Assangen juristit vaativat Yhdysvaltoja paljastamaan syytteet

20

Wikileaksin perustajan Julian Assangen juristit vetoavat kiireellisesti Amerikan valtioiden ihmisoikeuskomissioon (Inter-American Commission on Human Rights, IACHR), jotta Ecuador ei luovuttaisi Assangea Yhdysvaltoihin ja Yhdysvallat paljastaisi, mistä häntä syytetään. Päätös syytteiden julkistamisesta oli alun perin tarkoitus tehdä jo ennen joulua.

1172-sivuisessa asiakirjassa Assangen juristit vetoavat IACHR:ään myös Ecuadorin painostamiseksi lopettamaan Assangen valvonta (heidän mukaansa maan värväämät yksityiset turvallisuusyritykset vakoilevat aktivistia suurlähetystössä) ja ”hänen eristämisensä”.

He kiinnittävät huomiota myös Trumpin hallinnon entistä suorempiin yrityksiin painostaa Ecuador luovuttamaan aktivisti. Wikileaksin mukaan uhkaukset ovat lisääntyneet huomattavasti sen jälkeen kun järjestö julkaisi maaliskuussa 2017 koodinimellä Vault 7 suuren määrän salaisiksi julistettuja CIA-asiakirjoja.

IACHR on Amerikan valtioiden järjestön (Organization of American States, OAS) itsenäinen osa, joka pyrkii edistämään ja turvaamaan ihmisoikeuksia. Sen päätökset eivät sido lainvoimaisesti jäsenmaita, mutta niillä on poliittista vaikuttavuutta.

Ecuadorin presidentti Lenin Moreno kertoi joulukuun 2018 alussa, ettei Assangea luovutettaisi sellaiseen maahan, jossa hänen henkensä on vaarassa. Ruotsi on luopunut vaatimasta hänen luovuttamistaan.

Julian Assange on ollut poliittisena pakolaisena Ecuadorin suurlähetystössä Lontoossa elokuusta 2012 saakka.

Lähde


Joe Lauria | Consortium News (23.1.2019): Assange Lawyers File Petition to Get US to Reveal Charges and Stop Ecuador From Extraditing Him


Kuva Julian Assangesta vuonna 2014:
David G. Silvers (CC BY-SA 2.0)

20 KOMMENTTIA

 1. Assangen on löydettävä uusi turvapaikka, USAn ulkopuolelta kunnes kaikki USAn maanpetturit ovat GITMOssa.
  Ainoastaan sen jälkeen mies voi jälleen vetää syvään henkeä.

 2. US Military tribunal on ollut kiireellinen jo tammikuun alusta alkaen valmistellen syytteet
  maan petoksista entisiä johtajia vastaan sekä myöskin nykyhallituksen eri siipien osalliset.
  Trump etenee ”sukkasillaan varovasti ettei tee vakavia virheitä” tuloksiin nähden. Koko rikollinen pankkijärjestelmä on vaarassa kaatua, ja kaatuuhan se, koska sen järjestelmän
  ”silmäätekevä Rothschild sen toi julki varoituksellaan”.

  • Jaksat uskoa Trumpiin. Itse en pysty jakamaan uskoasi. Miten mies joka nousi valtaan sionisti Adelsonin rahoilla jolle Israel on tärkein voisi ryhtyä kaatamaan neokonnien valtaa?
   Eiköhän se niin mene että Trump etenee sukkasillaan ja niin hiljaa hiipien ettei mitään tapahdukaan ja kaikki saavat nukkua rauhassa.
   Mutta Toivossa on hyvä elää sanoi lapamato.

   • Vaikuttaa siltä että Q-anonkin on deep staten vedätys, jolla salkkareita viedään lupaamalla myöhempien aikojen tapahtumia, joita ei koskaan tule. Porukka saadaan tarvittaessa osallistumaan vaikka mihin kun ensin kiihdytetään näiden mielikuvitusta kuin konsanaan fantasiasaduilla. Jokainen luo vielä oman tarinansa kuin abstraktia taidetta katsellessa ja ostaa oman luomuksensa kun naruista vedetään sopivasti.
    Mies joka on tehnyt satojen miljoonien omaisuuksia sisäpiirille varatuilla suurilla rakennushankkeilla ja saanut vuosikausien verovapauden tuskin on vallan ulkopuolinen toimija.

    • Kyllä, varmuudella Q-anon on vedätys, ja niin on myös Julian Assange and Snowden!

     JULIAN ASSANGE IS AN ACTOR

     It can now be reported, Julian Assange is a character tasked by the American intelligence cabal in acting out his role on the historical stage. Assange is a family relation of actor Ben Stein, who, in turn, is related to the Greenberg family, the very same intimately involved with carrying out the Sandy Hook hoax school shooting crisis. One may also recall family patriarch Maurice Greenberg as the former head of AIG investment bank, the very same the US government allegedly chose to ‘bail out’ in 2008 under threat of martial law.

     But, here’s where the web grows more complex.

     EDWARD SNOWDEN IS AN ACTOR

     Edward Snowden, the alleged NSA contractor in exile and wanted by the US government, is also an actor and a Greenberg family member, whose cousin happens to be Jacob Michael Greenberg, AKA Mark Zuckerberg, front man for the massive public surveillance and intelligence matrix called Facebook sold to the public in the benign guise of ‘social media’. Unknown to most, billionaire Warren Buffet also appears as part of this immense family tree, no doubt lending public credibility to felonious financial malfeasance committed with the complicity of the US government corporation.

  • Näin lapamato elää Toivossa kirjoittaa Mark Glenn
   Unholy Alliance: The US Has an Unhealthy Relationship With Israel
   Mark Glenn
   I would like to take this time to list my own reasons for thanking and blessing Israel, our lone ally in the Middle East, for everything she has done for us, since I am quite sure most Americans are unaware of just what kind of friend she has been to us.
   … most Americans are unaware of just what kind of friend she has been to us.
   For extorting from me and my fellow Americans $6,000,000,000 (billion) a year for the last 4 decades, we bless thee.

   For taking our most sophisticated weapons technology and stealing it for yourself without paying the American patent holders, we bless thee.
   And finally, for using your influence in our media and academia to flood our minds with pornography and lies, as well as inculcating in us a hatred for our history, religion, and culture, for dividing our nation between races and sexes, and for releasing into our society all of your plagues and filth that have left us a rotted out corpse of a once great nation, oh Israel, our friend,we bless thee.

   https://russia-insider.com/en/unholy-alliance-us-has-unhealthy-relationship-israel/ri26005
   The Israel lobby won’t let anyone into the Congress or Senate that doesn’t serve them. If someone like Tulsi Gabbard, get’s in they are hounded and forced out. This lobby is our enemy, not our friend.

 3. No, joo. Olenhan pettynyt ennenkin, ja tulen pettymään myöskin jatkossa, mutta annetaanpas ajan kulua
  omaa tahtiaan, niin ehkäpä jotakin ”isoa muutosta tulee tapahtumaan”. Vaikeutena on se tosiasia, ettei
  uutisiin voi täydellisesti luottaa. Meillä täällä ”pääkallon-paikalla” näyttää olevan aivan erillaiset kanavat
  kuin euroopan puolella, vaikka NET pitäisi näkyä ssmanlaisena kaikkialla ? Eräs kontaktini Suomessa
  vastasi etteivät ”he tiedä niista asioista mitään”, mitä heille paljastan. Kirjoituksiani on myöskin ”rajoitettu”
  ettei niitä näy missään, siis ISO VELI KYTTÄÄ jokaista näppäilyä näissä koneissamme. Oletteko tietoisia miten TRUMP aikoo romuttaa koko FED rahan-paino laitoksen, ja muodostaa uuden rahayksikön. Se vasta olisi jotakin. Jos Rothschild on siitä peloissaan, niin sitten se on varmaa tietoa. Trump näyttää olevan isänmaallisin USAn presidentti, koska hän ei havittele maaimanvaltaa, vaan vain panemalla oman maansa
  kuntoon oman kansansa hyväksi. Se nahdään tuloksista, jos hän pysyy hengissä.

  • ”…Oletteko tietoisia miten TRUMP aikoo ..”
   Uskotko tosiaan että Trump voi tehdä jotain itsenäisesti? Ei hän tee mitään mitä ei olisi neokonnien aivoriihissä päätetty sanoo mm. PCR.
   Ja neokonnathan ovat kiinnostuneita vain koko maailman hallitsemisesta.

 4. Myäskin Israelille lahjoitetut vuosittaiset biljoonat dollarit eivät todellisuudessa ole kansalta pois, koska ne
  varat eivät ole kansan vuosittaisista verotuksista kerättyjä, vaan pelkää painotuotetta, joka on loputonta.
  Siionistien sanavarastossa ei ole mainintaa sanasta ”Inflaatio”. He nauravat sille ilmaisulle. Heidän juonittelunsa on niin pitkälle kehitettyä kaikessa mihinkä koskevat, etteivät meikäläisten rehelliset
  ajatukset sinne yllä. Maailmassa on kolmenlaisia ihmisiä, ”ne jotka osaavat laskea,ja ne jotka eivät”, heh.

 5. Loppusilaukseksi kysynkin, mahtaako kirjoitteluni olla aivan turhaa, jos te siellä Suomessa näette ainoastaan sensuurin läpikäyneitä asioita ? Sattaa olla aika, olla enemmänkin puhelinyhteydessä, taikka lähettämällä
  kommentit kirjekuoressa välttäen ”nettiyhteydet”, joita ”HE” voivat manipuloida.

 6. Tässähän ei ole mitään kummalista sinänsä. Paitsi, että on. Kansalaisten on turha odottaa oikeusvaltiossa, omassa maassaan asiallista käsittelyä. Olen itse odottanut jo 6 vuotta velkajärjestelyni asianmukaista käsittelyä – turhaan. Maksuvaraa olisi, mutta ei onnistu. Vaikuttaa siltä. että taustavoimina toimivat Supo ja puolustusvoimat ovat lausunnoillaan tehneet tyhjäksi perättömillä lausunnoillaan asiani. Toivottavasti eläkkeenmaksukin lopetetaan, sitten eivät perintäyhtiötkään juhli.

  • Vallankahvaan kiipineet mm. Brysselin korruptoimat maanpetturit ja muut rikolliset ovat johtaneet Suomea jo kolmisenkymmentä vuotta, viher- ja muiden piilokommunistien dominoiman ja osittain CIA:n lahjoman valtaVALEmedian suosiollisella myötävaikutuksella.

   • Pitää kuitenkin muistaa että Suomen koko mainosvaltamedian propagandakoneisto on oikeisto-omisteista. ”Sen lauluja laulat, jonka leipää syöt” pätee edellen. Ja myös Yle jäi kiinni ”Sipilä-Gatessa” Atte Jääskeläisen ja Kokoomus-Kivisen Bilderberg-miesten aikana porvarihallituksen omistajaohjauksesta. Missä siis on ne demlat ja vihervasurit jotka vetävät lankoja mediassa? Media on oikeisto-omisteisena kokoomuksen ja kepun siis EK:n ja Suomen yrittäjien marionettina. Tuskin uusliberalistiglobalisti-multimiljonäärimediakeisarit antavat omistuksiaan muiden käsiin.

    • Näin Suomen valtaVALEmediaan luotiin viher- ja muu piilokommunisti-enemmistöinen toimittajakunta:

     https://vapaasana.net/2011/08/28/neuvostorahoilla-tuotettiin-vasemmistolainen-toimittajakunta-suomeenkin/

     Artikkelissa mainittu kommunistiprofessori Kaarle Nordenstreng suolti kommunismin myrkkyään toimittajaopiskelijoiden mieliin vielä v. 2009:
     ”27. toukokuuta 2009 Nordenstreng piti jäähyväisluentonsa…”, https://fi.wikipedia.org/wiki/Kaarle_Nordenstreng

     Otetaanpas sitten Suomen suurin valtaVALEmedia-lehti Brysselin Pravda, jonka voi hyvällä syyllä laskea propagandemedian ohella myös mainos-mediaan. Sen päätakapiruna on bilderbergi-globalisti Antti Herlin Sanoma Oyj:n hallituksen puheenjohtajan ja suurimman osakkeenomistajan ominaisuudessa. Seuraavasta katkelmasta Jukka Hankamäen artikkelia käy hyvin selville, mitä asioita hän ajaa saumattomassa yhteistyössä Pravdan viher- ja muiden kommunisti-toimittajien kanssa: Bildergerg-agendan mukaista suomalaisen kansallisvaltiomme tuhoamista kulttuurimarxistisella (lue: kommunistisella) monikulttuuri-propagandalla edistetyllä suomalaisten valkoisella kansanmurhalla:

     ”INTERNATIONALISMI YHDISTÄÄ KAVIAARIKAPITALISTIT JA SAMPANJASOSIALISTIT

     Tieteiden yön tapahtumaa rahoittaa Koneen Säätiö, mikä kertoo paljon tavasta, jolla sosialistisen ideologian mukainen monikulttuurisuuden periaate, maahanmuutto ja yleinen internationalismi paiskaavat kättä kapitalistien tavoitteleman rajattoman maailman ja työvoiman juoksutuksen kanssa. Tämä on aitoa toverikapitalismia.

     Koneen Säätiö on tullut viime vuosina tunnetuksi avokätisyydestään kaikkea monikulttuuripropagandaa kohtaan. Säätiö myönsi jokin aika sitten 25 000 euron palkinnon tendenssitutkija Miika Tervosen kirjoittamasta raihnaisesta artikkelista, jossa Senhän oli päätynyt pitämään Suomea ja Suomen kansaa pelkkinä sosiaalisten konstruktioiden kaltaisina myytteinä. Arvostelin asiaa täällä.

     Edellisen rimanalituksen Herlinien suvun perustama Koneen Säätiö teki myöntäessään 18 000 euron avustuksen vailla tieteellisiä ansioita ja näyttöjä olevalle Koko Hubaralle ”rodullistettua feminismiä” koskevan kirjan kirjoittamiseen. Tuloksena saatiin blogikirjoituksista yhteen liimattu ideologinen julistus, jossa haukuttiin valkoisia miehiä ja jolla on lähinnä propaganda-arvoa Yleisradion harjoittamalle monikulttuurisuuden ja feminismin levitystyölle (mainitsin asiasta myös kahdessa aiemmassa blogikirjoituksessani).”
     http://jukkahankamaki.blogspot.com/2019/01/punamustat-yliopistolla.html

     Hankamäen mainitsema feminismihän on alunperin Yhdysvaltain kommunistisen puolueen luomus: https://www.henrymakow.com/000180.html

     Pravdan kommunistitoimittajat laulavat varmasti sydämensä halusta bilderbergi, uusliberalistiglobalisti-multimiljonäärikeisari Herlinin monikulttuurilaulua, edistäen samalla Herlinin Bilderberg-suomentuhoagendaa kun edistävät omaa kommunistista monikulttuuri-internationaaliaan.

     • Näin Suomenkin vasemmisto ajaa samoja asioita kuin uusliberalistiglobalisti-multimiljonäärit:

      http://jarmonevalainen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/233127-natsitfasistitnationalistitrasistit-tulee-kiitos-vasemmisto

      Suomen viher- ja muilla kommunisteilla näyttää niinollen olevan sama päämäärä kuin uusliberalistiglobalisti-multimiljonääri Rockefellereillä:

      “The drive of the Rockefellers and their allies is to create a one-world government combining supercapitalism AND COMMUNISM under the same tent, all under their control. … Do I mean conspiracy? Yes I do. I am convinced there is such a plot, international in scope, generations old in planning, and INCREDIBLY EVIL IN INTENT.”
      ~ Larry P. McDonald
      U.S. Congressman, 1976, killed in the Korean Airlines 747 that was shot down by the Soviets
      in “Introduction” to The Rockefeller File, by Gary Allen (1975)

      Kiinassahan ollaan jo ilmeisesti ainakin hyvin lähellä tuota Rockefellerin tavoitetta ja siihen on päästy Rockefellerin Trilateraalisen komission tuella.

      Löytyyhän tästä uusliberalistiglobalisti-multimiljonäärikeisarien kerhon, Bilderberg-kokousten osanottajaluettelosta puolentusinaa vasemmistolaisiakin, demareita:

      https://www.iltalehti.fi/uutiset/a/2012060215660719

      Nuo demarit ovat niinollen käyneet saamassa ohjeistusta planeettamme mahtavimmilta rosvoparoneilta kuten Rotschildit ja Rockefellerit!

  • ”Oikeus”-laitoksemme on mm. Demla-kommunistien ja vapaamuurari-satanistien korruptoima.

 7. TRUMP taisi päästä presidentiksi pelkästään sen takia miten vasurit olivat laiskoja viemättä ”mantraansa loppuun asti”, ja TRUMP pääsi livahtamaan äänestyksissä edelle. Hillarya uskottiin voittajaksi niin vahvasti
  ettei siinä mitään erikoisia vempeleitä tarvittu. Se koko jupakka kääntyi ylösalaisin. Ilmeisesti hioituneet
  ammatti-politikot eivät enää viehätä kansaa, vaan katukieltä puhuvä NEW Yorker valtasi heidät.

 8. Presstitutes, Deep State Urchins, and Lawyers Triumph Over Rule of Law
  An unholy alliance to stifle American liberties.
  In the United States law is no longer a shield of the people. Law is a weapon in the hands of prosecutors.
  The Guardian, once an honest voice for the British working class, is now a propaganda sheet for British intelligence just as the New York Times, Washington Post, CNN, MSNBC, and NPR are for the CIA and FBI.
  Paul Craig Roberts
  https://russia-insider.com/en/presstitutes-deep-state-urchins-and-lawyers-triumph-over-rule-law/ri26106

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here