Kuva: Anthony Freda

Haltioituminen ”läntisistä arvoista” on saamassa yhä absurdimpia muotoja joissakin suomalaisissa kommenteissa. Liki uskonnollisella hartaudella vannotaan näiden arvojen nimeen. Suomalaisten turvallisuudentunteiden ytimessä sanotaan olevan kyky sisäistää länsimaiden arvoja. Tällaisen ideologian mukaan olisi siis olemassa arvomaailma, jonka lämpöön kokonainen kansakunta voisi kääriytyä.

Väitetään, että tässä kuvitellussa satumaassa eurooppalaisilla ja amerikkalaisilla usko kansanvaltaan, oikeusvaltioon ja vapauteen on selkäytimessä. Usko ihmisten väliseen tasa-arvoon ja jokaisen henkilön perusoikeuksiin on tämän uskonkappaleen mukaan yhteiskuntiemme kulmakivi. EU-maiden sanotaan pyrkivän rauhaan maailmassa. Eurooppalaisia ihmisarvoja ovat tämän liturgian mukaan ihmisoikeuksien kunnioittaminen, vapaus, kansanvalta, tasa-arvo ja oikeusvaltio. Tätä uskontoa valtamedia saarnaa hartaudella.

Johtavien läntisten joukkotiedotusvälineiden sivuilla ja kanavilla ei juuri törmää epäileviin mielipiteisiin. Kuitenkin Yhdysvaltain ja sen lähimpien liittolaisten historian pintapuolinenkin tarkastelu osoittaa, miten paljon väkivaltaa ja demokraattisten periaatteiden loukkauksia ”läntisten arvojen” nimissä on harjoitettu. Teeskentely ylevillä periaatteilla on perinteisesti osa epädemokraattista vallankäytöä.

Silti uskoa Lännen hyvää tarkoittaviin tavoitteisiin pidetään itsestäänselvyytenä. Uuden kylmän sodan ilmapiirissä Lännen sanotaan toivovan Venäjällekin avointa, demokraattista ja vapaata yhteiskunnallista järjestelmää. Tässä ilmapiirissä läntisten arvojen olemassaolon kyseenalaistaminen on mahdollista leimata vaikkapa putinismiksi. Ja Putinhan on tässä maailmankuvassa uusi Hitler .

Tietenkin Venäjän autoritaarinen kapitalismi on yksi historiallinen, epämiellyttävä umpikuja. Mutta hymistely ”läntisistä arvoista” kätkee taakseen kykenemättömyyttä ymmärtää johtavien kapitalististen maiden politiikan tuhoisaa vaikutusta. Yhdysvaltain, Britannian ja Ranskan ulkopolitiikalla ei ole mitään tekemistä kansainvälisen oikeuden, ihmisoikeuksien ja demokratian kanssa.

Läntisen median työskentelyä leimaa merkillinen kaksijakoisuus. Kun Venäjän katsotaan syyllistyneen johonkin rikkomukseen, mediassa nousee hysteerinen kohu. Kun Lännen johtavat valtiot tuhoavat kokonaisia maita, surmaavat epäröimättä vastustajia ja puuttuvat suvereenisten maiden vaaleihin, on kuin mitään ei olisi tapahtunut.

Totuudellinen raportointi on tungettu vaihtoehtoisille Internet-sivuille. Näiden analyysit eivät juuri pääse uutisyleisön tietoisuuteen. Näin kansalaisten on vaikea nähdä, että läntiset kapitalistiset ja sairaat yhteiskunnat ovat keskeinen umpikuja inhimillistä tulevaisuutta ajatellen.

Venäjän sanotaan propagandallaan kylvävän epävarmuutta länsimaiden kansalaisten keskuuteen. Todellisuudessa läntinen mediapropaganda on paljon tehokkaampaa. Ihmisille uskotellaan, että Venäjän lonkerot ulottuvat kaikkialle, että ”punaiset” ovat taas kaikkialla, sänkyjemme alla ja ainakin myrkyttämässä ovenkahvojamme.

Nasaretissa asuva brittiläinen journalisti Jonathan Cook toteaa, että päivittäin meitä pommitetaan kirjoittelulla, jolla pyritään heikentämään kriittistä ajattelukykyämme. Näin autetaan vallanpitäjiä heidän hyökätessään demokraattisia normeja vastaan. Liberaaleina pidetyt joukkotiedotusvälineet teeskentelevät valvovansa vallankäyttöä, vaikka ne todellisuudessa valmistelevat maaperää tulossa oleville muutoksille, jotka rajoittavat toisinajattelua, kiristävät sosiaalisen median valvontaa ja avaavat tietä tiukemmalle lainsäädännölle.

Cook kuvaa, miten meitä talutetaan kuviteltuun maailmaan, jossa vihollisia eivät ole ne, jotka hallitsevat meitä, jotka ovat kahmineet itselleen kaiken vaurauden, jotka kätkevät omaisuutensa veroparatiiseihin ja jotka vähät välittävät ilmastonmuutoksesta, koska tarvittavat muutokset vahingoittaisivat heidän liiketoimintaansa.

Tässä ylösalaisessa maailmassa todellisina vihollisina pidetään epäilijöitä ja poliittisia aktivisteja. He saattavat vaikuttaa harmittomilta, mutta heidän takanaan on pimeitä voimia, meitä varoitetaan. Meille vakuutetaan, että tarvittavilla ilmaisunvapauden rajoituksilla meitä puolustetaan, koska Putin kätyreineen hallitsee jo kyberavaruutta ja pyrkii vielä perusteellisempaan mielipiteiden kontrolliin. Cook kuvaa, miten taitavasti todellisuutta vääristellään tässä läntisessä valemaailmassa. Niinpä aggressiiviset sodat öljyrikkaassa Lähi-idässä eivät ole julmia vaan hyvää tarkoittavia. Tätä näkemystä arvostelevat vain ne, jotka ovat jo Putinin talutusnuorassa.

Näin Cook päättää uutta orwellilaista mediamaailmaa tarkastelevan artikkelinsa: ”Tämä on hetki, jolloin sodasta tulee rauhaa, vapaudesta tulee orjuutta, tietämättömyydestä tulee voimaa.”


Lähteet

Jonathan Cook | Jonathan Cook Blog (4.5. 2018): When Orwell’s 1984 stopped being fiction

Mark Karlin |Truthout (13.5.2018): ”Making America Great Again” Assumes That It Once Was

Paul Street | Information Clearing House (4.5.2018): Uncle Sam, the Human Rights Hypocrite

Colin Todhunter | CounterPunch (19.4.2018): Behind May’s ’Humanitarian Hysterics’: The Ideology of Empire and Conquest

Jon Basil Utley | The American Conservative (25.4.2018): The Lies Behind America’s InterventionsTapani Lausti on eläkkeellä oleva toimittaja ja ulkomaankirjeenvaihtaja. Hän työskenteli urallaan Ylellä, BBC:ssä ja Suomen Lontoon instituutissa. Kirjoitus on julkaistu aiemmin Laustin blogissa.


Artikkelikuva: Anthony Freda. Anthony on antanut Vastavalkealle luvan teostensa käyttöön.

50 KOMMENTTIA

 1. Magneettinen Pohjoisnapa matkalla kohti Siperiaa – Yrittääkö Putin varastaa Joulupukin pajan?

 2. Hasbara – mielipiteen muokkauksen taide
  http://riikkasoyring.puheenvuoro.uusisuomi.fi/131750-hasbara-mielipiteen-muokkauksen-taide

  Meille myydään järjestelmää, jossa 8 ihmistä omistaa enemmän kuin köyhempi puolisko ihmiskunnasta 3,8 miljardia kanssaihmistä, ja vääristymä sen kun kasvaa. Pian 8 ihmistä kukin omistavat enemmän kuin tuo puolikas maailman väestöstä. Tätä vääristymää ja tuloerojen kasvua ajaa harjoitettu globaali läntinen politiikka, jossa rikkaiden ja varakkaiden lännen oligarkkien veronkierrolla sekä sitä tukevilla uusliberalistisilla oikeistohallituksilla on tärkeä osa. Usein kuulee henkisen jenkin lausuvan ”he ansaitsevat sen, he ovat tehneet töitä sen eteen”. Siis 8 kaveria vääntää hommaa yhtä paljon kuin 3,8 miljardia köyhää ihmistä, joista suurimman osan aika täyttyy jokapäiväisestä puurtamisesta aamusta iltaan henkensä pitimiksi. Just ja joo kaikki on todellakin ansaittu.

  Todellisuudessa näiden kahdeksan matkustajan varallisuus kertyy lukemattomien työläisten työstä, josta he välistävetävät suurimman osan syntyneestä lisäarvosta. Sekä siitä että he eivät maksaa omaa osaansa kunniavelastaan veronmaksun muodossa siitä hyvästä, että yhteiskunnat ovat heille luoneet ympäristön ja toimintaedellytykset rikastua. Vaikka maksaisivat 50% veroa, nämä rikkaat rikastuisivat siitä huolimatta kiihtyvästi, mutta muillakin olisi mahdollisuus hyvinointiin. Koskee siis sekä suuryrityksiä että niiden omistajia, jotka kumpaisetkin osallistuvat veronkiertoon uusliberalistihallintojen avittamina (joita autetaan valtaan arvokoneiston masinoimana). Esim. Apple maksoi Irlantiin 0,005% veroja Euroopan voitoistaan.

  Tästä Applen 13 miljardin kiistassa on kyse – Irlanti salli yritykselle 0,005 veroprosentin
  https://yle.fi/uutiset/3-9131368
  ”Apple maksoi Euroopassa keräämistään voitoista veroa 0,005 prosenttia vuonna 2014. Vuonna 2003 veroprosentti oli vielä yksi.”

  Tuloerot kasvavat myös Pohjoismaissa, kertoo maiden yhteinen ministerineuvosto. Suomessa, Ruotsissa ja Tanskassa tuloerojen kasvu on OECD-maiden keskiarvoa nopeampaa. Uutinen 3.5.2018

  Pääsyynä neuvosto pitää vero- ja tukijärjestelmien tulonjakovaikutuksen heikkenemistä. Tulonsiirrot eivät ole kasvaneet samaa tahtia kuin palkat, neuvoston julkaisussa kerrotaan.

  Pienituloisimpien käytössä olevat tulot ovat kasvaneet merkittävästi hitaammin kuin suurituloisten, joiden osuus kaikista tuloista on kasvanut jokaisessa Pohjoismaassa.

  Neuvoston mukaan tuloerojen kasvu on kansainvälinen ilmiö, mutta sen syyt vaihtelevat maakohtaisesti. Monissa maissa ilmiön taustalla ovat tekninen kehitys, globalisaatio ja ammattiliittojen heikentyminen.

  Meille myydään valtamediassa tätä hasbaran tarinankerrontaa, jolla hyväksymme hyvinvoinnin purkamisen myös omassa maassamme. Esim. Suomen mainosvaltamediahan on täysin oikeisto-omisteista, ja jopa Yle on jäänyt housut kintuissa kiinni Atte Jääskeläisen Sipilä Gatesta eli porvarihallinnon omistaja-ohjauksesta.

  Harjoitettava veronkiertovelkatalous avittaa varakkaiden ja yritysten veronkiertoa ja velkaannuttaa kansallisvaltiot sekä tavalliset kansalaiset. Kupla vain kasvaa.

  • ”NatsitFasistitNationalistitRasistit tulee, kiitos Vasemmisto!

   Suomessa vasemmisto itkee ja suree kansallismielisten liikkeiden ja puolueiden nousua. Huvittavaa. Syy noiden liikkeiden ja puolueiden nousuun ei ole tyhjästä sikiävä rasismi tai jossakin taudin lailla leviävä äärioikeistolaisuus. Syy niiden nousuun on hyvin yksinkertainen: vasemmisto itse teki niille tilaa unohtamalla kansojen oikeuksien puolustamisen.

   Vasemmisto omaksui Wall Streetin pankkien kehittelemän globalisaation mukisematta ja vannoo vankasti sen nimeen. Vasemmisto rallattelee Euroopan Unionin suurpääomapiirien jatseja kritiikittä. Vasemmiston utopia haaveilee ylikansallisen vallankäytön demokratisoimisesta. Oikeasti, vasemmisto uskoo EU:n voivan muuttua demokraattiseksi järjestelmäksi jossa köyhä ja duunari on tärkeä.

   Kun Jutta Urpilainen ja demarien ihmepoika Jungner ilmoittivat, ettei SDP tarvitse työläisiä ja kun vasemmistoliitto hyppäsi pää edellä sinivihreään mössöön, peli oli menetetty…”

   Koko artikkeli: http://jarmonevalainen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/233127-natsitfasistitnationalistitrasistit-tulee-kiitos-vasemmisto

   Artikkelin kijoittajan Janne Nevalaisen mukaan ”teksti on pääosin Sande Parkkosen blogitekstistä MITEN VASEMMISTO TEKI ITSE TILAA ”ÄÄRIOIKEISTOLAISILLE KANSALLISMIELISILLE” LIIKKEILLE

   http://rayhablogi.blogspot.fi/2017/03/miten-vasemmisto-teki-itse-tilaa.html

   • Uskooko Suomen ja muiden läntisten maiden vasemmisto Frankfurt-kommunistien lailla voitavan helposti siirtyä ”proletariaatin diktatuuriin”, kun läntisen sivilisaation kaikki arvot on nyt tuhottu?

    “The drive of the Rockefellers and their allies is to create a one-world government combining supercapitalism AND COMMUNISM under the same tent, all under their control. … Do I mean conspiracy? Yes I do. I am convinced there is such a plot, international in scope, generations old in planning, and INCREDIBLY EVIL IN INTENT.”
    ~ Larry P. McDonald
    U.S. Congressman, 1976, killed in the Korean Airlines 747 that was shot down by the Soviets
    in “Introduction” to The Rockefeller File, by Gary Allen (1975)

    Rockefellerin versio diktatuurista tosin on yhtä vähän PROLETARIAATIN diktatuuri kuin oli Neuvostoliittokin.
    Kiinassa ollaan jo ilmeisesti ainakin hyvin lähellä tuota Rockefellerin tavoitetta ja siihen on päästy eri tietä, Rockefellerin Trilateraalisen komission tuella, kuin mitä Frankfurt-kommunistit kaavailivat läntisten maiden osalta.
    Illuminatin/sionisti-globalistien luomuksen Euroopan Unionin täydellistettynä diktatuurina oli määrä olla Uuden maailmanjärjestyksen prototyyppi, mutta nyt Kiina näyttää ajaneen ohi. Joka tapauksessa Suomen ja muiden EU-maiden vasemmisto näyttää antavan täyden tukensa harvainvaltaiselle sionisti-globalistien EU-diktatuurille.
    Viher- ja muiden piilokommunisti-toimittajien dominoima valtaVALEmedia jaksaa ylistää tuota sionisti-globalistien EU-diktatuuria ”DEMOKRATIANA”!

    • Löytyyhän tästä bilderbergiläisluettelosta puolentusinaa vasemmistolaisiakin, demareita:

     https://www.iltalehti.fi/uutiset/a/2012060215660719

     Mainittakoon. että näistä J.Urpilainen repäisi yhteistyössä KANSATTOMAN ISÄNMAATTOMAN Kokoomuksen suomentuho-politrukki J.Käteisen kanssa suomalaisten veronmaksajien selkänahasta pelastuspaketin ulkomaisten PANKKIGANGSTERIEN keinotteluvoittojen pelastamiseksi – kun oli lainattu rahaa jo sillä hetkellä konkurssikypsäksi tiedetylle Kreikalle.

     Paavo Lipponen kävi aikonaan peräti viidessä Bilderberg-kokouksessa kuulemassa suomentuhoamis-ohjeistusta maailman mahtavimmilta rosvokapitalisteilta kuten Rotschild ja Rockefeller – koska mm. nämä kaksi kuuluvat Bilderberg-sisäpiiriin ja ovat kokousten vakio-osallistujia, niin otaksuttavasti he ovat myös sinne kutsuttujen lakeijoidensa ohjeistajia.
     Eräs kuvaus tästä Paavo Mooses Bilderberg-Lipposesta on seuraavassa: https://hikipedia.info/wiki/Paavo_Mooses_Lipponen

   • Urpilainen ja Jungneri tuskin ovat vasemmistolaisia sen enempää kuin Vartiainenkaan. Tässä proletaarin marginaaliryhmät lietsovat vihaa ryhmien välille, jotka puolustavat esim. hyvinvointivaltiota ja vastustavat haittamaahanmuuttoa sekä pakolaisbisnestä. Tätä yksisilmäistä kuvaa rajakkipersuista ja suvakkivasureista luodaan tarkoituksella, vaikka todellisuudessa jako on edelleen hyvinvointivaltiodemokraatit vastaan pääoman palvojat. Suurin osa työläisistä jopa SDP:tä ja vasemmistoliittoa kannattavista ei kannata massamaahanmuuttoa, monikulttuurisuuskehitystä ja islamismin nousua tai EU:ta ja sen liittovaltiokehitystä. Hajoita- ja hallitse strategialla sikariporras hajottaa proletaaria rajakkeihin ja suvakkeihin, jonka varjossa esim. kokoomus todennäköisesti pääsee taas hallitukseen. Katupojat tappelee pihalla keskenään, kun silinteriväki vähän manipuloi heppuja.

  • Hyvää faktaa siitä missä ollaan ja mihin mennään. Voisi tiivistää että psykopaatit ovat valloittamassa maailman.
   Psykopaatille kaikki on aina ’ansaittua’ eikä hän tee mitään väärää kunhan vain ottaa sen mikä on otettavissa keinoja kaihtamatta. Lakiakin saa kiertää ja rikkoa kunhan ei jää kiinni.
   Vailla omaatuntoa ja moraalis-eettistä vastuunkanto kykyä hän toimii viidakon lakien mukaan ja naureskelee moraalille (tyhmyydelle) ja muiden tappiolle.

   Pieni muutaman prosentin psykopaatti joukko riittää kaappaamaan vallan ja luomaan sen moraalisen koodin johon muiden tulee asettua ja moni asettuukin mielellään kun saa tukea omille vähemmän avoimille itsekkäille tarpeilleen jotka ilman tukea pysyivät piilossa tai hävettävinä. Siksi yllättävän suuri määrä ihmisistä ei pane psykopaattien maailman valloitusretkeä vastaan vaan näkevät siinä omankin mahdollisuutensa.
   Voisi sanoa että näin koko kulttuuri ’psykopatisoituu’ vähitellen yhä enemmän mikä tänään on hyvin nähtävissä ’länsimaisessa arvoyhteisössä’.

   Rodun ja psykopatian yhteydestä
   http://magneettimedia.com/rodun-ja-psykopatian-yhteydesta/
   http://www.npr.org/2013/05/01/180096559/criminologist-believes-violent-behavior-is-biological
   Varsin selkeästi ja kiistattomasti on voitu osoittaa että psykopaattinen ja rikollinen käytös on yhteydessä rodullis-biologisiin tekijöihin.

   • Tähän pitää lisätä että vaikka tuo Magneettimedian artikkeli korostaakin mustien suurempaa alttiutta niin läntisen maailman nykyistä ’psykopatisoitumista’ ei voi työntää mustien harteille. Sen takana ovat kokonaan muut tahot.

   • Nwo-eliitin tai mafian orwellilaisen unelman tärkeä tukipilari on Rotcshildien luoma ja ns. DeepStaten tukema pankkijärjestelmä joka velkaorjuuttaa ja alistaa kansat sen ajamaan rahan diktatuuriin.
    Tietoa alla olevasta linkistä Rotschildien pankkimafiasta jota myös kansallissosialismi yritti myöhemmin kaataa:
    Sota pankkijärjestelmän tulevaisuudesta
    Vielä 1900-luvun alussa Euroopassa käytiin kaksi suursotaa finanssijärjestelmän tulevaisuudesta. Kuten jo todettua, juutalaiset pankkiirit ratkaisivat ensimmäisen maailmansodan Britannian hyväksi, kun britit olivat luvanneet luopua Palestiinasta.
    Lisäksi saksalaisen poliitikko Friedrich Naumannin ja englantilaisen ekonomisti Herbert Foxwellin mukaan ensimmäinen maailmansota oli taistelu kahden täysin erilaisen rahoitusjärjestelmän välillä. Vastakkain olivat Rothschildeissä kiteytynyt itsekeskeinen anglo-hollantilainen keinottelukapitalismi sekä Saksassa syntynyt yhteisöllinen teollisuuspankkitoiminta.
    Uudessa saksalaisjärjestelmässä pankki ei ollutkaan enää parasiitti vaan yritysten yhteistyökumppani niin myötä- kuin vastoinkäymisissä. Koronkiskonnassa ei näet ole kyse vain rahan hinnasta (eli korosta) vaan myös siitä, että rahanlainaajat rikastuvat yleensä joutumatta itse ottamaan merkittäviä riskejä. Tämä erottaa finanssitoiminnan todellista arvoa luovista yrittäjyyden muodoista.
    Saksassa teollisuus oli kehittynyt huimaa vauhtia, sillä pankit, valtio ja yritykset tekivät tiivistä yhteistyötä. Valtio varmisti, että lupaavat yhtiöt saisivat tarpeeksi pitkäkestoisia lainoja saavuttaakseen täyden potentiaalinsa.
    Anglo-hollantilaisen koronkiskonnan ja saksalaisen teollisuuspankkitoiminnan erotti toisistaan myös se, kuinka rahoitus järjestettiin.
    Englannissa pankit myönsivät yrityksille lainoja fyysisiä vakuuksia vastaan ja vain, mikäli tuotot olivat varmoja ja nopeita. Konkurssitilanteessa lainanantajat saivat omansa takaisin ennen osakkeenomistajia. Toisin sanoen anglo-hollantilainen pankkitoiminta täytti koronkiskonnan klassisen tunnusmerkistön: pankit rikastuivat luomalla uutta rahaa tyhjästä ja joutumatta ottamaan itse riskejä.
    Saksalainen teollisuus kehittyi hurjaa vauhtia englantilaiseen verrattuna, sillä Saksassa rahoitus järjestettiin täysin toisella tavalla.
    Pankit eivät rahoittaneetkaan yrityksiä lainoilla vaan ostamalla niiden osakkeita. Pankkiirit kuuluivat yritysten hallituksiin, osallistuivat toiminnan suunnitteluun, investoivat merkittävän osan voitoista tutkimus- ja kehitystyöhön sekä – mikä tärkeintä – kantoivat muiden osakkeenomistajien tavoin liiketoiminnan riskit.
    Foxwell pelkäsikin, että brittiläinen teollisuus tulisi kokemaan verisen tappion kansainvälisillä markkinoilla, koska paikallisten pankkiirien huikeasta omaisuudesta huolimatta reaalitalouden kehittämiseen ei ollut saatavilla tarpeeksi rahaa.
    Saksan tappion myötä maan teollisuuspankkitoiminta korvattiin brittityylisellä yksityisellä keskuspankilla, joka ajoi vain pörssikeinottelulla rikastuneen sisäpiirin etua. Tämä johti pian Weimarin tasavallan pahamaineiseen hyperinflaatioon.
    Koronkiskojien etujen ajamiseksi ja Saksan alistamiseksi perustettiin Kansainvälinen järjestelypankki BIS. Se on ”keskuspankkien keskuspankki”. BIS:n synnyn myötä yhä useampaan maahan perustettiin brittityylinen keskuspankki.
    http://magneettimedia.com/juutalaiset-pankit-koronkiskonta/

    The Devil is Money
    Paholaista palvovat psykopaatit luovat rahaa ….
    NWO on omistettu orjuuttamaan meidät henkisesti. Raha on sen ensisijainen väline. Maailman velkaorjuutus jos mikä kertoo kuinka psykopaatit ovat kaapanneet vallan sillä moraalisesti siinä on kyse rikoksesta .
    Sillä rakkaus rahaan on kaiken pahan perimmäinen juuri. Timoteus 6:10
    Henry Makow Ph.D.
    https://www.henrymakow.com/2018/10/the-devil-is-money.html

   • Faktaa on psykopaattinen luonnevikaisuus rikastuu lännen uusliberalistisissa yhteiskunnissa vallan huipulle ja se luo yhteiskuntiin ”kilpailun säännöt”, jotka suosivat ja ruokkivat psykopatiaa edelleen.

    Hyvinvointidemokraatin ja Kokpanssin ero

    ”Demarit ovat taantumuksellisia. Heillä on vahva usko, että jos seisoo pakkasessa oikein keskellä vaatteitta, niin pysyy ikuisesti lämpimänä.”

    Ei vaan keisaripingviinien tapaan he ymmärtävät että kovassa pakkasessa seisotaan solidaarisesti toistensa lähellä joukkona, jossa keskellä ja reunassa olevat siirtävät paikkaansa laumassa, jotta reunalla olevatkin pääsevät keskemmälle lämmittelemään, jotteivät jäädy kuoliaaksi ja pikkuhiljaa jäätyminen lähesty myös keskustassa hikoavia ja koko lauma jäädy kuoliaaksi. Tämä ”toisesta pidetään huolta” ajatus on rikastunut myös meihin kaukana pohjolassa eläneisiin ihmisiin, joista itsekkäimmät ovat historian saatossa ”jäätyneet” karuissa olosuhteissa, joissa tarvitaan muiden apua ja tukea eli solidaarisuutta. Näin on rakentunut myös hyvinvointiyhteiskunta. Keisaripingviinit ymmärtävät luonnostaan sen, mitä suuri osa ihmisistä ei ymmärrä. Kokpanssien luonnevikaisten narsistien apinoiden planeetalla vahvimmat pitävät paikkansa joukon keskellä lämmössä, ja heikot jätetään reunalle jäätymään. Vaikka jäätyminen etenee, kylmissään olevia ei päästetä pois asemistaan. Lopulta kaikki reunoilta ympäriltä ovat jäätyneet ja kokpanssit kokevat saman kohtalon, mutta hei ”minkä luonnolleen voi” sanoi skorpioni sitä lammen yli kuljettaneelle sammakolle, jota pisti kesken uintiretken. Luonnevikaisesta laumaan rikastuvasta tyhmyydestä sakotetaan.

    Luonnevikaisetkin säilyvät hyvinvointivaltiossa, joten heidät on pidettävä kurissa etteivät tee valtaan päästessään luonnevikaisia päätöksiä kaikkien turmioksi. Keisaripingviinilaumassa onneksi toimitaan demokraattisesti luonnostaan ilman johtajia.

    https://keskustelu.suomi24.fi/t/15425336/hyvinvointidemokraattien-ja-porvarien-revanssi

 3. > turvallisuudentunteiden ytimessä sanotaan olevan
  > kyky sisäistää länsimaiden arvoja

  Itse näkisin, että kyse on kaikille lajeille, ei vain ihmiselle, ominaisesta käyttäytymismallista, että alistutaan ylivoiman edessä.

  — Tämä käyttäytyminen on hierarkkisen hallinnon (onko muunlaista hallintoa edes olemassa?) perusta.
  — Vasta sitten, kun kansalainen omasta tahdostaan alistuu voiman edessä, on hän alistettavissa hallinnon subjektiksi.
  — Kansa ikään kuin haluaa tulla alistetuksi ja ”vahvan” hallinnon subjektiksi.
  — Kuinka monen elämäntehtävä nykyäänkin on hallinnon palveleminen, ehdoton käskyjen totteleminen, ja kuinka moni saa suurta mielihyvää täytettyään hallinnon käskyn.
  — Kuvitellaanpa tilanne, että kansalainen on juuri saanut veroilmoituksensa täytettyä. Mikä on hänen välitön tuntemuksensa? Onko se mielihyvä? Mielihyvä toimenpiteestä, joka vain haaskaa hänen resurssejaan, mutta antaa tunteen ehdottomasta alistumisesta valtion edessä; ehdottomasta omaisuuden luovuttamisesta valtion päätösten mukaan käytettäväksi. Ja valtiohan on hyvä, koska se antaa useimmille reilusti yli puolet hänen omista rahoistaan!

  Ehdoton alistuminen väkivallan edessä on tavallisen kansalaisen, suuren enemmistön, henkivakuutus uuden hallitsijan varalta.
  — Kun ulkomainen valtio ottaa hallinnon maassa, sen vihollisia eivät ole ne, jotka alistuvat välittömästi uuteen komentoon. Niinpä he saavat pitää henkensä.

 4. Hyvä artikkeli.
  Siinä mainitut asiat ovat osa sitä MATRIXIA, jonka vankina valheellisen opetuslaitoksen, valtaVALEmedian ja rikollisten, valehtelevien poliitikkojen huijaama ihmisten enemmistö elää ainakin useimmissa läntisissä maissa.

  • Maapallon kattava ”satupeikko alkoi jo toisen M-sodan aikana”. Rytsy Riihen-piru voisi auttaa meitä ymmärtämään sen kaiken. Me poloiset V-Valkean osaanottajat olemme nyt Riiheläisen armoilla, LOL.

 5. ”Läntisten arvojen” lumovoiman taustaa
  Jatkoa liittyen yllä olevan kommenttini (Truth_hunter 26.1.2019 at 15:59) perusteelliseen ja paljastavaan linkkitietoon
  … BIS pitää huolen siitä, että kaikki valtiot tekevät samaa, yksityiselle finanssisektorille uskollista politiikkaa. Professori Carroll Quigley on ennustanut, että BIS:n päätavoite on yhteisen maailmanvaluutan ja talousalueen perustaminen.
  Ensimmäisen maailmansodan jälkeen alistetun Saksan yksityistetty keskuspankki irrotettiin hallituksen kontrollista. Hallitus ei saanut irtisanoa keskuspankin johtajaa, vaan tämän tuli erota joko oma-aloitteisesti tai BIS:n hallituksen käskystä.
  Saksan hallitus oli kuohittu. Vasta kansallissosialismin nousu 1933 palautti rahan vallan takaisin hallitukselle. Seurasi historiallinen talouskasvun ja hyvinvoinnin kausi.
  Myös toinen maailmansota oli kansainvälisten pankkiirien sota edistyksellistä saksalaista rahoitusjärjestelmää vastaan. Toisen maailmansodan tappion jälkeen Saksa ei kuitenkaan enää noussut tolpilleen vaatimaan itsenäisyyttä.

  …2011 murhattu Libyan entinen johtaja Muammar Gaddafi pyrki irrottamaan Afrikan maat IMF:n kaltaisten pankkien kuristusotteesta. Gaddafi halusi luoda uuden valuutan ja pankkijärjestelmän, joiden toimintaan ulkomaalaiset instituutiot eivät olisi voineet vaikuttaa. Tämä olisi merkinnyt tähtitieteellisiä tappioita monikansallisille pankeille ja suuryhtiöille. Niinpä Nato hyökkäsi Ranskan ja Yhdysvaltojen johdolla Libyaan ja murskasi hallituksen.
  …Pankit ovat parasiitteja, eivät talouden vetureita
  Kuinka Goldman on sitten onnistunut tienaamaan niin paljon rahaa, että se kykenee luomaan kansainvälisiä finanssikriisejä ja ostamaan tulevat mahdolliset presidentit jo ennakkoon puolelleen?
  Blankfein itse väittää, että pankkiirit yksinkertaisesti ovat maailman parhaita liikemiehiä, joten kaikki valta kuuluu heille: ”Kuulen usein valitusta siitä, että Goldmanin johtajille maksetaan liian korkeaa palkkaa. […] Totuus kuitenkin on, että Goldmanissa työskentelevät maailman tuottavimmat ihmiset!”
  Mutta mitä Goldman ”tuottaa”? Velkaa, korkoa, koronkorkoa, maksuvaikeuksia, päätähuimaavia julkisia menoja (1, 2), finanssikriisejä, luottokuplia sekä hintoja keinotekoisesti kohottavaa johdannaiskeinottelua. Kaikki tämä on myrkkyä todellisille yrityksille sekä julkiselle hyvinvoinnille.
  …Laaja rikollinen verkosto
  Juutalainen Goldman Sachs on siis luonut kansainvälisen järjestelmän, joka ulottuu keskuspankeista ja valtiovarainministeriöistä aina Euroopan komissioon, Kansainväliseen valuuttarahastoon ja Maailmanpankkiin asti. Kyse on äärimmäisen tehokkaasta verkostoitumisesta.
  — lisää linkin artikkelista

  • Kiitos kirjoituksistasi! Tätä Goldman Sachsin vielä ylläpitämää (ei luomaa) maailmanjärjestystä ollaan kuitenkin parhaillaan torpedoimassa mm. Venäjän, Kiinan ym. toimesta ja nimenomaan dollarisidonnaisuudesta irti pyrkimällä. Se, minkälaiseen kaaokseen maailma tämän maailmanjärjestyksen hajoamisen jälkeen joutuu, on iso kysymys. Todennäköisesti EU:kin hajoaa juuri tämän vuoksi. Mutta kenen intresseissä tämä kehitys on? Onko tämä kaaoksen aikaansaaminen osa NWO:ta? Hajoita ja hallitse?

 6. Meidän pitää kysyä neuvoa Rysky Riiheläiseltä, hän on perillä kaikesta, vaikka ei huomaakkaan mitään
  vinoilua siitä miksi USA sotii kaikkialla vuosikymmenet, vaikka Amerikan mannerta ei ole kukaan uhkaamassa,
  muut kuin ”LATINOT” keskiameriikasta asti. Ryskyllä on varmasti siihenkin valoittava vastaus. Latinoita ei
  saa ampua koska he valloittavat USAn mantereen ilman aseita. Hieno ”salaliitto-teoria”.

 7. Hieno artikkeli jossa pureudutaan ’läntisen arvoyhteisön’ ytimiin, mammonan ja vallanhimon syntiseen lumoon
  ”…läntiset kapitalistiset ja sairaat yhteiskunnat ovat keskeinen umpikuja inhimillistä tulevaisuutta ajatellen.”

  Todellakin ovat. Nuo yhteiskunnat elävät psykologis-psykiatrisesti arvioiden psykoosissa, realiteetista irronneen, pahasti vinoutuneen ja vääristyneen maailmankuvan ja ruostuneen moraalin vallassa. Näin on moni psykologikin sanonut.
  Tietenkin joutuu kysymään miksi näin on ja mikä tätä tilaa ylläpitää?
  Miksi jatkuva vihamielinen aggressio ja sotakierre, jatkuva ryöstö, jatkuva vihollisen luomisen ja etsimisen tarve ja sen kimppuun käyminen, jatkuva yritys alistaa lähimmäisiä omiksi orjiksi?
  Ja onhan outoa ettei näitä asioita nähdä omalla kohdalla edes epänormaaleiksi tai omasta henkisestä rappiosta kertoviksi vaikka ne ovat johtamassa planeetan ja ihmiskunnan tuhoon ja että ne voi kristinuskon edustaman arvomaailman pohjalta luokitella Saatanan palvonnaksi.

  Kiistatta nyt islamia vastaan sotaa käyvät ’deep-state rappari-sionistit’ ja raa’asti palestiinalaisia tappava Israel, jonka Netanyahu on ilmoittanut toimivan ’vain Talmudin oppien mukaan’ laeista piittaamatta, ovat keskeisessä roolissa kun ihmiskunnan tuhoavia voimia tutkitaan (Islamia väheksymättä, joka on oma lukunsa).
  Tätä tosiasiaa ei voi kieltää tai mitätöidä julistamalla sitä tutkiva antisemitistiksi vaikka Euroopankin tuhosta vastuussa olevat ’netanyahut’ niin tekevät.

  Alkaessaan tutkia 9-11 tragediaa Laurent Guyenot, ranskalainen insinööri, jonka mielestä ns. virallinen teoria ei voinut pitää paikkaansa, alkoi tutkia mistä tapahtumaan liittyvä järjetön tuhoavuus voi olla peräisin ja vuosikausien tutkimuksen jälkeen kirjoitti kirjan From Yahweh to Zion, jossa päätyy toteamaan, että iskun takana oli Israel jonka poliittisen toiminnan takana on rabbien luoma Tooran ja Talmudin sosiopaattinen jumala (’The destroyer God’) joka hyväksyy tai antaa omilleen oikeuden ellei jopa motivoi heitä tuhoamaan muita.
  Guyenot päätyy siis lopulta – Netanyahun tavoin – yllättäen Tooran ja kabbala-talmudistisen uskonnon syvyyksissä piileviin tuhovoimiin vaikka eletään aikaa jolloin järjen pitäisi ohjata.
  Pitää muistaa että N-yahu ja Trump ovat hyviä kavereita ja Trumpin tyttären mies sionisti Jared Kushnerille, joka on Trumpin ’neuvonantajia’, N-yahu lienee asioista perillä olevien tahojen mukaan ’se ensisijainen työnantaja’.
  Näin USA/Israel/Nato-koaliitio muodostaa ’läntisen arvoyhteisiön’ keskeisen globaalin tuhon akselin, joka pyörii pankkiiri mafian rahoituksen voimin.

  How Zionist is the New World Order? and How Biblical Is Zionism?
  https://www.veteranstoday.com/2018/03/10/zio-nwo/
  Israel’s Aggressive Behavior is Embodied and Prophesied in the Hebrew Bible
  https://russia-insider.com/en/israels-aggressive-behavior-embodied-and-prophesied-hebrew-bible/ri22632
  Exterminating the Goyim is Basis of the Cabala — Goimien tuhoaminen on Kabbalan perusajatus
  by Henry Makow PhD
  https://www.henrymakow.com/2019/01/exterminating-the-goyim-is-bas.html

  • Jotkut uhoavat pommittavansa Lähi-idän kivikaudelle — muutama ote pidemmästä artikkelista jossa pohditaan joidenkin syvällä piilevää ja vahvaa kuolemanviettiä

   Russia, Israel and the Values of ”Western Civilization” – Where Is the Truth?
   THE SAKER
   …First, what’s the deal with this obsession about bombing entire nations back into the “stone age”?
   … US diplomat, James Baker, who promised Iraqi Prime Minister Tarik Aziz (whom the Empire kept in jail until his death in spite of the fact that 79 year old man suffered from depression, diabetes, heart disease, and ulcers) that the Empire would “bring it back to the stone age“.
   …Very interesting article in RT today: “IDF chief turned PM candidate touts body count & bombing Gaza into ‘stone age’ in campaign ad”

   …The truth is that Iran and its allies are all over Syria (they mostly came after the AngloZionist decided to trigger a revolution against Assad – bravo AngloZionist geniuses!!) and that they ain’t leaving].
   …And finally, what’s the deal with the “only democracy in the Middle-East“?
   What is “Israel” really? It is a democracy only in the modern Russian sense of the word, meaning that “democracy is the power of the democrats“. In this case, these “democrats” happen to be
   racist nutcases who have a religious belief (literally, see here) in their racist uniqueness and their God-given right to massacre the semi-human goyim (again: literally, see here) and who don’t give a damn about “western values” (well, other than impunity, consumerism and violence). It is most certainly the country which is the only and last official racist state on the planet (see here, here, and here).
   http://www.unz.com/tsaker/russia-israel-and-the-values-of-western-civilization-where-is-the-truth/

  • Biblical is Zionism? Raamatussa on maininta miten juutalaisten kauppiaitten sekä pankkiirien on suhtauduttava
   yleisöön. ”ÄLÄ OTA veljeltäsi KORKOA, mutta MUUKALAISELTA OTA”. Huvittavinta siinä on se, miten meidän jokaisen pitäisi OLLA JUMALAN lapsia, ja miksi juutalaisia pitää kohdella eri tavalla. Minkälainen oikeuden
   JUMALA YAHWE on kehoittaessaan jotakin kansan ryhmää rikollisuuteen. Raamattuni on hiljalleen liukumassa
   kohti ”kierrätystä”. Kuitenkin jossakin on oltava myöskin TOSI JUMALA. Käännösten vääristely osoittaa
   puolueellisuutta yhden porukan eduksi. Arvaas mikä se on ?

   • Farisealaiset sionistit ovat rabbeineen pitäneet huolen siitä että kristittyjä vainotaan ja heidät halutaan kokonaan poistaa maailmasta.
    Mm. Jeesus ja Paavali, molemmat tärkeitä kristinuskon juutalaisia perustajia ja fariseusten Talmudin vastustajia pantiin ristille kun fariseukset eivät oikein pitäneet opista jossa lähimmäistäkin pitää rakastaa.
    Paavali (Saulus) erosi kokonaan juutalaisuudesta ja alkoi julistaa Jeesus-lahkon oppia Syyriassa jonne muodostui suuri kristittyjen seurakunta.
    The Dishonesty, Hypocrisy, Hatred of Others, and Subterfuge in the Jewish Religion
    http://www.unz.com/runz/american-pravda-oddities-of-the-jewish-religion/
    “Certainly [Christ] spoke a doctrine that was diametrically opposed to what Judaism was and is…The Talmud is the core of Judaism. It is extremely racist and ethnocentric religion.”

   • ”Vika”, jos ylipäätään sitä viaksi voi kutsua, ei ole Raamatussa, vaan sinun ymmärryksessä. Dualistinen Raamattu kaikkine käännösvirheineen on ”ihmisen kirja”, joka elää totuuden kussakin ihmisessä. Et ymmärrä teosta, mikäli et tiedosta sitä, että Raamatussa on kaksi vastatietoisuuden omaavaa Jumalaa, pimeys ja valkeus, jonka olevaisuus on dualistinen YKSI. Ja ”se” jumala, joka hallitsee sinun tietoisuuttasi – juuri nyt – hallitsee myös kaikkea sitä mikä sinussa ON.

    Jumala (= totuus) teki ihmisen omaksi kuvakseen, eli totuus on ihmisessä!

    • Kyllä minä ymmärrän paljonkin mitä raamatussa on kirjoitettuna.Vanha testamentti tökkii pahasti monessa paikassa, koska Israelilaiset nousivat sotimaan ( hyökkäämään )ympäröiviin maihin, tappaen lapset naiset ja vanhukset jotka eivät kyenneet puolustautumaan, pelkästään sen takia etteivät he olleet tietoisia Israelilaisten jumalan nimestä. Se ei vaikuta
     laupeuden Jumalalta. Juutalaisten kumartaminen on johtanut meidät
     seinää vasten josta ei ole pakoteitä, ainakaan vielä keksitty.

    • Ero uskovaisuuden (Raamatun version) ja kokemuspohjaiseen tietoon tuonpuolisesti kristallisoituu ns. helvetti-konseptissa. Kumpi vaikuttaisi olevan viisaan ja rakastavan Jumalan versio pahojen tekojen seuraamuksista?

     Kristittyjen versio: Kaikki pahat, ja jotka eivät koskaan kuulleet Jeesuksesta, menevät ikuisesti käristymään rajattomissa tuskissa, sekä fyysisesti että psyykkisesti, eikä armahdusta tule.

     NDE, Near Death Experience (kuoleman jälkeinen kokemusperäinen tieto): Tuhannet ja tuhannet ihmiset, jotka ovat käyneet tuonpuoleisessa, esim. onnettomuuden tai vakavan sairauden myötä, kertovat siitä, miten ko. henkilön tähänastinen elämä näytetään Life Review -tapahtumassa. Tapahtumassa ei ole tuomitsevaa sävyä, vaan sitä läpäisee ehdottoman rakkauden absoluuttinen voima. Henkilö ei pelkästään näe tekojensa seuraukset, vaan KOKEE sekä ”fysiikan että psykologian tasolla” kaiken, mitä teon toinen osapuoli on kokenut. ”Mitä kylvää, sitä niittää” täyttyy tässä.

     Varokaa suvakit ja muut bolshevistisen hurmion alaisuudessa toimivat tuholaiset, te joudutte kokemaan jokaisen maahantuomanne raiskaajan uhrin kivut ja kauhut kirjaimellisesti kun lähdette tästä nykyisestä elämästänne aikanaan!

 8. Venezuelassa läntinen arvoyhteisö on jälleen työssään tuomassa maahan vakautta, vaurautta, rauhaa ja demokratiaa. Maan mittavat luonnonvarat, kuten öljy ja kulta ohjataan anglo-amerikkalaisten yhtiöiden hallintaan, mutta tämä on vain pieni hinta rauhasta, vakaudesta ja demokratiasta.

  Nyt tulee tietenkin joukko viisastelijoita, jotka huomauttavat Venezuelassa valinneen sosialistisen kokeilun johtaneen kaaokseen ja nälänhätään. Mutta on kuitenkin epäselvää, missä määrin USA:n asettamat talouspakotteet ym. epävakauttamistoimet ovat kansallisen politiikan epäonnistumiseen johtaneet. Jos joku valtio haluaa kokeilla sosialismia, niin miksi se ei voi tehdä sitä rauhassa kenenkään siihen puuttumatta? Näistä kokeiluista saataisiin sitten aitoa tietoa yhteiskuntapoliittiseen keskusteluun. Tähän astisista valtiomalleista kapitalismia ja sosialismia sopivasti yhdistelleet ovat olleet kaikkein onnistuneimpia.

 9. Troijan hevonen on jo siellä ja pian korporaatio- ja nwo-mafia on luonnonvarojen kimpussa.
  Turha puhua mistään kokeiluista kun sellaiset eivät edistä mafian asiaa. Jos jotain muuta halutaan niin kansan se pitää päättää.
  Ja jos kansa ei pysty siihen niin sitten valtaan pitäisi nostaa Putinin kaltainen mies joka ei hyväksy maansa ryöstämistä.

   • Suomi tarvitsee maahan tunkeutuneita, just kuin Mexikon-USAn rajallakin on menossa, samanlaisten politrukkien johtamina. Ei se vielä mitään. Odotellaanpas kun
    joku silmäätekevä ”isoherra joutuu pahimman väkivallan kohteeksi”, niin alkaa
    toisenlaiset kellot kilistä. Yhden henkilön menetys ei yleensä riitä, mutta kun
    lapsiperhe joutuu ”uhriksi”, niin se herättää enemmän huomiota.

   • ”Helsingin Sanomien pääkirjoitus on täynnä valheita ja propagandaa
    ”Suomi tarvitsee maahanmuuttajia.””

    Se on Brysselin Pravdan takapirun Antti Herlinin Bilderberg-agendan mukaista suomalaisen kansallisvaltiomme tuhoamiseen tähtäävää kansamme valkoisen kansanmurhan propagandaa.
    Pravdan viher- ja muut kommunistitoimittajat suoltavat sitä varmasti antaumuksellisesti heidän kommunistisen monikulttuuri-internationaalinsa mukaisesti.

    Ovathan Herlin ja hänen antaumukselliset kommunisti-toimittajansa varmasti löytäneet toisensa jo tässäkin asiassa:

    “The drive of the Rockefellers and their allies is to create a one-world government combining supercapitalism AND COMMUNISM under the same tent, all under their control. … Do I mean conspiracy? Yes I do. I am convinced there is such a plot, international in scope, generations old in planning, and INCREDIBLY EVIL IN INTENT.” ~ Larry P. McDonald, U.S. Congressman

    Jukka Hankamäki on taas kirjoittanut tähänkin aiheeseen liittyen ansiokkaan artikkelin:
    ”Ulkomaisen työvoiman naaraus”, http://jukkahankamaki.blogspot.com/2019/01/ulkomaisen-tyovoiman-naaraus.html

    Jos globaalien rosvoparonien asiaa ajavat viher- ja muut kommunisti-toimittajat sekä -poliitikot vähänkään ajattelisivat suomalaista työläistä, niin he ottaisivat Hankamäen artikkelista opikseen.

    Eräs poiminto Hankamäen artikkelista:

    ”Anna Kontulan (vas.) sorvaaman paperin alkupäähän laittoivat nimensä kansanedustajat Emma Kari (vihr.), Tytti Tuppurainen (sd.), Veronica Rehn-Kivi (r.) ja Juhana Vartiainen (kok.), ja lopulta paperiin kirjasi nimensä eduskunnan enemmistö yli puoluerajojen, lukuunottamatta perussuomalaisia, joista yksikään ei kannattanut eikä tietääkseni edelleenkään kannata hanketta.

    Aloitteen rivien väleistä voi sokea Reettakin lukea sen, millä tavoin huvitteluliberaalit sampanjasosialistit ovat kääntäneet selkänsä haalareihin pukeutuville suomalaisille duunareille.

    Tämän merkiksi Rakennusliiton toinen varapuheenjohtaja Kyösti Suokas antautui haukkumaan käpykaartikenraali Kontulan johtaman aloitteen Ylen jutussa tavalla, joka on edelleen parin sitaatin arvoinen: ”Kontulan lakiehdotuksen tavoitteena on edesauttaa paperittomien työnsaantia, jotta heidän ei tarvitsisi lähteä maasta”.

    Aloitteen motiivi oli Suokkaan mukaan puhtaasti maahanmuuttopoliittinen, ja hän totesikin, että sosiaalietuusperäisten maahanmuuttajien työllistyessä tilanne vasta paha onkin: ”Me emme tarvitse kehitysmaista kuin 20 000–30 000 työntekijää, niin sen jälkeen suomalaiset eivät enää työskentele rakennustyömailla.” Jeremiadinsa loppuun hän naulitsi oman viisastumisensa: ”Ikinä en enää äänestä Vasemmistoliittoa.””

 10. Paikallisten aamu-uutisten mukaan 12.000 kulkijaa lähestyy USAn rajaa aikomuksenaan ylittää raja ”laittomasti”, mutta se ei häiritse ”vasemmistoa”, koska Pelosin mukaan AITA on MORAALITON?

  • Hyvä Darkmoonin artikkeli
   Nykyisin Israel-koaliitio pommittaa Lähi-itää maan tasalle ja pitää huolen etteivät pakolaiset lopu. Siihen ei saa puuttua koska se palvelee Suurisaraelin luomista.
   Muun maailman pitää vain olla valmiita uhrautumaan ja tuhomaan kulttuurinsa ottamalla vastaan organisoituja pakolaisaaltoja joilla tehdään bisnestä.
   Miten tämä näin menee ja miksi se voi jatkua?

   The Migrant Invasion of Europe and the Dawn of a New Multicultural Dystopia

   Pathological Altruism, British Styl
   .. If you wish to study pathological altruism at close hand, Sweden and Angela Merkel’s Germany would be good places to start. We shall concentrate here on Britain, because it is increasingly becoming a “soft touch” for asylum seekers. (See here, “Our soft touch system acts like a magnet”)
   The phrase “migrant crisis” has recently taken on an entirely different connotation here. If you think this means that there are too many migrants landing up uninvited on our shores, and that they need to be stopped, you are wrong. “Migrant crisis” now means failure to rescue more illegal immigrants on the high seas, ferry them to safety, and bestow them with benefits; in effect, to collaborate with the people smugglers and act as a delivery service for their illegal cargo.
   …Anyone wondering about the priorities of Mrs Theresa May should follow her actions from the moment she learned she was to become Britain’s next Prime Minister.
   Her first act was to sign a pledge committing her to remember the Holocaust and ‘stand up to hatred and intolerance’.
   And her second was to spend the evening before her confirmation by the Queen at a private dinner at the home of Chief Rabbi Ephraim Mirvis.
   https://www.darkmoon.me/2019/the-migrant-invasion-of-europe-and-the-dawn-of-a-new-multicultural-dystopia/

   • Miksi siellä Elizabethin laajassa aulan lattialla komeilee suuri ”Daavidin Tähti”? Tottakai juutalaisen ”mökissä sellainen pitää olla esillä”.

    • Niinpä. Sionistien hovissa se taitaa olla pakollinen.
     Turhaan ei puhuta AngloZionist Imperiumista.
     Huomasitko kun Trump astui virkaansa niin ensimmäiseksi tapasi Mayn jonka kanssa käveli käsikädessä. Kyllä se kertoi mikä on pelin henki.

 11. Enpä oikein saanut otetta kirjoituksesta.

  Läntisissä arvoissa on hyviä ja huonoja piirteitä.
  Jos ne niputtaa/yleistää yhdeksi mössöksi, niin mihin niitä voi verrata? Mitä ne edes on?

  Esimerkkinä demokratia on ”arvo” jolle ei löytyne tolkullista parempaa vaihtoehtoa.
  Samoin sananvapaus jne…

  Myös median vapaus on tärkeää:
  https://www.verkkouutiset.fi/kameramies-tyosta-venajan-tvssa-sinun-vuorosi-valehdella/

  Harmittavaa vain kun monasti tuntuu että vapauksia käytetään väärin.
  Vapaus tuo myös vastuuta.

  • Onko EU-liittovaltioideassa kauas Brysseliin siirtyvä valta muka demokratiaa? Mielestä se on kansanvallan sirtoa poliittisen- ja taloudellisen eliitin varjohallinnolle, jota myydään saman porukan mediamiljonäärien-miljardöörien omistamien propagadavaltamedioiden avulla kansalle (hasbara). EU:n johto on miehitetty entisillä pankkiireilla jotka ajavat uusliberalismia ja globalismia. TV:stä tuli vähän aikaa sitten dokkari jossa kerrotiin vesilaitosten yksityistämisestä, jota EU-johto ajaa, ja joka on tullut kaupungeille ja kansallisvaltioille hyvin kalliiksi. Sopimuksissa on tuotto-odotukset, joiden alittuessa maksetaan korvauksia. Veden hinnat nousevat. Ja mikäli huomataan kaiken menevän päin v-ttua, takaisinkansallistaminen maksaa superisti. Julkiset vesilaitokset yksityistetään hallintoon luikerrelleiden lobbari-uusliberalistipoliitikkojen vaikutuksesta, jotka saavat tietenkin muhkeat korruptiokorvaukset. Vesilaitokset ovat vain yksi esimerkki tästä oikeistopolitiikasta. Kaikki muukin on kaupan: Sähkönsiirtoverkot, antennilähetysverkot, lannoitefosfaattivarannot, kultavarat, litiumvarat, pohjavesivarannot ym. ym.

   • Varmaan ’kimmokoot’ ovat tästä innoissaan ja mielissään. Mitä parempi kusetus sitä suurempi on heidän ilonsa.

  • ”Myös median vapaus on tärkeää:”

   Entäpäs ne ns. sosiaalista mediaa kyttäämään palkatut nettikytät ja Polpo, apunaan näytösoikeudenkäyntejä järjestävät kommunistiset Demla-tuomarit?

   Vallankahvassa olevia maanpettureita ja muita rikollisia avustavan valtaVALEmedian lukijainosastoissa vallitsee ANKARA SENSUURI ”väärinajattelevien” tukahduttamiseksi. Se vetää vertoja neuvostovallan aikaiselle Moskovan Pravdalle – parhaana esimerkkinä suomalaisten ikioma Brysselin Pravda, joka räikeimmin ajaa globaalien rosvoparonien, kuten Rotschildin ja Rockefellerin EU-diktatuurin/Uuden maailmanjärjestyksen (NWO) agendaa takapirunaan bilderbergi-globalisti Antti Herlin.

   Monet tämän sivuston kommentoijista tietävät, että valtaVALEmediassa on suuri joukko TABU-aiheita, joista toimittajat eivät saa kertoa MATRIXISSA pidettävälle kansalle.

   Ks. ””Taking The Red Pill” – The Real Matrix, Part 1″,
   https://www.newswithviews.com/Yates/steven.htm
   Suomeksi käännettynä: http://www.magneettimedia.com/todellinen-matrix-osa-1/
   (Muut osat löytyvät sivuston sisäisellä haulla)

  • Sanot: ”Harmittavaa vain kun monasti tuntuu että vapauksia käytetään väärin.
   Vapaus tuo myös vastuuta.”
   Nimenomaan vapaus on vastuuta mutta kantaako nykyinen nwo-eliitti vastuuta muusta kuin itsestään?
   Minusta ei kanna. Sen näkee miltei kaikessa.
   Voisitko kertoa missä se toimii vastuullisesti siten että ihmiskunta ja planeetta eivät kärsi sen toimista.

 12. ’Troijalaiset’ saaneet hyvän otteen Venezuelasta

  Washington Is Proving Karl Marx’s Conclusion Correct That Violence Is the Only Effective Force in History — juutalainen Marx uskoi vain väkivaltaan ja sen taidonhan sionistit ja ’troijalaiset’ osaavat
  Mutta toimiiko se pitkässä juoksussa vai osuuko omaan nilkkaan?
  By Craig Murray on January 28, 2019 — paulcraigroberts.org – Jan 27, 2019

  Former UK Ambassador Craig Murray Explains Venezuela
  In Venezuela a Washington stooge, Juan Guaidó, who has never been a candidate in any election for president has declared himself president of Venezuela and has sworn himself in with the support of the US government and the CIA controlled countries of Latin America. So far the Venezuelan military has stood by the elected president Maduro, but Washington is busy at work buying up the Venezuelan military.

  https://www.globalresearch.ca/the-coup-in-venezuela-must-be-resisted/5666420
  https://www.craigmurray.org.uk/archives/category/uncategorized/
  https://www.craigmurray.org.uk
  https://www.craigmurray.org.uk/archives/2018/11/assange-never-met-manafort-luke-harding-and-the-guardian-publish-still-more-blatant-mi6-lies/

  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=182830

  Venäjä (ja Kiina) pärjää hyvin ilman sotaa ja väkivaltaa ja suosio kasvaa samaan aikaan kun ’sionisirappareiden’ suosio on laskussa.
  Syria, Then and Now: Liberated of Western-Backed Terrorism
  MAX PARRY
  http://www.unz.com/article/syria-then-and-now-liberated-of-western-backed-terrorism/

 13. Liittyen kommenttiin Truth_hunter 27.1.2019 at 14:42
  Jotkut uhoavat pommittavansa Lähi-idän kivikaudelle
  Israeli leaders appeal to voters with pride in their crimes against Palestinians
  Israelin johtajat vetoavat äänestäjiin ylpeänä palestiinalaisia vastaan tehdyistä rikoksista
  The message seems to be that if he (former General Gantz) could send Gaza “back to the Stone Age” as chief of staff, he will be able to send all Palestinians there as Prime Minister.
  Israeli activist Miko Peled called Gantz’s murderous claims a “Big deal” on twitter, given that his “terrorist” Israel Defence Forces (IDF) was ranged against “a nation that doesn’t have an army”.
  https://www.middleeastmonitor.com/20190124-israeli-leaders-appeal-to-voters-with-pride-in-their-crimes-against-palestinians/

  Israel’s Story
  Lies from top to bottom
  PHILIP GIRALDI
  A study by a Toronto-based consulting and research company has revealed that over the past fifty years mainstream reporting about Israel has been distorted to portray the Jewish state in positive terms while ignoring the plight of the Palestinians under Israeli occupation.
  Toronton konsultointi- ja tutkimusyrityksen tutkimus paljastaa, että viimeisten viidenkymmenen vuoden aikana valtamedian Israelin raportointi on vääristynyt juutalaisen valtion kuvaamiseksi positiivisesti, eikä palestiinalaisten ahdinkoa Israelin miehityksen aikana ole otettu lainkaan huomioon .
  Indeed, Israel and its partisans are now using lies to change the way the public views the issue of anti-Semitism and are willing to do so by legislating to enforce how people think, to include the use of legal sanctions consisting of fines and imprisonment to silence critics.
  …But Israel is not and should not be protected against criticism. It is a country that behaves very badly, and, one might add, dangerously, not only to its neighbors but also to the world as it has the potential in its hands to escalate its involvement in Syria to initiate a nuclear conflagration between the U.S. and Russia.
  …http://www.unz.com/pgiraldi/israels-story/

 14. DAVID DUKE — ESSAYS
  Kun länsimaisista arvoista puhutaan niin vaikea on sivuuttaa seksin ylikorostamista, jonka mädättävä vaikutus sivuutetaan. Iltapäivälehdet hehkuttavat seksin merkitystä aivan järjettömällä tavalla vaikka tosiasia on että mitä enemmän seksiä sitä vähemmän järkeä ja kiinnostusta muihin tärkeisiin asioihin.
  Mutta tuo tosiasia, seksiaddiktio, onkin epäilemättä se mitä nwo-eliitti tavoittelee. Sen avulla on helppo pitää kansa tyhmänä ja mädättää tajuntaa kiihoittamalla sitä seksillä ja synnyttää seksiaddiktio.
  Kiihotuksessa tärkeä rooli on pornografia jota nyt tulee netissä tuutin täydeltä ja jonka vaikutus alkaa jo näkyä hyvin kielteisellä tavalla.

  Jewish Professor: Pornography Used by Jews as a Weapon
  David Duke: AFTER LEARNING about the inordinate Jewish involvement in organized crime, historical slavery and modern white slavery, it did not surprise me when I began to learn of their domination of pornography.
  Just as Jewish scholars faithfully recorded the Jewish domination of the African slave trade so they have also documented their prominent role in pornography.

  In a respected and scholarly magazine of Jewish intellectuals, (The Jewish Quarterly, winter 2004) Jewish professor Nathan Abrams (pictured) in an article titled, “Triple Exthnics,” proudly documents the leading role of Gentile-hating Jews in pornography.

  Abrams shows how the corruption and debasement of Gentiles and Christian morality is a primary part of their motivation for intentionally infecting the Gentile community with pornography.

  … Notice that all those mentioned: Reich, Marcuse, Goodman, Marx, Trotsky, Lenin and Freud are Jews. From Freud to Goodman, all represent a Jewish revolution against traditional European values and morality.
  When sick Jewish pornographers are part of the brutality of Jewish organized crime, the results can obviously be horrifically tragic for our people.

  Ironically, with Jewish influence over media, societal mores, and government today, it is legal, even chic to make and sell the sickest pornography showing the sick defilement of women.
  But, if you have unacceptable political opinions about Jewish supremacism, you may find yourself a political and social pariah, or at worst in prison. We live in a Jewish supremacist world where often the sickest porn is legal while political incorrect opinions will land you in prison.

  https://nationalvanguard.org/2015/05/jewish-professor-pornography-used-by-jews-as-a-weapon/

  • ”Mutta tuo tosiasia, seksiaddiktio, onkin epäilemättä se mitä nwo-eliitti tavoittelee. Sen avulla on helppo pitää kansa tyhmänä ja mädättää tajuntaa kiihoittamalla sitä seksillä ja synnyttää seksiaddiktio.”

   Se tulee vielä sen rappiopropagandan terästykseksi, jota Frankfurt-kommunistien mädätystekniikoita soveltavat kulttuurimarxistit ja feministit suoltavat tuutin täydeltä koko valtaVALEmediassa ja kouluissa.

   • Huolestuttavaa on ettei kansa tajua että elämä mielihyväperiaatteen mukaan vie rappioon.
    Ihmistä ei luotu sellaiseen elämään.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here