Suomalaisen politiikan, yritysmaailman ja yhteiskunnallisen eliitin valtaosa edustaa nollatason osaamista omilla toimialoillaan. Yhteistä näille nollille on se, ettei heillä ole mitään hajua siitä mihin suuntaan maailma on kehittymässä. He elävät vielä 90-luvulla ja haahuilevat autioituvan globalismin tyhjyyttään kajahtelevissa saleissa ja käytävillä, yhtä eksyksissä kuin aina ennenkin.

Suomessa uskottiin pisimpään Neuvostoliiton olemassaoloon. Meidän hallituksemme uskoi siihen hetken vielä senkin jälkeen, kun Neuvostoliittoa, Neuvostounionia ei enää ollut olemassakaan. Nyt eliittimme uskoo Euroopanliittoon, Euroopan unioniin, vaikka se on jo kaatumassa omaan  mahdottomuuteensa. Tämä johtuu siitä, että suomalaiset poliitikot ja yritysmaailman johtajat ovat idiootteja joitakin poikkeuksia lukuun ottamatta. Sen lisäksi valtaosa heistä on pelkureita, jänishousuja ja ulkomaalaisia mielisteleviä matoja.

Nyt, kun maailman talous kiskoo omassa sonnassaan kahlaavaa Suomeakin heiveröiselle kasvu-uralle, poliitikot vakuuttelevat toisilleen, että talouskasvu, joka on hyvin minimaallista, johtuu heidän tekosistaan. Todellisuudessa suomalaiset poliitikot, hallitus ja eduskunta, ovat tehneet kaiken mahdollisen tuhotakseen maamme talouden. Heillä ei ole mitään näkemystä yhtään mistään, vaan heidän tuoreet ajatuksensa ovat muilta lattialle tipahdelleita tähteitä 90-luvun globalististen juhlapöytien visioista.

Imperiumin odotettava tuho

Euroopan unioni tulee kaatumaan seuraavan parin vuosikymmenen aikana varmasti. Se voi hajota jo sitä ennenkin, mutta varmaa on se, että sen hajoaminen on suomalaisille nokkamiehille ja johtonaisille taas kerran täysi yllätys. Ei pitäisi olla, mutta tulee olemaan. Vaikka federalistisen ideologian haaksirikko näkyy selvästi Brexitissä, Unkarissa, Puolassa ja Kataloniassa, suomalaiset elävät yhtä toiveittensa satumaassa ja uskovat unelmiensa toteen. EU tulee kaatumaan euroon, tekemällä tehtyyn valuuttaan, joka ei tule koskaan toimimaan normaalisti koko Euroopan alueella. Siitä pitävät huolen jäsenmaiden keskinäiset erot, joita ei koskaan tulla paikkaamaan.

Euroopan unioni tulee hajoamaan maahanmuuttokysymykseen. Oikeastaan se jo hajosi siihen. Britit halusivat omien rajojensa kontrollin takaisin itselleen. Se oli yksi keskeisimpiä Brexitin syitä. Moista taivasteltiin rasismina ja ties minä, vaikka kyse on vain valtiollisen suvereniteetin ilmaisusta. Se ei suomalaisille poliitikoille kelpaa, koska mikä tahansa itsenäisyyttä osoittava asia on heidän globalistisissa päiväunissaan kauhistus. Suomalaiset poliitikot ottivat nöyrästi vastaan kymmeniä tuhansia muualta Euroopasta tulleita maahanmuuttajia, vaikka heidät kaikki olisi voitu käännyttää Dublinin sopimuksen perusteella. Tämä hallitsematon, mutta  järjestetty maahanmuutto on hajoittanut suomalaistakin yhteiskuntaa, ja EU-mitassa se tulee kaatamaan koko unionin.

(Kuvaa käytetty artistin, Steve Brightin, luvalla)

Tuolloin, kymmenien tuhansien maahanmuuttajien virratessa kenenkään estelmättä lännestä maahamme, suomalaiset poliitikot olivat yhteisrintamassa taistelemassa itärajan maahanmuuttoa vastaan. Tätä perusteltiin Dublinin sopimuksella, vaikkei Venäjä edes ole sopimuksen osapuoli, ja vaikka itärajan koko maahanmuutto oli alle kolmaskymmenesosa länsirajan vyörystä. Eikä siinä mitään, mutta nyt oikeisto ja vasemmisto ovat yksissä tuumin avanneet portit EU:n ulkopuoliselle työvoimalle. Tämähän tarkoittaa sitä, että niin halutessaan Venäjä voisi milloin tahansa avata rajansa länteen pyrkijöille, ja se olisi poliitikkojemme mielestä hieno asia. Sehän olisi juuri tätä heidän haluamaansa EU:n ulkopuolisen työvoiman maahanmuuttoa.

Uudet talousmahdit ja Suomi

Varsin harvalukuinen suomalaisten yritysjohtajien porukka on selvillä siitä mitä maailmantaloudessa oikeasti tapahtuu. He ovat tehneet kaikkensa pysyäkseen Venäjän markkinoilla ja sitä myöten BRICS-maiden sisällä. Suomalaisten idioottitoimittajien unohtama BRICS on jo nyt maailman talouden mahtitekijä. Venäjän, Intian ja Kiinan muodostama talousyhteisö on jo koko Euroopan unionia mahtavampi taloudessa ja tietenkin väkiluvussa. Yhdysvallat panee vielä hanttiin, mutta tulee siirtämään fokuksensa noihin maihin lähitulevaisuudessa. Presidentti Trumpin Kiinan-vierailun aikana tehtiin 77 miljardin dollarin kaupat kuin ohimennen. Se oli voitto Trumpille, sillä Kiina on johdonmukaisesti vetäytynyt USA:sta viimeiset viisi vuotta.

Intiassa, Kiinassa ja Venäjällä ja niiden vaikutuspiirissä on jo nyt valtaosa maailman tuotannosta, siis kaikesta tuotannosta, mukaan lukien viihdeteollisuus, raskas teollisuus, kulutustavarateollisuus, autoteollisuus, tekstiiliteollisuus, elektroniikkateollisuus jne. Maailman pääomista valtaosa on jo noissa maissa. Suurin osa maailman rikkaimmista on jo noissa maissa. Suurin osa maapallon väestöstä on noissa maissa. Ja meillä noihin maihin suhtaudutaan ikään kuin ne olisivat köyhiä tunkiokasoja. Toimittajilla ei ole mitään käsitystä noiden maiden talousmahdista ja siksi he eivät edes ymmärrä missä maailma menee.

Seuraavan parin vuosikymmenen aikana noissa maissa tulee olemaan valtaosa maailman kulutuskapasiteetista. Jo nyt noiden kolmen maan kuluttajista sadoilla miljoonilla on eurooppalainen kulutuskapasiteetti. Tulevaisuudessa tuo määrä vain kasvaa. Euroopassa kulutuskapasiteettia painetaan alas hallitusten toimesta kaikin tavoin, myös meillä. Venäjä ohitti viimevuonna Yhdysvallat maailman suurimpana viljanviejänä. Asiasta ollaan oltu Suomessa hyvin hiljaa. Kiina ohitti Yhdysvallat maailman suurimpana taloutena toissa vuonna. Siitäkään ei Suomessa haluta huudella.

Saudeilla on käsittämättömiä määriä pääomaa, käteistä, käytössään. Kuvitteleeko joku, että he ovat huvikseen lämmitelleet välejään Venäjään? Uskooko joku, että on sattumaa, että Kiinassa pyörii saudipankkiireita? Saudit ovat pitäneet rahoillaan lännen finanssikorttitaloa pystyssä viime aikoihin saakka. Mitä luulette käyvän sinä päivänä, kun saudit päättävät siirtää pelimerkkinsä lännestä itään?

Kiina aikoo investoida lähivuosikymmeninä lähes kuusikymmentä miljardia arktisille alueille Venäjän kanssa, mutta suomalaiset olivat historiallisen Kiinan presidentin vierailun aikana kiinnostuneempia pandoista. Norjalaiset ovat jo perustaneet yhteisyrityksen Venäjän kanssa Barentsin alueen kaasu- ja öljyvarantojen hyödyntämiseksi. Saksalaiset autonvalmistajat avaavat tehtaitaan Venäjälle. Hiljattain Mercedes-Benz ilmoitti avaavansa sinne kolme tehdasta. Miksikö? Koska tulevaisuus on siellä. Ei ”eurooppalaisilla sisämarkkinoilla”.

Suomi takertuu hukkuvaan

Kuva: Albert Edelfelt via Wikimedia Commons (CC0)

Suomalaiset poliitikot ja suomalaisten pankkien kaikenkarvaiset asiantuntijat, jotka eivät vielä toistaiseksi ole koskaan osuneet ennustuksissaan oikeaan, puhua pälisevät Euroopan unionista ja sisämarkkinoista, vaikka se korttitalo tulee kaatumaan ja voi kaatua milloin tahansa. Olemme mukana Venäjän vastaisessa pakoterintamassa, yksin. Kukaan muu ei edes noteeraa sellaista enää. Vain me seisomme sen sillan päässä kuin Sven Tuuva aikoinaan.

Ilmeisesti suomalaisten poliitikkojen unelma on se, että tuhoutuneen, kaatuneen Suomen luokse ratsastaa ruotsalaisaatelinen, joka toteaa ettei Suomella ollut paljoakaan aivoja, mutta suuri sydän. Tai jotakin tuollaista.

Se on selvää, että Suomi tulee näillä linjauksilla taas kerran putoamaan puusta niin, että mätkähtää.
¤


¤

Sami Parkkonen on blogisti, joka on kirjoittanut poliittisesti epäkorrektia kommentaaria vuodesta 2013.

 

Kirjoitus on julkaistu alunperin kirjoittajan blogissa 29.11.2017.
¤

Kuva: Vesa Raiskila, lippu: Pixabay
Kuvankäsittely: Vesa Raiskila

64 KOMMENTTIA

 1. USA, NATO-maat, EU-maat kaatuvat sairaaseen ns. paratiisi-kapitalismiin, josta Suomessa on esimerkkinä vaikkapa Sote.

  Paratiisi-kapitalismi syntyi markkinatalouskapitalismiin kun kapitalismissa loppui aito tuotantoon ja innovaatioihin perustuva kasvu.

  Brexitissä ei ollut kyse maahanmuutosta vaan siitä, että paratiisi-kapitalismi halsi irti ja eroon EUn vanhanaikaisesta markkinatalous-byrokratia -taloudesta.

  Paratiisi-kapitalismi ei tietenkään voi olla mikään talous-yhteiskuntajärjestys, koska se on markknatalouskapitalismin syöpä, jota kapitalistit, EU, poliitikot eivät pysty parantamaan, koska eivät ymmärrä sitä ja koska osa, jskin pieni osa kapitalisteista saa siitä valtavat voitot.

  Paratiisikapitalismissa on kyse siitä, että USAn, NATO-maiden, EUn taloutta vetävät ja johtavat paratiisisaariyhtiöt eivät keskity tuotantoon, innvaatioihin vaan yritysten myyntiarvoon, myyntiin, spekulaatioihin, lainoitukseen, palkkojen ja muiden kustannusten leikkauksiin, eläkkeiden, sosiaaliturvan leikkauksiin, loma-ajan lyhennyksiin, poliitikkojen lobbaukseen ja veronkiertoon.

  Paratiisisaarten yhtiöitä johtaa ja omistaa pieni joukko henkilöitä, jotka eivät tunne yritystoimintaa vaan vain pörssi-, finanssi-, rahoitus-, pankki-, lainoitustoimintaa.

  Paratiisiyhtiöden jhtohenkilöt ovat äkkirikkaita, jotka juoksuttavat poliitikkoja, Suomessa mm. Sipilää, Soinia, Orpoa, Stubbia, Sauli Niinistöä, Rinnettä, Jussi Niinistöä ja keräävät rahaa, myyntivoittoja itselleen ja rahoittajilleen.

  • ”Brexitissä ei ollut kyse maahanmuutosta”

   Kyllä siihen paljon sekin vaikutti, vaikka toki paljon muitakin syitä tietysti löytyi.
   Laajamittainen maahanmuutto tuhoaa lopulta minkä tahansa valtion talouden ja aiheuttaa vakavia sisäisiä ongelmia!

   Hyvä video David sedältä, jossa hän tuo hyvin esille salattuja asioita suhteessa EU:n, jotka ovat nyt paljastuneet Briteille:

   https://www.youtube.com/watch?v=qmp8UCPpa8I

   • Henning Witten mukaan David Icke on kuin Jeesus: hän kertoo totuuden.

    (Witte on saksalais-ruotsalainen oikeustiet.toht. ja mm. Estonian uhrien omaisten asianajaja. Hän ylläpitää yhtä todellista vaihtoehtomedia-sivustoa whitetv.se, jolle tehtyjä hakuja Google sensuroi)

  • Samaa paratiisi-kapitalismia löytyy EU:n sisältä yllin kyllin, eikä siihen ole puututtu!
   Ei sen takia kenenkään rahamaailman pirun tarvitse EU:sta erota.

   • Höpö höpö, näkee että et ymmärrä hölväsen pölästiä paratiisi-kapitalismista ja Brexitistä.

    Brexitiä ajoivat Britanniassa finanssiala, pankit, sijoittajayritykset, brittiläiset paratiisiyhtiöt.

    • Lopeta paskapuheet Tim!
     Sinä olet juuri se lapsellinen joka ei ymmärrä.

     Brexitiä VASTUSTIVAT juuri pankit ym. vaikutusvaltaiset tahot.

     Bank of England varoitteli brexit äänestyksen alla seuraamuksista, ja monet pankit ja muut suuret toimijat uhkailivat, että voisivat siirtyä pois Briteistä, mikäli brexit toteutuisi!

     Helmikuussa 2016, Britannian 36:en suurimman yrityksen johtajat, kehottivat äänestäjiä pysymään EU:n kannalla.

     Myös CBI(confederation of british industry), Britannian tehokkaimpia ja vaikutusvaltaisimpia business organisaatioita varoitteli ja peloitteli äänestäjiä seuraamuksista, mikäli Britannia jättäisi EU:n.

     Jos olisit seurannut Brittimediaa brexitin alla, tietäisit tämän.

     • Höpö höpö,

      brittipankit, finanssipiirit, oikeisto kannatti Brexitiä ja kannattaa tänä päivänä.

      Bank of England ei ollut koko Englannin pankkimaailma eikä finanssimaailma lainkaan eikä se ollut edes vain Englannin pankki vaan mitä suuremmassa määrin EUn pankki.

      Brexit-pelko oli loogista, sillä Brexitin jälkeen EUssa alettiin paljastaa paratiisisaaria ja brittiyritysten ja brittihenkilöiden sijoituksia niissä kun suuri osa paratiisisaarien yrityksistä oli ja on brittiläisiä.

     • Tim, eivät kannattaneet, lopeta satuilu!

      Bank of England on englannin keskuspankki, eli koko pankkisektorin voimakkainta ydintä.
      Paratiisisaari paljastuksilla ei ole mitään tekemistä brexitin kanssa!

     • Heh heh johan pistit täysin pölhön, että Bank of England oli EUssa pankkisektorin eli paratiisikapitalisminkin ydintä, ei ollut vaan oli mm. EU talouden ydintä, mutta nyt Brexitin ansiosta voi olla ja osittain on Britannian talouden ja paratiisitalouden ydintä.

     • Kuulepas avohoitoyksikön taloustieteilijä. minä en todellakaan sanonut:

      ”EUssa pankkisektorin eli paratiisikapitalisminkin ydintä”

      Tämä ovat sinun sairaan pääsi tuotantoa!

      Britannia ei todellakaan ole ainoa maa, joka on sijoittanut paratiiseihin, sinne ovat sijoittaneet KAIKKI!

     • Aina tätä samaa kun et ymmärrä omia puheitasi.

      Sinä väitit että Britannan pankit vastustivat Brexitiä kun Bank of England vastusti.

      Pieni oppitunti on paikallaan:

      Bank of England oli Britannian EU-pankki. Tyhmempikin ymmärtää, että Bank of England ei halunnut erota EUsta.

      Mutta Bank of Englandn ja EUn mielipiteellä ei ollut eikä ole mitään merkitystä paratiisikapitalismin pankeille, rahoituslaitoksille, luottolaitoksille jne.

     • Voi pyhä yksinkertaisuus.

      Nyt ei ole kysymys siitä, kuka, ketkä sijoittavat paratiissaarille vaan siitä, ketkä paratiisibusinesta pyörittää.

      Britannia on ylivoimainen, ehdoton Ykkönen.

     • Tim, kommenteistasi näkee, että et ymmärrä pankkitoiminnan päälle yhtään mitään.

      Veroparatiiseihin ovat sijoittaneet kaikki länsimaat ja jopa Afrikkakin.

      Noin 60 prosenttia maailmankaupasta käydään monikansallisten suuryritysten toimesta. Kirjanpitokikkailulla ne siirtävät voitot verottomiin paratiiseihin ja kirjaavat menonsa korkean verotuksen maissa.

      Vain seitsemän prosenttia näistä harmaalla alueella olevista markkinoista on ”varsinaisilla” veroparatiisisaarilla.

      On totta että suurelta osin veronkierto junaillaan OECD-maiden keskuksissa, etunenässä Yhdysvallat, Iso-Britannia ja Irlanti, mutta nämä valtiot eivät itse varsinaisesti pyöritä mitään paratiisikikkailua, vaan kansainväliset suuryritykset/pankit, sijoitusyhtiöt ym. jotka toimivat näiden alueeella!

      Sveitsi on maailman suurin veroparatiisivaltio, jossa verojen kierto ei ole edes rikos!

      Nämä paratiisikikkailut eivät kuitenkaan olleet mikään pääsyy EU.sta eroamiselle, samanlaista kikkailua harrastetaan EU:n sisällä valtavissa mittasuhteissa, lisäksi EU:n sisällä toimivat suurpankit pesevät miljardien edestä mm. mafian ym. rikollisjärjestöjen rahoja.

     • On sinulla kova pää, et opi mitään. Se on tyhmyyttä.

      Toistetaan: Brexitissä ei ollut kysymys sijoittajsta vaan niistä yhtiöistä, yrityksistä, pankeista, rahoituslaitoksista, luottolaitoksista, jotka pyörittävät paratiisitoimintaa, yritysostoja ja veronkiertoa.

      Ja toistetaan tämäkin: EUn ulkopuolella paratiisiyhtiöiden on helpompi toimia. EU on ja oli niille haitta (äläkä nyt jauha sijoittajista).

     • Jos olisit osannut ajatella niin olisit osannut seurata mitä Brexitissä tapahtui, miksi ja mitä siitä seurasi.

      Noin niin kuin vinkiksi, vaikka et vinkkiä ymmärtäisikään, että kun Brexit päätettiin, 136 pankkia ilmoitti heti haluavansa jatkaa toimintaansa Brexit-Britanniassa.

      Osaatko Diabolik ollenkaan arvata, miksiköhän?

     • Ne ketkä äänestivät brexitistä, siis päättivät siitä, toteutuuko se vai ei, eivät olleet rikollisesti toimivia talouden suuria toimijoita, vaan tavallisia Britannian kansalaisia!

      Juuri heille kysymys oli ennen muuta kansallisen itsemääräämisoikeuden takaisin saamisesta EU:n korruptoituneiden byrokraattien käsistä! He eivät kannattaneet veronkiertoa, vaan olivat sitä vastaan aivan kuten muuallakin maailmassa tavalliset kansalaiset.

      Kukaan ei äänestäessään kysynyt rikollisesti toimivien pankkien, sijoitusyhtijöiden ym. mielipidettä, vaan äänestivät itsensä ja lastensa tulevaisuuden puolesta!

      Tämä on ilmeisesti liian vaikeaa pikkusieluiselle, Stalinin aikoja haikailevalle Timille käsittää!??

     • Kaikki ei sinulla ole kotona kun sekotat vielä Stalininkin Brexitiin.

      Britanniassa tavallinen kansa äänesti niin kuin tavallnen kansa innostettiin äänestämään ja sen sallittiin äänestävän.

      Todettakoon vielä, että brittiläisten paratiisiyhtiöiden omistajat eivät ole tavallisia ihmisiä vaan miljardöörejä ja miljonäärejä.

      I miljardööri tai 1 miljonääri vastaa tuhansia ja satojatuhansia tavallisia brittejä kun ne kyykyttävät poliitikkoja ja mediaakin.

     • Tim, en sekoittanut Stalinia brexitiin vaan sinuun, ja aiheesta!
      Jos muuta näit, mene silmälääkäriin.

      ”Britanniassa tavallinen kansa äänesti niin kuin tavallnen kansa innostettiin äänestämään ja sen sallittiin äänestävän”

      Väitätkö, että äänestystulos oli korjailtu?

      ”Todettakoon vielä, että brittiläisten paratiisiyhtiöiden omistajat eivät ole tavallisia ihmisiä vaan miljardöörejä ja miljonäärejä”

      No, eivät tietenkään, ei kukaan ole mitään muuta väittänytkään.

      Ne paratiisikeinottelijat eivät päättäneet kansan puolesta yhtään mitään!

      EU ei myöskään ole mikään pyhimys mitä tulee verojen kiertoon, eikä se ollut syy ulos siitä lähtemiselle.
      Sen sisällä kierretään veroja lähes 100 miljardilla, sekä EU:n alueella suuret pankit ja suuryritykset ovat mukana pesemässä kansainvälisen rikollisuuden rahoja. Mafian, ihmiskaupan, asekaupan ym. laittomia varoja.

      Lisäksi EU:n sisällä pyörii massiivinen vedonlyönti rikollisuus, joka on miljardien arvoista.

     • Sinulla alkaa taas olla niin paniikinomaista lapsenaivoista juttua kun housusi on jo kintuissa että korjaan vain jonkun typeryyden ja valheesi.

      – sinä sekotit tähän paratiisikeskusteluun Stalinin joka eli ja toimi joskus 30-, 40-, 50- luvulla ja jolla ei ole todistettavasti mitään tekemistä tämän päivän talouskuppauksilla.

      – miten niin korjailtu: paratiisisaaren yhtiöiden miljardöörit, miljonäärit ja satojen miljoonien, miljoonien sijoittajat omistavat mediasta suuren osan mm. Britanniassa.

      – paratiisimiljardöörit päättävät mitä suurimmassa määrin Britannian taloudesta ja erittäin monen ja merkittävän yrityksen taloudesta.

      – paratiisiyhtiöillä, sijoituksilla kierretään veroja, erityisesti EUn kansalaiset.

     • ”Sinulla alkaa taas olla niin paniikinomaista lapsenaivoista juttua kun housusi on jo kintuissa”

      Ei tämä paskanjauhaminen kanssasi niin kiihottavaa ole, että tarvitsisi housuja riisua!
      Jos sinusta on, en tahdo siitä kuulla.

      Oliko sinulla jotain uutta lisättävää edellisiin?
      Lässytät itsestäänselvyyksiä, aivan kuin jollekin helvetin kakaralle.

      Paratiisimiljardöörit EIVÄT edelleenkään päättäneet, kumpaa vaihtoehtoa kansa äänesti!

      Minä en sekoittanut Stalinia veroparatiiseihin, vaan sinuun joka haikailet kommunismia takaisin.

     • Voi herranlettas,

      paratiisiyrittäjät niin britit, ruotsalaiset, ranskalaiset, saksalaiset, italialaiset kuin venäläisetkin päättivät, että 1) Brexitistä tehdään kansanäänestys 2) Brexitiä on äänestettävä,

      niin kuin sitten tapahtuikin.

      Stalin kuoli 1953. Hän oli Neuvostoliiton johtaja eikä hänellä ole mitään tekemistä paratiisiyhtiöiden ja paratiisikapitalismin kanssa.

 2. Paratiisi-kapitalsmi synnyttää taloudessa samanlaisia vastuunpakoilijoita kuin Sauli Niinistö on politiikassa. He eivät ota vastuuta tekemisistään vaan menevät muiden seläntaakse..

  Paratiisi-kapitalismissa paratiisisaaren veronkiertoyhtiöt ostavat yrityksiä ja tekevät likaiset työt mm. kiertävät veroja, potkivat työntekijöitä pellolle, riskilainoittavat yrityksiä tavoilla, ehdoilla, määrillä, joita oikeat yrittäjät ja yrittäjäomistajat eivät itse tekisi tai eivät voi tehdä.

  Paratiisikapitalistit eivät kuitenkaan vastaa siitä, kun ja jos tuhoavat yrityksen.

 3. Maallemme kohtalokasta on ollut ’niinistöityminen’ eli kaikessa liittyminen hukkuvaan anglo-sionistiseen länteen. Se on kahle josta on nyt vaikea päästä irti kun ässiä ei enää pelissä jaeta ja vie mennessään kohti perikatoa.
  NL:n ja kommunismin pelko on ollut hysteeristä vaikkei koko NL:a ole ollut olemassakaan enää aikoihin kun troskilaiset sionistit epäonnistuivat Venäjän kaappauksessaan eivätkä saaneet luotua ’sionistista kommunismia’ jossa vain yksi joukko korjaa potin.
  Putin tuli väliin ja pelasti maan joka nyt on menossa vahvasti eteenpäin kun meillä on pakki päällä ja peruutamme.
  The Saker kertoo oman tarinansa kuinka hänestä tuli ’Kremlin trolli’ joiden määrä on koko ajan kasvussa maailmalla

  https://www.amazon.com/Putins-Praetorians-Confessions-Kremlin-Trolls-ebook/dp/B076SS88CP/
  Book excerpt: How I became a Kremlin troll by The Saker
  https://thesaker.is/book-excerpt-how-i-became-a-kremlin-troll-by-the-saker/
  We need to show the world that there is what I call “another West” which, far from being russophobic is, in fact, capable of producing real friends and even defenders of Russia.  So, please, do your part, help Phil in his heroic struggle, get the paper version of the book and review it on Amazon!
  Thanks a lot for your help, hugs and cheers,
  The Saker

  How I became a Kremlin troll by The Saker
  By birth, experience, and training, I truly had everything needed to hate Putin.  I was born in a family of “White Russians” whose anti-Communism was total and visceral.
  My childhood was filled with (mostly true) stories about atrocities and massacres committed by the Bolsheviks during the revolution and subsequent civil war.  Since my father had left me, I had an exiled Russian Orthodox Archbishop as a spiritual father, and through him, I learned of all the genocidal persecutions the Bolsheviks unleashed against the Orthodox Church.

  Kirja-poiminta: Kuinka minusta kasvoi Kremlin trolli
  https://thesaker.is/book-excerpt-how-i-became-a-kremlin-troll-by-the-saker/
  ”Meidän on osoitettava maailmalle, että se mitä kutsun ”toiseksi länneksi”, joka ei todellakaan ole russofobinen, kykenee todellakin tuottamaan todellisia ystäviä ja jopa Venäjän puolustajia. Joten, tee osasi, auta Philia hänen sankarillisessa taistelussaan, tilaa kirjan paperiversio Amazon’sta!
  Paljon kiitoksia avusta, halauksia ja terveisiä”
  Saker
  — itse tilasin jo kirjan josta alla oleva ote.

  Kuinka minusta kasvoi Kremlin trolli — The Saker
  ”Syntymän, kokemuksen ja koulutuksen kautta minulla oli todella kaikki, mitä tarvitsin Putinin vihaamiseen. Synnyin ”valkoisten venäläisten” perheeseen, jonka kommunismin viha oli täydellistä ja lihallista.
  Lapsuuteni oli täynnä (pääosin todellisia) tarinoita julmuuksista ja joukkomurhista, joihin bolsheviksit olivat syyllistyneet vallankumouksen ja myöhemmin sisällissodan aikana. Koska isäni oli jättänyt minut, minulla oli maasta paennut venäläinen ortodoksinen arkkipiispa henkisenä isänä, ja hänen kauttaan olen oppinut kaikista niistä kansanmurhista ja vainoista, joita bolsevikit käynnistivät ortodoksista kirkkoa vastaan.
  16-vuotiaana olin jo lukenut ”Gulagin saariston” kolme osaa ja tutustuin huolellisesti toisen maailmansodan historiaan. 18-vuotiaana olin mukana lukuisissa Neuvostoliiton vastaisissa toimissa, kuten Neuvostoliiton vastaisen diplomaattisen postin jakelussa Neuvostoliiton diplomaattien postilaatikoihin tai järjestämässä kiellettyjen kirjojen laitonta maahantuontia Neuvostoliiton kauppamerenkulku- ja kalastuslaivaston kautta (useimmiten niiden asemalla Kanariansaarilla). Olin myös tekemässä yhteistyötä ortodoksisten kristittyjen salaisen ryhmän kanssa, joka lähetti pääasiassa rahan muodossa apua vangittujen toisinajattelijoiden perheille. Ja koska osasin sujuvasti venäjää, sotilaa-urani vei minut sähköisen sodankäynnin peruskoulutukseen, joka oli sveitsiläisen sotilasesikunnan pääsihteeristön erityisosaston yksikkö, ja minusta tuli Sveitsin strategisen tiedustelupalvelun sotilaallinen analyytikko.
  Neuvostoliiton viranomaiset olivat jo pitkään ’listanneet’ minut ja koko perheeni, eikä niin vaarallisia Neuvostoliiton vastaisia ​​aktivisteja kuin minä, voinut päästää matkustamaan Venäjälle ennen kommunismin kaatumista 1991, jolloin otin välittömästi ensimmäisen saatavilla olevan lennon ja lähdin Moskovaan, jossa GKChP: n vallankaappausta vastaan ​​rakennetut barrikadit olivat edelleen paikallaan.
  Todellakin, tällöin olin täydellinen Neuvostoliiton vastainen aktivisti ja kovan linjan antikommunisti. Otin jopa valokuvan itsestäni, jossa seisoin Felix Derzhinskin (ChK: n perustaja – Neuvostoliiton ensimmäinen salainen poliisi) kaadetun patsaan vieressä jalka patsaan kurkulla. Sinä päivänä tunsin, että voittoni oli toteutunut. Se oli myös lyhytikäinen.
  Sen sijaan, että olisi tuonut kauan kärsineelle Venäjälle vapauden, rauhan ja hyvinvointia kommunismin ja Neuvostoliiton romahdus sai aikaan vain kaaoksen, köyhyyden, väkivallan ja viheliäisen pahimman luokan hyväksikäytön. Olin järkyttynyt….lisää linkistä

  At the age of 16, I had already read the three volumes of the “Gulag Archipelago” and carefully studied the history of WWII.  By 18 I was involved in numerous anti-Soviet activities such as distributing anti-Soviet propaganda in the mailboxes of Soviet diplomats or organizing the illegal importation of banned books into the Soviet Union through the Soviet merchant marine and fishing fleet (mostly at their station in the Canary Islands).  I was also working with an undercover group of Orthodox Christians sending help, mainly in the form of money, to the families of jailed dissidents. And since I was fluent in Russian, my military career took me from a basic training in electronic warfare, to a special unit of linguists for the General Staff of the Swiss military, to becoming a military analyst for the strategic intelligence service of Switzerland.
  The Soviet authorities had long listed me, and my entire family, as dangerous anti-Soviet activists and I, therefore, could not travel to Russia until the fall of Communism in 1991 when I immediately caught the first available flight and got to Moscow while the barricades built against the GKChP coup were still standing.   Truly, by this fateful month of August 1991, I was a perfect anti-Soviet activist and an anti-Communist hardliner.  I even took a photo of myself standing next to the collapsed statue of Felix Derzhinsky (the founder of the ChK – the first Soviet Secret police) with my boot pressed on his iron throat.  That day I felt that my victory was total.  It was also short-lived.
  Instead of bringing the long-suffering Russian people freedom, peace, and prosperity, the end of Communism in Russia only brought chaos, poverty, violence, and abject exploitation by the worst class of scum the defunct Soviet system had produced.  I was horrified.

  • jatkoa…
   Saker sanoo olleensa järkyttynyt. Mistä?
   Koska lukijoissa on varmaan englantia osaamattomia niin teen pienen lisäyksen ja kerron miksi Saker oli järkyttynyt. Saker jatkaa:

   ”Toisin kuin monet muut Neuvostoliiton vastustajat, jotka olivat myös russofoobeja, en koskaan yhdistänyt kansaani ja sitä sortavaa kommunistista hallintoa. Joten kun iloitsin yhden kauhun loputtua, olin myös järkyttynyt nähdessäni, että toinen oli ottanut sen paikan.
   Vieläkin pahempaa … oli kiistatonta että länsimailla oli aktiivinen rooli kaikessa ja kaikessa Venäjän vastaisten toimien muodostamisessa, venäläisten gangstereiden täydellisessä suojelussa ja Wahabin kapinallisten tukemisessa Tšetšeniassa sekä sen propagandakoneen rahoittamisessa, joka yritti kääntää venäläiset ihmiset mielettömien länsimaisten ”neuvonantajien” kuulijoiksi (joo, oikein!) kaikissa tärkeimmissä ministeriöissä.
   Oligarkit ryöstivät Venäjää ja aiheuttivat mittaamatonta kärsimystä, ja koko länsi, ns. ”Vapaa maailma”, ei ainoastaan ​​auttanut, vaan se auttoi kaikkia Venäjän vihollisia kaikin resurssein.
   Pian NATO-joukot hyökkäsivät Serbiaan, Venäjän historiallisen liittolaisen kimppuun, mikä rikkoi täysin kansainvälisen oikeuden pyhiä periaatteita. Itä-Saksa liittyi välittömästi Länsi-Saksaan ja NATO työnsi itsensä mahdollisimman pitkälle itään.
   En voinut uskoa, että kaikki tämä voitiin selittää vain Neuvostoliiton armeijan pelolla tai reaktiona kommunistisen maailman vallankumousteoriaan. Itse asiassa minulle alkoi selvitä, että länsimaalaiset eliitit eivät vihanneet Neuvostoliiton järjestelmää tai ideologiaa sinänsä, vaan he vihasivat Venäjää itseään ja sitä kulttuuria ja sivilisaatiota, jonka se oli luonut.”

   Vaikea kieltää etteikö tuossa olisi perää. Nykytilanne, joka on jatkoa tuolle kertoo hyvin missä on menty ja kuinka otteet ovat vain kiristyneet. Vailla mitään kunnollisia perusteita Venäjää ahdistetaan ja pommitetaan tavalla joka ei kestä päivänvaloa. Lännen kansat on onnistuttu manipuloimaan russofoobisiksi ja ikävä kyllä myös oman maamme johto.
   Sille että Putin kaiken lännen harjoittaman mielivallan keskellä on pitänyt maansa suvereenina ja rauhallisena jossa ei juuri ole niitä ongelmia joista länsi kärsii, ja onnistunut säilyttämään ortodoksisen uskonnon maan valtauskontona, voi todella nostaa hattua.
   Ja ennen muuta sille että hänen (Kiinaa unohtamatta) ansiostaan maailmalla on todellinen vastavoima nykyisten globalistien hankkeelle: maailmaa tuhoavalle ja sen kansat orjuuttavalle korporaatio-kommunismille.
   Onko tämä nyky-Venäjän järkeä vailla oleva paranoidinen vaino ja sodalla uhkailu nwo-mafian globalistien kostoa sille että he menettivät Venäjän ja nyt epätoivoisina yrittävät sen uudelleen valtaamista?
   Paradoksaalista että se on johtanut aivan päinvastaiseen: Venäjä on nyt vahvempi ja itsenäisempi kuin koskaan ennen. Mahdoton voitettavaksi.

 4. Kerrotaan ettei Melania Trumpkaan viihtyisi ’trumpilaisessa kapitalismissa’

  Melania Trump Is Not Enjoying Life as the First Lady: Report
  A close friend maintains she never wanted this.
  First Lady Melania Trump has only haltingly warmed to her role in President Donald Trump’s administration and still seems “very much alone in her position’ with a bare-bones staff and little in the way of an agenda, said Vanity Fair on Sunday.
  “This isn’t something she wanted and it isn’t something she ever thought he’d win,” said a longtime friend of Mrs. Trump to Vanity Fair‘s Sarah Ellison. “She didn’t want this come hell or high water. I don’t think she thought it was going to happen.”
  The first lady’s friends are “divided when it comes to how she feels about her husband,” Ellison reported. “One told me that it is ‘old news’ that she and her husband live essentially separate lives.”
  After Mrs. Trump batted the president’s hand awaywhen he tried to hold hands with her, rumors of a loveless marriage flew and some speculated that the couple could be approaching a divorce.
  “She can’t stand him,” said Joy Behar of “The View” after watching video of the now-infamous hand-slap.
  Some have even speculated that the former model so loathes her husband that she employs a body double to occasionally accompany him to public events.
  https://www.alternet.org/news-amp-politics/melania-trump-not-enjoying-life-first-lady-report

  “Donald Trump is a bigot. And what he’s doing is he’s appealing to bigots in this country.”
  https://www.alternet.org/news-amp-politics/princeton-professor-trump-represents-rot-heart-country

 5. Meillä suomalaisilla kävi onni, että Sauli Niinistö ja kokoomus eivät saaneet Suomea liitetyksi NATOon osana Venäjän vastaista taloussotaa nyt kun Venäjän talous taas kasvaa USAn, NATOn, Sauli Niinistön Venäjän vastaisesta taloussodasta ja sanktioista huolimatta.

  USA, NATO-maat ja EU tarjoavat paratiisi-kapitalismia ja EUn byrokratia-kapitalismia kun taas Venäjä ja Kiina tarjoavat sitä perinteistä ”vanhaa kunnon” investointi-tuotanto-kapitalismia.

 6. Toivotaan täydellistä hallinnon muutosta mukaan lukien petturi Niinistön lemppaaminen pois!Toivotaan että Huhtasaari ja Väyrynen ahdistaa isäntämaa Saulin nurkkaan!

 7. ”Emeritusprofessori Vihavaisen arvio Storhaugin kirjasta ”Islam, yhdestoista vitsaus”

  Emeritusprofessori Timo Vihavainen esittelee Hege Storhaugin kirjoittaman kirjan ”Islam, yhdestoista vitsaus”, joka on käännetty nyt myös suomeksi. Vihavaisen mukaan jokaisen suomalaisen poliitikon pitäisi lukea kirja. ”Sen he ovat velkaa valitsijoilleen”.

  Kirja perustuu asiantuntemukseen
  Kirjan kirjoittaja Hege Storhaug on norjalainen toimittaja, kirjailija ja poliittinen aktivisti, jota työskentelee Human Rights Service -säätiössä. Hän on osallistunut keskusteluihin pakkoavioliitoista, sukupuolielinten silpomisesta, islamismista ja yleisesti integraatio-ongelmista ja maahanmuuttopolitiikasta. Hän on julkaissut useita kirjoja näistä aihepiiristä…”

  Koko artikkeli: https://mvlehti.net/2017/11/30/emeritusprofessori-vihavaisen-arvio-storhaugin-kirjasta-islam-yhdestoista-vitsaus/

  Syksyllä 2015 PettUri Urpo avasi portit apposen ammolleen tuolle ”yhdennelletoista vitsaukselle” maahamme, vaikka olisi voinut käännyttää kaikki sitä edustavat ja muut kaikkiaan 30000 maahantunkeutujaa, elintasopakolaista ja muuta onnenonkijaa välittömästi takaisin turvalliseen maahan Ruotsiin Dublinin sopimuksen perusteella. – Portteja ei ole edelleenkään suljettu eikä Brysseliä kumartavalla EUnukeista koostuvalla hallituksella näytä olevan aikomustakaan sulkea niitä.
  Joukko suomalaisiakin maanpettureita on nyttemmin hyväksynyt tuon Dublinin sopimuksen vesittämisen – valmistautukaamme mutavyöryyn Afrikasta!

  • ’..Portteja ei ole edelleenkään suljettu eikä Brysseliä kumartavalla EUnukeista koostuvalla hallituksella näytä olevan aikomustakaan sulkea niitä..’

   Tämähän tässä on juuri se ydinasia, ei islam. Miksi portit ovat auki? Olen aina kummastellut miksi tätä islam-vihaa lietsovaa propagandaa nyt syötetään meille ja koko Euroopalle. Ja koko maailmalle.
   En ole lukenut kirjaa mutta olisi mielenkiintoista tietää mitä ja ketä tuo kirjoittaja todella edustaa ja onko hän vain pelkkä ’kontrolloitu oppositio’? Sekin vaara on olemassa, varsinkin kun kirjaa on jaettu paljon.
   Kuka on tämän lietsotun islam-vihan takana ja miksi?
   Onko Vihavainen tuonut esiin ajatuksia siitä? Ei minusta. Miksi tämä Länsimaiselle kulttuurille vihamielinen totalitaarinen liike on valloittanut Euroopan?
   ”Koko islamin hyökkäys Eurooppaan, kolmas jihad, on uusi ilmiö. On lähes käsittämätöntä, miten paljon vaivaa uhrataan sen todistelemiseksi, ettei islamista (”oikeasta islamista”) ole kenellekään haittaa eikä vaaraa,” toteaa Vihavainen mm.
   Mutta eihän nyt ole vain kysymys islamin hyökkäyksestä tänne vaan siitä että joku taho on tuon invaasion tänne junaillut ja se palvelee sen intressejä!
   Eikö silloin sen tahon päätä pitäisi vaatia vadille sillä eihän pelkkä islamin arvostelu ja taistelu täällä pakolaisia vastaan auta tämän hajottavan muuttoliikkeen hillitsemisessä. Se tulee jatkumaan.

   Miksi nyt tällainen viha-aalto on saatu käynnistettyä kun islam uskontona on ollut olemassa ties kuinka kauan?
   Onko se saatu luotua koska ’joku ylempi taho’ on toiminut niin, että on ensin perustettu EU jonka tarkoitus on hajottaa Euroopan kansallisvaltiot mm. tämän pakolaisvyöryn ja islam-vihan avulla?
   Pakolaisethan tässä eivät ole todellisia syyllisiä, pelkkä oire vain, vaikka ovatkin islamisteja joilla on oma ja meille vieras moraali-oppinsa.
   Miksi siis olemme EU:ssa joka tämän kaiken takana on? Miksemme hyppää pois ja toimi kuin esim. Japani? Ei tarvitsisi valittaa ja kylvää vihaa.
   Wicked Muslims, Innocent Jews: The Deceit and Double-Think of Mark Steyn
   http://www.theoccidentalobserver.net/2017/11/26/wicked-muslims-innocent-jews-the-deceit-and-double-think-of-mark-steyn/

 8. ”Japani puolustaa harkitusti kulttuuriaan ja vahvistaa kansallista turvallisuuttaan – ”Japani ensin”
  Vuoden 2017 alkupuoliskolla hyväksytty vain kolme turvapaikanhakijaa…”
  Koko artikkeli: http://oikeamedia.com/o1-47906

  Japanissa on kansallismielinen hallitus – toisin kuin useimmissa Euroopan maissa valtaapitävät EU-diktatuurin ostamista EUnukeista koostuvat maanpetturi-hallitukset, jotka toteuttavat EU-diktatuurin sanelemaa ja mm. Rotschild-agentti Soroksen tukemaa, Kalergi-suunnitelman mukaista kanta-eurooppalaisten kansanmurhaa, ks. ”Suomen tuhoamisohjelma”, http://magneettimedia.com/suomen-tuhoamisohjelma/

  • Parahin Totuudenetsijä, ei ole juuri Suomen uutisiin päätynyt, mutta eivät ole japanilaisetkaan hallitukseensa tyytyväisiä, päinvastoin. Japanilaiset ovat jo pitkään vaatineet pääministeri Aben eroa, hän on keskellä sitkeää korruptioskandaalia, eikä japanilaisia miellytä Aben jatkuva kajoaminen perustuslakiin ja Japanin militarisoiminen. Mutta ei Abe eroa, sillä hän on amerikkalaisten mies.

 9. Nyt media ihmettelee hölmönä kun laatu ei kiinnosta poliittisia päättäjiä Sotessa.

  Ei tietenkään kiinnosta kun ei kiinnosta niitä sijoittaja-patratiisiyrityksiäkään, joille Keskusta, Kokoomus, Sipilä, Orpo, Sauli Niinistö, Rehula, Soini diilaavat terveys-sairaanhoito-sosiaaliyritykset.

  Terveydenhuoltoon on vaadittu laaturekisteriä jo pitkään, mutta poliittiset päättäjät eivät ole olleet halukkaita mittaamaan hoidon laatua, koska sijoittajayhtiöt eivät ole kiinnostuneet laadusta.

 10. YLEllä on taas Venäjä-vihajuttu nyt keksittynä paratiisikapitalismiin.

  YLE esittää, että venäläiset ja Venäjä ovat syyllisiä siihen, että suomalaiset yksityiset sijoittajat ja yksi työeläkerahasto ovat hävinneet rahansa paratiisiyhtiölle joka sijoitti rahoja Venäjälle ja YLE neuvoo vielä kuten USA ja CIA käskee: älkää sijoittako Venäjälle.

  YLEn juttu on valeuutinen: kysymys ei ole venäläisestä paratiisiyhtiöstä vaan mm. ruotsalaisten, brittiläisten ja venäläisten omistamista paratiisiyhtiöistä, jotka pelasivat suomalaisten rahat omiin taskuihin, mikä on hyvin yleistä paratiisikapitalismissa.

 11. jatkoa ylempänä olevaan kommenttiin Truth_hunter 1.12.2017 at 16:25

  Koko homman luonne paljastuu tässä: meille ahdetaan pakolaisia koska ’joku ylempi taho’ niin haluaa.
  Ei niitä muuten tänne tunkisi tällä tavalla.
  Tehdäänkö Helsingistä koko maailman sosiaalitoimistoa?
  Laittomien maahanmuuttajien eli ns. paperittomien palveluiden laajennuksen ajoivat Helsingin valtuustoossa läpi: Vihreä liitto, Vasemmistoliitto, Feministit, Piraatit, Kepu, RKP ja puolet demareista, äänin 45-39. Näillä päätöksentekijöillä on KASVOT!
  Missä Kokoomus? joka lopulta on päävastuussa koko EU- ja pakolaispolitiikasta ja sen seurauksista eli maamme mädätyksestä.
  http://beta.oikeamedia.com/o1-48209

  Vahingollinen pääministeri
  Juha Sipilä on jälleen kunnostautunut idiotismiksi kutsutun toiminnan saralla.
  Helsingin kaupunginvaltuusto päätti viimeisimmässä kokouksessaan (29.11.2017) kertoa maailman kehitysmaalaisille ja köyhille, että Helsinki palvelee heitä ilmaiseksi, antaa laajahkoa terveydenhoitoa ja taloudellista tukea toimeentulotuen muodossa.
  Sipilä pisti toimeksi ja twiittasi 1.12.2017 englanniksi:
  ”Finland is the best place to live and we got proof! If you don’t believe it, come and try!”
  “Suomi on paras maa elää, ja meillä on siitä todisteet! Jos et usko, tule tänne ja kokeile.”
  http://beta.oikeamedia.com/o1-48203

  Ei siis kannattaisi melskata vain islamia vastaan (se ei muuksi muutu) kun se ei ole suinkaan syyllinen kaikkeen vaan syyllinen löytyy aivan muualta, sieltä missä NWO-agendaa ajetaan ja sen mukaisesti Eurooppaa hajotetaan.
  Pitäisi saada itsenäisyys, rajat kiinni, maahan hallitus joka irtaantuu EU:sta ja muutenkin ottaa ohjat omiin käsiinsä ja hylkää eu- ja nwo-mafian…
  ei mikään muutu sillä että vihataan vain islamia ja pakolaisia.

  • YK:n tulevan johtajan mukaan maahanmuuttoa Eurooppaan ei voi pysäyttää – Kehottaa poliitikkoja sivuuttamaan äänestäjät
   ”Maahanmuuton hallinnan kuuluminen kansallisen päätäntävallan piiriin on ajatuksena erittäin rajoittunut. ”
   http://beta.oikeamedia.com/o1-48212

   Siis asia ei kuulu meille. Heh, johan on aikoihin eletty.
   Tuohan kertoo, että maamme ei ole enää meidän maamme. Se voidaan valloittaa ilman sotaakin.
   Sama kuin perheeseesi (kotiisi) tunkeutuisi joku ventovieras ja sanoisi etten lähde minnekään.

   Nyt valkenee kuka taustalla häärää: zio-masonic nwo-mafia, joka viis veisaa demokratiasta.
   Paljonkohan tuolle YK kaverille on maksettu korruptio- tai sorosrahaa? Summa on varmaan suuri. Ja hän määrää mitä me teemme.

   Mitähän Venäjä tai Kiina sanovat tuohon? Japani ei ainakaan ole suostunut vielä.
   Kannattaisiko nyt uuden pääjohtajan lähteä kiertomatkalle Venäjälle ja Kiinaan tekemään selväksi että näin toimitaan.
   Pääsisi varmaan pashainen nauru sikäläisiltä. Ei heitä voi pompottaa kuten meitä, he haluavat säilyttää oman kulttuurinsa. Ja tekevät mitä itse pitävät tärkeänä.
   Mutta meillä ei ole vaihtoehtoja kun nwo-kommunisti niin sanoo.
   Ja omat globalistimme nyökkäävät ja kumartavat nöyrinä pää maassa ja perse ilmassa.

 12. ”Älkää sijoittako Venäjälle” kuulostaa mielenkiintoiselta myös siksi että Venäjä ja Kiina ovat ainoita mainitsemisen arvoisia maita, jotka ovat suojanneet taloutensa ”protektionistisilla verkoilla” maailman talouden uusilta herroilta. ( Die neuen Herren der Weltwirtschaft, http://www.nachdenkseiten.de/?p=41340 Bergerin esityksestä saa sen käsityksen, etteivät tietokone-klustereiden algoritmit johda Venäjän ja Kiinan rahatalouksia kuten Black-Rock-valtakunnassa (koko muu maailma)
  Maailman talouden uusien herrojen nimet eivät ole Bergerin mukaaan kovinkaan monen tiedossa. JP Morganin, Black-Rockin, Credit Suissen tai UBS:n sijaan maailmantalouden uusien herrojen nimet ovat State Street, Vanguard, Capital Group, Harris Associates, Natixis, Wellington, Fidelity, Dodge&Cox ja Amundi.

  • YLE on USAn hyödyllinen idiootti, joka ei ymmärrä mitä tekee: USA on koko Venäjän taoussaarron ajan sijoittanut ja käynyt kauppaa Venäjälle ja Venäjältä.

   Paratiisikapitalismissa on juuri menneillään kova kilpailu markkinoista, minne USAn paratiisiyhtiöt tekevät invaasioitaan.

 13. How the U.S. Dictatorship Works — kuinka USA (ja EU) -diktatuuri toimii

  A recent article in the Washington Post described how the current US tax-‘reform’ bill is being shaped; and it describes, basically (at least as far as tax-law changes are concerned), the operation of a US dictatorship by the super-rich.
  Washington Postin äskettäin julkaistussa artikkelissa kuvataan, miten nykyinen
  Yhdysvaltojen vero-’uudistus’ laki on muotoiltu ja kuinka se edistää superrikkaiden valtaa Yhdysvaltojen diktatuurissa.

  First of all, however: there is no longer any realistic question as regards whether the US in recent decades has been a dictatorship, or instead a democracy. According to the only scientific analysis of the relevant data, that has been done in order to determine whether the US is a dictatorship or a democracy, the US is definitely a dictatorship that’s perpetrated by the extremely richest, against the public-at-large; in other words: the US Government functions as an aristocracy, otherwise referred-to as an oligarchy, or a plutocracy, or a kleptocracy; but, in any case, and by whatever name, it’s ruled by a tiny number of the extremely wealthiest and their agents, on behalf of those few super-rich, against the concerns and interests and needs of the public (everyone else). So: instead of being rule by the public (the “demos” is the Greek term for it), it’s rule on behalf of a tiny dictatorial class, of extreme wealth — by whatever name we might happen to label this ruling class.

  ”Ainoa selvä ero republikaanien ja demokraattien kesken on, että republikaanien ei edes tarvitse väittää vastustavansa rajatonta ahneutta, kun taas demokraattipoliitikojen on turvauduttava näyttelijän rooliin (koska heidän äänestäjänsä ovat liberaaleja, ja liberaalit eivät jaa konservatiivien ’ahneus on hyvä -uskoa’).
  Mutta tulokset, jopa silloin, kun demokraatit ovat vallassa, poikivat paljon enemmän miljardööreille kuin kansalaisille,” toteaa artikkeli.
  https://www.strategic-culture.org/news/2017/12/03/how-us-dictatorship-works.html

  • Britti-patriootti David Noakes sanoo perehtyneensä kaikkiin kuuteen Euroopan Unionin määrittävään perussopimukseen.
   Ilmeisesti sillä perusteella hän otsikoi sivustonsa seuraavasti ”Expose the EU dictatorship and its police state”, https://www.eutruth.org.uk/

   (Arkadianmäelle hankkiutunut rottalauma hyväksyi Suomen itsenäisyyden lakkauttaneen, liitteineen n. 3000-sivuisen Lissabonin sopimuksen LAINKAAN PEREHTYMÄTTÄ siihen. Irvokkuuden huippu on, että muutaman päivän päästä he kokoontuvat kansan kustannuksella mässäillen ja elostellen juhlimaan Suomen satavuotista ”itsenäisyyttä”!)

  • ”Geert Wilders: ”On aika kuivata suot – myös Euroopassa
   Demokratioistamme on tullut valedemokratioita. Ne ovat monipuoluediktatuureja, joita hallitsevat muutamat valtapuolueet, usein pettäen äänestäjänsä ja periaattensa…”

   http://oikeamedia.com/o1-47809

 14. Kielletty aihe.

  Kunpa joku media Suomessa uskalaisi penkoa edes skandinaavisia esim. Nordc Capital-, Altors- tai IK- paratiisiyhtiöitä tms.

  Jostain syystä Suomessa ei media ole tehnyt lainkaan juttuja paratiisi-kapitalismista, paratiisiyhtiöistä, ei Jersey-saaresta, ei Caymanista ym.

  Sitten joku voisi selvittää kuinka paljon Suomesta on lähtenyt paratiisirahaa ja kuinka paljon tullut takasin, kuinka suuri osuus konkursseista, yritysten sulkemisista, työttömyydestä on paratiisiyritysten aikaansaamia, paljonko on veroja jäänyt keräämättä/saamatta, mitä puolueet, ketkä poliitikot ajavat paratiisi-kapitalismia, paratiisiyhtiöiden etuja, keillä poliitikoilla on sijoituksia, sidonnaisuuksia paratiisiyhtiöissä ja paratiisiyhtiöiden omistamssa yrityksissä.

  Noiden toimien ja niistä kertyvien lukujen valossa tyhmempikin ymmärtää, että Sipilän, Orpon, Soinin Kiky oli Kansan Suuri Kusetus.

  • Hyviä kohteita tutkittavaksi mutta mikä siinä mättää ettei meitä kiinnosta.
   MEITÄ EI OMAT ASIAT JA KOHTALO KIINNOSTA JUURI LAINKAAN.
   Ollaanko pelkureita kuten johtommekin vai vellihousuja jotka vain syövät ja paskantavat?
   Järkyttävää että joku muu kuin globalisti vielä kehtaa juhlia itsenäisyyttä. Vain todellisuuden tajunsa kadottanut juhlii illuusiota. Vankikin tietää sellissään ettei ole vapaa ja itsenäinen.

 15. Vihollisen so. sionisti-globalistien pääpropaganda-torvi Suomessa, Bilderberg-Erkon Brysselin Pravda taas röyhkeästi suoraan valehtelee teettämäänsä nollatutkimukseen vedoten, että ”yhä useampi ihminen haluaa lisää maahanmuuttoa”.

  Aiheeseen liittyen Olli Pusa otsikoi ”Helsingin Sanomat valemediana” ja sanoo mm. seuraavaa:

  ”Helsingin Sanomien tavoitteena on kuitenkin ajaa turvapaikkapolitiikkaa, jossa Suomeen tulisi mahdollisimman paljon turvapaikanhakijoita. He tulisivat pääasiassa islamilaisista Lähi-Idän maista, osin Pohjois-Afrikasta. Siksi nuo kaikki asiat sotketaan yhteen asiaan, myydään turvapaikkapolitiikkaa sotkettuna maahanmuuttoon. Eurooppalaisista valtava enemmistö haluaa mielipidetutkimusten mukaan lopettaa kokonaan maahanmuuton islamilaisista maista. Nämä työllistyvät surkeasti, aiheuttavat keskimääräistä paljon enemmän rikollisuutta ja sopeutuvat kehnosti länsimaiseen elämänmenoon ym. Samalla tiedetään, että turvapaikkakysymyksen ratkaisussa tuollainen on tehottomimpia ja kalleimpia vaihtoehtoja. Sen tavoitteet ovatkin muualla, kohdemaiden kulttuurin hävittämisessä.

  Ehkä tällainen propaganda palvelee hyvin esimerkiksi Sanoman suuromistaja Antti Herlinin tavoitteita. Hänen firmansa myy innokkaasti esim. hissejä ja liukuportaita Saudi-Arabiaan. Tässä uskontovaltiossa sen poliittisten tavoitteiden edistäminen (esim. islamisaatiossa) varmasti auttaa kaupantekoa. Toki Suomea se ei paljoa hyödytä, kun suurin osa tuotteista tehdään muualla kuin Suomessa ja voitoistakaan ei tunnetusti makseta juuri veroja Suomeen.

  Muutama vuosi sitten lopetin Hesarin tilaamisen vuosikymmenien asiakkuuden jälkeen. Sen jälkeen seurasi pitkä puhelinterrori, jossa tyrkytettiin lehden tilausta ja kyseltiin, miksi en halua tilata. Vastukseni oli yksinkertaisesti: ”Miksi minun pitäisi maksaa siitä, että minulle valehdellaan”. Taas näkee, ettei ole syytä muuttaa linjaani. Harmi, kun Ylen osalta samaa logiikkaa ei voi soveltaa.”

  Koko artikkeli: http://oikeamedia.com/o1-48322

  • ”Unkarin ulkoministeri: Afrikka on laittoman siirtolaisuuden loputon lähde

   [Unkarin ulkoministeri] Szijjártó sanoi [EU-Afrikka -huippu]kokouksen aikana, että Unkari ymmärtää niitä maita, jotka haluavat olla maahanmuuttomaita, mutta Unkari ei tahdo kuulua niihin.

   – Unkari haluaa säilyä unkarilaisena. Emme tahdo tulla maahanmuuttomaaksi. Tästä syystä vastustamme lujasti Euroopan päätöksiä, jotka missään määrin rohkaisevat Afrikasta tai mistä tahansa muualta tapahtuvaa siirtolaisuutta, ulkoministeri painotti.

   Ulkoministeri Szijjártó tapasi Norsunluurannikon pääministerin sekä Egyptin, Libyan, Ghanan, Sierra Leonen, Seychelien, Botswanan sekä Nigerin ulkoministerit. Monet näistä maista tukevat Unkarin käsitystä siirtolaisuudesta ja ovat halukkaita tekemään yhteistyötä. Afrikan maat vastustavat massasiirtolaisuutta turvallisuussyistä, ja TYÖIKÄISEN TYÖVOIMAN MAASTAMUUTTO ON MYÖS NIIDEN ETUJEN VASTAISTA.”

   Koko artikkeli: https://www.kansalainen.fi/unkarin-ulkoministeri-afrikka-laittoman-siirtolaisuuden-loputon-lahde/

  • Ilmeisesti Yle pitää meitä aika tyhminä:

   ”YLE: miljoonasta pakolaisesta selvitään “paremmalla vuoropuhelulla”
   Hallintovaliokunta toi 1.12.2017 esille vakavat riskit kasvavasta muuttopaineesta ja matkustaja-asiakirjansa hävittäneistä turvapaikanhakijoista sekä tarpeen voimistaa pakkopalautuksia. Yle vastasi 3.12.2017 esittelemällä ”tutkimuksen”, jonka mukaan miljoona pakolaista voi tulla Suomeen, silloin tarvitaan parempaa ”yhteiskunnallista vuoropuhelua”…”

   Koko artikkeli: https://mvlehti.net/2017/12/03/yle-miljoonasta-pakolaisesta-selvitaan-paremmalla-vuoropuhelulla/

 16. Media voisi nostaa esiin ja haastatella suomalaisia pratiisiyrittäjiä ja yritysjohtajia ja kertoa heidän työstään.

  Alan ammattijournalismi, jos sellaista enää onkaan, siis talousjournalismi voisi tehdä juttuja paratiisi-kapitalismin ja paratiisiyritysten vaikutuksesta markkinatalouteen ns. normaaliin kapitalismiin.

 17. EU julkaisi listan veroparatiiseista. Listasta puuttuvat ne veroparatiisit, joissa on EUn ja EU-maiden omia veropatatiisiyhtiöitä sekämsijoittaja.

  Listalla EU haluaa ohjata, mihin veroparatiiseihin EU-alueen mediat vouvat iskeä ja mihin eivät.

  EU-mediat voivat iskeä:

  Amerikan Samoaan, Bahraininn, Barbadoksee, Etelä-Koreaan, Grenadaan, Guamiin, Macaoon, Marshall-saariin, Mongoliaan, Namibiaan, Palauhun, Panamaan, Saint Luciaan, Samoaan, Trinidad-Tobagoon, Tunisiaan ja Yhdistyneisiin Arabiemiirikuntiin.

  Listalta puuttuvat mm. Caymansaaret, Jeresey ja Bermuda, joihin EU-median ei pidä iskeä, sillä ne ovat tiiviissä yhteistössä EUn, EUn alueen yritysten ja sijoittajien kanssa.

  USA, CIA pitävät huolen siitä, että EU-media ei uskalla alkaa kaivella mm. Amerikan Samoan, Bahrainin, Barbadoksen, Etelä-Korean, Grenadan, Guamin, Macaon, Marshall-saarien, Namibian, Palaun, Yhdistyneidn Arabiemiirikuntien paratiisiyhtiöitä, koska niissä on huomattavvissa määrin amerikkalaisomistusta ja amerikkalaissijoituksia.

 18. ’..EU tulee hajoamaan maahanmuutto kysymykseen..’

  EU lanseeraa ”Soros-suunnitelman” – kansanmurhasuunnitelma halutaan levittää koko Eurooppaan
  Euroopan parlamentti on päättänyt viedä eteenpäin ehdotusta mallista, jossa pakolaiset jaettaisiin koko unionin alueen kesken.
  Tämä tarkoittaisi EU:n mukaan sitä, että Dublin-sopimuksen kohta siitä, että turvapaikanhakija rekisteröidään ensimmäisessä saapumismaassa, poistettaisiin käytännön lisäksi myös muodollisesti.
  Mailla ei olisi enää mitään kattoa sille, paljonko sen ”tarvitsisi” ottaa pakolaisia vuoden sisällä. Pakolaisten vähimmäismäärä EU-maata kohti laskettaisiin maan asukasluvun sekä bruttokansantuotteen suuruuden perusteella.
  Malliin kuuluisi myös, että valtiota, joka onnistuu lisäämään kotimaista syntyvyyttään ja parantamaan taloudellista tilannettaan, rankaistaan pakottamalla se ottamaan yhä suurempi määrä maahanmuuttajia.
  http://magneettimedia.com/eu-lanseeraa-soros-suunnitelman-kansanmurhasuunnitelma-halutaan-levittaa-koko-eurooppaan/

 19. Suomi putosi tai maamme eliitti yritti ja koko ajan yrittää pudottaa sen puusta suoraan zio-masonic NWO-mafian haaviin

  Nyt näyttää kuitenkin siltä että NWO-diktatuuriin pyrkivä hanke ei enää etene kuten ennen ja se saattaa jopa kaatua? kun sen diktatuurinen luonne hitaasti valkenee kansoille. Halukkuus orjuuteen hiipuu.
  Vapaus, veljeys ja tasa-arvo ajattelu uhkaa jyrätä mafian raa’an ja julman diktatuuri hankkeen alleen.
  Mafian geopoliittiset sodat joilla se yrittää valloittaa maailman valtiot sekä velkaorjuus, johon se haluaa kahlehtia kaikki kansat, eivät enää toimi kuten tähän asti ja kaikki se taistelu mitä se nyt käy epätoivoisena omiin ihmisarvoa mitätöiviin tavoitteisiinsa pääsemiseksi osuukin lopulta sen omaan nilkkaan ja väistämättä päättyy tappioon kuten monet asiantuntijat maailmalla uskovat.

 20. YLEn toimittaja Maria Stenroos itkee, valittaa ja haukkuu Suoman kansalaisia kun YLEn Taloustutkimuksen gallupissa Suomen NATO-jäsenyyttä kannattaa enää 19 % suomalaisista.

 21. Sande: Orwell, 1984, kaikki se on totta meillä nyt.
  ”Fasismia tulisi sopivammin kutsua korporatismiksi, koska se (fasismi) on valtio- ja yritysvallan yhteensulautumista”. — tai kommunismiksi koska fasismi on poliittisen, korporaatio- ja rahanvallan yhteensulautumista
  Benito Mussolini
  http://rayhablogi.blogspot.fi/2018/02/neo-fasistinen-suomi-on-taalla.html
  ”Ulkomaalaiset sotajoukot liikkuvat maassa. Ulkomaalaiset hallitsevat luonnonvarojamme. Ulkomaaalaiset päättävät mitä maassa tapahtuu. Kansan tehtävänä on palvella tätä ylikansallista valtarakennetta ja maksaa sen kulut ja kustannukset. Vastikkeeksi kansalaiset saavat elää, olla hengissä. Siinä kaikki. Se on jo melkein totta. Lähitulevaisuudessa se on.

  Vaihtoehto olisi itsenäistyminen. Kansallinen ja valtiollinen itsenäisyys, tila, jossa suomalaiset hallitsevat itse tätä maata ja sen rajoja, sen taloutta ja yhteiskuntakehitystä, maa jossa ei olisi ulkomaalaisia sotilaita.
  http://rayhablogi.blogspot.fi/2018/02/itsenaisyyden-hinta.html

  Mutta kun meillä vallitsee asenne ettei ole vaihtoehtoja niin se siitä…

 22. Sande pohtii
  MIKSI PÄÄMINISTERI SIPILÄ PYRKII VAIKUTTAMAAN MURHATUTKINTAAN?
  Pääministeri Juha Sipilän innokkuus julistaa Ugandassa murhatun suomalaisen tutkinta hänen mielestään loppuukäsitellyksi ainakin Patrian osalta on herättänyt yleistä kummeksuntaa. Millä oikeudella pääministeri haluaa arvovallallaan vaikuttaa murhatutkintaan?
  http://rayhablogi.blogspot.fi/2018/03/

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here