ULKOMINISTERI TIMO SOINI lausui Helsingin Sanomille USA-vierailunsa aikana, että Venäjän kanssa ”keskustellaan” gps-häirinnästä. HS-toimittaja muutti keskustelun ”puhutteluksi” – Soinin sitaattina, ulkoministerin asiallista lausumaa vääristäen.

Jonkun lehden otsikosta luin päivää myöhemmin, että kysymyksessä onkin ”jämerä puhuttelu”, jossa ei kuulemma kahvia ja pullaa tarjoilla.

Keskustelulla ja puhuttelulla on sisällöllinen ero. Keskustelu on vuorovaikutusta, tietojen ja käsitysten vaihtamista, kuunteluakin. Puhuttelu sen sijaan on yksisuuntainen toimi. Opettamista, läksytystä, moittimista.

Entä ”jämerä puhuttelu”? Koveneeko ääni, komennetaanko puhuteltava häpeänurkkaan, lyödäänkö karttakepillä sormille?

SUOMEN MEDIAN KELLOSSA on ääni viime vuosina muuttunut Venäjää koskevissa asioissa. Urho Kekkonen syytti Helsingin Sanomia aikanaan ”neulanpistoista”. Silloin elimme suomettuneisuuden aikaa, ja presidentti vartioi tarkasti herkkiä idänsuhteita.

Nyt venäjäjournalismissa ei neuloja tai muita pieniä ompelutarvikkeita näy. Jotkut median osat on vallannut vihainen vimma samaan aikaan, kun enimmäkseen USA-lähtöinen sotilaallinen, kaupallinen ja henkinen Venäjän saarrostus saa yhä uusia muotoja.

Aivan, olemme osa Länttä! Hei pojat ja tytöt, sanotaan se vielä kerran, kuorossa, yksiäänisesti: ”OLEMME OSA LÄNTTÄ!”

Kun toimittajat, jotka eivät olleet vielä syntyneet Kekkosen aikana, räksyttävät Venäjälle, sen voi selittää ehkä mielistelyksi niille vanhemmille kollegoille, jotka yhä purkavat suomettumistraumojaan.

Parempi tai ainakin täydentävä selitys on Suomen ulkopoliittisen linjan ja ajattelun selkeä muutos. Sen ilmentymiä ovat liimautuminen Natoon, jylhät sotaharjoitukset ja johtavien poliitikkojenkin suusta yhä useammin kuultavat olemme-osa-länttä -hokemat.

EN MALTA TAASKAAN olla lainaamatta Paavo Haavikon todeksi muuttunutta profetiaa, ”Ei. Siis kyllä” -teosta:

”Ikään kuin me emme voisi olla rauhassa ilman sotaa tai edes sen uhkaa.

Veri on meillä veressä. Vain uhkan alla olemme turvassa, kuin pommisuojassa.

Heikko itsetunto, huono käsitys itsestä, salassa. Hyvä näytelmä, huonot vuorosanat.

Häilyvä mieli, pieni kansa jota hiljaisuus pelottaa. Vapina kuuluu hiljaisuudessa, aseiden kalina peittää sen, ja heti tuntuu paremmalta.”

”Peili kertoo, että me olemme saksalaisia, soturikansa, sisäsiittoista arjalaista rotua vastoin parempaa tietoa.

Naton avulla perimä voi monipuolistua niin että meistä tulee osa-aika-amerikkalaisia. Puuttuu vain päätös.

Se tehdään. Ei. Siis kyllä.”

Haavikon kirja julkaistiin vuonna 2006. Silloin se oli ennustus, nyt tätä päivää ja hetkeä.

Minulle on syntynyt koominen mielikuva, ihan visuaalinen: Pikkuinen Suomi ja sen pikkuiset journalistit puivat pikkuisia nyrkkejään Nato-sedän leveän selän takaa kurkistellen.


¤
Mauno Saari on Torniossa v. 1947 syntynyt, nykyisin Tammisaaressa asuva toimittaja ja kirjailija. Saari on ollut Helsingin Sanomien toimittaja sekä Suomen Kuvalehden, Iltalehden ja Uuden Suomen päätoimittaja. Hän on julkaissut yli 20 teosta, joista suurin osa tietokirjoja. Hän on saanut valtion tiedonjulkistamispalkinnon. Mauno Saari on toiminut myös kustantajana WSOY:llä, jonka hallitukseen hän kuului.

¤
Tämä kirjoitus on julkaistu 19.11.2018 Mauno Saaren blogissa osoitteessa https://www.maunosaari.fi/. Kirjoituksen uudelleenjulkaisemiseen Vastavalkea-verkkolehdessä on Mauno Saaren lupa.

Artikkelikuva: Presidentit Niinistö ja Putin lehdistötilaisuudessa 22.8.2018 (lähde)

 

26 KOMMENTTIA

 1. Mauno Saari – kaikkien tuntema media-alan ja kirjoittamisen ammattilainen – avaa tällä artikkelillaan oman kirjoittajaurakkansa Vastavalkea-verkkolehden sivuilla. Toivotamme hänet lämpimästi tervetulleeksi!

  Vuosikymmenet mediatyön parissa puurtanut Mauno Saari jakaa huomioitaan viime vuosina tapahtuneista muutoksista ammattilaisen tarkkuudella. Muutos ei välttämättä ole ollut myönteinen; suomettuneisuuden ajasta olemme liikkuneet sellaiseen media-aikaan, jolle Mauno ei anna vielä edes kuvaavaa nimeä.

  Pesunkestävänä periaatteellisena journalistina Mauno haluaa olla palauttamassa valtamediaammekin tiedonvälitykseen manipuloinnin sijasta. Kuulemme varmasti tästä teemasta jatkossakin.

  • ”Pesunkestävänä periaatteellisena journalistina Mauno haluaa olla palauttamassa valtamediaammekin tiedonvälitykseen manipuloinnin sijasta. ”

   Kunpa tuo halu tarttuisi myös yhä useampaan valtamedian toimittajaan, ja alkaisi kolkuttaa heidän omatuntoaan joka on myyty pilkkahintaan moraalisesti matalan eliitin käyttöön.

   Toistetaan taas: Missään ei valehdella niin paljon kuin valtamediassa.
   Kun se on Nwo-mafian työväline niin toisin ei voisi ollakaan. Sääliksi käy se porukka joka sitä lukee ja siihen luottaa.
   Oma uskoni lopahti siihen lopullisesti kun BBC kertoi WTC 7 rakennuksen romahtamisen etuajassa. Se oli niin vahva kokemus että aloin tutkia kaikkea muutakin mitä valtamediassa kerrotaan ja aloin lukea valistuneita asiantuntijoita jotka valtamedia on leimannut enemmän tai vähemmän vaarallisiksi.
   Pian huomasin että he ovat – sanoisinko Maunon tavoin – perillä asioista tutkittuaan niitä pitempään ja syvemmin eivätkä ole menneet siihen kuoppaan että otetaan heti asenne että ’tuo on taas jotain salaliittoteoriaa’.
   Heidän aivoissaan näytti olevan tilaa ja he olivat uteliaita mikä on kaiken perusta. He olivat itsenäisiä ja ajattelivat omilla aivoillaan.

   • ”Toistetaan taas: Missään ei valehdella niin paljon kuin valtamediassa.”

    EU-diktatuurin/NWO-cabalin lakeijoiden ja (Suomessa lisäksi) viherkommunisti-toimittajien dominoima valtaVALEmedia on suomalaisten ja muiden länsimaalaisten enemmistön käytännössä ainoa ”totuuden” lähde.
    Niinollen ei ole ihmettelemistä, että kansa kerrasta toiseen äänestää samat tai samanlaiset, vailla omaatuntoa olevat psykopaattiset maanpetturit ja muut rikolliset vallankahvaan tuhoamaan maataan ja kansaansa.
    Seuraavat eduskuntavaalit ovat hyvin tärkeät, koska silloin ratkaistaan pitkälti annetaanko MASINOIDUN, ennenkaikkea Afrikasta tulevan mutavyöryn kiihtyvällä nopeudella afrikkalaistaa ja islamisoida maatamme EU-diktatuurin Kalergi-suunnitelman mukaisesti:

    ””Commission: EU Too White, Mass Third World Migration Must Be the New Norm”, https://www.breitbart.com/europe/2017/12/18/eu-white-mass-migration-norm/

    Pirullisen kierosti muotoiltu GCM-siirtolaissopimus on tarkoitettu poistamaan esteet tuolta mutavyöryltä ja NWO-cabalin luomus YK tukee sitä: ”YK:n johdon mukaan Eurooppaan mahtuu lisää siirtolaisia”, https://www.kansalainen.fi/ykn-johdon-mukaan-eurooppaan-mahtuu-lisaa-siirtolaisia/

    Adressi globaalin GCM-massamaahanmuuttosopimuksen hylkäämiseksi: https://www.adressit.com/adressi_globaalin_massamaahanmuuttosopimuksen_hylkaamiseksi

    • ”.. ei ole ihmettelemistä, että kansa kerrasta toiseen äänestää samat tai samanlaiset, vailla omaatuntoa olevat psykopaattiset maanpetturit ja muut rikolliset vallankahvaan tuhoamaan maataan ja kansaansa.”
     Vaikka kansa on aivopestyä niin silti tuo ihmetyttää koska saatavilla on niin paljon tietoa joka sotii valtamediaa vastaan. Miksei se kiinnosta, miksei herätä?
     Aivan kuin vakavan sairauden oire ei kiinnostaisi sen vertaa että hakeutuisi tutkimuksiin.

     • Koita nyt tajuta se, että ei kansa näitä rikollisia äänestä, äänestystulokset aina manipuloidaan!

     • Hyvä esimerkki petollisuudesta näyttää ilkeät kasvonsa juuri nyt Usan vaalien laskennoissa, jotka venyivät monta viikkoa yli laillisten rajojen, dem.vasurien yrittäessä päästä esille hinnalla millä hyvänsä. Petosta se on eikä mitään muuta. Yllättävintä on se miten kansa jaksaa kestää sitä meininkiä ilman aseisiin tarttumista ?

     • Tulenkantajalle: Kyllä noilla rikollisilla on yllättävän suuri kannatus, ikävä kyllä.
      Kansa on valtaosin aivopestyä ja yllättävän pieni osa siitä ottaa vastaan oikeaa tietoa. Suurin osa lukee valtamediaa ja uskoo sen valheisiin.

 2. Kuullostaa huomattavalta edistykseltä V-Valkean porukkaan, muiden kyvykkaitten lisäksi. Mieluisaa ”kiitospäivää rapakon takaa”. Gobble gobble turkey wobble.

 3. Jotenkin keskustelu väitetystä häirinnästä on onnistuttu ajamaan sivuraiteille, pelkästään,kotipuolessa sanottiin viisaudenvantarointiin,moraaliseen närkästykseen.
  Silloin kun kyseessä on sotilallisen offensiivin harjoittelu,on luonnollista että potentiaalinen kohde viholliseksi tekee kaikkensa asemansa turvaamiseen ja noiden kykyjensä vilauttamiseen vihollisekseen kokemalle taholle,miksi Venäjä on naton mieltänyt.
  Venäjällä on Syyrian sodassa ollut mahdollisuuksia kokeilla uusia kyvykkyyksiään ,esimerkiksi läntisen liittouman ohjusiskujen yhteydessä,noista mainoostetuista miltei sadasta ohjuksesta, vain muutama osui kohteisiinn, minne ne oli tarkoitettu, muut meni hiekkaavikolle,lännen tavotteiden näkökulmasta venäläiset operoivat vastuuttomasti omilla paikantamis signaalia sekoittavalla tavalla.
  Siitä mediassa riemuittiin, ettei Syyrian puolustus kyennyt pudottamaan sinne lähetettyjä ohjuksia,kertomatta vain jäi minne noista valtaosa sitten joutui.
  Ei varmaankaan ole enää kaukana tilanne missä kerran lähetetty ohjus kyetään vastustajan toimesta palauttamaan paikkaan mistä se on lähetetty,silloin koko miljardien arvoinen asejärjestelmä menettää käyttöarvonsa.

  Valitettavasti olemme askel askelelta ja tapahtuma tapahtumalta astelemassa laajempaa konfliktia kohden länsimaiden ja venäjän välillä,maamme on siinä ainoastaan yksi vastakkainasettelun osanen ,eikä tuo asema ole ollenkaan kunniaksi isänmaallemme,päivastoin on toteutumassa akenaario, minkä Putin mainitsi vierailullaan nato on valmis taistelemaan venäjää vastaan viimeiseen suomalaiseen.

 4. > Ikään kuin me emme voisi olla rauhassa ilman sotaa
  > tai edes sen uhkaa.

  Konstantinos Kavafis:
  Barbaareja Odotellessa

  Mitä me kaikki odotamme tungeksien agoralla?
  — Barbaareja, joiden pitäisi tulla tänään.

  Ja nyt, miten käy meidän, kun ei barbaareja ole?
  Nuo ihmiset olivat sentään jonkinmoinen ratkaisu.

 5. Ohjusten ”ohiammunta”saattaaa johtua tahallisesta, vanhentuneiden systeemien tuhoamiselta, uusien tuotteiden tieltä. Eihän luulis kenenkään osaavan ampua niin monta ohjusta harhaan, vaikka olisi pienessä ”kossussa” ? Faktojen puutteessa spekulointia.

 6. Kun on seurannut Niinistön esiintymistä ja puheita niin en häntä oikein voi pitää keskustelijana. Puhuttelu kuultaa liiankin selvästi hänen itään päin suunnatuista sanoistaan.
  Häneen osuvat hyvin artikkelin sanat: Pikkuinen Suomi (USA/Israel/Nato-lakeijoineen) ja sen pikkuiset journalistit puivat pikkuisia nyrkkejään Nato-sedän leveän selän takaa kurkistellen.

  • Suomalaisten luottamus presidentti Sauli Niinistön kykyyn hoitaa Suomen ulkopolitiikkaa on poikkeuksellisen yksimielistä. Tämä ilmenee Elinkeinoelämän valtuuskunnan EVAn Taloustutkimuksella teettämästä kyselystä.
   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/fc369949-de58-4af8-a6c5-5c5e35f62203

   Voiko näin olla? Itse en ainakaan usko että tämä on totuus. Tehdäänkö tässä propagandaa?
   Keneltähän asiaa on kyselty? Tietysti jos kysellään Eu- ja Nato-eliitiltä niin varmaan siellä jokainen kannattaa ja kovasti.

   • Nato-jäsenyyden kustannukset, ja muut huomiot NATOsta
    Venäjä ei aiheuta turvallisuusriskiä Suomelle, jos Suomi ei sitä itse rakenna, kuten nyt rakentaa. Pirullinen valtamedia lietsoo suomalaisten keskuudessa loputonta sotahysteriaa, ja samalla jatkuvasti sättii poliittisen eliitin säestyksellä Venäjää sekä sen johtoa.
    Suomen poliittinen johto on turmellut hirvittävän suuret taloudelliset ja kaupalliset mahdollisuudet, jotka kehittyvä Venäjä olisi maallemme tulevaisuudessa tarjonnut.
    Lienee sanomattakin selvää, että Suomen turvallisuus löytyy puolueettomuuspolitiikasta sekä hyvistä suhteista myös Venäjän kanssa. Liian suuret liittoutumat johtavat lopulta perikatoon. Suomelle olisi, ulkopoliittisen neutraaliuden lisäksi, parasta itsenäistyminen ja taloudellinen riippumattomuus, jotka eivät tarkoita suomettumista, eikä myöskään umpioitumista.
    Suomen poliittista eliittiä ei kannata puolustaa, sillä ne ovat kansan ja Suomen vihollisia.
    Markku Juutinen
    http://www.magneettimedia.com/nato-jasenyyden-kustannukset-ja-muut-huomiot-natosta/

 7. Natotuksella ja venäjäuhan paisuttelulla on muitakin tarkoitusperiä kuin väitetyn turvallisuuden lisääminen:

  ”Nato-kiimaiset tarvitsevat Venäjän uhan mistä syystä tahansa

  Suomen sotilaallisesta puolueettomuudesta ei puhu vakavissaan enää kuin presidentti Sauli Niinistö ja hänkin vain virkansa puolesta. Vanhaa äänestäjäkuntaa yritetään vielä miellyttää nostalgisella puolueettomuuspuheella, vaikka salakähmäisellä nykylinjalla ei ole mitään tekemistä Paasikiven ja Kekkosen -linjan kanssa. Koko 2000-luvun Suomea on Kokoomuksen johdolla vyörytetty kyökin kautta Natoon, mutta ilman että sillä olisi saavutettu aitoja turvatakuita. Tämä kaikki on tietenkin median valtaisan propagandakampanjan avittamaa, eikä kansalta ole taaskaan kysytty asiasta mitään. Tässä mielessä poliittisten kabinettien Natotus muistuttaa MUISTUTTAA SUOMEN AFRIKKALAISTAMISTA, jota myös monikulttuuriksi kutsutaan.

  Törkeimpänä natotuksena on tietenkin valtiopetokseen rinnastettava isäntämaasopimus, jonka pöytäkirjaa ei saatettu eduskunnan hyväksyttäväksi perustuslain mukaisesti. Sen allekirjoitti kaikessa hiljaisuudessa ”Suomen puolesta” 4.9.2014 puolustusvoimien komentaja Jarmo Lindberg.

  Mihin tällä kaikella ylimitoitetulla militaarisella pullistelulla sitten pyritään? Pyllistämään Venäjälle, sillä vain näin Suomi voi olla osa ”länsimaista arvoyhteisöä”, jossa ei suvaita trans- ja homofobista Venäjää, joka taantumuksen nimissä JULKEAA PUOLUSTAA YDINPERHETTÄ JA KANSALLISTA KUNNIAA. Siksi valtamedia ja uusliberalistiset oikeistolaiset yrittävät viikosta toiseen todistaa mitä kaikkea pahaa Venäjä onkaan tekemässä maamme pään menoksi.
  Jos joku kyseenalaistaa tämän katteettoman hysterian julkisuudessa, hänet leimataan melko nopeasti joko Putinin trolliksi tai Venäjän hyödylliseksi idiootiksi. Sitä vartenhan maahamme on perustettu Naton tuella hybridiuhkia tutkiva keskus, joka ei tietenkään torju lännen kuten USA:n ja EU-maiden propagandavaikuttamista maassamme. Kun 1970-luvulla maanpetoksellinen kultuurikerma puhui Neuvostoliiton ohjuksista ”rauhan ohjuksista”, niin samaa jargonia mutta eri ilmansuuntaan vääntää ISÄNMAATON NYKY-KOKOOMUS, jolle Naton toimet ovat aina ”demokratian turvaamista” ja siten kaiken epäilyn ulkopuolella…”

  Koko artikkeli: http://ylewatch.blogspot.com/2018/11/nato-kiimaiset-tarvitsevat-venajan-uhan.html

 8. Erittäin tarkkoja havaintoja, mutta mitenkä kansalaiset saataisiin seuraamaan Vasta-Valkean osaanottajien kirjoituksia, siinäpä se ensimmäinen pulma ?

 9. Toisin kuin eilen 23.11.2018 suomalaisen kansallisvaltiomme ja KANTA-suomalaisten vihollismediassa numero 1 eli Brysselin Pravdassa valehdeltiin erään EU-diktatuurin/NWO-cabalin kätyri-professorin suulla:

  ”Europarlamentin ENF-ryhmän johtaja varoittaa GCM-siirtolaissopimuksesta

  Europarlamentin ENF–ryhmän johtaja Marcel de Graaff piti tiedotustilaisuuden GCM-siirtolaissopimuksen tiimoilta. Graaff pitää sopimusta ”liberaalien siirtolaisuuden kannattajaglobalistien vallankaappauksena” ja ”vetoaa kansakuntia jättäytymään sopimuksen ulkopuoleerlle”.

  Marcel de Graaff kertoo tilaisuuden aluksi, että ”vaikka sopimus ei ole laillisesti sitova, se asettaa lailliset raamit, joiden rajoissa valtiot velvoittavat itsensä luomaan lainsäädäntöä”.

  Graaff korostaa, että ”sopimuksen yksi päälinjoista on laajentaa vihapuheen määritelmää. Sopimus haluaa kriminalisoida vihapuheen siirtolaisia kohtaan. Siirtolaisuuden kritisoiminen muuttuu rikokseksi. Jopa medioita, jotka kritisoivat siirtolaisuutta, voidaan sulkea. GCM–siirtolaissopimus vapauttaa massamaahanmuuton. Todellisuudessa tulee olemaan mahdotonta arvostella rouva Merkelin tervetuloa–politiikkaa ilman pelkoa joutua syytetyksi vihapuheesta.”

  Graaffin mukaan sopimus on “liberaalien globalistien ja maahanmuuttoa suosivien Coup-d´etat (vallankumous), joka tulee hyödyttämään vain ylikansallisia. Maat jotka tuovat kolmannen maailman, muuttuvat kolmansiksi maiksi. On täysin selvää, että ylikansalliset luovat säännöt kolmansissa maissa.”

  Hänen mukaansa ”tulee aika, jolloin on mahdotonta kieltää se ettei islamilainen yhteiskunta ole sovitettavissa yhteen länsikulttuurin kanssa, läntisen maailman sosiaalijärjestelmän ylikuormitus ja se, että massamaahanmuutto johtaa räjähtäneisiin raiskaus- ja murhamääriin.”

  Sopimuksen solmimisen ajankohta on Graaffin mukaan erittäin sopiva, koska eurovaalit pidetään ensi vuonna. Hän uskoo, että EU–parlamentti ja –komissio tuhoavat tällä sopimuksella poliittista pelikenttää, koska sopimus antaa mahdollisuuden leikata maahanmuuttokriittisten puolueiden rahoitusta. Tällä pyritään hänen mielestään opposition hiljentämiseen.

  Hän vertaa tilannetta Tommy Robinsonin tapaukseen Isossa-Britanniassa ja uskoo, että vastaavaa tullaan näkemään vaalien aikana. Tämä paine vaikuttaa hänen mukaansa vaaleihin niin, että niitä voidaan pitää vääristeltyinä.

  Lopuksi Graaff listaa pois jäävien maiden joukkoa ja toivoo, että joukon jatkoksi tulee mahdollisimman paljon uusia maita.”

  https://www.kansalainen.fi/europarlamentin-enf-ryhman-johtaja-varoittaa-gcm-siirtolaissopimuksesta/

 10. Osa länttäpä olemme hyvinkin. Mutta mikä on länsi? Onko se vain rypäs suuren ja mahtavan pääoman ja sen intressien eteen työskentelevien hämäräperäisten organisaatioiden valtaa? Vai onko se demokraattista valtaa, jossa kansat voivat aidosti vaikuttaa omien maidensa politiikkaan ja arvovalintoihin? Entäpä jos hallintokoneistoihin pesiytyy pysyviä valtarakenteita, joiden kautta suuri raha pääsee toteuttamaan omia intressejään kansan tahdon ohi. Tämä lienee enemmänkin sääntö kuin poikkeus eli demokraattiset vaalit ovat lopulta pelkää teatteria, koska kaikki valittavat puolueet toteuttavat lopulta sitä yhtä ja samaa politiikkaa.

  Jossain vaiheessa kansa saattaa huomata, että sen oma hallitus onkin eniten sen elämää hankaloittava tekijä. Hallituksen kokoomus näennäisesti vaihtuu, mutta toteutettava politiikka on jatkuvasti samaa. Samalla vaikutusvaltaa näyttäisi siirtyvän yhä enemmän oman maan ulkopuolelle epädemokraattisesti valituille tahoille, joiden tahtoa maan hallitus väittää olevansa pakotettu noudattamaan. Kansan olot muuttuvat aina vain tukalimmiksi ja lopulta sille jää pelkkä lypsykarjan rooli. Lopulta kansaa syyllistetään ja rankaistaan siitä, että se ei täytä hallituksen ja sen taustaryhmien sille asettamia vaatimuksia. Nämä kansalle asetettavat vaatimukset ja muutkin politiikan suuret kysymykset ratkaistaan kansainvälisesti verkottuneiden valtarakenteiden ohjauksessa. Tässäpä länsimaista vapautta kerrakseen.

  Länsimaiden valtio-järjestelmissä on joskus otettu tämäkin mahdollisuus huomioon. USA:n perustuslaki on tästä yksi esimerkki. Sielä taataan kansalaisille laajat ”Jumalan antamat” kansalaisvapaudet, joita yksikään ”maallinen” hallitus ei saa ottaa pois (alun perin tällä kai viitattiin Englannin kuninkaaseen tai parlamenttiin). Oikeuksien varjelemiseksi USA:n kansalaisilla on laaja aseenkanto-oikeus ja vankka sanan- ja uskonnonvapauden suoja. Onko tämä periaate sitten läntisyyden ytimessä? Eli että kansan mielipide ja ääni pitäisi ottaa jatkuvasti huomioon, koska kansa voi jopa aseellisesti uhmata omaa hallitustaan, jos se ryhtyy tyranniksi tai vieraan vallan vasalliksi.

  Entä suojeleeko länsi kansalaisiaan korporaatioiden harjoittamalta työvoiman riistolta? Liberalismin ajatus on siirtynyt dikotomiassa ”pääoma vastaan työvoima” aina vain enemmän pääoman puolelle. Työvoiman suojelu tuntuisi olevan syrjään jätettyjen erityiskomiteoiden puuhastelua nykyään. Ehkä jostakin kypäristä ja sen sellaisista puhutaan.

  Mikä siis oikeastaan on länsi? Poliittisia oikeuksia korostavan liberalismin tilalle saatiin talouden omavaltainen liberalismi eli uusliberalismi sekä arvoliberalismi. Arvoja liberalisoitiin ajamalla länsimaissa läpi tapamoraalia löyhentävä kulttuurivallankumous, jossa keskiössä ovat olleet seksuaalikäyttäytymisen normiston tai sukupuoliroolien purku. Länsimaiden asukki onkin tavallaan vapautettu itsesäätelyä vaativasta tapamoraalista, mutta kenties sen vuoksi hänet on alistettu vahvasti ulkopuolisen poliittisen ja taloudellisen kontrollin alaisuuteen. Eniten ihmisiä kontrolloi suoritteita tiukasti vaativa työnantaja ja lisäpiiskana tässä velkasuhde rahoituslaitoksiin. Myös viranomaisten harjoittama, kaikkialle ulottuva tarkkailu ja kontrolli ovat jatkuvasti lisääntymässä puhumattakaan siitä, mitä kaikkea työpaikoilla tapahtuu. Tätäkö on länsimainen vapaus?

  • Obaman uudet asetukset olivat satapäiset, joita Trump on purkanut kovalla kiireellä. Eu maissa ollaan myöskin kiristämässä elinehtoja, joista johtuu mellakoita ja ihmishenkien menetyksiä. Usassa ollaan jo huolissaan, mitenkä meidän käy seuraavissa presidentin vaaleissa. Vasemmistolla on nyt enemmän valtaa uudelle vuodelle, joten Trumpin edistykset voivat saada takapotkun. Hermostuneisuus valtaa kaikki kanavat, tilanteiden kärjistyessä. Väkivaltaiset rikokset lisääntyneet ennen näkemättömiin lukuihin. Politiikan varjolla on kaadettu monet hallitukset kautta ihmiskunnan. Sekö on demokratiaa ?

 11. Sana Demokratia on kulunut kovin ohueksi, ilman todellista merkitystä. Vaalit menevät isomman rahan perässä. Kieroa menettelyä on aina ollut, ja tulee myöskin aina olemaan. Paljastukset tulevat esiin hyvin hitaasti, koska molemmat osapuolet sitä harrastavat. Jos ymmärtää miten valheellisessa maailmassa me joudumme elämään, niin voivatko muka vaalit olla se ainoa rehellinen tapa toimia? Jokainen tehköön siitä omat johtopäätöksensä. Mikään muu ei merkitse niin paljon kuin VALTA, ja sen tuomat rikkaudet.

 12. Aseenkantamisesta on riidelty paljon, monessa maassa. Usassa se on vanha perinne, ajoilta jolloin maa oli vielä vapaasti ryöstettävissä paikallisilta asukkailta. Jokamiehen oikeus ei ole enää voimassa, mutta aseet jäivät pysyväksi osoitukseksi miten ”vapaassa maassa toimitaan”. Osavaltioiden muodostuessa, alkoi myöskin itsemäärääminen niiden kesken.Esim. Floridan valtion aseenkantolupa ei ole voimassa New Yorkin valtiossa ? Metsästysaseista on erillaiset lait. Mielipiteet lentelevät villisti osavaltioiden välillä. Kansa ei luovu aseistaan, koska se on se viimeinen ”vapauttava mahdollisuus valtion painostuksen alla” pitäen jonkinlaista tasapainoa yhteiskunnassa.

 13. Kärpäsestä tehtiin taas härkänen, gps-singaalin häirinnästä ilmoitettiin Norjalaisessa paikallislehdessä:

  ”posti
  Defense Response -toiminnon yhteydessä pyritään tahallaan häiritsemään Navstar Global Positioning System (GPS) -signaaleista.

  Kansallinen viestintäviranomainen (NKOM) on antanut luvan testeihin.

  GPS-laitteiden käyttäjät saattavat odottaa GPS-signaalien vähäistä tai ei lainkaan käyttöä seuraavissa jaksoissa ja vaihteluväleissä:

  Aika 1:

  26. syyskuuta 2018, 0900-1100 ja 1300-1500 (paikallisen päivänvalon säästöaika)

  Ilmoitusalue meren / maanpinnan taso:

  Sisällä 63 ° 55’N / 009 ° 00 ’- 63 ° 55’N / 010 ° 00’ – 63 ° 30 ’N / 010 ° 00’ – 63 ° 30N / 009 ° 00 ’itäistä pituutta

  Ilmoitusalue enintään 30 000 ftMSL:

  Alueella, jonka säde on 35 km ja keskellä 63 ° 42’N / 009 ° 36.5’E

  Kausi 2:

  27.-28. Syyskuuta 2018, 1100 – 1300 (kesäaika)

  01-05 lokakuu 2018, 1000 – 1200 (paikallinen kesäaika)

  Ilmoitusalue meren / maanpinnan taso:

  Sisällä: 64 ° 50’N / 007 ° 40’E – 64 ° 50’N / 010 ° 30’E – 63 ° 20’N / 010 ° 30’E – 63 ° 20N / 007 ° 40’E

  Ilmoitusalue enintään 4 000 ftMSL:

  Sisällä: 66 ° 00 ’N / 005 ° 40’E – 66 ° 00’ N / 011 ° 35’E – 63 ° 00 ’N / 011 ° 35’E – 63 ° 00N / 005 ° 40’E.

  Ilmoitusalue enintään 30 000 ftMSL:

  Sisällä 68 ° 00 ’N / 002 ° 15’ itäistä pituutta – 68 ° 00 ’N / 012 ° 15’ itäistä pituutta – 62 ° 50 ’pohjoista leveyttä / 012 ° 15’ itäistä pituutta – 62 ° 50N / 002 ° 15 ’itäistä pituutta,

  rajoitettu itään Ruotsin rajalle.

  Jos tilanteita, jotka vaarantavat elämän ja terveyden, ja jotka edellyttävät GPS: n käyttöä, yritykset voidaan lopettaa ottamalla yhteyttä:

  Jammeoperator: 918 12959
  Jammeoper: 912 56850

  Press contact FFI: Marit Berger, sähköposti: kommunikasjonenheten@ffi.no puh. 63807130

  Ilmoitus on myös ilmoitettu Airmenille (NOTAM) ja NAVTEX: lle”

  http://satref.geodesi.no/2018/09/25/jamming-av-gps-signaler-i-trndelag-og-tilgrensende-omrder/

  Jotenkin tuntuu siltä, että suomalaisten päättäjien olisi paree pitää suunsa supussa ja varsinkin nyt, kun Ukraina ja Venäjä aloittivat kalistelut. Vai harjoiteltiinko pohjoisessa vain siksi, että saadaan kaivaa seuraavaksi senkka nenästä…

  https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/265634-nyt-puhuu-sauli-niinisto-tapahtumiin-reagoitava-heti-venajan-tulee-sallia-vapaa

 14. Kun valtamedia meillä nyt ylistää agendalleen uskollisena tätä miestä niin tässä paljastetaan miehen kaksinaamaisuus ja salainen tuhoisa puoli.
  Miksei tästä kerrota meille on kysymys jota on syytä jokaisen pohtia mielessään.

  George H.W. Bush: Occult Traitor
  Bush family members in Skull and Bones, with the year of their initiation:

  U.S. Senator Prescott Bush: 1916
  President George H.W. Bush: 1947
  President George W. Bush: 1967

  On February 7, 2004 NBC-TV journalist Tim Russert interviewed George W. Bush in the Oval Office.
  Tim Russert: “You were both in Skull and Bones, the secret society.”

  President George W. Bush: “It’s so secret we can’t talk about it.”

  https://revisionistreview.blogspot.com/2018/12/george-hw-bush-occult-traitor.html
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=179879

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here