency’s thousands of media assets to launch ad hominem attacks on independent researchers, rather than debate them on the facts.
   Is someone today issuing marching orders to psychologists, ordering them to pathologize dissidents by applying the CIA’s “conspiracy theorist” label? Probably not. Such orders are unnecessary. Everybody in academia knows that research designed to attack “conspiracy theorists” will bring in grant money, whereas research designed to validate critical inquiry into ultra-sensitive topics (JFK, 9/11, false flags, privately-issued fiat currency, vaccines and autism, etc. etc.) will kill your career.
   So the real question psychologists ought to ask is: Why have so many professional critical thinkers exhibited such an apparently irrational aversion to doing their job when it concerns such overwhelmingly important questions as “who killed JFK and why,” and “who did 9/11, and why?”
   Some psychologists are asking those questions. The most accomplished thus far is Frances T. Shure, M.A., L.P.C., whose 20-part series “Why Do Good People Become Silent – or Worse – About 9/11?” may be the best thing ever written about psychology and “conspiracy theories.” (Shure’s work will be published in book form by Architects and Engineers for 9/11 Truth.)
   Sama suomeksi käännettynä:
   KYSYMYS: MINKÄLAISET IHMISET USKOVAT SALALIITTOTEORIOIHIN ?
   LYHYT VASTAUS: IHMET JOTKA OVAT TUTKINEET NIITÄ JA HAVAINNEET NE PAIKKANSAPITÄVIKSI.
   CIA loi termin ”salaliittoteoristi” osaksi pyrkimyksille torjua JFK: n murhan tutkimusta. CIA: n asiakirja 1035-960 määräsi viraston tuhansia tiedotusvälineitä aloittamaan ad hominem -hyökkäykset riippumattomia tutkijoita vastaan sen sijaan, että keskustelisivat heidän kanssaan heidän esittämistä tosiasioista.
   Onko joku laatinut marssiohjeita psykologeille ja määrännyt heitä patologisoimaan toisinajattelijoita soveltamalla CIA: n ”salaliittoteorian” etikettiä? Luultavasti ei. Tällaiset tilaukset ovat tarpeettomia. Kaikki tiedemaailmassa tietävät, että ”salaliittoteoreetikkoja” vastaan suuntautuva tutkimus tuo avustus rahaa, kun taas tutkimus, jonka tarkoituksena on validoida kriittinen tutkimus erittäin arkaluonteisista aiheista (JFK, 9/11, false-flags, yksityisesti liikkeeseen laskettu valuutta, rokotteet ja autismi , jne.) tappaa urasi.
   Todellinen kysymys joka psykologien pitäisi kysyä on: Miksi monet ammatilliset kriittiset ajattelijat osoittavat irrationaalista vastenmielisyyttä, kun kyse on niin valtavan tärkeistä asioista kuin ”kuka tappoi JFK:n ja miksi” ja ”kuka teki 9/11 , ja miksi?”
   Jotkut psykologit kysyvät näiltä kysymyksiä. Tähän mennessä parhaiten menestynein on Frances T. Shure, MA, LPC, jonka 20-osainen sarja ”Miksi hyvät ihmiset vaikenevat 9/11?” ja se saattaa olla parasta mitä koskaan on kirjoitettu psykologiasta ja ”salaliitoteorioista” .

  • Ja tieto tuosta olisi tullut Janitskinin ex-muijan äidiltä, joka on ylilääkärinä! Uskoo ken tahtoo. Taitaa Ilja-poika todella olla pakkohoidon tarpeessa, kun tuollaisia kirjoittelee.

   • Arvoisa Hopalong, mikäli lakia ja hyvää virkamiestapaa olisi noudatettu ns. Janitskinin tapauksessa, ei spekuloinnille olisi sijaa. Ainoa kysymy em. Jutussa on se, kuinka laajaa mielivaltainen ja lainvastainen toiminta on ollut.

  • Joo, on vain fakta, että sekin kuulustelu olisi voitu hoitaa skypen kautta, mutta se vaihtoehto ei kelvannut perskärpäsille, joiden ainoa tavoite oli saada Janitskin laittomasti johonkin pakkohoitoon tai vankilaan. Tilanne on siinä mielessä erittäin huolestuttava, että tätä sontalaumaa tökkivällä ei näytä olevan minkäänlaista oikeussuojaa nyky-Suomessa. Kansalaisten on nyt kertakaikkiaan herättävä.

 12. Väärinajattelijat, toisinajattelijat, valhemediat, trollit, trollaus, nettivainoaminen, poliittinen pakkohoito eivät kuulu demokratiaan, vapaaseen tiedonvälitykseen, vapaaseen yhteiskuntaan.

  Suomessa näiden ilmiöiden, käsitteiden ja termien alkuperä, ilmestyminen ja käyttö ovat helposti todennettavissa.

  USAn ja NATOn Maiden ei ollut mikään sattuma Euroopassa vaan siitä ja sillä CIA, Pentagon, NATO käynnistivät Euroopan ja EUn militarisoimisen.

  Eurooppaan ja Suomeen levisi hetkessä amerikkalaisten idioottimaailma, tuttu vainoharhainen viholliskuva, sotahulluus, militarismi sekä Hyvis-Pahis -yksinkertaisuus, josta sitten syntyi väärinajattelija-, toisinajattelija-, valhemedia-, mielisairas -moodi.

  Yllättävintä on ollut, että Euroopasta ei löytynyt voimaa ja väyliä vastustaa USAn idioottimaailmaa ja militarisoitumista ja että Euroopassa media, toimittajat lähtivät tuohon idioottimaailmaan mukaan kovin kepeästi ja kovin helposti.

  • ”Yllättävintä on ollut, että Euroopasta ei löytynyt voimaa ja väyliä vastustaa USAn idioottimaailmaa ja militarisoitumista ja että Euroopassa media, toimittajat lähtivät tuohon idioottimaailmaan mukaan kovin kepeästi ja kovin helposti.”

   Kyllä tätä vastustamista löytyy, ongelma lienee siinä, että vastustavat tahot ovat hajallaan ja täysin erilaisilla maailmankatsomuksilla varustettuna. Tämä taasen pahimmillaan lisää kaaosta, joka voi ollakin näiden nykyisten valtapelureiden tarkoitus eli pitää mahdollinen oppositio hajanaisena ja eripuraisena, jolloin on helppo esiintyä ”kansakunnan parhaaksi” tyyppeinä.

   • Taidat olla oikeassa.
    Kuitenkin on kummallista ettei oppositio yhdistä voimaansa ja ala toimia saadakseen jotain aikaiseksi.
    Pienet erimielisyydet pitäisi unohtaa ja keskittyä oleelliseen. Meilläkin.

 13. Hyvistä teoista seuraa viisin kertainen kiitos.
  Nyt on sen aika hyvät ystävät ja ymmärtäjät.

  Markku Laitinen soitti vapaalta jalalta ja haluaa kiittää kaikkia, jotka auttoivat hänen asiaansa!

  Viisin kertainen hurraa teille kaikille!
  Kiitos, kiitos, kiitos, kiitos ja kiitos!

  • Toisin sanoen, Suomessa voidaan parantaa pakkohoitoa vaativasta mielisairaudesta viikossa. Luulisi että noin tehokkaasta hoidosta ollaan kiinnostuneita kansainvälisestikin. Terveystiedot eivät ole julkisia, mutta potilas voi kyllä itse julkaista miten se tehtiin.

   Vastaisen varalle jos isompi häly vielä nousee, älkää syytelkö kenttäpoliisia. He toimivat esimiehen käskystä. Komentoketjua ylöspäin seuraamalla löytyy sylttytehdas. Sen löytäminen on kyllä vaikeampaa. Tuppaavat suojaamaan itsensä johonkin salauspykälään vedoten.

 14. Summana voi mainita, että laitisentapaiset yksilöt ovat haitallisia hallituksellemme, joka on sitoutunut liittovaltiokehitykseen 127 %.

  Olen minäkin kuullut viimeaikoina kummallisia ääniä. Tulevat tästä tietsikasta. Niissä joku sanoo: ”Ei hyvänen aika. Ei missään tapauksessa ole tarkoitus sitoa Suomea mihinkään liittovaltioon, vaan säilyttää Suomen itsemäärää…” En ole noista äänistä välittänyt. Niistä pääsee eroon vaihtamalla sivua tai sulkemalla tietsikan.

  • Noita EU-diktatuurin ostamia EUnukkeja, Suomen ja kantasuomalaisten tuhoa ajavia läpeensä korruptoituneita ja taukoamatta valehtelevia maanpetturi-rottia vilisee Arkadianmäellä ja Senaatintorin laidalla.

   ”The EU is corrupt and cannot account for 95% of its expenditure (yes, ninety five % lost)
   The EU has over 200,000 offshore bank accounts from which it pays BRIBES.” – http://www.eutruth.org.uk/50reasonseu.html

 15. Video: ”Poliisi eväsi todistajan KANSALLISMIELISEN Panu Huuhtasen kuulustelussa!
  Näin toimitaan Suomessa, joka on muka rankattu sananvapauden ykkösmaaksi!

  Käsittämätontä! Suomiko on oikeusvaltio? Ei tasan ole. Suomi on Pohjois-Korea!”

  https://mvlehti.net/2017/11/24/video-poliisi-evasi-todistajan-kansallismielisen-panu-huuhtasen-kuulustelussa/

  Britti-patriootti David Noakes: ”Expose the EU dictatorship and its police state”, https://www.eutruth.org.uk/

 16. Laitiselta tulee uutta tervehdystä. Erinäisten syiden takia hän tulee julkisuuteen tarinanansa kanssa aikaisintaan ensi torstaina. Hoito jatkuu jo pelkästään lääkityksen alasajon (Ei voida lopettaa kerrasta, eli melkoisia mömmöjä väkisin ihmisille syötetään) takia avohoidossa ainakin tuonne torstaille asti..

  • Tässä olisi hyvä saada esiin pakkohoidosta päättäneen lääkärin nimi ja virka-asema, sekä pakkohoidon perustelut.

   • Lääkäreitä pitää olla vielä kaksi, mutta jos poliisi tuo vastaanotolle lähete tulee varmaan helposti potilasta suuremmin tutkimatta.

 17. Ylempänä kirjoitin: ’KYSYMYS: MINKÄLAISET IHMISET USKOVAT SALALIITTOTEORIOIHIN ?
  LYHYT VASTAUS: IHMISET JOTKA OVAT TUTKINEET NIITÄ JA HAVAINNEET NE PAIKKANSAPITÄVIKSI.
  CIA loi termin ”salaliittoteoristi” osaksi pyrkimyksille torjua JFK: n murhan tutkimusta. CIA: n asiakirja 1035-960 määräsi viraston tuhansia tiedotusvälineitä aloittamaan ad hominem -hyökkäykset riippumattomia tutkijoita vastaan sen sijaan, että keskustelisivat heidän kanssaan heidän esittämistä tosiasioista.’
  https://www.veteranstoday.com/2017/10/24/weap-psych/

  Terve epäluuloisuus on normaalia ja tervettä. Vain tyhmä uskoo kaikkeen suoralta kädeltä.
  ’..Parempi että toisinajatteluun reagoitaisiin positiivisesti ja tutkittaisiin sen suhdetta realiteettiin ja tyrmätään vasta jos se on selvästi ristiriidassa realiteetin kanssa. .’
  Valta haluaa aina itse määritellä totuuden, ja sen mikä on sen oma realiteetti. Kuitenkin se on aina vain valtarakenteiden oma subjektiivinen käsitys jonka ei tarvitse olla todellinen totuus tai realiteetti.
  Mitä autoritaarisempi valta sitä hanakammin se leimaa uhkaaviksi koetut toisin ajattelijat paranoidisiksi. Näin se turvaa itseään ja estää luovaa kehitystä: kun totuus uhrataan eletään valheen pakkopaidassa. Oma maamme on hyvä esimerkki.
  Hyvä esimerkki on myös JFK:n murha. Mies murhattiin tarkoituksella ’tietyillä salaisilla motiiveilla’ joista virallinen valta vaikeni ja tilalle nousi LBJ.
  Hän järjesti Israelille kaiken sen minkä JFK oli evännyt – ja aika paljon enemmänkin kuten alla oleva artikkeli paljastaa.
  Lyndon B. Johnson: America’s First Jewish President?
  Finally, in a letter dated May 18, 1963, Kennedy warned that unless inspections were allowed Israel could find itself totally isolated. In effect, Kennedy’s position over Israel’s suspected nuclear activity was similar to the recent American stance over Iran’s nuclear program.
  However, as things turned out Zionist hardliners had little to fear. Less than six-months later Kennedy was dead and his Vice President Lyndon B. Johnson assumed office.
  In two key areas of U.S. foreign policy Johnson completely reversed Kennedy’s position. In Oct 1963 Kennedy had ordered a complete withdrawal of US forces from Vietnam. It never happened. Instead under President Johnson US military participation in the conflict escalated dramatically.
  While regarding Israel’s nuclear activities, under President Johnson demands for inspections of Dimona were dropped and the US assumed a don’t ask don’t tell policy that effectively gave Tel Aviv the green light for a nuclear weapons program.
  From that point on the pro-Israeli lobby in the U.S. has grown ever more powerful and, with the exception of Jimmy Carter, all US presidents have been at the beck and call of Zionists.

  “A few months ago, the Associated Press reported that newly released tapes from US president Lyndon Johnson’s White House office showed LBJ’s “personal and often emotional connection to Israel.” The news agency pointed out that during the Johnson presidency (1963-1969), “the United States became Israel’s chief diplomatic ally and primary arms supplier.”
  Johnson’s concern for the Jewish people continued through his presidency. Soon after taking office in the aftermath of John F. Kennedy’s assassination in 1963, Johnson told an Israeli diplomat, “You have lost a very great friend, but you have found a better one.”
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=161630
  http://5tjt.com/our-first-jewish-president-lyndon-johnson-an-update/

  • Ketkä EIVÄT usko ”salaliittoteorioihin”?
   Kokemusteni mukaan ne, joiden käytännössä ainoina tietolähteinä on Bilderberg-Erkon Brysselin Pravda ja rikollisten vallanpitäjien propaganda-kone Yle sekä muu valta-VALE-media.

 18. ’..Parempi että toisinajatteluun reagoitaisiin positiivisesti ja tutkittaisiin sen suhdetta realiteettiin ja tyrmätään vasta jos se on selvästi ristiriidassa realiteetin kanssa. .’
  Näinhän pitäisi toimia. Ja vaikkei ajattelu olisikaan tarkemmin selvitettynä ’viranomaisten (valtarakenteiden) realiteetissa’ niin ei se silti ole riittävä peruste mielisairaus diagnoosille ja pakkohoidolle. Jos näin olisi niin suurin osa maailman virallisen totuuden hylkäävistä ihmisistä voitaisiin luokitella mielisairaiksi, esim. vain vaikka kaikki rokote- ja lääkekielteiset ja vaihtoehtoisiin hoitoihin tai salaliittoihin uskovat.
  http://www.duodecimlehti.fi/lehti/2006/18/duo96004 :
  ”Tahdosta riippumattoman hoidon perusteena olevaksi mielisairaudeksi katsotaan vakava mielenterveyden häiriö, johon liittyy todellisuudentajun häiriintyminen siten, että tilaa voidaan pitää psykoosina. Tällaisia sairaustiloja ovat delirium, skitsofreniaryhmän psykoosit, psykoottinen depressio, psykoottinen kaksisuuntainen mielialahäiriö, muut psykoosit, kuten orgaaniset psykoosit ja päihteiden käytön aiheuttamat psykoottiset tilat, ja dementian vaikeat ilmenemismuodot”.

  Pakkohoito ja -lääkitys voidaan Wikin mukaan käynnistää vain jos henkilön on tarkkailussa todettu olevan yllä olevalla tavalla mielisairas JA muille tai itselleen VAARALLINEN, ei siis vain siksi että hän ajattelee eri tai omalla tavalla.
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Tahdosta_riippumaton_psykiatrinen_sairaalahoito_Suomessa

  Markku sanoo:
  ”En usko, että julkiset kirjoitukseni ovat syy tapahtuneisiin, mutta kenties syynä voi olla käsikirjoitukseni, joka käsittelee virkamiesrikollisuutta mukaan lukien poliisirikollisuus. Olen toimittanut kirjani käsikirjoituksen luettavaksi kaikille kansaedustajille ja useille viranomaistoimintaa valvoville tahoille.”

  Tästä voi vetää johtopäätöksen että ’joku taho’ (kuka?) on arvioinut hänen käsikirjoituksensa vaaralliseksi ja sillä perusteella pitää miestäkin vaarallisena?
  Aika huolestuttavaa. Et voisi kirjoittaa ja jakaa kirjoittamaasi jos se uhkaa paljastaa jotain jonka joku taho ei halua tulevan paljastetuksi.
  Tässä nyt emme tiedä mitä on kirjoitettu mutta aihe mistä on kirjoitettu on tietysti jollekin taholle arka ja siksi voi ajatella että siitä ei saisi kirjoittaa eikä varsinkaan silloin jos kirjoitetaan asiaa.
  Kun lukee maailman mediaa niin kyllä siellä aika vapaasti voi ajatella ja kirjoittaa ja myös kirjoitetaan. Mv- ja Magnettimediaa vastaavia sivuja löytyy eikä niiden toimitusta kukaan tiettävästi uhkaa pakkohoidolla kuten meillä tehtiin Janitskinin kohdalla ja nyt tässäkin tapauksessa. Sivistyneempää olisi uhkailun sijasta selvittää kirjoitetun todenperäisyys ja kumota se oikeammalla tiedolla.
  Häpeällistä, hyvin häpeällistä tämä on. Taidamme olla jo pahempi poliisivaltio kuin arvaammekaan.

  • Mielisairasta-ko epäillä tällaista?
   … joka paljastuu totuudeksi
   THE CIA DOCUMENTED LONG-RANGE PLANNING FOR A DRUGGED AND DEBILITATED SOCIETY: OPIOIDS ARE A PERFECT FIT
   http://www.wakingtimes.com/2017/11/23/cia-documented-long-range-planning-drugged-debilitated-society-opioids-perfect-fit/
   Some of my comments gleaned from studying the list:

   The CIA wanted to find substances which would “promote illogical thinking and impulsiveness.” Serious consideration should be given to the idea that psychiatric medications, food additives, pesticides, and industrial chemicals (like fluorides) would eventually satisfy that requirement. [OPIOIDS WORK FOR PART OF THIS AGENDA] … — lisää linkistä
   These drugs drag the whole society down into lower and lower levels of consciousness and action.
   Tulee mieleen Afganistan ja ooppium… tärkeä maa jenkeille jonne lähetetty lisää sotilaita

   Tai ww2 valheita ja koko sotahistoriaa joka ei kerro totuutta
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=161658

 19. Ilmeisestikin kompastui lapsenomaiseen uskoon politiikan ja oikeuden vilpittömyydestä. Jakoi käsikirjoitustaan turhan monelle. Vähän sama juttu, kuin antaisi rikoslain muutosesitykset rikollisten päätettäväksi. Näin lainsäädännössä jo toimitaankin, mutta esitykset pitää tulla hallitukselta.

 20. Jos ihmiselle pakkosyötetään monia erillaisia myrkkyjä, niin onhan se selvää mitä siitä seuraa, kaikenlaisia hermostollisia sairauksia, joista poliisi ja lääkärit voivat määritellä, ” no hulluhan tämä on” ? Omituiset ihmiset ovat useasti ”neroja tiedemiehiä”, koska heidän ajatuksensa eivät seuraa tavallisen tallustelijan kuvioita. Jos keität ”taskukelloasi neljä minuuttia, ja katsot aikaa kananmunasta”, niin silti saatat olla Nobel palkinnon saaja.
  Poliittisilla vainoilla on menenlaisia asuja päällään. Kaikki ”ME” kriitlliset olemme vaaravyöhykkeellä. On vain ajasta kysymys.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here