Eräs nykyiselle maailmanajalle leimallisimpia piirteitä on käsitteiden sekoittuminen siinä määrin, että välillä on likimain mahdotonta päätellä sitä mitä joku taho tai henkilö tosiasiassa edustaa. Tosin vanhan hindulaisen viisauden mukaan maailma jossa elämme onkin käsitteellinen, ja vain se todellinen hengellinen perusta jolla maailmamme lepää on se, jossa tulkinnoille ei ole enää sijaa. Vasta siellä kaikki näyttäytyy sellaisena kuin se tosiasiassa on.

Näin opettaa Srimad Bhagavatam, yksi hindujen pyhistä kirjoituksista. Jottei tulisi väärinkäsityksiä, todettakoon tähän etten ole hindu, enkä siis pyri käännyttämään ketään oikeastaan mihinkään muuhun kuin objektiivisuuteen. Mutta missä se luuraa? Miten löytää objektiivinen lähestymistapa tästä vallitsevasta käsitteiden sotkusta, jossa mikään ei tunnu enää olevan sitä miltä se näyttää?

Törmäsin sattumoisin jokunen aika sitten viimevuotiseen amerikkalaisessa Breitbartissa julkaistuun juttuun[1], jota näyttäisi ainakin jossain määrin luonnehtivan yritys objektiivisuuteen. Tai vähintääkin se varoittaa siitä, että räikeän propagandistinen lähestymistapa kääntyy lopulta itseään vastaan. Mikäli lukija ei entuudestaan tunne Breitbartia, niin lisään tähän sen verran että se on konservatiivinen, anti-liberaali media ja tunnettu Donald Trumpin vankkumattomana kannattajana. Sen sijaan jutussa referoitu kirjailija Bret Easton Ellis (elokuvanakin tunnetun American Psychon kirjoittaja) on omien sanojensa mukaan liberaali ja homoseksuaali, joten veikkaisin että hän ei kuulu niihin jotka äänestivät Trumpin valtaan. Silti hän kritisoi aika herkullisella ja värikkäällä tavalla liberaalin amerikkalaisen vasemmiston yrityksiä kammeta Trump vallasta median avulla. Kuin päästäen ilmoille sisäisen opposition raivoisan ja epätoivoisen huudon: lopettakaa, ette tiedä mitä teette.

On toki vaikea arvioida sitä, heijastaako juttu laajemmallekin levinnyttä tyytymättömyyttä median toimintaan Yhdysvalloissa, vai onko kyseessä pelkkä henkilökohtainen purkaus. Mutta niin tai näin, vähintääkin jutusta nousee esiin se miten epämääräisiä ja tulkinnanvaraisia käsitteitä liberalismi, vasemmistolaisuus ja fasismi tänä päivänä ovat. Sekin huomioiden, että niiden painotus on aina ollut hieman erilainen rapakon toisella puolella. Ja siksi on valitettavaa, että olen itsekin pakotettu käyttämään tässä jutussa termiä ”liberaali”, jotta yhteys alkuperäiseen tekstiin säilyisi. Vaikka lähteenä käytetty Breitbartin Easton Ellisin podcastia referoiva artikkeli on puolen vuoden takainen, se tuntuu nyt entistäkin ajankohtaisemmalta. Hyökkäykset Trumpia vastaan jatkuvat kiivaina, vastakkainasettelun korostuessa entisestään, johtuen pitkälti viime syksyn kongressivaaleista, joissa demokraatit saivat edustajainhuoneen enemmistön. Seuraavassa otteita artikkelista, allekirjoittaneen kommenteilla hyöstettyinä.

”Menestyskirjailija ja tuottaja Bret Easton Ellis hyökkäsi viimeisimmässä podcastissaan sitä kollektiivista hysteriaa vastaan, joka Yhdysvalloissa vasemmistoliberaalien taholta kohdistuu Donald Trumpiin. Hän puhui myös siitä kuinka viihdeteollisuus ja suuret media-yhtiöt ovat yhteisillä toimillaan muotoilemassa uutta, sananvapaudelle tuhoisaa standardia. Ellisin mukaan esimerkiksi uutisjätti CNN:n ’huutavan ilmiselvä’ poliittinen asenteellisuus on tehnyt siitä katselukelvottoman.”

Eikö juuri CNN:n kaltaisen valtamedian pitäisi edustaa tätä paljon puhuttua läntistä sananvapautta? Tiedän, että ylläoleva lause on lähinnä huono vitsi monelle muullekin amerikkalaiselle kuin Bret Easton Ellisille. Jo vuosia sitten CNN, Cable News Network, on ansainnut Yhdysvalloissa sellaisia lempimiä kuin esim. Clinton News Network, Communist News Network ja Censored News Network[2]. Miksi näin? CNN on yksityinen vapaa media, eikä siis valtiovallan talutusnuorassa, toisin kuin esimerkiksi venäläiset Russia Today ja Sputnik. Miksi se siis on ansainnut moisia halventavia nimityksiä lukijoidensa taholta? Jopa siinä määrin, että siitä on tullut Bret Easton Ellisin mukaan katselukelvoton. Vastaus on löydettävissä, jos ei muualta, niin ainakin Orson Wellesin vuoden 1941 klassikkoelokuvasta Citizen Kane.

Elokuvan päähenkilö on suuruudenhullu mediamoguli, joka on päättänyt muovata maailman mieleisekseen omistamansa sanomalehden kautta. Koska elokuvalla oli vahva yhteys aikansa mediatodellisuuteen, Welles päätyi myöhemmin sensuurin kynsiin, ja sitä myötä ehkä elokuvahistorian suurimman ohjaajan ura jäi pahasti torsoksi. Näin mentiin vapaan maailman ytimessä jo toisen maailmansodan aikoihin. Yksityisomistus ei välttämättä viittaa neutraaliuteen tai riippumattomuuteen. Lienee selvää, että media kuin media edustaa omistajiensa agendoja, oli omistus sitten valtiollinen tai yksityinen. Ja eikö tässä olekin jotain perin juurin tuttua myös meille suomalaisille? Citizen Kanelle kyllä löytyy suomalaisetkin vastineensa. Valtamedia, neljäs valtiomahti, on poliittisen asenteellisuutensa myötä luisunut täälläkin jo ajat sitten roolistaan vallan vahtikoirana. Jos se nyt edes koskaan on siinä roolissa toiminutkaan? Ja vahvana mielipiteiden muokkaajana siitä on muodostunut uhka aidolle demokratialle. Sen lisäksi, että valtamedia opettaa meitä ajattelemaan oikein, se myös neuvoo meitä siinä kuinka äänestetään oikein. Perin orwellilaista siis.

“Näyttää siltä että vasemmisto ei halua vuoropuhelua oikeiston kanssa. He haluavat vain hyökätä. Ja juuri tämä asenne tuhoaa heidät – se saa heidät vaikuttamaan kiukuttelevilta pikkulapsilta, kasvavassa määrin epätoivoisilta, jotka huitovat ilmaan ja heittävät mitä tahansa näköpiirissä olevaa päin Trumppia. Vain nähdäkseen saako se hänet alas.”

“Mutta tahdotteko tietää jotain? Mikään ei tule sortamaan Trumppia.”

Vuodatus muuttuu entistä kiinnostavammaksi kun Ellis jatkaa:

“Olen odottanut talousromahdusta, jonka The New York Times väitti tapahtuvan Trumpin valinnan jälkeen, planeettamme sulavan, ihmisten kuolevan massoittain, ydinsodan syttyvän, USA:n vajoavan maan alle, virkasyytteen nostoa Trumpia vastaan, Stormy Daniels -skandaalin upottavan hänet, työpaikkojen häviämistä, kurjenevaa taloutta, törkynauhoituksia Trumpista ja venäläisiä tankkeja kaduillemme, sitä rataa, loputtomiin ja loputtomiin.”

Näin Ellis kommentoi kaikkea sitä, mitä valtamedia ja liberaalivasemmisto povasi tapahtuvaksi Trumpin valinnan jälkeen.

“Vasemmiston hysteria kuitenkin näyttäisi tekevän Trumpista vain vahvemman. Hän ravitsee sillä itseään kuin torakka jätteillä.”

Mikä kielikuva! Kuten kirjailijalta sopii odottaakin. Torakoista kuitenkin väitetään, että ne ovat yksi harvoista lajeista, jotka selviävät jopa ydinsodasta. Joten ottaisiko Trump tuon kohteliaisuutena? Mutta vaikka vaikuttaisi siltä, että Ellis ei henkilökohtaisesti pidä Trumpista eikä kannata häntä, niin hän on huolissaan siitä että hysteerinen vasemmisto, ”sen myötä nousseen väkivallan ja vandalismin avittamana on kääntynyt itseään vastaan”. Ja hän jatkaa edelleen:

”Joten periaatteessa he istuvat kuin kaikukammiossa. Itseään kuunnellen, itseään imarrellen, yrittäen saada toisensa vakuuttuneiksi siitä että he ovat historian oikealla puolella. Ja tämän kaikukammion sisällä ovat, tietenkin, valtamedia, järjettömät opiskelijanuoret ja tiedeyhteisö, ja myös se masentava spektaakkeli joksi Hollywood on vuonna 2018 tullut.”

Mitä? Voisivatko tulevaisuuden toivot, yliopistoihin valitut, olla ”järjettömiä”? Aika rankka väite, joka tosin ei ole alkuunkaan niin rankka, mikäli sitä tarkastelee hieman tarkemmin. Globaalien arvojen tänne rantautumisen myötä yliopistoista on Suomessakin tullut osa globaalia propagandakoneistoa, osa sitä kaikukammiota, josta Ellis puhuu. Ja ne ohjaavat kasvavassa määrin opiskelijoitaan luopumaan itsenäisestä, omaan järkeen ja identiteettiin perustuvasta arvomaailmasta ja moraalikäsityksistä. Toisin sanoen luovuttamaan henkisen kapasiteettinsa palvelemaan vieraita jumalia. Ja sitä myötä myös suomalainen tiedeyhteisö on päätynyt Bret Easton Ellisin kuvaileman liberaalin, itseään ruokkivan, kaikukammion sisälle. Sillä koulutettua väkeä tarvitaan rakentamaan liberaalia maailmanjärjestystä, ei aikaansaamaan säröjä siihen. Ja varmasti tämä huomioidaan jo yliopistojen valintaprosessissa.

Siten yliopistojen toiminnan suurin yhteinen nimittäjä Suomessa näyttäisi olevan liberaali ideologia. Ja koska kaikukammio ruokkii itseään täälläkin, se sulkee toisinajattelijat ulkopuolelleen, sillä kaikukammion sisällä resonoi vain globaali liberalismi. Mielestäni viime kesäinen skandaali Jyväskylän yliopistossa liittyen professori Tapio Puolimatkan ajatuksiin pedofiliasta[3] viittaa vahvasti tähän suuntaan. Tuskinpa Jyväskylän yliopisto on mikään erillinen liberaali saareke Suomen yliopistojen joukossa. Onko siis niin että globaali arvomaailma on kääntämässä tiedeyhteisönkin avulla tuota alussa mainittua vanhaa hindujen viisautta päälaelleen? Käsitteestä onkin tullut perimmäinen totuus. Siksi liberalismi ei hyväksy kritiikkiä. Kuinka kukaan voisi kritisoida absoluuttia?

“Liberaali Vastarinta kirkuu ja ulvoo ja näyttää keskisormea Trumpille, ja väittää että apokalyptinen tuho kohtaa meitä; kuolemme kaikki, Trump on paha, ja jos et vastusta häntä olet itsekin paha. Ja tämä epideeminen ylireagointi tulee juuri niiden taholta jotka mainostavat itseään suvaitsevaisina ja toiset huomioivina. Silti, joka ikinen kerta kun vain saavat mahdollisuuden, he automaattisesti yrittävät kumota ajattelun vapauden.”

Globaali liberalismi on synnyttämässä tilannetta, josta ei ole enää paluuta. Jos osa ihmiskunnasta leimataan pahaksi sillä perusteella, että mikäli et ole kanssamme niin olet meitä vastaan, niin mihin oikein päädymme? Monet liberaaleiksi itseään kutsuvat eivät ymmärrä, eivätkä halua pohtia, toimintansa mahdollisia seuraamuksia. Jos vihapuhetta on ainoastaan tiettyyn ihmisryhmään kohdistuva puhe, ja toisaalta niistä jotka vastustavat globalismia saa sanoa mitä tahansa seuraamuksia pelkäämättä, niin siitä ei ole enää kuin pieni askel keltaliivien maihinnousuun.[4] Sitäkö tännekin halutaan?

Antakaamme Ellisille päätössanat aiheesta:

“Tämä julkinen tekopyhyys on muodostunut henkeäsalpaavaksi. Ja siksi monet tervejärkiset ovat alkaneet, noin viimeisten viiden vuoden aikana, verrata liberaaleja fasisteihin.”

Lähteet

2Michael Brown | Townhall (8.9.2016): CNN: The Censoring News Network


Kuva presidentti Trumpia vastustavasta mielenosoituksesta: Alisdare Hickson (CC BY-SA 2.0)

Kirjoitus on julkaistu alun perin Ahti Valkeapään blogissa.

43 KOMMENTTIA

 1. Ns. liberaalit, suvakit, ovat ilmiselvästi fasisteja. Koska he toimivat kuten fasistit ja he ajattelevat kuten fasistit, ei ole vaikeaa älytä, että he ovat fasisteja, kutsukoot he itseään miksi vaan ja toisia miksi tahansa.

  • ”fasismin käsitettä käytetään usein lyömäaseena tai pilkkanimenä asioille, jotka eivät kuitenkaan ole fasistisia”
   Näköjään puolin ja toisin.
   ”Liberalismi on ideologia tai poliittinen suuntaus, joka pitää keskeisenä arvonaan vapautta jostakin ja vapautta johonkin.”
   Kaikkeja ismejä voi käyttää väärin. Jo nyt liberalismin käsitettä voi käyttää lyömäaseena tai pilkkanimenä asioille, jotka eivät kuitenkaan ole liberaalisia. Hyväksi tarkoitettu ideologia pilataan huonoilla teoilla.

  • Paradoksaalisesti liberalismi voi todella olla fasismia koska siinä ei suvaita niitä jotka vaativat terveitä rajoja ja moraalia. Heitä jopa vainotaan ja heidän mahdollisuutensa vaikuttaa estetään mediassa ja politiikassa.
   Suvaitsemalla kaikki päädytään lopulta kuitenkin tuhoon. Sen ’läntisen arvoyhteisön’ tila tällä hetkellä varsin hyvin todistaa.
   Mikään yhteiskunta tai kansa ei pysy koossa ilman rajoja ja moraalisia sääntöjä joita kaikki velvoitetaan noudattamaan. Ellei niitä noudateta päädytään perikatoon, aivan kuten yksilön elämässäkin.
   Vain tiettyyn rajaan asti on mahdollista olla liberaali ilman tuhoa. Kansan pitää kyetä itse asettamaan ne rajat joita tarvitaan estämään tuhoavan itsekkyyden, pahuuden ja vääryyden nousu ohjaaviksi arvoiksi.
   Ellei kansa tähän pysty niin sen pelastus on ’suvereeni demokratia’ jossa maa on vastuussa itsestään ja sitä johtaa valistunut johtaja joka toimii kansan yhtenäisyyttä ja eheyttä vaalien ja jota kansan enemmistö kannattaa ja voi ilmaista kannatuksensa kansanäänestyksillä.

   • Stalinin ohjeistamaa eurooppalaista kommunistista solutustyötä 1920–30-luvuilla rahoittanut ja johtanut saksalainen Willi Münzenberg kiteytti Frankfurtin koulukunnan pitkäaikaisen operaatiosuunnitelman näin:

    ”Me teemme Lännen niin korruptoituneeksi, että se löyhkää.”

    Ks. ”Frankfurtin koulukunta: salaliitto rappioon”,
    http://isovimma.blogspot.com/2011/02/frankfurtin-koulukunta-salaliitto.html

    Vanhoilla, kaikkein hulluimmila entisillä taistolaiskommunisteilla rikastetut viherpunikit/feministit ja muut kulttuurimarxistit suoltavat noita Frankfurt-kommunistien mädätysoppeja varsinkin valtaVALEmediassa ja yliopistoissa sekä kaikkialla muualla tilaisuuden tullen.

    KANSATTOMAN, ISÄNMAATTOMAN, ”arvoliberaalin” Kokoomuksen opetusministeri Sanni Grahn-Laasosen alaisen opetushallituksen ohjeistamat koulut suoltavat tuota samaa ”arvoliberaalia” RAPPIOPROPAGANDAA lasten tajuntaan:
    ”Kouluista tehtiin poliittisia aivopesukeskuksia – ketkä ovat syyllisiä?”,
    http://www.magneettimedia.com/kouluista-tehtiin-poliittisia-aivopesukeskuksia-ketka-ovat-syyllisia/

    Kaikkialla on jo tämä ”läntisen arvoyhteisön” MÄDÄN LÖYHKÄ vastassa!
    Jos tuo Stalinin uskottu apupoika Münzenberg vielä eläisi, niin hän voisi perustellusti suureen ääneen julistaa:

    ”LOISTAVASTI OLEMME ONNISTUNEET”!

   • Frankfurt-kommunistit uskoivat siis voitavan helposti siirtyä ”proletariaatin diktatuuriin”, kun läntisen sivilisaation kaikki arvot on tuhottu. Ilmeisesti sama koskee sitten seuraavaa muunnettua versiota tuosta diktatuurista:

    “The drive of the Rockefellers and their allies is to create a one-world government combining supercapitalism AND COMMUNISM under the same tent, all under their control. … Do I mean conspiracy? Yes I do. I am convinced there is such a plot, international in scope, generations old in planning, and INCREDIBLY EVIL IN INTENT.”
    ~ Larry P. McDonald
    U.S. Congressman, 1976, killed in the Korean Airlines 747 that was shot down by the Soviets
    in “Introduction” to The Rockefeller File, by Gary Allen (1975)

    Rockefellerin versio diktatuurista tosin on yhtä vähän PROLETARIAATIN diktatuuri kuin oli Neuvostoliittokin.
    Kiinassa ollaan jo ilmeisesti ainakin hyvin lähellä tuota Rockefellerin tavoitetta ja siihen on päästy eri tietä, Rockefellerin Trilateraalisen komission tuella, kuin mitä Frankfurt-kommunistit kaavailivat läntisten maiden osalta.
    Illuminatin/sionisti-globalistien luomuksen Euroopan Unionin täydellistettynä diktatuurina oli määrä olla Uuden maailmanjärjestyksen prototyyppi, mutta nyt Kiina näyttää ajaneen ohi.

    ”Bilderbergien päämäärä on uusi maailmanjärjestys, New World Order (NWO), jossa on yksi valuutta, yksi armeija, yksi pankki ja yksi talousalue. Tarkoituksena on keskittää poliittinen, taloudellinen, intellektuaalinen ja uskonnollinen valta yhden maailmanhallinnon alle. Siirtyminen toteutetaan asteittain yhdistämällä pieniä alueita
    suuremmaksi, kuten Euroopan valtiot Euroopan unioniksi, USA, Kanada ja Meksiko Pohjois-Amerikan unioniksi ja Aasian maat Aasian unioniksi. Euroopan unionin valmistelu laitettiin alulle 50-luvun Bilderberg-kokouksissa. Lord ROTSCHILD ja Laurence ROCKEFELLER valitsivat 100 vaikutusvaltaisinta elitistiä integroimaan Euroopan – ei suinkaan muodostaakseen mielekkäämmän tulevaisuuden tavalliselle kansalaiselle, vaan tehokkaammin toimivan valvontakoneiston ja kaiken alistamisen talouden ylivallalle. Bilderbergien kyky manipuloida informaatiota mahdollistaa maailman todellisen historian sterilisoinnin. Tehokkaat propagandakoneistot alkoivat vakuutella, että mikä on hyvää pankki- ja liiketoiminnalle, on hyvää kaikille muille. NATO:a Bilderberg käyttää kontrolloimaan Euroopan asioita. [Meidän maanpetturi-poliitikkojemme ja heidän sylikoiransa valtaVALEmedian ylistämä DEMOKRAATTINEN EU!]

    Perimmäinen päämäärä on Estulinin mukaan luoda yksi sosialistinen ”hyvinvointivaltio”, jossa tottelevaiset orjat palkitaan ja häiriköt, kuten järjestelmän kriitikot, terminoidaan…” – Kirjaesittely / Tomi Ahola:
    DANIEL ESTULIN: The True Story of the Bilderberg Group”, https://keskustelu.diabetes.fi/index.php/topic,1718494.msg1783220.html?PHPSESSID=afdfmi02r0gs5dsrj865j22of1#msg1783220

    • Tuo tieto pitäisi vain jotenkin saada taottua kansan kalloon. Heti kun se tajutaan niin tuskin löytyy enää ketään – paitsi tietysti tuo eliitti joka kansaa kusettaa – joka ei ala panna kapulaa rattisiin.
     Ja siinä ja vain siinä on toivo tulevaisuudesta jossa goimit ovat muutakin kuin sionistirappareiden orjatyövoimaa.

     • ”Tuo tieto pitäisi vain jotenkin saada taottua kansan kalloon.”

      Em. Daniel Estulinin kirjasta oli valmis suomenkielinen käännös olemassa ja esim. monet kirjastot olivat tilanneet sitä.
      Vaimoni oli tilannut kirjan minulle joululahjaksi, mutta sitten tulikin ilmoitus painoksen peruuttamisesta.

      Otaksuttavasti seuraavasta (vuosien 2013-2018 osalta päivittämättömästä) luettelosta löytyvät ne maanpetturit, jotka olivat sensuroinnin takana:
      ”Nämä suomalaiset ovat osallistuneet Bilderberg-kokouksiin”,
      https://www.iltalehti.fi/uutiset/a/2012060215660719

      Eräs blogisti, jonka nimeä en enää muista, sanoi ottaneensa yhteyttä Estuliniin, joka sitten oli arvellut, että kirjan käännöksen teettänyttä ja julkaisemista aikonutta firmaa oli joko lahjottu tai peloteltu.
      Internetistähän kyllä löytyy tietoa paljonkin bilderbergeistä, mutta suomalaisista otaksuttavasti melko pieni osa vaivautuu hankkimaan tietoa englanniksi, vaikka sattuisi ymmärtämäänkin englannin kielistä tekstiä.

      Kirja-yhteenvetoja tehdessään eri henkilöt painottavat luonnollisesti eri asioita. Tässä on Estulinin kirjasta eräs englanninkielinen yhteenveto:
      ”“The True Story of the Bilderberg Group” and What They May Be Planning Now
      A Review of Daniel Estulin’s book”,
      https://www.globalresearch.ca/the-true-story-of-the-bilderberg-group-and-what-they-may-be-planning-now/13808

 2. Just, Hyvin ”puolueettomasti sanottu”. Läntisessä medioissa käsitteet ovat ohjatut aivan
  uusille urille. Puolueelliset sanonnat ovat muunneltuja käsittämättömiin kiekuroihin.
  Omakohtaisesti en ole enää ”riippumaton” äänestäjä. Molemmat ääripuolueet ovat nykyään samanlaisten herjausten kohteena. Avoimesti äärivasemmalla oleva ei enää
  ole ”kommunisti”, lieneekö maapallolla yhtäkään kommaria enää jäljellä ? Mikä tulevaisuus on demokraattisella puolueella, kun demokratiaa ei ole olemassakaan. Sille on löydettävä
  uusi yhtä harhauttava nimitys. Kaikki perustuu harhautuksiin, varsinkin politiikka.

 3. DDR:ssä syntynyt ja siellä kansalaisoikeustaistelijana toiminut nykyinen CDU – kansanedustaja Vera Lengsfeld on vastustanut julkisesti YK-maahanmuuttosopimusta Saksassa. Siitä on noussut kohu ja hänen kirjoituksiaan on jopa sensuroitu. Hän on ollut paljon esillä vapaan lehdistön areenoilla viime aikoina. Tuoreessa haastattelussa hän selostaa , ”miksi me elämme DDR:ssä nro 2”. Sananvapauden kontrolli on kasvanut Saksassa. Vääristä mielipiteistä on duunari menettänyt työpaikkansa. Hymyilevän Muttin (äiskä) raudankovan neoliberalismin mukana on alkanut itää kiinalaistyylinen mielipiteentukahduttamispyrkimys. Onneksi vapaa lehdistö on aktivoitunut sitäkin enemmän.
  uncut.news.ch Warum wir inder DDR 2.0 leben ?

  • Saksasta yritetään tehdä liittovaltio EU:n valvontakeskusta DDR malliin johon Ranska on hyvin integroitumassa. Yhteistyö on voimaa kun sionistit Merkel ja Macron toimivat Lontoon vasalleina. Molempien maiden kansat eivät kuitenkaan ole yhtä innostuneita kuin nämä kaksi. Ja näihin innostuneisiin kuuluu myös meidän Saulimme.
   Muu Eurooppa ei kuitenkaan ole yhtä innostunut asiasta ja moni tekee jo pesäeroa pian hajoavasta ’DDR:stä’.

 4. Luin pitkästä aikaa muutaman artikkelin vääristelyjä ja taitavia asioitten sotkemisia valtakuntamme Tiltu – uutisista eli Hesarista. Juttu kertoo George Soroksesta jokseenkin positiivisessa valossa. Bilderberg -ryhmittymää ja vapaamuurareita hyssytellään Ulkopoliittisen instituutin ohjelmajohtajan, Mika Aaltolan, sanoilla. Artikkelissa määritellään ensin nativismi aatteeksi, joka vaalii kansan myyttistä puhtautta ja vastustaa vieraita kulttuurivaikutteita. Sitten lainataan Aaltolan lausumaa paranoidisista salaliittoteorioista, jotka ovat em. nativismin ytimessä. Soroksen arvostelijoita kuvataan fantasioijiksi, jotka esittävät että miljardööri pimittää ihmisiltä tietoa ja rahoittaa epäilyttäviä tahoja.

  Tämä HS- jaarittelu saa kyllä todella ajattelemaan , että Ulkopoliittisen instituutinkin toiminta on em. miljardöörin talutusnuorassa. Ilmankos ihmiset ovat sitä sieltä kyselleetkin. Enpä osannutkaan aikaisemmin ajatella tätä. Vaikuttaa jotenkin ihan loogiselta, kun kuuntelee tämän papatusinstanssin ulostuloja.

  • ”valtakuntamme Tiltu – uutisista eli Hesarista”

   Sitähän juuri tuo sionisti-globalistien ja heidän luomuksensa EU-diktatuurin Suomen pääpropagandatorvi Brysselin Pravda on, jakaen ”totuutta” kuten aikoinaan neuvostovallan aikainen Moskovan Pravda – ja Tiltu.

   Tämänpäiväisessä artikkelissaan, 23.1. Brysselin Pravda koettaa taas tavanomaisen ”salaliittoteoria”-korttinsa vetäisemällä valkomaalata Euroopan matu-invaasion yhtä pääpirua George Sorosta ja ihmiskunnan arkkivihollisten, Illuminatin johtamia vapaamuurareita sekä bilderbergejä melkein koko aukeaman artikkelissaan.

   Tässä sopii taas muistaa seuraava:

   ““Conspiracy Theory”: Foundations of a Weaponized Term
   Subtle and Deceptive Tactics to Discredit Truth in Media and Research

   First published by Global Research in 2013, this pathbreaking analysis by Professor James Tracy shows how the term “conspiracy theory” is being used to label critical analysis and dissenting viewpoints…”,

   Koko artikkeli: http://www.globalresearch.ca/conspiracy-theory-foundations-of-a-weaponized-term/5319708

   *

   Ks. myös ”Fritz Springmeierin kirja ”13 Bloodlines of The Illuminati”, joka on vapaasti luettavissa seuraavasta: https://www.bibliotecapleyades.net/bloodlines/
   ja suomeksi: http://www.heinola.org/~patato/spring.html

   sekä ”The 1782 Congress of Wilhelmsbad: The Illuminati Takeover”,
   https://www.biblebelievers.org.au/wilhelms.htm

   Wilhelmsbad’in kongressissa maailman n. 3 miljoonan vapaamuurarin edustajat luovuttivat Illuminatille salaseuransa kansainvälisen johdon, josta alkaen niinollen Illuminati on toiminut myös salaseurana vapaamuurari-salaseuran sisällä.

   Aikoinaan Neuvosto-Virosta pakenemaan joutunut ”väärinajattelija” Jüri Lina on kirjoittanut hyvän kirjan vapaamuurareista: ”Architects Of Deception, Secret History Of Freemasonry”, joka on pdf-muotoisena vapaasti luettavissa seuraavasta:
   https://www.curezone.org/ig/i.asp?i=29906

   .

    • Whitetv:n ylläpitäjä on saksalais-ruotsalainen oikeustiet.toht. Henning Witte, joka on mm. Estonian uhrien omaisten asianajaja. Pariisiin kansainväliseen oikeusistuimeen päätyneen jutun ovat korkeissa asemissa olevat rikolliset pystyneet jumittamaan jo yli 20 vuoden ajan.
     Estoniahan upotettiin räjäyttämällä sen kylkeen reikä vesirajan alapuolelle. Lastina oli matkustajien lisäksi alasajetun Neuvostoliiton salaista sotilasteknologiaa Baltiasta matkalla Yhdysvaltoihin.

  • Kyllä maan valtakoneisto on täysin talutusnuorassa ja tottelee presidentin johdolla sionistirappareiden Nwo-hankkeita.
   Se on niin selvästi nähtävissä että sokea tai tyhmä pitää olla ellei sitä näe.
   Itsenäisyydellä ei ole enää mitään arvoa ja se joka sellaista haaveilee leimataan fasistiksi valtamediassa ja maata hallitsevien toimesta.
   Se on surullista kun ajattelee kuinka suurilla uhrauksislla itsenäisyys joskus saavutettiin.

 5. Uuskieltä, eli asioista ei voida enää puhua koska niille ei ole enää termejä. Siinä kun vasemmisto/oikeisto ovat jo kauan sitten menettäneet niiden alkuperäisen merkityksensä, näyttää siltä että liberaalit/liberalismi on kokenut saman kohtalon. Progressiivinen valevasemmisto sopisi paremmin nimeksi tälle jenkkien mukaliberaalille vasemmistolle, joka ei ole liberaalia eikä vasemmistoa. Sama aatemaailma on tosin pesiytynyt myös Suomeen, mutta sen nimeäminen on kovin hankalaa koska sitä samaa ideologiaa ajaa niin vasemmisto kuin oikeisto.

 6. Hyvä kirjoitus, mutta yhden pienen yksityiskohdan haluasin korjata: RT ei ole Venäjän valtion talutusnuorassa – ei ainakaan nykyisen päätoimittajan Margarita Simonjan (Маргари́та Симо́новна Симонья́н) alaisuudessa. Simonjan on alkujaan liberaali, mutta siitä huolimatta aito journalisti. Hyväksyessään päätoimittajan paikan RT:ssä hän vaati, että ei tule sietämään minkäänlaista ulkopuolista puuttuumista toimituksellisiin asioihin tai hän eroaa. Ei ole vielä eronnut.
  Geopolitiikasta kiinnostuneille voin suositella RT:n lippulaivaohjelmaa Cross Talk:ia, jossa tosin juontaja Peter Lavelle ei malta aina pysyä objektiivisena, mutta saa kuitenkin mielenkiintoisa mielipiteitä irti showssa vierailevilta – usein hyvin erikoisilta – henkilöiltä teräviä kommentteja. Aivan toista kun samanmielesten liberaali hyminä tai sen koulukunnan aivopesu (vrt. esim. Ylen ajankohtaisohjelmat)

  • Huomasin, että kysymys ei ollutkaan ”yksittäistapauksesta”:

   ”Kaikki Suomen yläastelaiset homotuksen kohteena?”,
   https://www.nykysuomi.com/2018/09/27/kaikki-suomen-ylaastelaiset-homotuksen-kohteena/

   Se vastaa ilmeisesti KANSATTOMAN, ISÄNMAATTOMAN ja ”arvoliberaalin” Kokoomuksen opetusministeri Sanni Grahn-Laasosen ”arvoja”, koska hänellä opetusministerinä on kouluja ohjeistava opetushallitus alaisenaan.

   Meillä näinollen näyttää olevan vähintään yksi kulttuurimarxistis-feministinen KOKOOMUS-ministeri.
   On aikoihin eletty!

   • Järkyttäväähän tämä on. Tuntuu ettei millään ole enää mitään väliä.
    Että ministeri tasolla järki on noin perusteellisesti jäässä ja kansakunnan tuhoaminen on syvällä ihan luissa ja ytimissä.

   • Suutari pysyköön lestissään.
    Mutta meillähän suutarista tehdään vaikka ministeri. Ensin eduskuntaan ja sitten siitä hillotolpille.
    Tarja Smura lähtee ehdolle eduskuntavaaleihin
    Entinen Miss Suomi Tarja Smura on ehdolla kevään eduskuntavaaleissa.
    Näin kertoo Iltalehti.
    Eduskunta on monelle julkkikselle hyvä hillotolppa. Tietysti pitää toimia kuten puolueen strategia vaatii ja unohtaa kansa.

    • P.s. Varmaan pian pornotähdetkin pyrkivät eduskuntaan ja ääniä tietysti tulee roppakaupalla.

     • Ex-kansanedustaja Juha Mieto sanoi eräässä haastattelussa, että ainakin hallituspuolueen kansanedustajan tehtävä on vain painaa vihreää nappia äänestyksissä eli äänestää niiden päätösten puolesta, jotka ko. puolueen eduskuntryhmää johtavat muutamat harvat ovat etukäteen tehneet.
      Ei pelkän vihreän napin painamiseen muiden tekemien päätösten puolesta kovin suuria älynlahjoja tarvita. Tässähän toimitaan perustuslainvastaisen puoluekurin mukaisesti.

 7. Tällainen sukupuolivalistus liittyy tietenkin siihen, että suositaan enemmän maahanmuuttajia väestönlisääjinä. Sehän on Merkeliä nuolevan kokoomuksen pääagendoita.

  George Soros antoi 500 000 dollaria vastikään Brexitin vastaiseen kamppailuun Britanniassa. Tässä hän ilmaisee vahvasti asemansa EU:n rakenteen takaajana, myös samalla maahanmuuton takaajana. On vaikeata pysyä perässä, mihin kaikkeen hän on sotkeutunut. Erilaisia ” edistyksellisiä” säätiöitä ja yhdistyksiä voi käyttää hämäysverhona pyrkimyksille, joita tämä Rotschildin kaveri ajaa. Siispä – sisällöistä päätellen – media Suomessa voi nauttia näin kierrätettyä rahaa. Ulkopoliittinen instituutti suoltaa liturgiaansa niin innokkaasti ja samoja saarnoja toistellen, että se ei ehkäpä pohjaa vain sen johtajan, Bilderberg -Teija Tiilikaisen, maailman rikkaimpia palvovaan lujaan ja ehdottomaan uskovaisuuteen, vaan raakasti G.S. rahaan. Korruptiota kaikki tämä – Suomihan on piilokorruption taitavimpia toteuttajia maailmassa. Niin ne vaalitkin voitetaan – lahjontarahalla kierrätettynä ulkomailta.

 8. Lapsille rappio-propagandaa monelta taholta:

  ”Seksuaalikasvatukseen kouluissa osallistuva järjestö rohkaisee koululaisia lataamaan alastonkuvia nettiin – “Mitä sanoo ministeri?”
  Kansanedustaja Mika Niikko (ps) kritisoi voimakkaasti ideologisen materiaalin sisällyttämistä koulujen seksuaalikasvatukseen. Niikon mukaan asiasta tarvitaan vakavaa keskustelua tänään alkaneilla opettajien Educa-messuilla. Hänen mukaansa osa peruskouluissa käytettävistä materiaaleista ovat ristiriidassa vastuullisten kasvatusperiaatteiden kanssa ja jopa lainvastaisia.

  – Esimerkiksi Sexpo-säätiön nuoriin vetoavassa sarjakuvassa rohkaistaan lataamaan alastonkuvia verkkoon vanhemmilta salassa, Niikko kertoo.

  Osa peruskoulun oppimateriaaleista mainitsee Sexpo-säätiön yhtenä koululaisen lisätietolähteenä. Säätiö on aktivoitunut muun muassa pedofilisten ajatusten, polyamorian, eläinseksin ja seksikaupan täyden vapauttamisen puolesta puhujana.

  – Kuinka moni tamperelainen vanhempi tietää, että jokaisen kahdeksasluokkalaisen oppilaan seksuaalikasvatuksesta vastaa osin myös Pirkanmaan Seta ry, kaupungin rahoittamana? Niikko kysyy.

  – Ei voi olla niin, että pientä ideologista vähemmistöä edustavat järjestöt ohittavat sekä vanhemmat että Suomea sitovat ihmisoikeussopimukset. Ministerin tulisi reagoida asiaan välittömästi. Vähin, mitä tulee tehdä, on taata vanhemmille oikeus pitää lapsensa ulkona oppitunneilta, joilla on ideologista seksuaalikasvatusta.

  – Todellisuudessa Setan ja Sexpon kaltaisten järjestöjen paikka ei ole oppikirjoissa ja luokkahuoneissa lainkaan. Vastuullinen opettaja ja kunta ei anna hämmentää lasten herkkää seksuaalista kehitystä koulun ulkopuolisten toimijoiden kautta, Niikko sanoo.

  Niikko jätti tänään aiheesta kirjallisen kysymyksen ministerille ja kommentoi asiaa myös blogissaan.”

  https://www.kansalainen.fi/seksuaalikasvatukseen-kouluissa-osallistuva-jarjesto-rohkaisee-koululaisia-lattaamaan-alastonkuvia-nettiin-mita-sanoo-ministeri/

 9. ”… välillä on likimain mahdotonta päätellä sitä mitä joku taho tai henkilö tosiasiassa edustaa. ”
  Darwin varmaan luokitellaan tänään fasistiksi, siitäkin huolimatta että hän ajatteli pohjimmiltaan ihmiskunnan säilymistä.
  Aika näyttää kumoaako moderni teknologia Darwinismin ajatukset
  Lukaisin tämän mielenkiintoisen artikkelin jonka pohjalta voi spekuloida länsimaille Kreikan kohtaloa … siitä muutama poiminta, linkistä lisää

  Darwin on the Rise and Fall of Human Races
  GUILLAUME DUROCHER
  … Darwin firmly believes that group selection was the mechanism by which many human psychological traits emerged.
  Group selection means that traits not necessarily beneficial to the individual but rather to the group (such as altruism) spread through competition between groups (for instance: one tribe defeats and exterminates another tribe through its individuals’ superior willingness to sacrifice themselves). The group selection hypothesis is considered controversial today in some evolutionary circles.
  Darwin for his part wrote:

  A community which includes a large number of well-endowed individuals increases in number, and is victorious over other less favoured ones; even although each separate member gains no advantage over the others of the same community . . . [Certain mental] faculties have been chiefly, or even exclusively, gained for the benefit of the community, and the individuals thereof, have at the same time gained an advantage indirectly. (83)
  Darwin also argued that humans had an in-born proclivity for other pro-social behaviors, such as language and religiosity.[4] … Darwin praises “the old Greeks” in particular as an exceptionally gifted people “which stood some grades higher in intellect than any race that has ever existed” (166).
  … In any event, Darwin had no doubt that dysgenic breeding could destroy civilizations:
  [If] the vicious and otherwise inferior members of society [increase] at a quicker rate than the better class of men, the nation will retrograde, as has too often occurred in the history of the world. We must remember that progress is no invariable rule. It is very difficult to say why one civilised nation rises, becomes more powerful, and spreads more quickly, than another; or why the same nation progresses more quickly at one time than another. We can only say that it depends on an increase in the actual number of the population, on the number of the men endowed with high intellectual and moral faculties, as well as on their standard of excellence. (166)

  Darwin could not foresee that a collapse in traditional culture, an individualist-egalitarian ethos, addiction to comfort, and unreciprocated universal sympathy would, within a few generations, lead to a stunning downward reversal for the European race.
  He writes at length on the collapsed fertility of traditional tribal peoples due to rapidly-changed conditions of life and demoralization (213–22). He observes that “The reproductive system can be shewn to be susceptible to an extraordinary degree (though why we know not) to changed conditions of life” (219). No doubt such factors have led to a collapse in fertility across the developed world and notably in historically White countries.
  Social Shaming and Truth-Telling
  Darwin dedicates considerable space to social shaming and ostracism, fundamental traits of human life as social animals. In addition to the obvious importance of the social instincts for human societies, perhaps Darwin was also motivated to write because of his own experiences as a scientist whose discoveries led to him being attacked by creationists profoundly offended by the thought that man might descend from apes and fishes.
  …In taking courage to combat the conventional wisdom of our time, moral and intellectual confidence in the foundations of our thinking is paramount. And for that, Charles Darwin, the founder modern evolutionary theory, remains irreplaceable.
  http://www.unz.com/gdurocher/darwin-on-the-rise-and-fall-of-human-races/

  • jatkoa yllä olevasta linkistä
   In 1914, we essentially dominated the world and made up a third of human population. Before 2100, … we will make up less than 5 percent of the global population. The triumph of liberal-democracy’s individualist and egalitarian principles have coincided with Europeans’ evolutionary suicide….
   … that many of passages in Mein Kampf are eerily reminiscent of Darwin’s own account of human history, in particular the emergence of morality through eons of tribal warfare. …

   African Shithole – Coming Here
   Racist Masonic Jewish central bankers and their proxies Organized Jewry and Freemasonry,  are waging a genocidal hate-war against the founding people of the West.
   I am all for legal immigration that reflects our economic needs and cultural values and not a pernicious hidden agenda.
   https://www.henrymakow.com 

 10. ”monet tervejärkiset ovat alkaneet, noin viimeisten viiden vuoden aikana, verrata liberaaleja fasisteihin.” ” — Jonathan Cook’in voi tämän artikkelin valossa nähdä olevan yksi heistä

  Upea J Cookin artikkeli A liberal elite still luring us towards the abyss
  A group of 30 respected intellectuals, writers and historians has published a manifesto bewailing the imminent collapse of Europe and its supposed Enlightenment values of liberalism and rationalism.
  …Let us set aside, on this occasion, the strange irony that several of the manifesto’s signatories – not least Henri-Levy himself – have a well-known passion for Israel, a state that has always rejected the universal principles ostensibly embodied in liberal ideology and that instead openly espouses the kind of ethnic nationalism that nearly tore Europe apart in two world wars last century.

  Instead let us focus on their claim that “populism and nationalism” are on the verge of slaying Europe’s liberal democratic tradition and the values held dearest by this distinguished group.
  Their hope presumably is that their manifesto will serve as a wake-up call before things take an irreversible turn for the worse.

  Liberalism’s collapse
  In one sense, their diagnosis is correct: Europe and the liberal tradition are coming apart at the seams. But not because, as they strongly imply, European politicians are pandering to the basest instincts of a mindless rabble – the ordinary people they have so little faith in.
  Rather, it is because a long experiment in liberalism has finally run its course.
  Liberalism has patently failed – and failed catastrophically.
  …liberal ideology has been very effective at hiding its dark side – or more accurately, at persuading us that this dark side is the consequence of liberalism’s abandonment rather than inherent to the liberal’s political project.

  The loss of traditional social bonds – tribal, sectarian, geographic – has left people today more lonely, more isolated than was true of any previous human society. We may pay lip service to universal values, but in our atomised communities, we feel adrift, abandoned and angry.
  At its worst, it has unleashed quite literally an arms race, one that – because of a mix of our unconstrained creativity, our godlessness and the economic logic of the military-industrial complex – culminated in the development of nuclear weapons.

  What is needed to save us is radical change. Not tinkering, not reform, but an entirely new vision that removes the individual and his personal gratification from the centre of our social organisation.
  We should have no use for the guardians of the old, those who held our hands, who shone a light along a path that has led to the brink of our own extinction.
  We need to discard them, to close our ears to their siren song.

  https://www.jonathan-cook.net/blog/2019-01-27/a-liberal-elite-still-pushing-us-towards-the-abyss/

 11. Erikoista tässä liberalismissa on että rikoksetkin ovat ’melkein luvallisia’ eikä niistä seuraa kovaa tuomiota. Siksi sitä on helppo verrata fasismiin.
  Ja jopa lakien rikkominen sallitaan tai siihen ei ainakaan puututa kuten tulisi puuttua.
  Ediskuntaankin valitaan ihmisiä joiden moraali ja omatunto sallivat kansan unohtamisen ja pelkän oman edun tavoittelun. Ja pyrkijöitä riittää koska se on hyvä ’hillotolppa’ ja takaa hyvät edut itselle vaikka ensisijaisesti kansanedustajan tehtävä on olla kansan palvelija.
  Myös johtopaikoille politiikassa pääsee ihmisiä joiden moraali sallii kehittää yhteiskuntaa ’ahnein ottaa kaiken’ periaatteen mukaan. Pääministeri Sipilä on hyvä esimerkki tietoisesta keinottelijasta kuten uusi kirja paljastaa:

  Uutuuskirja: Valtionyhtiön mysteerikauppa teki Juha Sipilästä miljonäärin – Sipilä rikastui osakekeinottelulla
  Tänään klo 2:00
  Jos valtionyhtiö tänä päivänä rahoittaisi oman omaisuutensa myynnin yksityiselle ihmiselle, joka pian kaupan jälkeen myisi saman omaisuuden lähes nelinkertaisella hinnalla ulkomaiselle omistajalle, seurauksena olisi todennäköisesti skandaali, ja kaikkien asianosaisten toimet tutkittaisiin perusteellisesti.
  https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b776e29f-4c4c-4df9-a4ff-4253c4ba9d71

 12. David Lynch’s Wild at Heart
  TREVOR LYNCH

  Liberalism is the road to hell, not paradise—and only a Good Witch can save us now.
  When the moral order clothes itself in myths, we have religion.

  Yes, Wild at Heart is a religious film. Only magic can redeem these characters, and only Christian or post-Christian sentimentalists would want to. In truth, inadequacies of nature and nurture doom them, and their son, to just more of the same.
  Yes, Wild at Heart is grotesque and obscene. But religious art has long employed the grotesque and obscene. Just look at Bosch.

  Thus Wild at Heart’s ultimate message is:
  Liberalism is the road to hell, not paradise—and only a Good Witch can save us now.
  http://www.unz.com/tlynch/david-lynchs-wild-at-heart/

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here