Skotlantilainen Sunday Record -lehti uutisoi, että sen sisarjulkaisu Sunday Mailille vuodetut dokumentit paljastavat Britannian ulkoministeriön rahoittaneen järjestöä, joka on masinoinut somehyökkäyksiä Britannian työväenpuolueen johtajaa Jeremy Corbyniä (kuvassa yllä) vastaan.

Kryptisesti nimetty ”Institute for Statecraft” eli ”Valtiotaidon instituutti” esittäytyy hyväntekeväisyysjärjestönä, joka toimii vanhassa tehdasrakennuksessa Fifen kreivikunnassa Skotlannissa.

Mutta Sunday Mailin saamien dokumenttien mukaan järjestön ”Integrity Initiative” -ajatuspaja on saanut tänä vuonna lähes kahden miljoonan punnan rahoituksen ulkoministeriöltä, ja sitä johtavat sotilastiedustelun asiantuntijat. Sana ”integrity” sisältää merkitykset ”korkea moraali”, ”suoraselkäisyys” ja ”lahjomattomuus”.

Integrity-ajatuspajan virallinen tarkoitus on koota Euroopan ”ystävällismielisistä toimittajista” ja ”keskeisistä vaikuttajista” ryhmiä, jotka vastaavat sosiaalisessa mediassa Venäjän disinformaatioon.

”Valtiotaidon instituutin” toimitilat. Näyttökuva Daily Recordin artikkelista.

Hyökkäyksiä henkilöitä vastaan kotimaassa ja ulkomailla

Sunday Mail -lehden tutkimuksissa on kuitenkin paljastunut, että järjestön virallista Twitter-tiliä on käytetty puoluejohtaja Corbynin vastaisiin hyökkäyksiin. Lehti mainitsee yhtenä esimerkkinä lehtiartikkelin, jossa Corbyniä nimitetään ”hyödylliseksi idiootiksi” (useful idiot). Artikkelia käsittevässä skotlantilaisjärjestön tviitissä sitten syytetään Corbyniä Kremlin tavoitteita palvelevasta lännenvastaisuudesta. Sunday Record lainaa useita muitakin Corbyniä mustamaalaavia tviittejä.

Myös puoluejohtajan strategia- ja viestintäpäällikkö Seumas Milne on lehden mukaan joutunut järjestön tviittihyökkäysten kohteeksi. Milne on kyseenalaistanut brittimediassa läntistä uutisointia mm. Libyan sodasta.

Hyväntekeväisyysjärjestöä (lainausmerkeissä tai ilman) on kritisoitu myös presidentti Putinia vastustavien ukrainalaisten poliitikkojen tukemisesta silloinkin kun näillä on ollut yhteyksiä äärioikeistoon.

Sen masinoima, Euroopan keskeisiä vaikuttajia hyödyntänyt kampanja esti Sunday Mailin mukaan espanjalaispoliitikko Pedro Banosin nimityksen Espanjan kansallisen turvallisuuden osaston johtajaksi. Banosia oli ilmeisesti pidetty liian ystävällismielisenä Kremliä kohtaan.

Britannian hallituksen Eurooppa-ministeri Alan Duncan on myöntänyt ulkoministeriön rahoittaneen ajatuspajan toimintaa tänä ja edellisenä vuonna yhteensä 2 257 000 punnalla.

Brittipoliitikot ja tutkijat ovat raivostuneet tiedosta, että hallituksen rahoittama toimija on hyökännyt parlamentin oppositiopuolueen jäseniä vastaan. Työväenpuolueen Neil Findlay vaatii selvitystä, miksi ulkoministeriö on rahoittanut tällaista toimintaa, ja ”varjoulkoministeri” Emily Thornberry pitää toimintaa ”törkeänä” (outrageous).

Integrity Initiative -ajatuspajan vanhempi johtaja Chris Donnellyn netti-CV kertoo hänen toimineen aiemmin brittiarmeijan sotilastiedustelussa. Toisen ajatuspajan toimijan, Dan Lafayeedneyn, taas kerrotaan toimineen SAS:n sotilaana rykmentissä, joka ylläpiti vakoilijoiden soluja Venäjällä.

Skotlantilaislehti sai yhteyden Integrity-ajatuspajan tiedottajaan Stephen Dalzieliin. Hän totesi olevansa tietämätön hyökkäyksistä oppositiopoliitikkoja vastaan, mutta jatkoi, että mikäli sellaista on ilmennyt, ”niin ei saisi olla” (that shouldn’t be on there). Dalziel kielsi organisaationsa kaikki tiedusteluyhteydet.

Mahdollinen Suomi-kytkös: tapaus Aho

Entistä pääministeriä Esko Ahoa on viime aikoina käsitelty kriittisesti Suomen valtamediassa. Helsingin Sanomat haastatteli äskettäin Ahoa hänen toiminnastaan venäläisen Sberbankin hallituksessa ja julkaisi haastattelusta artikkelin tavalla, joka Ahon mukaan on asenteellinen ja rikkoo Journalistin ohjeita.

Tämän jälkeen Ilta-Sanomat arvioi pääkirjoituksessaan, että ”ex-pääministeri Esko Aho on Venäjän taskussa”. Monissa nettikeskusteluissa Ahoa on nimitelty ”hyödylliseksi idiootiksi” ja ”Kremlin juoksupojaksi”.

Kansalaisjournalisti Janne Pohjala on todennäköisesti oikeassa todetessaan, että brittipaljastusten valossa Ahon ”naulaaminen” ei ole yksittäistapaus, vaan osa useassa maassa organisoitua infosotaoperaatiota ”Venäjä-mielisiksi” katsottuja vaikuttajia vastaan.

Tämä sopisi hyvin yhteen myös aiempina vuosina nähtyjen kampanjoiden kanssa, joissa on demonisoitu kulloinkin pahikseksi muutettuja syrjäytettäviä johtajia, kuten Muammar Gaddafia, Bashar al-Assadia ja Saddam Husseinia.

Mikäli informaatiovaikuttaminen on uhka Britannialle, miksi ministeriö ei palkkaa mainitulla rahasummalla omia virkavastuulla ja parlamentin valvonnan alla toimivia virkamiehiä? Janne Pohjala kysyy ja jatkaa: Tai miksi ulkoministeriö ei usko tehtävää maan omalle puolustusvoimien ”trollitehtaalle” eli Facebook-sotureiden 77. prikaatille? Kyseisen 1500 sotilaan someprikaatin kerrotaan taistelevan disinfoa vastaan, joten miksi UM antaa tehtävän hoitamiseen rahoitusta jollekin hylätyssä tehtaassa toimivalle hyväntekeväisyysinstituutille?

Me elämme informaatiosodassa, eikä sitä käy pelkästään eikä todennäköisesti edes suurimmaksi osaksi Venäjä.

Ainakaan Yle ei näyttäisi uutisoineen mitään Britanniassa kuohuntaa herättäneistä paljastuksista.

Tämäkin oli vain Venäjän aikaansaannosta? 

Pian Sunday Mailin reportaasin jälkeen Britannian ulkoministeriö tiedotti, että Valtiotaidon instituutti olikin hakkeroitu useita viikkoja aiemmin ja että Kremlin uutiskanavat (lukeutuuko myös Sunday Mail näihin?) olivat julkaisseet ja paisutelleet hakkeroituja dokumentteja. BBC lainaa ministeriön tiedottajaa: ”Kyseessä on jälleen yksi esimerkki venäläisestä disinformaatiosta, jonka tarkoituksena on sekoittaa yleisön mieliä ja saattaa huonoon valoon järjestö, joka toimii riippumattomasti vastatakseen disinformaation uhkaan”.

Britannian kyberturvallisuuskeskuksen kerrotaan tutkivan tapausta.

Ulkoministeriön mukaan hallitus ei rahoita instituutin some-toimintaa, vaikka se onkin myöntänyt 2,2 miljoonaa puntaa instituutin disinformaation vastaiseen työhön – ja senkin ulkomailla, ei suinkaan Britanniassa, tehtävään työhön. Samaan hengenvetoon hallitus sanoo, ettei se ole havainnut järjestelmällisiä vääristymiä tai asenteellisuutta instituutin tviiteissä, mutta että instituutti on suostunut julkaisukäytäntöjensä (editorial policy) katselmointiin.

Integrity-ajatuspaja kiistää BBC:n artikkelissa koskaan osallistuneensa puoluepoliittiseen toimintaan ja katsoo käyttäneensä Twitteriä tasapuolisesti.

Vesa Raiskila on Vastavalkean toimitussihteeri.

Päälähteet

Ferguson, John | Daily Record (9.12.2018): Secret Scottish-based office led infowars attack on Labour and Jeremy Corbyn

Landale, James | BBC News (10.12.2018): Russia hack ’bid to discredit’ UK anti-disinformation campaign – Foreign Office

Artikkelikuva: Jeremy Corbyn vuonna 2017. Lähde: Chatham House, Lontoo (CC BY 2.0). Kuvanmuokkaus: Vesa Raiskila

35 KOMMENTTIA

 1. Trollaajat huutavat kuin varkaat ”ottakaa varkaat kiinni” ja näyttävät itään. Lisää tälläisiä paljastavia artikkeleita!

 2. Lontoo on synnin pesä, itse Perkeleen maja.
  Brittiläinen imperiumi (anglo-sionistinen siis) on kaiken läntisen alennuksen takana. Sieltä vedetään lankoja joilla maailmaa on yritetty jo vuosisatoja kaapata pienen eliitin käsiin jossa sionisteilla on keskeinen rooli.
  Sionistit ovat ovelasti onnistuneet ujuttamaan itsensä brittihallintoon ja hovin politiikkaan josta törkeinä esimerkkeinä siirtomaapolitiikka, orjakaupan junailu ja maailmansodat joiden avulla Palestiina on vallattu sionistien tukikohdaksi Lähi-itään.
  Oma lukunsa on pankkimafia joka pitää pesäänsä City of Londonissa ja sen organisoima maailman velkaorjuus.
  BBC on tuon mafian vahvin äänitorvi ja se kertoi wt7:n romahduksen puolen tunnin etuajassa.

  • Lisäys
   THOMAS DALTON kirjoittaa juutalaisten (Britannian/City of London) roolista maailmansodissa, osa 1.
   ”Vuonna 2006 humaltunut Mel Gibson tiettävästi sanoi: ”Juutalaiset ovat vastuussa kaikista sodista maailmassa.”
   Seurasi ennakoitavissa oleva antisemitismin, ad hominem-hyökkäysten ja monien muiden kirousten myrsky Gibsonin luonteesta. Mutta käytännössä kukaan ei kysynyt: onko hän oikeassa? Tai pikemminkin: missä määrin hän voisi olla oikeassa?
   Selvästi juutalaiset eivät voi olla vastuussa kaikista maailman sodista, mutta olisiko heillä ollut kätensä monissa sodissa – ainakin niissä maissa, joissa he asuivat tai olivat vuorovaikutuksessa?
   Kun otetaan huomioon heidän kiistaton vaikutusvalta niissä kansakunnissa, joissa ne edustivat vain murto-osaa väestöstä, juutalaisten on oltava jossain määrin vastuussa ainakin jonkin verran siitä, mitä hallitus tekee, sekä hyvässä että huonossa. Juutalaisia ​​arvostetaan usein loistavina johtajina, taloustieteilijöinä ja strategeina, ja heille on myönnetty näennäisesti loputtomasti palkintoja ja kunnianosoituksia.
   Niitä, jotka ovat menestyneet, on myös syytä syyttää epäonnistumisista. Ja kansojen elämässä on vain vähän yhtä suuria epäonnistumisia kuin sodat.
   Aloitan arvioida Gibsonin lausuntoa, ja tarkastella roolia, jota juutalaiset pelasivat kahdessa maailmanhistorian suurimmassa sodassa, World War I: ssä ja II: ssa. Mutta ensin minun on kerättävä jotakin asiaankuuluvaa historiaa jotta voisi ymmärtää paremmin juutalaisen politiikan ja toiminnan kontekstin näiden katastrofaalisten tapahtumien aikana.”
   The Jewish Hand in the World Wars, Part 1
   ”In 2006, an inebriated Mel Gibson allegedly said this: “The Jews are responsible for all the wars in the world.” There followed the predicable storm of anti-anti-Semitism, ad hominem attacks, and various other slanders against Gibson’s character. But virtually no one asked the question: Is he right? Or rather this: To what degree could he be right?
   http://www.unz.com/article/the-jewish-hand-in-the-world-wars-part-1/

   Somesodan rahoitus on pikkujuttu näiden sotien rinnalla.

 3. Tämä ”Institute of Statecraft” näyttää hakeutuneen autenttiseen sotimisympäristöön; muutama tykinkuula näyttäisi jo osuneen. Toivottavasti miestappiot eivät ole kovin suuret…

  Lienee jonkinlainen trendi, että tiedustelupalveluista ja muista virallisista tehtävistä poislähteneet (-potkitut) perustavat alaansa läheisesti liittyviä pumppuja. Ne saavat ilmeisen helposti valtiollista rahoitusta toiminnalleen. Ei tarvitse osata sanoa muuta kuin ”Venäjä on syyllinen”.

  Suomestakin löytyy toki esimerkkejä tästä. Valtioneuvoston viestintäjohtaja Markku Mantila ajoi sen uransa niin piippuun, että lähdettävä oli. Hänkin perusti kai jonkinlaisen viestintätoimiston huuhaa-viestintäänsä. Suomi taitaa olla kuitenkin vielä sen verran järjissään, etteivät viralliset tahot rohkene kanavoida rahoitusta tämäntyyppisille ”yrityksille”.

  Onneksi Naton laaja ja lyijynpehmeä syli tuli ja pelasti. Mantila on sen verran surkea ilmestys, että hän todennäköisesti töppää tämänkin hommansa. Joten olkaapa kuulolla; hölö-Mantilalta saattaa lipsahtaa jotain kuuntelemisenkin arvoista. Saataisiin ehkä jotain tolkkua tähän Mediapooli-kyberkeskus-turvallisuuskomitea-pv:n infosotastrategit -monipäiseen hirviöön.

  Yhteydet CIA:han näyttäisivät olevan kunnossa, joten varmasti jotain tapahtuukin. Muutakin siis kuin Esko Ahon demonisointi; se on tämän roskajengin sormiharjoittelua.

  • ”Onneksi Naton laaja ja lyijynpehmeä syli tuli ja pelasti. ”
   Siellä Nato-sylissä on hyvä olla Macronin ja kumpp. kanssa joihin meidän Macronin ’kaveri’ Saulikin kuuluu.
   — Hiljattain tapahtunut Ranskan presidenttiparin Emmanuel ja Brigitte Macron saapuminen vierailulle Presidentinlinnaan Helsingissä keräsi MTV:n mukaan sankan yleisön Kauppatorille ja sen läheisyyteen.
   Myös mediat olivat juovuksissa Macronista
   Valtamedian voimakas manipulaatiokanava MTV.fi ylisti Ranskan nuoren presidentin suosiollisuutta, jossa muka Macronit ”kylpivät” faniensa keskellä. Valtiovierailijoiden ihailijat näkivät hänet uudistajana, jolla on hyviä ajatuksia EU:n kehittämisestä.
   Presidentti Tarja Halosen lehdistöpäällikkönä työskennellyt Eila Nevalainen luonnehti Macronia Euroopan toivon kantajaksi. SDP:n entinen poliitikko Ulpu Iivari kommentoi puolestaan Macronin voittoa suunnattomaksi menestykseksi Ranskalle ja Euroopalle. Iivarin mukaan Macron voitti presidentinvaaleissa muukalaisvihan ja ankean nationalismin.
   http://www.magneettimedia.com/ranska-myontaa-venaja-ei-ole-syyllinen-ukrainan-kriisiin/

   ”Presidentti Macron on usein esillä Rothschild-poikana. Tämä on totta, mutta toissijainen asia. Thierry Meyssan osoittaa, että hän on velkaa vaalikampanjastaan suurimmaksi osaksi Henry Kravikselle, yhden maailman suurimman rahoitusyhtiön pomolle, ja NATOLLE …
   Who does Emmanuel Macron owe?
   by Thierry Meyssan
   http://www.voltairenet.org/article204303.html

 4. > ulkoministeriön rahoittaneen järjestöä,
  > joka on masinoinut somehyökkäyksiä Britannian
  > työväenpuolueen johtajaa Jeremy Corbyniä (kuvassa
  > yllä) vastaan

  Näinhän toimitaan ja on aina toimittu myös Suomessa. Keinovalikoima vain on sovitettu paikallisiin olosuhteisiin. Tässä tuore esimerkki siitä, kuinka valtion resursseja käyttäen vaikutetaan eduskuntavaalin tulokseen yksien eduksi ja toisten vahingoksi:

  a)
  Ministeri Orpo vaatii julkisuudessa ”vaalikeskustelun hillitsemistä”
  — Kun ministeri puhuu, ei se ole tyhjän päällä, jatkotoimet on jo varmistettu.

  b)
  Poliisi tekee mahdollisimman näyttävän iskun Oulussa pidettyä kansalaistapahtumaa vastaan. Vaatii järjestäjää luovuttamaan puhujien nimet.
  — Poliisilla oli mahdollisuus tulla itse paikalle ja pidättää jokainen puhuja henkilöllisyyden selvittämistä varten. Mutta se ei tullut.
  — Isku kohdistettiin tilaisuuden järjestäjään. Ei puhujiin.
  — Tilaisuuden järjestäjä on ehdolla vaaleissa.

  c)
  Poliisin iskun tarkoituksena ei ole nostaa syytettä ketään vastaan (– eihän edes mitään rikosilmoitusta ole kirjattu –) vaan välittää julkisuuteen viesti.
  — Kohderyhmänä ovat kaikki tulevien vaalien ehdokkaat, jotka järjestävät tilaisuuksia.

  d)
  Jokaisen julkisuudessa esiintyvän ehdokkaan pitää puhua ministeriön määräämien kriteereiden mukaisesti tai sitten syyte rapsahtaa.
  — Valtapuolueet automaattisesti pudottavat pois ehdokkaat, jotka ”joutuvat poliisin kanssa tekemisiin” riippumatta siitä onko poliisin väitteillä perää tai toimilla mitään laillista pohjaa.

  e)
  Jos haluat eduskuntaan, noudata tarkasti ministeriön määräyksiä tai tulee poliisi ja kaikki toiveet valinnastasi on pois pyyhitty.

  Tavoitteena on, että ministeriö hallitsee ja ohjaa, poliisin avulla tietenkin, maassa käytävää vaalikeskustelua.

 5. Näin Britannian sionistit vainoavat Gilad Atzmonia, Lontooseen muuttanutta israelilaista, joka jätti Israelin sen törkeän palestiinalaisiin kohdistuvan vainon ja tuhon takia palveltuaan ensin maan armeijassa ja nähtyään omin silmin kaiken raakuuden.
  Kirjansa Being in Time kertoo hyvin sionistien luonteen ja taustat.

  On The Current International Zionist Smear Campaign
  A Statement by Gilad Atzmon

  ”The criminalization of political speech and activism against Israel has become one of the gravest threats to free speech in the west.” Glenn Greenwald 19.7.2017
  https://www.gilad.co.uk

 6. Muiden paljastusten lisäksi Washingtonin hallituksessa on ollut jo vuosikymmeniä erillinen, veronmaksajilta ryöstetty rahasto aviollisia sivuhyppyjä tehneille ”Whoremonger” kansanedustajille, joita vastaan ( prostitutes ) huorat ovat nostaneet rahallisia kiristys-uhkauksia. Siitä rahastosta maksetaan naikkosille palkkiot seksistä, eikä se mene politikkojen vaimojen tietoisuuteen. Koska meillä on tällaisia edustajia (johtajiaI, niin herää kysymys, voivatko he edustaa äänestäjiään rehellisesti ? Valtaosa heistä ovat lakikoulun käyneitä ”matelijoita”, joihin meidän on pantava tulevaisuutemme maan asioissa, HUH ! Onko sama kannatus myöskin muissa maissa, mene tiedä ? Eihän ainakaan ”rehellinen Suomalainen”voi tehdä samoin ? Vai voiko ?

 7. Hieman päivän aiheesta sivuten, ainoastaan niille joita tällainen kiinnostaa. Ja pitäisihän se kiinnostaa, onhan USA ”tapetilla ihan päivittäin”. Trumpin eräs lakimies sai ansaitsemansa ajanvieton 80 mailin päästä New Yorkista, muiden rikollisten seurassa, paikassa joka ei ole mikään Country Club vaan täynnä ”hard-core” rikollisia. Vettä ja leipää sanottiin ennen ?
  Paukahti kolmen vuoden istuminen, ja hirmuiset rahalliset korvaukset. On erittäin harvinaista lukita ketään juutalaista lakimiestä ”kiven sisään” näinä päivinä. Cohen puhuu nyt vain pahaa presidentistä, jonka tuloksia jään seuraamaan. Ennen oltiin hyviä kavereita, mutta nyt saa kuvaannollisesti puukon selkäänsä. Monessa yhteiskunnassa lakimies saattaa menettää lakimiehen oikeutensa loppuiäkseen istuttuaan vankeutensa.

  • ”Cohen puhuu nyt vain pahaa presidentistä, jonka tuloksia jään seuraamaan”
   Jutikoistahan ei saa pahaa puhua kuten meistä taviksista tai jos puhuu asiastakin saa antisemin leiman. Mutta hienoa kun yksi valituistakin joutui poseen ja vahvisti tutkittua tietoa.
   Weisburgin päivitetyt tilastot osoittavat, että pienestä väkimäärästään huolimatta juutalaiset olivat vastuussa vähintään 23,9 prosentista Amerikan valkokaulusrikoksista.
   http://magneettimedia.com/juutalaiset-pankit-koronkiskonta/
   … when you look at the face of President Trump’s son-in-law, Mr Jared Kushner, you understand that the Nature took a nap in his generation. His parents’ generation were predators and major crooks (his father actually served two years in jail for tax evasion while obtaining his two-billion-dollar loot), but Jared’s generation could not enroll or graduate without assistance, while his political meddling made a mess of already troubled American Middle East politics.
   … This is the Nature way to deal with problems. Thomas Mann in his 1901 novel Buddenbrooks subtitled The Decline of a Family depicts three generations of a North German family: the first generation amasses fortune, the second maintains it, the third wastes it away in Bohemian pleasures.
   Smart people’s kids are usually not that smart, and have much less drive. For this reason, I wouldn’t be bothered too much by Jewish achievement of the elder generation; the young generation will waste it all right. … http://www.unz.com/ishamir/unz-goes-nuclear/
   Rodun ja psykopatian yhteydestä
   http://magneettimedia.com/rodun-ja-psykopatian-yhteydesta/

  • Pushback Against Israeli Crimes Rises – Rand Paul, Ocasio-Cortez + Colleagues, US Presbyterian Church, UK Quakers
   It is certainly refreshing to see anyone taking on Israel and its all-too-often invincible lobby. What is significant is that Christian churches and even some congressmen have begun to speak out in spite of the knowledge that unprincipled Zionist power in the United States will make them pay a price for doing so.
   May the realization of just how evil Israel’s government is and the terrible damage it has done to the United States grow, finally reaching a point where some people in Congress, the media, and even in the White House will begin to listen.
   https://russia-insider.com/en/pushback-against-israeli-crimes-rises-rand-paul-ocasio-cortez-colleagues-us-presbyterian-church-uk

 8. Eiväthän nämä trollioperaatiot ole mitään uutta,ovat vain moderneja versioita aikaisemmilta vuosikymmeniltä.
  Esimerkiksi viisikymmenluvulla CIA rahoitti Kekkosen vastaisia kampanjoita,joita oli esimerkiksi Ernesti Hentusen Totuudentorvi lehti.
  Tuon aikansa trollilehden kautta yritettiin mustamaalata Kekkosta tämän henkilökohtaisia paheita esittelemällä ja paisuttelemalla.
  Kekkonen tosin onnistui kääntämään kaiken hänestä kerrotun edukseen,tunnetuin seurausin,neljännens vuosisadan valtakausi.

 9. Turpiin tuli taas Briteille, jotka haluavat irti EUusta. Meneekö sekin ratkaisu taas Rothschildin piikkiin, lahjomalla jos ei muuten ? Mrs. May (huomaa ”Y” kirjain),joka perustuu YAHWE nimen ”Y” kirjaimeen, yleisenä tunnusmerkkinä, etu-taikka sukunimessä.
  Muitakin tunnuksia on paljon, mutta niistä joskus toiste. Suuri joukko brittejä valuttavat kyyneleensä olut-tuoppeihinsa. Yksi vuosi lisäaikaa seuraavaan siirtoon.

  • Ei Rotschildilta ainakaan rahat lopu, kun omistaa huomattavan osan koko maailman varallisuudesta ja velkaponzillaan huijaa kaiken aikaa lisää – toistaiseksi.

  • Väite EU:n natsi-alkuperästä, sisältäen suunnitelman Euroopan alistamiseksi diktatuuriin, ei ole keksitty tyhjä propagandahokema vaan perustuu historiallisiin dokumentteihin, joiden pohjalta on laadittu kirja ”The Nazi Roots of the ‘Brussels EU’”:

   ”Containing copies of previously unpublished historical documents sourced from international archives, The Nazi Roots of the ‘Brussels EU’ proves that the key architects of the European Union were recruited from among the same technocrats who had previously designed the plans for a post-WWII Europe under the control of the Nazis and the infamous IG Farben pharmaceutical and chemical cartel.

   By revealing how the undemocratic nature of the European Union bears a notable resemblance to the intended postwar plans of the Nazis and IG Farben for a “Total European Economic Area”, the explosive information contained in this book essentially marks the beginning of the end for the so-called “EU Project”.

   Mindful that the European Union is already now teetering on the brink of collapse, the authors conclude by showing how the building of a new democratic Europe – designed for the people and by the people – can lead to a world of health, peace, and social justice becoming a reality.” – ”The Nazi Roots of the ‘Brussels EU’” by Matthias Rath, Paul Anthony Taylor , Aleksandra Niedzwiecki, August Kowalczyk,
   https://www.goodreads.com/book/show/33819101-the-nazi-roots-of-the-brussels-eu

   Sen sijään Brysselin korruptoimien, valtaapitävien psykopaatti-valehtelijoiden ja niitä tukevan viherkommunisti-toimittajien dominoiman valtaVALEmedian natsi-fasisti-hokemat kansallismielisistä – poisluettuna tietty, lukumääräisesti täysin mitätön ja selvin tunnuksin esiintyvä ryhmä PVL – ovat keksittyjä, vailla tosiasia-pohjaa olevia propagandistisia solvauksia.

 10. PÄIVITYS ARTIKKELIIN 13.12. klo 12.40:

  … Ahon ”naulaaminen” ei ole yksittäistapaus, vaan osa useassa maassa organisoitua infosotaoperaatiota.

  =>

  … Ahon ”naulaaminen” ei ole yksittäistapaus, vaan osa useassa maassa organisoitua infosotaoperaatiota ”Venäjä-mielisiksi” katsottuja vaikuttajia vastaan.

 11. Trumpin lakimiehen (Cohen), entisen sellaisen, ei kuitenkaan tarvitse aloittaa ”istumistaan, kunnes vasta joskus Joulun jälkeen”, jos siinä olisi ollut meikäläinen kyseessä niin olisin lähtenyt suoraan oikeushuoneistosta etteivät jalat olisi koskettaneet maata, siinä on ero ”korkeammin oppineen ja Taviksen kesken”. Koko maa on juutalaisten lakimiesten sekä tuomareiden valloittama. Saattaa sama olla jo Suomessakin ? Ei siitä porukasta ihan turhaan tehdä pilkkaa.

  • ” Ei siitä porukasta ihan turhaan tehdä pilkkaa.”
   ’Porukka’ on aina kääntänyt psykopaatin tavoin itseensä kohdistuvan kritiikin muiden viaksi ja jopa geneettiseksi kyvyttömyydeksi ymmärtää sen narsismia ja psykopatiaa joka sille tarkoittaa Yahweh’n valittuna oloa.
   Tuolla asenteella sillä on etuoikeus muiden hyväksikäyttöön ja alistamiseen.
   Aika rajusta psyykkisestä häiriöstä siis on kyse ja näyttää että sillä on myös tutkimusten mukaan geneettiset juuret.
   1971 juutalaistaustainen kriminologi A. Menachem Berkeleyn yliopistosta julkaisi artikkelin ”Criminality Among Jews: An Overview”. Menachemin mukaan ”juutalaisten alttius syyllistyä rikollisuuteen on selvästi korkeampi verrattuna ei-juutalaisiin, kun tutkitaan talousrikoksia”. Näitä ovat esimerkiksi petos, vilpillinen konkurssi sekä kavallus.
   1991 David Weisburg julkaisi Yalen yliopistossa artikkelin ”Crimes of the Middle Classes: White-Collar Offenders in the Federal Courts”. Weisburg totesi, että vaikka juutalaisia on Amerikan väestöstä vain 2 %, he muodostavat 9 % matalan tason talousrikoksista (pankkikavallus, verovilppi, pankkipetos), vähintään 15 % keskitason talousrikoksista (postipetos, vahingonkorvauspetos, lahjonta) sekä vähintään 33 % korkean tason talousrikoksista (kartellit, arvopaperipetokset).
   Weisburgin päivitetyt tilastot osoittavat, että pienestä väkimäärästään huolimatta juutalaiset olivat vastuussa vähintään 23,9 prosentista Amerikan valkokaulusrikoksista.
   http://magneettimedia.com/juutalaiset-pankit-koronkiskonta/

   Onneksi porukan sisältä alkaa löytyä yhä enemmän ’atzmoneita’, vastavoimaa joka ei alistu porukan oppeihin ja rikollisiin tapoihin joihin Jeesus jo aikoinaan törmäsi ja yritti saada psykopaatti-fariseuksia järkiinsä.
   Toivottavasti näitä ’jeesuksia’ tulee lisää kun heitä ei enää voi naulita ristille vaikka sionistit sitäkin harrastavat omalla tavallaan median voimin ja salamurhineen.
   Gilad Atzmon onkin sanonut että jos hänen joskus ilmoitetaan pudonneen jyrkänteeltä ja kuolleen niin tiedätte kuka sen teki.

 12. Eikö enää maasta löydy jotakin ”omintakeista”kun pitää matkia muita maita. Onhan teillä puukot ja kirveet, ja halkosahakin käy jos ”kauhavalainen” on jäänyt teroittamatta. Tykkään piruilla juuri ennen maatemenoa. Vastasin Trumpin tervehdykseen toivottaen hänelle ja perheelleen rauhallista Joulua, ja turvallista
  uutta vuotta. Thing’s are going to get rough !

  • Minusta keltaisten liivien valinta on oikeutettu, se kertoo että tyytymättömyys kytee kaikissa länsimaissa. Kanadassa keltaiset liivit vaativat PM Trudeaun eroa kadulla. Sveitsissä on keltaisia liivejä kadulla, Belgiassa, Alankomaissa, Ruotsissa ja nyt sitten myös Suomessa. Keltaisia liivejä ei pidetä matkimisen vaan yhteenkuuluvuuden vuoksi!

 13. Fiktio usein ennakoi tapahtumia reaalimaailmassa, ja jotkut sanovat, että Yhdistyneiden kansakuntien siirtolaisuussopimus on resepti, jotta juuri tämä tapahtuisi.
  Jean Raspailin 1973 romaani Pyhimysten leiri kuvaa länsimaisen sivilisaation tuhoutumista kolmannesta maailmasta tapahtuvan massamuuton kautta.

  Ottaen huomioon Ranskan siviilihäiriöiden nykyinen tila tämä on viimeinen asia, mitä presidentti Macron tarvitsee virkansa menettämiseen .

  Jean Raspail’s 1973 novel The Camp of Saints, depicts the destruction of the Western civilisation through mass immigration from the Third World. Fiction often foreshadows events in the real world and some would say that the United Nations Migration Pact is a recipe for precisely this to happen.
  The U.S. and ten European countries have already chose to opt out of the pact, as have Chile and Brazil. However, France and Germany are ready to cooperate with the agreement and this has prompted near open revolt among some senior French military commanders.
  Given the current spate of civil unrest in France this is the last thing President Macron needs, as it could spell the end of his premiership. Ed.

  The Camp of the Saints
  By Paul Craig Roberts – paulcraigroberts.org Dec 14, 2018
  Jean Raspail’s novel is unfolding before our eyes.
  The Russians and Chinese do not need to do anything about Europe and the US. The West is self-destructing at a rapid pace.
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=180525
  The War Against Globalism
  https://www.strategic-culture.org/news/2018/12/13/war-against-globalism.html

  UK Commitment to UN Migration Pact ‘All But Violates’ Govt Immigration Pledge: Think Tank
  Migration Watch UK fired back at the assertion, saying, “This is the wrong move. The word ‘control’ does not appear in the final text of the Compact.”
  The document added, “The Compact appears to have been drafted by diplomats whose aim seems to be to ‘normalise’ mass immigration from the developing world to the West at a time when the public are very clear that they find the scale and pace of such flows to be unsustainable and unacceptable.
  “The Government needs to reconnect with voters and demonstrate that they are serious about honouring their election promise.”
  https://www.breitbart.com/europe/2018/12/12/uk-commitment-un-migration-compact-violates-govt-pledge-cut-immigration-think-tank/

 14. Yhä vaikeammaksi käy käsittää miksi emme irtaannu EU:n pakkovallasta vaan tuemme järjen vastaisesti oman maamme tuhoavia globalisteja (NWO- , ’deep-state’- ja Nato-mafiaa) jotka eivät kykene muuhun kuin terrorismin luomiseen, kansallisvaltioiden tuhoamiseen ja oman diktatuurinsa luomiseen, joka käy jatkuvaa sotaa ihmiskuntaa ja (sanan)vapautta vastaan?
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=178011
  Lähi-idässä olisi rauha ellei Usaa johtaisi Trumpin sionistiklaani, joka myös toimii Naton ylimpänä komentajana. Ja koko maailma olisi jotain muuta kuin tänään kun tärkeimmäksi asiaksi nousisi rauha ja rinnakkaiselo.
  Meilläkään ei olisi haittamaahanmuuttoa ja pakolaisongelmaa kun ihmisiä autettaisiin heidän kotimaissaan ja tuhoisat vain Israelin ja Usan sionistien hankkeita edistävät sodat ja Kalergi-hankkeet loppuisivat.
  Laajemmin voi kysyä miksi maailma antaa pienen eliitin jallittaa itseään psykopaattisen terrorin ehdoilla? Aika normaalia on että kun joku ryhmä alkaa ottaa liikaa valtaa itselleen niin se pannaan aisoihin.
  Tuntuu vaikealta uskoa että tuo terrori voisi mitenkään edetä koko maailman orjuuttamiseen asti mikä sillä on tavoitteena.
  Onneksi näyttää siltä että vihdoin viimein on tapahtumassa jonkinlaista globaalia heräämistä ja maailman vastarinta nwo-eliitin alhaisia ja moraalittomia hankkeita vastaan kasvaa päivä päivältä. Jään nähtäväksi kuinka pitkälle se riittää.
  Omalta osaltamme voisimme palauttaa itsenäisyyden ja aloittaa elämän joka turvaisi tulevaisuutemme.

  The Truth About the Deep State
  By wmw_admin on September 19, 2018
  by Jake Morphonios — Blackstone Intelligence Network Sept 16, 2018
  This 30 minute video is a good primer to share with friends and family who think YOU are a crazy “conspiracy theorist”. The information in this video is detailed and methodical. It explains what the “deep state” is and how it operates – including real examples from known US politicians who are part of the Deep State. Share this video with your friends and family.
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=176533

 15. Britannian sionistit asialla Gilad Atzmonia — https://www.gilad.co.uk — vastaan joka jätti Israelin sen harjoittaman fasistisen ja rasistisen politiikan takia ja muutti Lontooseen

  UK’s Islington Council banned pro-Palestinian musician at behest of Israel’s far-right Likud-Herut
  Austerity-hit, Labour-controlled Islington Council hired a top legal firm that worked for Israel Premier Netanyahu’s financier Sheldon Adelson to ban pro-Palestinian musician Gilad Atzmon from playing at a local concert at the behest of Israeli Likud-Herut’s UK director. Read more […]
  https://www.redressonline.com/2018/12/uks-islington-council-banned-pro-palestinian-musician-at-behest-of-israels-far-right-likud-herut/
  https://www.redressonline.com

 16. Laitetaan tännekin. Kuka on multikultin ja pakolaispolitiikka organisaatioiden takana? Olisihan se pitänyt arvata että ’sorokset’ ovat asialla.
  Taitaa olla mahdotonta ottaa kriittistä kantaa asiaan leimautumatta antisemitistiksi.
  Jewish Involvement in Contemporary Refugee and Migrant Organizations
  ANDREW JOYCE
  … that Jews would be overrepresented in positions of influence within contemporary refugee, asylum, and similar pro-immigration or “immigrants rights” organizations. The following study of a number of such organizations strongly confirms all aspects of MacDonald’s theoretical framework, and offers a rejoinder to some recent criticisms of it.
  Discussion
  To paraphrase Hamlet, we might say, when looking upon Israel, “Ay, there’s the rub!” Because if the Jewish interest in immigration and refugees is provoked, as we are so often told, by the Jewish historical experience, then it would appear that Jews are only willing to indulge this warped self-pitying nostalgia in lands other than their own. If the pro-refugee, pro-migrant craze is a Diaspora phenomenon, then the lands of the Diaspora have a problem. The practical realities of this problem are such that anti-immigration politics lacking anti-Semitic elements are doomed to failure. Jews are demonstrably providing the leadership, organisational capacity, money, and legal aggression that is driving the mass migration machine. This isn’t a conspiracy theory. The names and groups here can be checked and rechecked – they aren’t going to disappear, and the percentages won’t change.
  https://www.theoccidentalobserver.net/wp-content/uploads/2018/12/Jewish-refugees.jpg

  It’s time to wake up.
  http://www.unz.com/article/jewish-involvement-in-contemporary-refugee-and-migrant-organizations/

 17. Israel Is Bad for America
  A New York Times Columnist explains why
  PHILIP GIRALDI
  .. Stephens then expands on what it means to be liberal-international: “It means we should oppose militant religious fundamentalism, whether it is Wahhabis in Riyadh or Khomeinists in Tehran or Muslim Brothers in Cairo and Ankara. It means we should advocate human rights, civil liberties, and democratic institutions, in that order.”
  Erikoista on ettei S puhu artikkelissa mitään juutalaisesta uskonnosta eikä juutalaisten harjoittamasta terrorista Israelissa ja maailmassa.
  Juutalaisen uskonnon kummitukset
  http://www.unz.com/runz/american-pravda-oddities-of-the-jewish-religion/
  The Dishonesty, Hypocrisy, Hatred of Others, and Subterfuge in the Jewish Religion
  ” … according to mainstream Talmudic doctrine, black Africans are traditionally placed somewhere between people and monkeys in their intrinsic nature, and surely all rabbis, even liberal ones, would be aware of this religious doctrine.”
  Juutalaiset eivät tiedä, että kabalistinen juutalaisuus on satanismia
  henrymakow.com – 11 lokakuu 2018 https://www.henrymakow.com

  And isn’t Israel’s record on human rights and civil liberties among the worst in the world? Here is the Human Rights Watch’s assessment of Israel:
  “Israel maintains entrenched discriminatory systems that treat Palestinians unequally. Its 50-year occupation of the West Bank and Gaza involves systematic rights abuses, including collective punishment, routine use of excessive lethal force, and prolonged administrative detention without charge or trial for hundreds.
  It builds and supports illegal settlements in the occupied West Bank, expropriating Palestinian land and imposing burdens on Palestinians but not on settlers, restricting their access to basic services and making it nearly impossible for them to build in much of the West Bank without risking demolition. Israel’s decade-long closure of Gaza, supported by Egypt, severely restricts the movement of people and goods, with devastating humanitarian impact.”
  http://www.unz.com/pgiraldi/israel-is-bad-for-america/
  http://www.unz.com/pgiraldi/pandering-to-israel/

 18. Ei uskoisi todeksi mutta Britannia on sionismin pesä
  The Witch Hunt: From Pontius Pilate to the Labour Party
  GILAD ATZMON
  A witch hunt is a dangerous game.
  The Jewish past is littered with witch hunts that boomeranged. In fact, the birth of Christianity contains a classic example of this.
  Jesus’ persecution began with a hate campaign against a whistle blower who held some radical views, such as ‘love your neighbor’ or ‘turn the other cheek.’ Historically, it was the Sanhedrin war against Jesus that made him into Christ – the message as well as the messenger.
  … As is consistent with the Jewish past, the witch hunt has boomeranged. This last slander campaign against me revealed an astonishing continuum between Likud and British Labour. When the story made it to the national press, the Labour Party panicked.
  Like Pilate, it made the wrong decision which has backfired colossally. Instead of the people judging me, it is the Labour Party that is under scrutiny. Although many of us are sympathetic to Corbyn, the actual workings of the Labour Party have been devastating and perhaps tragic.
  The Labour Party is running a Stasi like operation, operating as a hateful opponent of elementary freedoms. If the Labour Party in its current form manages to win an election, it may mark the end to Britain as a free country (assuming that it still is).
  This might sound like a radical prediction but it isn’t original. Orwell saw it coming in 1936 while in Spain. He was slightly wrong about the date (1984). I predicted this fatal transition in my recent book Being in Time.
  http://www.unz.com/gatzmon/the-witch-hunt-from-pontius-pilate-to-the-labour-party/

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here