Elefantti olohuoneissamme

48

Vanhustenhoidon kriisin julkitulo – jälleen kerran – on väistämättä osa sote-sotkua. Nyt mediassa myllertävä puoluejohtajien kuoron moniääninen moralisointi ja selittely kätkee taakseen jättimäisen elefantin, jonka olemassaolo kieltäydytään tunnustamasta.

Se on sosiaali- ja työllisyyspolitiikan kokonaisvaltaisen reformin välttämättömyys. Sanoissa tämän myöntävät lähes kaikki, käytännössä uudistushalu sortuu valtapolitiikan nelivuotisajattelun edessä ja suuren rahan intressien paineessa.

Suomessa on aina 1990-luvun lamasta lähtien luisuttu enemmän tai vähemmän tietoisesti tilanteeseen, jossa julkinen valta on yhä enemmän yövartijan roolissa. Muutosta perustellaan jatkuvasti valtiontalouden tarpeilla, vaikka samanaikaisesti ollaan valmiita tekemään miljardihankintoja sotilaallisen varustelun alueella ilman vedenpitäviä geopoliittisia perusteluja.

Suomen perustuslaki pohjautuu ajatukseen, että julkinen valta nojautuu toiminnassaan kansalaisyhteiskuntaan, jonka tahtoa politiikka instituutiona toteuttaa. Käytännössä ollaan kuitenkin tultu tilanteeseen, jossa politikka instituutiona samaistetaan puoluepolitiikkaan. 1960-luvulla käyttöön otettu puoluetuki tukee tätä ajattelua. Puolueista valtaa pitävät vuorollaan keskenään liittoutuneet suurimmat puolueet. Niiden väliset sopimukset tulevat eduskunnassa valtiovallan toteuttamaksi politiikaksi.

JÄRJESTELMÄ HUUTAA heikkouttaan kaikille, jotka haluavat kuulla. Vanhusten hoidossa esiin noussut ns. omavalvonta on kattavana periaatteena ollut modernia jo vuosia sillä seurauksella, että alalla kuin alalla valvonta on nimellistä ja jää usein omavalvontapaperin laadintaan. Joskus ei sitäkään vitsitä tehdä.

Julkisen vallan resursseja vähennetään tietoisesti myös siitä syystä, että virallinen valvoja ja tarkastajat saattavat ikävällä tavalla muistuttaa olemassaolostaan, jos vain aikaa ja rohkeutta riittää.

Käytännön valvonnan olemattomuus tuli nyt julki vanhustenhoidon alueella. Samalla paljastui se suuren rahan intressi, joka määrätietoisesti – maan hallitusten tuella – on aikaisemmin suunnannut kiinnostuksensa julkisen vallan pyörittämiin palveluihin ja laitoksiin. Niistä on järjestelmällisesti hankittu omistuksia ja niitä on jopa kaapattu pääomien tuoton turvaamiseksi.

Tilaisuus tekee varkaan, jos kontrollia ja suoraa selkärankaa ei ole. Hyvin harvoin nähdään suuren puolueen tarttuvan tomerasti olemassaoleviin epäkohtiin ja ryhtyvän niitä korjaamaan. Miksi ryhtyisi, kun puolueen keskeiset henkilöt hääräävät mukana julkisia varoja yksityistämisen kautta hyödyntäen?

Kansanäänestyksiä pelätään, ellei kysymys ole tupakoinnista parvekkeella tai koiran kakan hoidosta kevään lumien sulaessa.

ELEFANTTI on kooltaan sitä luokkaa, että sen kärsä on Brysselissä ja häntä heiluttaa suomalaisia päättäjiä. Tällä hetkellä ongelmat ovat pinnalla ja osa kiivaan keskustelun kohteena. Vaaleista ei näytä tulevan pelkästään ilmastosellaisia, vaikka se olisi ollut kaikkien valtapoliitikkojen mieleen.

Sote-sotku on yhdessä työllisyyspolitiikan kanssa kuitenkin sellainen kesto-ongelma, että sen ratkominen ei vaalilupauksilla hoidu. Missään tapauksessa ei voida lähteä siitä, että perustuslain edellyttämä yhteiskunnan vaikutusvalta muuttuu puoluevallasta yövartijavaltioksi. Sellaista uudistusta ei suomalainen vaikeneva yhteiskuntakaan kestä.


Kuva elefantista olohuoneessa: Banksy


AIHEESEEN LIITTYY Kari Arvolan blogikirjoitus ”Politiikkainstituutio – tunnistamaton ongelma?

48 KOMMENTTIA

 1. Ei Suomessa toimi myöskään viranomaisen toiminnan laillisuusvalvonta.Paremminkin nämä elimet toimivat viranomaisen laittoman toiminnan suojelujärjestelmänä.

 2. Asiaa
  ”Suomen perustuslaki pohjautuu ajatukseen, että julkinen valta nojautuu toiminnassaan kansalaisyhteiskuntaan, jonka tahtoa politiikka instituutiona toteuttaa….”

  Perusongelma on eduskunta jonka puolueet – ei itsenäiset edustajat – ovat miehittäneet. Siksi se ei tee mitään mikä olisi vastoin puoluekuria vaikka on ylin vallankäyttäjä ja voisi halutessaan ottaa vallan omiin käsiinsä ja toimia kansan ääntä kunnioittaen ja sen tahtoa toteuttaen.
  Eduskunnan ei tarvi hyväksyä kansan kannalta vahingollisia hankkeita mutta nyt se tekee niin koska edustajat ovat siellä pelkästään puolueiden ohjelmaa ja omaa valtaansa ja etujaan ajamassa ja puoluekurin alla. Omia aivojakaan ei tarvita.
  Tilanne on surkuhupaisa ja kaiken lisäksi vielä – jottei kansa vain voisi vaikuttaa mihinkään – kansanäänestykset torjutaan.
  Ne olisivatkin vaarallisia koska niissä toteutuisi kansan tahto, ei puolueiden jotka taistelevat keskenään vallasta kansan tahdosta välittämättä.
  Järkyttävää on myös että voit päästä eduskuntaan ’hillotolpalle’ vuosikausiksi ja siellä vain kannattaa sitä mitä sinulle tuodaan puoluepamppujen toimesta valmiiksi pureskeltuna eteen sen enempää mistään mitään ymmärtämättä ja itsenäisen maan Prysselin giljotiinin alle uhraten.
  Siksi julkkikset ym. ’turhapurot’ hakeutuvat eri puolueiden suojassa nykyisin nauttimaan hyvää liksaa ja taksirahaa sekä eläketurvaa eduskuntaan usein vailla todellista pätevyyttä ja uskollisuutta äänestäjilleen.
  Mätä mikä mätä.

 3. Mahtaako kukaan kansanedustaja koskaan lukea Vasta-Valkean kommentteja. Se saattaisi panna heidät
  ajattelemaan. Lisäksi, montako erillistä puoluetta tarvitaan maan vetämisessä alas, Brysselin päätösten
  lisäksi.

 4. Kansanedustajia pitäisi minusta tentata ennen vaaleja hieman tarkemmin ” talousasioissa”. Jos ei tärkein niin ainakin yksi tärkeimpiä vaalikonekysymyksiä pitäisi olla, mitä on neoliberalismi ja siihen liittyen neoliberalistinen kapitalismi.
  Ainakin nykyiset päättäjät, valtamediat ja Ylen jälkiviisaat puhuvat valheelisesti kapitalismista ja markkinavoimista Tässä nykyisessä neoliberalistisessa kapitalismissahan eivät enää markkinat ”hoida” mitään vaan konsenit. Todiste: Suomen vanhustenhoito. Sipilän hallitusta voisi nimittää piiloneoliberalistieksi.Ainoana puolueena Suomessa hoitajamitoitusta vastustaa kokoomus, joka kannattaa näin aivan avoimesti neoliberaralistista tai konsernien kapitalismia.

 5. Ihmetyttää tämä kokoomuksen aivan avoin toiminta eduskunnassa sosiaali ja terveysalan yksityisten pörriäisten etujen ajamiseksi jolloin pörriäiset tuottaa alaarvoista hoitopalvelua maksimivoitoilla jollekin ulkomaiselle paratiisisaariyhtiölle siten että kokoomukselaiset ovat suomessa näiden pörriäisten johdossa. Kokoomuksen kannatus on kuitenkin vaaleista toiseen on vakio että suomessa pitää olla suuri joukko joka kannattaa tätä korruptoitunutta politiikkaa joka johtaa suomessa kaiken yksityistämiseen ulkomaisille yhtiöille tai kokoomuksen tai kepun politiikkojen tai niiden tuttujen yhtiöille ja samalla suomi joutuu ylikansallisten yhtiöiden ja pankkien valvontaan ilman omaa päätösvaltaa. Tästä kehityksestä ei kuitenkaan seuraa suomalaisille mitään hyvää vaan ollaan ulkomaiden paimennettavina ilman omaa tahtoa.

  • Vaikeinta on ymmärtää sitä ettei itsenäisyys ja oman maan asioiden hoito näytä kiinnostavan muitakaan puolueita ja että jopa uus-vasemmisto ja vihreät ajavat samaa oman maan myymistä, korruptiopolitiikkaa kokkareiden kanssa sitä aina itse ymmärtämättä.
   Itsenäisyyspuolue IPU taitaa olla ainoa joka selkeästi haluaa irti EU:sta. oman rahan ja pankin. Muut haluavat olla pankkiiri mafian velkaorjina.

  • Ihmetyttää että kokoomuksen puoluekannatus pysyy mittauksesta toiseen virhemarginaalin päässä Suomen suurimman puolueen asemasta, vaikka mokia tulee koko ajan. En tiedä tämän uusimman Alman kannatusmittauksen tekoajankohtaa, jossa SDP:n kannatus taas hieman laskenut 21% ja kokoomuksen kasvanut 19,7%. Erikoisesti valtamedian uutisoinneissa mainittiin otsikoissa vain SDP:n edelleen suurimpana olo ja kepun putoaminen. Kokoomuksen omituista jatkuvaa kannatuksen nousua ei ihmetelty lainkaan, vaikka Alman kannatusgallupin julkaisua ennen oli tapahtunut juuri Esperi Caren Sote-Gate, johon kokoomus liittyi vahvasti ajamallaan bisnes-sotella, ja sillä että tämä 2017 lähes 6 miljoonaa verirahahoivabisneksillä tahkonnut johtaja oli kokoomuslainen, sekä mukana myös EK:n toiminnassa, josta hän kuitenkin Esperi Caren kanssa erosi samanaikaisesti. Kokoomuspropagandavaltamedia aloitti heti Esperi Caren skandaalin jälkeen kokoomustan valkopesun uutisoimalla medianyrkeissään Taloussanomissa ja Verkkouutisissa kovaan ääneen, miten vasemmisto on omalla hoivayhtiöllään mukana Esperi Caren toiminnassa. Todellisuudessa olivat siis aloittamassa yhteistyötä, joka ilmeisesti nyt on katkolla, eivätkä olleet tietoisesti mukana vanhusten verirahastamisessa. Kokoomuksen kannatus on ilmeisesti monopolisoitu virhemarginaalin sisään, kuten valtamedian Yle, HS, IS ym. kannatusgalluppien teko on monopolisoitu kokoomusmoguli-kansanedustaja Eero Lehden Taloustutkimus Oy:lle. Valmistellaanko tällä yhteistyöllä kokoomuksen vaalivoittoa? Ainakin Orpo on Esperi Caren jälkeenkin hyvin itsevarmana kukkoilemassa mediassa vastustaessaan ainoana puolueena hoitajamitoitusten kirjaamista lakiin. Aivan kuin tietäisi ettei tämäkään skandaali vie tulevaa pääministerin pestiä.

   • Pääoma on kaapannut Suomessa vallan. Hallitus, korkeat virkamiehet mm. Hetemäki ja kansliapäälliköt, valtamedia, galluptoimistot, turvallisuustahot, puolistusvoimien johto ym. propagandoimassa uusliberalismin joukoissa.

 6. Veroparatiisit pumppaavat Suomen kansantaloutta kuivaksi samalla, kun vapaa kilpailu vanhustenhoidossa tuottaa ulkomaisille ja kotimaisille hoivayhtiöille miljoonavoittoja. Yleishyödyllisen toiminnan kautta tapahtuva bisnes ja voitontavoittelu pitäisi ehdottomasti kieltää.
  Mutta kun uusliberalistiset määräykset tulevat Brysselistä, ei päättäjillä ole siihen muuta sanottavaa kuin että suostumme kaikkeen, millä suomalainen kansa voidaan ajaa köyhyyteen ja orjuuteen. Henkinen alistaminen tapahtuu talouden kautta. Ihmisarvo alkaa olla tuntematon käsite. Sen sijalle on tullut darwinistinen tehokkuusluokittelu, joka jakaa ihmiset hyödyllisiin ja hyödyttömiin. Hyödylliset ovat maanisia työntekijöitä, jotka on suggeroitu tuottamaan maksimaalinen lisäarvo, mikä siirtyy lopulta ylikansallisille korporaatioille. Saneerauskonsulttiarmeijat pitävät huolen siitä, että olemassaolon taistelun periaatteen mukaisesti vain `vahvat yksilöt´ saavat luvan selviytyä.` Heikot´ joutavatkin sortumaan elon tiellä.

  Suomessa on edelleen kaupunkeja, jotka eivät ole selvinneet 90 – luvun lamasta. Esim. Joensuun ja Lahden työttömyysluku on yli 14 %, puhumattkaan monista muista paikkakunnista. Silti puhutaan maahanmuuttajien saamisen tarpeesta. Kyllä pitäisi kantaa vastuu ensin omista nuorista ja muistakin työttömistä. Valtiolla kuuluu olla vastuu kehittää työpaikkoja, tekemistä kyllä riittää esimerkiksi vanhusten hoivaamisessa ja kaikinpuolisessa tukemisessa.
  Verorahojen karkaaminen ulkomaille vaan poikki, niin saadaan luotua toimintaa ja lapsia syntymään tähän maahan.

  Oma keskuspankki , oma valuutta, oma ihmismyönteinen talouspolitiikka, jossa kaikki otetaan mukaan rakentamaan yhteiskuntaa sillä panoksella, mihin pystyy. Järjetön varustelukierre poikki, militarisoituminen palvelee vain sotateollisuuden voitontarvetta ulkomailla. Tässä säästyisi nimenomaan rahaa tärkeämpiin tavoitteisiin.
  IPU on puolue, jossa järkevät tavoitteet ovat parhaiten ja tasapainoisimmin esillä. Suomen parlamentin mafiagangsterit eivät ole halunneet antaa penniäkään rahaa eduskunnan ulkopuolisille tahoille, koska se on heille liian vaarallista.
  Elämme diktatuurissa, jota kutsutaan demokratiaksi. Kaikki on pelkkää petosta ja huijausta. Todellisuudessa leijumme jatkuvassa taitavasti ylläpidetyssä hallusinaatiossa, jota rahoitetaan viime kädessä ulkomailta käsin. Maanpetturuudesta pitäisi langettaa tuomio koko eduskunnalle.

  • Hyvä tiivistys tilanteesta.
   ”…kun uusliberalistiset määräykset tulevat Brysselistä, ei päättäjillä ole siihen muuta sanottavaa kuin että suostumme kaikkeen…”
   Niin, nykyisiilä päättäjillä ei ole ja he jopa nauttivat tilanteesta ja keräävät itselleen isoja pottia ja valtaa. Mutta kyllä meiltä löytyy toisenlaisiakin päättäjiä mikäli kansa haluaa.
   Ainoa tie muutokseen on päättäjien vaihto. Ongelma on vain siinä että kansaa vaivaa uskon puute ja luottamus omiin voimiin.

   • Truth_hunter 1.2.2019 at 22:46
    Hyvä tiivistys tilanteesta.
    ”…kun uusliberalistiset määräykset tulevat Brysselistä, ei päättäjillä ole siihen muuta sanottavaa kuin että suostumme kaikkeen”

    Tasan tarkkaan näin. Tämä fixaantui jo silloin, kun Suomi haki Euroopan Unionin jäsenyyttä. Esko aho ali allekirjoittajana asiassa, jossa Mauno Koivisto oli alullepanijana.

    Nyt pitää huomata sellainen asia, että miksi täysin joko keskinkertaisilla, tai alle sen oleville yksilöille on ollut trjolla kansakunnallisia korkeasti palkattuja luottamustehtäviä…

    Tässä ollaan nyt sen seurauksena…

    Nimet on mainittu jo moneen kertaan eri yhteyksissä.-

 7. Peruskysymys tässä asiassa on se, että kuullaanko omaa ääntä, vai rapakon takaista ”monikansallista” ääntä.

  Minulla on omakohtaisia kokemuksia näistä asioista monella eri yhteiskunnallisen infrastruktuurin tasoilla., mukaanlukien ne sektorit, joilla leegio eri nykyministereitä tuovat julki olematonta ymmärrys, -ja osaamistasoaan, -pääministeristäv alkaen.

  Tämä koko homma kaatuu nyt päälle, koska Suomesta rahat ovat nyt kertakaikkiaaan lopussa. Miksi on niin…? Kannattaa miettiä niitä asioita joita tapahtui -90 luvulla, jotta Suomi saataisiin liitettyä Euroopan Sosialistiseen Eurooppatasavaltaan..

  Lisää rahaa kyllä tulee kaatuvan usaimperiumin suunnalta, jos ostetaan puolivalmiita tekeleitä, jotta heidän poliittinen ja imperialistinen agendansa maaimanhallintaan kaikissa muodoissaan voisi toteutua.

  • Samaa mitä ulkoa ohjattuna kohtaa Venezuela ym. tehdään myös takuulla Pohjoismaiden ”sosialismin” vastaisessa taistelussa. Radio Free Europe/Radio Liberty eli RFE/RL on vaihtunut Media Free Europeen/Media Libertyyn, jonka hasbara-propaganda on tosin paljon sofistikoituneempaa. Pohjoismaiset hyvinvointioikeusvaltiot ja sopimusyhteiskunnat ovat pahinta mitä kapitalisti tietää. Ne ovat toimivimpia yhteiskuntamalleja (Suomessa edelleen jopa vuosikausien porvarijohtoisten hallitusten jäljiltä) ja tuottavat kansallisvaltioita joiden näkyvyys, kehitys ja painoarvo ovat paljon kokoaan ja väkimääräänsä suurempia, sekä hyvinvointi ja menestys kaikilla mittareilla maailman huippua valtioiden joukossa. Tämä estää ja rajoittaa ihmisriistoa ja sääntelyvapaata bisnestä. Ei ole sattummaa että pohjolan hyvinvointivaltioita ja yleisemminkin läntisen Keski-Euroopan kehittyneitä demokratioita ajetaan alas uusliberalismilla, massamamutuksella ja EU-liittovaltiokehityksellä.

 8. Oma käsitykseni tästä Esperi-kohusta on:

  (a) Ihmisapinoiden lauma käyttäytyy aivan samalla tavalla kuin mikä tahansa apinalauma:

  – Kun johtava uros kirkuu, koko lauma alkaa kirkumaan.
  – Syntyy lehdistökohu.

  (b) Esperin sopimuksessa kunnan kanssa hoitajamitoitus oli määrätty.

  – Kyse oli tavanomaisesta sopimusrikkomuksesta.
  – Kunta oli vuosikausia tietoinen tilanteesta.
  – Oli syntynyt hiljainen sopimus siitä, että mitoituksista ei välitetä ja että rahat kierrätetään veroparatiisiin ja sieltä edelleen …
  – Niin. Osa rahasta kiersi suomalaisille edunsaajille.

  (c) Siis mitä hyötyä olisi ollut siitä, että mitoitus olisi ollut laissa?

  – Jos hoitajamitoitus on laissa, valvooko kunta edelleen hoitajamitoituksen toimeenpanoa vai
  – tapahtuuko mitoituksen valvonta poliisin toimesta vai
  – perustetaanko jälleen uusi virasto työsuojeluvirastojen tapaan: Hoitajamitoitusvalvontavirasto.
  – Saavatko ammattiliitot edustuksen hoitajamitoitusvalvontavirastoon?

  (d) Esperi on SPR:n (EsPeeEr) perustama ja vuosikausia omistama firma.

  – Jokainen kunnan virkamies tietää, sen kuinka vahvat SPR:n ”yhteiskuntasuhteet” valtiovaltaan päin ovat.
  – Kunnan virkamies ei koskaan astu ylempänsä varpaille. Mieluummin rikkoo lakia kuin menettää virkansa ja ylenemismahdollisuudet.
  – SPR:n myytyä Esperin sijoittajille, sen maine SPR:läisenä firmana jatkui.
  – Merkittävä osa kauppahintaa oli maksua ”hyvistä yhteiskuntasuhteista” kuntiin päin.
  – Esperin veroparatiisiomistajien joukossa on suomalaisia henkilöitä, joilla on ”läheiset suhteet” SPR:ään.

  (e) Jos hoitajamitoitus saadaan lakiin, on seuraava askel ”poistaa rasistiset käytänteet” hoitajakoulutuksesta.

  – Pakolaisista koulutetaan muutaman viikon pikakoulutuksella lisensoituja ja täysin oppineita hoitajia.
  – Kaikenlainen tiedottaminen hoitolaitosten ”sisäisistä asioista” loppuu.
  – Jos tapahtumista hoitolaitoksien sisällä kertoo julkisuuteen, syyllistyy rasismiin sen lisäksi, että on rikkonut potilaiden yksityisyydensuojaa ja työsopimusta.
  – Vaikuttavuudeltaan merkittävin lisäsanktio on työporukan sukulaisten taholta tuleva ilkivallan ja väkivallan uhka. Se kyllä pitää suut supussa.
  – Siis väärinkäytösten saattaminen julkisuuteen vaikeutuu entisestään.

  (f) Verot ulkomaalaisten maksettavaksi.

  – Hoitajamitoitukseen liittyy myös poliittinen riski: Ensi myydään firma tai toimiala ulkomaiseen omistukseen, sitten muutetaan lakia niin, että ostaja saikin aivan muuta, mitä luuli ostaneensa.
  – Tätä ajatusta, poliittista riskiä, valaisen vuosien takaisella tapahtumaketjulla:
  – – Valio myi jäätelötuotantonsa Nestle’elle
  – – Välittömästi sen jälkeen valtio otti käyttöön jäätelöveron. (Verot ulkomaalaisten maksettavaksi.)
  – – Mikä satumainen ”onni” ja hyvä ajoitus Valiolle!
  – – Nestle myi huonosti kannattavan jäätelötuotannon takaisin Valiolle.
  – – Jäätelövero poistettiin.
  – Valtion jälkikäteinen puuttuminen ulkomaalaisten kanssa tehtyihin kauppoihin tekee Suomesta poliittisesti vaarallisen sijoituskohteen.
  – Pääoma kaikkoaa muihin maihin.

  • Tilanne on paljolti kuvaaamasi kaltainen. Kun miettii miksi niin joutuu myöntämään että fasismi on myös oman kansamme kansantauti.
   Turha osoitella muita kun tähän ihan sovinnolla ja ilman kapinaa taivutaan. Kaikki olisi hoidettavissa moraalisesti terveellä tavalla mutta tämä tuntuu sopivan kansalle joka ei saa kapinaa aikaiseksi. Muutos olisi helppo toteuttaa valitsemalla eduskuntaan ihmisiä joille itsenäisyys on ohittamaton asia ja joita ei raha juoksuta eikä puoluekuri kahlehdi.
   Jonkinlaista masokismia ja joidenkin sadismia tämä on.

   • Entinen KGB-virkailija Yuri Bezmenov, joka kylmän sodan aikana toimi kommunistiblokin länteen päin suunnattujen horjutusohjelmien parissa, on esittänyt kaavan, jolla valtiot saadaan tuhottua ikäänkuin sisältäpäin. Esityksissään mies oli päätynyt siihen, että kansakunnan yhteistä moraalia säätelevä uskomusjärjestelmä eli uskonto on kaiken keskiössä. Kaikki valtiojärjestelmien kumoamiskaavat lähtevät tämän yhteisen perustan horjuttamisesta.

    Jos haluaa nähdä esimerkin tämän kaavan toteuttamisesta, niin voi tutustua Hollywoodin tuotantoon ennen ja jälkeen vuoden 1965. Myös TV-tuotantoa ohjailevat yhtiöt alkoivat muuttaa sisältöään saman tapaisesti kuin Hollywood. Nykyisin on menty jo niin pitkälle, ettei kristillisyydestä tai humaaneista arvoista sisältöään ammentavia elokuvia kuten vaikkapa Frank Capran ”Ihmeellinen on elämä” voida esittää TV:ssä kuin korkeintaan jouluna ja silloinkin jatkuvan mainosvirran kera, jottei kosketus ”todellisuuteen” häiriintyisi. Tolkuttoman kaupallisuuden lisäksi moraaliksi naamioitu suvaitsevaisuus-ajattelu on tietenkin ujutettu kaikkeen tuotantoon ja tämä onkin ollut se olennainen vipu horjutus-kaavan ensimmäisessä osassa nimeltä ”demoralization”.

    • Tässähän sen valtioiden tuhoaminen sisältäpäin on selostettu:
     ”Frankfurtin koulukunta: salaliitto rappioon”, http://isovimma.blogspot.com/2011/02/frankfurtin-koulukunta-salaliitto.html

     Koko valtaVALEmedia, erityisesti Brysselin Pravda takapirunaan bilderbergi-globalisti Antti Herlin ja valtaapitävien maanpetturien propagandakone Yle suoltaa taukoatta kulttuurimarxistis-feminististä mädätysaivopesua kuten homotus-, lesbotus-, transsukupuoli-, sukupuolettomuus-, monisukupuoli- ym. perversioita normaaleiksi katsottavina ellei peräti normeina – ja tietysti valkoiseen kansanmurhaan tähtäävää monikulttuuri-propagandaa. Selkärangaton ja vailla identitettiä sekä kansallisuutta oleva melkein aivottomaksi luokiteltava massa on helpompi alistaa bilderbergien/sionistiglobalistien päämääränä olevan NWO-tyrannian orjiksi; feminismi oli alunperin Yhdysvaltain kommunistisen puoluueen luoma tarkoituksena epävakauttaa länsimaista yhteiskuntaa ja samasta syystä se oli Neuvostoliitossa kielletty.
     Samaa perversioaivopesua suoltavat myös koulut lasten tajuntaan, tällä hetkellä KANSATTOMAN, ISÄNMAATTOMAN Kokoomuksen opetusministeri Sanni Grahn-Laasosen alaisen opetushallituksen ohjeistamina.

     • ”Yle suoltaa taukoatta kulttuurimarxistis-feminististä mädätysaivopesua kuten homotus-, lesbotus-, transsukupuoli-, sukupuolettomuus-, monisukupuoli- ym. perversioita normaaleiksi katsottavina ellei peräti normeina – ja tietysti valkoiseen kansanmurhaan tähtäävää monikulttuuri-propagandaa. Selkärangaton ja vailla identitettiä sekä kansallisuutta oleva melkein aivottomaksi luokiteltava massa on helpompi alistaa bilderbergien/sionistiglobalistien päämääränä olevan NWO-tyrannian orjiksi.”

      Suzanne Collinsin kirjoittaman nuortenromaanin Nälkäpeli elokuvatoteutus kuvaa hyvin tätä arvottoman ajan lähitulevaisuutta, jossa lähes sukupuoleton hyvinvoivien eliittiluokka piristää arvottoman aikansa arkea somesukupolven tosiviihteellä työläisluokan kärsimyksellä. Ihmisten somepisteytys on jo lännessäkin lähellä ja hajanainen pääosin varjoista ohjattu ja valvottu kansa tarvitsee julmat huvinsa tuntiakseen edes jotain ja kuuluakseen johonkin.
      Poliittisideologinen luokkahajaannus palvelee narustavetäjiä, joten tarvitaan sirkushuveja kansanjoukoille elämyksellisyysilluusioksi.

    • ”…että kansakunnan yhteistä moraalia säätelevä uskomusjärjestelmä eli uskonto on kaiken keskiössä. Kaikki valtiojärjestelmien kumoamiskaavat lähtevät tämän yhteisen perustan horjuttamisesta.” — ihan järkevä ja käytäntöä vastaava ajatus:

     ”Carl Jung, in his essays “Answer to Job” and “Christ, a Symbol of the Self,” characterized the Yahweh of the Torah as “savage,” “touchy,” “suspicious,” “two-faced,” “gratuitous,” “revolting,” “remorseless,” “brutal,” and “illogical.”[A2]…”
     — ”Carl Jung, (viime vuosisadan ehkä merkittävin psykoanalyytikko) luonnehtii esseissään ”Vastaus Jobiin” ja ”Kristus, itsen symboli” Tooran Yahweh’n ”villiksi” , ”ärtyisäksi”, ”epäiluuloiseksi ”, ”kaksinaamaiseksi”, ”epäoikeudenmukaiseksi”, ”kapinalliseksi”, ”armottomaksi”, ”julmaksi” ja ”epäloogiseksi”. [A2] …”
     Jung believed that Jewish men were “brides of Yahweh,” rendering Jewish women more or less obsolete within Judaism.
     …In reaction, argued Jung, Jewish women in the early twentieth century began aggressively venting their frustrations against the male-centric nature of Judaism (and against the host society as a whole) while still conforming to the characteristic Jewish psychology and its related strategies.
     …Writing to Martha Bernays, Freud’s wife, he once remarked of Jewish women that “so many of them are loud, aren’t they?” and later added he had treated “very many Jewish women — in all these women there is a loss of individuality, either too much or too little. But the compensation is always for the lack. That is to say, not the right attitude.”[C5]
     http://www.unz.com/article/reply-to-jordan-peterson-on-the-jewish-question-from-his-heroes/

     Kun uskonnon Jumalaksi on valittu tuollainen ’henkinen surkimus’ niin mitä voi odottaa sellaisen Jumalan palvelijoilta?
     islam on luku sinänsä ja sen jumalakuva selittää yhtä lailla heidän poliittisen toimintansa pyrkimyksiä.
     Ja kristityillä omansa.
     Makowin käsitys on että Vanha ja Uusi Testamentti ovat yhteen sopimattomia.

    • ”Kaikki valtiojärjestelmien kumoamiskaavat lähtevät tämän yhteisen perustan horjuttamisesta.” — siis uskomusjärjestelmän eli uskonnon horjuttamisesta jossa nwo-eliitti on onnistunut erittäin hyvin

     Socrates suggests that we can differentiate types of men based on which part of the soul wins out when different parts come into conflict.
     A man ruled by honor follows it, not reason and desire, when they come into conflict. Whenever men fight when fear or calculation would tell them to retreat, they are ruled by thumos. The thumotic man prefers death to dishonor.
     The man ruled by desire follows desire rather than thumos or reason when they conflict.
     Drug addicts, for instance, continue to indulge their addictions, even when reason and honor forbid them.
     — [sama pätee power addict’eihin joita nwo-eliitti on tulvillaan]
     The man ruled by reason follows reason whenever it conflicts with desire or thumos. Thumos may urge one to fight in hopeless odds, but reason can say no. Desire may urge one to excess, but reason can impose measure. …
     — The Greeks associated thumos with anger, for we are upset when we or those we love are dishonored.
     Thumos is also associated with self-sacrifice, since fighting over honor risks death. This is how we know that thumos is different from desire. Desire aims at self-preservation. But thumos is willing to risk self-preservation for honor.

     Liberalism is the road to hell, not paradise—and only a Good Witch can save us now.
     http://www.unz.com/tlynch/david-lynchs-wild-at-heart/

     • Tuo kreikkalaisten Thumos-käsitys pitää sisällään ajatuksen että siihen kuuluu terve aggressio sortajaa kohtaan.
      On valitettavaa että kristityt pyrkivät tämän ajatuksen torjumaan ja kääntävät toisenkin poskensa mikä ei suinkaan ollut historian Jeesuksen antama malli.

 9. Ongelmana vanhustenhoidossa on ilmeisesti mm. juuri valvonnan puute. Tampereen kaupunki valvoo enää ainoastaan rahan määrää, mikä kuluu hoivapalveluihin ?
  Rahat ja pääomat ovat tosiaan lopuillaan tässä Euroopan Sosialistisen Liittovaltion perifeerisessä provinssissa, missä vallitsee atavistinen, primitiivinen käsitys yhteiskunnasta. Kuolinkouristukset vaivaavat. Ihminen on vain kärpänen, joka häiritsee suuruudenhulluja suunnitelmia. Sen voi läiskäistä komission kärpäslätkällä liiskaksi pois häiritsemästä. Kärpäsläppänä voi käytää seksiä, viihdettä, allopaattisia lääkkeitä, säädöksiä, hintapolitiikkaa, maahanmuuttoa, kouluissa systemaattista pakkotyhmentämistä, valhemedian väsymätöntä eliitin propagandan jauhamista, valheellisten ulkopoliittisten uhkakuvien luomista… Pandoran lippaasta löytyy tuhansia keinoja ihmistuhontaan.
  Saksassa ja Ranskassa ei myöskään pienituloinen ihminen enää pärjää. Keltaliivit ovat olleet kaduilla Ranskassa lauantaisin ainakin 12 kertaa . Saksassa Hartz 4 – sopimus takaa prekariaatin, uuden orjaluokan, huonon aseman.

  • Juuri noin!

   Valtaosa suomalaisista näyttää jo olevan jonkinlaisessa horrostilassa olevaa aivotonta massaa, jota vallankahvaan kiipineet täysin selkärangatttomat ja vain omaa etuaan ajavat psykopaatit, maanpetturit ja muut rikolliset voivat huijata ja manipuloida mielensä mukaan liittolaisensa valtaVALEmedian – ”vallan vahtikoiran”! – avulla mielensä mukaan.

   • ”Maahanmuuttokatastrofin aiheuttaneet tahot saatettava vastuuseen”,
    https://www.kansalainen.fi/maahanmuuttokatastrofin-aiheuttaneet-tahot-saatettava-vastuuseen/

    Rahallisesti lienee kysymys miljardiluokkaa olevista summista jo vuositasolla. Kantasuomalaisiin kohdistuneet murhat ja raiskaukset ovat oma lukunsa, joista ovat vastussa Brysselin diktaatteja noudattaneet kansanpetturit.
    Syksyllä 2015 silloinen sisäministeri Orpo olisi Dublinin sopimuksen perusteella voinut käännyttää 30000 nuorta miespuolista rintamakarkuria takaisin turvalliseen maahan Ruotsiin, mutta ilmeisesti Brysselin lihapatojen tuoksu on politrukin virkaa havittelevalle vastustamaton.

    • Orpon ja Sipilän olisi pitänyt ohjeistaa rajavartijoita käännyttämään jo rajalla Suomeen pyrkivät asylum-vonkaajat päästämättä heitä rajan yli Suomen puolelle, jolloin vastuu siirtyy Suomelle, jos heidät täällä ensimmäisenä EU:ssa kirjataan. Hehän olivat jo turvallisessa Dublin oleskelumaassa, jonka viranomaisten pakeilta olisivat voineet hakea turvapaikkaa. Dublinmaasta pyrkiviä kolmannen maan turvapaikanhakijoita ei tarvitse, eikä olisi 2015 tarvinnut ottaa vastaan Suomen puolelle. Tämän sijaan SSS-porvarihallituksen sisäministeri Orpo jopa haetutti massoittain näitä Ruotsin puolelta bussiluljetuksilla, ja varusmiehet vielä komennettiin suojaamaan pakolaisbisneksen ja ulkomaisen halpatyön arvotavaraa. Bisneskiima veti Orpon ja Stubbin kokoomuksen ja Sipilän kepun porvarihallituksessa vallan. Olihan jo aiemmin Jyrki Katainen kokoomuksesta vaatinut Suomeen 1.8 miljoonaa maahanmuuttajaa. Nyt veronmaksajat saatiin vielä kustantamaan miljardien eurojen pakolaisbisnekset.

     • Mikäli turvapaikanhakijat olisivat olleet haitta Orpon kokoomuksen ja Sipilän kepun eturyhmille yrityksille ja pääomapiireille, sekä heidän bisneksilleen, Suomeen ei olisi Dublinsääntöjä noudattaen päästetty yhtään turvista ja rajat olisivat pysyneet kiinni sekä EU:lta pyydetty väliaikaiset 6kk:n rajatarkastusluvat 2015 alkusyksystä tähän päivään asti. Ruotsi, Tanska, Saksa, Itävalta ja Ranska ovat näitä rajatarkastuslupia pyytäneet, joka on onneksi estänyt maahantulijamassojen tulon jatkumisen rajat seljällään -politiikkaa harjoittavaan Suomeen, jossa Niinistön mukaan: ”Suomi ei voi sulkea rajojaan, sulkeutumatta itse”.

      Mutta koska turvapaikanhakijat tuottavat pääomapiireille Oxfordin yliopiston professorin Paul Collierin yhden maailman johtavista kehitysmaiden asiantuntijoista mukaan 135 kertaiset tuotot Eurooppaan, EU:hun ja Suomeen tuotettuina, siihen nähden että oikeita pakolaisia autettaisiin etänä heidän omassa kulttuuripiirissään naapurimaissa tai esim. Pohjois-Afrikan pakolaiskeskuksissa porvarit halusivat maahamme mahdollisimman paljon tulijoita. Ikävää että myös työläispuolueet saatiin mukaan tähän kalliiseen haittamaahantuontiin solidaarisuuskortilla. Bisnes-Soten ym. uusliberalismiprojektien tapaan myös massamamutus ja sen pakolaisbisnes sekä ulkomainen 70% palkkatuettu halpatyövoima verorahareikinä rampauttavat hyvinvointiyhteiskuntaa ja edesauttavat kokoomuksen havitteleman yövartijavaltion tuloa Suomeen.

      Oxfordin yliopiston professori: Pakolaisten auttaminen heidän kotimaissaan on 135 kertaa tehokkaampaa kuin Eurooppaan tuominen
      https://www.kansalainen.fi/oxfordin-yliopiston-professori-pakolaisten-auttaminen-kotimaissa-135-kertaa-tehokkaampaa-kuin-eurooppaan-tuominen/
      ”Oxfordin yliopiston professorin mukaan länsimaat voisivat auttaa 135 pakolaista heidän omissa maissaan samalla rahamäärällä minkä yhden pakolaisen ylläpitäminen Euroopassa maksaa.

      – Käytämme 135 dollaria jokaista tänne tulevaa kohden siinä missä käytämme yhden dollarin jokaista paikallisesti autettavaa kohden. Kotimaahansa jäävät ovat yleensä paljon heikompia kuin ne, joilla on voimavaroja lähteä Eurooppaan, Collier totesi.

      Professori kyseenalaisti myös pakolaisten Eurooppaan ottamisen motiivin.

      – Lähes kaikki saapuvat Eurooppaan maista, jotka ovat jo turvallisia … Ajatus siitä, että tämä väestöryhmä olisi valtavassa avun tarpeessa on yksinkertaisesti vastuuton ja älyllisen laiskuuden tuotosta, hän totesi.”

     • Meillä on surullinen tilanne kun maassa valtaa käyttävien isänmaa on raha eikä kansa nouse kapinaan.

 10. Elefantti olohuoneessamme
  Why It Is Polite to Mention When a Public Figure Is Jewish
  Friedrich Forste
  It is a prerequisite to be successful that people know the truth,specially truth that is widely concealed and easy to unmask. By unmasking some strategies of certain Jewish elites, we can create a safer and more truthful world.

  Today we deal with one of the biggest and most effective of these strategies, the one where Jews change their names and assume the nationality of their host countries to ”fit in” while remaining loyal to their own people and nation.
  This allows them the power of attributing every atrocity Jews commit in the host country, to the host country itself and its people.
  https://russia-insider.com/en/why-it-polite-mention-when-public-figure-jewish/ri26129

  Asiaa tutkineet ovat havainneet että juutalaiset muodostavat ’valtion valtiossa’ eivätkä integroidu tai assimiloidu sen maan väestöön jossa asuvat. Nämä eri maiden ’valtiot valtiossa’ tekevät usein salaista yhteistyötä keskenään – myös rahoittavat toisiaan – ja näin pystyvät tuhoamaan tai heikentämään maita joissa asuvat ja edistämään omaa agendaansa.
  He ovat lojaaleja vain heitä yhdistävälle juutalaisuudelle ja ajavat sen asiaa. Yhdistävä tekijä on usein rabbien käsissä oleva uskonto jota Netanyahu edustaa maassaan ja jota hän pitää ainoana poliittisena ohjenuoranaan.
  Sionistien menestys ja kohtuuttoman suuri vaikutusvalta maailman asioihin perustuu juuri tähän ’parasiitti-strategiaan’.

  • Pieni ote linkistä.
   Tämän esille nostaminen on tietysti antisemitismiä sionistieliitin mukaan. Turhaan ei Ron Unz syytä sitä tekopyhyydestä
   Ron Unz on haastanut sionistien ADL:n suoraan taisteluun ja kysyy, miksi he piiloutuvat hänen paljastustensa edessä valheiden taakse, ja halveksivat jokaista ihmistä, jolla on moraalinen omatunto.
   http://www.unz.com/announcement/has-the-adl-gone-into-hiding/
   Kysymys kuuluu: miksi sionistit uskovat, että heidän on rakennettava valtansa valheiden perustalle?

   ”…Jews change their names and assume the nationality of their host countries to ”fit in” while remaining loyal to their own people and nation…”

   ”Look at our political power-brokers Dianne Feinstein, Sheldon Adelson, Chuck Schumer, Bernie Sanders (yes!), Adam Schiff, Brad Sherman, Susan Davis, Elena Kagan. Notice anything interesting?

   None of these names are Hebrew, most could pass of as super American and all are Jewish. A quick search on the name ”Sheldon” shows that it is an ancient Anglo-Saxon name but it is overwhelmingly used by Jewish individuals. Look up the influencers of any country in the EU who are massively pro-EU and you’ll see the same thing, again and again. Jews masquerading as citizens of a nation to virtue signal that nation into oblivion. How old is this strategy?

   We can start from an interesting point in time, the 15th century and Vlad Dracul, the Wallachian ruler whose family was assassinated by Jews who had been thrown out of Hungary.

   These Jewish individuals, now referred to as ”Saxons” in almost all modern documentaries, moved to Wallachia and immediately did what they do, assumed control of the monetary policy, assassinated and impoverished the royal Christian family and encouraged the rape and conquer of the Christian country of Romania by the Ottoman Turks.

   Whenever you read history written by judeo-funded schools, you will see the reference to those pesky ”Saxon” merchants” who Vlad considered an internal enemy of the state, undermining his Christian country and encouraging the Islamic invasion of his land.

   This bears an uncanny resemblance to the current Islamic invasion of Europe championed shrilly and hysterically by highly influential Jewish elites in the so called European Union.
   So, the Jews destabilizing Vlad’s Romania magically become Saxons and Jewish influence is swept under the carpet. They frame Vlad Dracul, a hard man required for hard times, who was defending his Christian country as … a monster. One who unintentionally became a well-known one, Dracula.”

   • Pahoittelen etten kirjoita suomeksi mutta en kertakaikkiaan ehdi kääntämään lukemaani tekstiä kun luen niin paljon eri sivustoilta.
    Ja mitä enemmän lukee sitä helpompaa on havaita kuinka valtaVALHEmedia ja itseään demokraateiksi kutsuvat poliitikot meitä huijaavat.

   • On ikävää syyttömien juutalaisten kannalta että heillä on tuollainen sionistieliitti joka pilaa heidän maineensa.
    Se myös käyttää heitä hyväkseen eikä välitä heidän kohtalostaan kuten holokasti kertoo. Uhrattiin suuri määrä omia jotta sionistit saivat asukkaita Palestiinaan jonka väkivalloin ja suuren määrän palestiinalaisia murhaten brittien tuella riistivät itselleen.
    Eikä murhaamiselle näy loppua.
    Totuus holokaustista murtautuu esiin sionistien propagandasta ja valheista huolimatta
    http://www.unz.com/runz/american-pravda-holocaust-denial/
    Meilläkin uhrattiin suuri määrä kansaa jotta pieni eliitti pääsi EU:n hillotolpille. Taisivat maamme sionistit vaikuttaa asiaan ratkaisevasti? Strategia siis sama.

 11. Elefantti maailman näyttämöllä
  MASONIC WORLD GOVERNMENT CONSPIRACY

  “Treason doth never prosper: what’s the reason?
  For if it prosper, none dare call it treason.”

  Treason is the secret policy of the governing lluminati elite in the West. Wittingly or unwittingly, they serve the Masonic plan for “world government,” a satanist police state.
  The aim of Freemasonry is the establishment of Communism, which is a monopoly over everything by the Cabalist (satanist) central banking cartel. With these bankers controlling all corporations, we have de facto Communism.
  ”Success” in the West depends in part on a person’s willingness to betray his nation, race, religion, culture and neighbors.
  https://www.henrymakow.com/2019/02/how-the-illuminati-kickstarted.html

  Tuo sama kaksinaamainen elefantti-piru ulottaa lonkeronsa ja tunkee kärsänsä joka puolelle ja luuraa maammekin sisällä ja vie meitä kohti satanistien poliisivaltiota.
  Maamme johto on luovuttanut sille oikeuden hallita maatamme ja se lupaa sille ruhtinaalliset olot kun se nöyrästi alistuu sen hankkeiden tukijaksi.
  Presidentti ja hallitus ovatkin eduskunnan tuella tehneet kaikkensa että kansan tahto jyrätään ja se alistetaan pelkäksi kuunteluoppilaaksi eikä laeista tarvitse enää piitata.
  Viimeinen veto Sipilältä ja Rinteeltä on vanhusten ja eläkeläisten äänen ostaminen rahalla mitä voisi jo pitää härskiyden ja vastuuttomuuden huippuna. Nyt vain on kilpailu siitä kumpi enemmän tarjoaa.

  • Elefantti (USA/Israel/Nato-koaliitio, Deep State) Venezuelassa
   The US Aggression Against Venezuela as a Diagnostic Tool
   THE SAKER
   The Neocons never cease to amaze me and their latest stunt with Venezuela falls into this bizarre category of events which are both absolutely unthinkable and simultaneously absolutely predictable.
   This apparent logical contradiction is the direct result of a worldview and mindset which is, I believe, unique to the Neocons: a mix of imperial hubris and infinite arrogance, a complete lack of decency, a total contempt for the rest of mankind, crass ignorance, a narcissist/sociopath’s inability to have any kind of empathy or imagine another guy’s reaction and, finally, last but most certainly not least, crass stupidity.
   There is so much which can be said about the latest US aggression on Venezuela that entire books could be (and will be) written about this, but I want to begin by look at a few specific but nonetheless very symptomatic aspects:

   Yankees (to use the usual Latin-American expression) are just like their Israeli overlords: they are capable of devastating violence but they have no staying power: if things don’t go their way fast, really fast, they run and barricade themselves somewhere faraway from danger. In our case, they might even do what they did in Iraq and Afghanistan: build obscenely huge embassies, create a special zone around them, and sit tight while the country is engulfed in a bloody civil war.
   http://www.unz.com/tsaker/the-us-aggression-against-venezuela-as-a-diagnostic-tool/

 12. Jonsse ylempänä toteaa: ”Jonsse 2.2.2019 at 11:28
  Entinen KGB-virkailija Yuri Bezmenov, joka kylmän sodan aikana toimi kommunistiblokin länteen päin suunnattujen horjutusohjelmien parissa, on esittänyt kaavan, jolla valtiot saadaan tuhottua ikäänkuin sisältäpäin. Esityksissään mies oli päätynyt siihen, että kansakunnan yhteistä moraalia säätelevä uskomusjärjestelmä eli uskonto on kaiken keskiössä. Kaikki valtiojärjestelmien kumoamiskaavat lähtevät tämän yhteisen perustan horjuttamisesta.”

  Bishop Williamson: On the New Religion of ‘Holocaustianity’

  Many Catholics seem to think that what is called the “Holocaust” has nothing to do with religion. They are very mistaken. Here are two (slightly edited) paragraphs from the handsome tribute paid to the late Professor Robert Faurisson by Jérôme Bourbon, brave editor of the excellent Paris weekly Rival:

  Not only did Professor Faurisson by his research and famous phrase of 60 words threaten the ideological foundations of the world order issuing from World War II, but he also called in question the religion (or counter-religion) of “Holocaustianity.”

  “Holocaustianity,” taught from primary school to the end of one’s days, by television, cinema and every form of entertainment, does in fact ape all features of the Catholic religion.

  It has its martyrs (the Six Million), its Saints (Elie Wiesel, Anne Frank), its miracles (“Holocaust” survivors), its stigmatists (tattooed camp-inmates), its pilgrimages (to Auschwitz, etc.), its temples and cathedrals (“Holocaust” museums and memorials), its alms-giving to obtain pardon (never-ending reparation payments to Israel and to “Holocaust” survivors), its relics (camp inmates’ teeth, hair, shoes, etc.), its lives of the Saints (books by Elie Wiesel, Anne Frank, etc.), its torture chambers (gas-chambers), its Gospel (the verdict of the post-war Nuremberg military tribunal), its High Priests and Pontiffs (Simon Wiesenthal), its Inquisition (anti-Revisionist civil law-courts), its laws against blasphemy (strictly forbidding any questioning of the “Holocaust”), its Holy City (modern Jerusalem), its preachers and guardians (all instructors and associations in politics, the media, religion, trade unions, sports and economics), its religious Congregations (World Jewish Congress, B’nai B’rith, AIPAC, etc., etc.), its Hell (for all nationalists – except Israelis! – all revisionists, all believers in the deicide and in the New Testament replacing the Old, etc.), and its faithful (almost all of mankind).

  However, not only does “Holocaustianity” ape Christianity, it also turns it inside out:

  instead of love, hate; instead of truth, lies; instead of forgiveness, Talmudic vengeance; instead of respect for elders, the hunting down of aged camp-guards; instead of the spirit of poverty, the pursuit of reparation payments; instead of humility, the drive to dominate; instead of sharing, the pursuit of personal gain;
  instead of charity, blackmail; instead of respect for others, lynching; instead of quiet and discretion, publicity and noisy accusations in the media; instead of the boundless justice of God, the brazen injustice of conquerors setting themselves up as judges of the conquered, and so on and so on.
  https://www.darkmoon.me/2019/bishop-williamson-on-the-new-religion-of-holocaustanity/

  Totuus holokaustista murtautuu esiin sionistien propagandasta ja valheista huolimatta
  The author (Ron Unz)spends a few weeks perusing the literature, which he summarizes in this 18,000 word article, and concludes that the Holocaust story relentlessly hammered into the public consciousness by Jewish-owned Hollywood and media is a load of baloney. He suspects that when the lie comes crashing down, a political earthquake will ensue.
  ”I wouldn’t be surprised if our current Holocaust narrative eventually suffers that same fate (total collapse), perhaps with unfortunate consequences for those too closely associated with having maintained it.”
  http://www.unz.com/runz/american-pravda-holocaust-denial/
  https://russia-insider.com/en/mainstream-holocaust-narrative-substantially-if-not-entirely-false-editor-top-us-conservative-site

  • Holokausti, vainojen uhrien muistopäivä ja maailman kansanmurhat — Markku Juutisen hyvä ja totuutta karttamaton selvitys holokaustista

   27. tammikuuta vietettiin jälleen vainojen uhrien muistopäivää. … Jostakin syystä vain ”juutalaisen” kansan väitetty holokausti saa kansainvälistä huomiota osakseen, ja samalla unohtuvat maailman todelliset kansanmurhat; varsinaiset holokaustit.
   Suomen ortodoksisen kirkon tiedotteen mukaan Suomessa Vainojen uhrien muistopäivän valtakunnallinen muistotilaisuus järjestettiin torstaina 24.1. Säätytalolla Helsingissä.
   Juhlapuheen piti turvallisuudesta vastaava sisäministeri Kai Mykkänen. Tilaisuudessa sytytettiin muistokynttilät vainojen uhreille. Sytyttäjinä toimivat keskitysleireistä selviytyneet Nena Kafka ja Lilly Millner, romanien edustaja Miranda Vuolasranta sekä kansanedustaja Ben Zyskowicz, jonka isä selviytyi keskitysleiriltä.
   Historiasta löytyy toinen toistaan hirvittävämpiä kansanvainoja ja todellisia infernoja. Jostakin syystä (pitäisi miettiä miksi näin, oma komm.) vain ”juutalaisen” kansan väitetty holokausti saa kansainvälistä huomiota osakseen, ja samalla unohtuvat maailman nyt tapahtuvat (todelliset) kansanmurhat.

   http://www.magneettimedia.com/category/yhteiskunta/

 13. TÄMÄHÄN SE ELEFANTTI LOPULTA ON KUN TUTKITAAN TARKEMMIN
  Aina törmätään näihin ’Londonin lutikoihin’ kun maailman pahuutta tutkitaan.
  Oman maammekin kohtalo on annettu näiden ljutikoiden käsiin.
  Fiat Banking is Behind Imperialism
  By wmw_admin on February 11, 2019
  henrymakow.com – Feb 11, 2019
  By 1864, the Masonic Jewish central banking cartel already had concentrated the wealth of the world in their hands.  British imperialism was a mask for Jewish banker imperialism, as is the NWO today.
  “This Money Power of the Money Quarter of London is the only grand pre-eminent Imperialism existing on the earth.”  The NWO in a nutshell?

  Imperialism of Jewish Capital
  Updated from Aug. 24, 2015
  by Henry Makow PhD.
  A book published in 1889 “The Red Dragon” by L.B. Woolfolk suggests to me that British (and American) imperialism originated in the need of  Jewish bankers and their Masonic confederates to translate money they created out of nothing (thanks to their control of credit), into real wealth i.e. world ownership.
  When these bankers finagled a credit monopoly in England in 1694, they turned into a monster that now has highjacked humanity.
  The London-based banking cartel literally has gobbled up the planet, and will not be content until it owns everything, and enslaves mankind, mentally and spiritually, if not physically. This, in a nutshell, is the New World Order.
  The last push came from a secret society  that Cecil Rhodes started in 1891 to “absorb the wealth of the world” and “to take the government of the whole world.”
  A recent UN study says 2% of the world’s population own 50% of the wealth, while half own barely 1% of the wealth. Needless to say, the richest 2% are mainly the London-based bankers and their associates.
  Today British, American and Zionist imperialism manifest the banker agenda for “world government” through the destruction of religion, nation, race and family. This imperialism does not express the interests or wishes of ordinary English, American or Jewish people who have themselves been colonized.

  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=120572
  https://www.henrymakow.com/the_imperialism_of_jewish_capi.html

   • Mitähän N-jahu tästä tuumaa?
    Setting the Stage for Pike’s Third World War?

    “The Third World War must be fomented by taking advantage of the differences caused by the “agentur” (agents) of the “Illuminati” between the political Zionists and the leaders of Islamic World. The war must be conducted in such a way that Islam (the Moslem Arabic World) and political Zionism (the State of Israel) mutually destroy each other.”

    http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=183854

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here