Jali Raidan palaute presidenttiehdokas Sauli Niinistöä haastatelleelle Ylen toimittajalle Seija Vaaherkummulle:

Yleisesti ottaen totean, että Sauli Niinistö vastasi kiemurrellen tai ei ollenkaan kysymyksiinne. Tämä on anteeksiantamattoman sietämätöntä, sillä istuvalle presidentille Suomen asiat eivät ole hänen yksityisasioitansa.

Natoon liittyen Teidän olisi pitänyt käsitellä voimassa olevaa Pariisin rauhansopimusta vuodelta 1947. Tuo sopimus estää Suomen nykyisetkin toimet NATOn kanssa liittymisestä puhumattakaan. Sopimus tekee Suomen pakotteista/sanktioista Venäjää kohtaan ko sopimuksen rikkomuksia. Miksi Te ette käsitellyt ko sopimusta?

Te ette käsitellyt myöskään Isäntämaasopimusta, joka on tehnyt Suomesta USAn sotilaskasarmin ja hyökkäysalustan Venäjälle. Miksi Te ette käsitellyt?

Venäjä voi riitauttaa nuo rikkomukset YK:n turvaneuvostoon, jossa Venäjä voittaa ja palaisimme syksyn 1944 välirauhaan valvontakomissioineen.

Te ette käsitellyt myöskään Tikkakoskeen liittyvää Martti Pelhon esitutkintapyyntöä. Miksi Te ette käsitellyt? Viittaan ko asioissa lähemmin oheisiin linkkeihin.

Lue nämä linkit ennen kuin menet äänestämään!

Kuva: Arto Alanenpää via Wikimedia Commons (CC BY-SA 4.0)

 

270 KOMMENTTIA

 1. Laura Huhtasaarta on syytetty pro gradunsa plagioinnista.

  https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/239538-laura-huhtasaaren-gradusta-nousialakka-asiantuntija-sanna-kaisa-spoof-ja-professori

  Missä vain on Sauli Niinistön gradu, jonka on luvannut toimittaa takaisin Turun yliopistolle jo useita vuosia sitten? Niinistön gradusta kiertää huhu, että se olisi plagiaatti. Tästä syystä Niinistö ei ole graduaan monista lupauksistaan huolimatta toimittanut yliopistoon.

  Jali Raita, diplomi-insinööri
  Somero

 2. No eihän Yleltä tuommoista voi vaatia, sehän on valjastettu Niinistön vaalivankkureiden vetäjäksi. Tänään aamu-tv:ssäkin Ylen politiikan toimittaja kutsui Haavistoa Niinistöksi monta kertaa, ettei vaan kansalata unohdu kuka on Ylen ehdokas.

  • Juuri näin. YLE on nwo-mafian räikeä propaganda- ja äänitorvi jonka tehtävä on aivopestä maamme kansalaiset tukemaan oman maamme EU/Nato-eliitin valtaa ja oman kansan tuhoa.
   Ja Niinistö on tuon eliitin näkyvin hahmo ja muut – Väyrystä lukuunottamatta – peesaavat häntä sujuvasti.
   Ja populistiset persut on pelkkä kontrolloitu oppositio entiseen tapaan.
   Valitettavaa on ettei kansa tätä vielä riittävän laajasti ymmärrä.
   ”News is what other people (elites) want to keep hidden. All the rest is publicity.”
   Todellinen tieto on sitä minkä halutaan pysyvän salassa, kaikki muu on pelkkää tarinaa ja julkisuutta ellei propagandaa.

 3. Niinistö on ollut turhin presidentti suomen historiassa.Hänen kädenjälki näkyy kaikessa kielteisessä ainoastaan.(isäntämaasopimus,EMU rahaliitto jne)On idioottimaista antaa hänelle valtakirja seuraavaksi 6 vuodeksi!

  • Vihreät eivät ole vaatineet vanhanaikaista, tuhlailevaa ja luontoa lokaavaa uusien puolueiden muodostamiskäytäntöä uusiksi. Miksi eivät?? Ehdokkaat joutuvat liikkumaan, usein omilla autoillaan, paikasta toiseen, keräten kannatuskortteja. Samoin apulaisensa…

   ”Kivikautinen, paperilappujen keräämiseen perustuva puolueiden perustaminen on iso este demokratialle. Jos puolueen voisi perustaa 5000 nettiallekirjoituksen avulla, olisi puoluekarttamme varsin toisen näköinen kuin nyt.”

   mvlehti.net/2019/02/17/suomea-on-mahdotonta-pitaa-vapaana-liberaalina-demokratiana/

 4. Entinen USAn ”pressa” W, Bush, sanoi, helvettiin perustuslaki, täällä määrään MINÄ ? Hyvin on suomenkin ”pressa” kirjansa lukenut. Apaattinen kansa saattaa herätä talviunestaan yllättyneenä, jos eivät seuraa, mihin ollaan menossa. Toistan vielä erään tärkeän huomioni. Jos ”Arkadiankadun eduskuntatalossa” ei enää päätetä SUOMEN asioista, niin silloin SUOMI ei enää ole ITSENÄINEN MAA ! Belgialaiset päättäkööt mitä tahnsa omassa ”Rysselissään”, mutta se ei kuulu muille kansoille. Idioottimainen UNIONI, ja sen seuraukset ovat aivovammaisten vallanhimoisten ”märkä unelma”. Valtioita sekä kansoja voidaan tuhota, mutta niiden jälleenrakentaminen saattaa viedä tuhannen vuotta. Paavo Väyrynen saattaa olla ainoa ”NATO-vastainen”, maan johtaja.

  • Paavo Väyrynen on muki- ja kirjakauppias.
   Paavo vei Suomen Euroopan Unioniin vastustamalla sitä ja sai palkaksi paikan Euroopan parlamentissa.
   Eikö Merja Kyllönen ole NATO-vastainen?

   • ???
    Paavo on ainoa jolla on nyt munaa sanoa totuus siitä missä alennustilassa maa makaa.

    • Paavolla on munaa tehdä itsestänsä narri ja saattaa huonoon valoon ne asiat joita hän kannattaa, vaikka itse asiat olisivatkin oikeaa asiaa.

     • Pieni narri hän on näiden isompien seassa. Ja kaikkihan meistä ovat enemmän tai vähemmän narreja, sinäkin.
      Paavo on ehdokkaista ehdottomasti kansan kannalta paras. Muut myyvät maata nwo-mafialle pilkkahintaan ja velaksi.

    • Lol. Truth-hunter luottaa sinisilmäisesti opportunisti Väyryseen täsmälleen samoin kun hän luotti aikanaan 33:en asteen – vapaamuurari – biljonääri – ammattinäyttelijä – Donald Trump’iin. Väyrynen on vanha kettu, aidan takaa räksyttäjä, eli loistava henkilö pitämään yllä illuusiota demokratiasta. Salaseura-Niinistö on se mikä se on – ihmisiä huijaava Jokeri – joka jopa näyttää Jokerilta, eli siinä on teille tarjolla spitaali ja rutto… kumpaa äänestätte?

     Joitakin ihmisiä voi huijata loputtomasti.

     • Taasko aloitit tuon valheen toiston. Koskaan en ole luottanut Trumpiin ja se näkyy kommenteistani joita et ole vaivautunut lukemaan.
      Alat vaikuttaa todelliselta pikkusielulta ja itsetuntovammaiselta narrilta joka ei kestä sitä että voisi itse olla väärässä eikä kykene aitoon dialogiin.
      Eikö kapasiteetti riitä muuhun?

 5. EU:n pelottavat suunnitelmat
  Tätä Niinistön ja häntä peesaavien valinta tietää
  — yhä vähemmän valtaa jäsenmaille
  ‘No power for member states’, Nigel Farage reveals ‘the EU’s SCARY plans’ for Europe … http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=164405
  Onko maamme kansa valmis alistumaan tähän eliitin ja valtamedian meille syöttämään tuho-agendaan?
  Olemmeko valmiit tuhoamaan maamme vielä enemmän ja perusteellisemmin ja luovuttamaan vallan pienelle nwo-ja finanssimafialle?
  Nyt pitäisi jokaisen tiedostaa tämä asia ja päättää mitä pitää tärkeänä. Vain kansan laaja-alainen herääminen voi pelastaa.
  NIGEL FARAGE claimed the European Union is seeking to create a “unified” union taking away all power from the current member states, days after Germany’s Foreign Minister Sigmar Gabriel revealed his shocking vision that would see Brussels take over the continent.
  — EU vie kaiken vallan jäsenmailta ja rakentaa liittovaltiota jossa jäsenmaat saavat olla vain kuunteluoppilaina vailla omaa päätäntävaltaa. Ottaa nöyrästi vastaan ’pakolaisia’ ja kaikkea muuta mädätystä mistä Brysseli päättää.

 6. Presidentinvaalitenttejä karakterisoi se, että esiin ei nosteta sellaisia kysymyksiä, jotka vaatisivat kansakunnan kehityksen ja virallisten ”totuuksien ” kannalta todellisia kannnottoja ja kritiikkiä.

  Kukaan toimittaja ei missään vaiheessa kysynyt keneltäkään ahdokkaalta sitä mitkä ovat ne perusteet, joiden perusteella TP Koivisto olisi muka mitätöinyt joitain Pariisin rauhansopumiksen artikloja. Koivisto on saattanut fundeerata mitä hyvänsä, mutta evidenssiä presidentin päätöksestä ei ole. Nimikirjoitus puuttuu asiakirjasta.
  Sensijaan jotkut partiopojat ovat rientäneet toteuttamaan fundeerauksia vailla lainmukaista perustetta. Se on Valtiopetos. Terve vaan toveri Salolainen Atlantin Liitosta, ja muut sankarit.

  Kuten on kohtuullisen yksikäsitteisesti osoitettu, (Jorma Jaakkola) niin Euroopan Unioniin liittyminenkin on tapahtunut vastoin perustuslain kehyksiä. Mikä on tuomittavien lista tässä asiassa..?

  Niinistöjen ja Lindberghin junailema Isäntämaasopimus on oma lukunsa koko paletissa. Mikä sopimus, se sellainen sopimus on, siis kansainvälinen sopimus, jonka ensimmäisessä pykälässä sanotaan, että tätä sopimusta ei koske ne puitteet, jotka koskevat kansainvälisiä sopimuksia. Ihmeellistä,..

  Sellaista sopimusta ei voi tehdä kukaan, joka on lain vastainen. Jos tekee, niin sitä sopimusta ei tarvitse noudattaa, ja jos noudattaa niin toimii lainvastaisesti, ja voidaan tuomita rikoksen vakavuusasteen mukaisesti laissa määrättyihin rangaistuksiin,

  Eräässäkin vaalitentissä asian ollessa esilä ko. isäntämaasopimus Niinistöltä sitä tentattaessa ikäänkuin liudentui kurkusta alas, ja katosi tietämättömiin. Toimittaja oli syystä tai toisesta täysin unessa.

  Tästä tulee nyt ieleen sellainebn asia, että kysymyksessä ei suinkaan ole mikään vaalitentti, vaan jonkinlaisen edeltä laaditun formaatin mukainen vaalisirkus, jossa tietyt ohjelmanumerot esitetään puolin ja toisin.

  Kaikilta presidenttiehdokkaailta olisi pitänyt kysyä samat kysymykset eri tenttivaiheissa ja kirjata muistiin vastaukset, selittäköön sitten muilta osin itse mitä haluavat. Sillä tavoin karsinta tapahtuu.

  Nyt on kyselty kunkin ehdokaan propagoimista erityiskysymyksistä eri toimittajien taholta, ja vielä eri tinkaamisen taoilla. Näinkö sitten syntyy vertailukelpoisia tuloksia. Pelkkää sirkusta kaikki, -niin toimittajien, kuin presidenttiehdokkaidenkin osalta.

 7. Niin, tuli vielä mieleen ehdokas Haaviston mediaan syöttämät tarinat boteista, ja niiden kytkynnät Venäjän aktiviteetteihin. Jos Haavisto nyt yhtään ajattelisi, niin hän ymmärtäisi, kuinka älytön hänen esittämänsä väite strategisessa mielessä on.

  Kenen intresseisssä Niinistön uudelleenvalinta on. Sori vaan presidenttiehdokas Niinistö, mutta alkuperäinen tehtävä on jäänyt vähän kesken ja tarvitaan toinen kausi asioiden loppuunviemiseksi. Kuinka pitkä se tulee olemaan onkin sitten jo koknaan toinen asia.

 8. Kysyin Väyryseltä että onko Pariisin rauhansopimus voimassa ja vastaus siihen oli että – ”kyllä on.” Muuta ei sitten ehtinyt siihen liittyvää kysyä, kun matkakiireet seuraavaan vaalikiertue paikkaan vei jo miestä. Aihe on sikäli tärkeä, sillä se voi hyvinkin siirtää istuvan sivuraiteelle pelkästään laittomaan isäntämaasopimukseen liittyen, mutta ymmärtääkö kukaan ja haluaako kukaan presidentti ehdokkaista nostaa tätä asiaa esiin…

  Aihe on sikäli arka, koska se kyseenalaistaa koko eu-liittymisprosessin ja sitä kierretään kuin kissi kuumaa puuroa, mutta kuka kissin hännän nostaa ellei kissi itse.

 9. Huhtasaarella on näköjään maahanmuuton kysymyksissä järkeviä ajatuksia mutta USA/Israel mielistely vie pohjan kaikelta pois.Uskovaisena ihmisenä hän luottaa Raamattuun ja sen tulkintaan Israelin erikoisasemasta.Hänenkin näkemys voisi muuttua jos hänellä olisi tietoa 1948 tapahtumista ja juuri ennen Israelin nimittämistä itsenäiseksi valtioksi.Tämän päivän ”fyysinen Israel ei ole maata kummempi,ainoastaan terroristivaltio lähi-idässä joka tappaa Palestiinalaisia lapsia ja naisia ja pyrkii dominoimaan koko aluetta USAN tuella.

  • Huhtasaaren pitäisi pysyä omissa tosiasioille sokeissa joukoissaan eikä ryhtyä johtamaan kansaa harhaan.
   Meillä on jo riittävää näyttöä sionistien pyrkimyksistä ja puuhista maailmalla ja omassa maassammekin.
   Näin RI:n päätoimittaja Charles Bausman kuvaa vaaroja jotka liittyvät sionistien itsekkäisiin hankkeisiin:
   It’s Time to Drop the Jew Taboo:
   http://russia-insider.com/en/its-time-drop-jew-taboo/ri22186

   • Itse en tunne asiaa tarkoin, mutta kovin käytät Truth Hunter sionisti sanaa omalla tavallasi.
    Tarkoittanet sionisteilla poliittisen sionismin kannattajia. Niin kutsutut siokonit USA:ssa ovat kai myös juuri näitä Trotskilaiisia ( Victoria Nuland jne..)
    Vertaapa, Truth Hunter, puheitasi esimerkiksi uskonnollisen sionismiliikkeeseen kuuluneen Martin Buberin ajatuksiin (kirja Minä ja Sinä).
    Samoin kasaarijuutalaiset ja assenaadijuutalaiset (Rotschild) taitavat olla eri ”maata”.

    Summa summarum: Laura Huhtasaaren maailman kuva, arvot jne.. eivät liene Netanjahu-linjaa, Israelin siirtokuntapolitiikkaa kannattavia kuten kannanottosi Huhtasaaresta impliloivat .
    Kovasti Huhtaarta on kai jo äänestetty, koska Jyväskylän yliopisto aloittaa esiselvityksensä.

    Tasapuolisuuden nimessä nyt pitää vaatia myös Sauli Niinistön gradun plagiointiväitteiden tutkimista !

    • Sanot: ’Itse en tunne asiaa tarkoin, mutta …’

     Käytän sionisti sanaa juuri niin kuin sitä maailmalla käytetään eli israelin valtion rikollisista rakentajista ja sen laajentajista lopullisena tavoitteenaan palestiinalaisten kansanmurha ja Suur-Israel sekä Nwo-diktatuuri.
     Lisää tietoa saat prof. Michel Chossudovskyn artikkelista GlobalResearch sivuilta.
     https://www.globalresearch.ca/greater-israel-the-zionist-plan-for-the-middle-east/5324815
     Laura on sionisti
     Suomen Kuvalehden haastattelussa kesäkuussa Huhtasaari kertoi olevansa sionisti, jonka mukaan Jerusalem kuuluu juutalaisille.
     http://magneettimedia.com/presidenttiehdokkaiden-esittely/
     Pitää muistaa että YK:ssa vain 8 maata on tuon takana. Nyt olisimme 9. maa jos Laurasta tulisi presidentti? eli lähes koko muuta maailmaa vastaan.
     Minusta Raamatun varaan ei voi politiikkaa rakentaa eikä Lauralla oikein ole mitään muuta minkä varaan rakentaa.
     Sionistit (ZioCon/ZioMas) hallitsevat USAn politiikkaa ja EU on heidän käsissään, heidän luomus.
     Lauran valinta johtaisi maamme entistä kiinteämpään yhteistyöhön USA/Israel/Nato-koaliition kanssa ja russofobian vaaralliseen voimistumiseen. En voi mitenkään tukea sellaista kehitystä jonka jo Niinistö on pannut alulle.
     LH kerää helppoja ääniä islamin vastaisilla puheillla mutta puheet ovat puheita, En luota persuihin joissa kummittelee yhä ’Soinin henki’.

     • ”Sionistit (ZioCon/ZioMas) hallitsevat USAn politiikkaa ja EU on heidän käsissään, heidän luomus.”

      Lopeta jo, kun et asiasta näköjään mitään tiedä. Käsite ”sionismi” on täsmälleen samanlainen huijaus kuin Israel, jonka Jesuiitti-Rothscildit perustivat Vatikaanin alaisuudessa. Uskot siis vieläkin, että sionistit hallitsevat USAn politiikkaa… ja sitten vielä tuot esille Vatikaanin (City of London / Washington) alaisuudessa toimivan EU:n ja rikollisorganisaatio YK:n. Hohhoijaa, tätä se jesuiitti-agentti – harhaanjohtaja – Henry Makovin seuraaminen teettää.

      Mene nyt hyvä ihminen pintaa syvemmälle ja tutki näiden vallassa olevien ihmisten ja organisaatioiden koulutusta, salaseuroja ja taustoja!

     • ? … sorry mutta Joku ruuvi sinulta taitaa puuttua… muuten et tuollaisia kirjoittelisi.
      Muut eivät tiedä mitään mutta sinä olet huippumies: pystyt jauhamaan tuota samaa ja kehottamaan muita lopettamaan.

    • ”Tasapuolisuuden nimessä nyt pitää vaatia myös Sauli Niinistön gradun plagiointiväitteiden tutkimista !”

     Siitä olen täysin samaa mieltä.

     Vaikka suhtaudun Huhtasaareen varauksellisesti hänen myönteisyytensä vuoksi sionistien/talmudistien johtamaan Israeliin, niin pidän seuraavaa R.Tossavaisen arktikkelia täysin oikeutettuna:
     ”Tossavainen: Huhtasaaren poliittinen ajojahti on perusteeton”,
     https://www.nykysuomi.com/2018/01/18/huhtasaaren-poliittinen-ajojahti/

     Otaksun kylläkin, että Huhtasaaren kuten monen muunkin myönteinen asenne Israelia kohtaan perustuu tietämättömyytteen. Koulut, yliopistot ja valtaVALEmedia kun suoltavat valheellista tietoa Israelista vaieten poliittisen sionismin pimeistä taustavoimista ja näiden päämääristä – mm. Michael Collins Piperïn kirja olisi yksi avain pimitettyyn tietoon.

     • Lähes joka tuutista suollettu kulttuurimarxistis-feministinen perversio-propaganda ilmeisesti on ollut tehokasta:

      ”Huhtasaari ainoa presidenttiehdokas, joka ei halua miesten synnyttävän
      Kaikille muille ehdokkaille sopii, että sukupuolensa ”mieheksi” vaihtanut nainen voisi yhä synnyttää.

      ”Lähes kaikki presidenttiehdokkaat haluavat muuttaa translakia”, otsikoi Amnesty International esitellessään presidenttiehdokkaille tekemiään kysymyksiä…”

      Koko artikkeli: https://mvlehti.net/2018/01/18/huhtasaari-ainoa-presidenttiehdokas-joka-ei-halua-miesten-synnyttavan/

      Stalinin ohjeistamaa eurooppalaista kommunistista solutustyötä 1920–30-luvuilla rahoittanut ja johtanut saksalainen Willi Münzenberg kiteytti Frankfurtin koulukunnan pitkäaikaisen operaatiosuunnitelman näin:

      ”Me teemme Lännen niin korruptoituneeksi, että se löyhkää.”

      Kulttuurimarxismi perustuu kommunistisen Frankfurtin koulukunnan kehittämiin LÄNSIMAISEN yhteiskunnan mädätysperiaatteisiin.

     • Hyvin ovat onnistuneet. Varmaan Oswald Spenglerkin kääntyisi haudassaan kun hänen ennustuksensa on mennyt yli odotusten.
      Vaikea enää alemmas mennä. Ehkä Haavisto pressana voisi vielä hiukan saada rimaa alemmas.

    • Hieman valaistusta ”Siionistien puuhista”. Siionisti on ilman uskotoa sekä jumalaa elävä vallankaappaaja, hinnalla millä hyvänsä. Ihmisuhrit ovat heille jokapäiväistä huvitusta, päästäkseen suunniteltuun kohteeseensa. Ilman USAn rahallista apua Israelia ei olisi edes olemassa. Israel saa vuosittain biljoonia dollareita siionistiveljiltään, jotka omistavat FED rahanpainokoneet jo 30 luvulta asti. Heiltä ei raha lopu koskaan, ja se selittää miksi USA kykenee pitämään tukikohtiaan ympäri maapalloa. ( 1600 ) tukikohtaa tähän asti. Siihen varusteluun ei riittäisi veronmaksajien tuottamat varat. Heidän seurassaan ei kannata keskustella sanallakaan inflaatiosta. Kenen inflaatio ?

   • ’..on jo riittävää näyttöä sionistien pyrkimyksistä ja puuhista maailmalla ..’
    ”Hostility to Putin’s Russia is largely a Jewish phenomenon — Vihamielisyys Putinin Venäjää kohtaan on pääosin juutalaista sanoo Bausman.
    Totuus Venäjän vallankumouksesta on ollut tabu mutta sen valkopesu ei voine enää jatkua kun/jos RI ottaa sen työn alle.
    The Jewish dominance of the Russia-bashing phenomenon is far more extensive than I can convey in a couple of short paragraphs, and I urge someone to do this in a more systematic way. I will be happy to publish it.
    One of the most spectacular aspects of the taboo is how it whitewashes one of the most extraordinary events in the history of mankind, the Russian revolution.
    It’s Time to Drop the Jew Taboo
    http://russia-insider.com/en/its-time-drop-jew-taboo/ri22186
    https://www.henrymakow.com/2018/01/taboo-against-anti-semitism.html

     • Russia Insider’s ’Jew Taboo’ Article Translated and Published in Russian

      Artikkeli käännetty venäjäksi. Kansan mielenkiinto valtava. Totuus sionistibolsujen suorittamasta kansanmurhasta kiinnostaa.

      My article of last Monday, It’s Time to Drop the Jew Taboo, caused a firestorm of interest, praise, and criticism.

      It now has over 110,000 views on RI, has been republished on several other sites, including the Unz Review, and has generated a handful of articles both praising and damning it. This is precisely what I had hoped for – the whole point of the article was to say that we, America and Europe, need to discuss this openly – and this now appears to be happening.
      http://russia-insider.com/en/russia-insiders-jew-taboo-article-translated-and-published-russian/ri22275

 10. Venäläiset maahanmuuttajat ovat Väyrysen takana.Aivan puhtaasti siitä syystä että Niinistön tukiryhmä ja hän itse on suurimpia venäläisten vainoajia ja vihapuhujia.Eräs kokoomuksen nuorisopolitikko tappoi Espoossa venäläisnaisen muutama vuosi sitten.Ryssittelyyn syyllistyy yleensä Natohullut ja kokoomus RKP:n tuella.Somen keskusteluryhmissä työssä käyvät venäläiset turvaavat jatkoelämän suomessa äänestämällä Paavo Väyrystä.Se on fiksusti ajateltu!Monen venäläisen arvomaailmaan ei sovi avioliitto kummitytön kanssa tai homouden tukeminen(Niinistön suuntaus)

  • ”Eräs kokoomuksen nuorisopolitikko tappoi Espoossa venäläisnaisen muutama vuosi sitten”

   Missä tämä Kokoomuksen nuorisopoliitikko on nyt…?

   • Ei mikään ihme, tuota murhatapausta ei kovinkaan paljoa uutisoitu Suomen mediassa, koklettamalla löytyi vain seura-lehden juttu asiasta:

    https://seura.fi/asiat/tutkitut/laajasalon-murhan-taustat-mielipuolista-vakivaltaa-edelsi-raju-riita-ex-kihlatun-kanssa/

    Siksi onkin käännyttävä dosentti Bäckmannin puoleen ja tuo murhajuttu selviää enemmän, niin murhaajan kuin uhrinkin osalta:

    ”Kokoomus tappaa venäläisiä kadulle

    Venäläisen Irina Kirillovan rasistinen murha Helsingissä on uutinen, jota yksikään suomalainen media ei saa kertoa, mutta se on ykkösuutinen yli 50:llä uutissivustolla Venäjällä.

    Kaikki Venäjän valtakunnalliset tv-kanavat ovat lähettäneet kuvausryhmän Helsinkiin.

    Helsingin kokoomusnuorten johtaja, reservin upseeri Jukka Romppainen murhasi naapurissa asuneen venäläisen Kirillovan, joka oli pienikokoinen ja Romppaista yli 30 vuotta vanhempi.

    Romppainen yritti pelastaa uransa kokoomuksessa heittämällä ruumiin mereen. Vielä on epäselvää, kuinka kauan Kirillovan kuolinkamppailu kesti.

    Venäjän mediat seuraavat Kirillovan murhan käsittelyn jokaista yksityiskohtaa seuraavat kuukaudet aina oikeudenkäyntiin ja tuomioon saakka. Jokainen kivi käännetään.

    Romppaista ei ole erotettu puolueesta, joten kokoomus antaa venäläisnaisen murhaajalle edelleen täyden tukensa. Puoluesihteeri Minna Arven mukaan kysymyksessä on Romppaisen suuri tragedia, ikään kuin murhattu venäläisnainen olisi syyllinen kokoomuspoliitikon onnettomuuteen.

    Kokoomus, pääministeri tai tasavallan presidentti eivät ole esittäneet Suomen venäläisyhteisölle minkäänlaista pahoittelua tai myötätunnon osoitusta.

    Facebookin mukaan Kirillovan murhaaja oli insporoitunut Jari Tervon venäläisvastaisista teksteistä. Suomessa kokoomushenkinen media lietsookin yleisesti murhanhimoista venäläisvihaa.

    Venäläisnaisen julman murhan ja ruumiin piilottamisen jälkeen Romppainen lisäsi Facebookiin venäläisiä halventavan viestin.

    Kirillovan lähipiiriin kuuluva nainen sanoo nimettömänä venäläiselle medialle:

    ”Venäläiset pelkäävät kokoomuksen kostoa. Tätä maata hallitsevat poliitikot tappavat venäläisiä kadulle. Minä pelkään henkeni edestä. Kokoomus on antanut vapaat kädet venäläisten murhaamiselle.”

    Kokoomusnuorten puheenjohtaja, äärioikeistolainen Susanna Koski pitää tapahtunutta vain kokoomuksen harmillisena pikku pulmana. Koski on luvannut kokoomusnuorille kriisiapua valtion kustannuksella.

    Suomen venäläisille kokoomus ei tarjoa mitään apua, tukea tai myötätuntoa. Se on ikään kuin muistutus venäläisille siitä, että Suomen valtapuolue hyväksyy venäläisten maahanmuuttajien murhaamisen.

    Kokoomus on kieltänyt suomalaisia toimittajia puhumasta asiasta mitään. Yksikään suomalainen media ei mainitse Kirillovaa tai hänen murhaajansa venäläisvastaista rasismia.

    Romppainen on antanut suomalaiselle nationalismille kasvot, joita kauhistelee koko maailma.

    Kirillovan lähipiiri on perustanut hautajaisten järjestelykomitean.”

    https://kohudosentti.blogspot.fi/2014/10/

    • No niin, tulihan siinä sitten tarinaa roppakaupalla…

     Jos jäljempänä on esimerkki demarikriminaalista, tarkoitan tietysti tätä konklaaviasiaa, niin ei Kansallinen Kokoomus mitenkään loista puhtaudessaan tämän asian tiimoilla, kun jo nuoriso-osastokin osoittaa rikollisia taipumuksia. On kuitenkin huomattava, että konklaavivideon taustalla olevien selvitysten takana on entinen kokoomuspoliitikko, joka tietysti on tietysti poikkeus säännöstä

     Vähemmästäkin on puolueista erotettu jäseniä. Nyt on tietysti huomattava, että, eivät kaikki kokoomuslaiset suinkaan edusta rikollista aatemaailmaa, mutta hiljaa vaikenevatkin ovat tietysti osallisia esitetyn kaltaisen tapahtuman tukemisessa, koska eivät ole tehneet mitään.

     Kun ”kansallista kookomusta” voitaisiin nimittää syystäkin ”kansallisen hajaannuksen” puolueeksi, niin tulisiko tähän yhtyteen lisätä tunnuslause:
     ”koti, kirkko ja kriminalismi”, joka kriminalismi siis korvaisi ilmaisun ”patriotismi”.

     Tässä yhteydessä on huomattava, että oli presidenttiehdokas Sauli Niinistö kokoomuksen jäsen nyt tai ei, hän oli sitä Koiviston konklaavin aikoihin, eikä mitenkään voi olla olut tietämätön Jorma Jaakkolan videon sisältämistä asioista, -etenkään juristina, vaikka sitä osoittava tutkintotehtävä (pro gradu”) on nk. kateissa, eikä sitä ole edes siinä oppilaitoksessa, josta nk. valmistuminen on tapahtunut.

     Tämä tietysti aikaansaa omat spekulaationsa, jotka vain vahvistuvat tietyllä suunnalla kun plagionnista nyt heitetäänb herjaa nk. valtamediassa.

 11. Tosiasia on että Väyrynen on ainoa realistinen vaihtoehto Niinistölle jos ajatellaan ja hyväksytään, että maamme nyt pahasti sotketut asiat pitäisi laittaa parempaan malliin. Väyrynen ainakin on selkeästi antanut ymmärtää että ’tämä peli ei vetele’ ja sanonut suorat sanat.
  Kummallista että kansa antaa raha-eliitin Väyrysen vastaisen propagandan mennä oman todellisuuden tajunsa ja tahtonsa yli eikä kannata häntä kun totuus on, että vain hän voisi loppupelissä kaataa Niinistön. Muut ovat mukana vain hajottamassa pakkaa ja selkärangattomia tai natottajia.

  Tosiasia on että olemme menettäneet itsenäisyytemme (olemme sitä vain paperilla) ja Rysseli päättää kaikista tärkeistä asioista. Rikkaat rikastuvat ja kansan tilanne kurjistuu kun maan hallitus ja presidentti kulkevat Rysselin nwo-eliitin talutusnuorassa ja ovat tuhoamassa koko maan. Mihin me heitä tarvitsemme enää? Pelkkiä isopalkkaisia juoksupoikia tai -naisia jotka viis veisaavat kansan tahdosta ja tarpeista.

  Kuitenkin kun mediaa lukee ja kansan ääntä kuuntelee niin vain eliitti on nykymenoon tyytyväinen. Silti kansalaiset eivät tee mitään tilanteen korjaamiseksi ja nytkin Niinistö taas ujutetaan presidentiksi kuten viimeksikin tuhoamaan maata lisää – sanon tuhoamaan koska hän on EU-federalisti ja vuorineuvosten ja miljonäärien tukema ja rahoittama ehdokas.

  ”Paavo Väyrynen on ollut Suomen poliittisen elämän ytimessä jo lähes puoli vuosisataa. EU kriitikkona hän on erikoisen huolissaan siitä, että Suomi loitonnut muista pohjoismaista ja lyönyt laimin suhteensa Venäjään.
  Euron ja Nato-jäsenyyden vastustajana Paavo Väyrynen tasavallan presidenttinä vahvistaisi Suomen itsenäisyyttä, puolustaisi maamme puolueettomuutta, toteuttaisi kestävää kehitystä ja edistävää ihmiskuntapolitiikkaa.1
  – On hyvä, että Nato on olemassa, mutta Suomen ei pidä siihen liittyä, eikä muutenkaan liittoutua sotilaallisesti. On Suomen ja koko Pohjois-Euroopan etu, että pysymme sotilaallisesti liittoutumattomana, puolueettomana maana, sanoo Väyrynen..
  http://magneettimedia.com/presidenttiehdokkaiden-esittely-osa-2/

  • ”Yksi keskeisimmistä presidenttivaalin vaaliteemoista, todellisen itsenäistymisen sekä Venäjän suhteiden ohelle, olisi kysymys itsenäisestä rahataloudesta, joka tarkoittaisi siirtymistä itsenäiseen talouspolitiikkaan, omaan valuuttaan ja valtion varaamaan rahanluontioikeuteen. Siten Suomessa sovellettaisiin talousdemokratian reformia. — ote linkistä.
   Niinistön tultua valituksia kaikki tällaiset uudistukset, joita mm. IPU kannattaa ja jotka todella palvelisivat kansaa voi unohtaa koska N on nwo-eliitin ja raha-mafian miehiä.

  • Väyrynen on tosiaan nykytilanteessa paras. On hirveää katsella Suomessa nwo-eliitin sikailua ja vieläpä sitä, kuinka tehokkaasti se saa alistamansa ihmiset ryntäämään toistensa kimppuun. Epämääräisellä pakolaisstatuksella tulevan joukon tuonti on tietenkin yksi rikka rokassa, mutta varsinainen mestarinäyte on työtätekevän luokan hajoittaminen toisilleen vihamielisiin leireihin esimerkiksi saattamalla työlliset ja työttömät vihaamaan toisiaan.
   Monet työtä tekevät moralisoivat nyt työttömiä ja mieltävät heidät vapaamatkustajiksi. Toisaalta työttömät elävät aidosti kurjuudessa ja jatkuvassa pelossa mm. etuuksien leikkaamisen suhteen ja ovat totaalisen kyllästyneitä heitä kohtaan esitettävään moralisointiin. Keskustelua on onnistuttu viemään suuntaan, jossa kukaan ei muista enää kritisoida nykyistä varallisuutta keskittävää talousjärjestelmää. Itse asiassa ekonomistit, joista monet ovat rikkaita, ovat ottaneet työttömät – siis järjestelmän uhrit – maalitaulukseen ja syyllistävät ja leimaavat näitä siihen malliin, että voitaisiin jo nostaa syytteitä kansanryhmää vastaan kiihottamisesta. Keskustelun taso heikkenee päivä päivältä ja itse uskon, että joku korkeampi paha voima on saanut yhteiskunnastamme pitävän otteen.
   Presidentin vaaleissa kehitystä tuskin saadaan käännettyä, mutta eduskuntavaaleissa 2019 on pakko saada tilanteeseen joku muutos.

   • Tuo on totta. Kaikki solidaarisuus ja yhteishenki on onnistuttu tuhoamaan kun järjetön mammonan palvonta on noussut pääasiaksi.
    Nyt vain suurin osa rakentaa omaa ’trump-torniaan’ ja sitä on media tulvillaan. Ihmisiä kannustetaan kohti materialismia ja sielutonta, narsistista ja itsekästä ’paljonko tienaat’ -maailmaa koska se on tehokkain tapa toteuttaa hajota-ja-hallitse politiikkaa joka on nwo-eliitin työkalu.
    Elleivät kansalaiset tätä tajua niin kansa jakautuu armotta yhä syvemmin ja päädytään todella synkkään tilaan kun se aines (selkäranka) joka pitää kansakunnan koossa ja eheänä tuhotaan.
    Onneksi maailmalta tulee merkkejä että nwo-eliitin (Mafian) diktatuuri hankkeet alkavat kohdata kasvavaa vastarintaa ja sitä kautta EU hajoaa ja mekin pääsemme irti kahleista joihin Niinistön kopla on maamme pannut.
    Kansa on niin pahasti aivopesty ettei se ainakaan vielä edes ymmärrä mihin ja minkälaisen eliitin kynimäksi se on joutunut.

   • Väyrynen oli paras jo kuusi vuotta sitten. Minulla ei ollut enää ehdokasta eikä mitään äänestettävää toisella kierroksella. Kun katsoo mihin syövereihin maamme on näinä vuosina viety niin ei voi sanoa kuin että olin oikeassa. Ainakaan kansalle vielä kohtalokkaaksi käyvää isäntämaasopimusta ei olisi Väyrysen johdolla tehty ja EU-erosta olisi voitu ainakin keskustella.

  • ”nytkin Niinistö taas ujutetaan presidentiksi kuten viimeksikin tuhoamaan maata lisää – sanon tuhoamaan koska hän on EU-federalisti ja vuorineuvosten ja miljonäärien tukema ja rahoittama ehdokas.” Aivan oikein kansan täytyisi tämä ymmärtää, sillä nyt on viimeiset hetket muutos on aljettava näistä presidentinvaaleista. Liian kauan on sallittu näiden maanpettureitten hävittää maatamme jotka ovat jo siinä edeneet kansan tuhoamisen asteelle, kohta olemme historian lehdillä muistona vaan kuten muinoinen Daakkian Kansa, joka kuitenkin taisteli itsenäisyytensä puolesta, eikä lahjoittanut sitä.
   Suomen turvallisuuden takuuna on yhätikki uskottava puolueettomuspolitiikka joka vakiintui Urho Kekkosen johdolla ja jota nämä kansanpetturit ovat viime vuosikymmenet kulisien takana romuttaneet kansalta salaten / valehdellen.
   Paavo Väyrynen on todellakin ainoa vastuksen antaja joka tietää, muistaa ja osaa tuoda asiat esille jos vaan pääsee toiselle kierrokselle. Toivon hänelle menestystä.
   Yksi suuri epäillyttävä vilpin mahdollisuus on tämä ääntenlaskenta joka on osoitettu epärehelliseksi peliksi viimevaalienkin osalta usiamman tutkijan toimesta.

  • Mitä enemmän on valveutuneita kansalaisia, jotka eivät anna valta-valhe-median huijata itseään niin sitä heikommat mahdollisuudet eliitillä on huijata kansaa ja käyttää mielivaltaansa.
   Siksi eliitti tekee kaikkensa yrittäen syyllistää ja pitää kansalaiset pimennossa. Ja siksi se haluaa estää itseensä ja toimiinsa kohdistuvan kritiikin leimaamalla sen ’vihapuheeksi’.
   Painostuskampanja kansallismieliä vastaan esim. kovenee, monikulttuurisen ihanteen saavuttamiseksi tai syventämiseksi Suomessa.
   http://magneettimedia.com/kuka-onkaan-syyllinen-vihapuheeseen-ja-kansankiihotukseen/

  • Tärkeää ja puistattavaa tietoa mutta kumma kyllä se ei uppoa kansaan. Miksei?
   Ehkä ei haluta uskoa että ihminen voisi olla noin laskelmoiva ja katala … ?
   Kenen käsissä maamme onkaan?
   Pelottavaa. Kuinka joku voi antaa äänensä tällaiselle ehdokkaalle?

  • Linkin 8. kohta: ”Minusta seitsemänkymppisen ukkelin, isoisän ja presidentin idea lapsesta on pähkähullu asia – vaikkei ukko olisikaan eukkonsa kummisetä. Asian ehkä voisi vielä jotenkin ymmärtää, jos Sauli olisi ilmoittanut samalla kertaa, ettei hän sittenkään asetu presidenttiehdokkaaksi, vaan keskittyy täysillä helmikuussa syntyvän lapsensa hoitamiseen. Mutta tätä vallankipeä Sauli ei tietenkään tehnyt.”

   Ajatellaanpa eteenpäin: Sale valitaan ja kaikki tämä linkin asia alkaa itää kansassa. Aletaan tajuta missä ollaan ja mitä on ’tilattu’. Herätään sadusta todellisuuteen. Mihin se johtaa?
   Ainakin jos kansa vähänkään omaa enää tervettä henkeä niin kaikki kunnioitus ja arvostus maan johtoa (’kuningasparia’) kohtaan katoaa ja päädytään halveksuntaan kuten Trumpin kohdallakin on tapahtumassa.
   Trump joutuu suurella varmuudella luopumaan virastaan ennenaikaisesti mutta miten Sale? Voiko hän silti jatkaa halveksittuna ja maansa myyneenä?
   Vai pitäisikö kysyä kehtaako hän jatkaa?
   Näillä näkymin ilmeiseti kehtaa.
   https://www.alternet.org/news-amp-politics/historian-who-correctly-predicted-every-presidential-win-reagan-believes-trump
   https://www.alternet.org/media/alternets-real-news-media-awards-expose-trump-horrible-person-he

 12. Kehoitan jokaista kielitaitoista seuraamaan USAn UN lähettilään, Nikki Haleyn uran etenemistä USAn seuraavaan päähenkilön virkaan. Naisen suvun ”Askenazi-tausta” ei suinkaan ole haitaksi. päinvastoin.
  Rahastahan se ei ole kiinni, vaan ”Zionismista”. Valtaosa maapallon johtajista vapisevat jo nyt heidän
  läsnäolostaan. Yksikään ihminen ei uskalla syyttää ”Juutalaista” yleisellä paikalla, koska seuraukset
  sattavat olla tuhoisat, ja usein ovatkin.

 13. Koko kansaa on pidetty pimennossa Suomen ”menosta” 10 vuoden ajan … EOA päätös 876/2/05 salattiin 2,5 vuoden ajan … poliisi ei saa tutkia presidentti; ja ministeritason rikoksia .

  Kansainvälinen rikostuomioistuin piti LAHJOA toimivallattomaksi tutkimaan näitä tapauksia ( He 55/2007).

  Ja perustuslaki piti valtiopeteoksella muuttaa estämään kansan tekemät syyteilmoitukset Valtiopetoksista .

  Pl 118 § … Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.

  Tämä perustuslakiparadoksi mukamas estää PL 118 §:n valtiopetoksellisuuden käsittelemisen Valtakunnanoikeudessa …siksi koko JULKINEN lakipykälä tulee salata kansalaisilta ja julkiselta keskustelulta !

  Miten julkisen lain ja sen taustojen salaaminen onnistuu ikuisesti … ei mitenkään .

  Mv-lehti / keskustelu / paljastetaan totuus / ihmisoikeuksien ja rahan varkaus …. archive.is / kimmoleaks.fi .

  Valtakunnansyyttäjänvirastoon 9. 12. 2005 jättämäni SYYTEILMOITUS on asiakirja; joka ei häviä minnekkään; eikä ihmisoikeusvalitus EIT 24221/06 .

  Totuus Suomen valtiopetoksista on jaettu useille kansainvälisille elimille …. aikovatko lahjoa ne kaikki .

  Entä ne 9 000 kansalaista; jotka jo ovat lukeneet / jakaneet MV-lehden keskustelufoorumia … totuus valtiopetoksista on kerrottu; ja totuus vielä tulee julki KAIKILLE !

  Ja kuinka monta kymmentä tuhatta on lukenut Jorma Jaakkolan plogia 90-luvun valtiopetoksista; tai Kalevi Kannuksen kirjaa Rahan ja vallan pelurit ; tai Liisa Mariaporin kirjan Verottaja tappolinjalla .

  Todisteita siis on yllin kyllin; luulevatko ”päätäjät” voivansa tehdä ”lakeja” itselleen vuosikymmenestä toiseen ?

  PL 118 § oli viimeinen rypistys; ennen housuuntuloa; koska sen salaaminen ei onnistu ikuisesti .

  Minulta on jo viety ihmisoikeudet; sanavapaus suurimmassa osassa ”lehtiä”; Fasebook sensuroi… mutta silti kirjoitan totuuden niille kanssalaisille, jotka haluavat kuulla ja osallistua Suomen pelastamiseen näiltä VARKAILTA.

  Italehti 7.4 2012 ”Eduksunnassa muhii miljardikaappaus”. Yli lain salliman perityt tasoitusvastuurahat aiotaan kaapata .

  Hyvät varastavat valtionherrat minä olen TEIDÄN luomuksenne ( EOA päätöksen 876/2/05 ) kaltaisen tapauksen seurauksena …. montako kaltaistani TEITTE lisää PL 118 §:n tai uuden ”pakkotyölain” avulla ?

  Olette jo TEHNEET yli miljoona vihollista ITSELLENNE ”lainsäädännöllä”; entä kun he kaikki saapuvat joskus ”eduskuntatalon” eteen vaatiman selitystä ja varastamaanne omaisuutta / ihmisoikeuksia takaisin ?

  En todellakaan haluaisi olla housuissanne silloin !

  Nyt on VIIMEINEN hetki Teidän kääntyä… ei kukaan halua, että Te kuolette; vaan että Te parannutte sairaudestanne nimeltä vallanhimo .

  Kun jousi on viritetty äärimmilleen.. se voi katketa…. kansanjoukkojen vyöry alkakoon .

  Se on tämän viimeisen ”talousnyppylän” takana …..

 14. Valtamediat hyökkäävät koko ajan Huhtasaaren kimppuun. Eikä ihme, sillä järeää Totuuskomissio-työkaluasiaa ei haluta koko kansan tiedostavan ja ymmärtävän, Väyrynen pääsee nyt vielä median kynsissä vähemmällä.. Huhtasaari ei luultavasti kuitenkaan pääse toiselle kierrokselle.
  Media taisi tuplata Niinistön kannatuksen, joka ei yltäne edes 50 prosenttiin. Toinen muunneltu totuus taitaa olla Haaviston kannatuksessa. Vielä viime kerralla Haavistoa kannatti moni, mutta kovin moni on tullut takaisin maan pinnalle eikä liputa Mäntyniemeen miesparia.
  Huhtasaaren ja Väyrysen ei kannattaisi hyökätä toistensa kimppuun tässä tilanteessa kun ovat keikuttamassa Niinistöä pois veneestä ja priorisoiga Suomen etu, jota väittävät ajavansa. Ettei ainakaan keskinäisen nokituksen vuoksi media muokkaa äänestäjiä uskomaan että Haavisto olisi kakkonen.
  Kansallissosialistit ja Hitlerkään olisivat tuskin päässeet valtaan elleivät kaksi vasemmistopuoluetta olisi kooperaation sijaan” hypänneet toistensa kurkkuun”.

  • Olisi todellakin tärkeää että Persut nyt ymmärtäisivät oman etunsa jos ovat todella Niinisöä vastaan eivätkä vain pelkkä valeoppositio kuten Soinin aikana joka huijasi kansaa suvereenisti.
   Tosiasia on ettei LH ole kompetentti presidentiksi, ei ainakaan vielä, mutta hän on tehnyt hyvää työtä siinä että on saanut kansan näkemään kansakunnalle vahingollisia Niinistön klaanin nwo-puuhia.
   Nyt vain heidän pitäisi tajuta että äänet on annettava Väyryselle joka on ainoa todellinen vaihtoehto sikäli että hän voi saada aikaankin jotain muutosta, jotain sellaista mitä hekin haluavat.
   Muut ovat pelkkiä ’yksiputkisia vellihousuja’ joilla ei ole kapasiteettia muuhun kuin oman ongelman levittämiseen ja kansakunnan pakottamiseen sen alle.

 15. ”Valtamediat hyökkäävät koko ajan Huhtasaaren kimppuun. Eikä ihme, sillä järeää Totuuskomissio-työkaluasiaa ei haluta koko kansan tiedostavan ja ymmärtävän, Väyrynen pääsee nyt vielä median kynsissä vähemmällä.. Huhtasaari ei luultavasti kuitenkaan pääse toiselle kierrokselle.”

  Tässä lähtökohtia totuuskomissio-työkaluasialle. Sanomattakin lienee selvää, että tämä asia monien muiden siihen kytkeytyvien lisäksi liippaa vahvasti myös nykyisin olevaa ja jo vanhenevaa poliittista elittiä.

  https://www.youtube.com/watch?v=jjWF2Bs5sUA

   • En minä tästä kiitosta ansaitse, vaan Jorma Jaakkola ja kumppanit. Paras kiitos tässä, ja itse asialle on se, että omalta osaltasi panet tiedoksi mahdollisimman laajalle. Sitä me muutkin.

    • Jorma Jaakkolan auringontarkat tutkimukset Koiviston konklaavin rikoksista suomen kansaa kohtaan TODISTAA juuri sen, mikä jokaisen suomalaisen pitäisi ymmärtää: Suomea johdetaan Euroopasta, ja Eurooppaa johtaa Vatikaani – City of London – Washington epäpyhä kolminaisuus. Tämänkaltainen toiminta, mitä Koiviston konklaavi teki oman valtionsa sisällä, ei olisi ollut mahdollista ilman Vatikaanin (Joka hallitsee vapaamuurareita, ja kaikkia salaseuroja) suojelusta. Kyseessä on maailmanlaajuinen salaliitto, jossa on mukana: poliittinen eliitti, tuomarit, suojeluspoliisit ja poliisien ylin johto, armeijoiden ylin johto, ministeriöt ja jokaikinen organisaatio, missä valta sen korkeammassa muodossa asuu.

 16. Luin juuri tämän blogin:
  Blogi: Arto Luukkanen, la 20.01.2018 12:39 — Luota immeiseen!
  Luukanen on kirjoittanut paljon kiinnostavaa mutta tämä on outoa puhetta ja todella ikävä asia on että itsensä narsistisesti Oikeaksimediaksi ristinnut sivusto ei salli kommentointia!
  Siis seillä ollaan omasta mielestä oikeassa eikä eriäviä mielipiteitä kaivata! Ei mikään todellinen vaihtoehtomedia.
  Luukanen toteaa mm. Churchillistä elokuvaan liittyen: ”Ja kuten Winston Churchill usein painotti: ”luota kansaan”.”
  Churchill jos kuka oli sionisti viimeisen päälle eikä tippaakaan luottanut kansaan jota syvästi halveksi. Luulisi että Luukanen tuon tietäisi. Tekopyhä propagandisti puhuu juuri kuten Churchill.
  Lapsellinen on tämäkin: ”Median pompautukset tai massiivinen propaganda eivät ratkaise vaaleja. Ihmisiä ei voi manipuloida viski-liperaalien skandaaleilla tai likasankokampanjoilla. Siellä äänestyskopin hiljaisuudessa etsitään omantunnon ja sydämen kanssa sitä oikeaa ehdokasta.”
  Totuus on aivan muuta: propagandalla vaalit voitetaan ja ihmisten tajunnat muokataan jo etukäteen. Edward Bernays tiesi sen. Miksei Luukanen tiedä?
  Suosittelen Bernaysin kirjan hankintaa:
  https://www.adlibris.com/fi/e-kirja/propaganda-9781935439028?gclid=EAIaIQobChMIrou3wsTm2AIVlZQYCh0ywQWLEAAYASAAEgIqb_D_BwE

  • ”Totuus on aivan muuta: propagandalla vaalit voitetaan ja ihmisten tajunnat muokataan jo etukäteen. Edward Bernays tiesi sen.”

   Kyllä sen myös tietävät erityisen hyvin meillä vallankahvaan kiipineet EU/NWO-lakeijat, maanpetturi-psykopaatit – se näkyy mm. siitä, mitä heidän propaganda-koneensa Yle suoltaa enemmän tai vähemmän horroksessa olevien ihmisten tajuntaan, ja varsinkin alitajuntaan, jolloin aivopesu tehoaa paljon paremmin.

   “The average home has two washing machines”, http://tapnewswire.com/2014/09/the-average-home-has-two-washing/

  • En nyt tuossa ylempänä tarkoittanut että Luukanen tekisi propagandaa mutta on tärkeää että ihmisiä muistutetaan propan vaaroista ja siitä että miettivät tarkkaan miksi ovat mitäkin mieltä asioista.
   Huijarit valehtelevat aina ja yrittävät vedota tunteisiin saadakseen kannatusta koska heidän likaista agendaansa ei muuten kannatettaisi.

  • ’..Luukanen toteaa mm. Churchillistä elokuvaan liittyen: ”Ja kuten Winston Churchill usein painotti: ”luota kansaan”…’
   Totuus Churchillistä on todellakin aivan muuta: ”Jo viiden minuutin keskustelu ’taviksen’ kanssa on paras peruste demokratian vastustamiselle.”
   Winston Churchill Helped Start “Unnecessary War”
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=3486

 17. Valitettavasti vain mitättömän pieni joukko suomalaisia todennäköisesti tulee katsoneeksi/kuunnelleeksi seuraavassa olevan 7 minuutin videon:

  ”Taikaluukku: Lain yläpuolella
  Maisteri Leo Mannermaa tykittää taas laadukkaaseen tyyliinsä.
  ”Euroopan valloitussodan maanpetturit sekä miehittäjät ovat nyt lain yläpuolella. Mutta taistelun päätyttyä heidän häviöönsä, sotatuomioistuimet langettavat heille maanpetoksesta säädetyn tuomion (Kesto 6 min 54 s).”
  https://mvlehti.net/2018/01/20/taikaluukku-lain-ylapuolella/

  Näyttää siltä, että vallankahvassa olevat maanpetturit ovat avointen rajojen politiikallaan ajamassa Suomenkin videossa kuvattuun tilanteeseen – toteuttaessaan EU-diktatuurin Kalergi-suunnitelmaa eurooppalaisten valkoisesta kansanmurhasta.
  Vaikka presidentillä ei olekaan todellista valtaa tuon asian suhteen, voi hän kuitenkin julkisesti puhuessaan valistaa kansaa siitä, mistä on kysymys ja sitä kautta epäsuorasti pakottaa myös varsinaiset vallanpitäjät muuttamaan kurssiaan ainakin jossain määrin. Presidenttiehdokkaista korkeintaan kahdella näyttää olevan halua estää tai ainakin hidastaa Suomen joutumista videossa kuvattuun tilaan.

 18. Mitä nyt pitää tehdä…? Kuka tekee ja koska…? Millä resursseilla…?

  Siinä ovat peruskysymyksett tähän tilanteeseen, jota pitää pohtia. Kaikki muu on pelkkää hölinää ja mummujen mussutusta.

  • Siinäpä se. Oikotietä ei ole, vain pitkä ja hidas taival. Ellei sitten maailmalla tapahdu jokin iso jytky mikä on hyvinkin mahdollista.
   ’Arvoyhteisön’ faustiset ziokonnat eivät hellitä otettaan ilman vastarintaa. Heillä on selkeä tavoite jonka eteen on tehty töitä jo satoja vuosia. Sellainen ei kuulu liioin psykopaatin tyyliin joka ei osaa elää ilman vihaa ja vihollista eikä kykene jakamaan eikä ymmärrä mitä solidaarisuus merkitsee.
   Ellei keskiluokka tätä ymmärrä niin mikään ei muutu ja keskiluokka kutistuu ja katoaa kokonaan koska se on se joukko jota voidaan kiristää. Köyhiltä kun ei voi oikein mitään ottaa.
   Tämän hetken suurin ongelma on rahan nousu jumalaksi ja kyvyttömyys ymmärtää että sen keräämiseen sortumalla kadottaa elämänsä.
   Itse asiassa emme tarvitsisi kuin yhden IPUn kaltaisen oppositio puolueen joka vastustaisi nykymenoa ja haluaisi palauttaa itsenäisyyden ja oman päätäntävallan. Kun sellaisen taakse asettuisi kansan enemmistö niin se mahdollistaisi muutoksen.
   Kaikki on siis kansan käsissä. Siinä ovat resurssit. Kansan romautettu itsetunto pitäisi vain saada palautettua. Muualta on turha odottaa muuta kuin lisää kurjistavaa ’apua’..

   • Tässä pienoiskoossa maamme tilanne
    Maa vajoaa rivitalojen alta Pälkäneellä – kaatopaikalle rakennetut kodit romahdusvaarassa, asukkaat velkaloukussa
    http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201801202200684204_u0.shtml
    Näin käy kun nwo-mafiaa seurataan.
    Toivotaan että näitä ’vajoamisia’ tulisi lisää ja nopeassa tahdissa sillä vain ne avaavat sokeita silmiä ja aivopestyjä tajuntoja.
    Ikävä kyllä muuta tietä ei ole. Ehkä se oma päätäntävalta ja muu kuin rahankeruu ja julkkisten seuraaminen alkaa tätä kautta kiinnostaa…? ja ehkä saadaan maan johtoon muita kuin huijari-poliitikkoja, kunnollisia ihmisiä joiden päätehtävä on toimia oman kansan hyväksi.

   • Vai ”kaikki on kansan käsissä”… Truth-hunterin luottamus vaaliuurniin on edelleen järkkymätön, vaikka meitä on huijattu raskaaksi siitä alkean kun äänestys on ollut olemassa. Vale – emävale – tilasto, siinä on se mikä on ”kansan käsissä.”

    • Muita käsiä ei ole — vai onko sinulla?
     Jos muutosta halutaan niin ei sitä kukaan muu tee kuin kansa. Mutta ei tuolla tyylillä mikä sinulla on kun mitätöit kansaa ja siten koko ajan heikennät sen itsetuntoa vaikka olisi parempi kannustaa.
     Kun riittävän suuri määrä ihmisiä alkaa saada ns. tarpeekseen niin silloin yleensä valta vaihtuu ja jos ollaan valveilla niin ei valita enää eliittiä joka huijaa vaan tsekataan tarkkaan kenet katsotaan kelvolliseksi jottei sama toistuisi.

 19. ILTASANOMAT TÄNÄÄN:

  ”Erikoista tilanteessa on se, että Trumpin valinta oli osittain nimenomaan tulos amerikkalaisten kyllästymiseen riiteleviin ja saamattomiin poliitikkoihinsa. Trump vannoi ”kuivaavansa” tämän Washingtonin ”suon” presidentiksi päästessään. Osalle äänestäjistä Trumpin tukeminen oli avokämmen päin kummankin puolueen valtaeliittiä.”

  Omituistako? Ei suinkaan, vaan NWO-suunnitelman järjestelmällistä etenemistä kohti päämääräänsä. Ihmiset puhuvat suu vaahdossa siitä, mitä tapahtuu, mutta eivät siitä, miksi tämä kaikki tapahtuu. Mikäli haluat nähdä tulevaisuuteen, tarkkaile VALEUUTISIA kuin korppi, ja kysy itseltäsi MIKSI…. mikä on tämän poliittisen näytelmän seuraava siirto? Kuten aiemmin täällä Vastavalkean palstalla useaan kertaan totesin, ammattinäyttelijä TRUMPin tehtävä on nimenomaan USAn poliittisen järjestelmän tuhoaminen, ja siinä vanavedessä kansallisvaltioiden poliittiset järjestelmät tulevat romahtamaan kuin korttitalot… Peto hallitsee valtamediaa. Siihen – eli kaaokseen – olemme matkalla, kansallisvaltioiden korruptoitunut eliitti on tehnyt tehtävänsä, ja nyt heidät on aika tuhota – kiitos ja näkemiin!

  • Tuossa varmaan yrittää IS varoittaa kansaa muutosta lupaavasta oppositiosta ja tukea Niinistöä … että sama kohtalo voisi nyt odottaa meitäkin jos Väyrynen valitaan.
   Ovelaa… mutta Paavo ei Tumppi, ihan eri sarjan mies.
   Lauran suhteen tuo on kyllä mahdollista, pelkään… millä ’lihaksilla’ Laura voisi puolustaa itseään kun tulitus alkaisi jos olisi pressa?

  • Trumpin edistyminen liikemaailmassa ei suinkaan ole ollut helppoa, vaikka sitä alkurahaa olikin isältään perittynä pankissa.Trumpilla ei ole syntymänsä perusteella sellaisia etuisuuksia kuin on USAn juutalaisilla.
   Heidän keskuudessaan eläminen on pirun kovaa, koska he vahtivat jokaista liikettäsi. Trumpin on pakko olla hyvissä liikesuhteissa sen porukan keskuudessa, koska kaikki pankkitoiminta on heidän käsissään. On erittäin harvinaista tehdä töitä muille kuin juutalaisten omistamille firmoille. Floridassa on paljon ”Gated Communities” asuntoalueita, joissa asuu ainoastaan juutalaisia. Heillä on muurit ympärillä ja Wackenhut ,suojelufirman aseistautuneet vartijat portilla. Huoltopalveluiden työläisillä pitää olla portilla näyttää henkilötodistuksia, ja työaikaa on noudatettava erittäin tarkasti minuutilleen, muuten sinut haetaan sieltä ulos. Muutamia vuosia sitä sikamaisuutta tuli kestettyä. Vapaus demokraattisessa yhteiskunnassa on joskus hieman kyseenalaista. Erittäin tyytyväinen, mitenkä se kaikki on nyt takanapäin.

 20. ”Siihen – eli kaaokseen – olemme matkalla, kansallisvaltioiden korruptoitunut eliitti on tehnyt tehtävänsä, ja nyt heidät on aika tuhota – kiitos ja näkemiin!”

  Eikö ”heidät” viittaa lauseessasi korruptoituneeseen eliittiin, eli se tarkoittaisi että ”korruptoituneen hallituksemme ja presidentimmekin aika on tuhoutua.

  Jos ei nyt kuitenkaan mennä asioiden edelle.

  Me Suomen kansalaiset pidämme kuitenkin nyt kiinni äänestysoikeudestamme kun se meillä vielä on ja katsomme vaalit loppuun asti. Se vaihtuuko presidentti Suomessa on ainakin muodollisesti kansan käsissä huolimatta siitä, miten se peto asian sitten lieneekään ajatellut.

  • Juuri näin. ’Tulenkantaja’ (vähän huono nim. miehelle joka ei kanna soihtua vaan vain valittaa) kaataa omaa pettymystään tänne ja paasaa asioista joista olemme hyvin tietoisia.
   Kansan käsissä asiat ovat ja jos kansaa onnistutaan huijaamaan niin sekin on kansan käsissä oleva asia, ei kenenkään muun.
   Voihan nimittäin oppia olemaan ’kaukaa viisas’ ja onnistua välttämään saalistajan pyydyksen jos itse haluaa tai ainakin yrittää parhaansa.

 21. ”Niinistö sai MTV:n tentistä ainoana vain leijonia.” (MTV vaalitentti)

  Mikä on MTV? Kuka sen omistaa? Kenen lauluja se laulaa?
  Kysyykö kukaan näitä asioita kun kuuntelee ja katselee? Toivottavasti.
  Se voi pyörittää omaa teatteria vapaasti Hollywood malliin ja ihan omilla ehdoilla. Tai korjaan … siis pääoman ehdoilla. Ja Iltalehdet peesaavat.
  Valtakunnan suurin propaganda-mylly.

  • Wikipedian mukaan: ”MTV Oy on suomalainen, yksi Euroopan vanhimmista kaupallisista televisioyhtiöistä, jonka omistaa ruotsalainen kustannusyhtiö Bonnier.
   MTV:hen kuuluvat yhtiön kokonaan omistamat vapaasti katsottavat televisiokanavat MTV3, Sub ja AVA, C More Total -maksukanavat, MTV:llä on myös useita verkkopalveluita, joista suurin on MTV.fi.”, https://fi.wikipedia.org/wiki/MTV_(yritys)

   Sitten muuta Bonnierista:

   ” Bonnierkoncernen har idag verksamhet i 16 länder med tonvikt på norra Europa, och innefattar i dagsläget cirka 175 företag. Bland dessa märks Dagens Nyheter, Expressen, Dagens Industri, Bonnier Tidskrifter, Svensk Filmindustri, TV4-Gruppen och MTV Oy.
   Judiska Bonniers dominans över de svenska medierna är lika stor som den fruktade judiske mediemogulen Rupert Murdochs dominans över medierna i Storbritannien.
   Som bokförlag har Bonniers systematiskt lagt under sig alla mindre konkurrenter och på så sätt slagit ut pluralismen och mångfalden i samhället.

   Den judiska dominansen inom svensk media är i det närmaste total. Förutom Bonnierfamiljen finns den judiske Peter Hjörne (Kaplan), ägare och chef för Göteborgs-Posten (GP), GP är dessutom den enda tidningen i Sveriges andra stad Göteborg. ”, https://undermattans.blogspot.fi/2013/01/bonnier-valdtar-yttrandefriheten-i.html

   Siis taas nuo ”Jumalan valitsemat” – joihin Aatos Erkkokin osittain kuului!

  • Kummahan olisi, ellei Bonnierilla olisi Suomessa sama agenda kuin Ruotsissakin:

   ”Bonnierkoncernen är tillsammans med Schibsted och Stampen Sveriges farligaste makthavare. Tillsammans äger de mer makt och inflytande än vad politikerna i riksdagen gör. Bonnierkoncernen är tveklöst Sveriges viktigaste opinionsbildande företag. Att en privatfamilj kan äga en så stor del av näringslivet och dessutom kontrollera opinionsbildningen är oroväckande och farligt. Maktmonopol är skadligt för varje samhälle.

   Det mest allvarliga är att Bonnier också har en uttalad politisk agenda som genomsyrar hela koncernen, i synnerhet rikstidningarna Expressen och Dagens Nyheter. Liberalism och internationalism, massinvandring och normupplösning är den röda tråden i verksamheten förutom att tjäna pengar. Bonnier bedriver också ett konstant mediadrev mot människor som inte uppskattar Bonniers agenda. Expressen har sedan starten 1944 varit ett politiskt propagandaorgan för upplösning av den svenska identiteten, men samtidigt varit noga med att hylla judisk identitet och motverka kritik mot det uppenbara hyckleriet som präglar tidningen…”
   https://bojkottaaftonbladet.wordpress.com/2012/11/22/bonnierkoncernen/

   • ”Liberalism och internationalism, massinvandring och normupplösning är den röda tråden i verksamheten förutom att tjäna pengar.”, jotka löytyvät myös erityisesti Bilderberg-Erkon Brysselin Pravdan agendasta ja joita varsinkin vallanpitäjiemme propagandakoneen Ylen ohella koko valtaVALEmedia ylipäänsä suoltaa.

   • ’Expressen har sedan starten 1944 varit ett politiskt propagandaorgan för upplösning av den svenska identiteten, men samtidigt varit noga med att hylla judisk identitet och motverka kritik mot det uppenbara hyckleriet som präglar tidningen…’

    Tack så mycket för den här informationen.
    Det är nu lätt att förstå varför Sverige är ett förstört och krossat land.

 22. Lähettäjä: Jali Raita
  Päiväys: 22. tammikuuta 2018 klo 9.25.19 UTC+2
  Vastaanottaja: rehtori@utu.fi
  Kopio: jussi.tapani@utu.fi, tuula.haatainen@eduskunta.fi, Laura Huhtasaari , Merja Kyllönen , Nils Torvalds , pmvayrynen@gmail.com, Sauli Niinistö , Pekka Haavisto , matti.vanhanen@eduskunta.fi, katri.makkonen@tpk.fi
  Aihe: Fwd: Presidentin tutkielmasta

  Professori Kalervo Väänänen
  p. 029 450 2915
  fax. 029 450 5040
  rehtori@utu.fi

  Nykyinen tasavallan presidentti, oikeustieteen kandidaatti, varatuomari Sauli Väinämö Niinistö on useasti myös julkisuudessa luvannut toimittaa pyydetyn pro gradunsa yliopistolle. Näin vain ei ole tapahtunut. Asia haisee. Sisältyykö tähän jotakin filunkia? Onko hyväksyttyä pro gradua yleensä edes olemassa? Kiertää myös huhu, että pro gradunsa olisi plagiaatti.

  Julkisuuteen on tullut tietoa, että presidentinvaaleissa ehdokkaana olevan Laura Huhtasaaren pro gradu on ilmiannon vuoksi otettu Jyväskylän yliopistoon uuteen tarkasteluun plagioimisväitteen takia. Turun yliopiston tulee toimia samoin Samoin Sauli Niinistön pro gradun suhteen. Yliopistollisilla tiedeyhteisöillä ei voi olla erilaisia normistoja tieteellisissä pätevöitymisprosesseissa. Vaikka Sauli Väinämö Niinistön pro gradun tarkastelu ei paljastaisikaan plagiointitapaukseksi, niin sen tarkasteleminen kriittisessä valossa antaa ainakin käsitystä Turun yliopiston oikeustieteellisen tiedekunnan koulutustasosta.

  Käsillä olevassa tilanteessa ei ole kyse mistään eipäs-juupas ongelmasta. Oikeustieellisestä tiedekunnasta valmistunut oikeustieteen kandidaatti pätevöityy moniin julkisiin virkoihin. Myöhempi varatuomarin arvo lisää noita virkamahdollisuuksia. Kyse ei siis ole mistään vähäpätöisestä asiasta. Sauli Väinämö Niinistö on hakeutumissa uudelleen presidentin virkaan. Tuossa julkisessa hakuprosessissa hänet tulisi läpivalaista kuten nyt on käymässä Laura Huhtasaaren osalta. Turun yliopiston tulee siis olla Sauli Väinämö Niinistön osalta oma-aloitteisesti aktiivinen.

  Oheistan viimeisen TPK:n vastauksen käsillä olevassa asiassa.

  Ystävällisin terveisin
  Jali Raita, diplomi-insinööri
  Somero

  Välitetty viesti alkaa:

  Lähettäjä: ”Katri.Makkonen@tpk.fi”
  Päiväys: 27. syyskuuta 2017 klo 15.46.59 UTC+3
  Vastaanottaja: jraita@icloud.com
  Aihe: Presidentin tutkielmasta

  Arvoisa Jali Raita,

  Presidentti Niinistö on sanonut lähettävänsä tutkielmansa Turun yliopistolle ”jossain vaiheessa”. Ajankohtaa ei ole täsmennetty. Presidentti Niinistön valmistumisen aikaan ei edellytetty tutkielmien pysyvää säilytystä, eli mikään säädös ei edellytä presidenttiä toimittamaan tutkielmaansa yliopistolle. Lopputyön ainoa tiedossa oleva kappale on presidentin hallussa, eikä sitä näin ollen ole mahdollista lukea.

  Terveisin,

  Katri Makkonen
  Tasavallan presidentin viestintäpäällikkö
  presidentti.fi
  @TPKanslia

  • Arvosana lienee ainakin julkista tietoa ja tiedekunnan kirjoissa. Se tai ne joille tutkielma on jätetty arvioitavaksi ovat kai jo kuolleet. Keneltähän se plagiointiväite on peräisin?

   Huhtasaaren graduhan ei ole plagiointi , senhän ainakin jokainen akateemisesti koulutettu ymmärtää.

   Niinistön gradua ei saada tutkittavaksi , joten plagiointiväite jää olemaan.

  • TPK:n viestintäpäällikön Katri Makkosen mukaan ”Lopputyön ainoa tiedossa oleva kappale on presidentin hallussa, eikä sitä näin ollen ole mahdollista lukea. ”

   Mitä tästä tällaisesta oikein pitäisui ajatella…?

   Ensimmäinen ajatus tietysti on se, että kysymyksessä on niin surkea tekele, että se ei enää kestä päivänvaloa. Toinen ajatus joka tulee mieleen on tietysti se, että se on plagiaatti, joka tietenkään ei kestä päivänvaloa, tai vieläpä surkea plagiaatti, joka vielä edellistäkin huonompi vaihtoehto.

   Seuraavaksi voi tietysti ajatella, että se vain on yksinkertaisesti kadonnut, joko tekijänsä tarkoituksellisesti, tai jonkun muun hukkaamana. Suomessa kun on tapana hukata tavalla tai toisella merkityksellisiä asiakirjoja, kuten esim. Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa on tapahtunut.

   Ihmeellinen paikka, -siis Varsinais-Suomi, tuntuu olevan hukkaamisen ja piilotouhun tyyssija. Ovatko siellä syntyneet ja kasvaneet jotenkin sisäänajettu tällaisiin käytäntöihin jo ”äidinmaidossa”, niinkuin termi kuuluu…? Tuskinpa.

   Järki sanoisi, että se on vain joidenkin yksilöiden erikoisominaisuus.

   Oli miten oli, niin peruskysymys kuitenkin jää olemaan, että miksi tätä ei saada näkyviin. Vaikuttaa siltä, että ”luurankoja alkaa olla kaapeissa enemmänkin, kun mitä ”Koiviston konklaavi” antaa ymmärtää, ja joita asioita toki on jo Vastavalkeankin palstoilla puitu.

   Jos tätä nyt ajatellaan vielä eräästä toisesta näkökulmasta, niin Tasavallan Presidentin tehtävien jälkeen, ja etenkään Euroopan Keskuspankin tehtävien jälkeen, CV:tä ei tarvitse, eikä tutkintotodistuksia kaivaa esiin enää missään., niin ko. ko. juhlakalun osalta on sama mitä gradussa lukee, oli se sitten hukassa tai ei.

   Outoa käyttäytymistä jokatapauksessa, -ja vieläpä istuvalta Tasavallan Presidentiltä. Tämän asian tiimoilla ei suinkaan vielä ylletä sellaisille presidentiaalisille tasoille, kuin mihin Koiviston presidenttikaudella, mutta Isäntämaasopimus, ja sotaharjoitukset kyllä hyvin alkavat tangeerata näitä tasoja, -siis valtiopetoksellisia tasoja.

 23. Ihmisten pitäisi ymmärtää ettemme voi hoitaa omia sisäpoliittisia asioitakaan itsenäisesti kun olemme EU-kahleissa. Ja EU taas on globaalin pankkiiri-mafian kahleissa, mafian joka haluaa kaiken vallan ja mammonan itselleen.

  Siksi kaikki sellaiset ehdokkaat presidentiksi jotka eivät tätä ymmärrä ja halua näitä kahleita murtaa ovat pelkkiä ’turhapuroja’ ja kansan’kusettajia’ katteettomine puheineen ja lupauksineen.

  Selkeimmin tämän ymmärtää Väyrynen joka haluaa näitä kahleita myös murtaa kun muut ovat otttaneet ne itsestään selvyytenä ja siksi ovat jo lähtökohtaisesti enemmän tai vähemmän isänmaan pettureita.
  Väyrynen myös haluaa tehdä jotain idänsuhteiden parantamiseksi kun muille Venäjä näyttäytyy vain nwo-mafian luomana vihollisena eikä yhteistyökumppanina.

  Miten silloin voi tehdä oman maansa hyväksi jotain jos samaan aikaan on myymässä sitä globaalin pääoman käsiin ja rakentamassa tai ainakin ylläpitämässä vihamielistä suhdetta naapuriinsa?

  • Tästä globalistien joukosta (NWO-mafiasta, Illuminaatista) meidän tulisi irtautua kokonaan mikäli haluamme elää itse oikeaksi katsomaamme elämää. Niinistön johdolla nämä kahleet ovat vain voimistuneet.

   ”The Second World War was a big step in a long-term program to enslave humanity in a world dictatorship run by the Illuminati (London-based monopoly capital.)
   ”The Illuminati start wars to increase their wealth and power and to control, reshape and brutalize society. Most politicians (Churchill, Obama, Clinton, McCain etc.,) are flunkies, con men, traitors, and criminals, packaged and sold by (banker-owned) mass media and universities. — kotimaiset itsensä tähän joukkoon kytkeneet mukaanlukien
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=3486
   https://www.henrymakow.com/001071.html

   • Taitaa olla helpommin sanottu kuin tehty. Kuka sen Suomenkin keskuspankin omistaa?
    Ei riitä että on jotakin vastaan kuten NWO:ta ( tai kummisetää vastaan)i .

    On organisoiduttava jonkin puolesta.
    http://www.nachdenkseiten.de/upload/pdf/180108-Talk-Mausfeld-2017-10-22-Englische-Uebersetzung_.pdf sivu 33

    Today we profit from those who often with almost transpersonal engagement have fought these social battles and mostly against the apathy and disinterest of large portions of the people. And the social achievements we are so proud of today have been attained by those who fought these battles.

    Hope, and we want to be hopeful in these respects, is always based on the premise that we too are ready to fight these social battles for the present and future generations.

    In order to fight these social battles, we need something to fight for and not just something to fight against. This is a point where especially the enlightenment left us a vast wealth which still awaits its implementation.

    Without social battles the path into authoritarian neoliberalism will continue which is destructive to the ecology, economy and society and ultimately self destructive for capitalism as well.

    • Jännä oxymorooni tuo ”authoritarian neoliberalism”. Ja niin irvokkaan totta. Kuinka on mahdollista, että tuosta meille 1990-luvulla pesiytyneestä poliittisen aatteiden seinäluteesta ei päästä ikinä eroon, vaan jokaikinen valtaanpäässyt hallitus pumppaa sille aina vain enemmän kansalaisten verta. Hyvä huomio tuokin, että uusliberalismi on tuhoisaa myös aidon kapitalismin toteutumisen kannalta, minkä älykkäimmät oikeistolaiset ovat jo havainneet.

 24. jolle 22.1.2018 at 12:53
  ’..Ei riitä että on jotakin vastaan kuten NWO:ta (tai kummisetää vastaan) ..’
  Ei todellakaan riitä. Vain toiminta ja teot voivat murtaa nwo-mafian vallan, ei pelkkä vastarinta-höpinä ja kiukuttelu.

  Linkissä hyvää tekstiä siitä mihin on tultu ja missä ollaan.
  He (Wolin) describes the signs of this new totalitarianism which he calls the “inverted totalitarianism”:
  – “Demobilization of the people into passive consumers through introducing insecu- rity, fear and apathy”
  – state and society are subordinate to economy
  – violence against dissidents is invisible
  – restriction of the range of opinions is invisible -…
  “The new system, the inverted totalitarianism, uses totalitarian violence without estab- lishing concentration camps, without enforcing ideological unity and without violently suppressing dissidents, as long as they remain ineffective.”

  Hope, and we want to be hopeful in these respects, is always based on the premise that we too are ready to fight these social battles for the present and future generations.
  There is much that can be done if the people organize (a very important point: indi- vidually nothing is possible. It only works again in actions of solidarity), if people fight for their rights as they have done in the past, and we can still win many victo- ries.”

  Jää kaksi vaihtoehtoa muille:
  joko alistua tai vihastua, nousta vastaan.
  Yhteistyö on mahdotonta jos toinen ei sitä halua tehdä – kuten nwo-mafia ei halua – mutta siihenkin voidaan pakottaa kun ei anneta muuta vaihtoehtoa.
  Meidän pitäisi luoda yksi yhteinen joukko joka toimii ’yhteisen hyvän’ puolustajana eikä hajautua yksittäisiin toisiaan vastaan taisteleviin ja omia etuja ajaviin leireihin (mikä on mafian tavoite), joukko jota yhdistävät yhteiset arvot ja joka ei anna psykopaatti eliitille, joka hallitsee ns. ’edustuksellista (epä)demokratiaa’, muuta vaihtoehtoa.
  Eliittihän on täysin riippuvainen sortamistaan ja se mahdollistaa sorron purkamisen, jos halutaan.
  Hyvä esim. on nyt voimaan tullut hoitoalan järjetön rokotuspakko. Jos kaikki hoitajat kieltäytyvät ottamasta rokotetta niin koko homma kaatuu siihen. Tämä pätee kaikkeen muuhunkin.
  Mutta eliitti tekee kaikkensa jottei tällaista yhtenäisyyttä ja solidaarisuutta syntyisi. Ja siinä se toistaiseksi on onnistunut liiankin hyvin.
  Nyt pitäisi asettua laaja-alaisesti poikkiteloin kaikkiin mafian hankkeisiin, olla valmis yhteisvoimin kovaan vastarintaan. Se on kova haaste mutta ei mahdoton kuten historia osoittaa.

  • Useissa ellei useimmissa Euroopan maissa ihmis-massat pitäisi saada oivaltamaan, että heidän pahin vihollisensa ovat heidän omat PETTURI-vallanpitäjänsä, jotka käyvät näkymätöntä ja näkyvää (esim. Polpo ja nettikytät) sotaa heidät valinneita äänestäjiä vastaan. Vähin ja helpoin keino ihmisille olisi lakata valitsemasta pettureita toistamiseen vallankahvaan – mutta kun nuo petturit valtion ulkomaanvelkaa taukoamatta paisuttamalla toistaiseksi pystyvät tarjomaan useimmille, jonkinlaisessa henkisessä horrostilassa eläville ihmisille riittävästi leipää ja sirkushuveja, niin he eivät vaivaudu hankkimaan vihollistensa tarkoitusperistä ja toimista tietoja.

   Monissa ellei useimmissa Euroopan maissa nuo kansanvallan- ja kansanviholliset, vallankahvaan kiipineet selkärangattomat psykopaatit kannattavat sionisti-globalistien NWO-agendaa tukemalla EU-liittovaltio-diktatuurin pystyttämistä NWO-tyrannian prototyyppinä, mallina muille maanosille. Tässä eräs noista EUnukeista, joka on ilmeisesti on ostettu sellaiseksi lupauksella politrukin virasta Brysselin lihapatojen äärellä kuten todennäköisesti esim. J.Käteinenkin – joka repäisi suomalaisten selkänahasta pelastuspaketin konkurssikypsäksi tietämäänsä Kreikkaa rahoittaneiden ulkomaisten pankkigangstereiden keinotteluvoitoille:

   Sionisti-globalistien pääpropagandatorvena Suomessa palvelevan Bilderberg-Erkon Brysselin Pravdan mukaan (vaikka Erkko itse onkin jo mananmajoilla) 22.1.2018 pääkirjoitussivulla: ”Valtiovarainministeri Petteri Orpo (kok) sanoi torstaina Ulkopoliittisessa instituutissa…että Suomen kuuluu olla ”ryhmässä, joka valitsee Euroopan integraation syventämisen tien.”

   Orpohan sitä paitsi syksyllä 2015 edisti Suomen osalta harppauksenomaisesti EU-diktatuurin Kalergi-suunnitelman
   väestönvaihto- so. eurooppalaisen valkoisen kansanmurhan asiaa ottamalla avosylin vastaan kaikki Ruotsista tulleet 30000 sosiaaliturvaturistia, vaikka olisi silloisen Dublinin sopimuksen perusteella voinut käännyttää ne kaikki takaisin turvalliseen maahan Ruotsiin. Sekin oli varmasti Brysselin nomenklatuuran korkealle arvostama, palkitsemisen arvoinen toimenpide – mutta mitäpäs niistä suomalaisista kymmenistä tuhansista leipäjonolaisista, jollaiset noiden psykopaattien mielestä voisi ”tarpeettomina syöjinä” yhtä antaa kuolla nälkään, kun se sitä paitsi palvelisi NWO-agendaan kuuluvaa radikaalia väestönvähennystavoitettakin maapallolla.

   Ks myös
   ”Suomen tuhoamisohjelma”, http://magneettimedia.com/suomen-tuhoamisohjelma/
   ja britti-patriootti David Noakesin sivusto
   ”Expose the EU dictatorship and its police state”, https://eutruth.org.uk/

  • ”Hyvä esim. on nyt voimaan tullut hoitoalan järjetön rokotuspakko.”

   Rokotteisiin laitettavilla nanokokoisilla mikrosiruilla tuo itseään ”eliittinä” kuvitteleva rikollisjoukkio voi järjestää monenlaisia asioita. Pari esimerkkiä. Sirut voidaan ohjelmoida aiheuttamaan monenlaisia sairauksia eri pituisten ajanjaksojen päästä, esim. rikollisen Big Pharman jo ennestään erittäisen tuottoisan liiketoiminnan voittojen kasvattamiseksi. Kun Big Pharma on arvion mukaan saanut osuutensa tietystä ”tarpeettomasta syöjästä” , voidaan tämä sitten maapallon väestönvähennys-agendan mukaisesti ohjelmoida eliminoitumaan aiheuttamalla nopeasti tappava sairaus jo paljon ennen ko. henkilön luonnolista elinkaaren päätekohtaa.
   Ks. myös
   ”Professori vertaa lääketeollisuutta järjestäytyneeseen rikollisuuteen”, http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2014090718638829_ul.shtml
   ” BIG PHARMA’S KILL CHART ”, http://www.whale.to/c/big_brother.html
   ” THE ALLOPATHIC MEDICINE RACKET 1 (MEDICAL MAFIA, BIG PHARMA)”, http://www.whale.to/a/allopathy_h.html

   • Usein tuntuu että me olemme henkisesti jälkeenjäänyt kansa kun tämäkään asia i mene perille.
    Vaikka on valtava määrä infoa haitoista niin silti piikki pitää saada.
    Lääkäri Antti Heikkilän kanta asiassa:
    Heikkilältä kysyttiin, että jos flunssa-rokote antaa jonkin suojan, niin miksi sitten rokotetut ihmiset saavat taudin?
    Heikkilän vastaus: Rokotuksen ei tarvitse antaa mitään suojaa. Rokotus saattaa synnyttää jonkin asteen vasta-ainereaktion, mutta ei itse immuniteettia. Ne ihmiset, jotka saavat komplikaatiota flunssasta, ovat niitä joilla rokotus ei aikaansaa immuniteettia heikentyneiden elintoimintojen takia.
    Eli lyhyesti. Rokotus tehoaa niillä, jotka eivät tarvitse rokotusta. Pelkkä vasta-ainereaktio ei suojaa flunssalta. Ne jotka voivat menehtyä itse tautiin eivät hyödy rokotteesta.

    Sitten on tuo rikollinen ja bisnes puoli asiassa joka sekin ’unohtuu’ ihmisiltä vaikka se on karu totuus.

   • Raju uhkaus rokotekielteisille … näin se satanistien homma etenee
    ALERT: Vaccine advocate threatens mass murder “suicide mission” shooting at public autism event… “I’m gonna kill every single one of you f##kers… see you in Hell” (VIDEO)
    https://www.naturalnews.com/2018-01-20-vaccine-advocate-threatens-mass-murder-suicide-mission-shooting-at-public-autism-event.html
    Thanks to the extreme hatred being whipped up against autism truth advocates by vaccine propagandists such as Jimmy Kimmel, deranged science troll Dr. David Gorski and the “fake news” media that’s beholden to vaccine industry propaganda, vaccine pushers are now resorting to extreme threats of violence and mass shootings to try to silence vaccine truth researchers, authors and lecturers.

    • Rokote-liiketoiminnassa pyörii maailmanlaajuisesti hyvin suuret rahat joten takana olevat mielenlaadultaan rikolliset tyypit eivät kaihda keinoja voittojensa säilyttämiseksi – kun asiaan liittyy vielä rikollisen Big Pharman muidenkin tuotteiden myynnin edistäminen ja satanistien NWO-agendaan kuuluva väestön vähentäminen.

 25. ”nytkin Niinistö taas ujutetaan presidentiksi kuten viimeksikin tuhoamaan maata lisää – sanon tuhoamaan koska hän on EU-federalisti ja vuorineuvosten ja miljonäärien tukema ja rahoittama ehdokas.”

  Aivan oikein kansan täytyisi tämä ymmärtää, sillä nyt on viimeiset hetket muutos on aljettava näistä presidentinvaaleista. Liian kauan on sallittu näiden maanpettureitten hävittää maatamme jotka ovat jo siinä edeneet kansan tuhoamisen asteelle, kohta olemme historian lehdillä muistona vaan kuten muinoinen Daakkian Kansa, joka kuitenkin taisteli itsenäisyytensä puolesta, eikä lahjoittanut sitä.
  Suomen turvallisuuden takuuna on yhätikki uskottava puolueettomuspolitiikka joka vakiintui Urho Kekkosen johdolla ja jota nämä kansanpetturit ovat viime vuosikymmenet kulisien takana romuttaneet kansalta salaten / valehdellen.
  Paavo Väyrynen on todellakin ainoa vastuksen antaja joka tietää, muistaa ja osaa tuoda asiat esille jos vaan pääsee toiselle kierrokselle. Toivon hänelle menestystä.
  Yksi suuri epäillyttävä vilpin mahdollisuus on tämä ääntenlaskenta joka on osoitettu epärehelliseksi peliksi viimevaalienkin osalta usiamman tutkijan toimesta.

  • Vaalivalehtelu jatkuu:

   ”Eilen 22.1. 2017 MTV3:n vaalitentissä Kallion kirkossa nähtiin taas valehtelijoiden klubin yhteisesiintyminen.

   Paavo Väyrystä lukuunottamatta (Huhtasaari ei päässyt kommentoimaan, 7 kommentoinut asiaa) kaikki ilmoittivat, ettei EU:sta ole tulossa liittovaltiota. Sehän on valhe. Siitä on tulossa liittovaltio, eikä se ole Euroopassa mikään salaisuus. Federaatiosta puhutaan aivan avoimesti unionin tärkeimpien ja vaikutusvaltaisten poliitikkojen suulla. On siis suoraa valehtelemista väittää, ettei niin olisi. Tämä oli myös tärkein syy Brexitiin, koska Britannia ei tule koskaan luopumaan suvereniteetistaan vapaaehtoisesti, toisin kuin nämä suomalaiset politiikan ”ammattilaiset” eli eurosatraapit…”

   Koko artikkeli: http://rayhablogi.blogspot.fi/2018/01/vaalivalehtelu-jatkuu.html

  • Nimi on enne: mies on todella orpo eikä osaa elää itsenäisenä. Kova on hinku jonkun kainaloon.

 26. Liittyen aiempaan kommenttiin Truth_hunter 19.1.2018 at 01:11
  ’..on jo riittävää näyttöä sionistien pyrkimyksistä ja puuhista maailmalla ..’
  ”Hostility to Putin’s Russia is largely a Jewish phenomenon — Vihamielisyys Putinin Venäjää kohtaan on pääosin juutalaista sanoo Bausman.

  My article of last Monday, It’s Time to Drop the Jew Taboo, caused a firestorm of interest, praise, and criticism.
  http://www.unz.com/article/its-time-to-drop-the-jew-taboo/
  Russia Insider’s ’Jew Taboo’ Article Translated and Published in Russian
  http://russia-insider.com/en/russia-insiders-jew-taboo-article-translated-and-published-russian/ri22275
  Asia on ajankohtainen myös meille koska maamme valtamedia on mukana Venäjän mustamaalaamisessa ja naapuruussuhteiden alasajossa.

  • Empä ole huomannut, että mikään taho tai keskustelija millään foorumilla olisi hoksauttanut tämän Atlantin takaa sytytetyn informaatiosodan, jossa ”meidän nilkit painavat perässä” Tuntemattoman jermua siteeraten, Venäjää ja Putinia vastaan räyhähtäneen täyteen liekkiin Snowdenin saatua turvapaikan Venäjältä.
   Onhan itsestään selvää että ex-tiedustelumies Putin on järjestänyt Snowdenin tyhjäksi pumppaamisen kaikesta mahdollisesta heitä hyödyttävästä tiedosta, turvapaikan saamisen ehtona.
   No siitähän on tietenkin seurannut että Suomessakin nämä IS:n arja paanaset, ja HS:n mäkelät, aktivoituivat, ja hankkivat nyt elantonsa ison veden takaa annetulla teemalla, ja sen sylttytehtailta toimitetuista aineistoista, älkää uskoko Putinia ja Venäjää, ne valehtelee.
   Tuota Snowdenloikan tappiota koitetaan mitätöidä kaikella tapaa, toki.

   • Itse en usko että Snowden on mitenkään oleellinen henkilö tässä asiassa. Hän lienee lopulta kuitenkin CIAn agentti.
    Russofobian lietsomisen syyt lännessä ovat syvemmällä ja liittyvät oleellisesti NWO-mafian pyrkimyksiin. Onhan Venäjä tehnyt aika uskottavasti selväksi ettei se ole mukana siinä yksinapaisessa maailmanhallinnan hankkeessa jota mafia tavoittelee.
    Meidän valtionjohto ja valtamedia taas ovat tämän mafian lakeijoita ja laulavat sen lauluja.

    • Mitä luulet, Truth-hunter, asettuisiko vanha kettu Väyrynen vastarintaan tuolle mainitsemallesi mafialle mikäli hänestä tulisi presidentti?

     Voitko myös kertoa mihin perustat väitteesi siitä, että Venäjä ei ole mukana ”siinä yksinapaisessa hankkeessa jota mafia tavoittelee?

     ps. Snowden on CIA agentti, joka tarkoittaa sitä, että hän toimii Vatikaani-London-Washingtonin alaisuudessa, samoin kuin kaikkien kansallisvaltioiden suojeluspoliisit, sotilas- ja korkein poliittinen eliitti. Disinformaatio agentti Snowdenin ”pako” Kiinan kautta Venäjälle oli näytelmä, jonka kansa nielaisi koukkuineen päivineen.

     • Ainakaan kukaan muu ei asetu kuin PV mutta saa nähdä, ehkä asettuu? Toivottavasti.
      Venäjän intressi on oma kulttuurin säilyttäminen. RI-mediasta näkee että maassa on eri meininki kuin rappeutuvassa lännessä.
      Putin toimii selkeästi siltä pohjalta vaikka joustaakin joissakin asioissa pakon alla.
      On selvästi nähtävissä että länsi menee kohti perikatoa ja itä nousee. Meillä on ihan vieressä hyvä esimerkki: Ruotsi.

      Lavrov: It is about time Russia should exit Western project
      “The United States does not have a picture of the strong Russia, and the Americans will never allow us to become strong. The conflict is so obvious that we were shown through sanctions that we do not have the common financial market. Russia is not strong enough to exit the Western system alone, so we need to cooperate with other countries that share the same view of the world’s future – China, India, the BRICS, SCO, Eurasian Economic Union – to create a separate monetary system. Otherwise we will lose in the long term,” the political scientist summed up.
      https://www.veteranstoday.com/2018/01/22/lavrov-it-is-about-time-russia-should-exit-western-project/

   • Tänään, 24.02 Ilta-Paska aias Ilta-Sanomat kirjoittaa pääkirjoituksessaan puolustusministeri Niinistön ”viides kolonna” puheesta: (pari lainausta)

    ”Venäjällä viidennen kolonnan metsästys on mennyt siihen pisteeseen, että maassa on vireillä lakimuutos, joka sallii tiedotusvälineiden
    nimittämisen ulkomaalaisiksi agenteiksi. Tuoreimpana käänteenä lakiin ollaan kirjaamassa mahdollisuutta julistaa yksittäisiä henkilöitä
    ulkomaalaisiksi tiedotusvälineiksi, jotka toteuttavat ulkomaalaisen agentin tehtäviä.”

    Kommentti: IP ei tietenkään kerro lukijoilleen, että kyse on vastavuoroisuudesta, kun USA otti käyttöön II maailmansodan ajoilta olleen lainsäädännön ulkolaisista agenteista ja määritti USA:ssa toimivan RT:n ulkolaiseksi agentiksi. Venäjä tietysti kuittaa tämän.

    Ja toinen lainaus, ehkäpä vielä parempi:

    ”Vielä joitakin vuosia sitten Neuvostoliiton tapa tuomita kansanvihollisia kuolemaan tuntui niin uskomattomalta, että nykyihmisistä
    suurin osa uskoi niiden aikojen olevan iäksi ohi. Surullista onkin, että tässä mielessä askelia on otettu taaksepäin rajusti, ensin Venäjällä
    ja Venäjän pakottamana nyt myös meillä lännessä.”

    Kommentti: aivan hetki sitten presidentti Trump kutsui CNN ja muita USAn valta(vale)medioita kansanvihollisiksi.
    IP.n mukaan toveri Stalinin ajoista on kulunut jokunen vuosi, onko 1930-luku todellakin vain jokusen, muutaman vuoden päässä??? 😮
    Samalla IPn logiikalla voimme siis kirjoittaa, kuinka jokunen vuosi sitten Suomen verinen lahtariporvaristo murhasi, kidutti ja tappoi nälkään Suomen työtätekevää kansaa, niin Hennalassa kuin Tammisaaressa ja lukemattomilla muilla paikkiakunnilla. 😀 😀

    IPn pääkirjoitus:
    https://www.is.fi/paakirjoitus/art-2000005536228.html

    PS Erkkolaiset ja yleläiset pitävät Suomen kansaa täysinä idiootteina, toivottavasti ne ovat väärässä.

    • Toivottavasti. Kummallista on että he tunkevat tätä propagandamediaansa kauppojen kassojen eteen jossa sitten etusivun isot isot otsikot kertovat mitä ajavat takaa.
     Aina kun siinä jonossa seisoo voi vain ihmetellä kuinka läpinäkyvää ja onnetonta tuo propaganda on ja ihmetellä jos joku vähäjärkinen lehden vielä ostaa.

 27. Sauli Niinistön vaalisivustolla on urastaan kirjoitettu seuraavaa:

  Niinistön ura on kahdenlainen. Valmistuttuaan juristiksi hän toimi eri lakimiestehtävissä ja kaksitoista vuotta Turun hovioikeudessa hovioikeudenviskaalina. Kiireistä elämää ylläpiti oman lakitoimiston pyörittäminen viranhoidon ohella.
  Poliittisen toiminnan hän aloitti kotikaupungissaan Salossa tultuaan valituksi 1976 valtuustoon ja saman tien kaupunginhallitukseen. Eduskuntaan hänen valittiin 1987 ja hän toimi mm. perustuslakivaliokunnan puheenjohtajana.

  Ilmeisimmin yksityisenä lakimiehenä toimiminen Salossa ei ole ollut erityisen onnekasta, koska Sauli Väinämö Niinistö hakeutui viskaaliksi eli alimman tason lakimiesvirkamieheksi Turun hovioikeuteen leventääkseen leivän saantiaan. Tuolloin oman yksityisen liiketoiminnan ja virkamiesuran yhdistäminen oli vielä sallittua, vaikka olikin moraalisesti erittäin moitittavaa rakenteellisesta esteellisyydestä johtuen. Tietääkö kukaan Sauli Väinämö Niinistön lakimiessaavutuksista? Väite kiertää, että jos halusi hävitä juttunsa, niin kannatti palkata Sauli Väinämö Niinistö, totta tai tarua?

  Edellä kuvatussa Sauli Väinämö Niinistön urakehityksestä on jätetty pois se, että hän on ollut Turun hovioikeudessa hovioikeudenneuvos samaan aikaan kun ollut kansanedustajana eduskunnassa, ja kuten eduskunnan rekisterissä on väittänyt. Rekisterimerkintärikosko edellä kuvatussa urakehityksessä tai muu epärehellisyys? Todellisuudessa Sauli Väinämö Niinistö on ollut ylimääräinen hovioikeudenneuvos. Ylimääräinen hovioikeudenneuvos on määräaikainen virka ja sen oikeudet ja velvollisuudet ovat vähäisemmät kuin vakituisella hovioikeudenneuvoksella. Rekisterimerkintärikosko eduskunnan virallisessa rekisterissä? Kun Sauli Väinämö Niinistö tuohon virkaan nimitettiin, niin hänen olisi pitänyt pyytää eroa kansanedustajan tehtävästään, koska tuomarin virka olisi lain mukaan pitänyt ottaa vastaan ja ryhtyä sitä hoitamaan. Tuossa virassa hän ei lain mukaan voi olla kansanedustajana. Niinistölle kuitenkin myönnettiin heti väärin virkavapautta ja tilalle nimitettiin sijaisena toinen henkilö Turun hovioikeudesta. Miksi tuota henkilöä ei heti nimitetty Niinistön saamaan virkaan?

  Ollessaan siis kansanedustajana ja ylimääräisenä hovioikeudenneuvoksena Niinistö nimitettiin keväällä 1995 oikeusministeriksi. Niinistöstä tuli itsensä esimies ollessaan vielä ylimääräinen hovioikeudenneuvos Turun hovioikeudessa. Tuomioistuimethan kuuluvat oikeusministeriön reviiriin. Oikeusministerin virkaa hän ei olisi saanut ottaa vastaan, koska oli jo entuudestaan valtion virassa tuomarina, josta tehtävästä ei voi erota. Niinistön asemointi loukkaa myös vallanjaon pyhää kolminaisuutta eli tuomioistuinvallan tulee olla erossa toimeenpanovallasta, jota ministerin virka edustaa. Ollessaan ylimääräinen hovioikeudenneuvos, kansanedustaja sekä oikeusministeri hän on ottanut päätöksiin, lainsäädäntöön osaa koskien hovioikeudenneuvoksia. Sauli Väinämö Niinistö on päättänyt siis omasta asiastaan. Törkeää esteellisyyttä ja laista piittaamattomuutta.

 28. Seuraavastakin käy ilmi, millaisia ovat leipään ja sirkushuveihin tyytyvän kansan presidenttiehdokkaat:

  ”Valehtelivatko lähes kaikki presidenttiehdokkaat tentissä maahanmuutosta?”,
  https://www.nykysuomi.com/2018/01/22/valehtelivatko-lahes-kaikki-presidenttiehdokkaat-tentissa-maahanmuutosta/

  Huomaa erityisesti:
  ”Todisteet huomioon ottaen, ei voi olla mahdollista, ettei muunmuassa presidentti Niinistö olisi kuullut varoituksia pakolaisaallon saapumisesta, koska toimenpiteisiin ryhdyttiin ennen syksyn 2015 maahanmuuttoaaltoa.”

  • Jukka Hankamäki:

   ”Lapsiargumentit presidentinvaalien maahanmuuttokeskustelussa

   Katselin viime sunnuntaina MTV3:n presidentinvaalitentin, joka pidettiin Kallion kirkossa. Paikka oli erikoinen politiikan näyttämöksi muistaen, että Jeesus Nasaretilainen kaatoi temppelissä ”rahanvaihtajien pöydät ja kyyhkysenmyyjien jakkarat” – syy, jonka vuoksi hänet sittemmin pidätettiin ja saatettiin tuomittavaksi.

   Yhtä kaikki, juontaja Merja Ylä-Anttila kysyi eräässä kohdassa lähetystä ehdokkailta, eikö Suomeen pitäisi ottaa alaikäisiä turvapaikanhakijoita. Lapsikortin käyttöä pakolaispolitiikan verukkeena siis! Tai ainakin sillä lätkimistä, niin kuin moraaliposeerauksen foorumilla, kirkossa, tietysti sopii.

   On säälittävää, kuinka helposti argumentti hyväksyttiin poliittisen korrektiuden vuoksi. Länsimaat yritetään saattaa tuntemaan syyllisyyttä vieraiden kansakuntien tekemien väestöpoliittisten virheiden vuoksi…”

   Koko artikkeli: http://jukkahankamaki.blogspot.fi/2018/01/lapsiargumentit-presidentinvaalien.html

 29. Sauli Niinistön vaalisivustolla on urastaan kirjoitettu seuraavaa:

  Poliittisen toiminnan hän aloitti kotikaupungissaan Salossa tultuaan valituksi 1976 valtuustoon ja saman tien kaupunginhallitukseen. Eduskuntaan hänen valittiin 1987 ja hän toimi mm. perustuslakivaliokunnan puheenjohtajana.

  Kaikesta päätellen Sauli Väinämö Niinistö valitsi poliittisen uran, kun oikeassa elämässä ei menestystä oikein ollut näköpiirissä.

  Turun yliopiston oikeustieteellisen tiedekunnan päivän seminaarissa  30.3.2007 “Poltiiikka ja juridiikka”  kansanedustaja Sauli Väinämö Niinistö kertoi omassa esitelmässään mm, että ns Kauko Juhantalon tapauksessa hänen käsityksensä  mukaan lahjoman tunnusmerkit eivät täyttyneet. Kauko Juhantaloa oli odotettu myös seminaariin, mutta tappio vaaleissa ilmeisimmin ei rohkaissut häntä esiintymään seminaariin. Sauli Väinämö Niinistö oli kuitenkin varautunut pesemään itsensä puhtaaksi Juhantalon syyttämisasiassa.
   
  Pankinjohtaja Christoffer Wegelius oli ollut perustuslakivaliokunnan kuultavana ja kertoi Sauli Väinämö Niinistön mukaan, että Juhantalo ei olisi voinut pankkia auttaa, joten “koplaaminen” oli mahdotonta. Kun Anneli Jäätteenmäki kysyi Wegeliukselta, että jos Juhantalo olisi voinut pankkia auttaa, niin olisiko “koplaaminen” tullut kysymykseen. Tähän Wegelius vastasi kotvan mietittyään, ettei osaa vastata.
   
  Sauli Väinämö Niinistön arvio siis oli, että lahjonnan tunnusmerkit eivät voineet täyttyä, koska sellainen ei olisi ollut mahdollista.
   
  Sauli Väinämö Niinistö kertoi edelleen, että “kaupungilla” olisi kerrottu eduskunnan apulaisoikeusasiamiehen kertoneen, ettei Juhantaloa tultaisi syyttämään. Koko juttu oli median keitoksia. Eduskunnan oikeusasiamies Jacob Söderman kuitenkin nosti syytteen Juhantaloa vastaan valtakunnanoikeudessa, jossa tuomitseva päätös syntyi äänestyksen tuloksena.
   
  Niinistö oli kuitenkin perustuslakivaliokunnan puheenjohtaja, ja jokin aika sitten esitettiin TV:ssä uusintana videon pätkä, jossa Niinistö julistaa, että perustuslakivaliokunta on yksimielisesti päättänyt, että Juhantalo tulee asettaa syytteeseen. Niinistö kertoi siis palturia Turun yliopiston oikeustieteellisen tiedekunnan päivän seminaarissa  30.3.2007.

  Tapahtuiko harkittu oikeusmurha? Oliko Juhantalo, niin kova vastustaja esimerkiksi Esko Aholle keskustan  sisällä tai Juhantalolla niin vastakkainen käsitys silloisesta lamapolitiikasta, että Juhantalo piti “teloittaa? Tarvittinko tuolloin  “mediakäräjiä” ja näyttävää “ruumista”?

 30. Lähettäjä: Jali Raita
  Päiväys: 24. tammikuuta 2018 klo 9.46.48 UTC+2
  Vastaanottaja: katri.makkonen@tpk.fi
  Aihe: Re: Rouva Jenni Haukion kummit

  Katri Makkonen, tiedotuspäällikkö
  TPK

  En ole saanut vastausta, joten uskon, että Jenni Haukion kummeina ovat puolisonsa Sauli Väinämö Niinistö ja tämän edesmennyt puoliso Marja-Leena Niinistö om Alanko.

  Oheisessa linkissä
  https://www.kirkkojakaupunki.fi/-/kummilla-on-ikivanha-tehtava

  On kirjoitettu seuraavaa:
  Kummien lukumäärä alkoi siinä sivussa paisua, eikä parikymmentä kummia ollut harvinaisuus. Etenkin ylhäisten keskuudessa kummien runsas määrä aiheutti ongelmia avioliittomarkkinoilla. Kummin ja lapsen sekä heidän perheidensä välillä kun vallitsi hengellinen sukulaisuussuhde, joten avioliitto ei ollut mahdollinen.

  Näyttää siis siltä, että avioliitossa Sauli Väinämö Niinistön ja Jenni Haukion kesken olisi ristiriita.

  Ystävällisin terveisin
  Jali Raita, diplomi-insinööri
  Somero

  Jali Raita kirjoitti 22.1.2018 kello 7.07:

  Katri Makkonen, tiedotuspääällikkö,
  TPK

  Netissä esiintyy väite, että rouva Jenni Haukion kummit olisivat hänen nykyinen puolisonsa Sauli Väinämö Niinistö ja tämän edellinen, edesmennyt puoliso Marja-Leena Alanko. Kuinka asian kanssa on? Pitääkö tuo internetissä kiertävä väite paikkansa? Jos väite ei pidä,paikkaansa, niin ketkä henkilöt olisivat silloin rouva Jenni Haukion kummit?

  Jos en saa vastausta, niin uskon , että netissä kiertävä väite on totta.

  Voinette selvittää asiaa suoraan rouva Jenni Haukiolta.

  Ystävällisin terveisin
  Jali Raita, diplomi-insinööri
  Somero

 31. Myös professori (emeritus) Jyrki Virolainen pitää tärkeänä läpinäkyvyyttä sanoessaan:” Minusta ihmisten ja äänestäjien olisi hyvä tietää kaikki mahdollinen presidenttiehdokkaista ja tietenkin myös tasavallan presidentistä. Sen vuoksi vaalikampanjan aikana tulisi selvittää, pitääkö väite kummilapsisuhteesta Saulin ja Jennin välillä paikkansa. Olisi todellinen uutispommi myös maailmalla, jos osoittautuisi, että kummisetä, joka on lähes 70-vuotias isoisä ja tasavallan presidentti, saa lapsen kummityttönsä  kanssa”.

  Eikä Presidentin kanslia liene ainut paikka josta tuo tieto löytyy.

 32. Tuula Haatainen
  Pekka Haavisto
  Laura Huhtasaari
  Merja Kyllönen
  Sauli Niinistö
  Matti Vanhanen
  Paavo Väyrynen
  Nils Torvalds

  Motto: Kummisetä Michael Corleonea ei risonut niinkään se, että maffiaveljet huijasivat häntä, vaan se, että tekivät sen niin tyhmällä tavalla. Tämä loukkasi Kummisetä Michael Corleonen älykkyyttä

  Anekdootti: Kenen joukossa seisot, kenen lippua kannat?

  Vaalit lähtivät liikkeelle oletuksella ns galluppeihin perustuen, ettei toista kierrosta tule, vaan Sauli Niinistö valitaan ylivoimaisella enemmistöllä. Kilpailuun tuli kuitenkin seitsemän muuta ehdokasta. Tuossa kilpailutilanteessa näiden seitsemän on täytynyt tiedostaa, että vastustaja on Sauli Niinistö, jotta ylimalkaan toinen vaalikierros tulisi kysymykseen. Seitsemän tavoitteena on täytynyt olla Sauli Niinistön lyöminen ja toisen kierroksen saaminen, muutenhan vaaleissa ei olisi mitään mieltä vain puhdasta teatteria.

  Jos viimeisessä vaalikeskustelussa YLE:ssä torstaina joku tai jotkut noista seitsemästä ei tosissaan haasta Sauli Niinistöä vaan tyytyvät tappelemaan muiden seitsemästä kesken näitä häirikkönä kampittamaan, niin se voidaan tulkita, että ovat vain pelkkiä bulvaaneja vaalikisassa. Tästä taas voisi olla haittaa myöhemmälle poliittiselle urakehitykselle kuin myös taustavoimilleen puolueelle tms. Kannattaa siis miettiä, kenen joukossasa seisot, kenen lippua kannat.

  Kyllä kansa tietää.

  • Toivotaan että Laura ja Paavo ahdistavat Salen nurkkaan jonne hän oikeastaan on itse itsensä jo ajanut.
   Lauralla on kova suosio päällä ja ihan hyvä niin. Mutta onko vaarana sama kuin Trumpilla … sokeus nähdä mistä nwo-sionismissa on kyse.
   Jos hän kristittynä hyväksyy tuon linkin nwo-ohjelman niin voi voi… syö silloin oman uskontonsakin arvoineen ja ajaa kansan suohon.
   http://jukkadavidsson.fi/2018/01/eliitin-tavoiteohjelma/
   Paavon jalat ovat tukevasti maassa ja realiteettitaju on hyvä. Mies on myös sopivan rohkea ja uskaltaa vetää Niinistön kannalta ikäviä tosiasioita pintaan.
   Lauran kannattaisi olla kaveria Paavon kanssa ja arvostaa hänen tietoaan ja kokemustaan. Ja ennenkaikkea avata silmänsä eu-sionistien diktatuuriselle nwo-hankkeelle jonka yksi tavoite on kristinuskon tuhoaminen.

   • Laura Huhtasaaren olisi hyvä myös tuntea amerikkalaisen John Hopkins yliopiston tutkimus, jossa selvisi että vain 2 %:lla Israelin juutalaisista on seemiläistä verta kun taas suurin osa arabeista (palestiinalaisista) ovat semiittejä.
    Tutkimuksen tekijä tohtori Elhaikin lausuu johtopäätöksenään, että käsitettä antisemitismi ja antisemiitit voidaan käyttää ainoastaan niitä vastaan jotka kääntyvät alkuperäistä palestiinalais-kansaa vastaan. Elhaik sanoo tutkimukseensa nojaten suurimman osan Israelin juutalaisista olevan antisemiittejä.

    Die Studie der „Universität Johns Hopkins“ von Dr. Elhaik präsentiert ein „zwei-schneidiges Schwert“ an Herausforderungen. Indem die Mythologie des „jüdischen Genoms“ — die „rechtliche Grundlage“ für die biblische Begründung zur Beschlag-nahmung von Land in Palästina — als falsch entlarvt wird, greift Elhaik auch die Verwendung des Begriffs „Antisemitismus“ an, der verwendet wird, um diejenigen zu bekämpfen, die Israels Politik ablehnen.
    Da, wie die Studien zeigen, gerade mal nur 2% der Juden in Palästina irgendwelches semitisches Blut haben, kann der Begriff „Antisemit“ nur gegen diejenigen angewandt werden, die sich gegen das palästinensische Volk wenden.
    Dies macht die meisten Juden in Israel zu „Antisemiten“.

    • ” Elhaik sanoo tutkimukseensa nojaten suurimman osan Israelin juutalaisista olevan antisemiittejä. ”

     Lystikästä!
     Voisi kuitenkin olla kova pala hyväksyttäväksi tietyille ”Israelia rakastaville” kristityille piireille niin Suomessa kuin muuallakin.

     • Kaikkea muuta kuin lystikästä on tietysti noiden todellisten antisemiittien kohdistama kansanmurha palestiinalaisiin.

   • Trumpiltakin on jäänyt paljon huomaamatta. 9-11 tornien todelliset syylliset, sekä
    Maleysin koneen alas-ampuminen Barak Obaman hallituksen aikana ? Pressalla on tietenkin muitakin kiireellisimpiä ”muurien rakentamisia” Mexikon rajalle. Trump sulki ”Washingtonin ovet”, kunnes saa vasemmiston polvilleen, mikä ei kuitenkaan näytä kovin varmalta. Vasemmisto alkaa riehumaan vuoden alusta, sitten palataan asiaan.
    UUdelle alkavalle vuodelle uutta puhtia saada asiat parempaan kuntoon.

 33. Siitä mitä nuo asiat ja sisällöt ovat ei minusta kannata täällä keskustella. Muutoinhan media ei viitsi tehdä lainkaan aivotyötä.
  Palaisin vielä edelliseen kommenttini eli ettei presidentin kanslia taida olla ainut paikka jossa kyllä tiedetään, onko presidenttiehdokas Sauli Niinistöstä kerrottu kummisetäväite totta (vrt. Nykysuomien kommentti.” Nykysuomi tiedusteli tasavallan presidentin kansliasta, onko kummiväitteellä mitään perää. Viestintäasiantuntija Hanna Öunap kumoaa huhut toteamalla lyhyesti:”Kyseessä on loukkaamistarkoituksessa levitetty törkeä valhe.” Johonkin asiakirjaan viestintäasiantuntijan lausunto perustuu, mutta onko hänen ” tulkintansa ” totta.
  Jos Niinistö todellakin on Jenni Haukion kummisetä, niin siinä tapauksessa sen pienen seurakunnan pappi, joka vihki parin on kai rikkona kirkkolain pykälää, joka kieltää kummilapsen ja kummin välisen seksuaalisen suhteen.

  • Niinpä niin … jos kysyt virallisista piireistä totuutta esim. 9-11 tai holokasti asiassa niin sieltäkin vastataan että asiantuntijoiden virallisen teorian kumoava väite on törkeä valhe.
   Yleensä salattu totuus loukkaa valtaa pitävää tahoa. Eikä sitä muuten estettäisi pääsemästä päivänvaloon.
   Näyttää että tämäkin asia halutaan pitää salaisena ja vastaukset ovat juuri tuollaisia kun jotain kysytään.

 34. Koska holokasti-myytti näyttelee suurta roolia Euroopan politiikassa kun sionistit hyödyntävät sitä yhä vieläkin varsin tehokkaasti ja röyhkeästi ja ovat sillä onnistuneet syyllistämään Saksan kansan ja saaneet yliotteen EU:sta niin paikallaan perehtyä siihen tarkemmin.
  … because the Holocaust is not merely a religious dogma intended to weld the Jewish community together in much the same way that the old-time Judaic religion once did, but it is also a fabulous cash cow which has placed billions upon billions of guilt-money into the hands of both the Jewish Establishment and individual Jews. (”There’s no business like Shoah [Holocaust] business” is a common saying among the Jewish set.)
  The “Six Million” Myth — Zion’s Big Lie
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=24369
  History & Scriptural Origin of the Six Million Number
  [Quote 1] Jewish prophecies in the Torah require that 6 million Jews must ”vanish” before the state of Israel can be formed. ”You shall return minus 6 million.”
  That’s why Tom Segev, an Israeli historian, declared that the ”6 million” is an attempt to transform the Holocaust story into state religion. Those six million, according to prophecy, had to disappear in ”burning ovens”, which the judicial version of the Holocaust now authenticates.
  As a matter of fact, Robert B. Goldmann writes: ”. . . without the Holocaust, there would be no Jewish State.” A simple consequence: Given six million Jews gassed at Auschwitz who ended up in the ”burning ovens” (the Greek word holocaust means burned offerings), therefore, the prophecies have now been ”fulfilled” and Israel can become a ”legitimate state”. –Unknown
  http://www.thebirdman.org/Index/Jews/Jews-History&ScripturalOriginOfThe6MillionNumber.html
  Many commentators have noted that antisemitism does not exist in a vacuum, but instead is a result of the behavior of Jews themselves. This is reinforced by the fact that, at one time or another, Jews have been expelled from virtually every western city, country, state and principality.
  This, then, suggests strongly — without consideration of any other historical facts — that Jews themselves were responsible for the Holocaust. This theme has been elaborated upon by Canadian Jewish Professor Henry Makow, who has argued that the Zionists — that great cheerleading squad for the promotion of Israel — were themselves responsible for the Holocaust. Makow’s article is HERE (to make the type visible, do an Edit/Select All in Internet Explorer).

   • Eivätpä tuohon kiinnitä huomiota meilläkään ainakaan vallankahvassa olevat ilmastohuijaus-profeetat.
    Huijaus on siinä että tuo ilmastonmuutos on melkein kokonaan auringon aktiviteetin muutoksista johtuvaa eikä ilman hiilidioksidipitoisuuden muutoksesta aiheutuvaa kuten nuo ilmastohuijarit ja heidän hyödylliset idioottinsa väittävät – tosin tiedossa ei ole mikä on tiettyjen suurvaltojen harjoittaman ilmastomuokkauksen osuus muutoksesta.

  • Yleewatch-blogisti kommentoi torstaina 25.1.2018 holokaustiasiaa:

   ”Holokaustiin liittyvät teemat ovat taas tapetilla kun YK:n propagoimaa Vainojen uhrien muistopäivää vietetään tammikuun 27. päivä. Käytännössä muistelun kohteena olevat todelliset ja kuvittelut uhrit ovat pelkästään juutalaisia. Yle uutiset on ollut tässä jo ajoissa liikkeellä, sillä esimerkisi viimeksi eilen se kertoi, että Suomalaisten SS-miesten väitetyt sotarikokset selvitetään.

   Yle Watch käsitteli aihetta ensimmäisen kerran 17. tammikuuta, kun se kertoi, että Simon Wiesenthal -keskuksen Jerusalemin toimiston johtaja Efraim Zuroff on vaatinut presidentti Sauli Niinistöä teettämään suomalaisten SS-vapaaehtoisten toimista ”virallisen selvityksen” (ilmeisesti lukuisat tutkimukset eivät Zuroffin vaatimusta täytä, koska niistä ei löydy toivottuja ”syyllisiä”). Syynä Wiesenthal -keskuksen ”pyyntöön” on tendenssitutkija André Swanströmin esittämät henkilökohtaiset oletukset, joilla hän haluaa tehdä historiapolitiikkaa monikulttuuriagendan puolesta.

   Asiaa koskeva uusin uutinen tulee kertoneeksi, että juristitaustainen (sic) Sauli Niinistö on näemmä hyväksynyt juutalaisten vaatimuksen. Jews say jump! ja heti on vieraille valloille kuuliainen päämiehemme valmis hyppäämään kaivoon. Se mikä pitäisi ensisijaisesti selvittää, on miksi nimenomaan tällainen selvitys halutaan tehdä ja vielä ulkomaalaisten vaatimuksesta.

   Selvitettävää tässä maassa ja koko maailmassa kyllä riittäisi, mutta ne selvitykset koskevat jotain aivan muuta kuin jatkuvasti esillä olevaa virallista mutta rajoittunutta kuvaa holokaustista. Ensinnäkin koko holokausti ns. kaasukammioineen pitäisi perata alusta asti uudestaan, ilman, että tutkimusta rajoitetaan ja jopa kriminalisoidaan sen vuoksi, jos se ei vahvista liittoutuneiden ja Hollywoodin virallista kaanonia.

   Selvitettävien asioiden listan käripäässä on juutalaiset etujärjestöjen epämääräinen ja epälojaali toiminta koko läntisessä maailmassa. Globaalien mediatalojen ja viihdejättien omistajien etno-uskonnollinen tausta olisi myös hyvä tuoda kaikkien ihmisten tietoon. Niin ikään syytä olisi selvittää virallisesti juutalaisten osuus bolshevikkikaappauksessa, kommunismin juurruttamisesta Venäjälle ja heidän kollektiivinen vastuunsa Holodomorissa, Ukrainan kansanmurhassa. Pahitteeksi ei olisi myöskään ruotia perinpohjaisesti länsiliittoutuneiden sotarikoksia, joihin kuuluu mm. miljoonan saksalaisvangin murhaaminen. Selvittää pitäisi myös neuvostokommunistien johtamien gulag-orjatyöleirien uhrien määrät ja murhien toteuttajat.”

   http://ylewatch.blogspot.fi/2018/01/torstai-on-toivoa-taynna.html

 35. Jukka Hankamäeltä osuvaa tekstiä muutamista presidenttiehdokkaista ja EU:sta

  ”Paras presidentti ja EU:n tulevaisuus

  Paras presidentti olisi sellainen, jolla olisi Paavo Väyrysen aivot, Laura Huhtasaaren ikä ja Sauli Niinistön kannatus. Väyrysestä voitaisiin mukaan kelpuuttaa myös hänen tahdonvoimansa ja pyyteetön halunsa tehdä hyvää, Huhtasaarelta hänen sukupuolensa, joka edustaa tasa-arvoa, ja Niinistöltä hänen kykynsä kiipeillä. En nyt muistele Kekkosta palmussa vaan Niinistöä itseään Khao Lakin eräässä sähköpylväässä.

  Kyky välttää housunlahkeiden kastumista on tärkeää tulevaisuudessa, mikäli Suomi halutaan ohjata pois EU:sta ja euroalueesta kuivin jaloin. EU on asettanut Coltin omalle ohimolleen vaatimalla kaikilta jäsenmailta federalismin hyväksymistä. Koska hallitua perääntymistä rahaunionista, Schengenin sopimuksesta ja muista virheistä ei pidetä vaihtoehtona, on liittovaltiollistamisen vaihtoehdoksi jäänyt vain ero.

  EU-eliitin pyrkimys hylätä Dublin-asetus ja tapa haastaa rajansa sulkevat maat oikeuteen on ylittänyt itsenäisyyttä arvostavien kansakuntien sietokyvyn. Merkkejä EU:n hajoamisesta antavat brexit, Itävallan ja Hollannin viimeisimmät vaalitulokset, Marine Le Penin pääsy lähes tavoitteeseensa, Mark Rutten vastalauseet federalismille ja hänen sopimuksensa Geert Wildersin kanssa, Visegrád-maiden (Puola, Tsekki, Slovakia ja Unkari) hangoittelu EU:n maahanmuuttopolitiikkaa vastaan, Viktor Orbánin EU:lle lähettämät raja-aidan rakentamislaskut ja Tanskan kansanäänestys, jolla torjuttiin EU-politiikan syventäminen.

  Kun valta alkaa horjua, se kiristää otettaan. EU-eliitti on vastannut syytteillä ja sensuurilla, jonka mukaisesti Internet-toimijat alistettiin kuohimaan nettilangoilta kaikki sellainen, mikä herättää vihaa vastaanottajissa. Eli totta ei saa puhua, mikäli sanoma ei miellytä ja vaikka vihan ilmaisut tulevat vastaanottajien päästä…”,

  Koko artikkeli: http://jukkahankamaki.blogspot.fi/2018/01/paras-presidentti-ja-eun-tulevaisuus.html

 36. Uusi-Suomen lukijakommentoijat eivät presidentin vaalien 2.kierrosta todennäköisenä vaikka ainakin Ylen järjestämän yleisöäänestyksen (jokaiselle suomalaiselle tv katsojalle vapaa äänestys.) mukaan , Sauli Niinistön kannatus enää 27,5 %

  Eilen 25.1.2018 Ylen järjestämän suuren vaalikeskustelun yleisöäänestyksen tulos kertoo todellisesta ehdokkaiden kannatuksesta. Sen mukaan Sauli Niinistö sai vain 27,5 % annetuista äänistä. Laura huhtasaari oli toiseksi suosituin 16,4 prosentin äänisaalilla. Tämä tulos on kaukana siitä YLE’n ylen masinoimasta gallup hypetyksestä Niinistön hyväksi.
  https://keskustelu.suomi24.fi/t/15160311/sauli-niiniston-kannatus-enaa-275-
  Eikä sanomalehti Karjalinenkaan kehtaa valehdella ihan päin naamaa Asiantuntijat: Erityisesti Huhtasaaren ja Väyrysen vaalikannatus voi olla gallupeja kovempi

  Aivan erinomaista olisi myös jos Paavo Väyrysen lupaus lahjoittaa Horstin toiminnan jatkamiseen 50 000 saisi ihmiset joita Hursti on auttanut,l joukolla äänestämään Paavo Väyrystä.

  Toinen syyttää vaalivauva-asetta populismiksi ja vaalivauvalaiset näkevät taas työttömien ja varattomien ruoka-apuun rahallisen lahjoituksen lupaamista populismina.

  Jonkinasteista vilppiä ennakkoäänestyksessä on kai harjoitettu, koska oikeusasiamiehelle oli valitettu.

  • Uuden Suomen kommentoijissa on joukko uskomattoman vastenmielisiä ja idioottimaisia tyyppejä, lieneekö osa EU/NWO-lakeijoiden maksamia trolleja. Itse en ole sinne yhtään kommenttia kirjoittanut, mutta olen todennut asian lukiessani sieltä satunnaisesti muiden linkittämiä artikkeleita.

   • Olen samoilla linjoilla Uuden Suomen suhteen ja kyllä ne taitavat olla 1 prosentin luokkaa joiden kirjoituksia kannattaa käydä lukemassa. Miten jonkun kantti kestää moista manipulointia ja typeryyttä.
    Ylen suulla ei olisi uskallettu sanoa ,ihan selvästi Niinistön vaalikampanjointia, joten se kuullaan ruotsalaisen Bonnierin suulla:”
    ”Demokratialla on hintansa – jos presidentinvaaleissa ei käydä toista kierrosta, säästää Suomi miljoonia ”

    Tuleekohan lisäksi vielä Merkelin tai jonkun NWO-hallitsijan neuvo suomalaisille ketä pitää äänestää.

    Mediat taitavatkin olla aika väsähtäneitä kun turvautuvat noin läpinäkyviin manipulaatioihin.

 37. Sauli Niinistö:
  tolkuton maahanmuuttopolitiikka jatkukoon
  ”On aivan selvää, että Sauli Niinistö kannattaa nykyisen tolkuttoman maahanmuuttopolitiikan jatkamista. Hänellä ei ole tarvittavaa tahtoa ja neuvokkuutta asian ratkaisemiseksi.
  Presidentin puheesta uutisoi Uusi Suomi syksyllä: ”Presidentti Niinistö sanoo sen suoraan: Maahantulo ei ole päättymässä” ”
  Nyt olisi tärkeää että kansa ottaisi nämä puheet vakavana varoituksena siitä mihin meitä ollaan viemässä. Ruotsista näemme minkä edessä olemme jos Niinistöä ei vaihdeta tai eroteta.
  http://beta.oikeamedia.com/o1-53700

 38. Nils Torvalds = globalisti-illuminaattorien äänitorvi (tai pelkkä torvi) 😀

  Useammassa presidenttitentissä Torvalds propagoi globalisti-illujen näkemyksiä Venäjästä ja sen taloudesta.
  Torvalds yritti esiintyä jonkinlaisena ”Venäjä-asiantuntijana”, kertoi natkailleensa ympäri laajaa Venäjänmaata, mutta ei kertonut millä vuosikymmenellä 😀
  Valistunut arvaukseni on, että nämä matkat lienevät tapahtuneet 70-luvulla Torvaldsin oleskellessa Moskovassa NKP:n puoluekoulussa.
  Kyse ei siis ole relevantista näkemyksestä Venäjän taloudesta, vaan menneisyyden muisteloista. 😀

  Mitenkäs tämä liitty illu-pilluihin? No minäpä kerron.
  Joe Biden kävi pitämässä puheen yhdessä illu-pillujen päämajassa, Council on Foreign Relationsissa. Missä hän muunmuassa haasteli samoja tarinoita, jotka olimme jo kuulleet presidenttiehdokas Torvaldsilta. Mm. tällaista:

  ”“Look at the state of Russia now. They’re in enormous decline. They’re—by any definition, these guys are on a toboggan run,” he smirked. “They have a second-rate military power. They have significant advantages geographically, where they’re engaged. They have a nuclear arsenal that is—can blow up the whole world. But in terms of their efficacy, their capacity is de minimis compared to ours. They’re in a situation where they’re an oil-based economy.

  “Their life expectancy is changing. They’re expected to be a 20 percent smaller population by 2050,” he added.”

  Löytyy tuolta: https://www.rt.com/op-edge/417118-biden-russia-enormous-decline/

  Lisää Bidenin Council on Foreign Relations horinoita löydätte youtubesta.

  Juttu, missä selitetään miten Venäjän talous on muuttunut Putinin valtakaudella:

  ”Russian economy under Putin: Quality of life tripled, foreign debt fell 75%

  Vladimir Putin was first elected as Russian President in 2000. Here’s how the Russian economy has transformed in the intervening years by numbers.
  Quality of life
  Before Putin’s election, Russia had a $9,889 GDP per capita by Purchasing Power Parity (PPP). The figure had almost tripled by 2017, and has now reached $27,900. Russia has the highest GDP per capita among its fellow BRICS countries, with the next-highest, China, having just $16,624. The PPP takes into account the relative cost of living and the inflation rates of countries in order to compare living standards in different nations.

  The average nominal monthly wage has grown almost 11-fold from $61 to $652. Unemployment has contracted from 13 percent to 5.2 percent. Pensions have grown over 1,000 percent in the same period from $20 to $221.

  Economy performance
  Russia is the sixth-largest economy in the world by PPP, with a $4-trillion GDP. PwC has predicted that, by 2050, the country will become the largest economy in Europe by this measure, leaving behind Germany and the United Kingdom.

  Back in 1999, the Russian economy by PPP was worth only $620 billion. So, in the last 18 years, Russian economic output in these terms has increased by 600 percent.

  Inflation rates have decreased from 36.5 percent to 2.5 percent by the end of 2017. The total value of assets of the Russian banking system has risen 24-fold to $1.43 trillion. Capitalization of the Russian Stock Market has grown more than 15-fold to $621 billion.

  Public debt & foreign reserves
  When Putin was elected in 2000, Russia had just $12 billion in reserves, accompanied by a public debt, which was almost equal to the country’s economic output at 92.1 percent.

  Things have changed markedly in 18 years, as Russia’s public debt has now shrunk to 17.4 percent of GDP and reserves have increased to $356 billion. Low debt and growing reserves helped the country to live through the economic crisis of 2008 and the recession of 2014-2016, caused by a fall in oil prices and Western sanctions.

  Russian gold reserves have increased by more than 500 percent since 2000. The Central Bank of Russia (CBR) added 9.3 tons of gold to its reserves in December, bringing the total yearly holdings to a record 1,838.211 tons – worth over $76 billion in monetary terms.

  The World Gold Council shows that Russia is the largest buyer of gold and is the world’s third-biggest producer, with the Central Bank purchasing from domestic miners through commercial banks.

  Agriculture
  While the Russian economy remains dominated by oil and gas revenues, its agriculture sector has boomed in recent years. Russian farmers produced their largest ever crop in the 2017 agricultural year, breaking the 40-year-old Soviet record, and harvesting more than 130 million tons.

  In 2016, Russia became the world’s leader in wheat exports. Since the early 2000s, the Russian share of the world wheat market has quadrupled, from four to 16 percent.

  Although agriculture still remains far behind the energy sector, it surpassed arms sales and became the country’s second-largest export.

  Russia started exporting grain in 2002, selling a little over seven million tons. In 2017, Russia wanted to sell 45 million tons – an increase of more than 600 percent.

  Löytyy tuolta: https://www.rt.com/business/417135-putin-presidency-economic-growth-russia/

  Johtopäätös: Venäjän talous on tasaisessa kasvussa, maataloustuotteiden vienti on ylittänyt jo aseviennin ja on öljyn jälkeen toisella sijalla vientituotteena.

  PS Kyse on GMO-vapaista maataloustuotteista. 😀

  Näyttää siltä, että ”läntisen arvoyhteisön” illupillupellet ovat paskat housuissa, pelkääjät ovat vaarallisia ja arvaamattomia, se voi tietää sotaa.

  • Ihme olisi jos sotaa ei tule.
   Toisaalta voi kuvitella että tyhmempikin tajuaa ettei se sota ole heidän voitettavissa. Ehkä siksi voivat myös tajuta että se olisi lopullinen niitti heille ja jouduttaisi vain heidän omaa tuhoa?

   • Saksan julkiset kanavat näyttävät juuri manipulaatiota tihkuvia 2017 valmistuneita amerikkalaisia sotapropagandaelokuvia ( Putin vs. USA 1ja 2 osa.
    Saksalais-ranskalainen erittäin arvostettu kulttuurikanava ARTE menettikin tähänastisen arvostuksensa esittämällä 24.1.2018 saksalaisen Vilsmaierin dokumenttielokuvan Stalingrad. Vilsmaierin elokuva esittää olevansa sodanvastainen, mutta paljastuukin pahimmanlaatuiseksi historiallisten tosiseikkojen väärentämiseksi. Elokuva esittää toisessa maailmansodassa Wolgan rannalla olleita saksalaissotilaita uhreina , vaikka yleisessä tiedossa on että saksalaissotilaat olivat Hitlerin öljyryöstöretkellä Bakussa.
    http://www.spiegel.de/spiegel/print/d-13855344.html
    Nyt Sipilä on valjastanut sisällissodan niin Matti Vanhasen vaalipropagandaksi kuin myös oman uransa pöngittämiseksi. Jos vedotaan sisällissotaan kansallisen yhteyden nimissä, niin tämänhetkisen presidentin ja muun valtionjohdon Venäjä vastaisuus,Nato tai EU-joukot isäntämaasopimuksineen ja EU-liittovaltiopyrkimyksineen eivät ole yhteneväisiä kansamme yhtenäisyyden kannalta. Kuten muuallakin näyttää olevan, valheet sen kun pahenevat.
    Silti strategia” mitä suurempi valhe sen paremmin se uskotaan” ei näin Internet-aikana enää pädekään.

  • Maataloudesta puuheenollen uudessa uljaassa Ukrainassa globalistien agri-hirviö Monsanto myrkyttää maaperää täydellä voimalla https://www.globalresearch.ca/ukraine-agreed-to-a-monsanto-land-grab-to-get-a-17-billion-loan-from-the-international-monetary-fund-imf/5424058. Tekee pahaa kun tietää että Ukrainassa sijaitsevat Euroopan parhaat maanviljelysmaat. Taloudellisen edistyksen lisäksi Venäjä on henkisesti terveempi kuin kovaa vauhtia rappeutuva länsi, joka siten on helppo maaperä islamisoitumiselle.

   • Henry Kissingerin väitetään sanoneen seuraavaa:

    ”WHO CONTROLS THE FOOD SUPPLY CONTROLS THE PEOPLE[; who controls the energy can control whole continents; who controls money can control the world].”

    Olipa tuo Kissingerin sanoma tai jonkun muun keksimä, niin pelkkä talonpoikaisjärkikin sanoo, että siinä on varmasti vinha perä.

    F.William Engdahl on kirjoittanut tavanomaisesta geenimanipulaatio-kritiikistä poikkeavan kirjan:

    “Seeds of Destruction: The Hidden Agenda of Genetic Manipulation” by F. William Engdahl is a skillfully researched book that focuses on how a small socio-political American elite seeks to establish control over the very basis of human survival: the provision of our daily bread.

    This is no ordinary book about the perils of GMO. Engdahl takes the reader inside the corridors of power, into the backrooms of the science labs, behind closed doors in the corporate boardrooms. The author cogently reveals a diabolical world of profit-driven political intrigue, government corruption and coercion, where genetic manipulation and the patenting of life forms are used to gain worldwide control over food production. If the book often reads as a crime story, that should come as no surprise. For that is what it is.

    Engdahl’s carefully argued critique goes far beyond the familiar controversies surrounding the practice of genetic modification as a scientific technique. The book is an eye-opener, a must-read for all those committed to the causes of social justice and world peace.

    What follows is the Preface to “Seeds of Destruction: The Hidden Agenda of Genetic Manipulation” by F. William Engdahl (available through Global Research):…”,

    Koko artikkeli: https://www.globalresearch.ca/seeds-of-destruction-the-diabolical-world-of-genetic-manipulation/25303

    Tuossa Engdahlin kirjassa Monsanto ja Rockefeller ovat keskeisiä pelureita.

  • Mikä on Demla?

   ”Kirjainyhdistelmä Demla (ent. Suomen Demokraattiset Lakimiehet) on monille etäisesti tuttu. Se symboloi Suomen oikeuslaitoksen poliittista korruptiota. Demla on kommunistien vuonna 1954 perustama vasemmistolainen lakimiesyhdistys, joka Neuvostoliiton aikana piti tiiviisti yhteyttä idän ”edistyksellisiin” (so. kommunisteihin). Sen tavoitteena on ohjailla suomalaista oikeusjärjestelmää ja lainsäädäntöä oman poliittisen arvopohjansa mukaisesti. Sillä on kautta historiansa ollut huomattavasti valtaa maassamme, ja monet Demlan jäsenistä ovat kuuluneet presidenttiä (Halonen) ja pääministeriä (Jäätteenmäki) myöten korkeimpaan valtiojohtoomme. Juuri järjestön vaikutusvalta tekee siitä vaarallisen; demlalaiset ovat perinteisesti olleet avainasemassa esimerkiksi Suomen maahanmuuttopolitiikasta päätettäessä.

   Vasemmiston taktiikoille uskollisena Demla on julkilausumissaan piilottanut todelliset tavoitteensa ympäripyöreän ihmisoikeushötön taakse. Kommunismin edistäminen on sittemmin vaihtunut monikulttuurin kannattamiseen ja muun muassa aseiden omistusoikeuden vastustamiseen. 2000-luvulla demlalaisten toiminta on herättänyt suomalaisissa närkästystä etenkin siksi, että yhdistyksen jäsenet ovat pyrkineet aktiivisesti rajoittamaan suomalaisten sananvapautta oikeusteitse.

   Ruben Stiller totesi taannoin Yle Puheen keskusteluohjelmassa, että Suomeen tarvittaisiin lakimiesryhmä, joka ottaisi asiakseen ”rasistien” (eli monikulttuurisuutta vastustavien) jatkuvan ahdistelun. Demla on juuri se ryhmä.”

   http://magneettimedia.com/mika-on-demla/

 39. Norja ei kuulu EU-diktatuuriin ja niin ollen eivät EU-diktatuurin ostamat maanpetturit ole vallankahvassa:

  ”Norjan hallitus: jos Ruotsin turvapaikkajärjestelmä kaatuu, me luovumme Geneven yleissopimuksesta
  Norja on valmis luopumaan Geneven yleissopimuksesta, jos Ruotsi kaatuu.
  Rajat suljetaan voimakeinoin ja ruotsalaiset pakolaiset hylätään ilman turvapaikkahakemusta. ”Olemme valmiita pahimpaan”…”

  http://www.finnleaks.net/norjan-hallitus-jos-ruotsin-turvapaikkajarjestelma-kaatuu-luovumme-geneven-yleissopimuksesta/

 40. Selviääkö ja selvittääkö poliisi edes kuka on tekijä?

  Kovasti ottaa Suomen establismenttia päähän kun Niinistö ei ole kovinkaan suosittu. Iltalehden toimittaja kyllä lupaa yhä Niinistölle ennakkoäänistä yli 50 %.ia. ja kertoo toimittajien olevan väsyneitä. Jatkuva paskanpuhuminen todellakin vie voimat. Toinen valheelta haiseva on Haaviston suosio.

  Mitenkähän vilppi selvitetään jos niin kävisi että se on eliitin ainut ratkaisu. Itävallassa oli ainakin ennakkoääniä annettu yli 100 %.ia ja muitakin keinoja oli käytetty, joten vaalit jouduttiin uusimaan.

  Siinä sitä vasta kalliit vaalit tulevatkin jos nyt joudutaan ensin ensimmäinen kierros uusimaan !

 41. Toteutunutta vaalitulosta saattoi odottaa – suuri propagandabudjetti ja valheellinen valtamedia S.Niinistön takana. Aivopesty, leipään ja sirkushuveihin tyytyvä kansan enemmistö oppii vasta kun Siperia opettaa – jos oppii sittenkään.

  Tuo sanottuna olettaen, että vilppiä olisi onnistuttu tekemään vain vähäisessä määrin. Suurenkaan vilpin mahdollisuutta en pidä mitenkään epätodennäköisenä huomioonottaen psykopaattisten, ylikansallisia takapirujaan kumartavien maanpetturi-vallanpitäjiemme täydellisen selkärangattomuuden, josta on vahvaa näyttöä ainakin viimeisten 30 vuoden ajalta.

  • Matti Vanhasen väitetään sanoneen jossain tilanteessa, että kansalle on annettava sellainen käsitys, että äänestämällä EI voi vaikuttaa asihoihin!
   Eipä nyt Vanhaselle osoitetun äänimäärän perusteella kovin monet näyttäneet uskovan, että asioihin voisi vaikuttaa ainakaan Vanhasta äänestämällä!

 42. Minusta on tuntunut jo vuosia, että äänestäminen on yksi ”vitun maku”!
  Mikään ei muutu, agendaa seurataan aina riippumatta hallituksen ja eduskunnan muodosta ja samaan suuntaan kumarretaan aina!

  • ”The EU has BRIBED 28 Prime Ministers with £10 million per treaty to sign away their nations and their freedom. Ordinary Ministers get less. Its much cheaper than building weapons and going to war, as Adolf Hitler did.”
   https://eutruth.org.uk/

   ”The EU is corrupt and cannot account for 95% of its expenditure (yes, ninety five % lost)
   The EU has over 200,000 offshore bank accounts from which it pays BRIBES.”
   http://www.eutruth.org.uk/50reasonseu.html

  • Diabolik, niistä Tieto Oyj:n omistajista on myös osoitteessa https://www.tieto.com/investors/shareholders/shareholders-finland alhaalla olevassa linkissä, jota itse en saanut auki
   Download 100 biggest owners into excel (includes also nominee registered shares)

   Vaalivilppikeskustelua käytiin myös 2015 ainakin Kauppalehden lukijoiden kesken. Sielläkin tuotiin esiin Goldman Sachs,jolla oli tuolloin kai 5%.ia Tieto Oyj:stä. Suomen valtiolla oli tai on yhä suurempi siivu. Keskustelussa mainittiiin myös Ylen dokumentti YLE Ulkolinja: Pankki maailman valtiaana?
   Minusta jo tuolloin esitetty fakta: ” Vaalitietojärjestelmässä ei ole minkäänlaista varmaa tapaa tarkistaa, että menikö äänestäjän ääni sille kenelle hän sen tarkoitti, vaikka tämänlaisen järjestelmän luominen olisi hyvin helppoa ja ei vaatisi suuria investointeja, on keskeisintä.

   Laskentajärjestelmähän on suorastaan ”raakile” tai ansa,, omalla vastuulla periaatteella.

   Valtion omistajuus Tieto Oyj.sta olisi hyvä tietää . Mitä sitten YLE tekee Tieto Oyj:n listoissa , onko mahdollista, että Tieto Oyj omistaa osuuksia Yleisradio Oy:sta(Yle),

   Toukokuussa 2000 Tieto Enator alkoi ostamaan osuuksia tai osaosuuksia lista yhtiöistä,jonka joukossa on
   Jan 2003 YLE Broadcasting Company

   Im Mai 2000 begann TietoEnator damit, Unternehmen in den Bereichen Banken, Versicherungen, Finanzwesen, Energiewirtschaft, Telekom und Medien zu kaufen.
   Ylehän on siis suomalainen julkisen palvelun mediayhtiö, jonka pääomistaja on Suomen valtio. Ketkä muut ovat YLE:n omistajat.

   Tähän vielä sivuhuomautuksena, voidaanko vahvistetun presidentinvaalituloksesta kannella oikeuskanslerille ?

   • Voidaanko kannella?
    Jos tietyn eliitin juonilla ja vilpin mahdollistavilla laitteilla on saavutettu väärä tulos niin aika outoa jos ei voitaisi kannella.
    Tämähän mahdollistaisi rikollisen toiminnan. Keksitään vaan laitteita jotka antavat omistajiensa haluamia vääriä tuloksia ja eletään niiden mukaan.
    Kammottava ajatus.

   • Juu latasin tuon listan, mutta siellä ei ole kuin alle puolet(reilut 20milj. osaketta) kaikista hallintarekisteröidyistä osake omistuksista joita on yli 45 milj.

    Valtion firma Solidium Oy omistaa n. 10%.

 43. Mitenkähän meidän kulta? Missä ja miksi?
  Ei nyt liity ihan suoraan tähän vaaliin mutta aika läheltä taitaa liipata.
  Hitlerin sotatoimet rahoitettiin kullalla, joka oli ryöstetty valloitettujen maiden keskuspankeilta ja juutalaisilta.
  Tätä ei olisi voitu tehdä ilman keskuspankkien keskuspankin (BIS- Basel) yhteistyötä , joka siirsi kullan natseille.
  Liittoutuneet istuivat natsien kanssa pankin hallituksessa – lisätodiste, että WW2 oli täydellinen petos, jonka pIlluminaatin keskuspankit tekivät ihmiskunnalle.
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=165021
  http://www.telegraph.co.uk/finance/bank-of-england/10213988/Never-mind-the-Czech-gold-the-Nazis-stole….html
  http://www.telegraph.co.uk/finance/bank-of-england/10212234/Bank-of-England-helped-the-Nazis-to-sell-plundered-gold.html
  Ja hyvinhän tuo ’holokastikin’ sitten on poikinut:
  http://www.ihr.org/jhr/v08/v08p243_Weber.html
  Joku mafia kulissien takana näyttäisi hääräävän ja ettei vain hääräisi meilläkin? kun nämä vaalitkin… jne.

 44. Jos ymmärsin oikein ,kantelu oikeuskanslerille ei tarkoita että viranomaisen vahvistamaa päätöstä muutettaisiin. Silti kantelusta on ehkä kuitenkin hyötyä.
  Mielestäni Oikeuskanslerille pitäisi saada 1000 tai mieluiten vielä enemmän kantelua jotta asia saa julkisuutta. Kantelujen tai sitten vain yhden kantelun käsittely, jos useampia ei voida yhdistää pitäisi pyytää käsittelemään kiireellisesti, koska jo pian eduskuntavaaleissa tuo joko laiton tai oikeuskanslerin lailliseksi hyväksymä vaalitulosten laskentaohjelma olisi jälleen käytössä. Pitäähän siihen voida saada Suomen ylimmän lainvalvojan kanta.

  Olisikohan jonkinlainen kansalaisaloitekin mahdollinen jotta mahdollisemman moni saa äänensä kuuluville.

  Näissä presidentinvaaleissa Mediatalo Yleisradio Oy eli Yle äänesti nyt meidän äänioikeutettujen puolesta.. IT-alalla Euroopan suurimpiin kuuluvan Tieto Oyj:jn (entinen Tieto Enator) kehittelemä tietokoneohjelma joka ei salli ääntenlaskenta prosessin seurantaa tai tarkistuksia, on ristiriidassa perustuslain 14 §:n kanssa.
  Jokaisella äänioikeutetulla on yhtäläinen äänioikeus ei toteudu., sillä toisia presidenttiehdokkaita äänestäneiden ääniä on ollut mahdollista laskentaohjelmalla siirtää ehdokas Niinistölle .Perustuslain mukaan julkisen vallan käytön tulee perustua lakiin ja kaikessa julkisessa toiminnassa on noudatettava tarkoin lakia.

  Mitä muuta voidaan tehdä, olisiko kenelläkään ehdotuksia?

 45. Ääntenlaskenta presidentin vaaleissa ei ole mitään muuta kuin yksinkertaista yhteenlaskua. Tietääkseni äänet lasketaan jokaisessa äänestyspaikassa erikseen. Luulisi että niitten ynnäämisen voisi tehdä kuka tahansa alakoulun käynyt eikä niitä ole ääretöntä määrää. Mihin siihen tarvitaan ohjelmistot oikein Amerikasta asti? Pitäisi vaatia manuaalinen äänten uudelleen laskenta esim. kansalaisaloitteella.

  • Juuri näin. Idioottivarma systeemi joka ei mahdollista huijausta.
   Kansalaisaloite vain käyntiin. Ja pian.
   Nyt pitäisi jokaisen täyspäisen kansalaisen vihastua ja kovasti.

 46. Aivan , äänten laskennasta on selvitty aiemminkin manuaalisella laskennalla kun on näinkin pienestä populaation kyse.
  Lukemani perusteella Tieto Oyj on kyllä tuon laskentaohjelman kehittäjä ja tekijä. Goldman Sachsilla on ollut ja kai on yhä vain n.5%:in omistuksella mukana. GS on myös osakkaana monessa muussa eurooppalaisessa ohjelmointiyrityksessä..
  (Luulenpa että Tieto Oyj olisi jo Nokian lailla kokonaan amerikkalaisessa tai multikansallisessa omistuksessa jos se olisi ainut ja paras Euroopassa.) .Mutta että näin härskiä vilppiä harrastetaan Suomen vaaleissa, kuka olisi uskonut.

 47. Suomen itäraja senkun vahvistuu NATO-intoilijoiden saadessa aikaan hermostuneisuutta Kremlinistä. Hyvin menee, mutta menkööt. On se kumma kun ei SUOMI-kansa käsitä mitä siitä voi olla seurauksena. Vieraiden maiden politiikalla jyrätään maa matalaksi. Ensin tuli EU, sitten jenkkien sijoitukset O-markkinoille, NATO vanavedessä. NWO jyrää kaiken lopulliseen päätökseen lyhyessä ajassa. Väyrynen saattaakin olla liian paljon ”isänmaallinen johtajaksi”, sellaistahan ei jenkki hyväksy esteekseen.

  • Ehkä kuitenkin suuri osa kansasta käsittää mutta se osa pidetään nurkassa. Väyrynen todellakin on ’liian isänmaallinen’ kuten sanot.
   NWO-mafiaan päin on eliittimme kallellaan Saulin johdolla kuten on Trumpin maankin eliitti.
   Mutta ei jenkki vaan neo-konna nwo-sionistit jotka sotien takana ovat ja ovat olleet ennenkin ja jotka ovat ottaneet antisemitismi termin uus-käyttöön niille jotka eivät tue ja kannata heidän sotiaan.
   America’s Jews Are Driving America’s Wars
   ”And if someone’s feelings are hurt, too bad. We don’t need a war with Iran because Israel wants one and some rich and powerful American Jews are happy to deliver. Seriously, we don’t need it.”
   http://russia-insider.com/en/americas-jews-are-driving-americas-wars/ri20965
   http://russia-insider.com/en/redefining-anti-semitism-effort-silence-criticism-israel/ri22376

  • Aivan niin. Tämä hetken tilanne on kuin kopio vuosien 1937-1939 aikaisesta politiikasta jolloin toinen maailmansota oli puhkeamassa ja Neuvostoliitto tietoisena suomalaisten ja saksalaisten veljeilystä pyrki ennen kaikkea saamaan varmuuden siitä, ettei Suomi tulisi muodostumaan sillanpääasemaksi Saksan hyökkäykselle.
   Neuvostoliitto tarjosi tukea ja aluevaihdoksia ennen kaikkea Lenigradin turvaamiseksi, mutta myös silloin Suomen valtionjohto valitsi itänaapurin vihollisleirin toteuttaakseen suursuomi ihanteensa.
   Olisi silloinkin myös löytynyt niitä Isänmaallisia johtajia jotka olisivat mieluummin diplomatisoinneet kuin uhitelleet, tähän joukkoon varmaankin lukeutuu Paavo Väyrynen.

 48. Niinistö-krapula on kova ja sikäli epäoikeudenmukainen, että siitä kärsivät pahiten ne, jotka eivät ko. herran menestyksen juhlintaan ole ottaneet lainkaan osaa. VV:n kommenteissa on oltu pettyneitä ja tyrmistyneitä ja on epäilty jopa vaalivilppiä, koska eräät vaihtoehtoiset gallupit olivat luvanneet hieman miellyttävämpiä lukemia ja tervettä näpäytystä Niinistölle.

  Oma näkemykseni on, ettei vaalivilppiä ole tarvittu, sillä 90% äänestäneistä on mieltänyt vaalit henkilövaaleina, joka on tietenkin idioottimainen näkemys – tai oikeastaan naiivi, jos halutaan käyttää korrektimpaa ilmaisua. Niinistön suosio henkilönäkin on tosin monille arvoitus, mutta ilmiölle on ainakin yksi masentava syy eli Niinistön persoonan vetoavuus ”dream voter”-tyyppisiin äänestäjiin, jotka kannattajat sellaista hahmoja, joiden kaltaisia he joko itse haluaisivat olla tai joiden seuraa he unelmissaan tavoittelevat. Niinistön kohdalla ilmiö on saanut sivullista kavahduttavat mittasuhteet ja erityisesti naispuoliseen äänestäjäkuntaan miehen arkkityyppinen hahmo unelmaprinssinä on vedonnut vahvasti. Miehetkin ovat voineet projisoida Niinistöön omia menestyksen mielikuviaan (nuori puoliso yms.). Niinhän se on, että kansamme on banaalia ja naurettavaa kaikissa toiveissaan ja haaveissaan ja ilmiötä vahvistaa kulttuurimme materialismia lietsova hengetön ilmapiiri.

  Pisteenä ii:n päälle on mainittava nukkuva äänestäjäkunta, jonka osuus tässä vaalissa oli peräti 30%. Äänestämättä jättäminen on tulkittavissa suoraksi tueksi vaaleissa parhaiten menestyneelle taholle tai sille puolueelle, jonka äänestäjäkunta on aktiivisinta. Laiska äänestysinto on yksi aivan kirjaimellinen syy oikeistopuolueiden hyvään menestykseen viimeaikaisissa vaaleissa. Itse kiehun raivosta, jos kuulen jonkun kuvittelevan, että äänestämättä jättäminen tulkittaisiin protestiksi ja että sillä olisi jotain vaikutusta valtaa käyttäviin tahoihin.

 49. Hyviä tyyppejä molemmat ja hyvä että sai nauraa. Jotakin kuitenkin muuttui vaalisirkuksessa Trumpin ansiosta. Siitä onko Trump USA.n deep statea vastaan kiistellään. Mutta ei kai kukaan enää todella usko että Trump ja USA vetäytyvät rajojensa sisään ja mitään NWO:ta ei tule. Pikemminkin nämä meidän presidentinvaalit 2018 voidaan tulkita suurena performanssina ja osana NWO:ta. Suomen yhteiskuntajärjestys on nyt vaalipetoksella rikottu aina ylimmän maanjohdon virkaa myöten. Matti Vanhasen sanoilla: ihmiset pitäisi saada ymmärtämään ettei äänestäminen kannata.
  Jos nyt kuitenkin ne suomalaiset, jotka ovat älynneet puhalluksen, ottaisivat sen hyödyn tästä huijausoperaatiosta ja käyttäisivät sitä siihen että todistavat koko Suomelle ja muulle maailmalle ” joutuneensa NWO- koepalloksi ”.
  Yksin asia ei onnistu vaan on tehtävä asioita yhdessä. ( Siksi ehdotin aiemmin ”ainakin 1000 kantelua” ( eihän pienempi otos ole edes gallupeissakaan validi).
  On jo ehdotettu kansalaisaloitetta laskentamenettelyn takaisin manuaaliseksi laskennaksi muuttamiseksi. Pitäisikö kantelu ja kansalaisaloite jollakin tavalla ajatuksellisesti yhdistää?
  Meillä Suomessa ei ole ehkä tyypillistä ( tai onko ryhmäkantelua edes Suomessa olemassa) tehdä joukolla kantelu.
  Joku ehkä ajattelee ettei kantelut mitään hyödytä. Tässä tapauksessa kantelu kuitenkin hyödyttää, sillä ellei oikeuskanslerilta saataisi kanteluun kantaa, se olisi jo sinänsä todiste yhteiskuntajärjestyksemme luhistumisesta ja uutinen maailmalla vaikka mediat Suomessa vaikenisivatkin. Eduskuntavaalit kai nyt vielä ovat edessä, eihän NWO ihan päivässä rakennu.
  .
  (Sota tietenkin saattaa estää NWO: n toteutumisen)

  • Mm. näin arvioi Teemu Vehkala tilannetta:

   ”Nyt kuitenkin nämä Sauli Niinistön kampanjaan yli 1,5 miljoonaa euroa kiinni laittaneet miljonäärit vuorineuvokset ja muut talousöykkärit saivat sitä mitä rahalla hakivat. Eli vaalivoiton CIA:n tukemana ja Tieto Oyj:n väärentämänä. Jos sinä uskot näiden vaalien olleen rehelliset niin silloin olet perusidiootti.

   Aiomme seuraavaksi laatia kansalaisaloitteen, jolla tämän Tieto Oyj:n sekaantuminen Suomen kaikkiin vaaleihin lopetetaan jatkossa. Koska tämä kyseinen kansainvälisten pankkitaohojen omistama yritys on uhka suomalaiselle demokratialle.

   Yhdysvalloissa on jo aiemmin Ohiossa tunnustanut yksi tietokoneohjelmoija, että hän kehitteli USA:ssa vaalilaskentaa manipuloivan koodin.

   Tällainen koodi on myös hyvin todennäköisesti Tieto Oyj:n käyttämässä järjestelmässä, jota se käyttää kaikkien Suomessa järjestettyjen vaalien ääntenlaskuun.

   Sauli Niinistö vielä totesi n. viikko sitten ylimielisesti, ettei toista kierrosta tule.

   Luulisi nyt entisen sijoituspankkiirin ja CIA:n yhteyshenkilö Niinistön tietävän, että nämä vaalit järjestetiin myös samalla tavoin kuin viime vaalit. Vaikka tällä kerralla CIA tuki Niinistön uudelleenvalintaa jo suoraan ensimmäisellä kierroksella.

   Mutta tällä kerralla CIA ohjeisti Tieto Oyj:tä julkistamaan lähes Kekkosmaiset lukemat Niinistölle, jotta näillä lukemilla saataisiin mm. Laura Huhtasaaren lukuisat kannattajat hiljaisiksi.

   Mutta myös Perussuomalaiset on alusta lähtien ollut CIA:n tukema puolue, jonka puheenjohtajista jokainen toimii samalla CIA:n yhteyshenkilöinä. Tästä syystä mm. Timo Soini käänsi takkinsa aina vaalien jälkeen ja petti äänestäjänsä joka kerta uudelleen.

   Sauli Niinistö valittiin väärennetyillä äänillä jatkokaudelle vain sen takia, että hän on jo kumartanut Natolle jo viime presidenttikaudella ja seuraavaksi hän on valmis luovuttamaan Suomen kokonaan ulkomaalaisen sotavoiman haltuun. Kunhan nämä Venäjän kanssa konfliktia hakevat pankkiirit saavat tuon EU:n tulevan yhteisen armeijan ja Venäjän välisen sotakonfliktin alkuun.”

   Koko artikkeli: http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2018/01/vaalitarkkailijoita-ei-paastetty-talla.html

 50. Hyviä kommentteja. Itse en voi uskoa kuten ’jonsse’ että kyse olisi vain ’dream voter’ -jutusta vaikka paljolti niinkin on. Ja se on todella surullista koska unelmien varaan rakennetulla on kakkanen loppu.
  Icken videota en katsonut mutta jos hän vakuuttaa ettei äänestämällä mikään muutu niin se ei pidä paikkaansa paitsi jos tulosta väärennetään. On jopa vaarallista puhua sellaista koska sehän johtaa automaattisesti totalitarismiin kun mitään muuta tietä ei ole muutokseen.
  ’Jollen’ kanssa samaa mieltä että kaikki liittyy isompaan nwo-agendaan jota nyt työstetään laaja-alaisesti ’läntisessä arvoyhteisössä’. ZioMas ja ZioCon on asialla. USA on jo miehitetty, samoin EU ja Niinistö ja vuorineuvokset sekä miljonäärit kuuluvat klaaniin.
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=164736
  http://russia-insider.com/en/israels-effective-colonization-us/ri22282

  Valitettavasti kansa ei tätä laajemmin tiedosta (valtamedia pitää siitä huolen ja lietsoo vain russofobiaa) eikä siksi osaa pelätä vaikka pakolaisia virtaa maahan ja kaikki menee hajalle ja lopulta maa väistämättä romahtaa kuten Ruotsi. Mutta eliitillä on niin hyvät pelastusliivit että se pysyy pinnalla ja kestää ison tulvankin jota se toivoo vahvistaakseen valtaansa.
  Aivopesu on myös ollut niin kovaa luokkaa ja koko ajan on ettei kansa saa oikeaa kuvaa asioista kun se seuraa valtamediaa joka kirjoittaa ja tekee sitä mitä nwo-eliitti käskee.
  Vaikea nähdä muuta ulospääsyä kuin kasvava kurjistuminen ja aktiivi totuudesta tiedottaminen vaihtoehtomediassa siinä toivossa että ihmiset alkaisivat sitä lukea unohtaen valtamedian tarinat.
  ”News is what other people want to keep hidden. All the rest is publicity.”

 51. Vaikka nimimerkki Jonsse ei usko vaalivilpin tapahtuneen, niin oletko, Jonsse sitä mieltä ettei vaalien manipulointi
  kyseisellä tietokoneohjelmalla ilman seurantaa ja tarkistuslaskentaa ole mahdollista.

  Jätätkö sinä eduskuntavaaleissa äänestämättä vai luotat ääntenlaskentamenettelyyn Tieto Oyj:n laskentaohjelmalla.

  Onko asiantuntijalausuntolausuntoja muuten näkynyt Tieto Oyj:n laskentaohjelman luotettavuudesta ja turvallisuudesta?

  • Nyt ehdottomasti pitäisi nostaa nämä asiat tutkimuksen alle. Kansaa ei saa turruttaa uskomaan etteikö äänestämällä voi vaikuttaa eikä siihen että nykyiseen systeemiin voi luottaa.
   Kun tietää kuinka kieroa ja härskiä psykopaattinen nwo-eliitti (mafia) on niin missään nimessä ei pidä tuuditautua uskomaan että se pelaa reilua peliä. Se tekee – kuten on aina tehnyt – aivan varmasti kaikkensa lisätäkseen valtaansa keinoja kaihtamatta. Näkeehän sen kaikessa. Kansaa huijataan mennen tullen eikä sen äänellä ole mitään merkitystä.
   Kuka tai ketkä tässä nyt ryhtyisivät puuhamiehiksi samaan tyyliin kuin 9-11 jutussa. Täytyisi saada pätevät ihmiset asialle.

  • Onhan vaalitulosten käpälöinti mahdollista. Vaalipiireissäkin on saattanut tapahtua vilppiä kun paikalliset isäntämiehet, Rotarit ja mitä niitä nyt on, ovat käskeneet jättämään väärät äänet laskematta, jotta saadaan ’oikea mies’ valtakunnan johtoon. Itse olen seurannut nykyisen porvaristoksi katsottavan väen ylimielisyyden ja öykkärimäisyyden kasvaneen vuosi vuodelta eikä sillä ole sitä jumalanpelkoon, kunniakäsityksiin tms. perustuvaa lahjomatonta rehellisyyttä kuin ehkä vielä muutama vuosikymmen sitten.

   Tarkoitukseni ei ollut väheksyä vaalivilpin mahdollisuutta, mutta kansan tyhmyys, pelokkuus ja tietenkin valtamedian puolueellinen rooli mielikuvien muokkaajana ovat kuitenkin suurimmat selittävät tekijät ilmiössä nimeltä SN.

   Totta puhuen minuakin pelottavat jo ensi eduskuntavaalit, joiden tulokset riittänevät globalistien projektien viemiseen Suomen kohdalta armotta loppuun saakka. Saksan vaalit ja hallitusneuvottelut ovat esimerkki siitä, ettei vaalien tuloksella ole kovin suurta merkitystä eikä isompaa vilppiä tarvita. Valtamedian kautta tapahtuva mielipiteiden muokkaus on kuitenkin yleensä aina se vahvin ase (tosin se petti USA:ssa, jossa väestö onkin lopen kyllästynyt omaan valtamediaansa). Myös puolueiden kameleonttimaisuus on osoittautunut toimivaksi keinoksi viedä oikeaa agendaa läpi. Tarvittaessa henkilöt vaihdetaan, elleivät ne suostu tanssimaan taustavaikuttajien pillin mukaan.

   Pitäisiköhän Sam Borgille vihjata jo siitä mahdollisuudesta, että hänen koko elämäntyönsä on ollut pelkän savuverhon lepatuksen selittelyä?

   • Suurimmalle osalle kansaa näyttää leipä ja sirkushuvit riittävän, joita rikolliset vallanpitäjät vielä toistaiseksi pystyvät tarjoamaan, mutta vain valtion KOROLLISTA ULKOMAANVELKAA paisuttaen noususuhdanteen aikanakin.

 52. Tarkentaisin vielä että kantelu oikeuskanslerille, johon toivoisin löytyvän osallistujia, koskee vain tuon manipulaation mahdollistavan laskentaohjelman käytön kieltämistä ellei seurantaa ja tarkastuslaskentaa voida ottaa laskentataprosessiiin mukaan.

  • En ole perehtynyt siihen, millaisten laskentasääntöjen mukaan vaalipaikoilta saaduista puolue- ja vaalipaikkakohtaisista koko maan kattavista äänestystuloksista päästään koko maan kattavaan vaalitulokseen.
   Samat yleisen tason laskentasäännöt joka tapauksessa pätevät sekä manuaalilaskentaa että koneella tehtävää laskentaa varten.

   Otaksun, että nuo laskentasäännöt ovat melko yksinkertaiset, joten kuka tahansa jonkin ohjelmointikielen hallitseva henkilö pystyisi niiden perusteella lyhyessä ajassa tekemään tarvittavan vaalitulosten laskenta- ja tarkistusohjelman.
   Hän vain tarvitsi internettiin tallennetun ja kenen tahansa downloadattavissa olevan tiedoston, jossa on vaalipaikoittain kunkin puolueen saamat äänimäärät koko maan kattavasti; lisäksi joitakin muita tietoja kuten paikkakunta, alue ja mahdollisesti muuta vastaavaa, jota voidaan tarvita tarkistuslaskennalla saadun tuloksen poiketessa virallisesti julkistetusta tuloksesta.

   Kukahan kertoisi, miksi tuollaista koko maan kattavaa vaalilaskennan syötetiedostoa ei ole tähän mennessä vaadittu internettiin kansalaisten taholta, koska sellaisen julkistamisella ei millään tavalla puututa vaalisalaisuuteen?

 53. Luultavasti kyseessä on samanlainen ohjelma, PC-Wahl (tekijä Berninger), ja ohjelmaa on jo kauan käytetty Saksassa maakuntatasolla.
  IT-teknikko Martin Tschirsich tutki ohjelman pilkkomalla sen osiin , testaamalla ohjelman kulun ja havaitsi että hän pystyy manipuloimaan ohjelmaa. Tschirsich löysi netistä kaikki tarvittavat salasanat. Tästä kertoo Saksassa Mainstream medioihin kuuluva die Zeit viikkolehti.

  Die Zeit lehti käytti asiantuntijoinaan Linux osaajia. Tulos oli: Liittovaltiovaaleja voidaan manipuloida kyseisellä ohjelmalla PC-Wahl.

  Kun ohjelman tekijältä Berninger kysyttiin, miksi ohjelmassa ei ole turvallisuusmekanismeja (Sicherheitsmachanismen) hän vastasi, kukaan ei ole vaatinut. Hän itse paljasti ettei ohjelmaa ole kukaan koskaan analysoinut eikä sitä ole myöskään sertifioitu.

  http://www.zeit.de/digital/datenschutz/2017-09/bundestagswahl-wahlsoftware-hackerangriff-sicherheit-bsi-

  Ohjelma PC-Wahl vaihdettiin toiseen, jossa on jo ” vainutaan” ongelmia, Mutta Saksassa sentään on nyt Tschirsich löydöksen takia järjestetty tarkistus ja seurantaketju puhelimitse, joka Suomesta puuttuu.

  • Arvokasta tietoa. Kun tietää kuinka nopeaa kehitys on alalla niin on ilman muuta selvää että kaikki kontrolli raahaa perässä. Nyt jo varmaan uusia juttuja joista emme tiedä.
   Pitäisi ehdottomasti palata manuaaliseen laskentaan.

   • Osaatko sanoa kuinka Oikeamedian kolumnisti Heikki Porkkaan saisi yhteyden kun siellä ei pääse enää kommentoimaan. Miksei pääse? Viittaa siihen että jotain pidetään ’peiton alla’.
    Voisi ottaa tämän mahdollisen vaalivilppiasian esille sielläkin.

    • Porkka mahdollisesti löytyisi Facebookista. Itse olen siitä vakoilukoneesta päättänyt pysyä pois.

     Oikeamediasta löytyy rajatuilta alueilta kuten maaantunkeutuja-invaasiota koskien monia ansiokkaita artikkeleita, mutta niissäkin vaietaan tietyistä asiaan ratkaisevasti vaikuttavista asioista.
     Ihan sattumalta osuin Oikeamediaan samana päivänä kun se avattiin. Marko Hamilo sanoi mm. siihen tapaan, että Israelia koskevaa negatiivista kritiikkiä ei sallita – nyt tuota lausumaa ei enää löydy sieltä, mutta selvästikin tuosta ajatuksesta pidetään kiinni.

     Niin ollen esim. EU-diktatuurin valkoiseen kansanmurhaan tähtäävästä Kalergi-suunnitelmasta vaietaan (”juutalaisen aatelisrodun” on tultava [värillisillä asutetun] Euroopan valtiaaksi”), ks. http://magneettimedia.com/suomen-tuhoamisohjelma/

     Samoin juutalaisen Soroksen olennaisesta osuudesta käynnissä olevaan Euroopan valkoiseen kansanmurhaan vaietaan, ks. esim. http://magneettimedia.com/sorosin-ja-cian-suunnitelma-epavakauttaa-eurooppa/

     Edelleen vaietaan siitä, että Naton avulla sionistien talustusnuorassa kulkeva USA tuhosi Libyan, joka oli tulppana Afrikan pian satoihin miljooniin nousevan ylijäämäväestön invaasiolle Euroopan Unioniin.

 54. Vaalit.fi, sivustolta löytyy tämä mielenkiintoinen kohta:

  vaalit.fi/fi/index/vaalitietoa/vaalitietojarjestelma:

  ”Vaalitietojärjestelmä sisältää myös ohjaus- ja hallintajärjestelmän. Teknisesti järjestelmä perustuu IBM OS390 –keskuskoneeseen sekä DB2- ja IDMS –tietokantoihin. Vaalitietojärjestelmän omistaa oikeusministeriö ja sen teknisestä käytöstä on tehty sopimus yksityisen tietotekniikkayhtiön (nyk. Tieto) kanssa”

  Siis Tieto Oyj: kanssa tehty järjestelmän teknisen käytön sopimus!
  Perkele, tämä ei kyllä lisää minun luottamustani ääntenlaskennan rehellisyyteen.

  • Niinpä. Saksan tapauksessa IT-asiantuntijat korostivatkin sitä että ilman turvallisuusmekanismeja seuranta-ja tarkistuslaskentaa äänten laskentaohjelmaa voidaan manipuloida sekä sisältä käsin että ulkoapäin.

  • Vaaliohjelmajärjestelmän omistaa oikeusministeriö? Eikö Tieto Oyj:lle ole maksettu julkisilla varoilla äntenlaskentaohjelman kehittelystä ja tekemisestä? Voiko Oikeusministeriö omistaa omistusoikeudellisessa mielessä
   kyseisen järjestelmän. Eikö pikemminkin Suomen valtio eli veronmaksajat omista sitä?

   Ehkä joku voisi selittää minulle joka en ymmärrä.

 55. Näitä edesmenneitä vaaleja olisi kuitenkin voitu käyttää hyödyksi tuomalla keskusteluissa esiin tämä eriarvoisuus kansan ja näiden päällepäsmäreitten välillä, asettamalla kysymys, että tuntevatko he itsensä niin yli-ihmisiksi, että heidän palkkansa ja eläkkeensä on jopa sata kertaisia verrattuna kansaan…….. Mutta eihän nämä kukaan sellaista, koska mahdollisesti unelmoivat ahtautumisesta samaan herrahissiin.

  On verinen vääryys kun juuri nämä ylipalkatut ylimieliset kansan/maanpetturit ovat juonimassa alati vähempiosaisten kansalaisten elinmahdollisuuksien kurjistamista ja toisaalta laittomasti maahantunkeutuneiden hoivaamista kustannuksista piittaamatta.

  Ällöttävämmin tämä rajaton hävyttömyys kumuloituu näissä ammattiyhdistyskihoissa joidenka juuri pitäisi kunnostautua palkansaajien puolustajina, siksi juuri he räikeämmin työntyvät esiin näistä kansaa halveksivasta elitisti loisista.

  • Todella verinen vääryys…
   mutta mikään ei muutu jos ne jotka kärsivät eivät tee mitään. Normaalia on että jos joku sinua alistaa niin alistaja yritetään eri keinoin tuhota.
   Jostain syystä meillä on liikaa näitä ’toisenkin posken kääntäjiä’.
   On ymmärretty väärin historian Jeesuksen pahuutta vastustava ja oikeudenmukaisuutta puolustava sanoma ja korvattu se teologien muokkaamalla huijauksella: orja-uskolla jossa soinilaisetkin ja sipilöisetkin ovat mukana rukousaamiaisineen..
   The Plot Against Christ
   Is Christianity a “slave religion” designed to turn Christians into wimps and sissies? 
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=164973

   • Mielenkiintoinen ja tärkeä puheenaihe on tuokin. Tuo orja-mentaliteetiksi/-moraaliksi nimitettävä vastarinnattomuuden oppi ei koske nykyisin niinkään kristittyjä, jotka ovat pieni vähemmistö, vaan se on oikeastaan kristinuskon eettiset opit omaksuneen vasemmiston piirre. Vasemmistolle on tyypillistä, että kristinuskosta omaksutaan kaikenlainen nyyhkyttävä sääli- ja armoetiikka ja sen jyrkät ja ankarat ”vanhatestamentilliset” piirteet karsitaan kokonaan pois ml. oppi helvetistä.

    Erityisesti sosiaalidemokraattinen liike on kunnostautunut kaikenlaisen taistelevan ja kiivaan ”Vapaus tai Kuolema” -tyyppisen ajattelun kitkemisestä pois ja on syöttänyt kansalle omaan poliittista oopiumiaan väittäen valtiomme olevan hyvinvointivaltio, joka aina ja ikuisesti pitää huolen kansalaisistaan. Vastapalvelukseksi kansalaiselta odotetaan kuuliaisen lampaan käyttäytymistä ja uskoa siihen, että valtarakenne on häntä kohtaan reilu.

    • Historian Jeesus oppeineen on yksi eniten vääristettyjä. Hän oli vastarintamies joka taisteli vääryyttä vastaan kuten Lehman sanoo kirjassa Raportti Jeesuksesta. Ei hän kenenkään pahuutta sovittanut. Se on jokaisen oma tehtävä.
     Teologien ja kirkon tulkinnat ovat puhdasta fantasiaa.

     Ruotsi on pisimmällä tuossa naivismissa ja siksi se myös tuhoutuu kovaa vauhtia.
     Demokratian ongelma (ilman kansanäänestyksiä) on että pahimmat ja viekkaimmat ’sudet’ pääsevät valtaan kun osaavat olla paljastamatta hampaitaan ennen vaaleja ja avaavat kukkaroaan oikeissa paikoissa ja esittävät mediassa sitä millä hyväuskoisia kusetetaan.
     Niinpä traagisesti tuhoaminen ja jopa tappaminen ’demokratian’ nimissä on sitä mitä eliitti sanoo ’moraaliseksi väliintuloksi’ siellä missä se haluaa lisää elintilaa.
     Pian kai niin käy Iranissa.

     • ”Demokratian ongelma (ilman kansanäänestyksiä) on että pahimmat ja viekkaimmat ’sudet’ pääsevät valtaan…”

      Noille susille ei puoluetaustalla näytä olleen juurikaan merkitystä.
      Esim. seuraavat demarit ovat osallistuneet yhteen tai useampaan Bilderberg-kokoukseen:

      Martti Ahtisaari (1994, 1995, 1996)
      Eero Heinäluoma (2006)
      Paavo Lipponen (1998, 2000, 2001, 2003, 2004)
      Ulf Sundqvist (1992)
      Ks. http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012060215660719_uu.shtml

      Tuosta päivittämättömästä luettelosta puuttuu vielä esim. demarit Tarja Halonen ja Jutta Urpilainen.

      Em. henkilöt ovat siis käyneet kuuntelemassa ohjeistusta esim. sellaisilta Bilderberg sispiiriläisiltä ja hyvällä syyllä sanoen ihmiskunnan arkkivihollisilta kuten juutalainen sotarikollinen ja NWO-pääarkkitehtina pidetty H.Kissinger, kahden Illuminati-verilinjan edustajat Rockefeller ja kasaarijuutalainen johtava sionisti Rotschild, joka hallitsee läntistä velkaponzi-rahajärjestelmää, johon rikolliset vallanpitäjämme kytkivät Suomenkin euron kautta.
      13 Bloodlines of The Illuminati, http://www.bibliotecapleyades.net/bloodlines/

 56. Kyselin äänestäessäni ennakkoon, miten lyijykynällä merkityt laput siirretään eteenpäin ääntenlaskentaan. Kaksi ihmistä kuljettaa ne kuulemma perille. Takaako se mitään ?… Matkalla voi tapahtua mitä vaan… Onko ”sellaista” vaikeata toteuttaa ? Uudet kirjekuoret leimoineen tilalle ja vanhat pois. Vaikka käytin omaa kuulakärkikynää, se ei takaa vielä yhtään mitään. Tällaiseen ei tarvita Tieto Oyj:tä. Kun on nähnyt, miten korruptoitunut tämä maa on ”hyväntahtoisine” ja ”parhaiten maan etua ymmärtävine” hyvävelijärjestelmineen, ei voi estyä tällaisilta ajatuskuluilta.

  Eikös seTieto Oyj toimi yrityssaneerausalalla – ja vielä agressiiviseen amerikkalaiseen tyyliin? Onkos se sitten konsti saneerata vähän ääniä. Kaikki puetaan vaan hienosti matemaattiseen ulkoasuun.

  Kuka sen presidenttigallupeja jatkuvasti suoltavan Taloustutkimuksen taas (todellisuudessa) omistikaan? Tilastotieteestä olen oppinut korkealta taholta luennolla, että tuloksesta saa juuri sellaisen kuin tekijä haluaa.

  Tässähän tuntee vaalien jälkeen itsensä ihan Havukka-ahon ajattelijaksi. Mutta Kainuunkonkari ei vaikuta minusta jotenkin yhtään kainuulaiselta sekoittelevine johdatteluineen …

 57. Onko Suomessa kuten Saksassa niin kutsuttua vaalijohtajaa ( Wahlleiter ), jolla on oikeus vaatia tarkistuslaskentaa? Ei kai vaan Oikeusministeriö hoida sitäk virkaa?

    • Joskus näyttää kyllä siltä että uusliberalistit käyttävät Orwellin ” Vuonna1984″-teosta suoraan käsikirjanaan .

     • Punaliberaaleilla punaporvari-vallanpitäjillämme on jo mm. nettikytät ja sinetöintiä vailla oleva urkintalaki kansallismielisten vainoamista varten.
      Heidän Polponsa toiminnasta on taas tuore pikku esimerkki:

      ”Soppa sakenee: poliisi kielsi Maidan II:n Narikkatorilla!
      Vaihtoehtoiseksi paikaksi tarjottiin Paasikiven aukiota.
      Poliisi korostaa, että kurdien teltta on vuokratulla paikalla sijaitseva infoteltta, ei mielenosoitus. Olisi muuten mielenkiintoista tietää, mikä yhdistys on paikan Helsingin kaupungilta vuokrannut, ja paljonko kyseinen yhdistys saa toimintaansa avustuksia Helsingin kaupungilta tai Suomen valtiolta…”
      https://mvlehti.net/2018/02/06/soppa-sakenee-poliisi-kielsi-maidan-iin-narikkatorilla/

     • Vallankahvaan kiipineillä EU-diktatuurin ostamilla EUnukeilla, maanpettureilla on toteuttaessaan EU-diktatuurin Kalergi-suunnitelman mukaista suomalaisten ja muiden eurooppalaisten valkoista kansanmurhaa myös tehokkaat ja kuuliaiset apulaiset:

      ”FACEBOOK, YOUTUBE JA GOOGLE SENSUROIVAT JA VALVOVAT SINUA ENTISTÄ TEHOKKAAMMIN

      Tämän vuoden tammikuusta lähtien sosiaaliset mediat ja videopalvelut ovat kiihdyttäneet sensuuritoimiaan, mikä on näkynyt ilmiantojen määrän huikeana kasvuna täysin mitättömistä syistä. Esimerkiksi Facebook ei ole monien kansalaisten vaatimuksista huolimatta suostunut antamaan mitään tietoa millä perusteella ns. bännejä annetaan. Yleensä bännin saanut saa tiedon, että jokin kirjoitus tai kuva ”näyttäisi loukkaavan yhteisönormejamme”, joka antaa oivan tekosyyn sensuroida mitä tahansa mikä ei miellyttä vasemmistoliberaalia maailmankatsomusta. Kysyypä asiaa keneltä tahansa juristilta, niin hekään eivät voi todeta muuta kuin että julkaisukiellot ovat perusteluiltaan mielivaltaisia ja loukkaavat poliittista ilmaisuvapautta. Bännin saanut ei tiedä sitäkään, tuleeko ilmianto yhden valituksen perusteella vai kollektiivisena ilmiantona ja lukeeko joku Facebookissa oikeasti valitukset. On jopa epäilty, että ilmiannon hyväksyy pelkkä tietokonerobotti.

      Niin tai näin, ilmiannoista on tullut poliittisen äärivasemmiston ja ”liberaalien” keino tukahduttaa poliittisten kilpailijoiden näkeymykset. He ovat EU:n mielipidesensuurin vapaaehtoisia vahtikoiria, koska heitä yhdistää Unionin kanssa sama soroslainen kosmopolitismi, jonka päävihollisia ovat riippumattomat kansallisvaltiot ja oman etnisyyden puolustajat. Siksi Facebookissa voi täysin vapaasti julkaista julkisia tappokehoituksia, kunhan vain osoitteena ovat ”äärioikeistolaiset” kuten saksalaisen AfD-puolueen äänestäjät.

      Toinen kuvaava esimerkki on tiettyjen linkkien kuten juutalaisten mediaomistuksesta kertovien artikkelien jakaminen fb-kaverin keskusteluketjussa: ne poistetaan automaattisesti ”roskapostina”. Jopa Yle Watchin vapaata tiedotusta pidetään ajatuspoliisien silmissä niin sietämättömänä, että blogin jakaminen keskusteluketjuun poistuu monesti ”roskapostina”.

      Euroopan komissio julisti omilla verkkosivuillaan pari viikkoa sitten, että sen painostuksesta ”vihapuhetta” on viime aikoina torjuttu verkossa onnistuneesti. Orwellilaisella kiertoilmauksella vihapuhe komissio viittaa tietenkin poliittiisiin näkemyksiin, joita se vastustaa ideologisin perustein ja faktatietoja, jotka loukkaavat sen hellimiä valheilta:

      Tietotekniikkayritykset ovat poistaneet keskimäärin 70 prosenttia niille ilmoitetusta laittomasta vihapuheesta. Tämä käy ilmi kansalaisjärjestöjen ja julkisten tahojen toteuttamasta kolmannesta arvioinnista, jossa tarkasteltiin verkossa levitettävän laittoman vihapuheen torjuntaa koskevien käytännesääntöjen täytäntöönpanoa.

      Myös maailman suurin videopalvelu YouTube on joutunut demokraattisen vallan ulottumattomissa olevan Euroopan Unionin hampaisiin. Jokin aika sitten verkkojulkaisu Mikrobitti uutisoi, että EU vaatii YouTubelta ennakkosensuuria kaikkeen sisältöön. Ilman kansalaisten luottamusta oleva EU:n globalistiklikki ei pahemmin enää peittele neuvostoliittolaisia tavoitteitaan, vaan julistautuu avoimesti liberaalien vapauksien viholliseksi turvautumalla ennakkosensuurin. Härskeintä tässä operaatiossa on se, että tämä kaikki perustellaan liberaaleilla arvoilla:…”

      Koko artikkeli:http://ylewatch.blogspot.fi/2018/02/facebook-google-youtube-sensuroivat-ja.html

 58. Sopivasti saatiin viikonloppuvauva ja ihan ’normaaliosastolla’ se tuli maailmaan. Ei siis mitään ’kuninkaallista’, kaikki on ihan ’normaalia’ ja tavallista. Meillähän on koko kansan presidentti, eikö?
  Joko olet varannut samppanjapullon klo 21 kohokohtaa varten?
  Maa on nyt vauva-psykoosissa kun hovi juhlii.

  Eipä olisi uskonut että on mahdollista juhlia itsenäisyyden menetystä ja maan tuhoutumista tällä tavalla, että kansakin on näin suurilukuisesti mukana.
  Pakko sanoa että nyt kyllä hävettää olla suomalainen.

   • Siitä ei voi ainakaan syyttää opettajia eikä koululaitosta vaan medioita. Miten perverssiä!
    Medioiden alkuperäinen tehtävä on aivan toinen, mutta myös meillä mediasta on tullut iso puolue, johon kaikki samasta tykkäävät somelaiset kuuluvat.

    Somehuumeen käyttäjien lisäksi hyödyllisiä idiootteja tässä ajassa ovat myös likaiseen henkiseen työhön ryhtyvät poliitikot ja päättäjät ,on sitten kyse kuinka korkeasta asemasta tahansa.

    Lapsikin näkee kun keisarilla ei ole vaatteita. ja ehkä yhtä vanha viisaus, se joka itsensä ylentää alennetaan eivät ole koskaan pettäneet.

  • Pandojen lähettäjätkin olivat kuulemma noteeranneet uutisen. Pandat vastaan vauva. Kovaa on vääntö.

 59. Älkäähän nyt T_h ja Totuudenetsijä, onhan se nyt ihmiskunnan historiassa vallan tavatonta; Suomessa liki seitsenkymppinen papparainen onnistunut tekemään ihmisen toisen sisään, vautsi!! Kaikesta huolimatta, vaikka on pinttynyt tupakkamieskin, jonka tiedetään lamaavan potenssia.

  Osa kansaa on joutunut vallan hysterian valtaan, jota valta- eli kokoomusmedia lietsoo, joten nyt näiden S ja J Niinistöjen on tuonkin verhon suojissa otollista saattaa Natoprojektinsa maaliin!

 60. Valtamedian vaikutus äänestäjien manipuloinnissa; miksi Niinistön piti päästä jatkoon?
  Muutamia esimerkkejä valtamedioiden manipulaatiokampanjasta:
  Helsingin Sanomat lyövät kaksi kärpästä yhdellä iskulla: Uutinen Sauli Niinistön ja Jenni Haukion lapsesta herätti ison reaktion sosiaalisessa mediassa: ” Niinistö saattaa saada presidentin¬vaalien ekalla kierroksella yli 100 prosenttia annetuista äänistä ”.
  Luonnollisesti vaalivauvan lisäksi sionistien valhemedia valjasti koirankin palvelemaan globalistien synkkiä intressejä: ”Presidenttiparin Lennu-koira hurmaa kaikki – tiesitkö tätä tasavallan ykkösterrieristä?” Tässä olisi myös eläinten oikeuksien puolustajille hiukan pohdittavaa. Eihän Lennu-koiralta ole kysytty haluaako se tukea globaalia imperiumia.
  Sauli Niinistö esittäytyy viisaan harkitsevaisena suurmoskeija hankkeen suhteen.
  Luonnollisesti Niinistö on nuorison asialla ja esimerkkinä: ”Presidentti Niinistö liittyi pipokiekkoilijoiden ketjuun: ’Mentiin moikkaamaan ja kysyttiin, että tuliks jäbä pelaamaan’”
  Miksi Niinistö haluttiin jatkoille?
  Niinistö on niin arvokas tekijä tietylle kansainväliselle eliitille Suomen ala-ajossa, Venäjä-vihamielisyydessä ja väestön kulttuurisetniselle rampauttamiselle, että hänen piti päästä jatkoajalle.
  Isänmaalliset ja kansallismieliset ihmiset tulevat joutumaan entistä suuremman vainon kohteeksi, ei yksistään Suomessa vaan koko Euroopassa. Juutalaisten multimiljonäärien5 värväämä elintasopakolaisten vyörytys Eurooppaan vaatii jatkuvasti suurempia osuuksia varauksina valtion tulevaan budjettiin. Muukalaisinvaasion tarkoituksena on suomalaisen ja laajemmin koko Eurooppalaisen väestön etninen puhdistus, jolloin kantaväestö korvattaisiin poliittisen Lähi-idän populaatiolla. Tässäkin valtion johtaja on vaikutusvaltainen mielipiteenmuokkaaja myös maassamme.

  — lisää linkin hyvästä selvityksestä
  http://magneettimedia.com/valtamedian-vaikutus-aanestajien-manipuloinnissa-miksi-niiniston-piti-paasta-jatkoon/

 61. Vallankahvaan kiipineet psykopaatit, maanpetturit eivät korvaansa lotkauta KANTASUOMALAISILLE vähäosaisille:

  ”Eero Tillanen: Hyvät kanssasisaret ja -veljet!
  Tillanen kutsuu suomalaisia mielenosoitukseen 7.2 Klo 14 eduskuntatalolle.

  Hallitus hyväksyy Helsingin kaupunginhallituksen päättämän, avokätisen rahan ja palvelujen jakamisen laittomasti maahan tulleille ja tänne jääneille, mutta leikkaa suomalaisia köyhiä auttavalta Hurstilta avun pois. Tämä johtaa siihen, että Hursti joutuu lopettamaan avustustoimintansa.

  Pyydän kaikkia niitä suomalaisia joilla on vielä sydän ja oikeudentunto paikallaan saapumaan keskiviikkona 7.2.2018 kello 14 eduskuntatalon edessä pidettävään mielenosoitukseen, missä vaadimme Hurstille annettavan taloudellisen tuen jatkamista. Tilaisuuden järjestää Pontus Söderblom ja se on poliittisesti riippumaton. Hän kertoo tässä blogissaan mielenosoituksesta lähemmin:

  http://pontusjankristiansderblom.puheenvuoro.uusisuom..

  Meidät löytää myös somesta:
  YouTube
  Keskustelupalsta
  Facebook
  VK”

  https://mvlehti.net/2018/02/05/eero-tillanen-hyvat-kanssasisaret-ja-veljet/

 62. Magneettimedian artikkelissa mielenkiintoista kommentointia vaaleista
  http://magneettimedia.com/valtamedian-vaikutus-aanestajien-manipuloinnissa-miksi-niiniston-piti-paasta-jatkoon/

  Koskahan tämä vaalikrapula selvitetään täällä ja laajemmin koko valtakunnassa. Olisi todella naula arkkuun jos kansa ei nyt heräisi miettimään tarkemmin mitä on tehty ja miksi.
  Tämähän voisi toimia tapahtumana joka vihdoinkin herättäisi kansan näkemään ja ymmärtämään oman tuhonsa.
  Jokohan blogistit ovat heränneet ja uskaltavat katsoa totuutta silmiin?
  Sandelta ei ainakaan vielä ollut mitään uutta. Viimeisessään kirjoitti kuinka Niinistön kannatus rajussa laskussa.

 63. Tätäkö nämä vaalit olivat?
  Danish Minister for Immigration: – We have lost to Islam

  * Now, thanks to George Soros and Angela Merkel, Western Europe has a large population of newly arrived migrants with few ties and little money. Put that together with the fact that most are of military age with poor education and are nominal, if not particularly devout Muslims, and you have thousands of potential recruits for Jihad.

  It is a recipe for conflagration. Exactly as Albert Pike envisaged over a century ago.

  All it takes now is for someone like Inger Støjberg to state the obvious for the situation to become a whole lot more inflammatory. That may indeed be the next phase in this carefully engineered “migrant crisis”.

  The likes of Soros and Merkel have done their bit. The highly combustible pieces are in place. Now someone only has to light the fuse.

  So we’ve not lost to “Islam” — if indeed we have lost — but to a hidden elite and their agents who’ve helped engineer this “migrant crisis” and who are now using it to incite conflict between Islam and the West. Ed.
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=165399
  http://speisa.com/modules/articles/index.php/item.4083/danish-minister-for-immigration-we-have-lost-to-islam.html

  Kaipa niin on että mekin olemme mukana tässä läntisen kulttuurin perikadossa jonka kulttuurifilosofi Oswald Spengler ennusti sata vuotta sitten.
  Olemme valinneet puolemme vaikka naapurimaasta olisi ollut tarjolla muutakin.
  Vahvistuu vain usko siihen että – ehkä suuren sodan jälkeen – uusi kulttuuri voi nousta vain idästä … kuten eräs kommentoija totesi jossakin ”Whoever thinks that Russia and USAIPAC are not enemies is hopelessly deluded … there is an epic clash of civilizations going on, one of them will have to go down, that is if mankind still subsists.”

   • ”Sweden Hands Charge of her Cultural Heritage over to Pakistani Qaisar Mahmood Who States to Know Nothing (and Does not Care) about Sweden´s Cultural Heritage!
    Posted on February 7, 2018 by Anders
    I have often written on the demise of Masonic Marxist feminist Sweden.
    Here is the next chapter: Sweden is handing its cultural heritage – which apart from Strindberg is not much to boast of – over to a muslim who declares to have never even read about Swedish culture and who does not care about it.
    This is national suicide in the name of the satanic Masonic NWO which has Sweden in its grip. The rest of Europe is following suite…”,

    http://new.euro-med.dk/20180207-sweden-hands-charge-of-her-cultural-heritage-over-to-pakistani-qaisar-mahmood-who-states-to-know-nothing-and-does-not-care-about-swedens-cultural-heritage.php

    Tuohon samaan EU-diktatuurin Kalergi-suunnitelman mukaiseen kansalliseen itsemurhaan ovat Suomeakin hivuttamassa vallankahvaan kiipineet EU-diktatuurin ostamat maanpetturit ja heidän aivopestyt, hyödylliset idioottinsa.

    Mutta kaikkialla EU:ssakaan eivät EU-diktatuuria kumartavat maanpetturit ole vallankahvassa:

    ”Unkarin raja-aita torjuu laittomat siirtolaiset ”äärimmäisen tehokkaasti”,
    http://magneettimedia.com/unkarin-raja-aita-torjuu-laittomat-siirtolaiset-aarimmaisen-tehokkaasti/

    Britti-patriootti David Noakes:

    ”The EU has bribed 28 Prime Ministers with £10 million per treaty to sign away their nations and their freedom. Ordinary Ministers get less. Its much cheaper than building weapons and going to war, as Adolf Hitler did.

    The EU is an unelected 3 tier dictatorship on the soviet model, with a sham parliament in Brussels. IN TIME, THAT’S SLAVERY FOR ALL OF US.” – ”Expose the EU dictatorship and its police state”, https://eutruth.org.uk/
    Pienten askelten taktiikalla edetään kohti täydellistä diktatuuria niin, että kansa ei huomaa minne ollaan menossa ennenkuin se on myöhäistä!

    • EU-diktatuuria kumartavat, omaa kansallisvaltiotaan tuhoavat maanpetturit vallankahvassa ovat menettämässä otettaan Tanskassakin:

     ”Danish Minister for Immigration: – We have lost to Islam

     Denmark’s Minister for Immigration, Integration and Housing, Inger Støjberg, comments below are doubly significant. Despite her prominent position she makes no attempt to play down the extent of the problem that uncontrolled immigration has brought to Europe.
     Were they not true one might even describe Støjberg’s comments as inflammatory. As indeed they may be, literally. For only a few years ago most of Europe’s political establishment welcomed migrants, and none would not have voiced such concern if they valued their positions…”

     Koko artikkeli: http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=165399

 64. ”Ylessä ääriliikkeen synonyymi on äärioikeisto

  Kellä on valta määrittää Suomessa, kuka on maan sisäisen poliittinen vihollinen? Ja millä perusteella? Vastauksen paljastaa Ylen uusi artikkeli Vanhempi, osaatko puuttua nuoren radikalisoitumiseen? Ääriliikkeiden verkot hamuavat somessa. Jutussa käy selväksi, että nykyisen kulttuurihegemonian airueet eivät halua uuden sukupolven tekevän samanlaista isäkapinaa kuin heidän oppi-isänsä 60-lukulaiset punamädättäjät. Tämä on huvittavaa, koska näin 60-lukulaisten opetuslapset tunnustavat vajonneensa holhoavaan paternalismiin, joita heidän oppimestarinsa halveksuivat syvästi. Opetuskampajan taustalla lienee pelko uuden sukupolven kostosta kaikelle sille tuholle, jota 60-luvun radikaalit ja heidän hegemoniset jälkeläisensä ovat saaneet aikaan.

  Jutussa haastatellut ääriliikkeitä tutkinut tohtori Tommi Kotonen Jyväskylän yliopistosta ja toImittaja-kirjailija Sanna Heinonen eivät ole keitä tahansa puolueettomia asiantuntijoita, joita kiinnostavat ”ääriliikkeet” koko poliittisella värispektrillä. Tosiasiassa tohtori Tommi Kotonen on keskittynyt poliittisesti motivoituneessa työssään pelkästään äärioikeistoon, mutta silti hän sekä jutun kirjoittanut Arto Loukasmäki kutsuvat tuota tutkimustyötä ääriliikkeiden tutkimiseksi. Luultavasti sananvalinnalla halutaan luoda melikuva, että yliopiston punaisissa yhteiskuntieteellisissä tiedekunnissa tutkittaisiin muka myös äärivasemmistoa ja vieläpä arvovapaasti. Harhautus on turhaa, sillä jutusta käy selväksi, että valtiovallan suojeluksessa olevasta äärivasemmistolaisuudesta ei kerrota jutussa yhtään, vaikka se näön vuoksi mainitaankin kerran lyhyessä ääriliikkeiden listassa. Tosiasiaksi jää, että yliopiston punavihreät politrukit haluavat antaa ”äärilikkeelle” ja ”ääriajattelulle” vain yhden sisällön: äärioikeisto.

  Varsinkin esikoisromaaninsa kirjottanut Sanna Heinonen edustaa tätä näkemystä, mikä onkin ymmärrettävä, sillä hän problematisoi kirjassaan vain suomalaisten ”rasismin”, MUTTA EI 2000-LUVUN GLOBAALIKOMMUNISMINA TUNNETTUA MONIKULTTUURIA. Tarkempi perehtyminen hänen kirjaansa Noland paljastaa, että kyse on yksi monista hegemoniseen vasemmistodiskussiin ihastuneesta monikultturistista.

  Kun läntisen maailman menoa tarkastelee avoimin silmin ja pitkä ajallinen ulottuvuus mielessään, on selvää mitkä silloin näyttävät ääriajattelulta ja ääriliikkeiltä: meidän hupaisa DEMOKRATIAILVEILYMME, loputonta kasvua saarnaava taloususkonto JA ETNISKULTTUURISTA ITSEMURHAA MANAAVA MASSAINVAASIO. Ne ovat todelliset hulluuden altarimme, joiden äärellä mediapapisto ja poliitiikot kirkuvat äärioikeistoa, mutta eivät näe seivästä omassa silmässään.”

  Koko artikkeli: http://ylewatch.blogspot.fi/2018/02/ylessa-aariliikkeen-synonyymi-on.html

  • ”Valeuutinen Ylen tyyliin

   Valtamedia valehtelee eniten jättämällä kertomatta.
   ”Kulissiyritys keskustassa ja huumekätkö maatilalla – Oulun laajassa huumejutussa pisin tuomio 11 vuotta”, otsikoi Yle.

   Ylen jutussa kerrotaan suunnilleen vain, että ”Oulun käräjäoikeus on tuominnut useita henkilöitä pitkiin vankeusrangaistuksiin laajassa huumejutussa”.

   Näin pitkien vankeustuomioiden kohdalla jopa Julkisen sanan neuvoston sääntöjen mukaan tuomitun nimen voisi paljastaa, mutta Yle ei sitä tee, koska tuomittujen nimet ovat monikulttuurillisesti rikkaita.

   Yle ei myöskään halua kertoa, että ”kulissiyritys keskustassa” oli etninen ruokakauppa…”

   Koko artikkeli: https://mvlehti.net/2018/02/09/valeuutinen-ylen-tyyliin/

   • Valtamedia on valtaVALEmedia vaikkahan voissa paistaisi:

    ”Päätoimittajaksi itseään kutsuva Ahosniemi ei uskalla vastata sanoistaan

    Päätoimittajien yhdistyksen puheenjohtaja puhuu mitä sylki suuhun tuo ilman mitään sananvastuuta. Myös ex-kansanedustaja Tossavainen kritisoi Ahosniemen käytöstä.
    Päätoimittajien yhdistyksen puheenjohtaja ja Kauppalehden vastaavaksi päätoimittajaksi itseään kutsuva Arno Ahosniemi nimitti Ylen aamu-TV:n lähetyksessä Nykysuomea valemediaksi.

    Nykysuomi julkaisi pääkirjoituksena vastineensa Ahosniemen väitteisiin. Samalla Nykysuomi haastoi Ahosniemen etsimään sivuiltaan edes yhden uutisen, joka ei pidä paikkaansa. Vastine lähetettiin Ahosniemelle myös sähköpostiin, mutta siihen ei ole saatu minkäänlaista vastausta.
    Juha Korhonen päätti soittaa Ahosniemelle kysyäkseen perusteluita valemediaväitteelle.

    ”Ei mulla oo siihen mitään kommentoitavaa siihen aiheeseen enempää että tuota”, änkytteli Ahosniemi.

    ”Lauot tuollaisia väitteitä ilman mitään perusteluita. Onko tämä ihan normaalia journalismia?”, Korhonen kysyi.

    ”Joo kiitos soitosta”, sanoi Ahosniemi ja katkaisi puhelun…”,

    Koko artikkeli: https://mvlehti.net/2018/02/08/paatoimittajaksi-itseaan-kutsuva-ahosniemi-ei-uskalla-vastata-sanoistaan/

   • Jukka Hankamäki:

    ”Toimittajien kunniattomalla ”kunnialla” syövytettiin sananvapautta

    Eräänä merkkinä toimittajien punavihreästä kuplasta on perinnemedian, vaihtoehtoisen uusmedian ja sosiaalisen median piiriin muodostunut kaksi todellisuuden tulkintalinjaa, jotka etääntyvät päivä päivältä toisistaan.

    Kun kansalaisten kokemus poikkeaa huomattavasti valtamedian esittämästä narratiivista, median ja ihmisten välille syntyy tietenkin konflikteja. Kieli kovenee, ja toimittajat ja heidän yleisönsä ovat (ainakin vertauskuvallisesti) toistensa tukassa tai kurkussa kiinni kiistellessään blogeissa, lehtien palstoilla ja sosiaalisen median laareissa.

    Niinpä toimittajakunta pyrkii pitämään kiinni sananvaltansa riekaleista entistä raivokkaammin. Se jopa käräjöi sananvapautensa puolesta muiden ihmisten sananvapautta vastaan, mikä on varsin orwellilainen kannanotto mielipiteenvapauden ja ilmaisunvapauden puolesta…”,

    Koko artikkeli: http://jukkahankamaki.blogspot.fi/2018/02/toimittajien-sananvapautta.html

   • Näin Suomen valtaVALEmedia valehtelee vaikenemalla:

    ”18-v. roomalaistyttö paloiteltiin julmasti – Suomen media vaikeni

    Sebastian Tynkkynen (ps) ottaa Facebook-kirjoituksessaan esille hiljattain Roomassa tapahtuneen raa’an paloittelumurhan, josta Suomen valtamedia vaikeni. Teosta epäiltynä on vangittu afrikkalaistaustainen maahanmuuttaja.

    Tynkkynen kirjoittaa:

    ”Poliisi pidätti laittomasti maassa olevan nigerialaisen epäiltynä 18-vuotiaan roomalaistytön (kuvassa) julmasta murhasta. Italialaislehdet kertovat, kuinka kuvan tytöltä oli leikattu pää ja rinnat irti ja sen jälkeen kädet ja jalat, jotka oli vielä halkaistu kahteen osaan. Paloiteltu tyttö oli sullottu kahteen matkalaukkuun.

    Yritin löytää suomalaisesta mediasta pää- tai sivuotsikoita heti tapahtumien jäljiltä ja sen jälkeen. En löytänyt yhtäkään, vaikka koko tapaus kuohutti ympäri maailman ja aiheutti Italiassa valtavan kuohunnan…”

    Koko artikkeli: https://www.nykysuomi.com/2018/02/10/18-v-roomalaistytto-paloiteltiin-julmasti-suomen-media-vaikeni/

 65. Tulenkantajalle tiedoksi, sekä muillekkin kiinnostuneille. Vuodesta 1965, USAn päävaltion jäsenistöä seuratessa, ei voi olla huomaamatta sitä valtavaa väestöä, joka polveutuu suurimmalta osaltaan entisten ”itäeurooppalaisten Askenazi-joukon pakkokäännytetyistä juutalaisista”. Googlaamalla löytyy yllättäviä asioita, jos vain ymmärtää mistä niitä hakea. Trumpin hallituksessa on arviolta yli 400 juutalaista avustajaa. Samoin valtaosa poliittisista kommentaattoreista TV-ankkureina. FOX-news näyttää olevan ainoa kanava jossa vielä löytyy muitakin ”juontajia”, joilla on vähemmän puolueelliset mielipiteet. Ilman FOX-kanavaa tilanteet olisivat aivan toivottoman yksipuoliset. Täytyy vain ihmetellä miten kauan FOX-kanava saa toimia ilman lakkautusta.

  • Noilla ”Jumalan valituiksi” kuvitelluilla on valtava määrä hyödyllisiä idiootteja läntisten maiden kristittyjen joukossa.

  • Kuka hallitsee Yhdysvaltoja, vaikka Protokollien ohjeen mukaisesti kontrolloitu läntinen valtaVALEmedia siitä vaikeneekin?

   ”Zionism 101: The Zionist Israeli Government Of The United States Of Amerika

   “The Jewish people as a whole will become its own Messiah. It will attain world dominion by the dissolution of other races, by the abolition of frontiers, the annihilation of monarchy and by the establishment of a world republic in which the Jews will everywhere exercise the privilege of citizenship.

   In this New World Order the children of Israel will furnish all the leaders without encountering opposition. The Governments of the different peoples forming the world republic will fall without difficulty into the hands of the Jews. It will then be possible for the Jewish rulers to abolish private property and everywhere to make use of the resources of the state. Thus will the promise of the Talmud be fulfilled, in which is said that when the Messianic time is come, the Jews will have all the property of the whole world in their hands.”

   — Baruch Levy. Article: Letter to Karl Marx, in magazine ‘La Revue de Paris’, p.574, June 1, 1928

   Our government is now completely in Zionist control. And the above quoted timeline is happening as we speak, just as was written so long ago. And obviously so, as the 10 planks of the Communist Manifesto are now law in the United States…”,

   Koko artikkeli: https://realitybloger.wordpress.com/2010/08/29/zionism-101-the-zionist-israeli-government-of-the-united-states-of-amerika/

  • K.Tuomari 10.2.2018 at 18:03
   Jos Askenazit eivät ole puhtaita juutalaisia etnisesti (kuten monet geeni- ym. tutkimukset näyttävät osoittavan — Ernst Renan oli yksi varhaisimmista juutalaisten varhaishistorian tutkijoista, ja hän katsoi, että aškenaasijuutalaiset ovat turkkilaissukuisen kasaarikansan jälkeläisiä. Tämä teoria aškenasijuutalaisten kasaarialkuperästä on nykyäänkin tieteen kiinnostuksen kohteena ( https://fi.wikipedia.org/wiki/Ernest_Renan ) niin silloin on oikeastaan väärin puhua ainakaan korostuneesti juutalaisista koska tuo sana yleensä yhdistetään (tosin asiasta kiistellään) rotuun eikä uskontoon.
   Pitäisi puhua Askenaazeista ja heidän hankkeistaan joita heidän omaksuma Talmudin maailman valloitus oppi (ns. ’uskonto’) tukee. Talmudhan ei ole uskonto vaan enemmän polittinen teos vaikka sitä osa juutalaisistakin pitää Tooran jatkeena. Miksi? Koska siinä ihminen (Rabbit) eikä Jumala puhuu ja siinä on väärennetty asioita ja Tooran lakeja paremmin käytännön toimia tukevaan suuntaan.
   Onhan toki hyvin mahdollista että pääosin Askenazeista muodostuvassa sionistijoukossa on myös ja luultavasti paljon etnisesti juutalaistaustan omaavia jotka eivät ymmärrä että sionistit ovat ’askeja’, siis ihan eri rotua (tämä on aika sekava vyyhti josta on vaikea päästä perille) ja antavat niiden johtaa.

   Joskus luin että Nobelisti geenitutkija John Watson totesi että maailmassa on pieni ryhmä Askenazeja joilla on muita korkeampi älykkyys. Jos he ovat juuri tätä eliittiä joka nyt johtaa NwO-agendaa niin heillä on hyvät mahdollisuudet onnistua mitä älyyn tulee.
   Mutta se ratkeaako maailman ja ihmiskunnan kohtalo sitten vain älyllä on eri asia vaikka tärkeää ellei tärkeintä roolia se näyttelee. Mutta se voi olla myös avain tuhoon kuten esim. ydinvoiman ja tuhokapitalismin keksiminen todistaa.
   Me puhumme Rotschildien raha-dynastiasta ikään kuin se olisi etnisesti juutalainen mutta onko se todellisuudessa kasaariperäinen Askenazi-ryhmä geneettisesti vailla mitään etnistä yhteyttä Palestiinaan? Luultavasti mutta emme tiedä eikä sitä meille kerrota.
   Koska tuo ryhmä on aikoinaan valinnut juutalaisen uskonnon niin sen opit yhä ohjaavat sen toimia siitäkin huolimatta että he pääosin ovat nykyisin ateisteja. Sen pohjalta on hyvä toteuttaa maailman fyysistä valtaamista ja temmata siihen mukaan etnisiä ’tavis’- ym. juutalaisia joista ns. fariseusten ’valittu’ osa ainakin on hyvin rahan- ja kullanhimoista. Ja myös muita sionisteja kuten ex-varapresidentti Bidenin kaltaisia ja vapaamuurareita.
   Sille osalle Toora-juutalaisia joka uskoo Jahven lupaukseen aikanaan johtaa kansansa ’luvattuun maahan’ (ja vasta kun se sen ansaitsee) sionistien nyt harjoittama väkivalta politiikka ja oman käden oikeus on kauhistus ja rikos Jahven kanssa tehtyä liittoa vastaan. Nämä juutalaiset on vaiennettu vaikka heitä on paljon mm. Amerikassa. Sionistit ovat nostaneet itsensä jumalaksi ja alkaneet rakentaa omaa imperiumiaan.
   Tälllaisia ajatuksia … Kaiken kaikkiaan koko juutalais-asia on todella monimutkainen mitä enemmän siihen perehtyy. Eikä sionistien omiin kirjoituksiin voi luottaa koska he kirjoittavat vain omaa etuaan ajaen.

   • ”Pitäisi puhua Askenaazeista ja heidän hankkeistaan joita heidän omaksuma Talmudin maailman valloitus oppi (ns. ’uskonto’) tukee. Talmudhan ei ole uskonto vaan enemmän polittinen teos vaikka sitä osa juutalaisistakin pitää Tooran jatkeena.”

    Otaksuttavasti hyvin harvat ”Israelia rakastavat” läntiset kristityt, sen hyödylliset idiootit tuntevat Talmudia – esim. että he gojimit eli ei juutalaisten uskontoa tunnustavat ovat talmudisteille vähempiarvoisia kuin eläimet ja mitä mitä Israelin pääministeri Netanyahu on julistanut:
    ” Report: Netanyahu Promises Talmud Will Be Israeli Law”, http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/180440

   • Tarkennusta älykkyys asiaan
    World IQ Figures: A Complete Chart with Notes and Comments
    Älykkäimmät löytyvät sittenkin idästä. Intiassa eräissä piireissä korkeimmat 120 lukemat mutta myös Japani ja Kiina pärjäävät hyvin.
    Askenaazeista osalla myös hyvä taso. Mutta Israel jää karvan verran meidänkin 97-lukeman alle.
    http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=165564

 66. Jan Andersson, toimittaja 11.02.2018
  Seija Vaaherkumpu, toimittaja
  YLE

  Anekdootti: Michael Corleonen tokaisu Kummisetä-trilogiassa, kun maffiaveljet yrittivät huijata häntä. Kummisetä Micheal Corleonea ei harmittanut huijaaminen sinänsä vaan se, että maffiaveljet tekivät sen niin typerällä tavalla, että se loukkasi hänen älykkyyttään.

  YLE:n viimeisessä suuressa vaalikeskustelussa 25.01.2018 aloititte tenttaamalla ehdokkaita Suomeen tulleista Pandoista ja Kiinan ihmisoikeustilanteessa. Mitä noilla asioilla oli mitään tekemistä vaalikeskusteluissa ja ylimalkaan Suomen tasavallan tulevan presidentin laissa määriteltyjen tehtävien ja velvollisuuksien kanssa? Teitte itsestänne tyhmän vaikutuksen. Oletteko muuten ylimalkaan koskaan käynyt Kiinassa ja tavannut johtajiaan? Pitkään jatkunut jankkaaminen Pandoista ja Kiinasta oli varmaan tarkoitettu mollaamaan nykyista Kiinaa, jonka Amerikan Yhdysvallat oli juuri julistanut uudeksi vihollisekseen. Tuhlasitte tarkoituksellisesti kallista haastatteluaikaa.

  Juontonne oli jatkossa samaa tasoa. Ilmiselvä tarkoituksenne oli tukea Sauli Niinistön urakehitystä edelleen Suomen presidenttinä. Ala-arvoista, surkeaa journalismia.

  On kirjoita tätä siksi, että muuttaisitte tapojanne. Siihen teillä ole edellytyksiä ja niin sanottua moraalista selkärankaakaan.

  Tässä tuleekin mieleni pahoittamisen tausta. Kummisetä Michael Corleonen tokaisu Kummisetä-trilogiassa, kun maffiaveljet yrittivät huijata häntä. Kummisetä Micheal Corleonea ei harmittanut huijaaminen sinänsä vaan se, että maffiaveljet tekivät sen niin typerällä tavalla, että se loukkasi hänen älykkyyttään.

  Oheistan myös aiemman viestini toimittaja Seija Vaaherkummulle, johon siihenkään ei ole tullut vastausta.

  Ystävällisin terveisin
  Jali Raita, diplomi-insinööri
  Somero

  Lähettäjä: Jali Raita
  Päiväys: 16. tammikuuta 2018 klo 0.18.33 UTC+2
  Vastaanottaja: seija.vaaherkumpu@yle.fi
  Kopio: Sauli Niinistö , katri.makkonen@tpk.fi, rusembassy@co.inet.fi, Daria Skippari-Smirnov , mpelho@gmail.com
  Aihe: Istuvan presidentin Sauli Niinistön haastattelu YLETV1:ssä maanantaina 15.01.2018

  Seija Vaaherkumpu, toimittaja
  YLE

  Yleisesti ottaen totean, että Sauli Niinistö vastasi kiemurrellen tai ei ollenkaan kysymyksiinne. Tämä on anteeksiantamattoman sietämätöntä, sillä istuvalle presidentille Suomen asiat eivät ole hänen yksityisasioitansa.

  Natoon liittyen Teidän olisi pitänyt käsitellä voimassa olevaa Pariisin rauhansopimusta vuodelta 1947. Tuo sopimus estää Suomen nykyisetkin toimet NATOn kanssa liittymisestä puhumattakaan. Sopimus tekee Suomen pakotteista/sanktioista Venäjää kohtaan ko sopimuksen rikkomuksia. Miksi Te ette käsitellyt ko sopimusta?

  Te ette käsitellyt myöskään Isäntämaasopimusta, joka on tehnyt Suomesta USAn sotilaskasarmin ja hyökkäysalustan Venäjälle. Miksi Te ette käsitellyt?

  Venäjä voi riitauttaa nuo rikkomukset YK:n turvaneuvostoon, jossa Venäjä voittaa ja palaisimme syksyn 1944 välirauhaan valvontakomissioineen.

  Te ette käsitellyt myöskään Tikkakoskeen liittyvää Martti Pelhon esitutkintapyyntöä. Miksi Te ette käsitellyt? Viittaan ko asioissa lähemmin oheisiin linkkeihin.

  https://vastavalkea.fi/2017/06/29/vuoden-1947-pariisin-rauhansopimus-ja-nykytilanne/

  https://vastavalkea.fi/2017/07/22/vuoden-1947-pariisin-rauhansopimus-ja-nykytilanne-dokumentit/

  https://vastavalkea.fi/2018/01/04/esitutkintapyynto-viestikoekeskuksen-toiminnasta/

  Ystävällisin terveisin
  Jali Raita, diplomi-insinööri
  Somero

 67. Tämähän on hyvä aihe presidentinvaalia koskevan artikkelin allakin sillä sionismi jyllää meilläkin politiikassa … ja kirkonhan voinee jo unohtaa vain pelkkänä tarinan kertojana.

  Ottamatta kantaa juutalaiseen uskoon tieteen valossa, joka kumoaa sen monia käsityksiä, voi todeta että se pitää sisällään korkeita eettisiä asioita ja moraalia. Kaikkea muuta mitä imperialistinen ja sotahulluudesta kärsivä Israel netanyahuineen edustaa.
  Oikeastaan rasistisilla ja fasistisilla omaa gettoaan rakentavilla ja muista eristäytymään pyrkivillä ’valituiksi’ itsensä tuntevilla sionisteilla ei ole juuri mitään yhteyttä juutalaiseen uskoon kuin paperilla. Gilad Atzmonin kirja The Wandering Who? valottaa myös tätä hyvin.
  Lukaisin Mooses Maimonideksen ajatuksia (hän on yksi suurimmista) eikä häneltä löydy mitään tukea sionistien Talmudismille. Joutuu kysymään miten juutalaisuus uskontona voi olla niin kaukana siitä miten sionistit toimivat ja miten Israel toimii?
  Miksi sionistien toiminta on täysin ristiriidassa tuon uskonnon teorian kanssa? Miksi sionistit voivat rakentaa tältä pohjalta imperiumiaan? Miksi koko uskonto on kääntynyt käytännössä irvikuvakseen? Ja miksi he syyttävät muita anti-semitismistä kun itse ovat sen isä?
  Luulisi että moni aito juutalainenkin tätä kysyisi. Ja toiki kysyykin. Mutta useamman pitäisi.
  Kommentaariossaan Mišnaan Maimonides muotoili juutalaisen uskon 13 prinsiippiä. Ne määrittelivät hänen näkemyksensä seuraavista asioista:
  1 Jumalan olemassaolo
  2 Jumalan ykseys
  3 Jumalan henkisyys ja ruumiittomuus
  4 Jumalan ikuisuus
  5 Jumalan yksin tulee olla palvonnan kohde
  6 Ilmestykset tulevat Jumalan asettamien profeettojen kautta
  7 Mooseksen erityisasema profeettojen joukossa
  8 Jumalan laki annettiin Siinain vuorella
  9 Toora on muuttumaton Jumalan laki
  10 Jumala tietää ihmisten teot ennalta
  11 Pahat teot saavat rangaistuksen
  12 Juutalaisten messias tulee
  13 Kuolleet nousevat ylös

  Ehkä ainoa noista mihin sionistin voisi kuvitella uskovan on tuo viimeinen sillä hehän haluavat hallita ikuisesti. Kaikki muut kohdat varmaan ovat heidän käsissään ja määritellään kuten heille sopii.

  Myös tällaisia ajatuksia oli Maimonideksella:
  — Opeta kielesi sanomaan ”en tiedä”, ja edistyt.
  — Sinun on hyväksyttävä totuus, tuli se mistä lähteestä tahansa.
  — Meidän on oltava kaikkein tunnontarkimpia täyttäessämme juuri lähimmäisenrakkauden käskyä verrattuna muihin positiivisiin käskyihin, koska lähimmäisenrakkaus on oikeamielisen ihmisen merkki.
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Maimonides

 68. Kun tässä presidentin vaalit-2018 artikkelin alla on lupa keskustella sionisteista, ajattelin tehdä myös vain hieman asiaan liittyvän kysymyksen, mikä minulle ei aiemman perusteella ole selvinnyt.

  ihmettelen yhä,, rikkooko Juha Sipilän hallitus kaikkine ministereineen Suomen perustuslakia? Eli onko niin että perussuomalisten kahdeksi eri puolueeksi jakautuminen on ollut este jatkaa Sipilän hallitusta? Ovatko SIpilän hallituksen ministerit oikeastaan ”lainsuojattomia” ?

  Jos jollakin on parempaa tietoa asiasta, pyytäisin juridisia perusteita sille että pelkoni Sipilän hallituksen ministereiden ”lainsuojattomuudesta” on täysin aiheeton.

  • Juridista koulutusta vailla olevana tulee mieleen että meidän ’sionistihallitus’ on tainnut ymmärtää lain noudattamisen kuten yllä kuvatut Israelin sionistit juutalaisen uskonnon prinsiipit ja lait ja meidän ’rabbimme’ tulkitsevat sitä omalla tavallaan.
   Sen toimia näyttää ohjaavan ’tarkoitus (eu-ja nwo-agenda) pyhittää keinot’.
   Jos vain korruptoituneet ’rabbit’ valvovat lakia niin mitään todellista kaikkia koskevaa lakiahan silloin ei ole.
   Sionistien Talmud on kuuluisa lakien määrästään mutta ketkä tekevät enemmän rikoksia kuin he jäämättä kiinni ja joutumatta tuomituiksi? Ei tule heti mieleen.

   • Selvennykseksi yllä olevaan:
    Maamme on alentunut toimimaan Washingtonin sionistien ja neo-konnien luoman lain mukaan jota Paul C Roberts kuvaa hyvin artikkelissaan:
    ”But the question is … that facts and law make no difference whatsoever to Washington? Washington’s interest is in its hegemony over the world and in Israel’s hegemony in the Middle East.”
    http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=165671

   • Nyt tosin näyttää siltä että tuomio odottaa heitä eikä kymmenien miljoonien murhasta päästä kuin koira veräjästä.
    Sionistien hirmuteot liittyen Venäjän vallankumoukseen ja kommunismiin ovat nimittäin nousemassa pintaan. Niitä ei enää pystytä pitämään salassa ja arkistot alkavat avautua.
    Jopa Israelilainen lehti tunnustaa totuuden.
    We mustn’t forget that some of greatest murderers of modern times were Jewish
    Even if we deny it, we cannot escape the Jewishness of ”our hangmen,” who served the Red Terror with loyalty and dedication from its establishment. After all, others will always remind us of their origin.
    https://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3342999,00.html
    https://russia-insider.com/en/jews-dominated-bloody-terror-apparatus-stalins-ussr/ri22238

    Mitenkähän mahtaa meidän sionistien käydä? Saavatko jatkaa vai pannaanko tuomiolle?
    Kansa päättää.

 69. Yle(nanto) – radion aamulähetyksessä syljeskeltiin taannoin sanoilla ja nimitettiin valtatotuuden arvostelijoita somessa rotiksi. Ylioppilaskirjoitusten äskeinen äidinkielen koe ei jäänyt paljoa heikommaksi suoritukseksi, teemana oli peräti kahdessa osiossa ikävät kärpäset. Eläinteemaa täydensi Ruben Stillerin analyysi eliitti-sanan väärinkäytöstä, rasisimista ja oikeiden älykköjen kärsimyksestä some-puuhastelun suhteen.— Kärpäset ovat tietenkin hämähäkkien herkkua…
  Janne Riiheläinen rysskytti aamulla Yle(isessä) kansan manipulaatio- ja harhautuspuheessaan ryssänkammoisuuttaan Paavo Väyrystä halventamalla.
  Vallassa roikkujien infosota-arsenaali on äärimmäisen naivia ja läpinäkyvää. Sanan vapaus Ylessä on ei jaksa olla oikein edes vitsin arvoinen asia! Me kuitenkin kustannamme verovaroin tämän etenkin yhtä puoluetta suosivan propagandavoittoa maksimoivan uutisoinnin. Kestovallankaappaus julkimediassa – onkohan se sitä ”kestävää kehitystä”?

 70. Tuo rotta-analogia on Hitlerin Taisteluni- kirjasta ja puhuu puolestaan siitä että journalismikin voi tällä tavalla pervertoitua. Ihmettelen vain sitä että suomalaiset toimittajat ovat valinneet noin perverssin linjan kun itse paljastavat itsensä..

  ……… tarjotakseen vilpittömässä mielessä täsmällistä ja luotettavaa tietoa journalismin etiikan mukaisesti.»

  Emme voi nyt toimia kuten Saksassa. Siellä lähinnä , perussuomalisia vastaavaa puolue vaihtoehto saksalle (AfD) oon perustamassa julkisen TV-kanavan ARD rinnalle oman TV-kanavansa. Tulee vähän USA:n Fox-kanava mieleen.
  Meillä RKP ja Kokoomus ovat yhdistäneet voimansa ja se näkyy ja kuuluu medioissa.
  .

 71. Toimitusjohtaja Timo Ritakallio 15.02.2018
  Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen
  Porkkalankatu 1
  00018 Ilmarinen

  Parahin Timo Ritakallio, olitte Ykkösaamun vieraana 3.2.2018 YLE:n toimittaja Seija Vaaherkummun haastateltavana.

  Ohjelmassa tuli esille mm se, että eläkkeiden maksaminen myös tulevaisuudessa on varmistunut sillä, että eläkkeelle siirtymisen ikää siirretään sen mukaan, kuinka yhteiskunnassa keskimäärin hengissä pysyminen siirtyy. Jossain vaiheessa, melko piankin, eläkkeelle pääsisi vasta 70-vuotiaana. Eläkeyhtiöiden varat siis riittävät eläkkeiden maksuun, kun eläkkeelle siirtyvien joukko ei pääse kasvamaan liian suureksi. Tämä on puhdasta matematiikkaa, jolla eläkeyhtiöt ovat ratkaisseet oman ongelmansa. Se asia, että keskimäärin hengissä pysyminen on kasvanut, ei korreloi suoraan sen kanssa, että ihminen säilyisi pitempään työkykyisenä. Pidempi ikä selittyy sillä, että lääketiede on kehittynyt. Ihmiset vain elävät pidempään. Toki muitakin syitä löytyy pitkään ikään, parempi ja terveellisempi ruoka, terveellisemmät elämäntavat, turvallisempi työ ja työ- ja elinympäristö.

  Kun ihminen vanhenee, niin hänen työkykyisyytensä vain heikkenee. Tämä on elämän laki. Puhun kokemuksesta, sillä olen jo täyttänyt 76 vuotta. En ole enää fyysisesti ja henkisesti samassa vireessä, kun nuorena diplomi-insinöörinä menin ensimmäiseen työpaikkaani 24 vuotiaana. En pystyisi tekemään tehokkaasti samoja asioita, joita pystyin nuorempana. Toki pystyn toisenlaisiin työsuorituksiin kuin nuorempana, joissa kokemus on tärkeintä. Suomalainen yhteiskunta vain ei arvosta kokemusta. Halutaan itse lyödä oman päänsä jälleen Karjalan mäntyyn.

  Kun siis ihminen myöhemmin pääsisi eläkkeelle vasta 70-vuotiaana mutta on eri syistä sitä ennen voinut olla työkyvytön tai muuten joutunut pois työelämästa, niin hänen toimeentulonsa hoituisi muista lähteistä kuin eläkeyhtiöiltä eli käytännössä yhteiskunnalta. Tämä on kyynistä matematiikka, eikä siis ratkaise kokonaisongelmaa. Eläkeyhtiöiden tulisi tuntea kokonaisvastuuta koko yhteiskunnasta.

  Olen asunut pitkään Singaporessa, yli 20 vuotta, aluksi Singaporen suurlähetystömme päällikkönä. Kun Singapore itsenäistyi, niin ensimmäinen ongelma ei ollut eläkeikäinen väestö, koska väestö oli nuorta. Yhteiskunnallinen traditio oli, että nuoremmat lapset vastasivat vanhemmistaan. Määrätietoisesti edistettiin sitä, että vanhemmat lapsineen ja lastenlapsineen voisivat asua yhdessä. Asuntojen kokoa haluttiin kasvattaa. Vältettiin siis lasten päiväkotiongelma ja vanhusten hoivakotiongelma. Yhteiskunta toimii tehokkaasti ja taloudellisesti. Suomessa on tehty aivan toisin. Lapset halutaan pääsääntöisesti päiväkoteihin ja vanhukset luksus hoivakoteihin. Näihin ei Suomella yksinkertaisesti ole varaa, eikä löydy henkilökuntaakaan. Entistä enemmän suomalaiset asuvat yksin, ja asunnoistakin halutaan pienempiä taloudellisiin syihin vedoten. Tämä on tuhon tie. Luonto on suunnitellut, että miehet ja naiset asuvat parisuhteessa, saavat lapsia, joista yhdessä huolehtivat. Kun toinen vanhemmista vaikkapa sairastuu, niin toinen on käytettävissä, ja perhe selviää.

  Singaporessa perustettiin KELA:nsa CPF eli Central Provident Fund. Siihen työntekijät ja työnantajat maksavat oma osuutensa. Maksu kirjautuu työntekijän omalle henkilökohtaiselle tilille. CPF maksaa tilille korkoa, ja se on työntekijän käytettävissä ennen eläköitymistäkin harkittuihin hankintoihin kuten asunnon ostoon. Kun CPF tili on työntekijän oma tili, niin sen kartuttamiseen on motivaatiota ja toisaalta vapaamatkustajia ei synny. Jokaisen on huolehdittava myös omasta vanhuudestaan. Suomessa katsotaan, että lapsuus ja vanhuus kuuluvat yhteiskunnan vastuulle sosialistisen ideologian mukaan.

  Toimittaja Seija Vaaherkummun haastattelussa näytitte rentoutuneelta ja tyytyväiseltä. Valitettavasti vain Teidän/Ilmarisen/Suomen tilannekuva on täysin virheellinen. Suomen kansantulo on nykyisin vuoden 2007-2008 tasolla. Olemme kuitenkin massiivisesti velkaantuneet voidaksemme ylläpitää edes tuota vuoden 2007-2008 tasoa. Tosiasiallisesti kansantulomme on romahtanut, koska velka ei ole tuloa. Velkaantumista ovat myös tekemättömät julkiset korvausinvestoinnit. Verotuloja on myös korvattu valtion omaisuuden myynnillä. Suomen kehitys ei ole millään tavalla tasaisesti lineaarinen ylöspäin vaan edessä on epäjatkuvuuskohta. Yksi tähän vaikuttava on Suomen kansainvälinen tilanne. Ytimenä ovat kelvottoman huonot suhteet naapuriimme Venäjän Federaatioon sekä laiton ja perusteeton liittymisemme Euroopan Unioniin, joka kaiken lisäksi on ollut äärimmäisen tyhmää. Suomi antaa itsestään valheellisen kuvan maailmalle. Presidenttimme Sauli Niinistö on kertonut kolleegalleen Donald Trumpille, että Suomi tunnetaan siitä, että on aina maksanut velkansa. Tätä samaa väärää tietoa hän on jakanut vaalikampanjassaan. Suomi oli lähes velaton ennen talvisotaa. Sen jälkeen aloimme velkaantua. Jatkosotamme rahoitimme Saksan avulla. Syksyn 1944 välirauhan ehtojen mukaan meidän olisi pitänyt maksaa Saksan saatavat Neuvostoliitolle. Olimme velkaa aseista ja ammuksista sekä elintarvikkeista ja lääkkeistä. Saksan kanssa saimme sovittua, että saksalainen asekauppias matkusti Ruotsiin, jossa tehtiin vääriä kuitteja maksuista. Asiasta on kirjoittanut mm eversti Ragnar Nordström muistelmakirjassaan ”Voitto tai kuolema”.

  Siirrytte OP-ryhmän pääjohtajaksi. OP-ryhmä on suuri kiinteistöjen rahoittaja. Kiinteistöissä piilee massiivinen kupla. Homekiinteistöjen korjausvelka lienee 40mrd€. Homekiinteistöissä työskentelevät sairastuvat peruuttamattomasti. Kasvatamme valmiiksi sairaita lapsia työelämään. Maaseudun kiinteistöjen arvot ovat romahtaneet. Kiinteistöt eivät mene kaupaksi kuten Somerolla. Ihmiset eivät pysty muuttamaan työn perässä.

  Asiakokonaisuuteen liittyen oheistan kirjeeni pvm 12.02.2018 ministeri Pirkko Mattilalle. Teidän kannattaa myös tutustua oheisiin linkkeihin.

  https://vastavalkea.fi/2018/01/24/koiviston-konklaavi-video-keskusteltavaksi/

  https://vastavalkea.fi/2017/06/29/vuoden-1947-pariisin-rauhansopimus-ja-nykytilanne/

  https://vastavalkea.fi/2017/07/22/vuoden-1947-pariisin-rauhansopimus-ja-nykytilanne-dokumentit/

  https://vastavalkea.fi/2018/01/04/esitutkintapyynto-viestikoekeskuksen-toiminnasta/

  https://vastavalkea.fi/2018/01/17/presidentinvaalit-2018/

  Ystävällisin teveisin

  Jali Raita, diplomi-insinööri
  Team Finlandia ky
  Somero

  Kopio: Toimittaja Seija Vaaherkumpu, YLE

  Pirkko Mattila, sosiaali-ja terveysministeri 12.02.2018
  STM

  Arvoisa ministeri Pirkko Mattila,

  olitte YLE:n toimittaja Seija Vaaherkummun haastattelussa lauantaina 10.02.2018. Yksi aihe oli työttömyys ja hallituksen ns aktiivimalli. Maamme hallitus, jossa Te olette yksi ministereistä, ei elä realiteeteissa.

  Työttömyys voi alentua merkittävästi vain siten, että tehtaat saavat lisää tilauksia. Tilauksia voidaan saada vain suuremmassa määrin Venäjältä. Tässä hallituksella on ratkaisevin rooli. Kannattaa tutkia, kuinka paljon töitä silloinen tasavallan presidentti Urho Kaleva Kekkonen teki mm itäisen Suomen työttömyyden eteen. Ns Kostamus projekti on yksi esimerkki. Hallituksenne voisi pyrkiä samaan ja jättää aktiivimalli sekoilut sikseen. Aktiivimallia tarvitsisi hallituksenne eli ”piiskaa”.

  Suhteet Venäjään tulee laittaa kuntoon. Suomenkin asettamat sanktiot viennille Venäjälle ovat vastoin kansainvälistä oikeutta, koska niitä ei ole hyväksytty YK:n turvaneuvostossa, ja Suomi ampuu vain omaan jalkaansa. Ne ovat myös vastoin Pariisin rauhansopimusta vuodelta 1947 kuin myös vastoin ns sopimusta hyvistä naapuruussuhteista Venäjän Federaation kanssa vuodelta 1992. Presidentti Vladimir Putin on kertonut, että Venäjä haluaa korvauksia niistä haitoista, joita sanktiot ovat sille aiheuttaneet. Suomessa vastuullisia korvauksiin ovat henkilökohtaisesti ne henkilöt, jotka ovat nuo sanktiopäätökset tehneet eikä Suomen kansa.

  Suomi on pilannut törkeällä tavalla suhteensa Venäjän Federaatioon. Vuonna 2015 oli ETYJ:n juhlakokous Suomessa sen kunniaksi, että Helsingissä järjestettiin ETY:n ensimmäinen kokous vuonna 1975. Kylmä sota alkoi hiipua tuon ensimmäisen kokouksen myötä. Nyt Suomi ei myöntänyt viisumeja Venäjän Federaation 15 jäseniselle valtuuskunnalle tuohon kesän 2015 juhlakokoukseen. Venäjän Federaation presidentti Vladimir Putin on todennut tuon menettelyn olleen kansainvälisen oikeuden loukkaus. Silloinen tasavallan presidentti Urho Kaleva Kekkonen oli tehnyt vuosia töitä, jotta tuo rauhan Eurooppaan varmistava kokous saatiin aikaan ja Helsinkiin. Nyt vain ”hokkus pokkus” tuo hyvä ilmapiiri on tuhottu ja tehty ETYJ tehottomaksi.

  Suomi ei kunnioita ja noudata Pariisin rauhansopimusta vuodelta 1947. Rikkomukset ovat valtiopetos tms, Pacta sunt servanda. Suomen liittyminen Euroopan Unioniin on massiivinen petos ja mitätöntä sekä erittäin tyhmää koko Suomelle, koska Suomi ei ole irtisanonut Pariisin rauhansopimusta vuodelta 1947 ja vuoden 1992 sopimusta hyvistä naapuruussuhteista Venäjän Federaation kanssa tai sopeuttanut niitä osaksi EU:n lainsäädäntöä. Suomen liittyminen Euroopan Unioniin ja euroon on tehty monin tavoin perustuslakia rikkomalla ja eduskuntaa sekä Suomen kansaa harhauttamalla. Legendaarinen Jorma Jaakkola on tästä kirjoittanut omassa blogissaan sekä viime vuoden Veikko Saksin toimittamassa Karjalan Kuvalehdessä. Ulkoasiainministeriössä valmisteltu salainen Operaatio PAX on ollut yksi likanen konspiraatio/valtiopetos näissä laittomuuksissa.

  Runsas kaksi vuotta sitten vierailin Moskovassa ja tapasin korkean tason vaikuttajia. TV-haastattelija kysyi minulta: ”Ovatko suomalaiset menettäneet järkensä?” Vastasin tähän professori, ex ulkoasiainministeri Keijo Korhosen esitelmänsä aloituksella Suomalaisella klubilla 28.5.2009 seuraavasti: ”Suomi on kuin mielisairaala, jota potilaat johtavat”.

  Kannattaa tutustua seuraaviin linkkeihin

  https://vastavalkea.fi/2018/01/24/koiviston-konklaavi-video-keskusteltavaksi/

  https://vastavalkea.fi/2017/06/29/vuoden-1947-pariisin-rauhansopimus-ja-nykytilanne/

  https://vastavalkea.fi/2017/07/22/vuoden-1947-pariisin-rauhansopimus-ja-nykytilanne-dokumentit/

  https://vastavalkea.fi/2018/01/04/esitutkintapyynto-viestikoekeskuksen-toiminnasta/

  https://vastavalkea.fi/2018/01/17/presidentinvaalit-2018/

  Jali Raita, diplomi-insinööri
  Somero

  • Hyvä vastaus tuo Korhoselta lainattu. Varmaan tästä ollaan hyvin tietoisia Venäjälläkin. Miten sen oikeastaan voisi olla huomaamatta kun se näkyy niin selvänä.
   Oikeastaan koko psykopaattien johtama ja kovaa vauhtia mätänevä anglo-sionistinen imperiumi jonka hanke EU on, on mielisairas eikä osoita mitään kehitystä muuta kuin alati syvenevää hulluutta kohti.
   Lopullisena huipentumana on tämän megalomaanisen psykoosin ydinsotaan päättyvä katastrofin vaara.

   • Tuo Korhosen lause on pätenyt jo ainakin kolmisenkymmentä vuotta ja hullumpaan suuntaan vaan ollaan menossa punaliberaalien punaviherporvarien johdolla.

 72. Presidentin vaali osoitti että maamme on pahasti nwo-nalkissa, globalistien ja finanssieliitin mielivallan alla. Kansa ei sitä ilmeisesti tajua kuin osin ja elää vaarallisessa valhe- ja velkakuplassa.
  Kun näin on niin muutosta ei juurikaan voine odottaa ennen kuin maailmanpolitiikassa tapahtuu muutoksia. Anglo-sionistisen imperiumin heikentyminen vasta avaa uusia väyliä ja siitä on vahvoja merkkejä.

  ”Yhdysvallat on ”käynnistänyt täyden mittakaavan vastakkainasettelun Kiinan kanssa”, koska Washington ei pysty kilpailemaan taloudellisesti Pekingin kanssa, amerikkalainen kirjailija ja eläkkeellä oleva professori James Petras sanoo.
  Selvä merkki ahdingosta jossa maa on.
  https://russia-insider.com/en/fearing-economic-competitor-us-launches-full-scale-confrontation-china/ri22537
  The Israel Lobby – an ’Epidemic’ of Wholesale Corruption
  ”It is political corruption on an epidemic scale, perpetrated by powerful figures from the worlds of gambling, share dealing and international banking: all conducted without any official or public scrutiny or inquiry.”
  https://russia-insider.com/en/israel-lobby-epidemic-wholesale-corruption/ri22216

  RI on itselleni länsimedian propagandaan väsyneenä uusi ja mielenkiintoinen sivusto josta saa oikeampaa tietoa Venäjän ja koko Idän asioista ja USA-koaliitiota koskevista asioista joista koaliitio vaikenee ja joita se pakenee.
  Lisäksi siellä on hyvä ja mielenkiintoinen kommenttiosasto jossa uskalletaan nostaa ’kissa pöydälle’. Toisin kuin meillä jossa vahtikoirat vaanivat ettei vaan liikaa totuutta pääsisi vuotamaan kansalle.
  Lukijakunta on suuri ja artikkelien kirjoittajat tuntuvat olevan hyvin perillä asioista joista kirjoittavat.
  Ja meillä kaiken huippuna sitten on tämä itsensä ’OIKEA’MEDIAksi ristinyt joka ei salli kommentointia ja kirjoittaa eliitin haluamalla tavalla sionismia tukien ja Persuja tukevaa ja islamia vastustavaa propagandaa ymmärtämättä mistä koko pakolaispolitiikassa on kyse.
  Blogisteilta odottaisi enemmän.
  Kyse näyttäisi olevan ns. ’kontrolloidusta oppositiosta’ kuten persujenkin kohdalla jotka eivät uskalla kyseenalaistaa oleellisinta eli yhteistyötä USA-koaliition kanssa ja sen maata turmelevaa vaikutusta.

  • Kilpailukykyisen valehtelun epidemia ei ole vielä syönyt koko planeettaa. Se tosin riepottaa Yhdysvaltoja ja Kanadaa, ja suuri osa Länsi-Euroopasta tuntuu olevan myös sen armoilla, mutta maailmassa on edelleen osia (myös koko ajan kasvava määrä medioita), joissa valehtelu on edelleen syntiä ja jossa irrationaaliset, mielenvikaiset, tietämättömät ja tyhmät ihmiset ovat menettämässä otettaan ja vaikutustaan ihmisiin ja yhteiskuntaan.
   Meillä vuosikymmeniä jatkunut ja vahvistuva läntisen propagandan tuottama aivopesu estää suurinta osaa ihmisiä näkemästä idästä kantautuvia tosiasioita kun tajunta on nwo-eliitin globalistien propgandan kahleissa.
   https://russia-insider.com/en/we-live-age-competitive-lying/ri22547

 73. Mikko Kosonen 22.02.2018
  Pekka Lundmark
  Jussi Pesonen
  Timo Ritakallio
  Risto Siilasmaa,

  Hyvät Herrat, ohessa on kirjeeni USA:n suurlähetystölle pvm 21.02.2018 liitteineen tiedoksenne.

  Suomen asiat ovat pahasti pielessä. Kettinki on vain niin vahva kuin sen heikoin lenkki. Suomen kettingit ovat ruosteessa ja jopa sahattu poikki. Suomen tilannearviointi, tilanteen kartoitus ja sen ymmärrys on täysin pielessä. Viro juhlii nyt 100 vuottaan. Sen kansantulo per kapita lienee 2/3 osaa Suomen vastaavasta. Viro menee kohta Suomen ohi. Tähän on monia syitä. En paneudu niihin.

  Suomi näyttää olevan viimeinen itä-blokin maa, joka odottaa vain lopullista romahdusta, der Untergang. Suomessa ei osata mennä ongelmien ytimiin, halutaan kylläkin Euroopan ytimiin, joka on täysi helvetti. Sipilän hallituksen touhut ovat aivan pielessä, SOTE ja maakuntauudistus muiden muassa.

  Suomea vaivaa massiivinen itsetunnon puute. Joka hetki pyydetään anteeksi omaa olemassa oloaan. Halutaan olla maailman ykkönen kaikissa mahdollisissa ja mahdottomissakin asioissa ja kuvitellaan, että näin myös on, kun meitä kovasti kehutaan. Näille ei ole mitään katetta. Tiesittekö, että Armi Kuuselan Miss Universum titteli aikoinaan oli CIA:n hommia? Suomelle haluttiin rakentaa positiivista imagoa.

  Olen ollut UKK:n aikana UM:ssä muun muassa ja tiedän tuonkin ajan hengen. Mistään suomettumisesta ei ollut puhettakaan. Neuvostoliittoa kohdeltiin kuten hyvää asiakasta pitääkin kohdella.

  Ensimmäinen DI-työpaikkani oli legendaarisen toimitusjohtaja Tauno Mäkisen YIT:ssä. Aloitimme rakennusviennin 1960-luvulla Neuvostoliittoon. Teknologia, jota aluksi veimme oli vedenpuhdistus. Olimme siis jo tuolloin ns cleantekissä, josta nyt lähes 60 vuoden jälkeen puhutaan uutena innovaationa kuin leivästä. YIT oli jo ajat sitten aloittanut vesiteknologian urakoinnin lähi-idässä. Legendaarinen Tane Mäkinen neuvoi meitä nuorempia diplomi-insinöörejä, että pitää aina puhua päälle eikä perseelle. Tuolloin tuo pää oli UKK. Nyt Suomella ei ole ollut päätä sitten Kekkosen.

  Suomalaiset yritykset ovat voimakkaasti kansainvälistyneet. Tuossa globalisaatiossa Suomen maineen tulisi olla tahraton. Nyt olemme paljastumassa suuriksi huijareiksi. Mannerheim puhui jo 30-luvulla, että Suomi on puoliherrojen maa. Himmler puhui täikansasta. Kesällä 1967 legendaarinen, Suomen viimeinen vuorineuvos Juuso Walden palkkasi minut johtamaan tehdasta Israeliin. Syksyllä käytiin kuuden päivän sota. Suomen teollisuuden kansainvälistyminen oli alkanut jo 30-luvulla, vaikkei luulisi. Jotain silloinkin jo osattiin ja ymmärrettiin. Paperiteollisuudessa ja varsinkin Juuson Yhtyneissä suhteiden hoitaminen oli ykkösasia. Suhteet olivat kunnossa niin itään kuin länteenkin. Nyt suhteet ovat pielessä ainakin itään. Sauli Niinistö hourii lännen tiestä, ymmärtämättä siitäkään yhtään mitään.

  Tuntuu typerältä suositella Teille Hyvät Herrat iltalukemista. Jos ehditte lukea, niin seuraavat olisivat kiinnostavia
  Yrjö Niiniluoto: Mitä on olla suomalainen
  Heikki Urmas: Voi maatamme
  Erkki Hautamäki: Suomi myrskyn silmässä, vuodet 1932-1940.

  Ystävällisin terveisin

  Jali Raita, diplomi-insinööri
  Somero

 74. Hyviä kirjoituksia joita olisi pitänyt linkata tänne jo aiemmin
  https://www.turpeinen-saari.net
  Suomi, oikeusvaltioko?
  ’…Suomi ”pääsi” osaksi samanmielisten joukkoa, josta tilasta ei ole enää paluuta entiseen. Olen kutsunut sitä nilkin rooliksi gangsteriporukassa.’

  Helsingin Sanomien Syyria-propaganda turbovaihteelle

  Rauha ja totuus ovat Suomessa muuttuneet kirosanoiksi

  Onko Euroopan demokratia Saksan johdolla jo tuhottu?

  Mannerheim ja presidentti Niinistö
  Mannerheimin toiminnan pohjavire oli militarismi ja antihumanismi. Suomessa toimiessaan hänen tavoitteekseen muodostui työväenluokan murskaaminen sekä Itä-Karjalan ja Leningradin valloittaminen johtamansa armeijan avulla ja valkoisen vallan palauttaminen Neuvosto-Venäjälle ja Neuvostoliittoon.
  https://www.turpeinen-saari.net/blogi/2017/10/09/21202

 75. Minne Suomi pommittaa
  https://www.facebook.com/events/291086058381269/

  Konkaritoimittaja Pentti Sainion uutuuskirja Minne Suomi pommittaa? julkaistaan maanantaina 8.10. kello 16 Kaisa-talon Kirja & Kahvissa (Vuorikatu 7, Helsinki). Pentti Sainion kanssa aiheesta keskustelee everstiluutnantti (evp) Tuomo Hirvonen.
  Suomalaiset harjoittelevat sotaa amerikkalaisten kanssa Itämerellä. Suomi auttaa ja rahoittaa Yhdysvaltain sotatoimia Lähi-idässä. Ilmavoimat hankkii Hornet-hävittäjiin pitkän kantaman risteilyohjuksia, jotka on tarkoitettu hyökkäykseen. Missä niitä aiotaan käyttää, kysyy tietokirjailija Pentti Sainio uudessa kirjassaan Minne Suomi pommittaa?
  Teos kertoo päättäjien vaikuttimista, aseteollisuuden vehkeilystä, miljardikaupoista ja suurvaltojen suunnitelmista. Se tarkastelee lähihistorian ratkaisuhetkiä, joissa päätöksiä on tehty salassa

  Ja kuka se meidän ulkopolitiikasta kantaakaan vastuun?

 76. Ylhäällä olevassa artikkelin presidenttiehdokkaiden ryhmäkuvassa Sauli Niinistö on vertauskuvallisesti jo puoliksi kääntänyt selkänsä äänestäjilleen.

  Tämähän on Sauli Niinistön hallitsemisen koko kuva. Kansansuosiota haetaan kirjaimellisesti lapsellisesti, lapsenkin avulla.

  Mutta kun pitäisi kuunnella kansalaisia heidän ongelmissaan ja asenteissaan esimerkiksi puolustuspolitiikkaan, Sauli Niinistö onkin kääntänyt jo koko selkänsä. Nato-hivuttamisessaan Sauli on sen 20 prosentin ehdokas, joka Suomen Nato-jäsenyyttä kannattaa. Muiden 70-80 prosentin kannoille Sauli viisveisaa.

  Ja tämä näkyy sitten jatkuvina perustuslain rikkomisina, joilla värkätään mm. Naton isäntämaasopimusta ja yksittäisiä puolustussopimuksia. Niitä sitten julistetaan ikään kuin voimassa olevina valtiosopimuksina, joita ne eivät missään tapauksessa ole.

  Lukekaa tuo yllä esitelty Pentti Sainion ’Minne Suomi pommittaa?’ -teos. Sieltä löytyy ajantasatieto näistäkin asioista.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here