Suomen eliitin yhä korostuneempi samaistuminen kuviteltuihin läntisiin arvoihin heijastuu myös joukkotiedotusvälineiden tapaan tulkita maailmaa. Osa mediasta on antautunut itsestäänselvyyksien kulttuurille, josta poikkeaminen ei ole helppoa. Tämän kulttuurin valovoimaisimpia airuita ovat brittilehti The Guardian ja Britannian yleisradioyhtiö British Broadcasting Corporation eli BBC.

Molempien kyky teeskennellä puolueettomuutta, objektiivisuutta ja tasapuolisuutta on osa tuota itsestäänselvyyksien kulttuuria. Ne ovat kuitenkin raportoinnissaan enimmäkseen sidoksissa valtaeliittien edunvalvontaan, vaikka laadukastakin aineistoa mahtuu mukaan.

Kriittiset amerikkalaiset journalistit käyttävät valtamedian vääristelystä käsitettä ”group think”, ryhmäajattelu. Yleisesti hyväksyttyjä tulkintoja ei tässä ajatusmaailmassa saa juuri asettaa kyseenalaiseksi, vaikka ne eivät perustuisi selviin tosiasioihin. Britanniassa tätä vaihtoehdottomuuden kulttuuria on tehokkaimmin arvostellut Media Lens -internetsivusto. Tämä kahden ihmisen ajatushautomo saa osakseen silmittömiä vihanpurkauksia, mitkä taas paljastavat journalismiin pesiytynyttä poliittista eliittiä myötäilevää, yhä aggressiivisemmaksi käynyttä aatemaailmaa.

Media Lensin kahden miehen tiimi, David Edwards ja David Cromwell, on vastikään julkaissut uuden kirjan nimeltä Propaganda Blitz: How the Corporate Media Distort Reality eli miten valtamedia vääristelee todellisuutta. Kirjan esipuheessa erinomainen australialais-brittiläinen medialegenda John Pilger kirjoittaa Media Lensin murtaneen valtamediaa suojelleen hiljaisuuden. Kuten aikoinaan Edward Herman ja Noam Chomsky, myös Edwards ja Cromwell ovat tehokkaasti kyseenalaistaneet eliittien ajatusmaailmaa myötäilevät analyysit ja auttaneet ymmärtämään tällaisen journalismin taustoja.

Media Lens ihmettelee osakseen tulleita vihanpurkauksia, kun sivustolla on vain muutama tuhat vakituista lukijaa. Valtamedia syytää suurille ihmisjoukoille vääristeltyä todellisuutta edesauttaen näin sotien puhkeamista ja rohkaisten kaupallista kulttuuria, joka uhkaa ihmiskunnan olemassaoloa. Luulisi olevan moraalisesti tärkeämpää arvostella tällaista tiedottamista kuin median marginaalisia arvostelijoita.

Nimekkäät brittijournalistit ovat perin hanakoita korostamaan puolueettomuuttaan. BBC:n uutistoiminnan päällikkö Helen Boaden puki tämän sanoiksi näin: ”Ajattelen aina, että puolueettomuus on DNA:ssamme. Se on osa BBC:n geneettistä koostumusta.”

Broaden kieltäytyi lopulta vastaamasta Media Lensin kriittisiin kommentteihin. Edwards ja Cromwell toteavat kirjassaan ”havainneensa yhä selvemmin, miten yleisradioyhtiö oli itse asiassa osallinen valtiorikoksiin: Afganistan, Irak, Israelin palestiinalaisiin kohdistama sorto, Libya, Syyria, ilmastokaaos. Ei ihme, että he reagoivat rationaalisiin haasteisiin kafkamaisella sekavuudella, tai parhaimmillaan vaikenemisella.”

Puolueettomuusvakuutteluista huolimatta journalistit eivät epäröi tuoda julki mielipiteitään maailman menosta. He epäröivät vasta, kun mielipiteet kääntyvät vallanpitäjiä vastaan. Nimekäs BBC:n toimittaja Andrew Marr varoi luonnehtimasta Irakin sotaa rikokseksi, mutta Bagdadin antautuminen huhtikuussa 2003 osoitti hänen mielestään Tony Blairin ”olevan merkittävämpi mies ja vahvempi pääministeri”.

Toinen BBC:n eturivin toimittaja Nick Robinson sanoo vain selostavansa vallanpitäjien toimintaa, mutta silti hän saattoi selostaa, että ”sadat [brittiläiset] sotilaat asettivat henkensä alttiiksi tuodakseen rauhaa ja turvallisuutta Bagdadin kaduille”. Edwards ja Cromwell toteavat, että journalistien sallitaan luopua ”objektiivisuudesta” tällä tavalla mutta ei tuolla tavalla – siis ei tavalla, joka loukkaa vallanpitäjiä.

The Guardian on vuosien mittaan etääntynyt vasemmistoliberaalista perinteestään. Toisinajattelun tila lehden palstoilla on vakavasti kaventunut. Guardianin uusi päätoimittaja Katharine Viner kirjoitti: ”Työskenneltyäni Guardianissa kahden vuosikymmenen ajan tunnen mielestäni vaistomaisesti, miksi lehti on olemassa. Useimmat journalistimme ja lukijatkin kokevat, että sillä on tekemistä vallanpitäjien silmälläpidon ja liberaalien arvojen ylläpitämisen kanssa.”

Edwards ja Cromwell kirjoittavat tämän tulleen yllätyksenä lukijoille, jotka olivat seuranneet Guardianin silmittömiä hyökkäyksiä Labour-puolueen johtajaa Jeremy Corbynia vastaan. Vinerin mielestä Corbyn oli rikkonut kahden vuosikymmenen vaalipolitiikan sääntöjä yllyttämällä nuoria äänestäjiä uskomaan sosialistisiin ajatuksiin, jotka on jo ajat sitten hylätty. Edwards ja Cromwell huomauttavat, että Guardianilla on tässä hylkäämisessä ollut johtava rooli.

Keskustelussa valeuutisista Guardianin sivuilla on viljelty ajatusta, että demokratiaa uhkaavat internetin tuottamat vastakohtaisuudet. Edwards ja Cromwell kirjoittavat, että tietysti Donald Trumpin rasistiset provokaatiot ovat asian yksi puoli, mutta toinen puoli ovat Bernie Sandersin ja Jeremy Corbynin pyrkimykset rohkaista nuoria vastustamaan sotia ja epäoikeudenmukaisuuksia. Edwards ja Cromwell muistuttavat myös tavasta, jolla perinteinen valtamedia on harrastanut tahallista tosiasioiden vääristelyä. Valeuutisista puhuttaessa ei usein mainita valtaeliittien omasta piiristä lähtöisin olevia valheita.

Suomen sote-sekoilua seuratessa kannattaa lukea Media Lensin analyysi valtamedian roolista Britannian suositun ja tehokkaan valtakunnallisen terveydenhoitojärjestelmän horjuttamisessa. Asiaa koskeva lakiesitys oli ilmeisesti tehty tahallisesti niin vaikealukuiseksi, että ihmisille jäi epäselväksi lain todellinen tarkoitus, nimittäin yksityisten yritysten pääsy hallitsemaan systeemin infrastruktuuria, jopa sairaaloita. Media ei raportoinnillaan valaissut kunnolla asiaa, jolloin vaarana on, että yksi järjestelmän perusperiaatteista on vaarassa, nimittäin terveyspalvelujen tarjoaminen tarpeen, ei maksukyvyn mukaan.

BBC:n rooli uudistuksen selostamisessa on ollut häpeällinen. Yhtiön uutiset myötäilivät enimmäkseen konservatiivisen hallituksen linjaa. Kun laki hyväksyttiin parlamentissa, BBC:n otsikot olivat kuin hallituksen propagandaa. Britannian lääkäreiden enemmistö oli vastustanut lakia. BBC ei kuitenkaan uutisoinut lakia vastustaneita mielenosoituksia, ei edes terveysministeriön edessä järjestettyä protestia, joka katkaisi alueen liikenteen tunniksi. Näin BBC osoitti jälleen kerran olevansa kytköksissä hallitukseen ja viimein koko valtaeliittiin. Riippumaton journalismi olisi pitänyt velvollisuutenaan tutkia yhteyksiä politiikan, median ja yksityisten raha- ja teollisuuslaitosten välillä.

Esipuheessaan John Pilger pitää Guardianin hyökkäilyä WikiLeaksin perustajaa Julian Assangea vastaan järkyttävänä. Edwards ja Cromwell siteeraavat kirjassa useiden Guardianin toimittajien pöyristyttäviä Assangeen kohdistettuja solvauksia. Herjaukset ovat uskomattomia pohjanoteerauksia lehdessä, joka ylpeilee laadullaan.

Lähteitä

Edwards, David & Cromwell, David: Propaganda Blitz: How the Corporate Media Distort Reality. Foreword by John Pilger. Pluto Press 2018.

Cromwell, David (Zero Books 2012): Why Are We The Good Guys? Reclaiming Your Mind From the Delusions of Propaganda

Kirjoitus on alun perin julkaistu Tapani Laustin nettisivuilla. Vastavalkea julkaisee sen uudelleen Laustin luvalla.

Artikkelikuva pintaliitoisesta mediasta: Ericd@enwiki (CC BY-SA 3.0). Kuva luetaan Wikipedian hienoimpiin.


OIKAISU 15.1.2018: BBC:n uutispäällikön nimi korjattu oikeaan muotoon (Broaden => Boaden)

57 KOMMENTTIA

 1. Eilen TVstä tuli Top Gear Ukrainan jakso. Se oli kuvattu alkuvuodesta 2014. Vierailija oli Balkanin sotasankari, joka oli listinyt pahat Serbit ja sitten he olivat ruokkineet nälkäiset venäläiset sotilaat lentokentällä, eivätkä olleet ampuneet heitä, vaikka Wesley Clark oli niin käskenyt ja näin välttäneet kolmannen maailman sodan. Sitten he kurvailivat Sevastopolin luolastoissa ja vierailivat taistelupaikalla, jossa Britit oli aikanaan johdettu Venäjän armeijan tykistökeskitykseen. Revanssi tappiosta oli tulossa. Vihreät miehet ilmestyivät Krimille nähtävästi aivan kuvausryhmän kannoilla. Ei mennyt toinenkaan Krimin sota suunnitelmien mukaan.

 2. Hieno kirjoitus. Avain muutokseen on valtamedian valheiden ja propagandan paljastus ja sitä artikkeli tekee tasokkaasti.
  Kun ihmiset oppi(si)vat ymmärtämään kuinka heitä kusetetaan niin se kusetus loppuu siihen. Muuta tietä ei ole.
  Aivan sama pätee juutalaiseen uskontoon joka kummittelee Likud-sionismin takana joka brittimediaakin ohjaa rahoillaan. Lontoohan on sionismin pesä ja koko brittiläinen imperiumi on paljossa sionismin tuote kun britit ovat langenneet sionistien ansaan ja lähteneet seikkailemaan sionistien kanssa siirtomaiden ryöstöön, orjakauppaan, maailmansotiin, Lähi-idän nykyisiin sotiin ja Nwo-hankkeeseen.
  Itselleni totuus BBC:sta paljastui kun se kertoi puolen tunnin etuajassa WTC7 rakennuksen romahduksen. Se ei olisi ollut mahdollista ilman että koko 9-11 oli sionistien juoni kuten mm. Ron Unz ja L Guyenot ovat todenneet.

  Juutalaiset eivät tiedä, että kabalistinen juutalaisuus on satanismia — heitä huijataan
  henrymakow.com – 11 lokakuu 2018
  https://www.henrymakow.com
  Ron Unz, 57, on juutalaisamerikkalainen ohjelmistoyrittäjä, kirjailija ja kustantaja, joka alkaa kyseenalaistaa koko juutalaisen kerronnan.
  ”Pohjimmiltaan lähes kaikki, mitä olin tietänyt – tai luulin, että olin tiennyt – juutalaisesta uskonnosta, ainakin kiihkeästi ortodoksisessa perinteisessä muodossaan, oli täysin väärää.”
  … heidän uskonnollisen maailmankuvansa keskipiste on Talmud, joka on valtavan suuri, monimutkainen ja ristiriitainen joukko toissijaisia ​​kirjoituksia ja kommentteja, joita on rakennettu monien vuosisatojen ajan. Siksi heidän uskonnollista oppiaan kutsutaan toisinaan nimellä ”talmud-judaismi”.
  Suurta oasa Talmudia täydentää Kabbala, toinen suuri kokoelma kerättyjä kirjoituksia, lähinnä keskittyen mystiikkaan ja kaikenlaiseen taikuuteen.
  Koska nämä kommentit ja tulkinnat edustavat uskonnon ydintä, niin suuri osa siitä, mitä jokainen pitää Raamattuun kuuluvana itsestäänselvyytenä, tulkitaan hyvin erilaisella tavalla …
  Juutalaisen uskonnon kummitukset
  http://www.unz.com/runz/american-pravda-oddities-of-the-jewish-religion/
  Ron Unz
  Kun sionistien uskonto on tällainen niin turha odottaa siitä koituvan mitään hyvää maailmalle. Se myös antaa luvan käyttää mediaa vain omien päämäärien edistämiseen joihin meidän goimien/elukoiden tulee alistua.
  Ei siis pitäisi parjata vain Islamia kuten nyt tehdään. Juutalaisuus haluaa myös tuhota kristinuskon ja muuttaa kansallisvaltiot ’maailmankyläksi’ mutta sitä ei tuoda riittävän selkeästi esiin. Miksei?

  • Läntiseen arvoyhteisöön pesiytynyt sionismin ja DeepStaten ajama globalismi, (Nwo) on oikotie helvettiin. Juuri sen johdolla tapahtuu kaikki nykyinen kehitys omassa miehitetyssä maassammekin.
   Jokainen täyspäinen kai myöntää että Niinistön koplan johtama maa ei enää ole itsenäinen ja että korporaatiofasismi jyllää täysillä.

   Professori: Suomeen on syntynyt mittava tulonsiirtojen varassa elävä uusi luokka – ”Mihin helvettiin olemme menossa?”
   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/480ccb97-b0af-4b63-9b5f-d162fda28d90

   • ”Kaikkina aikoina – myös tänään – suurin uhka eliiteille on ollut valveutunut, kriittisesti ajatteleva ja poliittisesti aktiivinen kansa, joka reaktiona eliitin valtarakenteiden kontrolliin on luonut historian saatossa erilaisia aatteita, joissa vapauden, demokratian, kansalais- ja ihmisoikeuksien sekä tasa-arvon korostuminen on ollut keskeistä.”
    Hatunnosto professorille

    • Maatamme johtavat, mm. Brysselin läpeensä korruptoitumat kansanpetturi-poliitikot pitävät nöyrän palvelijansa valtaVALEmedian kanssa valtaosan kansasta valemaailmassa:

     ””Taking The Red Pill” – The Real Matrix, Part 1″,
     https://www.newswithviews.com/Yates/steven.htm
     Suomeksi käännettynä: http://www.magneettimedia.com/todellinen-matrix-osa-1/
     (Muut osat löytyvät sivuston sisäisellä haulla)

     Petoksista ja rikollisesta toiminnasta tietämätön kansan enemmistö äänestää kerrasta toiseen samat tai samanlaiset rikolliset jatkamaan maamme ja kantasuomalaisen kansamme tuhoamista.

    • Kansan valistuminen on myöskin ”oman kuoppansa kaivamista” ? Missä piilee se raja mitä meidän ei anneta ylittää. Yksityisen henkilön koneista häipyy talletettuja tietoja jotka on ilmeisesti leimattu liian ”arkaluontoisiksi”.
     Kenelle me annamme äänemme vaaleissa, joka on sen äänen arvoinen.
     Ilmeisesti meistä jokainen on mennyt pyydyksiin äänestämällä, toive-rikkaana paremmista päivistä, pettyen täydellisesti. Onko sellaista henkilöä edes syntynyt joka täyttäisi kaikki kansalle menestykselliset odotukset, taikka edes puoliakaan.

 3. Mitä asiaan koskevaa on näyttää keveästi pukeutunutta ”naista” kuvaajien kuolaamaana.
  Onko siinä takana jokin tärkeä poliittinen, sanaton viesti ? Myöskin USAn senaatin kuulusteluissa, senaattorin takana on aina paljas-säärinen nainen, viettelemässä pois aiheesta. Keskittyminen vakaviin aiheisiin on tahallisesti sumennettu. Kysymyksesksi
  jää, ketkä ovat sen kaiken takana ? Jätän omat arvailuni toisten päätettäväksi.

 4. Bbc:n toiminta on aivan samaa mitä yle nykyään harrastaa. Kuvatunlainen kuvio medioissa taitaa nykyään olla maailmanlaajuinen, joten rahamiesten valta on taattu maailman loppuun saakka.

 5. Ihmettelyn aiheena on se, eivätkö ”siveellisemmät naiset”, voisivat osallistua boikotoimaan
  liiallisen seksuaalisuuden puskemisesta. Monella äidillä on poikia joista tehdään ”pervoja” jo alakouluista alkaen. Ei mikään ihme miksi avioerot ovat lisääntyneet huimasti,
  yksinkertaisen maalaiselämän sijaan, vaikka entinen anoppi nauroi ja sanoi ”on siellä maaseudullakin seisty”, ja siesotettu ! Kait tämä kaikki kuuluukin meidän aikaamme.
  Jospa voisimme nähdä miten se toimii tulevaisuudessa, sanotaan vaikka kymmenen vuoden kuluttua ? Miten pitkälle voi madännäisyys sekä kaikki korruptio johtaa meidät.
  Puhdistavaa ”kaitsijaa”, odottavat kaikki kristikuntien julistajat, huomaamatta kuka tätä
  menoa johtaa. Sekin vastaus jääköön lukijan harkittavaksi.

 6. Yllä olevaan juttuun liittyvä kuvateksti kertoo : artikkelikuva pintaliitoisesta mediasta. Tämä otos on juuri erittäin osuva kuvaamaan nykyajan ”hovien” ajattelun tasoa. Hovissahan on näennäinen hallitsija , jonka ympärillä liehittelevät lakeijat, neuvonantajat ja hovinarrit. Valitettavasti sydän ja aivot ovat laskeutuneet näissä ”aatelispiireissä” jalkoväliin. Kun vaistot ja vietit ohjaavatkin sivistyksen asemasta toimintakulttuuria, ollaan inhimillisesti hukassa. Niin nämä ihmisraukat kiertävät sismmässään loputonta kehää, josta he eivät pysty omin avuin murtautumaan ulos. He ovat tavallaan itse itsensä vankeja omassa linnassaan.

  • Upeasti sanottu. Nämä ’aatelispiirit’ ja hovit todella ovat sivistyksen irvikuva ja moraalinen häpeätahra. Heillä ei ole mitään arvokasta annettavaa kenellekään.

 7. Vanki # X. Kuinka oikeassa oletkaan, juuri tuota tarkoitin, mutta kielitaitoni ei siihen antanut tilaisuutta. Syy miksi ”roikun tällä sivulla”, on se miten haluan edelleen olla sivistyneiden ihmisten parissa, jätettyäni vähemmin sivistyneet taakseni. Jos en olisi
  kompastunut V-Valkeaan, niin ei tällä koneellani sitten mitään järkevää tarkoitusta
  olisikaan. Saaga jatkuu.

  • Hyvä syy ’roikkua’.
   Hienoa kun saamme kauttasi tietoa sieltä ’Sodomasta tai Gomorasta’
   Meillä valtamedia elää yhä itsepetoksen tilassa eikä sitä tarjoa ja leimaa sen salaliitto-horinaksi.
   Mutta kun se tulee siellä asuvan suusta niin sillä on enemmän uskottavuutta, ainakin meille ’taviksille’ ja ei-valituille.
   Täällä ihmiset eivät helpolla suostu uskomaan että Usa on ’mennyttä kalua’ ja menossa kohti perikatoa tai oikeastaan on jo siinä tilassa.

 8. Tästäpä päästäänkin kansallisen, omasta maaperästä nousevan kulttuurin ylläpitämisen tärkeyteen. Tämä luo kussakin maassa aitoa sivistystä. Vuorovaikutus eri kansojen taiteellisten saavutusten parissa vie ihmiskuntaa eteenpäin. Rauhanomainen kanssakäyminen on kiinnostusta erilaisten henkisesti itsenäisten alueiden luovuuden ilmentymiin, ruohonjuuritasolta lähtien.
  Mitä on nykyinen nationalismin halveksunta tuonut mukanaan ? Massatuotantoa niin henkisessä kuin aineellisessa muodossa: Hollywood -filmien propagandan (CIA:n oikea käsi ), kiinalaisen vaatteiden ja muiden turhienkin hyödykkeiden valmistamisen, Eurooppa – päivän Suomessa oman sisäisen itsenäisyyden kyseenalaistamiseksi, Saksan henkisen rikkauden alasajon, venäläisen kulttuurin jättämisen paitsioon, seksuaalisuuden ylikorostamisen, jatkuvan ruuasta puhumisen… Listasta tulisi todella pitkä, jos sitä jatkaisi.

 9. Ylewatch-blogisti kommentoi osuvasti Suomen kansalle virkavalansa vannoneen mutta NWO-globalisteja kumartavan ja palvelevan presidenttimme uudenvuodenpuhetta:

  ”Presidentti Sauli Niinistön uudenvuoden puhe oli tyypillinen globaalia maailmanjärjestystä puolustavan miehen puhe. Se ei poikennut sisällöltään juurikaan aikaisemman presidentin Tarja Halosen ”kansainvälisen yhteisön” etusijaa korostaneista jälkisosialistisista haaveiluista. Puhetta referoineessa Yle uutisten jutussa Tasavallan presidentti Sauli Niinistö: Eurooppa on ajautunut riitoihin omista arvoistaan EU:n ja Atlanttisen yhteistyön etua ohi Suomen ajava maamme päämies puhui kuin yhtä maailmanhallintoa kannattava George Soros:

  – Turvapaikkahakemusta ei voida jättää käsittelemättä ilman, että rikotaan kansainvälistä oikeutta. Kansainväliset sopimukset on tehty suojaamaan hätää kärsiviä. Heitä meidän on autettava.

  Niinistö puhuu ilman kansalaisten mandaattia allekirjoitetuista ”kansainvälisistä sopimuksista” kuin ikuisina pidetyistä pyhistä kirjoista, vaikka ne ovat pelkkää paperia ja aina muutettavissa, jos on vain syytä ja poliittista tahtoa. Eurooppalaisten enemmistö arvioisi mielellään uudelleen esimerkiksi kansainväliset pakolaissopimukset kuten pahamaineisen Geneven sopimuksen, koska ovelat globalistijuristit ovat tulkinneet sitä pitkään niin, että siitä on tullut käytännössä laillinen väylä massiiviselle talouspakolaisten invaasiolle.

  Juristina itsekin toiminut presidentti tietää varmasti hyvin, että usein vedottu Geneven sopimus koskee vain vainottuja poliittisia aktivisteja eikä sodan (paikallisten miesten pitäisi puolustaa perheitään) tai taloudellisten syiden vuoksi maahan livahtaneita seikkailjoita. Sosialisti Halosen linjoilla olevalla lausunnollaan Niinistö tuleekin allekirjoittaneeksi umpikierojen juristien (mm. täällä, täällä ja täällä) näkemyksen kansainvälisistä sopimuksista, joissa muukalaisen henklilökohtainen etu asetetaan aina kansakunnan edun edelle.

  Kansansuosiostaan kiinnostunut presidentti ei voinut sentään aivan pidäkkeettä puolustaa uuden ultrakapitalistinen internationaalin ajamaa vapaan maahanmuuton agendaa, vaan hän yritti miellyttää kokoomuslaisia demarieläkeläisiä tuomitsemalla epäsuorasti kohua herättäneen ulkomaalaisten pedofiililiigan saalistamisen Oulussa. Tosin tässäkin Niinistö on loppujen lopuksi enemmän huolissaan kansalaisten oikeutetuista reaktioista kuin kuvottavista eläimellisistä rikoksista:..”

  Koko artikkeli: http://ylewatch.blogspot.com/2019/01/ulkomaalaiskansan-edustaja-tuomitsee.htmltöhän

  Sauli Niinistöhän on osallistunut myös Bilderberg-kokoukseen kuten monet muutkin suomalaisen kansallisvaltiomme tuhoa ajavat kansanpetturi-poliitikot.

 10. Uusi värikäs nousukas ilmestyi politiikkaan vasemmiston avuksi, enkä tarkoita värillisyydellä ihon väriä, vaan sitä ”hävytöntä värillisyyttä”, mitä löytyy alimmalta
  tasolta slummeista. Nainen joka haukkui Trumpin nimeltä ”Mother F””R” yleisellä kanavalla jota sadat miljoonat seuraavat ympäri maailmaa. Huoramaisesti käyttäytyvä nainen on uusi ihastuksen aihe, uskaltaessaan olla ”imbecilli” kerätessään pisteitä puolueeltaan. Käytöstapoja ei enää noudateta, vaan kaikki korottavat äänensä samanaikaisesti, eikä siitä ole mitään hyötyä kenellekkään. Olishan se mukavaa katsoa ja kuunnella jotakin kaunista vaihteeksi. Saattaa olla liian paljon pyydetty.

 11. Media-aihetta sivuaa läheisesti uhriutumis-kulttuuri. Tähän aiheeseen ovat perehtyneet tutkijat professori Bradley Campbell ja professori Jason Manning. Heidän bloginsa on osoitteessa
  http://victimhoodculture.com/index.php/about/.

  Kirjassaan The Rise of Victimhood Culture he esittävät näkemyksen, että uhriutumiskulttuurin taustalla on moraalikäsityksen muutos. Ennen ihmisessä arvostettiin kunniaa ja arvokkuutta, nyt tilalle on tullut uhriutuminen, jossa käperrytään auktoriteettien eteen kuin hylätty kissanpentu. Auktoriteetti sitten tarjoaa suojelua vastineena tottelevaisuudesta. ”Uhri” kokee tämän huomion saamisen sekä siihen liittyvän toisen ihmisen rankaisemisen itselleen arvokkaaksi sosiaaliseksi pääomaksi. — Kunnia ja sosiaalinen arvo on menettänyt merkityksensä.

  — Uhriutuja kokee itsensä taistelijaksi, joka vastustaa toisten alistamista.

  Kirjoitus tarjosi minulle uusia oivalluksia uhriutumiskulttuuriin.
  https://www.blacklistednews.com/article/70091/two-sociologists-detail-the-rise-of-victimhood-culture-and-how-its-used-for-social.html

  • Juutalaisethan ovat mestareita tuossa lajissa. Ovat varmaan koko historian ajan kokeneet olevansa syyttömiä uhreja. Holokausti on malliesimerkki siitä.
   Totuus silti on että itse ovat antisemitismin luoneet omalla käytöksellään ja teoillaan. Ja nyt opettavat jo lapsilleen että muilla on geeneissään viha heitä kohtaan. Ovela keino oikeuttaa oma psykopaattinen käytös. Ja goimit ovat menneet halpaan.
   Totuus on kuitenkin lähempänä tätä
   Why People Hate the Jews
   https://www.darkmoon.me/2018/why-people-hate-the-jews/#more-105974

  • ”— Uhriutuja kokee itsensä taistelijaksi, joka vastustaa toisten alistamista.”
   Voi myös sanoa että uhriutuja taistelee usein normaalia sopeutumista vastaan eli pyrkii ottamaan psykopaatin tavoin vallan omiin käsiinsä.

   Tämä on tärkeää: Uhriutumiskulttuuri mahdollistaa muiden hyväksikäytön.
   Velkaorjuus jos mikä on muiden hyväksikäyttöä ja se heijastaa juutalaisten (Talmudin) Tuhon Jumalaa, Jahvea (The Destroyer God), joka haluaa alistaa koko maailman valtansa alle.
   Todellisuudessa kyse on rabbien luomasta jumalasta jonka avulla he valloittavat maailmaa.
   Juutalaisuuden Jumala on verenhimoinen, kostonhimoinen sosiopataatti – onko tässä selitys juutalaisten ihmisvihaan?
   ”” Paholaisen hienoin temppu, Charles Baudelaire kirjoitti, on vakuuttaa teille, ettei häntä ole olemassa ”. Ehkä hän erehtyi. Hänen hienoin temppunsa, niin uskon, on saada maailma vakuuttumaan, että hän on Jumala. ”
   Laurent Guyénot:
   Jos Yahweh olisi jäänyt autiomaassa olevan heimon jumalaksi, hänet tunnustettaisiin erityisen primitiiviseksi ja julmaksi, kenties demoniksi joka pakeni helvetistä Arabian tulivuoren kautta. Mutta hänen menestyksekäs vaatimuksensa olla todellinen ja ainoa Jumala on ihmiskunnan historian suurin huijaus ja vertaansa vailla oleva suuri sivilisaatio onnettomuus.
   https://russia-insider.com/en/history/god-israel-bloodthirsty-vindictive-sociopath-does-explain-misanthropy-jews/ri24154
   Antisemitismi ei ole irrationaalinen viha tai sairaus pakanallisessa sielussa, kuten suuri osa juutalaisia kuvittelee. Se on pääasiassa kristittyjen ja muslimien kansakuntien, kulttuureiden, rotujen ja uskontojen terveellinen puolustusmekanismi , joita uhkaa hidas, salakavala tuhoutuminen (Nwo, maailman hallitus).
   – See more at: http://www.savethemales.ca/000612.html#sthash.Wk92e1DX.dpuf
   Israel’s Aggressive Behavior is Embodied and Prophesied in the Hebrew Bible
   https://russia-insider.com/en/israels-aggressive-behavior-embodied-and-prophesied-hebrew-bible/ri22632
   How Zionist is the New World Order? and How Biblical Is Zionism?
   https://www.veteranstoday.com/2018/03/10/zio-nwo/

   • Vastaan tulee aina se käsittämätön kysymys, mistä kaikki sai alkunsa ja miksi ?
    Vajavaisten todisteiden puutteessa kehitellään uskomuksia, joita tuetaan ja vahvistetaan, ja sitten ne hyväksytään totuudeksi. Toisinajattelijat leimataan
    pienen eliitin oppineitten ”antisemitistisiksi yhteiskunnan vastustajiksi”,
    ilman tutkintoja, laillistetuissa valtioiden tukemissa tuomio-istuimissa. Kansan-
    äänestyksissä sellaista ei ole edes esitetty äänestettäväksi, pelosta joutua jo
    edeltäkäsin tuomittavaksi. Miten ihmeessä sen kaiken piti näin tapahtua. Ei
    kansalla mitään valtaa ole, se kaikki on vain hämäystä. Olemme kaulaa myöten suossa, ja pelastusrengas sihisee vuotaen tyhjäksi.

 12. Venäläisessä mediassa on nostettu esille Britanniassa tapahtunut Anonyymos hakkereiden toteuttama brittiläisiin turva ja vakoilu organisaatioihin tehtyy tietomurto.
  Murrossa on selvinnyt esimerkiksi Skripalin naapurin osuus tapahtumiin,oliko myrkyttäjä itseasiassa hän,toteuttamassa britannian pitempiaikaista tavoitetta,toteuttaa Venäläisten tiedustelijoiden massamittaisten karkoitusten toteuttaminen, jonkun lavastetun syyn tai tekosyyn vauhdittamana.
  Meikäläinen viestintä on ollut odotetun hiljaa kyseisestä tietomurrosta,koska se ei sovelllu esilläolevaan paradigmaan, kertomukseen.

 13. Kauniin ja ruman vastakohdat ? Täytyy vielä palata eilisen kirjoitukseni hännyksille, miten kaikki miellyttävä on katoamassa jokapäiväisistä kokemuksista. Kuitenkin eilen illalla myöhään meillä esiintyivät Wien-Orchestra esittäen totutulla musikaalisuudellaan monet vanhat ja nautittavat sävellykset, yleisön haltioidessa ja ottaessaan osaa rytmilliseen ”ablodeeraamiseen” (tulikohan tuo oikein?) Nykyään harvinainen kokemus kaiken RAP-sonnan jälkeen. Rakas äitini (olkoon hänen muistonsa siunattu), hankki aikoinaan kaksi äänilevyä pienistä talousrahoista, yksi oli Wienin-Straus musiikkia, ja toinen Beniamino
  Giglin HELMENKALASTAJAT. Nuorena poikasopraanona se oli taivaallista, ja opettavaa, miten sen laulamisen pitää tapahtua ? Ne levyt soitettiin, jauhamalla ne ohueksi, heh.
  Myöhemmin niistä oli apua lukemattomissa esiintymisissä ooppera-lavalla. Hyviä muistoja on mukavaa sulatella, niin jäävät pahat nähtävyydet niiden varjoon. Tulipas pitkä EPOS.

  • ”Kauniin ja ruman vastakohdat ? Täytyy vielä palata eilisen kirjoitukseni hännyksille, miten kaikki miellyttävä on katoamassa jokapäiväisistä kokemuksista.”

   Musiikin tekee destruktiiviseksi ja siinäkin mielessä myös ”rumaksi” ainakin kaksi eri ominaisutta:
   tietty rytmi, esim. ”Rock Music is Voodoo Music

   In his 1984 book, ”The Secret Power of Music,” secular researcher David Tame traces rock music to its’ satanic source in Africa as well as revealing extensive scientific research demonstrating the destructive effects of rock music on both mind and body :

   ”Were we to scour the globe in search of the most aggressively malevolent and unmistakably evil music in existence, it is more than likely that nothing would be found anywhere to surpass voodoo in these attributes … as the rhythmic accompaniment to satanic rituals and orgies, voodoo is the quintessence of tonal evil. … Its multiple rhythms, rather than uniting into an integrated whole, are performed in a certain kind of conflict with one another. … What is certain is that to hear this music is to become instantly encompassed by the sound of its raw, livid power. … Musicologists and historians are in no doubt that the drum rhythms of Africa were carried to America and were transmitted and translated into the style of music which became known as jazz. Since jazz and the blues were the parents of rock and roll, this also means that there exists a direct line of descent from the voodoo ceremonies of Africa, through jazz, to rock and roll and all other forms of rock music today.” (pp. 189-190)

   Tame reveals that rock music affects digestion, internal secretions, circulation, nutrition, respiration and neural networks of the brain:..-”
   Koko artikkeli: http://www.christiandoctrine.com/in-the-news/arts-and-media/1039-rock-music-is-voodoo-music

   Olen lukenut tuon David Tamen kirjan ja siihen tutustuminen olisi hyödyllistä kenelle tahansa.

   Toisessa tietynlaisessa nykyisen musiikin destruktiivisessa ominaisuudessa takana on jo monesta muusta syystä yhdeksi ihmiskunnan arkkiviholliseksi luettava Rockefeller:

   ”The great 440 Hz conspiracy, and why all of our music is wrong: Alan Cross”,
   https://globalnews.ca/news/4194106/440-hz-conspiracy-music/

   Voi vain kysyä miksi destruktiivista ja rumaa musiikkia tarjotaan niin ylivoimaisesti ja moninverroin enemmän kuin esim. harmonista ja kaunista klassista musiikkia.

 14. ”Ennen ihmisessä arvostettiin kunniaa ja arvokkuutta, nyt tilalle on tullut uhriutuminen, jossa käperrytään auktoriteettien eteen kuin hylätty kissanpentu. Auktoriteetti sitten tarjoaa suojelua vastineena tottelevaisuudesta. ”Uhri” kokee tämän huomion saamisen sekä siihen liittyvän toisen ihmisen rankaisemisen itselleen arvokkaaksi sosiaaliseksi pääomaksi. ”

  Tämä on korruptoituneen matelevaisuuden malli ei ole yhteiskuntaa jalostava, vaan rappeuttava. Kunnia ja arvokkuus merkitsevät mielestäni tervettä oman ihmisarvon kokemusta.

  Kun uhri ei sitten koekaan alistuvuutta niin kuin tämä auktoriteetti haluaa, vaan hänellä on normaali itsetunto, alkaa massiivinen painostus. Kun kirvestä lyödään sitten kerta toisensa jälkeen kiveen, niin ollaan ihmeissään.

  Yllä olevat vaihtoehdot kuvaavat Ylen, HS:n, Maakuntalehtien, BBC:n, Guardianin suhdetta lukijaansa, katsojaansa. Ensimmäisessä tapauksessa orja , toisessa vapaa.

  Kun orjan arvoa kohotetaan, hänestä tulee orjapiiskuri. Yleisradion aamun ajankohtaistuotannossa nämä or.p.kolumnistit heiluttavat säännöllisesti manipulaation ja aivopesun ruoskaansa. Yhä uudelleen he pääsevät iskemään ja pahoinpitelemään ”kissanpentuja.” Tämä on veronmaksajan mielestä henkistä väkivaltaa. Pitäisi päästää toisenlaisiakin näkemyksiä eetteriin.
  —–
  Taiteen avulla ihminen voi kehittyä kokemaan itsensä arvokkaana olentona. Tähän ei vain nykyisessä hektisessä työelämässä jää monellakaan tarpeeksi voimia, eikä aikaa. Yhteiskunta kehittyy näin väärään suuntaan. Momo -näytelmässä kuvataan harmaita herroja varastamassa aikaa. Näin toimii deep state.

  • Uhrin roolin katteeton tai perusteeton ottaminen tai omaksuminen voi johtaa myös vihaan ja kostoon.
   Jos ei hyväksy itseään vastaan kohdistuvaa muiden oikeutettua rakentavaa vihaa joka on seuraus omasta epäsosiaalisesta toiminnasta niin siitä seuraa usein pyrkimys kostaa muille vaikkei kostolla olisikaan oikeutusta objektiivisesti.
   Minusta tämä on tärkeä muistaa. Sen takana on ylpeys ja itsekkyys (vallanhalu) ja tämä vaikeuttaa normaalia sopeutumista ja integraatiota yhteisöön.
   Olen ylempänä viitannut tähän ilmiöön.

  • Liittyen tähän ”Taiteen avulla ihminen voi kehittyä kokemaan itsensä arvokkaana olentona.”
   Kyllä, mutta taidettakin on monenlaista ja usein myös hyvin pahanlaista. Juutalaisilla omansa… jossa homoseksuaalisuus näyttää painottuvan kuten tässä. Liekö sitten sattuma että Tel Aviv on yksi suuri homojen(kin) pesä?
   Leonard Bernstein and the Jewish Cultural Ascendency
   BRENTON SANDERSON — mielenkiintoinen artikkeli, muutama ote
   … Bernstein’s conducting style was modelled on Dimitri Mitropoulos, the flamboyant Greek conductor he met while at Harvard in 1937. Under this influence, the art of conducting turned into what Bernstein defined
   as “an erotic act” involving “a love affair in which you [the conductor] and a body are breathing together, pulsing together, lifting and sinking together.
   I’m making this sound too lurid or sexual?
   It is sort of sexual, but it’s with a hundred people.”[A8]
   … Perhaps not coincidentally, Bernstein, a promiscuous homosexual, was seduced by the equally wanton Mitropoulos.
   … There he worked closely with the composer Aaron Copland who, while 18 years his senior, as a Jewish homosexual communist had much in common with Bernstein, and quickly became more than just a father figure to the “Boston boychik” (as the young Bernstein was known).
   Letters between them “show that they had briefly been lovers, with Bernstein recalling the time he and Copland had spent together: ‘I’ve never felt about anyone before as I do about you, completely at ease, and always comforted by you. This is not a love letter, but I’m quite mad about you.’”[A11]

   … Ultimately American values came to be defined largely by the movies the Jews made. Ultimately, by creating their idealized America on the screen, the Jews reinvented the country in the image of their fiction.”[A19]
   By the mid-1960s the Jews of Hollywood had usurped the WASP cultural elite and became more explicit in their Jewish identification and sympathies — together with their antipathy for the traditional people and culture of the United States.
   Explicitly Jewish themes began to regularly appear in films and were invariably portrayed in a positive light.
   The Jewish film director David Mamet makes the unambiguous point that “Hollywood movies are profoundly, genetically Judaic; the product, via the minds of their creators, of certain distinctive racial traits that arose in the ghettos of Eastern Europe and transported themselves to Beverly Hills.”[A20]

   Worried his homosexual activities would prevent his landing a major conducting appointment in the conservative world of classical music, Bernstein married actress Felicia Cohn Montealgre at the Temple Mishkan Tefila in September 1951.
   … Bernstein’s contribution to modern American culture: promoting multi-racialism, black grievance politics, feminism, and sexual license were, it hardly needs saying, entirely contrary to the group evolutionary interests of White Americans.
   http://www.unz.com/article/leonard-bernstein-and-the-jewish-cultural-ascendency/

   • Jatkoa, jos kiinnostaa
    Carl Jung believed that Jewish men were “brides of Yahweh,” rendering Jewish women more or less obsolete within Judaism. … Writing to Martha Bernays, Freud’s wife, he once remarked of Jewish women that “so many of them are loud, aren’t they?” and later added he had treated “very many Jewish women — in all these women there is a loss of individuality, either too much or too little. But the compensation is always for the lack. That is to say, not the right attitude.”[C5]
    http://www.unz.com/article/reply-to-jordan-peterson-on-the-jewish-question-from-his-heroes/

    Merkittävää tekstiä Jungilta joka oli viime vuosisadan ehkä merkittävin psykoanalyytikko josta Freud toivoi liikkeensä seuraajaa mutta Jung kieltäytyi koska oli eri mieltä Freudin ajatusten kanssa.

 15. Keltaliivien mielenilmaukset jatkuivat tänään Pariisissa, Rouenissa, Nantesissa, Lyonissa. Tällä kertaa kokoonnuttiin myös valtamedian rakennusten eteen ilmaisemaan paheksuntaa sitä tapaa kohtaan, millä ne käsittelevät kansalaisten vaatimuksia. Mainstreammedia, joka oli arvostelun kohteena : France Television, BFMTV, Liberation, Éxpress ja RMC.
  https://dieunbestechlichen.com

 16. Jonkinlainen vallanvaihto pitää olla olemassa, vaikka vain ”teoriassa”. Ahtaalle ajetut
  kansalaiset voivat tulla ulos nurkastaan ainoastaan ”raapimalla”. Se on toiminut vain harvoin, mutta monella suunnalla ei anneta muuta mahdollisuutta. Jos valtioilta riistetään
  aseet, ja ne jäävät kansalle, niin mitään äänestysjärjestelmää ei edes tarvita. Silloin
  johtoasemaan asetetut eivät tee virheitä, sen jo sanelee järkikin. Aseistamatonta kansaa
  on helppoa terrorisoida omilta maanmiehiltään. Nämä asiat ovat vain mietteitä, miten voisi olla, sellainen järjestelmä jota ei vielä missään ole kokeiltu. Rauhallista uutta vuotta.

 17. YLE:n iltauutiset raportoivat todella pitkään mielenilmauksista – ei Ranskassa- vaan Unkarissa. Tässä voi nähdä toimituksen linjan: se on ilmeisen kansallisvaltiovastainen, EU:n ehdotonta valtaa pönkittävä, globalistinen.

  George Soros on ilmeisen huolissaan lempilapsi Macronin huojuvasta tilanteesta, hän on ottanut mallia Ranskasta panemalla alkuun Unkarissa samanaikaisesti vastasuuntaiset mielenosoitukset, nationalismia vastaan ja EU:n puolesta. Huomataan, miten nopeasti vastareaktio tuli Euroopan toiselta reunalta. Aikaa ei säästetty. Geistesgegenwärtig ! Täydellinen peilikuva, jonka avulla halutaan saada huomio pois Ranskasta, banalisoida keltaliivit.

  Yahweh on ennenkaikkea pirullisen oveluuden, pitkän tähtäyksen laskelmoinnin, juonittelun jumala.

 18. Liittyen kommenttiinylempänä
  Truth_hunter 5.1.2019 at 20:47

  Holokaustissa juutalaiset esittävät itsensä iljettäväsi syyttömänä uhrina vaikka ovat itse sen omalla törkeällä käytöksellään aiheuttaneet ja sen jälkeen tietoisesti vääristäneet koko asian ottamalla uhrin roolin ja alkamalla kaiken huipuksi vielä rahastaa sillä kuten Norman Finkelstein, toteaa kirjassaan.
  (Wiki: Norman Gary Finkelstein (s. 8. joulukuuta 1953) on amerikanjuutalainen politiikantutkija, toisinajattelija ja kirjailija. Hän erikoistunut juutalaisuuteen liittyviin aiheisiin ja erityisesti Israelin ja Palestiinan väliseen konfliktiin. Hän on kirjoittanut Lähi-idän konfliktista kuusi teosta. Finkelstein on noussut julkisuuteen antisionististen mielipiteidensä vuoksi.)
  Mitään juutalaisvainoja ei olisi koskaan ollut jos nämä kepulit olisivat toimineet muita kunnioittaen.
  Kannattaa lukea Ron Unzin artikkeli
  Mainstream Holocaust Narrative ’Substantially, if not Entirely, False’ – Editor of Top US Conservative Site (Ron Unz)
  https://russia-insider.com/en/mainstream-holocaust-narrative-substantially-if-not-entirely-false-editor-top-us-conservative-site
  Paljastava artikkeli sionistien ja natsien yhteistyöstä WW2:ssa .. The Holocaust as Trauma Brainwashing
  In the 1960’s the Jewish philosopher, Hannah Arendt, was slandered and ostracized when she concluded that ”almost without exception” the Jewish leadership were Zionists who cooperated with the Nazis.
  Israel’s most potent psychological weapon is the Holocaust.
  As a psychological weapon, the holocaust also serves an array of NWO causes.
  https://www.henrymakow.com/270103.html
  Totuus holokaustista murtautuu esiin sionistien propagandasta ja valheista huolimatta
  The author (Ron Unz)spends a few weeks perusing the literature, which he summarizes in this 18,000 word article, and concludes that the Holocaust story relentlessly hammered into the public consciousness by Jewish-owned Hollywood and media is a load of baloney. He suspects that when the lie comes crashing down, a political earthquake will ensue.
  ”I wouldn’t be surprised if our current Holocaust narrative eventually suffers that same fate (total collapse), perhaps with unfortunate consequences for those too closely associated with having maintained it.”
  http://www.unz.com/runz/american-pravda-holocaust-denial/
  https://russia-insider.com/en/mainstream-holocaust-narrative-substantially-if-not-entirely-false-editor-top-us-conservative-site

  • Did Cohen Song Reveal Illuminati Plan?
   Did Leonard Cohen’s song, First we take Manhattan, then we take Berlin, presage the 9-11 attacks and the migrant invasion of Germany? Izabel Ea-kapu believes Cabalist Black Magick was involved. I can’t follow all of this and welcome your appraisals.

   A vast network of participants, driven towards accomplishing a mutual goal is needed to perform an act of such proportions. There also has to be an overriding guiding force that keeps the network operating like clockwork. Which human Being could possibly have planned and worked singlemindedly over decades, even thousands of years, towards a particular, multifaceted outcome?

   The involvement of supernatural forces comes to mind. Yet, this supermundane, occult aspect has not been given the amount of attention it deserves. Warning signals have been sent out by the cabal in advance and it is their understanding that it is Humanity’s own fault for not recognizing them. One such signal was delivered via Jewish singer/songwriter/Black Magician Leonard Cohen, when he composed “First we take Manhattan, then we take Berlin” in 1987.

   The prophetic significance of this song in regards to the destruction of the World Trade Center, namely the Manhattan aspect of the story, has been recognized by a few people and articles have been written accordingly.

   In this synopsis, the Berlin aspect shall also be revealed. Moreover, the origin of the 911 Mystery shall be uncovered as well as the battle between the Black and the White Esoteric Initiates that has been raging ever since.

   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=181615

   • Artikkelissa on linkki erääseen toiseen myös varsin mielenkiintoiseen Makowin julkaisemaan artikkeliin :

    ”Leonard Cohen- Illuminati Jewish Secret Agent
    MUSIC IS PROGRAMMING – this we know.The Baby Boomers were programmed by ROCK to ’ACCEPT THE UNACCEPTABLE’ – first sex, drugs, rock and roll, THEN MURDER. British intelligence set up the EMI recording label in the 1950s with help and approval from Lord ROTSCHILD AND HIS TAVISTOCK INSTITUTE whose aim was to remould the thinking of the post-war generation.

    The programming got heavier in 1966 when Paul McCartney allegedly died in a car crash and was replaced by a double, Phil Akrill.

    With Leonard Cohen, a sixties’ dark horse who ’always hated the sixties’, it went deeper. Not just another pretty face, Cohen was an elite product of McGill and Columbia University’s ultra-classified MKULTRA mind control projects. Adept at hypnosis and trained as a Manchurian Candidate, Cohen met Jacob ROTSCHILD in London in 1959.

    Jacob was the son of Lord Victor Rothschild, (1910-1990) who allegedly controlled MI5 and MI6 and also had founded the Tavistock Institute, birthplace of MKULTRA mind control. At the same time, Cohen cultivated friendships in the London underground scene, including Black Power activist Michael X, who worked as an enforcer for slum landlord and alleged Israeli spy, Peter Rachman…”

    Koko artikkeli: https://www.henrymakow.com/2015/01/Leonard-Cohen-Illuminati-Jewish-agent.html

    • Britit ovat täysin Tavistockin ja Rotsin armollla, olleet jo pitkään. Sionismin pesä on ilmiselvästi Britanniassa josta käsin maailmaa ajetaan kohti perikatoa ja sionistien (kabalistien) maailman herruutta.
     On myös olemassa tietoa että Aatu olisi ollut Tavistockin ’oppilas’.
     Emme todellakaan tiedä mitä kaikkea meidän selkämme takana puuhataan. Ei kannata sulkea silmiä ja korvia näiltä asioilta koska se mitä tapahtuu tukee näitä teorioita. Muuten maailma tuskin kulkisi tätä rataa.

     • Lisäys
      Paljon likaisempaa on maailman meno kuin arvaamme tai haluamme uskoa. Olen saanut havaita että mitä enemmän asioihin perehtyy niin sitä likaisemmaksi kaikki muuttuu.

     • @Truth_hunter. Vaikka asiohin perehtyminen tuo esiin karmivaa likaa ja mätää, niin se on mielestäni parempi vaihtoehto kuin jäädä maailmaa nykyisin ravistelevien voimien armoille ilman tietoa siitä, mitä oikein on tekeillä. Sellainen voi olla psykologisesti tuhoisaa. Kertomukset suomalaisten syrjäytettyjen mielialoista vihjaavat siihen suuntaan, että jos käsitys maailman tapahtumista on vajaa, niin ihmisillä on taipumus pitää itseään syyllisenä kurjaan kohtaloonsa.

      Se lienee totta, että monenlaisia ansoja on viritetty totuutta etsivien tielle. Koko huijaus perustuukin siihen, että jäljet peitellään ja suojataan huolellisesti. Ihmismassat saadaan ohjelmoitua siten, että ne torjuvat kaiken arkijärjen ylittävän materiaalin vihamielisesti. Tämä aiheuttaa myös vakavia riitoja ja hajaannusta niiden keskuudessa, jotka pyrkivät muodostamaan aidon opposition. Viholliskuva jää sumeaksi ja toiminta keskittyy epäolennaiseen. Voidaan jopa pelata suoraan omaan maaliin kuten nykyvasemmisto tekee. Näin vihollinen voi toimia vapaasti vieden suunnitelmiaan aina vain avoimemmin ja röyhkeämmin läpi. Propagandan ammattilaiset tuntevat tämä ilmiön nimellä BIG LIE. Tarpeeksi suuri vale toistettuna menee parhaiten läpi. Sama koskee manipulaatioita ylipäätänsä. Ne pitää vain rakentaa tietyn kaavan mukaan ja toimia pitkäjänteisesti ja kohdistaa resurssit mahdollisimman vaikuttaviin pisteisiin. Manipulaation taidot on tunnettu ihmiskunnan historiassa jo pitkään. Joskus niitä on kutsuttu noituudeksi tai taikuudeksi.

 19. Suomalaisten ikioman Brysselin Pravdan takapiru, bilderbergi ja NWO-globalisti Antti Herlin edistää suomalaisen kansallisvaltiomme tuhoamista ja kantasuomalaisten valkoista kansanmurhaa, paitsi maamme johtavan VALE-median Pravdansa monikulttuuri-propagandan avulla, tukemalla myös tieteen kaavun alla suollettua monikultturi-propagandaa. Näin voi päätellä siitä, mitä Jukka Hankamäki taas on ansiokkaasti kirjoittanut artikkelinsa ”Punamustat yliopistolla” loppuosassa http://jukkahankamaki.blogspot.com/2019/01/punamustat-yliopistolla.html

  ”Internationalismi yhdistää kaviaarikapitalistit ja sampanjasosialistit

  Tieteiden yön tapahtumaa rahoittaa Koneen Säätiö, mikä kertoo paljon tavasta, jolla sosialistisen ideologian mukainen monikulttuurisuuden periaate, maahanmuutto ja yleinen internationalismi paiskaavat kättä kapitalistien tavoitteleman rajattoman maailman ja työvoiman juoksutuksen kanssa. Tämä on aitoa toverikapitalismia.

  Koneen Säätiö on tullut viime vuosina tunnetuksi avokätisyydestään kaikkea monikulttuuripropagandaa kohtaan. Säätiö myönsi jokin aika sitten 25 000 euron palkinnon tendenssitutkija Miika Tervosen kirjoittamasta raihnaisesta artikkelista, jossa hän oli päätynyt pitämään Suomea ja Suomen kansaa pelkkinä sosiaalisten konstruktioiden kaltaisina myytteinä. Arvostelin asiaa täällä.

  Edellisen rimanalituksen Herlinien suvun perustama Koneen Säätiö teki myöntäessään 18 000 euron avustuksen vailla tieteellisiä ansioita ja näyttöjä olevalle Koko Hubaralle ”rodullistettua feminismiä” koskevan kirjan kirjoittamiseen. Tuloksena saatiin blogikirjoituksista yhteen liimattu ideologinen julistus, jossa haukuttiin valkoisia miehiä ja jolla on lähinnä propaganda-arvoa Yleisradion harjoittamalle monikulttuurisuuden ja feminismin levitystyölle (mainitsin asiasta myös kahdessa aiemmassa blogikirjoituksessani).

  Näin yritetään viestittää, että maahanmuuton ja monikulttuurisuuden arvosteleminen ei kannata, että rahoittajat ovat asettuneet monikulttuurisuutta lietsovan propagandan puolelle, että vihervasemmisto ja maahanmuuttajat kuuluvat samaan näennäisesti fiksuun sisäryhmään kuin yliopistollinen tutkijakunta ja että aidosti kriittiset sekä tutkimuksen menetelmistä perillä olevat oikeat tieteenharjoittajat on syytä pitää ulkopuolella.

  Tieteiden päivillä ja Tieteiden yöllä on eroa kuin päivällä ja yöllä.”

 20. Jonsse 7.1.2019 at 14:09:
  ”Sellainen voi olla psykologisesti tuhoisaa. ” … Nimenomaan on. Siksi vain tieto voi pelastaa vaikka sekin voi tuottaa tuskaa.

  ”Voidaan jopa pelata suoraan omaan maaliin kuten nykyvasemmisto tekee. ”
  Ihmisten enemmistö on helppo muuttaa propagandalla ja aivopesulla muiden ja/tai itsensä tuhoajaksi ja jopa niin että hän ei sitä itse edes tiedosta. Ja mitä vähemmän ihmiset kykenevät käyttämään omia aivojaan sitä helpompaa se on.
  Mainonta on hyvä esimerkki, myös YLE ja valtamedia joka – voisi sanoa – koko ajan ’etsii vihollista’. Myös ’kaukalokulttuuri’, jossa kilpailu korostuu.

  Edward Bernays, joka syntyi 1891 Wienissä juutalaisperheeseen ja jolla oli kaksikertainen kytkentä psykoanalyysiin, sanoi: ”Tarvitsemme näkymättömän hallituksen. Massojen tajunnan ja tiedon omaksumisen älykäs manipulointi koskien tottumuksia ja mielipiteitä on tärkeä osa demokratiaa.
  Bernays lavasti 1929 pääsiäisparaatin New Yorkissa, jossa tuotiin esiin malleja, joilla on suussa Lucky Strike savuke, tai ”vapauden soihtu”. Näin naisten tupakointi alkoi tulla sosiaalisesti hyväksyttävämmäksi.
  Yleinen mielipide voidaan säätää teknologian avulla. Elokuvat ovat suurin alitajunnan propagandaväline. Ne ovat tehokas ajatuksia ja mielipiteitä muokkaava tie, elokuva voi yhtenäistää kansakuntien tapoja ja mielipiteitä. Eliitit, jotka manipuloivat yleistä mielipidettä ovat se näkymätön hallitus, joka on maan todellinen valtaapitävä voima. ”
  Propaganda kirjan pääartikkelissa (Propaganda,1928), Bernays puolusti ajatusta, että massojen yleisen mielipiteen ja tottumusten tietoinen ja älykäs manipulointi (’mediafasismi’) on tärkeä osa demokraattista yhteiskuntaa:
  — Ne jotka osaavat manipuloida tätä näkymätöntä mekanismia muodostavat näkymättömän hallituksen, joka on todellinen valtaapitävä voima. … Meitä hallitaan, mielemme ja makumme on muokattu, ajatuksemme ehdollistettu – pääosin miehien toimesta, joista emme ole koskaan kuulleet.
  — Lähes jokaista tekoamme niin politiikan kuin talouden kohdalla, sosiaalista käyttäytymistämme tai eettistä ajatteluamme, hallitsee suhteellisen pieni määrä henkilöitä, jotka ymmärtävät mielen prosesseja ja massojen sosiaalisia toimintamalleja. Heillä on ne ohjakset, jotka ohjaavat yleisön/kansan tajuntaa, sanoo Bernays.

  • Eräs tehokkaimmista massojen manipulointivälineistä: http://tapnewswire.com/2014/09/the-average-home-has-two-washing/

   Sieltähän meilläkin tulee tuutin täydeltä mm. kultttuurimarxistis-feminististä perversiopropagandaa ja suomalaisen kansallisvaltiomme tuhoamiseen tähtäävää monikulttuuri-aivopesua sekä monenlaista muuta rikollisten vallanpitäjien
   agendaa tukevaa ja heidän hämärätoimiaan peittelevää valheellista potaskaa.

  • How War Propaganda in the Film Industry Really Works

   The government is involved in as wide a range of entertainment projects as you can imagine, from video games to chat shows to blockbusters to docudramas. While many of these were militaristic from conception, before the government got involved, there is no doubt the Department of Defense (a.k.a. the Pentagon) has encouraged the militarization of popular culture and is pro-actively seeking further influence in Hollywood.

   With Hollywood as America’s dream factory, we will continue to live and die in a military-industrial nightmare.
   https://www.mintpressnews.com/how-war-propaganda-in-the-film-industry-really-works/253465/
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=181746

 21. Vaalit lähestyvät. Radiossa kerrottiin, että pienpuolueita on runsaasti parlamentin ulkopuolella. Heti perään kommentoi tunnettu ”vaaliasiantuntija”: Mutta eihän sillä ole mitään merkitystä – niillä kun ei ole mitään rahoitusta, eivät ne voi pärjätä vaaleissa. Tässäpä taas esimerkki massojen manipuloinnista – ja asialla tietenkin Yle(nkatsova ), kansalaisten perusoikeuksia halveksiva, veronmaksajien yleistä etua tallaava taho.

  Tanskassa uusi puolue voi saada valtion rahallista tukea. Vaalirahoitusjärjestelmä eli puoluetuki nykyisessä muodossa Suomessa on mätäpaise.

  Ilmeisesti sotilasdiktatuurimme tarvitsee nettiurkintaan ja internetin viestinnän kahlitsemiseen vanhoja valtapuolueita. Enteitä on näkyvissä mahdollisesti rajustakin vapaan sanan teknisestä häirinnästä ennen vaaleja. Onhan alustaraamit sille jo puolustusvoimilla valmiina. Upseerit ovat tässä myllytyksessä täysin uupuneita, eivätkä varmaan jaksa ajatella kuin käskyjen toteuttamista: Uhraudu CIA:ta totellen yhden prosentin puolesta ! Perään voisivat yrittää lauleskella sitten tähtilippulaulua. On se isänmaa vaan niin kaukana!

  • Eduskunnassa Brysselin korruptoimien maanpetturien johtamat puolueet – siellä ainoana tuohon joukkoon otaksumani tai ainakin toivoni mukaan ainakaan persut eivät kuulu – selvästikin ovat viher- ja muiden piilokommunisti-toimittajien dominoiman, maanpetoksellisen valtaVALEmedian kanssa päättäneet vaieta Suomen afrikkalaistamisprojektiinsa liittyvistä asioista ainakin vaaleihin asti.

   Brysselin diktaattihan Kalergi-suunnitelman mukaisesta eurooppalaisesta valkoisesta kansanmurhasta kuuluu:

   ”Commission: EU Too White, Mass Third World Migration Must Be New Norm”,
   https://www.breitbart.com/europe/2017/12/18/eu-white-mass-migration-norm/

   Kalergi-suunnitelma: http://www.magneettimedia.com/suomen-tuhoamisohjelma/

 22. Varmasti monessa perheessä on vaikeuksia totuuksien esille tuomisessa, ainakin omassa perhe-sekä sukukunnassa. Olen saanut syytteet ”vainoharhaisuudesta” veljeni vaimolta, joka on jo toinen ”täydellinen ATEISTI-vaimonsa”, pelkästään sen takia miten heillä ei ole aavistustakaan mitä maapallolla on meneillään. Isuvat ongella rantakalassa Joensuussa,
  ja kittaavat KOSSUA ! Veljeni vaimo katkaisi kaikki yhteydet tähän suuntaan, poistaen Netti-yhteydet. Oikeastaan niin on parempi. Tuoreet uutiset siivilöin rivakasti tällä puolella Atlantia. Totuudellisten tietojen siivilöiminen on käynyt lisääntyvässä nopeudessa,vaikeammaksi päivä päivältä. Saas nähdä miten kauan ”roikun täällä”,LOL.

  • Suomalaisten enemmistön tyhmästä päästä valitettavasti todellista vaihtoehtomediaa seuraavan vähemmistönkin keho joutuu kärsimään. Tarkoitan mm. seuraamuksia siitä, että vaaliuurniin pudotetaan väärillä numeroilla varustetut laput, koska uskotaan petollisten poliitikkojen ja niitä tukevan, yhtä petollisen valtamedian antamaan kuvaan asioista.

  • Kun ihminen on aivopesty tai omaksunut tietyn maailmankuvan niin hän vastahakoisesti suostuu sitä muuttamaan jos lainkaan.
   Niin se menee. Siksi on turha odottaa muutosta, se tulee jos tulee mutta useimmiten vain ’kantapään kautta’ ellei sitten ole niin älykäs ettei kannettu vesi kiinnosta vaan haluaa itse tutkia asioita.

   • Tr. H-ter. Pessimistisyyteni sai vihdoinkin kolhun, kun sain lisätietoa tuoreimmista
    tapahtumista, miten ”teuraskarjaa kootaan yhteen”. Se lisäsi optimistiksi heräämisen.
    USAn FAKE-MEDIA on hiljentänyt vauhtiaan, housut tutisten. Oikeamielisten kansalaisten silmissä TRUMPin osakkeet ovat nousussa. Poliittisten rikollisten syytteitä kootaan kiireisesti oikeuslaitoksissa joista ei ennenaikaisia tietoja vuodeta.
    Saaga jatkuu.

 23. Petollisten poliitikkojen ja liittolaisensa yhtä petollisen valtaVALEmedian aivopesemä kansalaisten enemmistö ei ole vieläkään selvillä mikä ja mitä Euroopan Unioni on:

  ”The EU Apparently Rapidly Dissolving from within. UK and France de facto without Governmental Authority

  The EU never was a project of the peoples of Europe. From the start, it was the project of the banksters of the City of London, who have made the EU Commission and the EU Council their subservient slaves for their dirty NWO dictatorial one-world plan. Their Rothschild organisation, the US Council on Foreign Relations even organized the EU/Steel and Coal Union through its CIA, paid the so-called EU-fathers Monnet, Spaak, Schumann etc. and ordered the introduction of the euro – not to be made public until no public protests could stop this bankster project :

  The peoples were thorougly brainwashed by the elitist-owned media and elected, corrupt politicians accepting the project that was tolerated as long as the standard of living increased.
  However, after the banksters´mass theft of our money after their staged 2008 crisis and their also staged mass import of low-IQ, violent and ungrateful Muslim conquerors (e.g. Koran sura 33:27) the patience of indigenous Europeans is coming to an end. For not only is violence, rape, murder rapidly increasing – as foretold by Prof. Peter Hammond – but these culturally and work-force “enriching” peoples turned out to be neither. On the contrary: They mostly have to live on social benefits now being taken from the slaves who have to pay for their declared enemies.

  All over Europe the protests against the EU are getting louder. Europeans have not yet grasped what is behind the EU:…”

  Koko artikkeli: https://new.euro-med.dk/20190108-the-eu-apparently-rapidly-dissolving-from-within-uk-and-france-de-facto-without-governmental-authority.php

 24. Vaikea näitä ’Hovin tarinoita lapsenmielisille’ on nauramatta lukea
  Russia Trembles as Prince Harry Comes out of Retirement to Join British Marines in ‘Show of Force’ vs Moscow

  According to new reports, Prince Harry has ‘secretly’ agreed to join more than 1,000 elite British commandos ­in what is being billed as ‘Britain’s biggest war exercises against Russia in 20 years.’
  The military drill is meant to simulate a counter-attack against a Russian – in the event that Russia ever decided to invade of Norway via the Arctic circle – despite the fact that historically Russia has never invaded Norway.
  According to the UK’s Mirror newspaper, the Prince “secretly agreed to be with Royal Marines in Norway, who are training ­to repel an invasion.”

  The exercise was signed off by former fireplace salesman, now tough-talking UK defense secretary, Gavin Williamson, and is meant be ‘extremely realistic’, and a serious “high tempo” operation.
  https://russia-insider.com/en/russia-trembles-prince-harry-comes-out-retirement-join-british-marines-show-force-vs-moscow/ri25809

  • George H.W. Bush- Evidence of Treason ? Bush family funeral, three points of view ? Who set up who ?
   Rikollisten pöksyt vapisevat. Löytyy netistä alle minuutin. Se kaikki on vasta pinnan haravoimista, johon sisältyy myöskin myöhemmin Maleysian mukaan tulo matkustajakoneen alas-ampumisesta. Siinä hieman rattoisaa
   ajanvietettä kiinnostuneille. Dick Cheneyn, sydämen tahdistajat kuumenevat sulatellen juotoksia, heh.
   Jo on aikakin saada vaihteeksi hyviäkin uutisia silmukan kiristyessä. Joskus sentään me ”pikkuruisetkin”
   saamme jotakin vahingoniloista nautintoa. Saaga jatkuu.

 25. Slovakian demari-sisäministeri Denisa Saková ei ole Brysselin korruptoima maanpetturi:

  ”Slovakiassa Euroopan viimeiset järkevät demarit?

  Vuonna 2018 EU-maa Slovakia myönsi ennätyksellisen pienen määrän turvapaikkoja. Maan sisäministeri Denisa Saková (demari) perustelee tätä sillä, että kaikki turvapaikkahakemukset käsitellään tiheän seulan läpi ja lukuisat matut, erityisesti syyrialaiset, ovat matkalla taloudellisin eikä humanitäärisin perustein…”
  https://mvlehti.net/2019/01/10/slovakiassa-euroopan-viimeiset-jarkevat-demarit/

  Brysselin Kalergi-suunnitelman mukainen diktaatti:

  ”Commission: EU Too White, Mass Third World Migration Must Be ”New Norm””,
  https://www.breitbart.com/europe/2017/12/18/eu-white-mass-migration-norm/

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here