Suomi on monella tavalla sekasortoisessa tilassa.

Maan hallitus uskonnollisen fundamentalismin värittämien pääministeri Juha Sipilän ja ulkoministeri Timo Soinin johdolla leikkaa vähäosaisten toimeentuloa, yksityistää sote-soppansa avulla terveys- ja sosiaalisektoria, vaarantaa koulutusleikkauksilla Suomen koko tietoon ja osaamiseen perustuvan tulevaisuuden ja ammattiyhdistysliikettä heikentämällä rakentaa amerikkalaistyylistä oikeistovaltaa.

Kokoomuksen Petteri Orpo seuraa kehitystä tyytyväisenä sivusta; aivan näin reipasta kehitystä Kokoomuskaan ei olisi tohtinut ajaa.

Samalla maan oikeuslaitos tekee valtiollisen ja sotilaseliitin toivomaa vaientamistyötä vaihtoehtomedioiden ja toisinajattelijoiden suuntaan. Kansalaisten NATO-kriittiselle enemmistölle on varattu vaikenijan osa, valtamedian tukahduttama toisinajatteluus. Varsinainen paradoksi demokratiassa siis; kansalaisten enemmistö on toisinajattelijoita.

Keskeinen rooli nykykehityksessä on itsensä korkealle arvostamalla valtamedialla. Ja kuinka se toimii; se suorittaa täydellä voimallaan sitä Venäjän demonisointityötä, joka on tyypillistä juuri värivallankumouksille. Johdossa on – monien hämmästykseksi – valtiollinen Yle. Sen käynnistämä Venäjän trolli -kampanja on mitä tyypillisin USA:n ja CIA:n johtama infosotaoperaatio, jota ammattitaidollaan johtaa USA, tuo kansakunta, joka ei käy hybridisotaa, vakoile ystävienkään viestejä, hakkeroi – puhumattakaan, että murhaisi ketään tai pommittaisi lastensairaaloita jne.

Kaikki Ylen ja koko valtamedian uutisointi propagoi Venäjä-vastaisuutta. Viimeisimpänä Ylen uutisissa taajaan toistettu ’Venäjän miehittämä Krim’ on epä-älyllisyydessään vertaansa vailla. Tilanne Krimillä ja Itä-Ukrainassa on huomattavasti monimutkaisempi kuin mitä länsimedia CIA-johdetusti on kertonut ja antaa ymmärtää.

Edesmennyt sosiologi ja yhteiskunnallinen vaikuttaja Antti Eskola osasi järjestää mielenkiintoisia kokeita. Toivoisinpa, että Antin yhteiskunnallisten kokeiden hengessä järjestettäisiin – YK:n valvonnassa – samanaikaisesti kansanäänestykset Krimillä ja Saksassa. Veikkaan, että USA:n miehittämän Saksan kansalaiset haluavat suuremmin joukoin eroon miehitysjoukoistaan kuin krimiläiset konsanaan omistaan.

Värivallankumouksia leimaavat myös väkivaltaan perustuvat väestönsiirrot. Ukrainan hallituksen ja uusnatsien joukot ovat moukaroimassa Itä-Ukrainaa tavoitteinaan saada sen venäläisperäinen väestö siirtymään Venäjälle. Tavoite onkin saavutettu jo yli miljoonan itäukrainalaisen kohdalla. Maailman tunnetuin väestönsiirtäjä lienee Stalin. Hän on saanut esimerkilleen seuraajia.

Väestönsiirrot näkyvät myös vastaanottajamaiden arjessa. Suomeen siirtyi vuonna 2015 yli 30 000 Lähi-Idän ja Afrikan valtioiden kansalaista muodollisesti pakolaislipun alla marssien. Suurin osa heistä taisi olla kuitenkin vain parempaa elämää etsimässä. Nämä väestönsiirrot edustavat USA:lle ’double win’ -tilannetta; USA saa hakemaansa kaaosta ja sitä kautta lisää valtaa lähtömaissa sekä aiheuttaa samalla yhteiskunnallista sekasortoa tulijoiden kohdemaissa.

Ihan niin perusteellisiin väestön korvaamisiin uusilla ei USA taida kuitenkaan päästä kuin mitä merkitsi jenkkien suorittama alkuperäisväestön eli intiaanien kansanmurha Amerikan mantereella. Ukrainassakin on vastassa jousipyssyjen sijasta Venäjän rajantakaiset asevoimat ja niiden muodostama suoja itäukrainalaisille ja uhka hyökkääjille. Nyt Venäjän apu kapinallisille itäukrainalaisille tulee materiaaliavun ja vapaaehtoisten sotilaitten muodossa.

Yhdessä suhteessa suomalainen värivallankumous on etuajassa. Meidän ei tarvitse etsiä nukkehallitsijaa esimerkiksi Ruotsiin paenneesta Björn Wahlroosista. Meillä on jo vallassa oikein kansan valitsemana oma Petro Poroshenkomme, Sauli Niinistö. Poroshenko ja Niinistö viihtyvät ilmeisen hyvin yhdessä; heidän yhteiskuvistaan suorastaan hohkaa syvä sielunveljeys. Luonnollinen selittäjä sille on sama genre, Yhdysvaltain vasallius. Rengin sielu, rengeillä.

Mitä USA:n tukikohtiin värivallankumouksen Suomessa tulee, asiahan on hoidettu jo Sauli Niinistön johdolla solmimalla NATOn isäntämaasopimus. Tällä perustuslakia rikkoen solmitulla sopimuksella kaikki Suomen maa-, ilma- ja vesialueet on luovutettu USA:n ja NATOn sotilaalliseen käyttöön niiden niin halutessa.Tätä valtiosopimuksena kirjattua sopimusta ei käsitelty perustuslain edellyttämällä tavalla eduskunnassa, eikä eduskunta voinut näin ollen – Ruotsin valtiopäivillä hyväksytyn vastaavan sopimuksen tavoin – lisätä edellytykseksi Suomen oman kutsun joukkojen ja aseiden maahantulolle, enempää kuin kiellon ydinaseiden tuomiselle maahamme.

Onko tämä Sauli Niinistön sopimuspaperi samaa luokkaa kuin Rytin vuoden 1944 paperi, joka ei kestä(nyt) perustuslaillista käsittelyä? Muutamat suomalaiset asiantuntijat ovat useampaankin kertaan huomauttaneet, että suomalaiset voivat uskoa, että muut uskovat kun Suomi sanoo, että eipäs ollakaan enää mukana. Tämä ei ole enää realistista silloin, kun ensimmäiset pommit alkavat putoilla. Suomen rooli on silloin täydellä varmuudella ajopuun rooli.

Afganistanissa Karzai pani hanttiin USA:n tukikohtavaatimuksille, ja niinpä siellä sota vielä jatkuu suomalaisten sotilaiden taistellessa urhoollisesti USA:n sotilaiden rinnalla.

Suomen kansan itsenäisyystahto lepää lujalla pohjalla. Se on torjunut historian saatossa ruotsalaistamisen ja venäläistämisen. Venäläistämisrynnistykseen 70-luvulla osallistuneet ovat pääosin tulleet järkiinsä. Nyt elämme voimakasta amerikkalaistamisen aikaa, jota johtaa oikeistolainen poliittinen eliitti, presidentti Sauli Niinistön vedellessä taustalla naruista kykenemättä kuitenkaan kantamaan julkista vastuuta toimistaan.

Suomalaisten sanotaan olevan samassa veneessä. Osa eliitistä haluaa kuitenkin soutaa Suomi-venettä omaan suuntaansa, kohti Amerikkaa. Suomelle ja suomalaisille tulisi varmasti halvemmaksi hankkia tälle maan perustuslakia päntiönään rikkovalle poppoolle oma vene, ja pukata se soutajineen Hankoniemen kärjestä ulapalle kohti ihannevaltiotaan Yhdysvaltoja. Ilmastonmuutos ja sen aiheuttamat myrskyt saavat sitten päättää, uppoaako vene soutajineen Atlantin aaltoihin.

Helsinki on ja pysyy itsenäisen Suomen pääkaupunkina, sen valtakeskuksena. Sitä ei tule korvaamaan Tukholma tai Bryssel, sen enempää kuin Washingtonkaan, ja kaikkein vähiten Jerusalem tai Moskova.

Suomen värivallankumous etenee hitaasti mutta varmasti, ellei Suomen kansa pistä sille stoppia. Pääpyrkimyksenä värivallankumouksen puuhamiehillä ja -naisilla on aivopestä kokonainen kansakunta USA- ja NATO-yhteensopivaksi. Siinä on valtamedialla toki vielä kosolti työsarkaa kynnettävänään.

Politiikan suunta on käännettävissä jo ensi keväänä. Uhkana kuitenkin on, että nykyisen opposition ottaessa vallan ulkopoliittisesti varsin kokematon Antti Rinne syöksyy Sauli Niinistön kaivamiin poteroihin ja kansa (ja eritoten sosialidemokratia) maksaa laskun. Tämän välttämiseksi täytyy laatia mielellään mahdollisimman monet puolueet kattava tiukka ja sitova poliittinen vaaliohjelma.

Tauno O. Mehtälä
päätoimittaja

Petro Poroshenko ja Sauli Niinistö. Kuva: Tasavallan presidentin kanslia

85 KOMMENTTIA

 1. Juuri tuota V-kumousta olen provokoinut ”rivien välistä”, haukkumalla NATO-hankkeet suohon, mutta
  Usan purukumi-kulttuuri näyttää viehättävän maan enemmistöä jostakin kummallisesta syystä. Johtuuko
  se FAKE NEWS kanavista, muka NATOn turvaavan suomen FAKE-itsenäisyyden, jos se itäinen hirviö
  aloittaisi sodan ? Myöskin koko EU petos aiheutti jo alusta alkaen pahaa närästystä oikeamielisissä
  kansalaisissa. Uutuuden viehätystä ei kestänyt kovinkaan pitkään. ”Maiden rajat auki, on kaikkein
  pahin ratkaisu”, siitä alkaa olla esimerkilliset kokemukset juuri nyt Usassa, ”latinoiden kymmenet tuhannet
  jalkapatikoijat uhkaamassa Usan rajan ylityksen MEXIKOsta. Keski-Amerikassa ovat kokoamassa uusia
  tunkeilijoita ylittäen entiset lukumäärät. Pirullisesti organisoitua terrorismia, käyttäen köyhää väestöä
  puskurina tuhotakseen Amerikan maan kansoineen. Trum on määrännyt armeijan rajalle valvomaan.

 2. Suomen ja Ruotsinkin olisi pitänyt laittaa armeija rajalle kun invaasiojoukot vyöryivät tänne. Mutta eivätpä laittaneet kun maiden päättäjät tukevat YK:oon agendaa 2021 ja 2030. Mikä tää YK oikein on? Ei minkään maan kansalaiset valitse sinne edustajiaan. Mikä tää EU:n hallinto oikein on? Ei minkään Euroopan maan kansalaiset sinne valitse edustajiaan.

  Mikä taho nää edustajat sinne valitsee? Ketä nää edustajat edustaa? Ei ainakaan kansallisvaltioiden kansaa.

 3. Tässä pääkirjoituksessa on sanottu erinomaisesti kaikki se, mistä valtaeliitin mediat vaikenevat. Keisarius on Suomessa pääomakapitalistien aluetta. He käyttävät suunnattomasti salaisen hierarkisen rakenteen ohjaamaa veroparatiisirahaa mielipiteenmuokkaukseen ja toisinajattelijoiden seurantaan ja pelotteluun. Lännestä tulevat ohjeet otetaan vastaan asiaankuuluvalla alistuvuudella.
  Vallassa olijoiden rengin mentaliteetti on eettisesti arvioituna ihmisen ajattelun- ja ilmaisunvapautta ymmärtämätöntä kansanpetturuutta. Tämän kielialueen ihmisten oikeuksia ja hyvinvointia ei aja nykyinen mädäntynyt ”demokratiarakenne”. Tarvitaan nykyisen katastrofaalisen vallan kumoamista. Pelilauta tyhjäksi. kansan ääni kuuluviin. Kansa ei halua sotaa, työuupumusta ja orjan asemaa yhteiskunnassa. Ihmisarvoista tulevaisuutta ei nykyinen hallitsijatsaarius aja. Sen perustat ovat rahojen päällä istujien mädättämät ja haisevat korruptiohomeelta.

 4. Vallankumouksissa on yksi probleema, mitkään niistä eivät ole täysin verettömiä. Vauhdin kiihtyessä hermot
  pettävät. Pensylvaniassa juuri tapahtuneet synagoogassa ampumiset liittyvät uskonnollisiin eroavaisuuksiin, vaikka ihmiskunnilla pitäisi olla vain yksi usko. Lisäät siihen poliittisen kuilun kahden porukan kesken,niin
  siihen ei ole lääkettä vielä edes keksitty. Se pitää uutistoimistot kiireisinä, eikä heidän tarvitse ikävöistyä.

 5. Synagoogan uhrien lukumäärä lisääntynyt. 11 kuollutta, ja kuusi haavoittunutta. Uskonnolliset erimielisyydet ovat syynä myöskin sotiin. Me elämme pahuuden keskellä.

 6. Asiat valaistuvat, kun on tarkkaavainen. Aamulenden kertomus ampujan motiiveista toi esille ”HIAS” sanan
  joka on käännettynä ”Hebrew immigrant Aid Soceity”, perustettu jo 1881 ? Mies syyttää sitä porukkaa
  tuottamalla maahamme rikollisia jotka tappavat amerikkalaisia. Jos niin on niin SOROS ei toimi yksin omilla rahoillaan. Se myöskin osoittaa miten ns. ”siirtolaiset” ( irtolaiset ) ovat pelkkä irvikuva todellisista kärsivistä
  pakolaisista, joita on ennen kuvattu ”rääsyläisiksi rammoiksi”. UUs-siirtolaisilla on muotikuteet niskassa, ja kalliit kännykät kourissaan. ”Mihinkä he maksavat laskunsa”??????? Siis lyhyenä yhteenvetona me saatamme huomata kaiken arvoituksellisen alkaneen jo ”vanhan testamentin aikoina”. Pitkäjännitteinen suunnittelu pitää olla kaiken alku, ja juuri.UMJ näyttääkin olevan VMJ, ( Vanha Maailman Järjestö). Liity keskusteluun.

  • Arvokas tieto joka vain vahvistaa sitä murheellista totuutta juutalais-eliitistä miksi antisemitismi on syntynyt jäädäkseen. Ei ketään hyväsieluista aleta sormella osoittamaan ja vainoamaan. Mutta sionistieliitti kääntää kaiken ja ottaa marttyyrin roolin – ja kerää rahat.
   Kuitenkin ”Maailmassa ei ole toista kansaa, joka valittaisi yhtä kovaan ääneen kohtalostaan [kuin juutalaiset]. Ei ole toista kansaa, joka jatkuvasti puhuisi kärsimyksestään, nöyryyttämisestään ja marttyyriasemastaan. Onkin kummallista, että sama ryhmä hallitsee Eurooppaa. Pörssin kautta he vaikuttavat suoraan Euroopan valtioiden politiikkaan, kulttuuriin ja arvomaailmaan.”
   – Fjodor Dostojevski
   Sombartin mukaan Rothschildien valta kasvoi 50 vuodessa niin suureksi, ettei monissa maissa enää päässyt valtiovarainministeriksi, mikäli ei ollut luonut hyviä suhteita juutalaissukuun. ”Euroopassa oli vain yksi voima – Rothschild.”

   Mutta kuinka kauan… aika näyttää kuinka pitkälle ihmiset ovat valmiit orjuuttamaan itsensä. Vastarinnan merkit ovat kasvussa.

 7. Pieni lisäys ”yksinpuheluuni”. Auttaako HIAS järjestö esim. Palestiinalaisia heidän hädässään ?Palestiinalaiset linkoavat kiviä yli aidan, johon israelin sotilaat vastaavat ”kovilla panoksilla” kaataen palestiinalaisia. Kovin on
  sisään lämpiävä järjestö, joka on valmis auttamaan vain omaa uskontokuntaansa. Palestiinalaisissa on paljon enemmän alkuperäisiä juutalaisia kuin missään muussa kansanryhmässä, ja se juuri korpee pakkokäännytettyjä askenazeja. Fake nation, and fake COUNTRY.

 8. Kansalaispuolueen oli tarkoitus olla vastavoima,mutta se tuhottiin tai tehtiin vaarattomaksi näpertelyksi.Olisiko Seitsemän tähden liikkeestä täyttämään se vaje Suomen politiikasta joka ammottaa tyhjyyttään ?

 9. Kiitän kommenteista, uskoin jo olevani yksin männikössä. Mielipiteet uusiutuvat tiedon kasvaessa.

 10. Kokonaiskuva alkaa hahmoittua, mutta se vaatii erityistä tarkkuutta kaiken harhautuksen keskellä. Hias
  järjestö ei ole niinkään riippuvainen omiensa rahan keräyksestä, vaan Usan FED on siinä uskonveljiensä
  apuna, onhan heillä painokoneet hallussaan jo 30 luvulta asti. Koko kaamea suunnitelma perustuu rahaan.
  Millään muulla keinoin he eivät voineet edistyä maailman valtaan, joka on vielä julistamatta, mutta hyvin
  huomattavissa. Mikä osuus tulee olemaan KIINAlla Ja VENÄJÄllä, se on arvokas kysymys. Henry Kissingerin
  lausumat sanat kaikuvat korvien välissä, ”ne joilla on suurimmat varat, he HALLITSEVAT”.

 11. Václav Klaus ei ole Brysseliä kumartava maanpetturi:

  ”Eurooppa on vapautettava uudelleen

  Syyskuussa pitämässään puheessa Tšekin entinen presidentti Václav Klaus harmitteli sitä, ettei Länsi-Eurooppa hyödyntänyt neuvostoimperiumin romahtamista samalla tavoin kuin kommunismin ikeestä vapautuneet entiset itäblokin maat. Hän katsoo uusvasemmiston vallanneen kaikki perinteiset valtapuolueet Länsi-Euroopassa…”
  Koko artikkeli: https://www.kansalainen.fi/vaclav-klaus-eurooppa-on-vapautettava-uudelleen/

 12. Kiina ja venäjä on onneksi liian kova pala noille. Kiinan talouskin on jo suurempi kuin usan ja venäjällä on vähiten velkaa sekä pakotteiden ansiosta alkaa olla omavaraisempi kuin mikään muu maa.

 13. ”Suomen eduskunnan, hallituksen ja sisäministeriön varautumiset ovat linjassa globaalin eliitin tavoitteille jättiläismäisestä väestönsiirrosta poliittisen Lähi-idän alueelta Eurooppaan, joka itse asiassa tulisi tuhoamaan eurooppalaisen etniskultuurellisen ja yhteiskunnallisen struktuurin.
  Suomen poliittinen johtajisto, eriasteiset viranhaltijat sekä näitä häikäilemättömästi tukeva valta eli valhemedia osoittavat ällistyttävää halpamaisuutta, epäoikeudenmukaisuutta ja moraalittomuutta. Nämä ovat Suomen ja sen kansan sisäisiä vihollisia, jotka kavaltavat maansa ja kansansa omien itsekkäiden päämääriensä tähden. Ihmiset eivät tiedä heitä koskevista tärkeistä poliittisista päätöksistä sillä hallitus, eduskunta ja media vaikenevat niistä kuin muuri.
  Suomen pelastuksena olisi enää ainoastaan nopea, tehokas sekä onnistunut vallankumous, jonka seurauksena kaikki poliittiset puolueet hajotettaisiin, vanha valtio poistettaisiin ja tilalle perustettaisiin uusi poliittinen rakenne ja itsenäinen valtiojärjestelmä.”
  Markku Juutinen
  http://www.magneettimedia.com/sisaministerio-varautuu-jopa-miljoonan-turvapaikanhakijoiden-hyokyaaltoon-vuodessa/
  Samaa mieltä olen Juutisen kanssa. Ellei maahan saada tervettä ja kansan etua ja säilymistä puolustavaa hallintoa niin se on menoa.
  Tie jota nyt kuljemme päättyy väistämättä tuhoon ja maamme lopulliseen katoamiseen itsenäisenä valtiona.

 14. Kannattaa katsoa tänään klo 20 MOT TV1:ssä. Teemana Afganistanin toivoton sota.

  Haastateltavana ainakin kirjalija Pentti Sainio uusimman kirjansa ’Minne Suomi pommittaa?’ tiimoilta…

  • Tuossa MOT-ohjelmassa esitettiin lukuja minkä verran Afganistanin mustaan aukkoon olisi jo hassattu suomalaisten veronmaksajien euroja. Luvut vaihtelivat 650 miljoonasta miljardiin euroon.
   Lukuihin ei lie ehtinyt ne kokonaismäärältään 300 miljoonaa vero/velkaeuroa, (30 milj. euroa/ 10 vuotta) mitkä Presidentinkanslian tiedotteen 29.4,2013 mukaan presidentti Niinistö lupasi Afganistanin ex-presidentti Karzain ”työvierailulla”, näin tiedote:”Vierailun yhteydessä allekirjoitettiin Suomen ja Afganistanin välinen kumppanuussopimus, joka ulottuu vuoteen 2024. Suomi tukee mm. Afganistanin oikeusvaltiokehitystä ja kestävää kehitystä…
   Suomi on tukenut Afganistanin vakautta ja kehitystä vuodesta 2002, ja on valmis tukemaan jatkossakin presidentti Niinistö sanoi vierailun lehdistötilaisuudessa…
   Suomen kehitysrahoitus nousee ensivuoden (2014) jälkeen 30 miljoonaan euroon vuodessa”.
   Näin nuuka-Sale Niinistö, jolla prioriteetit hallussa, mitä tulee vero/velkaeurojen suuntamiseen! Mutta mitäpä Niinistöt, Sauli ja Jussi eivät tekisi isonvedentakaisia isäntiä nuollakseen?!

 15. Jonkinlainen yhteisesti sovittu ”paha-henki” on valloillaan joka maassa TAHITIA myöten. Shangri-La on
  tosiaankin vain pelkkää uneksimista huumeiden pieksemänä. Maapallolta ovat vähenemässä ”hyväntahtoiset ihmiset”, sen osoittaa jo perheiden keskeiset riitelyt, ja jopa lakitupaan asti vieminen verisukulaisten kesken.
  Raha-asiat osakemarkkinoineen sekä suurpetokset kuvastavat ajan henkeä. Ihmiskuntien ”värierot saaneet jälleen lisää vauhtia”. Ydinsuunnitelma toimii niille joilla on rahat, ja sen mukana tuoma valta.

  • ”Totuuden Henki, johda sinä meitä etsiessämme valkeuden teitä. Työtämme ohjaa, meitä älä heitä, tietomme siunaa. ” Näin ennen (video isoäitini muistolle)

   https://www.youtube.com/watch?v=Dj8OSik6I90

   Tällaista nyt — peli kovenee, ei enää tuota henkeä kaivata kun pahuuden henki ohjaa

   Twitter Bans Former Asst. Treasury Secretary Paul Craig Roberts
   Twitter has suspended noted anti-war commentator, economist and former Assistant Secretary of the Treasury, Paul Craig Roberts. 
   https://www.zerohedge.com/news/2018-10-25/twitter-bans-former-asst-treasury-secretary-paul-craig-roberts-after-sputnik

   • Lainausta Zerohedgestä:

    UPDATE: Paul Craig Roberts has provided an update, saying he does not use social media, and that a Twitter account operating in his name was taken down upon his request.

    Read below:

    “My” Suspended Twitter Account

    Paul Craig Roberts

    Dear Readers:

    It is all over the internet and international media that Twitter has suspended my account.

    This is not the case.

    I do not use social media.

    I discovered that a Twitter account was operating in my name.

    I requested that the account be taken down.

    • Ok, PCG ei siis ole näissä ’twittereissä’ ja muissa bukeissa – kuten en minäkään.
     Mutta
     Facebook Censorship Of Alternative Media “Just The Beginning,” Warns Top Neocon Insider
     In comments published here for the first time, a neoconservative Washington insider has apparently claimed a degree of credit for the recent purge — and promised more takedowns in the near future.
     Just this last week Facebook began starting to take down sites. So this is just the beginning.”
     http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=178326
     http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=178347

 16. Nationalismi tulee nousemaan Euroopassa sekä Ukrainassa, Venäjällä että myös meillä Suomessa. Kapitalismi on varjo bolsevismille – Punainen kommunismi teki pahaa jälkeä siellä ja täällä, marxilaisetj utkut kehitti tuonkin. Siksi en ymmärrä ketkä ihailee Stalinia. Tosin en kyllä sellaista venäläistä tunne ketä ihailee tuota aikakautta. Boris Jeltsin oli Suomen ystävä ajateltiin sitten hänestä mitä vain.

 17. Mitähän Brasiliassa muhii…?
  Brasilian kansa halusi konservatiivisen presidentin – ”Brasilialaiset ja Jumala ensin!”
  Perinteisten arvojen raikas tuuli on puhaltanut nyt myös Etelä-Amerikan suurimpaan valtioon Brasiliaan
  https://beta.oikeamedia.com/o1-87315
  Kummastuttaa tämä ’raikas tuuli’ kun Bolsenaron idoli on Trump ja hän myös kannattaa Israelin sionisteja unohtaen kokonaan palestiinalaiset, toisen luokan kansalaiset joita ME KAIKKI MUUT OLEMME globaalikommunismia ajavalle Nwo- ja korporaatiomafialle.
  Onko B nyt viemässä maataan samaan sionistirysään kuin Trump Amerikkaa? Lakeija tai Judas-pukkiko hän on todellisuudessa?
  Kaunista sanahelinääkö?:
  ”Vapaus on perusperiaate… vapaus tulla ja mennä, poliittinen ja uskonnollinen vapaus, mielipiteenvapaus… Vapaa, demokraattinen ja vauras kansakunta. Brasilia ennen kaikkea, Jumala ennen kaikkea”, hän julisti voitonpuheessaan sunnuntai-iltana 28. lokakuuta, kun toisen kierroksen voitto oli vahvistunut.

  Yhdysvaltain presidentti Donald Trump (sionisti) soitti viipymättä Bolsonarolle onnitellakseen häntä voitosta ja Twitterissä lupasi ”läheistä yhteistyötä” Brasilian vastavalitun presidentin kanssa:
  ”Olipa erittäin hyvä keskustelu juuri valitun Brasilian presidentin Jair Bolsonaron kanssa, joka voitti kisan selvästi. Sovimme, että Brasilia ja Yhdysvallat tulevat toimimaan läheisessä yhteistyössä kaupankäynnissä, puolustuksessa ja kaikessa muussa! Loistava puhelu, toivotin hänelle onnittelut!”

  Myös Italian sisäministeri Matteo Salvini on ehtinyt jo iloita ja toivottaa onnea Brasilialle ja Jair Bolsonarolle Twitterissä:
  ”Myös Brasiliassa kansalaiset ovat lähettäneet vasemmiston kotiin!
  Hyvää työtä presidentti Bolsonaro, kansojemme ja hallitustemme välinen ystävyys on entistäkin vahvempaa!!!”
  Vähän pelottaa tämäkin mies puuhissaan

 18. Näin ’veretön homma’ toimii…
  Juutalais-amerikkalainen anti-sionistinen toimittaja kertoo ADL: n ja Israelin lobbyn toimintahistoriaa
  JEFFREY BLANKFORT
  ”En voi sanoa, että se on tosiasia, mutta uskon, että useimmat juutalaiset ovat arabi vastaisia tasolla tai toisella ja suojelevat juutalaisia ​​samanaikaisesti … että heidät on ’satuloitu’ antisemitismin pakettiin.
  He uskovat, että kaksituhatta vuotta juutalaiset ovat kärsineet, tarina, jota on liioiteltu. Ennen holokaustia, maailmanlaajuisesti, se ei edes toimisi. Kongon kansa on kärsinyt enemmän kuin juutalaiset ovat kärsineet, holokausti mukaanlukien. He kärsivät edelleen. Kukaan täällä ei puhu Kongosta. … olen tavannut ihmisiä, jotka selviytyivät El Salvadorista ja muista paikoista, jotka eivät vaadi samanlaista myötätuntoa kuin ”ikuinen uhri”.
  Mutta tämä juttu olla ”ikuinen uhri” on uskoa siihen mihin juutalaiset on ehdollistettu lapsuudesta alkaen tässä maassa ja muissa diaspora-maissa, ja tietenkin Israelissa opetetaan, että ei-juutalaiset ovat syntyneet ”imemään , kuten entinen pääministeri Yitzhak Shamir sanoi, ”antisemitismin jo äidinmaidossa. ”…
  Myös jotain, jota ei yleisesti tunneta, on poliittisten konsulttien käyttö. Järjestöä kutsutaan Tehokkaan Kongressin Komiteaksi tai sellaiseksi, joka on osa ADL-lobbya. … Eleanor Roosevelt aloitti sen ja kuuluu yhteen konsulttiryhmistä.
  Nämä konsulttiryhmät menevät nuoren Kongressi henkilön luo. He antavat heille rahaa. He tarjoavat myös heille oman piirinsä tietopankin, kriittiset tiedot kustakin äänestäjästä. Tämä on erittäin kallis hanke, jos haluat tehdä sen omista rahoista. Nämä ryhmät ovat yleensä sionistisia. Kun olet virassa toimistossa he tulevat sinun luoksesi, ja he haluavat huolehtia sinusta ja yhtäkkiä olet heidän ’sylissään’.”
  Mitenkähän meillä? Kaipa se menee samaa rataa…

  My History with the ADL and the Israel Lobby
  Jewish-American anti-Zionist journalist
  JEFFREY BLANKFORT
  I can’t say it’s a fact, but my belief that most Jews are anti-Arab at some level or another and protective of Jews at the same time, that they have been saddled with the baggage of anti-Semitism.
  They believe that for two thousand years, Jews have suffered, a tale that has been vastly exaggerated. Before the Holocaust, on a world scale, it wouldn’t even appear. The people of the Congo have suffered more than the Jews have suffered, including the Holocaust. They’re still suffering. Nobody here speaks about the Congo. … I’ve met people who survived El Salvador and other places who don’t demand the same kind of sympathy as the “Eternal Victim.”
  But this thing of being the “Eternal Victim” is a belief that Jews are conditioned with from childhood in this country and in other parts of the Diaspora, and, of course, in Israel they are taught, that non-Jews are born “suckling,” as former Prime Minister Yitzhak Shamir said, “anti-Semitism with their mother’s milk.” …
  Also something that isn’t generally known is the use of political consultants. There’s an organization that’s called Committee for an Effective Congress or something like that which is part of the lobby. … It was started by Eleanor Roosevelt and is is one of a number of consultant groups.
  What these consultant groups do is go to a young Congress person. They’ll loan them money. They’ll also provide them with a databank of their district, critical information on each voter. This is a very expensive proposition if you want to do it on your own. These groups tend to be Zionists. So you’re running for office and they come to you, and they want to take care of you, and suddenly you’re in their embrace. …
  http://www.unz.com/article/sf-imc-interview-jeffrey-blankfort-jewish-american-anti-zionist-journalist/

  • ”What these consultant groups do is go to a young Congress person. They’ll loan them money. They’ll also provide them with a databank of their district, critical information on each voter. This is a very expensive proposition if you want to do it on your own. These groups tend to be Zionists.”

   On ilmeistä että poliitikoiksi hakeutuu paljon vallan- ja rahanhimoisia, vailla omaatuntoa olevia psykopaatteja. Ei ole ihmettelemistä, että he asettavat Israelin edun oman maansa ja kansansa edun edelle.
   Vastaavantyyppisiä maanpettureita ovat meillä Brysselin korruptoimat poliitikot, jotka ovat tuhoamassa suomalaista kansallisvaltiotamme toteuttaen EU-diktatuurin Kalergi-suunnitelmaa ja mm. ryöstävät jäljellä olevaa kansallisomaisuuttamme.

 19. Synagoogan ampumiset herättivät jälleen voimakkaita tunteita eri suunnilla. Paikallisessa aamulehdessämme
  on kirjoitus jossa ilmoitetaan ( kissan kokoisin kirjaimin ), miten antisemitismi on TAAS nousussa Usassa ?
  Tällaiset artikkelit ovat ennen olleet takasivun aiheita. Miksi näin on tapahtumassa ? Joko heitä TAASKIN
  syytetään jostakin mihin se yhteiskunnan ryhmä on täysin syytön ? Muut kansojen osat ovat heränneet huomaamaan miten meitä petetään ihan jokapäiväisessä elämässämme. Kaupustelussa, pankkiasioissa,
  politiikassa, häpäisy-lakien laadinnassa, jotka ovat kovin ”sisään lämpeneviä” asetuksia.
  Eilen ilmeni, miten keski-Amerikasta kulkeville jaetaan seteleitä ( rahaa ) jatkuvassa letkassa. Kuka siinä on takana, eivät ainakaan heidän kotimaidensa hallitukset ? Soros-”HIAS” yhdistelmäkö ?

  • Tuo anti-semi valttikortti taitaa olla jo mennyttä kun ihmiset ovat päässeet holohoaxin jäljille. Yleensä on niin että sitä saa mitä tilaa. Alkaa jo tuntua naurettavalta faktojen valossa koko ruikutus.
   ”Maailmassa ei ole toista kansaa, joka valittaisi yhtä kovaan ääneen kohtalostaan [kuin juutalaiset]. Ei ole toista kansaa, joka jatkuvasti puhuisi kärsimyksestään, nöyryyttämisestään ja marttyyriasemastaan. Onkin kummallista, että sama ryhmä hallitsee Eurooppaa. Pörssin kautta he vaikuttavat suoraan Euroopan valtioiden politiikkaan, kulttuuriin ja arvomaailmaan.”
   – Fjodor Dostojevski
   Holohoaxilla on ollut tärkeä merkitys sionistien etnosenriselle juutalaisvaltio hankkeelle. Sekä psykologisesti että taloudellisesti. Sen avulla on kerätty valtava määrä rahoitusta rikollisen ja rasistisen Israelin rakentamiseen Lähi-itään ja sen avulla on kansaan iskostettu suuri määrä angstia kuten artikkeli kertoo
   The Holocaust as Trauma Brainwashing in the New World Order
   https://www.veteranstoday.com/2018/09/29/the-holocaust-as-trauma-brainwashing-in-the-new-world-order/

   • Why We Need to Re-examine What We’ve Been Told About the Holocaust
    The Einsatzgruppen were specifically tasked with eliminating all those who didn’t fit in with Nazi ideals. The paramilitary death squads targeted leftwing intellectuals, homosexuals, partizans, Jews and many of Poland’s cultural elite. In all it has been estimated that they killed more than two million between 1941 and 1945, including 1.3 million jews.
    That much is historical fact, which many revisionists including David Irving openly acknowledge.
    http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=178401

    Aika kaukana ollaan siis Hollivuudin ym. sionistien tarinoista ja propagandasta. Pitää muistaa että suurin surmansa saaneiden määrä ww2:ssa eivät suinkaan olleet juutalaiset jotka lopulta pääsivät aika vähällä.

 20. Hieno lisäys arkistooni. Linkki kertoo paljon, asioita joita ei pitäisi edes julkaista. Tietokoneeni vuotaa pahasti, koska aika ajoin tämänkaltaiset kirjoitukset häviävät kuin ”Flatus saharaan”, eikä niitä löydy mistään.
  Mahtaiskohan se Microsoftin ”ylläpitäjä” imaista heille tarpeelliset aiheet omiin säilöihinsä. Yleisenä sääntönä
  nykyään on se, ettei mitään hyväntahtoisuutta asiakasta kohtaan ole olemassakaan ? Pitävätkö ”HE” salaista
  kortistoa ”persona non grata” henkilöistä, tulevaisuuden varalle, julistamalleen tuomiopäivälle ? Ammatillista
  apua kaivataan henkilöiltä joilla ei ole heidän puolueellista kantaa kyselyssäni.

  • ”Gestapon tehtävä oli toimia poliittisena turvallisuuspoliisina, selvittää ”valtiolle vahingollisia taipumuksia” ja taistella niitä vastaan. Gestapon toimenkuvaan kuuluivat vakoilu-, maanpetos- ja sabotaasitapausten selvittely. Kenties yleisin työväline oli turvasäilö (Schutzhaft), joka oli kiertoilmaisu pidättämiselle ilman syytettä tai oikeuskäsittelyä, ja tarkoitti yleensä sulkemista keskitysleirille. Gestapon yleisiin työkaluihin kuului myös vangittujen häikäilemätön kiduttaminen.”

   Tätä se on käytännössä.
   Tottakai valtio taistelee olemassaolonsa puolesta ja sen on niin tehtäväkin mutta siitä ei nyt ole kyse koska valtiomme ei enää ole itsenäinen eikä voi siten ’taistella olemassaolonsa puolesta’ itsensä myyneenä.
   Kyse onkin aivan muusta eli ulkopuolisen mafian hallinnan turvaamisesta jolle valtio on luovuttanut suvereenisuutensa. Tämä meidän Gestapo ei siis toimi kuten se toimi Saksassa jossa sen tehtävä oli Saksan edun vaaliminen ja sen vallan kasvattaminen. Ja valtiota johti kansallissosialistinen eliitti joka oli perin juurin saksalainen ja ajoi Saksan intressejä.
   Nyt meillä tilanne on täysin päinvastainen: maata hallitsee Nwo-eliitti joka ei ole lainkaan suomalaisten puolella ja jota kansa ei tue. Olemme siis vieraan Eu-vallan miehittämä ja tuo valta haluaa tiukentaa otettaan perustuslain tuhoamalla.
   Nythän voisi ajatella että tämä nykyinen Nwo-eliitti olisi ollut juuri sitä ainesta jonka Gestapo Saksassa olisi pidättänyt ja pannut keskitysleirille maan vihollisena ja ns. Judas-pukkeina (The enemy within), eikö niin?
   THE JUDAS GOATS: THE ENEMY WITHIN (2006)
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=160712

 21. Tr. Hunter, ei tuota olisi paremmin voinut ilmoittaa. 100% huomionarvoinen kommentti. Totuuden-etsijän
  seurassa myöskin ”samalla aaltopituudella”. On ilahduttavaa olla älykkäiden kirjoittajien seurassa, omilla vaatimattomilla kyvyillään. Kaihileikkausta odotellessa.

 22. ”Lukaisin” pikaisesti Tekniikka & Talous artikkelin, miten ”ajatushautomo” aikoo tehdä ILMASTA ravintoa
  MARS retkelle. Sen tuloksena tuli ihan hyvänolon tunne pitkän nauruni tuloksena. Vedet ”silmässä”
  höröttelin sitä yksinkertaisuutta mitä saa lukea ihan päivittäin. Siis pelkästä ilmasta, mutta jos MARS
  onkin saavuttamattomissa, rajoituksena maapallon ilmakehän oheneminen tyhjyyteen, joka myöskin estää
  kuun pinnalle pääsyn ? 36.000 mailin tuntinopeudella kuuta lähestyessä ilmattomassa tilassa ei toimi
  minkään tyyppiset ”jarrulevyt”, vaan kuun pintaan ilmestyy avaruusaluksen kokoinen uusi kraateri.
  Myöskin kuukausia ( vuosia ) kestävissä lennoissa ihminen kuivaa kokoon, eikä jäljelle jää muuta kuin
  ryppyinen nahka,heh. Tatuoinneillakaan ei sitten ole mitään arvoa,LOL.

  • K.Tuomari: Kiinnittäisitkö jälleen huomiota tekstisi rivitykseen. Älä tee pakotettuja rivinvaihtoja, paitsi paragrafien välillä.

   • En vieläkään ole oppinut käyttämään konettani
    korrektisti. Vaihdoin tähän L-Top pienempään,
    luettuani vanhemman koneen säteilyjen vaikutuksesta
    silmieni ”epäkuntoon”. Eiköhän se ajatuskulku tule silti
    jotenkin esille ? Kuun puolessa välissä on silmäleikkaus
    edessä, toivon sen muuttavan kaiken takaisin paremmalle
    raiteelle. Valkoisella kepillä ei paljoa kirjoitella, heh.

 23. Harmillisen ikäviä tapahtumia seuratessa paikallisen lehden kirjoitusta miten erittäin varakkaan ( hienon )
  ravintolan ( Lake George N.Y. ) tarjoilijoilta omistajat ovat kähmineet tarjoillijoille kuuluvat 20 prosentin
  tarjoilupalkkiot monen vuoden ajoilta. Viha nousi heidän puolestaan, miten raakaa meininkiä omistajat
  harrastavat, pitkiä päiviä tunnollisesti toimivien tarjoilijoiden tulojen varastamisesta. Jälleen ovat juutalaiset lakimiehet asialla jakamassa ”potin”, joka saattaa kuivata kaikki tarjoilijoille kuuluvat tulot. Näin jatkuu pahuuksien paljastukset, eikä loppua tule. Oko mitään tehtävissä, ihmettelen ?

 24. Ketä nämä ’perimmäiset asiat’ kiinnostavat tässä asiaa joka raapaisee pintaa syvemmältä. Tähän vain muutama lause malliksi
  Reply to Jordan Peterson on the Jewish Question — from His Heroes
  ANDREW JOYCE
  ”Peterson both borrows the methodology, and diverges from the conclusions, of the psychoanalytical examination of the Bible carried out by his hero Carl Jung, who, in his essays “Answer to Job” and “Christ, a Symbol of the Self,” characterized the Yahweh of the Torah as “savage,” “touchy,” “suspicious,” “two-faced,” “gratuitous,” “revolting,” “remorseless,” “brutal,” and “illogical.”[A2]… The Jewish-American History Foundation concurs that “Babylon, Rome, Edom, and Christianity are synonymous,” and remarks that the final end of Edom/descendants of Esau is interpreted from Jewish texts as meaning “that every one of the Mount (or House) of Esau may, or shall, be cut off by slaughter,” [Obadiah v.9] and will “perish forever.”… Indeed, if any reader wanted a serious, and novel, psychological profile of the Biblical stories, the third chapter of Kevin MacDonald’s A People That Shall Dwell Alone makes a succinct but powerful case for evolutionary aspects of the Tanakh. All things considered, I find it difficult to separate Peterson’s dubious approach to the lecture series from his 12 Rules for Life and later essay “On the So-Called Jewish Question.”… http://www.unz.com/article/reply-to-jordan-peterson-on-the-jewish-question-from-his-heroes/

 25. Metsälän kirjoituksessa on muutamia isoja virheitä, jotka on syytä oikaista.

  Isäntämaasopimus on solmittu täysin noudattaen Suomen voimassaolevaa lainsäädäntöä, myös perustuslakia. Luotan päteviin perustuslakiasiantijoihin, joilla ei ole ollut huomauttamista sopimuksen solmimistavasta, enemmän kuin Metsälään. Metsälän viha Yhdysvaltoja kohtaan sumentaa hänen arvostelukykynsä.

  Metsälä antaa myös väärää sisältöä sopimuksesta. USA ja Nato voivat operoida Suomen alueella vain Suomen luvalla.

  Tosiasia on, että Suomella on nyt naapuri, joka on sanoin ja teoin ilmaissut valmiutensa käyttää myös sotilaallista voimaa naapureitaan vastaan silloin, kun katsoo sen tarpeelliseksi. Eikä Suomi ole erityisasemassa. Uhka kohdistuu myös meihin.

  Venäjän johdossa on tapahtunut ajattelutavan muutos. Yksi esimerkki on historian uudelleenkirjoitus. Stalin on nostettu uudelleen arvoonsa. Mainilan laukausten ampuja on kyseenalaistettu. Stalinin suomalaisvainojen uhrien hautoja yritetään väittää suomalaisten keskitysleirien uhrien haudoiksi. Infosotaa Suomea vastaan käydään koko ajan, melko suurella menestyksellä.

  Mikä on Venäjän tavoite? Se on sellainen, jota sen on mahdoton saavuttaa. Venäjä haikailee jälleen maailmanvallaksi USA:n rinnalle. Venäjä on tavallaan samassa asemassa kuin Saksa ensimmäisen maailmansodan jälkeen. Saksassa tilanne johti diktatuuriin ja revanssin haluun. Viitteitä siitä on myös Venäjän kohdalla.

  Suomen ei kannata jäädä yksin. Natoon olisi pitänyt liittyä aikoinaan. Nyt se ehkä on mahdotonta, mutta mahdollisimman tiivis sotilaallinen ja poliittinen yhteistyö lännen kanssa lisää vakautta Pohjois-Euroopan alueella.

 26. Päinvastoin, Hopahybridi, – mahdollisimman tiivis poliittinen ja sotilaallinen yhteistyö lännen kanssa lisää luonnollisesti Venäjän epäluuloa ja aiheuttaa näin ollen Pohjolassa lisää epävakautta. Tätähän sieltä suurten vesien takaa halutaankin.
  Isäntämaasopimushunajan nuolijat rengin mentaliteetteineen eivät hyväksy sitä, että tavallinen Suomen kielialueella asuja arvioi tätäkin kierosti junailtua pöytäkirjaa itsenäisesti ilman auktoriteettiuskoa ja ilman sokeaa luottamusta muka päteviä perustuslakiasiantuntijoita kohtaan. – Isäntämaasopimus on suomeksi sanottuna kansanpetturuutta. Mitään Suomen lupia ei tarvita vieraiden joukkojen saapumiseen tänne asemoituman Venäjää vastaan. Historia toistaa taas itseään – edellisestä vastaavasta erehdyksestä onkin kulunut jo aikaa ja sekin on unohtunut, kuinka kallis hinta siitä maksettiin.
  Tutkihan Hopahybridi ihan itte sitä IPU:n suomeksi kääntämää Isäntämaasopimusta.

 27. Nimimerkki Hopeless osoittautuu ajattelultaan täysin nimensä mukaiseksi.

  Ensinnäkin, valtiosopimuksena (joksi se on kirjattu) Naton isäntämaasopimus olisi kuulunut perustuslain mukaan käsitellä eduskunnassa. Nyt näin ei tehty, joten sopimus ei ole siten edes voimassa. Toiseksi, puolustusvoimain komentajalla ei ole minkään maailman valtuutusta allekirjoittaa mitään kansainvälistä sopimusta Suomen valtion puolesta ilman erillistä, tässä tapauksessa valtiosopimuksena eduskunnan antamaa valtuutusta.

  Naton isäntämaasopimuksessa on allekirjoittajina kolme sopijapuolta, joista kaksi edustaa Natoa. Sopimusta käytäntöön sovellettaessa Nato voittaa siis aina, vähintäänkin äänin 2-1, jos Suomea sattuu edustamaan järjellinen toimija. Sauli ja Jussi Niinistön edustaessa Suomea Nato voittaa äänin 3-0.

  Kun sopimusta ei viety eduskunnan yleisistunnon käsittelyyn, siihen ei voitu myöskään tehdä sellaista lisäystä, jonka Ruotsin valtiopäivät omaan vastaavaan sopimukseen teki eli Nato saa tuoda joukkojaan Ruotsiin vain Ruotsin valtion luvalla. Lisäksihän Ruotsi kielsi tuomasta maahan ydinaseita, joita Suomi ei siis ole kieltänyt.

  Loppunsa onkin sitten tavanomaista höpinää Venäjä-demonisointeineen; lienee joutunut vaihtamaan vaippansa kirjoittamansa jälkeen.

  Jo yksin Venäjän reaktio Naton suuren sotaharjoituksen johdosta saa järjelliseen ajatteluun kykenevät päättelemään, että kyseisenlainen toiminta epävakauttaa suurestikin tilannetta tällä pohjoisessa. Siihenhän USA toki pyrkiikin, eli murtamaan Suomen perinteisen liittoutumattomuuspolitiikan lisääntyneen pelkotilansa vuoksi.

 28. Extra EXRA ! Gerge SOROS on haastateltavana ”YOU TUBE” sivulla USAssa. Mahtaako se näkyä SUOMEN
  tietokoneissa samanaikaisesti ? Soros on huvittava tyyppi,ei usko jumalaan,eikä paljon muihinkaan. Täysin
  välinpitämätön moraalikäsitteistä, mikä on hänen onnistumisensa perustana finanssimaailmassa.
  Tunteeton realistinen pelaaja, myöntäen tehneensä rikoksia, varsinkin jo alusta lähtien Unkarissa, esittäen
  valheelliseti olevansa kristitty, ryöstäessään (pakkoluovutuksin) juutalaisten maita ja omisuuksia.Alkunsa
  hän sai kasvaessaan varakkaassa juutalaisperheesä, eikä hän sitä salaile.Soros muutti New Yorkiin v.1956
  ja sai USAn kansalaisuuden V.1961, vaikka pysyy Unkarin kansalaisena saman-aikaisesti. Mies on myöskin
  ”rikollisrekisterissä” ? Osakkaana Amazon, sekä GOOGLE ym.ym. bisneksissä.Kannattaa seurata ohjelmaa.

  • Soroksen Kalergi-projektin avustajia eurooppalaisten valkoisen kansanmurhan toteuttamisessa:

   ”Juha Sipilä, Petteri Orpo ja Sauli Niinistö kannattavat avoimesti GCM-sopimusta ja allekirjoittavat sen joulukuussa 11.12.2018, joka tuo Suomeen useita miljoonia muslimimiehiä elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä. Nämä kolme ammattivalehtelijaa ja kansanpetturia kannattavat avoimesti Suomen islamisaatiota ja kantaväestön tuhoamista. Kolme puoluetta, jotka kannattavat Suomen islamisaatiota eniten ovat kokoomus, keskusta ja siniset. Näitä puolueita ei tule kenenkään äänestää ikinä enään!
   GCM-sopimus tiivistettynä. Sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen ketään Suomeen tullutta ulkomaalaista ei voi poistaa maasta mitenkään. Kaikki ulkomaalaiset, jotka tulevat Suomeen on otettava ja rajoja ei voi koskaan sulkea. Sopimus kaavailee 62 miljoonaa ulkomaalaista ihmistä Suomeen 50 vuoden sisällä. Jokainen joka kritisoi sopimusta tai pakolaisia, turvapaikanhakijoita tai maahanmuttoa tullaan tuomitsemaan ehdottomaan vankeuteen 2-5 vuodeksi. Jokainen joka vähättelee tai esittää GCM-sopimusta hyvänä asiana valehtelee tietoisesti. GCM on Suomen loppu ja jokainen suvakkipuolue ja suvakkikansanedustaja tulee aina vetoamaan tähän sopimukseen miksi koko maailman voi tulla Suomen elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä.
   GCM-sopimuksen (Globaali sopimus turvallisesta, järjestelmällisestä ja jatkuvasta maahanmuutosta) allekirjoituksella Suomi velvoittaa itsensä edistämään maailmanlaajuista maahanmuuttoliikettä. Tämänkin sopimuksen takaa löytyy suurteollisuuden ja kansainvälisien jättikonsernien lobbaamisen tulos, jolla pyritään laskemaan tuotantokuluja…”

   Koko artikkeli: https://suomimedia.wordpress.com/2018/10/25/gcm-sopimus-tuo-suomeen-useita-miljoonia-muslimeita-elamaan-sosiaalietuuksilla/

  • Hyvin kertoo läntisen kulttuurin raadollisesta luonteesta että tuollainen tyyppi menestyy. Hänenlaisensa paikka kun jos kenen olisi telkien takana.

 29. Samat toimet menossa lännessä. Kehitetään valtava orjakansa, joka on helppoa tuhota sopivalla hetkellä.
  Tietenkin huippu-eliiteille on varattava tarkasti valitut palvelijat. Onneksi me pääsemme alta pois vanhemmasta päästä. ”Vanhassa teoksessa” on maininta miten vaikeata tulee olemaan niille, jotka
  imettävät pienokaisiaan.Ajatella, sekin on otettu huomioon viimeisille päiville.

 30. Se olisi pahin väärinkäsitys. Raamatun ennustukset eivät koske erikseen UMJ saavutksia, vaan ne kaikki on nidottu samaan saatanan järjestön loppuun. 144.000 tarkoittaa entisaikojen ”valittuja” jotka eivät palaja
  maan päälle lihallisiksi ihmisiksi, vaan jäävät taivaallisen hallituksen jäseniksi ”apumiehiksi” maanpäällisille
  Armagedonin jälkeen. Tutki se uudesta testamentista, jos kiinnostusta riittää ? Mikään tästä vanhasta maailmasta ei ole arvollista säästää tulevaisuuteen, koska kaikessa on esillä korruptio. Maapallon pinta ja sen asukkaat ( ME ) olemme pelkkä mätäpaise, jolla ei ole mitään arvoa. Me kaikki synnymme samanarvoisina, ja ryvemme synneissämme kuolemaamme asti. Synti tarkoittaa ”virheellisyyttä”.
  Täydellisen yhteiskunnan perusta on virheettömyys, siksi se on meille vain hämärän peitossa oleva unelma.

 31. No, näkyykö se SOROS ohjelma teillä suomessa. Meillä se näkyy ”YOU TUBE” sivuilla. Yksi kiinnostavimmista
  ohjelmista mies-muistiin. Asenteet miestä kohtaan muuttuvat, syventymällä hänen elämänsä kertomukseen.
  Miestä ei voi syyttää mistään ”erityisestä pahuudesta”, koska kaikki liikkeet, mitä hän tekee, ovat niin pirun
  viekkaasti suunniteltuja, että tuskin hänellä on edes ketään kilpailijoita omassa sarjassaan. SOROS on täysin
  ”antautunut paholaiselle”, siksi hän on niin kykenevä tekeleissään. Mieheltä puuttuvat vain sarvet ja talikko.
  Monet ”muut” juutalaiset haukkuvat SOROSta raivoisasti, koska he itse eivät kykene samoihin saavutuksiin.
  Se kaikki on oikein huvittavaa seurata, kuin kakaralauman riitelyt.

 32. Tuo kuva jossa Niinistö rehvakkaana poseeraa Nwo-mafian yhden suurimman Juudas-pukeista kanssa pitäisi saada laajaan levitykseen koska se kertoo täysin totuuden maamme politiikasta jota Niinistö vetää.
  Paremmin totuutta ei voisi tuoda esiin. Se on tavattoman paljon puhuva eikä sitä todellakaan voi tulkita väärin.

 33. Se näyttää olevan nykyään niin, että valtaosa maiden johtajista ovat johonkin sekaantuneita , mikä on
  sen maan kansalaisten vastaista. Siis lyhyenä yhteenvetona äänestyksistä huolimatta kansan edut eivät
  muutu parempaan, vaan ontuvat meidän vanhetessamme. Kuinka paljon paremmin asiat voisivat olla,
  jos hallitsijoilla olisi ”hyväntahtoisuutta” eikä vain omaan napaansa tuijottamista. Parasta olla tyytyväinen
  koska mitään ei ole tehtävissä. Cheer up there’s no hope !

  • On tehtävissä. Heti kun kansat ja kansalaiset alkavat ymmärtää ettei ole ketään ulkopuolista pelastajaa vaan on herättävä ja otettava itse vastuu elämästä – mutta ei ennen.

   • Ovatko äänestysten tulokset 100% varmuudella tarkistettavissa. Meidän nurkilla
    vaaditaan siihen vastausta. Riippuu keneltä kysytään ?
    Jopa yliopistojen loppututkinnoissa harrastetaan petoksia, mitä tekevät sitten sieltä valmistuneet, politiikkaan myöhemmin osallistuneet ”edustajat” ?
    Valtaosa heistä ovat myöskin lakikoulut käyneitä.
    Lait tuntevilla on suunnaton eumatka muuhun kansaan. Täytekynällä tehdään yhtäpaljon rikoksia
    kuin ”sorkkaraudalla”. Huomenna menen äänestämään, se on ainoa tovoni tällä hetkellä.
    mikäli ymmärrän tilanteet oikein. Vastustan MS-13
    murhajoukkojen valtaamista Usan kaupungit, vaikka heitä jo on maassamme kymmeniä tuhansia. Terävät veitset ovat heidän aseinaan, joten heitä ei voida syyttää kantavan ampuma-aseita. Vahvasti tatuoidut
    ”apinat”, ovat pahin murhajärjestö, heti ”Jälkeen MOSSAD”.

    • Rotschildin Mossad on tehnyt monenlaista pahaa maailmassa,seuraavassa on vain muutama esimerkki:

     ”Nya bevis att Mossad låg bakom 9/11”, http://whitetv.se/en/911/1445-nya-bevis-att-mossad-lag-bakom-911.html

     *

     ”9/11 gjordes av Mossad och CIA med skalärvågsteknologi”,
     http://whitetv.se/en/911/1664-911-gjordes-av-mossad-och-cia-med-skalaervagsteknlogi.html

     *

     Mossad on kostanut Ruotsille sen, että Ruotsin eräs aikaisempi ulkoministeri Anna Lindh arvosteli Israelin veristä Palestiina-politiikkaa: Mossad murhasi Lindhin ja on modernia ’mind control’-teknologiaa käyttäen mm. Ruotsin poliisijohtoon, johtaviin poliitikkoihin ja tuomareihin saanut Ruotsin hyväksymään tuhoisan matu-invaasion:

     ”Did MI5 murder Jo Cox, like Mossad Sweden’s Foreign Minister Anna Lindh?

     The evidence is crystal clear that the alleged and convicted murderer of Anna Lindh was under mind control, watch the film below with Ole Dammegård. The Israel ambassador in Stockholm, Zvi Mazel, called Anna Lindh an anti-Semite, because she dared to criticise Israel for their bloody politics in Palestine. At that time the Mossad had already the control over the very advanced Swedish mind control technology.

     ”In Great Britain the MI5 is still in charge, they are ranked after the Mossad (Bank house ROTSCHILD) the second most powerful intelligence agency in the world. They are also controlled by the dark background forces, the Royal Family, Prince Philip in particular is in charge…”

     Koko artikkeli: http://whitetv.se/en/the-murder-of-anna-lindh/1592-did-mi5-murder-jo-cox-like-mossad-anna-lindh.html

     *

     Seuraavassa artikkelissa Henning Witte osoittaa, kuinka Ruotsin tiedustelupalvelu oli Hitlerin vallassaolon aikaan Gestapon otteessa, 2.maailmansodan jälkeen CIA:n kontrollissa ja viime vuodet Mossadin ohjaama samoin kuin Ruotsin poliisin ylin johto, joka on osaltaan syynä tuhoisaan matu-invaasioon Ruotsissa:

     ”Med Anders Thornberg behåller Mossad kvar sitt grepp om den svenska polisen”,
     http://whitetv.se/en/mind-control-mk-ultra/2037-med-anders-thornberg-behaller-mossad-kvar-sitt-grepp-om-den-svenska-polisen.html

 34. Onhan sitä oppiaikaa mennyt hukkaan jo vuosikymmenien ajoilta. Kiinassa on menossa jotakin uutta ?Heillä näyttää olevan aivan erillaiset periaatteet kansaa
  kohtaan, vaikka heidän valtionsa maine yksilöä kohtaan ei ole niitä parhaita.
  Kiina ei näytä olevan ollenkaan niin kommunistinen maa, miksi sitä vieläkin
  syytetään määrätyissä vanhoillisimmissa piireissä. Poliittiset heilahtelut ovat
  muuttumassa, tilanteen mukaan. Lännen vasen laita vastustaa kaikkea edistystä
  mikä voi tulla oikealta, vain periaatteesta, ”kun kerran tuli sanottua niin” ?

  vuosikymmenet.
  Monella maalla on mahdollisuudet onnistua hyvinvointi
  valtioiksi lyhyessä ajassa, mutta sitä ei kansalle suoda.
  Vaalien ohitettua, muuttuu käytös, ja ääni kellossa.
  Veronmaksajien rahat eivät ole päättäjien omia varoja,
  joten niitä kaytetään kaikenmaailman kissan ristiäsiin.

 35. Laitetaan tännekin
  Mikä on kansalaisyhteiskunnan erosion takana?
  On monia todennäköisiä syitä: riippuvuutta aiheuttavat tekniikat, kuten sosiaalinen media ja älypuhelimet; krooninen taloudellinen stressi, suurempi liikkuvuus ja monia hienovaraisempia tekijöitä.
  Miksi on niin vaikeaa luoda ja ylläpitää mielekkäitä sosiaalisia siteitä ja yhteen kuulumista? Pitkä vastaus voisi helposti täyttää useita sivuja, mutta lyhyt vastaus on jotain tällaista: nykyajan elämän rakenne torjuu aitojen sosiaalisten siteiden luomista ja ylläpitoa.

  Sosiaalisen pääoman ja sosiaalisen yhteenkuuluvuuden uudelleen rakentaminen ei ole se, jota hallitukset tai yhteisöt voivat tehdä; se edellyttää sosiaalista vallankumousta, joka on alhaalta ylöspäin suuntautuva, itseorganisoituva – tee-se-itse vallankumous ilman johtajia tai hierarkiaa tai rakennetta.
  Komm: — Kyllä hallitukset voivat tehdä paljonkin asian eteen mikäli haluavat. Ja tästä on unohtunut vielä yksi tärkeä eroosion syy: multi-kulti.
  What’s Behind the Erosion of Civil Society?
  There are many probable causes: addictive technologies such as social media and smartphones; chronic economic stress, greater mobility and a host of more subtle factors.
  Why is it so difficult to make and maintain meaningful social bonds and belonging? While the long answer could easily fill several volumes, the short answer is something like this: the structure of modern-day life conspires against making and maintaining authentic social bonds.

  Rebuilding social capital and social connectedness is not something that can be done by governments or corporations; it requires a social revolution that is bottom-up, self-organizing–a do-it-yourself revolution without leaders or hierarchy or structure.
  https://washingtonsblog.com/2018/11/whats-behind-the-erosion-of-civil-society.html
  https://washingtonsblog.com/2018/10/why-is-social-media-so-toxic.html

 36. Äänestyspäivän aamuisia mietteitä. Jos äänestät Vasen-Demareita, niin saat bonukseksi itsellesi ( omaksesi ) ainakin yhden laittoman rajan-ylittäjän, LOL.
  On se hyvä miten huumori vielä pelittää, synkässä ympäristössä. Katseet seuraavaan ”auringon nousuun” !

 37. Voidaanko tuloksiin luottaa. Ainoastaan silloin, jos sen toimittavat rehelliset ihmiset. Sen tähden ei tarvitse muuta kysellä. Seuraava ERÄ alkaa völittömästi vasemman laidan uhkauksien mukaan, miten he aikovat potkia istuvan TRUMPin palliltaan., Siinä saman potkaisun voimalla he (Vas.Dem.) vaativat juuri nimetyn, korkeimman oikeuden tuomarin viran mitätöimistä, vain sen takia, että tuomari on preidentin ehdottama virkaansa. Prostituoidut naiset esittivät syytteet, valan tehneinä, ja nyt tutkimukset ovat tuoneet esille jokaisen heistä valehdelleen. Sopan selvittely voi viedä pitkään, mutta tuomiot ovat paikallaan.

 38. Toistetaan taas:
  Tuo kuva jossa Niinistö rehvakkaana poseeraa Nwo-mafian yhden suurimman Juudas-pukeista kanssa pitäisi saada laajaan levitykseen koska se kertoo täysin totuuden maamme politiikasta jota Niinistön klaani vetää.
  Paremmin totuutta ei voisi tuoda esiin. Se on tavattoman paljon puhuva ja niin aito ja rehellinen ettei sitä todellakaan voi tulkita väärin.

  • Artikkelin paljonpuhuvaan ’mitäs me veljekset’- kuvaan liittyen:

   ”Juutalaisen eturyhmän osuudesta Ukrainan kriisiin kertoo sekin, että juutalaislobbyn ja uuskonservatiivien dominoima Yhdysvallat tuki juutalaisen ammattirikollinen Petro Porošenkon ujuttautumista Ukrainan presidentiksi. Isänsä ”yrityksessä” Porošenko aktivoitui esimerkiksi ryöstöihin, prostituutioon, asekauppaan ja huumebisnekseen.2
   Porošenko on alkuperäiseltä nimeltään Peter Waltzman, joka yritti piilotella juutalaisia juuriaan viimeiseen asti, sillä ukrainalaiset muistavat edelleen neuvostojuutalaisten organisoiman nälänhädän, joka näivetti nälällä maata 1930-luvulla.
   (Venäjä näytti kyntensä Ukrainan suurvaltaselkkauksessa — http://www.magneettimedia.com/venaja-naytti-kyntensa-ukrainan-suurvaltaselkkauksessa/ )

   Tuo ei ole oikein hyvää mainosta Saulille, joka kuvassa esiintyy rehvakkaana ja ’Poron’ hyvänä kaverina. Kuvassa on kiistatta sellaista ’sama kaiku on askelten’ -tunnelmaa… joka selittänee Saulinkin Nato- ja nwo-intoilun.

   • Olisi mielenkiintoista kuulla miten non-verbaalisen viestinnän asiantuntija tuon kuvan tulkitsisi.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here