Suomen oikeuslaitos elää ankeita aikoja. Ylimmäksi laillisuusvalvojaksi eli oikeuskansleriksi istutti presidentti Sauli Niinistö ikioman puudelinsa. Valtakunnansyyttäjä Matti Nissinen pantiin viralta vähäisen rikkeen vuoksi tavoitteena säilyttää valtakunnansyyttäjänviraston uskottavuus. Nyt tätä viraston uskottavuutta rakennetaan usuttamalla valtakunnansyyttäjä kirpunkokoisen pienmedian MV-lehden vetäjän Ilja Janitskinin kimppuun.

Maanpetoksellisilta haiskahtavien toimien parissa puuhastelevat poliitikot saavat samaan aikaan olla tuiki rauhassa ylimmältä laillisuusvalvonnalta ja syyttäjätoimelta.

Yhteisenä nimittäjänä näillä toimilla on poliittisen eliitin suojeluohjelma. Samalla toki talouseliitinkin, sillä poliittinen eliitti on kaiken aikaa ollut talouseliitin suojelijana saaden siitä korruption universaalien lakien mukaisesti itselleen taloudellista hyötyä.

Tämä oikeuslaitoksen alennustila yltää toki alempiinkin oikeusasteisiin, kuten piakkoin julkaistava artikkelisarjamme oikeusprosessista Vastavalkea vastaan Yle osoittaa.

Muutamat sananvapauskäsitteen kanssa ammatikseen työskentelevät ovat nostaneet tärkeimmäksi sananvapauden määreeksi kansalaisten oikeuden tiedonsaantiin. Tätä sananvapauden funktiota on MV-lehti kiitettävästikin toteuttanut. Tyyli on toki ollut sellaista, jota me Vastavalkeassakin olemme vierastaneet. Silti tiedon perillesaattamisella on omat ansionsa.

Oikeusprosessiin Ilja Janitskinia vastaan sisältyy kaksikin vahvan ironista sisäänrakennettua komponenttia. Ensinnäkin, MV-lehteä syytetään Ylen uutisten kopioinnista (kuten myös muiden valtamedioiden kopioinnista), ja samaan aikaan MV-lehteä moititaan valemediaksi. Ovatko kopioiduiksi tulleet valtamedian uutiset olleet siis valetta?

Toiseksi, kunniansa loukatuksi tunteva entinen (?) Ylen toimittaja Jessikka Aro kunnostautui sittemmin poispotkitun Ylen vastaavan päätoimittajan Atte Jääskeläisen toimeksiannosta Venäjän trollijahti -kampanjan käynnistäjänä, jossa hän suututti tuhatmäärin ihmisiä leimaamalla heitä Venäjän trolleiksi. Valitettavasti Suomessa ei ole ryhmäkannemahdollisuutta (yksi oikeusvaltion tärkeä elementti siis puuttuu), että nämä Jessikka Aron jahtaamisen vuoksi kunniaansa loukatuksi tuntevat voisivat nostaa kanteen neiti Aroa vastaan.

Toista pahista eli piikkiä eliitin lihassa, Johan Bäckmania, puolestaan syytetään Jessikan kutsumisesta netissä niinkin kauheilla nimityksillä kuin ”Nato-pissis” ja ”Jessi” ja haetaan 8 kuukauden vankeustuomiota. Kyllä moisesta toki pitääkin lisäkakkua saada.

Koko tätä Ilja Janitskin -oikeustapausta voisi pitää lähinnä vitsinä, ellei näkisi jahtaamisen taustavoimien olevan niin tosissaan. Ilja Janitskin ja MV-lehti ovat toki tehneet paljonkin rikkeitä, mutta niiden käsittelyyn olisi riittänyt vähämeluisempikin prosessi kuin valtakunnansyyttäjänviraston nähty rooli kansainvälisine etsintäkuulutuksineen.

Surkeinta tässä koko souvissa on juuri se, että valtakunnansyyttäjänvirasto alistuu tässä asiallisesti ottaen poliittisen eliitin suojelijaksi, eliittiin kohdistuvan kritiikin murskaamisen käsikassaraksi. Siellä apulaissyyttäjät kerjäävät poliittiselta eliitiltä kiitosta tulevan urakehityksensä vauhdittamiseksi.

Ylin laillisuusvalvonta ja syyttäjätoimi Suomessa ovat siis poliittisen eliitin käsiohjauksessa. Ne ovat kumpikin menettäneet oman riippumattomuutensa, joka on oikeusvaltion keskeinen perusta.

Suomi on jo pitkälti menettänyt oikeusvaltiostatuksensa.
¤

Kuva mädistä omenoista: Pixabay (CC0)

213 KOMMENTTIA

 1. Päätoimittaja on ryhtynyt jälleen päätoimittamaan ja vääntämään parhaan kykynsä mukaan mustaa valkoiseksi. Syystä, jota en ymmärrä, Janitskinin ennen päätoimittama ja kai omistamakin sivusto, joka nykyisin kutsuu itseään Mv-media, on Mehtälän erikoisessa suosiossa.

  Itse asiassa Mv-lehti ei ole mikään medium (yksikkö sanasta media), vaan yhden henkilön ylläpitämä ja toimittama mielipidesivusto. Silti Suomen rikoslaki koskee myös sitä. Journalistin ohjeista ei kannata eikä tarvitse puhua, koska Mv-media ei ole journalismia.

  Mehtälä väittää, että Mv-media on parantanut kansalaisten mahdollisuutta tiedonsaantiin. Väite on täyttä roskaa. Uutissisältö keskittyy suurelta osin maahanmuuttajien tekemiin isoihin tai pieniin rötöksiin ja siihen, kuinka vastenmielisiä ja alempiarvoisia ihmisiä he ovat. Tieto, jonka kansalaiset todella tarvitsevat, löytyy kyllä ns. valtamedian julkaisuista. Tarkistettuna ja tarpeen vaatiessa oikaistuna.

  Ilmeisesti kansalaisilla on myös oikeus saada tietoonsa Janitskinin ja kumppanien inhoamien toimittajien ja tutkijoiden puhelinnumerot ja osoitteet, jotta kansalaiset voivat antaa heille suoraa palautetta. Tämän palautteen laatu on sellaista, joka ilmeisesti Mehtälänkin mielestä on aivan oikein suvakeille. He saavat mitä ansaitsevat.

  Mehtälä sievästi ”vierastaa” Mv-median törkyistä tyyliä. No, kaikki kelpaa, kun samalla puolella ollaan.

  Eikö Mehtälä ymmärrä, että maailmasta, yhteiskunnasta ja elämästä voidaan antaa täysin väärä kuva, vaikka sisällön yksityiskohdat pitäisivätkin paikkansa. Mv-media on kopioinut, tekijänoikeuksia rikkoen, valtamediasta kirjoituksia ja uutisia, jotka sopivat heidän agendaansa. Nämä jutut tietenkin kehystetään sopivalla tavalla.

  Jessikka Aro on tehnyt hyvää työtä. Se työ ei ole tuhansien ihmisten leimaaminen Venäjän trolleiksi, vaan esimerkiksi Pietarin trollitehtaan paljastaminen. Ja tämä on se perussyy, miksi Aro on joutunut vainon kohteeksi. Vainon on aloittanut surullisenkuuluisa Johan Bäckman, joka on ottanut tehtäväkseen edistää Venäjän ulkopoliittisia intressejä maailmassa ja erityisesti Suomessa. Apurikseen hän on saanut Janitskinin, ehkä rahalla. Venäjällä sitä riittää, kun on oikea tarkoitusperä. Tässä tapauksessa Suomen kansalaisyhteiskuntaan vaikuttaminen ja lännen yhteyksien heikentäminen.

  Mehtälä ei tietenkään oikeasti kuvittele, että sanat ”pissis” ja ”Jessi” olisivat mitenkään merkityksellisiä vainossa. Mutta lukijoita, jotka eivät ole perehtyneet asiaan, on helppo ohjata tällaisilla keinoilla.

  Tässäkin jutussa äärimmäinen oikeisto ja äärimmäinen vasemmisto ovat löytäneet toisensa ja lyövät toverillisesti kättä. Niitä molempia yhdistää viha länsimaista demokratiaa kohtaan ja kaipuu aikaan, jolloin maan isä kertoi kansalle, mikä on oikein ja väärin. Eikä kaiken maailman suvakkipelleillä ollut sanansijaa. Ja taiteilijat maalasivat oikeita tauluja. Ja homoilta nirri pois tai ainakin munat tervattiin.

  • Hopalong: ”Eikö Mehtälä ymmärrä, että maailmasta, yhteiskunnasta ja elämästä voidaan antaa täysin väärä kuva, vaikka sisällön yksityiskohdat pitäisivätkin paikkansa.”

   Parahin Hopalong; kyllä minä ymmärrän.

   Sen vuoksi olen lopettanut valtamedian lehtien lukemisen ja tilaamisen jo vuosia sitten. Ylen osalta annan ylen.

   Hopalongin höpinä on hyvin linjassa valtamedian CIA-syötteisen mailmankuvanluomisen kanssa.

    • Eipä ole syytä surra; kymmeniä vuosia olen ehtinyt valtamedian manipulatiivista moskaa lukea.

     Jotta sinäkin Hopalong pääsisit realistisemman maailmankuvan jäljille, suosittelen lukemiseksi Tim Weinerin CIA:n historia -teosta. Se löytyy suomen kielelläkin. Siinä on hyvin valaisevasti ja tarkasti kuvattu CIA:n mediayhteyksiä ja -vaikuttamista, salamurhien ja muiden kommervenkkien ohella.

     Ja mainittakoon, että Tim Weiner ei ole venäläinen, vaan aito jenkki, joka on teoksistaan palkittu sekä Pulitzerin että National Book Award -palkinnoilla.

     • Hopalle yllä: älä lue sillä voit vielä järkiintyä ja saada suuren shokin kun totuus valkenee.
      Mieluummin näytät kulkevan pimeyden laaksossa kommenteistasi päätellen eikä totuus sinua tunnu kiinnostavan cia-laisen maailmankuvasi vankina jota henkeen ja vereen tunnut puolustavan täällä.

    • ”asiallisen median”??

     Suurelta osin asiaton paskamedia joka valehtelee, manipuloi ja aivopesee meitä Suomalaisia!
     Hyvin tämä tulee esille mm. Trumpiin liittyvissä uutisissa.

  • Maailmaa voi tulkita ja termejä voi käsitellä eri näkökulmista riippuen siitä katsooko materialistisesti (globalistinen maailman näkemys)vai sielullisesti (oikean oman itsensä kokemus). Ego tarvitsee ravintoa ja kasvaa ensinmainitun näkökulman näkemyksestä samalla heikentäen totuuteen pyrkivää sisäistä minää. Materialistinen näkemys on peilikuva vallitsevasta jaetusta maailmankuvasta jonka arvoja ovat kilpailu, tehokkuus, valta, keinoihmisyys (lammaskloonit) ym. Siihen ei kuulu totuudellisuuteen pyrkiminen, moraali, ja yleensä sielullinen ihmisyys..siksi on aina hyvä selvittää kummalta puolelta asioita tulkitaan kun samoilla termeillä on eri tarkoitus riippuen näkökulmasta. Tämän ymmärtäminen säästää kummasti hikeä ja verta ja jättää ymmärryksen siemenen joka voi enemmän yhdistää kuin lisätä vastakkainasettelua joka onkin yksi vallitsevan sieluttoman ajatuksen päämääristä. Samoin nykyään vallalla oleva asioiden kääntely ”mustasta valkoiseen” ja toisarvoisten detaljien vääntelyyn kiinni jääminen on myös helpompi ymmärtää.
   Itse pääkirjoitus oli asiallisen realistinen.

   • Kuinkahan monelle nykyajan länsimaisen rappion muovaamalle pinnanalliselle ’ihmiselle’ totuudella ylipäänsä on enää mitään merkitystä. Totuus kun ei tuo leipää pöytään eikä totuudella lyhennetä asuntovelkaa. Ennemmin nauretaan tyhjälle ja unohdetaan hankalat asiat.

  • Moi Hope. Sulle antaa valtamedia kyllä kaiken (puolueellisen) tiedon, minkä tarvitset. Me muut tarvitaan mv:tä, vastavalkeaa ym.

 2. Vastavalkea ja päätoimittaja siis tukee tätä uusnatsien ja fasistien rasistista propagandaa levittävää ja tuottavaa valemediaa? Alas olette vajonneet. Hävetkää.

  • Vastavalkea ja päätoimittaja tukee sananvapautta ja kansalaisten oikeutta saada relevanttia tietoa Suomen ja maailman tapahtumista.

   Sitä ei valtamedia yksin pysty antamaan; tarvitaan moniarvoinen mediaympäristö vaihtoehtomedioineen.

 3. Suurin syy Iljan/mv:n poliittiseen ajojahtiin lienee se, että hän kertonut meille Suomalaisille asioista, joista ei olisi saanut meille kertoa. En tietenkään kuitenkaan väitä, että kaikki mv:ssä julkaistu olisi asiallista, saati tarpeellista.

  Mitä tulee tuohon ”Batmaniin”, niin en henkilökohtaisesti kauheasti arvosta ihmisiä, jotka tosissaan väittävät Suomen aloittaneen talvisodan.

  Mitä taas tulee valtamedioiden antamaan kuvaan maailmasta, yhteiskunnasta ja elämästä yleensä, niin se kuva on selkeästi tietynlaisen agendan sävyttämä.

  Tämä kuva kertoo asian laidan varsin hyvin:

  https://pp.userapi.com/c844320/v844320904/80239/7KzprqhVTys.jpg

   • En tiedä, tuli netissä vastaan, eikä ole hajuakaan kuka tuon kuvan teksteineen on duunannut!
    No, itse toimittaja ei ole pääasia tuossa, vaan Ylen harjoittama mielten muokkaus.
    Toki Yleltä tulee välillä todella hyvääkin materiaalia, kuten hyviä dokumentteja esim. pankkien rikollisuudesta ym., mutta nämä ovat niin harvinaista kamaa, että ne peittyvät tuon informaatiovirran alle, joka on pääasiassa tietynlaisen ideologian läpitunkemaa!

 4. Janitskinia ja Bäckmannia vastaan on esitetty syytteitä, jotka perustuvat Suomen rikoslakiin. Mistään poliittisesta ajojahdista ei ole kysymys.

  Politiikka tulee mukaan siinä, että Bäckman ja Janitskin ovat näihin vainoamistouhuihin lähteneet siksi, koska Aro on tehnyt juttuja Venäjän hybridisodankäynnistä Suomea ja muuta länttä vastaan. Aron, ja joidenkin muidenkin, vaino on osa tätä sodankäyntiä.

  Venäjä antaa tukea lännen äärioikeistolaisille puolueille ja ryhmittymille. Nämä taas näkevät Venäjässä jonkinlaisen mallin siitä, minkälainen yhteiskunnan tulisi olla.

  • Annapa Hopalong luettelo Jessikka Aron löytämistä Pietarin trolleista, nimet riittää, kiitos.

  • Höpö, höpö! Asian on täysin selvä kaikille jota eivat kulje laput silmillä ja uskaltavat ajatella omilla aivoilla.
   Poliittisperäinen ajojahti!

  • Se meni niin, että Aro julkaisi kuuluisan artikkelinsa kesällä 2014. Vuonna 2015 tapahtui pakolaiskriisi. Tähän reaktiona joku yksityishenkilö perusti Soldiers of Odin -katupartion. YLE julkaisi katupartioon osallistuneiden puuhamiesten rikostuomioita .Kostoksi tästä MV-lehti julkaisi YLEn toimittajan, Aron, huumetuomion. Siitä lähtien sekä Aroa että Raakel Liekkiä on reposteltu netissä.

   Jos esität, että vaino liittyy jotenkin Aron Venäjä-trolli -artikkeliin, niin sinun pitäisi esittää väitteelle perustelut.

 5. Minulla ei ole mitään luettelo. Mutta Aro on tutkinut Venäjän harjoittamaa verkkohäirintää, ja hänen tutkimustensa tulokset on todettu oikeiksi. Sillä ei ole merkitystä, pystytäänkö yksittäisiä trolleja nimeämään. Tiedusteluviranomaisilla on varmasti heistäkin tietoa.

  Ajattelepa asiaa niin päin, että Aro olisikin erehtynyt pahan kerran ja kirjoitellut ihan puuta heinää. Hänelle olisi naurettu ja työpaikka ja arvostus olisi mennyt. Mitään vihakampanjoita ei olisi tarvinnut järjestää. Mutta juuri se, että hän on osunut oikeaan, on saanut putinistit raivostumaan.

  • SUPO on sanonut julkisesti ettei heillä ole tietoa yhdestäkään Pietarin trollitehtaan trollista joka kirjoittaisi suomeksi. Harmi kun Aro ei jaa tutkimustuloksiaan SUPOlle. Mikä syy hänellä on niitä pimittää?

  • Ei tietenkään sinulla ole nimiä, Hopalong, ei Arollakaan ole. Koko Pietarin trollitehdas on Aron (tai hänen taustahenkilöiden) keksimä julkisuustemppu. Mutta koska Aro toimi meidän rahoilla (Yle), voi toki vaatia myös tuloksia nähtävälle.

   Lisäksi Aro esiintyy ns. toimittajana, jota hän ei ainakaan koulutukseltaan ole ( muuan toinen henkilö Joensuusta lukeutuu myös näihin muka-toimittajiin). Toimittajan uskottavuutta lisäisi kummasti toimituksellinen sisältö, mikäli sitä on olemassa.

   En ole mikään Janitskin tai Bäckmannin ihailija, mutta oikeudenkäynti on sinäänsä mielenkiintoinen, sillä mikä ko. miehet tuomitaan, tulee rosikseen valtava tulva kunnianloukkaushaasteita mm. Hesarille, Ylelle, Aamulehdelle , yleensäkin lähes kaikille ns. valtamedioille.

   Itse Aron rahallinen vaatimus, 140 tonnia, on lähinnä naurettava, mutta jos hän on todellakin ollut ns. hyödyllinen idiootti, joka on heitetty menemään ”tyhjäksi pumpattuna”, niin jostainhan sitä fyffee pitää yrittää saada.

   Aroa todennäköisesti odottaa vielä syyte laittomasta rahankeruusta (vrt. Janitskinin syyte). Lisäksi Aron todistetut yhteydet USA:n trollaukseen tulevat hyvin todennäköisesti käsittelyyn maanpetoksellisena toimintana.

   Ei mene hyvin vanhalla narkkarilla ja mielenterveyspotilaalla.

   • Miksi Aro ei olisi toimittaja? Hän on lukenut Tampereen yliopistossa journalismia ja kansainvälistä politiikkaa. Lisäksi hänellä on vuosien kokemus päätoimisesta taimitustyöstä eri työnantajien palveluksessa.

    • Sitten Jessikka on pannut valmistumispaperit yhtä hyvään talteen kuin Sale.

     No, toivotaan, että ei retkahda uudelleen huumeisiin, sillä tulevaisuus ei kyllä näytä tytölle kovin valoisalta.

     • Jessikka on toimittaja, ihan riippumatta valmistumispapereista. Toimittaja ei ole suojattu nimike, joten kuka tahansa voi kutsua itseään toimittajaksi. Mutta Jessikka ei ole toimittaja siksi, että hän on nimennyt itsensä toimittajaksi, vaan siksi, koska hän on tehnyt työtä toimittajana arvostetuissa instituutioissa.

     • Moneltako Vastavalkeaan juttuja kirjoittavalta löytyy journalistin koulutus?

 6. Saako täällä Suomessa ajatella ihan itse ? Saako täällä arvioida, oli sitten nuori tai vanha ? Määrääkö Tasavallan Presidentti, mitä saa ajatella ? Saako ajatella muulla lailla kuin rapparivaltalehdistö ja rappariYle tai Kokoomaksimoija -Supo tai hätäkiiresekavapuhekenraalien edustajat ? Osaako nainen ajatella ?
  Minä lopetin sanomalehtien tilaamisen varmasti kauan ennen yllä olevan artikkelin kirjoittajaa. Tieto on pitänyt saada sittemmin ”rivien välistä”. Kuulostaako tutulta?
  Sen sijaan olen paneutunut itsenäisen tiedon tuottajiin. Suosittelen Esko Seppäsen uusinta kirjaa, missä hän tuo esille nykyisen ja taannoisen läntisen talouskusetuksen ja puhuu demokratian lopusta maassamme.

  Oma kuvani maamme henkisestä rappiosta: Selkärangattomat hännystelijät ottavat määräyksensä toiselta puolelta maapalloa. Militääriseen pyramidihuijaukseen hingutaan väen vängällä mukaan. Uskontona heillä on esoteerinen materialismi, hierarkiaoppi. (Baalin) pakanalliset fallosfilosofiset arvot säteilevät koko mädäntyneen valtaeliitin läpi. Oman maan lahjoittaminen vieraille on todellinen Juudaksen teko. Se on kansallista prostituutiota. Kansa on heille pilkkanimitys.
  Kultarantatrollauksen vaihtoehdottomuus yököttää. Valmiiksi ohjattu näytelmä kansalle, jota pidetään tyhmänä.
  Kansa on jotain muuta kuin kokoomus-/ CIA-johtoisen Supon manipuloimat eduskuntapuolueet kuvittelevat.

  Sananvapausoikeudenkäynti on hälyttävä merkki eettisen taantumuksen, totalitarismin ja militarismin tilanteesta maassamme, jossa nukkelakeijat tekevät kauko-ohjattuina, mitä käsketään. Itsetuhoisuudesta on tullut uusi valtionuskonto. Se puetaan meneillään olevassa näytelmässä hillittyyn, jopa tylsään imagoon. Imagon suunnittelijat puhuvat kyllä aivan toiseen tyyliin kulisseissa…

  • Surullista on ettei kansa laajemmin vielä näitä psyko- ja sosiopaattisen ’minulle kaikki’ finanssi- ja vuorineuvoseliitin kusetuksia ymmärrä eikä tee mitään koko ajan kurjistuvan kohtalonsa eteen vaan seuraa valtamedian propagandaa ottamatta omia aivojaan käyttöön.

  • Mistähän Esko Seppänen on saanut tietonsa? Epäilenpä, että hän käyttänyt sangen runsaasti hyväkseen ”valtamediaa”. Onpa ollut sellaisen palveluksessakin.

   • Esko Seppänen on epäilemättä itsenäisempi arvioija kuin moni epäitsenäinen lännen trolli. Tätä trollausta ovat nykyään pullollaan melkein kaikki tiedotusvälineet. Puhumattakaan siitä, että tämä tilattu ja maksettu valtavalhemedian propagandatoiminta on velvoitettu osallistumaan sinnekin, missä se kyseenalaistetaan. Kova on pelko puserossa Seppäsen kirjojen takia!

   • Esko Seppänen on entinen meppi ja saanut läheltä seurata monet vuodet Brysselissä sijaitsevan
    korruptiokeskuksen toimintaa joten hänellä on varmasti paljon tavallisen tallaajan ulottumattomissa olevaa tietoa ja myös sellaista tietoa, josta valtamedia valehtelee tarkoituksellisesti vaikenemalla.

 7. Trump voisi toimia siten, ettei hän antaisi aihetta sellaiseen kirjoitteluun. Trump voi onnistua saattamaan USA:n sekasortoon ja tuhoamaan lopullisesti maan johtoaseman. Mutta juuri siksi sinäkin taidat häntä kannattaa?

 8. Obama antoi paljon enemmän ”aihetta” sellaiseen kirjoitteluun, mutta näin ei kuitenkaan tapahtunut!??
  Kyse on siis jostain aivan muusta…

  Trumpia vihataan länsimedioissa, koska hän on selkeästi asettunut globalistien kierojen suunnitelmien tielle, siis osittain tuota maailmanjärjestystä vastaan. Lisäksi hän ei selkeästikään ole kulttuurimarxistisen, koko muuta maailmaa halailevan ”ANTAA KAIKKIEN KUKKIEN KUKKIA” ideologian kannattaja. Tästä syystä punavihreä media kautta koko läntisenmaailman vihaa häntä.

  Juu, ja minä tietty kannatan Usan tuhoamista, uuskommunismin nousua ja Euroopan islamisaatiota ja massamaahanmuuttoa!??
  Kyllä, syyllinen olen….

 9. Rikollisten vallanpitäjien kostonhimo Ilja Janitskinia kohtaan on kyltymätön.

  Orwell-Sipilän hallituksen nettikytät ja POLPO vainoavat jopa vanhoja mummoja, jotka sanovat esim. Twitterissä vain mielipiteensä kehitysmaalaisista ELINTASOPAKOLAIS-rikollisista kuten raiskaajista.

  Sipilän itsensä moraalitasosta kertoo jotakin seuraava NIIN SANOTUN totuusmedian eli valtaVALEmedian yleisesti salaama asia:

  ”Seuran selvitys: Juha Sipilästä tuli miljonääri valtion tuella ja tutunkaupoilla”,
  https://seura.fi/asiat/seuran-selvitys-juha-sipilasta-tuli-miljonaari-valtion-tuella-ja-harskeilla-tutunkaupoilla/

  ValtaVALEmedian vaikenemalla valehtelemista, kansalaisille erittäin tärkeistä asioista saisi pitkän luettelon.

  Tässä on eräs valtaVALEmedian vaikenemalla valehtelema asia:

  ”Italialainen tutkija Anna Bono: Turvapaikanhakijat eivät ole köyhiä eivätkä pakene sotaa”,
  https://www.kansalainen.fi/italialainen-tutkija-anna-bono-turvapaikanhakijat-eivat-ole-koyhia-eivatka-pakene-sotaa/

  Eräs toinen valtaVALEmedian ehdottomasti vaikenemalla valehtelema asia:

  ”Suomalainen EU-vaalipetos tiivistettynä ”A-nelosella””,
  http://jormajaakkola.fi/EY-vaalipetos%20A-nelosella

 10. Janitskin ajojahti on ollut ja on yhä törkeä näytös suomalaiselta poliittiselta, taloudelliselta ja mediaeliitiltä. Janitskinin ainoa virhe oli kuvitelma siitä, että pystyisi pakoilemaan kansainvälisesti verkottuneiden poliisiviranomaisten ulottumattomiin. Tekaistuilla ja rankasti liioitelluilla syytteillä miehen saaminen Suomeen kuitenkin onnistui. Ilja tarjosi pakoilullaan tekosyyn oikeuslaitokselle pidätyttää itseään vangittuna.

  Nyt uusia syytöksiä ladellaan miehen päälle ja samalla eliitti pystyy muovaamaan yleistä tiedotuskulttuuria itselleen mieluisampaan suuntaan. Kansanomaisesta ilmaisusta ja suoraviivaisesta asioiden käsittelystä langetetaan Iljan päälle lisäsyyllisyyttä. Koko prosessi on hirvittävää kansanvallan raiskaamista juurikin siksi, että eliitin tekopyhän hysterian voimalla pystytään nyt entistä enemmän vaientamaan kansan suuta. Ei edes monien hyvää tarkoittavien ihmisten ymmärrys riitä käsittämään sitä, että alempien sosiaaliluokkien tapa ilmaista asioita poikkeaa heidän omastaan. Etenkin poliittisessa vasemmistossa tämä kulttuurinen etäisyys kansaan on tullut ilmi puistattavalla tavalla.

  MV-lehden/-median toiminnassa surkeaa on ollut henkilöihin kohdistettu mustamaalaaminen ja eräänlainen ajojahti. Mutta vain harvoin näitä ajojahteja on aloitettu ilman selkeää ja varsin perusteltua syytä. Eli niidenkin taustalla on ihan aiheellinen kritiikki, mutta sen muotoilussa on epäonnistuttu ja näin tekopyhälle eliitille on tarjoutunut tilaisuus aloittaa oma ajojahtinsa.

  Vielä yksi hämmästyttävyys ajojahdissa on MV-lehden kommenttiosion kommenttien ym. sivullisen materiaalin sananvastuun vyöryttäminen Janitskinin niskaan. Toiminta on ollut tältä osin harrastelijamaista ja niinpä riittäisi kehotus siirtyä kommenttien moderointiin. Vastuun vyöryttäminen jälkikäteen jonkun ihmisen päälle on täysin kohtuutonta. Janitskin on uhmakas ja itsellinen luonne, mikä ilmeisesti on ärsyttänyt suunnattomasti pikkusieluista virkamiehistöämme, joka on täysin myynyt sielunsa koneistolle. Luultavasti juuri tämä on perimmäinen syy ajojahtiin.

 11. Tärkeimpiä syitä, miksi Brysseliä kumartavat rikolliset vallanpitäjät, heidän oma propagandakoneensa Yle ja heitä tukeva koko muu valtaVALEmedia ovat Ilja Janitskinia kohtaan leppymättömän kostonhimoisia, on se että Janitskin MVlehdessään paljasti juuri seuraavassa esille tuotuja asioita:

  ”VALTAMEDIAN TARKOITUSHAKUISET TARINAT LÄNSIMAIHIN PYRKIVISTÄ ”SIIRTOLAISISTA” SATUA”,
  http://ylewatch.blogspot.com/2018/06/valtamedian-tarkoitushakuiset-tarinat.html

  Hallitsevat liberaalit uutismediat ovat lännessä verkostoituneita ja siksi ne kertovat kaikille länsimaalaisille samaa tarinaa asioista, joista ne haluavat meidän ajattelevan tietyllä tavalla. Globaalien tiedotusvälineiden yksipuolisuus tulee esiin räikeimmin kolmessa uutisryhmässä, joita ovat länteen kohdistuva muukalaisinvaasio, sukupuoli- ja seksuaalisuus ja Lähi-idän kriisi.

  Yleisradio ei poikkea juuri mitenkään länsimaisesta mediavaltavirrasta, jonka vuoksi se selittää maahanmuuttoinvaasion olevan kuin väistämätön luonnonilmiö, josta ”meidän pitää kantaa vastuu”. Kaikki tätä tarinaa kyseenalaistavat totuudet retusoidaan uutisista pois ja jätetään yksi narraatio voimaan, josta tulee virallinen totuus (Pravda). Tuon narraation kyseenalaistaminen leimataan monesti ”Venäjän trollitehtaiden” ja ”sen rahoittamien valemedioiden” levittäminä valeuutisina länsimaista monikulttuuriharmoniaa vastaan.

  Jotta yleinen maahanmuuttonarraatio säilyttäisi voimansa sohvaperunat eivät saa koskaan kuulla Ylen puoli yhdeksän uutisissa, että avustusjärjestö SOS Mediterranée ei viime viikolla tosiasiassa ”pelastanut 629 siirtolaista keskeltä Välimerta”, vaan kyse oli jostain aivan muusta. Ensinnäkään kyse ei ollut meripelastuksesta, vaan teatteriesityksestä, jossa muukalaismielinen avustusjärjestö otti sovitusti vastaan Mayday-kutsun sen jälkeen kun maahantulijat oli jätetetty pari merimailia Libyan merirajan ulkopuolelle. Sitten avustusjärjestön Aquarius-laiva ja Italian merivartiosto paikansivat ”hädässä olleet alukset”, joita oli Libyan edustalla useita. Toisin kun Yle uutisessaan kertoi, ”pelastetuissa” oli kyse laittomista maahantulijoista turvallisiksi luokitelluista mustan Afrikan maista. Jos nämä faktat olisi kerrottu, kansalainen olisi päätellyt helposti, että ”maahanmuuttokriisi” on vain eri intressiosapuolien järjestämä ongelma. Tämän vuoksi tavallisten eurooppalaisten ei tarvitse hyväksyä organisoitua laitonta massamaahanmuuttoa eikä varsinkaan ottaa siitä vastuuta elättämällä miljooniin kasvavaa vapaamatkustajaporukkaa maailman tappiin asti.

  Samanalaista puolivillaista satusetien tarinointia saamme kuulla muista maista, joissa valkoinen kutistuva enemmistö kykenee vielä luomaan innovaatiota, varallisuutta ja yhteiskunrauhaa. Siksi emme kuule koskaan siirtolaisiongelmasta, jossa valkoiset amerikkalaiset pyrkisivät Meksikoon tai norjalaiset Afganistaniin. Maahanpyrkijät tulevat aina niiden maiden populaatiosta, jotka eivät ole omissa maissaan kyenneet luomaan vakaata varallisuutta luovaa yhteiskuntaa.

  Tätä porukkaa on viimeisten vuosikymmenien aikana valunut Yhdysvaltain etelärajan läpi kymmeniä miljoonia, sekä laittomasti että laillisesti. Tällä hetkellä Yhdysvalloissa oleskelee pelkästään laittomia meksikolaisia arviolta 11-12 miljoonaa. Kun presidentti Donald Trump on sitten äänestäjiensä tuella pyrkinyt joten kuten tukkimaan tätä laitonta maahantulijoiden virtaa, se on nostattanut vasemmistoliberaaleissa demokraateissa, Syvässä valtiossa ja valtamediassa raivoisan vastakampanjan.

  Viimeisimpänä siirtona tässä likaisessa Meksiko-pelissä on kerjätä sääliä etnisesti altruistiseen empatiaan taipuvilta valkoisilta jalkapalloäideiltä (Soccer moms). Yle on juonessa mukana ja kierrättää sellaisenaan amerikkalaisen liberaalimedian kertomusta ”sydämettömästä Trumpista” uutisessaan ”Isä, isä!”, itkee siirtolaislapsi ääninauhalla – Yhdysvaltain rajalla erotetaan perheitä, kun vanhemmat pidätetään ja lapset otetaan huostaan. Eipä ihme, että tämänaamuisessa Yle Radio 1:n Ykkössaamussa haastateltu punamummo Tarja Halonen ei kyennyt tutun arvoista höperehtimisen ohella muuhun kuin tuomitsemaan pelkän videonauhan perusteella koko Yhdysvaltain siirtolaispolitiikan.

  Kukaan ei kysy ääneen, miksi läntiset valtamediat Yle mukaan lukien nostivat otsikoihinsa ”tutkivaan journalismiin erikoistuneen” yhdysvaltalaisjärjestö Pro Publican verkkosivuilla julkaistun videon itkevistä lapsista. Vastaus on yhtä helppo kun Strabucks-kaustin kohdalla: videonauha tukee virallista narraatiota, jonka tarkoitus on ajaa loppumattoman maahanmuuton agendaa vain valkoisiin maihin.

  Itkeviä lapsia kuvaava video on härskiä manipulaatiota, koska laiskanpulleat länsimaalaiset eivät jaksa ottaa selkoa missä kontektissa video pitäisi katsoa. Lapsien erottamiselle vanhemmista on perustelu syy, sillä kuten Yle itsekin toteaa,

  huhtikuun alussa Yhdysvaltain oikeusministeriö linjasi, että jokainen laitonta maahantuloa yrittävä saa syytteen. Kun vanhempi saa syytteen, hänet pidätetään ja mukana mahdollisesti olevat lapset otetaan huostaan. Tähän saakka perheiden on, erottamisen sijaan, useimmiten annettu odottaa oikeudenkäyntiä yhdessä.

  Toimittajat ja muut uuden papistion moralistit syyttävät tietysti Trumpin hallintoa ihmisoikeuksien loukkauksesta, jossa ainoa lunastus olisi päästää joka ikinen meksikolainen Yhdysvaltoihin. Monessa maassa laiton rajanylitys on kuitenkin ankarasti tuomittu rikos, joten Yhdysvallat ei toimi tässä mitenkään poikkeavasti. Se, että lapset joutuvat kärsimään jonkin aikaa ei ole Trumpin vaan vanhempien syy. Ylittäessään laittomasti rajan meksikolaisvanhempien pitäisi ymmärtää seuraukset. Siksi videolla näkyvistä itkevistä lapsista pitää syyttää heidän rikokseen syyllistyneitä vanhempiaan.

  Epävirallisten videoiden käyttäminen uutiskohujen nostamiseksi ei ole sinänsä moraalitonta, mutta sen sijaan se on, että sitä tehdään systemaattisen valikoivasti. Kun Pariisissa ”nuoriso” riehuu tai Flash Mob jengit terrorisoivat Yhdysvaltojen suurkaupunkeja, media ei esitä koskaan niistä kuvattuja amatöörifilmejä, koska ne paljastaisivat ikävällä tavalla monikulttuurisuuden toimimattomuuden ja mustien rasismin. Valtamedia ottaa tunteita kuohuttavia videoita uutistarjontansa mausteeksi vain silloin, jos ne tukevat sen esittämää narraatiota, jossa maahanpyrkijät ovat aina uhreja, seksuaalivähemmistöt moraalisesti ylivertaisia ja valkoiset aina rasisteja.

  http://ylewatch.blogspot.com/2018/06/valtamedian-tarkoitushakuiset-tarinat.html

 12. Vaikka seuraava artikkeli koskeekin Ruotsia, niin vastaava pätee jo Orwell-Sipilän NETTIKYTTÄ-POLPO-Suomeenkin, josta yksi esimerkki monien joukossa on tapaus Janitskin – joskin räikein:

  ”Julia Caesar kertoo – Näin valtamedia ja muu vasemmisto vainoaa kansalaisia
  Verenhimoisten, toisinajattelijoihin kohdistuvien sananvainoajojahtien yksityiskohdat saisivat jopa Stalinin iloiseksi?”,
  https://mvlehti.net/2018/06/20/julia-caesar-kertoo-nain-valtamedia-ja-muu-vasemmisto-vainoaa-kansalaisia/

 13. Valitettavasti seuraava näyttää pätevän myös suureen ellei suurimpaan osaan suomalaisiakin:

  ”Mielipidemittaus osoittaa, että amerikkalaiset eivät ajattele itsenäisesti. Kun ihmiset eivät ajattele tai eivät osaa ajatella itsenäisesti, niin valta on niillä joiden hallinnassa media on.”

  ”Poll shows Americans don’t think for themselves
  When people don’t or can’t think for themselves, power rests in the hands of whoever controls the media”,
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=171909

 14. Jotta kansa ei huomaisi, minne ollaan menossa, niin EU-diktatuurista rakennetaan täydellistä poliisivaltiota pienten askelten taktiikalla:

  ”EU-parlamentin asettama ryhmä äänesti uudet Artikla 11 ja 13 -nettivalvontasäädökset voimaan!
  Netti muuttuu kriitikoiden mielestä uusien säädösten myötä täysin. Vapaan informaation jakamisen sijaan siitä tulee käyttäjien automatisoitu vakoilemis-alusta…”

  Koko artikkeli: https://mvlehti.net/2018/06/20/eu-parlamentin-asettama-ryhma-aanesti-uudet-artikla-11-ja-13-nettivalvontasaadokset-voimaan/

  Ks. myös britti-patriootti David Noakes: ”Expose the EU dictatorship and its police state”, https://eutruth.org.uk/

 15. EU:n suunta on kohti täydellistä diktatuuria ja poliisivaltiota:

  ”EU-meppi Julia Reda vaatii EU:n nettivakoilulain pikaista uudelleen arviointia

  EU-parlamentin asettama ryhmä on äänestänyt lain puolesta tänään. Tämä tarkoittaa, että se on jo vaikea perua.
  EU on ottanut ison askeleen kohti totaalista mielipidevainoa ja nettisisällön kontrollointia äänestämällä artikkeli 13 -säädösten puolesta Parlamentin asettaman ryhmän toimesta. Vain harvoin peruuntuu mikään lakialoite, joka on edennyt näin pitkälle. ACTA-säädös oli yksi tällainen, mikä saatiin pysäytettyä. Seuraavaksi Artikla 13 -asia menee ennakkoäänestykseen parlamentissa ja lopullinen äänestys asiasta olisi ensi keväänä.

  Vain 25 henkilön ryhmä on siis pääsetty ”edustamaan” koko EU:n 500 000 000 kansalaista näin tärkeässä asiassa. Artikla 13 sai 15 puolustavaa ääntä ja 10 äänesti vastaan. Artikla 11 ”linkitysverosta” meni niukasti läpi tämän vaiheen; 13 puolesta ja 12 vastaan.

  Tietoisku: George Soros on Wikipedia-paljastuksen mukaan kirjoittanut, että nationalistien viestit pitää saada estettyä, mutta ”meidän viestit” pitää päästä läpi.

  Piraattipuolueen meppi Julia Reda vaatii kuitenkin näiden lakiehdotusten äänestämistä kumoon jo ensi kuussa. Julia Reda kertoo:

  Tämä säädös tulee tuhoamaan Internetin. Ihmisillä tulee olemaan vaikeuksia pelkästään uutisten kertomisessa toisilleen. En voi hyväksyä sitä, että ihmisiltä evätään normaali vuorovaikutus, jotta mediajätit voivat monopolisoida sisällöntarjonnan itselleen. Tulen haastamaan tämän päivän tuloksen ja vaadin että Euroopan Parlamentti äänestää asiasta jo ensi kuussa.

  Julia Reda kertoo lisää videollaan:…”

  https://mvlehti.net/2018/06/21/eu-meppi-julia-reda-vaatii-eun-nettivakoilulain-pikaista-uudelleen-arviointia/

 16. Trollilla oli kiire aloittaa tämä keskusteluketju ?

  No trolli voi vastata seuraaviin kysymyksiin :

  Missä päämediassa on otettu esille se, että Suomessa on useita ihmisoikeudettomia kansanryhmiä PL 118 §:n seurauksena ?

  ( Pl 118 § ..Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa. )

  Missä vatamediassa on analyysiä Iljan ”oikeudenkäynnin” perusteista versus Suomen saama tuomio EIT:ssä Liisa Mariapori / Suomi .

  Sanavapausasioissa EI EIT:n suuren jaoksen antaman ja Suomea sitovan päätöksen mukaan voida tuomita vankeutta .

  Suomi maksoi tuolloin 60 000 euron korvaukset … paljonko Ilja tulee saamaan ?

  Valtakunnansyyttäjänvirasto on täysin mädätetty arganisaatio nykyään .

  Julkinen todiste Eoa kanslaipäätös 1350/4/08 … entisen VKSV:n työntekijän jääviyksiä seuloa pois käsittelystä oman Suomen työpaikkansa aineistoa ei voida tutkia .

  Nykyisin EIT on laittettu seulomaan pois käsittelystä 99 % Suomen tapauksista ja näköjään KAIKKI VKSV:n laittomuudet . ( EIT 24221/06 )

  archive.is/kimmoleaks.fi … tarvittavat rikosilmoitukset tehty jo 2005 … PL 118 § estää rikostutkinnan ! ( valtiopetos valtiopetosten peittelemiseksi … Jorma Jaakkolan kotisivut ) … kannattaa lukea ennen sensuurin iskemistä !

  • Valta-VALE-media on yhtä mätä kuin Brysselin korruptoimat vallanpitäjät ja kommunistisen Demlan sekä vapaamuurari-satanistien korruptoima oikeuslaitos.

  • Trollit ja trullit eivät ole liikkeellä vain pääsiäisenä, vaan aina kun ne haistavat jossakin uhan siitä, että Suoman vasemmisto ja äärioikeistoksi leimattu maahanmuuttokriittinen populistinen liike löytäisivät yhteisen sävelen. VV-sivusto on yksi niitä harvoja alustoja, jossa tämmöistä yhteistä säveltä on löytymässä. Tämä olisi vakava isku globalisti-eliitin harjoittamalle hajota ja hallitse-taktiikalle Suomen kansakuntaa vastaan.

   Toistaiseksi vaaraa ei ole. Yliopistoissa koulutetut ja älylliseen ylimielisyyteen koulitut vasemmiston mielipidevaikuttajat on tehokkaasti rokotettu kaikkea populismiin haiskahtavaa vastaan ja ovat valmiita uskomattomiin älyllisiin taikatemppuihin häivyttääksen mielestään arkijärkisen havainnon siitä, että globalismin vastustaminen tukisi mainiosti vasemmiston perinteistä poliittista agendaa. Identiteettipoliittisten kysymysten jauhaminen sekä atavistinen maailmanvallankumous-haaveilu ovat nykyvasemmistolle tärkeitä työkaluja tässä itsepetoksessa.

   Ihan ilkeää tekee katsella, kuinka vasemmisto kuvittelee idealistisen kansainvälisen yhteistyön avulla päihittävänsä globaalin pankkikartellin työstämät orjuutus-agendat vapaakauppasopimuksineen yms. Koska vasemmistolaiset eivät ole kognitiivisilta kyvyiltään vajaita, niin taustalla on oltava salakavalat ja pitkäjänteisesti toteutetut mielenhallintatekniikat, joilla viisaatkin saadaan vipuun.

   • Mielenhallintatekniikat ihmisten manipulointi-tarkoituksessa on eräs aihepiiri, josta valta-VALE-media vaikenee.
    Saksalais-ruotsalainen oikeustiet.toht. Henning Witte on käsitellyt paljon mielenhallinta-tekniikoita ylläpitämällään sivustolla http://www.whitetv.se Hän mukaansa Israelin Mossad on tällaisilla tekniikoilla manipuloinut mm. ruotsalaisia poliitikkoja, tuomareita ja poliisipäälliköitä saaden nämä hyväksymään tuhoisan kehitysmaalaisten elintasopakolaisten invaasion Ruotsiin.
    Witten mukaan Mossadin toimet ovat kosto eräästä Ruotsin tekemästä Israelille hyvin vastenmielistä poliittisesta päätöksestä – en muista enää suoralta kädeltä mikä se oli.

  • PettUri Urpohan otti avosylin vastaan noita pakolOisia 30000 päätä syksyllä 2015 p-aukisen Suomen veronmaksajien velaksi elätettäviksi. PettUri kasvatti pistesaldoaan ylikansallisten takapirujensa silmissä mahdollista politrukin virkaa varten Brysselin lihapatojen äärellä.

 17. Juuri tuossa on osaltaan syy, miksi Suomi sai ”ilmaisia” lainoja, mutta auta armias jos Suomi ilmoittaisi, että enää ei oteta yhtäkään elintasoloista tänne lomailemaan!??

 18. Suomen ”ilmaiset” lainat on kaikki veronmaksajien maksamia … moneen kertaan !

  Esimerkiksi Suomi säilytti hyvän luottoluokituksensa, koska eläkerahastot laitettiin PANTIKSI eli mukaan valtion taseisiin .

  Nyt jo huonosti käy ihmiset menettävät MAKSAMANSA eläkerahjastot; ellei se sitten olekkin perimmäinen tarkoitus ?

  Iltalehti 7.4. 2012 ”Eduskunnassa muhii miljardikaappaus”. Yli lain salliman perityt tasoitusvastuurhat aiotaan kaapata.

  Yksi tällainen SUORA eläkerahastokaappaus siis Suomessa on jo toteutettu pankkien tukemiseksi !

  Pankit fuusioivat 1.1. 2013 samalla sekunnilla kun laki 444/2012 astui voimaan .

  Näin pankeille saatiin syötettyä miljardeja pienyritysten omaisuutta ja ne selvisivät EU-stressitesteistä !

  Tämä miljardikaappaus on Suomen ”päämedioiden” suurimmin varjelema salaisuus yhdessä PL 118 §:n

  VALTIOPETOKSEN kanssa !

  Jo ennen kuin Iljan ”oikeudenkäynnit” alkoivat katosi myös MV-lehdestä keskustelufoorumi, jossa minäkin toin pala palalta esille TODISTEET edelläminituista rikoksista Suomessa .

  Onko mahdollista, että koko ”oikeudenkäynti” onkin suurta näytetlmää, jotta SUUREMMAT totuudet saadaan pidettyä poissa julkisuudesta ?

  Jenkeissä on alkamassa suuria oikeudenkäyntejä entisiä päättäjiä kohtaan ?

  Suomen media hiljaa maailman myllerryksistä.

  MIksi Ilja ei kunnolla puolustaudu ja tuo esille KOKO KANSALLA PL 118 §:n Suomen oikeusjärjestelmän kaksois-standardin … onko ”auer”-suuntainen korvaus-summa jo sovittu ?

  Kun tuomari antaa kovemman tuomion ( ei vapauta, ) kuin syyttäjä edes vaatii on asiassa jotakin hämärää .

  Omalta osaltani koin kuinka politiikka ja oikeusjärjestelmä sekoavat peitelläkseen virkamiesten virkavirheitä / lainsäädäntövirheitä 2000-luvun alussa .

  Oikkeudenkäynnin nauhoittaminen ei onnistunut . ( näin nauhoitusta ei voida toimittaa valittajan käyttöön)… silti hovioikeus epäsi valitusluvan.

  Totuutta Ei saa selvittää; koska ”se aiheuttaa kustannuksia”. Siis kun vastaaja haluaa selvittää TOTUUDEN omalla kustannuksella se Suomen ”oikeusjärjestelmässä” suoraan kielletään vetoamalla kustannuksiin !

  Ja viimeinen niitti: Koska Kimmo Leino on valittanut maistraatin päätöksestä eduksunnan oikeusasiamihelle ja asia siksi on mutkistunut tulee Kimmo Leinon maksaa kaikki vastapuolen oikeudenkäyntikulut.

  Kyseessä siis oli tahallisista virkavirheistä valittaminen ”laillisuusvalvojalle”… sekö teki minusta rikollisen ?

  Tässä Iljan ”oikeudenkäynnissä” näyttäytyvät täysin samanlaiset piirteet; minulla vain kyse oli SIVIILIASIASTA !

  Jos Ilja Ei ole tehnyt salaista sopimusta kehotan häntä välittömästi ottamaan yhteyttä Liisa Mariaporiin ja pyytämään kopion EIT päätöksestä koskien sananvapausasioiden Suomea SITOVAA EIT:n kantaa … sanavapaus-asioissa ei voida tuomita vankeutta !

  Tosin Suomi on jo saattanut LAHJOA Euroopan ihmisoikeustuomioistuimen …

  EOA kanslaiapäätös 1350/4/08 … EIT tuomarin jääviyksiä ei voida tutkia; kun VKSV:n entinen virkamies seuloo pois käsittelystä VKSV:a koskevaa aineistoa … OM kriminaalipoliittisen osaston lausuma … ”Valtakunnansyyttäjänviraston 8 kuukauden diariinkirjaamisaika oli kohtuuton” . ( EIT 24221/06 … aineisto tuhottu 27.3. 2009).

  Mikähän taho on toimivaltainen käsittelemään Suomen suorittaman EIT:n lahjonnan . ( suomalaisjaos seuloo pois käsittelystä 99 % Suomen tapauksista ) … siis ”aiheettomista” tapauksista …

  Oman kokemuksen mukaan KAIKKI virkarikoksista valittaminen on aiheetonta …

  • Latvasta laho Suomi – vai sanoisiko läpimätä ja rikollinen.

   Kun joskus historian hämärässä saatettiin puhua mediasta eli silloista sanomalehdistä vallan vahtikoirina, niin nyt ne ovat sekä vallan että viherpunikki-toimittajien kulttuurimarxismilla läpimädättämiä, kilttejä vallan sylikoiria .

   Toit esile tärkeitä kysymyksiä Janitskinin ”oikeudenkäynnin” suhteen.

  • Entäpä jos Leino Kimmo jos ottaisit Laura Huhtasaareen yhteyttä. Hänhän osoitti aitoa kiinnostusta Koivision konklaaviin liittyvän laajan rikosvyyhdin julkisuuteen tuomisesta ja rikollisten saamisesta vastuuseen sekä korvausvelvollisuuteen rikollisten uhreille. Vaalien lähestyessä aikakin olisi otollinen.

   • Täytyypä käydä moikkaamassa; koska edes sähköpostini ei näytä toimivan ; tai siiten Laura

    ei ole oikeasti kiinnostunut ”lain 444/2012” miljardikaappauksesta ja PL 118 §:n esilletuomisesta …

    Onko joku ystävä ollut mukana näissä petoksissa ?

 19. Päinvastoin kuin useimmissa – EU-diktatuurin provinsseiksi alistetuissa – maissa ITÄVALLASSA EI OLE MAANPETTURIHALLITUSTA, joka ’rajat-auki’-politiikalla antaisi siirtolOisina marssivien miehittäjien vapaasti tulla maahan nauttimaan ilmaista täysihoitoa veronmaksajien kustannuksella:

  ”Itävallan puolustusministeri vaatii sotilasvoimia turvaamaan EU:n ulkorajat”,
  https://www.kansalainen.fi/itavallan-puolustusministeri-vaatii-sotilasvoimia-turvaamaan-eun-ulkorajat/

  Huomaa artikkeliin nimimerkin Aksel Mela antama kommentti:
  ”Itävalta on jälkijunassa ehdotuksensa kanssa. Suomessahan sotavoimat onkin jo toiminut yhdessä rajaviranomaisten kanssa kantaessaan tulijoiden pakaaseja.” (Noinhan tapahtui syksyllä 2015 Torniossa silloisen sisäministeri PettUri Urpon toimesta – joka muuten juhlapuheessaan solvasi sotaveteraaneja.)

  Eräs toinen maa, joka hallitus myöskään ei Brysseliä kumartaen toteuta EU-diktatuurin Kalergisuunnitelman mukaista valkoista kansanmurhaa ja kansallisvaltionsa tuhoamista on Unkari:

  ”Unkarin raja-aita torjuu laittomat siirtolaiset ”äärimmäisen tehokkaasti””,
  http://www.magneettimedia.com/unkarin-raja-aita-torjuu-laittomat-siirtolaiset-aarimmaisen-tehokkaasti/

  Ks. myös ”Suomen tuhoamisohjelma”, http://www.magneettimedia.com/suomen-tuhoamisohjelma/

  Terminologinen täsmennys: valtaapitävä poliittinen nomenklatuura näyttää keksineen kaunistelu- ja hämäystarkoituksessa sanan ’taloudellinen pakolainen’ paremmin vallitsevaa todellisuutta vastaavalle sanalle ’siirtolOinen’ tai miksi ei, hiukan vähemmän tosiasiallista tilannetta kuvaava sana ’elintasopakolainen’.

  • Unkarin pääministeri Viktor Orbán on varoittanut, että EU: n vihamielinen reaktio hallitsevan eliitin vastaisten puolueiden menestykseen osoittaa, että ”Marxin, Leninin ja uudelleenkoulutusleirin henki” asuu Brysselissä.
   Hän lisäsi: ”Useiden eurooppalaisten poliitikkojen mielestä kommunisti johtajien patsaat ovat edelleen paikallaan” – vihjaus EU: n presidentti Jean-Claude Junckerille hänen päätöksestä ylistää Karl Marxin muistoa tämän patsaan paljastuksen yhteydessä, jonka lahjoitti Kiinan kommunistinen puolue.
   ”Tiedämme, että ei ole inhimillisiä kasvoja omaavaa kommunistihallintoa: kommunismin todelliset kasvot ovat Gulag”, Orbán sanoi.
   ”Emme saa antaa tuumaakaan Unkarin suvereniteettia; koska tiedämme hyvin, että jos annamme heille tuuman, he ottavat kilometrin. ”
   Hungarian PM: ‘The Spirit of Marx, Lenin, and the Re-Education Camps’ Lives on in the EU
   Hungarian Prime Minister Viktor Orbán has warned that the EU’s hostile reaction to the success of anti-establishment parties shows that “the spirit of Marx, Lenin, and the re-education camps” lives on in Brussels.
   He added: “In the minds of a number of European politicians, the statues of Communist leaders are still standing,” — a thinly veiled rebuke to EU President Jean-Claude Juncker for his decision to praise Karl Marx at the unveiling of a statue honouring his memory, donated by the Chinese Communist Party.
   “We know that there is no such thing as a communist regime with a human face: the true face of communism is the Gulag,” said Orbán.
   “We must not yield an inch of Hungary’s sovereignty; because we know full well that if we give them an inch, they will take a mile.”
   http://www.breitbart.com/london/2018/06/22/hungarian-pm-spirit-marx-lenin-re-education-camps-lives-eu/

   • Näin vallankahvassa olevat Brysseliä kumartavat maanpetturit yhteistyössä heitä tukevan demla-vapaamuurari-satanisti”-oikeuslaitoksen” kanssa kuristavat perustuslakiin kirjattua sananvapautta:

    ”Jösse Järvenpäälle 80 päiväsakkoa kiihottamisesta kansanryhmää vastaan
    Näin sitä riistetään taitelijoidenkin sananvapaus.”,
    https://mvlehti.net/2018/06/26/josse-jarvenpaalle-80-paivasakkoa-kiihottamisesta-kansanryhmaa-vastaan/

    Järvenpää kun paljastuslauluillaan häiritsee noiden kansanviholliseten toimintaa EU-diktatuurin Kalergi-suunnitelman eli kantasuomalaisten ja muiden kantaeurooppalaisten valkoisen kansanmurhan toteuttamiseksi:

    ” Commission: EU Too White, Mass Third World Migration Must Be ‘New Norm’”,
    http://www.breitbart.com/london/2017/12/18/eu-white-mass-migration-norm/

    ”Kilpailu kulttuuripääkaupungin tittelistä: Unkarilainen kaupunki on liian valkoinen eikä siellä ole tarpeeksi maahanmuuttajia”,
    https://www.kansalainen.fi/kilpailu-eun-kulttuuripaakaupungista-unkarilainen-kaupunki-liian-valkoinen-eika-siella-ole-tarpeeksi-maahanmuuttajia/

    • Pilkkalaulajan vainoaminen on jälleen kerran törkeä ja absurdi ylimielisyyden osoitus nk. eliitiltä. Taiteilijapersoona voi ottaa tuollaisen jutun tosi raskaasti eikä tuo maksettava summakaan ole pienimmästä päästä.
     Oman erinomaisuuden näyttäminen ja valta-aseman öykkärimäinen käyttäminen on muodostunut nykyiselle ”eliitille” normaaliksi toimintatavaksi. Se eroaa täysin klassinen suurpiirteisen ja hienotunteisen korkean sivistystason ihmisen toimintamalleista. Hurjinta on, että tuota barbariaansa ne voivat toteuttaa oikeuslaitoksen kautta ja avustuksella, mikä aivan erityisesti jättää katutason kansalaisen sanattomaksi. Hyökkäisivät vaikka suoraan kimppuun, mutta jättäisivät oikeuden häpäisemättä omilla poliittisilla intohimoillaan.

     • Tässähän me olemme nyky-USAn ja jo sortuneiden kommunistidiktatuurien tiellä. Oikeuslaitos on selkeästi politisoitunut ja toteuttaa meillä oikeistolaista ideologiaa (kuten nyt USAssakin).

      Oikeuslaitoksemme kaventaa sananvapautta, kun sen pitäisi puolustaa perustuslain sananvapauslupausta. Sana on todellisuudessa vapaa vain oikeistohenkiselle eliitille. Korruptoituneelle eliitille sananvapauden turvaa mediaväkivaltaa käyttävä valtamedia.

      Totalitarismi elää vahvana eri muodoissaan ja värisävyissään (musta, ruskea, punainen…) maailmalla. Meillä hallitseva väri on ruskeanmusta.

 20. Ilja asui Espanjassa. Mv-lehden sivut eivät pyörineet Suomessa sijaitsevalla serverillä.. Osaako joku sanoa, että miksi
  oikeutta ei käydä Espanjassa vaan Suomessa?

  • Sekä sananvapauslaki että laki sananvapauden käyttämisestä joukkoviestinnässä lähtevät siitä, että medialla on oltava vastaava toimittaja, jonka nimen täytyy näkyä mediassa. Vastaava toimittaja vastaa median sisällöstä.

   ”Julkaisijan on huolehdittava siitä, että julkaisussa, aikakautisessa julkaisussa ja verkkojulkaisussa on tieto julkaisijasta. Julkaisijan ja vastaavan toimittajan on huolehdittava siitä, että aikakautisessa julkaisussa ja verkkojulkaisussa on tieto myös vastaavasta toimittajasta. Julkaisussa ja aikakautisessa julkaisussa tulee olla tieto myös sen valmistamisvuodesta.”

   Sähköisen median palvelimen sijainnilla enempää kuin paperimedian painopaikallakaan ei ko lakien mukaan näyttäisi olevan merkitystä. Käytännössä niiden merkitys tulee vastaan silloin, kun oikeus päättää estotoimista (verkkoviestin jakelun keskeyttämismääräys tms).

   En tiedä, miten kansainvälinen yhteistyö toimii noissa tapauksissa (ei itselleni ainakaan ole kertynyt vielä moisesta kokemusta).

 21. Vastatuulta Rotschild-agentti, valuuttakeinottelija Soroksen miljardiluokan lahjoituksillaan tukemalle ”kansalais”-järjestöjen toiminnalle:
  ”Italia kaventaa kansalaisjärjestöjen toimintaa Välimerellä entisestään”,
  https://www.kansalainen.fi/italia-kaventaa-kansalaisjarjestojen-toimintaa-valimerella-entisestaan/

  Hyvällä silmällä Italiaa eivät tietenkään katsele eurooppalaisten valkoista kansanmurhaa johtava Merkel ja hänen aisaparinsa Rotschild-lakeija Macron.

 22. Ollaanko tässäkin laittamassa ketut kanatarhan vartijoiksi?

  ”Vapaan kansalaisyhteiskunnan olemassaolo pyritään takaamaan neuvottelukunnan avulla”,
  https://www.nykysuomi.com/2018/06/27/vapaan-kansalaisyhteiskunnan-olemassaolo-pyritaan-takaamaan-neuvottelukunnan-avulla/

  Mukana näyttää olevan mm. Suomen Punainen Risti, joka on aktiivisesti tukemassa Suomen miehittämistä kehitysmaista, ennen kaikkea Afrikasta houkutelluilla siirtolOisilla, joille vielä p-aukisen maan veronmaksajien kustannuksella velaksi tarjotaan ilmainen täysihoito. Punainen Risti pyrkii tukahduttamaan kaiken, myös faktoihin perustuvan kritiikin tuota Suomen ja muiden Euroopan maiden islamisointia ja kansojen valkoista kansanmurhaa vastaan annetun kritiikin, tarkoitukseen käytetyn lyömäkirveen ”rasismi” avulla, ks. esim.https://www.eirasismille.fi/mita-on-rasismi

  Kuinka vapaata kansalaisyhteiskuntaa tuetaan jatkuvasti kiristyvällä sensuurilla ja perustuslakiin kirjattua sananvapautta käyttäviä kansalaisia vastaan kohdistetulla suoranaisella terrorilla ja vainolla vallanpitäjien ja näitä tukevan ’demla-vapaamuurarisatanisti’-”oikeuslaitoksen” taholta?

  • Palautetaan nyt vielä mieleen, mikä Demla on:

   ”Kirjainyhdistelmä Demla (ent. Suomen Demokraattiset Lakimiehet) on monille etäisesti tuttu. Se symboloi Suomen oikeuslaitoksen poliittista korruptiota. Demla on kommunistien vuonna 1954 perustama vasemmistolainen lakimiesyhdistys, joka Neuvostoliiton aikana piti tiiviisti yhteyttä idän ”edistyksellisiin” (so. kommunisteihin). Sen tavoitteena on ohjailla suomalaista oikeusjärjestelmää ja lainsäädäntöä oman poliittisen arvopohjansa mukaisesti. Sillä on kautta historiansa ollut huomattavasti valtaa maassamme, ja monet Demlan jäsenistä ovat kuuluneet presidenttiä (Halonen) ja pääministeriä (Jäätteenmäki) myöten korkeimpaan valtiojohtoomme. Juuri järjestön vaikutusvalta tekee siitä vaarallisen; demlalaiset ovat perinteisesti olleet avainasemassa esimerkiksi Suomen maahanmuuttopolitiikasta päätettäessä.

   Vasemmiston taktiikoille uskollisena Demla on julkilausumissaan piilottanut todelliset tavoitteensa ympäripyöreän ihmisoikeushötön taakse. Kommunismin edistäminen on sittemmin vaihtunut monikulttuurin kannattamiseen ja muun muassa aseiden omistusoikeuden vastustamiseen. 2000-luvulla demlalaisten toiminta on herättänyt suomalaisissa närkästystä etenkin siksi, että yhdistyksen jäsenet ovat pyrkineet aktiivisesti rajoittamaan suomalaisten sananvapautta oikeusteitse.

   Ruben Stiller totesi taannoin Yle Puheen keskusteluohjelmassa, että Suomeen tarvittaisiin lakimiesryhmä, joka ottaisi asiakseen ”rasistien” (eli monikulttuurisuutta vastustavien) jatkuvan ahdistelun. Demla on juuri se ryhmä.”

   http://www.magneettimedia.com/mika-on-demla/

 23. USA:
  About 40 million live in poverty, 18.5 million in extreme poverty, and 5.3million live in Third World conditions of absolute poverty.
  https://journal-neo.org/2018/06/24/un-poverty-report-slams-america/
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=172252
  Venäjä:
  Russians Are Happier, Healthier, Wealthier and More Moral Than You Think – From an American Eyewitness
  An American Christian presents statistics and gives his take on why Russians are actually satisfied with Putin’s rule, confidently countering the belief nurtured so carefully by the Western media that Russians are miserable and dissatisfied
  https://russia-insider.com/en/politics/russians-are-happier-healthier-wealthier-and-more-moral-you-think-american-eyewitness
  The main factor Russians listed for their positive feelings about life was the family, not the economy or military.

 24. Oikeusministeriö ja Rainbow Rights käsikynkkää Pride-viikkoon,
  https://www.nykysuomi.com/2018/06/27/oikeusministerio-ja-rainbow-rights-kasikynkkaa-pride-viikkoon/

  Oikeusministeriö on vallassaolevan hallituksen alainen eli sen käskytettävänä oleva. Kun Oikeusministeriö osallistuu tuollaiseen kulttuurimarxistis-feministiseen pervotapahtumaan, niin se on osoitus siitä, että tällä hetkellä vallassa olevat ja itseään porvareina pitävät ovat tosiasiallisesti PUNALIBERAALEJA PUNAPORVAREITA jotka näinollen kannattavat KOMMUNISTISEN Frankfurt-koulukunnan mädätysoppien soveltamista kansaan. Siis tuo
  ENTINEN ’koti-, uskonto- ja isänmaa’-puolue, jollaisena sitä todennäköisesti äänestää joukko puolueen turmeltuneen johtoklikin hyödyllisiä idiootteja vielä seuraavissakin vaaleissa!

  Ks. ”Frankfurtin koulukunta: salaliitto rappioon”,
  http://isovimma.blogspot.com/2011/02/frankfurtin-koulukunta-salaliitto.html

  Helsingin seurakunnan mukanaolo pervo-tapahtumassa demonstroi luterilaisen kirkon rappiota:

  ””Totuuden henki johda sinä meitä…harhaan!” eli kuinka kulttuurimarxismin henki täytti valtionkirkon”,
  https://sarastuslehti.com/2013/02/07/totuuden-henki-johda-sina-meita-harhaan-eli-kuinka-kulttuurimarxismin-henki-taytti-valtionkirkon/

 25. Kulttuureiden ja rotujen sekoittaminen on yksi tehokas väline jolla zio-masonic nwo-mafia yrittää tuhoaa itsenäiset kansallisvaltiot ja alistaa ne oman rahanvaltansa alle. Tutkimuksissa on todettu että se on hyvä tie hajottaa perheet ja lisätä yksinhuoltaja-kulttuuria ja sosiaalista kaaosta jossa lapset jäävät (otetaan) yhteiskunnan harteille (huostaan) ja jossa myös erilaiset seksuaalisen identiteetin häiriöt lisääntyvät kun rikkinäisyys ja turvattomuus estää eheän ja selkeän identiteetin kehityksen.
  https://christophercantwell.com/2018/06/24/whos-behind-the-race-mixing-agenda-in-advertising/
  If you wanted to destroy a civilization, how would you go about it? If you wanted to create dysgenic chaos in a society, what would be your weapon? To destroy our civilization, you would want to start by destroying one of the cornerstones of our culture, the nuclear family. And what better way to destroy the white nuclear family, than to encourage white people, especially white women, to mate with foreign men that are unlikely to support them or raise their children.
  Linkki yllä antaa hyvän analyysin asiasta.

  The main factor Russians listed for their positive feelings about life was the family, not the economy or military.
  https://russia-insider.com/en/politics/russians-are-happier-healthier-wealthier-and-more-moral-you-think-american-eyewitness
  Amerikkalainen akateeminen kristitty mies muutti juuri siksi muutama vuosi sitten Venäjälle ja kertoo kokemuksistaan jotka pelkästään positiivisia.
  Ennen muuta syynä muuttoon oli pelko amerikkalaisen narsistisen kulttuurin turmelevasta vaikutuksesta miehen suurilapsisen perheen jälkikasvun moraaliseen kehitykseen maassa jossa kristilliset arvot ovat alasajon kohteena kuten ne ovat EU:ssakin.

  • ”Kulttuureiden ja rotujen sekoittaminen on yksi tehokas väline jolla zio-masonic nwo-mafia yrittää tuhoaa itsenäiset kansallisvaltiot ja alistaa ne oman rahanvaltansa alle.”

   Tällä hetkellä NWO-mafian/EU-diktatuurin Kalergi-suunnitelman eli eurooppalaisen valkoisen kansanmurhan projekti näyttää olevan vahvassa myötätuulessa:

   ”Miljoona afrikkalaista matkalla Marokkoon päämääränä Eurooppa”,
   https://www.kansalainen.fi/miljoona-afrikkalaista-matkalla-marokkoon-paamaarana-eurooppa/

   ”950 miljoonaa afrikkalaista ja arabia tekevät lopun Euroopasta vuosisadan puoliväliin mennessä”,
   https://www.kansalainen.fi/950-miljoonaa-afrikkalaista-ja-arabia-tekevat-lopun-euroopasta-vuosisadan-puolivaliin-mennessa/

   Päinvastoin kuin meidänkin Brysseliä kumartavat vallanpitäjämme kansalle valehtelevat, niin tuo mutavyöry on kansallismieliselle OMAA KANSAA PALVELEVALLE HALLITUKSELLE täysin torjuttavissa:

   ”Unkarin raja-aita torjuu laittomat siirtolaiset ”äärimmäisen tehokkaasti”, http://www.magneettimedia.com/unkarin-raja-aita-torjuu-laittomat-siirtolaiset-aarimmaisen-tehokkaasti/

   Sitä paitsi meillä on myös puolustusvoimat nimenomaan maahantunkeutujien pitämiseksi rajojemme ulkopuolella.

   • Italiassa ja Tsekissä maan johdon taholta kansalaisia kehotetaan hankkimaan aseita itsepuolustusta varten – päinvastoin kuin Brysseliä kumartavat maanpetturihallitukset kiristävät aselakeja niin etteivät puolustusvoimien reserviläisetkään voi enää ylläpitää kunnolla ampumataitoaan:

    ”Italian Gun Ownership on the Rise as Populist Salvini Offers Stronger Self-Defence Laws.
    Firearms licences in Italy have increased by 13.8 percent in a single year and the populist Interior Minister Matteo Salvini is looking to liberalise home self-defence laws to allow Italians to confront intruders…”,
    http://www.breitbart.com/london/2018/06/28/italian-gun-ownership-rise-populist-salvini-proposes-self-defence-policy/

    ”Czech Prez Calls for a European ‘Second Amendment’ For Self-Defence Against Terrorists.

    Czech president Miloš Zeman has said Europeans should “have the courage to invest in our own guns” in order to guard against international terrorism, like millions of U.S. citizens have…”,
    http://www.breitbart.com/london/2017/10/12/czech-president-argues-for-a-european-second-amendment-so-citizens-can-protect-themselves-against-terrorists/

    • Suomen kansallisen kivääriyhdistyksen puheenjohtaja Runo K. Kurko:

     NRA JUHANNUKSENA 12 VUOTTA

     Kansalaisoikeusjärjestönä NRA Kansallinen kivääriyhdistys ry on herättänyt toimintansa aikana monen tyyppisiä kommentteja, sillä järjestö on ollut poikkeuksellisen aktiivinen toimija Suomessa. NRA:n tärkein tehtävä tiedottaminen ja aseoikeuden puolustaminen ovat pitäneet koko kahdentoista vuoden ajan NRA:n vahvasti näkyvillä. Aseoikeus on eräs tärkeimmistä vapaan ihmisen oikeuksista ja sen menettäminen on ensimmäinen askel kohti totalitääristä yhteiskuntaa. Järjestönä NRA on koko toimintansa ajan painottanut kansalaisten perusoikeuksien merkitystä lainsäädäntötyössä ja olemme esittäneet perustuslakituomioistuimen eli valtiosääntötuomioistuimen perustamisen tärkeyttä oikeusvaltion kansalaisten kannalta jo vuosien ajan.

     NRA ry:n kotisivuilla esitetyt kirjoitukset ovat aiheuttaneet valtamedian toimittajissa monenlaisia reaktioita, sillä esittämämme asiat ovat osoittautuneet paikkansa pitäviksi ja siten edustaneet vastakkaista suuntausta valtamediaa edustavien mediatalojen kanssa. Ehkä tyypillisin mediassa tuskaa aiheuttanut on ollut puheenjohtajan kolumneissa esitetyt tosiasiat USA:n hallitsemasta Euroopasta ja pankkien vaikutusvallasta Euroopan politiikkaan sekä pakolaiskysymykseen. Punavihreiden toimittajien on mahdotonta hyväksyä kansallisen edun ajaminen ja siksi NRA ry halutaan nähdä uhkana yleiselle globalisaation edistämiselle. Poliittisille tomittajille on tullut yllätyksenä se, että NRA ry ei ole USA:n politiikkaa eteenpäin vievä kansalaisjärjestö, vaan kansallisista lähtökohdista toimiva.

     ASEVASTAISUUDEN PERUSSYY ON EU:SSA

     Euroopan Unioni on perustamisestaan lähtien sairas luomus ja edustaa pahimmillaan totalitääristä järjestelmää! Jäsenvaltioiden kansalaisilla ei ole mahdollisuutta vapailla vaaleilla valita komission johdossa olevia henkilöitä. Komission tavoite on jäsenmaiden kansalaisten aseoikeuden ja kansalaisoikeuksien poistaminen ja Euroopan alueen uudelleen asuttaminen Euroopalle vierasta rotua ja uskontoa edustavilla ihmisillä. EU:n komission tavoitteet rotujen sekoittumisessa on jopa ylitetty Britanniassa ja Ruotsissa, mutta Suomi on vielä n. 90 % kantasuomalaisten kotimaa.

     EU:n komission toimet direktiivien kautta poistaa kansalaisten perustuslain suojaamat oikeudet aseiden omistamiseen ovat johdettavissa totalitäärisen järjestelmän väkivaltakoneiston kehittämisestä valvomaan kaikkia EU:n jäsenmaiden kansalaisia. Kansalaisilta halutaan estää mahdollisuus puolustaa perheitään ja kotejaan vierasta rotua olevien muukalaisten hyökkäyksiltä. Oikeutta pitää aseita metsästystä varten rajoitettiin myös Natura 2000 ohjelman avulla, sillä sen toteuttaminen rajoitti metsästysalueita useimmissa jäsenmaissa. Suomi hyväksyi laajat alueet ylikansalliseen hallintaan täysin vastoin kansallista lainsäädännön muutosta.

     Suomessa ovat Eduskuntaan valitut poliitikot hiljaisesti hyväksyneet kansallisen edun vastaisen isäntämaasopimuksen USA:n kanssa, vaikka sopimus antaa vieraalle valtiolle oikeudet käyttää Suomen aluetta sotatoimiin kolmatta osapuolta vastaan. Kansallinen etu on täydellisesti unohdettu poliittisessa johdossamme, sillä Pan Eurooppa-liikkeen päämäärä on Euroopan kansallisvaltioiden tuhoaminen. Useimmat 70- ja 80-luvuilla syntyneet eivät tunne eurooppalaisten tuhon taustavaikuttajan Richard Goudenhove-Kalergin poliittista toimintaa sionistisen eliitin kanssa, sillä kansallisvaltioiden tilalle laajeneva EU:n liittovaltio palvelee ainoastaan kansainvälistä pääomaa.

     NRA Kansallinen Kivääriyhdistys ry toimii suomalaista kansallista aseoikeutta vaalivana kansalaisoikeusjärjestönä emme tule koskaan hyväksymään Suomen edun vastaista EU:n liittovaltiokehitystä. Suomen kansa on poikkeuksellisen vaikeissa oloissa säilyttänyt itsenäisyytensä vuosina 1939-1944 ja myös Kylmän Sodan ajan 1945-1991! Miksi Suomen kansan tulisi taipua kansainvälisen finanssieliitin palvelijoiksi? On aika perustaa totuuskomissio selvittämään valtiopetoksen syylliset.

     http://nra.fi/puheenjohtajalla-on-asiaa-162/

     • ’..Miksi Suomen kansan tulisi taipua kansainvälisen finanssieliitin palvelijoiksi?..’
      Niinpä. Mutta miksi se taipuu ja alistuu?

 26. View From Russia: The Putin-Trump Summit Will Be Held on Kremlin’s Terms, Not Washington’s

  Originally Trump invited Putin to Washington, instead the meeting will be held in a neutral country — and without any preconditions for Russia to fulfill as the US at one point demanded
  … for the Americans the decision to hold a meeting between the two presidents was forced. It should be remembered that originally Trump stated that he is ready to accept Putin in Washington.
  Generally it is the newly elected head of State that usually makes a visit to their more experienced colleague. But the Americans got used to everyone considering it as an honor to come and bow before them. … Putin ignored Trump’s hints. … As a matter of fact Russia won a diplomatic campaign both already before the meeting and irrespective of the meeting.
  The world is interested in helping the US overcome the most severe crisis in which they herded themselves into and reform the American economy, but only in exchange for the abandonment of an active military policy, a sharp decrease in the military budget, a reduction in the number of mobile expedition forces – including aircraft carrier groups, the re-organisation of the structure of the American Armed Forces in favour of an exclusively defensive position that allows to reliably protect the US from an invasion, but doesn’t allow to perform large-scale overseas operations.
  As we understand, today the US still hasn’t ripened for such radical compromises. That’s why a possible meeting in Vienna is only the first step. The US already agreed to speak on the conditions of others, but still doesn’t agree to form a constructive agenda. And they will come to this decision. The main thing is that it isn’t too late for the American economy.
  https://russia-insider.com/en/politics/view-russia-putin-trump-summit-will-be-held-kremlins-terms-not-washingtons/ri23965

 27. ” Suomi on maailman demokraattisimpia maita. Kuitenkin demokratiaa on loukattu, ja joissakin yhteyksissä oikein isosti onkin loukattu, kun Suomen presidentti, hallitus tai Euroopan unionin päätöksentekoelimet ovat ylittäneet kansan antaman mandaatin rajat ja ohittaneet Suomen eduskunnalle kuuluvan päätöksenteon tekemällä ratkaisuja, jotka ovat olleet maallemme epäedullisia tai suorastaa kohtalokkaita.”
  ”Seuraavaksi käydään läpi kymmenen sellaista merkittävää tapahtumaa ja tilannetta, joihin asti demokratia ei ole ulottunut ja jotka ovat olleet suomalaisen yhteiskunnan päätöksenteossa merkittäviä käännekohtia ja kipupisteitä:

  1. Yksi ihminen teki vuonna 1918 Suomesta Saksan protektoraatin
  2. Kenraalit veivät Suomen 2. maailmansotaan
  3. Pääomamarkkinoiden liberalisointi
  4. Kolmen kopla jakoi pankkituen ilman asianmukaista valvontaa
  5. Naton ”rauhankumppanuusohjelmaan” ohi eduskunnan
  6. Puolueetomuuspolitiikasta luopuminen
  7. EU:n kaikki lait ovat ensisijaisia ja ylempiä kuin kansalliset lait
  8. Jotain jäi puuttumaan: kansanäänestys ja laki Emuun menosta
  9. EU.n perustuslaki vuotaa laittomia päätöksiä
  10. Isäntämaasopimus ”

  Yllä olevat lainaukset Esko Seppäsen uutuuskirjasta: Rauhan ja rahan geopolitiikka

   • Teoksessa on tarkemmat perustelut em. toteamuksille. On muistettava, että historiankirjoitus on aina voittajien käsialaa. 1) Suomella oli sisällissodan aikana Saksassa valkoisen Suomen lähettiläänä Edvard Hjelt. Saksalaiset saivat hänet tekemään valtiosopimuksia koko Suomen nimissä. Saksalaisten vihjeestä Hjelt pyysi heitä lähettämään joukkoja ja sotamateriaalia valkoiselle Suomelle. Hän hyväksyi myös koti-Suomea informoimatta Saksan ehdotuksesta Suomen ja Saksan välisen rauhansopimuksen, vaikka Suomi ei ollut sodassa Saksan kanssa. Tällä sopimuksella Saksa sai myös monopolin Suomen ulkomaankauppaan. Hjelt hyväksyi myös kauppa-ja merenkulkusopimuksen, jolla Suomi luovutti luonnonvaransa Saksan ensisijaiseen käyttöön.
    2) Saksa rupesi kesällä1940 valmistelemaan hyökkäystö Neuvostoliittoon miehitettyään sitä ennen Länsi-Euroopan. Se pyysi Suomea mukaan. Suomi oli heti valmis operaatio Barbarossaan, jonka Suomen osuuden valmistelivat ja toteuttivat kansanvallan ulottumattomissa toimineet kenraalit. Kaikki, mitä tehtiin operaatio Barbarossaa varten ennen hyökkäyspäivän aamua (22.6. 1941), tehtiin Suomessa salassa. Sodan valmistelu on aina demokratian rappiotila. Kukaan ei tiennyt tarkalleen, missä Saksan ja Suomen yhteistyöpäätökset oli tehty ja kuka mistäkin salaisesta sopimuksesta oli vastuussa.

    Paljon laajemmasta selvityksestä lyhennettynä tämä yllä oleva.

    • Menemättä Suomen sisällisodan tapahtumiin(ovat varsin sekavia ja tulkinta riippuu kummalta puolelta asiaa kysytään), niin totean, että sota Suomen ja Neuvostoliiton välillä ei alkanut kesällä -41, vaan jo syksyllä -39.

     Saksa ei valmistellut Barbarosaa vielä kesällä -40, tuolloin oli vielä kaikki kortit auki ja tulevaisuus näytti Saksalle lupaavalta. Ensimmäiset vakavasti otettavat suunnitelmat tapahtuivat vasta vuoden vaihteessa 40-41. Saksan hyökkäyspäätökseen vaikutti suuresti Neuvostoliiton tekemät jättiläismäiset asevoimien keskitykset Saksan rajan läheisyyteen.

     Suomen oli lähes ”pakko” liittoutua Saksan kanssa, koska Talvisodan aikoihin maamme johto kieltäytyi Brittiläis-Ranskalaisesta sotilaallisesta avusta. Tämä jätti pienen Suomen täysin armeijaltaan supermassiivisen Neuvostoliiton armoille.

     Kannattaa myös muistaa se, että talvisota ja jatkosota olivat yhtä ja samaa sotaa, mitään todellista rauhaa maiden välillä ei ollut, ja Suomessa tiedettiin Neuvostoliiton aloittavan hyvin pian uudestaan sen minkä talvisodassa kesken jättivät.

     Mannerheim osoitti kuitenkin liittoutuneille monissa ratkaisevissa päätöksissään Suomen käyvän erillissotaa Saksan rinnalla. Mannerheim oli sodan ajan yhteydessä sekä Britteihin ja Yhdysvaltoihin ja molemmissa maissa tiedettiin, että Suomi ei tähdännyt Saksan rinnalla Hitlerin arjalaisen-Euroopan suunnitelmiin Suomi esim. kieltäytyi luovuttamasta juutalaisia sotilaitaan Saksaan.

     • En yhtään ihmettele, jos vastasyntyneen Suomen asioita johdettiin todellisuudessa paljolti Saksasta käsin. Viime aikoina historian tutkimuksessa on otettu esille, että Suomen 1918 – tapahtumat olivat paljolti ensimmäisen maailmansodan jalkoihin jäämistä kahden keskenään mittelevän suurvallan, Venäjän ja Saksan välissä. On muistettava, että Saksan sodanjohto lähetti sinetöidyssä junavaunussa Leninin lietsomaan rauhattomuutta Venäjälle ja että tämäkin kuului sotilaalliseen
      suunnitelmallisuuteen.
      Olen saanut taannoin Saksasta postissa kirjasen, jossa Suomessa ennen toista maailmansotaa asunut saksalainen kirjoittaa sodan jälkeen Suomen olleen vain pelinappula Saksan shakkilaudalla 30- ja 40- luvuilla. Paitsi Marx, Nietzsche ja Freud, kielialueella ovat koulineet ajattelua myös esim. Kant ja Hegel. Kyky ajatella ja suunnitella pitkälle tulevaisuuteen sisältyy jo tämän kielen rakenteeseen. Saksan kansan lahjakkuuden ja kyvykkyyden aliarvioiminen on sokeutta. Sen halu johtaa muita kansoja perustuu tavallaan sen osaamisesta nousevaan vastuuntuntoon. Mutta kun siihen sisältyy tämä vallanhaluprinsiippi, se turmelee itsensä – ja samalla toisia.

  • Pikaisella silmäilyllä kirjastossa en löytänyt Seppäsen kirjasta mainintaa saati sitten käsittelyä niin tärkeästä asiasta kuin Koiviston konklaavi. Ei ole minkäänlaista epäilyä siitä, etteikö Seppäsellä olisi runsaasti tietoa tuosta asiasta eli kysymyksessä on tarkoituksellinen vaikeneminen, joka on esim. valtamedialle tyypillinen valehtelun muoto.

   • Kannattaa miettiä, miksi kirja ei ole kirjastossa. Liian kuumaa kamaa ? Asiakas voi myös pyytää kirjastoa tilaamaan teoksia kokoelmiinsa. Näin voi testata myös sananvapautta. Finanssikapitalismin maihinnoususta kerrotaan kirjassa. Nimiä vilahtelee. Kirjan mukaan Suomen Pankin johtokunta liberalisoi markkinat täysin ohi eduskunnan pätöksenteon. Seikkaperäisemmin järjettömästä talouspolitiikasta kerrotaan teoksessa Emumunaus (2012)

    • Kyllä kirja oli kirjastossa, mutta en silloin ehtinyt perehtyä siihen enkä myöskään tullut lainanneeksi sitä.

    • ”Liian kuumaa kamaa ?”

     Varmasti sekä silloisislle vallankahvassa olleille ja nykyisille vallankahvassa oleville korruptoiduille kansanpettureille ja rikollisille!

 28. Perustuslakiin kirjattua sananvapautta ovat viime vuosina monin tavoin loukanneet rikolliset vallanpitäjämme apureinaan mm. POLPO eli poliittinen poliisi, nettikytät ja Demlan sekä vapaamuurari-satanistien saastuttama ”oikeus”-laitos.

  Eräs poiminto aiheeseen liittyvästä, kokonaisuudessaankin hyvin lukemisen arvoisesta artikkelista
  ”VIRKAVALTA KÄY ”VIHAPUHEEN” VARJOLLA SOTAA OMIA KANSALAISIAAN VASTAAN”,
  http://ylewatch.blogspot.com/2018/06/virkavalta-kay-vihapuheen-varjolla.html :

  ”Lisää vettä sananvapauskeskustelun myllyyn toi tänään ilmestynyt Yle-uutinen LM: Viharikoslain toimivuus arvioidaan uudelleen – Ministerit pitävät vihapuhetta yhteiskunnallisena ongelmana, jonka lopussa kerrotaan myös edellä mainitusta Suomen poliisijärjestöjen liiton vaatimuksesta. Poliittisesti mielenkiintoiseksi uutisjutun tekee se, että siinä vahvistetaan KOKOOMUKSEN ASEMA MAAMME SUOMALAISVIHAMIELISIMPÄNÄ PUOLUEENA. Vielä neljännesvuosisata sitten isänmaallisena puolueena tunnettu Kokoomus on tätä nykyä pelkkä Kansaton Kokoomus, joka on valmis myymään vaikka isoäitinsä, kunhan sillä voidaan vain miellyttää globlalistista suurpääomaa ja Brysselin herroja. Siksi nyky-Kokoomukselle on niin helppo säätää orwellilaisia sortolakeja kansallisen edun puolustajia vastaan.

  Tällä kertaa kokoomuslaista kansanpetturuutta edustivat puolueen punavihreä sisäministeri Kai Mykkänen ja vänrikki nappulana tunnettu oikeusministeri Kai Häkkänen:

  Asiaa Lännen Medialle kommentoinut sisäministeri Kai Mykkänen (kok.) on jo ryhtynyt selvittämään poliisia koskevan lainsäädännön täsmentämisen tarpeita. Hänen mukaansa vihapuhetoiminta on ilmiönä selvästi laaja yhteiskunnallinen ongelma, joka koskee poliisin lisäksi muita viranomaisia ja myös muita toimijoita.

  – Vihapuhetta koskevien laajempien lainsäädännöllisten muutostarpeiden kanssa aion olla yhteydessä oikeusministeri Antti Häkkäseen (kok.), Mykkänen sanoo.

  Niin sanotussa viha- eli totuuspuheessa kyse ei ole missään tapauksessa ”laajasta yhteiskunnallisesta ongelmasta”, vaan se koskee ainoastaan petoksellista poliittista eliittiä, joka on säätänyt niin runsaasti suomalaisvastaisia lakeja, että se on herättänyt väistämättä yleistä protestimieliaa. Tätä oikeutettua protestia halutaan nyt tukkia lakiteitse kaventamalla entisestään sanavapautta…”

 29. Liittyen maamme laajalevikkisimmän ja propagandavaikutukseltaan suurimman valtaVALEmedia-lehden sisältöön tänään 29.6.2018:

  EU-diktatuurin/Uuden maailmanjärjestyksen agendaa ajavan Brysselin Pravdan aikaisemman, jo mananmajoille menneen takapirun Bildergberg-Erkon on korvannut globalisti-kapitalisti, Bilderberg-Herlin, joka osallistui tämän kesän Bilderberg-kokoukseen.
  Bilderbergien Uuden maailmanjärjestyksen agendaan kuuluu mm. kansallisvaltioiden ja perinteisen perheinstituution tuhoaminen Uuden maailmanjärjestyksen toteuttamista estävinä tekijöinä. Täydellistetyn EU-diktatuurin on määrä olla Uuden maailmanjärjestyksen prototyyppi.

  Suomalaisen kansallisvaltiomme tuhoamiseen tähtää lehden taukoamaton monikulttuuri-propaganda. Perinteisen perheinstituution tuhoamiseen tähtää lehden taukoamaton homotus-, lesbotus-, transsukupuoli-, sukupuolettomuus- ja muu vastaava perversiopropaganda – sitä taustaa vastaan voidaan nähdä lehden tämänpäiväinen ”pride”-propagandapommi, johon kuuluu lehden kansilehden ja takasivun peittäminen ”sateenkaari”-väreillä.

  ”Maailmaa hallitsee todellisuudessa pienen valtaeliitin muodostama ydinjoukko, jota ei ole vaaleilla valittu ja joka kokoontuu säännöllisesti keskustelemaan salassa maailman tulevaisuudesta. Tämä salainen maailmanhallitus muun muassa päättää, kenestä tulee USA:n seuraava presidentti, minne EU laajenee, missä soditaan, paljonko öljyn hinta on tai paljonko asuntolainasi korko on. Lopullisena päämääränä
  sillä on alistaa koko maailma yhden hallinnon alaisuuteen. Tässä UUDEN MAAILMANJÄRJESTYKSEN HIRMUVALLASSA ei ole keskiluokkaa, vaan vain eliitti ja sitä kuuliaisesti palvelevat köyhät alamaiset, joiden elämä
  on läpikotaisin kontrolloitua huipputeknologian valvomassa poliisivaltiossa. Tämä on tiivistettynä Daniel Estulinin maailmanlaajuisen menestyskirjan väite. Hänellä on myös perustelut väitteensä tueksi.” – https://keskustelu.diabetes.fi/index.php/topic,1718494.msg1783220.html#msg1783220

  Aatos Erkon jälkeen Pravdan päätoimittajia on käynyt Bilderberg-kokouksissa kuulemassa ohjeistusta lehdessä julkaistavan propagandan sisältöön. – Neuvostokansalaisilla oli Moskovan Pavda, suomalaisilla on ikioma BRYSSELIN Pravdansa. Kun neuvostoaikana eläneitä, Moskovan Pravdaa lukeneita virolaisia muutti Suomeen, he ihmettelivät kuinka suomalaiset näyttävät uskovan lähes kaiken mitä sanamalehdissä kerrotaan!

  • Hesarin kuten myös Ylen touhu on mennyt yksipuolisuudessaan jo todella karuksi. Lisää maahanmuuttoa pakolaisuuden varjolla, lisää EU:ta, lisää transatlanttisuutta, lisää Natoa ja Venäjän demonisointia, lisää monikulttuuria, lisää perversioita, lisää perinteiden ja isänmaallisuuden halveksintaa. Yksi uusi karu huomio molempien joukkotiedotusvälineiden agendassa on myötämielisyys nykyiselle selektiiviselle kurjistus-politiikalle. Kaikkein köyhimpiin kohdistettava ankara työllisyys-/ja sosiaalipolitiikka ei ole saanut niissä kritiikkiä osakseen, HS:ssa ei edes mielipide-palstalla, jonne sellaista varmasti on yritetty toimittaa. Kummallista köyhälistön syyllistämistä sen sijaan esiintyy paljon. Tämä havainto pitää yhtä väitetyn NWO-agendan kanssa, jossa pysyvää orja-luokkaa aletaan rakentaa alhaalta päin hyvinvointivaltioiden sosiaaliturvarakenteet purkamalla (pl. ”kotoutettavat” maahanmuuttajat). Köyhälistössä vastustus on tietenkin pienintä ja muun väestön solidaarisuus heitä kohtaan on myös havaittu olemattomaksi, mikä toki johtunee ylikierroksille viritetyistä työelämästä. Työelämän paineet ja epävarmuus saa porukan katkeroitumaan ja kenties toivomaan pahaa muille ihmisille tai haluamaan nähdä muita ihmisryhmiä itseään heikommassa asemassa. Vanhat puolueet ja niitä tukeva media ovat pitäneet huolta siitä, ettei työväestön katkeruudelle löydy toimivaa poliittista purkautumistietä.

   • Kirjoitat hyviä kommentteja. Fasismi todella jyllää valtamediassa jota sen omistava, muusta kuin itsestään välittävä sydämetön zio-masonic eliitti käyttää häikäilemättä elämästä vieraantuneiden superrikkaiden pohjattoman ahneuden ja vallan tukemiseen.
    Ilmiö hallitsee koko sitä perikatoa kohti kulkevaa ’läntistä arvoyhteisöä’ johon mekin olemme itsemme sitoneet.

   • Työelämä on todella viritetty ylikierroksille. Ruuvia ei voi kiristää loputtomasti. Kärsijöinä ovat lopulta kaikki. Mieleen on noussut jopa 1800 – luvun työssäkäyvien asema, kun on katsellut ja kuunnellut tätä nykyistä menoa.
    Mutta joillekinhan se on kätevää: voiton maksimointi toteutuu ja ihmiset eivät enää jaksa eivätkä ehdi osallistua yhteisten asioiden pohtimiseen. Työttömätkin ovat saaneet nyt kokea saman ilmiön, tehokkuuteen kirittämisen. Hermoja kysytään nyt joka puolella.

    Osmo Soininvaaran mukaan robotit korvaavat hyvin nopeasti ihmistyön lähitulevaisuudessa. Eikä tällä vihreällä miehellä ollutkaan sitten paljon muuta sanottavaa asiaan liittyen.

 30. ’…Suomalaisen kansallisvaltiomme tuhoamiseen tähtää lehden taukoamaton monikulttuuri-propaganda. Perinteisen perheinstituution tuhoamiseen tähtää lehden taukoamaton homotus-, lesbotus-, transsukupuoli-, sukupuolettomuus- ja muu vastaava perversiopropaganda ..’
  Europe Commits Suicide by Importing Barbarians – Russia Watches With Great Sadness
  ”A large chunk of human history is about to get trampled and despoiled. Having spent the last several decades resurrecting Eastern Christendom after the damage caused to it by the Bolshevik barbarians, they watch with dismay as the relics and ruins of Western Christendom are becoming submerged by a new barbarian wave.”
  https://russia-insider.com/en/politics/europe-commits-suicide-importing-barbarians-russia-watches-great-sadness/ri23942

 31. EU:n tehokkain keino kansojen nujertamiseen on maanviljelijöiden (eniten omaan maahansa sidottujen) likvidointi. Hidas, mutta järjetelmällinen suunnitelma myös ruokaomavaraisuuden murentamiseksi.

  Tekemällä tehty ”ilmastonmuutos” loppuu siihen, kun salainen ”avaruussodankäynti” ja ilmakehän kemikaaliruiskutukset lopetetaan. Tämän paavin sää-lempiteeman ympärillä oli juuri salamyhkäinen kokous Vatikaanin johdattelemana. Suomen maanviljelijöiden riesat, jatkuva sade tai jatkuva kuivuus, ovatkin osa suurta EU- federaatiosuunnitelmaa ?

  • ” Suomen maanviljelijöiden riesat, jatkuva sade tai jatkuva kuivuus, ovatkin osa suurta EU- federaatiosuunnitelmaa ?”
   Tuo ajatus ei tunnu ollenkaan vieraalta!

   ”Tekemällä tehty ”ilmastonmuutos” …”
   Läntisten maiden rikolliset vallanpitäjät ovat varmasti tietoisia siitä mutta sallivat myrkkyruiskutukset ilmakehään – psykopaateille ominaisessa vallan- ja rahanhimossaan eivät piittaa siitä, mitä se aiheuttaa esim. heidän omalle jälkikasvulleen.

  • Vielä tehokkaampi keino on kulttuurimarxismin avulla tapahtuva nuorison turmeleminen ja kehitys kohti moraalista rappiota joka aina johtaa lopulta tuhoon. Kun selkäranka murtuu niin luhistuminen siitä seuraa.
   Nyt ei sydämetön ja eettisesti matala ja tekopyhä machiavellinen ’soros-eliitti’ kanna huolta muusta kuin omista eduistaan/rahoistaan ja valtansa laajentamisesta ja ajaa (’sipilöi’) surutta kansakuntia alas kurjuuteen ja tuhoon eri keinoin: lisää velkaorjuutta, maahanmuuttoa pakolaisuuden varjolla, lisää monikulttuuria, lisää perversioita, lisää perinteiden ja isänmaallisuuden halveksintaa.
   Laurent Guyenot kuvaa kulissien takana tapahtuvaa läntisen ’zio-masonic-eliitin’ valtapolitiikkaa, jota USA/Israel koaliitio johtaa ja sen tavoitteita hyvin kirjassaan From Yahweh to Zion. Ken haluaa ymmärtää miksi maailmaa hallitsevat nämä yhä kasvavat tuhoisat zio-masonic voimat kannattaa lukea kirja.
   https://russia-insider.com/en/politics/small-minority-jews-are-real-jewish-question-laurent-guyenots-important-new-book/ri23677
   Venäjällä Putin yrittää edistää toisenlaista kehitystä ja hyvin tuloksin vaikka läntinen media tekeekin kaikkensa vääristääkseen totuutta ja mustamaalaa maata propagandallaan omasssa ’erkkomediassaan’. Kulttuurimarxisteille ei siellä ole tilaa.
   Solzhenitsyn’s Forceful Condemnation of Jewish Influence on the Russian People
   “Russian nationality is not about blood but about spirit. The greatness of our people is in its inner development, in its breadth of soul …  Jews do not feel themselves part of Russia’s “heritage in spirit” which is Christian and to them, and “Anti Semitic.” – Alexander Sozhenitsyn
   https://russia-insider.com/en/history/solzhenitsyns-forceful-condemnation-jewish-influence-russian-people/ri22600

 32. Stalinin ohjeistamaa eurooppalaista kommunistista solutustyötä 1920–30-luvuilla rahoittanut ja johtanut saksalainen Willi Münzenberg sanoi Frankfurtin koulukunnan pitkäaikaisen operaatiosuunnitelman olevan kiteytettynä seuraava:

  ”Me teemme Lännen niin korruptoituneeksi, että se löyhkää.”

  Loistavasti ovat onnistuneet Suomessakin:

  ”POIKKEAVAT POMPOTTAVAT ENEMMISTÖÄ JA YLE KOMPPAA NÖYRÄNÄ ”,
  http://ylewatch.blogspot.com/2018/06/poikkeavat-pompottavat-enemmistoa-ja.html

  Kulttuurimarxismihan pohjautuu edellä viitatun kommunistisen Frankfurtin koulukunnan kehittämille moraalin mädättämisperiaatteille.

 33. Mielenkiintoinen tilanne Saksassa:

  ”Seehofer ja Merkel ohjautuvat uutta konfrontaatiota kohti

  Konflikti eskaloituu Unionissa: Saksan liittovaltion sisäministeri Seehofer pitää Merkelin saavuttamia tuloksia Brysselissä riittämättöminä.”

  ”Seehofer und Merkel steuern auf neue Konfrontation zu
  Deutsche Wirtschafts Nachrichten | Veröffentlicht: 01.07.18 22:03 Uhr
  Der Konflikt in der Union eskaliert: Bundesinnenminister Seehofer hält die Ergebnisse, die Bundeskanzlerin Merkel aus Brüssel mitgebracht hat, für nicht ausreichend.”

  https://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2018/07/01/seehofer-und-merkel-steuern-auf-neue-konfrontation-zu/

 34. The Two Superpowers: Who Really Controls the Two Countries? — By Paul Craig Roberts
  While the Washington Post and New York Times are telling us that if Trump meets with Putin, Trump will sell out US national security, The Saker says that Putin finds himself in a similar box, only it doesn’t come from the national security interest, but from the Russian Fifth Column, the Atlanticist Integrationists whose frontman is the Russian Prime Minister Medvedev, who represents the rich Russian elite whose wealth is based on stolen assets during the Yeltsin years enabled by Washington. These elites, The Saker concludes, impose constraints on Putin that put Russian sovereignty at risk. Economically, it is more important to these elites for financial reasons to be part of Washington’s empire than to be a sovereign country. http://thesaker.is/no-5th-column-in-the-kremlin-think-again/

  I find The Saker’s explanation the best I have read of the constraints on Putin that limit his ability to represent Russian national interests.

  I have often wondered why Putin didn’t have the security forces round up these Russian traitors and execute them. The answer is that Putin believes in the rule of law, and he knows that Russia’s US-financed and supported Fifth Column cannot be eliminated without bloodshed that is inconsistent with the rule of law. For Putin, the rule of law is as important as Russia. So, Russia hangs in the balance. It is my view that the Russian Fifth Column could care less about the rule of law. They only care about money.

  As challenged as Putin might be, Chris Hedges, one of the surviving great American journalists, who are not always right but when he is he is incisive, explains the situation faced by the American people. It is beyond correction. American civil liberties and prosperity appear to be lost. https://russia-insider.com/en/politics/america-shows-many-signs-impending-catastrophic-collapse-pulitzer-prize-winner-explains

  Read The Saker’s explanation of Russian politics. Possibly Putin will collapse under pressure from the powerful Fifth Column in his government. Read Chris Hedges analysis of American collapse. There is much truth in it. What happens if the Russian people rise up against the Russian Fifth Column and if the oppressed American people rise up against the extractions of the military/security complex? What happens if neither population rises up?

  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=172533

  No Fifth Column in the Kremlin? Think Again!
  http://www.unz.com/tsaker/no-fifth-column-in-the-kremlin-think-again/

  • Joku voi ihmetellä miksi Itseäni kiinnostavat täällä nämä ’syvemmät’ asiat nyt enemmän kuin oman maamme ongelmat ja kohtalo.
   Syynä on että oma maamme on sidottu vahvasti siihen mihin tämä valtataistelu laeista piittaamattoman ja moraalisesti matalan NWO-mafian ja sitä vastaan pyristelevien kansakuntien välillä johtaa.
   Emmehän ole enää itsenäinen maa jonka kansa voisi päättää itse asioistaan vaan maa, joka on ajanut itsensä globalistien ja pankkiiri-eliitin rotanloukkuun. Kaikki kansalaisten yritykset vapautua tästä loukusta näyttävät epäonnistuvan ja johtavan jopa syytöksiin ja sitä yrittävien tuomioihin kuten Janitskinin tapauskin kertoo.

   • En olisi ihan noin pessimistinen.
    Kyllä viime aikoina esim. Visegrad-maat, Itävalta ja Italia ovat osoittaneet, että he uskaltavat asettua sionistiglobalistien EU-diktatuuria vastaan. Suomalaiset vain ovat jostain tuntemattomasta syystä tulleet valinneeksi moraalisesti täysin selkärangattomat, helposti korruptoitavat, Suomen ja kantasuomalaisten tuhoa ajavat kansanpetturit vallankahvaan.

    • Uskaltavat toki mutta johtaako se mihinkään? EU-eliitti kuitenkin jyrää sionistiglobalistien tahtoa läpi ja vie EU:ta kohti orwellismia.
     Pitäisi laajemmalla rintamalla yhteisvoimin taistella suvereenisuuden puolesta mutta sellaista tahtoa ei nyt ole.

     • Venäjä ja Kiina sekä heidän kanssaan liittoutuneet BRICS-maat rakentavat omaa globalisaatiokehitystään valtioiden suvereniteetin pohjalta. Kannattaa lukea Juutinen, Marko – Käkönen, Jyrki: Blokkien paluu : BRICS-maiden nousu, USA ja Suomi (Into-kustannus).

      Länsimaissa kulttuurinen yhdentyminen – kiitos erityisesti valtamedian – on jo niin pitkälle kehittynyt, että vedätys ylikansallisten valtarakenteiden suuntaan onnistuu. Vain nämä ”myöhemmät länsimaat” (esim. Unkari) pyristelevät vastaan.

      USAn asema globalisaation hegemonina on murtumassa, jolloin globalisaatiokehityskin saa uusia ulottuvuuksia. Suomen osalta kannattaisi keskittyä CIA-syötteisen USA-johtoisen länsimedian perifeerisen kaiutinyksikön eli suomalaisen valtamedian mediavallan nujertamiseen.

      Valtamediasta käsin se vaikuttavin kansalaisten ajattelun manipulointi tapahtuu.

     • ”Valtamediasta käsin se vaikuttavin kansalaisten ajattelun manipulointi tapahtuu.”

      Seuraavassa on englanninkielisellä 11 minuutin videolla esitettynä eräs tapa tehdä sitä:

      ”Hur massmedia formar ditt sinne med hjälp av förutsägbar programmering

      En kort video på 11 minuter som beskriver den grundläggande informationen om hur predictive programming (Förutsägbar programmering) fungerar.

      Förutsägande programmering är en subtil form av psykologisk betingning som sprids i massmedia (filmer, radio, tv) för att bekanta allmänheten med planerade samhällsförändringar som kommer genomföras. Om och när dessa förändringar genomförs, så har allmänheten redan blivit bekanta med dem genom film och tv och kommer därför att acceptera dem som ”naturliga övergångar” när de väl inträffar. Därmed minskas eventuella offentliga motstånd och uppståndelse hos folket. Förutsägande programmering kan därför betraktas som en förtäckt form av förebyggande massmanipulation.”
      https://www.vaken.se/forutsagbar-programmering/

     • Tässä näkyy hyvin kuinka ’sorokset’ hoitavat hommiaan ja mädättävät EU:ta Brysselin ’junkkerien’ haluamalla tavalla pankkiirieliitin tahdon mukaan.
      Hyvä toki kun joku maa pyristelee vastaan mutta ei muutama pääsky tee kesää.
      Billionaire globalist George Soro
      s has met “secretly” with the new socialist, open borders supporting Prime Minister of Spain, Pedro Sánchez, according to a report by Spanish media.
      https://www.breitbart.com/london/2018/07/01/report-soros-secret-meeting-socialist-spanish-leader/

     • Yle on vallankahvassa olevien poliitikkojemme propagandakone:

      Kalle Isokallio Iltalehdessä :
      VALEUUTISIA VEROVAROIN

      ”Suomi on ainoa länsimaa, jossa maan suurin mediatalo on verovaroin ylläpidetty. Pelkästään se kertoo siitä, ettei George Orwell ollut väärässä, kun kirjoitti kirjaansa 1984. Tosin emme ehtineet aivan ajoissa, mutta niin tuppaa käymään muissakin julkisissa projekteissa, ettei aikataulu pidä.

      Koomisen käänteen asia saa kun kuulee televisiosta, että verovaroin ylläpidetyn mediatalon kokoa ja lihavaa budjettia puolustellaan sillä, että se takaa sananvapauden. Puolustajilta on varmaan jäänyt huomaamatta, että kyseinen mediatalo ei oikeasti ole yhtiö, vaan parlamentin alainen, verovaroin pyöritetty valtion tiedotusvirasto.

      Lisäksi sen ohjelmia ja ennen kaikkea uutisointia valvovat politrukit, jotka valitaan tehtävään poliittisilla sopimuksilla. Keksiikö joku, voisiko vielä jollain muulla tavalla asettaa sananvapauden enemmän kyseenalaiseksi kuin sillä, että ”sananvapautta” valvovat eri puolueiden politrukit.

      Edes Venäjällä suurin mediatoimija ei Neuvostoliiton hajoamisen jälkeen ole niin tiukassa poliittisessa valvonnassa, kuin millä Suomen suurinta mediataloa valvotaan….”

      https://blogit.iltalehti.fi/kalle-isokallio/2018/06/23/valeuutisia-verovaroin/?_ga=2.46092004.1503704123.1530711726-1753081068.1525512636

  • Venäjä ja Putin ovat itselleni yksi suuri kysymysmerkki. Seuraava Henry Makowin artikkelikin itseasiassa herättää enemmän kysymyksiä vastausten sijaan:

   ”Tim Fitzpatrick: The Putin Deception”,
   https://www.henrymakow.com/2018/07/tim-fitzpatrick-putin-deception.html

   Artikkelissa sanotaan mm. seuraavaa:
   ”A small minority of us in the Western nationalist movement feel it imperative to alert leaders and persons of influence in our sphere of the great Russia deception. For it seems the great majority in our movement are being deceived on a massive scale by a decades-old, highly sophisticated, and highly co-ordinated campaign to lure the Church and Western nationalists into a trap in order to finally clinch world communistic government.

   Essentially, the deception lies in the mistaken belief in the collapse of communist power in Russia, in the supposed Sino-Soviet split, and in the alleged rebirth of conservatism/nationalism/Christian orthodoxy in the current Russian Federation. Soviet defector Anatoly Golitsyn attempted to warn the world of this grand Russia deception in the 1980s through his contacts in the Central Intelligence Agency. However, we fear his efforts may have been sabotaged by Zionist agents within the CIA…”

   • Sanot: ’Venäjä ja Putin ovat itselleni yksi suuri kysymysmerkki.’
    Tuossa linkin artikkelissa Tim Fitzpatrick epäilee Putinia bluffariksi joka kulissien takana tukee Kiinan ja Israelin kanssa kommunismia vaikka on itse sanonut ettei kaipaa mitään sellaista mitä NL oli. Vastaavaa epäilyä on näkynyt enemmänkin ja ainakin osin sen voi laittaa propagandan tiliin.
    Voiko olla ’kristillistä tai demokraattista kommunismia’ jossa hyvyys, oikeudenmukaisuus ja tasa-arvo toteutuvat ja jota Putin edustaisi?
    Sitä ei (ainakaan käytännössä) ole ollut ’juutalais-marxilainen’ gulag-kommunismi jossa hallitseva eliitti on nostanut itsensä valituksi ja ylemmyyteen ja ottanut itselleen oikeuden riistää muilta ihmisarvo ja alistaa heidät orjikseen.
    TF varoittaa että Putin olisi ’liian hyvä mies’, joka esittää muuta kuin mitä on todellisuudessa ja edistäisi kulissien takana organisoidun juutalaisuuden ja vapaamuurari-eliitin hallitseman pankkikartellin ajamaa kommunismin asiaa uskonnon ja nationalismin varjolla. Faktoja ei minusta juurikaan ole tuolle väitteelle.

    Mikähän totuus lopulta on? Onhan Kremlissä ns. ’viides kolonna’ joka yrittää parhaansa mukaan integroida maata sionistien johtaman nwo-mafian jyrän alle kuten Saker ja Roberts yllä kirjoittavat. Toisaalta miksei Putin voisi olla aidosti sitä mitä on ja olla vain oman kansansa puolustaja?
    Jos lopulta Putin ajaisi salaisesti yhdessä Kiinan ja Israelin kanssa kommunistis-machiavellista maailmaa jossa pieni eliitti ottaa vallan itselleen ensin tuhottuaan Lännen demokratiat velkaorjuuden ja kulttuurimarxismin keinoin niin silloin maailma ei voisi välttyä globaalikommunismin kohtalolta kun Länsi jo nyt näyttää olevan voimaton judeo-sionistien kaapattua vallan omiin käsiinsä Amerikassa ja EU:ssa?

    The Russia deception of Western nationalists and the Church
    Tim Fitzpatrick: The Putin Deception
    ”At present, Russia appears to be feigning a return to conservatism and Orthodoxy as part of its two-tiered hyper-normalization deception. But make no mistake, it is all a ruse. The crypto-Soviet power is no friend to the Church, to the West, nor to the Russian people.”
    (Disclaimer- I don’t see the Communist threat coming from Russia. I see it coming from the central banking cartel, George Soros, organized Jewry and Freemasonry. But Tim’s argument is worth considering. Putin and Lavrov do seem too good to be true.)
    https://fitzinfo.wordpress.com/2018/07/01/the-russia-deception-of-western-nationalists-and-the-church/

    • Putinista kertoo hyvin paljon hänen mainintansa Neuvostoliiton hajoamisesta historian suurimpana tragediana. Tiedät erittäin hyvin millainen monsteri Neuvostoliitto oli. Tiedät myös hyvin, millainen monsteri monsterin sisällä KGB oli. Se että KGB-upseerina palvellut Putin ei ole esittänyt negatiivista arvostelua neuvostoaikaisesta(kaan) KGB-stä, viittaa siihen, että hän on ajatuksiltaan edelleen myös KGB-mies. Mm. näistä syistä suhtaudun erittäin suurin varauksin Putiniin ja Putinin johtamaan Venäjään.

     Eikä varauksellisuuttani Putinin suhteen vähennä seuraava kirjaesittely:

     ”Putin’s Kleptocracy: Who Owns Russia?

     The raging question in the world today is who is the real Vladimir Putin and what are his intentions. Karen Dawisha’s brilliant Putin’s Kleptocracy provides an answer, describing how Putin got to power, the cabal he brought with him, the billions they have looted, and his plan to restore the Greater Russia.

     Russian scholar Dawisha describes and exposes the origins of Putin’s kleptocratic regime. She presents extensive new evidence about the Putin circle’s use of public positions for personal gain even before Putin became president in 2000. She documents the establishment of Bank Rossiya, now sanctioned by the US; the rise of the Ozero cooperative, founded by Putin and others who are now subject to visa bans and asset freezes; the links between Putin, Petromed, and “Putin’s Palace” near Sochi; and the role of security officials from Putin’s KGB days in Leningrad and Dresden, many of whom have maintained their contacts with Russian organized crime.

     Putin’s Kleptocracy is the result of years of research into the KGB and the various Russian crime syndicates. Dawisha’s sources include Stasi archives; Russian insiders; investigative journalists in the US, Britain, Germany, Finland, France, and Italy; and Western officials who served in Moscow. Russian journalists wrote part of this story when the Russian media was still free. “Many of them died for this story, and their work has largely been scrubbed from the Internet, and even from Russian libraries,” Dawisha says. “But some of that work remains.””

     https://www.amazon.com/Putins-Kleptocracy-Who-Owns-Russia/dp/1476795207

     Karen Dawisha (December 2, 1949 – April 11, 2018) was an American political scientist and writer. She was a professor in the Department of Political Science at Miami University in Oxford, Ohio, and the director of The Havighurst Center for Russian and Post-Soviet Studies. – https://en.wikipedia.org/wiki/Karen_Dawisha

     • Vaikka en ole em. kirjaa lukenutkaan, niin amerikkalaisesta tekijästä huolimatta uskon siinä olevan niin paljon merkityksellistä totuussisältöäkin, että se vähintäänkin huomattavasti himmentää joidenkin Putiinista maalaamaa kiiltokuvaa.

     • Tragediahan NL:n hajoaminen oli Venäjän kansalle kun maa ajautui Jeltsinin käsiin ja oligarkkien ryöstettäväksi.
      Putin on itse sanonut ettei halua uutta NL maastaan.
      Putinista on kirjoitettu myös toisenlaisia kirjoja ’rapakon takana’.
      Itse haluan uskoa että hän vilpitön koska muuten kaikki näyttää varsin synkältä kuten yllä kuvasin. Mutta aika näyttää.

     • Karen Dawisha’an osoittaa kirjassaan ”Putin’s KLEPTOCRACY: Who Owns Russia?”, että Putin on toiminut myös oligarkkien tavoin varkaana/ryöstäjänä.

      ”Mutta aika näyttää.”

      Siitä olen samaa mieltä – kun ei ole tietoa siitä, mitä kulissien takana tapahtuu, mitä maapallon valtahierarkian huipulla olevat naruista vetäjät suunnittelevat ja mitä pystyvät toteuttamaan.

   • Tärkeä näkökulma tuokin. Ainahan täytyy pitää mielessä se, että Venäjä on itsekin väkivalloin kasassa pidetty federaatio ja sillä on näyttöjä sekä härskin voiman käytöstä ulkosuhteissaan sekä omien kansalaistensa ihmisarvon loukkaamisesta aina kun siitä on vallanpitäjille vähänkin hyötyä. Resurssien ollessa rajatut, se ei kuitenkaan pysty mestaroimaan koko maapallolla kuten USA, vaan tyytyy häärimään rajojensa välittömässä läheisyydessä.

    Venäjän kriittistä arviointia kuitenkin sotkee länsiblokin viralliseksi ulkopoliittiseksi doktriiniksi korotettu kategorinen Venäjä-vastaisuus. Tämä ehkäisee normaalin järjen käytön ja terveen kyvyn kompromisseihin Venäjän suhteen. Suomelta on pyritty kieltämään kahdenväliset suhteet Venäjään myyttisen länsiliittouman yhtenäisyyden ja intressien varjelemisen vuoksi.

    Nythän on kuitenkin jo nähty, ettei tuon länsiliittouman yhtenäisyys ole mitenkään taattu teki Suomi mitä hyvänsä. Omakohtainen tilannearvio ja kyky reagoida voisi tuottaa parempia tuloksia kuin lähes sokea usko siihen, että läntinen arvoyhteisö turvaa meidän etumme vähän saman tapaan kuin vanhempi suojelee lastaan. Joillekin tahoille läntisestä arvoyhteisöstä on tullut ”meidän iskä” tai ehkäpä joku palvottava jumaluus suorastaan. Nyt kun tuo ”iskä” ei olekaan niin vahva ja halukas suojelemaan ”lastaan”, niin reaktiona on itkupotkuraivarit.

    • ’..Joillekin tahoille läntisestä arvoyhteisöstä on tullut ”meidän iskä” tai ehkäpä joku palvottava jumaluus suorastaan..’
     Tuo sokeus tai naiivius on kummallinen fakta jopa ihan akateemisissa piireissä joissa luulisi olevan älyä ja kykyä sekä ennen muuta halua valtamedian propagandan ymmärtämiseen.
     Mutta ei. Ja jopa katteeton Venäjän vastainen propaganda sytyttää enemmän kuin oman maailmakuvan kriittinen tarkastelu.

 35. Päättävien poliitikkojen sokeus ja naiivisuus toden totta hämmästyttää. Suomen etu olisi monipuolisesti hyvän elämän turvaaminen kansalaisille. Väkisinkin tulee tästä nykymenosta mieleen rinnastus Chileen ja aikaan, jolloin Pinochet kaappasi vallan ja toteutti julmaa sortoa, jolloin Chicacon pojat toivat samanaikaisesti uusliberalismin talousopit maahan. Siis kaksinkertainen vallankumous. Made in USA.

 36. Diabolic. Mitenkäs selität sen ”Suur-SUOMEN kartan, joka oli jo hyvissä ajoin painettu valmiiksi ennen Mainilan laukauksia, jossakin ”kivipainossa” ? Kait ne Suomen ”Kapiaiset” olivat sen edeltäkäsin suunnitelleet,ennen Uralille rynnäkköä. Kuitenkin pieleen meni heti alusta alkaen. Jokaisella yksilöllä näytää olevan omat versionsa sodan syistä sekä aloituksesta.Jossakin pitää olla arkistot,joita salaillaan, koska sen paljastus kuorisi Suomalaisten rehellisyyden kuvan suoraan ”saostus-altaaseen”.

  • Entäs se puna-armeijan marssiopas Suomeen, joka oli hyvissä ajoin painettu valmiiksi ennen Mainilan laukauksia?

   • Kumpi oli ensin? Kartta vai marssiopas. Jospa NL tiesi Suomen hankkeista hyvissä ajoin etukäteen?

    • Varmasti suuri ja mahtava silloin n. 200 miljoonan asukkaan Neuvostoliitto tunsi itsensä uhatuksi vajaan 4 miljoonan asukkaan Suomen taholta – varsinkin kun Neuvostoliitto tiesi Suomen olevan hampaisiin asti varustautunut sen ajan moderneimmalla aseteknologialla – tätäkö tarkoitat?!!!

     Jokainen vähänkin Suomen historiaa 1900-luvun alkupuoliskolta tunteva tietää mitä ”Malli-Kajander” tarkoittaa.

     Ketään niin hullua Suomesta varmasti ei löytynyt, että olisi suunnitellut sodan aloittamista Neuvostoliittoa vastaan, jolla tiedettiin olevan murskaava ylivoima sekä miehistön että aseistuksen suhteen.

     Oletko siirtynyt marssimaan kommarien riveissä?

     • Ymmärsit väärin. Miksi? Tarkoitin että NL tiesi joutuvansa sotaan Saksaa vastaan jonka puolella Suomi oli ja Suomi havitteli siinä siivellä saavansa luotua Suur-Suomen.
      Ja olisihan se onnistunut jos Saksa olisi voittanut. Kyllä saksalaismielisyys oli aika vahvaa maassa ennen sotaa.

  • Nuo suursuomi hankkeet olivat pienen piirin puuhastelua, valtion virallista tukea vaille!

 37. Kalervo Tuomari: mikä on tietolähteesi tuohon väittämääsi ” ”Suur-SUOMEN kartan, joka oli jo hyvissä ajoin painettu valmiiksi ennen Mainilan laukauksia, jossakin ”kivipainossa” ? ”?

 38. Neuvostoliitolla oli jo kesäkuussa -39 valmiina maailman suurin hyökkäysarmeija, laivastoa lukuunottamatta!
  Ei pieni ja armeijaltaan mitätön(jopa 20 kertaa heikompi) Suomi, ole mitenkään voinut aloittaa sotaa itseään niin helvetisti suurempaa Neukkulaa vastaan. Talvisodan syttyessä Suomelta puuttui lähes kokonaan sekä panssarintorjunta ja ilmatorjuntakalusto. Ei sellaisella armeijalla käydä sotaan maata vastaan, jolla oli valmiina pelkästään Suomea vastaan 5-6000 tankkia!

  • kommareilla olikin 20-kertainen ylivoima niin miesvoiman kuin sotakaluston osalta siitähän ei ollut mitään hyötyä kun eivät osanneet ampua kuin itseään polveen. 😀 Suomen sitkeä puolustustaistelu osoitti muulle maailmalle venäläisten puna-armeijan ja sen ilmavoimien sotilaallisen inkompetenssin. Koko maailma seurasi tuolloin venäläisten häpeää ja nöyryyttämistä.

 39. Näin entisessä kommunistisen Neuvostoliiton satelliittivaltiossa:

  ”Puola vaatii kommunistit pois maan oikeuslaitoksen huipulta – EU panee hanttiin
  Puolan hallitus haluaa erottaa tuomioistuimen politiikasta, jotta se olisi oikeudenmukaisempi.”,
  https://mvlehti.net/2018/07/03/puola-vaatii-kommunistit-pois-maan-oikeuslaitoksen-huipulta-eu-panee-hanttiin/

  Kommunismi näyttää olevan kuin kreikkalaisen mytologian monipäinen monsteri, jonka jokainen pää korvautui kahdella uudella kun Herkules katkaisi yhden. Tässä taas eräs sellainen:

  ”Kommunismi ei ole kuollut, sen nimi muuttui vain ”Suvaitsevaisuudeksi”
  Kommunismi on sosiaalis-taloudellinen tai poliittinen järjestelmä, joka ajaa luokatonta, tasa-arvoista ja yhteisomistukseen perustuvaa yhteiskuntamallia.

  Lause kuin suoraan Marxismi-Leninismi Instituutista.

  Tosin tällä kertaa Rasmus-ryhmästä, eli rasismin vastaisesta ryhmästä.”,
  https://mvlehti.net/2016/02/29/kommunismi-ei-ole-kuollut-sen-nimi-muuttui-vain-suvaitsevaisuudeksi/

  • ’..Kommunismi on sosiaalis-taloudellinen tai poliittinen järjestelmä, joka ajaa luokatonta, tasa-arvoista ja yhteisomistukseen perustuvaa yhteiskuntamallia..’

   Teoriassa varmaan näin on mutta käytäntö on toistaiseksi ollut vain ’gulagia’ eli pienen valittujen eliitin yksinvaltaa ja sopimattomien likvidointia ja työleirejä.
   Olen usein sanonut että se on liian hieno aate barbaariselle ihmiselle joka ei pysty hillitsemään itsekkäitä tarpeitaan ja vallanhimoaan. Aivan kuten on kapitalismikin joka nyt on tuhoamassa planeettaamme.
   Ja molemmat ovat juutalaisaivojen tuotetta ja välineitä maailmanherruuteen joka merkitsee pienen vapaamuurareilla vahvistetun juutalaiseliitin valtaa ja goimien alistamista ihan hebrealaisen Bibelin hengessä.
   How Zionist is the New World Order? and How Biblical Is Zionism?
   https://www.veteranstoday.com/2018/03/10/zio-nwo/
   Power without Scrutiny: The Jewish Privilege that Poisons Democracy
   https://www.theoccidentalobserver.net/2018/06/22/power-without-scrutiny-the-jewish-privilege-that-poisons-democracy/

   • Juutalaisuus (Hebrew Bibel) painottaa juutalaisten velvollisuutta alistaa koko maailma hallintaansa kuten Laurent Guyenot kirjoittaa kirjassaan From Yahweh to Zion kappaleessa Mission theory.
    Kammottavaa tässä on että se nähdään eettisesti korkeampi tasoiseksi ja siten siunaukseksi muulle maailmalle ja goimeille mikä oikeuttaa jopa kristinuskon tuhoamisen.
    Totuus kuitenkin sionistieliitin ja rabbien puuhista kertoo aivan muusta: ylemmyydestä, itserakkaudesta, vallanhalusta ja ahneudesta vailla vertaa.
    Varmaan kommunismin pakkomiellettä ohjaa taustalla tämä uskonnollisen rabbieliitin vääristynyt kuva itsestään ja siihen kätkeytyvä heikko tietoisuus omasta itsestä ja oman psyyken psykopaattisesta puolesta joka sallii jopa sotaisen väkivallan ja rikokset muita kohtaan oman hankkeen läpi viemiseksi ja maailman alistamiseksi ainoan oikean Jahven hyväksymän sotaisen opin ja moraalin alle.
    Koko tämä ristiriita kulminoituu karmealla tavalla suhteessa omista kodeistaan karkoitettuihin palestiinalaisiin, joita kohdellaan vailla ihmisarvoa.

    • ”Koko tämä ristiriita kulminoituu karmealla tavalla suhteessa omista kodeistaan karkoitettuihin palestiinalaisiin, joita kohdellaan vailla ihmisarvoa.”

     Tätä osoittaa seuraavakin:
     ”US Jewish leader expresses compassion for refugees at US border– and contempt for Palestinian refugees”,
     http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=172626

     Seuraavassa linkatussa neljän minuutin videossa esitetty on linjassa edellisen kanssa:

     ”Israel Official Talks Master Race
     It’s not just Nazis who entertain fantasies about being a “Master Race”. Zionists do too. ”,
     http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=172664

    • Rabbien resepti maailman goimeille:
     [Clip: “The non-Jews are, God made them so they will…” “so they will serve the Jews. All the non-Jews that you see all around the world the billions they exist just for the Jews benefit.” … “When the messiah will come each one of us will have…how many?” “Thousands, hundreds…” “2800 slaves.” “In the meantime the messiah is not here so how do they serve us now? They build us cars.”]
     http://www.realjewnews.com/?p=1303

  • Huippuartikkeli
   Näin länsi mätänee kovaa vauhtia ja mekin siinä mukana kun olemme puolemme valinneet
   America Shows Many Signs of Impending, Catastrophic Collapse – a Pulitzer Prize Winner Explains
   We suffer the usual pathologies of impending death. I would be happy to be wrong. But I have seen this before. I know the warning signs.

   All I can say is: Get Ready
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=172677

   • Niille jotka eivät lue artikkelia tässä pieni ote siitä.
    Kun Trumpia nyt meilläkin itsetuntovammainen kansa johtajineen odottaa vesi kielellä niin laitetaan tähän linkistä pieni ote miehen persoonasta:

    ”Trump has tapped into the hatred that huge segments of the American public have for a political and economic system that has betrayed them. He may be inept, degenerate, dishonest and a narcissist, but he adeptly ridicules the system they despise.
    His cruel and demeaning taunts directed at government agencies, laws and the established elites resonate with people for whom these agencies, laws and elites have become hostile forces. And for many who see no shift in the political landscape to alleviate their suffering, Trump’s cruelty and invective are at least cathartic.

    Trump, like all despots, has no ethical core. He chooses his allies and appointees based on their personal loyalty and fawning obsequiousness to him. He will sell anyone out.
    He is corrupt, amassing money for himself—he made $40 million from his Washington, D.C., hotel alone last year—and his corporate allies.

    He is dismantling government institutions that once provided some regulation and oversight.
    He is an enemy of the open society. This makes him dangerous.
    His turbocharged assault on the last vestiges of democratic institutions and norms means there will soon be nothing, even in name, to protect us from corporate totalitarianism.”

   • ”Näin länsi mätänee kovaa vauhtia ja mekin siinä mukana kun olemme puolemme valinneet”

    Suomen mätänemistä osoittaa Jyrki Ålandkin varsin lukemisen arvoisessa artikkelissaan:

    ”Jyrki Åland: Suomen vaiettu totuus”,
    https://www.nykysuomi.com/2018/07/06/jyrki-aland-suomen-vaiettu-totuus/

    Vallanpitäjiemme propagandakone Yle – jonka ohjelmia ja uutisointia valvovat tehtävään poliittisilla

    sopimuksilla valitut politrukit – mm. koettaa kiinnittää kansan huomion kaikenlaisiin

    tyhjänpäiväisyyksiin ja hömppään, jotta ihmiset eivät alkaisi mahdollisesti miettiä vallanpitäjiemme

    hämärätoimia ja laiminlyöntejä:

    http://ylewatch.blogspot.com/2018/07/ylen-arkista-katsojamanipulaatiota.html

    • Kova on tämä rapparisionistien eliitin mädätysvimma meilläkin
     Siillä, kuten kaikilla despooteilla, ei ole eettistä ydintä. Se myy kenet tahansa, on korruptoitunut, kerää rahaa itselleen ja liittolaisilleen.

     Se purkaa valtion laitokset, jotka kerran tarjosivat jonkinlaista sääntelyä ja valvontaa. Se on avoimen yhteiskunnan vihollinen. Tämä tekee siitä vaarallisen. Sen turboahdettu hyökkäys demokraattisten instituutioiden ja normien viimeisimpiin elimiin merkitsee sitä, ettei mikään edes nimellisesti suojaa meitä korporatioiden totalitarismilta.

     • ”Kova on tämä rapparisionistien eliitin mädätysvimma meilläkin.
      Siillä, kuten kaikilla despooteilla, ei ole eettistä ydintä. Se myy kenet tahansa, on korruptoitunut, kerää rahaa itselleen ja liittolaisilleen.”

      Juuri niin:

      ”Ylen v***n anti taas A-studiossa
      Ulkomaisen työvoiman saatavuusongelmat ja niin sanottu työvoimapula on niin huutava, että tässä on lähellä kriisi.
      Studiossa sisäministeri Kai Mykkänen ja HOK-Elannon ravintoloiden HR-päällikkö Satu Vennala.

      Satu Vennala ja eliittisiivouksen johtaja valehtelevat suoranaisesti televisiossa kärsivänsä työvoimapulasta. Kun asiaan perehdytään enemmän mol:in kautta niin voidaan välttömästi ampua koko porukan valheet.

      Mol:in sivuilla IT-alalla työpaikkoja on auki noin 200 työpaikkaa, HOK-elannolla oli kokin paikkoja auki kolme ja siivouseliitillä kaksi paikkaa.

      Kun seurataan keskustelua, tulee hyvin selväksi se, että työvoimapula on halpa/orjatyövoimasta eikä niinkään tavallisesta työvoimasta. IT-alaa koskien ihan sääliksi käy tämä sepustusten määrä.

      IT-alan mestarit eivät työskentele 1500 euron palkalla kuten nämä Banghladeshin suoratoistorobotit. Jotta saisitte paremman käsityksen tästä k***tuksen määrästä niin katsokaa alla oleva linkki.

      https://areena.yle.fi/1-4247279

      https://mvlehti.net/2018/07/06/ylen-vn-anti-taas-a-studiossa/

 40. Mielenkiintoinen artikkeli Henry Makowilta Iran-huijauksesta, johon mm. liittyy joko näytösluontoinen tai todellinen konflikti valtaapitävien vapaamuurarien kesken:

  ”The Iran Deception
  Umar, a Pakistani writes:
  ”Iranian Jews are not only the poster child of the Anti-Zionist movement among the Jews but according to Islamic prophecy, they are also the sleeper agents and the torchbearers of the NWO Messiah.”

  (Disclaimer- Iran’s role in destroying CIA-Mossad-created ISIS tends to contradict this view of Iranian collusion with the NWO. However, it does seem that all the politicians are Freemasons. World-events reflect a real or pretend conflict within Freemasonry.)…”

  Koko artikkeli: https://www.henrymakow.com/2018/07/the-iran-deception.html

 41. Eivät vain maailmaa johtavat psykopaattipoliitikot ja heidän Illuminati-takapirunsa ole uhka ihmiskunnalle vaan mm. myös selkärangattomat tiedemiehet – keitä heidän toimeksiantajansa sitten lienevätkin – aiheuttamallaan geneettisen armageddonin riskillä:

  ”Genetisk ragnarök – det största hotet mot mänskligheten

  Farliga genetiska experiment har kommit ut i ljuset, hybrider av människor och djur, hybrider av olika djur och andra transgen-kloner. Dessa experiment hotar att riskera och oåterkalleligt ändra livet som vi känner till.”
  https://www.vaken.se/genetisk-ragnarok-det-storsta-hotet-mot-manskligheten/
  (15 minuutin englanninkielinen video)

 42. Jatko-osa kommenttiini ylempänä
  Truth_hunter 3.7.2018 at 19:37
  [Tragediahan NL:n hajoaminen oli Venäjän kansalle kun maa ajautui Jeltsinin käsiin ja oligarkkien ryöstettäväksi.
  Putin on itse sanonut ettei halua uutta NL maastaan.
  Putinista on kirjoitettu myös toisenlaisia kirjoja ’rapakon takana’.
  Itse haluan uskoa että hän vilpitön koska muuten kaikki näyttää varsin synkältä kuten yllä kuvasin. Mutta aika näyttää.]

  Suuri kirjailija, filosofi ja Gulagista selviytynyt Alexander Solzhenitsyn, jota länsimaiset mediat karttoivat mutta Putinin tukiivat, kunnioitti myös Ivan Ilyin’ia.

  Venäjän filosofi Ilyin uskoo, että fasismi on monimutkainen ilmiö: se on monitahoinen ja historiallisesti nähtynä kaukana voitetusta. Hänen havainnot tukevat väitettä, jonka mukaan fasismi ja kansallis-sosialismi syntyivät reaktiona bolshevismiin, vallan keskittymisenä joka valvoo suvereniteettia Oikean näkökulmasta.
  ”Kun vasemmiston kaaos ja totalitarismi kehittyivät, tämä oli terveellinen ilmiö, samoin kuin välttämätön ja väistämätön. Ja tällainen keskittyminen tulee tapahtumaan tästä lähtienkin, jopa kaikkein demokraattisimmissa valtioissa.
  ”Kansallisen vaaratilanteen (kaaoksen) aikana voimakkaat voimat kokoontuvat aina itsemääräämisoikeuden puolustamiseksi. Niin oli muinaisessa Roomassa ja on uudessa Euroopassa, ja niin on oleva aina myöhemminkin.
  Vasemmistoisen totalitarismin vastainen fasismi oli oikea, sillä se vaati vain sosio-poliittista uudistusta. Tämä tehtävä voi onnistua tai epäonnistua: tällaisten ongelmien ratkaiseminen on vaikeaa, ja ensimmäiset yritykset eivät ehkä edisty ja tuota tulosta.
  Fasismi oli oikein, koska se oli peräisin terveellisestä kansallisesta ja isänmaallisesta herkkyydestä jota ilman kansa ei voi oikeuttaa olemassaoloaan ​​eikä luoda ainutlaatuista kulttuuria. ”

  Vladimir Putin: Fascist Sympathizer?
  Putin confounds admirers and critics by his bizarre but diplomatic rapport with Israel whilst endorsing much that Israel regards as an abomination.
  The Russian president rebukes Jews for their principal role in the Bolshevik overthrow of Imperial Russia, he honours the martyrdom of the Romanov dynasty (The Slaughter of a Dynasty https://amzn.to/2ApoUPW) and encourages the building of memorials to those martyred by the Bolsheviks.
  He promotes Christianity, family, and nationalism. Until Putin, this sort of governance was exclusively National Socialist and Fascist.
  Putin greatly admires Ivan Ilyin (1883 – 1954), an influential nationalist and Orthodox Christian philosopher active in the Russian Émigré movement in Europe after the American backed seizure (1917 – 1922) of Imperial Russia.
  The Russian president sponsors the memory of this great Russian philosopher who says that National Socialism was healthy, necessary and unavoidable’ it was a natural reaction to Bolshevism that will return in times of upheaval.
  The great writer, philosopher, and Gulag survivor Alexander Solzhenitsyn, shunned by western media but sponsored by Putin, also honoured Ivan Ilyin.
  The Russian philosopher believes Fascism is a complex phenomenon: it is multifaceted and historically speaking, far from exhausted. His findings support the thesis that Fascism and National Socialism arose as a reaction to Bolshevism, as a concentration of power guarding sovereignty from the Right perspective.
  “As leftist chaos and totalitarianism advanced, this was a healthy phenomenon, as well as necessary and unavoidable. And such a concentration will come about henceforth, even in the most democratic states.
  “In their hour of national danger, the more vigorous forces of the people will always rally to the defence of sovereignty. Thus it was in ancient Rome and the new Europe, and so it shall be hereafter.
  Standing against leftist totalitarianism, Fascism was correct, as it sought just socio-political reform. This quest could be successful or unsuccessful: solving such problems is difficult, and first attempts might not have made any headway. Fascism was right since it derived from a healthy national-patriotic sensibility, without which a people can neither lay claim to its existence nor create a unique culture.”
  https://russia-insider.com/en/vladimir-putin-fascist-sympathizer/ri23501

  Miten tänään kun ’vasemmistolainen totalitarismi’ (globalistien ja finanssi- sekä korporaatiomafian NWO) uhkaa tuhota kaiken sen terveellisen kansallis-isänmaallisen herkkyyden ja sanan vapauden jota ilman kansa ei voi oikeuttaa olemassaoloaan ​​eikä luoda ainutlaatuista kulttuuria ?
  Lukisin Putinin suureksi ansioksi kun hän ihailee filosofia joka arvosti tätä tuhovoimaa vastaan taistelevaa filosofia.

  • ’…Fasismi oli oikein, koska se oli peräisin terveellisestä kansallisesta ja isänmaallisesta herkkyydestä jota ilman kansa ei voi oikeuttaa olemassaoloaan ​​eikä luoda ainutlaatuista kulttuuria. ”…’
   Tuo vaatii täsmennystä.
   Voiko tuollaista kansan reagointia kutsua edes fasismiksi? Se on fasismia lähinnä eliitille joka ei hyväksy kansan oikeuksia ja haluaa pakottaa sen oman tahtonsa ja valtansa alle.
   Tänään näemme kuinka juuri NWO-eliitti harrastaa tuota leimaamista. Kaikki sille sopimaton ja sen kansan vastaisia puuhia vastustava leimataan fasismiksi vaikka sen oma valta on todellista fasismia.

 43. Totuuden etsijä. Ihailin sitä karttaa Veikkolassa isäni kirjaston seinällä, mutta en pannut muistiin missä se oli
  painettu. Kovin oli aito kartta, maan-merkkeineen Ural vuoristoon astii vedettynä. Toinen ”pohjoisen käsivarsikin oli siihen palautettu. Olin silloin ”sotaväki-iässä”,joten kiinnostus siihen karttaan oli ymmärrettävää. Vanhempieni kuoltua, kartan kohtalosta ei ole mitään tietoa. Veli ja sisko ovat täysin meistä vierautuneita, mihinkään kyselyihini ei vastata. Nuorempi kansa ei näitä asioita tunne, ja vanhemmat ovat ne jo osittain unohtaneet. Uskon ”jossakin varastoitavan, todisteet”, mutta niiden paljastaminen aiheuttaisi historian uudelleen arvioimisen, häpeällisenä aikakautena Suomen ”PUOLUEETTOMALLE MAINEELLE” ?

  • Nyt on tilanne toinen ja haaveet Suur-suomesta voi unohtaa vaikka Niinistöt sitä ehkä mielessään yhä elättävät monien globalistien kanssa. USAn sotilaallinen voima heikkenee koko ajan ja Nato on Venäjälle helppo nakki.
   Meidän onneksemme Venäjä ei ole sotaintoinen vaan rakentaa rauhaa.

   Book Review – Losing Military Supremacy: The Myopia of American Strategic Planning by Andrei Martyanov
   The fact that the US is facing a profound crisis, possibly the worst one in its history, is accepted by most observers, except maybe the most delusional ones. Most Americans definitely know that.
   There is a huge discrepancy between the perceived and the actual capabilities of the US military and the only way to bridge this gap are, of course, nuclear weapons. This is why the last chapter in the book is entitled “The Threat of a Massive American Military Miscalculation”. In this chapter, Martyanov names the real enemy of both the Russian and the American people – the US political elites and, especially, the Neocons: they are destroying the US as a country and they are putting all of mankind at risk of nuclear annihilation.
   .. I can only say that I consider this book as an absolutely indispensable “must read” for every person in the US who loves his/her country and for every person who believes that wars, especially nuclear ones, must be avoided at all costs.
   Just like many others (I think of Paul Craig Roberts), Martyanov is warning us that “the day of reckoning is upon us” and that the risks of war are very real, even if for most of us such an event is also unthinkable.
   Those in the US who consider themselves patriots should read this book with special attention, not only because it correctly identifies the main threat to the US, but also because it explains in detail what circumstances have resulted in the current crisis.
   … Martyanov’s book will also be especially interesting to those in the US armed forces who are observing the tremendous decline of US military power from inside. Who better than a former Soviet officer could not only explain, but also understand the mechanisms which have made such a decline possible?
   http://www.unz.com/tsaker/book-review-losing-military-supremacy-the-myopia-of-american-strategic-planning-by-andrei-martyanov/

  • K.Tuomari, kuten Diabolik edellä jo totesi, nuo Suursuomi-hankkeet olivat pienen piirin puuhastelua, vailla valtion virallista tukea.
   Ne ovat jossain määrin rinnastettavissa siihen mitä esim. Vladimir Zhirinovsky puhunut Suomen suhteen.
   Vain sinunlaisesi pesunkestävä kommunisti voisi väittää esim. että hyvissä ajoin ennen Talvisotaa painetulla puna-armeijan marssioppaalla Suomeen olisi jokin yhteys tuollaisten yhden tai muutaman yksityisajattelijan haaveiluihin, joista Neuvostoliiton kommunisti- tai sotilasjohto tuskin edes tiesi mitään.

   Ja kuten Diabolik edellä myös mainitsi, niin Neuvostoliitolla oli jo kesäkuussa -39 valmiina maailman suurin hyökkäysarmeija, laivastoa lukuunottamatta!
   Sinunlaisille pesunkestäville kommunisteillehan Neuvostoliiton aseet kuitenkin olivat ”rauhan aseita”!!!

   Niillä aseilla oli todellisuudessa tarkoitus ensin valloittaa koko Eurooppa ja alistaa se sinunlaistesi pesunkestävien kommunistien nostalgisen kaihon vallassa ajatteleman ja ihaileman neuvostotyyppisen verisen kommunismi-tyrannian alle ja sen jälkeen koko maailma.

   Ihmiskasvoista kommunismia ei ole vielä nähty!

   • ’…nuo Suursuomi-hankkeet olivat pienen piirin puuhastelua, vailla valtion virallista tukea…’
    Minusta vähättelet selvästi tuota asiaa.
    Kyllä maata johtava oikeisto-eliitti oli vahvasti kulissien takana sen takana ja uskon, että varmasti asia tiedettiin NL:ssa.
    Ei Mannerheim turhaan puhunut ’Erkon sodasta’. Olihan hän itsekin Karjalan valloitusta tukeva ja ylipäätään bolsevismin vihollinen ja omalla tavallaan liitossa Saksan kanssa. Tuskin muuten olisi ollut ylipäällikkönä.

    • Varmstikaan ei pidä paikkaansa, että maata johtava oikeistoeliitti KOKONAISUUDESSAAN tai edes suurin osa siitä olisi ollut tuollaisen suunnitelman takana, varsinkin kun tiedossa oli Neuvostoliiton suunnaton sotilaallinen ylivoima Suomeen nähden. Kyllä Neuvostoliiton johtokin hyvin tiesi, ettei Suomen poliittinen sen enempää kuin sotilaallinenkaan johto lähde ajamaan maatamme itsemurhaan.

     Joka tapauksessa Stalin oli kehittänyt em. mahtavavan sotakoneiston ei vain Suomen vaan koko Euroopan ja edelleen koko maailman valloittamiseen ja alistamiseen samanlaiseen veriseen kommunistiseen tyranniaan, joka vallitsi koko Neuvostoliitossa.

     Jo hyvissä ajoin ennen Talvisotaa painettu puna-armeijan marssiopas oli vain yksi pikkuruinen ilmentymä tuosta mahtavasta suunnitelmasta eikä joidenkin Suursuomi-haaveilijoiden suunnitelmilla ollut varmasti mitään käytännön vaikutusta tuon suuren valloitussuunnitelman toteutusyritykseen ja Suomen suunniteltuun valloittamiseen osana Euroopan ja maailman valloittamista kommunistiselle tyrannialle.

     • Tarkoitus kai oli että hanke toteutuu Saksan avulla eli kun Saksa lyö Stalinin armeijan me saamme sitten osin lahjaksi Karjalan kun olemme mukana juonessa ja myös omat kommunistit saadaan samalla lyötyä.
      Ehkä myös liioittelet Stalinin armeijan vahvuutta. Vahva siitä tuli vasta kun USA tuli avuksi.

    • Talvisotaa ei kukaan suunnitellut Suomen puolella. Voimasuhteet olivat koko Euroopan tiedossa jo kesällä -39. Ei tarvitse, kuin katsoa Armeijoiden vahvuutta ja kaluston määrää/laatua tuona aikana, niin jokainen ymmärtää kuinka hullua olisin pienen Suomen aloittaa sota supermassiivista vihollista vastaan!

     Saanan muistuttaa, että Hitlerin Saksa ja Neukkula olivat virallisesti/faktisesti liittolaisia talvisodan syttymisen aikoihin, ja Saksa esti jopa asekuljetuksien saapumisia Suomeen!

     Siis oli täysin mahdotonta, että Suomi olisin ollut jonkinlaisessa salaisessa sotasopimuksessa Saksan kanssa jo tuolloin. Saksan ja Suomen välit ennen talvisotaa olivat kylmät ja etäiset! Tämä tulee ilmi mm. Hitlerin Pohjolaa koskevissa puheissa, sekä Suomen kauppasuhteissa ennen sotaa.

     • En ole asiantuntija näissä asioissa. Siksi olisi ehkä parempi ettei kommentoisi.
      Ehkä asiat muuttuivat Talvisodan jälkeen ja sotainto syttyi oikeistossa?
      Tuo Saksan ja NL:n liitto ei liene kuitenkaan muuta kuin hämäystä sillä Hitler, joka oli hyvin perillä Marxin opeista, vihasi sitä kommunismia jota NL edusti.

 44. EU-diktatuuria täydellistetään pienten askelten taktiikalla, jotta ihmiset eivät huomaisi minne ollaan menossa ennenkuin on myöhäistä. Nyt tuli pieni viive sananvapauden kuristamisaskeleen suhteen:

  ”EU:n tekijänoikeusdirektiivi kaatui viimeisimmässä äänestyksessä niukasti

  Kohuttu EU:n tekijänoikeusdirektiivi äänestettiin nurin EU:n parlamentissa äänin 318-278, mutta ehdotus palaa takaisin valmisteluun ja se on määrä ottaa jälleen käsittelyyn uudelleen syksyllä.

  Tämä on juuri esimerkki totalitarismista EU:ssa, että jos jokin valtaeliitin haluama kansalaisoikeudenrajoitus ei mene läpi, niin siitä äänestetään myöhemmin uudelleen ja tällainen ei ole demokratiaa, vaan se on fasismia.

  Illuminatin valtaeliitti haluaa täyden kontrollin internetistä hinnalla millä hyvänsä maksoi mitä maksoi

  Tämän koko EU:n tekijänoikeusdirektiivijupakan takana on se tosiasia, että tämä pankkiireista ja muista konnista koostuvan Illuminatin valtaeliitin porukka haluaa täyden kontrollin internetistä hinnalla millä hyvänsä ja maksoi mitä maksoi.

  He eivät hyväksy puolitiehen jäänyttä suunnitelmaa, vaan heidän tavoitteenaan on edelleen tuhota vapaa internet koko EU:n alueella keinolla millä hyvänsä.

  Eliitin mielestä internetissä esiintyvä vihapuhe suurin yhteiskunnallinen turvallisuusuhka

  Jos katsoo tämän eliitin ajatusmaailmaa kun se on aivan viime aikoina myös Suomessa päästänyt näitä ”asiantuntijoita” ääneen toteamaan, että Suomessakin suurin turvallisuusuhka olisi internetissä esiintyvä vihapuhe…”

  Koko artikkeli: http://nwohavaintoja.blogspot.com/2018/07/eun-tekijanoikeusdirektiivi-kaatui.html

   • Vääränlainen vapaus tarkoittaa heille ’nwo-vapautta’, psyko- tai sisiopaattista vapautta, heidän tahtoaan vastustavaa vapautta ja sen kieltämistä – siitäkin huolimatta että he eivät itse puolusta ’yhteistä hyvää’ ja oikeudenmukaista maailmaa.
    Paremminkin voisi nähdä vääränlaisen vapauden olevan heidän vapautta joka sallii tuhota nuo arvot ja edistää kansakunnan tuhoa eikä sen elinvoimaa.

 45. Venäjä toivottaa Etelä-Afrikan buurit tervetulleiksi:
  15 000 buuria (Hollannin väestöä ja hugenotteja, jotka asettuivat Etelä-Afrikkaan 1700-luvun lopulla) haluaa muuttaa Etelä-Afrikasta Venäjälle (VIDEO)
  Riippumatta lopputuloksesta, käsitys siitä, että Buurit pitävät Venäjää mahdollisena uutena kotimaana, kertoo paljon ja se on valtava vaikutuksineen. Valkoiset kristityt ihmiset näkevät Venäjässä yhä enemmän pelastuksensa.

  https://russia-insider.com/en/politics/russia-welcomes-afrikaners-15000-boers-want-change-south-africa-russia-video/ri24058

  • Liittyen ylläolevaan
   Genociding Germany — Saksan kansanmurha
   ”Excellent article, Peter and Lasha. Salvation for the Caucasian race is coming from the East. It appears Russia is becoming a haven for white Christians all over the world. Go to youtube and one can see a plethora of videos of Germans, Americans and Brits moving to Russia. Remember the Volga Germans! There’s even one of a group of Afrikaners possibly 50,000 exploring the possibility of moving to Russia. The clever Russians are even giving away free land.”
   https://www.darkmoon.me/2018/genociding-germany/
   ”Elämme pelossa, emme demokratiassa. Eliitti pelkää kansaa, minkä vuoksi se on säätänyt mielipidelakeja pelotellakseen kansaa. Siksi yhä harvempi uskaltaa kertoa todellisista mielipiteistään.”
   Ursula Haverbeck Dortmundin tuomioistuimessa 2007.

 46. Kukas se olikaan se EU-piru, joka totesi jokin aika sitten EU:n olevan liian ”valkoinen”!?
  Jotenkin kun tätä meneillään olevaa invaasiota tarkkailee(varsinkin miten sitä EU:n puolelta selvästi suojellaan) tuntuu, että tämä ei voi olla sattumaa, sotien aikaansaamaa ym, vaan selvästi tarkoin suunniteltu projekti, joka tähtää johonkin hyvin kyseenalaiseen päämäärään suhteessa meihin Euroopan kantaväestön edustajiin.

  Voi myös olla hyvin mahdollista, että kaikki tämä liittyy vielä paljon suurempaan kuvaan, kenties suunnitelmiin jotka koskevat koko maapallon väestöä.(NWO?)

  • Ei tarvitse olla mikään salapoliisi vaan talonpoikaisjärki riittää tuon ymmärtämään.
   Noihin ajatuksiin jokainen tervejärkinen ja omilla aivoilla ajatteleva vääjäämättä lopulta päätyy. Et siis ole yksin.

   Teoksesta Atomisota vai rauha? Maailma Albert Einsteinin silmin.
   suom. & toim. Eva Isaksson
   (Helsinki: Rauhankirjallisuuden edistämisseura, 1980)
   Miksi sosialismi? — yksi kappale linkistä:
   ”Tätä yksilöiden rampauttamista pidän kapitalismin pahimpana syntinä. Koko kasvatusjärjestelmämme kärsii tästä synnistä. Opiskelijaan iskostetaan liioiteltu kilpailuasenne, häntä harjoitetaan palvomaan hankittua menestystä valmistautumisena tulevalle uralleen.
   Mielestäni on olemassa vain yksi tie näiden vakavien haittojen eliminoimiseen, nimittäin sosialistisen talousjärjestelmän luominen yhdistettynä sellaiseen kasvatusjärjestelmään, joka olisi suunnattu kohti yhteiskunnallisia päämääriä.
   Sellaisessa talousjärjestelmässä yhteiskunta itse omistaa tuotantovälineet ja käyttää niitä suunnitelmallisesti hyväkseen. Suunnitelmatalous, joka mukauttaa tuotannon yhteisön tarpeisiin, jakaisi tehtävän työn kaikkien työkykyisten kesken ja takaisi elannon jokaiselle.
   Yksilön kasvatus, sen lisäksi että se edistää hänen omia synnynnäisiä kykyjään, voisi yrittää kehittää häneen vastuuntuntoa kanssaihmisiään kohtaan, sen vallan ja menestyksen ihannoimisen sijasta joka vallitsee nykyisessä yhteiskunnassamme.” —
   http://www.helsinki.fi/~eisaksso/einsteinsos.html

   Näin siis juutalainen anti-sionisti Einstein. Mutta sionistien ja ns. uus-vasemmiston velkaorjuus-sosialismi ei ole tätä. Heille se tarkoittaa aivan muuta: kaiken kaappaamista pienen sionistisen vapaamuurari-eliitin haltuun ja tuon eliitin yksinvaltaa jossa kansalaisilta ei kysytä mitään.
   He tarjoavat maailmalle vain ’Gulag-sosialismia’ ja kommunismia NL:n malliin jossa kansalaiset eivät saa itse ajatella lainkaan ja elävät velka- ja työorjina.
   Ja nythän EU on samoilla jäljillä ’junkkereineen’ ja ’stubbeineen’, jotka kumartavat Marxin patsasta oman vallanhimonsa vankeina.
   Einsteinin demokraattisen sosialismin malli, jota muuten Orwellkin kannatti ei heitä kiinnosta; hän on heistä suuri vain atomipommin takia, joka tukee heidän mahtiaan.
   How Zionist is the New World Order? and How Biblical Is Zionism?
   https://www.veteranstoday.com/2018/03/10/zio-nwo/

   • Pitää muistaa että YK on sionistien ja ’vapareiden’ hanke eli nwo-mafian korruptoima työrukkanen.
    Sinne valitaan pääosin vain hyviä lakeijoita jotka vannovat uskollisuutta vain RR-klaanille (=Rotsi’ ja ’Rokke’).
    Se on mahdollistanut ja mahdollistaa nykyisen kehityksen vaikka joskus esittääkin muuta. Kyse on ns. kontrolloidusta oppositiosta.

   • Islamin vastainen sota on todellisuudessa vapaamuurareilla vahvistetun juutalaisen sionisti-eliitin masinoima ja heidän Nwo-agendaa (=SV-Pöytäkirjat) palveleva sota.
    Venäjä ja Syyria ovat hyviä esimerkkejä siitä, ettei sotia tarvita eri uskontoja tuhoamaan. Ne voivat elää sovussa keskenään kun niitä ei sotketa politiikkaan.
    Mutta sionisteille vain ’jahvelainen talmudismi’ on se ainoa oikea ja siitä on päätetty tehdä koko maailman ’uskonto’, vaikkei sillä ole juurikaan mitään tekemistä uskonnon kanssa koska ylijumala Jahve (Hebreal. Raamatun ’The Jealous One’) on sionistirabbien oma luomus ja palvelee heidän ’tikkun olam’-hanketta eli koko maailman valtaamista, siis NWO-hanketta,
    jota myös YK on otettu palvelemaan ja edistämään.
    [How Zionist is the New World Order? and How Biblical Is Zionism?
    https://www.veteranstoday.com/2018/03/10/zio-nwo/
    The Zionist paradox — juutalaiseen uskontoon ja ’maaailmanparannus’-oppiin (’tikkun olam’) – liittyy moraalinen vääryys ja väkivalta: se on alistava, itsekäs, suvaitsematon ja muut uskonnot poissulkeva ’ylemmyys- ja herruusoppi’, jota Talmud, josta N-yahu on tehnyt Israelin ’uskonnon’ (poliittisen agendan), selvimmin edustaa.
    Se ”pelastaa” (=valloittaa) muita mutta vain tekemällä heistä psykopaattisen ja tuhoavan Jahven (=sionismin) nöyriä palvelijoita ja se vihaa kristinuskon oppeja ja sanomaa.
    Turhaan ei talmudistien ja hebrealaisten VT:n (Thanak, Talmud) Jahvea (’The destroyer God’) ole verrattu Saatanaan ja N-yahua Anti-Kristukseen.
    https://kevinbarrett.heresycentral.com/2018/01/guyenot/

 47. Hitonmoista pelleilyä … ei voi muuta sanoa.
  Saksan liittokansleri Angela Merkel vastasi Naton huippukokouksessa Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin syytöksiin ”Venäjän vankina” olemisesta.
  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201807112201067723_ul.shtml
  Saksahan, puhutaan Itä-Saksasta, ei ole ollut – eikä ole – Venäjän VAAN OLI KOMMUNISTISEN NL:N VANKI, SIIS BOLSEVIKKI-SIONISTIEN VANKI.
  Huonot ovat lakeija Merkelin tiedot … mutta hänhän tekee yhdessä klaaninsa kanssa vain propagandaa joka yhä uppoaa ’taviksiin’.
  ”- Näissä olosuhteissa haluan korostaa erästä asiaa. Minä koin Neuvostoliiton miehityksen Saksassa, ja on hyvä, että olemme itsenäisiä nyt”, Merkel sanoi.
  Tuohon voi vain sanoa: höpö, höpö. Itsehän olit sitä tukemassa Itä-Saksan kommunisteissa!
  Jos Saksa tänään on jonkun niin USA/Israel/Nato-koaliition vanki. NWO-mafian miehittämä maa hävityn sodan jäljiltä ja vailla itsenäisyyttä ja todellista demokratiaa kuten mekin.

  Kyllä Assad on oikeassa kun toteaa yllä: ‘Hostages and Puppets’: No More Statesmen in the West, Says Assad
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=172638

  • Merkel yhdessä Rotschild-agentti Macronin kanssa johtaa Euroopan valkoista kansanmurhaa, joskin Saksan sisäministeri Seehofer näyttäisi siinä asiassa olevan kuin kivensiru Merkelin kengässä Saksan osalta.

  • Niinistökin on varsin innokkaana mukana tässä Venäjän vastaisessa Merkel-kiimassa ja Naton iskukyvyn rakentamisessa meidän kansalaisten varoilla tietenkin. Mitään todellista tarvetta tähän ei ole
   Mikä ihmeen into hänellä on tähän Eurostoliiton väkisin rakentamiseen ja maamme itsenäisyyden tuhoamiseen?
   Ei sitä voi mitenkään pelkällä järjellä selittää kun oikein mitkään faktat eivät sellaista hanketta tue. Kyllä Ruotsin kohtalo sen todistaa. Ei tarvita muuta perustelua.
   Nyt hän intoilee yhteistyöstä Ranskan kanssa joka on zio-masonic-eliitin vallassa oleva maa.

   Niinistön painotukset
   Omassa illallispuheessaan Niinistö sanoi korostavansa edelleen Naton avointen ovien politiikkaa sekä sitä, että Naton ja EU:n yhteistyö vahvistaa myös Natoa.

   – Ei se, että Eurooppa vahvistaa omaa puolustuskykyään ja ajatteluaan ole keneltäkään pois, vaan paremminkin se vahvistaa Natoa.
   Eurooppalaisen puolustuksen ja kriisinhallinnan vahvistamiseksi Ranska on perustamassa noin kymmenen EU-maan kanssa eräänlaista kriisinhallinnan iskunyrkkiä, interventiojoukkoja, joihin myös Suomi harkitsee osallistumista.
   Niinistön mukaan päätös osallistumisesta riippuu siitä, linkataanko Ranskan kaavailemat joukot EU-rakenteeseen, mutta toistaiseksi näin ei ole.
   – Olisi helpompi toimia, jos EU olisi siinä veturi, kuin että meillä olisi monta pienempää junaa liikkeellä.
   – Me puhuimme tästä juuri (Ruotsin pääministeri Stefan) Löfvenin kanssa ja sovimme, että käymme Ruotsin kanssa tiivistä keskustelua.
   Niinistö ilmoitti, että Suomen mahdollinen osallistuminen interventiojoukkoihin ratkaistaan syksyyn mennessä.
   https://www.iltalehti.fi/politiikka/201807112201068715_pi.shtml

   • Iltalehtikin tiesi etteivät suomalaiset luota Putinin politiikkaan. Heh … no eivät varmaan ne jotka Iltapäivä lehtiä ja valtamediaa seuraavat ja elävät niiden propagandan alla.
    Totuus kuitenkin on että vain Putiniin enää voi luottaa, ei sokeasti mutta kuitenkin, koska hän näyttää pitävän sanansa parhaiten eikä uhoa ja huijaa.
    Ja hän ajaa politiikkaa joka pyrkii rauhaan ja puolustaa oikeudenmukaista maailmaa vaikka onkin maansa sionistijuntan ja oligarkkien (Deep State, 5. kolonna) valvonnan alla.
    Myös se että monet kristityt ihmiset haluavat nyt muuttaa Venäjälle perikatoon ajautuvasta Lännestä kertoo aika paljon nyky-Venäjästä.

  • Merkel on kummajainen, sionisti jonka tehtävä on pitää Saksa nwo-eliitin ruodussa. Meillähän Niinistö hoitaa samaa tehtävää.
   A Good Rundown of All of Trump’s Beautiful Attacks on NATO, Merkel at Brussels Summit
   The superficially anti-Russian content of Trump’s attacks on NATO isn’t as important as the obvious fact he’s making them because he doesn’t see the point of the organization
   Saksan kansa – toisin kuin Niinistö, joka pistäisi kansan maksumieheksi – ei kannata Trumpin vaatimuksia Naton lisärahoittamisessa:
   Opinion poll in Germany: only 15% of Germans agree with Merkel that Germany should reach the 2 percent of GDP Nato defense spending goal in 2024. 24% say 1,5 percent is right, 36% say it is already too much. https://www.welt.de/politik/deutschland/article179144290/Umfrage-Deutsche-sind-klar-gegen-Erhoehung-von-Militaerausgaben.html

   https://russia-insider.com/en/politics/good-rundown-all-trumps-beautiful-attacks-nato-merkel-brussels-summit/ri24101

   • Eurokommunismia ajava sionisti Merkel unohtaa faktat
    Germany’s Holocaust Payoff to Israel and World Jewry — By Mark Weber

    The passions and propaganda of wartime normally diminish with the passage of time. A striking exception is the Holocaust campaign, which seems to grow more pervasive as the years go by. One lucrative expression of this seemingly endless campaign has been Germany’s massive and historically unparalleled reparations payoff to Israel and world Jewry for the alleged collective sins of the German people during the Hitler era. Between 1953 and 1992, the Federal Republic of (West) Germany paid out more than $35 billion in reparations to the Zionist state and to millions of individual ”victims of National Socialism.”

    How did this remarkable program get started? How lucrative has it been? What does it suggest about the ”six million” figure? And what are its social and political implications?
    https://www.ihr.org/jhr/v08/v08p243_Weber.html

    Genociding Germany — Saksan kansanmurha
    https://www.darkmoon.me/2018/genociding-germany/

    British Historian Details Mass Killings and Brutal Mistreatment of Germans
    at the End of World War Two
    https://www.ihr.org/other/afterthereich072007.html
    Saiko Saksan natsi-diktatuurin alla elänyt kansa mitään korvauksia omasta tuhosta, josta se itse ei ollut vastuussa?.
    Taustalla häärivät Liittoutuneiden ja sionistien omat tuhovoimat joiden tarkoitus oli tuhota Saksa maan tasalle pommiittamalla sotaan täysin syyttömiä kaupunkeja ja siviilejä, jotta tuho olisi täydellinen?
    Ei saanut. Siitä pitivät sionistit huolen.

    • Mahtoiko Merkel järjestää ITSE ITSELLEEN kunniamerkin aitoon neuvostokommunismi-tyyliin?

     ”Talousprofessori palautti kunniamerkkinsä, kun Merkelille myönnettiin sama mitaliSaksan liittokansleri Angela Merkelille myönnettiin tämän vuoden sosiaalisen markkinatalouden kunniamerkki, Alexander-Rüstow-Plakette. Tästä kunnianosoituksesta johtuen Joachim Starbatty palautti vuonna 2003 saamansa mitalin, koska ei halua tulla yhdistetyksi Merkeliin missään muodossa.

     Aktionsgemeinschaft Soziale Marktwirtschaft (ASM) -järjestö on jakanut Alexander-Rüstow-Plakette-kunniamainintaa vuodesta 1964 alkaen. Palkinnon saajiksi on valikoitunut markkinatalouden asiantuntijoita ja professoreja, kuten Joachim Starbatty…”,
     https://www.kansalainen.fi/talousprofessori-palautti-kunniamitalinsa-kun-merkelille-myonnettiin-sama-mitali/

 48. Trump on täysin puhdas anglo-sionistisen imperiumin lakeija. Tuo ’pyhä kolminaisuus’ (Britannia/Israel/USA) muodostaa Brittiläisen, hajoamassa tai ainakin mahtinsa menettämässä olevan Imperiumin, jota Lontoon mafiaveljet johtavat sotaisessa ja velkaorjuudella tapahtuvalla kiristämisellä yrittäessään ottaa koko maailman haltuunsa.
  Eurooppa, joka osin pyristelee vastaan, on pahasti tämän koplan vankina ja miehitetty sen lakeijoilla.

  USAn rooli on hoitaa asioita sotarintamalla, Lontoo huolehtii rahoituksesta ja Israel, tärkeä tukikohta Lähi-idässä, islamin vastaisesta sodasta ja propagandasta mediassa.

  Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump kehuu vuolaasti tapaamistaan Britannian pääministerin Theresa Mayn kanssa.
  – Suhteemme on erittäin, erittäin vahva. Meillä on erinomainen suhde, Trump ylisti.
  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201807132201072391_ul.shtml

 49. Trump tuo pesunkestävän bisnesmies-diilintekijän toimintamallin kansainväliseen diplomaattiseen kanssakäymiseen. Sitä tässä hetken ihmetellään.

  Rahaeliitti ei suostu enää kuiskimaan kulisseissa, vaan haluaa ottaa suoran vallankäytön käsiinsä. Oligarkit rulaa…

 50. Alkoholiongelmainen jesuiitta Juncker kaatokännissä Naton huippukokouksessa?!
  https://mvlehti.net/2018/07/13/juncker-kaatokannissa-naton-huippukokouksessa/

  ””Vastuullinen media” kiemurtelee iljettävästi Junckerin kännitoilailuista”,
  https://mvlehti.net/2018/07/13/vastuullinen-media-kiemurtelee-iljettavasti-junckerin-kannitoilailuista/

  ””Valtamedia” täysin EU:n talutusnuorassa – Mediat vaikenevat Junckerin kännisekoiluista – HÄVETKÄÄ!
  Tässä nyt näette, kuinka mediat Suomessa toimivat.

  Suomen valtamedia vaikenee täysin ehkä Euroopan vaikutusvaltaisimman miehen kännitoikkaroinneista. Tässä nyt näette, kuinka mediat Suomessa toimivat. He uutisoivat Junckerin umpihumalaisen toikkaroinin selkäkipuna – kuvitelkaa! – selkäkipuna. Vieläkö te uskotte, että saatte todenperäistä uutista näiltä valhemedioilta? Miettikää!

  Tässä videossa todellisuus! Valtamediat kehtaavat tämänkin jälkeen vielä valehdella teille kaikille ”selkäkivuista””:
  https://mvlehti.net/2018/07/13/valtamedia-taysin-eun-talutusnuorassa-mediat-vaikenevat-junckerin-kannisekoiluista-havetkaa/

 51. Ei niin pahaa etteikö jotain hyvääkin:

  ”Trump NATO-kokouksessa: ‘Maahanmuutto valtaa Eurooppaa’

  Torstaina pidetyssä NATO:n huippukokouksessa Yhdysvaltain presidentti Donald Trump kertoi lehdistölle varoittaneensa puolustusliiton jäseniä siitä, että “maahanmuutto valtaa Eurooppaa.”

  “Kerroin heille tänään, että EU:n on oltava varovainen, sillä maahanmuutto valtaa Eurooppaa ja kerroin sen kuuluvasti ja selvästi”, Trump kertoi lehdistötilaisuudessa Brysselissä.

  “Näemme mitä maahanmuuton suhteen tapahtuu kaikkialla maailmassa. Voitin luultavasti, jos ei osittain, vaalit maahanmuuton vuoksi”, totesi Trump, huomioiden hallitsemattoman maahanmuuton innostavan eurooppalaisia ja amerikkalaisia äänestäjiä valitsemaan johtajia, jotka kannattavat tiukkaa rajavalvontaa.

  Huomioiden Viiden tähden liikkeen ja Legan massamaahanmuuttoa vastustavan Italian hallituskoalition muodostumisen, presidentti Trump sanoi: “Jos katsotte Italiaa, [pääministeri] Giuseppe [Conte] voitti vaalit voimakkaalla maahanmuuttopolitiikallaan.”

  Trump totesi myös, että Britannia äänesti itsensä ulos EU:sta kontrolloimattoman maahanmuuton vuoksi.

  EU vastaanotti yli miljoona maahanmuuttajaa Lähi-idästä ja Afrikasta vuoden 2015 maahanmuuttajakriisin aikana. Tuhannet ihmiset saapuvat edelleen meritse Italiaan, Espanjaan ja Kreikkaan, jatkaen yleensä kohti Luoteis-Euroopan anteliaampia hyvinvointivaltioita.

  Tämän seurauksena esimerkiksi Puola, Itävalta, Tshekki, Unkari ja Italia ovat joko valinneet tai valinneet uudelleen johtajat, jotka ovat sitoutuneet lopettamaan laittoman maahanmuuton.

  Tällä viikolla Breitbart raportoi, että Italian uuden populistisen koalitiohallituksen aikana Italiaan on saapunut maahanmuuttajia 80 prosenttia aikaisempaa vähemmän. Samalla myös mereen hukkuneiden maahanmuuttajien määrä vähentyi…”

  Koko artikkeli: https://www.kansalainen.fi/trump-nato-kokouksessa-maahanmuutto-valtaa-eurooppaa/

 52. Rahaeliitti on todellakin yhä enemmän ohjaksissa ja ne jotka luulevat olevansa poliittisia vastuuhenkilöitä ovat pelkkiä nappuloita pelilaudalla, eivät mitään valtiomiehiä vaan itsensä myyneitä Judas-pukkeja.
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=160712
  https://www.henrymakow.com/2017/11/History-of-Zionist-Subversion.html

  Ja kansan tehtävä on vaan kuluttaa ja ottaa lisää lainaa. Ja lukea iltapäivälehtiä ja Judas-pukkien valheita.

  Venäjä ei taida mennä vipuun arvelee blogisti. Pelkkää sirkusta taitaa olla tämä Helsinki-show:
  Why Trump Will Return Empty-Handed From Helsinki
  Russia isn’t in a very compromising mood right now, the US doesn’t have much that Moscow wants, and besides, the Russians regard the US as agreement-incapable
  There will be NO grand ”Deal” between Russia and the US—Russians do not count the US as a reliable partner or, in other words, a treaty-worthy party.
  https://russia-insider.com/en/politics/why-trump-will-return-empty-handed-helsinki/ri24115

  • Valitettavasti ainakin toistaiseksi vain yksittäinen huutavan ääni korvessa – niin Ruotsissa kuin Suomessakin, ainakin näin selvästi sanottuna:

   ”Kasselstrand: ”Vi böjer oss aldrig för kulturmarxisterna”
   ”Vi säger JA till kärnfamiljen och NEJ till homoadoptioner!”
   INRIKES. Gustav Kasselstrand svarar nu på Sverigedemokraternas besked att partiet kommer acceptera homoadoptioner. Enligt AFS-ledaren vänder SD kappan efter vinden för att behaga etablissemanget.”,
   http://www.friatider.se/kasselstrand-vi-b-jer-oss-aldrig-f-r-kulturmarxisterna

 53. Surulllista, aivopestyn ’apukoululaisen’ tajunnan tuottamaa luettavaa.
  Nämä täysin alistuneet ja itsensä myyneet meidän Judas-pukkimme hehkuttavat tällaista:
  ”Helsingin huippukokous on tilaisuus Suomelle vaalia linjaansa: Trumpin johtama Yhdysvallat on Suomen turva, mutta yhteys Putinin Venäjään on pidettävä avoimena, kirjoittaa Iltalehden Juha Ristamäki.”
  Luit oikein: TURVA! Luhistumassa ja perikatoon ajautumassa oleva maa on meidän turvamme. Eihän Trump edes johda Yhdysvaltoja muusta puhumattakaan.
  Mitähän kirjoittajan päässä liikkuu? … taitaa liikkua vain dollarinkuvia kun varmaan liksa on tällaisen kirjoittajalla suuri. Viis muusta, viis kansan mädätyksestä, viis kaikesta kurjistumisesta ja suomalaisuuden ja Suomen tuhosta.

 54. Heikki Eskola: ”Alpakkagate eli vasemmiston valhe

  Vasemmistolainen Heikki Eskola teki miehen työn. Hän kertoo avoimesti, millaisia patologisia valehtelijoita punakaartilaiset ovat. Punakaartilaisten agenda rakentuu valheen ja petoksen varaan. Sen verran vilpillinen Eskola on itsekin, että väittää isänmaallisten suomalaisten itsenäisyyskulkuetta ”natsimarssiksi”, mutta selkeästi hän on matkalla pois valheen maailmasta…”
  https://mvlehti.net/2017/12/08/heikki-eskola-alpakkagate-eli-vasemmiston-valhe/

  • ”Kantasuomalaiset vanhenevat ja vähenevät ulkomaalaistaustaisten lisääntyessä ja nuortuessa”,
   https://www.nykysuomi.com/2018/07/15/kantasuomalaiset-vanhenevat-ja-vahenevat-ulkomaalaistaustaisten-lisaantyessa-ja-nuortuessa/

   Unkarin kansan puolesta toimiva Unkarin hallitus harjoittaa myös perheystävällistä politiikkaa ja sen ansiosta siellä syntyvyys on kääntynyt kasvuun:
   ”Hungarian fertility rates boom thanks to ‘family culture’ in Hungary”,
   https://voiceofeurope.com/2018/07/hungarian-fertility-rates-boom-thanks-to-family-culture-in-hungary/

   Meillä Brysselin diktatuuria kumartava, omaa kansaansa vastaan sotaa käyvä kansanpetturi-hallitus syytää jo tällä hetkellä miljardeja euroja avosylin vastaanottamiensa ELINTASOPAKOLAIS-massojen täysihoitoon, jotka miljardit voitaisiin käyttää kantasuomalaisten perheiden tukemiseen Unkarin tapaan.

   Vallankahvassa olevien punaliberaalien punaporvarien propagandakone Yle suoltaa taukoamatta perinteisen perheinstituution tuhoamiseen tähtäävää kulttuurimarxistis-feminististä propagandaa kuten homotusta, lesbotusta, transsukupuoli-, sukupuolettomuus- ja muuta vastaavaa perversioaivopesua – ja tietenkin valkoiseen kansanmurhaan tähtäävää monikulttuuripropagandaa.

   Punaliberaalien punaporvarien alaisuudessa toimiva opetushallitus on tehnyt kouluista samanlaisia Ylen kaltaisia kommunistisia mädätyskeskuksia, jotka suoltavat kommunistisen Frankfurt-koulukunnan oppien mukaista rappiopropagandaa lasten tajuntaan, ks. ”Kouluista tehtiin poliittisia aivopesukeskuksia – ketkä ovat syyllisiä?”, http://www.magneettimedia.com/kouluista-tehtiin-poliittisia-aivopesukeskuksia-ketka-ovat-syyllisia/
   Ks. myös ”Frankfurtin koulukunta: salaliitto rappioon”, http://isovimma.blogspot.com/2011/02/frankfurtin-koulukunta-salaliitto.html

   Vallankahvassa olevia sielunsa pirulle myyneitä läpeensä korruptoituneita juudaspukkeja tukee kokonaisuudessaan yhtä mätä valtaVALEmedia suoltamalla samaa kommunistista rappiopropagandaa kuin Yle ja koulutkin – erityisesti Bilderberg-Erkon Brysselin Pravda, jonka päätoimittajia on käynyt ammentamassa ohjeistusta Illuminatin Bilderberg-kokouksissa; ohjeistuksen antajiin kuuluu otaksuttavasti sellaiset Bilderberg-sisäpiiriläiset ja ihmiskunnan arkkiviholliset kuten juutalainen sotarikollinen ja NWO-pääarkkitehti H.Kissinger ja kahta Illuminati-verilinjaa edustavat Rockefeller ja kasaarijuutalainen johtava sionisti Rotschild, joka hallitsee läntistä velkaponzi-rahajärjestelmää (ks. ”13 Bloodlines of The Illuminati”, https://www.bibliotecapleyades.net/bloodlines/)

  • Petri Perta: ”Valtamedian törkein valhe on ”viha”

   Voisi kuvitella että valtion, sekä sinisilmäisimpien suomalaisten kustantamien agendamedioiden suurimmat valheet ja kertomattajättämiset koskettaisivat vaikkapa hyväveliverkostoa lesta-mafioineen päivineen, maahanmuuttoa tai Euroopan unionia. On kiistatonta, että esimerkiksi noista asioista kansalle valehdellaan eniten ja niistä myöskin suurin osa totuudesta jätetään kertomatta. Minun näkemykseni mukaan nuo valheet eivät kaikessa giganttisuudessaankaan ole ”se” valhe, vaan suurin ja ”kaunein” valtamedian valheista on viha. Avaanpa asiaa hieman…

   Kun kansalainen puhuu isänmaallisuudesta ja suomalaisuuden puolustamisesta, on hän ”vihaaja”, ”rasisti” ja hyvin usein myöskin ”primitiivinen idiootti”. Kun kansalainen puhuu maassa oleskelevien muukalaisten rikoksista ja vetää ilmiselvän johtopäätöksen kansanryhmien ja erinäisten tapahtumien suhteesta, on se ”vihapuhetta”. Kun vaikkapa Pohjoismainen vastarintaliike levittää omia radikaaleja näkemyksiään, he ”lietsovat vihaa ja purkavat vihaansa muukalaisiin”. Ymmärrättekö mihin tällä pyritään? Media on luonut kuvaa jokaisesta väärää mieltä olevasta ”vihaajana” ja kaikki mitä nuo vihaajat suustaan päästävät, on vihan motivoimaa välittämättä siitä, miksi kyseinen ihminen on sitä mieltä mitä on…”

   Koko artikkeli: https://www.nykysuomi.com/2018/07/15/kolumni-valtamedian-torkein-valhe-on-viha/

  • Kommunistista ”sananvapautta” ja ”suvaitsevaisuutta”:

   ”Helsinki Calling! -mielenosoituksessa puhutaan sananvapaudesta – samaan aikaan kuvaajia häädetään syrjemmälle
   Helsinki Calling! -mielenosoituksen järjestyksenvalvojille rauhanmieliset ja väärämieliset kuvaajat olivat liikaa.

   Joukko kansallismielisiä kuvaajia oli kuvaamassa juuri päättynyttä ja pannukakuksi lässähtänyttä kulttuurimarxistien järjestämää Helsinki Calling! -mielenosoitusta.

   Innokkaat järjestysmiehet ajoivat kuitenkin sananvapautta halveksuen väärämieliset kuvaajat syrjemmälle ilman mitään lakiin perustuvaa syytä.

   Kuvakaappaukset ovat Junes Lokan lähetyksestä…”

   https://mvlehti.net/2018/07/15/helsinki-calling-mielenosoituksessa-puhutaan-sananvapaudesta-samaan-aikaan-kuvaajia-haadetaan-syrjemmalle/

 55. Mitä tulee ”Donaldin” tulevaisuuteen, hänen on pakko toimia Askenazien tahdon mukaan säilyttääkseen omaisuutensa. Hän on ollut erittäin vahva rahapiireissä koko aikuisen ikänsä. Politiikan väliaikainen ura ei tule olemaan hänen ”Ässä-korttinsa”.Trump tarvitsee taikatemppua selvitäkseen omaisuuksineen eläkeikään, koska ympärillä hyörii liian paljon ahneita kaappaajia valmiina tuhoamaan koko Trumpin järjestelmän.Tämä sivu on täynnä rohkeita kommentteja, jotka takuulla on rekiströity ylimistön ”syytöskirjoihin”.On vain sääli, mitenkä rehellisyys on suorin tie kurjuuteen meidän aikamme yhteiskunnissa.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here