Kukapa ei olisi ärsyyntynyt ainakin joskus, kun ihmiset tapaavat toisiaan ja jokainen tuijottaa vain omaa kännykkäänsä.

Myös liikenteessä tämä on nähtävissä. Lapset saavat itkeä rauhassa, kun huoltaja tuijottaa omaa ruutuaan. 

Yksin höpöttäjät eivät enää herätä ihmetystä, koska siitä on tullut uusi normaali.

Viime päivinä asia on ollut runsain mitoin esillä myös Suomen uutisissa, vaikka ei se varsinainen uutinen olekaan, mutta käy mainiosti monien tärkeämpien asioiden peittämiseen.

Mitäpä sitä suotta Ranskan mellakoista ja keltaliiveistä uutisoimaan. Aiheuttaa pian pahaa mieltä myös Suomen päättäjissä.

Nyt asialle on myös herännyt Venäjän ortodoksikirkon ylin johtaja, Moskovan patriarkka Kirill. Venäjän valtiollisella Rossija 1 -tv-kanavalla haastateltu patriarkka varoittaa urkintamahdollisuuden lisääntymisestä verkottumisen myötä. Kirillin näkemyksistä ovat uutisoineet mm. BBC ja Ilta-Sanomat.

Patriarkka Kirill. Kuva (rajattu): Serge Serebro, Vitebsk Popular News (CC BY-SA 3.0)

Kirillin mukaan verkkoon kytketyt laitteet, kuten älypuhelimet, tekevät mahdolliseksi ihmisten maailmanlaajuisen valvonnan.

Patriarkan mukaan laitteita käyttävät paljastavat aina tarkan sijaintinsa, samoin kuin sen, mistä ovat kiinnostuneita ja mitä pelkäävät. Hän painottaa, että vaikkei kaiken kerätyn tiedon hyödyntäminen olisikaan vielä mahdollista, se voi olla sitä tulevaisuudessa.

Ja mikä pahinta: Antikristus on se henkilö, joka tulee johtamaan koko ihmiskuntaa kontrolloivaa verkkoa, Kirill toteaa.

Minkälainen valta niille henkilöille keskittyy, jotka saavat tiedon siitä mitä maailmassa tapahtuu? patriarkka kysyy.

Tällainen kontrollin keskittyminen enteilee Antikristuksen tuloa, hän päättelee.


Artikkelikuva kaikkinäkevästä silmästä: Portoalegre.Travel wallpapers

78 KOMMENTTIA

 1. Harvinaista, että ortodoksi puhuu Antikristuksesta. Se aihehan ei koskaan ole kiinnostanut vanhoja kirkkokuntia, vaan on jäänyt lähinnä herätyskristittyjen kuten helluntailaisten jutuksi.

  • On peräti totta, että eskatologia on kiinnostanut isoja kirkkokuntia vain vähän. Silti jo monet kirkko-isät tutkiskelivat näitä näkymiä varsin valistuneesti.

   Protestanttisella puolella eräs ”syypää” vähäiseen mielenkiintoon on Martti Luther itse, joka kovin vähän arvosti Ilmestyskirjaa ja olisi melkein jättänyt sen kokonaan pois Raamatun kaanonista. Lutheria kiinnostivat henkilökohtaisen pelastuksen kysymykset. Tällä hetkellä kysymys pelastuksesta on noussut myös kollektiiviselle tasolla.

   Myös Katolisen Kirkon vähäinen mielenkiinto on silmiinpistävää. Katolisen kirkon päätä on itseään usein verrattu Antikristukseen. Nykyinen Paavi ei ole kandidaateista mitenkään vähäisin.

   Nykyisin on kovin helppoa jopa ateistin olla kiinnostunut lopunajallisista visioista. Sen verran levottomaksi on maailma mennyt.

 2. Eikös Antikristus ole jo saapunut maan päälle?
  Ja koko ajan se tekee ja on tehnyt työtään Saatanan apurina. Nyt vain uusilla laitteilla.
  Fiksummat ainakin tietävät missä se asuu ja mitä se puuhailee. Jos ei tiedä niin kannatta seurata vaikkapa Henry Makowin kirjoituksia.
  https://www.henrymakow.com
  … Rabbi’s book shows the scale and continuity of the Illuminati (satanic) Masonic Jewish Conspiracy Organized Jewry and their Masonic flunkees promote war because ultimately Cabalist success hinges on Christian failure .
  Trump is always making the Masonic downward prayer sign. Could his mission be to initiate WW3, the final Gentile holocaust?

  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=63136

 3. ”Kun Antikristus tulee hän tulee jokaiseen ja jokaiselle ja jokainen on osa hänestä”, kirjoittaa Umberto Eco Ruusun nimessä s. 506.

  Kaikki muukin kuvaus täsmää tähän aikaan.

  En tiedä, miten tämä liittyy Harmageddoniin, mutta nyt on kuitenkin otettu käyttöön kaikkein äärimmäisetkin keinot hybridivaikuttamisessa.

 4. Siitä ”Antista” on monenlaisia versioita vuosisatojen aikoina. Eköhän sekin selviä parhaiten juuri raamatusta. Muistaakaseni siinä parjatussa kirjassa on aika selvä kuvaus, joka viittaa ”henkilöön”, eli persoonaan, johon kansat panevat luottamuksensa, ja joka pettää jokaisen.Siihen tapahtumaan saattaa kulua vielä paljonkin aikaa. Se saattaa mennä aivan ”ihmiskunnan reunalle” ? Löytääkö ”HÄN” yhtään totuudellista USKOA MAAN PÄÄLTÄ tullessaan. Se ennustus ohjaa meitä ihmettelemään, ja puntaroimaan Jeesuksen sanat.
  Tosiaankin, eiväthän toisistaan eroavat uskonnot voi olle harmoonisessa suhteessa
  taivaallisen hallituksen seurassa. Ei tulis kuuloonkaan.

 5. Saaga jatkuu. Mieleeni ”paukahti” voisiko Antikristus olla lihaksi muodostunut paholainen
  itse, jota saatanaksi kutsutaan, ja joka alkaisi julistamisen ”pelastuksesta ihmisille”. Sehän olisi hieno petos, jota eivät edes politikot kykene hakkaamaan.

 6. Raamatusta viis, vai uskotteko ehdoitta 2000v. vanhoja nuotiotarinoita ja monen eri kirjoittajan kokoelmateosta.
  Piru on silti irti, olkoon vaikka Antikristus, nimestä viis.

  Kaikki tapahtuu hitaaasti kattilan vettä kuumentamalla. Kun viimein alkaa polttaa, on myöhäistä. Ihminen on liian kiireinen ja haluton tajuamaan mitä sairaat ja ovelat kekomme kuninkaat suunnittelevat. Toki orjia ja veronmaksajia pitää jäädä, mutta hyödyttömät ja vaaralliset tullaan eliminoimaan naamioiden temppu esim. globaaliksi virustrartunnaksi, Venäjän (jonkun virallisen pahan) bioiskuksi tms.

  • Juuso, mistä päättelet VENÄJÄn olevan siihen syyllinen. Eiköhän valtaosa keksinnöistä tule juuri Atlannin takaa ?
   En ole huomannut VENÄJÄllä olevan niin valtavaa määrää tukikohtia maapallola kuin on USAlla. Jenkki sotii
   Israelia ympäröivissä maissa vuosikymmenet eikä loppua näy. TRUMP yrittää saada sotilaansa takaisin kotiin, mutta siitä nousi kovat haisevat vastalauseet aseteollisuudelta. Totuuksia on näköjään vaikeaa katsoa suoraan
   silmiin.

   • K.Tuomari, Juuso kirjoitti ”…NAAMIOIDEN temppu esim. Venäjän (jonkun VIRALLISEN pahan) bioiskuksi tms” Tarkkuutta lukemiseen! 🙂

    • Taisin taas munata jotakin, kun vasemmalla näkee jotenkin ja oikea on hämärtynyt. Ehdottavat jo ”valkoista keppiä”.

 7. Miksi ihmiset mieluummin hyväksuvät maailman kahtiajakoisuuden? Siksikö, että yrittävät paeta vastuuta. En se minä ollut. Se oli Antikristus tai Jumala tai jpku muu. Mutta en koskaan minä itse.

  • Kyse ei ole vastuun pakoilusta. Ilmiö liittyy nykyisiin arvoihin. Siihen mitä pidetään tavoiteltavana. Elämää joka on riippumatonta toisista ihmisistä. Vastuutonta ja vapaata.

   Syntipukki oli (keskiajalla) oikea pukki (eläin), joka koko kylän yhteisin toimin kivitettiin kuoliaaksi. Kun syntipukki kuoli, sen mukana menivät kyläläisten synnit ja sielun tuska helpottui. Aikansa ehtoollis­jumalan­palvelus.

   Joka pääsee kirjoittamaan lain, ensimmäiseksi sulkee itsensä lain ulottu­mattomiin. Sehän takia meillä on erilliset tuomio­istuimet virka­miehille (hallinto-oikeudet) ja tavalliselle kansalle (käräjä­oikeudet, jotka nekin ovat valtion hallussa ja jakavat vain ”valtion oikeutta” ei oikeutta ja kohtuutta).
   — Vastuutonta elämää pidetään tavoiteltavana ja henkilöitä, jotka ovat lain ulko­puolella kumarretaan syvään, että eivät sitten katkaisisi kaulaa (eihän se mikään rikos heille olisikaan) vaan jalomielisin elein heittelisivät almuja kumartajille.
   — Keskiajalla kumarrettiin ohi ajavaa ylimystä. Sitä syvempään ja pitempään mitä enemmän hän heitteli lantteja köyhille. Ei siksi, että olisi arvostettu matkaajaa vaan siksi, että ehtisi enemmän keräämään rahaa maasta. Mitä enemmän rahaa ruhtinas saattoi heitellä ympärilleen, sitä arvokkaampi henkilö hän oli, ja sitä syvempään kumarrettiin.

 8. Jumala ja antikristus on ihmisen keksintöä mutta usan uusi maailman järjestys NWO on tälläinen maailman valtaaja, joka on hyvä ehdokas antikristukseksi ja usalla valvontalaitteita riittää ja suomessakin on nykyään usan tiedustelu laitos hybridisotaosaamiskeskus, johon maallinen oikeus ei pysty.

  • Periaatteessa on kyse hyvän ja pahan välisestä taistelusta.
   Pahat ovat aina niskan päällä ja hyvät pannaan ristille. Saa nähdä muuttuuko tilanne koskaan.
   Nyt Piru on irti Nwo:n muodossa kuten tuolla ylempänä totesin ja aikoo kaapata kaiken itselleen. Toivotaan ettei onnistuisi hankkeissaan.

   • Ei suomessa ole sellaista poliittista voimaa joka pystyisi vastustamaan NWOa sillä eu on NWOn työkalu ja eussa on mukana kaikki eduskuntapuolueet hyvällä lahjuspalkalla muka edustamassa eu-demokratiaa ja nato täydentää NWOn vallan suomessa isäntämaasopimuksen avulla. Eduskunnassa meni läpi kauppasopimus kanadan kanssa joka oikeuttaa kanadalaiset yritykset vetämään suomen valtion oikeuteen jos suomen lait aiheuttaa haittaa yritysten toiminnoille suomessa ja kaupan lisäys on ennustettu olevan 0,02 % eli täysin mitätön haittaan verrattuna. Suomen politiikot ei uskalla vastustaa eun politiikkaa vaikka tietävät että siitä on haittaa suomen valtiolle ja asukkaille.

    • Juuri näin. Pelkään että olet oikeassa. Muuta tietä itsenäisyyteen ei ole kuin vaihtaa eduskunta. Ylimpänä vallan käyttäjänä maassa se voisi tehdä asian hyväksi jotain jos sinne saataisiin enemmistö joka ei nykyistä menoa hyväksy.

    • Arkadianmäelle hankkiutunut rottalauma hyväksyi Suomen itsenäisyyden lopulllisesti tuhonneen, liitteineen n. 3000 sivuisen Lissabonin sopimuksen LAINKAAN PEREHTYMÄTTÄ siihen. Hoituiko asian niin, että tilataksiin mahtuva Brysselin korruptoima maanpetturi-joukko teki päätöksen ja muu rottajoukko painoi jaa-nappia noudattaen perustuslain vastaista puoluekuria?
     Kansanedustaja Harry Harkimon mukaanhan Suomea johtava päättäjä-joukko mahtuu tilataksiin ja itse asiassa tällä hetkellä koostuu vain viidestä henkilöstä. Ex-kansanedustaja Juha Miedon mukaan halituspuolueeseen kuuluvan kansanedustajan (ainoa) tehtävä on aina painaa jaa-nappia – siis jo muiden valmiiksi tekemän päätöksen puolesta.

  • Jospa se Antikristus onkin ”PORTTO”. Maapallolle saattaa nousta johtaja joka on kaikinpuolin komea ja kaunis muodoltaan, onhan Hollywoodin näyttelijöitäkin
   suorastaan jumaloitu, jo pitemmän aikaa. Kukapa ei kaunista naista uskoisi? Lisäät siihen älykkyyden ja viekkauden, niin me olemme helposti myytyjä orjia. Israel sopii hyvin ”Porttolaksi”. Olen jo vuosia yrittänyt hakea jotakin HYVÄÄ Israelista, mutta en ole vielä tähänpäivään mennessä löytänyt sieltä mitään siihen viittaavaa.

 9. Kun olet eri mieltä nykyisen Antikristuksen esiasteen kanssa, tiedät sen kyllä nahoissasi. Olet heti seurannassa ja sinuun yritetään vaikuttaa, jotta muuttaisit näkökantojasi. Kaikki tämä tapahtuu näkymättömästi. Eikä siihen tarvita edes huipputeknologiaa. CIA on kehittänyt erilaisia mielen metodeita, jotka mahdollistavat vielä enemmän kuin mikään ulkoinen tekniikka. Valitettavasti hereisyys ja ajan tasalla oleminen on välttämätöntä myös sille valtataholle, joka haluaa hallita ja alistaa muita. Muut paljolti ”nukkuvat” ja asettuvat siksi manipuloitaviksi.
  Kyllä nämä ikivanhatkin keinot tunnetaan myös idässä. Oleellista on, onko mukana eettisyys vai ei. Palveleeko ihmisen toiminta yleensä yhteistä hyvää vai pelkästään egoismia. Tässä kristillisyyden idea voittaa alaa eettisimpänä ja järkevimpänä lähtien alunperin Euroopan keskusalueelta idän ja lännen välistä.
  Nykykiinan meno, kapitalistinen kommunismi, perustuu täysin vuosituhansia vanhaan konfutselaisuuteen. Siinä ihmisellä on arvoa vain alistussuhteessa olevana hierarkisen järjestelmän osana. – Mammonan palvonta taas näkyy Amerikan mantereella varsinikin siinä, että sotateollisuus on siellä niin suuri työllistäjä, että sen ylläpitämiseksi on järjestettävä koko ajan uusia sotia ympäri planeettaa tekaistuin perustein. Ukraina lentoturmat ovat vain osa tätä teatteria.
  Nythän taisteleminen on sielullistunut ja teknologisoitunut. Sitä käydään individuaalisen ihmisarvopohjaisen tiedostamisen sekä valtaeliitin hämäys – ja ”nukuttamistarpeen” välillä. Pienen ihmisen vastustaja ei torkahtele, vaan valvoo 24/7.

  Suomalais-ugrilaisilla kansoilla on ollut perinteisesti henkisen näkijän kykyjä. Patriarkka Kirill on muuten ersä. Mordvalaiset sukulaisemme jakautuvat kielellisesti ersiin ja mokshiin.
  Eri kirkkokuntien rooli tiedustelupalveluiden käytössä on sitten toinen asia. Ei suomalainen valtionkirkko ole siinä yhtään huonompi kuin vaikka room. katolinen tai idän ortodoksinen kirkko.

  • ”Nykykiinan meno, kapitalistinen kommunismi, perustuu täysin vuosituhansia vanhaan konfutselaisuuteen. Siinä ihmisellä on arvoa vain alistussuhteessa olevana hierarkisen järjestelmän osana. ”

   Sain lahjaksi kirjan Yu Dan:”Kiinan viisauden sydän, Mitä Konfutse nyt sanoisi?”
   http://www.juhanihakala.fi/henkinen+kasvu/I003713A2

   Otetaanpa ensin Konfutse. Mitä hän sanoi elämän tarkoituksesta ja kuolemasta? Hän vastasi kumpaankin, ettei hän sellaisilla vaivaa päätään kun elämisessäkin on täysi työ.
   Konfutselaisuus korostaa hyvää käytöstä, moraalia ja yhteiskunnan merkitystä. Vähän kärjistäen: kun käyttäydyt hyvin niin sinusta tulee hyvä. Hän ei mieti eikä vastaa siihen, miksi kaikki eivät käyttäydy hyvin.
   Kirjailijan mukaan totuudet sopivat myös nykypäivään – aivan varmasti. Nytkin hieman ihmetellään vuorilla asuvia erakkomunkkeja, joita Konfutse ei ymmärtänyt.
   Konfutsen opetukset kertovat ”kuinka elää sielumme kaipaama onnellinen elämä”. Se kertoo siis enemmän lopputuloksesta, ei niinkään Tiestä (Tao).
   Konfutselaisuudessa mietitään paljon miten kohdella kanssaihmisiä. On paljon ohjeita ja neuvoja.
   Buddhalaisuudessa henkinen kehitys vaikuttaa suoraan käytökseen kun ihmisessä oleva hyvä tulee pinnalle. Silloin ei tarvita käytössääntöjä.
   Jos valtakunnassa vallitsee oikeus ja kuitenkin hyveellinen pysyy siellä köyhänä ja alhaisena, niin se on häpeäksi. Jos laittomuus vallitsee ja hyveellinen kuitenkin pääsee kunniaan ja rikkauteen se on häpeäksi”.

   • Eri asia on toteutuvatko Konfutsen ajatukset kiinalaisten elämässä.
    Siihen en osaa vastata koska jotta osaisi pitäisi asua pitempään Kiinassa.

 10. Eikö se ala olla koko järjestelmän heikkouden merkki, kun pitää turvautua taivaallisiin sotajoukkoihin näinkin julkeasti ja julkisesti. Ainahan uskonnot ovat taustalla avittaneet.

  Tulee mieleen, onko Putin jo pyytänyt apua.

 11. Anti-K:n Protokollien mukaiset hitaasti etenevät tuhoisat toimet näkyvät omassa maassammekin jo varsin vahvoina

  ”Elintasopakolaiset” nauttivat Suomessa absoluuttisesta ylläpidosta sekä viranomaisten takaamasta turvallisuudesta. Kuitenkin he ovat ”pitkästyneet”, niinpä osa heistä ”kiitollisuuden” osoituksena on aloittanut tehtailla pohjattoman järkyttäviä seksuaalirikoksia.
  Oulussa ilmi uusia pedofiilitapauksia; yksi uhreista on kuollut
  http://www.magneettimedia.com/oulussa-ilmi-uusia-pedofiilitapauksia-yksi-uhreista-on-kuollut/

  Anti-K:n orwellilaisen unelman tärkeä tukipilari on Rotcshildien pankkijärjestelmä joka velkaorjuuttaa ja siten alistaa kansat sen ajamaan diktatuuriin.
  Velkaorjuus heijastaa Talmudin tuhon Jumalaa, Jahvea, joka haluaa alistaa koko maailman valtaansa ja johon se on valtuuttanut sionistirabbit. Todellisuudessa kyse on rabbien luomasta jumalasta jonka avulla he valloittavat maailmaa.
  Tällainen psykopaattinen Jumala (Toora: ’The Destroyer God’), joka on Kristuksen edustaman rakkauden Jumalan vastakohta, ohjaa tapahtumia Lähi-idässä – ja ’läntisessä arvoyhteisössä’.

  When Abnormality is the New Norm
  Brave New World, stop! — I want to get off!
  https://www.darkmoon.me/2016/when-abnormality-is-the-new-norm/
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=136849

  • Näin ’Anti-K-eliitti’ tekee työtään markkinavoimien kaavussa Ranskassa ja muokkaa yhteiskuntaa teknokraattien vaatimusten mukaan …
   French Democracy Dead or Alive?
   The Gilets Jaunes in 2019
   DIANA JOHNSTONE
   … This may not be a revolution, but it is a revelation of the real nature of “the system”. Power lies with a technocracy in the service of “the Markets”, meaning the power of finance capital.
   This technocracy aspires to remake human society, our own societies and those all over the planet, in the interests of a certain capitalism.
   It uses economic sanctions, overwhelming propaganda and military force (NATO) in a “globalization” project that shapes people’s lives without their consent.

   Macron is the very embodiment of this system.
   He was chosen by that famous elite to carry through the measures dictated by “the Markets”, enforced by the European Union. He cannot give in.
   But now that people are awake to what is going on, they won’t stop either.
   For all the lamented decline in the school system, the French people today are as well-educated and reasonable as any population can be expected to be. If they are incapable of democracy, then democracy is impossible.
   http://www.unz.com/article/french-democracy-dead-or-alive/

   • Eisenhower Anti-K;n palvelijana
    A holocaust was what the Americans did to the Germans

    Eisenhower’s Starvation Order
    As soon as Germany surrendered on 8 May 1945, the American Military Governor, General Eisenhower, sent out an “urgent courier” throughout the huge area that he commanded, making it a crime punishable by death for German civilians to feed prisoners. It was even a death-penalty crime to gather food together in one place to take it to prisoners …
    https://www.paulcraigroberts.org/2019/01/11/a-holocaust-was-what-the-americans-did-to-the-germans/

    • Siitä kouluissa ja yliopistoissa opetettu väärennetty historia vaikenee, mutta julistaa sen tahon keksimää 6 miljoonan holokaustivaletta, joka tähtää koko maailman alistamiseen NWO-tyranniaan ja toteuttaa valkoista kansanmurhaa, Euroopassa Brysselin korruptoimien maanpetturien avulla.

     • ”Maailmassa ei ole toista kansaa, joka valittaisi yhtä kovaan ääneen kohtalostaan [kuin juutalaiset]. Ei ole toista kansaa, joka jatkuvasti puhuisi kärsimyksestään, nöyryyttämisestään ja marttyyriasemastaan.
      Onkin kummallista, että sama ryhmä hallitsee Eurooppaa. Pörssin kautta he vaikuttavat suoraan Euroopan valtioiden politiikkaan, kulttuuriin ja arvomaailmaan.”
      – Fjodor Dostojevski

 12. Tätä en tiennytkään … puuhasteleeko Anti-K meilläkin … Bagdadista Helsinkiin iso määrä lähetyksiä … Eric Zuesse
  The Secret Logistics of America’s Global Deep State
  Why is America’s Baghdad Embassy the world’s largest embassy — and the largest by far?

  On January 1st, Will Sillitoe headlined at the Helsinki Times, ”What does the US embassy in Baghdad export to Finland and dozens of other countries?” and he reported that:
  More than a million kilograms of cargo were shipped from Baghdad to different parts of the world, reveals US embassies procurement documents.

  On December 29th, Sillitoe had headlined ”Guarded warehouse near airport and mysterious cargos from Baghdad; what is the US embassy in Helsinki up to?” and he opened:
  Why does the US Embassy in Helsinki need a big warehouse near Malmi Airport and what are the contents of thousands of kilograms of cargo sent to Helsinki from Baghdad?

  https://www.strategic-culture.org/news/2019/01/10/secret-logistics-of-america-global-deep-state.html

  • Sama artikkeli löytyy täältä
   A dilapidated warehouse in Malmi is being used by the US Embassy for unknown operations after a Wikileaks release revealed its location.
   The anonymous looking building on Takoraudantie is notable only for the new 427 meter perimeter fence that according to the Wikileaks’ database was ordered by the US Embassy in April 2018.
   Situated across the street from the main entrance of Malmi Airport, the warehouse with its 3 meter high security fence appears an unlikely location for official embassy business. Neighbouring companies include a car yard and a tyre warehouse.

   Helsinki Times visited the perimeters this weekend. Security personnel, young Finns in uniforms with American flags on their arms, appeared nervous and suspicious when asked to comment on the warehouse. …

   https://russia-insider.com/en/us-embassy-iraq-covers-80-football-fields-behemoth-which-rule-middle-east/ri25875

 13. Mielestäni Kirill on varsin oikeassa. Näitä metaforia, kuten Antikristus, tarvitaan. Ne kertovat tavalliselle kansalaiselle valistuneen näkemyksen siitä mitä on hyvä ja mitä paha.

  Hyvä ja paha ovat moraalisia käsitteitä eikä niitä voi ”tietää”. Ne on ulkoa annettu eikä niistä voi äänestää. — Muutenhan hyvä ja paha olisi vain jonkun mielipide. Ei sen parempi tai huonompi väittämä kuin jonkun toisen mielipide.

  https://www.youtube.com/watch?v=yrcQ_PTkVD4

  Lehdistö ja valtio ovat eräänlaisia antikristuksia. Ja kun vähän syvällisemmin pohtii niin sellaisia ovat myös Google ja kumppanit. Ne itse ovat itsensä korottaneet kaiken hyvän ja totuuden tuojiksi. — Jos vain meillä, alamaisella kansalla, olisi yksi ja yhteinen usko siihen kaikkeen, mitä ne meille kertovat. — Mutta tuo usko ei kuitenkaan synny äänestämällä eikä ankarillakaan rangaistuksilla. Päin vastoin, hyvyydellä ja totuudella.

  • ”Mitä on totuus?”, kysyi Pilatus… ja tämä yksinkertainen lause on pähkinä purtavaksi.

   Antikristus kuin myös Kristus sisältyy jokaiseen ihmiseen, sillä ko. tietoisuudet ovat saman kolikon kaksi puolta. Kun ihminen herää, hän löytää antikristuksen omasta itsestään. Kun ihminen herää, hän löytää myös kristuksen omasta itsestään, ja samalla hän tiedostaa olevansa siinä paikassa, jota Helvetiksi kutsutaan. Tämä paikka on Raamatun ”tulinen järvi”, ei ole erillisyyttä… erillisyys on tietoisuuden tuottama harha. Olemme yhdessä ja erikseen YKSI – Alfa ja Omega – sillä jokainen ihminen on jälleensyntymäketjussa jokainen ihminen. Olet toisin sanoen juuri hän, jota tässä elämässä suuresti kavahdat, kuin myös hän jota palavasti rakastat.

   Joka miekkaan tarttuu, se miekkaan hukkuu. Ugh, olen puhunut!

   • ”Tulinen järvi”, vaikeaa sanoa missä se sijaitsee, mutta GEHENNA, joka oli Judan kuninkaitten polttopaikka jossa he uhrasivat LAPSIAAN tulen nieltäväksi. Ei kaunis keromus? Siitä sitä kehiteltiin ”Anglosaksien kieleen HELL”, joka väärinkäännettynä tarkoittaa tulista kidutusroviota sieluille, jotka kärsivät ikuisuudesta toiseen, kuitenkaan kuolematta. HELL oli ennen vain pelkkä ”jokamiehen hauta”, joka selittää paljon kuka käskee, ja keitä käsketään. Tahallista pirullisuutta harhauttaa miljoonat, ikuiseen elämään otolliset.

  • ”Lehdistö ja valtio ovat eräänlaisia antikristuksia. Ja kun vähän syvällisemmin pohtii niin sellaisia ovat myös Google ja kumppanit.”

   Kaiken mikä on pahuuden palveluksessa voi nähdä Anti-K:na. Terve ja hyvää tavoitteleva aggressio ei sitä ole sillä osittain joissakin rajoissa tarkoitus (päämäärä) pyhittää keinot. Jeesuskin kävi rahanvaihtajien kimppuun.
   Johannes Lehman sanoo kirjassaan Raportti Jeesuksesta, josta lyhyt kommentti alla, että Jeesus oli selootti, vastarintamies joka taisteli fariseuksia vastaan. Niin hän toteutti Jumalan tahtoa kun Jumala on Hyvyys, Totuus ja oikeudenmukaisuus. Ei hän kenenkään syntejä kuitannut.
   Kun valta mediassa, valtiossa ja usein myös muissa (jopa uskonnollisissa) organisaatioissa (korporaatiofasismista puhumattakaan) on yleensä mammonaa palvovilla psykopaateilla joilta puuttuu empatiakyky niin siksi esim. ’Google ja kumppanit’ toimivat käyttäen ihmistä välineenä. Sitä ei empatiakykyinen pysty tekemään koska hän pystyy samastumaan toisen asemaan.
   Pohjimmiltaan hyvän ja pahan ongelma on siis biologinen koska psykopatia on pääosin geneettinen ’häiriö’, jäänne viidakosta.
   Psykopaatti ei liioin kadu pahuuttaan koska hän ei ole mielestään paha. Hänen pahuutensa kokevat vain ne joita hän käyttää hyväkseen. Toisin uskovia tappavat uskonnot eivät myöskään tunne olevansa pahoja vääräuskoisia tuhotessaan. Talmud-Fariseukset eivät mielestään tehneet mitään pahaa naulitessaan Jeesuksen ristille vaan toimivat kuten tulikin toimia.
   Samoin tekevät Nwo-mafian johtajat ja lakeijat.
   Siksi ei ole muuta tietä pahuuden hallintaan kuin rajojen asettaminen sille. Ja siksi lait ovat olemassa mutta nyt psykopaatit haluavat kumota nekin ja noudattaa omia lakejaan.
   Ihmiskunnan kohtalo (voittaako hyvä vai paha) riippuu pääosin siitä missä määrin ihmiskunnan 99% enemmistö pystyy pitämään psykopaatit ja heidän lakeijansa pois vallasta ja estämään heidän maailman valloitus hankkeensa.

   Qumran ja Uusi Testamentti
   Kuuluisat Qumranin kääröt, joista Iltalehti 11.01. (-13?) uutisoi, löydettiin sattumalta eräästä Kuolleenmeren luolasta v1947. Johannes Lehmann selvittää seikkaperäisesti kääröjen löydön kirjansa Raportti Jeesuksesta IV luvussa, jonka otsake on Myöhäinen todiste, ja edelleen niiden kulkeutumisen jännittävien vaiheiden ja monien käsien kautta nykyisiin olinpaikkoihin.
   Luukkaan evankeliumin irrallinen kohta tulee nyt ymmärrettäväksi. Siinä Jeesus kysyy: ”Kun minä lähetin teidät ilman rahakukkaroa ja laukkua ja kenkiä, niin puuttuiko teiltä mitään?” He vastasivat: Ei mitään. Hän vastasi: ”Mutta nyt jolla on kukkaro, ottakoon sen mukaansa, niin myös laukun. Ja jolla ei ole myyköön vaippansa ja ostakoon miekan.”

 14. Mikä on hyvää yhdelle, ei välttämättä ole sitä toiselle.
  Toinen alistaa ja toinen on alistettu.

  Kantin kategorinen imperatiivi on toinen femma:

  ”Kategorinen imperatiivi eli ehdoton käskylause on Immanuel Kantin kuuluisa velvollisuuseettinen moraalikäsitys. Kantin ajattelussa kategorinen imperatiivi on normi, joka pätee olosuhteista riippumatta.[1] Kategorinen imperatiivi on Kantin mukaan ehdoton normi, joka sitoo kaikkia järkeviä olentoja.

  Kategorisen imperatiivin mukaan teko on moraalisesti hyvä, jos maksiimin, jonka perusteella tekoon ryhdyttiin, voitaisiin toivoa olevan yleispätevä laki. Tästä seuraa loogisesti, että ketään ihmistä ei saa käyttää välineenä, ellei hän ole samalla päämäärä: sama moraalinen laki koskee minua kuin muitakin, eikä kukaan saa erioikeuksia (tai kaksinaismoraalia). Kategorisen imperatiivin mukaan ihmisen olisi siis toimittava oman itsensä täydellistämiseksi ja muiden hyvinvoinnin lisäämiseksi.

  Kant muotoili kategorisen imperatiivin useilla tavoin:

  Toimi aina siten, että toimintatavastasi voitaisiin tehdä yleinen moraalilaki.
  Kohtele kaikkia ihmisiä, myös itseäsi, ikään kuin he olisivat päämääriä sinänsä, älä koskaan pelkkinä välineinä.
  Toimi aina niin kuin tahtosi olisi eettisten periaatteittesi nojalla yleismaailmallinen lain säätäjä.
  Toimi aina niin kuin olisit eettisine periaatteinesi päämäärien kuningaskunnan lakia säätävä jäsen.[2]
  Kant hahmotteli velvollisuusetiikkansa alun perin teoksessaan Moraalin metafysiikka. Hän muotoili myöhemmin moraalifilosofiansa uudelleen yksinkertaistettuna versiona Moraalin metafysiikan perustuksessa.”

  • Jeesus kerkesi sen sanomaan lyhyemmin, ”rakasta lähimmäistäsi kuin rakastat itseäsi”, se kattaa kaiken ihmisen käytöksessä. Lähimmäistä sekä itseään rakastava ei edes ota asetta käteensä, vaan takoo ne työkaluiksi puutarhaansa, taikka naapurin puutarhaan avuksi sadon korjuuseen. Mutta sehän olisi liian yksinkertaista, eikä siitä koituisi minkäänlaisia tuloja.

 15. Olen samaa mieltä. Hienosti oivallettu. Verkkoa ei voi johtaa. Voi vain tarkkailla sen dataa. Tekoäly alkaa pian analysoida ja tehdä päätelmiä. Ne päätelmät sitten päivittäin menee viranomaisille tulevaisuudessa.

  En käyttäisi sanaa Antikristus, mutta oikeassahan patriarkka on. Nyt näkee jo selvästi tekoälyn mahdin. Ihmiset tyhmistyvät monin tavoin, älykkyys laskee ja suurin osa on riippuvaisia tekoälystä, joka on jo etevämpi kuin paraskaan shakkimestari tai hävittäjälentäjä,.

  ”Antikristus” on se etteivät ihmiset ajattele omilla aivoillaan ja suodata heille syötettyä informaatiota, tuli se sitten somesta, nettilehdistä, liikemiehiltä, tosi-tv-tähdiltä, poliitikoilta tai uskonnollisilta yhteisöiltä.

  Ja voihan olla että sieluttomasta tekoälystä juuri tulee se peljätty Antikristus. Pelkkää ei-inhimillistä algoritmia, joka ottaa vallan ja päättää kärsivien eli ihmiskunnan ja yleisemmin maapallon elämän kohtalosta, itse omaamatta tunnetta, sääliä, empatiaa ym. ainoastaan matemaattisia sääntöjä.

  • Siinä se, nwo-mafia käyttää tekoälyä tyhmentääkseen kansaa. Toki myös koko netti palvelee samaa sekä älyllistä että moraalista mädätystä.

 16. On jo myöhäistä varoittaa, antikristus on ollut vallassa jo hyvän tovin. Sen nimi on raha, sitä palvotaan alttarilla nimeltä pörssi ja on nykymaailman valtias jonka edessä ihminen on täysin arvoton jos hän ei tuota valtiaan hoville lisää.
  Ihmisen elämällä ei nykyaikana ole mitään muuta merkitystä kuin raha, sen palvominen ja haaliminen itselle kaikin mahdollisin keinoin, raha määrittää ihmisen arvon ja merkityksen maailmassa eikä millään muulla ole merkitystä.

  Sielunsa rahalle myyneet ovat Antikristuksen joukoissa tieten tai tietämättään.

  • Taloutta suojellakseen riistiinnaulitsisivat jopa uudelleen tulevan Kristuksen toistamiseen, ja nimenomaan erityisesti tahot jotka väittävät olevansa kristittyjä, vaikka rahan herran palvelijoita ovatkin.

   • Ison kirjan mukaan pedon luku on ihmisen luku. Pedon merkki otetaan oikeaan käteen tai otsaan. Ilman sitä merkkiä ei voi kaydä ostaa tai myydä, eli raha kyllä liittyy tähän merkkiin. Kirja kehottaa kieltäytymään merkin ottamisesta.

   • Ei Antikristus rikollisia jäljitä.
    Ne, jotka eivät alistu vallan alle, ne jäljitetään.
    Ne ovat sitten ”yhteiskunnan vihollisia” ja ”hyvän vihollisia”.

 17. Luin juuri tämän Makowin artikkelin ja se mielestäni liittyy teemaan — en jaksa kääntää kuin osin
  Exterminating the Goyim is Basis of the Cabala — Goimien tuhoaminen on Kabbalan perusajatus
  by Henry Makow PhD

  I urge you to read Ted Pike’s Israel: Our Duty…Our Dilemma (1984) to fully understand the danger in which humanity finds itself today.
  The essential teaching of Judaism’s most holy book, the Cabala, is that non-Jews form an impediment to progress and must be subjugated or exterminated. This ideology probably explains much of mankind’s tragic history and impending doom.
  Only ”religious” Jews are aware of this agenda but they are very much in control of the West through their control of the banking system and Freemasonry. The fact that Trump is surrounded by these Jews, and constantly makes Masonic hand signs, suggests that his opposition to globalism is a distraction from his real mission, unleashing Armageddon on the goyim.
  Of course, we all hope this is not so.
  Few people take the time to read the Cabala. Ted Pike did and outlined his findings in Chapter 12, The Conspiracy of the Kabbalah.” (110-123)
  The Cabala is ”an attempt by the Pharisees and their descendants to wrest control of this world from God and give it to themselves.”
  — (Kabbala on ”fariseusten ja heidän jälkeläistensä yritys ottaa maailman hallinta Jumalalta ja ottaa se itselleen.)
  This is the definition of Satanism – supplanting God. Judaism at its Cabalist heart is Satanism. That’s why you don’t have to believe in God to follow Judaism.

  GOYIM HATRED
  According to the Cabala, Gentiles by their very existence are an impediment to Jewish rule and Heaven on Earth. ”The Kabbalists saw the extermination of the Gentile as a necessary process towards restoring order in the universe. The Gentile is a form of demon…Satan himself.”
  —- (Kabbalan mukaan pakanat olemassaolonsa takia ovat este juutalaisten hallinnolle ja taivaalle maan päällä. ”Kabbalistit näkivät pakanan hävittämisen välttämättömänä prosessina, jolla palautetaan järjestys maailmankaikkeudessa. Pakana on demonin muoto … Saatana itse.”)

  Pike quotes Cabala, ”When God reveals himself, they will be wiped off the face of the earth.” (I Ber. 25b)
  Until that blessed day, Jews will continue to languish and feel oppressed by the goyim.
  ”Man” in the OldTestament refers only to Jews. How will man conquer the world?
  The Cabala recommends the extermination of the Gentiles as the highest religious duty. Only then will Jews be able to flourish.
  — (Kabbala suosittelee kristittyjen (ei-juutalaisten) tuhoamista korkeimpana uskonnollisena velvollisuutena. Vain silloin juutalaiset voivat kukoistaa.)

  And remember, many Cabalists are Freemasons; gentiles want a seat at the table and sold their souls to the devil. They were indispensable. We’re talking about a widespread Satanist conspiracy. Let’s focus on Satanists rather than Jewish dupes.
  https://www.henrymakow.com/2019/01/exterminating-the-goyim-is-bas.html

 18. Nykyajan konsesnsusmentaliteetti on eliitin tarkoituksellisesti luoma. Joku siinä kuitenkin päättää ja usein vielä ilman mitään keskustelua. Se , että internet mahdollistaa pienen ihmisen parkunan ja argumentoinnin, ei ole vihapuhetta, vaan sananvapautta. Viha on myös eettisesti oikeutettu tunne, kun se kohdistuu vääryyttä vastaan. Värinä se olisi punainen. Toki me ihmiset koemme muidenkin värien kautta, kuten lempeän vihreän tai syvämietteisen sinisen kautta. Näen kommentoinneissa paljon eri värejä, en ainoastaan punaista.

 19. Kohtele muita ihmisiä, samoin kuin toivot heidän kohtelevan itseäsi ! Myöskin ”Jumalan pelko, on viisauden alku”. Se ei tarkoita kauhun vallassa olevaa pelkoa, vaan kunnioitusta Jumalaa kohtaan. Syntiä on monenlaista.
  Totuudesta poikkeaminen on syntiä. Erehtyminen on miedompaa syntiä, mutta Jumalan pilkkaaminen on
  kaikkein raskain synti, raamatun mukaan. Siihen ei löydy anteeksiantoa. Sen rankaisu on yksinkertainen.
  Luukasan makaaminen haudassa ikuisesti, ilman mitään toivoa ”ylösnousemisesta”, jälleen maan päälle.
  Kun katsot hänen sijalleen, niin häntä ei enää ole. Ei siinä mitään ”helvetin tulta tarvita”, koska asia on
  loppuun käsitelty, virheellisistä käännöksistä sekä harhaopeista huolimatta. Jotakin tolkkua mukaan asiaan.

 20. Jatkoa edelliseen. ”Heidän matonsa ei kuole koskaan”. Jos se MATO asuisi helvetin tulessa, niin tottahan se MATO grillaantuisi alle minuutin. MATO pärjää hyvin mullassa, jokainen kala-ville sen tietää.

 21. Kristus vs. Antikristus: keskustelu — hutero pääosin guugel-käännös
  Onko kristinusko ”juutalainen juoni”, joka on suunniteltu heikentämään kristittyjä ja kääntämään heidät nynnyiksi?

  Tämä provosoiva ja stimuloiva keskustelu Amerikan militia-liikkeen perustajan J.B. Campbellin ja Sardonicus-nimisen nimettömän kirjailijan välillä tapahtui Darkmoon-sivuston Kommentit-osiossa. — Siitä pieni osa tähän
  J. B. CAMPBELL: Juutalaiset ovat ainoat ihmiset ja me olemme pelkkiä eläimiä on juutalaisuuden perusta. Tämä tekee meidän välisen rinnakkaiselon mahdottomaksi. Tai se olisi ollut niin ilman kristinuskoa. Kristinusko sallii juutalaisten käyttää hyväksi ja valvoa meitä. Se suojaa myös juutalaisia ​​meiltä.
  SARDONICUS:… hyökkäyksesi kristinuskoa vastaan on filosofisesti konkurssi. Tiedät hyvin, että juutalaiset vihaavat kristinuskoa enemmän kuin mitään. Kävelet käsi kädessä Israelin talmudilaisten juutalaisten kanssa, jotka sylkevät kristityille. … Kerro minulle, herra Campbell, kuinka monta kannattajaa aiot saada, jos vieroitat suuren määrän kristittyjä ympärilläsi? Odotatko voivasi rekrytoida hienoja, kunnioitettavia ateisteja, nihilisteja ja neopagaaneja taistelemaan juutalaisia ​​vastaan?
  Tolstoi oli kristitty. Dostojevski oli kristitty. Pascal oli kristitty. Sinä halveksit heitä ja ajattelet että he ovat ”pelkurinä” ja väärin uskovia ”juutalaisten” orja-uskonnossa? Mikä sinä olet kertomaan heille, että omat puoliksi keitetyt anti-kristilliset näkemyksesi ovat oikeat?
  J. B. CAMPBELL: Kaikki uskonto on mielen hallintaa. Pappis-luokka kertoo ihmisille, miten ajatella ja jopa miten elää elämäänsä tavalla, joka hyödyttää valvojia. Papit palvelevat hallitusta pitämällä ihmiset hallinnassa. Tämän yläpuolella on hallitus, joka johtaa hallitusta. Super-luokka on ilmeisesti judeo-vapaamuurarien kultti. … Kristinusko on luonteeltaan impotentti ja huonompi kuin hyödytön. Sen luonne on ollut meidän hylkääminen, koska roolimalli antautui kidutettavaksi kuolemaan, ja tämä on hänen täydellisyytensä keskeinen osa.
  Juutalaiset vihaavat kaikkia ja ovat jatkuvassa sodassa kaikkien kanssa. Sanot, että he vihaavat kristinuskoa. He eivät vihaa sitä – se on heidän ensisijainen aseensa. He vihaavat meitä ja ajoivat meidät tähän uskoon, joka heikentää meitä ja poistaa tahtomme paitsi voittaa, eikä vain selviytyä. Kristittyjä opetetaan jättämään huomiotta poliittiset vastoinkäymiset ja elävän Jeesuksen kanssa kaikesta sivussa.
  LASHA DARKMOON (yhteenvetona): Tuhannet Kristuksen vihaajat ovat taistelleet kristinuskoa vastaan viimeisten kahden tuhannen vuoden aikana. – Kukaan näistä anti-kristityistä ei ole tehnyt pienintäkään vaikutusta jo sitoutuneen kristityn mieleen. – Kukaan ei olisi voinut olla sapekkaampi kristinuskon mitätöinnissä kuin Nietzsche. Oliko suuri saksalainen filosofi onnistunut tuhoamaan kristinuskon ylivoimallaan? Ei, hän epäonnistui. … Kirjoitan vastauskirjelmän pian J.B. Campbellin hyökkäykseen kristinuskoon, jossa yritän huomauttaa hänen väitteensä puutteista.
  Vaikka en ole ortodoksinen kristitty, uskon vahvasti, että kristinuskossa on voimaa joka on hyväksi maailmassa, ja että hyökkääminen niitä kohtaan, jotka ovat rehellisesti etsimässä jumalallista todellisuutta, ei ole pelkästään haitallinen, vaan sillä voi olla pahoja seurauksia. Nykyään maailmassa on 2,1 miljardia kristittyä. Kuulemme jopa, että kristinusko leviää nyt kuin tulipalo Kiinaan, ja että Kiinassa on pian enemmän kristittyjä kuin missään muu länsimaassa, mukaan lukien Yhdysvallat. Uskomatonta, eikö olekin? — Näin Lasha Darkmoon.

  Christ vs. Antichrist: A Debate
  Is Christianity a ‘Jewish plot’ designed to weaken Christians and turn them into wimps? 
  This provocative and stimulating discussion between J.B. Campbell, founder of the militia movement in America, and an anonymous writer known as ‘Sardonicus’, took place in the Comments section of the Darkmoon site.
  https://www.darkmoon.me/2018/christ-vs-antichrist-a-debate/

 22. ”Kristinuskossa on voimaa, joka on hyväksi maailmassa.” Epäilemättä näin on. Eri kristillisten kirkkokuntien toiminta on tosin myös osittain korruptoitunutta, mutta oleellista on pyrkimys.

  On naiivia luulla, ettei maailman rikkain valtaeliitti olisi hyvin perillä esoteriikasta ja syvimmistä hyvistä päämääristä, olemassaolon oleellisimmasta henkisestä laadusta. Sen suunnan johtajat tuntevat hyvyyden, mutta ovat tietoisesti luopuneet siitä. Egoismi, rahan ja vallan kiusaus, veronkierto, perverssiys jne on vienyt voiton eettisestä kilvoittelusta.

  Jos on kerrottu, että korkea langennut henki Lucifer inkarnoitui Konfutseen idässä tuhansia vuosia ennen ajanlaskun alkua , ( nykyhistoria ei osaa määritellä oikein useiden muinaisen historian merkittävien henkilöiden elinajankohtaa ) niin nyt olisi odotettavissa vastaavasti Ahrimanin, Antikristuksen, syntyvän ihmisruumiiseen lännessä. Välissä tasapainottava, heikon ja keskenkasvuisen ihmisen, epätäydellisen ihmisen tuki ja turva toi sanomansa ihmiskunnalle.

  Nietzsce enteili omassa henkisessä sairastumisessaan vanhemmalla iällä tätä ikävää orwellilaista kehityskulkua. Nuoruuden tuotantohan oli hänellä kypsää ja hienoa.

 23. Pieni poikkeama varsinaisesta aiheesta:

  ”BIG PHARMA hankki lääkäri Antti Heikkilälle potkut Eiran sairaalasta”,
  http://nwohavaintoja.blogspot.com/2019/01/big-pharma-hankki-laakari-antti.html

  Ei Big Pharma välttämättä ole kovin kaukainen asia Antikristukselle: http://www.whale.to/c/11887855_10102043265985445_6470582855615818200_n.jpg

  ”Western Medicine is Rockefeller Medicine – All The Way ”,
  http://freedom-articles.toolsforfreedom.com/western-medicine-rockefeller-medicine/

 24. Prismat sanoivat vetävänsä Antti Heikkilän kirjan pois myynnistä. En ole vielä tehnyt tästä asiakasvalitusta, mutta aion tehdä sen ja kyseenalaistaa yrityksen toiminnan periaatteita. Tässä nähdään, miten tarkasti Big Brother valvoo ja käskyttää jopa kauppaketjuja. Ala-arvoista kansalaisten aliarvioimista Prismalta. En ole siellä nyt juuri käynytkään,
  eikä tämän jälkeen oikein huvittaisi ostaa sieltä mitään.

  • Heikkilän kohtalo muistuttaa Atzmonin kohtaloa.
   By Eve Mykytyn

   Gilad Atzmon is fighting a battle for free speech in England. Here’s why it matters in the United States. Atzmon was prohibited by a local council, Islington, made up almost entirely of Labour Party members, from playing the saxophone with his band the Blockheads. The ban followed a complaint from a far right Zionist, who in his own social media posts frequently disparaged and threatened the Labour Party and its leader as anti Semitic.
   https://www.redressonline.com/2018/12/hate-speech-without-hate-britain-and-the-united-states/

 25. Globaalit korporaatiot ovat toinen nimi Antikristukselle. Mutta lieneekö nyt tullut tiensä päähän, kun Jacob Rotschield on ennustanut koko läntisen rahajärjestelmän romahtamista. Bittiraha on niin kaukana reaalitaloudesta, että mikään ei enää pidä sitä ylhäällä, kun uudet, suuret taloudet ovat hylkäämässä dollarin.

  Siinä sitä Antikristusta ja hammasten kiristelyä riittää.

  • BARON saattaa olla perillä rahan tulevaisuudesta,mutta sen lopullinen mitätöiminen voi olla pitemmän ajan tavoite. Jonkinlainen ”maksuväline”
   täytyy vielä säilyä, oli se sitten kulta taikka jalokivet. Jalokiviä on vaikeampaa tehdä, mutta paperirahaa tulee nauhalta. Rothschild varoitukset on hyvä muistaa, koska BARON on kaiken MONETARY huiputuksen ISÄ, siis alku ja juuri.

 26. Maailmanhallitus tai NWO- hanke ei ole mikään maaginen tai mystinen hanke, salaliitto, joka olisi luettavissa vain ‘rivien välistä’ kuten jotkut naivisti uskovat ja väittävät.
  Sen ei tarvitsisi olla kielteinen projekti ellei sitä tekisi pieni suuren, tuhovoiman omaava ja epädemokraattinen eliitti omien itsekkäiden etujensa turvaamiseksi. Maailma todella kaipaa uutta järjestystä koska se on ajautumassa kohti tuhoa monestakin syystä.

  Kuitenkin uuden järjestyksen tulisi johtaa erilaiseen tilanteeseen mihin nyt pyritään. Nyt tavoitteena on ’Orwellin häkki’, jota Isoveli väkivaltakoneistoineen valvoo. Ihminen joutuu välineeksi ja eliitin orjamaiseksi palvelijaksi. Hintana on vapauden menetys ei vain yksilö- vaan myös kansallisvaltioiden ja uskontojen tasolla.
  Lisäksi koko hanke perustuu väkivaltaan. Se runnotaan vastoin kansanvaltaa ylhäältä alas kun liikkeen suunta tulisi olla alhaalta ylös. Koko ihmiskunnan etu ja erilaisuuden hyväksyminen pitäisi olla kehitystä ohjaava voima eikä vain eliitin etujen turvaaminen.

  Kuten mikä tahansa hallituksen toimi niin myös kansallisvaltiot korvaavan ‘maailmankylän’ muodostaminenkin vaatii teoreettisen pohjan, käsikirjoituksen. Siitä pitävät huolen tehtävään poimitut tai valitut akateemisten oppisalien teoreetikot, ’nwo-lakeijat’, jotka ovat majoittuneet myös valtamedian sisälle. Niistä on täälläkin on ollut hyviä kirjoituksia, myös oman maamme osalta.
  Näemme että kaikilla kansainvälisillä, valtioiden rajat ylittävillä instituutioilla on maailmanhallitus mielessään — tai ne on luotu ajamaan sen perustamista. Tästä hankkeesta kertovat innokkaasti ns. transnationalistit (kansainvälisyyttä korostavat) ja heidän aivoriihensä.
  — pieni ote linkistä alla
  2003, Chicagon yliopiston Alexander Wendt manasi esiin filosofisen hirviön otsakkeella “Why a World State is Inevitable: teleology and the logic of anarchy” (Miksi Maailmanvaltio on väittämätön). Välttäen huolella moraalisia kysymyksiä hän ennustaa maailmanhallituksen syntyvän välttämättömänä lopputuloksena kun nykyinen kansallisvaltioiden sulaminen jatkuu ja johtaa yhä laajempiin hallintopiireihin:

  “(…) artikkeli jopa puolustaa globaalin monopolin (maailmankylän, world state) oikeutta lailliseen väkivaltaan”

  Wendt vetoaa moniin filosofeihin saadakseen uskottavuutta käsitykselleen, että maailmankylä voi syntyä vain kansallisvaltioiden raunioille; kansallisvaltioiden keskinäisessä kamppailussa ei voi olla muuta lopputulosta kuin maailmankylä. Mutta miksi kirjoittaja poikkeaa uusdarvinismin itse-organisoitumisen tärkeästä periaatteesta ja unohtaa, että uusdarvinismiin kuuluu ajatus, että elämä organisoituu (rakentuu, muotoutuu) monimuotoisemmaksi kehittyessään. Wendt ei tästä välitä vaan varoittaa, että suurin vaara maailmankylän polulla on kansallinen suvereenisuus:

  Tuotuaan esiin maailmandiktatuurin suurimman vihollisen (kansallisvaltion) hän ehdottaakin tämän luonnollisen itsestään rakentumisen luovan voiman sopeuttamista ja käyttöä itse valitsemansa maailmankylän edistämiseen:
  “Nationalistiset riidat ja kamppailut itsemääräämisen puolesta eivät suinkaan ole ohi ja mitä enemmän uusia valtioita sitä enemmän anarkiaa voi syntyä.
  Vaikka hajottaminen on toisaalta askel taaksepäin, se on myös edellytys kehitykselle tai eteenpäin menolle koska vain ottamalla erilaisuus huomioon voi suurempi identiteetti olla kestävä. (…) Maailmankylä voi olla mahdollinen vain kun se ei torju nationalismin ajatusta vaan ottaa sen halukkaasti vastaan.”

  Tämän salakavalan kommentin edessä maailmankylätyranniaa vastustavan on oltava tarkkana. NWO- haukat haluavat siis poistaa esteet ja antautua yhteistyöhön ellei jopa flirttiin näennäisen kansallisen suvereenisuuden suhteen ja ruohonjuuritason liikkeiden kanssa (vrt. ’valeoppositiot!). Vastamyrkkynä he käyttävät koulutusta (=aivopesua), joka koskee myös mediaa. Kaiken vahvasti keskittävän tulee jättää itsensä avoimeksi soluttautumiselle.

  Ellei tämä ajatus olisi pohjimmiltaan varsin kyyninen, se olisi huvittava. Harkittu ja synkronoitu liike kohti uutta maailmaa ei siinä ole liikettä alhaalta ylöspäin, ei kohti erilaisuutta joka kehittyisi omaehtoisesti ruohonjuuritasolta vaan pakkopullaa, ylhäältä alas liikettä yhteen putkeen, jossa tarkoitus on aivopestä ihmisiä valtamedian, koulutuksen ja propagandavälineiden avulla eliitin pyrkimysten ja etujen mukaan.

  UNESCOn päämajassa suunniteltiin kymmenen vuotta sen jälkeen kun Louis Francoisin oli julkaissut suunnitelmansa huolellisesti valittujen osanottajien kesken “uusi vapaa ja tasapainotettu (lue kontrolloitu!) kommunikaatiosysteemi”. Tiivistäen tavoite oli tehostaa hallittua tiedottamista ja tehdä suosituksia tulevasta koulutuksesta sekä toimista vapaan joukkotiedottamisen kontrolloimiseksi.

  Kun toimittajien roolista keskusteltiin osallistujat olivat yhtä mieltä että ‘universaalinen agenda’ menee kaiken muun edelle. Tämä agenda, ’nwo-koodi’, muistuttaa kuuliaisuusvalaa Orwellin hengessä. Jopa puhuttiin “World Press Coucilista”, “maailman lehdistökeskuksesta”, joka varmentaisi (=sensuroisi), että jaettu tieto on luotettavaa ja oikean kaavan mukaista.

  Kommentti: Meidänkin valtamedia on tässä kansan ’häkittämisessä’ mukana. Siksi se vaikenee silloin kun pitäisi tiedottaa ja kertoo asioista kuten ylempi taho vaatii. Se on hyvin niveltynyt Ison Koneen rattaaksi ja käy eliitin Bilderberg- kokouksissa (niistä ei avoimesti tiedoteta) kuulemassa, mistä ja miten pitää kirjoittaa.

  Legitimizing Global Tyranny: Moving Towards World Government
  https://www.globalresearch.ca/legitimizing-global-tyranny-moving-towards-world-government/30961

  ”The problem is that once these counterfeit scientists have calculated their way towards world government, and propagate its inevitableness, the sociopaths move in to seize control.”

 27. Antikristus liittyy nimenomaan näihin globaaleihin korporaatioihin. Kyse on sisäisestä, miltei pakonomaisesta, kiintymisestä rahaan ja materiaan niin, että yhteisen hyvän arvot yhteiskunnassa ja yksilön elämässä sivuutetaan. Kokonaisvaltainen ote elämästä supistuu barbarian tasolle. Voi puhua inhimillisen sivistyksen alasajosta ja sairauskuvasta. Vaikka lopulta kukaan ei voi hyvin, siitä ei välitetä. Mammonan palvonta on ainoa sisältö koko olemassaoloon. Tietenkin seksi ja valta kuuluvat myös kuvaan.
  Maailmanhallitus on täysin utopistinen hanke. Sitä valmistellaan kuitenkin salakavalasti. Onneksi ihminen on kuitenkin perustaltaan sisäisesti vapaa. Loppupeleissä on kysymys tietoisuuden asteesta. Keltaliivit herättävät toivoa.

  • ”…ote elämästä supistuu barbarian tasolle..”
   Juuri niin, sitä juuri on Antikristuksen henki tai Ak ’ruumiillistuu’ niin.
   Kun Kristuksen henki on hyvyyttä, totuutta ja oikeamielisyyttä niin Ak edustaa näiden arvojen vasta-arvoja: pahuutta, valhetta ja vääryyttä jotka ovat Nwo-eliitin ajaman maailmanhallituksen keskeisiä arvoja.

 28. The rise of Satanism in America:
  ’To us, Satan is the symbol that best suits the nature of we who are carnal by birth – people who feel no battles raging between our thoughts and feelings, we who do not embrace the concept of a soul imprisoned in a body. He represents pride, liberty, and individualism – qualities often defined as Evil by those who worship external deities, who feel there is a war between their minds and emotions.’
  https://www.dailymail.co.uk/news/article-6616577/The-rise-Satanism-America-members-dont-ACTUALLY-worship-devil-push-activism.html

  French Nationalist Starlet is Zionist Pawn
  …that for some reason, there are no true nationalists. They all genuflect to Zionism.
  As the Yellow Vest movement has expanded worldwide, we can now clearly see that it was an orchestrated movement which went awry but which is now perfectly managed by the globalist elites. As in WWII with the orchestrated gesticulations of the Crypto-Jewish Zionist puppets (from Churchill to Hitler and to mention Stalin, Franco, Mussolini, Salazar, Blum, etc…), the goal is now to orchestrate opposition to globalism, taxes, international agreements, and so on… in order to install chaos. And they actively prepare the following ’Order out of Chaos’.
  https://www.henrymakow.com/2019/01/Promising%20French-Nationalist-is-Zionist-Pawn%20.html
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=182650

 29. Netanyahua on verrattu Antikristukseen eikä aivan katteettomasti

  Israel’s Story
  Lies from top to bottom
  PHILIP GIRALDI
  A study by a Toronto-based consulting and research company has revealed that over the past fifty years mainstream reporting about Israel has been distorted to portray the Jewish state in positive terms while ignoring the plight of the Palestinians under Israeli occupation.
  Toronton konsultointi- ja tutkimusyrityksen tutkimus paljastaa, että viimeisten viidenkymmenen vuoden aikana valtamedian Israelin raportointi on vääristynyt juutalaisen valtion kuvaamiseksi positiivisesti, eikä palestiinalaisten ahdinkoa Israelin miehityksen aikana ole otettu lainkaan huomioon .
  … Israel was founded as a product of terrorism, some would say the “first modern” style terrorism, to include bombings of non-military targets and random massacres of civilians. In a notorious attack on the village of Deir Yassin on April 9, 1948, more than two hundred Palestinians may have been slaughtered by Jewish terrorists affiliated with the Irgun and Lehi groups. The exact count of the victims is unknown because a subsequent Zionist clean-up team systematically destroyed many of the bodies.
  … Even when the Israelis are clearly telling lies, much of the media and chattering class has been willing to forgive them their trespasses no matter what they do or say.
  … But the greatest lie of all is the current claim that anti-Semitism is surging all around the world, requiring still more protection of and deference to diaspora Jews as well as to the state of Israel.
  It is based on a fundamental lie, that criticism of Israel is ipso facto anti-Semitic and ignores the fact that the pushback is based overwhelmingly on how Israel and Netanyahu behave.
  Israel, whatever its pretensions, is a country and Judaism is a religion. It is in fact particularly dangerous, and damaging to the religion, to combine the two deliberately as is being done by Netanyahu and the many American Jews who are serial apologists for Israel.
  Indeed, Israel and its partisans are now using lies to change the way the public views the issue of anti-Semitism and are willing to do so by legislating to enforce how people think, to include the use of legal sanctions consisting of fines and imprisonment to silence critics.
  …But Israel is not and should not be protected against criticism. It is a country that behaves very badly, and, one might add, dangerously, not only to its neighbors but also to the world as it has the potential in its hands to escalate its involvement in Syria to initiate a nuclear conflagration between the U.S. and Russia.
  …http://www.unz.com/pgiraldi/israels-story/

  • lisäys
   Enemmistö israelilaisia ei hyväksy ei-juutalaisten muuttoa maahansa vaikka ne olisivat korkeammin koulutettuja
   The majority of Israelis don’t support non-Jewish immigration to the country, even when the immigrants are highly trained or have advanced degrees, according to a new Pew Research Center report released on Tuesday. The Pew poll found that 51 percent of Israelis oppose high-skilled immigration of foreigners moving to the country with a bachelor’s degree or higher. The Pew poll focused on immigration of those not entitled to Israeli citizenship under the law of return, which applies to anybody with at least one Jewish grandparent. Out of the twelve economically advanced countries surveyed, only Israel and Italy had the majority of the population oppose high-skilled immigration. In contrast, most of the other countries surveyed supported high-skilled immigration. In the US, 78 percent of the public supports high-skilled immigration.
   https://www.timesofisrael.com/most-israelis-dont-want-non-jewish-migrants-even-if-they-are-highly-skilled/

 30. Jason Charles — Christian Zionists Serve the Antichrist
  In a recent poll on this site, 54% of respondents regarded Christian Zionists as the biggest useful idiots, followed by liberals at 22%

  They think they are serving Christ but they are really serving Satan.

  Original- The Antichrist Spirit is a Jewish Spirit

  By Pastor Jason Charles
  (abridged by henrymakow.com)

  When we attempt to define the word Antichrist and the qualities of an antichrist we must realize first and foremost that this was an attending spirit as old as the New Testament church itself.
  The antichrist is a spirit in humanity that opposes the very nature and knowledge of Christ. So by deduction, we can determine quite easily what an antichrist is by simply listing the virtues of Christ Himself.

  https://www.henrymakow.com/2019/01/christian-zionists-serve-the-antichrist.html

 31. Kyllä Raamatusta saa sen käsityksen, miten Anti-Kristus on todellakin ”karismaattinen henkilö”, joka hurmaa ihmiset viisaudellaan, ja viekkaudellaan esittäen ”laupiasta Samarialaista”, harhauttaen jopa viisaammatkin.Anti-Kristus vastustaa Jeesusta sekä hänen isäänsä YAHWEa, mutta tulee esiintymään lihallisena Jeesuksena, joka viittaa siihen aikaan jolloin Jeesuksen pitäisi tulla takaisin. Vaikuttaa siltä miten A-Krst. olisi itse saatana pukeutuneena valkeisiin vaatteisiin, mikäs sen vaikuttavampaa. Paavin asu muistuttaa meitä siitä. Sen selvittäminen vaatii syvällisempää raamatun tutkimista, täytyyhän se sieltä löytyä, mutta se vaatii paljon ”aikaa ja tupakkaa”? Sitä aikaa monella olisi, mutta kiinnostus ei siihen monella riitä. Onko sen ratkaisusta mitään hyötyä itselleen, on taas aivan eri asia. Kaikkeen ei ole aikaa eikä tarmoa. Saatana tietää aikansa kuivuvan kokoon, joten hänellä on kiire tehdä mahdollisimman paljon tuhoa ihmiskunnalle.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here