Globaalin taloudellisen ylivallan perustukset

123

Vastavalkean aiemmin julkaisemassa ja suomeksi tekstittämässä videohaastattelussa entinen finanssimaailman sisäpiiriläinen, rahoitusasiantuntijana työskennellyt Ronald Bernard kuvaili kokemuksiaan kansainvälisen talouseliitin palveluksessa. Kulissien takaa paljastui mm. valtioiden talouksien horjuttamista, suurimittaista rahanpesua, massojen manipulointia psykologisin keinoin ja suurelle yleisölle järkyttäviä asioita, kuten lasten hyväksikäyttöä ja jopa rituaalimurhia. (Viimeksi mainittujakin eliitin rikoksia on paljastunut aiemminkin – laillisine seuraamuksineen – vaikka valtamedia hännystelijöineen haluaakin esittää, ettei sellaisia ainakaan enää tapahdu, toim.huom.)

Uudemmassa haastattelussaan Ronald kuvaa tarkemmin kansainvälisen rahajärjestelmän rakennetta ja toimintaa. Hän kertoo Sveitsin Baselissa toimivasta Kansainvälisestä järjestelypankista (Bank of International Settlements, BIS) globaalin finanssimaailman päämajana, valtiollisesta vallasta riippumattomana ja kaikkien lakien yläpuolella olevana organisaationa – eräänlaisena vapaavaltiona – jonka tehtävä on säilyttää maailmanlaajuinen rahoitusjärjestelmä sellaisena kuin se nyt on. Kansainvälinen järjestelypankki on globaalin valtapyramidin huipulla oleva toimija.

Järjestelypankin alaisuudessa ovat Kansainvälinen valuuttarahasto IMF (International Monetary Fund) sekä Maailmanpankki (World Bank). Ne varmistavat pyramidin pohjalla olevien todellisten, reaalisten arvojen siirtymisen kohti huippua. Tämän ne Ronaldin mukaan tekevät mm. antamalla valtioille lainaa niin paljon, etteivät ne koskaan kykene maksamaan sitä kokonaan takaisin. Ne varmistavat strategiansa ”ostamalla” valtioiden hallitsijoita ja johtavia poliitikoita. Tällä tavalla IMF ja Maailmanpankki pitävät maita ja mantereita, kuten luonnonvaroiltaan rikasta Afrikkaa, otteessaan.

IMF:n ja Maailmanpankin alla ovat keskuspankit, kuten Euroopan keskuspankki EKP (European Central Bank, ECB) ja Yhdysvaltain Federal Reserve. Kansalliset pankit puolestaan toimivat hierarkiassa näiden alla. Oma tärkeä tehtävänsä järjestelmän ylläpitämisessä on myös Lontoon Cityn (City of London) kaltaisilla vapaavaltioilla ja Euroopan vakausmekanismilla (EVM), joka kuuluu kaikelta valtiolliselta lainkäytöltä suojattuihin toimijoihin.

Ronald Bernard korostaa sitä, että kaikki arvokas on pyramidin pohjalla, tavallisten ihmisten kansoittamassa ”todellisessa maailmassa”. Hänen kuvauksessaan pankkijärjestelmä on vampyyri, joka imee sieltä kaiken arvokkaan ja siirtää sen pyramidin huipulle – maailman harvalukuisen ”rikkaimiston” nautittavaksi.

Ronaldin mukaan velka, korko ja inflaatio ovat keskeisiä mekanismeja status quon ylläpitämisessä. Koko talousjärjestelmä perustuu velalle. Uusi raha luodaan velalla – nykyään täysin digitaalisesti – ja ihmisten ja kansakuntien velka lisääntyy jatkuvasti. Kaiken kurjuuden synnyttämisen tärkeänä mekanismina Ronald pitää korkoa, joka koko ajan rikastuttaa jo entisestään rikkaita ja köyhdyttää jo valmiiksi köyhiä. Samaa kehitystä ruokitaan inflaatiolla, jossa rahan arvon ja ostovoiman heikentäminen myydään suurelle yleisölle hintojen nousuna.

Entinen sisäpiiriläisemme käsittelee myös monikansallisia yrityksiä, jotka toimivat yhteistyössä globaalin eliitin kanssa. Hän mainitsee esimerkkinä lääkejäteille syntyneet miljardivoitot, kun valtiot sitoutuivat ostamaan valtavat määrät rokotteita torjumaan ”pandemiaa, jota ei koskaan tullut” (rokotteita, joita sittemmin jouduttiin tuhoamaan vaarallisten kemiallisten jätteiden tuhoamiseen erikoistuneissa laitoksissa).

Ronald kysyy haastattelun lopussa, mikseivät juuri mitkään poliittiset puolueet tuo esiin rahajärjestelmän kieroutuneisuutta ja esitä sen täydellistä uudistamista. Hänen mukaansa vastaus on ilmeinen: hallitukset ovat vain todellisen vallan lakeijoita, linkkejä tavallisen kansan ja eliitin välillä. Historia osoittaa, että poliitikkojen toimet ovat ainoastaan vaurastuttaneet jo entisestään varakkaita ja rikkaita. Äänestyskampanjoilla luodaan illuusiota siitä, että ihmiset pääsevät osallistumaan demokraattiseen prosessiin, että tehdyt ratkaisut ovat kansalaisten itsensä valtuuttamia.

Katsokaa ja jakakaa tämä Ronald Bernardin erittäin tärkeä ja selkeä esitys. Kiitos selkeydestä kuuluu myös Päivi Claylle, joka tekstitti runsaasti taloustieteellisiä termejä sisältävän haastattelun suomeksi.
¤

Kuva: Wallpapersfan – Free HD Wallpapers ja TBIT (CC0) via Pexels.com; kuvanmuokkaus: Johanna Lehtonen

123 KOMMENTTIA

 1. Tuota samaa olen tarjonnut lyhyemmässä mittakaavassa, koskien äänestämistä, yhteiskunnasta huolimatta.
  Lainaan alustajan yhtä tärkeätä osaa kirjoituksesta. ”Äänestyskampanjoilla luodaan illusiota siitä, että ihmiset pääsevät osallistumaan maan demokraattiseen prosessiin, ( tai kehitykseen ), että tehdyt ratkaisut olisivat muka kansan itsensä valtuuttamia”……..BS. Sellainen petos toimii, koska kansat eivät lue V-Valkean aineistoa.
  ( BS tarkoittaa ”Bull-feathers” ) Pres. Roosefeltin mielilauseita.

 2. Erittäin hyvää tekstiä!
  Olisi kouluissa opetettavaa pakollista kansalaistietoa – ellei meillä olisi ostetut nuket vallankahvassa.

  Vielä katsomatta/kuuntelematta itse videota tulee kuitenkin mieleen puutteena, ettei mainita mikä on vielä tuon kaiken yläpuolella:
  ”The Hidden History of the Incredibly Evil Khazarian Mafia (Updated)”, https://www.veteranstoday.com/2015/03/08/the-hidden-history-of-the-incredibly-evil-khazarian-mafia/

  Se personifioituu erityisesti yhden nimen/suvun ympärille: Rotschild!

 3. Jukka Hankamäki:

  ”Suomen itsenäisyys kuin Matti Nykäsen mitalit

  Suomen itsenäisyys täyttää tänään pyöreät sata vuotta, mutta Suomi sinänsä on paljon vanhempi. Täältä puolestaan ei seuraa juhlapuhetta vaan arkinen toteamus, että juuri tuo itsenäisyytemme on nyt museossa kuin Matti Nykäsen mitalit. Voittaja voi käydä katselemassa niitä Urheilumuseon vitriinissä, mutta hän ei saa niitä sieltä takaisin, vaikka haluaisi.

  Turvassa ovat kuin rahat pankeissa, joista ei myöskään saa nykyään rahojaan enää pois; niissä kun ylimielisesti kieltäydytään käsittelemästä käteistä rahaa, ja pankit haluavat perustaa oman rahan, joka olisi niiden omien pleksien ja maksujärjestelmien kontrollissa (aiheesta tässä).

  Samanlaista on Suomen itsenäisyys. Kansallinen varallisuutemme on riistetty tai myyty velkojen katteiksi. Ensin tuhottiin yhteisvaluutalla meidän rahapoliittinen itsemääräämisoikeutemme, ja suomalaiset ajettiin tie breakiin. Näin tehtiin, koska Euroopan unionin poliittinen uskottavuus on yhtä kuin sen valuutan arvo, jota täytyi pönkittää.

  Valtioiden velkaantumisesta pankeille voin sanoa kuin entinen brittipääministeri Kirkkomäki: Koskaan aiemmin näin monet eivät ole olleet velkaa näin harvoille.

  Antakaa siis noille Linnan juhlien keltanokille anteeksi, sillä juuri he – nuo filosofiattomat oman etunsa saalistajat – eivät kerta kaikkiaan tiedä, mitä he tekevät. Heidät, jotka tietävät, vetäkää sopivan tilaisuuden tullen vastuuseen…”

  Koko artikkeli: http://jukkahankamaki.blogspot.fi/2017/12/suomen-itsenaisyys-kuin-matti-nykasen.html

  • ?? Ei se ole vielä valmis vai onko sinut jo pakkorokotettu? Tavoitteena olevaa koko maailman käsittävää diktatuuria rakennetaan koko ajan.
   Ja siitä pitää puhua koko ajan koska nwo-eliitin omistama valtamedia ei puhu vaan tekee kaikkensa edistääkseen sen toteutumista. Muuta tietä ei ole.

 4. Uskomatonta on että joku taho on ahneudessaan onnistunut (ja halunnut) tällaisen maailmaa köyhdyttävän globaalin rahankeruusysteemin luomaan ja pystyy sitä ylläpitämään ilman että kansat nousevat kapinaan ja kaatavat hallituksensa jotka toimivat sen renkeinä ja kummisetinä.

  Se joka hallitsee rahaa hallitsee yhteiskuntaa ja maailmaa. Siksi rahan luominen ja pankit eivät koskaan saisi olla yksityisissä vaan kansan käsissä. Rahan tehtävä on palvella meitä kaikkia – koko maailmaa – eikä vain sen painamisoikeuden itselleen varastanutta ja itseään valittuna pitämää eliittiä.
  Kyse on 8. Käskyn (Älä varasta) rikkomisesta mikä kummastuttaa kun eletään kuitenkin valtaosin kristillisessä kulttuurissa ja islamkin kieltää koronkiskomisen (siksikö pankkimafian organisoima globaali sota sitä ja valtioita jotka eivät ole mukana yksityisessä pankkimafiassa, kuten Libya ja Syyria, vastaan on käynyt ja käy kuumana?)

  Nyt kun kristillisiä eettis-moraalisia arvoja ja länsimaista kulttuuria voimaperäisesti tuhotaan (ja sekularisoidaan) niin valehtelun (varastelun) kulttuuri kukoistaa yhä laaja-alaisemmin. Kun valtamediaa seuraa niin melkein helpompaa on kysyä missä asiassa ei valehdella kun ’sorokset’ maksavat siitä hyvin.
  Tuntuu siltä että mitä parempi valehtelija sen enemmän maksetaan, joko rahassa tai vallassa – tai molemmissa.

  Otetaan esimerkki Oikeamediasta: ”Yhdistyneiden Kansakuntien (YK) tuleva pääsihteeri Guterres kertoi keskiviikkona 23.11 huoneelliselle eurooppalaisia päättäjiä, että “maahanmuutto ei ole ongelma vaan ratkaisu” – ja kehotti poliitikkoja unohtamaan äänestäjät.”
  Guterres (NWO- ja pankkimafian renki?) vaatii poliitikkoja alistamaan kansan maahanmuutolle. Luit oikein: ALISTAMAAN. http://beta.oikeamedia.com/o1-48212

  Se mikä pätee maahanmuuttoon pätee tietysti kaikkeen muuhunkin – kuten presidentti Niinistönkin tämän linkin artikkelissa kuvattu toiminta osoittaa:. https://vastavalkea.fi/2017/12/04/korruptiovapaa-pieni-maa-propaganda-ja-indoktrinaatio-paradoksi-osa-1/
  Todellakin: ’Miksi presidentti Niinistölle on suotu oikeus sekaantua asioihin, jotka eivät hänelle kuulu? ’

  Kun pohditaan syytä siihen miksi kansalaiset ovat huonosti perillä rahan luontimekanismista ja ylipäätään pankkimaailman kierouksista niin täytyy muistaa valtamedian osuus asiaan. Se tekee kaikkensa vaikenemalla totuudesta ja vääristämällä sitä.
  Jos ihmiset todella tietäisivät mikä on totuus valtamediasta ja sen tarinoista koskien mm. pankki-mafiaa ja sitä kumartavia poliitikkoja sekä liittoa näiden välillä niin monikaan nykyisistä poliitikoista ei ehkä olisi vallassa.

  Valtamedia aivopesun työkaluna — ote linkin artikkelista

  ”Ihmisten mielipiteiden ja ajatusmallien muokkaamisessa tärkeimpiä tekijöitä ovat tunteisiin vetoaminen ja jatkuva toisto. Tämän vuoksi valtamedia on yksi vallankäytön merkittävimmistä välineistä, sillä juuri se mahdollistaa tunteisiin vetoavan tarkoitushakuisen viestinnän laajalle yleisölle.
  Jatkuvan toiston tekniikalla saadaan ihmiset omaksumaan mediaa ja maailmanpolitiikkaa hallitsevan eliitin asettamat mielipiteet, niin että ihmiset alkavat lopulta itse levittämään ulkoa-annettua maailmankatsomusta ja eriävät näkemykset puolestaan tuomitaan poliittisesti epäkorrekteiksi laumakäyttäytymisen tukemana.

  Propagandan levittämisestä tekee erittäin tehokasta se, että monet paikalliset uutistoimistot käyttävät tiedonlähteinään suuria kansainvälisiä uutistoimistoja, kuten esim. Reutersia, New York Timesia, BBC:tä, ilman minkäänlaista lähdekritiikkiä.
  Näin valheellinen ja subjektiivinen viestintä saadaan leviämään ympäri maailman äärimmäisen helposti.
  https://totuusbloki.wordpress.com/2014/03/10/valtamedia-aivopesun-tyokaluna/

  • ’..Jatkuvan toiston tekniikalla saadaan ihmiset omaksumaan mediaa ja maailmanpolitiikkaa hallitsevan eliitin asettamat mielipiteet, niin että ihmiset alkavat lopulta itse levittämään ulkoa-annettua maailmankatsomusta ja eriävät näkemykset puolestaan tuomitaan poliittisesti epäkorrekteiksi ..’

   Tuosta hyvä esimerkki on oman maamme russofoofinen suhtautuminen Venäjään.
   Myös Naton mainostaminen turvallisuuden takaajana kun se todellisuudessa takaa vain pankkiirimafian kanssa liittoutuneiden poliittisten päättäjien ja talouselämän sekä finanssimaailman johdon turvallisuuden.

   • Myös tämä on hyvä esimerkki vallan harjoittamasta propgandasta:
    Valtioneuvosto lähetti eilen jokaiselle suomalaiselle Suomen satavuotisonnitteluviestin – tai näin oli tarkoitus. Kaikki eivät kuitenkaan viestiä saaneet.
    — Viestillä lienee tarkoitus tehostaa muistinmenetystä kun siinä ei puhuta itsenäisestä Suomesta.
    http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201712072200586652_u0.shtml
    Ällöttävää oli huomata tuollainen viesti puhelimessa. Että kehtaattekin, tuli mieleen. Sama jos itse lähettäisin viestin itselleni ja onnittelisin itseäni toimintani johdosta.
    Tosi paksua narsismia.

 5. Mahtava äijä tuo Bernard! Varmasti on henki vaarassa joka päivä. Tämähän olisi hyvä haastattelu vaikka kympin uutisten ”loppukevennykseksi” .
  Loppujen lopuksi tuo korkoasiakin on hyvin helppo ymmärtää, kuinka se nakertaa maailman ihmisten enemmistön arkea. Miten se vain saataisiin suuren yleisön tietoisuuteen? Paine asioista päättävää harvalukuista joukkoa vastaan kasvaisi jossain vaiheessa kestämättömäksi jos riittävän moni olisi tietoinen tästä perustavanlaatuisesta ongelmasta eli korosta.
  Se tietoisuus todella muuttaisi maailmaa! Tottakai ennenpitkää niin käy, mutta en malttaisi odottaa ja olisi mukava vähän jouduttaa tätä tietoisuuden laajentumisprosessia.

 6. ”Miten se vain saataisiin suuren yleisön tietoisuuteen?”

  Siinäpä se ehkä suurin ongelma onkin, koska rikollisella kulissientakaisella ns. ”eliitillä” on ostettujen lakeijoidensa avulla valtamedia-kontrolli hallussaan.

 7. Atzmon kirjoittaa terävästi ja artikkeli sopii tänne koska Amerikan luhistuminen tietää myös Israelin ja sionistisen pankkiirimafian vallan heikkenemistä.
  War is Peace
  No one has utilised the Orwellian dictate that ‘War is Peace’ better than Donald Trump. In Orwell’s1984, the Party maintains stability at home by waging constant war elsewhere.
  Kukaan ei ole käyttänyt Orwellian lausetta, että ”sota on rauhaa” paremmin kuin Donald Trump. Orwellin vuonna 1984 kirjassa puolue ylläpitää kotimaista vakautta käymällä jatkuvaa sotaa muualla.

  As far as I can tell, Trump is doing a great job obliterating what is left of America’s world hegemony. Give Trump another year in office, assuming that the planet can take it, American prestige and influence will shrink to none. Some may well argue that this alone makes Trump a positive force in contemporary world politics.
  Sikäli kuin ymmärrän Trump tekee arvokasta työtä, joka poistaa sen mitä vielä on jäljellä Amerikan maailmanhegemoniasta.
  Annetaan Trumpille toinen vuosi aikaa toimia, olettaen, että planeetta kestää sen, ja Amerikan arvovalta ja vaikutusvalta kutistuvat nollaan.
  Jotkut voivat hyvin olla sitä mieltä, että tämä yksistään tekee Trumpista myönteisen voiman nykyisesä maailmanpolitiikassa.
  http://www.gilad.co.uk/writings/2017/12/6/war-is-peace

 8. Nyt alkaa tulla selvää tekstiä siitä euroopan ja maailman ”ytimestä” minne meidänkin piti ”pyrkiä” ja viisaiden johtajiemme avulla päästiinkin. Numerotkin sen kertovat, 70 miljardia on jo mennyt korkoina tyhjästä luotuun rahaan ”liikepankeille”, eikä velkamme ole enää takaisin maksettavissa. Mikskäkskähän meidän talousnoopelistimme Holmström ei ole tätä huomannut. Ilmeisesti noopelin saa jos jättää huomaamatta. Mietin, että missä kohtaa pyramidia meidän ainatalousviisas Nallemme mahtaa istua. Varmaan pahnan pohjimmaisena juoksupoikana, mutta jumalasta seuraavana vähän ennen Niinistöjä, paljon meidän yläpuolella kuitenkin. Hyvät provikat vetää kun pysyttelee ketjussa eikä mene laukomaan totuuksia julki. Pyramidi tarvitsee juoksupoikansa.

  Harva pystyy / haluaa irtautua tuosta pyramidin juoksupojan roolistaan. Raha on kova houkutin. Näyttää toimivan 99,999 prosenttiin. Kansoista viis jos itse pärjäilee. Koskee kaikkia ”valtaapitäviä”. Siinä mielessä Ronald Bernard on harvinainen kaveri. Jos oikein olen ymmärtänyt, ylimmälle tasolle rahan maailmassa sitoutuminen olisi vaatinut lapsenmurhan, jota hän ei halunnut / pystynyt tekemään. Jos tämä on totta, elämme täysin kieroutuneessa maailmassa.

  Mietin vielä, että mitähän ne meidän politikkomme ovat puuhastelleet siellä euroopan investointipankissa. Lähinnä tuputtaneet lisää liikepankkilainaa kaikille, vai ? Samoin Takkula tulevassa virassaan tilintarkastajana. Sama kysymys kaikille euroopan unionin ”palveluksessa” oleville. Taitaa nuo virat olla lähinnä palkannauttimista varten, jonka me maksamme.

  • ’..Ilmeisesti noopelin saa jos jättää huomaamatta..’
   Nimenomaan – ja vain silloin. Sama pätee Ahtisaareen ja koko kööriin.
   Nobel komitea kun koostuu juuri näitä pankkiirimafian huorista. Eihän se silloin jaa noopeleita muille kuin niille jotka sen asiaa edistävät.
   Ja näin se kusetus pyörii ja goimit seuraavat ymmärtämättä kuinka heitä koko ajan ovelasti viedään teuraaksi eivätkä osaa panna TV:tä kiinni.

  • Eiköhän Holmströmin Nobel ole Suomen uusliberalistiglobalistieliitin eli EKokoomusrahamafian/porvarihallituksen ostama, ja sitä on tietenkin tukenut myös EU-troikka jotta suomalaiset saadaan ihan tieteellisen taloustieteen totuuksien avulla uskomaan kapitalismin satuja ja läntistä tarinankerrontaa sekä pysymään mukana EU-liittovaltiokehityksen kärkijoukoissa.
   Holmströmin jutut ovat aivan samoja kuin EK:lla, KesKokoomus-porvarihallituksella ja oikeistoekonomisteilla. Johdon ruhtinaallista palkitsemista, tuloerojen kasvattamista, veronkierron helpottamista, paikalista sanelua, matalapalkkojen alennusta ja työehtojen heikennystä, ulkomaisen matalapalkkatyön lisäämistä eli suomalaisen työn ulosliputusta, sekä aktiivisen työttömyys/sosiaaliturvan pakkotyötä minimiperusturvalla eli yritysten palkanmaksun sosialisointia yhteiskunnalle.

 9. Muistakaa siis äänestää niitä, joita ”lehdistö” eniten haukkuu .. tai niitä joista se on kokonaan hiljaa; eli ensimmäisen kauden kansanedustajia.

  Kiellettyjen lista: kaikki PL 118 §:n valtiopetokseen osalliset

  Kaikki lain 444/2012 miljardivarkauden hyväksyneet ”kansanedustajat”

  Kaikki lain 444/2012 hyötyjätahot .

  Kaikki 90-luvun valtiopetoksiin osalliset .

  Jäikö ketään äänestettävää ?

  Kaikki jotka lehdissä kriittisesti keskustelevat PL 118 §:stä ?

 10. Onko koskaan tehty mitään ”gallub testiä”, missä vaiheessa kansanedustaja kääntää suksensa ”kotiin päin” ? Nuori sylilapsikin on sinisilmäinen vain määrättyyn ikään asti, senjälkeen katseeseen ilmestyy pientä vilppiä, joka vain kastaa ikääntyessä. Lisäät siihen ”akateemisen koulutuksen, ja vielä lakimiestutkinnon, niin alkaa soppa kypsymään”. Helpoin tapa tehdä rikoksia on, tehdä ne LAILLISESTI.

 11. En nyt laskisi itse kovin paljon sen varaan, että Trump, Putin, tai joku muu ”NWO:ta vastustava” taho saisi kovinkaan paljon aikaan. Putin muistaakseni on hyvää pataa NWO-tirehtööri Henry Kissingerin kanssa, ja Trump taas tapasi Kissingerin melkein heti vaalien jälkeen. Vanha herra kai kertoi miten maailma toimii…

  Jos olet konkreettinen riski järjestelmälle, onko sinulla mitään mahdollisuutta päästä valtaan?

  Trump on voinut saada joitain pedareita tutkintaan tai ehkä linnaankin, en ole niin tarkkaan seurannut, mutta pyramidin huippu, josta Bernardkin puhuu, tuppaa uhraamaan ”hyödyttömiä” osiaan, kun ei niitä enää tarvitse. On helppoa luoda mielikuvia jostain positiivisesta, vaikkapa passittamalla veronkiertäjiä, pedareita, sotarikollisia tms. väkeä tuomiolle, vaikka todellisen vallan käyttäjät pysyvät aina koskemattomina.

 12. Jo virallisestikin 8 maailman rikkainta omistaa enemmän kuin ihmiskunnan köyhempi puolisko 3,5 miljardia ihmistä. Piilotetulla varallisuudella vielä pienempi joukko. Vuosi-pari sitten saman omisti bussilastillinen maailman rikkaimpia. Varallisuus valuu siis kiihtyvästi yhä pienemmän piirin haltuun verosuunnittelun/veronkierron seurauksena jota rahamafiaa lobbaavat hallitukset edesauttavat, Suomessa porvarihallituksen Kokoomuksen ja Kepun johdolla. Ja silti poliittinen eliitti mm. Martti Ahtisaari ym. kertovat miten köyhyys muka vähenee. Miten köyhyys voi vähetä kun varallisuus siirtyy yhä pienemmälle piirille siis tuloerot kasvavat??? Selitys on yksinkertainen. Köyhimmille käteen päivässä jäävä dollarimäärä on kasvanut hieman, mutta ostovoima eli rahan arvo on pudonnut koko ajan hintojen noustessa hurjasti. Käytännössä siis maailman köyhät köyhtyvät koko ajan vaikka käteen jäävä dollareiksi muutettu rahamäärä hieman nimellisesti kasvaa. Tämä köyhyyden vähentyminen on suuren luokan mediakusetusta ja koska sitä satuillaan ns. rauhantekijöiden toimesta puoluekentästä toiseen, taistalla on todella suuri kusetuskoneisto.

 13. Pankin ryöstäminen ei ole mitään pankin perustamiseen verrattuna. Kyllä tämä kaikki on tiedossa ollut. Olen siitä puhunut ja puhunut, mutta kun ei mene perille, niin minä teet. Unessa menee elämä ehkä sitten helpommin.

  Kaikki rikkaus on köyhiltä varastettua!

 14. Kiina, Venäjä, BRICS räjäyttävät USAn ja EUn velka-muoviraha-dollari -talosjärjestelmän syrjäyttämällä dollarin ja sitomalla omat valuuttansa kultaan.

  • Mene ja tiedä tuosta kullasta. Kryptovaluuttojen huima arvonnousu kertoo sen, että maailmalla on nyt valtavasti löysää spekulatiivista arvonnousua hakevaa rahaa. Kulta ei ole sille tarpeeksi likvidiä tavaraa. Vinhasti kauppaa käyville spekulaattoreille – joista osa on jo robotteja – vaihdettavien arvojen substanssilla (kuten ”kultaisuudella”) ei ole merkitystä.
   Parhaassa – tai pahimmassa – tapauksesa kryptot korvaavat kokonaan nykyisen FIAT-rahan ja kultakin luokitellaan vain arvokkaaksi museotavaraksi.

 15. Video puhuttaa. Se koskettaa koska se kertoo kiistatta karmaisevan totuuden jonka näemme omin silmin myös käytännössä ja jota emme voi mitenkään kumota, korkeintaan yrittää mitätöidä jos emme halua myöntää tai hyväksyä totuutta.
  Oikeastaan miten muuten tällainen pahuuden hallitsema maailma, jossa elämme voisi toimia ellei sen taustalla piileskelisi tällainen Mafia?
  Normaali järki sanoo ettei se ole mahdollista.
  Se mikä ihmetyttää on että – kuten Bernhard sanoo – ns. hyvät ihmiset ovat planeetan suurin vaara, eivät suinkaan pahat joita on vähän. Pahat eivät koskaan olisi vallassa jos hyvät ottaisivat sen vastuun joka heille kuuluu.
  Hyvien ihmisten heräämisestä kaikki on kiinni.
  Hyvyys tarkoittaa sitä että pahuus pannaan aisoihin. Se ei mene sinne itsestään. Tarvitaan sen ’pakkohoitoa’.
  On naiivia kuvitella että pahuus voitetaan vain hyvällä. Eikä Jeesuskaan niin ajatellut. ja siksi joutui ristille. Ja Uudessa Testamentissakin sanotaan: vihastukaa, mutta älkää tehkö syntiä. Vihastuminen ja vihaaminen ovat eri asioita.

  Kun meidän oikeuksiamme poljetaan, meidän pitäisi suuttua eikä suinkaan jäädä alle. Käytännössä tämä merkitsee riitelemistä.
  Ne jotka ovat joutuneet alistetuksi ovat yleensä ihmisiä, jotka inhoavat riitelemistä mutta on vain opittava riitelemään.

  • jatkoa … löysin tämän Joskus tallentamani Raamattuopiston ent. johtaja Rauno Mäkelän arvokkaan ohjeen.
   Miksi minusta tuli luonnehäiriöisen uhri? — miten voin vapautua alistajasta?
   ”Tämä voi ärsyttää teitä, mutta uskallan sanoa sen näin.
   Olennainen asia tapahtuu uhrissa itsessään. Hänessä täytyy tapahtua muutos. Jos hänessä tapahtuu sisäinen muutos, se alkaa heijastua hänestä ulospäin…
   vaikkei hän sanoisi mitään, vaikkei hän tekisi mitään. Se alkaa vähitellen muuttaa häntä itseään myös siten, että hän voi löytää keinoja, joilla hän voi tilannetta muuttaa, vaikka radikaaleja keinoja ei olisikaan käytettävissä.”

 16. Aika armotonta luettavaa on NWO-mafian projekti kohti diktatuuria. Mitä tahansa voi tuolta Mafialta näköjään odottaa… ja kun rahasta ei ole pulaa niin mikäpä estää näitä hankkeita kehittelemästä…

  DARPA developing “genetic doomsday” weapon to exterminate whole populations… GMOs to become WMDs
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=162327
  En ryhdy suomentamaan, jokainen saa yrittää itse päästä jyvälle.
  Tästä ei varmaan ’erkkomediat’ eikä mafian lakeija- ja renkipoliitikot mitään hiisku joten paras yrittää pysyä kärryillä omin voimin.
  Vaikka tuo kaikki voi tuntua liiankin hurjalta niin ainakin itse otan sen vakavasti. Kaikellehan ensin nauretaan ennen kuin se hyväksytään — kuten nyt tämä Bernhardin videokin kertoo.
  Ykkösosalle naureskeltiin, se oli muka salaliittoteoriaa mutta nyt taitaa jo naama mennä peruslukemille.
  ”Kaikki totuudet käyvät läpi kolme vaihetta.
  Ensimmäisessä se tehdään naurunalaiseksi.
  Toisessa sitä vastustetaan väkivaltaisesti.
  Kolmannessa se hyväksytään itsestäänselvyytenä.”
  – Arthur Schopenhauer

  • Luulisi jo riittävän kun näemme mitä USA on tänään. Mutta ei se näytä ainakaan uuden polven saksalaisille eu-natseille riittävän. Ehkei muillekaan?
   Erikoista. Se missä Aatu (myös NL) epäonnistui toteutuisi nyt kynän ja rahan voimalla.
   Haluttomia luulisi löytyvän mikäli tuo hanke edes etenee pidemmälle Saksan kaavailemalla ’uus-natsimaisella’ pankkivallan kuristusotteella.
   Nyt ainakin näyttää ettei se etene.

 17. ”Geopoliittisia ja taloudellisia tapahtumia on vaikea arvioida ja ymmärtää ilman, että ensin ymmärretään, että suuri osa maailman tapahtumista on suunniteltu tapahtumaan ja että niillä on erityinen ja päämäärähakuinen tavoite.
  Jos uskot teoriaan, että kaikki on satunnaista ”kaaosta” ja tulokset ovat olosuhteista riippuvaisia tai satunnaisia, niin ajaudut pimeään useimmissa asioissa.
  Jos luulet, että globalistien ”salaliitto” vaatii ”liikaa valvontavoimaa” tai kykyä nähdä ennakolta, haluaisin huomauttaa, että vallassa olevien ihmisten järjestäytynyt salaliitto on historian totuus, ei teoria.
  Jos tällaiset kaappaukset ovat olleet yleisiä aikaisemmin, on tyhmää hylätä se tosiasia, että niitä on nykyään.”
  https://www.activistpost.com/2017/12/globalists-need-war-soon.html

 18. ”Ronald kysyy haastattelun lopussa, mikseivät juuri mitkään poliittiset puolueet tuo esiin rahajärjestelmän kieroutuneisuutta ja esitä sen täydellistä uudistamista.” – Yksi järjestö yritti tätä ja se päätettiinkin sitten lakkauttaa. Tämäkin on episodi, joka kuvastaa meidän nykyisen puolue-/AY-vasemmistomme täydellistä neuvottomuutta tulonjaon oikeudenmukaisuuden edistämisen suhteen. Aitoja ideoita ei ole, mutta lisävelkaantumiseen verenimijäpankkiireille he ovat kuitenkin aina valmiita ja tarjoavat siten naurettavan helpon vastuksen ’austerityn’ puolesta puhuville oikeistopiireille.

  Sitten tulee natsijärjestö ja puhuu rahajärjestelmän uudistamisen puolesta, mutta mitä tekevät vasemmistolaiset: huutavat kurkku suorana, että ”natsit on kiellettävä!”. Politiikassa ainoa oikea tapa nujertaa vastustaja on tarjota parempia vaihtoehtoja ja uskottavia suunnitelmia niiden toteuttamiseksi. Huutaminen on heikkouden merkki.

  • Niin sanottu vasemmistohan tukee nykyistä kansantalousjärjestelmää, joka on liikepankkien pyörittämä velkapyramidiponzihuijaus. Malli on ameriikasta ja se toimii G20 maissa. Euroopassa sen nimi on EMU. Sitä tukee Suomessa koko ”vasemmisto”, mukaanluettuna SDP ja Saksassakin sen sanoi SPD’n johtaja. Tämän talousjärjestyksen tarkoitus on muuttaa demokratia plutokratiaksi, mitä se itse asiassa jo onkin. Ei ole enää väliä ketä äänestämme eduskuntaan. Mikään ei muutu, eduskunnalla ei ole valtaa. Keskustelukerho, lähinnä. Politikoilla näyttää olevan kansantalouden tiedoissa aukkoja, joita ei kukaan pysty paikkaamaan. Tieto rajoittuu lähinnä omaan palkkaan ja kokouspalkkioihin. Ja perinteisesti, nehän eivät ole keneltäkään pois, kuten julkisilla varoilla on tapana. Niitä voi vapaasti kähmiä omille viiteryhmilleen.

   Jos joku vastustaa, natsikortti näyttää toimivan. Sen lyö vielä ”vasemmisto” pöytään uusliberaalien talouspolitiikan kannattajien puolesta. ”Humanitäärisistä” syistä tuetaan mm. rajoittamatonta maahanmuuttoa. EMU’ssa sen nimi on ”työvoiman vapaa liikkuvuus”. Siitä on kyllä humanitäärisyys kaukana. Sen tarkoitus on romahduttaa palkat, työehdot, ammattiliitot, verotulot, sosialiturva, terveydenhoito jne… Tämäkin malli on ameriikasta. Siellä ”tuotanto” melkein perustuu rajattomaan halpatyövoiman saantiin, joka aiheuttaa juuri nuo edellämainitut lieveilmiöt. Tätä tukee meillä ”vasemmisto”.

   • Kuvasit hyvin asiat.
    Systeemi on ihanteellinen päättäjille ja koneiston eri viranhaltijoille joille sen avulla siirtyy sitä mikä tulee meidän kansalaisten velaksi ja maksettavaksi. Ja siksi rikkaat rikastuvat ja köyhät köyhtyvät.
    Lopulta kansa on ’asuntovelallinen’ asuessaan omassa maassaan ja maksaa siitä vuokraa rahamafialle.
    Yläluokka (koneisto) ei juuri valan maksuun osallistu veroja kiertäessään.
    Kun kuitenkin valtaosa kansaa on erilaisia työläisiä niin asia olisi helppo korjata haluttaessa. Mutta kansa ei tajua sitä että se maksaa valtaosin velan jonka maa ottaa vaikkei kyse ole edes mistään suurta järkeä vaativasta asiasta.

 19. ”Tämä ei ole yhtään enempää tai vähempää kuin tosiasioiden (pankkiirivallanko?) tunnustamista. Olen päättänyt siirtää Yhdysvaltain suurlähetystön Jerusalemiin” Näin Trump.

  Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump piti jälleen ( ? ? ? luinko oikein: että jälleen?… kyllä, näin linkissä on vaikka muualla sanotaan että hän on syönyt lähes kaikki aiemmat lupauksensa ) yhden äänestäjilleen antamistaan vaalilupauksista ja tunnustaa virallisesti Yhdysvaltojen johtajana Jerusalemin Israelin pääkaupungiksi.
  Tunnustuksen virallisuuden vahvistaa ja konkretisoi Yhdysvaltojen suurlähetystön muutto Tel Avivista Jerusalemiin.
  http://beta.oikeamedia.com/o1-48715

  Trumpia on varoitettu monelta eri taholta mutta kun kyse oli zio-masonic eliitin vanhasta suunnitelmasta hän ’eliitin miehenä’ selvästi haluaa auttaa Israelia pian alkavissa sodissa.
  Jo ennen valituksi tuloaan hän puhui Iranin sodasta ja piti sitä esillä millä varmaan oli ratkaiseva merkitys valtaan nousussa. Tämä sota islamia vastaan oli siis tiedossa ja siitä tullee varmaan ’ikuinen’ ja se mullistanee koko maailman.
  Mutta eihän Imperiumi elä ilman sotia.
  https://www.activistpost.com/2017/12/globalists-need-war-soon.html

  Jerusalem Move Designed to Create Chaos
  https://www.henrymakow.com/2017/12/Tempering-our-Expectations-of-Trump%20.html
  The recognition of Jerusalem as Israel’s capital is part of a long-term plan for Masonic Jewish (Illuminati, Communist) global hegemony.  Trump’s gratuitous action has enraged the entire world, especially 1.8 billion Muslims, or 25% of the world’s population.
  Zionism versus Islam was Albert Pike’s prescription for World War Three.
  Sionismi vastaan Islam — se oli Illuminaatin Albert Piken ennuste WW3:lle. 

  • Kun Trumpin päätös jälleen rikkoo kansainvälistä lakia sen vaikutukset eivät voi jäädä vähäisiksi :
   YK: n päätöslauselma, jossa Palestiina jakautui juutalaisten ja palestiinalaisen arabivaltion kesken, tunnusti myös Jerusalemin erityisaseman – se ei kuulu ”valtioon” vaan on corpus separatum, erillinen alue joka pysyy kansainvälisen valvonnan alaisena.
   Trump’s decision is deliberately provocative, reckless and a danger to our national security.
   https://www.alternet.org/world/rumps-jerusalem-decision-dangerous-hell

  • Tuo kasaariteoria ei taida olla aukoton.
   Monet ovat sitä mieltä että kasaarit ja Kasariaan aikoinaan muuttaneet lukuisat juutalaiset ovat ainakin osin sekoittuneet ja aidot talmudismiin kääntyneet kasaaritkin tekevät yhteistyötä sionistien kanssa.
   Ellei näin olisi niin oikeat juutalaiset (hebrealaiset) sanoutuisivat irti sionistien maailmanvalloitushankkeesta. Siitä ei kuitenkaan mitään suurempia merkkejä ole vaan sionismin kannatus on laajaa.

   • ”Kasaariteoria” ???
    Siis kasaarit olivat / ovat muinainen kansa, jonka saapuminen jostain ??? ilmeisesti Aasiata Eurooppaan tapahtui joskus kauan sitten. Nämä kasaarit valtasivat asuinalueet toiselta muinaiselta suurelta kansakunnalta skyyteiltä. Näiden, noihin aikoihin syntyneiden monoteististen uskontojen: kristinuskon ja islamin agressiivinen laajentumispolitiikka ajoi kasaarit ahtaalle, muslimit taisivat jossain vaiheessa vallata liki koko kasaarimaan. Niinpä kasaarit tekivät mielestään oikean poliittisen siirron ja kääntyivät eivät kristityiksi tai musulmaaneiksi vaan judaisteiksi eli juutalaisiksi. Tällöin ns juutalaisten määrä moninkertaistui, koskapa sukupuutto oli jo uhkaamassa Palestiinassa asuneita juutalaisia, joista monet olivat kääntyneet muslimeiksi.
    Siispä nykypäivän palestiinalaiset ovat enemmän geneettisesti ja historiallisesti oikeita juutalaisia kuin Eurooipasta ja muualta Palestiinaan / Israeliin saapuneet kasaarijuutalaiset.

    Sionismin tai tsionismin kannatus on laajaa ennen muuta kasaarijuutalaisten keskuudessa, mutta näiden ”pienten” ns ortodoksijuutalaisten lahkojen keskuudessa sionismi on jo uskonnollisista syistä heidän ykkösvihollisensa. Monet ortodoksijuutalaisista ovat sukupolvesta toiseen Palestiinassa asuneiden heprealaisjuutalaisten jälkeläisiä ja toki heidän joukostaan löytyy myös suuri joukko judaismiin kolahtaneita kasaarijuutalaisia.
    Eli sionismin kannatus Israelissa ei ole suinkaan niin laajaa kuin Truth_hunter antaa ymmärtää. 😀

 20. Kiire taitaa olla tai tulla NWO:n rakentajilla, koska suuri puhallus paljastuu koko ajan kiihtyvään tahtiin. Mitä voimme tehdä ? Tässä yksi vastaus:

  The Old And The New Belong To Us

  These holidays should not be a celebration of luck, which is what they have become. We should not be thankful for one more year without total crisis because the establishment ”allowed us” to have it. If something ”new” needs to be constructed within our societal framework, then it should be a change in our mentality in terms of how we view the stability of the old world.
  These holidays should become a celebration of our own self reliance and independence. A reflection on how we provide our for own stability and continue our traditions. The existing and planned structures of establishment elitists should play no part in how we reflect and set our course. These systems should not matter. We should not need them.
  What does matter? Conscience, freedom, family, responsibility, self reliance and integrity. The best traditions are built on these things. Everything else is a fiction, an illusion of solid ground under our feet that can be taken away at any moment by people who would have us abandon all that matters just to get that poisoned ground back again.

 21. Vaikka asiasta olen samaa mieltä, tuo Ronald vaikuttaa troijan hevoselta, johon ei kannata viitata.

  Olen sanonut tämän ennenkin. Jos haluat tuhota jonkin paljastuksen uskottavuuden, paljasta se itse sellaisen valheen kera, että kun valhe paljastuu, menee uskottavuus koko paljastukselta.

  • Miksi menisi uskottavuus paljastukselta kun se kerrotaan ja tuodaan julki?
   Outoa logiikkaa. Mitään ei siis kannattaisi paljastaa.
   Et kai ole tosissasi?
   Kun salapoliisi paljastaa rikoksen niin ei siinä uskottavuus mene vaan rikollinen joutuu vastuuseen. Vai onko salapoliisia mielestäsi troijan hevonen?

  • Pasi, minusta tuntuu ja, että joku mättää tässä Ronaldissa.
   Kaveri vaikuttaa jotenkin valheelliselta…

   • Voi ollakin valheellista, vaikea sanoa. Usein kun yksi sanoo että ”tässä mättää jokin”, seuraa siitä, että moni muukin ”huomaa” saman. Se on sitten toinen asia, kertooko se jotain käsitellystä asiasta vai itse kuulijasta. Silti, siihen tunteeseen että jokin mättää, on hyvä kiinnittää huomiota.

    Tuo ukkohan ei varsinaisesti ole paljastanut mitään uutta, ainakaan ihmiselle joka aihepiiriä seuraa. Vain toki sen, että hän itse oli mukana kuvioissa, sitten omatunto astui peliin ja ukko lähti lätkimään. Jos tarinat on totta, on hän todennäköisesti hengissä vain siksi, että on saanut aika lailla huomiota, ja että ei ole sanonut yhtäkään nimeä julkisuuteen.

    Pulkkisen teoria on kyllä hyvä. Pitää seurata aihetta. Neuvostoliitossa kuulemma tehtiin aikanaan niin, että joku tiedusteluviranomaisille työskentelevä ihminen meni pitämään valtion vastaista puhetta, ja kun joku kuulija alkoi myötäilemään puhetta liikaa, oli paikalla jo ei-peite -viranomainen kuskaamassa oikeasti valtiovallan vastaista kuulijaa selliin.

    • Kaikkea pitää aina epäillä mutta pitää uskaltaa myös uskoa johonkin. Eikä se tarkoita että pitää olla idealisti. Pahinta ja tuhoisinta on se ettei usko mihinkään, ei varsinkaan valtarakenteita vastaan olevaan mihin eliitin propaganda juuri tähtää.
     Onhan tuo paljastus selvästi totuuden mukainen eikä sitä voi kumota. Se on siis fakta.
     Kaverin motiiveista emme voi sanoa mitään, vain hän itse tietää. Miksei voi olla niin että häntä asia on alkanut vaivata eikä hänen moraalinsa hyväksy tätä?
     Kyllähän näitä vastaavia paljastuksia on rappari- ja muissakin piireissä ollut ja moni maksanut ne hengellään. Ne ovat sinänsä ihan inhimillisä asioita koska kaikki eivät voi psykopaattien tapaan torjua syyllisyyttään kun se herää.
     Voi myös kysyä miksi pitäisi mainita nimiä? Mitä se auttaa. Tärkeintä on että koko tämän systeemin juoni tulee tietoon mitä se ei ole kuin pienelle porukalle.
     Jo tätäkin videon sanomaa moni ellei suurin osa kansaa vierastaa kun se on aivopestyä eikä halua uskoa/myöntää olevansa niin tyhmä että on tällaisessa mukana (vaikka onkin) vaan torjuu sen säilyttääkseen itsekunnioituksensa ja leimaa totuuden valheeksi.

 22. Jatkoa ylempänä olevan Truth_hunter 8.12.2017 at 00:16 — Trump ajaa maataan sotaan Irania ja arabivaltioita vastaan. Miksi?
  Koska artikkelin videossa kuvattu Mafia koneisto sitä vaatii?
  Pysyäkseen ’pystyssä’ tai toimivana se tarvitsee ja vaatii/kiristää? sotaa … Onko Trump pedofilia epäilyjen vuoksi kiristyksen alla? kuten Makow uskoo…
  https://www.henrymakow.com/2017/12/Tempering-our-Expectations-of-Trump%20.html

  Jerusalemin tunnustaminen ja JFK:n murha … muutama suomennos linkin artikkelista:
  20. marraskuuta 1963 Yhdysvaltain valtuuskunta YK: ssa vaati palestiinalaisten oikeutta palata kotiinsa Israelissa ja niille jotka eivät palanneet, maksettavaksi korvausta. Mitään vaikutusta sillä ei ollut kuten ei ollut Kennedyn Israelin ydinaseiden vastustamisellakaan.
  Suora linja kulkee JFK: n murhasta 23. marraskuuta 1963 Israelin hyökkäykseen USS Liberty’ä vastaan, Israelin rooliin 9-11:ssa, Netanyahun 2015 puheen USAn kongressin 26 edustajan antamiin suosionosoituksiin (http://www.washingtonexaminer.com/watch-netanyahu-get-26-standing-ovations-during-his-speech-to-congress/article/2560974 ) ja Trumpin päätökseen.
  Michael Collins Piperin mukaan Mossadilla oli todennäköisesti ratkaiseva rooli Kennedyn murhassa. Yhdysvallat on kaapattu … amerikkalaisia käytetään sionismin välineenä.
  ”Although the final act which sealed Kennedy’s death was his refusal to permit Israel nuclear weapons, he was a marked man from his inauguration when he was forced to accept Lyndon Baines Johnson as his Vice President. Johnson’s maternal grandmothers were Jewish … Johnson spent time in the 1940’s smuggling arms into Palestine for the incipient Jewish state and aided their illegal importation into the United States in the 1930s…
  ”The gauntlet against Kennedy was thrown down on June 26, 1963, when David Ben-Gurion resigned from office in protest over Kennedy’s refusal to grant nuclear technologies to the terrorist state of Israel. 
  ”Israel is a Rothschild colony, but the state is Rothschild aided by many courtiers who fulfill its master’s whims. Prominent Jewish names involved in the murder…:
  https://www.henrymakow.com/2017/12/Jerusalem-recognition-stems-from%20.html

  Trump’s Biggest Donor Pushed For Jerusalem Embassy Move
  Adelson and his wife Miriam spent more than $80 million on Republicans in 2016, and he gave $5 million to Trump’s inauguration.
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=162321

 23. Tavis: missä kohtaa valhe ?
  Valhe kohtaa siinä että helpointa on syyllistää kanssakärsijää. Ulkomaalaista tai erirotuista. Fasismi, natsismi tai mikä tahansa eriarvoistava on ”perseestä”.
  Meidän ajatella omalla päällämme. Me kaikki tiedämme, että mikäli me emme kykene kaikki olemaan rahan valtaa vastaan meistä suurin osa tuhoutuu. Huomenna minä ja ylihuomenna sinä !

  Herätys!

  Nykyään tällaiselle perinteiselle vasemmistolaiselle politiikan seuraaminen on melkoista tuskaa. Ei totisesti tarvitse mennä tuska- festivaaleille! Riittää kun seuraa poliitikkojen toilailua…

  Positiivisia viestejä ei juuri tule. Eilinen, tai oikeastaan tämän päivän varhainen aamu, toi kuitenkin pitkästä aikaa positiivisen uutisen: Helsingin valtuusto hyväksyi paperittomille paremmat palvelut.

  Nasima Razmyar (sd.) sanoi, että maailma on paha, vaarallinen ja julma paikka. Helsinki tekee tänään maailmasta hieman paremman paikan, ja tänään voidaan Helsingissä tehdä ihmisarvoa tukeva päätös.

  Veronika Honkasalolle onnittelut ja kiitokset tällaiselta ” vanhalta änkyrältä”
  Paitsi tuo päätös, niin myönteistä siinä oli myös se, että puoluekuri rikkoontui. Osa valtuutetuista uskalsi ajatella omilla aivoillaan! Äänestystuloksen ratkaisivat palautusta vastustaneet SDP:n Mohamed Abdirahim, Sinikka Vepsä, Pilvi Torsti, Nasima Razmiyar, Johanna Laisaari ja Thomas Wallgren. He kaatoivat itse oman ryhmänsä esityksen. Kiitos myös heille ja abloodit!

  Ne valtuutetut, jotka vastustivat päätöstä sulkivat varmaan korvansa kun apulaispormestari Sanna Vesikansa avasi keskustelun? Hänen mukaansa Helsingin on otettava harkitut askeleet paperittomien palveluiden parantamiseksi. Palvelujen laajentamisen hinta olisi 0,3 promillea sosiaali- ja terveydenhuollon menoista. ( 3 euroa 10 000 eurosta !)

  PS. Onko niin, että ”hyvät ” päätökset syntyvät vain siinä tapauksessa, että ryhmäkuri rikkoontuu..? Muistelen vain Guggenheim-päätöstä

  • Tuohon voi vastata Perustuslailla. Sillä joka uusliberaalien mielestä on juuri nyt suurin kehityksen jarru. Ilman sitä menisimme eteenpäin tukka takana. Aika näyttäisi taas mihin suuntaan.

   Perustuslaki on voimassa Suomessa, koskee kaikkia rajojen sisäpuolella olevia. Se kieltää syrjinnän. Se takaa kaikille riittävän toimeentulon ja huolenpidon. Siksi huolenpito on itsestään selvyys. Helsingin, eikä minkään muunkaan kaupungin, ole pakko tällaista päätöstä edes tehdä. Onko ulkomaalaisella oikeutta olla Suomessa, siitä mainitaan taas ulkomaalaislaissa. On toinen juttu.

   ”Kauneusvirhe” tuossa päätöksessä on, koskeeko se tosiaan kaikkia kansalaisia, kuten Perustuslaki edellyttää. Saavatko kaikki tarpeellisen toimeentulon ja huolenpidon. Joku politikko, vaikka Helsingissä, voisi käydä kysäisemässä vaikkapa Hurstin tai muiden leipäjonossa seivovilta ”asiakkailta”, onko huolenpito riittävää. Vapaaehtoisten työntekijöiden olalle taputtelu tai mitalit rintaan eivät riitä. Mitalit eivät oikein istu toppatakin rintaan, eikä niitä voi syödä.

  • ”Eilinen, tai oikeastaan tämän päivän varhainen aamu, toi kuitenkin pitkästä aikaa positiivisen uutisen: Helsingin valtuusto hyväksyi paperittomille paremmat palvelut”

   Tuoko on sinusta ”positiivinen viesti”?

   Mahdat olla mielenvikainen!??

   Mene kertomaan tuo ”positiivinen viestisi” MILJOONALLE köyhälle Suomalaiselle, joista jotkut hakevat roskiksista ruokansa, ja niille tuhansille köyhille eläkeläisille, joilla pienen pieni eläke ei riitä edes välttämättömien lääkkeiden hankkimiseen!!
   Tämäkö on sinusta positiivista, Suomalaiset nääntyvät kuollakseen ja vitun Helsingistä tulee kaiken maailman sosiaaliloisille paratiisi, jossa mitään ei tarvitse tehdä ja moninkertaisesti kantaväestöä suuremmat sosiaalietuudet virtaavat!

   Onko tämä sinusta oikein mijoonaa köyhää Suomalaista kohtaan ja niitä tuhansia eläkeläisiä kohtaan joista monet kuolevat aikaisemmin kaltaistesi mädättäjä-paskojen takia!

   Et osaa edes hävetä kusipää!!

   ”Nasima Razmyar (sd.) sanoi, että maailma on paha, vaarallinen ja julma paikka. Helsinki tekee tänään maailmasta hieman paremman paikan, ja tänään voidaan Helsingissä tehdä ihmisarvoa tukeva päätös”

   Ainoa asia mikä todellisuudessa tapahtuu on se, että stadista tulee vitun iso slummi, jossa raiskausluvut, katuryöstöt, väkivalta vanhuksia kohtaan ja kaikenlaiset yhteiskunnalliset ongelmat kukkivat aivan helvetisti.
   Tämä on ilmeisesti tämän ”Nussiman” unelma Helsinki…….

   • Juuri noin, Diabolik.
    Nuo kaikkialla kulttuurimarxistista monikulttuuri-saastaansa suoltavat viherkommunistit ovat oivallisia apureita ostetuille rikollisille vallanpitäjillemme ja Soroksille näiden Kalergi-suunnitelman mukaisessa Suomen ja Euroopan tuhoamisprojektissa:

    ”Tietovuoto: Soros rahoittaa pakkomonikulttuurisuutta myös Suomessa

    Uutisoimme eilen [15.8.2016], että talousrikoksilla rikastunut juutalaismiljardööri George Soros on joutunut suuren tietovuodon kohteeksi. Vuodot osoittavat, kuinka järjestelmällisesti Soros manipuloi Euroopan ja Yhdysvaltojen politiikkaa likaisella rahallaan.

    Eilen kerroimme siitä, kuinka Soros rahoittaa Pohjoismaissa toimivaa ”rasisminvastaista” äärijärjestö Expoa sekä siitä, keitä suomalaisia europarlamentaarikoita juutalaismiljardööri pitää ”luotettavimpina liittolaisinaan”.

    Suomessa yksikään valtamedia ei ole tietenkään uutisoinut vuodosta, sillä Sorosin toiminnan paljastuminen vie kaiken uskottavuuden tiedotusvälineiden mantralta, jonka mukaan ”monikulttuurisuus on väistämätöntä ja luonnollista”.

    Kuten Soros-vuoto osoittaa, ”monikulttuurisuus” on järjestelmällisen korruption ja salassa tehdyn poliittisen lobbauksen tulos. SIIRTOLAISVIRTA EI OLE LUONNONVOIMA, VAAN RIKOLLISTEN MILJARDÖÖRIEN TOIMEENPANEMA SUUNNITELMA…”,

    koko artikkeli: http://magneettimedia.com/tietovuoto-soros-rahoittaa-pakkomonikulttuurisuutta-myos-suomessa/

    Ks. Myös ”Suomen tuhoamisohjelma”, http://magneettimedia.com/suomen-tuhoamisohjelma/

   • Vastavalkea-verkkolehden toimituksellinen linja määrittyy julkaisijan, Vastavalkea ry:n, säännöistä. Vastavalkea
    •aktivoi kansalaisia toimimaan
    · demokratian laajentamiseksi
    · köyhyyden ja sotien poistamiseksi
    · vallankäytön vääristymien esilletuomiseksi ja korjaamiseksi
    •seuraa globalisaatiokehitystä ja tutkii kriittisesti sen taustalla olevia
    ideologioita
    •tukee maailman rauhanomaista geopoliittista moninapaisuutta
    •vastustaa sotimalla edistettäviä hegemoniapyrkimyksiä
    •tukee valtioiden ja kansakuntien suvereniteettia ja itsemääräämisoikeutta.

    Diabolik ja Totuudenetsijä,

    Tuo minun kirjoitukseni sai teidät raivostumaan? Mitähän teillä on päässänne, vai onko siellä mitään..?
    KIrjoitin vain tuosta Helsingin kaupunginvaltuuston päätöksestä, joka oli minusta erinomainen. Paitsi, että se oli humaani, niin se oli siinäkin mielessä kiitettävä, että
    päätös rikkoi ryhmäkurin, joka on ollut aina demokratian toteutumisen este. Suorainen syöpä. Sdp:n edistykselliset rohkenivat nousta taantumuksellisia puoluetovereita vastaan

    Laitoin nyt kirjoitukseni alkuun Vastavalkean periaatteita. Mielestäni tuo päätös
    on pitkästä aikaa ensimmäinen oire siitä, että nuo , myös Vastavalkean periaatteet, ovat tekemässä renessanssia.

    Pitkään tässä on oltukin taantumuksen talutusnuorassa. Perussuomalainen puolue on paljastumassa äärioikeistolaiseksi, suorastaan fasistiseksi, hihhulipuolueeksi. Sillä ei ole tavalliselle kansalaiselle ole mitään annettavaa. Sama pätee Sinisiin, jotka ovat antautuneet Sipilän ja Orpon aisankannattajiksi.

 24. Valhe ei ole Bernardin puheessa. Hän kertoo asiat niin kuin ne ovat. Valhe on rahataloudessa. Huijaus on vain niin yksinkertainen, että ihmismieli hylkii sen tunnustamista.

  Jos kysytään missä rahaa syntyy, vastaus on, rahaa syntyy työtä tekemällä. Näin opetetaan oppikirjoissakin. Eipä siis ihme, että näin kuvittelevat politikotkin. Kukapa ei olisi kuullut miten taloushuolemme häviävät kuin tuhka tuuleen, kun luomme ”työpaikkoja”. Tällä tietämyksellä pääsee jo huippuvirkoihin, kuten Vartiainen VATT’n johtoon ja nyt taitavaksi ja rehelliseksi tunnetuksi politikoksi eduskuntaan. Tällä vastauksella voi saada jopa noopelin.

  Valitettavasti työtä tekemällä ei synny rahaa, ei yhtään kolikkoa ei seteliä. Työtä tekemällä voi tienata rahaa, mutta raha syntyy jossain muualla, missä? On aivan sama, mitä työntekijä tai työnantaja tekee tai jättää tekemättä, rahaa tarvitaan ensin. Raha synnyttää työpaikan. Työ ei synnytä rahaa. Työntekijöiden ja työttömien (myös työnantajien, pk-yrittäjien) syyttely rahan niukkuudesta on lähinnä mielenvikaista puuhastelua.

  Valtiot joilla on oma valuutta, omaavat vielä itsemääräämisoikeutta. Hyvänä esimerkkinä käy Islanti. Eivät voi kuitenkaan täysin välttyä BIS pankin vaikutukselta. Niitä painostetaan kaikin keinoin liittymään ”maailmanvaluuttaan”, samaan velkapyramidiin missä jo suuri osa euroopankin valtioista on. Velkaorjuuteen, siis.

  Kansainvälinen järjestelypankki (BIS) hallitsee keskuspankkeja. Se on ”keskuspankkien keskuspankki”. Kaikki keskuspankit ovat kartellissa keskenään. Ne tekevät saumatonta yhteistyötä uskonnosta, yhteiskuntajärjestyksestä tai ihonväristä riippumatta. Keskuspankit hallitsevat paikallisia pankkeja. Kaikki paikalliset pankit ovat kartellissa
  keskenään, koska niiden vakavaraisuusvaatimus on sama (BASEL – säännöstö) ja niiden korkoja hallitaan keskitetysti (ohjauskorko). Vakavaraisuusvaatimusta nostetaan tai lasketaan BIS:n suosituksien perusteella. Se joka hallitsee vakavaraisuusvaatimusta, hallitsee lainaamista ja näin ollen itse rahaa. Se joka hallitsee rahaa, hallitsee valtiota.

  Ja tietenkin BIS haarakonttoreineen on ”itsenäinen”. Sillä ei ole mitään tekemistä minkään muun päätöksenteon kanssa kuin omansa. Täysi immuniteetti lakeja vastaan, siis. Vain riskit katetaan sinulta perityillä veroilla. Paljon niitä on jo realisoitunutkin tämän lyhyen emuhistorian aikana. Kansallinen politiikka, lähinnä valtiovarainministeriö, on muutettu pankkien ja sijoittajien perintätoimistoksi.

  • Asia on juuri noin kuten sanot.
   Otaksuttavasti hyvin pieni osa eduskunnassa perustuslain vastaisen puoluekurin mukaisesti – saamaansa ohjeistusta noudattaen – nappia painavista on selvillä esim. siitä, miten raha luodaan. Välttämättä asia ei ole paremmin selvillä kaikille niillekään, jotka ohjeistuksen antavat so. EU-diktatuurin ostamille EUnukeille puolueiden/eduskuntaryhmien johtoklikeissä, jotka noudattavata pilkuntarkasti Brysselistä saamiaan ohjeita. – Ns. tavallisista tallaajista sitten puhumattakaan, kun noista asioista ei kouluissa opeteta totuudenmukaisesti ja läpimätä valta-VALE-mediakin niistä vaikenee toistellen vain rikollisten vallanpitäjien valheellisia mantroja.

   • Nii’in. Yli 90 % rahasta syntyy liikepankin tiskillä, kun joku sinne kävelee, ottaa lainaa ja pistää rahan jakeluun. Tämä synnyttää sitä ”talouskasvua” joka luo työpaikkoja, ei mikään muu. Vahinko vaan, että tuon lainaajan on palautettava lainaamansa summa takaisin pankkiin korkoineen. Pystyykö hän lainansa maksamaan riippuu siitä, että joku toinenkin ottaa lainaa ja pistää rahaa jakeluun, josta hän voi ”tienata” lainaamansa rahat ja palauttaa ne pankkiin. Kun riittävän moni ei voi enää ottaa lainaa, velkapyramidi kyllästyy ja talous pysähtyy. Velat jäävät maksamatta, velkakirjat happanevat pankkien holveihin, tulee ns. finanssikriisi eli pankkikriisi.

    Ne jotka vielä pystyvät, maksavat lainojansa pois. Kun rahaa syntyi lainaa otettaessa, lainaa maksettaessa se häviää, ”tuhoutuu”. Rahaa ja ostovoimaa häviää ”markkinoilta”, tulee konkurssiaalto. Konkurssiin menevät ne, joilla ei ole verotusoikeutta.

    Velkapyramidi vaatii siis jatkuvaa kasvua toimiakseen ikuisesti. Jatkuvasti uusia velanottajia.

    Alle 10 % rahasta synnyttävät keskuspankit. Ne ovat seteleitä ja kolikoita. Niitäkään et saa käyttöösi, ellei sinulla ole tiliä liikepankissa.

    • ”Velkapyramidi vaatii siis jatkuvaa kasvua toimiakseen ikuisesti. Jatkuvasti uusia velanottajia.”

     Tämä on yksi syy siihen, että Rotschild-agentti Soroksen kaltaiset rikolliset miljardöörit ovat tukemassa järjestämäänsä maahantunkeutuja-invaasiota Euroopassa: valtiot ja kunnat joutuvat ottamaan lisää lainaa suoriutuakseen maahantunkeutujien aiheuttamista kustannuksista. Meillä jo pelkästään PettUri Urpon syksyllä 2015 avosylin vastaanottamien 30000 Sipilän partalapsen täysihoito lisäsi vuotuisen KOROLLISEN ULKOMAISEN velanoton tarvetta ainakin n. miljardilla eurolla – jo ennestään rikollisten vallanpitäjien persaukiseksi velkaannuttamalle Suomelle.

     ”USA:s migrationskrig mot Europa skall också fördröja finanskraschen
     Sunday, 11 October 2015 21:07

     Att USA för ett migrationskrig har diskuterats enbart av tyska alternativa media. De svenska tiger om det hårdnackad med undantag av White TV, vilket visar att de andra är under mind control på ett eller annat sätt. Det är därför White TV kallar Fria Tider för ofria Fria Tider, som för övrigt inte riktigt tillhör de alternativa, då de enbart fokuserar på invandringsproblematiken, men aldrig på mind control eller vårt kriminella banksystem.

     Huvudsyftet med migrationskriget är att krossa Europas nationer för att öppna vägen till den Nya Världsordningen. Men varför slår USA till just nu, sedan i början av september 2015, och inte tidigare eller senare?

     Därför att nästa stora finanskris, kollapsen av vårt banksystem, var väntat att komma september/oktober 2015. Med det påtvingade migrationskriget framförallt mot Tyskland och Sverige, kan finanskraschen möjligtvis fördröjas…”
     http://whitetv.se/en/gigantic-ponzi-scheme/1359-usas-migrationskrig-mot-europa-skall-ocksa-foerdroeja-finanskraschen.html

     • Orpo vasta hehkutteli kuinka valtion velanottotarve vähenee, on ”enää” 3 miljardia/v. Silloin täytyy katella kenen pitää seuraavana velkaantua, koska ilman velkaa ei ole rahaa, eikä ilman rahaa ole ”taloutta”.

 25. ”KGB-agenter: Maktelit förtrycker folket med hjälp av Sun Tzu, dialektik och Machiavelli..

  Finns det en maktelit som konspirerar mot världens befolkningar? Absolut inte anser etablissemanget i MSM (Mainstream Media), men avhoppare från underrättelsetjänsten i det forna Sovjetunionen säger tvärtom ja och det finns gott om bevis i form av dokument som är minst 70 år gamla och som beskriver hur man på bästa sätt underminerar all moral i vårt samhälle och därefter tar makten och skapar en tyrannisk diktatur. Verkligheten överträffar i många fall fantasin.

  KGB-avhopparen Anatoliy Golitsyn sa i boken “Perestroika deception”:
  ”All warfare is based on deception…”

  Koko artikkeli: http://www.bakom-kulisserna.biz/news/kgb-agenter-maktelit-fortrycker-folket-med-hjalp-av-sun-tzu-dialektik-och-machiavelli/

  • ’..Verkligheten överträffar i många fall fantasin..’
   ’..”All warfare is based on deception…”..’
   Siinä kaksi peusasiaa jotka taatusti pitävät paikkansa.
   ”Vad var syftet med kommunism för Rothschild och dess allierade? Att ta makten över alla staterna via sin kontroll över staternas penningutgivning och statsskulder.
   Alla former av konkurrens skall elimineras genom att ta bort den privata äganderätten. På så sätt kommer hela världen att falla i deras händer när den globala världsstaten bildas. Det var deras plan men den kommer inte att gå i lås.”

   Jos menetät kaiken olet arvoton eikä kukaan ryöstä sinua.
   Sama idea on zio-masonic pankkiirimafialla: kun valtiolta viedään kaikki ja se velkaannutetaan niin kukaan ei halua sitä valloittaa. Ja kun kaikki on pankkimafian käsissä niin maailma elää sen ehdoilla eikä sotia ole. Se on kommunismia.

   Mutta onko oikein että pieni ’valittujen’ eliitti voi omistaa kaiken ja orjuuttaa muut? Millä oikeudella?
   Ei millään muulla kuin itse otetulla oikeudella sanoo ihmisjärki.
   Rauha on mahdollista myös niin ettei kukaan usko olevansa muiden yläpuolella ja yhdessä päätetään ettei sotia eikä ryöstämistä hyväksytä.
   Hyvin yksinkertaista.

 26. Yllä mainittiin näihin pankkijärjestelmärakenteisiin liittyvistä eliitin erilaisista rikoksista kansoja kohtaan, massojen manipuloinnista psykologisin keinoin.
  Jason Masonin mukaan ( https://dieunbestechlichen.com/2017/12/dan-browns-neuer-roman-origin-fuehrt-kuenstliche-intelligenz-als-ne) Dan Brown esittelee uudessa kirjassaan Origin (Ursprung),( suom. alkuperä, lähtökohta) keinoälyä uutena jumaluutena. Teoksessa tulevat esiin valtaeliitin päämäärät. Kirjailija on tunnustuksellinen darwinisti. Hän julkisti tuoreen teoksensa Frankfurtin Kirjamessuilla.
  Brown tuo esille, että tulevaisuudessa ihmiskunta ei tarvitse mitään Jumalaa, vaan se voi saavuttaa sijalle keinoälyn avulla uuden kollektiivisen tietoisuuden muodon. Muodostuu haaveäly, jota ohjaa aina nykyhetkessä keinoäly. Verrata voi tässä ”Borgiin” Star-Trek-filmeissä. Keinoäly ottaa uskonnon roolin itselleen. Jumalallisen konsepti pitää muuttaa. Tämä tarkoittaa: meidän täytyy rukoilla konetta.
  Masonin mukaan ajatustenlukukeinoälyä kehitellään. Ajatustoiminta jättää jälkensä aivoihin ja tämä ei pohjaudu kieleen. Niinpä tekninen mullistus on eri kielistä riippumaton, universaali. Inhimillisten pohdiskelujen ennustaminen mahdollistuu näin myös.
  Lisäksi Mason kertoo aivojen ohjaukseen liittyvistä tarkoista frekvensseistä ja ns. Lilly-aalloista. Elektromagneettista kenttää säätelemällä voidaan manipuloida ihmisten mieltä. Mind – Control on jo tuttu sana. Hiirikokeilla on päästy jo liikkeiden hallinnan ohjaukseen – puhumattakaan emootiohin vaikuttamisesta, mitä on kokeiltu kodittoomiin rapakon takana. Massojen manipulaation tieltä on raivattu taas esteitä. Turvallisuusfirmat suuryhtiökytköksineen käyttävät uusimpia mahdollistuneita keinoja uhreihinsa jo lännessä – eikä mitään suojaavaa lainsäädäntöä ole yksilöä puolustamaan. Armeijat ja tiedustelupalvelut soveltavat tietysti samaa.
  ———-
  Jason Mason pohtii, mikä vaikutus ihmiseen on erilaisilla säteilyillä? Digitaalinen sähkön mittaaminen säteilee syöpää ja Alzheimeria aiheuttaen, tuleva 5 G- verkko on entistä haitallisempi. Solujen proteiini ja perimä (dna) ovat vaarassa. Ovat olleet jo jonkin aikaa.

 27. China, Saudi Arabia, and the US
  http://www.unz.com/jpetras/china-saudi-arabia-and-the-us/
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=162475

  Major changes are roiling the states, societies and rulingclasses of the biggest industrial economies, oil regimes and military complexes.

  Suuret muutokset mullistavat valtioita, yhteiskuntia ja suurimpien teollisuusmaiden hallitsevia luokkia, öljyn hallitsijoita ja sotilas liittoja.

  Kiina panostaa taloudellista vaurauttaan historian laajimman nykyaikaisen infrastruktuurijärjestelmän rakentamiseen, joka yhdistää neljä maanosaa.

  Saudi-Arabia siirtää miljardin dollarin saalistaan prinssiltä toiselle, vanhoista liiketoiminta paratiiseista päivitettyihin versioihin, köyhistä aavikko rakenteista uusien mega-kaupunkien fantasioihin.

  Yhdysvallat putsaa pääoman suota korruptiosta ja välittömästi täydentää sitä uudella päivän skandaalilla.
  Yksi ministeriön sihteeri vapautetaan; toinen palkataan; yksi vihollinen on tunnustettu omaksi; toinen liittolainen tuomittu; osakemarkkinat kukoistaa ja kauppasopimukset hylätään. Yksi vero leikataan ja se miellyttää rikkaita; toinen hylätään ja se tukehduttaa kulutusta.
  Mullistus, jotkut sanovat; kaaos, sanovat toiset. Ja kiihkeimmät väittävät, että näin maailma kääntyy kokonaan nurin.

  Mutta kun koko maailmaa ”ravistellaan” on olemassa myös sisältöä ja suuntaa: on olemassa eri malleja ’ravisteluun ylöspäin’ ja ’ravisteluun alaspäin’.

  ”Ravistelua ylös” tapahtuu, kun vaurautta ja hyvinvointia koskevat näkemykset kulkevat rinnakkain tieteen ja keksintöjen rinnalla.
  ”Ravistelu alas” taas on se, missä palatsivallankumousten ja veristen juonien seuraukset leikkaavat köyhiltä ja antavat niille joilla jo on liikaakin.

  Kolme maata ravistelee maailmaa eri suuntiin:

  Saudi-Arabiassa prinssi MBS osallistuu aluetta murtavaan ravisteluun tyhjentäen prinssien triljoonan dollarin varastetut öljy tulot rahoittamaan koleraa, nälkää ja joukkomurhia Jemenissä ja sen ulkopuolella.

  Kiinalla on eurasian ”shake-up”, kun Peking laajentaa nykyaikaisia silkkiteijä kaikkialla ja kaikkien kanssa yhdistämään markkinoita, kehittämään toimitusketjuja ja lisäämään vaurautta kotona ja kauppakumppaneidensa kesken.

  Ja Yhdysvallat vain ravistelee. . . ja vavisuttaa sen johtajien kiirehtiessä lisäämään entisestään rikkaiden rikkauksia, etsii ja häpäisee salaliittoja jotka paljastavat vallassa olevien rikollisten juonia … kertoo meille, että vapaus tarkoittaa vapautta paljastaa näiden mitättömien salaliitto-pervertikkojen pahat puuhat ja samalla vaieta maan ja sen hallinnon suurista salatuista törkeistä totuuksista.
  Virallisesta totuudesta on tullut haiseva jätekasa.

 28. Sairasta on tämä Euroopan laajuinen pakkokansanvaihto.

  Pidemmällä aikavälillä tästä ei seuraa mitään hyvää/positiivista, pelkkää kärsimystä kantaväestöjen kannalta.

  • Vrt: Pohjois- ja Etelä-Amerikan alkuperäisväestön eli ”inkkareiden” kohtalo, tai lähempänä nykyaikaa oleva palestiinalaisten kohtalo Palestiinassa, nykyisin raamatullisesti nimetyssä Israelissa. Kyllä kasaarikyttyrät nauravat partaansạ 😀

   Siinä on suomalaistsuhnien tulevaisuus. Huomattavasti inhimillisempi ratkaisu meidän tsuhnien kannalta olisi, jos Sergei Shoigu, tuo Tsingiskaanista suoraan alenevassa polvessa oleva tuvaani, ystävineen, lopettaisi meidän suomalaistsuhnien ja tänne eksyneen monikulttuuriväen maallisen vaelluksen ydinkärjillä varustetuilla Iskander- ja Kalibr-ohjuksilla.

   Silloin ei tarvitsisi tsuhnavanhusten maata omissa ulosteissaan ja kitua jonkin monikulttuuriväen ylläpitämässä ”hoivakodissa”. 😀

 29. Suomen kansallisen kivääriyhdistyksen puheenjohtaja Runo K. Kurko kirjoitti 9.12.2017 seuraavasti:

  ”PUNAKAARTILAISET KESKUUDESSAMME

  Tiedottamisen keskittyminen punaisten toimittajien yksinoikeudeksi Yle:ssä sekä valtamedioissa yleensä on osoitus yhteiskunnan mädännäisyydestä ja tiestä kohti vähemmistöjen diktatuuria. Punaisten toimittajien tiedottaminen perinteisestä soihtukulkueesta Helsingissä 6 pnä joulukuuta on pahinta punaista terroria tukevaa ja samalla verorahoilla tuetun Yleisradion todellinen riman alitus. Soihtukulkueen nimi 612 on mahdollistanut vasemmistolle oikeuden “rääkkyä” ja suoltaa valheita äärioikeiston esiintymisestä, vaikka kyseessä on isänmaallisten suomalaisten tilaisuus muistaa menneitä sukupolvia, sekä sodissamme kaatuneita vainajia. Punakaartilaisten terävin ryhmä on terrorijärjestöksi USA:ssa luokiteltu Antifa, jonka esiintyminen on aina merkki mellakoinnista ja sivullisten omaisuuden tuhoamisesta.

  Punaisten toimittajien kyky suorittaa laskutehtäviä on suoraan verrattavissa Jyrki Kataisen kykyyn laskea Kreikan lainojen vaikutusta Suomen talouteen, mutta kuten Katainen niin myös punaiset toimittelijat ovat peruskoulun kasvatteina oppineet ilmeisesti ainoastaan “joukko-oppia”, eivät laskemista! Erityisesti Iltalehti kunnostautui laskutaidottomien punaisten toimittajien voimin, väittäessään saaneensa ”lapsille suunnatun Alpakka-tapahtuman” järjestäjiltä tiedon jopa 5000 osanottajasta ja laskiessaan soihtukulkueeseen osallistuneen korkeintaan n. 1000 henkilöä.

  Entisenä stadilaisena ja Töölössä kasvaneena on minulla lukuisia tuttuja Runeberginkadun varrella, joten mahdollisuus saada todellisia lukuja marssijoiden määrästä oli jo 6.12. illalla. Marssirivistön henkilömäärän arviointi on aloitettava laskemalla käytettävässä olevan kadun leveyden sallima rinnakkainen marssijoiden määrä, esimerkiksi 7 kpl ja sitten marssirivistön pituuden mukaan, jolloin lasketaan 30 henkilön määrä x 7, saadaan 210 ja edelleen sama toistuu, sillä kaikissa marssirivistöissä on katkoja. Lopullinen määrä saadaan kertolaskulla, esimerkiksi 15 x 210 on 3150 henkilöä. Ystäväni laski kolmannen kerroksen ikkunasta n. 3400 marssijaa ja eräiden poliisien havainto oli hyvin samansuuntainen, jopa mahdollisesti ylittäen 4000 osallistujaa!

  Soihtukulkue ei ole koskaan aiheuttanut järjestyshäiriöitä, vaan paikalle järjestäytynyt kulkuetta vastustava roskaväki eli punakaartien plutoonat. Tänä vuonna poliisi oli varautunut hyvin ja paikalla olleet ruotsinkieliset virkaveljet olivat kokeneita joukkojenhallinnan ammattilaisia. Töölö on aina ollut valkoisten asuinaluetta, eikä siellä juurikaan asunut punakaartilaisia ennen vuotta 2000. Puliukoillakin oli Töölössä turvallista ennen punakaarteja, sillä vanhat töölöläiset antoivat usein tarvittavaa “rahoitusta” asunnottomille ja Marian Sairaala huolsi paleltuneita huonokuntoisia. Helsingin 2000-luvulla vallanneet punakaartilaiset eivät halua muistaa sitä, että vuonna 1918 heidän isovanhempansa hävisivät taistelun Helsingistä ja vankileirien jälkeen palasivat työelämään rakentamaan Suomea.

  Punaisten toimittajien propaganda lasten tilaisuuden siirtämisestä pois Töölön torilta on uskomatonta kansalaisten aliarvioimista, sillä lasten paikka joulukuun pimeässä illassa on kotona turvassa, ei pimeillä kaduilla vetelehtimässä. Aikanaan itsenäisyyspäivää vietettiin myös Töölössä siten, että asuntojen ikkunoissa oli kynttilävalaistus klo 18.00 lähtien ja lapsille kerrottiin Isänmaan sankareista. Soihtukulkueeseen menivät aikuiset ja lasten paikka oli kotona, ei punakaartilaisten tilaisuuksissa toreilla tai muualla. Alpakka ei ole suomalainen eläin, sen paikka ei ole esiintyä itsenäisyyteemme liittyvissä tilaisuuksissa, vaan mieluummin Suomen hevosen, kuljettamassa ammustäydennystä rintamalle ja haavoittuneita sidontapaikalle! Punainen propaganda on ainoastaan vastenmielistä valveutuneiden kansalaisten seurata…”

  Koko artikkeli: http://nra.fi/puheenjohtajan-kolumni-xii-4/

 30. Meni noihin pakolaisjuttuihin. Jotain outoa on Migrin touhuissa. 14 vuotiasta yksinhuoltajaäidin tytärtä ollaan palauttamassa Thaimaaseen, jossa ei ole tytölle määrätty huoltajaa. Se on äiti, joka on aviossa suomalaisen kanssa ja asuu täällä. Kolmekymppisiä miehiä on maassa, joita ei voida palauttaa kun heillä ei ole ”papereita”. No, Migrin asiat pani kuntoon Räsäsen ja jumalan valitsema Päivi Nerg. Nyt kun kaikki on siellä kunnossa, hän siirtyy ohjailemaan sote-”uudistusta”.

  Ulkomaalaisen ei siis kannata esittää papereita, muuten lähtö tulloo. Toisaalla taas kerrottiin, jos kantasuomalaisella ei ole papereita mukana, joutuu putkaan. Mitä tämä on?

 31. Menneen viikon huvittavin tapahtuma lienee tämä:
  Shaakasvili yrittää hypätä kiovalaisen talon katolta välttääkseen korruptiotutkinnan 😀 😀
  Mies on umpihullu, mutta hauskaahan se on katsella hullun kotkotuksia, v 2008 hän söi kravattinsa. Tässäpä teille ukrainaklaisgruusialaista sekopäisyyttä:

  • Luin jokin aika sitten että Netanyahu on onnistunut vielä välttämään korruptiotutkimuksen ilman vastaavaa yritystä, toistaiseksi.
   Umpihulluhan tuo mies on mutta niin ovat kaikki nämä NWO-Mafian muutkin paikalliset psyko- ja ’poropaatit’, itsetunto- ja geenivammaiset miehet joille vain muiden sadistinen alistaminen on suuruutta.
   Ja ikävä kyllä heitä löytyy omasta maastammekin ja ihan johtavissa asemissa ovat viemässä meitä kansan tahdosta välittämättä kohti Eurostoliittoa ja uus-natsistista NWO:ta, heidän ihanne-diktatuuriaan.

   • Milloin kansan enemmistö herää horroksestaan ja lakkaa äänestämästä kerrasta toiseen samat maanpetturit ja muut rikolliset jatkamaan suomentuho-politiikkaansa?

   • ”Punalippu vai Siniristilippu – Vasemmistolainen kulttuurivallankumous

    Jokainen on varmaan laittanut merkille. Miten systemaattisesti maassamme vainotaan suomalaisuuden tai Suomenlipun ihannointia tai yleensäkin kaikkea isänmaallisuuteen liittyvää.

    Miksi olemme sallineet tämän kaiken tapahtua ja miten tässä näin pääsi käymään?…”

    Koko artikkeli: https://www.nykysuomi.com/2017/12/09/punalippu-vai-siniristilippu-vasemmistolainen-kulttuurivallankumous/

    • Suomeen mahtuu 60 miljoonaa ”hädänalaista”!
     Kyllä persaukiseksi velkaannutettu Suomi pystyy heille tarjoamaan ilmaisen täysihoidon!

     ”Vihreiden Touko Aalto puolusta alpakkatapahtumaa ja väittää 612-kulkuetta natsimarssiksi
     Vihreiden puheenjohtaja Touko Aaltokin leimaa itsenäisyyspäivän isänmaallisen 612-soihtukulkueen natsien kulkueeksi, samalla kun puolustelee paljon kohua aiheuttanutta alpakkatapahtumaa. Aalto ottaa esille myös RASISMIN…”,

     Koko artikkeli: https://www.nykysuomi.com/2017/12/11/vihreiden-touko-aalto-puolustaa-alpakkatapahtumaa-ja-vaittaa-612-kulkuetta-natsimarssiksi/

     • Heikki Porkka;

      Äärimedia Yleisradio

      Yle leimaa lainkuuliaisia kansalaisia toistuvasti kategorioimalla heidät ääriainekseksi, joka muodostaa uhan yhteiskunnan turvallisuudelle. Viimeisin esimerkki Yleisradion tarkoitushakuisesta leimaamisesta on 612-soihtukulkue, jonka Yle nimesi ääri-ihmisten tapahtumaksi.

      Todellisuudessa 612-soihtukulkue on kansallismielisten kulkue, joka osoittaa kunnioitusta uhrauksille, joiden ansiosta Yleisradionkin toimittajilla on sananvapaus ja mahdollisuus soittaa suuta niille, joista eivät pidä.

      612-kulkueen osalta Yle leimasi myös ulkomaalaistaustaisia, jotka osallistuivat tapahtumaan. Kulkueeseen osallistui esimerkiksi etiopialaistaustainen tummahipiäinen pariskunta, joka on asunut Suomessa kymmenisen vuotta. Ilmiselviä ääri-ihmisiä? Hus, hus, pois Suomesta tuollaiset ääri-ihmiset, sitäkö Yle ajaa takaa?

      Yleisradion toimituksen harjoittama tarkoitushakuinen leimaaminen tuo mieleen ajan, jolloin isänmaalliset ihmiset leimattiin Ylen toimesta neuvostovastaisiksi. Nykyisellä leimaamisella on kaksi kohdetta, itsenäisyyden lunastaneita kunnioittavat ja EU-kriittiset, jotka eivät välttämättä muodosta yhtä yhteistä ryhmää….”

      Koko artikkeli: http://oikeamedia.com/o1-49224

     • ”Wiik: Alpakkagate ja vihervasemmiston eskaloituva häiriintyneisyys
      Alpakkatapahtuman järjestäjä Aleksi Pahkala kärysi perin pohjin medialle valehtelusta ja tapahtumansa poliittisten motiivien peittelystä. Toki tapahtumasta vainusi jokainen vähänkään järkeä omaava jo alkumetreillä, että kyseessä oli yritys häiritä 612-kulkueen järjestämistä…”

      Koko artikkeli: https://mvlehti.net/2017/12/11/wiik-alpakkagate-ja-vihervasemmiston-eskaloituva-hairiintyneisyys/

   • EU-diktatuurin ostamilla EUnukeilla ei ole Puolassa valtaa:

    ”Puolan uuden pääministerin mukaan Puola ei tule taipumaan Brysselin kiristyksen alla.

    – Puolalaiset ovat ylpeitä, tärkeitä, hienoja ihmisiä. Emme salli itseämme kiristettävän, sanoi Puolan uusi pääministeri, Laki ja Oikeus-puolueen (PiS) Mateusz Morawiecki perjantaina puolalaisella TV Trwam -kanavalla.

    Morawieckia haastateltiin Euroopan komission kanteesta Puolaa, Unkaria ja Tsekkiä vastaan. Bryssel on nostanut kanteen maita vastaan, koska nämä ovat kieltäytyneet ottamasta vastaan Brysselin niille määräämiä uudelleensijoitettavia turvapaikanhakijoita Italiasta ja Kreikasta.

    Lokakuussa Puolan presidentti Andrzej Duda varoitti EU:n hajoavan, jos se pakottaa jäsenmaat vastaanottamaan kehitysmaiden asukkaita.

    Morawiecki kertoi myös maan aikeista pienentää valtion velkaa sekä maan riippuvuutta kivihiilestä.

    Presidentti Andrzej Duda nimitti aiemmin valtiovarainministerinä toimineen Morawieckin pääministeriksi Beata Szydłon jätettyä hallituksensa eronpyynnön viime viikolla.”

    https://www.kansalainen.fi/puolan-uusi-paaministeri-puolalaiset-ovat-ylpea-ja-hieno-kansa-eivatka-salli-itseaan-kiristettavan/

 32. Sotilaallisestikin USA/Israel/EU/Nato-koaliition maailmanvalloitushanke yskii ja taitaa jäädä haaveeksi … tappio sodassa Kiinaa ja Venäjää vastaan odotettavissa?

  US would likely lose war with Russia, China: RAND
  In its latest report, titled ”US Military Capabilities and Forces for a Dangerous World,” the California-based think tank warned that the American military was standing little chance to win a possible conflict with Russia in Europe or with China over Taiwan.
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=162511

 33. ”Ronaldin mukaan velka, korko ja inflaatio ovat keskeisiä mekanismeja status quon ylläpitämisessä. Koko talousjärjestelmä perustuu velalle. Uusi raha luodaan velalla – nykyään täysin digitaalisesti – ja ihmisten ja kansakuntien velka lisääntyy jatkuvasti. ”

  Tuo tosiasia, että pankilta velkaa ottamalla synnytetään uutta rahaa ei ole ainoastaan Ronaldin esittämä väite. Kyse on nykyisen pankkitoiminnan perustotuudesta ja käytännössä pankkien päätoimesta.

  Asian on ansiokkaasti selittänyt Kauko Karlo ”Lyhyt johdatus rahaan” Suomen pankin julkaisuja, löytyy mm. tuolta: https://helda.helsinki.fi/bof/handle/123456789/8464
  Tästä samasta aiheesta Kauko Karlo on myös luennoinut Aalto-yliopistossa. 😀

  Eli tämä tosiasia on totta, vaikka sen esittääkin joku herra Ronald tahi poliitikon urasta haaveileva talousdemokraatti tai joku muu huuhaa fasisti. 😀

  Muistakaa hämäämisen metodi: kohta 4:

  ””Palkataan hulluja”, eli etsitään jostakin sopivia kahjoja ikäänkuin ottamaan nimiinsä torjuttava asia. Jos joku vielä näiden toimenpiteiden jälkeen kiinnostuu ko. aiheesta, hän etsiytyy virallisen Mr/Ms.Hömpän luokse, -ja huomaa että tämän on täyttää potaskaa koko juttu. Sitten kiinnostunut lakkaa olemasta kiinnostunut, kuten olikin tarkoitus. Viralliset hömppä-hemmot pidetään esillä mediassa sopivin välein. ”

  😀 😀

 34. Jos ei Bernardin puhetta ymmärrä, ei ymmärrä numeroita. Auttaa tietenkin, jos hänet leimataan natsiksi tai äärijoksikin, joka puhuu höpöjä. Näinhän yleensä tehdään kun ei ole vasta-argumentteja.

  Siis, rahaa laskevat liikkeelle vain liikepankit, vain. Siellä kulmahuoneissa päätetään paljonko ja minne. Jos lainataan miljoona, kierrossa on silloin miljoona kuleksimassa. Kun miljoona maksetaan takaisin, kierrossa on silloin nolla. Talous on seis. Mutta koska korko, on maksettava takaisin enemmän kuin tuo miljoona. Mistä saadaan rahat koron maksuun? Sieltä samasta paikasta mistä miljoonakin lainattiin, pankista. Siis jonkun toisen on lainattava enemmän kuin miljoona ja pantava kiertoon, että ensimmäinen lainaaja voi maksaa velkansa korkoineen jne. Näin toimii velkaponzi. Kun lainaus pysähtyy, velkoja ei voida maksaa, tulee ”pankkikriisi”, lama ja konkurssiaalto. Se tulee aina, kun jokin alue, esmes valtio, on kyllästetty velalla. Siinä asia lyhyesti viitottuna.

  Velkaa on valtiolla, kunnilla, teollisuudella ja kotitalouksilla. Yhteenlaskettu velka pitää kasvaa että talous toimisi. Pölvästit Sipilä ja Orpo puhuvat vain valtion velasta. Jos sitä leikataan, jonkun muun on velkaannuttava. Vientiyritykset voivat tienata rahaa kiertoon viennillä, jos joku valtiakunta suostuu meille velkaantumaan tuotetta ostaen. Muut lainaavat paikallisista pankeista. Nekin ovat nykyisin ulkomaisessa omistuksessa. Hyödymme tuosta vientiteollisuudestakin entistä vähemmän, koska teollisuus on myyty ulkomaiseen omistukseen. Valtio on ollut ensimmäinen myyjä.

  Joku on varmaan huomannut, että enimmäkseen ollaan huolissaan vain ”julkisesta” velasta, lähinnä valtion velasta. Siitä toitotetaan joka helvetin päivä. Kokonaisvelkaa ei juuri tilastoida. Täytyy laskea yhteen valtio, kunnat ja kotitaloudet tietääkseen paljonko meillä on velkaa. Nuo velat maksaa kotitaloudet.

  • ”Täytyy laskea yhteen valtio, kunnat ja kotitaloudet tietääkseen paljonko meillä on velkaa. Nuo velat maksaa kotitaloudet.”

   Suomessa valtionvelka on lähes kaikki KOROLLISTA ULKOMAANVELKAA. Kunnilla kokonaisuutena lienee ulkomaanvelan osuus aika pieni.
   Yritysten tilannetta en tiedä. Yksityishenkilöillä kokonaisuutena lienee ulkomaanvelan osuus hyvin pieni.

   On huomattava ero siinä, onko VALTIONVELKA ulkomaista vain kotimaista. Kun Suomen melkein pelkästään ulkomainen valtionvelka on yli 60% bruttokansantuotteesta, sanottiin ainakin aikaisemmin että tietty kriittinen raja on ylitetty. Tämän eron merkitys näkyy verrattaessa tilannettamme Japanin vastaavaan:

   ”Vuonna 2009 Japanin valtionvelan osuus bruttokansantuotteesta oli OECD-maiden suurin, 183,5 %,[44] ja vuoteen 2011 mennessä velka oli noussut yli kaksinkertaiseksi BKT:hen verrattuna.[7] Vuoden 2012 arvion mukaan Japanin julkinen velka on 218,9 % BKT:sta.[7] Se on huomattavasti korkeampi kuin esimerkiksi Euroalueen velkakriisin keskuksessa olevan Kreikan valtionvelka, joka vuonna 2011 oli arviolta 165,40 % BKT:sta, tai Italian 120,10 %:n velka.[45] Vuonna 2013 Japanin velka oli bruttokansantuotteeseen suhteutettuna maailman suurin.[9]

   Japanin tilanne poikkeaa Euroopan ongelmamaista siinä, että Japanin velasta 95 % on KOTIMAISTA, eikä maa siksi ole yhtä haavoittuvainen ulkopuoliselle paineelle. Siinä missä ulkopuolisesta velasta riippuvaiset maat joutuvat tekemään työtä joukkovelkakirjojensa korkotason hillitsemiseksi, pystyy Japani edelleen hankkimaan lainaa kotimaansa markkinoilta yhdellä maailman matalimmista korkotasoista.[46]” – https://fi.wikipedia.org/wiki/Japanin_talous

  • Ymmärsitkö tahallasi väärin??? 😮
   En suinkaan leimannut Ronaldia fasistiksi.
   PS Onko todellakin nykymaailmassa olemassa muitakin pankkeja kuin liikepankkeja? Missäs semmoiset luuraa?
   Ymmärtääkseni halal-linjoilla olevat oikeamieliset ja korkoa kiskomattomat islamilaiset pankitkin ovat liikepankkeja. 😀

   ”niin pyörii helvetinkone kapitalistinen…”
   😀

 35. Mietityttää nuo kansainvaellussuunnitelmat. Jo kauan sitten olisi pitänyt ennakoida Afrikan tilanne ja auttaa järkevästi ja massiivisesti Euroopasta käsin maanosaa. Ei niinkään rahaa antamalla, vaan esim. koulutusapuna ja yksinkertaisissa yritysprojekteissa maiden omia lähtökohtia huomioon ottaen. Nyt halutaan tuhota Afrikan omavaraista maanviljelyä viemällä sinne halpaa ruokaa ulkopuolelta. Kirkon ulkomaanapu pyrkii auttamaan sikäläisiä naisia hankkimaan ammatin ja elättämään näin itse perheensä. Tämän kaltaisella toiminnalla on kiire. Saksassa ennustetaan väistämätöntä ihmisvyöryä Afrikasta. Tavallaan kuitenkin entiset kolonialiset maat Euroopassa saavat vain oman karmansa maksettavaksi.
  Jos saisin päättää, määräisin jokaisesta Euroopan maasta tietyn määrän toimijoita auttamaan ”ihmisiä jaloilleen” paikan päälle. Perustaisin armeijapalveluksen kaltaisen velvoitteen yhteiskunnille hoitaa siirtolaiskysymys ennalta ehkäisten ja opastaen. – Tätähän Soros ja kumppanit eivät katsoisi hyvällä…
  Yhdysvalloistakin kuului jo aikaa sitten korkealta taholta, että tämä siirtolaisongelma Euroopassa on vasta alkua ja että ilmastonmuutos saa aikaan väestönsiirrot. Kuka tämän prosessin oikeastaan aiheutti ? Eiköhän se ilmasto rauhoittuisi, kun jenkit lopettaisivat ne myrkkyruiskutusmilitääritoimet ilmakehään. Sssssh! Sotilassalaisuuksista ei saa puhua!— Vaikka ne tuhoaisivat koko planeetan? No sehän kai on joillekin peräti jalo päämäärä…

 36. Niin ja kohta merenpinta nousee kulma ainakin 20m, ja me kaikki hukutaan!

  Vahinko vain, nämä satusedät unohtivat kertoa, että viimeisen sadan vuoden aikana se ei ole oikeasti noussut vitunkaan vertaa. Pientä vaihtelua ylös -ja alaspäin koko ajan, mutta mihinkään se ei todellisuudessa ole noussut.

  No, ei ilmastonmuutoksesta kannata stressata, ja huominenkin on vain ”normipäivä”.

  • ”Niin ja kohta merenpinta nousee kulma ainakin 20m, ja me kaikki hukutaan!”

   Brysselin mahtikäskyllä kaikki ”ilmastotalkoisiin” ja ilmastoveroja maksamaan, vanhukset, lapset ja imeväiset mukaanluettuina!

 37. Totuudenetsijä ja muut, BKT ei ole mikään kiinteä summa rahaa. Kertoo vain miten raha kiertää ja vaihtaa omistajaa. Matti ostaa Eskolta, Esko Jussilta jne. Jos kaupasta kirjoitetaan kuitit ja peritään verot siitä tulee osa Suomen BKT’ta joka on nyt noin parisataa miljardia. Jokainen kiertoon lisätty euro nostaa BKT’ta vähintään tuplaten, samoin leikattu euro vähentää. BKT on nyt kuitenkin otettu suhdeluvuksi laskettaeessa valtion velkaa. Valtiohan ei ole emussa rahan liikkeelle laskija, vain välistä vetäjä. Kierrossa olevasta rahasta se saa välittömät ja välilliset veronsa, joilla yritetään hoitaa lakisääteiset tehtävät, huonolla menestyksellä, koska rahaa kiertää entistä enemmän ohi verojen valtiovallan omien päätösten ansiosta.

  Tästä päästään emumaissa pakko-ohjattuun talouskuriin. Valtion velka saa olla enintään 60 % BKT’sta. Juuri millään valtiolla se ei ole alle tuon, vaikka yritys on kova. Yksityiset velanottajat eivät ole pystyneet korvaamaan valtioiden leikkauksia. Meininki on nimenomaan saada valtiot sivuun rahapeleistä, mutta ei ole mennyt oikein putkeen. Valtiot ovat joutuneet olemaan viimekätisiä lainaajia, kuin myös EKP ohjelmallaan quantitative easing, 60 miljardia kuukaudessa. Nappaan yhdestä blogista tilanteen 2010.

  Tilastokeskuksen mukaan vuonna 2010 Suomen BKT oli ~180 miljardia euroa. Samana vuonna julkisyhteisöjen velkataakka oli 87 miljardia euroa. Velan suhde BKT:n oli ~48% Mikäli haluamme laskea julkisen velan suhdetta BKT:n 5%:lla, niin kuinka paljon sitä (julkista velkaa) on maksettava pois? Vastaus on 9 miljardia euroa. Rahan kerrannaisvaikutuksen takia, BKT alenee vähintään kaksi kertaa em. summan verran (18 miljardia). Tämä tarkoittaa sitä, että seuraavana vuonna (2011) velan suhde BKT:n ei ole laskenut yhtään. Ja näin ollen on yritettävä uudestaan, yritettävä kovemmin.

  Että leikattu on ja yritettty kovasti. Mikäs se tilanne on nyt armonvuonna 2017 kun Suomi täyttää 100 vuotta. Pelkkä valtionvelka on yli 100 miljardia, suhdetta BKT’n en nyt tiedä, mutta katellaan. Katellaan myös kaikki velat yhteensä kun viitsitään. Ei tarvitse kuunnella vain pashanjauhantaa valtionvelasta.

  • ”Ei tarvitse kuunnella vain paskanjauhantaa valtionvelasta.”

   Nykyisen n. 100 miljardin euron KOROLLISEN ULKOMAISEN VALTIONVELKAMME korkokustannukset nykyisellä n. 2% korkokannalla ovat n. 2 miljardia euroa per vuosi ULKOMAILLE. Entäpäs jo korkokanta tuplaantuu tai triplaantuu esim. 6 prosenttiin, euroina 6 miljardiin vuodessa ULKOMAILLE.

   Kauppalehden mukaan 27.1.2017 Kreikan korkotilanne oli seuraava:
   ”Kreikan kaksivuotisen bondin korko pomppasi 57,2 korkopistettä 7,190 prosenttiin. Maan kymmenvuotisen velkapaperin korko oli 19,1 korkopisteen nousussa 6,995 prosentissa.” – https://www.kauppalehti.fi/uutiset/korot-ja-valuutat-kreikan-valtionlainojen-korot-nousussa/DCN8TKgf

   Tuolla 7% tasolla Suomen valtionvelan ulkomaille maksettava korko olisi n. 7 miljardia euroa ULKOMAILLE.
   Mistäs ne rahat revittäisiin? Kuten itsekin olet maininnut, nykyisenä noususuhdanne-aikanakin valtion nettovelanotto on n. 3 miljardin euron luokkaa. Eli 2 miljardin sijasta 7 miljardin korkomaksut ulkomaille tarkoittaisivat ulkomaanvelkamme paisutusta 3 miljardin sijasta 8 miljardilla eurolla per vuosi.

   Edellä sanotulla en halua vähätellä muiden velkojen merkitystä. Kuitenkin pitkällä tähtäyksellä nimenomaan hallitsemattomalla VALTION ULKOMAANVELAN paisumisella päädytään helposti IMF:n kuristusotteeseen, joka on samalla todellinen ns. tavallisten tallaajien kurjistamisote – esimerkkitapauksia löytyy maailmalta pilvin pimein.

   Että sellaista paskanjauhantaa tuosta VALTION KOROLLISESTA ULKOMAANVELASTA!

   • Mutta menee kuin on meinattu. Veikkaisin että kokonaisvelkamme on jo yli 400 miljardia, eikä ”kasvua” tule ellei velkaa lisätä. Menkäähän ihmiset pankkiin rahaa lainaamaan että saadaan lisää rahaa kiertoon ja talous ”kasvuun”. Muuta tietä ei nyt ole. Suurin osa kotitalouksien luotoistahan on asuntoluottoja. Suurin osa liikkeelle lasketuista luotoistakin kohdistuu asuntoihin ja kiinteistöihin. BKT näyttääkin seuraavan melko tarkkaan asuntojen hintoja. Toisin sanoen, onyhtäkuin ”asuntokupla”, pankkien tekemä.

 38. Tuli mainittua EKP ja sen QE. Näin reaalitaloudesta katsoen se ei ole elvyttänyt yhtään mitään. Easing, kaunis sana, mutta itse asiassa EKP on vain viimekätinen lainaaja, joka ostaa pankeilta ja sijoittajilta ongelmaluotot pois. Siihen palaa se 60 miljardia kuukaudessa, joka jaetaan pääoma-avaimen mukaan emumaille. Suomen osuus on 1,8 %. Se kirjataan sinun velaksesi, euroveronmaksaja. Kysyttiinkö sinulta, saako näin tehdä? Näin sovittiin emun kakkosvaiheessa. Keskuspankit eivät saa lainoittaa julkisyhteisöjä, siis elvyttää. Vain pankkeja ja sijoittajia.

  Kainon toivomuksen voi aina esittää ”sijoittajille”, jotka saavat rahansa korkoineen asianmukaisine käsittelykuluineen käsiin mädäntyneistä velkakirjoista. Sijoittakaa nyt siten, että ”talous kasvaa” ja saamme ”työpaikkoja”. Sijoittajathan hakevat enimmäkseen pikavoittoja esmes spekuloimalla raaka-aineiden, ruoan yms kaupalla. Elinkustannukset ainakin nousevat. Osakekursseihin on puhallettu lisää ilmaa ”sijoituksilla” ja voihan sijoittaa huonossa jamassa olevien valtioiden velkakirjoihin. Mitä huonompi talous valtiolla, sen paremmat ”tuotot”. Esimerkiksi käy Kreikka. Valtiothan eivät mene konkurssiin, koska niillä on verotusoikeus. Viimekädessä sijoittaja saa aina rahansa, jos ei valtiolta, niin veronmaksajilta. Maksaja on muuten sama, sinä. Ja kun valtio on ”pumpattu” täyteen velkaa, voidaan sanella mitä siellä on yksityistettävä. Saadaan valtiosta yövartijavaltio ja valtiontaloudesta tullikoppitalous. Silloin kaikki pyörii ”sijoittajien” ehdoilla. Ollaan ytimessä. Kuulostaako jotenkin tutulta?

  • Kyllä, tuttua on. Ollaan todella ytimessä, mätäpaiseen ytimessä.
   Kummasti kansa vaan sietää tuota hajua. Liekö jo sekin aisti menetetty.

 39. Meidän Sipilä se kävi sitten paiskaamassa vähän päälle satamiljoonaa Pariisissa ilmastonmuutoksen ”torjuntaan”. Ei ollakkaan köyhiä eikä kipeitä. Tiedoksi työttömillekin. Sinänsä kiva lahjoitella kun ei tarvitse panna omiaan likoon. Se merkataan meille velaksi. Siitäkin kivoja nuo lahjoitukset, ettei maksajalle tarvitse tuloksista raportoida. Voi käyttää rahat vaikka hukkuneiden merimiesten vaatetukseen.

  • Veikkaanpa vielä, että eivät nuokaan rahat mene ilmastonmuutoksen torjuntaan. Niillä torjutaan köyhyyttä. Kenen köyhyyttä, sitä ei meille tulla koskaan kertomaan.

  • ’..Sipilä se kävi sitten paiskaamassa vähän päälle satamiljoonaa Pariisissa ilmastonmuutoksen ”torjuntaan”. Ei ollakkaan köyhiä eikä kipeitä. Tiedoksi työttömillekin. Sinänsä kiva lahjoitella kun ei tarvitse panna omiaan likoon..’

   Sipilä on kuten fariseukset joita vastaan historian Jeesus taisteli.
   Koko tuo videon kuvaama rahan nousu jumalaksi ja taistelu sitä vastaan on ajanlaskun alun toisintaa — ei voi olla kahta jumalaa, on valittava: fariseusten raha tai korkeampi moraali
   ”Jesus was right.
   One cannot serve both God and Money. One must choose.
   Money is governed by the principalities of hell.
   Besides, Jesus already wrote the end of the story, and it favors those who worship Him:
   “Behold, I will cause those of the synagogue of Satan, who say that they are Judahites and are not, but lie– I will make them come and bow down at your feet, and make them know that I have loved you.” Revelation 3: 9
   https://biblicisminstitute.wordpress.com
   The heart of the US Government is Congress. It is full of Judases who have sold out their country to said MONEY god.
   USAn(kin) kongressi on täynnä Juudaksia jotka ovat myyneet maansa valitessaan rahan Jumalakseen.

 40. Rahasta ja velkaorjuudesta toisenlaiseen orjuuteen: Googlen hakukoneen valheiden orjaksi
  Linkistä avautuvan artikkelin kirjoittaja sanoo: ”… kuten sanoin et voi tajuta kuinka isoja sikoja he ovat”

  NEO – Is Google’s search engine a marked deck?
  The lunatic technocracy to introduce truth algorithms for us

  Like I said, you have no idea how nasty these people are. You have no inkling how far they will take this game once the information bubble is fully domed over you.
  The end reality is something out of a Hollywood apocalyptic vision.
  This has nothing whatsoever to do with whether RT and Sputnik are 50% or 100% truth.
  This Google move is about selling you a 100% lie.
  In a coming report, I’ll give you more evidence their rankings have zero to do with truth.
  https://www.veteranstoday.com/2017/12/11/neo-is-googles-search-engine-a-marked-deck/

 41. Kun valta-VALE-median aivopesemä kansa antaa äänestyskerrasta toiseen blankko-valtakirjan EU-diktatuurin ostamille EUnukeille, niin kehitys on tällaista:

  ”Lakivaliokunta päätti luovuttaa tuomiovallan ulkomaille”,
  https://www.nykysuomi.com/2017/12/12/lakivaliokunta-paatti-luovuttaa-tuomiovallan-ulkomaille/

  (The EU is corrupt and cannot account for 95% of its expenditure (yes, ninety five % lost)
  The EU has over 200,000 offshore bank accounts from which it pays bribes. – ”Expose the EU dictatorship and its police state ”,http://www.eutruth.org.uk/50reasonseu.html)

 42. Eero Tillasen avoin kirje Juhana Vartiaiselle:

  ”Juhana Vartiainen, en kannata sen paremmin kansallissosialismia kuin fasismiakaan, kommunismista, islamismista tai sionismista nyt puhumattakaan. Tämän kaiken olen tuonut puheissani ilmi monta kertaa.

  Olenko siis mielestäsi natsi?

  Kysyin tätä jo blogiisi kirjoittamassani vastineessa mutta ethän sinä pelkuri uskalla vastata, vaan sensuroit vastineeni. Sinä ja puolueesi ette ole Suomen kansan asialla, se on nähty monta kertaa, te palvotte globalistieliittiä.

  Islannin tyyliin tehty kattilamielenosoitus ja sen etkot puolustavat tätä kansallisvaltiota, sen kansaa ja kulttuuria herättämällä suomalaiset näkemään millaisia valehtelijoita te maanpetturipoliitikot olette.

  Suomalaiset, herätkää! Globalistien perseennuolijat varastavat isänmaanne jalkojenne alta ja lahjoittavat sen pois, pala palalta.

  Eero Tillanen”

  https://www.nykysuomi.com/2017/12/08/lukijan-kynasta-eero-tillasen-avoin-kirje-juhana-vartiaiselle/

 43. Lystikästä:

  ”Synagoga-iskut muslimien tekemiä – Mossad puolustamaan juutalaisia, koska Ruotsin feministihallitus on kyvytön
  Perjantaina Malmössä mellakoineet muslimit huusivat: ”Me olemme aloittaneet intifadan Malmössä! Haluamme vapautemme takaisin! Ammumme kaikki juutalaiset!”,

  http://oikeamedia.com/o1-49312

  • Näin Ruotsia pelastetaan … vaiko tuhotaan …?
   Synagoga-iskut muslimien tekemiä – Mossad puolustamaan juutalaisia, koska Ruotsin feministihallitus on kyvytön

   Israelin turvallisuuspalvelu Mossad tviittasi eilen:
   ”Kärsivien juutalaisten pelastaminen antisemitistista maista on jotain, mitä olemme tehneet kahdeksan vuosikymmenen ajan. Valitettavasti meidän on tehtävä se uudelleen eräässä arabimaassa, Ruotsissa.”
   http://beta.oikeamedia.com/o1-49312

   Tietenkin vain omia pelastetaan, ei ruotsalais-goimeja.
   Ja kuka sitten Ruotsia tuhoavan pakolaisaallon takana on? Miksi niitä tulee Eurooppaan ja Ruotsiin ja miksi sellaisia jotka haluavat tuhota juuri juutalaisia? Ja miksi Ruotsissa feministit ovat vallassa?
   No, me tiedämme miksi… ja kuka tämän kaiken takana on juonimassa.
   Haiskahtaa Itse luodulta anti-semitismiltä … joku taho huijaa oikein olan takaa ja taitavat meidänkin sionistit olla hengessä mukana?
   Koskahan on meidän vuoro kokea sama teatteriesitys…? Saamme ’pelastajat’ tänne ehkä jopa ilman hallituksen pyyntöä…

  • Siinähän se … mutta olet anti-semitisti kun tuon kerrot. Kun on ’valittu’ niin voi tehdä mitä huvittaa ja jos joku valittaa niin hän on antisemi.
   Saa nähdä kuinka kauan tuo toimii … aika hyvin on toiminut jo pari tuhatta vuotta.
   Pitäisikö jenkki-goimien jo herätä vai nukkuvatko hautaan asti?

   • ”… Because – as I discovered when researching the history of ’anti-Semitism’ – Jews suffer from one fatal weakness: A sperg-like inability to know when enough is enough.
    Push, push and push again until eventually, seemingly to Jewish amazement, the goyim explode in anger and another pogrom ensues.
    The signs of overreach – and hubris-based carelessness – are increasingly obvious even in trivial ways. From John Podhoretz referring to ’goyim’ (cattle) in a Twitter feud, to David Aaronovitch using the Op-Ed pages of the London Times to warn that  ’Defending White Interests Can Never Be Right’, to the increasingly transparent nation-wrecking machinations of Soros in eastern Europe.
    The signs of careless overreach are there and an increasing number of Whites are noticing. Time will tell.
    http://irishsavant.blogspot.fi/2017/12/its-what-conquerors-do.html

  • Askenazien unelma-unioni hajoaa … olisi käsittämätöntä ellei se hajoaisi.
   Ei kukaan täysjärkinen ja itseään kunnioittava vapaa kansa halua elää askenazien ’kaviaarieliitin’ luomassa ja hallitsemassa EU-rostoliitossa ja kokea Ruotsin kohtaloa.
   ”If you don’t understand the world, and yet take your cues from it, you will never grow up.” 

  • Se on painajainen Suomessakin vallankahvassa oleville EU-diktatuurin ostamille EUnukeille ja Brysselin lihapadoista unelmoiville syöttiläille.

 44. Ruotsi parkuu — Avunhuuto ’Ruotsiksi kutsutun mielisairaalan’ sisältä
  Minulla on kansainvälinen työ, joka antaa minulle mahdollisuuden päästä säännöllisesti pois mielisairaalasta, joka Ruotsista on tullut. Toivon voivani varoittaa muuta maailmaa siitä, miten liberaaliset ajatukset voivat täysin tuhota kansan kuten Ruotsissa on tapahtunut….
  A Cry for Help from Inside a Mental Asylum called Sweden
  I have an international job which gives me the opportunity to regularly escape the mental asylum that Sweden has become. I hope to be able to warn the rest of the world for how liberal thoughts can totally annihilate a people the way that it has in Sweden. For the good of the rest of the world I recommend that you intellectually fence off the mental asylum still called Sweden and don´t let any of the insane ideas, or persons, escape to poison your people or country.
  I´ll tell you where you end up: In Sweden. One of the countries with the most rapes per capita in the world. A country with an explosion of mental ill-health (official PDF document confirms as much) amongst young women and children. This is because we have, through sexual liberation and so called equality, stripped our women of true femininity. The oxymoron of “women has to be liberated from their homes/kitchens” has been bought, hook sink and rod, by the brainwashed Swede.
  Women in insane Sweden needs to get back to work as quickly as possible after giving birth, and are expected to hand over what is most precious in their lives to the state for an institutionalised upbringing in the standardized day care system. A system which is free from religion by state edicts.
  As a result depression amongst mothers and children is widespread in Sweden. To have children who are growing up, deprived of the contact with their mothers, taught that their existence is just a coincidence, and that there is no purpose with their lives, does not quite seem to be a recipe for happiness. The only thing that makes them good persons is if they are standing up to the previous stated nonsensical concepts.

  If we are tolerant with no limits and no exceptions, there is actually nothing which we do not accept. Being limitlessly tolerant means that we are standing up for nothing. In other words, we are actually inviting the devil in to our society. The devil is in the process of destroying Sweden.
  God help us.
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=162625

 45. ”Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa,
  se hämmästyttää kummastuttaa pientä kulkijaa…” 😀

  Vihervasemmistolaista arkipäivän ”stilisoitua” fasismia.

  (PS Käytän termiä stilisoitu fasismi tarkoittamaan kaikkia nykyisen EU-Suomen tynkäeduskunnan puolueita. Stilisoitu fasismi eroaa 30-lukulaisesta nahkasaapas-, pussihousufasismista a`la persut, Suomen Sisu, SVL jne jne jne. siinä, että se on täysin ”läntisen arvoyhteisön” ja EU-normien mukaista fasismia. Porosenkon Ukrainassa 30-lukulainen nahkasaapas-, pussihousufasismi ja ”stilisoitu fasismi ovat ainakin hetkellisesti liittoutuneet ja löytäneet yhteisen fasistisen sävelen.)

  Nyt itse asiaan: aluksi vihreät, tuo kalastaja Linkolan, tuon pikkupoikana Heindrich Himlerin polvella istuneen ajattelijan ja jo edesmenneen Suomen fyyrerin Pekka Siitoimen perustama poliittinen liike.
  Näiden kahden älyn jättiläisen ajatuksia on johdonmukaisesti ajanut ja edustanut nykyinen vihreiden kansanedustaja Antero Vartia. Pari helmeä Vartialta:

  ”Antero Vartian mukaan ei ole järkevää kieltää työn tarjoamista alhaisemmalla hinnalla tai heikommilla työehdoilla, jos ihmiset ovat itse valmiita ottamaan työtä vastaan heikommalla palkalla ja huonommilla työehdoilla.”

  Siinäpä Suomen työläisille fasistin tarjoamaa ihanuutta. 😀 😀

  ”Vartia nosti Toimisen podcastissa esille myös suomalaisten työntekijöiden irtisanomissuojan, jota hän pitää liian vahvana.”

  HOHHOHOO LOL 😀 😀 nytpäs fasisti vitsin lykkäsi, tässä maassa siis EU-Suomessa on yksi kaikkein huonoimmista irtisanomissuojista EU:n alueella mikä työntekijöillä on. Saksassa, Ruotsissa, Italiassa jne jne työntekijöiden irtisanominen tulee firmalle huomattavasti kalliimmaksi kuin Suomessa.
  Edistyksellinen stilisoitu fasisti Vartia haluaisi tietysti verrata Suomea Saudi-Arabiaan, Arabiemiraatteihin tai Qatariin mitä työntekijöiden oikeuksiin tulee. 😀 😀

  Lähde: https://m.iltalehti.fi/politiikka/201712122200597500_pi.shtml

  Jatketaan, uusi stilisoitu versio ex-demari fasistista alias satiaisesta on kuitenkin vasemmistoliittolaisvassari Anna Kontula.

  Fasisti Vartiaisen aatteita tukien Anna Kontula astuu rintarottigilla tukemaan stilisoidun fasismin agendaa.

  ”Vasemmistoliiton kansanedustajan Anna Kontulan mukaan työvoiman saatavuusharkinta on vanhanaikaista ja hidastaa tarpeettomasti työmarkkinoiden toimintaa. Työntekijöitä voidaan myös tietyissä tapauksissa painostaa, sillä heidän oleskelulupansa saattaa riippua työsuhteen jatkumisesta”
  Löytyy: https://www.verkkouutiset.fi/vasemmistoliiton-anna-kontula-ilmiriidassa-ay-pomojen-kanssa/
  Mitä todennäköisimmin Afrikasta saatavuusharkinnalla saapunut negridi on valmis ottamaan työtä vastaan millä hinnalla hyvänsä, aivan stilisoidun fasisti Vartian aatosten mukaan ja näinhän jo nyt, tässä ja tänään tapahtuu.
  ”Anna ja Antrero yhteen soppii, huomenna pannaan pussauskoppiin…”
  Näin tuo vihervasemmistolainen stilisoitu fasismi etenee ja EU-Suomi mätänee. 😀

  Lopuksi Kössin eli Kyösti Suokkaan ansiokas kirjoitus aiheesta:

  ”Leikkitotta

  Kansanedustaja Anna Kontula (vas.) ensimmäisenä ja reippaat sata muuta perässä allekirjoittivat lakiesityksen, jolla halutaan vapauttaa Suomen työpaikat koko maailmalle, yli seitsemälle miljardille ihmiselle. Tätä tarkoittaa selkokielellä työlupamenettelyn saatavuusharkinnasta luopuminen.
  Jokainen työnantaja saisi vaihtaa työntekijänsä minkä maalaisiksi haluaa. Vaikka ahkeriksi kaukoaasialaisiksi. Ainoa edellytys on, että yrityksen luottotiedoissa ei ole suurta häikkää ja se lupaa noudattaa Suomen lakia ja työehtosopimusta.
  Tähän päivään mennessä en ole nähnyt tapausta, jossa edes Euroopasta tulevalle rakennusalan reppumiehelle olisi sovinnolla maksettu lain ja työehtosopimuksen mukaiset palkat. Kehitysmaiden työntekijöistä puhuttaessa tämä on enemmänkin vitsi. Eihän kukaan tosissaan tätä aio tehdä. Lastenlaulun sanoin, ei narraamista, mutta leikkitotta.
  Kehtaan sanoa näin, sillä olin itse aikanaan tätä ulkomaalaislain kohtaa värkänneessä työryhmässä. Jälkeenpäin olen saanut todeta, että lupaukset ovat yhtä tyhjän kanssa. Kehitysmaista tulevien työntekijöiden vähimmäisehtoja ei pysty valvomaan kukaan, ei nyt eikä tulevaisuudessa. Sukulaisten, klaanien, uskonveljien ym. porukoiden keskenään sopimiin diileihin ei pääse väliin sen enempää viranomaiset kuin ammattiliitto.
  Rakentajille lakiesityksen läpimeno tarkoittaisi synkkeneviä aikoja. Maasta toiseen liikkuva työvoima on valtaosin rakennusporukkaa. Yli näköpiirissä olevan tulevaisuuden meille virtaisi halpatyövoimaa, joka olisi valmis tekemään töitä millä hinnalla hyvänsä. Taistelu työpaikoista kovenisi. EU:n vapaan työvoiman liikkuvuuden jo aikaan saaman mollivoittoisen palkkakehityksen sävyt syvenisivät.
  Lakiesityksen allekirjoittaneilla kansanedustajilla on erilaisia motiiveja. Osalla se lienee heltymätön into edistää rikkaiden asiaa. Mikä upeampaa, kuin pysyvä työvoiman ylitarjontaan ja palkkojen polkemiseen perustuva työvoimakustannuksia alentava automaatti. Osa ehkä haluaa auttaa kielteisen turvapaikkapäätöksen saavia pakolaisia pysymään Suomessa. Karkotuksen estävä kynällä sepitetty työsuhde on monin verroin vaivattomampi hankkia, kuin viranomaiset vakuuttava parisuhde.
  Motiivit vaihtelevat, mutta yhteistäkin esittäjiltä löytyy. Suomessa asuvien mahdollisuus työllistyä omassa maassaan tai pysyä työpaikassaan elämiseen riittävällä palkalla ei kiinnosta pennin vertaa. Kiky-sopimuksen hengessä runnotaan Suomen työpaikkoja kansainväliseen kilpailuun, ja näillä markkinoilla tunnetusti halvin tarjous voittaa.
  Nykyisenä globalisaation aikakautena kansanedustajan rooli lienee saanut uuden ulottuvuuden, jota meidän vanhojen ay-jäärien on vaikea ymmärtää. He edustavat edelleen kansaa, mutta kaikki eivät ehkä omaa kansaansa. 
  Kössi”

  Löytyy tuolta https://kossi.rakennusliitto.fi/blogi/leikkitotta/

  • ’..kansanedustajan rooli lienee saanut uuden ulottuvuuden, jota meidän vanhojen ay-jäärien on vaikea ymmärtää. He edustavat edelleen kansaa, mutta kaikki eivät ehkä omaa kansaansa..’
   Mitähän kansaa?
   Olisikohan parempi sanoa että edustavat Bernardin videossa kuvattua globalistimafian stilisoitua ’askenazi-fasismia’ joka on levinnyt koko ’läntisen arvoyhteisön’ ytimiin sitä ohjaavaksi ja tyrannisoivaksi voimaksi.
   Kun ’veroparatiisifasismi’ ja -kapitalismi jyräävät niin silloin ollaan kuin Mexikon pikajunassa ja ’tehdään niinkuin rosvot määräilee’.

   • Koko meidän ”kansanedustuslaitos” hallitusta myöten ovat täysin hakoteillä. Widuttaa suorastaan kuunnella niiden puheita. Mutta, näin olemme äänestäneet, valitus ei auta. Vika löytyy peilistä.

    Tärkein asia eduskunnassa tällä hetkellä on alkoholiveron korotus. Sillä on arvioitu kerättävän sata miljoonaa lisää veroa. Mutta Sipilähän kävi sen verran paiskaamassa jo Pariisiin, etukäteen ennen kuin veroa on ehditty vielä keräämäänkään. Muistakaahan suomalaiset pämppäillä ensi vuonna vähintään saman verran. Torjutte ilmastonmuutosta. Siinä tärkeimmät.

 46. Teemu Vehkala kirjoittaa seuraavasti:

  ”Tiesitkö että olemme Euroopan vanhin kulttuuri

  Suomalainen kulttuuri on asia josta varsinkin virallisissa historian kirjoissa on aina valehdeltu röyhkeästi. Varsinkin sen puolesta että kuinka vanha todellisuudessa tämä Suomen kulttuuri todellisuudessa on. Sillä suomalainen kulttuuri on Euroopan vanhin ja tämän tietää kyllä mm. Vatikaani.

  Mutta miksi nämä tahot eivät näitä historian takaisia asioita suostu tunnustamaan julkisesti. No katsotaan vain takaisin 1500-luvulle jolloin Suomessa poltettiin Kuusiston linna vuonna 1528 Kustaa Vaasan toimesta, jossa sijaitsivan Suomen kulttuurisen historian asiakirjat.

  Tämän tihutyön jälkeen pystyi Ruotsin eliitti uskottelemaan että kuinka Suomi olisi aina ollut ruotsalainen…”

  Koko artikkeli: http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2017/12/tiesitko-etta-olemme-euroopan-vanhin.html

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here