Ranskassa neljä viikkoa Ranskan presidentti Emmanuel Macronin eroa vaatineiden mielenosoitusten seuraaminen on ollut kiehtovaa. Eri maiden medioiden painotukset paljastavat länsimaiden mediaa seuraavan yleisön olevan infosodan kohteena – sodan, jossa hajoavaa Euroopan unionia yritetään pitää kasassa ”yhtenäisnarratiivilla” ohjaamalla huomio toissijaisiin seikkoihin.

Suomen verovaroilla ylläpidetty, vastuullinen media – kampanjassa mukana oleva Yle – on pääasiassa toistanut tarinaa dieselverosta ilmikapinan syynä, vain ajoittain varovasti, aivan hieman, sivuten sellaisia seikkoja kuin että Ranskassa on viisi miljoonaa asunnotonta, että useampi miljoona sinnittelee alle 900 euron kuukausituloilla ja vielä useampi miljoona työssä käyvä köyhä yrittää pysyä hengissä alle 1300 euron kuukausituloilla maassa, jossa on vielä Suomeakin kalliimpi elää, onhan yksityistäminen siellä paljon pidemmällä kuin Suomessa. Ranskan luovuttua omasta keskuspankistaan maa on velkaantunut vauhdikkaasti; euro syövyttää ranskalaisilta elämisen mahdollisuudet maaseudulla samoin kuin pienissä ja keskisuurissa kaupungeissa. Samaan aikaan rikkaille on annettu veronkevennyksiä, helpotettu veronkiertoa ja monikansallisille yrityksille on annettu valtion toimintatukea, negatiivista verotusta eli veronpalautuksia veroista, joita ei koskaan Ranskaan maksettukaan.

Seurasin tapahtumia useasta eri lähteestä. Erot uutisoinnissa olivat korostuneita. Venäläinen RT-kanava oli kadulla, mielenosoittajien joukossa lähettäen kuvaa Nantesista, Lyonista, Bordeauxista, Cahorsista, Pariisista ja Belgian puolelta Brysselistä, haastatellen mielenosoittajia, liikkuen kadulla. Ranskalaiset FranceInfo, FranceDirect ja France24 istuivat studiossa päästäen ääneen puoluejohtajia, poliitikkoja ja asiantuntijoita, pitäen kerronnan kaikissa muissa näkökulmissa kuin mielenosoittajien; antaen ”tulkitsijoiden” kertoa mitä nyt tapahtuu, mitä pitää ajatella. Länsimedian ponnistelut vaikuttavat olleen turhia mikäli jotain voi päätellä siitä, että mielipidemittausten mukaan 84 % ranskalaisista oli keltaliivien puolella.

Belgialainen lehdistö oli omaksunut sotakirjeenvaihtajien tyylin. Media ei uutisoinut, se raportoi sotanäyttämöltä – sanomatta kuitenkaan kertaakaan että nyt on sota eliitin ja kansan, EU:n ja jäsenmaiden väestön välillä. Parlamenttikortteli oli täynnä keltaisiin liiveihin pukeutuneita raivostuneita ihmisiä ja poliisi suojassa mellakka-aidan takana.

Kokoomuksen Verkkouutiset syyttää Ranskan tilanteesta Venäjän trolleja. En tiedä itkisinkö vai nauraisinko suomalaisen ”vastuullisen median” tilaa.

Miksi juuri keltaiset liivit? Ranskassa laki vaatii autoilijoita pitämään autossa huomioliivit onnettomuuden varalle. Niin, huomioliivit – ranskalaiset, belgialaiset, hollantilaiset ovat kyllästyneet olemaan näkymättömiä ihmisiä, joita ei kuunnella, vaikka he maksavat viime kädessä koko lystin, pitävät yllä maan taloutta. Some-feedejä seurannut näki, että ranskalaiset saivat tukea Intiasta, Malesiasta, Thaimaasta, Saksasta, Ruotsista, Norjasta, Suomesta, joka puolelta maailmaa. Iso-Britannialaiset suunnittelivat aloittavansa omat mielenilmauksensa. Pariisin ja Ranskan livefeedeissä näkyy maahanmuuttajia ja ranskalaisia rinnakkain, toisistaan huolehtien, hymyilevinä, kaikilla keltaiset liivit päällä. La Republique En Marche! -puolueen perustanut Macron näkee nyt tasavallan liikkeellä, enkä usko hänen pitävän siitä.

Presidentti Macronia vastaan protestoitiin jo keväällä 2018. Kuva: Jules Xénard (CC BY-SA 4.0)

Ryöstelyäkin esiintyi. Osa tihutöissä riehuvia näytti olevan vasemmistoanarkisteja. Lauantaina väkijoukko ajoi poliisin pakoon Rue Marceaulla repimällä katukiviä irti ja heittämällä niitä kolmesta suunnasta poliisin päälle. Livefeedejä seurannut näki kuitenkin omin silmin, että enemmistö ei halunnut ryöstää, tuhota tai hyökätä poliisin päälle, vaan käyttäytyi asiallisesti.

Medianäytelmän seuraajalle tuli myös selväksi, että puolueet ja poliittiset johtajat, jotka ovat olleet synnyttämässä ja ylläpitämässä sitä kurjuutta, minkä seurauksena Ranskan ja Belgian kaduilla nyt taistellaan, pyrkivät ensin omimaan liikehdinnän johtoa mutta tulivat hylätyiksi: keltaliivit tekivät selväksi, että puolueilla ei ole asiaa kansanliikkeen johtoon. Tämän jälkeen poliitikot alkoivat lähettää sovittelevaa viestiä minkä ehtivät, haastatteluissa ja sosiaalisessa mediassa. Kävivätkö aineelliset vahingot sen verran suuriksi, että poliitikkojen vaalirahoittajatahot – rikoksenuusijapankit, vakuutusyhtiöt ja vastaavat, joiden hallussa nk. ”vastuullinen media” on – antoivat käskyn ottaa liennytyslinjan? Dialogi-sana ja dialogin tarve alkoivat toistua yhä useammin. Puoluejohtajat tviittasivat minkä ehtivät, antaen ymmärtää – tavalla jonka voivat jälkeen päin kieltää mikäli ”he” voittavat tämän kamppailun – siirtyvänsä kansan puolelle tai itse asiassa jo olevansa sen puolella.

Sisäministeri Castanel sai paljon lähestysaikaa toruakseen ”tuhmia lapsiaan” ja esittääkseen vaatimuksen (omaisuuteen kohdistuvan) väkivallan lopettamisesta. Ei taida mennä läpi. Väki on väsynyt valtiovallan harjoittamaan rakenteelliseen väkivaltaan, jolla enemmistöä kyykytetään rikkaiden elämän tasoittamiseksi.

Miksi media ei länsimaissa kerro, mitä keltaliivit vaativat? Keltaliivien julkaisema ”Kansan direktiivit” sisältää liian monta kiellettyä aihetta, kuten eron EU:sta ja NATOsta, pankkien palauttamisen palvelemaan kansantaloutta, mediamonopolien purkamisen ja uutisoinnin totuudellistamisen – ei ole realistista odottaa massamedian kertovan näitä asioita. Lukekaa itse vaatimuslista, ja ajatelkaa, ajatelkaa ihan itse.

Kansan peto murisee ja eliitti toivoo että jos lepyttely ja dialogi eivät riitä, ainakin ammukset riittävät. Nyt käydään viivytystaistelua, toivoen ettei peto nouse jaloilleen ja hyökkää. Mutta tässä ei jumalauta taida armeija riittää torjumaan tätä raivoa, onhan osa armeijasta keltaiset liivit yllään kadulla, vaatimassa ”rikkaiden presidentiksi” pilkatun Macronin eroa. Muukalaislegioona on jo antanut peitetyn varoituksen Macronille.

Voi hyvät ihmiset, te teette jotain mikä piti tehdä! Ranska ehkä hajottaa Euroopan unionin, mutta se totisesti on tuonut eurooppalaiset yhteen! Ihmisten keskeinen solidaarinen Eurooppa, solidaarinen maailma, on aidosti näköpiirissä, eikä se ole eliitin rakentama Eurooppa. Kiitos ranskalaiset! Merçi, France!

Luettavaa / katsottavaa

Jarmo Ekmanin suomennos keltaliivien vaatimuksista 

Suomennettu videokatkelma keskusteluohjelmasta, jossa keltaliivit yrittävät vääntää kansanedustajalle rautalangasta, miksi katukivet ovat alkaneet lentää

Artikkelikuva: Presidentti Macronin työlakien muutosten vastainen mielenosoitus. Kuvaaja: Jeanne Menjoulet (CC BY 2.0)

45 KOMMENTTIA

 1. Hieno paljastus. Jokohan alkavat koivet tutista USAn johtajillakin, sama voi toistua myöskin lännessä, mutta ei Trumpin aikana, ja se peloittaa oikeamielistä kansan osaa, jos vaikka vasurit pääsevät valtaan tuhoamaan maansa. EUussa näyttää olevan aivan vastakkainen tilanne kuin USAssa. Amerikan varakkaat ovat huomanneet, miten on parasta olla sovussa vähempivaraisten seurassa. Ranskan ylimistöllä on vielä paljon opittavaa. Kerran uskoin olevani väärässä, mutta olinkin erehtynyt ?

 2. Suomen poliitikot Eivät Tajua näköjään Että Vaalilupausten Pettäminen Ei ole Demokratiaa
  se on kusetus
  Suomen Hallitus Tekee Mielivaltaisia Päätöksiä joista kukaan ei tiennyt mitään Urnalla
  että selläisia oli edes suuniteilla Tai se puolue jota äänesti Olisi kertonut niistä
  suunitelmistaan asioista yhtään mitään
  Ne oltiin sovittu jossain pienen piirin elitisti risteilyillä Jo etukäteen
  miten kusetus jatkuu jos valtaan päästään tällä Kansan emä vedätyksellä
  että saisivat toteutaa epädemokraatisia *omia*pienen piirin* visioitaan äänestäjien kusetuksen jälkeen
  muka demokraatian mandaatilla

  Päätelmä He nykypoliitikot Pääsevät valtaan valehetelemalla Äänestäjille Suomessa hyvinkin helposti
  *Sinisilmäisyys* tai aina se järjetön pettymys edeltävään hallitukseen
  ja Epätoivoinen tunne mikä tahansa muu vaihtoehto on parempi kuin nykyinen
  Mutta aina se käänyy Suomessa saman tilanteeseen
  eli ajatus mikä tahansa on parempi vaihtoehto kuin se nyt istuva hallitus

  Joku voisi pohtia mistähän se tunne kumpuaa ja miksi se toistaa itseään vuosikymmenet suomessa
  joka hallituksen kanssa samaa kaavaa
  Missä vika Kansassa vai näissä petturi poliitikoissa

  Eikö olisikin upeaa että 2 vuoden jälkeen voisi sanoa rinta rottinkilla että suomalaisilla meillä on hyvä haalitus
  ja sitten herätys reali elämään
  kun niin ei ole voinut sanoa viimeiseen 30 vuoteen
  1990 lamoineen

  Petteri orpo Itkee Demokratian vaarantuneen populistien takia
  Vaikka fakta on että juuri hänen kaltaisensa petturit sen demokratian ovat häväiseet
  pettämällä äänestäjät huijamalla ihmiset äänestämään heitä kateetomila lupauksilla

  En tajua kuinka hyvin esim se demokratia toteutuu
  kun mietii mitä keskustan ja kokoomuksen poliitikot lupasivat kansalle ja mitä olemme oikeasti saaneet

  Omasta mielestäni Melkein Diktatuuriin verratavaa kansan tahdon vastaista kyykytystä
  Joita tehdään juuri näiden hallitus puoluiden kabineteissa
  Pienen ryhmän Epä demokrattisissa hyväveli kerhoissa ohi kansan tahdon

  • ”Missä vika Kansassa vai näissä petturi poliitikoissa”
   Kyllä se on kansassa joka sallii tämän kusetuksen.
   Mitään jakoahan petturipoliitikoilla ei olisi jos kansa olisi hereillä ja potkaisisi perseeseen.
   Se että meitä johtavat eu-sionistit ja Cia on ihan meidän oma vika. Turha syytellä muita. Aina on näitä psykopaatteja jotka vain odottavat tilaisuutta kansan kusetukseen.

 3. Ei Suomessa noin voi tapahtua kuin Ranskassa. Mehän olemme jo maailman onnellisin kansa ja vieläpä pelaamme Jääkiekkoakin. Noinhan viimeksi Obama meitä opasti. Viimeksi nähtiin onnellista kansaa 6.12.2018 Presidentin linnassa, kaikilla oli kuteet päällä ja ruokaa, viinaa sekä musiikkia riitti. Muut onnelliset saivat katsella ykkösbileitä TV:stä.

  • Kaikilla ei varmaan ole edes TV:tä.

   Mutta Jossain mielessä Ranska on kuitenkin edelläkävijä… Siellä porukka on kadulla ailta aikyksikön siinä missä muualla maailmassa esimerkiksi Suomen käpykukkuloilla vielä mietitään, mitähän oikein pitäsi tehdä… ”On paree olla suuremmass porukass ja pitää turpa kiinnii”.

 4. Olen lukenut keltaliivien vaatimukset ja ne ovat oikein järkeviä. Voin asettua seisomaan niiden taakse. Eli siis milloin Suomessa?

  Tosin foliopipona pidän myös mahdollisena, että mielenosoitukset ovat eliitin masinoimia ja Macronin oli tarkoituskin olla vain väliaikainen presidentti. Olen hyvin syvällä pessimismin suossa sen jälkeen ole itse konkreettisesti havainnut miten apaattisia ihmiset ovat.

  • Sano muuta … Nwo-mafia osaa masinoida (hajottaa ja hallita) ja näin saadaan Ranska hajotettua kolmeen osaan mkä tietää ettei se enää ole toimiva ja potentti valtio. Nwo-mafia on silloin päässyt tavoitteeseensa.
   Katsotaan…

  • Ei ole poissuljettu se mahdollisuus, että nuo mielenosoitukset ovat sen lukumäärältään pienen rikollisen Illuminati/NWO-klikin masinoimia, josta monet puhuvat sitä imartelevasti käyttämällä tuosta syvästi halveksittavasta RIKOLLIS-joukosta sanaa ”eliitti”:

   ”Rothschild´s Banker Macron Ignited 4. French Revolution. Rebels Demand General for President and will penetrate into the Elysée Palace

   The French are familiar with revolutions. ROTSCHILD’S ILLUMINATI were ringleaders in the French Revolution from 1789, in Marx’s Revolution in 1848, and behind the Paris Commune of Communards in 1871 and in fact nearly all revolutions since 1776.

   This is a colour revolution. Behind all previous colour revolutions and the Arab Spring, was Illuminatus George Soros’ Open Society and here.
   This revolution is far too well organized to not have a leader. Even the fact that no leadership is known points to Soros.
   NEW WORLD ORDER OUT OF CHAOS – BUT FIRST CREATE CHAOS!”
   https://new.euro-med.dk/20181208-rothschilds-banker-macron-ignited-3-french-revolution-rebels-demand-general-for-president-and-will-penetrate-into-the-elysee-palace.php

  • Olet oikeassa. Tämäkin ”keltaliivien protesti” on huippu-eliitin rahoittama ja masinoima juttu, jonka avulla kansa saadaan kapinaan poliittista eliittiä vastaan. Tämä on täysin normaalia JESUIITTA toimintaa – hajoita ja hallitse. Huipulla ei ole kuin yksi Sarvipää, joka kontroloi sekä rahaa, että näitä korruptoituneita puppetteja, joita eliitiksi kutsutaan. Tämän kaltaiset ”protestit” tulevat leviämään kaikkialle ympäri maailmaa – kansallisvaltioiden poliittiset järjestelmät tulevat romahtamaan!

 5. Uusliberalistien kehittelemällä ’Trickle down’- huijauksella ollaan tässä menty jo kolmisenkymmentä vuotta kansallisvaltioiden julkisia ja perinteeseen nojaavia rakenteita purkaen ja ”yksityistäen”. Konsolidaatio on ajanut pienyrittäjät ja kivijalkakauppiaat ahtaalle ja lopettanut useimpien niiden taipaleen. Kaikki toiminnot ajautuvat yhä suurempien ja kasvottomampien yritysten käsiin. Poliittinen koneisto sekä ylikansalliset korporaatiot alkavat toimia yhä enemmän toisiaan kuunnellen ja pieni kansalainen saa tässä esittää vain työvoimaresurssialkion roolia. Kansallisvaltiota aletaan lopulta johtaa kuin mitä tahansa korporaatiota.

  Kiinteistömassat ovat ajautuneet sijoittajien käsiin ja vuokrat ja kulut ovat tähtitieteelliset. Tämä siksi, että omaisuusarvoja on pumpattu ylös löysällä finanssipolitiikalla, kuitenkin siten, ettei raha päädy tavallisten kansalaisten käsiin. Julkista infraa ja palveluja siirretään innokkaasti liikevoittoa tavoittelevien yhtiöiden hallintaan. Kansan palkat on pidetty alhaalla globalisaation avulla eli tavarat tehdään matalan palkkatason ja olemattoman säätelyn maissa. Kalliit elinkustannukset painavat elintason reippaasti alle köyhyysrajan niillä, jotka joutuvat elämään pätkätöiden tai tulonsiirtojen varassa.

  Nyt ollaan saapumassa pisteeseen, jossa kansojen sietokyky murtuu. Rahaa elämiseen ei vain yksinkertaisesti ole. Samalla on huomattu valtava elintason lasku 1980-luvulta lähtien. Vain osakeomistuksiin sijoittaneet ovat voittaneet eivätkä aina hekään.

  Valtamedia on kuitenkin junailtu vähättelemään ihmisten kokemaa epävarmuutta. Median pääkirjoittajat ja asiantuntijat painottavat aina kehityksen myönteisiä piirteitä. Hyvin usein kehutaan elintason nousua 3. maissa. Median tarkastelukulma asioihin on globaali. Jossakin vaiheessa tämä ei länsimaiden asukkaita enää lämmitä.
  Erityisesti talousjournalismissa esiintyy suoranaista röyhkeyttä, jolla 30 vuotta lähes yhtämittaisella talouskurilla piiskatuilta kansoilta vaaditaan aina vain uusia myönnytyksiä ja syyllistetään niiden työväkeä joustamattomuudesta ja laiskuudesta yms. Passiiviväestö julistetaan suorastaan lainsuojattomaksi. Taloustoimittajat ja pankkiekonomistit jauhavat tätä samaa sanomaa mekaanisesti kuin koneet. Jos joku talouspoliittinen linja ei 30 vuodessa tuota haluttua tulosta, niin eikö olisi syytä miettiä asiaa tarkemmin?

  GCM-sopimus sekä muut massasiirtolaisilmiöt lienevät sitten viimeinen pisara Euroopan kansoille. EK:n ehdotus maahanmuuttajien 70% palkkatuesta oli jo röyhkeydessään ennenkuulumaton, suoranainen sodanjulistus kotimaiselle työvoimalle.

  Uusi eliitti onkin muuttunut omille kansoilleen täysin vieraiksi. Vielä 1970-luvulle asti eliitillä oli suurelta osin samat perusarvot ja asenteet kuin kansan enemmistöllä. Eliitti koostui kansalaisista, jotka olivat vain rikkaampia ja vaikutusvaltaisempia kuin muut. Heillä oli jopa arvovaltaa ja heitä kunnioitettiin saavutustensa ja ansioidensa vuoksi. Eliitti itse tunsi oman asemansa velvoittavan ja heidän harrastuksensa kansan hyvinvointia kohtaan oli usein aitoa. Kansa oli heille muutakin kuin kasvoton resurssipooli. Vanhan ajan eliitti myös käytti rahojaan siten, että kaikki niistä hyötyivät. Rakennettiin kauniita rakennuksia ja viihtyisiä puistoja. Monet käsityöläiset ja taiteilijat saivat elantonsa näistä projekteista. Kulttuurihahmoja ylistettiin ja pidettiin kansakunnan keulakuvina. Raharikkaat tai rihkamatehtailijat olivat arvoasteikoissa näitä alempana.

  1980-luvulla eliitti muuttui rahanahneeksi ja omaksui globalistiset asenteet. Se liittoutui muiden maiden eliittien kanssa ja alkoi vierastaa omia kansojaan. Kansainvälisten pääomien virrat avattiin. 1980-luvulla puhuttiin hieman paheksuen jupeista ja pörssipelureista, joista mahtavimmat alkoivat heiluttaa itsenäisten maiden asemaa. Näistä tunnetuin on tietenkin George Soros, tuo pahamaineinen kansallisvaltioiden epävakauttaja.

  Tämä arveluttava kehitys voimistui 1990-luvun vapaakauppasopimusten myötä. Noihin aikoihin muodostettiin myös EU:n tärkeimmät perusrakenteet ja raskaan laman raiskaama Suomikin pääsi ”ytimiin”. Todella pelottavia suuntia kehitys sai v. 2001 WTC-iskujen myötä, joiden jälkimainingeissa USA:n neokonservatiivit kaappasivat maan ulkomaanpolitiikan ja lähtivät sotaisille ristiretkilleen Lähi-Itään ja aloittivat siellä rajut epävakauttamistoimet. Samalla kiristettiin kotimaan valvontaa Patriot Act-lakipaketin avulla. Tuo kaikki kehitys lähti vyörymään kohti Eurooppaa jossa EU alkoi muuttua yhä enemmän tyrannimaisempaan liittovaltiosuuntaan. Suomessa kehitystä ajoi USA:n neokonservatiivien sisarpuolue Kokoomus. Artikkelissa mainittu Kokoomuksen Verkkouutisten juttu kuvastaa jo hyvin puolueen tolkuttomuutta ja sitä kuplaa, missä se elää.

  • Hyvää analyysia siitä missä ollaan ja miksi.
   Ainoa mikä tässä ihmetyttää on se, että kansaa voi näin pitkälle kusettaa. ”Nyt ollaan saapumassa pisteeseen, jossa kansojen sietokyky murtuu.”
   Murtuuko sittenkään? Ehkä hieman mutta ei niin kuin pitäisi. Ihmiset on jo totutettu hedonismiin ja vastuuttomuuteen, kaikki on rempallaan.
   Jos nyt pannaan hanat kiinni niin tulee valtava kaaos ja siinä taas on eliitin sauma: luvataan panna kaikki kuntoon.
   Niin se menee ja pelkään että tulos on vielä syvempi perikato, ihan nwo-eliitin ja mafian suunnitelmien mukaan.
   Kansasta otetaan mittaa mutta jos selkäranka puuttuu niin vaikea on seisoa suorassa.

  • Vau, tämä oli oikein hyvin koottu kommentti! Se selvensi näin vähemmän ymmärtämättömällekin (haha, hassu sana) miten ja missä järjestyksessä asiat ovat Suomessa edenneet. On ollut varsin tuskallista rakentaa koko kuvaa pienistä paloista, mutta onnistuit jäsentämään asiat hyvin. Kiitos Jonsselle kommentista!

   Kiitos myös Riikalle arvokkaasta kirjoituksesta! Voi kunpa voisi tämän tekstin saada jokaisen suomalaisen kahvipöydälle luettavaksi tuoreeseen Vastavalkea-sanomalehteen! Ahhh! Se olisi elämäni paras aamukahvi… ja lehti! 🙂

 6. Eräänlaista sotaa kansaa vastaan tämäkin jossa juudas-pukit tai nwo-lakeijat juhlivat maan menetettyä itsenäisyyttä
  Virallinen Suomi ja valtavirtainen tiedonvälitys hokevat fraasia ”Suomen 101 vuotta” jatkuneesta ”itsenäisyydestä”. Maanpetturit piehtaroivat itsenäisyyden itsepetoksessa viettäen vuosittain 6/12 ilveileviä juhlaseremonioitaan. Narsistisen hekuman maljat läikkyvät täyteläisyyttään, vaikka Suomen vallanpitäjien toiminta täyttää valtio- ja maanpetoksen tunnusmerkit. Poliittiset maanpetturit siirtävät vimmatulla innolla Suomen kansallisvarallisuutta ja suomalaisten työntuloksia kasvottoman monikansallisen pankkiirieliitin ja ylikansallisten talousmahtien hyödyksi ohittaen kotimaisen yhteiskunnan julkisten palveluiden vaatimukset ja pohjoismaisen hyvinvointivaltion ihanteet.

  http://www.magneettimedia.com/maanpetturit-juhlivat-suomen-itsenaisyyspaivaa/

  Oman maamme ’keltaliivit’ asialla
  http://www.magneettimedia.com/kuinka-kolme-hakaristia-sai-valtion-johdon-median-ja-vasemmiston-paniikkiin/

   • Kiitos kiitoksista. Oma läppärini hajosi 21. helmikuuta 2018, ja siitä on ollut ”hitusen haittaa” kirjoittamisen kanssa, varsinkaan kun ei ole rahaa uuteen. Mutta kyllä tämä tästä. Asioilla on taipumus järjestyä aina johonkin suuntaan.

 7. Itse en osoittaisi sormella rikkaita. Osoittaisin virkamieskuntaa, jonka ainoa tavoite on vielä entisestään nostaa veroja oman elintasonsa turvaamiseksi. Jonkunhan on tuotettava myös se aina kallistuva bensiini virkamiehenkin autoon.

  Tavallinen kansalainen tekee kahta työtä, hylkää lapsensa kotiin eikä sittenkään meinaa tulla toimeen. Mitä tekee virkamies. Hän on lomalla nostettuaan juuri kolmannentoista kuukauden palkan.

  Kyse on kansan jakautumisesta veron maksajiin ja veron saajiin.

  Veron saajiin on myös luettava pienituloisista sosiaalituella elävät ja suurituloisista moninaisten monopolien, säätiöiden, yhdistysten ja seurojen palkattu henkilökunta.

  • Valtaapitävät Brysseliä kumartavat maanpetturit vastaanottavat avosylin pilvin pimein noita VERON SAAJIA ULKOMAILTA – kehitysmaalaisia kleptoparasiitteja suomalaisten veronmaksajien kustantamaan elinikäiseen täysihoitoon ml. ilmainen terveydenhoito kiskurihintaisine Big Pharman lääkkeineen.

   Vakuuttuakseen kuinka valtaapitävät maanpetturit hoitavat Suomen työllisyyden tarvitsee vain vilkaista seuraavaa Jukka Hankamäen artikkelia: http://jukkahankamaki.blogspot.com/2017/12/kuinka-maahanmuutto-pelastaa-suomen.html

   KANSATTOMAN, ISÄNMAATTOMAN Kokoomuksen punaliberaali punaporvari-ministeri Mykkänen allekirjoitti Suomen ja monen muun Euroopan maan tuhoon johtavan GCM-sopimuksen tänään 10.12.2018 Marokossa. Saaneeko Mykkänen aikanaan siitä palkkioksi politrukin viran Brysselin lihapatojen äärellä!

  • Vaikea on käsittää sitä että kansa antaa vallan tällaisille.
   Ylipäätään se, että päätöksiä voidaan tehdä pienessä suljetussa piirissä kansan selän takana pitäisi saada kiireesti loppumaan.
   Se tietää kansanäänestyksiä kaikista tärkeistä asioista. Myös vakavasti harkittava onko mitään järkeä tuhlata rahaa nykyiseen määrään kansanedustajia.

  • Muutama poiminto Heikki Porkan ansiokkaasta, kokonaisuudessaankin lukemisenarvoisesta artikkelista ”Yle, YK, islam, Viro ja GCM”, https://oikeamedia.com/o1-91700

   ”Eurooppa on elänyt sotien jälkeen itsenäisten kansallisvaltioiden naikaa, koulutusta, ahkeraa työntekoa ja sivistystä kunnioittaen. Nyt Euroopassa vallitsee levoton tila, joka ei johdu ”äärikansallismielisten” noususta vaan federalistien halusta alistaa kansakunnat liittovaltion (EU, Bryssel) vallan alle.

   EU:n ja YK:n edistämän invaasion seurauksena Eurooppa kulkeutuu entistä pahempaan tilaan, jonka seurauksena saattaa eskaloitua suuri sota tai alueelle ilmaantuu useita matalan intensiteetin sotaa muistuttavia pesäkkeitä. Kansallismieliset tahot eivät ole nykyistä kaaosta aiheuttaneet vaan syyllisiä täytyy etsiä EU-federalistien ja YK:n edistämän politiikan piiristä.”

   ”Pakkopolitiikka ja sensuuri ovat jo nyt EU:n ominaispiirteitä ja Suomi on yksi säntillisimmin Brysseliä kumartavista maista. Säntillisyyden mittareina voidaan pitää Suomen orjallista suhtautumista kaikkeen EU-komission viestittämään ohjeistukseen sekä kasvavaa sanojen kieltämisen ja sensuurin himoa, joka on vallannut Suomen poliittista johtoa, punavihreää oppositiota, valtamediaa ja Poliisihallitusta myöten.”

   ”Yle on satsannut viime vuosina kasvavassa määrin Viroon. Eikä mihin tahansa uutisointiin vaan Ylen toimittajat etsivät Virosta vähemmistöjen syrjintää, ”rasismia” ja ”homofobiaa”.
   Homoseksuaaleista esiin pääsevät tietysti vain ne, jotka ovat toimittajakunnan kanssa samanmielisiä monikulttuurisuudesta (islamin invaasio), GCM-sopimuksesta ja vähemmistöjen kroonisesta sorrosta. Virolaisten enemmistön mielipiteet eivät Ylen toimittajia kiinnosta, sillä yleläisestä näkökulmasta perusvirolainen on väärämielinen virolainen.
   Yleisradion journalistisen rappion eteneminen on surullista katsottavaa, sen sijaan Viron ”Yle”, ETV, ja kaupallinen kanava Kanal2 osoittivat jälleen kerran, että journalismia on vielä olemassa.

   Toivottavasti virolaiset eivät saa tartuntaa Ylen toimittajista, sillä mikään ei ole niin typerää kuin kansakunnan vapaaehtoinen kulkeutuminen suomalais-ruotsalaiseksi roskavaltioksi, jossa tavallinen kansalainen ei ole mitään vähemmistöjen rinnalla.”

   ”Tallinnan Vapauden aukiolla järjestettiin eilen, 9.12.2018, GCM-vastainen mielenilmaus, joka keräsi runsaasti väkeä surkeasta säästä huolimatta.

   Virolaiset osoittivat, että he eivät nuku, kun kansakuntaa yritetään johtaa tuhoisalle tielle. ETV uutisoi GCM-mielenilmauksesta eilisillan pääuutisten ykkösaiheena. Tilaisuudesta näytettiin elävää kuvaa ja osallistujia haastateltiin asiallisesti, ilman Suomesta tuttua halveksivaa ”kylläpä sinä olet tyhmä” Yle-asennetta.

   Kanal2 on uutisoinut GCM-mielenilmauksesta useissa uutislähetyksissä, jonka lisäksi aiheesta keskusteltiin pitkään aamun studiolähetyksessä.”

   ”Sananvapauden ja journalismin suhteen Viro on valovuoden Suomea edellä. YLEISRADIO ja HELSINGIN SANOMAT ovat puolestaan SUOMALAISEN JOURNALISMIN RAPPION näkyvimmät esimerkit. ”

   ”Suomen ja Viron medioita neuvostoajan uutisoinnin toimitustapaan verrattaessa ylivoimaisesti surkeimpia ovat vain yhden silmän omaavat Yle ja Helsingin Sanomat. MTV edustaa muutamien toimittajien ansiosta keskikastia. Virolaiset tv-kanavat painivat avoimen uutisoinnin suhteen edelleen omassa luokasYsaan, jota kutsutaan journalismiksi.”

   ”Suomen ja Viron merkittävien medioiden uutisointi ei poikkea ainoastaan maahanmuuttoon ja vähemmistöihin liittyvän raportoinnin suhteen, sillä Viron kanavat eivät keskity Ylen ja Helsingin Sanomien tavoin toistuvaan tiettyjen maiden ja henkilöiden demonisointiin vaan katsovat asioita laajemman perspektiivin kautta.”

 8. Makaron luistaa kuin koira veräjästä, ymmärtämättä ollenkaan mikä on koko homman syvempi luonne.
  Että rahalla homma nyt hoidetaan. Ja kyllähän pankkimafialta sitä löytyy — vaikka koko maan ostamiseen

  Ranskan presidentti Macron: Viha maassamme on syvää ja oikeutettua – lupaa 100 euron palkankorotuksen
  Tänään klo 21:12
  Ranskan presidentti Emmanuel Macron piti puheen viikkoja jatkuneiden suurmielenosoitusten takia.
  Macron sanoi puheensa aluksi, että ihmisten tuntema viha on syvällä ja se on täysin oikeutettua. Hän valitteli, ettei ensimmäisen puolentoista vuotensa aikana ole pystynyt vastaamaan 40 viime vuoden aikana syntyneeseen pahanolontunteeseen.
  Hän sanoi myös tiedostavansa, että jotkut hänen puheistaan ovat loukanneet ihmisiä.
  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/42a3535f-66b9-4619-95c4-1d4e8b362b44

  Komm: Tämä on uusi nwo-eliitin strategia: tekonöyryys, joka palvelee omaa vallassa oloa. Mitenkähän se puree? Moniko ymmärtää ettei velkaa tehden voi vaurastua ja että pankkimafian rahat ovat korollisia ja lankeavat aikanaan takaisin maksuun.
  Vai aikooko Makaron ottaa nuo rahat eliitiltä? Saattaa olla että eliitti tajuaa että nyt on annettava jottei koko korttitalo kaadu. Ja sitten kun kriisi on ohi ja M:n kannatus taas taattu niin voidaan kiristää ruuvia…

  • Jos nyt ajatellaan että vähimmäispalkka Ranskassa on ”vähintään 1000 €” kuukaudessa josta verojen osuus on 45% niin Macronin tarjoama satanen (brutto) tuskin riittää tyynnyttämään väestön mielialaa. Kai muutkin ovat nähneet Ranskasta kuvia joissa ihmisillä on teltta olohuoneessaan nukkumista varten koska lämmitykseen ei yksityistämisten jälkeen matala- ja keskipalkkaisilla ole varaa?

   https://ec.europa.eu/eurostat/statistics-explained/index.php?title=Minimum_wage_statistics/fi

   • Niinpä. Surkuhupaisaa minusta että mies kehtaa yrittää rahan voimin saada kannatustaan nousuun kun pitäisi tehdä radikaaleja uudistuksia koko yhteiskuntaa ja maata koskien.
    Toivottavasti kansa ei mene halpaan.

 9. Venäläinen näkemys
  … These are not abstract masses or an impersonal proletariat — they are the last living people who have risen up against the world power of globalist progeny, the rebels (as Lasch believes) of culture and civilization, as well as on man as such, on people, on God.
  Today there is no more right and left: only the people are against the elite. The “yellow vests” are creating a new political history, a new ideology.
  Macron is not a personal name, it is a label of the Matrix. To achieve freedom, he needs to be annihilated. Thus sprach the “yellow vests”, and they speak the truth…
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=180303

 10. https://homelessworldcup.org/homelessness-statistics/

  In 2012, around 103,000 adults in French cities used some form of emergency accommodation or soup kitchen. This number includes 30,000 children. Altogether, 141,500 people were homeless in France in 2012, which is almost a 50% increase from 2001 (INSEE, 2012).

  Uskoisin että tänä päivänä ranskassa ei ole viittä miljoonaa koditonta. Vie uskottavuutta koko kirjoitukselta noin räikeä virhe, kuin Stubbin prosentit. Lähdettä tuolle 5 mijonaalle?

  • ”… että Ranskassa on viisi miljoonaa asunnotonta, että useampi miljoona sinnittelee alle 900 euron kuukausituloilla ja vielä useampi miljoona työssä käyvä köyhä yrittää pysyä hengissä alle 1300 euron kuukausituloilla maassa, jossa on vielä Suomeakin kalliimpi elää, onhan yksityistäminen siellä paljon pidemmällä kuin Suomessa. ”
   5 milj on pieni luku isossa maassa jossa asuu 70 milj.

  • Massiiviset rakennusprojektit 5 miljoonan kodittoman asuttamiseksi ja vakavat rangaistukset niille pormestareille/paikallishallinnoille, jotka jättävät ihmisiä kaduille — Keltaliivien suomennetuista ”Kansan direktiiveistä” eli vaatimuslistasta.

 11. Hyvä alustus taas Riikalta…

  ”Miksi media ei länsimaissa kerro, mitä keltaliivit vaativat? Keltaliivien julkaisema ”Kansan direktiivit” sisältää liian monta kiellettyä aihetta, kuten eron EU:sta ja NATOsta, pankkien palauttamisen palvelemaan kansantaloutta, mediamonopolien purkamisen ja uutisoinnin totuudellistamisen – ei ole realistista odottaa massamedian kertovan näitä asioita. Lukekaa itse vaatimuslista, ja ajatelkaa, ajatelkaa ihan itse.”

  Ei kerrota siksi, että se ei kuulu käsikirjoitukseen. Kusetetut saadaan uskomaan ja tekemään mitä hyvänsä älyttlömyyksiä, kun vain sirkushuveja riittää.. Näin Suomessa , -mutta ei Ranskassa…

 12. Riikka esitti ao. anekdootin alustuksessaan…

  Kokoomuksen Verkkouutiset syyttää Ranskan tilanteesta Venäjän trolleja. En tiedä itkisinkö vai nauraisinko suomalaisen ”vastuullisen median” tilaa.

  Älä itke äläkä naura Riikka, -älkääkä muutkaan, lopettaskaa paskapapereiden tilaus. Toistaiseksi ainakin tilannekatsaukset on saatavissa muualta maailmasta. Suomen viralliset mediat välittävät suodatettua ”aivopesuagendaan” soveltuvaa infoa, jolla ei ole maailmassa vallitsevan todellisuuden kanssa mitään tekemistä.

  • Jestas sentään Erkki, et vakavissasi voi luulla minua Verkkouutisten (tai HS:n) tilaajaksi 😀

  • Paskapapereiden luku ja paskakanavien kuuntelu ja katsominen on omalla kohdallani loppunut jo aikoja sitten, en edes enää muista kuinka monta kymmentä vuotta sitten. Ehkä parikymmentä ainakin.
   Oikea tieto löytyy muualta (maaailma on täynnä hyviä kanavia ja hyviä kirjoittajia joita totuus kiinnostaa) ja sen lukeminen tuottaa myös iloa. Iltalehdestä tosin katson otsikot jotta näkee kuinka matalalla oma maamme makaa.

 13. Tuo ”vaatimuslista”jota kukaan ei tule ottamaan tosissaan,koska se on nimetön eli ei edes tiedetä mistä se on peräisin no ja osa vaatimuksista on täysin mahdottomia ja ristiriitaisia. äärivasemmistoa sanoisin.Markon on jonkun verran tullut vastaan vaikka moni sanoo että liian myöhään ja vähän.Veikkaan ettei jää muuta kuin voiman käyttö tai ”uudet” vaalit, jossa Le Pen mahdollisena voittajana! muut tahot sellaista ei pysty nialaisemaan.

 14. Markku Juutinen analysoi mikä todellisuudessa synnytti Ranskan keltaliivien toiminnan?

  Ranskassa ovat marraskuusta alkaen jatkuneet voimakkaat mielenosoitukset, joiden leimahtamisen syynä länsimedia pitää elinkustannusten nousua ja presidentti Emmanuel Macronin vastustuksesta kärjistyneitä tunteita. Ranskalaisten keltaliivien vaatimuslista1 kuitenkin paljastaa sen, että mielenositusten syynä ovat paljon muut tekijät kuin mitä valtamedia antaa ymmärtää. Tarkastelkaamme näitä syitä sekä ynnä muita tähän ilmiöön liittyviä kysymyksiä.

  http://www.magneettimedia.com/mika-synnytti-ranskan-keltaliivien-toiminnan/

 15. Puhleeze! How Is the West Democratic and Russia Isn’t?
  Westerners are mostly powerless to decide who rules over them, and completely powerless to decide in what way. The only countries where non-elite interests are even taken into account are the few populist-run places like Hungary and Italy and they’re attacked and demonized for it

  ”Nowhere in the West, except possibly Hungary and Austria, does government serve the people.

  Who do the Western governments serve? Washington serves Israel, the military/security complex, Wall Street, the big banks, and the fossil fuel corporations.

  The entirety of the rest of the West serves Washington.”

  Paul Craig Roberts
  https://russia-insider.com/en/puhleeze-how-west-democratic-and-russia-isnt/ri25704

 16. Yellow Vests – Color Revolution Gone Awry?
  Henrymakow.com – Dec 21, 2018

  The Yellow Vest revolt may be genuine but French citizen Jean L raises some red flags. There is evidence the bankers initiated it as false opposition but may have lost control.
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=180873
  https://www.henrymakow.com/2018/12/yellow-vests-spontaneous-rev.html

  Tämähän oli pelättävissäkin… soros-mafia organisoi näitä kulissien takana eli käyttää hyväkseen kansan kurjistuvaa tilaa?

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here