Googlen johtaja on paljastanut Venäjän ”koko sekaantumisen” määrän vuoden 2016 presidentinvaaleihin.

Googlen toimitusjohtaja Sundar Pichai kertoi Yhdysvaltain senaatin komitealle – vastatessaan Jerry Nadlerin (dem) kysymykseen – Googlen selvittäneen, missä määrin Venäjä käytti alustaa sekaantuakseen Yhdysvaltain vuoden 2016 presidentinvaaleihin, joissa Donald Trump (rep) tuli valituksi.

Pichai sanoo yhtiön tehneen hyvin perusteellisen (”very thorough”) tutkimuksen, ja löytäneen kaksi (2) Venäjään kytkeytyvää mainostiliä, jotka käyttivät Googlessa mainostamiseen noin 4700 dollaria.

Lisäksi Google löysi joitain muita venäläismainoksia, jotka eivät liittyneet mitenkään Hillary Clintoniin (dem) tai Trumpiin.

Google itse käytti yli 1,3 miljoonaa dollaria Hillary Clintonin vaalikampanjan tukemiseen.
¤

Lähde

Durden, Tyler | ZeroHedge (13.12.2018): Google CEO Exposes Shocking ”Full Extent” Of Russian Meddling In 2016
¤

Artikkelikuva: Sundar Pichai. Kuvaaja: Maurizio Pesce (CC BY 2.0)
¤

19 KOMMENTTIA

 1. Kyllä Jessikka kohta tyrmää tutkimuksellaan tuollaiset ”vain 4700 dollaria” puheet.

 2. Voi herran pieksut, kun on suurista rahoista kysymys ? Donald ei edes viitsi tuollaisella ”valtavalla summalla, PYYHKÄISTÄ” ? Nit-Picking jatkuu vasemmistolaisten älyn-köyhyyden takia lapsellisuuksiin. Itkisin ennenkuin nauraisin, jos ei olisi kuitenkin vakavista syytöksistä kyse. Mr. TRUMP on USAssa yhtäläisesti vihattu mies kuin on hänen ”Ystävänsä itäisellä pallonpuoliskollakin”, lisäät siihen vielä KIINAN johtajan, niin suursodan ruuti on jo paketoitu. Korkeimmin oppineet lakimiehet ja naiset eivät myöskään usko (COHEN) lakimiehen maksamat rahat prostituille olevan millään tavalla syy potkia ”pressa viraltaan”, nyt taikka hallinnansa päätyttyä ?
  V-velkojaan maksavat miljoonat maapallolla ilman mitään syytteitä. Se kuuluu osana
  ”Kristilliseen kulttuuriin”. Oliko rumasti ilmaistu ? Nooh, olkoon sittenkin. Ei täällä ole onneksi lapsia lukemassa, saattaa olla vain lapsellisia aikuisia.

 3. Katsos kun Suomessa ei ole tästä juuri uutisoitu.

  Taitaa Vastavalkea on vaarallinen, kun tämäkin jätetään aina rauhaan… hehh.

 4. Tämä massivinen Venäjän tuki auttoi siis ratkaisevasti Trumpin voittoon. Eipä siis ihme, että koko läntinen arvoyhteisö on yhä myrryksissään tuloksen johdosta. Suomen perifeerinen vasallivaltamedia mukaanluettuna.

  Veikkaan, että Facebookin ja Googlen sensuuritoimet tulevat voimistumaan, jottei moista enää pääsisi tapahtumaan.

  Stasia pukkaa!

 5. Muller lähti ”summan mutikassa” hakemaan ratkaisua seitsemänteen ihmeeseen,Trumpin valintaan ? Kun mitään VENÄJÄän kuuluvaa ei ole vieläkään löytynyt, niin se veti sivuraiteille , koska jotakin on ”rahan edestä kyettävä näyttämään”, vaikka jos ei muuta niin jotakin näpistelyä lähikauppasta ? Jokaisella vaikutusvaltaisella politikolla on AINA jotakin salattavaa, jos ei muuta niin ”verojen kiertoa”, ja sitähän löytyy joka lähtöön. Yksittäisiä henkilöitä on saatava vankeuteen,MULLERIN kyvykkyyden todisteeksi, muutenhan ne miljoonat alkavat löyhkäämään tarpeettomana tuhlauksena. Se kaikki on yhtä loogillista kuin ”SOROKSEN päämäärät, hänen itsensä ilmaistuna.

 6. Wild Success of US Propaganda Will Be the Cause of Its Demise
  ”The United States already has one foot in the grave…but its propaganda still rules the world. The consequence is that, based on its propagandistic success, Washington thinks it still holds the balance of economic and military power”
  The United States itself is extremely unsuccessful, but its propaganda still rules the world. The consequence is that, based on its propagandistic success, Washington thinks it still holds the balance of economic and military power. This is a delusion that is leading Washington to nuclear war.

  Paul Craig Roberts
  Näinkö on meilläkin … eliitin propaganda koituu vain sen tuhoksi pitkässä juoksussa?
  Sitä mikä ei ole kestävällä pohjalla ei voi propagandakaan pelastaa.
  https://russia-insider.com/en/wild-success-us-propaganda-will-be-cause-its-demise/ri25677

 7. Täällä Vasta-Valkean sivulla näyttää vielä sentään olevan joukko henkilöitä joita on vaikeampi ”jumittaa”. Luulosairaat ovat vähentyneet, huomatessaan jäävänsä jyrän alle.
  Niinkauan kuin pidetään oikeiksi todistetuista asioista kiinni, me saatamme jäädä pienemmille kolhuille. Kansan herääminen on hidasta, vaikka tosiasiat ovat selvästi osoitettavissa, missä mennään ! Tarkkasilmäinen, ja korvainen huomaa kaikenlaisen rappion lisääntymisen, uutisten esilletulon nopeutuessa. Silti vielä on paljon jäämistöä joita mikään ei kiinnosta eikä muuta opittuja uskomuksiaan, ”vaikka mätänis” ? Jos tämä sivu loppuisi, se olisi sääli totuudenmukaisille seuraajille, AAMEN.

  • Historia on opettanut, että rikolliset vallanpitäjät voivat keikkua vallankahvassa niin kauan kuin he pystyvät tarjoamaan kansalle riittävästi leipää ja sirkuhuveja – vaikka jatkuvasti valtionvelkaa kasvattaen kuten meillä. Suomessa heillä on lisäksi koko suomalaisvihamielinen, maanpetuksellinen valtaVALEmedia liittolaisenaan.

  • On kuin meidän eduskunnassa. Tehdään enemmistöpäätöksiä kansalta mitään kysymättä. Siis ei kansanäänestyksiä jotka toisivat eri tuloksen.
   YK:n korruptoituneet juudas-pukit siellä toimivat kuten Nwo-mafia määrää.

  • Kiitos, mutta en edes halua tietää, mitä linkin takana on. En pysty seuramaan valtavirtaista mediaa enää juuri lainkaan. GCM-keskustelu tai oikeammin sen puuttuminen taisi olla viimeinen pisara. Uusliberalismina ja nyt myös ’open borders’ -filosofiana ja muuna mielipuolisuutena oirehtiva länsimaiden itsetuhoisa mielisairaus ja siihen liittyvä toisinajattelijoita sortava denialismi on liian karua nähtävää. Se on eräänlaista valtiotason snuff-pornoa. Tällä hetkellä uhri on juotettu tolkuttomaan tilaan eli sen terveet ja moraaliset vaistot on lamautettu ja nyt sitä houkutellaan peräkammariin ja katsoja tietää tasan tarkkaan, mitä jatkossa tapahtuu. Sen näkeminen, että valtavirtainen media on hankkeessa mukana kenties jopa tietoisesti murhavoimien puolelle asettuen, aiheuttaa fyysistä pahoinvointia.

   Siis. Mitä helvetti länsimaissa tapahtuu juuri nyt?!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here