Amerikkalainen National Security Archives raportoi yhteistyökumppaninsa VerdadAbiertan kanssa kolmentoista Chiquita Brands International -yhtiön toimihenkilön olevan rikostutkinnan kohteena Kolumbiassa. Henkilöistä suurin osa on kolumbialaisia, mutta joukossa on myös mm. kolme Yhdysvaltain kansalaista.

Chiquita rahoitti mm. puolisotilaallisten järjestöjen ja Yhdysvalloissa terroristijärjestöksi listatun AUC:in (Autodefensas Unidas de Colombia) toimintaa laittomilla rahansiirroilla. AUC on syyllistynyt rikoksiin ihmisyyttä vastaan, mukaan lukien Mapiripánin verilöyly vuonna 1997. Rikostutkinnan kohteina olevia Chiquitan toimihenkilöitä syytetään niin ikään rikoksista ihmisyyttä vastaan.

AUC:in toiminnalle ei juurikaan asetettu esteitä, sillä silloinen presidentti, nykyinen senaattori Alvaro Uribe Vélez tuki salamurhia ja väestön pakkosiirtoja suorittavia AUC-ryhmiä. AUC harrasti myös laajan mittakaavan huumekauppaa, ja käytti tähän tarkoitukseen Chiquitan satamia ja aluksia huumeiden kuljettamiseen ulos Kolumbiasta.

Tiedot perustuvat sekä julkisista lähteistä saatuihin tietoihin että tiedonvapauslain myötä saatuihin yhtiön tietueisiin, joita kertyi 48 000 sivun verran.

Vesa Raiskila lisäsi tietoja artikkeliin.

Lähde

Evans, Michael | National Security Archives (21.12.2018): The Chiquita 13: Profiles of Banana Officials Accused of Crimes Against Humanity

Artikkelikuva: pexels.com ja Wikimedia Commons (CC BY-SA 4.0). Kuvanmuokkaus: Vesa Raiskila

37 KOMMENTTIA

 1. Uusliberalismissa voi unohtaa kaiken mikä viittaa reiluuteen
  Uusliberalistisen dogmin tarkastelua
  Uusliberalismi on oppi, joka pyrkii tulkitsemaan ja toteuttamaan yhteiskunnalliset ongelmat markkina-ajatteluun liittyvien tehokkuus-, vapaus- ja oikeudenmukaisuusihanteiden välityksellä. Uusliberalismin kannattajien mukaan pulmat ovat ratkaistavissa itseään ohjailevilla sekä kilpailevilla markkinoilla. Lähestulkoon kaikki asiat yhteiskunnassa tulisi heidän mukaansa niputtaa yksityisomistukseen ja kauppatavaraksi.
  ”Minut kasvatettiin kunnioittamaan sananvapautta. Olen liian vanha muuttaakseni tapojani vain mielistelläkseni uutta maailmanjärjestystä.”
  http://www.magneettimedia.com/huomiot-uusliberalistisen-dogmin-tarkastelua/

 2. Samoin täällä. Silloin tällöin tulee ilmaistua jotakin mitä ”sylki suuhun tuo”, mutta se johtuu tempperamentistäni. Saattaisin olla valmis tanssimaan ”FLAMENCOA”, mutta kun askeleet puuttuvat ?
  Poliittinen hullunmylly on oikeastaan aika kaameata, koska siinä on ihmishengestä kysymys, pelkästään
  mielipiteiden eroavaisuuksien takia. Sietämisen raja alenee jatkuvasti, sen huomaa hyvin juuri nyt USAn hallituksen jäsenten raivopäisistä riitelijöistä, mistä kohteliaisuus on kaukana. Riitelevät kuin ”räkänokat kakarat” vakavista asioista. Kansalaiset ovat turtuneet kyllästymiseen asti, odottaessamme tulevia vaaleja.
  En tuhlaa aikaani kaivelemalla ”linkkejä”, koska nekin ovat jonkun toisen ilmaisuja, ja saattavat olla harhaan johtavia. Ilmoitan asiani rehellisesti, vaikka se on usein paras tie kurjuuteen. Elinvuoteni vähenevät ”kiiruusti”
  terveyskäyrän heilahdellessa. Ollaan ja eletään, niinkauan kunnes ei enää olla eikä eletä ! Uusi vuosi edessämme, ja jälleen on opeteltava olemaan hieman enemmän optimistinen, (huokaisu).

 3. https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2018/06/07/katastrofi/

  Suomalainen ihminen yhteiskuntaa hoitamassa = katastrofi

  Puhun katastrofista, joka tuhoaa Suomen ja Suomen kansan absoluuttisella varmuudella. Katastrofin syy on suomalainen ihminen itse.

  Katastrofi on automaattinen seuraus siitä, ettei suomalainen ihminen ymmärrä yhteiskuntamme toiminnan selkärankaa, raha- ja pankkijärjestelmäämme. Raha- ja pankkijärjestelmämme ei ole osa yhteiskuntaamme vaan yksityinen kansainvälinen rikoshanke, jolle Suomen kansa on antanut maassamme monopoliaseman. Tuossa rikoshankkeessa raha on korollista velkaa noille (juutalaisten johtamille) kansainvälisille rikollisille. Raha tulee liikenteeseen vain velkana, ottamalla sitä lainaksi pankeista. Kaikki liikenteessä oleva raha on pankista lainattua. Jos kaikki maksaisivat pankkivelkansa yhtaikaa pois, mihinkään ei jäisi rahaa. Rahaa on liikenteessä velkojen nimellisarvon verran, mutta koska pankeille on maksettava takaisin tuon nimellisarvon lisäksi korot, yhteiskunnassa on koko ajan takaisin pankeille maksettavaa enemmän kuin rahaa on olemassakaan. Tämä pakottaa yhteiskunnan jatkuvaan lisälainaamiseen. Aina jonkun jossakin on pakko ottaa lisää velkaa selvitäkseen entisistä veloista. Yhteiskuntaan syntyy eksponentiaalisesti syvenevä velkakierre ja velkaorjuus, ja lopulta yhteiskunta tuhoutuu.

  MEENEEKÖ RAHAJÄRJESTELMÄ JAKELUUN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Voiko yhteiskuntaa rakentaa demokratian varaan?

  Kuten lähes läpi koko kansan ulottuva tietämättömyys raha- ja pankkijärjestelmämme luonteesta ja nykyiset yhteiskunnalliset ongelmat osoittavat, ilman perustietoja harjoitettu demokratia vie tuhoon.

  Kuinka tietämätön kansa voisi itse hallita itseään? Raha- ja pankkijärjestelmä on yhteiskunnan toimintojen selkäranka, ja nykyinen tuhoisa kansainvälisten rikollisten raha- ja pankkijärjestelmä on päässyt yhteiskuntamme raha- ja pankkijärjestelmäksi kansan tietämättömyyden tähden. Suomen kansaa ei – tiedän sen kokemuksesta – kiinnosta ottaa selvää yhteiskunnallisista asioista. Kansa on räikeällä tavalla välinpitämätön todellisen tietämisen, selville ottamisen ja totuuden suhteen. Demokratiallaan kansa valitsee johtajikseen kaltaisiaan: tietämättömiä, laiskoja, totuuteen pyrkimättömiä ja välinpitämättömiä. Tällaiset johtajat eivät kykene jakamaan kansalle oikeaa tietoa, koska he itsekään eivät ole perillä siitä. Maa elää sokeudessa. Siksi viholliset ja rikolliset ovat lähes rauhassa saaneet uitettua maamme raha- ja pankkijärjestelmäksi oman verenimentäjärjestelmänsä, joka tuhoaa suomalaisen yhteiskunnan ja Suomen kansan automaattisesti.

  Tästä seuraa (kun muita asioita säätelevässä ydinasiassa ollaan harhassa), että aivan kaikki kansan ponnistelut, puhumiset, kirjoittamiset, vaatimusten esittämiset, politikoinnit, yhteiskunnalliset aktiivisuudet ja vaaleissa äänestämiset vievät maata yhä suurempaan tuhoon. Tuhoisan raha- ja pankkijärjestelmänsä ohessa viholliset tuhoavat maata ja kansaa vaatimalla tänne ”suvaitsevaisuutta”, so. itsensä, vihollisten, hyväksymistä ja kurin hylkäämistä (malliesimerkkinä nykyiset ”rasismi”-puheet, jotka tähtäävät siihen, että viholliset, rikolliset ja tuhoajat on hyväksyttävä ja heitä suojeltava lain voimin). Vihollisella on hallussaan jo myös tiedotusvälineemme, koulumme, yliopistomme, kirkkomme, poliittiset puolueemme ja hallituksemme. Kaikki tulosta demokratian levittämästä kansan tietämättömyydestä, välinpitämättömyydestä ja ryhdin puutteesta. Sellainen kansa voi demokratialla saada aikaan vain tuhoa – itsetuhon.

  On alettava ottaa selvää asioista ja on kyettävä irrottautumaan omista vääristä käsityksistä. Maan johtoon on saatava tietävimmät, koetelluimmat, lujimmat ja oikeudenmukaisimmat miehet. Tämä voidaan saada aikaan vain niin, että kylätasolla kylän asukkaat valitsevat keskuudestaan johtajikseen kylän pätevimmät miehet, ja tämän valinnan he pystyvät tekemään, koska tuntevat kokemuksesta oman kylänsä asukkaat. Sitten nämä kylien johtajat valitsevat omasta keskuudestaan pätevimmät kunnan johtajiksi. Kuntien johtajat puolestaan valitsevat keskuudestaan pätevimmät läänien johtajiksi, ja nämä taas keskuudestaan pätevimmät maan johtajiksi. Näin taataan se, että maata johtavat pätevimmät henkilöt. Kaikki ovat myös alun perin kansan itsensä kokemuksen perusteella parhaimmiksi katsomia. Vastuuvelvollisuus kulkee samaa reittiä, mutta päinvastaiseen suuntaan (maan johtajat ovat tilivelvollisia tekemisistään läänien johtajille, nämä taas kuntien johtajille jne.).

  Nyt maa on kansan omaa syytä ajautunut tilanteeseen, jossa sekä maata että itse kansaa uhkaa tuhoutuminen. Tietoa vihollisen toiminnasta maassa, varsinkin yhteisten toimiemme selkärangasta, raha- ja pankkijärjestelmästä, on levitettävä. Tappelun sijaan on ryhdyttävä tekemään yhteistyötä, ja maa on lujin toimin palautettava terveelle raiteelle. ”Suvaitsevaisuus” on kokonaan hylättävä ja yhteiskuntaan on palautettava kuri (vain niin viholliset, tuhoajat ja epäsosiaaliset ainekset saadaan kontrolliin). Kansan on ryhdistäydyttävä. Silloin myös yhteiskunnan toiminnan selkärangaksi kyetään rakentamaan terve raha- ja pankkijärjestelmä, johon vihollismielinen parasiitti ei pääse väliin.

  Rahan kohtalo on kansan kohtalo.

  • Puhut asiaa. Usan kohdalla tuo valtion velka hipoo jo pilviä ja koko ’läntinen arvoyhteisö’ on velkaorjan asemassa. Hyvä nimi tuo arvoyhteisö sikäli että sen arvo on rahan täysin vain varassa.
   ”Raha- ja pankkijärjestelmämme ei ole osa yhteiskuntaamme vaan yksityinen kansainvälinen rikoshanke…”
   Juuri sitä se on pahimmasta päästä.

   Ongelman korjaaminen on vaikeaa koska ihmiset haluavat pettää itseään ja elää valheessa ja eliitti myös hyötyy nykyisestä kun se mahdollistaa sille rahan ja varallisuuden keräämisen (nukkuessa rikastumisen) tavallisen kansan toimiessa maksumiehenä.
   Sanot: Kansan on ryhdistäydyttävä. Niin olisi mutta se vain koko ajan veltostuu ja mätänee.

  • Rahan tyrannian voittaminen demokraattisin keinoin tuntuu utopialta.
   Itse asiassa tuo tyrannia on luotu ovelasti juuri edustuksellisen demokratian avulla.
   Kansanäänestyksillä varmistettu eliitin vastustama demokratia voisi toimia mutta siinäkin vaaditaan kansan enemmistön tuki päätöksille mitä on vaikea saavuttaa ilman suurta katastrofia joka herättää kansan.

 4. Tuohon ”Rahan tyrannian voittaminen demokraattisin keinoin tuntuu utopialta” liittyen luin joulutauolla saksalaisen vasemmistopoliitikon Sahra Wagenknechtin kirjan ’Raha ilman ahneutta Kuinka pelastautua kapitalismilta’ (Into 2018). Kirja oli vaikuttava lukuelämys näin enemmän sivusta ko teemaa seuranneelle. Siinä haarukoidaan juurikin eri yhtiömuotojen mahdollisuutta rakennettaessa yritystoimintaa terveeltä pohjalta. Kannattaa tutustua.

  • Hyvää asiaa mutta voiko se toteutua. Sehän on ongelma kaiken hyvän kanssa nykyisin kun rahamafia hallitsee joka puolella.

   Millaista olisi luova ja innovatiivinen talous, joka hyödyttää kaikkia? 
   Sahra Wagenknechtin terävä talousanalyysi osoittaa kuinka nykyinen kapitalismi estää innovaatioita ja monopolisoi talouden. Tämän ’’taloudellisen feodalismin’’ vaikutukset ovat epätasa-arvoiset.  Näin ollen markkinoita ei saa hävittää vaan päinvastoin “markkinat on pelastettava kapitalismilta”!
   Raha ilman ahneutta selittää kuinka suoritus, omavastuu ja kilpailu eivät nykykapitalismi toteudu. 
   Wagenknecht kysyykin miten innovatiivinen taloutemme oikeastaan on kun nykytuotannossa on todellisuudessa tapahtunut käänne laatutuotannosta “dumping-kapitalismiin”. Esimerkiksi Siemens satsaa tuotekehittelyyn vain, jos sen tuloksena on 16 prosentin voitto-odote.
   https://intokustannus.fi/kirja/raha-ilman-ahneutta/

   • Jättimäisiä tuotto-odotuksia esittävä kapitalistinen rahoitusjärjestelmä iskee ensimmäisenä kaikenlaiseen työn laatuun. Käsityöläisyys ja maanläheinen taiteellisuus on ohjelmallisesti ajettu lainsuojattomaan tilaan ja viimeisiäkin ajallisia, tilallisia ja kulttuurisia edellytyksiä niiden harjoittamiselle ollaan viemässä. Johonkin 200 miljoonan euron huvijahtiin voi yksittäinen mestari tai työpaja nikkaroida kymmeniä tuhansia maksavia huonekaluja, mutta yleisesti ottaen esineiden (ja rakennusten) arvoja välittävän estetiikan taso on jo romahtanut kaikkialla. Tilalle on tuotu ohjelmoitavat laitteet ja niiden joitakin kiehtova monimutkaisuus. Näille arvoa ladataan ’intellectual property’-käsitteen avulla Tätä ’property’ä on työlästä luoda, mutta kerran luotuna sitä on äärettömän helppo tuotannossa monistaa tai myydä sen käyttöoikeuksia eteenpäin. Tuotannon aineellinen osuus on esteettis-kokemuksellisesti ala-arvoista ja tuotanto nojaa usein vieläpä mekaanisen orjatyön teettämiseen, jossa työn tekijälle ei suoda normaalista käsityöstä koituvaa pätemisen ja aikaansaamisen tunnetta. Tämän korvaa vain palkka, jolla voi ostaa muiden orjien valmistamia esteettisesti ala-arvoisia tuotteita.

    Materiaalista kokemusta ja usein myös perinteitä välittävän estetiikan romahdusta tukemaan kehiteltiin oppi modernista, funktionaalisesta estetiikasta ja taide alettiin nähdä käsitetaiteena, jossa käsityötaidon merkitys on marginaalinen tai jopa sitä pilkkaava. Tuloksena on masentava ja ihmisyyttä latistava ympäristö, jossa excel-taulukoillaan voittoja hamuavat jättiyritykset sekä niitä tukeva teknis-byrokraattinen ja uusliberalisoitu hallintokoneisto voivat riehua vapaasti. Tuloksena on korporaatiofasismi, jolle ihmiset ovat vain kasvotonta mekaanista orjatyövoimaa joko luomaan ”intellectual property”-arvoja tai toimimaan tuotannon kopiointitehtävissä tai työskentelemään julkisella sektorilla tehostetun virtaviivaisesti siten, että korporaatiofasismin toimintaedellytykset nippa nappa täyttyvät — eivätkä yhtään enempää esimerkiksi kaunista julkista ympäristöä luoden.

    Rahan numeerisen arvon, sen pääomiin kerryttämisen ja näille kertymille korkotuotto-odotusten ylikorostaminen sekä näiden laskennallisten ekonomististen arvojen ylivalta yhteiskunnissa ovat aiheuttaneet kuolettavan noidankehän, jossa elämän laatuun liittyvät seikat ovat jäämässä täysin huomiotta. Velkarahajärjestelmä ei ole edes numeerisessa mielessä kestävä, vaan romahtaa aina tasaisin väliajoin. Jos ongelmaan halutaan etsiä ratkaisua, niin on tarkasteltava huolellisesti työn ja pääoman välistä suhdetta ja pyrittävä etsimään historiasta niitä kohtia, jolloin näiden välille alkoi syntyä jännitettä ja missä vaiheessa pääoman ylivalta astui voimaan ja mitä ovat ne ne uskomukset ja hokemat, joiden avulla mukaan sitä edelleen pidetään yllä. Yhtälössä esiintyvän ’työn’ merkityksen ohjelmallinen latistaminen on tärkeä oivaltaa.

 5. Hyviä ideoita kaiken parantamiseen, mutta kenellä on VARAA ja aikaa alkaa sota yhteiskuntien mahtavia rikollisia vastaan. He vetävät aloittelijan oikeuteen ja laahaavat häntä oikeudessa vuosikausia, koska ”HE” kaikki ovat MEITÄ VASTAAN. Puolalaisten ”solidaarinen motto”, joka mies on omillaan,heh. Hyvä, taikka paras esimerkki on nyt juuri meneillään erään USAn senaatin jäsenen Trey Goudyn päätöksen takia jättää koko HALLITUS taakseen, koska se on niin syvälle korruptioitunut, ettei sitä voi mikään enää pelastaa. Korkeimpien oikeusten sekä rikollistutkimuslaitosten jäsenet ovat niin syvällä poliittisessa rikollisuudessa, ettei rehellinen henkilö pärjää heidän enemmistönsä edessä, vaikka olisi kuinka korkeita arvosanoja takanaan. Rikolliset ovat nyt enemmistönä, kuka heitä voi rangaista, ei kukaan. Syytteiden tekijät joutuvat itse vaikeuksiin sekä taloudelliseen tuhoon. Rehelliset ovat jo MERKATTUJA loppu-elämiseensä. Toimiiko se
  samoin jo SUOMESSA ? Uskon asian olevan juuri niin.

  • ”yhteiskuntien mahtavia rikollisia ”

   Näin eräs mahtavimmista ja pahimmista rikollisklikeistä vaikuttaa maailman asioihin:

   ”A Chart Exposing How The Bilderberg Group Controls The Entire World”,
   https://www.collective-evolution.com/2018/05/29/a-chart-exposing-how-the-bilderberg-group-controls-the-entire-world/
   Artikkelin lopussa olevaa kuvaa voi suurentaa luettavaksi.

   Onhan niiden kokouksissa käynyt joukko suomalaisia maanpetturi-poliitikkojakin ja Brysselin Pravdan toimittajia kuuntelemassa ohjeistusta. Ohjeistuksen antajiin kuuluu otaksuttavasti mm. sellaiset Bilderberg-sisäpiiriläiset ja ihmiskunnan arkkiviholliset kuten Rockefeller, juutalainen sotarikollinen ja NWO-pääarkkitehtina pidetty H.Kissinger sekä kasaarijuutalainen johtava sionisti Rotschild, joka hallitsetsee vähintäänkin läntistä maailmaa orjuuttavaa velkaponzi-rahajärjestelmää.

  • Perässä tullaan hyvää vauhtia.
   Kyse on Länsimaiden perikadosta jonka Oswald Spengler ennusti sata vuotta sitten ja tapahtuvaksi juuri näihin aikoihin.
   Nyt tanssitaan ’psykopaattien letkajenkkaa’. Ja vauhti tuntuu kiihtyvän lopun alla.

 6. Kansalla ja heidän äänestyksillään ei saada mitään pysyvää rauhaa sekä oikeudenmukaisuutta. Kansalaiset voivat mellakoida mitenkä haluavat, ja kaivavat vain maata jalkojensa alta. Palestiinalaiset saavat kuulan kalloonsa, heitellessään Israelin sotilaita kivellä, mutta sitä ”epätasapainoa ei rekiströidä missään ilman suunnassa”. Me ”tavikset menetimme pelin jo vuosia sitten”.

  • Lohduton on tilanne. Atzmon sanoi asian jo kauan sitten: Olemme kaikki palestiinalaisia.
   Ron Unzin kaltaisia on liian vähän.
   ’Unz for president’ — Unz ei ole vain Amerikan pelastus vaan myös maailman pelastus.
   Ron Unz For President — Ron Unz presidentiksi, sanoo PCR

   Prominent Jewish intellectual Noam Chomsky has raised concerns over what he believes is the rise of “Judeo-Nazi tendencies” in Israel.
   Speaking to i24NEWS last week, the renowned political dissident, linguist and scholar repeated warnings given by Yeshayahu Leibowitz, an Israeli public intellectual, biochemist and polymath, concerning the dehumanising effect of Israel’s brutal occupation of Palestine on the victims and the oppressors … Chomsky said: “If you have your jackboot on somebody’s neck, you have to find a way to justify it.” Repeating Leibowitz’s warning he added that “blaming the victim was a direct reflection of the continued occupation, the humiliation of people, the degradation, and the terrorist attacks by the Israeli government” … Israel, he told, i24NEWS is deliberately choosing expansion over security.
   https://www.middleeastmonitor.com/20181112-chomsky-echoes-prominent-israeli-warns-of-the-rise-of-judeo-nazi-tendencies-in-israel/

 7. Paljolti samaa sukua Chiquitan banaanien kanssa ovat Costaricassa rankalla tuholaismyrkytyksellä ja halvalla (lue riistetyllä) työvoimalla kasvatetut ananakset:

  ”The Bitter Price of Tropical Fruits
  Story at-a-glance:
  Pineapples are one of the world’s most desired fruits, but conventional pineapple farming is threatening human health and damaging the environment
  Costa Rica is the world leader in pineapple production, exporting 2 million tons each year
  The featured film, “The Bitter Price of Tropical Fruits,” shows how large-scale pineapple producers are using pesticides and cheap labor to maximize their profits
  Toxic agrochemicals used in conventional pineapple farming are contaminating water supplies in Costa Rica, forcing locals to rely on state-supplied water
  Costa Rica, despite its small size and eco-friendly image, uses more pesticides than any other country, as well as has the longest list of approved chemicals”
  Koko artikkeli: https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2018/12/29/who-profits-from-pineapple-production.aspx?utm_source=dnl&utm_medium=email&utm_content=art1&utm_campaign=20181229Z2&et_cid=DM256104&et_rid=506164409

  • Halpaa työvoimaa on tiedossa myös Eurooppaan. Liittokansleri Angela Merkel puhui Berliinissä Konrad Adenauer -säätiön tilaisuudessa : ” Souveräne Nationalstaaten duerfen in Fragen der Einwanderung nicht auf den Wollen ihrer Buerger hören.” Eli : ”Suvereenit kansallisvaltiot eivät saa kuunnella kansalaistensa tahtoa, kun kyseessä on maahanmuutto.”
   Euroopan Brysseljohtoista Supervaltiota ollaan luomassa Merkelin ja Macronin toimesta. YK:n maahanmuuttosopimus on tässä oiva apuväline. Puhumattakaan ilmastonmuutoksesta.
   uncut-news.ch

   • Kansan tarvitsisi vain pudottaa maanpetoksellisen, viherkommunisti-toimittajien dominoiman valtaVALEmedian ripustama valeen verho silmiltään ja vaihtaa oikein äänestämällä kansaamme vastaan sotaakäyvä, Brysselin diktatuuria kumartava maanpetturihallitus kansamme PUOLESTA toimivaan kansallismieliseen hallitukseen kuten esim. Italiassa ja Unkarissa:

    ”Italian sisäministeri Salvini: Siirtolaisuuteen puuttuminen tärkeimpiä tehtäviä – “elätettäviksi tuleville yksisuuntainen matkalippu””, https://www.kansalainen.fi/italian-sisaministeri-salvini-siirtolaisuuteen-puuttuminen-tarkeimpia-tehtavia-elatettaviksi-tuleville-yksisuuntainen-matkalippu/

    ”Unkarin raja-aita torjuu laittomat siirtolaiset ”äärimmäisen tehokkaasti”,
    http://www.magneettimedia.com/unkarin-raja-aita-torjuu-laittomat-siirtolaiset-aarimmaisen-tehokkaasti/

    • Sinäpä onkin valitsemista, kuka on kelvollisin johtamaan ja määräämään toista ihmistä puolueettomasti. Poliittisella alkutaipaleella saattaa olla muutamia jotka ajattelevat toistenkin etuja, mutta puoluepolitiikka yleensä määrää suunnan ja päämäärän, oli se mikä tahansa. Ja sitten lisäksi muiden puolueen jäsenten mielipiteiden vaikutukset kansalaisten etuihin.
     Esimiehen asemassa nousee helposti rinta pystyyn, eikä alemmalla olevien äänet enää kuulu niin selvästi. Työmiehen tuntipalkoilla tuskin kukaan aikoisi rakentaa itselleen poliittista uraansa. Rahaa pitää tulla pirusti.

     • Kokoomuksesta eronnot kansanedustaja Harry Harkimo:

      ”– Suomen päätöksentekijät mahtuvat tilataksiin, Harkimo kirjoittaa.

      Harkimon mukaan ei vaan kokoomuksen, vaan koko maan vallankäyttäjät mahtuvat yhteen tilataksiin: tämä viisikko on Harkimon mukaan presidentti Sauli Niinistö sekä pää- ja valtiovarainministerit Juha Sipilä (kesk.) ja Petteri Orpo (kok.) avustajineen. Edes eurooppaministeri Sampo Terho ei tähän ydinporukkaan mahdu, vaan matkustaa takapuskurilla. – https://yle.fi/uutiset/3-10396206

      Ex-kansanedustaja Juha Miedon mukaan hallituspuolueeseen kuuluvan kansanedustajan tehtävä on painaa aina vihreää nappia, joka siis tarkoittaa, että puolueen sisällä hyvin pieni piiri on päättänyt asioista etukäteen.

      Otaksuttavasti vastaavanlainen tilanne on ainakin useimmissa muissa Euroopan maissa. Näinollen ei ole ihmettelemistä, että useimmissa Euroopan maissa myös näyttää olevan Brysselin korruptoima maanpetturi-hallitus, kun vielä ottaa huomioon mitä britti-patriootti David Noakes sanoo sivustollaan ”Expose the EU dictatorship and its police state”:

      ”The EU has bribed 28 Prime Ministers with £10 million per treaty to sign away their nations and their freedom. Ordinary Ministers get less. Its much cheaper than building weapons and going to war, as Adolf Hitler did.

      The EU is an unelected 3 tier dictatorship on the soviet model, with a sham parliament in Brussels. IN TIME, THAT’S SLAVERY FOR ALL OF US.” – https://eutruth.org.uk/

      ”The EU is corrupt and cannot account for 95% of its expenditure (yes, ninety five % lost)
      The EU has over 200,000 offshore bank accounts from which it pays BRIBES.”
      http://www.eutruth.org.uk/50reasonseu.html

      Kustakin maasta jopa yhdenkin käden sormilla laskettava määrä päättäjiä on monin verroin halvempi ja helpompi lahjoa kuin esim. 200 kansanedustajan enemmistö! Sitä paitsi Brysseli tuskin on ainoa lahjusten maksaja!

   • ”Puhumattakaan ilmastonmuutoksesta.”

    Suuri ilmastohuijaus ei oikein onnistuisi ilman suurta energiahuijausta.

    ”How Banking Families – the CABAL – Robbed You of Your Future:

    who controls the food supply controls the people; who controls the ENERGY can control whole continents; who controls money can control the world.” – Väitetään Uuden maailmanjärjestyksen (NWO) pääarkkitehdiksi katsotun H.Kissingerin sanoneen nuo jäkimmäiset kolme lausetta.

    Seuraavassa on PowerPoint-esitys, jossa aiheena on ”NIKOLA TESLA, MAXWELL, EDISON, JP MORGAN, THE LAWS OF PHYSICS AND THE FREE ENERGY”:
    https://www.hopegirlblog.com/wp-content/uploads/2016/02/Peoples-Free-Energy-Show-Slide-Ep-One-History-is-Written-By-the-Winners.pptx

    Tässä on yksi esimerkki lukemattomien vastaavanlaisten joukosta, millaisin menetelmin em. ’cabal’ pitää öljyyn/hiileeen pohjautuvan tosiasiallisen energia-monopolin hallussaan:

    ”Inventor of ‘Free Energy’ Electrical Generator: “I’ve Been Poisoned Several Times””,
    https://www.collective-evolution.com/2018/07/02/inventor-of-a-closed-path-homopolar-electrical-generator-ive-been-poisoned-several-times/

    Koska tuolla cabalilla on käytössään suunnattoman suuret rahavarat, niin se pystyy vaientamaan esim. suuret autojenvalmistajat – keinovalikoimaan kuuluvat myös esim. kiristys ja murhat:

    ”JAPANESE WATER POWERED CAR!!”, https://www.youtube.com/watch?v=CrxfMz2eDME
    (Ks. myös videon alapuolella ”Näytä lisää”-teksti)

    *

    ’Free energy’ = päästötön energia, jonka käyttöönotto mm. veisi pohjan pois em. cabalin ylläpitämältä suurelta ilmastohuijaukselta – ja käytännössä melkein ilmainen energia mullistaisi maailmantalouden.

    Milloinkahan yliopistoissa alettaisiin opettaa James Clerk Maxwell’in yhtälöitä alkuperäisessä täydellisessä muodossaan eikä nykyisenä, aikoinaan cabalin toimesta ’tyngäksi’ typistetyttynä kokoelmana (ks. em. PowerPoint-esityksestä erityisesti osia 14-17)?

    Ks. myös ””TAKING THE RED PILL” THE REAL MATRIX, PART 1″, https://www.newswithviews.com/Yates/steven.htm
    Suomeksi käännettynä: http://www.magneettimedia.com/todellinen-matrix-osa-1/

    • Tällä sivustollahan on ollut kommentoija, joka häikäisevällä neroudellaan päihittää kirkkaasti em. PowerPoint-esityksessä mainitut James Clerk Maxwell’in ja Nikola Teslan rakentamalla käden käänteessä romuläjästä löytyvillä metallinkappaleilla toimivan ’free energy’-laitteen: ”Internet Trolls Are Narcissists, Psychopaths, and Sadists”,
     https://www.psychologytoday.com/intl/blog/your-online-secrets/201409/internet-trolls-are-narcissists-psychopaths-and-sadists

    • Arvostettu Kissinger myöskin sanoi selvällä American kielellä, olet kuuro jos et kuule sotarumpujen pärinää. Mies kuuluu siihen sisärenkaaseen jolla on kaikki voima ja valta mapallolla, he vain laahaavat jalkojaan jostakin syystä. Ehkä heidän aikansa ei vielä ole ”kypsä”.

     • Tuo hyvällä syyllä yhdeksi ihmiskunnan arkkiviholliseksi laskettava sotarikollinen ja NWO-pääarkkitehti Kissinger mm. kuuluu Bilderberg-sisäpiiriin, jonka ohjeistuksia huomattava joukko suomalaisiakin maanpetturi-poliitikkoja on käynyt kuuntelemassa, kuten myös suomalaisten ikioman Brysselin Pravdan päätoimittajia ja Pravdan nykyinen takapiru, globalisti Antti Herlin.

   • Esim. ’hiilijalanjälki’ on em. cabalin lakeijoiden ja hyödyllisten idioottien keksimää ilmastohuijaussanastoa koko tuon suuren valeen saamiseksi näyttämään todelta ainakin useimpien ihmisten silmissä. Suomalaisten ikioma Brysselin Pravda, cabalin pääpropaganda-torvi Suomessa käyttää esikuvansa neuvostoaikaisen Moskovan Pravdan propagandatekniikoita kuten mm. ilmastovaleen loputonta toistoa vähän eri variaatioina agendansa mukaiseen ihmisten huijaamiseen. Lehden viher- ja muut piilokommunisti-toimittajat valehtelevat, vääristelevät ja pimittävät tietoa varmasti ilomielin ja antaumuksellisesti – onhan cabalin Uuden maailmanjärjestyksen prototyypiksi täydellistettävällä EU-diktatuurilla niin paljon yhteistä heidän ihannevaltionsa Neuvostoliiton kanssa kuten britti-patriootti David Noakes tiivistää sivustollaan ”Expose the EU dictatorship and its police state”:
    ”The EU is an unelected 3 tier dictatorship on the soviet model, with a sham parliament in Brussels. In time, THAT’S SLAVERY FOR ALL OF US”, https://eutruth.org.uk/

    Pravdan takapiruna on mananmajoille menneen Bilderberg-globalisti Aatos Erkon jälkeen samoin Bilderberg-globalisti Antti Herlin Sanoma Oyj:n hallituksen puheenjohtajan ja toiseksi suurimman osakkeenomistajan ominaisuudessa.

 8. No niin, Henry Kissingerin mukaan ruoan tuotanto, energia ja raha ovat keinoja hallita massoja, kuten edellä kävi ilmi.
  Tässä yhteydessä kannattaa tuoda esiin v. 2008 finanssikriisin pyörteissä mukana ollut maailman suurin omaisuudenhallintayhtiö ja finanssijättiläinen, varjopankki, nimeltä Blackrock. 20. biljoonan euron kapasiteetilla se on USA:n ja Kiinan jälkeen vaikuttavin tekijä maailmantaloudessa 10 % osuudellaan. Sen alaisuudessa toimii datalaskentakoneisto Aladdin 6000. instrumentillaan.
  Finanssieliitti sekoittaa tarkoituksellisesti politiikan talouteen. Esimerkkinä mm. Mario Draghi, entinen Goldman Sachs- varapääjohtaja, joka hallinnoi nyt Euroopan Keskuspankkia, EMUa ja euroa, eli euroalueen rahapolitiikkaa. Myös Emmanuel Macron menestyi vaudikkaasti pankkimaailmassa osakkaaksi asti toimien aiemmin Rotschild &Cie – investointipankissa.
  Kapitalismi rikkaille – sosialismi muille. Veronmaksajien huijaaminen suuressa mittakaavassa on EU:n perustehtäviä. Ranskassa ihmisten voimat ovat jo vähissä – ja se näkyy kaduilla. Suomessa sen sijaan ollaan valmiina alistumaan mihin tahansa : Viekää tuhkatkin pesästä, ei se mitään ! Oikein virallisen tahon toivomuksena pitäisi kaikkien puhaltaa ensin yhteen hiileen ennen kuin se tuhka viedään!
  https://dieunbestechlichen.com/2018/12/finanzielle-intelligenz-was-ist-blackrock-was-macht-es-so-gefaehrlich-video/

  • EU-komissio on Rotschildin Chatman Houselle alistettu korporaatiojäsen ja itse EU on Rotschildin Lontoon Cityn omistama korporaatio. Angela Merkelin kaltaisten super-vapaamuurarien kautta Lontoon City jakaa ohjeistuksiaan maakohtaisille suurlooseille ja sieltä edelleen sen alalooseille.

   ”The EU Commission is a subservient CORPORATE MEMBER of ROTHSCHILD´s CHATHAM HOUSE – and here . Its New World Order (NWO) is today´s Pharisaism.
   This means the EU is a corporation of, owned by Rothschild´s City of London – just like the US is through the Washington corporate false constitution of 1871 , the Royal Dutch Shell and all National Banks except for 4 (Rogue states).

   The City of London is the centre of the NWO “rule of law” – distributing its orders through Supermasons like Angela Merkel to the local grand lodges and fom there to national lodges which rule “our” politicians like lap dogs.”

   Koko artikkeli: https://new.euro-med.dk/20181229-supermason-merkel-exposes-the-pharisaic-zionist-nwo-conspiracy-blabbing-the-protocols-of-zion.php

 9. Eikös Herlin ole myöskin ”Israelilaisten syntyperää”, vai pettääkö muistini, vaikka ei kait silläkään enää mitään väliä ole.Sanonta kuuluu, ihmiset ovat vain ”ihmisiä”, mutta on myöskin monenlaista junaa, ja monenlaista matkustajaa. Tuleeko Väyrysestä mitään, vai onko meidän jatkettava kärsimyksiämme. Olen kiinnostunut
  kommenteista saadakseni ”valoa pimeyteeni”.

  • En lyhyehköllä haeskelulla internetistä löytänyt viitteitä, että Herlineissä olisi juutalaista sukujuurta. Sen sijaan Pekka Herlinin elämänkerran kirjoittaja John Simon, joka oli ollut pitkään Koneen palveluksessa, on amerikanjuutalaista alkuperää. Ehkä siitä on jotenkin jäänyt mieleesi vaikutelma, että Herlineissä virtaisi juutalaista verta. Ehkä joku muu on löytänyt parempaa tietoa asiasta.

  • Mananmajoille mennyt Niklas Herlin näytti olleen yhtä suomalaisvihamielinen kuin bilderbergi ja globalisti Antti Herlinkin. Runsas vuosi sitten sitten Ylewatch-blogisti kirjoitti näin:

   ”Yle uutiset kertoi tänään, että kustantaja ja Cargotecin suuromistaja Niklas Herlin on kuollut. Hän oli kuolessaan vain 53-vuotias. Tänään ilmestyneissä uutisissa Herlinin kerrottiin kuolleen äkilliseen sairaskohtaukseen. Muistelmissaan hän on puhunut perheensä ongelmista kuten alkoholismista.

   Rikkaaseen sukuun syntynyt Niklas Herlin teki uransa toimittajana ja hänet tunnettiin tässä yhteydessä arvoliberaaleista ja monikulttuuria tukevista mielipiteistään. Niitä eivät muuttaneet edes se, että seitsemän vuotta sitten Romanian mustalaiset ryöstivät ja hakkasivat hänet pahasti keskellä Helsinkiä. Häneen ei siis pätenyt se runoilija Tommy Tabermanin viisaus, jonka mukaan entinen liberaali on se, joka joutuu hakatuksi Helsingin rautatieasemalla.

   Vaikutusvaltansa ja varallisuutensa turvin Niklas Herlinillä oli myös konkreettisia mahdollisuuksia edistää maailmankuvaansa. Hän osti mm. Uuden Suomen nimen ja perusti samannimisen verkkoalustan, joka tunnetaan ankarasta sensuurista maahanmuuttokriittisyyttä kohtaan. Viimeiseksi jääneessä Uuden Suomen blogitekstissä Herlin avautuu erikoisesta sananvapauskäsityksestään puolustamalla vahvasti politisoitunutta Julkisen Sanan Neuvostoa, joka tunnetaan mm. halusta suitsia vaihtoehtomedioita.

   Herlin halusi edistää monikultturismia myös tieteen avulla. Hän oli johtavassa roolissa Herlinin suvun Koneen säätiössä, joka antaa apurahoja lähes kenelle tahansa, joka haluaa epädramatisoida suomalaisuutta. Esimerkiksi kulttuurimarxisti Koko Hubaralle säätiö lahjoitti yli 18 000 euron apurahan ”rodullistetun feminismin” esseeteoksen kirjoittamiselle, vaikka värillistä näyttelevä juutalaisnainen ei ole julkaissut ainuttakaan kirjaa tai edes viittauskelpoista tieteellistä artikkelia. Tänä vuonna Koneen säätiön Vuoden tiedekynä -palkinto, arvoltaan 25 000 €, meni historiantutkija Miika Tervosen 22-sivun mittaiselle esseelle, jossa hän kertoilee, että oikeaa Suomea ja suomalaisuutta ei ole koskaan ollut olemassakaan…”

   Koko artikkeli: http://ylewatch.blogspot.com/2017/10/punaliberaalin-hollywoodin-madannaisyys.html

  • Tutustuin kirjastossa Paavo Väyrysen kirjaan ”Paneurooppa ja uusidealismi”. Väyrynen ei siinä sanallakaan mainitse seuraavasta ilmenevää Coudenhove-Kalergin kuningasajatusta vaikka kirjan aiheena on nimenomaan Coudenhove-Kalergin esittäma Paneurooppa-suunnitelma:

   ”EU:n isä, kreivi Richard Coudenhove-Kalergi, oli salaliiton johtaja, jonka tavoitteena on tuhota Euroopan kansat. Jo v. 1923 hän julisti vapaamuurariveljilleen, että ”juutalaisen aatelisrodun” on tultava Euroopan valtiaaksi. Tähän pääsemiseksi eurooppalaiset tulee risteyttää aasialaisten ja mustien kanssa. Tuloksena on uusi helposti hallittava rotu vailla luonnetta.

   Coudenhove-Kalergi kirjoittaa (”Praktischer Idealismus”, v. 1925, s. 21), että tuloksena syntyneet ”sekarotuiset” jälkeläiset ovat ”heikkoluonteisia, pidäkkeettömiä, vailla tahdonvoimaa, kestävyyttä, pieteettiä ja luotettavuutta”. Euraasialaiset ja negroidiset ominaisuudet syrjäyttävät eurooppalaiset ominaisuudet.

   EU:n perustajaisä tahtoo synnyttää Eurooppaan orjien sukupolven rotusekoituksen avulla. ”Rasisminvastaisuuden” takana on koko ajan kammottava rasismi.

   Sivuilla 22/23 (e.m.t.) Coudenhove-Kalergi sanoo, että tulevaisuuden ihminen on oleva risteytys eri roduista. Euraasialais-negroidinen tulevaisuusrotu korvaa ”kansojen moninaisuuden persoonallisuuksien moninaisuudella”. Coudenhove-Kalergi visioi suurempaa Eurooppaa, todellista Paneurooppaa, joka ulottuu Vladivostokista San Franciscoon (Paneuropa 1922 bis 1966, s. 103). ”Monikulttuurinen (siis kulttuuriton) Eurooppa” on vain ensi askel rotumme vihollisten kansainväliseen diktatuuriin…”, ks. http://www.magneettimedia.com/suomen-tuhoamisohjelma/

   Edellä esitetystä vaikeneminen saa kyllä omissa silmissäni Väyrysen hyvin negatiiviseen valoon.

   • Jäi kiinnostamaan puolustaako V tuossa kirjassaan Paneurooppaa (siis EU:ta) vai näkeekö sen vaarallisena idealismina.
    Jos puolustaa niin V:n uutta puolue hanketta on vaikea tukea.

    • Jos Väyrynen olisi katsonut Coudenhove-Kalergin Paneuroopan vaarallisena ”idealismina”, hän olisi maininnut mm. nuo Magneettimedian artikkelissa mainitut OIKEASTI rasistiset tarkoitusperät.
     En varsinaisesti perehtynyt mainittuun kirjaan muuten kuin todetakseni, että hän ei tuonut esille Magneettimedian artikkelissa selostettuja Coudenhove-Kalergin esittämiä negatiivisia asioita.

 10. Paneuropa-juutalaiset ovat tiedustelun mestareita myös Suomessa.
  Saksalainen osaa käyttää heille ominaista termiä: ”geistesgegenwärtig”. = Olla aina hereisesti ajan tasalla, mitä sanotaan ja, mitä tapahtuu – ja ottaa se haltuun. Juutalainen tiedustelu, kuten Mossad, hallitsee tämän suvereenisti – myös Suomessa. Ei ole turhaan sanottu em. organisaatiota maailman tehokkaimmaksi.
  Valitettavasti olen omakohtaisesti linkittänyt Paavon tähän Paneuropa – suuntaukseen eräissä tilanteissa, joista jouduin tekemään tämän johtopäätöksen. Jokainen tehköön kuitenkin omat päätelmänsä. Nimenomaan se on tärkeätä varsinkin täällä Suomessa. Enempää en uskalla sanoa. Lukekaa rivien välistä, niinkuin nykyään kuuluu tehdä.

 11. Me kaikki muut, vaikka olisimme vain isän puolelta juutalaisia, olemme silti heidän silmissään ”GOYAM”
  sekarotuisia apinan asteella olevia, kehitysvammaisia eläimiä, joilla ei ole mitään arvoa maan päällä. Se tulee
  usein esille ”puhdasveristen” juutalaisten ivailemana. He kutsuvat itseään puhdasverisiksi, vaikka melkein 100% Israelilaisista ovt muualla syntyneitä, alkujaan pakkokäännytettyjä itäeuroopan ”ASKENAZEJA”. Heidän petoksensa ovat vasta alkaneet esiintyä vakuuttavasti juuri näiden teknillisten koneiden avulla. Taisivat
  kuseskella omille varpailleen kehittäessään koneet joilla voi saada äärettömät määrät tietoa, pysyäkseen
  ajan tasalla.Tietokone voi elävöittää yksilöä, mutta myöskin tuhota hänet, siinä sen vaara piilee. Itse olen ylittänyt heidän kestorajansa jo monet kerrat, ja odotan vain sitä hiljaista koputusta ovellani keskiyöllä ?

 12. Politiikan yksi törkeimpiä ihmisten huijaamiskeinoja on janus-kasvoisuus. Se tarkoittaa suomeksi sanottuna puhdasta valehtelua. Tästä on räikeimpänä esimerkkinä perussuomalaisista loikanneet siniset, heidän takinkääntönsä ja ennen kaikkea Timo Soini. Siis todellinen toimeksiantaja kätketään ja verhotaan eikä tätä tahoa paljasteta kansalle, vaan tuodaan esille argumentteja, jotka ovat aivan vastakkaisia sille, mitä poliitikko todellisuudessa ajaa.
  Tämä taitaa päteä nyt, surullista kyllä, useimpiin puolueisiin. Demokratia- sana on menettänyt täysin merkityksensä.

  Oleellinen kysymys on aina, kuka on todellinen toimeksiantaja. Se on taho, joka on soluttautunut kaikkialle yhteiskuntaan, ei pelkästään parlamenttiin. Ns. kansalaisyhteiskunnan tasolla tämä todellinen myyräntyöntekijä luo uutta januskasvoisuutta. Tällä ihmisvastaisella taholla on käytössä valtavat rahavarat ( mm. G. Soros). Se ottaa hyviä , rehellisiä ideoita käyttöönsä niiden alkuunpanijoilta, liittää ne omikseen, mutta vain hämätäkseen.
  Oikeastaan nykyään on menossa taistelu : rahan valta vastaan tietoisuus.

  Näillä sivuilla on puhuttu ns. lestamafiasta. Suomessa on paljon ihmisiä, jotka ajattelevat ja toimivat januskasvoisesti sen piirissä. Kauempaa katsottuna ei voi kuin ihmetellä nk. Israelin ystäviä, jotka pitävät itseään kristittyinä, mutta jotka suorastaan palvovat ehdottomana oikeassa olijana valtiota, joka on syyllistynyt aikamme suurimpiin ihmisoikeusloukkauksiin, palestiinalaisten kansanmurhaan. Tämän kotimaisen ihmisryhmän tietoisuuteen vaikuttava sisältö on suunniteltu erittäin taitavasti ja kauan. Ja tämä manipuloija on päästetty tiedustelemaan maamme kansalaisia ja propagoimaan heitä ”kristityn” toiminnan läpi, valtiokirkonkin läpi: Vapaat kädet Israelille, pyhälle kansalle !

  Seuraavaksi muutamia kysymyksiä : Ketkä poliitikot ja mitkä puolueetkin ovat todellisuudessa sitoutuneet tähän em. uskonnollissävytteiseen ehdottomuuteen, joka sokeasti lyö yli kaiken normaalin järjenjuoksun? Liittyykö tähän esim. Georg Soros , joka rahoittaa mm. Euroopan parlametin”ystäviä” useista puolueista (kokoomus, keskusta, sos.dem., vihreät) ? Olen ymmärtänyt oikein, että sekä presidentintekijä Harry Harkimo sekä Paavo Väyrynen pitävät esikuvanaan Italian viiden tähden liikettä ? Eli ottavat siltä käyttökelpoisia aineksia ulkonaisesti oman todellisen sisäisen Rotschild/ Israel- agendansa ? toteuttamiseen ? Rotschildin sukuhan ymmärtääkeni oli perustamassa Israelia Ison Britannian avustaessa. Rotujen sekoittaminen, mikä kuuluu paneurooppalaisuuteen, mahdollistuu köyhdyttämällä kantaväestöä, laskemalla syntyvyyttä Euroopassa ja ottamalla tilalle työvoimaa sen ulkopuolelta kertarysäyksillä, massoittain, nimeenomaan nuoria, työkykyisiä miehiä?

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here