Pirkko Turpeinen-Saaren blogikirjoitukset ovat hämmentävän poikkeavia valtamedian uutisoinnista. Tästä täysin väärä johtopäätös olisi, että valtamedian uutisointi olisi luotettavampaa.

Valtamedioiden uutisointi ympäröi meidät niin massiivisesti ja jatkuvasti, että olemme tottuneet niissä esitettyihin väittämiin. Tiedämme toki, ettei Kreikalle annettu tuki mennyt kreikkalaisille, vaan se ohjattiin suoraan saksalaisille ja ranskalaisille pankeille, jotka olivat ahnehtiessaan ottaneet tolkuttomia riskejä. Päättävät poliitikot vapauttivat riskinottajat vastuusta ja kansalaisia rangaistiin vyön kiristyksillä.

Maahanmuuttajat on syyllistetty asioista, joissa he syyllisten sijaan ovat uhreja. Entisiä Itä-Euroopan maita haukutaan vastuuttomiksi, kun eivät ole halukkaita kantamaan vastuuta lähinnä Iso-Britannian, Ranskan ja USA:n aiheuttamasta kaaoksesta Afrikassa ja Lähi-idän alueilla.

Jussi Niinistöä pidetään isänmaallisena ja kehutaan hänen hoitaneen ministerin postinsa hienosti, vaikka hänen sotakiihkoiset aloitteensa ja puheensa muistuttavat 30-luvun muiluttajien voimapoliittista uhoamista. Sauli Niinistön suosiota ihastelevat monet vasemmistolaisetkin, kun miljonäärien omistamat valtamediat ovat hänet ensin meille tarjoilleet mainostemppujensa ryydittäminä.

Meistä jokaisesta pitäisi löytyä sen verran epäilevää Tuomasta, että emme lankeaisi kuvittelemaan, että entiset finanssipankkiirit muka olisivat parhaita tavallisten kansalaisten asioiden hoitajia poliittisissa viroissaan presidentteinä tai kaupunginjohtajina.

Sotavarusteluun käytetään vuosittain 1500 miljardia euroa ja finanssipankkiiripresidentit Macron ja Niinistö ovat asiasta aivan innoissaan. Niinistö Amerikassakin kehuskeli länsimaiden voimapolitiikkaa, kuinka Euroopan sotavarustelukin vain vahvistaa NATOa. Kun meille hankittavaksi kaavaillun F-35-hävittäjän pelkkä lentäjän kypäräkin on hinnoiteltu 342 000 euroon, joka on yhtä suuri kuin Suomen kaikkien rauhanjärjestöjen vuodessa saama valtionapu, voimme olla varmoja, että aseiden valmistajilla riittää rahaa presidenttien posteja hoitaville entisille finanssipankkiirilobbareille.

Länsimaiden voimapolitiikka ei lupaa hyvää muiden maanosien kansoille, joiden luonnonvarat ja ihmisoikeudet ovat ylikansallisten suuryhtiöiden hallinnassa. Arktisen alueen noki ja transponderit ovat pelkkä viikunanlehti, joilla Niinistö yrittää sumuttaa ympäristötietoisia. Todellista muutosta ei hänen agendaansa sisälly, vaan rikkaat saavat vapaasti ahnehtia loputkin yhteiseksi tarkoitetusta kakusta.

Itävaltalainen Gerald Oberansmayer on kirjoittanut paljastavan kirjan nimeltä Supervalta EU – Euroopan unionin militarisoimisesta (Like 2005). Kirja on jäänyt meillä vähälle huomiolle, eikä sattumalta. Näin käy kaikille merkittäville yhteiskunnallisille teoksille, mikäli ne paljastavat todellisuutta valtamedioiden tarjoileman rauhoittavan kuorrutuksen sijasta.

Toisen maailmansodan jälkeen perustetun saksalaisarmeijan (Bundeswehr) 38 kenraalista 31 oli kuulunut Saksan armeijan (Wehrmacht) esikuntaan, eikä uuden työpaikan saanti edellyttänyt erityisempää takinkääntämistä. Niin ikään Oberansmayer paljastaa, että Jugoslavian hajotussotien aikana juuri Saksan painostuksen ansiosta NATOn oli osallistuttava sotaan, jonka seurauksena Balkanista tehtiin Saksan siirtomaa.

Oberansmayerin kirjan lukemisen jälkeen osaa antaa niille kuuluvaa arvoa Pirkko Turpeinen-Saaren kirjoituksille.

Alexander Stubb kiivaasti kielsi Suomen puolueettomuuden ja nykyisin Sauli Niinistö on asiassa aivan yhtä innokas. Minulla taas on kova ikävä Suomen puolueettomuuden perään ja luulenpa, että samoin haikailee suomalaisten suuri hiljainen enemmistö. Ongelmana onkin juuri sen hiljaisuus.

Lobbarit eivät lepää. He tietävät suomalaisten suuren enemmistön todella arvostaneen maamme puolueettomuutta ja siksi he ovat toimineet puolisalaisesti. Nyt he uskovat sotakiihkoisen valtamedian tukemina olevansa jo niin varmasti niskan päällä, ettei sota- ja varusteluintoa enää tarvitse peitellä.

Vasemmistopoliitikkojenkin hiljaisuus tässä asiassa hämmästyttää. Presidentin vaaleissa rauhaa korostanut Merja Kyllönenkin pähkäilee talvi- ja kesäaikojen problematiikan parissa.

”Sillä ihmiskuntaa uhkaavat sellaiset kriisit, jotka saavat tähänastiset vaikuttamaan onnettomilta yritelmiltä, ja ne toteutuvat vääjäämättä, mikäli niitä täyttä päätä valmistelevien käsiä ei murskata.”

Tämä Bertolt Brechtin 1952 esittämä vetoomus on polttavan ajankohtainen edelleen.

Meidän on vaan jokaisen aktivoiduttava. Rauhanmarsseilla viimeistään tavataan ja suurella joukolla!

Tuomo Paasirova
Espoo

Yleisradion Iso Paja. Kuva: Markus Koljonen | Creative Commons (CC BY-SA 3.0)

 

75 KOMMENTTIA

 1. Rauhanmarsseissa on se probleema, miten ne leimataan kommarien aikaansaannoksisksi. Oikeistolaiset eivät
  kuluta kenkiensä pohjia marssimalla. Usassa on valaiseva esimerkki juuri näinä päivinä, kuinka äärivasen-demarit räyhäävät kaduilla tuhoten omaisuutta, sekä hyökkäämällä kansanedustajien niskaan yleisissä
  ravintoloissakin. Kaikki keinot häpäistä toisinajattelevat on nyt laillistettua politiikkaa. Vasemmalta satelee jo
  tappouhkauksia päävaltion edustajille, syynä viime vaalihäviöt heidän rikolliselle Hillarylleen.Tulevaisuus ei näytä valoisalta, vaikka väliaikainen taloudellinen nousu onkin tosiasia. Täydellinen käännös tulee eteen
  jos vasemmisto pääsee jälleen valtaan, ja se aiheuttaa miljoonille jo nyt unettomia öitä. Perästä kuuluu,sano ?

  • K.Tuomari. Olet asunut siellä hässäkän keskellä käsittääkseni jo pitkän ajan, ja tunnet tilanteet.

   Kuinka helposti nämä kaduilla räyhäävät on tunnistettavissa puoluekannoiltaan? Vastustavatko he Trumpin politiikkaa kyltein jne? Miten itse erotat äärivasen-demarit muista räyhääjistä?

   Voisiko tämä räyhääminen johtua yksinkertaisesti siitä, etteivät räyhääjät hyväksy Trumpin politiikkaa? Onko siellä Hillaryn kuvia seassa?

   • Mellakoitsijat kantavat kylttejä, ”Impeach TRUMP”, mutta eivät kykene selittämään MIKSI niin pitäisi tehdä. He vain eivät hyväksy miestä ulkomuotonsa perusteella.
    Räyhääjien johtajilla ei ole sen parempia selityksiä pois-potkimisesta. Eihän TRUMP
    ole mitään rikoksia tehnyt, joten syytteet ovat vailla perustaa. He tietävät sen itse
    mutta ei sillä ole väliä, kunhan vain aiheuttavat sekasortoa kansan keskuudessa.

    • Ja syy siihen, että ”he eivät kykene selittämään MIKSI niin pitäisi tehdä” johtuu siitä, että rauhanmarssit kyltteineen on rahoittanut (ja edelleenkin rahoittaa) sama isäntä, joka organisoi myös 33:en asteen vapaamuurari Trumpin poliittiset liikkeet. Rauhanmarsseihin ja mielenosoituksiin rekrytoidaan ”identtisiä kylttejä kantavia” ja ”iskulauseita huutavia” ihmisiä, eli heille maksetaan ko. toiminnasta. Todellista vastakkain asettelua ei ”vallan huipulla” ole, olipa kysymyksessä sitten poliittiset puolueet, valtioiden päämiehet, uskonnot tai sodat. Lukuisissa salaseuroissa, joihin ylimmät vallanpitäjät jokaisessa valtiossa kuuluu, vannotaan vala, jossa koti, uskonto ja isänmaa mitätöidään korkeamman (raha/ Lucifer) lain puolesta. Ihmiskunnan toiminta on täydellisesti manipuloitu, ja valtamedia on juuri se valheiden tyyssija, joka maalaa valkoisen mustaksi, ja mustan valkoiseksi.

     Kiitokset Tauno O Mehtälälle siitä, että Suomen paras media – VASTAVALKEA – on jälleen aloittanut toimintansa!

 2. Mukavaa, että tälläkin alustalla julkaistaan jotakin pitkästä aikaa. Ja sitten kommentteihin:

  ”Länsimaiden voimapolitiikka ei lupaa hyvää muiden maanosien kansoille, joiden luonnonvarat ja ihmisoikeudet ovat ylikansallisten suuryhtiöiden hallinnassa.”

  Kirjoituksessa on perinteinen vasemmistolaisen rauhanliikkeen tuntu eikä siinä sinänsä ole mitään valittamista. Tätä kaivattaisiin lisää. Joidenkin näkemysten kohdalla vasemmistoa vaivaa sokeus ja perinteisten maailmanparannushokemien toistaminen. Yksi niistä on Suomen näkeminen osana kehitysmaita riistävää vaurasta länttä. Itse miellän Suomen yhtä lailla kolonisaation ja pankki-imperialismin kohdemaaksi kuin monet luonnonvaroiltaan rikkaat kehitysmaat ja banaanivaltiot. Esimerkiksi Suomen strategiset malmivarat ovat nousemassa keskiöön ja toisaalta Suomesta ollaan myös tekemässä halvan työvoiman resurssimaata, jossa keskiluokkaa ajetaan sekä taloudellisen vaurauden, että poliittisen vaikutusvallan puolesta alas. Ensin hoidetaan tietenkin kurjalisto pois alta ja tässä auttaa keskiluokan ylimielisyys ja halveksunta syrjäytettyjä kohtaan. Kurjalistoa perinteisesti puolustavan vasemmiston tai vihervasemmiston mielenkiinto ohjataan muualle ratkomaan kansaivälisen tason kysymyksiä kuten globaalin köyhyyden tai ilmastonmuutoksen ongelmia. Näihin kysymyksiin keskittyvien järjestöjen runsaalla rahoituksella vasemmistolaisille luodaan mielikuva Suomesta vauraana länsimaana samalla kun omaa maata ajetaan lähemmäksi banaanivaltioita.

 3. Kiitoksia Jonsse kommentistasi. Vastavalkea yrittää parantaa juoksuaan, johon meitä tekijöitä velvoittaa jo yksin kommentoijakuntamme korkea älyllinen taso.

  Suomen siirtomaaherruus on todellakin ollut lähellä olematonta. Kuitenkin, kun puhumme erityisesti uuskolonialismista, Suomi on kuin onkin yhteisrintamassa vanhojen kolonialistien kanssa. Suomi antoi Erkki Tuomiojan (sd) ulkoministerikaudella sotilaitaan Ranskan käyttöön sen turvatessa uuskolonialistisia etujaan entisissä siirtomaissaan Malissa ja Etelä-Afrikan tasavallassa. Liekö vastalahjana ollut edes ko maista Ranskalle louhittava uraani, joka välittyisi erikoishalpaan hintaan Arevan rakentamalle Olkiluoto 3 -ydinvoimalalle (jos se nyt joskus sattuisi valmistumaan)?

  Puhuttaessa Euroopan (itsenäisestä?) puolustuksesta ja sen mahdollisista joukoista, ainakin itselleni nousee ensimmäisenä mieleen arvelu siitä, tullaanko niitä joukkoja käyttämään juurikin vanhojen siirtomaaisäntien uuskolonialistisiin askareihin entisissä siirtomaissaan?

  Suomi todellakin on itse kasvavan riiston kohteena. Tämä ei näköjään estä valtiojohtoamme asettumasta riistäjiemme rinnalle erilaisissa kansainvälisissä konteksteissa. Paikkamme olisi pikemminkin olla osana Sitoutumattomien maiden liikettä ((Non-Aligned Movement NAM, nykyisin 118 valtion järjestö) turvaamassa rauhaa ja vastustamassa (kaikkien) suurvaltojen piittaamattomuutta yhteisestä hyvästä.

  NAM-yhteyksien laiminlyönti maksoi Suomelle paikan YK:n turvallisuusneuvostossa.

 4. Taunolle vastaan aamukahvin tuoksuisessa ilmapiirissäni. Kiitos kysymästä ? Ihmettelen miksi teillä ei tiedoiteta mitään meidän poliittisista vaikeuksistamme, joka on saavuttanut enemmän kuin vain huolestuttavat
  tulokset. Yleisillä uutiskanavilla vasemman laidan edustajat uhkaavat oikeistolaisten henkeä, siis SUOMEKSI
  TAPPAMISTA. Eikö teidän ”Internet toimi ollenkaan” ? ja onhan V-Valkean seuraajissa monia täysin kielitaitoisia seuraajia, jopa monikielisiä. Voisiko syylliset asustella siellä Porvoon nurkilla GOOGLE firmassa, joka voisi olla rakennettu ”vesitiiviiksi tiedon-annosta”. Meillä esiintyy luotettavin kanava FOX-News Tucker Carlsonin ankkuroimana, joka aiheuttaa kuulijoissa huolestuneisuutta hänen henkilökohtaisesta
  turvallisuudestaan valheisiin perustuvassa yhteiskunnassa. TRUMP on kovin paljon totuttujen, kauno-
  puheisten politikkojen ulkopuolella, siinä yksi syy miksi hänellä on paljon vastustajia, ”ampuen lonkalta”,
  ja sitten vasta kysellen, että mitenkäs tämä on ? Meidän TRUMP on viihteen mestari, ja se on kuin raikas
  tuulahdus tunkkaiseen ilmapiiriin. Taloudellinen tilanne todistaa itse miten maata johdetaan.

  • Vähän kyseenalaistan tuota Trumpin ”raikasta tuulahdusta”. Saudien nykytilanteessa se on ennemminkin tunkkaista rikoksen salailua ja asekaupan jatkamista saudien kanssa kaikesta piittaamatta. Jopa Suomen ulkoministeriö (ministerinään Timo Soini) katsoo, että on tarpeen tarkastella uudestaan asekauppoja saudeihin. Tapahtuuko mitää, on sitten eri asia.

   Ainoa raikasta tuulahdusta muistuttava on Trumpin suorittama median ”uudelleenarvio”, jossa – aivan oikein – todetaan USA-median olevan paljolti valheen poluilla. Onko siinä sitten FOX-News yhtään kummempi onkin toinen kysymys? Missä määrin siellä tiedostetaan CIA:n rooli uutisointeja ohjaavana toimijana?

   Otamme ilomielin vastaan USA:ta arvioivia tutkivan journalismin kannanottoja. Niitä on kotosyntyisesti varsin vähän, eivätkä eri US-kanavia seuraavatkaan ole innostuneet asiaan. Nyt on jouduttu tyytymään K.Tuomarin ja jokusen muunkin esittämiin kommentteihin.

   Mitä näihin Suomessakin toimiviin US-ulokkeisiin tulee, viime aikoina on herännyt kasvavaa epäluuloa sekä Facebookia että Googlea kohtaan suoranaisista väärinkäytöksistä suomalaisten sananvapauden käytön suhteen. Isoveli valvoo on jo aika yleinen lausuma.

 5. Trump ilmoitti aivan rehellisesti taloudelliset syyt miksi saudeja on pidettävä kuin kukkaa kämmenellä.
  Niissä kaupoissa on suuret Usan sijoittajien rahat kysymyksessä. Business-mies ei anna tienistin mennä ohi suun. Obama sensijaan luovutti Irakille satoja miljoonia taaloja, MITÄ VARTEN ? Menne-vuosina en voinut edes kuvitella yhdellä miehellä olevan niin paljon päätösvaltaa. Oppia IKÄ KAIKKI, sanotaan. Kiina voisi lyödä kiilan
  Usan ja SAUDIn väliin, joka voisi olla suunnaton menetys pitemmälle ajalle. Meillä ei ilmeisesti ole omia
  öljyvarastoita pitemmäksi aikaa, ja ilman öljyä peli on jo silloin menetetty. Mitenkä ”ravita kaikki ne 1600
  tukikohtaa maapallolla”, ei tulis kuuloonkaan aloittaa riitelyt SAUDIen kanssa. Saudeilla on valttikortit
  hanskassa, ja he tietävät sen tarkasti.

 6. Ymmärrän hyvin ne tasapainotaiteilijan tarpeet joita vaaditaan nykyään laajalle levinneen TV-ankkurin
  vastuuseen. Usassa on oltava erittäin tarkkana,edes vihjaillen määrätynlaiseen eliittiin kansan ryhmään.
  Tälläkin sivulla kohdetta on käsitelty ihan päivittäin, ja se on hiljentynyt huomattavasti. Yhden ryhmän
  kasvaessa voimakkaaksi, heikommat hiljenevät. Luonnollinen itsesujelu vaisto toimii onnaksi. UMJ ei ole
  niinkään paha sana, mutta jos aletaan käyttämään liian usein ”Jussi” aloitteisia nimityksiä, niin se
  aiheuttaa laajalla alueella närästystä. Mustien johtaja Louis Farraghan on erittäin kriitillinen, ja äänekäs
  juutalais- vastainen julkinen henkilö joka saa kasvavaa kannatusta valkoisessakin väestössä. Suomessahan
  ei tällaisista asioista edes hiiskuta, ja se todistaa valtavasta epärehellisyydestä joka vallitsee tieto-maassa.

 7. Toiminnassa sananvapautta vastaan edetään laajalla rintamalla uudestisyntyneessä Neuvostoliitossa, Eurostoliittossa. Uusbolshevistiset opinkappaleet halutaan sementoida ihmisten tajutaan ”oikeaoppisen median” sitkeän propaganda- ja valistustyön kautta.
  Saksassa liittohallitus toimii vihapuhetta vastaan rahoittamalla verovaroista yhdistystä ”Neue Deutsche Medienmacher”. Tälle toimijalle on myönnetty v. 2017 577.918.08 euroa ja v. 2018 453.344.54 euroa rahaa liittokanslerin virastosta. Tämän yhdistyksen rahoittajana toimii myös muuan aktivisti George Soros.
  https://dieunbestechlichen.com/2018/10/neue-deutsche-medienmacher-bundesregierung-und-soros-finanzieren-verein-gegen- neutrale-bericterstat

  • Ei itävaltalainen politiikantutkija Karl Steinhauser juurikaan erehtynyt, kun hän nimesi n. 30 vuotta sitten yhden kirjoistaan ”EU – huomispäivän Super-Neuvostoliitto”.
   *
   Samansuuntaisesti varoitti aikoinaan Neuvostoliitosta pakenemaan joutunut ”väärinajattelija” Vladimir Bukovksy runsaat 10 vuotta sitten:
   ”Former Soviet Dissident Warns For EU Dictatorship
   Mon, 2006-02-27 21:13
   Vladimir Bukovksy, the 63-year old former Soviet dissident, fears that the European Union is on its way to becoming another Soviet Union. In a speech he delivered in Brussels last week Mr Bukovsky called the EU a “monster” that must be destroyed, the sooner the better, before it develops into a fullfledged totalitarian state…”
   https://www.brusselsjournal.com/node/865
   *
   Ks. myös britti-patriootti David Noakes: ”Expose the EU dictatorship and its police state”,
   https://eutruth.org.uk/

 8. Tuo on jännä huomio verrattuna meidän tilanteisiin. FOX uutisten mukaan sama SOROS olisi myöskin innoittamassa mellakointia monessa Usan kaupungeissa. Mellakoistijoilla on omat ohjaajansa, jotka opettavat
  joukkojaan hokemaan iskulauseita oikea käsi pystyssä, nyrkissä. Se on uusi ilmiö USAn liikenteessä, jota
  kauhistelevat jopa holokaustista puhuvat. Siis mitä onkaan menossa taikka tulossa, miten imeessä yksi
  sairas mies SOROS voisi saada kaiken sen aikaan ??? Rahalla näyttää olevan enemmän valtaa kuin mitä on
  ennen uskottu.

  • Kun rahaa on riittävästi, niin sillä voidaan järjestellä monenlaisia asioita. Soroshan ansaitsi miljardeja euroja suuren mittaluokan, kokonaisia valtioita kuten Britanniaa ja Ruotsia keikuttaneella valuuttakeinottelulla. Jos hän sattuisi tarvitsemaan vielä lisää rahaa rikoksiinsa ihmiskuntaa vastaan, niin takuumiehenä on hänen toimeksiantajansa ja takapirunsa Rotschildien suku. Rotschildit omistavat huomattavan osan koko maailman varallisuudesta ja hallitsevat vähintäänkin läntistä maailmaa orjuuttavaa velkaponzi-rahajärjestelmää, ”The Hidden History of the Incredibly Evil [Rotschild] Khazarian Mafia”, https://www.veteranstoday.com/2015/03/08/the-hidden-history-of-the-incredibly-evil-khazarian-mafia/

 9. Ainakin suurimpien, kuten maailmansotien osalta tiedetään pitävän paikkansa sanonnan ”kaikki sodat ovat pankkiirien sotia”. Niin kauan kuin Wall Streetin ja Lontoon Cityn Illuminati-pankkigangstereita lakeijoineen ei ole ELIMINOITU, ovat kaikki rauhanmarssit puhdasta haihattelua ja humpuukia. Tuo lukumäärältään 0,00…01% maapallon väestöstä lakeijoineen on vastuussa hyvin monesta muustakin turmiollisesta asiasta, joka koskee 99,99…9% osuutta maapallon väestöstä. Tuon em. gangsterijoukon käsi ulottuu Euroopan maidenkin valtaVALEmedian sisältöön mm. CIA:nsa avulla, kuten noiden gangstereiden ilmeisesti CIA:n avulla eliminoima saksalainen toimittaja Udo Ulfkotte paljasti, https://libertyblitzkrieg.com/tag/udo-ulfkotte-murdered/

 10. Rikollisten vallanpitäjien Polpoa tyypillisimmillään – KGB/GESTAPO-menetelmillä aiotaan näköjään vaientaa ”väärinajattelijat” kuten aikoinaan Neuvostoliitossa konsanaan:

  ”Poliisi retuutti isänmaallista miestä – ”Niskoittelua” käsiteltiin tänään käräjäoikeudessa”,
  https://www.nykysuomi.com/2018/10/22/poliisi-retuutti-isanmaallista-miesta-niskoittelua-kasiteltiin-tanaan-karajaoikeudessa/

  Saa nähdä tuleeko taaskin Demla-tuomio.

  • En itse juurikaan ehdi seurata Magneettimediaa, en kyllä sitä muodonmuutoksen edeltänyttäkään. Sitä näytään joskus siteerattavan näissä meidänkin keskusteluissa. Se tuntuu seurailevan MV-lehden tyylilajia, josta Vastavalkea on irtisanoutunut. Asiat saattavat sinällään olla kohdallaan, mutta asioiden esittämistapa usein tappaa toivotun vaikutuksen..

  • Magneettimediassa on kohtalaisen paljon terveysaiheisia kirjoituksia. Jos haluaa lukea muutakin kuin big pharman totuuksia, niin kannattaa tutustua.

   Tämän jälkeen tutustuin muihinkin aiheisiin ja oli ihan mielenkiintoista tekstiä. Sisällön totuusarvoon suhtaudun samalla skeptisyydellä kuin kaikkien muidenkin julkaisujen kohdalla.

   Magneettimedian kirjoitustyylistä en pidä. Arvostan tässä mielessä paljon enemmän Vastavalkean tekstejä.

 11. Vasta-Valkea on omien kokemusteni perusteella harvinainen kohde, josta saa paljon yllättäviä aiheita
  monelta suunnalta. Täällä voidaan keskustella poliittisista puolueistakin, ”puolueettomasti”.
  Sitten taas tänne Atlannin taakse. Mr.Trump piti jälleen tavanomaisen ylistys puheensa puolueensa
  edustajille valtavan yleisön hurratessa Texasissa. Siinä sivussa näimme kuvauksia siitä valtavasta kansainvaelluksesta joka pyrkii Mexicon kautta Usan rajan yli taikka aitojen alta levittäytyäkseen
  maahamme kiertäen kaikki laillisuudet ja asetukset. Demarit innostavat maahan tunkeutujia, vaikka
  tietävät hyvin sen kaiken olevan maan lakeja vastaan. Miten sen ratkaiset ”rauhanomaisesti” ?

 12. Omakohtainen kokemuksemme siirtolaisuudesta. Suomessa lähetimme siirtolais-anomuksen USAn konsulaattiin, ja jäimme odottamaan asian kehitystä. Odottamista kesti puolitoista vuotta, jonka jälkeen
  meidät kutsuttiin kaivopuiston konsulaattiin tarkistamaan tarvittavat paperit. ”Tuoreen” vaimoni kanssa
  esitimme myöskin lääkärin todistukset terveydestämme. Usasta käsin, vastaanottavien sukulaisten oli esitettävä heidän taloudellisen tilansa raportti, pankkitileineen, ettei meistä tulisi rasitusta Usan yhteiskunnalle.
  Sen jälkeen teimme VALAN USAn lipun vieressä, konsulin saneleman ohjeen mukaisesti. Käden puristuksen
  jälkeen olimme valmiit lentämään uuteen ”kotimaahamme”. Jostakin syystä Quota Systeemi lakkautettin,
  mutta TRUMP on esittänyt sen palauttamista jälleen käytäntöön. Ehdottomasti niin pitää tapahtua. Myöskin,
  Usassa vastaanottajien piti olla ”verisukulaisia”, muut eivät kelvanneet takaajiksi ?

 13. Ensin: hienoa että olemme saaneet uutta luettavaa.
  Missään ei valehdella niin paljon kuin valtamediassa.
  Kun se on Nwo-eliitin työväline niin toisin ei voisi ollakaan. Sääliksi käy se porukka joka sitä lukee ja siihen luottaa.
  Oma uskoni lopahti siihen lopullisesti kun BBC kertoi WTC 7 rakennuksen romahtamisen etuajassa. Se oli niin vahva kokemus että aloin tutkia kaikkea muutakin mitä valtamediassa kerrotaan ja aloin lukea valistuneita asiantuntijoita jotka valtamedia on leimannut enemmän tai vähemmän vaarallisiksi.
  Pian huomasin että he ovat perillä asioista tutkittuaan niitä pitempään ja syvemmin eivätkä ole menneet siihen kuoppaan että otetaan heti asenne että ’tuo on taas jotain salaliittoteoriaa’. Heidän aivoissaan näytti olevan tilaa ja he olivat uteliaita mikä on kaikkein tärkeintä. He olivat itsenäisiä ja ajattelivat omilla aivoillaan.
  Kyllä vaan niin on että faktat löytyvät juuri noilta sivuilta kuten mm. Ron Unz hyvin sanoo alkaessaan perehtyä antisemitismiin ja juutalaisten historiaan tai ns. ’Jewish Oueston’iin’, kiellettyyn aiheeseen.
  https://russia-insider.com/en/ron-unz-discusses-his-recent-game-changing-taboo-busting-articles-about-jewish-power-and-history
  http://www.unz.com/announcement/has-the-adl-gone-into-hiding/
  http://www.unz.com/runz/american-pravda-oddities-of-the-jewish-religion/

  Kun lukee Unzin artikkeleita niin ymmärtää miksi Paul Craig Roberts kannattaa häntä Amerikan seuraavaksi presidentiksi.
  ”Ron Unz on rohkein mies, jonka tiedän”, sanoo Paul C Roberts. ”Hän on haastanut sionistien ADL:n suoraan taisteluun ja kysyy, miksi he piiloutuvat hänen paljastustensa edessä valheiden taakse, ja halveksivat jokaista ihmistä, jolla on moraalinen omatunto.”
  http://www.unz.com/announcement/has-the-adl-gone-into-hiding/
  Kysymys kuuluu: miksi sionistit uskovat, että heidän on rakennettava valtansa valheiden perustalle?
  Mielestäni Ron Unz’ia tarvitaan Yhdysvaltojen presidenttinä.
  Silloin olisi meillä ensimmäistä kertaa moneen vuosikymmeneen vallassa todellinen ihminen, jolla on älykkyys, moraalinen luonne ja rohkeus käyttää amerikkalaista voimaa hyvään eikä pahaan.
  ’Unz for president’ — Unz ei ole vain Amerikan pelastus vaan myös maailman pelastus.
  Ron Unz For President — Ron Unz presidentiksi, sanoo PCR
  September 30, 2018 | Categories: Articles & Columns | Tags: |  Print This Article
  Ron Unz For President
  Paul Craig Roberts
  https://www.paulcraigroberts.org/2018/09/30/ron-unz-for-president/

  Mitä Magneettimediaan tulee niin se lienee eniten mustamaalattu sivusto. Voi kysyä miksi? Minusta juuri se kertoo että se on hyvä ja tarpeellinen sillä ei sitä mustamaalattaisi esim, Wikipediassa ellei eliitti koe sitä vaaralliseksi itselleen. Eikä eliitti mitään humpuukia koe vaaralliseksi.

  • ValtaVALEmedian totuutta vääristävä vaikutus suurenee huomattavasti sillä, että ihmiset uskovat suoraan sitä mustamaalausta, jota valtaVALEmedia suoltaa todellisen vaihtoehtomedian sivustoista – perehtymättä itse ollenkaan näihin sivustoihin. Jotta voisi saada käsityksen jostain sivustosta, täytyy ITSE lukea useita sen artikkeleita ja mieluummin pitkähköltä ajalta.

   Magneettimedian maine mm. ns. antisemistisena sivustona johtuu käsitykseni mukaan paljolti siitä, että se ei ole tuonut riittävän selvästi esille KASAARIEN ja kasaarien johtaman POLIITTISEN sionismin dominoivaa vaikutusta ns. juutalaisuudessa; kasaareilla jotka ilmeisesti ovat enemmistönä nykyisessä Israelissa, ei ole geneettistä yhteyttä ns. raamatunaikaisiin israelilaisiin. Magneettimedianhan EI ole pystytty osoittamaan VALEHDELLEEN ns. juutalaisista ja esim. holokaustista, so. suuresta holokaustihuijauksesta. Ks. https://www.veteranstoday.com/2015/03/08/the-hidden-history-of-the-incredibly-evil-khazarian-mafia/
   Magneettimedian kommentoijissa on joukko fanaattisia ääriajattelijoita, joiden kanssa en ole ollenkaan samaa mieltä. Sen takia en kuitenkaan näe mitää syytä olla lukematta magneettimedian artikkeleita ja olla viittaamatta sopiviksi katsomiini tilanteen mukaan.

   Eräs toinen valtaVALEmedian ja rikollisten vallanpitäjien erityisesti vihaama sivusto on MV-lehti, jonka tulevaisuus tosin näyttää olevan vaakalaudalla.
   Rikolliset vallapitäjät eivät näe muuta keinoa totuudenkertojien tukahduttamiseen kuin nettikytät, Polpon ja Demla-tyyppiset lavastetut näytösoikeudenkäynnit.

 14. Muuten ihan paikallaan, mutta niitä tavallisen kansalaisen vastaisia löytyy erittäin paljon Usan mantereen
  ulkopuoleltakin. Luin juuri listan eri maiden ”silmää-tekevistä” yhteiskuntien johtajista ja heidän lähimmistä
  kannattajistaan. 99,9 % hebrealais-sukuisia maanosista riippumatta. Olivat he sitten alkujaan ”pakko-käännytettyja” Askenazia, silläkään ei ole väliä, eihän Israelissakaan ole enää ketään puhdasveristä
  hebrealaista edustajaa. Geenitutkijat väittävät Etiopian mustassa väestössä olevan puhdasverisimmät
  juutalaiset, ja sitä ei länsimaat hyväksy alkuunkaan. Suurimmat valheet ajettiin läpi heti 2 M-sodan
  jälkeen, ja ne moukaroitiin tosiasioiksi, ihan euroopan tuomio-istuinten päätöksellä. Amerikkaan kylvetyt
  siemenet alkoivat valtavan kasvun maapallon laajuiseksi ”faktaksi”. Kuningas SALOMON oli hyvin ”MUSTA”.

  • Unkarin pääministeri on kansallisuus-asiassa Trumpin kanssa täysin samoilla linjoilla:

   ”Europa ska bestå av nationer – inte bli en ”smältdegel”

   På årsdagen av den ungerska revolutionen mot kommunismen 1956 höll idag Ungerns premiärminister Viktor Orbán ett nationalistisk tal. Han varnade bland annat för att dagens hot mot Europa kommer inifrån, från EU och dess makthungriga globalister, rapporterar About Hungary.
   Idag, den 23 oktober, är det 62 år sedan Ungern gjorde revolt mot den dåvarande kommunistregimen, det Ungerska arbetarpartiet, samt mot Sovjetunionens inflytande i landet…”

   Koko artikkeli: http://www.friatider.se/orb-n-europa-ska-best-av-nationer-inte-bli-en-sm-ltdegel

  • Melkoista scheissea ja selkärangattoman ja surutta valheita suustaan päästämän miehen hölynpölyä tuo puhe. Kun kääntää kaiken vastakohdakseen tai toisin päin niin se on totuus. Ei sionisti voi olla muuta kuin muiden orjuuttaja vaikka kuinka yritetään muuta vakuuttaa.
   Trump jos kuka tukee tai palvelee N-ahun klaania ja riistää muuta maailmaa ja on todellinen globalisti vaikka muuta väittää. Ei se että sanoo ajattelevansa omaa maataan ennen muuta vapauta globalismista kun kuitenkin on sionisti ja käy sotia muuta maailmaa vastaan sionistien kanssa. Silloin N-jahukin voisi naurattaa meitä ja sanoa etten ole globalisti enkä aja globaalia kommunismia jossa me hallitsemme maailmaa.

   • Trump kuitenkin ilmeisesti oli kahdesta pahasta pienempi verrattuna KILLARY Clintoniin.
    Siitä kertoo Suomenkin EU/NWO-korruptoidun poliittisen nomenklatuuran ja sitä tukevan valtaVALEmedian harjoittama lokakampanja Trumpia vastaan.

    Yhdysvaltain presidentin on vaikea pysyä elossa tai ainakaan virassaan, ellei toimi Illuminati-pankkigangsterien ja johtavien sionistien sanelemien suuntaviivojen rajoissa.

   • Jokaisen Usan presidentin on pelattava Israelin piikkiin, pitääkseen henkiriepunsa.
    Näin se on ollut jo M-sotien jälkeen. Trump eroaa siitä lievästi, tasapainoitellen
    jyrkänteen reunalla. Trump toteutti, US embassy in Jerusalem, jonka hinnaksi
    on nyt arvioitu 21 miljoonaa dollaria, eikä ensin esitettyä lukua ”alakanttiin” ?
    Monen maan johtajien on nuoleskeltava israelin johtoa pitääkseen virkansa.
    Eiköhän Suomi myöskin lukeudu samaan remmiin ?

   • Oikeassa olet, mutta niinhän on jokaisen Usan johtajan tehtävä. Jokaisen heistä
    on laulettava ”Hava nagila Hava, Nagila Hava”, siitä ei poiketa. Uskon vakaasti
    miten Venäjän sijasta Israelilla on paljonkin tekemistä Usan vaalituloksissa.
    Asiasta toiseen. Jälleen hälyyttäviä uutisia väkivallasta. Pensylvanian valtiossa
    Pittshburghissa on tapahtunut ampumakohtaus juutalaisessa Synagoogassa,
    josta on viety monta seurakuntalaista sairaalaan pikaleikkauksiin luotien
    aiheuttamista vammoistaan. ”Ei päivää ilman ELANTOA” eikä päivääkään ilman
    ampumisia. Erimielisyyksiä viljellään hallituksissa joista ne jatkuvat kaduille.

 15. Robert Faurisson and the Study of the Past — muutama ote Atzmonin loistavasta artikkelista… valitettavasti ilman suomennosta niinä toivossa että lukijat pääosin ymmärtävät englantia
  Jewish power is literally the power to silence opposition to Jewish power. — Juutalaisten valta on kirjaimellisesti sitä että oppositio vaiennetaan aivan kuten Ron Unz kirjoittaa tässä
  http://www.unz.com/runz/american-pravda-the-adl-in-american-society/

  In 1990 France made holocaust revisionism into the crime of  history denial.  Faurisson was repeatedly prosecuted, beaten and fined for his writings. He was dismissed from his academic post at Lyon University in 1991. 

  I am bothered by the question of why Jews and others  attached to their politics are desperate to restrict the story of their past. This question extends far beyond the holocaust. Israel has enacted a law that bans discussion of the Nakba – the racially motivated ethnic cleansing of the Palestinian people that occurred a mere three years after the liberation of Auschwitz. Similarly, exploring the role of Jews in the slave trade will cost your job or lead to your expulsion from the labour party. My attempt to analyse the true nature of the Yiddish Speaking International Brigade in the 1936 Spanish Civil War outraged some of my Jewish ‘progressive’ friends.  
  Jean-François Lyotard addressed this question.  History may claim to relate what actually occurred, but what it does more often is operate to conceal our shame. The task of an authentic historian is, according to Lyotard, similar to that of the psychoanalyst. It is all about removing layers of shame, concealment and suppression to try to uncover the truth.   
  It was the work of Faurisson that helped me to define the historical endeavour in philosophical terms.  I define history as the attempt to narrate the past as we move along. To deal with history for real, is to continually re-visit and revise the past in light of our cultural, social and ideological changes.
  Professor Faurisson and the controversy around his work illuminates the distinction between real history and religion. While history is a vibrant dynamic matter subject to constant ‘revision,’ the religious approach to the past is limited to the production of a rigid unchanging chronicle of events.
  In 2014 I met Robert Faurisson and discussed with him different questions about the meaning of history and what the past meant to him. 
   https://www.dailymotion.com/video/x2e7359
  https://www.adalah.org/en/law/view/496

  • A Freedom Fighter to His Last Breath
   Robert Faurisson, Demonized Skeptic who Battled for the Right to Doubt
   MICHAEL HOFFMAN
   French Professor Robert Faurisson died of heart failure at his longtime home in Vichy, France on October 21.
   Faurisson’s sanity was an expression of his conscience and though an atheist, the historical parallels are unmistakable: Thomas More refusing on principle King Henry VIII’s marriage to Anne Boleyn; Martin Luther rejecting submission to the commands of Emperor Charles V: “Here I stand. I can do no other.” Faurisson could do no other. Compromise and surrender were not in his DNA. Above all, he admired men and women who would not recant their doubts in the face of the loss of good name, bank account, career, freedom, and life itself.
   http://www.unz.com/article/a-freedom-fighter-to-his-last-breath/

 16. Näin suomalaisten valkoista kansanmurhaa Brysselin Kalergi-suunnitelman mukaisesti tukeva Polpo valehtelee päin silmiä:

  ”Ylikomisario Taposen mukaan Saksaan saapuneet turvapaikanhakijat eivät ole lisänneet rikollisuutta, mutta Saksan sisäministeriön tilastot kertovat toista”,
  https://www.kansalainen.fi/ylikomisario-taposen-mukaan-saksaan-saapuneet-turvapaikanhakijat-eivat-ole-lisanneet-rikollisuutta-mutta-saksan-poliisin-tilastot-kertovat-toista/

 17. Meilläpäin on taas FBI saanut lisätöitä,selvittääkseen sen tyypin henkilöllisyyden joka lähetti ”paketteja”
  entisen hallinnon edustajille. Hillary sai omansa, mutta ilmeisesti sysytyksessä oli jotakin vikaa ? Tällä kertaa
  syyllisen epäily kohdistuu oikeiston leiriin, vaikka sekin on vielä vain arvailua. Jäämme seuraamaan uutisia.

 18. Yksikään pommeista ei toiminut; mikä on todennäköisyys tälle tapahtumalle ?

  Joko Clinton on saanut syytekirjelmän valtiopetoksista ja muista rötöksistä ?

  Todennäköisyyksien valossa tämä on ”operaatio”, jolla kalastellaan säälipisteitä ennen lopullista romahdusta !

  Jos vaalit menevät Clintonin / Obaman kannalta huonosti he saattavat löytää itsenäsä oikeudesta syytettyjen penkiltä ?

  • Syytteet saattavat viivästyä lokakuun 6 päivän takia, katseet kohdistettuna ”Midterm” äänestyksiin, joissa
   oikeisto yrittää saada enemmistön edustajia hallitukseen. Vasemmalla on suunnitteilla presidentin, sekä hänen
   valitsemansa tuomarin syöksemisen viraltaan. Viime vaaleista jäi vasemmistolle valtava määrä palohaavoja.
   He eivät jätä kiveä kääntämättä, päästääkseen haluamaansa lopputulokseen. Kuitenkin he seisovat puu-jalkojensa varassa, joita ”tupajumi jyrsii sahanpuruksi”. VENÄJÄn sekaantumisesta viime vaaleihin, on
   yhtä paljon todisteita kuin on ”ARABIEN ( SAUDIEN ) ohjaamien koneiden 9-11 tornien räjähdyksistä kaksoistorneissa”,
   ja lisäksi sen haamurakennus ( 7 ) seitsemän romahtaminen, kuin tyhjää vaan ??? COM ON, BS. goes only
   so far ??? Torneista tehtiin kalliit muistomerkit, joten eihän totuutta voi enää paljastaa. Samoin on SAKSAn
   2 M-sodan jälkeisten muistomerkkien. Ne kaikki jäävät ”todisteeksi” ilman todisteita. Ja se jatkuu.

 19. Pakettien lähetysten tutkinta on menossa kuumeisena, koska se voi vaikuttaa lähestyvään ”Midterm election”
  äänestyksen tuloksia. Nykyään kaikki keinot ovat sallittuja mollata vastapuolueen edustajat. Turhaa edes
  mainita mitään ”Demokraattisesta yhteiskunnasta” ? Terrorisoimalla saa nopeammat tulokset.
  Henkilökohtaiset hyökkäykset sekä tappouhkaukset ovat uusi ”normi” tällä puolella Atlantia. Näin ei pitänyt
  olla alkujaan, mutta onko tämä nyt sitä ”kehitystä taikka rappeutumista” ? Itse valitsen viimeisen.
  Toiveajattelijoille pakettien toimivuus olisi muuttanut poliittista silhuettia ainakin väliaikaisesti, kunnes TRUMPin kausi on ohi. Senjälkeen koko yhteiskunta menee pelkäksi arvailuksi, ja se on pelottavaa.

  • Eiköhän koko pakettihomma ole täyttä ”hulipumppaa”, koska eihän kenenkään korkeasti arvostetun iso-kenkäisen politikon kotioisoitteeseen voida lähettää mitään ilman FBI-n taikka CIA-n niitä ensin tutkimatta.
   Tavallisille sukankuluttajille voi taas lähettää vaikka jätteitä. Haistan mädäntyneen rotan tässäkin asiassa.
   Jos meillä ei olisi vastenmielisiä uutisia, niin meillä ei olisi ”mitään uutisia”.

   • Onnen luku, 13 pakettia tähän asti, ja niiden lähettäjäkin jo ”rannekoristeissa”
    etelä Floridassa vietynä alustavan virkailijan eteen. 56 vuotias, nuoren näköinen kaveri, jota ei ulkomuodon perusteella voisi sakottaa. Rikostutkijat saivat miehen
    rautoihin ennätysajassa, josta FBI saa suuremmoiset kiitokset TRUMPilta. Ainakin tässä asiassa molemmat poliittiset puolueet ovat samaa mieltä tuloksista.

 20. Muslimien vapaamuurari-veljeskunta on Lännen, lue ennenkaikkea Rotschildin terrorityökalu maailman valloittamiseksi. Tuon veljeskunnan omana tavoitteena on saattaa islamilainen laki voimaan koko Euroopassa ja Yhdysvalloissa:

  ”Masonic Muslim Brotherhood is West’s Terror Arm

  Jamal Khashoggi’s murder reveals that the Muslim Brotherhood
  is at the vanguard of the Rothschild’s conquest of the world.
  Below, Anders Bruun Laursen explains that they are behind the ”Arab Spring,” as well as Muslim terror and migration. Khashoggi was a MB kingpin. All those who decry his murder are also Muslim Brothers like

  Erdogan or high-level Freemasons. The reaction to his murder is
  a reflection of the importance of the MB to the Rothschild’s NWO.

  By Lorenzo Vidino, deputy director at the Investigative Project, a Washington D.C.-based counterterrorism research institute: ”The Muslim Brotherhood’s ultimate goal is rather to extend Islamic law throughout Europe and the United States”…”

  Koko artikkeli: https://www.henrymakow.com/2018/10/masonic-muslim-brotherhood.html

 21. Valtamediasta luen:
  Venäjä-asiantuntija Gessen: ”Putinin luoma mafiavalta päättyy yllättäen ja äkillisesti: ”Pelkään, että tulemme näkemään paljon väkivaltaa”
  Yhdysvalloissa asuva toimittaja-kirjailija Masha Gessen pitää Putinin mafiaottein hallitseman Venäjän nykytilaa ja tulevaisuutta toivottomana.
  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/8cc9f110-dbb6-4f09-b6db-ef794c27398f_ul.shtml

  Sellainen olo tuosta tulee että mies kirjoittaa enemmän omista ongelmistaan. Ja onko hän mikään todellinen asiantuntija kuten väitetään? Tuskin.
  Samaan aikaan kun USA rappeutuu ja mätänee niin Venäjällä kuitenkin menee aika hyvin vaikka Putin olisikin autoritaarinen ja ’demokratian vastainen’ kuten mies väittää.
  Entä miksi tällainen reppana-mies on meillä puhumassa Venäjää vastaan? Nwo-mafia on tietenkin asialla ja valtamedia tekee propagandaansa johon ehkä moni vielä uskoo?
  Jos meilläkin olisi vallassa Putinin kaltainen mies niin varmaan oman maamme asiat olisivat paremmassa mallissa kuin nyt ’sipilöiden’ ja ’niinistöjen’ ym eliitti-rappareiden tyrannian alla kun kansan elämä kurjistuu ja yhteiskunnan moraali laskee kun tuo eliitti korjaa kaiken sadon ja koko ajan heikentää yhteiskunnan perusrakenteita. Venäjällä kehitys on päinvastaista kun Putin tekee irtiottoa NL:n sionisti-bosujen vaurioista joita kohti Länsi menee kovaa vauhtia.
  The Jewish Role in the Bolshevik Revolution and Russia’s Early Soviet Regime
  Assessing the Grim Legacy of Soviet Communism
  MARK WEBER
  http://www.unz.com/pub/jhr__the-jewish-role-in-the-bolshevik-revolution-and-russias-early-soviet-regime/
  “Grievance Studies” Hoax Exposed Communist Takeover of Education
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=178227
  Western Civilization No Longer Exists
  Paul Craig Roberts
  https://www.paulcraigroberts.org/2018/10/15/western-civilization-no-longer-exists/

  • Gessen on muuten nainen. Ja onhan hän asiantuntija, nimittäin Putinin mustamaalaamisessa, ei taida muista aiheista kirjoittaa (en ole varma). Usan pikku kätyri, ei mitään sen kummempaa. En tuhlaisi aikaani tämä henkilön analyyseihin.

 22. Sipilä ilmeisesti haluaa lisää kehitysmaalaisia partalapsia p-aukiseksi velkaannutetun Suomen veronmaksajien elätettäväksi – vaikka ei ole toteuttanut lupaustaan asuntonsa antamisesta näiden käyttöön, kännyköillä kaiutettuna Afrikan kaukaisimpiinkiin kolkkiin. Tähän viittaa se, että Sipilän hallitus ei ole tuonut YK:n GCM-sopimusta eduskunnan täysistunnon käsiteltäväksi. Sopimukseen liittymiseen niinollen ei ole eduskunnan kantaa. Kansanedustaja Ville Tavio moittii kovin sanoin hallituksen tapaa hoitaa asia vähin äänin suljettujen ovien takana., ks. https://www.kansalainen.fi/psn-ville-tavio-esittaa-ykn-gcm-siirtolaisuussopimusta-eduskunnan-paatettavaksi/

  GCM-sopimuksen sisällöstä ja todellisesta tarkoituksesta kerrotaan myös seuraavassa:
  ”YK:n GCM-sopimus pyyhkii rajat kartoista lopullisesti?”,
  https://www.kansalainen.fi/ykn-gcm-sopimus-pyyhkii-rajat-kartoista-lopullisesti/

  Brysselin Kalergi-suunnitelman toteutusta tukeva, viherpunikki-toimittajien dominoima valtaVALEmedia luonnollisesti joko vaikenee asiasta tai kertoo korkeintaan täysin harhaanjohtavaa osatotuutta siitä.

  • ”Kansanedustaja Ville Tavio moittii kovin sanoin hallituksen tapaa hoitaa asia vähin äänin suljettujen ovien takana.”
   Sehän on ’sipilöiden’ tyyli ollut aina. Vaikea on käsittää että tuon tason mies on meillä hoitamassa päämin. virkaa. Kyllä se kertoo paljon myös kansasta että se on mahdollista.
   Jos minulla olisi joku yritys jossa olisi ulkopuolisia töissä niin Sipilää en ottaisi mistään hinnasta töihin mutta kansalle hän kelpaa maan toiseksi tärkeimpään virkan. Ja samaa pätee Niinistöön: no tänks.

  • Joku teoria pitää olla jonka avulla kaikki tämä raadollisuus voidaan selittää. Se että maailma menee nykyistä tuhoon johtavaa rataa ei suinkaan ole sattuma. Ja jotain tällaista se varmaan on eikä tuo ole vain yhden miehen teoriaa vaan sen takana ovat kaikki jotka ovat asioihin syvemmin perehtyneet.
   Se mikä itseäni on askarruttanut on tämän mafian perimmäisen opin syntyminen. Artikkelissa se yhdistetään ’Babylonialaiseen Talmudismiin’ eli se on juutalaisten rabbien luomus joka myös hallitsee Juutalsuutta, siis juutalaisten uskontoa.
   Jeesus nousi tätä oppia vastaan ja maksoi sen hengellään mutta fariseukset jäivät valtaan ja hallitsemaan. Myös Moses yritti antaa käskyjä jotka kehottivat toisenlaiseen elämään. Ja profeetat ovat antaneet synkkiä ennusteita tämän tien kulkijoille ja jopa tuominneet kansansa.
   Juutalaisuutta ei siis voi tai on ainakin vaikea kokonaan sivuuttaa ja panna kaikkea vain kasaareiden tiliin jotka tarttuivat vain jo valmiina olevaan oppiin.
   Ja mikä vielä todistaa sionistien vastuuta on se että he ovat aktiivisesti mukana näissä ’kasaarihankkeissa’ kuten Ron Unz mm. on viime aikoina paljon kirjoittanut ja varmaan juutalaisena on hyvin perillä asioista.
   http://www.unz.com/article/the-jewish-hand-in-the-world-wars-part-1/
   http://www.unz.com/article/the-jewish-hand-in-the-world-wars-part-2/
   The Case That 9/11 Was an Israeli Attack on the US Is ’Overwhelmingly Strong’ – Ron Unz
   https://russia-insider.com/en/case-911-was-israeli-attack-us-overwhelmingly-strong-ron-unz/ri24931
   http://www.unz.com/article/sf-imc-interview-jeffrey-blankfort-jewish-american-anti-zionist-journalist/
   http://www.unz.com/runz/american-pravda-oddities-of-the-jewish-religion/
   http://www.unz.com/runz/american-pravda-anti-semitism-a-century-ago/

   Olkoon N-jahu sitten syntyperältään tai geeneiltään kasaari kuten suuri(n) osa askenaaseja ja Israelin väestöä aika suurella varmuudella on, mutta fakta on, että myös sefardijuutalaiset jotka tiettävästi eivät omaa kasaarigeenejä ovat hänen mafiansa nwo-hankkeita tukemassa erityisesti Britanniassa ja Amerikssa.
   Eli ’juutalaiset’ (sionistieliitti, johon kuuluu muitakin kuin askenaaseja – ei kansa) ovat kyllä itsensä sotkeneet tämän mafian puuhiin aika syvällisesti ja perusteellisesti – voisi sanoa että he ovat siinä ’dynaaminen moottori’ – eikä kaikkea voi pistää vain kasaarien piikkiin. Tämäkin fakta tulisi tunnustaa ja nostaa esiin.
   Esim. palestiinalaisten vainoa ei voi muuten selittää vaikka onneksi monet juutalaiset aktivistit ovat heränneet ymmärtämään kuinka vahva ja kahlitseva ote sionisti-eliitillä on kansasta.

   • The Truth About the Deep State
    By wmw_admin on September 19, 2018
    by Jake Morphonios — Blackstone Intelligence Network Sept 16, 2018
    This 30 minute video is a good primer to share with friends and family who think YOU are a crazy “conspiracy theorist”. The information in this video is detailed and methodical. It explains what the “deep state” is and how it operates – including real examples from known US politicians who are part of the Deep State. Share this video with your friends and family.
    http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=176533

   • Kun J.Prestonin kasaarimafian historiaa käsittelevästä artikkelista hakee tietoa ’judaism’- hakusananlla, löytyy mm. seuraavaa:

    ”The Rothschild KM created a master plan to control all of Judaism and mind-kontrol Judaics. The Rothschild KM has hijacked Judaism, patterned it off of Babylonian Talmudism (Luciferianism or Satanism), and gained control over the banking and Wall Street professions in general, Congress, the major mass media; along with most wealth and economic means of success.”

    Tämä lienee ymmärrettävä niin, että kasaarien omaksuma babylonialainen talmudismi ei ole alunperin juutalaisten rabbien luomus.

    *

    Mahtaako seuraavassa olla ainakin osaselitys siihen, että kasaarit saivat muutkin juutalaiset mukaan babylonialaiseen talmudismiinsa ja pitämään gojimeja eli ei-juutalaisia eläimiäkin alempiarvoisena, jotka voitiin alistaa mm. taloudellisen riiston ja muunkin alistamisen kohteiksi (”Who Controls America?”, https://thezog.wordpress.com/):

    ”Thus, the Rothschild KM could pass out wealth and success to those Judaics who drank their Kool-aide and use them as cutouts, assets and Sayanims. In this manner, the Rothschilds hijacked Judaism.

    Their financing of the Israeli Knesset and construction of it using Freemason occult architecture displayed their commitment to the occult and Babylonian Talmudism and all the evil accompanying it, including child sacrifice to their secret god Baal. They set up a NWO system called World Zionism which taught and inculcated susceptible Judaics with a paranoid group delusion of RACIAL SUPERIORITY, which assumed that all Gentiles were intent on mass-murdering all Judaics.

    They called this racially-paranoid mass Judaic delusion of world conquest, “World Zionism”, which is really a form of covert Babylonian Talmudism or Luciferianism that had been unknown to mainstream Judaics. The system was designed to use Judaics as cover, but also to anoint them with Babylonian money-power, in order to use them as cutouts, and to later be sacrificed to Lucifer in two stages.”

   • Siellä Hudson joen länsipuolella eräässä asuinkerroksessa nainen kiikaroi tornien
    rajahdyksiä, ja sitä tehdessään huomasi kadulle pysäköidyn pakettiauton katolla, seisten juhlivat nuoret miehet, ilkamoiden ja naureskellen, seuratessaan tornien
    tuhoa. Nainen ilmoitti siitä paikaliselle poliisille, jotka pidättivät miehet, ja heidät tunnistettiin myöhemmin olevan ”ISRAELIN KANSALAISIA”. Ei sen vahvempaa
    todistusta tarvita, keitä ne vastuunalaiset rikolliset ovat. Mossad järjestö on
    kaikkein pidemmälle kehitetty joukko tarroristeja, mitä maa päällään kantaa.
    Presidentti ”W” oli hyvin suunnitelmista perillä, eikä estänyt mitään.

    • Rotschildin ikioma Mossad ja Rockefellerin CIA olivat asialla. Ylempirotuiset (tai paremminkin ylempirotuisiksi itsensa kuvittelemaan saadut) olivat huvittuneita, kun heidän saatanallisen babylonialaisen Talmudinsa mukaan eläimiäkin alempiarvoisia gojimeja teurastettiin muutama tuhat ja Rotschildin lakeijat saattoivat julistaa vale-”sodan terrorismia vastaan” alkaneeksi. Rotschild pystyi sitten ulottamaan velkaponzi-imperiuminsa mm. Irakiin ja sodan sivutuotteena Euroopan tälläkin hetkellä jatkuva ’ruskettaminen’ tehostui. Illuminati/sionistipankkigangsterien NWO-projekti on sitten mennyt aimoharppauksia eteenpäin.

 23. Valtamedian luotettavuudesta kertoo tämäkin.
  Portrait of Evil: Karl Marx, a Disciple of Hell on Earth — muutama ote linkistä

  ”So Marx’s role was to use workers as “useful idiots” and blind tools, which they hoped to be able to manipulate. To carry on with their conspiracy in the name of the working class, they had to cultivate and shape all sorts of communist and socialist utopias. Marx hoped to exploit the jealousy of the stupid proletariat to enforce a hell on earth in which fear, suffering, terror and treason ruled supreme.
  In the manifesto, Marx drew from his anti-social college fantasies:
  “The ruling classes shall tremble before the coming Communist Revolution!”
  “We can only reach our goals by violently overthrowing the entire established order.”
  “We are merciless and do not demand any clemency. When it is our turn, we will not hide our terrorism.”
  [“Karl Marx: Eine Psycho-graphie” by Arnold Kunzli, Vienna, 1966]

  In “Das Kapital” (1867), Marx argued it’s absolutely necessary to stress the need of violence in socialist actions.
  He wrote: “Violence is the midwife who helps a new society struggle out from the womb of the old.”

  Fritz Joachim Raddatz, in “Karl Marx: Eine Politische Biographie,” Hamburg, 1975:
  Marx was an unreliable egoist and a lying intriguer who only wished to exploit others, according to his assistant, Karl Heinzen [Karl Heinzen, “Erlebtes,” Boston, 1864]. Heinzen also thought that Marx had small, nasty eyes “which spat flames of evil fire”.
  Marx was not interested in democracy. The editorial staff of Neue Rheinische Zeitung was, according to Engels, organized so that Marx became its dictator.
  He could not take criticism. He always became infuriated if anyone tried to criticise him. In 1874, when Dr. Ludwig Kugelmann merely hinted that if Marx would organize his life a little better he might finish “Das Kapital”, Marx would have nothing more to do with Kugelmann and slandered him ruthlessly.
  Marx collected information about his political rivals and opponents. He delivered the notes he made to the police, believing it to be of advantage to him.
  Karl Marx condemned exploitation of people. He himself exploited everyone near him. He fought all those he could not subdue. Even as a child, he had been a real tyrant. To work was what Marx wanted least of all. He speculated heavily on the stock market, however, constantly losing huge amounts of money. Neither did he show any consideration for the work of others. Many craftsmen he hired had to wait a long time for their pay. His housekeeper, Helen Demuth, worked like a slave in his household for 40 years without any cash pay whatsoever.
  In further reference to Marx’s housekeeper Helen Demuth, it can be said that on June 23, 1851, she gave birth to a baby boy whose father’s name was Karl Marx. The father wanted to know nothing about Henry Frederick Demuth, however, so the boy was given up to a foster home. The case of the disowned son later became an embarrassment for the Bolshevik leaders in Moscow, so Joseph Stalin classified as secret those letters between Marx and Engels, where this affair is too apparent. (Viikkolehti, 11th of January 1992.)
  Marx supported slavery in the United States of America. Like his brother Sabattean Illuminati  Albert Pike, he vented his racist opinions against blacks. Racism and anti-semitic canards were used by Marx as a gimmick of control and intimidation.
  Marx preached about a better society but did not care about any morals. Nor did he care about cleanliness. This had a bad effect on both his health and his contacts with other revolutionaries. He suffered from boils for 25 years.
  In 1873 these boils caused him a nervous breakdown leading to tremors and violent fits of rage. He never ate fruit or vegetables. Protracted insomnia was a consequence, and Marx used narcotics and became addicted. He liked wine and liqueurs and smoked an enormous amount of cigars.
  https://www.winterwatch.net/2018/10/portrait-of-evil-karl-marx-a-disciple-of-hell-on-earth/
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=178251

 24. Näin valtamedia: Pääkirjoitus: Rauhan paras tae on historiasta oppiminen
  Kyllä mutta kertooko valtamedia koskaan totuutta joka olisi se rauhan paras tae???
  https://www.iltalehti.fi/paakirjoitus/75001829-3200-4602-a3b7-69203ea8484f_pk.shtml
  https://www.iltalehti.fi/iltvuutiset/33681554-c376-49dd-9884-629f5120aab7_v0.shtml
  The Jewish Hand in the World Wars, Part 1
  ”In 2006, an inebriated Mel Gibson allegedly said this: “The Jews are responsible for all the wars in the world.” There followed the predicable storm of anti-anti-Semitism, ad hominem attacks, and various other slanders against Gibson’s character. But virtually no one asked the question: Is he right? Or rather this: To what degree could he be right?
  http://www.unz.com/article/the-jewish-hand-in-the-world-wars-part-1/

  Kommenttina tuohon voisi sanoa, että tilanne Amerikassa ja Euroopassa, Lähi-idästä puhumattakaan, tukee selkeästi artikkelin kirjoittajaa ja Gibsonia. Ilman USA:n neokonna-sionistien kulissien takaista toimintaa, jota ei saisi tutkia eikä paljastaa leimautumatta vihapuheen harjoittajaksi ja josta valtamedia vaikenee, tuskin maan oma hallitus olisi suurin turvallisuusuhka kansalleen, ei myöskään EU:ssa kuten nyt on. Eikä Lähi-itäkään olisi pahassa Israelin ylläpitämässä ja Naton tukemassa sotakierteessä jota Usan ja Euroopan neokonna-sionistit tukevat ja rahoittavat.
  Kannattaa unohtaa puheet ’rauhan turvaamisesta’ kun ISIS on liittouman itse luoma ’vihollinen’ jonka avulla päästään käymään sotaa ja laajentamaan omaa reviiriä muita ryöstämällä ja tappamalla.
  Ja tukemalla kansan verovaroin Natoa – kuten nwo-globalistimme presidentin tukemina kansan selän takana tekevät – myös me olemme tämän sotakierteen tukimiehiä.
  The Jewish Hand in the World Wars, Part 2
  THOMAS DALTON
  http://www.unz.com/article/the-jewish-hand-in-the-world-wars-part-2/
  Juutalainen käsi maailmansodassa, osa 2
  THOMAS DALTON
  Woodrow Wilson näytti olevan ensimmäinen amerikkalainen presidentti, joka oli valittu juutalaisen lobbyn täydellä tuella, ja hän vastasi asettamalla useita juutalaisia ​​johtaviin tehtäviin. Niitä pidettiin myös ratkaisevana vaikuttajina Wilsonin sotapäätöksessä huhtikuussa 1917. Britannian puolella pääministeri David Lloyd George oli kristitty sionisti ja juutalaisten ideologinen maanmies ja yhtä innokas tukemaan heidän tavoitteitaan. Yhdistynyt kuningaskunta kannatti juutalaista tukea marraskuussa 1917 annetun Balfour-julistuksen kautta, joka lupasi sionistien kotimaaksi Palestiinan; se oli heidän palkkansa siitä, että he olivat tuoneet USA:n mukaan konfliktiin noin seitsemän kuukautta aikaisemmin.
  Lopuksi, ja kuten aina, oli saatavana rahaa. Warin Industries Boardin tukiessa Wilsonia, juutalaisella rahoittajalla Bernard Baruchilla oli erinomainen valta ohjata sotilasmenoja; voimme olla varmoja siitä, että hänelle mieluisat asiakkaat hyötyivät. [1]
  Kuten Baruch totesi kongressille, ”minulla oli luultavasti enemmän valtaa kuin ehkä kenelläkään muulla sodassa; epäilemättä tämä on totta.” Katso osa 1 hänen täydellisestä todistuksestaan.
  Ehkä Nebraska-senaattori George Norris sanoi sen parhaiten. Puheessaan Wilsonin sotaa koskevaan julistukseen Norris huudahti, että amerikkalaisia ​​petettiin ”melkein yksimielisellä vaurauden yhdistelmällä … taloudellisella kiinnostuksella osallistua ​​sotaan”. Lisäksi ”suuri määrä maan suurista sanomalehdistä ja uutistoimistoista on ohjattu ja valittu suurimpaan propagandaan, jonka maailma on koskaan tuntenut, muokatakseen asenteita sodan hyväksi. ”Tiivistäen Norris sanoi tämän:” Menemme sotaan kun kulta käskee. ”[2]
  Mainittu Chalbergissä (1995: 71-73).
  Rahoitus, media, ”kulta” juutalaiset edut menestyivät monilla rintamilla. – Lopuksi, ja kuten aina, rahaa oli tehtävä. Kun Warin Industries Boardin tuki meni Wilsonille, juutalaisella rahoittaja Bernard Baruchilla oli ylimääräinen valta johtaa sotilasmenoja; voimme olla varmoja siitä, että hänen asiakkaansa hyötyivät. [1]
  http://www.unz.com/article/the-jewish-hand-in-the-world-wars-part-2/

  The Case That 9/11 Was an Israeli Attack on the US Is ’Overwhelmingly Strong’ – Ron Unz
  ” … the attacks must have been the work of a highly sophisticated organization with access to advanced military technology …”
  ”Once we have concluded that the culprits were part of a highly-sophisticated organization, we can then focus on the Who and the Why, which surely would be of greater importance than the particular details of the How.”
  ”…the vast weight of the evidence clearly points in a single direction, implicating Israel and its Mossad intelligence service, with the case being overwhelmingly strong in motive, means, and opportunity. And leveling accusations of blame at Israel and its domestic collaborators for the greatest attack ever launched against America on our own soil entails enormous social and political risks.”
  https://russia-insider.com/en/case-911-was-israeli-attack-us-overwhelmingly-strong-ron-unz/ri24931

  • Se jää nähtäväksi. Toisaalta joku Kennedyn tapainen salamurha ei enää mene ehkä läpi vaan koituisi sionistijuntan tappioksi.
   Toinen syy on että Unz on juutalainen juuriltaan joten hänen salamurhansa voisi herättää sionisteja vastustavissa juutalaisissa reaktion joka ei ole sionisteille eduksi. Eivät ehkä uskalla kaivaa maata omien jalkojensa alta?

 25. Näinkö on? Näistä ei valtamedia hiisku.
  Obama Kids Are Adopted! Meet The REAL Parents!(Deport Obama) 2017
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=179723

  THE JUDAS GOATS: THE ENEMY WITHIN (2006)
  https://www.henrymakow.com/2017/11/History-of-Zionist-Subversion.html
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=160712 

  Väestön degeneroituminen ei ole myytti
  Iltalehdessä voi huolestuneena kertoa miksei seksi enää maita. Tärkeintä taitaa olla vain laueta monta kertaa ja siihen saa ohjeita Iltalehdestä. Sitten ei enää potku riitä todellisiin ja tärkeisiin asioihin. Näin nwo-mafia hoitaa hommiaan.
  https://www.kansalainen.fi/vaeston-degeneroituminen-ei-ole-myytti/

 26. Ihmiset näkee saulissa uuden kekkosen vaikka toiminta on kekkoseen nähden aivan päinvastaista. Saulin transatlanttinen yhteys linja ei tosiaankaan ole paasikiven ja kekkosen linjan mukainen suomen joutuessa pompeon mainitseman uuden maailmanjärjestyksen vasalliksi ja tähän tilanteeseen joutuminen voi johtua vasemmistolaisuuden romahtamisesta joka aiheutui nl lakkautamisesta ja suomalaisilla on vain yksi vaihtoehto maailman politiikassa suuntautumiseen vaikka se onkin huonompi kuin aikaisempi suomelle. Saulin kekkostamiseen on ylen vaitelijaisuudella myös oma osansa että ihmiset ei ole havainneet saulin olevan antikekkonen.

 27. Mielenkiintoinen kirjoitus tärkeästä aiheesta: Valtamedian luotettavuudesta. Kiitos tekijälle.
  Kirjoitus toi mieleen erään suomalaisen ajattelijan, joka on ansiokkaasti eritellyt käsitettä tiedeyhteisö. Tarkoitan kirjailija Erno Paasilinnan haastattelulausumia Yken TV2:n haastattelussa vuonna 1996. Noissa lausumissa on jotakin, joka sopii mutatis mutandis myös valtamediaa analysoitaessa. (Eräänä esimerkkinä viittaan siihen, miten huolettomasti – ja mikä vakavampaa virheellisesti – valtamediassa kirjoitetaan ’Taloustieteen Nobelista’.)

  Erno Paasilinna (14.3.1935 Petsamo – 30.9.2000 Tampere)

  ”Mutta kun tuollainen oppimaton kaveri, kun se näkee auktoriteetteja, ylioppilas on sille huiman korkea, maistereista, tohtoreista, professoreista puhumattakaan. Kun se sitten etenee tätä tietomäärää ja kun sillä alkaa olla omaa sanottavaa, niin se kääntyy ensin pettymykseksi, sitten halveksunnaksi. Että mies on maisteri ja se on typötyhjä. (…)

  Meillä on 1300 professoria ainakin kirjallisuuden ja historiantutkimuksen alalta. (…) Heissä on sangen keskinkertaisia. Heillä on vain tämä muodollinen status, jonka turvin he saavat olla miten typeriä tahansa, miten huonoja kirjoittajia tahansa.
  (…)
  Tämä järjestelmä perustuu siihen, että yhteiskunnan ylärakenne luo nämä hierarkiat ja pitää niistä mustasukkaisesti kiinni. Ei niitä saa sortaa eikä vetää alas. (…)

  (…) minulla ei ole mitään traumoja heidän suhteensa.

  Mutta akateemisessa maailmassahan se on jatkuvaa nokkimista. Ne ovat jopa niin ahtaita, että ne puhuvat jostakin tiedeyhteisöstä. Onpa helvetinmoinen yhteiskuntamuoto! Toisiaan nokkivat ja toimivat. Ja vielä kuvittelevat, että he ovat joku erillinen maailma. Että kokoelma assistentteja ja tohtoreita ja muita on perkele joku tiedeyhteisö.

  Eikö tälle kukaan ymmärrä nauraa? Että menkää nyt jonnekin valtameren saarelle ja olkaa siellä tiedeyhteisö. Maailma kyllä pyörii. Leipää syödään siitä tiedeyhteisöstä huolimatta. Ellei syödä, sitä rosvotaan” (Erno Paasilinna)

  (Ote Erno Paasilinnan haastattelulausumista; Yle TV2 1996; tekstin olen kuulonvaraisesti purkanut haastattelusta tehdystä videonauhasta)

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here