Valtiokeijuston pyrkimys tehostaa ja jäntevöittää tasa-arvoa, taistella rasismia ja syrjintää vastaan sekä tukea kehitystä kohti entistä avoimempaa, läpinäkyvämpää ja informatiivisempaa kansalaisyhteiskuntaa on valmis siirtymään toiseen vaiheeseen.

Vaiheessa II toteutetaan seuraavat tehostamis- ja uudelleenorganisointitoimet:

Maakuntauudistusta tehostetaan muodostamalla koko Suomesta yksi ainoa maakunta. Näin vältetään etnisesti ja rodullisesti syrjivä eriarvoistuminen kun savolaiset, karjalaiset ja muut Suomen heimot lakkautetaan yhden nimikkeen – suomalainen – alle.

Suomi siirtyy yksipuoluejärjestelmään. Ideologisesti ja uskonnollisesti syrjivä monipuoluejärjestelmä loppuu, ja se korvataan valinnanvapauden käyttämisen helpottamiseksi yhdellä puolueella, johon kaikki automaattisesti ja tasa-arvoisesti kuuluvat. Yhteiskunnallisesti hajottava ideologinen kamppailu jää historiaan, ja Suomi voi katsoa luottavana tulevaisuuteen entistä tehokkaamman, yhdenvertaisemman ja avoimemman hallinnon kanssa.

Viha-, huoli- ja pelkopuheen sekä naurunalaiseksi joutumisen torjumiseksi suomenkieltä uudistetaan poistamalla siitä kaikki sanat; jokainen sana voi tulkinnanvaraisuutensa takia haavoittaa, loukata tai uhata jotakuta.

Edellä lueteltu auttaa Suomen hallitusta sen säästötavoitteissa. Rahanjako puoluetukien muodossa tulee kohdistumaan kustannustehokkaasti yhdelle ainoalle; keskushallinto hoitaa entisen monikerroksisen himmelirakenteen kaikki tehtävät.

Viha-, huoli- ja pelkopuhe sekä naurunalaiseksi tekeminen estyy tehokkaasti suomenkielen uussanastolla, joka sisältää kustannustehokkuuden optimoimiseksi nolla sanaa. Yhteiskunnallisesti hajottava, vallitsevaa valtarakennetta uhkaava verbaalinen ja litteratuurinen mielipideilmasto homogenisoituu edistäen yhteiskuntarauhan kannalta suotuisaa tasapäistymistä.

Uudistustoimenpiteiden jälkeen useita julkisen sektorin palveluita (kuten vihapuhepoliisi, nettisensorit, valtiollinen media, kansaneläkelaitos jne.) voidaan lakkauttaa. Kansallisen turvallisuuden takaamiseksi valtiokeijusto on päättänyt siirtymävaiheen täydelliseksi implementoimiseksi ja onnistumiseksi säilyttää ajatusrikos- ja poliittisen poliisin (ARPO ja PolPo) yhtä toistaiseksi kuin autoveron.

Kokonaisuudessaan uudistukset takaavat Suomesta rakentuvan Pohjolan KoreanOnnelan, joka loistaa hehkuvana älyn majakkana ja seuraamisen arvoisena esimerkkinä muille maailman maille.
¤

Arvo Pohja, pääministeri
Arvotyhjiönmäellä 24.12.2017

18 KOMMENTTIA

  • Selvä se että Suomella on fotosyntetisoiva valtiokeijusto, joka tuottaa valoa kansalle joka pimeydessä vaeltaa. Sen todistaa jo ajopuuteoriakin: keijusto ei voi uida vastavirtaan.

   • Ai siksiköhän eilen keskiviikkona paljastettiin eliitin hovitaiteilija Kauhasen värkkäämä, seulaksi päräytetty ”valon tuoja” (Lucifer) reikämöykky talvisodan muistolle. Lucifer on neitsyen merkissä syntynyt aurinko, kun kolikon kääntöpuolella on kauriin merkissä syntynyt aurinko, joka kristillisessä piireissä paremmin Jeesuksena tunnetaan. Parin kolmen viikon kuluttua tapahtuu taas ”astui alas tuonelaan, nousi kolmantena päivänä ylös” juhla, jolloin on talvipäivän seisaus ja uudesti syntyvä aurinko käytännössä pysähtyy kolmeksi päiväksi vaihtaen suuntaa ja nousten ”kukon askelin ” kesää kohti. Helsinki sai lukuisten rapparipatsaiden seuraksi taas yhden lisää ja joka mielestäni paremmin kuvaa eliitin puuhastelua Niinistöjen aikana.

    Ajassa on jotain hyvin samankaltaista kuin talvisodan edellä ja josta kertoo vuonna 1978 valmistunut SODAN JA RAUHAN MIEHET dokumenttisarjan kaksi ensimmäistä jaksoa sodan edellä. 12 osainen sarja on uudelleen katsottavissa Ylen Areenassa os:

    https://areena.yle.fi/1-4195013

 1. Riikka jälleen vauhdissa, heh, LOL. Kuinka paljon elämä olisikin helpompaa, jos edellämainittu voitaisiin toteuttaa ?

 2. Meidän ”kiitospäivän kunniaksi”, mistä tapahtumasta suomalaiset voivat olla kiitollisia ? NATO-liittymästäkö ?

 3. Tuo olisi liian järkevää toteutettavaksi Hölmölässä. Sen sijaan Hölmölään perustetaan 10 eri puoluetta, joilla kaikilla on prikulleen sama ohjelma ja sama poliittinen päämäärä eli Suomen suvereniteetin lakkauttaminen ja maan saattaminen EU:n alueelliseksi provinssiksi. Valtion itsenäisyydestä muistuttavat, julkisia palveluita tarjonneet laitokset lakkautetaan ja niiden toiminta ja omaisuus siirretään isojen kansainvälisten yritysten haltuun EU:n virallisen korporaatiofasistisen ohjelman mukaisesti. Poliittiset instituutiot ja Puolustusvoimat integroidaan tiiviiksi osaksi EU:n vastaavia instituutioita.
  10 puolueesta jokainen hoitaa omaa erikoisaluettaan ja kerää ”ääniä” omilta kannattajaryhmiltään, mutta kaikilla on siis sama yhteinen päämäärä.

  • Miten niin perustetaan? Sinähän Jonsse kuvailet nykytilannetta etkä valoisaa tulevaisuuttamme 😉

 4. ARPO (ajatusrikospoliisi) voisi antaa sitten ajatusrikoksista eriasteisia sakkoja samaan tapaan kuin toimitaan liikennevirhemaksujen kanssa. Siitähän tulisikin valtiolle paikkausrahaa ja voitaisiin korvata ko(koomaksimoija)rporaatiofacistien aiheuttamat aukot verotuloissa, kun terveyden- ja vanhustenhoidon kautta alkaa virrata miljardeja Paratiisisaarille.

  Näin Hölmölässä, sehän on jo tuttua kansanperinnettä. Kuka kirjoittaisi Hölmöläistarinoiden kirjasarjan jatko-osan, että kansanperinne ei pääsisi unohtumaan? Aineistosta ei juuri nyt ole pulaa. Siihen vielä hyvä kuvitus, niin täydentyisi visuaalisesti tämä Suomesta viis / Suomi 100 – hupailu.

  • Tuo vain vahvistaa kuvaa sionisti-globalistien NWO/suomentuho-politiikkaa harjoittavasta lakeijasta.

 5. Olen funtsannut, olisiko kannustimista valtiokeijustolle mitään apua. Vaikka palkkio sille ministerille, joka olisi niin älykäs, että keksisi jotain muuta verotettavaa ja sakotettavaa kuin auto ja autoilu. Se on nimittäin vielä tämän päivän maailmassa suht tärkeää monellekin kansalaiselle. Jotkut jotuvat menemään vielä autolla töihinkin. Autohan tulee tarpeettomaksi monelle sitten kun töitä ei enää ole, siis palkkatöitä. Siksi kannattaisi olla kaukaa viisas ja siirtää verotuksen painopistettä vaikkapa tuloksen ja osinkojen verotukseen. No tämä oli vain ehdotus. Eihän sellaiselle linjalle tietenkään voida lähteä. Sijoittajat lähtevät Suomesta.

 6. Sille joka jaksaa ja osaa lukea englantia ja jota kiinnostaa kulttuuri ja sen tuhoaminen ’valtiokeijuston’ eri kulttuuri-marxististen strategioiden avulla tässä mielenkiintoinen artikkeli:
  Moraaliset tekniikat ovat keinoja joilla heikennetään kansallisen ryhmän henkistä vastustusta. ”Tämä moraalisen häirinnän tekniikka merkitsee ryhmien henkisen energian ohjaamista moraalisesta ja kansallisesta ajattelusta perus vaistoihin/vietteihin.
  Tavoitteena on, että alkukantainen yksilöllinen halu/himo korvaa korkeamman moraalin ja siihen liittyvät kollektiiviset tunteet ja ihanteet.
  [Raphael] Lemkin mainitsi esimerkkinä pornografian ja alkoholismin kannustamisen Puolassa.

  Just as Martin Heidegger pointed out that the individual spends much of his or her time in a state of preoccupied ‘everydayness’ or ‘inauthenticity,’ so societies (mirroring the nature of its largely ‘inauthentic’ components) also spend the majority of their time operating mechanistically, unconscious of their existence as a society.
  To return to the quote that opened this essay, the systematic encouragement of vice is an inherently political act, designed ‘to weaken the spiritual resistance of the national group.’ The technique of moral debasement entails diverting the ‘mental energy of the group’ from ‘moral and national thinking’ to ‘base instincts.’ The aim is that ‘the desire for cheap individual pleasure be substituted for the desire for collective feelings and ideals based upon a higher morality.’
  It is demoralizing to a people. It is debasing to a nation. It is a weapon wielded in ethnic warfare. Lemkin, like Lambert, was good with his facts, but insufficient and incomplete in his definitions.
  Deceiving or self-deceiving, he omitted a crucial context. What he ascribed to a few years of National Socialist policy in Poland remained, and still remains, unattributable to centuries of Jewish behavior.
  Even now, as I finish here, news trickles in that Donald Trump’s attempt to ban transsexuals from serving in the military had been scuppered by federal judge Marvin Garbis. He is the “grandson of Jewish immigrants.”
  The ban is of course seen by its opponents as standing in the way of a new societal ‘moment’ — one in which sex/gender is reduced to a matter of identity and personal choice, and in which society is further atomized.
  I sigh on learning that the lawsuit was brought by the ACLU’s senior staff attorney Joshua Block, also Jewish. He remarked after the Garbis decision:
  “Today is a victory for transgender service members across the country. We’re pleased that the courts have stepped in to ensure that trans service members are treated with the dignity and respect they deserve.”
  The truth of course is that “the courts have stepped in” because they are no longer our courts.
  Either that, or we are just witnessing another one of those remarkable coincidences.
  http://www.theoccidentalobserver.net/2017/11/27/thoughts-on-jews-obscenity-and-the-legal-system/#more-155175

  • Hesari otsikoi: Helsingin juutalainen seurakunta elää jatkuvassa uusnatsien häiriköinnin pelossa – päiväkoti ja koulu toimivat turvaovien takana, jäsenmaksuista yli puolet menee turvatoimiin
   ”Tilanne on sikäli muuttunut huonompaan suuntaan, että nyt on vielä enemmän ja hyvinkin voimakasta äärioikeiston nettivihan lietsontaa”, Nadbornik sanoo jatkaen:
   ”Netistä löytyy tuhansia kirjoituksia, miten juutalaiset aiheuttavat pahaa maailmalle, Suomelle ja kaikelle. Tämä huolestuttaa meitä, koska se saattaa agitoida jotain yksilöä lähitulevaisuudessa tai keskipitkässä tulevaisuudessa tekoihin, jotka eivät ole lakien ja asetusten mukaisia.”
   https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000005467809.html

   Sympatiat seurakunnalle joka saa ilman omaa syytään kärsiä sionisti-eliitin maailmalla harjoittaman politiikan takia. Ilmiö ei rajoitu Suomeen vaan leviää kovaa vauhtia ympäri maailmaa.
   Jos tuo eliitti käyttäisi voimavaransa muuhun kuin sotaan ja hegemonian tavoitteluun niin kenenkään ei tarvitsisi pelätä eikä kenenkään uhata ketään. Rauha maailmassa voitaisiin turvata helposti toisenlaisella asenteella.

   Eurooppa koki aikoinaan Natsi_Saksan käynnistämän juutalaisvastaisuuden aallon.
   Kun seuraa maailman vaihtoehto-mediaa (sitä yritetään kaikin keinoin sensuroida entistä tehokkaammin!) niin on merkkejä uuden aallon noususta joka on seurausta sionistien röyhkeästä itsekkyydestä ja kyltymättömästä vallan- ja mammonanhimosta. Sanotaan että sitä saa mitä tilaa.
   Jää nähtäväksi kääntyykö sionistien ja globalistien (zio-masonic mafia) Islamia ja arabimaailmaa – pitäisikö puhua koko maailmasta? – vastaan aloittama sota ja sen koko maailmaa hajottavat ja vihaa tuottavat seurannaisvaikutukset lopulta heitä itseään vastaan?
   Juutalaiset ovat saaneet varoituksen omiltaan:
   Linkin lyhyt video, jossa rabbi povaa juutalaisvainoja Amerikassa ja kehottaa ’kesyttämään’ pahuuden riivaamat sionistit, ei lupaa hyvää sionisteille.
   Rabbi Discusses Why Nazism in America is Inevitable
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=159601
   ”[Nazis] believed that they were fulfilling a great mission, that they save the world from the evil that is in the Jews.
   And in fact there is evil in the Jews. Only this evil must be corrected and then the world will be corrected.
   And if you do not correct the Jews, then the world cannot be corrected. .
   Nazism cannot be helped. Nazism will continue to develop, now it will arise in the U.S. and it will appear very, very quickly and strongly…Because the Jews do not work correctly.
   That is why problems will arise in the U.S. because of the Jews. Therefore, the next extermination of Jews can begin in the United States… and much, much wider, deeper and more powerful than in Germany.”
   ~ Rabbi Michael Laitman, Jewish Kabbalist, head of the Ashlag Research Institute for Kabbalah in Israel.

   • Nigel Farage: Pidättäkää George Soros!
    http://beta.oikeamedia.com/o1-47914

    Siinä olisi hyvä lähtöpohja saneeraukselle johon myös maamme juutalainen seurakunta voisi osallistua ilmaisemalla tukensa.
    On valitettava tosiasia että meilläkin liian moni tukee sionistien ’soros-politiikkaa’ ja siksi saa huonon maineen tai joutuu vainotuksi.
    Sitä saa mitä tilaa. Kyllä se pääosin niin menee ja on aina mennyt.

 7. Japanissa rauhallista — ei terrori-iskuja eikä kukaan hajottamassa maan omaa kulttuuria
  Japanin pääministeri Shinzo Abe kertoi parlamentille viime viikolla, että hänellä ei ole ”mitään aikomusta” hyväksyä enempää maahanmuuttajia YK: n pakolaisjärjestön painostuksesta huolimatta.
  Vuoden 2017 alkupuoliskolla hyväksytty vain kolme turvapaikanhakijaa
  http://beta.oikeamedia.com/o1-47906
  Vaihtoehtoja siis on… pitää vaan valita se oikea tie.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here