Pitkällisen jahkailun jälkeen Valvira vihdoin räjäytti padon vanhushoivan tilasta keskustelemisen tieltä keskeyttämällä Esperi Care Oy:n Kristiinankaupungin vanhushoivayksikön toiminnan hoidon vakavien puutteiden vuoksi. Esiin nousi myös epäilys vanhuksen kuolemasta huonon hoidon seurauksena. Vaalien läheisyys takasi sen, että innokkaita keskustelijoita on riittänyt ruuhkaksi asti.

Luonnostellessani tätä kirjoitusta 5.2.2019 koimme senkin ihmeen, että ministeri Petteri Orpo ilmoitti kokoomuksen suostuvan hoitajamitoituksen minimin kirjaamiseen lakiin. Kun nykyistä lakia säädettäessä vastuuministeri Maria Guzenina (sd) esitti hoitajamitoituksen minimiksi 0,7 hoitajaa yhtä hoidettavaa kohden, kokoomus vastusti sitä jyrkästi. Lakiin sitä ei siis kirjattu, vaan puolueet sopivat minimimitoitukseksi 0,5 hoitajaa hoidettavaa kohden. Sekään ei ole sitten toteutunut, kuten tehdyt selvitykset ovat osoittaneet.

Suuret hoivatalot Esperi, Attendo ja Mehiläinen joutuivat puolustuskannalle. Niiden toimintaan suunnattiin pikapikaa läpivalaisu, joka tuottikin melkoisen näkymän. Ylipalkatun johdon mielenkiinnon todettiin suuntautuneen omien tulojen kasvattamiseen vastuullisen liikkeenjohdon sijasta.

Näiden hoivatalojen intressejä yksityistämispolitiikassaan ajanut ja toteuttanut maan hallitus yrittää kiemurrella vastuustaan vapaaksi parhaan kykynsä mukaan. Juha Sipilä siirsi vastuun valvonnan laiminlyönneistä oitis kunnille. Säädettyjen lakien noudattamisen osaltahan valvontavastuu on valtiolla, joka kuitenkin on käytännössä ajanut alas laillisuusvalvonnan monella muullakin sektorilla.

Julkeimpaan suoritukseen oman ministerivastuunsa väistämisessä ylsi ministeri Annika Saarikko, joka kutsui koolle hoivatalot ja muita intressiryhmiä. Lopputulemana kokoontumisella oli se, että hoivatalot lupasivat ryhtyä noudattamaan lakia! Omassa valvontatehtävässään surkeasti epäonnistunut ministeri yritti pestä itsensä vastuustaan puhtaaksi maanittelemalla lakeja rikkoneet noudattamaan jatkossa lakia. Ei puhettakaan siitä, että niitä olisi saatettu oikeudelliseen edesvastuuseen rikkomuksistaan.

Kun yleisön paine yhdistyneenä vaalien läheisyyteen on saanut nyt sekä kepun että kokoomuksenkin suostumaan hoitajamitoituksen kirjaamiseen lakiin, lakimuutoksen käsittelyn jarruttaminen on ainoa keino ainakin viivyttää lain toteuttamista. Tähänhän sekä Sipilä että Saarikko ovat jo ryhtyneet väittämällä, että aika ennen vaaleja ei riitä lakimuutoksen käsittelyyn.

Jali Raidan ja Vastavalkean toimituksen yhteisessä joululahjassa kerroimme eduskunnan toiminnasta liittyen Suomen mukaanmenoon NATOn Irak-operaatioon. Siinähän NATOn pääsihteeri lähetti kirjeen Suomen NATOn-suurlähettilään kautta eduskunnalle. Jens Stoltenbergin kirje sai aikaan todellista vipinää lainsäätäjissä. Kun kirje oli päivätty 22.10.2018, oli hallituksen esitys laiksi valmis jo 25.10.2018. Puolustusvaliokunnan lausunto valmistui 8.11.2018 ja ulkoasiainvaliokunnan mietintö 9.11.2018. Ja lopullinen laki nuijittiin pöytään 21.11.2018. Eli yhden (1) kuukauden sisällä NATOn pyynnön saapumisesta!

Siinä käsittelyssä oikaistiin kaikki mutkat suoriksi. Lausuntokierroksiakaan ei järjestetty.

Nyt kun eduskunnassa sanotaan vallitsevan laajan yksimielisyyden hoitajamitoituksen kirjaamisesta lakiin, pääministeri Juha Sipilä ”pahoittelee”, että ei onnistu kun lausuntokierrostakaan ei ehditä järjestää. Ja Petteri Orpo painottaa lakimuutoksen huolellista valmistelua. Eli selvääkin selvempää ajanpeluuta hankkeen siirtämiseksi vaalien jälkeiseen aikaan. Se mahdollistaisi uuden likaisen pelin lakihankkeen tiimoilta. Ei edes toisen vanhusten hoivakodin, Attendon Alavudella sijaitsevan Pelimannin, toiminnan keskeyttäminen näytä saavan hallitukseen liikettä. Pelimannin tapauksessa selvitetään kuuden asukkaan kuolemaa kuukauden pituiseksi jääneen toiminnan aikana. Saman ajan kuluessa hoivakodista irtisanoutui peräti kymmenen työntekijää.

NATOn Irak-operaation osalta vain vasemmistoliiton 11 kansanedustajaa äänesti sitä vastaan marraskuun lopulla. Tässä hoitajamitoituksessa ei liene vaaraa vasemmistoliiton vastustuksesta. Sen takana on siis erittäin laaja julkilausuttu eduskunnan enemmistö, ja ennen kaikkea laaja kansan tuki.

NATOltakin riittänee ymmärrystä sille, että Suomi huolehtii säällisesti ikääntyneistä veteraaneistaan. Voisivat toki lähettää asiasta vielä kirjeen, jolloin Sipilän, Saarikon ja Orpon jarrutukselta ehkä vältyttäisiin.

Valtapoliittisestihan edellä käsitelty tarkoittaa selkokielellä sitä, että SDP suhtautuu nöyrän kiltisti oikeiston NATO-vedätyksiin ja antaa niille tukensa. Ja silloin kun on kyse perusturvan toteutuksesta ihmisarvoisella tavalla, oikeisto pystyy sabotoimaan heikompiosaisten turvaksi tarkoitetun lakihankkeen etenemisen. SDP ja koko oppositiokaan ei näytä kykenevän näissä asioissa riittävän jämerään toimintaan.

Ovatkohan tässä ”läntiset arvot” oikein kohdallaan?

Tauno O. Mehtälä
päätoimittaja
Vastavalkea-verkkolehti

Kuva: Pixabay

65 KOMMENTTIA

 1. Jotenkinhan se ”julkinen keskustelu” oli käännettävä pois Islamilaisen maahanmuuton sydämeenkäyvistä ”lieveilmiöistä”, näin vaalien alla.
  Kuinka lainsäädäntöä ylhäältä alas muuttamalla voidaan korjata ruohonjuuritason rikollista toimintaa, kun syy on alunperinkin ollut olemattomassa valvonnassa ja käytännössä, eikä niinkään siinä etteivät asiat olisi paperilla näyttäneet kivoilta alunalkaenkaan.
  Budjettia on rukattu yhteistä omaisuutta myymällä ja kulttuuriakin on rikastettu kehitysmaa opein.
  Eli nyt aikuisempi väki ”panotalkoisiin”, että on jotain turvaa vanhuuden varalle! Siis ainakin talkooväelle… Eihän se ”lastensuojelu” voi kaikkia lapsia viedä, eihän?…

 2. Suomessa ei taida olla oikein vasemmisto enää ollenkaan vaan vasemmistoliberaaleja joilla ei ole ainakaan laajemmissa asioissa poliittista suuntaa. Sosdemien outoja kuviota eduskunnassa tapahtuu tuon tuosta kun se äänesti perustuslain muutoksen nopeuttamisen puolesta että tiedustelulaki saadaan tällä vaalikaudella voimaan ja nyt tiedustelulakiäänestyksessa äänesti tiedustelulakia vastaan sen huonon valmistelun takia. Jos sosdemit olisi äänestäneet sekä perustuslain muutosta vastaan ja tiedustelulakia vastaan niin olisi tiedustelulain käsittelyyn saatu aikaa sen kunnolliseen valmisteluun. Nato touhuilu on jotain outoa sosdemeillä kun liittyy siihen kalliiseen militaristiseen oikeistoliberaaliseen suuntaukseen jonka mukaan aseet on tärkeämmät kuin sosiaaliturva tai eivät näe sen yhteyttä valtion taloudessa. Samanlaista harhailua on myös vihreillä kun haavisto oli myymässä carunaa yksityisille. Sosdemit on oikeassa sotessa kun ne kannattaa nykyisen kunnallisen järjestelmän kehittämistä kun tanskakin on suomeen aiotun kaltaisesta sotehimmelistä palannut kunnalliseen soteen. Oikeiston pyörityksessä on vasemmistolla suunta mennyt sekaisin ja myös suomen suunta on saman pyörityksen takia sekaisin eikä sitä taideta saada oikaistua enää.

 3. Uudenlainen ilmiö Atlannin takana, miten äärivasemmisto (entiset Demokraatit) esiintyy kaiken sekasorron
  aiheuttajana. Nuoret uustulokkaat naiset hilluvat ”kukkoina tunkiolla”. Säälittävä esitys tuli esille naisten
  valkoisiin pukeutuneiden joukkojen irvokkaassa käytöksessä presidentti Trumpin puhuessa. Hyvät tavat
  he ovat jättäneet hallitusrakennuksen ulkopuolelle, irvistellen mielenosoituksiaan heidän poliittinen johtajansa selaillen papereitaan Trumpin selän takana ilman minkäänlaista kiinnostusta. Räikeää puolue-kurittomuutta.
  Hävytön käyttääntyminen ja rivot ilmaisut ovat nyt normia. Sukupuoli-elimet suussa ( kuvaannollisesti ) on
  yhteiskunnan eräs rappeutumisen ilmaisu. Hallitus -tilaisuudet muistuttavat enemmän kaatopaikkoja, kuin
  päätösten tekoa varten varattuja tiloja.

  • Hallitustilaisuudet muistuttavat kaatopaikkoja, koska juuri sitä ne ovat. Ei siellä mitään päätetä, kaikki massamedian julkaisemat ”protestit” on käsikirjoitettu ”valkoisten naisia” myöten. Todellista vastarintaa ei ole, Trump seisoo täsmälleen samalla puolella kuin valkoiset naiset vaikka et sitä huomaa.

   Elämme mielenkiintoista aikaa, sitä aikaa jolloin poliittinen järjestelmä tulee romahtamaan, ja edessämme olevan maailmanlaajuisen romahduksen isäntä on sama, joka tämän järjettömän poliittisen järjestelmän on rakentanut.

   • Hiipuva tuli, mistä ihmeestä ammennat nuo tietosi ? Etkö käsitä miten politiikkaa pelataan ? Mietippäs miten olisi maailman tilanne nyt jos Hillary olisi voittanut vaalit. Hebrean kielen opetus olisi tullut pakolliseksi koko lantisellä pallon-puoliskolla, ja jokainen älykäs ymmärtää mihinkä se olisi johtanut. TRUMP pelaa korttinsa ”jaetun pakan mukaan” astumatta liian monen vahvan juutalaisen varpaille, ja se on taito ”SE”.USA voi helposti joutua sisällis-sotaan ilman Hillarya. Meillä täällä USAssa on uutiskanavat auki 24-7-365, joten mikään ei jää piiloon. Miten on teilläpäin, kun GOOGLE rajoittaa, mitä teille ilmaistaan, ja mitä ”EI”.

    • Sinäpä sen sanoit…. se on juuri sitä, eli politiikkaa ”pelataan” ja Trump pelaa korttinsa ”jaetun pakan mukaan.” Election is Selection, eli ei ole eroa olipa USAn presidenttinä Killary tai Trump, molemmat heistä pelaavat korttinsa ”jaetun pakan mukaan” ja se pakka jaetaan siellä, missä tätä käsikirjoitusta kirjoitetaan. USAn presidentti, olipa se kuka tahansa, on roolissaan pelkkä näyttelijä.

     Uskon kyllä, että ole aito totuuden etsijä, mutta sinun on irtaannuttava Trump hypestä ja päivittäin valheita työstävästä valtamediasta, ja mentävä ihmiskunnan historiaan. Sieltä se totuus löytyy…. ja btw, Trumpin tehtävä indeed on murskata poliittinen järjestelmä ja viedä USA sisällissotaan!

 4. Hävittäjät vastaan vanhustenhoito. Puolustusministeri Jussi Niinistön mielestä ulkomaiset sotateollisuuden huippurikkaat osakkeenomistajat ovat Suomen veronmaksajille tärkeämpiä tuettavia kuin maamme iäkkäät, elämänsä tälle maalle uhranneet kansalaiset. Hän vaatii hävittäjien lukumäärän nostamista päälle kuudestakymmenestä noin sataan !
  Ilman isäntämaasopimusta emme olisi tässä mudassa ja suossa. Ovatko päättäjät menettäneet kaiken inhimillisyytensä ja järkevän elämänhallinnan ? Ei suomalaisten tarvitse pullistella tai nöyristellä mihinkään ilmansuuntaan, vaan hoitaa oma pesä vastuullisesti ja ihmisarvoisesti.

 5. Piru itse hallitsee maapallon kansoja, koska se hirviö tietää aikansa vähenevän. Muuta päätöstä en ole
  löytänyt elämäni aikana. Eikä siihen edes raamattua tarvita sitä huomaamaan. Ihminen on kehittänyt itsestään pahimman pedon. Eläin tappaa syödäkseen, ihminen tappaa nauttiakseen voimallisuudestaan toista kohtaan. Parhaimmilla ”lahtareilla” on rinta kuin romukaupan ikkuna, täynnä arvomerkkejä. Sitä voidaan puolustaa isänmaallisuutena, koska muuta ei ole meille opetettu aivopesun tuloksena. Oma isänmaani on maa, jossa voin ilmaista mielipiteeni joutumatta murhattavaksi, ja missä voin harrastaa ammattiani perheeni hyväksi, luonnolliseen kuolemaani asti, jos kuolemaa voidaan sanoa luonnolliseksi?

 6. Sudet lammaslauman kaitsijoina – em. venäläisen ryöstömallin soveltamista:

  ”Vake Oy, näin Sipilä ja Kokoomus kuppaavat Suomen kasvottomille pääomakeplottelijoille.
  Keskusta-Kokoomushallitus on Juha Sipilän johdolla luonut salakavalan juonen, kuinka myydä valtion omaisuutta salaa pois. Lakeijoiksi hankkeelle on hieraistu kourallinen liikemaailman siloposkisia poikasia. Tällainen on Sipilän suuri puhallus…”
  https://mvlehti.net/2019/02/09/vake-oy-nain-sipila-ja-kokoomus-kuppaavat-suomen-kasvottomille-paaomakeplottelijoille/

 7. Tulenkantaja. Huomaan aivan hyvin missä ollaan menossa, vaikka näkö onkin heikentynyt oikeasta silmästäni. Oikealla korvallani sentään kuulen oikein ”sujuvasti”. Täällä USAssa huomaa paljon ihan paikan päällä, mitä on tapahtumassa. Jos voit seurata TRUMPin esitystä ”Päävaltion selonteosta”, niin siitä selviää miten kaikki ne Demokraattisen puolueen naiset olivat johtajaansa myöten pukeutuneet valkoisiin pukuihinsa, joten heitä oli helpompi seurata, ja olihan se aikamoista SIRKUSTA alusta loppuun. Eihän siinä ollut kysymys edes valkoisen rodun esiintuomisesta vaan vain eroittautuakseen muusta joukosta kameroiden jauhaessa heidän käytöstään. Hävytöntä irvistelyä myöskin ”Demarien presidenttiehdokkailta”, varsinkin juutalainen Chuck Schumer”,joka käyttää törkeätä kielenkäyttöä Trumpista, puhuessaan hänestä.
  TRUMP sentään pysyy asiallisena valtiomiehenä, ilman irvokkaita naamanvääntöjä. Kyllä sekin on huomattu.

  • Huomaat kyllä missä ollaan menossa, mutta et ymmärrä. Minäkin asun USAssa, mutta ei ole väliä missä kukin meistä asuu, koska valheet (ja hyvin piilotetut totuudet) kulkevat sähköisesti ympäri maailmaa. Kaikkein tärkeintä olisi ymmärtää se, että puolueiden välillä ei ole mitään eroja. Puoluejärjestelmä on huijaus, eikä mitään muuta. Se on tarkoituksella rakennettu pitämään yllä illusiota demokratiasta, jotta köyhyyttä, sotia ja eriarvoisuutta voidaan pitää vale-demokratian varjolla yllä. Kansaedustajat huutavat kilpaa: me yritetään auttaa…. me halutaan auttaa vähäosaisia… me autetaan lapsia…. ja vanhuksia…. tää on niin vaikeeta…. kaikki olisi paremmin jos vastapuolue ei panisi hanttiin. Oikeesti? Haloo? Vieläkö tää huijaus menee läpi? Ihmisten on korkea aika karistaa suomut silmiltä ja ymmärtää se, että poliittinen järjestelmä sen kaikissa muodoissa on illuusiota ylläpitävä sulle-mulle peli, eikä mitään muuta.

   Lyhyesti sanottuna; kaikki politiikassa perustuu ihmisten vastakkain asetteluun, ja voit olla varma siitä, että valtamedian käsikirjoitetut lööpit vaihtelevat ”isännän” agendan mukaan.

   • Mutta näinhän sen ”demokratian pitääkin pelittää”. Molemmat asumme samalla mantereella, ja tuijotamme samoja uutisia, ja kuitenkin olemme eri mieltä asioista.
    Se taas johtuu monesta asiasta,johon on nyt turha puuttua. Näkevät ihmisetkin voivat kulkea ”sokeudessa”. En ole osallistunut TRUMPin rahankeräykseen edistääkseni hänen poliittista uraansa, mutta tähän asti olen tuennut häntä varoen, koska uskon tilanteiden olevan nyt paremmin kurissa ilman CLINTONIEN DYNASTin vaikutusta. Joku tyyppi AINA valitaan, taikka OHJATAAN USAn päähenkilöksi, olkoon se henkilö TRUMP juuri nyt, jos hän ei saa John Kennedyn tuomiota osakseen?
    Omakohtaisesti valitsisin RAND PAULin presidentiksi.

 8. Suomi on tässä vanhusten hoivakehyksissä kaikkea muuta kuin sitä mitä julkinen valtamedia toitottaa kaikilla torvillaan. Minulla on omakohtaisia havaintoja tästä eräästä kunnan hallinnassa olevasta palvelutalosta…. Saamani tiedon mukaan YLE:n: TV ryhmä on saapumassa ko. palvelutaloon kiillottamaan kunnallisen hoivabusineksen kuvaa.

  Viimeisin kinkkihavainto oli tänään se, että hätäuloskäytävien reitit oli muun lumenluonnin yhteydessä luotu umpeen tavalla, josta ei mitenkään selvitä kriisitilanteessa pyörätuoliasiakkaiden osalta, etenkään kuin palveluosastolla on vain yksi hoitaja kahdeksaa maksavaa asiakasta kohden . Siillälailla tällälaiilla kaikkien superlatiivien ihmemaassa Suomessa..

  Kun sitten mietitään meneillään olevan politiikan mukaista kehityskulkua, esim.” Isäntämaasopimuksen” puitteissa, mihin Naton ”kypäräpäät” panaan hoidettaviksi, kun tulee kuula johonkin muualle kuin kypäräkalloon. Ei Suomella ole sellaisia ylimääräisiä sairaalaresursseja, -ja jos on, niin miksi on, ja millä rahalla bne on rakennettu, ja koska?

  Ei Suomella ole resursseja hoitaa sitä tilannetta, jota ”Isäntämaasopimus”, joka ei edes ole legitiimi, -edellyttäisi muulla tavoin kuin lempata vanhukset ja demnentoituneet ulos hoitolaitoksista selvieytymään miten selvityvät, jotta Naton ”Isäntämaasopimuksen” artiklat voidaan täyttää pilkulleen, kuten Suomella on ollut tapana vasallivaltiona noudattaa.

  Kaikki nk. päättäjät, jotka itseasiassa voitaisiin korvat AI-ohjelmalla helvetin paljon halvemmalla, ovat siinä illuusiossa, että he elävät ikuisesti, eivätkä koskaan joudu mihinkään hoitolaitokseen, tai sitten heillä on vakaa usko siihe, että toimimalla kansakunnan hallinto-organisaatioissa aikansa, sopivin korruptiokytkennöin, heillä on riittävästi rahaa maksaa oma ruokkimisensa ja perseenpyyhkimisensä laitoksissa, joissa rahalla saa mitä vaan, -vaipppaakin vaihdetaan vaikka ei tarvirtsisikaan, ja kaikesta laskutetaan….

  Nyt on pakko kysyä, jatkoksi että miten demokratiassa ja oikeusvaltion kehyksissä täällainen etuoikeutus syntyisi…?

  Mitä sitten tulee Esperi Care::n, Attenton ja Mehiäisen kuvioihin, niin näemme tässä SOTE- uudistuksen nk. valinnanvapauden erilaiset vaihtoehdot erääältä toimialalta,…

  Onneksi tämä tilanne on konkretisoitunut riittävän ajoissa, -parempi myöhään kuin ei milloinkaan…

  Kun on laitoksia joissa on jo aivan selkeästi todettu kuoleman tuottamuksia, miten ihmeessä voidaan ajatella, että tässä vastuuhenkilöt selviävät anteeksipyynnöllä ja sillä, että lupaavat parantaa tapojaan..,.

  Syytteeseen vaan saatana, ja lusimaan läpi koko yläpään hierarkian.

  • Jatkakin vielä hieman…:

   Hoitohenkilökunnan, johon systeemin esimies ei kuulu,- taholta on ilmaistu, että heitä ei kuunnella, eikä johto ole edes käynyt tutustumassa ongelmakohtiin, joista on hoitohenkilökunnan taholta viestitetty.

   Tässä on pakko kysyä nyt sitä, missä Suomessa oikein mennään, ja kenen piikkiin. Viimeksi järjestettiin -90 luvun lama jotta kansakunta pantiin polvilleen, ja sitten tarjottiinm rahoitusratkaisut, joilla sitten ostettiin Hornetteja. Ei kai tässä muuta tarvitse sanoa. Lähestymme asymptoottisesti samaa tilannetta,

   • Pahoin pelkään, että olet oikeilla jäljillä. Lamat ja kaaokset tehdään tarkoituksellisesti (vrt. Venezuela), jotta voidaan ongelmien korjausvaiheessa ajaa rahoittajapiirien tahdon mukaista politiikkaa maahan. Suomelle edullinen puolueeton asema idän ja lännen välissä tuhottiin osin juurikin noilla mainitsemillasi hävittäjäkaupoilla. Kuvion toistuvuus on aina hyvä laittaa merkille sillä ”läntinen arvoyhteisö” käyttää aika paljon samoja vakiintuneita toimintamenetelmiä. Suomen uskolonisaatio ollaan nyt viemässä melkein loppuvaiheeseen eikä asiaa enää edes juurikaan peitellä.

 9. Avoin keskustelu ja yhdessä ratkaisujen etsiminen olisi ”arvo”, jolla tätäkin asiaa pitäisi käydä läpi.

  Liian usein on valitusta vailla ratkaisuja.

  Nyt kun kieli vyön alla ja suoli pitkällä töitä painetaan ja saadaan tavaraa vientiin, riittää rahat vielä jonkinlaiseen vanhain hoivaan ja hyvinvointiin. Mutta entä jatkossa?

  Helppoja ratkaisuja ei ole. Kokonaisuus vaatii tehokasta toimintaa, eikä kerman kuorinnalle saa jäädä tilaa (siitähän noissa nyt oli kyse). Vilunkimiehille pitää olla ankarat rangaistukset.

 10. Hollitupapolitiikassa kapitalisti varastaa kaiken, minkä irti saa. Myös verotusoikeuden. Näille pyrkyreille koti, uskonto ja isänmaa ovat kirosanoja.

 11. Blackface History Is Jewish History
  NOI RESEARCH GROUP
  Juutalaiset tekevät pilaa muun ihmiskunnan kustannuksella. Se on yksi keino tavoitella ylivaltaa.
  Ikävä tosiasia on että mitä enemmän historiaa ja tapahtumia tutkii sitä likaisemmat kädet juutalaiset saavat.
  Tässä kerrotaan mustien kohtalosta olla juutalaisten syntipukkeina – Blacks were scapegoats for Jews.

  Koko ajan sitä ovat olleet ja ovat myös valkoiset. Se näkyy mm. velkaorjan kohtalona ja historian vääristelynä siten että ei-toivottu ja alistettu (jopa vihattu kristitty) valkoinen syyllistetään tekoihin (sotiin, holokastiin ym.) joista perimmäinen vastuu on juutalaisilla.
  Tämän päivän EU on myös sionistien hanke ja USA:n tavoin vahvasti heidän pihdeissään.
  Siksi – ellemme irtaannu siitä ja siihen kuuluvasta velkaorjuudesta – emme voi odottaa oleellisia muutoksia maamme politiikassa jossa päättäjät ovat alistuneet velkaorjiksi ja nwo-mafian lakeijoiksi tai Juudas-pukeiksi ja kansan kohtalo on kurjistua joka päivä lisää.
  Ilman irtaantumista on vain teatteria kun raha hallitsee ja joidenkin tärkein elämäntyö on sen kerääminen. Vanhukset voivat rauhassa kuolla vaippoihinsa.
  http://www.unz.com/article/blackface-history-is-jewish-history/

  From the time of the earliest American colonies Jews had always been a formidable presence in the slave-based economy, where they became important slave traders and international marketers of slavery’s products, especially sugar, cotton, and tobacco. But after the Civil War Jewish immigration to America increased dramatically. Their history in Europe with Gentiles over many centuries was one of conflict and violence, and so in America they saw distinct advantages in helping to create a society that made but one distinction based entirely on skin color. Brandeis’s Irving Howe, author of the most popular book on American Jewish history, World of Our Fathers, is one of many Jewish scholars that admitted that Blacks were scapegoats for Jews: “For decades American blacks had served…as a kind of buffer for American Jews. So long as native hatreds were taken out primarily on blacks, they were less likely to be taken out on Jews.” … So, for Jews, anti-Black racism was a benefit and a valuable asset to their own goals of gaining power and influence. … The undisguised elements of ridicule in such blackface portrayals by Jews mimicking the outlandish stereotypes of blacks now looks suspiciously like one group’s desperate need to assert its own superiority by mimicking another.”

  A Brief Look at Jewish Wealth — Onko moraalisesti oikein että ihmiskunnan varallisuus voi olla näin pienen joukon käsissä?

  Throughout history, the power and influence of the Jewish Lobby has been legendary.  This power in turn derives not from political might, nor from popular support, nor from moral rectitude, nor from God.  It is, simply, the power of money.
  … What could be done to ensure a more just allocation of national wealth?  In the old days, circa 100 AD, Roman authorities instituted a fiscus Judaicus, a ‘Jew tax,’ precisely to offset the extra cost burden placed on society by Jews.  Dare we suggest reinstating such a thing?  A few trillion dollars could go a long way to right the wrongs of modern society.
  Unrealistic, you say.  Perhaps.  But it has to start somewhere.  Someone needs to raise these possibilities in print, in public, in order to begin the conversation.  Stranger things have happened in the past.  Stranger things will surely happen in the future.
  https://www.theoccidentalobserver.net/2019/02/07/a-brief-look-at-jewish-wealth/
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=183428

  The NWO is dedicated to enslaving us spiritually. Money is its primary instrument.
  https://www.henrymakow.com/2018/10/the-devil-is-money.html

  • Kuinka muuten kävi huippuälykkäälle shakin maailmanmestari Bobby Fischerille? Mies painui mestaruuksiensa jälkeen unholaan. Jokunen vuosi sitten näytettiin dokumentti miehen myöhemmistä kohtaloista. Joku porukka oli kerännyt kai rahaakin, että saadaan shakkimestari pois alhostaan. Ja sitten alettiin tehdä dokumenttia ja mies kuskattiin mm. Islantiin lähes valtiovieraan asemassa. Pettymys olikin kaikille suuri, kun miehen suusta alkoi tulla ulos lähes pelkkää juutalaisten tai sionistien salaliittoa. Sen jälkeen mies saikin painua takaisin unholaansa.

   Ja tarinan opetus on karu. Ne, jotka maailmaa kaikessa kieroudessa pyörittävät, ovat pitäneet visusti huolen siitä, että totuuksia esilletuovat menettävät maineensa tai heille tapahtuu jotakin muuta ikävää. Varhaisille viestintuojille ainakin käy näin. Jossain vaiheessa huijaus kuitenkin alkaa paljastua, sillä rahajärjestelmämme luoneet mestarit ovat luonteeltaan hillittömiä ja lopulta hyväksikäyttö yltyy aivan mielipuoliseksi.

   P.S. Tarttuiko Islantiin sittenkin jotain shakkimestarin viisaudesta, sillä Islanti osasi laittaa omat huijarinsa vankilaan?

  • ”Blacks were scapegoats for Jews”
   Aika mielenkiintoinen tämä ’syntipukki’ sanan historia.
   Juutalaiset rabbit karkoittivat ’syntipukiksi’ ristityn pukin erämaahan ’lastattuaan’ sen ensin kansan synneillä.
   Näin synnit katosivat erämaahan pukin avulla pilaamasta kansan elämää. Ja pukkejahan voi lähettää erämaahan aina tarpeen mukaan.
   Ovela keino joka mahdollistaa synnin teon sujuvasti. Ja pukin rooliin on sittemmin kelpuutettu muitakin. Ja voi niitä jotka eivät ole siihen suostuneet !

 12. Vaalien alla noi molopäät lupaa vaikka mitä ja tyhmä lammaskansa äänestää niitä päät märkänä.

 13. Noinhan se valitettavasti näyttää olevan!
  Tyhmä lammaskansa, joka ammentaa ”totuutensa” Yleltä, Brysselin Pravdasta ja muusta valtavirtaisesta, valehtelevia petturi-poliitikkoja tukevasta huijausmediasta.

 14. Mihinkäs hävisi Väyrysen presidenttiehdokkuus, kun ei löydy mistään. Olikos se liikaa
  jopa ”Vasta-Valkealle”??? Aika HURJAA, jos niin on! Toivon ettei niin ole, koska tämä sivu
  on ainoa mihinkä olen kiinnostunut SUOMESSA.Jään ”takavasemmalle seuraamaan
  tilanteita”.

 15. K.Tuomari Toki seuraamme kiinnostuneena Paavo Väyrysen taivallusta, ja olemme toki julkaisseetkin häntä koskevaa aineistoa. Kepun sisäinen vääntö tulee ratkaisemaan pitkälti tulevat hallituskuviot. Nyt lestasiiven johtamana Kepu on tehnyt Kokoomuksestakin oikealle menevää politiikkaa. Tätä tuntuisi kannattavan reilusti alle puolet Kepun aktiiveista, joten muutosta pukkaa.

  Arvostamme Paavo Väyrysen ulkopoliittista linjanvetoa. Nyt ovat kuitenkin agendalla eduskunta- ja europarlamenttivaalit, ei presidentinvaalit, joiden kuviot ovat vielä täysin hämärän peitossa. Seitsemän tähden liike ei ole ainakaan vielä esitellyt kovinkaan vakuuttavaa ehdokaskaartia näihin kevään vaaleihin.

 16. Sairaan- ja terveydenhoidon laadun romahtaminen; yksityistämisen riemuvoitto!
  — Markku Juutinen

  Sipilän hallitus on yksityistänyt Suomen kansallisomaisuutta ja julkisia palveluita ennätyksellisesti.
  Yksityistämisen lista on todella pitkä, ja sen katastrofaaliset seuraukset ovat nyt paljastumassa.
  Sipilän hallituksen kunnianhimoisimpia tavoitteita ovat olleet esimerkiksi sote-uudistus, jossa perinteinen sairaan- ja terveydenhoito siirtyisi kasvottomien globaalien pääomanhaltijoiden armoille.
  Yllämainitussa kylmässä yritystoiminnassa huolehditaan vain taloudellisesta menestymisestä, huoli asiakkaiden hoidon laadusta ei merkitse yhtään mitään.

  http://www.magneettimedia.com/sairaan-ja-terveydenhoidon-laadun-romahtaminen-yksityistamisen-riemuvoitto/

  Käsittämätöntä jokaiselle vähänkään moraalista omatuntoa omaavalle on että tällainen pääministeri, joka ilmoittaa olevansa vielä kristittty, toimii täysin vastoin kritillisiä arvoja ja moraalia .
  Vaikeampi kuvitella enemmän tekopyhää miestä. Ja tällainen on valittu johtamaan maan hallitusta presidentin tuella.
  Sionistit ja v-muurarit kyllä taputtavat käsiään parvekkeillaan rahan virratessa heidän ’ikuisesti tyhjiin’ taskuihinsa.

 17. Taunolle kiitokset selvityksestä. Hullunmyllyjen keskellä tahtoo mennä vellit ja puurot sekaisin.

 18. Ei tässä hoiva-asiassa enää mitääm keskusteluja tarvita, vaan toimenpteitä. Vanhustenhoidon yksityistäminen on jo ajatuksenakin läpeensä mätä, esiintulleet tapaukset osoittavat juuri sen.

  Se että tällää keskusteluareenalla pitäisi esittää vaihtoehttoisia ratkaisumalleja eikä valituksia, ei ole oikein perusteltua, koska ratkaisumallit oń kehitettävä siellä, jossa siitä työstä maksetaan.

  Jonkinlaita älliä kai niiltäkin toimijoilta pitäsi voida edellyttää.

  Kaiken taustalla on se tilanne, että Suomessa ei yksinkertaisesti enää ole varaa ylläpitää sitä perusinfraa, joka aikanaan on luotu. Siihen kuuluu tieverkosto, erilaiset putkitukset ja johdotukset energian tai massavirtojen siirrtämiseksi, mukaan lukien tietoliikenneverkot, -langalliset tai langattomat. Siinä on perussyy siihen miksi kaikki pitää yksityistää. Rahat ovat lopussa ja pää vetävän kädessä, eikä tilanne nykysillä arvoasetelmilla korjaannu miksikään.
  Tekisi vielä mieli sanoa, näillä ”Läntisen” arvomaailman asetuksilla.

  Sitä on paljon kailotettu tämän ”Läntiseen arvomaailmaan” sitoutumisesta. Tässäkin hoivakysymyksessä näemme sen toteutukset puhtaimmillaan., -pelkkää rahastusta ja kuppaamirta, siihen koko ”Läntinen arvomaailma” perustuu.

  Sitten voidaan kysyä, mikä helvetin ”Läntinen arvomaaialma”, kun kysymys on pääasiassa anglomaailmasta, juutalais-sisärenkaineen.

  Kun jo edesmennyt Harri Holkeri oli pääministerinä, niin jauhettiin rakennemuutokset toteuttamisesta pakon edessä, muuten ei tuyle mitään…. Nämä rakennemuutokset ovats uurelta osin jo totetutettu. Sote-uudistuas on tässä kehitelmässä viimeinen käpy…

  MIkä tämän lopputulos on ollu, muu kuin jatkuva alamäki, jossa kansakunta köyhtyy kasvavalla vauhdilla. Niin kauan kuin taloskasvu jää alle erään prosenttiluvun, sanokaamme vaikkapa alle 4%:n niin varoja ei riitä rakennetun perusinfran ylläpitoon ja huoltoon ja se rapautuu näillä näkymillä käyttökelvottomaksi, -eikä uuden rakentamiseen ole varaa.

  Ainoa varma automaatti mikä kaikkien näiden uudistusten ja rakenteiden yksityistämisen tuloksena tulee toimikaan on hintojen nousu kaikien niiden perustarvikkeiden osalta, joita ilman ei voi elää ja olla palaamatta tuohivirsukulttuuriin. Nyt vesivaratkin pitäisi myydä Coca-Colan tai Nestlen omistukseen. Kokoomuksessa on tätä suunnitelmaa hiottu jo vuosikausua,

  Ei Siperiassa kaikki ole paremmin, -mutta varmaa nykykehyksissä on, että nk ”Siperia” alkaa pian opettaa. Nälkä on pian suuri ja oppilailta on eväät jo syöty, Nyt kalutaan viimeisetkin lihat luiden ympäriltä… Ei tästä enää mitään tule näillä arvoasetelmilla.

  Aikaisemmin kuvaaamani hoiva/palvelutalotoininta oli tarkoitus myydä Mehliläiselle, joka kierrättää rahojaan Luxemburgin kautta veroja välttääkeen, -kuten olemme mediasta joitain aikoja sitten voineet todeta.

  Tämä samainen Mehiläinen on ensi töikseen ilmoittanut että ko. ”Palvelutalossa” vuorokausihinta heidän hoiva- , ja muista palveluistaan on 125 euroa/asukki. Tämää tarkoittaa kuukaudessa 3750 Euroa ylimääräistä nettotuloa, joka hoivattavan eläkeläisen on lyötävä tiskiin tullakseen eliminoiduksi eloyhteisöstä tietyllä elinkaariodotusarvolla, jotta ”Palvelutalon” osakkeenomistajien tulojen optimointi maksimaaliselle tasolle toteutuisi. Mitä tämä tarkoittaa niiden hoidokkien osalta, jotka eivät tarvittavaan nettotulotasoon yllä…?

  Paneeko Kela rahaa tähän systeemiin. Ei pane, koska rahaa ei ole. Looginen seuraus tästä on, että nämä yksilöt tapetaan pois tavalla tai toisella, täysin hyödyttöminä, joska hyödyllissyysarvosta päättää Mehiläinen osakkeenomistajineen.

  • Sanoit suoraan ja selkeästi mikä on tilanne. Armoton kusetus ja pienen eliitin rahankeruu. Viis kansasta ja vielä vähemmän vanhuksista.
   Kuten toteat niin turha täällä ruikuttaa. Tarvittaisiin tekoja. Se merkitsee maata mädättävän ja hallitsevan deepstate ja sionistijuntan viralta panoa. Mutta siihen kansa ei tunnu olevan valmis vaan elää juntan valheiden aivopesemänä joten kärsimysnäytelmä jatkuu.
   Mikään ei muutu ellei ’minulle kaikki’ nwo-junttaa siirretä sivuun. Se on selvä asia. IPU on ainoa puolue jolle isänmaa vielä on tärkeä mutta se ei saa kannatusta. Muille se on raha, EU ja Nato, koneisto joka mahdollistaa nukkuessa rikastumisen.

   A Brief Look at Jewish Wealth
   Throughout history, the power and influence of the Jewish Lobby has been legendary.  This power in turn derives not from political might, nor from popular support, nor from moral rectitude, nor from God.  It is, simply, the power of money.
   … What could be done to ensure a more just allocation of national wealth?  In the old days, circa 100 AD, Roman authorities instituted a fiscus Judaicus, a ‘Jew tax,’ precisely to offset the extra cost burden placed on society by Jews.  Dare we suggest reinstating such a thing?  A few trillion dollars could go a long way to right the wrongs of modern society.
   Unrealistic, you say.  Perhaps.  But it has to start somewhere.  Someone needs to raise these possibilities in print, in public, in order to begin the conversation.  Stranger things have happened in the past.  Stranger things will surely happen in the future.
   https://www.theoccidentalobserver.net/2019/02/07/a-brief-look-at-jewish-wealth/
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=183428

   Näin se on meilläkin. Parasiitti imee kansaamme ja pian se on entinen.

 19. Katselin vasemmalla silmälläni, ja kuuntelin oikealla korvallani ”Bernie Sandersin” vastineen Trumpin State of the Union puheesta. Rehellisyyden nimissä Sanders puhui hyvin, ja paljon tosiasioita mitä TRUMP vältteli puheessaan. On aika vaikeaa tietää missä puolueessa Sanders on, ja miten pitkällä vasemmalla kaistaleella ? Mies tuntuu luotettavalta eikä ole paisuttamassa numeroitaan. En olisi ollenkan pahoillani, vaikka antaisin miehelle ääneni seuraavissa vaaleissa. Hillary varasti Sanderssilta äänet viime vaaleissa. Clintonit ovat jo ”Over the HILL”, eivätkä siitä enää nouse. Heillä oli mahdollisuus tehdä jotakin hyvää mutta kusivat omille koivilleen kaikella rikollisuudellaan. Military Tribunal varjostaa Clintonien lopunajan.

  Toimitus: pakotetut rivinvaihdot poistettu kommentista. Kiinnittäisitkö huomiota rivitykseen. 🙂 Kiitos.

 20. Tämä vanhushoidon näytelmä kuvastaa hyvin sitä ’sisäistä imperialismia’ joka nyt uus-liberalismin myötä on tullut lailliseksi fasistiseksi tavaksi myös meillä. Siinä moraali ja kaikki hyvät tavat, jopa laitkin sivuutetaan.
  Sisäisessä imperialismissa ei valloiteta uusia maita tai valtioita vaan parasiitit imevät (lapamadon tavoin) valtiolle ja kansalle ja jopa yksityisille kansalaisille kuuluvaa omaisuutta, jonka seurauksena valtio ajautuu kyvyttömäksi huolehtimaan rahaan sidotuista velvollisuuksistaan kansalaisia kohtaan.
  Siksi tähän sopii tämä artikkeli joka kuvaa härskiä pankkitoimintaa ja sen historiaa tämänkin imperialismin taustana. Ja tässäkin imperialismissa ’Londonin ljutikat’ lakeijoineen ovat pääroolissa.
  Fiat Banking is Behind Imperialism
  henrymakow.com – Feb 11, 2019
  By 1864, the Masonic Jewish central banking cartel already had concentrated the wealth of the world in their hands.  British imperialism was a mask for Jewish banker imperialism, as is the NWO today.
  “This Money Power of the Money Quarter of London is the only grand pre-eminent Imperialism existing on the earth.”  The NWO in a nutshell?
  Imperialism of Jewish Capital
  Updated from Aug. 24, 2015
  by Henry Makow PhD.
  A book published in 1889 “The Red Dragon” by L.B. Woolfolk suggests to me that British (and American) imperialism originated in the need of  Jewish bankers and their Masonic confederates to translate money they created out of nothing (thanks to their control of credit), into real wealth i.e. world ownership.
  When these bankers finagled a credit monopoly in England in 1694, they turned into a monster that now has highjacked humanity.

  The London-based banking cartel literally has gobbled up the planet, and will not be content until it owns everything, and enslaves mankind, mentally and spiritually, if not physically.
  This, in a nutshell, is the New World Order.
  The last push came from a secret society  that Cecil Rhodes started in 1891 to “absorb the wealth of the world” and “to take the government of the whole world.”
  A recent UN study says 2% of the world’s population own 50% of the wealth, while half own barely 1% of the wealth. Needless to say, the richest 2% are mainly the London-based bankers and their associates.
  Today British, American and Zionist imperialism manifest the banker agenda for “world government” through the destruction of religion, nation, race and family. This imperialism does not express the interests or wishes of ordinary English, American or Jewish people who have themselves been colonized.
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=120572
  https://www.henrymakow.com/the_imperialism_of_jewish_capi.html

  Olen jo aiemmin todennut että ’itse Pääpiru asuu Londonissa’ ja se on rakentanut vahvan tukikohdan Lähi-itään Israelin sionisti-valtion muodossa jota linnoitusta koko ajan vahvistetaan minkä seurauksista kansammekin nyt saa kärsiä kun olemme EU:n talutusnuorassa ja valtiojohtomme on kansan selän takana jopa tukemassa tätä uusliberaalin imperialismin muotoa.

 21. K.Tuomarille 10.2.2019 at 16:11:

  ”Agitaatiota ja propagandaa pakkoveroilla. Yle koettaa vaientaa Väyrysen vaaleissa.

  Ylellä nähdään paljon vaivaa, jotta politiikan ikiliikkuja Paavo Väyrynen ja hänen Seitsemän tähden liikkeensä saataisiin ajettua paitsioon Ylen vaaliteemaisissa ohjelmissa. Likainen peli on alkanut.
  Ylen hallintoneuvosto on päättänyt olla käsittelemättä Paavo Väyrysen jättämää valitusta puolueensa sulkemisesta Ylen eduskuntapuolueille tarkoitettujen vaaliohjelmien ulkopuolelle…”

  Koko artikkeli: https://mvlehti.net/2019/02/11/agitaatiota-ja-propagandaa-pakkoveroilla-yle-koettaa-vaientaa-vayrysen-vaaleissa/

  • Toivottavasti sellainen ilkivalta aiheuttaa tarpeeksi hälinää kansan keskuudessa heräämän, mistä reiästä
   se kana liruttelee ? Hiljainen ”hissukka” ei pärjää nykymaailmassa edes soppajonoon. Änekkyyttä vaaditaan
   politiikassa, jopa niin pitkälle että kaiutetaan ”ärräpäitä mausteeksi, koska se menee kansaan paljon paremmin
   kuin lipevä kaunopuheisuus. Onhan Suomessa paljon ”äänestyspohjaa”, niissä syrjäytetyissä ihmisissä, jotka ovat epätoivoisina sortuneet ”korpikuusen kyyneleihin”. Heidät on juonittava Väyrysen kannattajiksi, vaikka
   pienellä nestemäärällä, vain lääketieteellisessä tarkoituksessa ? Ei meiltä keinot lopu !

 22. Yle on valtiollinen media, jota ylläpidetään verovaroin. Sellaisena sen toimet ovat yllättävän yksiniittisiä.

  Tänä vaalikautena eduskuntaan on ilmaantunut kaksi muista puolueista erkaantunutta ryhmittymää; Paavo Väyrynen, jonka puolue Seitsemän tähden liike on rekisteröity puoluerekisteriin ja Liike.Nyt kahdella kansanedustajallaan (Harry Harkimo ja Maria Lohela) jota ei liene vielä rekisteröity puolueeksi.

  Ainakaan puolueeksi rekisteröityneen ja eduskunnassa nyt edustettuna olevan Seitsemän tähden liikkeen edustajan esiintymistä Ylen vaaliohjelmissa ei voi käsittääkseni laillisesti estää.

  Puolueiden vaikuttaminen Ylen vaaliohjelmien osallistujien valintaan on mitä suurimmassa määrin muualta tuttua kiellettyä kartellisoitumista, joka vahingoittaa koko yhteiskunnan toimintaa ja rikkoo sen koheesiota.

 23. Tämä on Kokoomuksen ja kumppaneiden maailmankuva. Merelle risteilemään ja nukkuessa rikastumaan
  Jos joku on mieleltään niin sairas ettei tajua toimivansa moraalisesti vailla vastuuntuntoa niin minkäs sille tekee. Puolustus tälle vedetään uusliberalismin hihasta eli vapaus pitää olla tehdä mitä haluaa.
  Tässä vain unohtuu se että kaikki tämä tapahtuu muiden ihmisten kustannuksella. Heistä on tehty eliitin luksusvietin orjatyövoimaa.

  Ökyrikkaiden luksus vietti jättää sanattomaksi – tältä näyttää maailman suurin luksusristeilijän sviitti
  Suurin luksusristeilijälle koskaan rakennettu sviitti ei jätä mitään toivomisen varaan.
  https://www.rantapallo.fi/risteilymatkat/okyrikkaiden-luksussviitti-jattaa-sanattomaksi-talta-nayttaa-maailman-suurin-luksusristeilijan-sviitti/?utm_source=iltalehti.fi&utm_medium=almainternal&utm_campaign=sisalto_rantapallo_artikkeli&utm_content=etusivun-nostopaikka-42

 24. Pääministeri Sipilä on tullut julkisuuteen ajatuksella, että yksityisten hoiva-ala-yritysten pitäisi katsoa peiliin… Implisiittisesti tämä sisältää ajatuksen, että hoiva-ala yrityysten vastuuhenkilöiden pääasiallisin motivaatio olisi vanhusten huolto…

  Ei se näin ole, -vaan pääasiallisin motivaatio on ikäpyramidista johtuva profittiajattelu. Eikö pääministeri ymmärrä tätä…?

  Valtakunnansyyttäjä on ottanut kohtuullisen selkeästi kantaa näihin asioihin. Kysymys on nyt siitä, miten tämä hoiva-palveluihin liittyvä yksityistetty paska nyt valtakunnansyyttäjän taholta hoidetaan. Seuraavaksi tulee kunnallinen vastaava paska.

  Kansakunta ei ole kyennyt tyhjentävästi selvittämään 1918 luvun tapahtumia. Todennäköistä on se, että se ei kykene selvittämään myöskään 100 vuotta myöhemmin ilmenneitä tapahtumia, koskaan…

  Nyt katsotaan suoraan kansakunnan karvoihin, -mikä ihme tämä Suomi oikein on…? SS-kaartilaistenkin tekemisetkin on esitetyssä raporissa pumpuloitu.

  Onko se Euroopan Unionin liittovaltio, -vai onko se Amerikan Yhdysvaltojen etäinen osavaltio… Suvereeni valtio se ei missään mielessä ole.

  Kaikki se mikä Suomessa on kansallisella tasolla joskus ollut hyvää, -kuten varmasti monissa muissakin maissa, -on nyt alistettu eräiden paskaläjien uskomattoman kuppaamisvimman objektiksi, nk. ”demokratiaprosessin” tuloksena, joka demokratia on pelkkä kupla, ”style ala joulupukki”.

  Pitäisikö nyt kansallisen itsekunnioituksensa säilyttääkseen hakea jonkin muun maan kansalaisuutta…. Monet muutkin asiat puoltaisivat sellaista menettelyä…

  Suo siellä, vetelä täällä, -mutta pakko on nyt kyllä sanoa, että kyllä tosi paskanhajuiset vetelät on Maailman onnellisin, ja eräs korruptumattomimmista kasnsakunnista nyt jostain ihmeen syystä kyennyt vääntämään tiskiin… Eikö yhtään pane nyt ajattelemaan ”jäävuorista” kerrottua asiaa….

  Minun viestini tässä olisi se, että tästä asiasta ei puhdistauduta enää sillä pakanpuhumiseilla, jota vuodesta toiseen on jauhettu, ja YLE:n ja HS:n etc. mediapalstoilla…

  Miksi ei sitten…. Siksi, että faktat ovat jo tiedossa, -kuten monen muunkin asian suhteen, jossa kansakunnan suurta enemmistöä on kusetettu.

  Kysymys on vain siitä, mihin Valtakunnan poliittinen hallinto kykenee…. Jos se se ei kykene tekemään oikeita johtopäätöksiä ja tarvittavia asioita, -kykenevät löytyvät jostain muualta..

  Poliittinen ja yhteiskunnallinen hierarkia, ei mitenkään voi puolustautua sillä, että ”me emme tienneet”, koska heidän ja sen hierarkian olisi pitänyt tietää. Tässä astuvat esiin kansainväliset sopimusartiklat.

  Tämä asia kuuluu pitkälti myös Euroopan Neuvoston Ihmisoikeutuomioistuimen asiakehyksiin, ja tehtyihin sopimuksiin kansainvälisessä yhteisössä.

  Sitä kö tässä nyt vielä aiotaan mitata mikä tämä Ihmisoikeus oikein loppupeleissä on kontra kapital, -ja onko siinä eri asteita, -ihmis tai -oikeus kysymyksiin liittyen iästä sukupuolesta tai syntyperästä riippuen…?

  Tässä ”koivistolainen” Suomi unionisteineen on jälleen kerran osoittanut ajatuskantansa.

  • Niiin, siis selvennykseksi tarkoitan sanoa, että ”Jälkikoivistolainen Suomi” on nyt osoittanut uskoneensa vääriin arvoihin Mauno Koivistosta alkaen…. ”Luottamus on hyvä, kontrolli on parempi” sanoi jo ”tover”i Stalin aikoinaan…. Suomessa on jo keritty unohtaa Unionihuumassa kaikki se, mikä ei koskaan muutu miksikään.

   Suomessa säädetään erilaisia ohjesääntöjä hillitön määrä vuosittain, joita kukaan ei näköjään kyjkene valvomaan. Tämä on tulosta siitä, että ei kyetä erottamaan sisällöllisesti sitä, miten pitäisi olla ja miten on.

   Pitää nyt sanoa vielä sekin, että miten pitäisi olla, on vain joidenkin yksilöllinen näkemys, ja totalitarismissa, jota Suomikin nykyisellään itseasiassa faktisesti edustaa yksine totuuksineen, tämä totuus pääsee dominoimaan yhteiskunnallista kehitystä.

   Todellisesta demokratiasta ei ole alkuunkaan kysymys Suomen Valtion hallinnossa.

  • ”SS-kaartilaistenkin tekemisetkin on esitetyssä raporissa pumpuloitu”

   Eikö jo riitä että maatamme johtavat, ryöstävät ja raiskaavat SIONISTI-globalistien lakeijoina toimivat petturipoliitikot, koko suomalaisvihamielinen, maanpetoksellinen valtaVALEmedia, koulut ja yliopistot vuosikymmenestä toiseen toistavat tuota ”ylhäisen” KASAARIJOHTOISEN ”VALTIASRODUN” keksimää ”6 miljoonan valetta” sekä suoraan että epäsuorasti? Täällä JOTKUT kyllä ovat valmiit tuomitsemaan Yhdysvaltain roistovaltio-politiikan, mutta samaan hengenvetoon tosiasiallisesti, ainakin epäsuorasti puolustelevat tuon politiikan varsinaisia sanelijoita eli KASAARI-johtoisia (saatanallisia babylonialaisia) TALMUDISTEJA suurina marttyyreinä – jotka kaiken muun pahan ohella toteuttavat kansanmurhaa Palestiinassa, viittaan jäljempänä oleviin linkkeihin.

   Seuraavasta käy ilmi noiden kasaarijohtoisten huijareiden (ml. esim. SIMON WIESENTHAL keskus ja sen johtaja ERFRAIN ZUROFF, André SWANSTRÖM ETC ETC) ’6 miljoonan holokaustivaleen’ naurettavuus vai pitäiskö sanoa itkettävyys siitä että lukemattomat hyödylliset idiootit on valeen lukemattomilla toistoilla saatu uskomaan siihen:

   ”140 Occurrences Of The Word Holocaust &
   The Number 6,000,000 Before The Nuremberg Trials Began”,
   http://balder.org/judea/Six-Million-140-Occurrences-Of-The-Word-Holocaust-And-The-Number-6,000,000-Before-The-Nuremberg-Trials-Began.php

   ”Six Million Open Gates”,
   https://ia600808.us.archive.org/7/items/SIXMILLIONOPENGATESByS.A.R.Lynch271/SIX%20MILLION%20OPEN%20GATES%20By%20S.A.R.%20Lynch-271.pdf

   ***

   ”Who Controls America?” – ja suuressa määrin myös varsinkin muuta läntistä maailmaa?
   https://thezog.wordpress.com/

   ERÄS TOINEN TULSI GABBARD:

   ”Cynthia McKinney Drops Bombshell: Candidates [for Congress] to sign pledges of support for “Israel””,
   http://www.whale.to/c/cynthia_mckinney_drops_bombshell.html

   ”ISRAEL controls USA (& Canadian) government”,
   http://www.whale.to/c/israel_control_usa.html

   ***

   ”Netanyahu Promises [saatanallinen babylonialainen] Talmud Will Be Israeli Law”,
   http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/180440

   ”The Hidden History of the Incredibly Evil [Rotschild] Khazarian Mafia”,
   https://www.veteranstoday.com/2015/03/08/the-hidden-history-of-the-incredibly-evil-khazarian-mafia/

   Mitä MAHDOLLISESTI joku yksittäinen suomalainen SS-Waffen-sotilas on tullut jostain NÄKEMÄSTÄÄN (johon ei voinut vaikuttaa) paperilla lausahtamaan on puhtaasti pirullisen mielen keksimä tekosyy ja kuin hyttysen pieru Saharassa verrattun noiden saatanallisten babylonialaisten ”marttyyri”-TALMUDISTIEN historian kuluessa satoihin miljooniin joko suoraan tai epäsuorasti murhaamiin ihmisiin: ”All wars are bankers’ wars” – Wall Streetin/Lontoon Cityn SIONISTI-pankkigangsterit.

   • Tuo N-yahun lupaus että vain Talmud hallitsee häntä ja Israelia on pelottava tosiasia koska sen alle myös USA on joutunut ja Trumpin myötä yhä enemmän ajautuu – ja voi sanoa että lähes koko ’läntinen arvoyhteisö’ jonka arvomaailma siis yhä enemmän on talmudperäinen minkä myös käytäntö todistaa.
    Se tarkoittaa – kuten Gilad Atzmon sanoo – että ”me kaikki olemme palestiinalaisia”, siis palestiinalaisten asemassa. Että meitä goimeja vastan on meneillään koko ajan sota jonka tarkoitus on tuhota ja orjuuttaa meidät.

  • Lainaan osittain erästa kommentoijaa artikkeliin http://www.magneettimedia.com/holokausti-vainojen-uhrien-muistopaiva-ja-maailman-kansanmurhat/#comments

   ”RUMA FAKTA
   6.2.2019 at 10.23

   In particular, even 60 years after the end of WW2, the German government is still paying ’reparations’ to Jews — this for a calamity that never happened to a state that did not exist at the time — and the United States, whose entry into WW2 sealed Germany’s defeat, and whose highest legislative body has often been referred to as ’Israeli-occupied territory’ — has been equally generous to the Jewish state, if not moreso.
   In short, therefore, the Holocaust lie has been both the spiritual and financial wellspring of modern Jewish power, and for this reason it is clear why the Jewish Establishment holds onto this lie with a tenacity bordering on insanity.

   Our proof that the Holocaust is a deliberate LIE consists of two parts:
   First, an explanation of how the Six Million number originated in Jewish scripture, and second, a citation of the two places prior to WW2 where the Jewish Establishment claimed that there were ’six million’ Jewish victims.
   To these points will be added observations about several related matters, including (a) the many holocausts for which Jews themselves have been responsible, (b) how Jews themselves were responsible for the Holocaust, and (c) how various historical accounts of attacks on Jews have been wildly exaggerated by Jewish writers — in fact, exaggerated to the point of ludicrousness — all of which serve to establish that the leitmotif of ’Jews as Eternal Victims’ is really a sort of bizarre comic opera of Wagnerian proportions that has gone on thruout Jewish history.

   [Quote 1] Jewish prophecies in the Torah require that 6 million Jews must ”vanish” before the state of Israel can be formed. ”You shall return minus 6 million.” That’s why Tom Segev, an Israeli historian, declared that the ”6 million” is an attempt to transform the Holocaust story into state religion.
   Those six million, according to prophecy, had to disappear in ”burning ovens”, which the judicial version of the Holocaust now authenticates.
   As a matter of fact, Robert B. Goldmann writes: ”. . . without the Holocaust, there would be no Jewish State.” A simple consequence: Given six million Jews gassed at Auschwitz who ended up in the ”burning ovens” (the Greek word holocaust means burned offerings), therefore, the prophecies have now been ”fulfilled” and Israel can become a ”legitimate state”. –Unknown

   [Quote 2] … The prophesy then reads: You will return, but with 6 million less. See Ben Weintraub: ”The Holocaust Dogma of Judaism”, Cosmo Publishing, Washington 1995, page 3.
   The missing 6 million must be so before the Jews can return to the Promised Land. Jahweh sees this as a cleaning of the souls of the sinful people. The Jews must, on the return to the Promised Land, be clean — the cleaning shall be done in burning stokes. –A Correspondent
   http://www.thebirdman.org/Index/Jews/Jews-History&ScripturalOriginOfThe6MillionNumber.html

   Many commentators have noted that antisemitism does not exist in a vacuum, but instead is a result of the behavior of Jews themselves. This is reinforced by the fact that, at one time or another, Jews have been expelled from virtually every western city, country, state and principality.
   This, then, suggests strongly — without consideration of any other historical facts — that Jews themselves were responsible for the Holocaust.
   This theme has been elaborated upon by Canadian Jewish Professor Henry Makow, who has argued that the Zionists — that great cheerleading squad for the promotion of Israel — were themselves responsible for the Holocaust. Makow’s article is HERE (to make the type visible, do an Edit/Select All in Internet Explorer).
   7. CONCLUSION
   From the above considerations, the conclusion is obvious: While the Jewish Establishment spends millions and billions of dollars promoting the Orthodox Jewish Version of the Holocaust,
   the ugly fact is that the Holocaust story is a lie used to promote Jewish interests and pick gentile pockets, and to cover up the fact that — far from being Eternal Victims — the Jews are actually ETERNAL VICTIMIZERS.
   … ruma tosiasia on, että holokaustin tarina on valhe, jota käytetään juutalaisten etujen edistämiseen ja gentile-GOIMIEN -taskujen tyhjentämiseen, ja peittämään se tosiasia, että juutalaiset ovat kaukana IKUISISTA UHREISTA.

   ”” Sionismi oli valmis uhraamaan koko eurooppalaisen juutalaisuuden saadakseen oman valtion. Kaikki oli tehty Israelin valtion luomiseksi ja se oli mahdollista vain maailmansodan kautta. Wall Street ja juutalaisten mahtavat pankkiirit auttoivat sotia kummallakin puolella. Sionistit ovat myös syyllistyneet provosoimaan kasvavaa vihaa juutalaisia kohtaan vuonna 1988. ”(Joseph Burg, Toronto Star, 31. maaliskuuta 1988).”
   https://www.henrymakow.com/001936.html

   • Holokaustin totuuden paljastaminen on yksi tärkeimpiä perusasioita kun/jos länsimaiden perikato halutaan estää. Siihen pitäisi panostaa meilläkin.
    Mekin, niin kummalliselta kuin se tuntuukin, olemme omien vallanhimoisten sionistiemme kautta tuon valheen orjia ja saamme kärsiä sen heijaste vaikutuksista EU:n pakkovallan alla.
    Maailman kohtalo on lopulta tulos sionistit (NWO) vastaan muu maailma kädenväännöstä jota sionistit ja ’vaparit’ johtavat tällä hetkellä.

    • Trump:
     Outrageous Holocaust Sermonizing From Puppet President in Lamest State of the Union Ever
     https://russia-insider.com/en/outrageous-holocaust-sermonizing-puppet-president-lamest-state-union-ever/ri26194
     ———————
     Kovaa faktaa holo-valheesta josta sionistien valtamedia vaikenee:
     Holocaust Lies: Horror Fiction Presented as Fact (Part 1)
     Elie Wiesel and the Merchants of Mendacity
     https://www.darkmoon.me/2016/holocaust-lies-horror-fiction-presented-as-fact-part-1/
     Holocaust Lies: Horror Fiction Presented as Fact (Part 2)
     How a Mass Delusion Became the Truth
     https://www.darkmoon.me/2016/holocaust-lies-horror-fiction-presented-as-fact-part-2/
     https://www.darkmoon.me/prose/

    • Onhan noita vapaamuurareita ex-vapaamuurari J.Julinin mukaan meilläkin n. 7000 henkeä eli tuplamäärä verrattuna Hymy-lehden julkaisemista luetteloista löytyviin. Entiset satanisti-veljet todennäköisesti tappoivat ns. uskoon tulleen ja ”vasikoimaan” ryhtyneen Julinin aiheuttamalla hänelle tappavan sydänkohtauksen jollain CIA-tyyppisellä salamurha-menetelmällä. (Ovatko pahimmat satanistit kieltäneet nimensä julkaisemisen noissa luetteloissa?!)

     H.Makow on kuvannut artikkelissaan erästä vapaamuuraria: ”Winston Churchill Was Bankers’ Puppet”,
     https://www.henrymakow.com/churchill_was_a_judas.html

     Artikkelin mukaan ”The late T. Stokes was a veteran of British Intelligence who interviewed people close to Churchill. Winston Churchill was a Satanist, homosexual and alcoholic who took bribes and SOLD OUT HIS COUNTRY to advance Rothschild’s Masonic Jewish world tyranny.

     Churchill was a long-term ZIONIST PUPPET and served their interest before that of Britain. He was a Druid priest, a 33rd degree Mason and member of the Golden Dawn. Masonry is a secret elitist anti-democratic anti-Christian satanic cult.

     Sefton Delmer the black propaganda and psyops chief, confirmed that 33rd degree Masons Churchill and Aleister Crowley were involved in SATANIC RITUAL SACRIFICES at the Devils Chimney in Gloucestershire.”

     Herää kysymys kuinka paljon meillä ”läntistä arvoyhteisöä” edustavissa vallanpitäjissämme on Churchillin kaltaisia korkeimman eli 33.asteen muurareita, jotka Churchillin tavoin osallistuvat SAATANALLISIIN uhri-rituaaleihin ja ovat sionistien korruptoimina nukkeina myyneet maamme Rotschildin juutalaiselle vapaamuurarien NWO-tyrannialle. Mitä maassamme on viimeisten 30 vuoden aikana tapahtunut, ei ainakaan sulje pois tuollaista ajatusta.

  • Varsinkin tuon jälkimmäisen videon katsottuani/kuunneltuani voisin hyvinkin äänestää Ilja Janitskinia.
   Suosittelen kenelle tahansa noista ainakin jälkimmäisen videon katselemista kokonaisuudessaan. Ensimmäisessä, lyhemmässa videossa ei ole MV-lehteä seuranneelle sanottavasti uutta, vaikkakin täyttä asiaa sinänsä.

 25. Näin kirjoittaa kolumnisti Janne J. M. Muhonen:

  ”Kokoomuselitisti on hävytön verenimijä

  Kokoomuslainen elitismi on plutokratian hengellisen ulottuvuuden omaksunut suuntaus, jossa jumalana palvotaan menestystä, rahaa, statusta, talouskasvua ja valtaa. Kokoomus ei arvosta kotia, uskontoa saati isänmaata vaan osakesalkkua, globalismia ja liittovaltiota. Elitisti ei arvosta yksittäistä ihmistä kuin resurssina ja hyödykkeenä, jonka arvo määräytyy siitä irti puserrettavan taloudellisen hyödyn mukaisesti. Kun ihmisen ruvella ja vereslihalla olevasta selkänahasta ei enää heru millimetrinkään paksuista voittomarginaalia, on ihmisen tehtävä täytetty ja tästä tulee ikävä kuluerä.

  Eliitille on kauhistus, mikäli tuottavaan työhön syystä tai toisesta kykenemättömän kansalaisen hengissä pitoon kuluu äyrinkään verran julkista rahaa…”

  Koko artikkeli: https://www.kansalainen.fi/kokoomuselitisti-on-havyton-verenimija/

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here