Maamme eturivin turvallisuuspoliittisen asiantuntijan Janne ”Rysky” Riiheläisen twitterissä pohditaan huolestuneina, että Venäjä saattaisi vaalivaikuttaa päästämällä turvapaikanhakijoita Suomeen. Keskustelemassa mukana mm. Upseeriliiton puheenjohtaja Ville Viita.

Muistammehan kaikki vuoden 2015 lopun järkyttävät tapahtumat, kun itärajan yli vyöryi 1741 turvapaikanhakijaa. Samaan aikaan länsirajalla ei tapahtunut mitään. (Sellaiset arviot kuin norjalaistutkijoiden näkemys, että turvapaikanhakijat valitsivat Venäjä-reitin koska se oli 86 prosenttia halvempi ja lisäksi turvallisempi kuin Kreikan reitti eikä kyseessä ollutkaan Putinin juoni, ovat puhdasta propagandaa.)

Rysky esittää lisäksi huolensa ”hajanaisesta tilannekuvasta eri puolilla yhteiskuntaa”, jossa ”UPI:n raportteja pidetään lietsontana ja asiantuntijaverkoston näkemyksiä trollauksena”. Hänen mukaansa ”kokonaisturvallisuus toimii parhaiten jaetun tilannekuvan pohjalta”.

Jos en ole aivan väärässä, niin Rysky viittaa tässä presidentti Niinistön viime presidentinvaaleja edeltäneisiin kommentteihin, jotka koskivat puolustusministeriön alaisen turvallisuuskomitean asiantuntijaverkoston arviota siitä, että Venäjä voisi vaikuttaa Suomen presidentinvaaleihin mm. ”salamurhalla tai terrori-iskulla”.

Niinistö sanoi tuolloin, että ”asiantuntijaverkosto on huolissaan trollaamisesta ja trollaa itse” ja että ”uhkakuvat salamurhineen päivineen ovat aivan selvää trollausta”.

UPI:n osalta Rysky viittaa mahdollisesti kansanedustaja Markus Mustajärven kirjalliseen kysymykseen eduskunnan rahoittaman instituutin toiminnasta otsikolla ”Ulkopoliittisen instituutin asenteellisesta julkaisutoiminnasta ja uhkakuvien perusteettomasta lietsonnasta”.

Jaan täydellisesti Ryskyn näkemyksen, että demokraattinen oikeusvaltio voi selviytyä ainoastaan jos valtakunnassa vallitsee järkähtämätön yksiäänisyys.

Valtio ja sen käyttämät nimettömät asiantuntijaverkostot (joihin Ryskylle ehdottomasti kuuluu paikka, jossei jo ole) kertovat, mitä mieltä kuuluu olla, ja sen jälkeen kaikki ovat sitä mieltä. Ja jos välttämättä haluaa olla eri mieltä, sen voi tehdä tyystin omassa päässään, vaarantamatta kansallista turvallisuutta.


Jarmo Ekman on yksi osa kosmosta tutkimusmatkalla itsessään. Hän on vapaa toimittaja kaupallisella taustalla.


Artikkelikuva Vaalimaan rajanylityspaikasta: junafani (CC BY-SA 3.0)

31 KOMMENTTIA

 1. Aika yksinkertainen ratkaisu. Toimitaan kansainvälisten sopimusten mukaan ja jos ei ole asianmukaisia matkustusasiakirjoja esittää, palautetaan rajan yli takaisin eli ei lasketa maahan. Venäjällä saavat sitten hakea turvapaikkaa mielensä mukaan.

  Lännestä saapuville sama juttu. Jos ei ole viisumit kunnossa ja passi kädessä, ei muuta kuin ongelma takaisin Ruotsiin.

  Tuo on kansainvälisten sopimusten mukaista toimintaa. Se miten hallitus on halunnut toimia, ei ole kansainvälisten sopimusten noudattamista.

  • Mitä asiakirjoja kulkureilla on taskussaan ? Eihän heillä ole edes perustunnuksia, mistä ovat ja mihinkä ovat menossa, kunhan kuljeskelevat. Usan laittomia rajanylityksiä
   jatketaan maan vasemmiston voimin. Heillä täytyy olla omat syynsä rikkoa maan lakia.
   Säälin tunne on ihmiselle luonnollista ( ei kaikille) mutta lait on suunniteltu, niiden
   noudattamiseksi yhteiskunnan hyväksi. Ulkomaalaisten hyväksyminen ilman laillista
   tietä tuhoaa helposti isäntäkansan ja maan. Itsekkäät ”verukkeet eivät kelpaa riidan
   aiheeksi”. Omakohtainen siirtolaiseksi,ja siitä kansalaiseksi hyväksyminen kysyi kestävyyttä odotellessa LAILLISTA tietä uuteen kotimaahan. Vanhan maan nyky-tilanteet
   ovat osoittautuneet ratkaisuni olleen 100% oikeaksi ratkaisuksi. Kotona ollessa ei tule
   ”koti-ikävä”. Nykyinen isänmaallisuus ei ole kouluissa eikä kirkoissa opetettua.

 2. Kyllähän turvapaikanhakijat vaikuttavat vaaleihin kuten kaikki muutkin isot asiat ja tapahtumat yhteiskunnassa.
  Itse kuitenkin pidän tärkeimpänä vaali vaikuttajana nwo-eliitin harjoittamaa yhteiskunnan hajotusta (siinä turvapaikanhakijat ovat kyllä tärkeässä roolissa) ja kansan moraalista mädätystä. Kun ihmisten kiinnostus maan asioita kohtaan ja ymmärrys- sekä välittämistaso laskevat niin apatiasta seuraa väistämättä aina jotain myös poliittisella tasolla.
  Se tarkoittaa että suurimmat huijarit voittavat helpommin.
  Mahdollista on myös vastakkainen ilmiö eli ainakin ne jotka ovat saaneet tarpeekseen eivät sorru enää huijareihin.
  Pian nähdään miten päin se menee.

 3. Mistä ilmansuunnasta entiset USAn johtajat saavat turvapaikkansa, sen jälkeen kun Trump on käsitellyt heidät.
  Obaman presidenttiys voidaan peruuttaa 8 vuoden ajalta, ja jos vielä siihen löytyy lisämausteita Obaman
  alkuperäisestä ”kansallisuudesta”, niin, mitenkäs se suu sitten pannaan ? Nooh kaikki aikanaan, arvoituksia on alkanut tulla päivänvaloon, mutta me ”hätähousut” emme vain jaksa odottaa loputtomiin.
  Saaga jatkuu.

  • Toivotaan että olet oikeassa tuossa toivossasi. Mikään ei olisi parempaa kuin sen toteutuminen. Mätähän maa on ja on ollut ties kuinka kauan, valheen ja pahuuden pesäpaikka.
   Pystyykö Trump tuohon mitä täällä viestität? Onko hänessä tarpeeksi ’kennedyä’?
   Ainakaan toistaiseksi ei ole ollut.

   • Paljastavia asioita valuu verkosta, mutta hitaasti. Niiden yhteenvetona näyttää olevan Trumpin jo aikaisin aloittamat tutkimukset vallassa olevien johtajien salaisuuksien penkominen. Trumpin salaisen ”luottomiesten ja naisten porukka” nuuskii kaikki mahdolliset ja mahdottomat asiat esiin, ja OHHOH, onpas siellä paljon sellaista mitä ei voi ”kirkoissa kuuluttaa” ? Pienrikollisten määrät lisättynä valtionpetoksiin syyllistyneiden lisäksi hipoo jo 60.000 syytettä, siis voimme hyvillä mielin jäädä odottamaan lopullista päätöstä, keitä kepitetään ja keitä ripustetaan kuivumaan. Siihen kuuluu myöskin JFK veljesten murhat, 9-11 Maleysian kone. Ukrainaan sekaantumiset, lista on pitkä ja aikaa vievä. Kunhan edes viimeaikaisimmat johtajat joutuisivat ”käpälälautaan oikein kunnolla” esimerkkinä tuleville polville. Se saattaisi vaikuttaa jopa EU- valtioihinkin esimerkkinä. Olispa se juhlimisen arvoista. Mullerin turhat tutkimukset perättömistä syytteistä on vieläkin
    salassa, ja rahaa palaa ? Sekö onkin sen tutkimuksen perustana ? Saaga jatkuu.

    • Milloin arvelet, että kaikujen myötä suomalaisiakin ”virtuooseja” turbulenssin puitteissa ripustetaan nk. nahkurin orsille, -kuten muuan Lipponen käytti termiä seuraavasta tapaamispaikastaan joidenkin kanssa. Siellä roikkuisi sitten muutama presidenttikin, pääministereistä ja muista ministereistä puhumattakaan.

     Kunpa vielä näkisi senkin jonain päivänä toteutuvan….

     Mutta ehkä se on liian paljon toivottu. Niin paljon virhearviointeja/päätöksiä on aikain saatossa tehty, että elämä ei kenties jatku, muulla tavoin, kuin paikkaamalla jo tehtyjä virheitä taas uusilla virheillä, kuten tähän astikin on tehty.

     • Hyviä toiveita. Jotakin salaista on tekeillään, josta on vain vihjauksia
      vuotanut yleisön tietoon. Tarkkana olemalla huomaa kyllä miten terroristeja varten rakennettu on uutisoitu, oikeastaan videoista päätellen liiankin hienoiksi lähestyvää aikaa ”vieraita varten” ?
      Se laitos näyttää nyt enemmän GOLF-clubilta, kuin vankilalta. Ehkäpä sinne ”johdettavat” entiset USAn johtajat pääsevät
      salamavaloista hetken pois, kunnes suraava presidentti armahtaa heidät, ja he palaavat kansan raiskaajiksi vielä kerran. Nopeat tuomioiden täytäntöönpanot sen kaiken estäisivät lopullisesti.

     • Erkki, oletpas hyvin aikasi tasolla, aivan kuin olisit asunut naapurina USAssa ja tehnyt muistelmia ”Vuodesta -65 lähtien”. Paljon on poliittisia johtajia teilattu, kalliita rakennuksia tuhottu, ja miehiä, sekä naisia lähetetty vieraisiin maihin sotimaan tekaistuin syin.
      Sen pitäisi olla eräänä osana ”demokratiaa”, mutta se ei mene
      alas edes ”Lahden AAN kanssa”. Isänmaallisuuteen kuuluu osana
      aseet ja ammukset mukaan matkalle vieraisiin maihin tappamaan
      sen maan asukkaat pelkkien luulojensa ajamana. Heidän täytyy olla pahoja ihmisiä, koska heillä on erillaiset elämäntavat.

    • ”voimme hyvillä mielin jäädä odottamaan lopullista päätöstä,”
     Itse en jäisi hyvillä mielin odottamaan koska odotusaika voi olla pitkä ja todennäköisempää on että asioita haudotaan niin kauan ettei munasta tulekaan kanaa… mutta toivotaan että olen väärässä

   • Kennedyä, saattaa ollakkin. Ei Trump ole aina ollut oikeistolainen. Omat ääneni olen myöskin antanut arviointini mukaan, riippumattomana. Pidin heti alusta lähtien Trumpin epätavallisesta käytöksestä ammatti-rikollisten politikkojen seurassa.
    Business-mies on ”kuin hiomaton jalokivi”, hänen loisteensa ilmenee vasta
    Washingtonin hiomakoneessa. Trumpilla ei ole mitään syytä ”ruskettaa nenäänsä”
    politikkojen perälaudassa. En edes usko hänen olevan erikoisen kiinnostunut
    jatkamaan toista kierrosta, koska se saattaa olla hänelle epäterveellistä. Siinä hommassa mies vanhenee 30 vuotta kahdessa vuodessa.

 4. Meidät halutaan tappaa sukupuuttoon! Kuinka pelastua?
  Suomalaisten syntyvyyden väheneminen on monille sairaille asiantuntijoille unelma.
  Suomalaisten heikko syntyvyys näyttää kytkeytyvän nykyiseen ”maahanmuutto-” ja monikulttuurisuuspolitiikkaan.
  Meidät ollaan korvaamassa Lähi-idän populaatiolla.
  Luovummeko ilman taistelua? Ei, suomalaisten täytyy puolustautua.

  Kannattaa lukea tämä todella hyvä Markku Juutisen artikkeli
  http://www.magneettimedia.com/meidat-halutaan-tappaa-sukupuuttoon-kuinka-pelastua/#comment-45248

  • T. Hunter. Paikallisessa lehdessämme on kirjoitus miten ”miehisyys” on vahingollista yhteiskunnissa. Naiset eivät enää ”tarvitse miestä”, harvoja lukuunottamatta. Homoseksuaalisuuden nopea nousu, valtioiden laillistamana, jopa avioliittoon asti on heterolle ”kauhistus”. Lapsia on haettava kaukaa muista jäljelläolevista maista, jos niitäkään enää on missään.

   Toimituksen huomautus: kommentista poistettiin loppuosa. Jätetään pois väestöryhmiin kohdistuvat epäasiallisuudet. Ylläpito ei ehdi lukea kaikkia kommentteja, jolloin kommentoijien on itse pidettävä mielessä, miten heidän kommenttejaan voidaan tulkita ja mitä siitä saattaa seurata. Kiitos ymmärtämisesta ja yhteistyöstä.

 5. Heti tuli mieleen että näin vaalien alla nämä matujen seksirikosten julkinen käsittely on vain jonkun tarkoitus hämmentää vaalikuvioita. Oliko se hesari vai yle ensimmäinen asian uutisoija niin silloinhan ollaankin asian ytimessä eli persuja suunnitellaan tulevaan porvarihallitukseen.

  • Huomion arvoinen kirjoitus. Aamulehdessämme on joka päivä ensimmäisenä esillä raiskaajat, muut rikolliset,
   tulipalot, autokolarit, pankkisihteerien kavallukset, kylänjohtajien petokset, sala-ammunta ulkopuolella laillisen metsästysajan. Seuraavalla sivulla rahankeräystä harrastavat ”kerhot”, joiden toiminta on kyseenalaista ?
   Keskiaukeamalla huonekalu-mainoksia molemmin puolin. Jos jotakin mieluista olisi tapahtunut, niin se on
   aina pienellä kirjoitettu lyhyesti jossakin kuolin-ilmoitusten jälkeen. Se antaa kuvan kuka käskee, ja missä
   mennään. Pelkän sanaristikon takia ei sitä kannata tilata.

 6. Maan turvallisuudesta tarkoitettu keskustelu sai oudon käänteen, koska yksikään vasen-demokraatti ei suostunut näyttäytymään valkoisen talon lounaalla, presidentin kutsumana
  keskustelemaan maan turvallisuudesta pystyttää pysyvä aita, muuri,tai miksikä sitä kukin haluaa kutsua. Yhteen hiileen puhaltaminen loppui Trumpin valintaan, joka kirvelee vasureita harmaaseen tulevaisuuteen asti. Mielestäni vasemmistolaiset ovat rikkoneet valansa tehdä jotakin konkreettista kansan hyväksi, ja turvallisuudeksi. Saatanallinen
  sotku jatkuu, joten presidentin on turvauduttava perustuslakiin kovakouraisemmin.

  • Sauli nyt jappasee olisiko pitänyt tehdä sitä tai tätä mutta aikanaan ei käskenyt sulkemaan rajoja niinkuin olisi pitänyt

   • Nwo-mafian ’kalergiorja’ Sauli jupisee milloin mitäkin ja mitä mafian käsikirjoitukseen kuuluu.
    Uskollisempia Judas-pukkeja on harvassa

 7. ”Jaan täydellisesti Ryskyn näkemyksen, että demokraattinen oikeusvaltio voi selviytyä ainoastaan jos valtakunnassa vallitsee järkähtämätön yksiäänisyys.”

  Suomi ei ole demokratia eikä oikeusvaltio, -eikä näistä faktoista siis mitenkään muotoudu demokraattinen oikeusvaltio. Nämä argumentit, -siis demokratia-, ja oikeusvaltiokäsitteisiin liittyen on osoitettu lukuisissa yhteyksissä Vastavalkeankin artikkeleissa.

  Mikä on sitten johtopäätös selviytymisestä, kun valtakunnassa hallintotasoilla vallitsee järkähtämätön jaettu kusipäisyys…?

  Naurattaako…?
  Minua ei naurata.
  Ei varmaan naurata kohta muitakaan kun todellisuus konkretisoituu.

 8. Näin meitä ruotsalaistetaan
  Suomalaisten tuhoamismenetelmistä saamme mainion kuvauksen Ålands nyheterin 29.11.2018 julkaisemassa HBL:n alkuperäisestä ruotsinkielisestä jutusta.
  Siinä Helsingin yliopiston kestävän kehityksen professori Kristina Lindström ilmaisee kiihkeän ja ehkä sairaaloisen halunsa nähdä, että suomalaiset, jotka eivät synnytä lapsia, kuolisivat sukupuuttoon.
  Hyvä ilmastolle jos suomalaiset katoavat. Jos ajatellaan ilmastoa ja kestävää kehitystä, me suomalaiset kulutamme valtavan paljon. Tällä perusteella ei ole ollenkaan huono asia, jos meitä ei olisi niin paljon, sanoo Lindström.
  HBL:n mukaan Lindström haluaa, että suomalaiset korvataan muualta tulevilla ihmisillä.
  Kristina Lindströmiä on sponsoroitu useilta yhteisöiltä yhteensä yli 4 miljoonaa euroa tutkimuksiinsa. Suurin maksaja on ollut valtiokonttori eli suomalainen keskusvirasto, joka toimii Suomen valtiovarainministeriön alaisuudessa.
  Mikäli Lindströmin esittämät hävityksen prinsiipit … jatkuu Magneettimediassa
  http://www.magneettimedia.com/meidat-halutaan-tappaa-sukupuuttoon-kuinka-pelastua/#comment-45248

 9. Demari-kirjailija Anneli Meriläinen on ottanut matu-propagandaansa yleisesti pahamaineisena pidetyn EUGENIIKAN (kuten näköjään Suomen valtionvelkaa Bilderberg-Kataisen kannssa paisuttamassa ollut Bilderberg-Urpilainenkin, paljastaen tässäkin tyhmyytensä ja maanpetoksellisuuteen verrattavan suomalaisvihamielisyytensä):

  ”Kirjailija Anneli Meriläinen halusi parantaa suomalaisten geeniperimää kehitysmaiden muslimeilla!”,
  https://mvlehti.net/2019/01/15/kirjailija-anneli-merilainen-halusi-parantaa-suomalaisten-geeniperimaa-kehitysmaiden-muslimeilla/

  Mahtaisikohan suomalaisten geeniperimä parantua tänne loisimaan tulleiden somalien geeneillä?!

  Jos nyt demaritkin ovat eugeniikan kannalla, niin kannatun kyllä sitten Ylewatch-blogistin artikkelinsa loppuosassa esittämää näkemystä:

  ”Vaalit lähestyvät ja ylen roturealismia kauhisteleva propaganda kiihtyy”,
  http://ylewatch.blogspot.com/2019/01/vaalit-lahestyvat-ja-ylen-roturealismia.html

 10. Erkiltä tuli kuin omasta suustani. Miten maita voidaan hallita kansan eduksi, jos siellä hallituksissa ei ole
  yksimielisyyttä päätöksistä. Johtajien erimielisyyksien tulokset nähdään kansan kurjuuksissa. Yksi puolue, jossa toimivat ”demokraattiset aivot” koko kansan hyväksi, lehden jakajaa ja juoksupoikaa myöten. Tasa-arvoisia jokainen, niinkuin on valheellisesti mainostettu koko läntisessä maailmassa. Demokraattisen periaatteen mukaan, Donald Trump oli kutsunut vastapuolen valkoiseen taloon lounaalle, sopimaan rajamuurista Mexicon -USAn rajalle. Arvatkaas miten kävi ? YKSIKÄÄN DEMARI-VASEMMISTON PÄRSTÄ ei noudattanut kutsua. Siis näin pitkälle vaikuttaa vasemmiston vaalimenetys Hillaryn hävitessä äänestyksissä. Hävyttömyys on mennyt yli järkiperäisen ajattelun.

  • Siinä se ongelma on. Taistelu vallasta. Miten siinä olisi tilaa muulle kuten kansan asioille. Kansa on vain väline jonka avulla valtaa itselle hamutaan. Pitää saada riittävä kannatus eli onnistua naruttamaan kansaa siten että se antaa kannatuksensa juuri meidän klaanille.
   Sama se on meilläkin. Kovaa taktikointia vallasta kaikin keinoin. Ja se joka hallitsee mediaa on aina vahvemmassa asemassa.
   Suorastaan iljettävää koko touhu että tällaisen vallankipeän joukon armoilla eletään ja kärsitään ikuisen riidan ja valtataistelun alla vaikka olisi mahdollista luoda käsikirjoitus johon kaikki sitoutuvat ja jota yhteisvoimin toteutetaan koko kansan parhaaksi.

 11. Miten huonoa perhepolitiikkaa Suomessa onkaan harjoitettu jo pitempään ! Aivan kuin olisi suunniteltu, että tämä maa joutaa intiaanireservaatiksi, saakin kurjistua , lannistua ja kuolla sukupuuttoon. Suomalaiset olkoot orjia omassa maassaan ! Täällä on vettä, puuta, uraania ja mineraaleja. Maan ulkopuolella olevat käskyttäjät ihan ihmettelevät, miten helposti tämä kaikki rikkaus otetaan haltuun. Ennenkuulumatonta, miten antautumishaluisia suomalaiset ovatkaan !

  Haluttomuus synnyttää on enemmän koulutetumpien naisten ja perheiden ongelma. Pseudotiede on jo kuivettanut heiltä elimistön, aivot ja sydämen. Rokotukset ovat muokanneet sisustaa. Yhteiskunnan ynseä suhtautuminen lapsiperheiden jaksamiseen ja ongelmiin painaa, kun työelämä vie viimeisetkin voimanrippeet. Kaikenlaisia absurdeja uhkakuvia levitetään : sikainfluenssaa, ilmastonmuutosta, väestönkasvua… Viimeisintä muotia on julistaa Suomi täysin merkityksettömäksi alueeksi nykyisenä globalisaation aikana. Englanti otetaan jo ehkä Espoossakin viralliseksi kieleksi. Miksi synnyttää lapsia kuolevaan kulttuuriin ?

  Vastustus jatkaa elämää on hälyttävä merkki yhteiskunnan tilasta ja tilanteesta: Kyse on ihmisvihamielisestä suunnasta, joka on vallalla. Nuoret sairastuvat tässä ilmapiirissä anoreksiaan – ja sen uusimpaan muotoon : synnytysanoreksiaan.

  • Em. demari-kirjailija Anneli Meriläisen (ja Bilderberg-Urpilaisen?) eugeniikka-projektia vartenko?

   ”Onko Lieksassa somalien uusin hillotolppa?

   On ollut yleisessä tietoisuudessa jo pitkään, että uussuomalaisista somali -taustaisten työllistäminen on haasteellista. Siksipä suvaitsevaisto on todennut tärkeäksi tekaista erinäisiä yhdistyksiä ja suojatyöpaikkoja, jotta saataisiin tekohengitettyä mustanpuhuvia tilastoja onnellisesti työllistyneillä somaleilla. Lieksa ei ole poikkeus…”
   https://mvlehti.net/2019/01/16/onko-lieksassa-somalien-uusin-hillotolppa/

   • Totuuden etsijä. Epäterveellisin vaikutus on juuri se miten lääketeollisuuden arvostelu on yksilölle erittäin ”epäterveellistä”. Jokin perimmäinen tarkoitus lääkkeissä on, niiden sivuvaikutukset. Sivuvaikutuksista johtuneita sairauksia pitää ”parantaa uusilla lääkkeillä” (myrkyillä). Hydrogen peroxide on tutkinnan alla, jos se vaikka parantaisi monenlaisia syöpäsairauksia, muutamin pävittäisin tipoin puhtaaseen veteen sekoitettuna. Se on liian halpa ja yksinkertainen ”rohto”, joka ei kehitä valtavia tuloja yhtiöille. Tietenkin, jos se osoittautuu olemaan pelastava ”lääke”, niin sen hitaa on sitten nostettava niin korkealle, että menee ”mökki lunnaiksi”. Ahneudella ei ole ylärajaa.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here