Olemme kuulleet lukijoittemme runsaslukuisia toiveita Vastavalkea-verkkolehden sivuston avaamisesta.

Tarvittavat sisällön turvaamistoimet on nyt tehty, ja avaamme sivuston.

Keskusteluja toiminnan jatkamisesta Vastavalkean edelleen vahvistamiseksi käydään kaiken aikaa toimituksen ja Vastavalkea ry:n hallituksen välillä.

Vastavalkea toivottaa lukijoilleen hyvää uutta vuotta!

Tauno O. Mehtälä
Vesa Raiskila


Kuva: MaxPixel (CC0)

185 KOMMENTTIA

 1. Jo oli aikakin avata sivu, kun mikään muu ei sovi ”luonnolle”. VV on ollut ainoa ”vapaa-ajattelijoiden palsta”, jossa voi rohkeasti esittää mielipiteensä yleisön puitavaksi, tarvitsematta pelätä, tulla häväistyksi ulos-potkulla. Tampereen Aamulehti oli kiusallinen, epäoikeudenmukainen ”blogi”, jota johti ”yksinvaltias pyöveli” langettaen tuomioita tuntemattomista syistä, nostaakseen omaa tärkeyttään. Tuomio oli lopullinen, ilman armahdusta. Suomi-24 johtaa samaa politiikkaa, varsinkin ”uskonnon asioissa”. Toisin-ajattelijoiden kirjoitukset pannaan ”MAPPI vitoseen”, etkä edes pääse ulos, jos et hylkää omaa kirjoitustasi. Siis täydellistä pirullisuutta, josta he saavat kunniapalkinnon. ”Fake news” menee nykyään kuin väärä raha, mutta totuuksista saa keppiä. Toivon jatkuvaa menestystä Vasta-Valkean osaanottajille, alkavalle vuodelle.

  • ”VV on ollut ainoa ”vapaa-ajattelijoiden palsta”, jossa voi rohkeasti esittää mielipiteensä yleisön puitavaksi, tarvitsematta pelätä, tulla häväistyksi ulos-potkulla. ”

   Oman ja monien muidenkin kokemuksen mukaan valitettavan monia ”steriloidun totuuden” sivustoja löytyy niidenkin joukosta, jotka esittäytyvät sensuroimattomana vaihtoehtomediana, valheellisesti.

  • Etköhän nyt liioittele. Kyllä Suomessa on montakin foorumia, jossa saa saa ajatuksensa esille, olivat ne kuinka hulluja tahansa. Tai viisaita.

 2. Epäselvää on vielä onko riidat sovittu vai jatkuuko kyräily toimittajien kanssa.Toivottavaa olisi että Lehtonen ja muut voisivat jatkaa kuten ennenkin ja turha nokittelu loppuisi.Muussa tapauksessa valtamedia kiittää ja maine on lopullisesti mennyt.

 3. Tällainen keskustelufoorumi on monipuolisuudessaan ja rönsyilevyydessäänkin inhimillisen, vapaan, yhteistä hyvää hakevan suomalaisen ajattelun perustaa esiin tuovana hyvin tärkeä. ”Vastapuoli” Vastavalkealle valmistelee tukahduttamis- ja leimaamiskontrolliansa lepäämättä. Kohtaamme yhteiskunnassamme pian 1918- tilanteita sananvapauden kentällä ellemme ole tietoisia ihmisoikeuksistamme. Sotaherroille on annettu liikaa valtaa tässä maassa kansalaisyhteiskunnan tappioksi.

 4. Itse en ole perillä riidasta. En edes tiennyt sen olemassaolosta. Luulin, että VastaValkea on mennyt Joululomalle. — Pyhäpäivien kunnioittaminen osoittaa erityistä moraalista rohkeutta tänä hektisenä tiedon aikakautena.

  Loppupelissä kuitenkin sisältö on tärkeämpi kuin nopeus.

  Mielestäni VastaValkean, keskusteleva nettijulkaisu kun on, linjan mukaista olisi avata ketju tästä aiheesta. Siinä jokainen osapuoli saisi esittää mielipiteensä ja me kommentoijat parhaan kykymme mukaan reagoimme kirjoitukseen, kirjoittajien lisäksi tietenkin. Saattaisihan keskustelun tuoksinnassa jopa löytyä aivan uusia, ennen ajattelemattomia, näkökulmia aiheeseen.

 5. Vastavalkea-verkkolehti on palannut verkkoon ja ”Ihan vallaseliitin kiusaksikin MV-lehti jatkaa vapaaehtoisuuden varassa!”, https://mvlehti.net/2017/12/31/mv-lehti-kiinni-heti-turvallisuuskomitea-ja-sotilastiedustelu-riemuitsivat/

  Siinä on suomentuho-agendaa toteuttavalle, mm. EU-diktatuurin ja CIA:n ostamalle, vallankahvaan kiipineelle rikolliselle, maanpetokselliselle psykopaatti-nomenklatuuralle aihetta rypistellä kulmakarvojaan.

  ”The EU is corrupt and cannot account for 95% of its expenditure (yes, ninety five % lost)
  The EU has over 200,000 offshore bank accounts from which it pays BRIBES.” –
  ”Expose the EU dictatorship and its police state”, http://www.eutruth.org.uk/50reasonseu.html

 6. Hienoa. Toivottavasti toimitus pääsee yhteisymmärrykseen välejä hiertäneiden asioiden suhteen ja päästään taas varsinaiseen asiaan. Jos toiveita saa esittää, lukisin mielelläni taas Tapio Kuosman kirjallisuusartikkeleita sekä Kaija Olin-Arvolan ja Pirkko Turpeinen-Saaren oivaltavia tekstejä, jotka kaikki toimivat tarpeellisena tasapainottajana lehdessä.
  Hyvää uutta vuotta kaikille tekijöille, tasapuolisesti!

 7. Häikäisevän kaunis tuo yllä oleva talvinen Suomen luontokuva on ja herättää ainakin hetkeksi toiveen paremmasta uudesta vuodesta 2018.
  Vastavalkeaa todella tarvitaan korruption korrektiiiviksi. Miten edes voisi ajatella äänestää tulevissa presidentin vaaleissa ellei ole tietoinen koko ajan yhteiskuntamme instituutioita tuhoavista tendensseistä.
  Fake-fake news vai propagandaa tai sitten totta,- jokainen itse valitsee optonsa esimerkiksi seuraavasta informaatiosta: Viikon sisällä vallankaappaus Saksassa. BRD:stä DDR- Deutschland. Asiasta on sovittu Trumpin ja talouden kanssa.
  https://k-networld.de/2017/12/28/brd-oder-ddr-ist-die-brd-nun-abgewickelt/. Olisiko informaatiolla, jos se olisi tietoa ja totta vaikutusta meidän presidentin vaaleissa?- Kai Suomenkin faktojen tarkistajilla on jo se uusi MIT algoritmi jolla ironia, satiiri ja kyynisyys löytyvät internetissä

 8. Ohikulkijalle kiitokset, tuodessasi esille muutamia tärkeitä asia-kirjoittajia, muiden kiinnostavien lisäksi.

 9. Satuin silmäilemään Paavo Väyrysen kirjoituksen ”Gallupeista”. Olisi kiinnostavaa oppia ymmärtämään, mihinkä sellainen menettely johtaa kansalaisten valintaan vaaleissa ? Kirjoituksen perusteella, siinä on paljon epäiltävää, sekä pohdittavaa, missä kerroksessa niitä päätöksiä ”todella tehdään”. Sattaa olla lännestä opittua.

 10. Jukka Hankamäki:

  ”Mitä valhemedian paljastuminen osoittaa tieteestä?

  Tässä vuoden lopuksi julkaisemassani kirjoituksessa analysoin tuloksia pitkään jatkuneesta tutkimusblogitoiminnastani, jossa olen tarkastellut tieteen, median ja politiikan suhteita kriittisesti. Koetan vastata ajankohtaisiin kysymyksiin valtamedian ja valhemedian luonteesta, populismista ja siitä, miten nämä ilmiöt liittyvät toisiinsa mediassa ja tieteessä. Näkökulmani poikkeaa valtavirrasta, ja metodinani olen soveltanut keskustelevan filosofian menetelmäkalustoa ja tutkimuksellista asennetta, jonka olen esittänyt teoksessani Dialoginen filosofia – Teoria, metodi ja politiikka.

  Niin sanotun vaihtoehtoisen median ja valtavirtaa edustavan perinteisen median välinen kamppailu on ohjannut pohtimaan myös tieteellisen julkaisemisen luonnetta. Valheelliseksi mediaksi on paljastunut valtamediaksi sanottu perinteinen media.

  Tätä kuvaa se, että vaihtoehtoista mediaa ei olisi alun perin syntynytkään, ellei sille olisi ollut tilaa ja tarvetta informaatiotyhjiön täyttäjänä ja julkaisukanavana aineistolle, josta valtamedia vaikenee tai jonka aihepiiriin kuuluvia asioita se vääristelee. Vaihtoehtoinen uusmedia syntyi, koska yleisöt eivät kestäneet valheellisuutta, salailua, peittelyä ja ongelmien kaunistelua, ja tarvittiin kanavia, joiden kautta todellisuus on päässyt esiin.

  Syinä perinteisen median alennustilaan ovat maahanmuutto ja monikulttuurisuus. Niiden aiheuttamat ongelmat ovat vaatineet perinnemedialta poliittista korrektiutta, ”yhteiskuntavastuuta” ja sen mukaista agendajournalismia, jonka tendenssimäisyyttä kuvataan pilkkanimityksillä ”sananvastuu” ja ”vastuuvalhe”. Valitettavasti nämä termit eivät ole fiktioita eivätkä parodian muotoja.

  Valtamedia on pimittänyt ja esittänyt ”muunneltua totuutta” etenkin maahanmuuttoon ja monikulttuurisuuteen liittyvistä ilmiöistä. Näin se on menetellyt häveliäisyyden ja vieraskoreuden vuoksi, mikä on tehnyt monien mediatalojen, etunenässä Sanomien ja Yleisradion, toiminnasta läpinäkyvän ideologista…”

  Koko artikkeli: http://jukkahankamaki.blogspot.fi/2017/12/mita-valhemedian-paljastuminen-osoittaa.html

  • ’..Syinä perinteisen median alennustilaan ovat maahanmuutto ja monikulttuurisuus..’
   Tuo ei ole se syvin totuus. Alennustilan takana on sionismia tukeva valtaeiliitti joka on miehittänyt valtamedian ja vaatii sen toimimaan haluamallaan tavalla. Sama pätee moneen muuhunkin asiaan kuten koulutukseen ja tärkeiden virkojen täyttöön. Virkoihin tulee valituksi yhä enemmän niitä jotka myötäilevät ja ellei niin tee joutuu häirinnän tai vainon kohteeksi.
   NWO-eliitin psykopaattista strategiaa kuvaa linkin artikkeli:
   ”Voimme ostaa mitä haluamme — Niitä, joita emme voi ostaa, kiusaamme — Ne, joita emme voi kiusata, tapamme — Mitään ei voi tapahtua meille, teemme mitä haluamme laeista piittaamatta”
   Kukaan asioita seuraava ei liene eri mieltä tästä ’läntisen arvoyhteisön’ elämää yhä enemmän ohjaavan eliitin syvästä moraalisesta rappiosta. Onneksi maailma on heräämässä tämän saatanallisen mielivallan edessä. Se onkin välttämätöntä sillä ilman sitä mikään ei muutu.
   http://thesaker.is
   http://thesaker.is/2018-war-or-no-war/

   • ”Tuo ei ole se syvin totuus.”

    Hankamäen sinänsä ansiokkaissa artikkelissa eräs olennainen puute on juuri tuo, että sionisti-globalistien takapiruina oloa ei tuoda esille silloinkaan, kun on ilmeinen yhteys olemassa. En tiedä, johtuuko se yksinkertaisesti hänen perehtymättömyydestään niihin asioihin.

    • Hyvä huomio.
     Ja se koskee kyllä laajemminkin meitä.
     Paljon vain kirjoitellaan ongelmista eli pyöritään oiretasolla menemättä itse taudin aiheuttajin.
     Sillä tavalla varmistetaan vain eliitin rauha ja toimivuus.
     Maahanmuutto on yksi tällainen asia.
     Ei vika ole muuttajissa vaan niissä jotka sen mahdollistavat.

    • Joskus saattaa valemediassakin lipsua. Pari vuotta sitten välimeren auringossa, huvipurren kannella istuskeli mies puhelin korvalla kiihkoillen määräyksiään alempiarvoisille. Tel-Aviv asukas oli liputtanut purtensa USAn lipulla ”paattinsa ahterissa”. Näitä ”MOGUL” mestareita liikkuu maapallon kenttien kautta eri ovista kuin tavalliset sukankuluttajat, jotka odottavat ”kapsekkiaan nauhalta”. Heillä on omat koneensa sekä oviaukkonsa, ilman mitään passitarkastuksia. He ovat meidän todellisia johtajiamme.

   • ”’Syinä perinteisen median alennustilaan ovat maahanmuutto ja monikulttuurisuus..'”

    Sanottu pätee huomattavassa määrin näinkin päin: Syynä maahanmuuttoon ja monikulttuurisuuteen on perinteisen median alennustila.

    Jos perinteinen valtamedia olisi kaiken aikaa raportoinut totuudenmukaisesti kaikista noihin kahteen asiaan liittyvistä, tiedossa olevista negatiivisista asioista – erityisesti sionisti-globalistien tietoisesta, eurooppalaisten valkoiseen kansanmurhaan tähtäävästä maahantunkeutuja-sodasta – niin näiden lakeijoina toimivat rikolliset vallanpitäjät olisivat joutuneet kansan taholta ankaran paineen alaiseksi tyytyä vain vähäiseen TODELLISTEN pakolaisten vastaanottoon – ”Vain 2,65 prosenttia Italiaan saapuneista turvapaikanhakijoista sai Yhdistyneiden Kansakuntien mukaan turvapaikan, ja heidät katsottiin aidoiksi suojelun tarpeessa oleviksi pakolaisiksi.”, https://www.nykysuomi.com/2017/04/26/alle-3-valimeren-yli-italiaan-tulleista-pakolaisista-sai-turvapaikan/

    Samoin kouluissa ja yliopistoissa suollettava, Kalergi-suunnitelman toteutusta tukeva valheellinen monikulttuuri-aivopesu olisi pitänyt alkuunsa lakkauttaa ja mediaa koskien erityisesti ”monikulttuurisuuden” tukemisen estäminen Ylen tehtävänannossa.

    • Olisi todella toivottavaa että Hankamäki kävisi käsiksi itse syyhyn eikä analysoisi vain oireita.
     Toivottavasti hän lukee tätä kritiikkiä täältä koska tuskin muualta sitä tulee.
     Ellei hän kykene menemään syvemmälle tässä asiassa niin se on valitettavaa. Silloin täytyy jopa ajatella että hän ei ole riittävän älykäs tai että hän on tavalla tai toisella eliitin koukussa.

     Heikki Porkka kirjoittaa Oikeamediassa Huhtasaaren puolesta ja unohtaa täysin mitä ideologiaa LH ajaa. Sionistina hänen on turha hehkuttaa olevansa isänmaan puolustaja kun sionismiin kuuluu kansallisvaltioiden hajottaminen, paitsi ei tietysti Israelin jota vain rasistisesti laajennetaan. Maahanmuuttajillahan sinne ei ole asiaa
     So let’s repeat Peled’s question. What does supporting Israel make you when Israel has been busy ethnically cleansing the native Palestinians for seven decades? What should we call people who defend the indefensible?… who admire the despicable?… who applaud the expulsion at gunpoint of peaceable civilians and the confiscation of their homes and land?
     https://www.veteranstoday.com/2018/01/03/what-do-you-call-somebody-who-supports-israel/
     Israeli Psychosis on Full Display
     http://www.gilad.co.uk/writings/2017/12/29/israeli-psychosis-on-full-display

 11. Upeaa…!
  Olin jo menettänyt toivoni enkä tämän vuoden puolella enää linkannut sivustoa. Nyt tein sen ja VAU… se toimikin.
  Kiitos Toimitukselle että kaikki taas toimii.
  Valitettava tosiasia on että asiat ovat sanan vapauden suhteen maassa todella murheellisessa tilassa kun mielipiteitä pyritään systemaattisesti ja eliitin vallanhimon mukaisesti tukahduttamaan.
  Presidentinvaalien kynnyksellä olemme ajautuneet tilanteeseen, jossa poliittiset johtajat ovat ottaneet käyttöön natsien ja kommunistien vanhat metodit: sananvapauden rajoitukset, sensuurin, uhkailun ja pakottamisen. Mutta nuo keinot vain inspiroivat niitä joille mielipiteen ilmaisu ja henkinen vapaus ovat elämän tärkein asia.
  Happy New Year
  December 31, 2017  /  Gilad Atzmon
  Art is there to offer an alternative vision of reality
  Here are my songs Autumn in Baghdad and Gaza Mon Amour…
  http://www.gilad.co.uk/writings/2017/12/31/happy-new-year

 12. ”EU pitää valkoisia pilkkanaan aggressiivisessa kannanotossaan: ”Kansanvaihto on tullut tänne jäädäkseen”
  Julkaistu: 20.12.2017

  EU-globalistit väittivät maanantaisessa nöyryyttävässä valkoisten kansojen vastaisessa kannanotossaan, että Euroopan päivät etnisesti yhtenäisenä maanosana ovat luetut ja kaiken vastarinnan kansanvaihtoa vastaan olevan turhaa.

  ”On aika kohdata totuus. Emme nyt voi emmekä koskaan voi pysäyttää maahanmuuttoa”, kommentoi unionin maahanmuuttokomissaari Dimitris Avramopoulos Politico-lehdessä julkaistussa artikkelissa.

  Avramopoulos tunnusti käytännössä EU:n noudattavan kreivi Richard Nikolaus von Coudenhove-Kalergin suunnitelmaa hävittää Euroopan alkuperäiskansat sekoittamalla ne ei-valkoisten rotujen kanssa kertomalla, että Brysselin kansanvaihtosuunnitelma on tehty ”pitkälle tähtäimelle”. Avramopoulos jatkoi, ettei maahantulijoita tulla missään tapauksessa lähettämään kotimaihinsa riippumatta siitä, millainen tilanne tulijoiden kotimaissa on…”

  http://www.vastarinta.com/eu-pitaa-valkoisia-pilkkanaan-aggressiivisessa-kannanotossaan-kansanvaihto-on-tullut-tanne-jaadakseen/

  Puolalla ei ole EU-diktatuurin ostamista lakeijoista koostettua rikollista maanpetturihallitusta:

  ”Puola kieltäytyy toistamiseen ottamasta vastaan maahanmuuttajia islamilaisista maista
  Pääministeri sanoi että hänen maansa ei tarjoa suojaa maahanmuuttajille Lähi-idästä eikä Pohjois-Afrikasta.”
  http://www.oikeamedia.com/o1-51500

  Unkarilla on myös puolestaan Unkarin ja unkarilaisten puolesta toimiva kansallismielinen hallitus, joka ei kumarra Brysseliä:
  ”Unkarin raja-aita torjuu laittomat siirtolaiset ”äärimmäisen tehokkaasti””,
  https://magneettimedia.com/unkarin-raja-aita-torjuu-laittomat-siirtolaiset-aarimmaisen-tehokkaasti/

  • Anteeksipyyntöni Unkarin hallitukselle, nimittäessäni heitä ”Mustalaisiksi”. Muutamilla EU-mailla on sentään jotakin älliä päässään.

 13. Tämä tietenkään ei sovi EU-diktatuurin Kalergi-suunnitelman mukaiseen Euroopan valkoisen kansanmurhan agendaan:

  ”Oxfordin yliopiston professori: Pakolaisten auttaminen heidän kotimaissaan on 135 kertaa tehokkaampaa kuin Eurooppaan tuominen”,
  http://www.oikeamedia.com/o1-51417

 14. Rikollisille, vain omaa etuaan ajaville psykopaatti-vallanpitäjillemme seuraava ilmeisesti on vain ”business as usual”:

  ”Suomen toiseksi suurinta sähköverkkoyhtiö Eleniaa myytiin ulkomaiseen omistukseen 90 prosenttisesti.

  Elenia jonka yhtenä omistajana on toiminut Valtion Eläkerahasto (VER) eläkeyhtiö on myyty. Valtion Eläkerahasto (VER) omistus yhtiöstä tippuu 10 prosenttiin ja kaksi muuta omistajaa Saksalainen Allianz Capital Partners (ACP) ja Australialainen Macquarie Infrastructure and Real Assets (MIRA) omistavat Elenian tulevaisuudessa suhteessa 45/45%.

  Elenia on tuottanut Valtion eläkerahastolle tasaista tuloa kuuden vuoden olemassaoloaikanaan hyvin. Uudessa Suomessa asiaa kommentoikin Ilmarisen sijoitusneuvoja asiaa seuraavanlaisesti.

  ”Elenia on ollut Ilmariselle hyvä sijoitus ja täyttänyt eläkevaroille saatavan tuoton odotukset erittäin hyvin”, sanoo Ilmarisen sijoitusjohtaja Mikko Mursula…”

  https://www.nykysuomi.com/2017/12/30/meniko-sinulta-ohi-sahkoverkkoa-myytiin-ulkomaille-jalleen/

  Tämä on ilmiselvää jatkumoa sille, jota tutkivajournalisti Seppo Konttinen vuosia sitten kuvasi kirjassaan ”Kansallisomaisuuden ryöstö” – ja tuoreena asiana Suomen terveydenhuollon yksityistäminen suurille veroparatiisi-firmoille valinnanvapaus-verukkeella.

  • Asian kulissientakaiset junailijat saivat ilmeisesti mukavat ”provisiot”, joko suoraan käteisenä tai veroparatiisissa oleville pimeille pankkitileilleen.

 15. Tällaisia ovat sionistit Israelissa — miten meillä?
  David Attenborough on the Plight of Palestinians
  I am not aware of any animal that is so cruel as the Israelis – not even crodiles.
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=163723

  Netanyahu kysyy, voidaanko afrikkalaiset ”tunkeilijat” poistaa väkivaltaisesti Israelista
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=163754
  Israel’s prime minister, Benjamin Netanyahu, has reportedly asked officials to examine the feasibility of forcibly deporting thousands of African migrants, in the latest escalation of an anti-migrant campaign.

  Meillä kyllä pannaan maata sekaisin mutta
  Israelin pääministeri Benjamin Netanjahu on pyytänyt virkamiehiä tutkimaan mahdollisuuden karkottaa väkivaltaisesti tuhannet afrikkalaiset maahanmuuttajat viimeisimmän siirtolaisväestön vastaisen kampanjan laajentuessa.
  https://www.theguardian.com/world/2018/jan/03/benjamin-netanyahu-asks-if-african-migrants-can-be-forcibly-removed-from-israel

  • Vaikka Oikeamedialla on joukko blogisteja, jotka kirjoittavat hyviä artikkeleita, niin tämä on sionistivaltio Israelin yksipuolisessa puolustelussaan törkeää:
   ”Gazan rintamalta kuuluu kyllä jotakin”, http://oikeamedia.com/o1-51606

   • Oikeamedia on varmistanut oikeassa olonsa sillä ettei se salli kommentointia.
    Erilaisia ja kriittisiä näkemyksiä ei voi tuoda esiin kun media on tietävinään kaiken.
    Minusta koko median nimivalinta on narsistinen. Ja nyt on varmentunut että se on sionismin äänitorvi, muutamilla asiallisilla blogisteilla maustettuna. Mutta vain sellaisilla jotka eivät kritisoi sionisteja.

    • Oho… pääsinkö läpi? Tiedoksi vaan teille se, että ”erilainen ja kriittinen näkemykseni” ei edustanut sitä oikeaa näkemystä Vastavalkealle, ja kommentointini sen vuoksi blokattiin. Sitähän sinä, Truth-hunter, useissa kommenteissasi toivoit, ja sen myös sait, eli onneksi olkoon. Tiesin toki, että kommentointini jossain vaiheessa suljetaan, mutta yllätyin, kun sen teki Vastavalkean – sananvapautta edustava – toimitus.

     Hyvää Uutta Vuotta teille kaikille!

     • Minusta sait valistaa meitä ’ymmärtämättömiä’ aika pitkään.
      Et oikein pysynyt ’maan päällä’ ja väheksyit muiden ymmärrystä.
      Siksi olit vähän rasittava, vähän kuin saarnamies.
      Se on huono tyyli.
      Ehkä toimitus tuli samoihin ajatuksiin ja siksi kävi kuin kävi ?
      Ei kannata olla katkera vaan katsoa peiliin.

     • Kaksi kommenttia by Truth-hunter

      Kommentti 1: ”Oikeamedia on varmistanut oikeassa olonsa sillä ettei se salli kommentointia. Erilaisia ja kriittisiä näkemyksiä ei voi tuoda esiin kun media on tietävinään kaiken.”

      Kommentti 2: ”Minusta sait valistaa meitä ’ymmärtämättömiä’ aika pitkään. Et oikein pysynyt ’maan päällä’ ja väheksyit muiden ymmärrystä. Siksi olit vähän rasittava, vähän kuin saarnamies.
      Se on huono tyyli.”

      Sain siis valistaa teitä ”aika pitkään, vaikka olin ”rasittava saarnamies”, ja koska näin on, oli oikeudenmukaista, että Vastavalkean toimitus blokkasi kommentointini.

      Toimitus tekee luonnollisesti juuri sen, mitä parhaaksi katsoo, mutta wow…. sinussa, Truth-hunter, on todellakin poliitikon ainesta!

     • Tulenkantaja,

      Kommentointiasi ei blokattu missään vaiheessa, ainakaan Vastavalkean toimesta.

     • Hmmm…. no syytä en tiedä, mutta kun yritin kommentoida Johanna Lehtosen artikkelia, en onnistunut. Kommenttini ei mennyt läpi, ja näytölle tuli toistuvasti teksti ”otahan rauhallisesti.” Toivottavasti se oli tekninen error, sillä Vastavalkea on hyvä juuri siinä, että monenmuotoiset mielipiteet sallitaan.

      Kiitos tiedosta, Vesa 🙂

     • Tulenkantaja, tuo ”otahan rauhallisesti” on jokin järjestelmän ilmoitus, joka tulee kaiketi silloin, kun järjestelmä tulkitsee henkilön koettavan postata samaa kommenttia useaan kertaan. Eli tuossa oli varmaan kyseessä jokin tekninen häiriö, jonka vuoksi kommenttisi ei mennyt läpi, ja uusintayrityksesi aikaansai(vat) tuollaisen palautteen järjestelmältä.

      Vastavalkeassa ei ole ollut kommentointia reaaliaikaisesti tarkkailevaa henkilöä, joka huomatessaan sinun postausyrityksesi olisi päättänyt kehottaa ottamaan rauhallisesti. 😉

 16. Myrkkyä useimmissa EU-diktatuuriin huijatuissa maissa valtaapitäville maanpetturi-halllituksille ja Brysselin jesuiitoille:

  ”Unkarin hallituksen tiedottaja: “Liberaalilla maailmalla on ollut aikansa”
  Unkarin hallituksen tiedottajan mukaan maan hallitus on onnistunut paljastamaan siirtolaiskriisin todellisen luonteen Euroopalle.

  Unkarin hallituksen tiedottajan Zoltan Kovácsin mukaan “liberaalilla maailmalla on ollut aikansa“. Hänen mukaansa on mahdotonta tehdä politiikkaa puhumalla todellisuudesta “tarkoituksettomalla poliittisella korrektiudella, joka ei johda mihinkään”.

  Kovács kommentoi lännen maahanmuuttomyönteistä politiikkaa ja sanoi: “todellisuus on viimeinkin tullut esille hiljaisuuden ja hölynpölyn takaa“.

  – Kiitos Unkarin ja sen hallituksen – muiden muassa – olemme onnistuneet laskemaan esiripun, mikä peitti todellisuuden Euroopan suurelta yleisöltä. Tässä meillä on kiistämätön rooli. Aloimme ensimmäisinä puhumaan [siirtolais]kriisistä. Saavutimme näin paljon; meillä on edelleen paljon tehtävää, mutta aika on puolellamme, hän sanoi.”

  https://www.kansalainen.fi/unkarin-hallituksen-tiedottaja-liberaalilla-maailmalla-ollut-aikansa/

  • Hienoa Unkari. Juuri näin. Tosiasiat on nostettava pöydälle, pois pöydän alta jossa niitä on pidetty liian kauan. Eikö ole uskallettu nostaa esiin vai eikö ole haluttu vai onko oltu vain tyhmiä? Rabbi valistaa goimeja:
   Islam on Israelin luuta.
   Islam is the broom of Israel — Rabbi selittää miksi he tuhoavat Euroopan Islamin avulla
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=163749

   • Eivätkö useimmissa EU-diktatuuriin huijatuissa maissa valtaapitävät maanpetturit halua uskoa, että avointen rajojen politiikallaan he kaivavat, jos mahdollisesti eivät vielä omaansa niin ainakin jälkikasvunsa hautaa?

  • Liberaalien aika on herätetty henkiin entistä voimakkaampana Californiassa. USAn päähallitus miettii, antaisko Californialle itsenäisyyden, että muu osa maasta pääsisi eroon laittomista rajanylittäjistä. Mahtava idea. Onhan vain ajasta kysymys, milloin se Geolooginen mereen liukuminen tapahtuu Californian rannikon alueella.

 17. Satavuotias Suomi — pelon jäässä, vajoamassa multi-kulti hautaan
  Tällainen nahjusmainen kuva meistä leviää maailmalla ja ikävä kyllä taitaa olla aika oikea kuva.

  Finland at 100—Frozen by Fear, Dragged to a Multicultural Grave
  Harri Honkanen — The Unz Review Dec 28, 2017
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=163632

  • Varsin todellisuudenmukainen kuvaus Suomen multikultiin-alistamisesta, kuka tuo Harri Honkanen sitten lieneekin.
   Tarvittaisiin horrokseen vaivutetun enemmistön herääminen ja terästyminen.

 18. Putin’s Praetorians: Confessions of the Top Kremlin Trolls
  https://www.amazon.com/Putins-Praetorians-Confessions-Kremlin-Trolls/dp/3981891902/ref=la_B076WTT7X6_1_1?s=books&ie=UTF8&qid=1515165168&sr=1-1
  Olen vasta lukenut 50 ensimmäistä sivua. Suosittelen jokaiselle joka haluaa laajentaa ymmärrystään siitä miten maailma on pienen ja omaa agendaansa ajavan eliitin hanskassa.
  Putin is the only world leader with enough guts to openly tell the Empire how ugly, stupid and irresponsible it is.
  The Empire wants all either enslaved or dead.

  • Kirjasta muutama naseva ja viisas ajatus Putinilta:
   ” Maybe they have nothing else to do in America but to talk about me”
   ”Sometimes it is necessary to be lonely in order to prove that you are right”

 19. Putinista Väyryseen
  ”Väyrynen toteaa näiden lisäksi uutena askeleena Suomen kehittelyt Euroopan unionille yhteiseksi puolustukseksi nimenomaan siten, että jo perussopimuksen tulkittaisiin velvoittavan jäsenmaita antamaan jäsenmaille myös sotilaallista apua. Väyrysen mukaan Niinistö on rakentamassa EU:sta sotilasliittoa ja Naton eurooppalaista pilaria.
  Professori, ulkoasiainneuvos Juhani Suomi käyttää jopa ilmaisua “lännen eteen työnnetty tukikohta Venäjää vastaan“, jollaiseksi Sauli Niinistö on muuttanut rajuilla otteilla Suomea.”
  https://mvlehti.net/2018/01/04/vayrynen-arvostee-niiniston-harhauttavan-kansaa-ulko-ja-turvallisuuspolitiikassa/
  http://magneettimedia.com/presidenttiehdokkaiden-esittely-osa-2/

 20. Ruotsi ei pysty kuin yskimään vakavan multi-kulti ongelmansa kanssa — nwo-eliitti sai rauhassa tuhota maan

  Policeman: – Many have no idea how serious the situation in Sweden is
  Recently, Swedish journalist Katerina Janouch interviewed the Swedish policeman Peter Springare, who in 2017 made headlines in Sweden, when he posted on the current state of the kingdom on Facebook.

  In a longer interview he now admits that he is even more worried, that mayhem in fact is coming, and that people in general have no idea what will hit them.

  What do we see is happening in Sweden now?
  http://speisa.com/modules/articles/index.php/item.4050/policeman-many-have-no-idea-how-serious-the-situation-in-sweden-is.html

 21. Vihreän ”opposition” mies Antero Vartia:

  ”Osuuspankin finanssiryhmän pääjohtaja Karhinen, Ylen ex-päätoimittaja Atte Jääskeläinen, MTV:n vastaava päätoimittaja Merja Ylä-Anttila ja monet muut kehuvat estoitta vihreiden kansanedustajaa Antero Vartiaa, joka syyttää ”älämölöksi” kritiikkiä sekä vaatii palkkojen alentamista ja työehtojen heikentämistä. He kaikki juovat samaa shampanjaa.

  Vihreiden kansanedustaja Antero Vartia tunnetaan siitä, että hän on äänekkäästi puolustanut työntekijän aseman heikentämistä, veropohjan kaventamista ja arvostellut ”älämölöä” pitävää oppositiota hallituksen työn häiritsemisestä…”

  Koko artikkeli: https://mvlehti.net/2018/01/06/hallitus-pankkisektori-media-ja-vihreat-ihailevat-koyhaa-kyykyttavaa-hallitusta/

  • Vartia ei onneksi suostu ymmärtämään että olemme kaikki ’palestiinalaisia’ joita globalistit saavat vapaasti kiusata ja sortaa.
   Missä ovat muut ’vartiat’? Nyt heille olisi käyttöä.

   Maailmalta: ”By Their Deeds You Shall Know Them”
   Suosituin saksalainen sanomalehti kertoo, että uusi vihapuhelaki on romutettava.
   Top-selling German newspaper says new online hate speech law must be scrapped
   http://news.trust.org/item/20180104113147-as99y
   Lakihan on laadittu varmistamaan ettei eliitin hirmutekoja saisi arvostella.

   Atzmon analysoi Lähi-itää: All you need to know about Israel, The Lobby, Yinon Plan & Trump (video. 9 min)
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=163897

   • ”Lakihan on laadittu varmistamaan ettei eliitin hirmutekoja saisi arvostella.”

    Meillähän vastaava maanpetoksellinen, EU-diktatuurin ostama rikollinen psykopaatti-”eliitti” on palkannut Polpon ja nettikytät. Niiden ensisijainen tarkoitus on vaientaa EU-diktatuurin ja sionisti-globalistien toteuttamaa Kalergi-suunnitelman mukaista eurooppalaisten, ml. suomalaisten valkoista kansanmurhaa vastustavat äänet.

    • Unkarissa eivät maanpetturit ole vallankahvassa:

     ”Viktor Orbán baijerilaisen CSU:n kokouksessa: “Demokratia ei toimi, kun johtajat toimivat ihmisten tahtoa vastaan”

     Unkaria ja Baijeria yhdistää perinne, Unkarin pääministeri Viktor Orbán sanoi perjantaina tapaamisessaan Saksan kristillissosiaalisen unionin (CSU) johtajien kanssa.

     Viktor Orbán tapasi perjantaina Seeonissa Baijerissa CSU:n johtajan ja Baijerin pääministerin Horst Seehoferin sekä CSU:n parlamenttiryhmän puheenjohtajan Alexander Dobrindtin. Keskustelut sivusivat muun muassa siirtolaisuuskysymystä sekä alueiden bilateraalikauppaa.

     Unkarin pääministerin mukaan siirtolaisuusasiasta on tullut “demokratiaongelma” Euroopassa.

     – Demokratia ei toimi, kun johtajat toimivat ihmisten tahtoa vastaan, hän sanoi.

     Orbánin mukaan vuodesta 2018 tulee “kansan tahdon palauttamisen vuosi“, jolloin “ihmiset pakottavat [poliitikot] tekemään tahtonsa mukaisia, siirtolaisia koskevia päätöksiä“.

     Hänen mukaansa ihmisten tahto on selkeä: “He eivät halua elää terrorismin uhan alaisena, vaan haluavat turvallisuutta, he haluavat että rajoja turvataan ja ne, joilla ei ole oikeutta oleskella Schengen-alueella, poistetaan“.

     Hän ehdotti myös, että laittomat siirtolaiset tulee palauttaa lähtömaihinsa, missä he voivat aloittaa uuden elämän.

     Orbánin mukaan Unkari on koko ajan toiminut Schengen-sopimuksen mukaisesti: “Rakensimme aidan ja vahvistimme rajamme, KUN TAAS MUUALLA EUROOPASSA OLI MAITA, MISSÄ JUHLITTIIN KAAOSTA JA LAITTOMUUTTA“…”

     https://www.kansalainen.fi/viktor-orban-baijerilaisen-csun-kokouksessa-demokratia-ei-toimi-kun-johtajat-toimivat-ihmisten-tahtoa-vastaan/

   • Tossavainen arvostelee verkkolehti Uuden Suomen päätoimittaja Markku Huuskoa – joka tosiasiallisesti on päämiestensä tavoin sionisti-globalistien lakeija:

    ” Maahanmuuttajia lisää Suomeen, kiitos!

    Verkkolehti Uuden Suomen päätoimittaja Markku Huusko kirjoitti höpöhöpötarinan, jonka otsikko on raflaavasti “maahanmuuttajia lisää Suomeen, kiitos”.

    Huusko luettelee silmät ummessa ja aivot narikassa, että “taantuma vaihtui nousuksi, työpaikkoja alkoi syntyä, turvapaikanhakijakriisi saatiin hallintaan, uusnatsismi ajettiin nurkkaan ja MV-lehden perustajakin kyllästyi luomukseensa. Voimme hieman huokaista helpotuksesta, ja päättäjämme voivat keskittyä tulevaisuuden haasteiden ratkaisemiseen, kun akuutit uhkat ovat pienempiä.”

    Onhan tuossa tottakin. Taantuma vaihtui nousuksi. Hyvä niin.
    Sitten seuraa Huuskon tarinan täyttä puppua osuus.

    Turvapaikanhakijakriisiä tai oikeammin sanottuna maahanmuuttokriisiä ei ole saatu hallintaan. Kriisin muoto on vain muuttunut. Ongelmat ovat nyt ja tulevaisuudessa erilaisia….”

    Koko artikkeli: https://www.nykysuomi.com/2018/01/05/tossavainen-maahanmuuttajia-lisaa-suomeen-kiitos/

 22. Iranin sota alkamassa — voittaako ihmiskunta koskaan tämän nwo-eliitin sotahulluuden? Suuruudenhulluus on tauti joka ei taltu ennen kuin ruuti loppuu. Joko se loppuu tähän ja muu maailma saa tarpeekseen näistä ihmiskunnan vihollisista?
  US Winks, Israel Bites? Shifting Middle East Alliances. The War on Iran is “On Hold”?
  At the outset of Bush’s Second Term, Vice President Dick Cheney dropped a bombshell, hinting that Iran was “right at the top of the list” of rogue enemies of America, & that Israel would, so to speak, “be doing the bombing for us”, without US military involvement & without us putting pressure on them “to do it”.
  https://www.globalresearch.ca/us-winks-israel-bites-the-escalation-scenario-the-war-on-iran-is-on-hold/5624691
  In 2003, the war on Iran project was already Déjà Vu. It had been on the drawing board of the Pentagon since the mid-nineties. 
  The Role of Israel. “Doing the Bombing For Us”

  The Globalization of War: America’s “Long War” against Humanity
  Michel Chossudovsky
  America’s hegemonic project in the post 9/11 era is the “Globalization of War” whereby the U.S.-NATO military machine —coupled with covert intelligence operations, economic sanctions and the thrust of “regime change”— is deployed in all major regions of the world. The threat of pre-emptive nuclear war is also used to black-mail countries into submission.
  This “Long War against Humanity” is carried out at the height of the most serious economic crisis in modern history.
  It is intimately related to a process of global financial restructuring, which has resulted in the collapse of national economies and the impoverishment of large sectors of the World population.
  The ultimate objective is World conquest under the cloak of “human rights” and “Western democracy”.

 23. ”Iranin sota alkamassa” – ja kolmas maailmansota?

  ”The 2. Israel in Patagonia, Argentine: Exodus. Refuge for Israeli Elite after Gog-Magog Attack?

  Now Zionists do show a weird interest in Patagonia, the Southern part of Argentine and Chile. Why?
  You’ll probably say conspiracy theory about the next unbelievable report. However, first read this:…”

  Koko artikkeli: http://new.euro-med.dk/20180104-the-2-israel-in-patagonia-argentine-refuge-for-israeli-elite-after-gog-magog-attack.php#comment-263300

  • ”Why hasn’t this technology been further developed?”

   Vastaus on sama, jos kysytään esim., miksi Nikola Teslan tiettyjen keksintöjen käyttöönotto estettiin, osa pimitettiin ja hänet lopulta ilmiselvästi murhattiin.

   • Kunnes todellinen demokratia toteutuu tulee aina olemaan vallanhimoiset eliitit jotka hallitsevat. Niin on ollut koko historian ajan.
    Siksi ihmiskunnan elämä on ollut ja on paljolti taistelua tämän eliitin ja kansojen välillä. Nykytilanne on mitä parhain esimerkki.
    NWO-eliitti uskoo että se voi ottaa haltuunsa koko maailman ja panna sen omaan muottiinsa. Utopia a-la-Orwell, joka ei voine toteutua koskaan.
    President Kennedy:
    ”Those who make peaceful revolution impossible will make violent revolution inevitable.
    Indeed, the American zio-masonic government is doing what King George did before the American Revolution … trying to crush dissent.
    http://www.washingtonsblog.com/2018/01/censorship-is-the-cause-of-every-revolution-in-human-history.html

 24. Mutta rosvojen puolustukseksi, voidaan sanoa, eivät he muuta tiedä, koska heidät on väkivaltaan kasvatettu. Heidän koulutuksensa perustuu pettämiseen. Korkeimmista oppilaitoksista ”ulostetaan” kaikkein vaikeimmin yhteiskuntaan sopivia yksilöitä, ja heille lisätään valtaa ja varallisuutta. Ei huipulle päästä totuudellisesti, vaan äärimmäisellä röyhkeydellä, joita massatkin kunnioittavat. Usein kuulee sanottavan jostakin upporikkaasta henkilöstä, hän on niin kovin ”smart”, vaikka vireillä olisi nippu lakisyytteitä rikoksista. Onhan siellä joukossa harvinaisuuksiakin, jotka ovat ansainneet omaisuutensa rehellisemmin. Varatonta ei kunnioita kukaan.
  Rääsyissä kulkeva ”ei ole mistään kotoisin, eikä minkään näköinen” ! Hyvää uudenvuoden alkua, jos me vältymme sodasta.

  • ’..vaan äärimmäisellä röyhkeydellä, jota massatkin kunnioittavat’

   Trump on hyvä esimerkki. Hän nousi valtaan ’tornistaan’ huolimatta tai ehkä juuri sen takia vaikka olisihan siitä pitänyt jo päätellä mikä mies on miehiään. Mutta tilannehan oli myös mahdoton kun vastustaja oli vielä pahempi.
   Siksi Trump livahti ohi ja kun moni uskoi vielä hänen puheisiinsakin.
   Mutta jos Kennedy olisi ollut vastustajana niin kyllä Kennedy olisi reilun voiton korjannut.
   Ongelma on siinä ettei nykyisin kukaan ’kunnollinen’ pääse edes mukaan viivalle. Mafia on tunkenut lonkeronsa joka puolelle ja kouluttaa itselleen uusia voimia. Ja kumma kyllä koulutukseen valmiita riittää.
   Synkkä tilanne

   Lännen mädättäjät — USAn 545 vastuullista: http://ihr.org/other/545people_reesehttp://ihr.org
   Politicians are the only people in the world who create problems and then campaign against them.
   One hundred senators, 435 congressmen, one president and nine Supreme Court justices – 545 human beings out of the 235 million – are directly, legally, morally and individually responsible for the domestic problems that plague this country.
   Those 545 people and they alone are responsible. They and they alone have the power. They and they alone should be held accountable by the people who are their bosses — provided they have the gumption to manage their own employees.

   Samoin on meillä. Eduskunta on vastuussa koska se on ylin vallankäyttäjä. Pääseekö sinnekään muita kuin kansan vihollisia?
   Pahasti sanottu mutta kun ajattelee miten he toimivat ja mitä ovat saaneet aikaan niin voiko muuta kysyä?

   • Viimeisten 30 vuoden aikana näyttävät kansanviholliset olleet ylimpinä vallankäyttäjinä Suomessakin:

    1990-luvun alun tarkoituksellisesti aiheutettu lama ja siihen liittyen kymmenien tuhansien yrittäjien rikollinen konkurssiin ajaminen ja omaisuuden ryöstö/velkavankeus, Suomen liittäminen petoksilla EU-diktatuuriin/euroon, kansallisomaisuuden ryöstö, suomalaisten valkoisen kansanmurhan toteutus hyvällä alulla/Polpo & nettikytät, kantasuomalaisten hyvinvointivaltion alasajo mm. elintasopakolaisia elättämällä/suosimalla ja veronkierron salliminen mm. veroparatiiseja hyväksikäyttäen, oikeusvaltion alasajo/kaksoisstandardit oikeudenkäytössä (kantasuomalaiset vs. maahantunkeutujat, äärivasemmistolaiset vs. ”äärioikeistolaiset”)/kommunistisen Demlan ja vapaamuurarien korruptioveljeskunnan saastuttama oikeuslaitos, perustuslain vastaisten lakien säätäminen jne, jne.

    • Kaikki tuo on suunniteltua toimintaa. Ihan Pöytäkirjojen mukaan.
     Maailma kuten omakin maamme on selvästi jakautunut kahtia eikä Lännessä pyrkimys olekaan mikään muu kuin tuhota valistukseen ja kristinuskoon pohjautuva sivistys ja moraali zio-masonic eliitin johdolla.
     Ainoa mielenkiinto (ja toivo) on nouseeko Idästä jotain parempaa. Länsi on ajautunut perikatoon kuten Spengler jo 100v sitten ennusti – ellei pian alkavien sisällissotien tai vallankumousten kautta synny parempaa.
     ’Pyhä Maa’ näyttää rappion mallia.
     ”The Greek Orthodox Patriarch of Jerusalem Patriarch Theophilos III said that “radical Israeli settlers” in Jerusalem are threatening to upset the religious status quo and are threatening the very presence of Christian life in the Holy Land.”
     Tätä se on koko ’läntisessä arvoyhteisössä’.
     https://www.timesofisrael.com/orthodox-patriarch-jewish-settlers-threat-to-christian-presence-in-holy-land/
     ”By Their Deeds You Shall Know Them”

     • Noita Pöytäkirjoja lukemalla käy suuri osa meillä ja maailmalla jo tapahtuneista ja tapahtuvista merkityksellisistä asioista ymmärrettäviksi so. nuo asiat eivät tapahdu sattumalta. Valitettavasti suureen osaan itseään valistuneinakin pitäviin ihmisiin on taukoamaton aivopesu mm. valtaVALEmediassa tehonnut ja he pitävät noita tekstejä ’väärennöksinä’ tai ’salaliittoteorioina’ – pöytäkirjoista ehkä tärkein koskee sanomalehtien eli nykyisin koko valtamedian kontrollia, joka näyttää toimivan varsin tehokkaasti: valtamedia sensuroi/salaa, vääristelee ja valehtelee sumeilematta.

      ”’Pyhä Maa’ näyttää rappion mallia.”

      Näköjään se aiotaan oikein lailla vahvistaa:
      ”Report: Netanyahu Promises Talmud Will Be Israeli Law”, http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/180440 – tuo saatanallinen babylonialainen Talmud!

     • Lisämausteena, uskontokuntien epärehellisyydet, sekä harhaopit antavat
      lisävauhtia korruptioituneille hallituksille.Juuri nyt Usa on jakautunut
      kaaosmaiseen tilanteeseen valheellisten syytösten peittävän kaikki uutiskanavat. Trumpin valitsema ehdokas koerkeimpaan oikeuteen
      on syytösten alla vastaamassa, 38 vuoden takaisia tapahtumia, joista
      hän ei tiedä, taikka muista mitään, olleensa edes paikalla. Syyttävät naisetkaan eivät voi todistaa mitään, taikka eivät muista mitään, mutta sillä ei ole väliä, koska vasemmiston tarkoituksena on hidastaa tuomarin
      nimeämistä virkaansa, taikka perua se kokonaan. Hävyttömyyksillä ei
      ole mitään rajoaja.

   • Henkinen kääpiö Imperiumin puikoissa
    Kohukirja: Trump leveilee miehisyydellään ja syö kuormasta – ”Kavereiden vaimojen paneminen tekee elämästä elämisen arvoista”
    http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201801042200646736_ul.shtml
    Tällainen mies on varmaan ’hyvä’ tai se ’oikea’ samaistumis-malli kun kansoja halutaan tuhota. Kannustetaan ihmisiä omaksumaan tällainen käytös ja kun tällaiset miehet tai naiset nousevat maan johtoon niin maan edessä on väistämättä tuhoutuminen.
    Rappiosta kertoo että tällainen mies voi nousta maan päämieheksi koska hän on sen rappeutuneen eliitin peilikuva joka hänet on valtaan nostanut.
    Kun tällaiset henkiset kääpiöt ovat maailman tuhoisimman armeijan johdossa niin koska tahansa voimme odottaa melkein mitä tahansa.

   • Truth-hunter

    ”Trump on hyvä esimerkki. Hän nousi valtaan ’tornistaan’ huolimatta tai ehkä juuri sen takia vaikka olisihan siitä pitänyt jo päätellä mikä mies on miehiään. Mutta tilannehan oli myös mahdoton kun vastustaja oli vielä pahempi.
    Siksi Trump livahti ohi ja kun moni uskoi vielä hänen puheisiinsakin.”

    Niin uskoi, ja yksi näistä 33:en asteen vapaamuurari TRUMPiin ”uskojista” oli Truth-hunter!

    • Et ole näköjään lukenut kommenttejani kunnolla. Huomasin sen jo silloin kun kommentoit täällä enemmän. Otit usein kantaa vaikket lukenut kommenttejani koska sinulla oli vain tarve julistaa omaa sanomaasi.
     Olin yksi niitä harvoja jotka epäilivät Trumpin rehellisyyttä. Siitä löytyy todisteet.
     Varmaan halusin uskoa että hän olisi pystynyt kääntämään suuntaa mutta epäilin sitä koko ajan ja toin sen myös julki.

  • Jostain syystä Sveitsi on NWO-eliitin ’suojeluksessa’. Yksi syy ehkä on BIS-torni joka on aika lailla Baabelin tornin muotoinen kuten EU-parlamenttikin.
   Onko Sveitsi todella aito demokratia vai näennäisdemokratia ja bisnesmaailman ja rikkaiden tukikohta?
   Tutkimisen arvoinen asia.
   Kansanäänestyksiä maa harrastaa mutta minkälaisissa asioissa? Ja hyötyykö maa jotenkin saadessaan toimia NWO-eliitin BIS-tukikohtana? Jos niin silloin se palvelee muun maailman tuhoa.
   Pitää muistaa että Aatun natsitkin jemmasivat sinne kultaa ja rahaa.

  • Tällaistako nuo portteja auki pitävät maanpetturit haluavat Suomeenkin?

   ”Invandrarnas fyrverkeriterror organiserad av den insmugglade ISIS-armén?

   Det kan inte vara en slump att Sverige, Tyskland och många andra länder fick lida under extrema former av fyrverkeriterror nyår 2016/17 som aldrig skådats tidigare. Den stora våldtäkts- och taharrush-gamea-vågen uteblev lyckligtvis, men istället attackerade invandrargäng poliser, brandkåren, småbarn och andra oskyldiga.
   Det som hände i Köln nyårsnattten 2015/16 var en hemlig övning att träna den insmugglade ISIS-armén…”

   http://whitetv.se/en/mind-control-mk-ultra/1757-invandranas-fyrverkeriterror-organiserad-av-den-insmugglade-isis-armen.html

   ”ISIS Brags About Exploiting Refugee Program to Send “Sleeper Cells” to Europe
   Manifesto reveals agenda to create Muslim “no go zones” in western cities as bases to launch more attacks…”

   https://www.infowars.com/isis-brags-about-exploiting-refugee-program-to-send-sleeper-cells-to-europe/

  • Vaikka tällä hetkellä näyttää olevankin jonkinlainen suvantovaihe (”vain” vajaat 6000 maahantunkeutujaa vuonna 2017), niin tuota tilaa kohti ollaan Suomeakin hivuttamassa pitämällä rajat apposen auki:

   ”Ruotsin turvallisuuspalvelun (Säpo) johtaja Anders Thornberg on tunnustanut, että terrorismi on nyt “uusi normaali” Ruotsissa.

   Anders Thornberg kertoi BBC:lle, että muutama vuosi sitten Ruotsissa oli seurannassa vain noin 200 radikaalia, kun nyt seurannassa on vähintään 3 000 radikaalia. Tämä on raskas tehtävä viranomaisille, jotka ovat lisäksi kykenemättömiä hallitsemaan lisääntyvää maahanmuuttajien rikollisuutta.

   Thornberg myönsi ettei ole nähnyt vastaavaa 30-vuotisen uransa aikana ja totesi, “Meillä on uusi normaali.”…”

   https://www.kansalainen.fi/ruotsin-turvallisuuspoliisin-johtaja-terroriuhka-uusi-normaali/

   • ’Suvantovaihe’ on varmaan vain pieni tauko kun edetään hitaasti kohti tavoitetta. Näin rauhoitetaan kansaa.
    Tilannetta kuvaa Ranskan Macron joka sanoo: ei mikään maa voi ottaa loputtomiin pakolaisia ja saa kannatusta.
    Tuo on strategia jolla vastarinta on helppo murtaa pala palalta.
    Eliitti on jo saanut aikaan haluamansa kaaoksen tai ’uuden normaalin’ ja sen kanssa nyt taistellaan kun nwo-hautomo miettii uusia siirtojaan?
    Voi Ruotsi parkaa.
    Ja kova työ on Euroopalla edessä jos aikoo selviytyä.

  • Älä ole sokea, Totuudenetsijä.

   Sveitsi on juuri se paikka, jossa maailman suurimmat taloushuijarit ja rikolliset asuvat, kuten esim. ”hyväntekijän kaapuun” verhoutunut rikollisorganisaatio Punainen Risti, kuin myös pimeyden ritareiden tunnusmerkkinä oleva Punainen Risti. Ota nyt hyvä ihminen selvää asioista, ennen kuin ryhdyt maalaamaan mustaa valkoiseksi.

   • On erittäin vaikeaa nimetä yhtäkään valtiota jossa ei tehtäisi talousrikoksia, sekä pimeitä
    ”hyväntekeväisyys-rahankeräyksiä”. Erityisesti valtioiden leivillä työskentelevillä on herkästi
    sormensa ”piparkakku-purkissa”. In government business, honest man no longer walks
    the earth.

 25. Makow kaivaa NWO-totuuden esiin:
  More People Realize the ”Enemy” is Within
  … more people are cluing into the fact that Muslims are not the enemy. 
  The Illuminati is.
  The mainspring of the Illuminati is the central banking cartel which controls business, government, media, education, law and the military using 
  Organized Jewry (Zionism) and Freemasonry as instruments. Their goal
  is to extend their monopoly over credit into a monopoly over everything, i.e. Communism.
  With Christianity and Islam at each other’s throats who’ll have the time to realize that our common enemy is the one pulling the strings… Our real enemy is the New World Order and their minions. The Muslims are being used as a tool to destroy us, but as soon as that usefulness is complete the power structure will destroy them completely.

  Yhä useammat ihmiset ymmärtävät että vihollinen asuu meidän keskellä. … yhä useammat ihmiset ovat ymmärtämässä, että muslimit eivät ole vihollisia.
  Illuminaatti on.

  Illuminaatin päävaikutin on keskuspankki kartelli, joka valvoo liiketoimintaa, hallitusta, mediaa, koulutusta, lakia ja armeijaa käyttäen järjestäytynyttä juutalaisuutta (sionismi) ja vapaamuurareita välineinään. Niiden tavoite
  on laajentaa nykyinen monopoliasemansa luottoon monopoliksi kaikkeen, eli kommunismi.
  Kun kristinusko ja islam ovat toistensa kurkuilla (suunnitellusti), niin kellä on kykyä ja aikaa ymmärtää, että yhteinen vihollisemme on se joka on ohjaksissa … Todellinen vihollinen on Uusi Maailman Järjestys ja heidän miekkansa. Muslimeja käytetään välineenä tuhota meidät, mutta heti kun on saatu täysi hyöty heistä valtarakenne tuhoaa heidät kokonaan.
  https://www.henrymakow.com/2018/01/people-reaize-enemy-is-within.html
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=164015

  • Meillä EU-diktatuurin/CIA:n ostama, Illuninatin/sionisti-globalistien lakeijoista koostuva vallankahvaan kiipinyt, rahan ja vallanhimon sokaisema psykokopaatti-nomenklatuura vuodattaa varmaan liikuttuneena krokotiilin kyyneleitä:

   ”“Globalisaation isä” ja massamaahanmuuton merkittävä ajaja Peter Sutherland kuollut

   “Globalisaation isäksi” nimetty pahamaineinen massamaahanmuuton ja monikulttuurisuuden ajaja Peter Sutherland on kuollut.

   71-vuotiaana kuollut Sutherland oli koko elämänsä ajan avainvaikuttaja monissa globalistien elimissä ja monikansallisissa yhtiöissä, kuten Euroopan komissiossa, Maailman kauppajärjestössä (WTO) ja Goldman Sachsissa.

   Hän toimi Bilderberg-ryhmän ohjausryhmässä toukokuuhun 2014 asti, Trilateraalisen komission kunniapuheenjohtajana (2010-) ja Trilateraalisen komission Euroopan osaston puheenjohtajana (2001-2010) sekä toimi Euroopan suurteollisuuden etujärjestön (European Round Table of Industrialists, ERT) varapuheenjohtajana (2006-2009).

   Vuonna 2012 Yhdistyneiden Kansakuntien (YK) maahanmuuttoasioiden erityisedustajana (2006–2017) ja Goldman Sachsin hallituksen puheenjohtajana (1995–2015) hän huomautti, että Euroopan unionin pitäisi “tehdä kaikkensa heikentääkseen” kansallista yhtenäisyyden tunnetta Britanniassa ja Euroopassa, jotta monikulttuurisille yhteiskunnille avattaisiin tietä.

   “Yhdysvallat tai Australia ja Uusi-Seelanti ovat maahanmuuttajayhteiskuntia ja siksi ne ottavat helpommin vastaan muuntaustaisia, toisin kuin me, jotka vielä ylläpidämme yhtenäisyydentunnetta ja erottaudumme muista”, hän sanoi Britannian ylähuoneen komitealle.

   “Ja mielestäni juuri tuota Euroopan unionin tulisi parhaansa mukaan heikentää.”

   Uusliberaalit ja kovan linjan vapaakaupan kannattajat arvostavat Sutherlandia erityisesti tullitariffeja ja kauppaa koskevien GATT-neuvotteluja johtamisesta Uruguayssa 1986.

   GATT-sopimus merkitsi maataloustuotteisiin, tekstiiliin, palveluihin ja muuhun kohdistuvien tullien vähennyksiä, sekä uusia sääntöjään kansainväliseen sovittelumenettelyyn ja immateriaalioikeuksiin.

   Yritykset ja idealistiset vapaakaupan kannattajat olivat riemuissaan, kun taas Brexit-kampanjan varhainen edelläkävijä Sir James Goldsmith oli harvoja taloudellisen nationalismin puolustajia.

   GATT lisäsi taloudellista toimintaa maailmanlaajuisesti ja Euroopan komissio erityisesti nuhteli Goldsmithia väittäen, että “kaikki taloudellinen toiminta on tuottavaa” – huolimatta haitasta, joka seurasi teollisuuden paetessa maasta halpatyövoiman maihin.

   Yrittäjänä Goldsmith oli eri mieltä kritisoiden “poliitikkoja ja teknokraatteja, jotka hallitsevat meitä keskittyen poliittisiin, taloudellisiin ja sosiaalisiin ohjelmiin aloitteissaan, joiden pääasiallinen tarkoitus on lisätä bruttokansantuotteen määrällistä kasvua huomioimatta sen vaikutuksia yhteiskuntaan”.

   Goldsmith huomautti lisäksi, että Sutherlandin kaltaiset globalistit eivät näytä pystyvän tekemään “eroa kansakunnan ja kaupallisen yrityksen välillä”.

   Jack Montgomery / Breitabart 8.1.2018”

   https://www.kansalainen.fi/globalisaation-isa-ja-massamaahanmuuton-merkittava-ajaja-peter-sutherland-kuollut/

 26. Alejandro Sandoval Euroopan kohtalosta:
  Building Euro-Babylon
  It should come as no surprise that the European Union’s claim to be “the prime defender of human rights and human dignity in the world”[1] is realizing its totalitarian potential. The hypocrisy is written in its very design…
  Nevertheless, the danger of totalitarianism (in one of its many forms) is very real.

  ”Sometimes, [it] has gone so far that christian believers face outright resentment, pressure or cynicism in contemporary Europe, as an Italian … Buttiglione’s faith prevented him from being acceptable for public office – a unique case of religious persecution in post-totalitarian Europe and astonishing for a continent being so proud of its protection of human rights, the right to religion included.[3]
  Liberalism’s true god: Mammon.
  https://souloftheeast.org/2016/02/13/building-euro-babylon/

  • ”Building Euro-Babylon”

   Hiukan ”demokraattisen” Euro-Babylonin symboliikkaa, joka samalla kuvastaa tätä ”läntistä arvoyhteisöämme” johtavan rikollisen psykopaattijoukon TODELLISIA ”arvoja”:

   ”Why Is The EU Parliament Building Modeled After The Cursed Tower Of Babel?

   The EU Parliament Building is the first monument representing a superstate and reveals, through its intense symbolism, hatred of religion, plans for a New World Order and their subtle…

   So, the UN Parliament is basically continuing the unfinished work of Nimrod, the infamous tyrant, who was building the Tower of Babel to defy God.

   Do you think this is a good source of inspiration for a “democratic institution”?

   Symbolism of the EU Parliament

   The construction of the EU Parliament in the image of the Tower of Babel sends the message that Nimrod had the right philosophy and his Tower of Babel was a good idea.

   What we can expect to see from the EU on this path:

   A gradual introduction of tyranny
   The elimination of the worship of God to introduce dependence on power
   All people speaking the same language and the same religion
   Rejecting God while trying to become gods

   You know what? Those are major precepts of the esoteric beliefs of the world elite. Their belief system is based on the Mystery Religions (pagan rituals, worship of the Sun, considering Lucifer as the one who gave light to the human race, seeing God as a force wanting to keep humans in the dark).

   Their New World Order will have evacuated all worship of God, introduced a single language and changed democracy to tyranny…”

   Koko artikkeli: http://www.nowtheendbegins.com/eu-parliament-building-tower-babel-common/

  • ”Liberalism’s true god: Mammon.”

   Pätee erityisen hyvin tällä hetkellä meillä vallankahvassa oleviin punaliberaaleihin punaporvareihin. Näiden vallanhimoisten psykopaattien ”arvoissa” mammona on ylimpänä ja sitten tulevat kommunistisen Frankfurt-koulukunnan antamiin periaatteisiin perustuvat kulttuurimarxistiset mädätysopit, joita heidän propagandakoneensa Yle ja heitä tukeva viherpunikki-toimittajien dominoima valtaVALEmedia suoltaa solkenaan.

   Heidän hallinnassaan on myös suomalaisia jo lapsesta alkaen kulttuurimarxismin opeilla mädättävä opetushallitus:
   ”Kouluista on tullut kulttuurimarxistisia aivopesukeskuksia.”, http://magneettimedia.com/kouluista-tehtiin-poliittisia-aivopesukeskuksia-ketka-ovat-syyllisia/

   • Näin se menee ja Eurooppa kulttuureineen ja kansoineen tuhoutuu ja mätänee … ajautuu perikatoon.
    Nyky-eliittimme ei tule toimimaan muulla tavalla kuin se toimii vaikka kuinka ruikutetaan. Ainoa tie on vaihtaa eliitti sellaiseen joka haluaa irrottaa maan EU-sonnasta, katkaista ’euro-babylon’-kahleet ja ottaa ohjakset oman kansan käsiin.
    Vasta sitten voi alkaa muiden asioiden korjaus. Ellei kansa tätä ymmärrä niin kaiken toivon voi heittää ja nyt näyttää siltä että oma kohtalo ei edes näytä sitä kiinnostavan.
    Venäjällä menee paremmin. Maalla on vahva kulttuuri jota ei nwo-eliitin mädätyspuuhat kiinnosta:
    A hard-hitting, major recent Russian film which provides a devasting look into the LGBT movement worldwide.  Highly recommended
    http://russia-insider.com/en/exclusive-major-russian-tv-documentary-sodom-blasts-lgbt-hd-video-eng-dub/ri16005

 27. Vastavalkea on kyllä avattu uudelleen, mutta missä uudet teemat?-Ei kai Vastavalkeaa ole kuitenkaan ” sensuroitu” valtaeliitin toimesta?

  • Ei ainakaan valta-”eliitin” vastaisia kommentteja näytä sensuroidun!
   (En tuosta rikollisjoukkiosta käyttäisi sanaa ’eliitti’)

  • Hyvä kysymys. Nwo-eliitin (globalistien) suunnitelmiin kuuluu sensuurin kiristäminen ja sen mielivaltaisia hankkeita kohtaan suuntautuvan kritiikin leimaaminen ’vihapuheeksi’, aivan kuten sionistitkin leimaavat ja ovat aina leimanneet puuhiinsa kohdistuvan arvostelun anti-semitismiksi.
   Tuo eliitti medioineen on ottamassa lähes ’pyhyyden aseman’ ja kaiken vallan omiin käsiinsä. Se kyllä saa arvostella ja kurittaa muita kuten haluaa.
   Kummallista on se että kansa tähän alistuu tai ei saa mitään kunnon vastarintaa aikaiseksi. Aivopesu ja mädätys ovat tainneet tehdä tehtävänsä?

   • Murray, associate editor of the Spectator in London, is the author of a compact volume exploring this phenomenon. It is called The Strange Death of Europe: Immigration, Identity, Islam, and it was published six months ago by Bloomsbury. The tone is measured but unflinching. The picture he paints of the European future is bleak.
    http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=164054

   • Murrayn artikkelia tukevaa Euroopan hajottamisen ja islamisoinnin taustaa, Makow:
    ”War of Civilizations” is a Zionist Scam – Muslim
    A British Muslim reader explains the
    Saudi role in the Zionist (Masonic) plan to start a war
    between The West (Christianity) and Islam.  
    He exposes the online facilitators of this agenda, 
    Alex Jones and Jeff Rense. 
    The Illuminati have completed stage 1 in their creation of the poster boy enemy of Islam.
    Stage 2 is to instruct their agents in traditional media as well as internet media to create hysteria and justification for civilizational war between Islam and Christianity. 
    https://www.henrymakow.com/2018/01/Muslim-exposes-zionist-scam.html

   • Ei yllätys: Israel erityisen innokas netin sensuroinnissa. Tarkoitus pitää kaikki palestiinalaisia sympatisoiva materiaali pois luettavista.
    Prepare for More Censorship From Israel and the Deep State in 2018
    Israel is not surprisingly most active in patrolling the Internet as it is keen to keep out any material sympathetic to the Palestinian cause or critical of Israeli treatment of Arabs. Its security services scan the stories being surfaced and go to the service providers to ask that material be deleted or blocked based on the questionable proposition that it constitutes “incitement” to violence.
    http://russia-insider.com/en/prepare-more-censorship-israel-and-deep-state-2018/ri22102

 28. Riippuu ehkö siitä millaisia valtaeliitin vastaisia kommentteja on esitetty ja milloin ? Sauli Niinistöä koskeneet kommentit eivät ehkä mene eivätkä menneet parhaillaan olevan vaalikampanjoinnin aikana ” sensuurin” läpi.

  Kyllähän valtaeliitti tai establishment voi olla rikollinenkin. Viimeisin karkea lakien rikkominen lienee Sipilän hallituksen mielivaltainen jatkaminen perussuomalaisten hajoamisen tai hajottamisen jälkeen. Ei siis ihme että perussuomalaisten presidenttiehdokas Huhtasaari vaatii nyt presidentin valtaoikeuksien lisäämistä hajottaa hallitus.

  • ” Sauli Niinistöä koskeneet kommentit eivät ehkä mene eivätkä menneet parhaillaan olevan vaalikampanjoinnin aikana ” sensuurin” läpi. ”

   Kokeillaanpa:

   ”https://www.nykysuomi.com/2018/01/09/onko-sauli-niinisto-jenni-haukion-kummi-presidentin-kanslia-vastaa-some-huhuun – huomioon ottaen tuohon artikkeliin annetut monet kommentit ja erityisesti nimimerkki Speden antama linkki http://sauli-niinisto-salosta.blogspot.fi/

   ”Sauli Niinistön presidentinvaalikampanja on miljoonien eurojen huijaus”, http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2018/01/sauli-niiniston-presidentinvaalikampanj.html

    • No nyt en k yllä ihmettele yhtään faktantarkastajia ja miuta vihapuhestrategioita
     Itseäni kiinnostaa tässä se ,miten valtamediamme hoitavzt nämä presidentin vaalit. Niinhän se on että sillä jolla on mediat hallussaan on valta..
     Valtamedia kertoo meille jatkuvasti ettei lähestyvissä presidentin vaaleissa toista äänestyskertaa tule tai tarvita. Miten muuten se laskentaperiaate on eli, mistä yhden ehdokkaan yli puolet äänistä lasketaan, varmaankin annetuista äänistä.

     Toivottavasti suomalaiset eivät jätä äänestysoikeuttaan käyttämättä, koska sillä on merkitystä, ovat mediat kenen hallussa tahansa.

   • Huh… en tiennyt totuutta näin tarkkaan. Karmeaa.
    Tästä ei kansa ole varmaan selvillä lainkaan.
    En usko että monikaan voisi hyväksyä että meillä on tällainen mies ylimpänä.

    • Eikä Väyrynenkään voi olla tietämätön sanoessaan: ”En voi enää tukea Sauli Niinistön uudelleenvalintaa”.

     • Kukapa muu voisi kuin se jonka mielestä lain rikkomisesta ei tule olla seurauksena rangaistus.

   • Itseltäni sensuroitiin oululaisessa Kaleva lehdessä, sen Juttutuvasta seuraavanlainen juttuni, joka liittyi aloitukseen jossa lueteltiin mm. Niinistön vaalikampanjan rahoittajia, rahaeliittiä, kirjoitin: ”Presidentinkanslian tiedote 29.4.2013 Afganistanin presidentin työvierailulla Suomessa… (löytyy googlettamalla)…
    Vierailun aikana allekirjoitettiin Suomen ja Afganistanin välinen kumppanuusopimus, joka ulottuu vuoteen 2024… Suomi tukenut Afganistanin vakautta ja kehitystä vuodesta 2002, ja on valmis tukemaan jatkossakin Presidentti sanoi vierailun lehdistötilaisuudessa…
    Suomen kehitysrahoitus Afganistanille nousee ensi vuoden (2014) jälkeen 30 miljoonaan euroon vuodessa.”
    Jatkoin kommenttina em. sitaattiin, eli 10×30 milj. vero/velkaeuroa=300 milj. tuohon mustaan aukkoon. Mitä on saatu, irakilaisten jälkeen suurin pakolaisryhmä afgaaneista!
    Tällaiset ovat ”arvojohtajan” arvot ja prioriteetit, kun samoihin aikoihin olisi tarvittu pari miljoonaa euroa Heinolan Reumasairaalan jatkon varmistamiseksi, ja aloiteltiin kansalaiskeräystä Lastensairaalan pystyyn saamiseksi! Kokoketju 76:n kommentin myötä ”katosi” yön yli oltuaan luettavissa!
    Samansisältöistä kommenttia ei julkaistu myöskään Ilta-sanomien kommenttiketjussa jossa arvioitiin Väyrysen tv:n vaalitenttiä!
    Tällaista on Suomen ”objektiivinen vapaa totuusmedia”!! Propagandaahan on myös se mitä ei julkaista.
    Valtamediahan on yksimielisesti, aina kokoomusjohtoista Lauri Bilderberg- Kivistä myöten ajamassa ehdokastaan nuuka-Sale Niinistöä saattamaan loppuun Natoprojektinsa.

 29. ’..Ei siis ihme että perussuomalaisten presidenttiehdokas Huhtasaari vaatii nyt presidentin valtaoikeuksien lisäämistä hajottaa hallitus.’

  Meillä on kiistatta rikolliset vallassa. On tehty yhtä ja toista vastoin perustuslakia mutta ilman rankaisua. Ja viety maalta suvereenisuus ja pantu kansa nwo-eliitin ja eu-globalistien ikeen alle.
  Presidentti ei ole tehnyt mitään vaikka olisi voinut ja hän on ollut jopa itse mukana näissä hankkeissa.
  Ei presidentti – oli se sitten kuka tahansa – tee mitään jos/kun hän ajaa vain nwo-eliitin asiaa kuten Niinistö. Ei hajota hallitusta vaikka/jos olisi oikeuskin.
  Eli se siitä.
  Mutta kaikkein huolestuttavinta on se että meillä on eduskunta joka ei tee sitä mitä sen tulisi tehdä kansan äänen edustajana. Ja sehän on maassa ylin vallankäyttäjä joka voi kumota kaikki hallituksen hankkeet jos ne eivät kelpaa. Mutta se ei tee muuta kuin peesaa – ja nostaa kovaa palkkaa. Se on pelkkä kumileimasin ja eliitin korruptoitunut työrukkanen. Pelkkä suojatyöpaikka, voi sanoa.
  Kuinka irvokasta onkaan että se ei edes puolla – vaikka sen tehtävä on toimia kansan vallan välineenä – kansanäänestyksiä. Se haluaa vain eliitin palvelijana turvata omat etunsa ja ettei edustajien tarvi pelätä joutuvansa luopumaan huippuvirastaan ja eläke- ym eduistaan.
  Se meillä on suurin ongelma.

  • ”Meillä on kiistatta rikolliset vallassa.”

   Ovat olleet meilläkin ainakin kolmisenkymmentä vuotta:

   1990-luvun alun tarkoituksellisesti aiheutettu lama ja siihen liittyen kymmenien tuhansien yrittäjien rikollinen konkurssiin ajaminen ja omaisuuden ryöstö/velkavankeus, Suomen liittäminen petoksilla EU-diktatuuriin/euroon, kansallisomaisuuden ryöstö, suomalaisten valkoisen kansanmurhan toteutus hyvällä alulla/Polpo & nettikytät, kantasuomalaisten hyvinvointivaltion alasajo mm. elintasopakolaisia elättämällä/suosimalla ja veronkierron salliminen mm. veroparatiiseja hyväksikäyttäen, oikeusvaltion alasajo/kaksoisstandardit oikeudenkäytössä (kantasuomalaiset vs. maahantunkeutujat, äärivasemmistolaiset vs. ”äärioikeistolaiset”)/kommunistisen Demlan ja vapaamuurarien korruptioveljeskunnan saastuttama oikeuslaitos, perustuslain vastaisten lakien säätäminen jne, jne.
   (vaikka itsestäkin tuntuu tyhmältä toistaa jo kertaalleen edellä sanomansa).

 30. Mitä enemmän saa tietoa ’läntisen arvoyhteisön’ eliitistä sitä vaikeampi on pidätellä oksennustaan. Mätää se on läpikotaisin eikä oma maamme tee poikkeusta.
  Oma katseeni on siksi jo jonkin aikaa kääntynyt itään, erityisesti Venäjän suuntaan. Maasta ei saa oikeaa kuvaa valta- tai valhemediasta mutta onneksi on muitakin lähteitä joita ei ohjaa viha ja valloitustarve. Eikä tarve tehdä propagandaa vaan nähdä asiat sellaisina kuin ne ovat:
  Putin’s Praetorians: Confessions of the Top Kremlin Trolls
  https://www.amazon.com/Putins-Praetorians-Confessions-Kremlin-Trolls/dp/3981891902/ref=la_B076WTT7X6_1_1?s=books&ie=UTF8&qid=1515165168&sr=1-1
  Voin suositella totuudesta kiinnostuneille. Olen lukenut juuri.

 31. Makow pohtii Kiinan tilannetta. Ainakaan vielä Illuminaatti ei ole onnistunut mädättämään maata kulttuurimarxismilla ja n.60% kiinalaisista uskoo että Kiina nousee johtavaksi maailmanvallaksi

  Nothing says the West is slated for decline more than a comparison of China’s gender policies with ours. The Illuminati allow the Chinese to be ”homophobic,” i.e. to protect gender, marriage, and family.
  ”Gay Rights” were never about shielding homosexuals from persecution. They were designed to spread homosexual dysfunction to heterosexual Christian society, destabilizing & rendering it vulnerable to conquest and enslavement.
  Similar to homosexuality, China is spared multiculturalism and migration.
  In contrast to the Chinese who have a fierce national loyalty, the West is led by Masonic Satanists, perverts and traitors dedicated to their own countries’ destruction.

  ”Mikään ei kerro paremmin, että länsimaat ajautuvat rappioon kuin vertaus Kiinan sukupuolten politiikkaan meidän kanssa. Illuminaatti ei voi kieltää kiinalaisten olevan ”homofobisia” eli suojelemaan sukupuolta, avioliittoa ja perhettä.

  ”Gay-oikeudet eivät koskaan ole suojanneet homoseksuaaleja vainolta. Niiden tarkoituksena on ollut levittää homoseksuaalista toimintahäiriötä heteroseksuaaliselle kristilliselle yhteiskunnalle, destabiloimalla ja altistamalla se alttiiksi valloitukselle ja orjuutukselle.
   
  ”Samaan tapaan kuin homoseksuaalisuudelta, Kiina säästyy monikulttuurisuudelta ja maahanmuutolta. Toisin kuin kiinalaiset, joilla on luja kansallinen uskollisuus, länttä johtavat vapaamuurarien satanistit, pervertit ja petturit omien maidensa tuhoutumiseen.
  https://www.henrymakow.com/2018/01/Gender-Policy-Signals-Eclipse-of-the-West.html

  • ””Mikään ei kerro paremmin, että länsimaat ajautuvat rappioon kuin vertaus Kiinan sukupuolten politiikkaan meidän kanssa. Illuminaatti ei voi kieltää kiinalaisten olevan ”homofobisia” eli suojelemaan sukupuolta, avioliittoa ja perhettä.”

   Varsinkin Suomen johtavien propagandamedioiden, Bilderberg-Erkon Brysselin Pravdan ja Ylen kulttuurimarxistiset viherpunikki-toimittajat suoltavat perinteisen perheinstituution hävittämiseksi taukoamatta homotusta, lesbotusta, sukupuolettomuus- ja transsukupuoli propagandaa – ja tällä hetkellä yli kaiken suomalaisten ja muiden eurooppalaisten, Kalergi-suunnitelman mukaiseen valkoiseen kansanmurhaan tähtäävää monikulttuuri-aivopesua. Valtaa pitävien punaliberaalien punaporvarien alainen opetushallitus velvoittaa koulut lastenkin kulttuurimarxistiseen mädätykseen.
   Täydelliseen rappioon ja tuhoon johtava mädätys on edennyt jo pitkälle.

  • ”Toisin kuin kiinalaiset, joilla on luja kansallinen uskollisuus, länttä johtavat vapaamuurarien satanistit, pervertit ja petturit omien maidensa tuhoutumiseen.”

   Pätee erityisen hyvin Suomeen ja useimpiin muihin EU-diktatuuriin huijattuihin maihin, joissa EU-diktatuurin ostamille EUnukeille on annettu pääsy vallankahvaan.
   Suomessa on ainakin 7000 vapaamuuraria ex-vapaamuuri J.Julinin mukaan, jolle nuo Illuminati-satanistien johtamat hänen entiset ”veljensä” ilmeisesti aiheuttivat sydänkohtauksen jollain CIA-tyyppisellä salamurhamenetelmällä, todennäköisesti estääkseen Julinin ”vasikoimasta” enempää heidän valonaroista toimistaan ja pimeästä agendastaan.

   • Kiinalaiset ovat täsmälleen saman ”dark force” voiman alla kuin länsi, elleivät vielä pahemmassa.

    • Kuinka perustelet tuon. Kiinalaisia ei kai ole Bilderbergissä eikä Trilateraalissa. Ja muutenkin pyrkivät irti Lännestä ja sen mädätyksestä kuten Venäjäkin suvereenisuuutensa säilyttäen.
     Olen ymmärtänyt ettei tavoite heillä ei ole yksinapainen ’anglo-sionistinen NWO’ vaan maailma jossa on useampi valtakeskus jotka eivät pyri hegemoniaan vaan rakentavaan rinnakkaiseloon.

     • No jospa hän on siellä vain siksi että tietävät mitä muut puuhaavat?
      Ellei Kiina tiedä missä länsi menee niin ei se pysty suunnittelemaan omaa strategiaa parhaalla tavalla.
      Ja joka tapauksessa eihän Kiina kuten ei kukaan muukaan voi kokonaan olla erossa globaalista systeemistä joten yhteistyötä on viisasta tehdä.
      Voihan se olla näinkin. Mutta aika näyttää.
      Kun anglo-sionistit tuhoavat ja mädättävät läntiset kansat niin kiinalaisten etuhan se on. He pysyvät eheänä kansana ja kulttuurina ja ovat silloin selviytyjiä.

     • Kiinan uusi AIIB-pankki on kuitenkin myös Rotschild-pankki kuten melkein kaikki keskuspankit. Ainoastaan Kuuban ja Pohjois_Korean keskuspankit eivät sitä ole, Iraninkin keskuspankki on vuodesta 2011 Rotschildin perheen omistuksessa.

      LISTE DER BANKEN IM BESITZ DER ROTHSCHILD FAMILIE
      http://brd-gameover.de/index.php?thread/300-liste-der-banken-im-besitz-der-rothschild-familie/
      165 Zentralbanken, inklusive der FED und der BIS sind im Besitz einer einzigen Familie, den Rothschilds. Seit mehr als 230 Jahren sind sie aktiv, dabei haben sie fast jedes Land auf dem Planeten infiltriert und durch Drohungen, Manipulationen und Gewalt die Kontrolle übernommen.
      Es gibt nur noch -zwei- einen weissen Flecken auf der Weltkarte, der Länder ohne Zentralbank, die im Besitz der Rothschilds ist. Nur noch Nordkorea und -Kuba- fehlen, die anderen Länder sind mittlerweile aufgelistet, zuletzt der Iran, der dies 2011 noch nicht war.

      http://new.euro-med.dk/20160422-china-und-seine-neue-aiib-bank-zeigen-die-flagge-kapitalismus-und-kommunismus-verschmelzen-unter-rothschild-banking-in-nwo.php

     • Ensin voi ihmetyttää, miksi Kiina on päästänyt maahan Rotschildin pankkeineen.

      Tuossa Jollen viittaamassa new.euro-med.dk-sivuston artikkelissa todetaan Kiinan olevan tukalassa asemassa viitaten PrisonPlanet artikkeliin 21.4.2016 ”George Soros Warns “China Resembles US In 2008”, Hard Landing “Practically Unavoidable””.

      New.euro-med.dk-artikkelin johtopäätös on, että Rotschild työskentelee tehokkaasti Kiinassa ja PAKOTTAA maan Rotschildin NWO-vallan alaiseksi.
      ”Tatsächlich arbeitet Rothschild effizient in China und zwingt das Land auch in die Rothschild NWO Finanz-Unterwerfung.”

      New.euro-med.dk:n artikkelin otsikko on:
      ”China und seine neue AIIB Bank zeigen die Flagge: Kapitalismus und Kommunismus verschmelzen unter Rothschild Banking in Neue Weltordnung”
      eli
      ”Kiina ja sen uusi AIIB-pankki liputtavat: Rotschildin pankkitoiminnan alaisina kapitalismi ja kommunismi sulautuvat yhteen Uudessa maailmanjärjetyksessä.”

      Tässä näyttää toteutuvan se, mitä USA:n kongressiedustaja Larry P. McDonald jo kymmeniä vuosia sitten sanoi Rockefelleriin viitaten:

      ””The drive of the Rockefellers and their allies is to create a one-world government combining supercapitalism and Communism under the same tent, all under their control. … Do I mean conspiracy? Yes I do. I am convinced there is such a plot, international in scope, generations old in planning, and incredibly evil in intent.” – Source: “Introduction” to The Rockefeller File, by Gary Allen (1975)

      Rotschild- ja Rockefeller-suvuthan ovat kaksi Illuminati-verilinjaa Spritz Springmeierin kirjan mukaan:
      ”13 Bloodlines of Illuminati”, http://www.bibliotecapleyades.net/bloodlines/

      Erityisesti Iranin osalta olisi myös mielenkiintoista tietää selitys Rotschildin pankin pääsylle maahan.

      Nämä ovat maailmaan syvällisesti vaikuttavaia asioita, joista suomalainen valtaVALEmedia koulujen ja yliopistojen ohella täysin vaikenee eli tässäkin selvästi ”Pöytäkirjojen” ohjetta mediakontrollista toteutetaan! Sama pätee ilmeisesti ainakin koko läntisessä maailmassa.

     • Jos nyt tiedostetaan faktat:
      The House of Rothschild is really at the top of the pyramid of power. They are behind the New World Order and the complete domination of the world agenda. They are behind the European Union and the Euro and they are behind the idea of a North American Union and the Amero. They are controlling all of the world’s secret services and their private army is NATO.

      niin mitä ihmiskunta voi tehdä? Sivustolla humans are free (http://humansarefree.com/2014/10/exposing-shadow-forces-behind-nwo.html)
      käydään NWO:n pahimmasta aseesta (finanssijärjestelmä) keskustelua ja esitetään ratkaisuksi The 4-Hour Work-day A Transition Plan Towards a Resource Based Economy
      http://humansarefree.com/2013/01/a-transition-plan-towards-resource.html

   • Wilhelmsbadin kongressin tuloksena 1782 lluminati alisti vapaamuurarit valtaansa:

    ”Gary Allen wrote: ”The power and influence of the Illuminati achieved a great leap forward through a formal alliance with continental Freemasonry that was sealed during the Congress of Wilhelmsbad which began July 16, 1782, when representatives of some three million members of Europe’s secret societies met and adopted organizational plans formulated by the Illuminati” (Gary Allen. ”Illumunism, The Great Conspiracy,” American Opinion, (June, 1976), p. 47-49).

    The Comte de Virieu thereafter ”could only speak of Freemasonry with horror,” according to his biographer M. Costa de Beauregard (William T. Still, New World Order: The Ancient Plan of Secret Societies, (1990), p. 82). The Wilhelmsbad Congress ”made it possible for the revolutionary tool of the Asiatic financiers to control the continental set-up.”

    Koko artikkeli: https://www.biblebelievers.org.au/wilhelms.htm

   • Vain harvojen, ylimpien asteiden vapaamurarien sanotaan tietävän järjestön pimeästä, pirullisesta agendasta:

    ”Jesuits 1890 – Masters of Jewish Elite – Created Zionist Tool: Antisemitism. Jewish NWO Elite Infiltrating and Using Masonry to Destroy Christianity and the West

    The Order (of Jesuits) controlled the infamous House of Rothschild since no later than the French Revolution and Napoleonic Wars, after which Jesuit-led Crusade the Rothschild family was surnamed the “Guardians of the Vatikan Treasury (1830).” Eric Jon Phelps, „Vatican Assassins”, 3rd Ed., p.90.

    The following is a paradox and must be seen as Hegelian dialectics, since The Jewish Rothschild bankers from the start of the Illuminati worked with the Jesuits to establish the Illuminati order, using Adam Weishaupt who had been raised by the Jesuits for that purpose. And acc. to Baron von Knigge, Weishaupt built the Illuminati order on Jesuit principles and remained a Jesuit in disguise. This order took over control of the Masonic lodges at Wilhelmsbad in 1781.

    The Jesuits were the originators of NWO´s Freemasonry – not least via the Rosicrucians. Mayer Amschel Rothschild (Knight of St. John) and all of his 5 sons were Masons. The Jesuits were from the very start a Crypto-Jewish organisation – one purpose being to destroy Europe through revolutions – and they still have that purpose. The Jesuits control the House of Rothschild – and the EU.

    Furthermore, the Rothschilds are said to transfer US tax money to the Vatican! – where a Black and White Jesuit Pope now rule…”

    Koko artikkeli: http://new.euro-med.dk/20150226-jesuits-1890-masters-of-jewish-elite-created-zionist-tool-antisemitism-jewish-nwo-elite-infiltrating-and-using-masonry-to-destroy-christianity-and-the-west.php

    • No niin, vihdoinkin…. tulihan se sieltä. Kiitokset totuudenetsijälle.

     Jesuiitti-mafia hallitsee Vatikaanin (white pope/black pope) kautta JOKAISEN VALTION poliittista ELIITTIÄ, sotilasvoimia, poliisin ylintä johtoa ja intelligent agencies (suomessa SUPO.) Valtioiden ylin johto on täysin korruptoinut…. ensimmäinen ja toinen maailmansota johdettiin Vatikaanista siten, että kaikkien valtioiden korruptoitunut eliitti PUHALSI SULAVASTI YHTEEN HIILEEN… miljoonia ihmisiä tapettiin Katolisen Kirkon johdolla.

     Hitler, Churchill ja Stalin, kuin myös Mannerheim olivat jesuiitti-agentteja. Rothschildit, uskonnot ja kaikki salaseurat, kuten sionistit, Knights of Malta, Rooman klubi, Vapaamuurarit, Skull & Bones ym. ym. ym. työskentelevät Vatikaanille (seurojen jäsenet joko tietoisesti tai tietämättään.) Vatikaanin takana piileskelee pyramidin satanistinen huippu – BLACK NOBILITY.

     Ihmiset eivät usko salaliittoihin, vaikka Pedon järjestelmä on kokonaisuudessaan maailmanlaajuinen salaliitto, jonka päämääränä on ylläpitää ja maksimoida ihmiskunnan köyhyyttä, sotia ja ihmisten kärsimyksiä. YK, ja sen alla toimivat hyväntekeväisyysjärjestöt, kansainväliset talousorganisaatiot ja maailmanlaajuinen suojelupoliisiverkosto ovat Vatikaanin NWO-työkaluja.

     • ”BLACK NOBILITY”??

      Artikkelin ”The Black Nobility” mukaan:

      ”These people earned the title of ”Black” nobility from their ruthless lack of scruple. They employed murder, rape, kidnapping, assassination, robbery, and all manner of deceit on a grand scale, brooking no opposition to attaining their objectives. These all have immense wealth. And money is power.

      The most powerful of the Black Nobility families are located in Italy, Germany, Switzerland, Britain, Holland and Greece in that order. Their roots may be traced back to the Venetian oligarchs, who are of KHAZAR extraction, and married into these royal houses in the early part of the twelfth century…”,
      Koko artikkeli ”The Black Nobility”, https://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_blacknobil01.htm

      Kasaareista puolestaan on James Prestonilla varsin valaiseva artikkeli:

      ”The Hidden History of the Incredibly Evil [Rotschild] Khazarian Mafia
      Secret History of Khazarian Mafia and its evil plan to hijack the whole world now revealed for first time…”,
      https://www.veteranstoday.com/2015/03/08/the-hidden-history-of-the-incredibly-evil-khazarian-mafia/

     • Varsin mielenkiintoista tuon ’Black Nobility’-artikkelin lopussa on seuraava:

      ”Prince Bernhard is in fact related to the KHAZARS, and therefore a Gentile. Revelation 2:9, ”I know thy works, and tribulation, and poverty, (but you are rich) and I know the blasphemy of them which say they are Jews, and are not, but are the synagogue of Satan.”

      Assisted by the CIA, Prince Bernhard has brought the hidden ruling body of the Illuminati into public knowledge as The Bilderberg Group. (Established in 1954, its headquarters is 1 Smidswater, Den Haag, Nederlands).

      At the heart of the Bilderberg Group are 39 members of the ILLUMINATI chosen from three committees drawn from the members of all the secret groups that comprise the Illuminati:
      • the FREEMASONS
      • the Vatican
      • the Black Nobility
      This committee works year round in offices in Switzerland.

      The Committee of 300 now call themselves World Government Founders for the NWO. ”

      Bilderberg-kokouksissahan on käynyt kuulemassa ohjeistusta huomattava joukko suomalaisiakin poliitikkoja sekä vasemmalta että oikealta, Suomen NWO-pääpropaganda torven, Bilderberg-Erkon Brysselin Pravdan päätoimittajia sekä vallanpitäjiemme propagandakoneen Ylen aikaisempi päätoimittaja Atte Jääskeläinen sekä toimitusjohtaja Lauri Kivinen.

  • Uskon KIINAn olevan jo ylittäneen sen kynnyksen, koska jenkeillä tutisevat pöksyt. Tietokoneiden tuottamien uutisten
   takia länsi tuhlaa aikaansa kaikenlaisiin turhiin selkkauksiin. Yksilöiden seksuaalisiin väärinkäytöksiin, katolilaisten
   pappien sekaantumisista alttaripoikiin ( Pensylvania etusijalla ). Uudet äly-puhelimet, hirmuhintaisina, alati lisääntyvälle
   velka-tilille. Google näyttää hääräävän suurimman osan ajastaan juuri KIINASSA, vaaliasioiden väliajalla. Oman maan
   ylirikkaat näyttävät syövän omaa maataan sisältäpäin, hyljäten isänmaallisuutensa.Vaikeat ajat edessä.

  • David Icke on todellinen ’totuudentorvi’.
   Hän on antanut monet kirjoistaan pdf-muodossa vapaasti luettaviksi.
   Sananvapauden vihollisten ja näiden aivopesemien hyödyllisten idioottien taholta yksi tapa koettaa heikentää hänen vaikutustaan on leimata hänet hurahtaneeksi ”salaliittoteoreetikoksi”.

   Icken mukaan Saksa on todellisuudessa jo sananvapautta huomattavasti rajoittava diktatuuri. Siellä lukumäärältään pieni ultra-sionistien ryhmä käyttää vastaavanlaisia terrorin menetelmiä kuin aikoinaan natsit.
   Hänen mukaansa sananvapauden rajoittaminen on maailmanlaajuinen ilmiö ja erityisesti internet on kohteena, koska se alunperin luotiin massojen valvontaa ja manipulointia varten, mutta kaikki ei mennyt kuten oli suunniteltu.

 32. Valtaapitävien, Brysseliä kumartavien punaliberaalien punaporvarien Yle-propagandakoneen toimittajat sorsivat niitä kahta presidenttiehdokasta, jotka voisivat olla EU/NWO/Nato-mies S.Niinistön ideologisia haastajia:

  ”Näkökulma: Ylen ala-arvoiset vaalitentit aiheuttavat pahoinvointia”, https://www.nykysuomi.com/2018/01/12/nakokulma-ylen-ala-arvoiset-vaalitentit-aiheuttavat-pahoinvointia/

  Myös esim. Ylewatch-blogisti on ottanut asiaan kantaa kritiikillään:
  ”Ulkopoliittista ”osaamista” ei voi todistaa parin minuutin TV-vastauksella”, http://ylewatch.blogspot.fi/2018/01/ulkopoliittista-osaamista-ei-voi.html

  Samoin Heikki Porkka kritisoi vaalitenttejä:
  ”Yleisradion toimittaja haluaa kieltää hymyilyn?”,
  http://www.oikeamedia.com/o1-52108

  • Kummalliseksi elämä menee. Mitään hyvää ei nykyeliitin itsekkäistä puuhista enää löydä suurennuslasillakaan mutta silti kansa äänestää sen todennäköisesti taas valtaan.
   Mitä tästä voi päätellä?
   Ei kansakaan ihan terve silloin ole. On valmis kurjistumiseen ja tuhoamaan itsensä.
   Onko sittenkin niin että kansa saa sen tyrannian minkä se itse tilaa, ainakin enemmistö. Pikku hiljaa sympatia sellaista väkeä kohtaan katoaa. Tuntuu kuin eläisi väärässä maassa. Maassa jossa järki ei toimi.

 33. Tieto on valtaa ja siksi juuri tutkivaa ja kriittistä vaihtoehto mediaa tarvittaisiin ja se pitäisi saada luetuimmaksi mediaksi.

  Valitettavasti ihminen pääosin on vielä enemmän biologinen kuin henkisesti ohjautuva olento joka on helppo aivopestä ja manipuloida median ja kulttuurimarxismin ym. eliitin keinojen avulla. Kaikki alkaa jo lapsesta ja kestää kauan ennen kuin alkaa ymmärtää todellisuutta – jos ylipäätään alkaa koskaan vaan jää eliitin aivopesun ja sen kirjoittamien ’satujen ja tarinoiden’ varaan. Tässä hyvä esimerkki: http://beta.oikeamedia.com/o1-52100
  Nykyisellä zio-masonic nwo-eliitillä on rahaa ja ja media (myös fyysiset aseet) hallussaan – juuri kaikki tärkein mitä tarvitaan pitämään ihmiset aivopestyinä ja kahleissa.
  Kun eliitti koostuu pääosin psykopaateista niin he toimivat – aina eliitti on esikuva kansalle – myös kansan samaistumismalleina ja siten psykopaattinen käytös koko ajan yleistyy läntisessä kulttuurissa ja sitä juuri rikollinen eliitti haluaakin koska sen pahin vihollinen olisivat sivistyneet ihmiset.

  Synkkää tämä on ja vaikea nähdä juurikaan muuta tietä kuin kurjistuminen mutta vielä ei olla riittävän alhaalla jotta kansa alkaisi liikehtiä ja hyväksyä ikävät tosiasiat.
  Eikä merkkejä sivistyneestä eliitistäkään enää juurikaan ole, enemmänkin poikkeuksia vain. Kaikki henkinen raadollisuus näyttää pikemminkin vain tiivistyvän valta-eliitissä.
  Lienee niin ettei sekään ahneudessaan ja vallanhimossaan tajua että suurta tuhoa kaikki enteilee. Freud varmaan oli oikeassa siinä, että ’kuoleman-vietti’ on ’elämän-viettiä’ vahvempi nykyihmisessä ja juutalaisena hän ehkä näki sen oman kansansa historiasta, joka on täynnä sotaa, tuhoa ja kuolemaa, ja syyllistävästä jumalakuvasta, Jahvesta, joka heijastaa kansan omaa aggressiota ja on täynnä vihaa, ankaruutta ja vaativuutta.
  Building Euro-Babylon
  Europe’s Postmodern and Post-Christian Times
  https://souloftheeast.org/2016/02/13/building-euro-babylon/

  Ihminen taitaa olla kuin laiva jonka pitää ajaa karille ennen kuin se muuttaa kurssiaan. Jos sittenkään ?
  Materialismin ja mammonan nousu jumalaksi ei ainakaan edistä muuta kuin barbariaan taantumista.

  • Israelilainen julistaa jo atomisotaa Saksalle ja Iranille
   Op-ed calls on Israel to nuke Germany, Iran
   ’20-30 nuclear bombs will assure the job gets done,’ opinion piece on right-wing Israel National News site says
   ”When the Messiah comes, Ben-Eliyahu wrote, Israel will reverse the Final Solution. “Twenty, thirty atomic bombs on Berlin, Munich, Hamburg, Nuremberg, Cologne, Frankfurt, Stuttgart, Dresden, Dortmund and so on to assure the job gets done. And the land will be quiet for a thousand years,” he wrote.

   https://www.timesofisrael.com/op-ed-calls-on-israel-to-nuke-germany-iran/

  • Israelin akateeminen: Israelin ja USAn pitää tappaa Iranin hallinto- ja turvallisuus viranomaisia.
   LUIT OIKEIN: TAPPAA! — VIIS MOOSEKSEN ANTAMISTA KÄSKYISTÄ.
   Nehän ovat ’vain goimeille’, ei sionisti-akateemikoille.
   Israeli Academic: Israel and US need to “assassinate regime officials and security personnel” in Iran
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=164236
   Nähtäväksi jää saako mu maailma koskaan tätä sionistien loputonta tappo- ja tuhokierrettä kuriin jonka kohteena nyt Iran.

  • Näin synkkänä näkee amerikkalainen tutkiva historioitsija ja kirjoittaja Eric Zuesse maansa asiat ja Iranin tilanteen USA (zio-masonic)-koaliitiota ohjaavan ’kuoleman-vietin’ hallitessa tapahtumia:
   Trump Already Fading into Irrelevance
   Trump follows the advice of a dangerous cabal he has established around himself. On issues of the Middle East and relations with Muslim nations, Trump’s cabal possesses a toxicity never seen before in a US administration. This cabal revolves around the troika of Jared Kushner, Trump’s son-in-law with many portfolios; Jason Greenblatt, former chief legal officer for the Trump Organization and now Assistant to the President and Special Representative for International Negotiation; and David Friedman, formerly with Trump’s law firm of Kasowitz, Benson, Torres & Friedman and now US ambassador to Israel. They, along with Trump, have succeeded in reversing 70 years of US Middle East policy by ensuring America’s recognition of Jerusalem as Israel’s capital. The Jerusalem decision will also see the United States move its embassy from Tel Aviv to property in Jerusalem originally seized by the Israelis from Palestinian landowners.
   The Jerusalem decision sends a stark warning to Muslims everywhere, who regard Jerusalem as the third-holiest city in Islam, after Mecca and Medina. It also throws a gauntlet down to the Roman Catholic Church, Eastern and Coptic Orthodoxy, and mainstream Protestantism, all which regard Jerusalem as not only Christianity’s most-revered city but an international zone that ought to be placed under joint Israeli-Palestinian control or under a regime like those of past international city-states, Tangier, Danzig, and Trieste, for example. By rewarding Israel with US recognition, Trump’s action was a slap in the face to Christians in Jerusalem who have been forced to contend with hundreds of vicious Jewish hate attacks on Christians, such as the scrawled words in Hebrew, “Death to the Heathen Christians, the enemies of Israel” and “Christians to Hell,” painted on the Benedictine Monastery in the Old City of Jerusalem, the revered site of Jesus’s Last Supper. The Israeli government has taken no action to find and punish the perpetrators of these anti-Gentile attacks by Jewish hate mongers.
   On January 1st, Israel’s own Ha’aretz newspaper bannered “U.S. Gives Israel Green Light to Assassinate Iranian General Soleimani”, who is, in effect, the Commander-in-Chief of Iran’s military.
   Here is one scenario:
   1: Major General Qasem Soleimani becomes assassinated by Israel’s Mossad.
   2: … lisää linkistä
   http://www.washingtonsblog.com/2018/01/trump-already-fading-irrelevance.html#more-70558
   http://www.washingtonsblog.com

   • Siionistit uskoivat TRUMPin olevan heidän omansa täydellisesti, mutta se ei mennyt 100%
    siihen suuntaan. Juutalais-taustaisia TRUMP on potkinut ulos virastaan jo monia, ja nyt on
    listalla uusia ehdokkaita. Arvoitukseksi jää kelpuutetaanko TRUMP jatkamaan valkoisessa
    talossa, jos hänen tilalleen ei löydy ISRAELin suosimaa johtajaa. Venäjä sai tarpeettomia
    syytöksiä viime vaalien jälkeen muka edistäen TRUMPin valintaa. ISRAELin osuudesta ei
    edes mainittu. TRUMP teki ratkaisevan päätöksen muuttaa USAn konsulaatti Jerusalemiin.
    Sellainen teko saattoi taata TRUMPin uudelleen-valinnan virkaansa. SHALOM.

  • Tuossa Oikeamedia-artikkelissa aiheenaolevanalaisia lesbopervertikkoja mm. homojen ohella pyrkii punaliberaalin punaporvari-hallituksen alainen opetushallitus tuottamaan jo lapsiin kohdistetulla kulttuurimarxistisella aivopesulla: ”Kouluista on tullut kulttuurimarxistisia aivopesukeskuksia.”,
   http://magneettimedia.com/kouluista-tehtiin-poliittisia-aivopesukeskuksia-ketka-ovat-syyllisia/

   ”Building Euro-Babylon”

   Ks. myös ”Expose the EU dictatorship and its police state”,
   https://www.eutruth.org.uk/

  • Vahva tuo Freudin kuvaama kuoleman-vietti todellakin on eräällä heimolla ja sen ’ystävillä’ … liki 100milj uhria WW2:ssa. Johtaako se aikaan vääjäämättä koko ihmiskunnan ja planeetan tuhoon…?
   Sehän ei ilmene vain sotien kautta vaan ylipäätään kaiken Luojan luoman tuhoamisena, jumaluuden omiin käsiin ottamisena.
   Web of Deceit: The Jewish Puppet Masters Behind World War II
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=164358

  • Varmastikin sananvapauden viholliset kiristelevät hampaitaan ja suunnittelevat loka- ja TODELLISIA VIHAPUHE-kampanjoita Mvlehteä vastaan.

 34. Venäjän kirkon johtajan haastava haastattelu joka Kaikkien kristittyjen tarvitsee kuulla
  ”Tänään meillä on – maailmankuvan näkökulmasta katsoen – historiallinen ajanjakso.
  Ei koskaan aiemmin ihmiskunta ole pannut hyvää ja pahaa samalle tasolle.”

  Head of Russian Church’s Hard-Hitting Interview All Christians Need to Hear
  ”Today we are experiencing, from a worldview point of view, a special period in history.
  Never before has mankind put good and evil on the same plane.”

  We found this Christmas day (January 7th) interview highly interesting – the Patriarch says some truly remarkable things here. He argues that Russia is, and was for most of its history, a deeply selfless nation, helping others out of a sense of Christian duty.
  — Patriarkka sanoo todella merkittäviä asioita …, että Venäjä on, ja oli suurimman osan historiastaan, syvästi epäitsekäs kansakunta, joka auttoi muita ihmisiä kristityn velvollisuuden tunteen ohjaamana.

  He rejects liberalism and moral relativism, and predicts apocalypse unless people turn away from these false prophets. He talks about the Ukraine and Syrian conflicts and much else. Highly recommended.
  — Hän torjuu liberalismin ja moraalisen relativismin ja ennustaa apokalypsoa, elleivät ihmiset käänny pois väärien profeettojen toimista.
  Hän puhuu Ukrainan ja Syyrian konflikteista ja paljon muuta. Erittäin suositeltavaa.
  http://russia-insider.com/en/head-russian-churchs-hard-hitting-interview-all-christians-need-hear/ri22185

  • Täytyy muistaa että Venäjän kansaa ei voi eikä saa pistää syytteeseen sionisti-bolsujen hankkeista (kommunismista) ja sodista. Maan kansa on saanut maksaa niistä valtavan hinnan mutta selviytynyt.
   Ja nytkin Venäjä on – melkein kuin palestiinalaiset – saman joukon mielivaltaisen propagandan ja pommituksen alla jota meidätkin on vedetty mukaan tukemaan kun maamme globalisti-eliitti ja media on tarttunut nwo-miekaan.
   Myös silloin kun maamme oli Venäjän vallan alla autonomisena maana saimme paljon paremman kohtelun kuin Ruotsin vallan alla jolloin jouduimme mukaan sotiin ja uhraamaan omia miehiämme suuruuden hullujen kuninkaiden sotajoukoissa.
   Kannattaa lukea tämä kirja niin ymmärtää paremmin sen törkeän propagandan jota länsimedia (myös omamme) käy Venäjää vastaan:
   Putin’s Praetorians: Confessions of the Top Kremlin Trolls
   https://www.amazon.com/Putins-Praetorians-Confessions-Kremlin-Trolls/dp/3981891902/ref=la_B076WTT7X6_1_1?s=books&ie=UTF8&qid=1515165168&sr=1-1

   Toivoa epätoivon keskelle — vastaisku Himasen kirjan Putin-propagandalle — Russia’s National Destiny, by Rixon Stewart
   ”…NWO ei ole täysin tuhonnut Venäjän nyky-yhteiskuntaa joka kehittyi kommunismin aikakaudesta ja ihmisten perusarvot ovat yhä tallella monissa ihmisissä. Olen ehdottomasti vakuuttunut siitä, että Venäjä tulee eräänä päivänä kehittymään maailman johtavaksi maaksi, sanoo Stewart.
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=151365

   — Monet faktat tukevat sitä että Moskovan valtakeskuksen voima perustuu tai rakentuu enemmän dialogin ja rauhanomaisen rinnakkaiselon, ’hengen miekan’ kuin Himasen kyseenalaisesti pelkäämän ’voimankäytön uhan’ varaan ja että tällainen keskus on syntymässä itsestään enemmän käytännön kuin sotilaallisen pakon alla kun maailman kansat alkavat ymmärtää ettei pakolla ja muita alistamalla synny mitään kestävää ja arvokasta ja siksi valitsevat yhteistyön ja rauhan.
   Mikäli Moskovan ja laajemmin koko Aasian valtakeskus pysyy tällä tiellä niin sille povataan parempaa menestystä kuin nykyiselle Anglo-sionistiselle, Washington-vetoiselle ja nwo-hegemoniselle, kaiken alleen nielevälle maailmanvallalle.
   Loogista tässä tilanteessa luulisi olevan että maamme johtokin ymmärtäisi mihin katseet tulisi kohdistaa ja kenen kanssa olisi viisainta ryhtyä yhteistyöhön.

 35. Tulenkantaja 15.1.2018 at 23:41
  Olisiko sittenkin niin että Vatikaani jesuiittoineen on mukana vain yhtenä linkkinä siksi että se hallitsee katolista kirkkoa ja sen oppia. Ja sitä kautta ihmisten syyllisyyden kuormittamaa tajuntaa. Ei ehkä kuitenkaan johtamassa vaan tukemassa nwo-mafiaa ja illuja ja nauttimassa vallasta.
  Sehän on Raamatunkin tekstin takana jota ’uskikset’ pitävät Jumalan sanana vaikka se on ihmisen tekele.
  Helppo tie ja rahakas Vatikaanille. Historian Jeesus kyllä vihastuisi tuosta hänen elämänsä vääristämisestä. Mutta mitäpä ihminen ei keksisi ja tekisi kuolemattomuutensa (suuruudenhulluutensa) ja paratiisipaikan varmentamiseksi.

 36. jolle 16.1.2018 at 14:06
  Niin näyttää olevan jos linkki on luotettava.
  Toisaalta ei ihme koska Vatikaani on voinut kerätä kultaa pian jo pari tuhatta vuotta aneillaan.
  Varmaan saanut valtavia summia rikkailta jotka uskoneet Vatikaaniin ja luulleet pelastuvansa.
  Vatikaani myös ollut hyvä kumppani finassi-eliitille kun pitänyt ihmiset syyllisinä ja auttanut Mammonan nousua Jumalaksi ja ihmisen nöyrtymistä hyväksi palvelijaksi.
  Mutta eihän sillä ole rahan painamis-oikeutta, vain keräämisen oikeus.

  Koko kristinuskon teologia on huijausta josta jo historian Jeesus varoitti. Todellinen kristillisyys ei ole Raamatun tornista julistettua teologiaa vaan tekoja Jeesuksen esimerkin mukaan.
  Uusi Testamentti on Paavalin luoma teos tai se pohjautuu hänen tulkintaansa historian Jeesuksesta johon hänellä ei ollut suhdetta todellisessa elämässä. Paavali myös hylkäsi opetuslasten näkemykset ja kertomukset vaikka ne perustuivat Jeesuksen tuntemukseen ja hänen kanssa elämiseen.
  Hän korosti omaa ’yliluonnollista yhteyttään’ Jeesukseen joka oli ilmestynyt hänelle Damaskon tiellä eikä kyseenalaistanut että kyse olisi ollut hallusinaatiosta joita ihmisaivot voivat kehittää mm. epilepsiassa jota hän sairasti.
  Samalla kun hän nosti itsensä ylimmäksi tietäjäksi jolla oli suora yhteys Jumalaan hän alkoi väheksyä ’pakanoiden’ käsityksiä joista puuttui syvempi tieto joka vain hänellä oli.
  Sittemmin Vatikaani on edelleen muokannut UT:n sille itselleen sopivaan muotoon jossa Jeesus on uhrilammas ja syntien sovittaja ja että vain usko jota kirkko välittää pelastaa eivätkä pelkät teot riitä vaikka historian Jeesus nimenomaan painotti tekoja ja taisteli tekopyhiä fariseuksia vastaan .
  Paavali oli fariseus, joka aiemmin vainosi Jeesuksen kannattajia kunnes koki kääntymyksen Damaskon tiellä ja alkoi julistaa ilosanomaa Jeesuksesta jonka nosti osaksi Jumalaa.
  Paavali siis hajotti juutalaisen monoteistisen uskon ja loi sovitus- ja kolminaisuusopin jolla ei ole todellista historiallista yhteyttä Jeesuksen (eikä juutalaisuuden) kanssa joka taisteli turmeltuneita fariseuksia vastaan ja pysyi Toorassa ja Mooseksen laeissa.
  CHRIST’S VENTRILOQUISTS: The Event that Created Christianity
  https://www.amazon.com/dp/B007Q1H4EG
  … Paul explicitly introduced, for the first time anywhere, the duality of the previously unitary Jewish God, a duality consisting of the Father and the Son; and he implicitly introduced also the third element of the Trinity, the Holy Ghost.
  Then, this historical probe documents that the four canonical Gospel accounts of the words and actions of “Jesus” were written decades after Jesus, by followers of Paul, not by followers of Jesus; and that these writings placed into the mouth of “Jesus” the agenda of Paul. Paul thus became, via his followers, Christ’s ventriloquist.

  • Sallittakoon vastahuomautus kommentin siihen kohtaan, jossa lukee ”Paavali siis hajotti juutalaisen monoteistisen uskon ja loi sovitus- ja kolminaisuusopin jolla ei ole todellista historiallista yhteyttä Jeesuksen (eikä juutalaisuuden) kanssa…”.

   Paavalista en tiedä, mutta Heprealaiskirjeen tuntematon kirjoittaja (joka on voinut olla Paavali) vetää lähestulkoon yhtäläisyysmerkit vanhatestamentillisen sovitusopin ja Jeesuksen ylipapillisen sovitustyön välille. Kristinusko on tarkoitettu olemaan teologisesti yhteensopiva Toora-pohjaisen juutalaisuuden kanssa ja alkuaikoina sitä pidettiin juutalaisuuden eräänä lahkona. Kristinuskosta voisi käyttää jopa nimitystä Juutalaisuus, versio 2.0.

   Kolminaisuusopin tai Jeesuksen jumaluuden korostajana apostoli Johannes on jopa merkittävämpi kuin Paavali. Kolminaisuusopin varhaisena hahmotelmana voidaan pitää Logos-teologiaa, joka oli hellenistisenä aikakautena melko yleinen tapa ajatella Jumalan tapaa vaikuttaa ”agentin” kautta luomakunnassa. Tuota teologiaa kehitteli mm. tunnettu juutalainen oppinut Filon Aleksandrialainen. Virallinen kristillinen kolminaisuusoppi on varhaisten kirkko-isien muotoilema eikä sitä löydetä sellaisenaan Raamatusta. Se ei syntynyt tyhjiössä tai yhden ihmisen, kuten Paavalin päähänpistona, vaan siihen vaikutti kokonainen oman aikakautensa metafysiikka.

   Jesuiittojen vaikutus kristinuskon opilliseen sisältöön tai Raamatun tekstien muotoiluun on oman käsitykseni mukaan lähes merkityksetön. Tämän voi perustella mm. Idän kirkkokunnan ja protestanttisten kirkkojen erolla Vatikaanista ennen jesuiittaliikkeen syntyä.

   • Kun vastasit noin pian niin et tainnut lukea linkin kirjaa joka pitäytyy historiallisiin faktoihin ja josta voi lukea netissä alkuosan.
    Yleensä Paavali, jota ohjasi oma syyllisyys, nähdään kristinuskon perustajana. Hän teki juutalaisen lahkon johtajasta syntisen pelastajan ja Jumalan pojan mikä ei kuulu juutalaisuuteen jossa jumala on jakamaton ja ääretön.
    Tämän asian käsittelyä vaikeuttaa se että on olemassa HISTORIAN Jeesus joka taisteli tekopyhiä ja poyhkeitä Talmud-fariseuksia vastaan ja TEOLOGIAN Jeesus joka on Paavalin ja hänen kannattajien luomus.

    Teologian Jeesus on se johon kristologia nojaa mutta kuten Renan sanoo se on illuusio.
    Tuo on helppo hyväksyä sillä ajatus että joku ihminen voisi olla Jumalan poika ja että hän voisi sovittaa toisten syntejä on kiistatta yliluonnollinen ja maaginen, järjen vastainen, puhdas uskon asia.
    Renan sai pappiskoulutuksen ja tunnettiin etevänä opiskelijana. Opinnot saivat hänet kuitenkin luopumaan papinurasta.[1]
    Renan piti kristinuskoa illuusiona, mutta kuitenkin arvokkaana ja välttämättömänä asiana ihmiskunnalle.[3] Hän kirjoitti teoksen Jeesuksen elämästä, joka julkaistiin kristinuskon alkuvaiheista kertovassa kirjasarjassa. Hän kirjoitti myös viisiosaisen Israelin kansan historian sekä useita teoksia itämaisesta filosofiasta ja arkeologiasta. Renan toimi useita vuosia heprean, syyrian ja raamatullisen aramean kielten professorina Collège de Francessa.[1]
    Renan oli myös yksi varhaisimmista juutalaisten varhaishistorian tutkijoista, ja hän katsoi, että aškenaasijuutalaiset ovat turkkilaissukuisen kasaarikansan jälkeläisiä. Tämä teoria aškenasijuutalaisten kasaarialkuperästä on nykyäänkin tieteen kiinnostuksen kohteena.
    https://fi.wikipedia.org/wiki/Ernest_Renan
    Historian Jeesus on yhdistetty myös Qumranin essealaislahkoon, mm. arvostettu historioitsija Josephus tekee niin. Samoin Lehmann kirjassa Raportti Jeesuksesta, erään väärennöksen pöytäkirja.
    Oma kiinnostukseni häntä kohtaan pohjautuu vain hänen maalliseen PAHUUDEN VASTAISEEN karismaansa.

    • lisäys: suurin karhunpalvelus minkä Paavali teki oli se että historian Jeesuksen elämästä ja opista joku taho teki itselleen bisneksen. Ja siitä juuri historian Jeesus varoitti. Paavalin tulkinta mahdollisti myös ihmisen hallinnan.
     ’Kun raha kirstuun kilahtaa niin sielu taivaaseen vilahtaa’. Ja kuinka tehokkaasti sillä on kirkko hallinnut ihmisiä joista on tehty perisyntiä kantavia siksi että joskus joku söi hyvän ja pahan tiedon puusta !
     Kukaan ei pelastu vain uskosta vaan teoista. Ja onko edes mitään tounpuoleista? Emme tiedä ja miksi sillä pitää spekuloida ja rahastaa. Jos ihmisen elämää ohjaa hyvyys niin hän pelastuu varmasti koska Jumala on juuri Hyvyys (God=Good) vaikkei hän olisi missään tekemisissä teologian kanssa.
     Ei sitä kukaan muu taho voi taata. Koko ajatus ei ole vain irrationaalinen (pakanallinen) vaan myös irvokas, Kaiken huippuna on vielä että korruptoitunut ja turmeltunut kirkko teologeineen kehtaa toimia paratiisipaikan välittäjänä.

   • Raamattu lienee kiistatta ihmisten kirjoittama ja pitää sisällään vain ihmisten ajatuksia vaikka teologia väittääkin sitä Jumalan sanaksi.
    Vain sillä ehdolla se voi olla sitä jos yliluonnollinen perustelu hyväksytään.
    Kristinuskon juuret (perisynti, kolminaisuus- ja sovitusoppi) ovat siis hataralla pohjalla ja ihmisen (Paavali) itse luomat. Historian Jeesus ei luonut mitään teologiaa vaan toteutti jumalan tahtoa toimimalla.
    Talmudismi tai farisealainen Juutalaisuus, jota vastaan historian Jeesus ja Paavali kääntyivät on sekin pelkkää ihmisaivojen (Rabbien) ’kummittelua’. Ja se on tänään juutalaisen ’uskonnon’ pääteos joka nauttii Netanyahun tukea. — The Talmud indeed speaks of non-Jews as ”animals”.
    Henry Makow paljastaa tässä mistä Talmudismissa on kyse:
    Jews- Neither Race nor Religion but Cult
    Judaism Is a Satanic Cult – Not a race – whose main goal is to enslave mankind. It’s a secret society that keeps its followers under control by selling them the lie that they are a race (a Biological absurdity as I’ve shown) in order to make them unite and keep the club going – The club in the service of Satanism i.e. Judaism.
    Voiko tästä sanoa että se olisi muuta kuin ihmisen oman hulluuden tuote?
    Historian Jeesus ymmärsi tämän, myös Paavali vaikka eksyikin omiin harhoihinsa.
    https://www.henrymakow.com/2018/01/what-being-jewish-really-means.html

    • Tuo Makowin artikkeli ansaitsisi tulla mm. suomeksi käännetyksi ja tarjotuksi mahdollisimman suuren lukijakunnan luettaville.

 37. Huonolta näyttää ihmiskunnan tulevaisuus — turhaan eivät tiedemiehet ole pitäneet tekoälyä suurimpana vaarana
  As the capabilities of robots and AI continues to grow, a leading scientist has warned that the machine takeover will lead mankind into a ‘hellish dystopia’.

  Dr Subhash Kak, a computing expert at Oklahoma University, says employment provides people with a sense of self-worth and value.
  He believes this self-worth will be lost as robots take control, leading humans into a life of ‘meaningless’ misery.
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=164367

 38. Russia Insider näyttää mallia maamme valtamedialle

  It’s Time to Drop the Jew Taboo — It’s making serious discussion of Russian geopolitics and history next to impossible.

  Most people know about, but few are willing to condemn, the strict taboo in the media, of criticizing Jews as a group, using that term. One cannot even criticize a small subsection of Jews, a miniscule percentage of the Jewish population, even when they richly deserve it.

  ”Useimmat ihmiset tietävät, mutta harvat ovat halukkaita tuomitsemaan, tiedotusvälineiden tiukan tabun mitä tulee kritisointiin koskien juutalaisia ​​ryhmänä, käyttäen tätä termiä. Ei voida edes kritisoida juutalaisten pientä osaa, joka on vähäinen prosenttiosuus juutalaisten väestöstä, vaikka he todella ansaitsevat sen.

  Tuo tapa on naurettava tapa ylläpitää sivustoa, jonka tarkoituksena on tuoda totuus esiin, joten kirjoitan tämän selvittämään, mistä syystä Russia Insider ’in sivut ovat nyt avoinna artikkeleille, jotka rehellisesti käsittelevät juutalaiseliitin vaikutusta, myös silloin kun se on pahaa, mitä se on usein, ja yrittävät ymmärtää sitä ja selittää sen pahuutta muita kohtaan.

  Olen tullut vakuuttuneeksi siitä, että jos emme riko tätä tabua, mikään ei parane geopoliittisessa ihmiskatastrofissa. Miljoonat ovat kuolleet viimeisen 30 vuoden aikana, ja jos haluamme lopettaa tämän suuntauksen ja välttää epäilyttävän lähestyttävän tuhoisan mullistuksen,
  meillä on oltava vapaus kritisoida vastuussa olevia.
  Minulle on hyvin selvää, kuten monelle muutkin, että suuri osa syistä kaikkeen johtuu juutalaisten painostusryhmistä, erityisesti tiedotusvälineissä.”
  Näin siis RI:n päätoimittaja Charles Bausman
  http://russia-insider.com/en/its-time-drop-jew-taboo/ri22186

 39. Kannattaa kuunnella Nikki Hailey VIDEO, se avartaa näkemystä, missä ollaan menossa. Seuraavat USAn vaalit eivät välttämättä koske Trumpin jälleen-valintaa. Onhan se jo ihme miksi ei presidentiksi ole jo valittu puhdasta JUUTALAISTA. Siinä kisassa ei ”OPRAH” pärjää, sen takaan ja alleviivaan. Tähän päivään asti juutalaisen valinta maan johtajaksi ei ole ollut niin kovin aiheellista, koska he jo omistavat koko maan, ja sen liiketoiminnat. Tilanne alkaa ”kypsyä” maapallolla, ilmeisen vallanjaon johdosta. Johtuuko siitä päänsärkyä Venäjälle ja Kiinalle, jäänee arvoitukseksi. Putinilla ei ole huolia ”harmaista hiuksista”, hän on tyyni kuin viilipytty. Jospa SUOMI voisi unohtaa entiset riitaisuudet, ja lyöttäytyä ”kaveriksi” naapurin seurassa.

  • Puhdasta voi olla vaikea löytää.
   Jews- Neither Race nor Religion but Cult
   https://www.henrymakow.com/2018/01/what-being-jewish-really-means.html
   Mutta onhan noita mafian miehiä ollut johdossa ennenkin, esim. Roosevelt joka teki kaikkensa nwo:n eteen.
   Roosevelt ja NWO
   THE FAILED LEGACY OF INTERVENTIONISM
   … In truth, [President Franklin] Roosevelt was doing everything he could to involve the United States into the war. Knowing that Congress would never declare war without an attack on the United States, he attempted to induce a German attack on American ships. When that failed, he turned to the Pacific for a “backdoor” to war, with policies designed to corner, maneuver, manipulate, and humiliate the Japanese rulers into firing the first shot.
   https://www.fff.org/explore-freedom/article/failed-legacy-interventionism/
   Ja sitten kun Kennedy oli raivattu pois astui virkaan Johnson joka oli heimolaisia ja teki kaikkensa auttaakseen Israelia. Liekö myös osasyy miksi Kennedy raivattiin pois jaloista.
   Ainakin nämä kaksi tuli heti mieleen.
   http://www.ihr.org/jhr/v14/v14n6p19_Chamberlin.html

 40. Päivänpolttama kysymys, ”kuka, mikä, ja milloin” aiheutti RAAMATUN ihmiskunnalle ? Tuntuu aivan mahdottomalta pelkästään ihmisviisauteen nojautuen kenenkään kykenevän sitä teosta saamaan edes alkuun ensimmäiseltä sivulta lähtien, varsinkin eri aikoina eläneiden muistiinpanojen perusteella, sekä raamatussa mainittujen kaupunkien arkeoloogisten kaivausten todisteet. Kaikki ne pitävät tarkasti paikkansa. NOOAN ARKIN löytö Araratin vuorelta potkii ”kehitysopin” lantalan syvimpään liemeen. Tietenkin länsimaiden ”tiede” tekee kaikkensa mitätöidäkseen sen tosiasian. Puolueettomat, ateistitkin jo raapivat päätään, kyselleen toisiltaan, ”mitä he voisivat tehdä estääkseen tiedon leviämisen”, koska heidän maineensa sekä elatuksensa riippuvat heidän petoksiensa säilyttämisestä.

  • Jaa…a … tiedä noista löydöistä kun nykyisin on niin helppo huijata.
   Kun sopivaan eliittiin kuuluva keksii tai löytää jotain niin siitä tehdään iso juttu tuon eliitin omistamassa mediassa ja se leviää ihmisten mieliin totuutena vaikka se voi olla – kuten olemme saaneet liiankin usein havaita – pelkkää valhetta ja propgandaa jonka palvelukseen tiedekin on valjastettu.
   En kovin hevin usko noiden kaivausten tulkintoihin: sitä löydetään mitä halutaan löytää. Minulle Raamattu on vaan yksi historian kirja muiden joukossa jolla on huijattu suurta määrää ihmisiä. Ja historia on yksi eniten vääristettyä tietoa.
   Mutta uskokoon ken uskoo.

   • Tiedon puutteesta johtuen en ota kantaa tuohon Nooan arkin löytöön. Totean kuitenkin, että jos aikaa olisi, niin lukisin Michael A. Cremon melkein tuhat sivuisen kirjan ”Forbidden Archeology: The Hidden History of the Human Race”. Amazonin sivustolla siihen tosin on annettu myös varsin kriittisiä arvosteluja – ilmeisesti lähinnä niiltä joille sitä ei voi olla olemassa, mistä koulut, yliopistot ja valtamedia eivät kerro.

   • Vuosia sitten oli usein esillä alkukantaisten viidakkojen asukkaiden kertomukset veden-
    paisumuksesta perimätietona. Nyt ei niitä enää kuule mistään, eikä niistä kirjoitella.
    Araratin vuoren arkista on tarkat mitoitukset, ja kuvaukset, mutta ne poistettiin
    ”netistä”, eikä niitä enää näy missään. Siihen pitää olla raskaat syyt. Jos ne todisteet
    hyväksyttäisi, niin se johtaisi korkeampien oppilaitosten täydelliseen häpeään, heidän
    pitkäaikaisen kehitysoppinsa romuttuessa täysin, sekä valtavan määrän professorien
    saadessa ”kenkää perälautaansa”. Siihen ei kukaan suostuisi, joten asiaan ei saada
    koskaan lopullista päätöstä. Odotan vastapuolen kuvaavan niitä kehitysvaiheessa olevia
    ”puoli-APINA-IHMISIÄ”, jossakin viidakoissa ?

 41. Voisiko saada tietoa mikä on sivun tilanne ja että kannattaako tänne kommentoida kun ei ole tietoa onko edes lukijoita.
  Näitä jo esillä olevia artikkeleita toki voi yhä kommentoida kuten on tehtykin. Mutta onko lukijoita?
  Jos ei niin pelkäksi omaksi iloksi en ainakaan itse tunne tarvetta kommentoida.
  Siis onko lukijoita?
  Valitettavaa jos toiminta ei jatkuisi. Tarve on kuitenkin suuri vapaalle ilmaisulle.
  Ja entiset kommentoijat antakaa joku merkki että olette elossa.

 42. Hiljaista on, etusivulla käy kääntymässä ja matka jatkuu muualle. Haloo onko ketään kotona?

  • Kannattaa kuitenkin osallistua vanhojen hyvien ja yhä ajankohtaisten artikkelien kommentointiin ja keskusteluun.

 43. Hidastumisiakin tarvitaan, joten voimme taas jatkaa uusissa voimissa. Taukoja on hyvä pitää, ja sulatella edellisiä.
  Omakohtaisesti, aika ajoin tulee mieleen toivottomuus, kaiken rikollisuuden edessä, joka osoittauttuu lisääntyvän
  huolestuttavasti. On mahdotonta ymmärtää ”optimistisia kommentoijia”, minkälaisessa maakuopassa he elävät.
  Realistisen ihmisen on, lisääntyvässä määrässä, vaikeampi elää vinoutuneessa yhteiskunnassa. Ihminen on
  syyllinen omaan tuhoonsa, huomaamattaan sitä. Siis jokainen meistä syyllistyy siihen jollakin tavalla, koska me
  olemme kovin vajavaisia langenneita.

 44. Uskon että Suomi tarvitsee oman kokemuksensa, ja paljastukset miten kiero politiikka toimii. Usassa se tuli hyvin esille Trumpin valitseman tuomarin häikäilemättömästä häpäisemisestä vastapuolueen
  valheellisten valantekijöiden todistuksista. Valheisiin perustuvat riitelyt ovat saavuttaneet ennennäkemättömät
  mittasuhteet häpeäksi kaikelle kansalle. Haiseva vastalause koskee kaikkia TRUMPin ehdottamia lakimiehiä,
  nyt ja lähitulevaisuudessa. Mitään demokraattista käytöstä ei enää hyväksytä. Vasenkätistä nuorisoa he
  kiihoittavat metelöimään, oikea käsivarsi nyrkissä, tuhansien oppilaiden edes ymmärtämättä, miksi heidän
  on otettava osaa mellakoihin.

 45. Luin sen linkin juutalaisen haastattelusta, holokausti kysymyksestä. POWER-HOUSE haastattelu, joka
  avartaa näkemyksiä yleisistä kieroutuneista mielipiteistä. Harvinaista saada sisäisiltä osaanottajilta
  totuudenmukaisia lausuntoja. Lisäksi onhan meille annettu syntymälahjana jonkinlainen ymmärrys
  jokapäiväisessä elämässä ero oikean ja väärän välillä.

 46. Vanhojen aiheiden mausteeksi hieman kuumempaa uutista. ”Ystäväni Putin” on puhdistamassa pois rivosuiset,mellakoita innoittavat ”RAP-esiintyjät”, joiden konsertoimiset on peruutettu. Moraalisena esimerkkinähän se on aivan oiva esitys, miten jotakin edistystäkin on kuitenkin olemassa, mutta se vasta vaatii ”selkärankaa maan johtajalta soraäänistä välittämättä”.Kymmenen pistettä taas PUTINille . Ei mies voi kovin PAHA olla säästäessään kuulijat rivosuisilta mellkoitsijoilta jotka innoittavat kuulijat väkivaltaan toisiaan vastaan. Linnaan vaan, siellä on tilaa esiintyä, kaltaistensa seurassa,heh.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here