Parin kuukauden päästä pidettävät eduskuntavaalit ovat jo saaneet eräät piirit rajaamaan ulkopolitiikan lähes kokonaan pois vaaliteemoista. Niinpä eräät kansliapäälliköt esittivät omat aiheensa. En havainnut ulko- enkä puolustusministeriön johtavia virkamiehiä esittelemässä omia teemojaan. Se tuskin oli mikään sattuma.

Myös Yle näyttää sulkevan ulkopolitiikan pois keskusteltavista aiheista. Yle hehkuttaa nyt ilmastonmuutosta tärkeimpänä aiheena. Ei päivää ilman jotakin uutista, joka ainakin sivuaa ilmastonmuutosta. Muita teemoja Ylellä ovat pakostakin vanhustenhoito, terveydenhuolto ja koulutus. Syrjäytyminen ja leipäjonot eivät juuri Ylen uutisissa näy.

Venäjä – uhka Suomelle?

Jo nykyinen tilanne maailmassa ja Suomen maantieteellinen sijainti tekevät ulkopolitiikasta ajankohtaisen aiheen. Lähes päivittäin kerrotaan mediassa, kuinka Venäjä on uhka Suomelle.

Tarkemmin kysyttäessä en ole kyllä havainnut mitään täsmällistä vastausta, minkälainen uhka Venäjä on maallemme. Itse asiassa voi suorastaan ihmetellä Venäjän rauhallista suhtautumista Suomen valtamedian jatkuvaan vihankylvöön naapuriamme kohtaan.

NATO ja isäntämaasopimus

Tärkeitä aiheita kysyä puolueiden ja ehdokkaiden kantaa ovat NATO ja ns. isäntämaasopimus.

Puolueista ainoastaan kokoomus ja RKP ilmoittavat kannattavansa NATO-jäsenyyttä. Tosiasia on kuitenkin, että muissakin puolueissa on tietty, joskin onneksi selvä vähemmistö, NATOn kannattajia.

NATOn kannatus koko kansan keskuudessa on vähäistä ja on vähentynyt median NATO-hehkutuksesta huolimatta. Tällä hetkellä vain 20 % suomalaista kannattaa NATO-jäsenyyttä, 60 % vastustaa ja 20 % ei osaa tai halua sanoa kantaansa.

Suomi otti pitkän askeleen kohti NATO-jäsenyyttä, kun puolustusvoimien komentaja Jarmo Lindberg allekirjoitti Suomen hallituksen valtuuttamana ns. isäntämaasopimuksen Walesissa 4.9.2014. Tämä sopimus avaa Suomen satamat ja lentokentät NATOlle sekä rauhan että kriisin aikana. Sopimuksen merkityksestä huolimatta sitä ei tuotu eduskunnan käsittelyyn, kuten tapahtui Ruotsissa. Minusta on täysin mahdollista, että uusi eduskunta vaatii sopimuksen eduskunnan hyväksyttäväksi.

Ruotsissa ulko- ja puolustusvaliokunnat antoivat yhteisen mietinnön. Siinä kaksi tärkeää asiaa nousee yli muiden. Mietinnön mukaan NATO-joukkojen tulolle vaaditaan aina Ruotsin lupa, eikä Ruotsiin saa tuoda ydinaseita. Nämä ovat tärkeitä kysymyksiä myös Suomelle.

Valtiopäiväneuvos Mikko Elo on Euroopan neuvoston kunniajäsen. Hän kirjoittaa aktiivisesti Facebook-seinällään osoitteessa www.facebook.com/mikko.elo.50, jolla käydään päivittäin monipuolisia keskusteluja.

Artikkelikuvan lähde: Daily Finland

29 KOMMENTTIA

 1. Yhä vaikeammaksi käy vallitsevien tosiasioiden pohjalta käsittää miksi emme irtaannu EU:n pakkovallasta vaan tuemme järjen vastaisesti oman maamme tuhoavia globalisteja (NWO- , ’deep-state’- ja Nato-mafiaa) jotka eivät kykene muuhun kuin terrorismin luomiseen, kansallisvaltioiden tuhoamiseen ja oman diktatuurinsa luomiseen, joka käy jatkuvaa sotaa ihmiskuntaa ja (sanan)vapautta vastaan.
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=178011
  Lähi-idässä olisi rauha ellei Usaa johtaisi Trumpin ’Israel first’ sionistiklaani, joka myös toimii Naton ylimpänä komentajana. Ja koko maailma olisi jotain muuta kuin tänään kun tärkeimmäksi asiaksi nousisi rauha ja rinnakkaiselo itsenäisten valtioiden ryöstämisen sijaan.
  Meilläkään ei olisi haittamaahanmuuttoa ja pakolaisongelmaa kun ihmisiä autettaisiin heidän kotimaissaan ja tuhoisat vain Israelin ja Usan sionistien ja globaalin kapitalismin hankkeita edistävät sodat ja Kalergi-hankkeet loppuisivat.

  Laajemmin voi kysyä miksi maailma yhä antaa pienen psykopaatti eliitin jallittaa itseään tuon eliitin itse luoman terrorin ehdoilla? Yleensä kun joku ryhmä on alkanut ottaa liikaa valtaa itselleen se on pantu aisoihin.
  Tuntuu vaikealta uskoa että tuo terrori voisi mitenkään edetä koko maailman orjuuttamiseen asti mikä sillä on tavoitteena.

  Onneksi vihdoin viimein on tapahtumassa jonkinlaista globaalia heräämistä ja maailman vastarinta nwo-eliitin alhaisia ja moraalittomia hankkeita vastaan kasvaa päivä päivältä. Jää nähtäväksi kuinka pitkälle se riittää.
  Omalta osaltamme voisimme palauttaa itsenäisyyden, yrittää irtaantua EU-kahleista ja aloittaa elämän joka turvaisi tulevaisuutemme ja koko kansan hyvinvoinnin.

  Edessä olevat vaalit näyttävät kiinnostaako tämä asia kansaa vai joko olemme pysyvästi juuriamme myöten aivopestyjä velkaorjuuteen ja lännen perikatoon. Tässä on nimenomaan kysymys myös ulkopolitiikasta sillä ellemme katkaise siteitä tähän ’läntistä arvoyhteisöä’ hallitsevaan matalaan ’deep-state-moraaliin’ ja rahan imperialismiin, joka maamme päättäjiä nyt ohjaa, emme voi päästä minkäänlaisen uuden tien alkuun.

  The Truth About the Deep State
  This 30 minute video is a good primer to share with friends and family who think YOU are a crazy “conspiracy theorist”. The information in this video is detailed and methodical. It explains what the “deep state” is and how it operates – including real examples from known US politicians who are part of the Deep State. Share this video with your friends and family.
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=176533

  • JATKOKSI TÄHÄN SOPII JUURI LUKEMANI — Nwo-mafia alias DeepState ’kuristuspuuhissaan’ … lasten murhasta ja satanismista puhuminen on nyt vihapuhetta ?
   BOMBSHELL: Apple demands Natural News stop writing about abortions or Satanism; threatens to block Natural News app from all Apple devices
   POMMI: Apple vaatii, että Natural News lopettaa kirjoittamisen aborteista tai satanismista; uhkaa estää Natural News -sovelluksen kaikista Applen laitteista
   … This is the first time that a dominant tech company has overtly come out in defense of Satanism while threatening to censor a prominent publisher that exposes the evils of Satanic influence.
   Many people will see this as yet more proof that Apple, along with other tech giants, is literally aligned with Satan and is exploiting its power of censorship to silence those who criticize Satanism.

   According to apple, opposing the murder of children is now “hate speech”
   https://www.naturalnews.com/2019-02-11-apple-demands-natural-news-stop-writing-about-abortions-or-satanism.html
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=183768

   Ranska etenee Marconin johdolla (… hyvä muistaa että mies kävi joku aika sitten meillä Niinistön vieraana punomassa juoniaan) kohti poliisivaltiota: The Creation of a Police State – Macron Sanctions Savage Crack Down on Civilian Protestors
   https://www.patreon.com/posts/creation-of-down-24671591

   Heart of Darkness Germany
   Though Jewish power is quite out in the open, as in AIPAC and the existence of a racist state that’s sustained by terror and endless war, one can’t even say “Jewish power” without being immediately branded an anti-Semite, if not a Nazi.
   http://www.unz.com/ldinh/heart-of-darkness-germany/

 2. ”Yhä vaikeammaksi käy vallitsevien tosiasioiden pohjalta käsittää miksi emme irtaannu EU:n pakkovallasta vaan tuemme järjen vastaisesti oman maamme tuhoavia globalisteja (NWO- , ’deep-state’- ja Nato-mafiaa) jotka eivät kykene muuhun kuin terrorismin luomiseen, kansallisvaltioiden tuhoamiseen ja oman diktatuurinsa luomiseen, joka käy jatkuvaa sotaa ihmiskuntaa ja (sanan)vapautta vastaan.”

  Juuri noin!
  Brysselin korruptoimat maanpetturit ovat taas tehostetusti suomentuhoamis-asialla:
  ”Keskusta ja Kokoomus lahjoittaisivat verorahamme EU:n käytettäväksi”,
  http://professorinajatuksia.blogspot.com/2019/02/keskusta-ja-kokoomus-lahjoittaisivat.html#comment-form

  • ”ELEFANTTI on kooltaan sitä luokkaa, että sen kärsä on Brysselissä ja häntä heiluttaa suomalaisia päättäjiä. Tällä hetkellä ongelmat ovat pinnalla ja osa kiivaan keskustelun kohteena.
   Vaaleista ei näytä tulevan pelkästään ilmastosellaisia, vaikka se olisi ollut kaikkien valtapoliitikkojen mieleen.” (Kari Arvola, https://vastavalkea.fi/2019/02/01/elefantti-olohuoneissamme/ )

 3. Tämä kehitys alkoi jo koiviston aikaan kun suomalaiset höynäytettiin liittymään eu:iin ja ei ole tietoa oliko sen ajan päättäjillä tiedossa se että se johtaa siihen että nykyään eduskunnassa ja presidenttikin ovat aivan turhaa joo miestä ja naista kun eu:ssa suomen asiat kuitenkin on päätetty tai päätetään eu:n tavotteiden mukaan, mikä linja ei kuitenkaan ole suomen edun mukaista. Nato tuli sitten sivutuotteena kuvioihin mukaan kuten itäeuroopan maissa eu:iin liittymisen ehtona on pidetty natoon liittymistä myös mutta suomea ei suoraan ole uskallettu liittää natoon sen vastustuksen takia vaan salaa on suomen johto teki isäntämaasopimuksen naton kanssa jonka avulla sitten suomalaisia totutetaan natojoukkojen läsnäoloon suomessa ja ikäänkuin hivuttamalla viedään suomea naton täysjäsenyyteen. Nato myönteisen propagannan vyörytys on suomessa niin voimakasta että kukaan ei ainakaan vaalityössä uskalla ottaa esimerkiksi isäntämaasopimuksen käsittelyä eduskunnassa vaaliteemakseen koska se aiheuttaa valtavan vastarinnan suomen valtamediassa, jossa esittäjä leimataan vähintään venäjän trolliksi tai suomen myyjiksi siitä huolimatta että suomi on jo myyty.

  • Aivan. Mutta kummallista on että me olemme tällaista ’tsuhna-väkeä’ jota voi näin helposti naruttaa ilman mitään kunnon vastareaktiota.
   Saksan tilanne on toinen koska maa on ajettu holokasti-proppagandan avulla katteettomaan syyllisyyteen joka uhkaa tuhota maan kokonaan sionistijuntan jyrän alle kuten Venäjän tsaarinvallan aikoinaan
   Jos jonkun niin sionistien tulisi hävetä ja kokea syyllisyyttä mutta sitä he eivät tee vaan siirtävät kaiken muiden kannettavaksi. Ja jopa oman rotunsa syyttömät saattavat häpeään.
   Muiden pitäisi kieltäytyä tuntemasta syyllisyyttä siitä mistä heidän tulisi kantaa vastuunsa.
   Mainstream Holocaust Narrative ’Substantially, if not Entirely, False’ – Editor of Top US Conservative Site (Ron Unz)
   Hollywood, controlled by Jews, has been very energetically selling a very big lie – a scene from ’Schindler’s List’ (article picture)
   It turns out that his (Elie Wiesel) whole life was a fraud and a lie
   https://russia-insider.com/en/mainstream-holocaust-narrative-substantially-if-not-entirely-false-editor-top-us-conservative-site
   http://www.unz.com/publication/jhr/issues/

   … Proscribing thoughts, Jewish power deforms minds, distorts personalities and turns men into cowardly idiots, and when this happens en masse, as in Germany, an entire society can unravel.
   Outside the West, nationalism is embraced as natural and necessary, but in most white countries, it’s become increasingly equated with Fascism, and nowhere is this attitude more salient than in Germany. There, I saw graffiti denouncing Deutschland and even calling for “volkstod,” or “national death.” So many Germans wouldn’t hate themselves so vehemently if it wasn’t for the Holocaust, it’s safe to say.

   For several years, I’ve posted reports from a German friend, describing his country in crisis, so below is his latest.
   Burdened by Holocaust guilts, Germans are shamed into accepting millions of refugees, many of whom are Muslims fleeing from wars triggered by Jewish power.
   Heart of Darkness Germany
   LINH DINH
   http://www.unz.com/ldinh/heart-of-darkness-germany/

 4. ORBAN: ”Bryssel haluaa Euroopasta maahanmuuttajien maanosan!”
  … ”Jos maahanmuuttoa edistävät voimat pääsevät voitolle Euroopan parlamenttivaaleissa, he käynnistävät suunnitelmansa”

  Varmasti. Mutta nehän ovat jo voitolla sillä eihän tämä Euroopan ’kalergisoiminen’ olisi päässyt edes alkuun jos eivät olisi. Eikä mitään EU:ta olisi syntynytkään. Sehän on puhdas ’sionisti-rappareiden’ nwo-osahanke.

  Mitenkä sitten on laita meidän Meppiemme kohdalla?
  Taitavat olla kuten eduskuntakin sionistijuntan tai -jyrän alla joka maatamme hallitsee kun asia suoraan sanotaan.
  Eikös me olla Trumpin tavoin ’Israel first’ politiikan tukijoita ?
  Juuri äskettäin EU ilmoitti päätöksestään tukea sionistien Vanezuelan uutta maan perustuslain vastaista vallankaappausta. Olikohan asiasta äänestystä ja jos niin kuinka moni meikäläinen meppi tuki asiaa?

  https://beta.oikeamedia.com/o1-99200

 5. Vaikeutena näen sen tosiasian,ettei muu osa kansasta seuraa Vasta-Valkean kirjoituksia
  ollenkaan. Sen tähden kansalta puuttuu äly sekä tieto. Mahtaisko mainiokamppanja auttaa
  siihen en voi vastata. Muutamat Suomessa asuvat ystäväni eivät tiedä V-Valkeasta mitään.

  • Viimeiseen lauseeseen liittyen:
   En tiedä onko se mikään suuri vahinko.
   Kansa on jo niin mätää ettei se enää ymmärrä muuta kuin rahan arvon. Kaikki ollaan valmiita uhraamaan sen alttarille.

 6. Tuo otsakekuva on paljonpuhuva.
  Meidän Saulimme on siinä asettunut hyväksyvän ellei tykästyneen oloisena kuuntelemaan Trumpin patologista paasausta.
  Rauhallinen ja tasapainoinen Putin on jätetty kokonaan sivuun

 7. Der Euro wird scheitern ! Das steht ausser Frage. Das Einzige wir nicht wissen, ist ”wann?” – Euro tulee kaatumaan. Se on selvää. Ainoa, mitä emme tiedä, milloin ?
  Euro on saksalle liian halpa ja muille, varsinkin Etelä-Euroopan maille, liian kallis. Niin monia erilaisia valtioita on puristettu samaan valuuttakorsettiin – se ei voi toimia. Tämä saksalaisen talousasiantuntija Marc Friedrichin sanoin.

  Tällä hetkellä Saksan mediassa tuodaan esille talousromahduksen toteutumista milloin vain. Ei vain vaihtoehtomediassa. Tähän kytketään myös mahdollisuus sotilaallisista konflikteista. Baltiaan ollaan siirtämässä paljon sotakalustoa Saksasta, USA ja britit suorittavat sotaharjoittelua Etelä – Kiinan merellä, Venezuelassa törmäävät suurvaltojen edut vastakkain. Mikään ei kuitenkaan tule olemaan sattumaa, sellaista ei ole olemassakaan. Kaikki tapahtuva on tarkkaan suunniteltua ja harkittua.

  Muut pohjoismaat eivät ole eurossa, vaan niillä on oma valuutta. Näitä valtioita ei ole kukaan kyennyt ulkoapäin painostamaan todellisen itsenäisyyden menettämiseen euroon siirtymisen kautta. Kuinka paljon paremmin leipäjonojen ja työttömyyden Suomi voisi, jos tätä laitonta, maanpetoksellista vakavaa virhettä ei olisi tehty. Tänne ei ole varaa köyhillä nuorilla enää synnyttää lapsiakaan. Euro on ollut Suomelle koko ajan erittäin epäedullinen valuutta. Suomen rooli eurossa on ollut vain Saksan talouden peesaajana.

  Mielenkiintoista on, kuinka paljon tuhoa on saatu aikaan lyhyessä ajassa. Euro ja isäntämaasopimus on samojen toteuttajien käsialaa. Valtavalemedia ei tietenkään selvittele varsinaisia konnia ja heidän tekosiaan koskaan. Paikallinen sotilasdiktatuurivaltio on 33. asteen vapaamuurarivaikenemisen alaisuudessa ja sitä Ylenkin on toteltava. Korkein käskytys ja kauko – ohjaus todellisille okkultisille maagikkopäättäjille täällä tulee vielä kuitenkin valtameren takaa. Suomen oikean presidentin nimeä ei kansan parissa kukaan ikimaailmassa voisi arvata.

  Saksan ja Ranskan pankeille maksetut ns ”Kreikan avustusrahat” olisivat olleet tarpeen monelle vanhukselle, vammaiselle ja työttömälle, monelle koululaiselle, nuorelle perheelle. Saman suuruinen summa sos.dem puoluetuesta tai kaikesta puoletuesta takaisin Suomen kansalaisille olisi oikeudenmukainen lähtölaukaus korvata tämä menetys. Vastuussa olevien pitäisi maksaa myös ensi sijassa omasta pussistaan näin suurista virheistä.
  https://dieunbestechlichen.com/2019/02/finanzielle-intelligenz-erklaer-warum-der-euro-scheitern-wird-mit-fakten-belegt-video/

  • Jotakin on ilmassa nyt kun eu ja usa rupesi hoitamaan venezuelan sisäpolitiikkaa ja trump samanaikaisesti riitelee kotimassaan mexikon raja muurin rakentamisesta joka on kyllä melko kummallista vaikka on usan presidentti. Onko muurikiista vain kulissia tulevalle venezuelan miehitykselle tai jollekin muulle uhalle usan taloudelle. Ainakin saudiarabian kiristys usaa valuutan vaihdolla taalasta johonkin muuhun öljykaupassa osoittaa että on joku mekanismi joka voi horjuttaa usaa jos öljykauppaa ei maailmassa käydä dollareilla ja onko usa valmis väkivaltaan pitääkseen asian tilan ennallaan. Voihan olla myös muurikiista on kulissia tulevalle öljykaupan valuutan vaihdolle kun hallinto on suljettu että valtio ei ehdi vastatoimiin taalan pelastamiseksi maailman kaupassa ja se jää paikalliseksi valuutaksi ja salaliitossa on usan, venäjän, kiinan, intian, eun ja japanin oligarkit ja trumpin järjestämä kaaos usassa on perusteluna vaihdokselle.

  • Meidän maamme ongelmat juontuvat maahamme pesiytyneestä sionistijuntasta joka on kaapannut vallan ja joka toimii yhteistyössä globaalin juntan kanssa jonka päämääränä on Euroopan tuhoaminen.
   Mitään toivoa paremmasta ei ole niin kauan kuin tuo moraalista omatuntoa vailla oleva juntta meitä hallitsee.
   EU oli suurin virheemme ja nyt on työn alla toinen: Nato.

   • Pohjimmiltaan kyse on siitä että maamme johto on kytkenyt meidät kansan selän takana globaaliin mafiaan joka ei arvosta eikä kunnioita ihmisyyttä eikä mitään kristillisiä arvoja; myös siitä ettei rappeutuva kansa kykene nousemaan kapinaan ja valitsemaan itselleen johtoa joka ei salli maamme tuhoutumista.

    ”In 2003, America (and its lap-dog UK) invaded and destroyed Iraq on the basis of lies to the effect that the U.S. (and UK) regime were certain that Saddam Hussein had and was developing weapons of mass destruction. These U.S. allegations were based on provable falsehoods when they were stated and published, but the regime’s ‘news’-media refused to publish and demonstrate (or “expose”) any of these lies. That’s how bad the regime was — it was virtually a total lock-down against truth, and for international conquest (in that case, of Iraq): it was mass-murder and destruction on the basis of sheer lies.
    The International Rogue Nation: America
    ERIC ZUESSE
    http://www.unz.com/article/the-international-rogue-nation-america/

    • Ote yllä olevasta linkistä:
     Mussolini sometimes called fascism “corporationism”, and this is how it always functions, and functions today by agreement amongst the controlling owners of international corporations that are headquartered in the U.S. and in its vassal-nations abroad.

     Is this to go on interminably? When will this international reign of fascism end?

     What would happen if all the rest of the world instituted an international legal and enforcement system (under a replacement U.N.) in which all commitments and contractual proceeds to benefit American-based international corporations and the U.S. Government were declared to be immediately null and void — worthless except as regards the claims against the U.S. entities? (The owners of those entities have been the beneficiaries of America’s international crimes.) Contracts can be unilaterally nullified. The U.S. Government does it all the time, with no justification except lies. Here, it would be done as authentically justifiable penalties, against actually massive global crimes.

     The U.S. militarily occupies the world; this is a global empire; it has over a thousand military bases worldwide. Why aren’t the people in all of those occupied countries demanding their own governments simply to throw them out — to end the military occupation of their land?

     You can’t have a world at peace, and anything like international justice, without enforcing international law. This is what doing that would look like.

     What we know right now is actually a lawless world. That’s what every international gangster wants.

 8. Ukrainan ja USA:n yhteiset merisotaharjoitukset toteutuivat viime heinäkuussa Mustalla merellä Odessan ja Nikolajewin alueella sekä vesialueen luoteisosassa: 2000 kansainvälistä sotilasta, 30 sotalaivaa, lentokoneita 19. maasta. Uudet harjoitukset , Sea Breeze 2019, olisi tarkoitus pitää kuluvan vuoden aikana. Aikomuksena on saada Nato -standardeja valmiuteen.
  Toisaalla brittililäiset taisteluhelikopterit, AH-64 Apache, lähetetään ensimmäistä kertaa napapiirille. Britit harjoittelevat yhdessä norjalaisten kanssa. Tarkoitus on vahvistaa arktisen alueen kontrollia.
  Viime maanantaina Saarivaltion puolustusministeri Gavin Williamson sanoi, että Brexitin jälkeen Yhdistyneen Kuningaskunnan pitäisi vahvistaa globaalia läsnäoloaan ja aseiden kuolettavuutta.
  Myös englantilaisten sotalaivastossa alkaa yhteinen koulutus norjalaisten kanssa.

  Mitähän siellä Muenchenin kokouksessa puuhataan lähipäivinä ? Jotakin on ilmassa, mitä emme tiedä, mutta aprikoida voi ja nähdä oireita. Oligarkit määräävät suunnan niin kauan kuin ihmiset nukkuvat. Berliinissä oli vastikään yli 10 000 ihmistä kadulla protestoimassa arkisista ongelmista ja valittamassa sitä, kun rahoja panostetaan aseisiin, mutta ei ihmisiin.
  Ennen eettisesti vahvan Norjan öljyrahat tuntuvat valuvan tätä nykyä sotilaalliseen varusteluun. Jens Stoltenberg ((sos.dem.) oli pääministerinä, kun nuoria poliitikonalkuja surmattiin saarella. Esille tulikin tappajan yhteydet temppeliherrojen loosiin. Nyt näemme samaisen herran istuvan Naton johdossa. Aika merkillinen kehityskulku.
  uncut-news.ch

  • Nato on nwo-psykopaattien työkalu. Tämä S-berg taitaa olla yksi pahimmista? Ja meiltäkin löytyy tätä samaa väkeä joilla muiden ryöstäminen ja tappaminen on geeneissä. Siksi tunku Natoon elää vaikka kansa tajuaa ettei sinne pidä mennä.

 9. ”W” Bushin nuorempi veli voisi vetää johdot UN rakennukseen samoin kuin teki kaksoistorneillekkin, niin se
  olisi parempien päivien alkua. Taidolla tehtynä siitä rötiskästä ei edes koituisi mitään saasteita mereen.

 10. The Israeli Lobby Is the Deep State

  … When Baron Edmond De Rothschild set out to establish a Zionist state in Israel back in the late 1800’s that was not some pet project of the family, it was their entire End Game. Israel is the most important thing to this family and they will drag the world into the fires of hell to make sure their vision of a Greater Israel is made manifest.

  If you want to find the ancient dragon, then follow the money and that money leads back to Israel, who in turn leads back to the Rothschild’s controlling interest in the region.

  AIPAC is the monied Deep State and Trump is one of their many swamp creatures that are playing his blinded Christian Zionist supporters better than Obama, the Bush’s, the Clintons could do combined. He is truly the perfect Zionist operative.
  All we get out of this Trump deal is war, cultural division, unyielding debt, more war, a police state, and to be called antisemitic when we point out who is really pulling the strings in the Deep State of Washington Politics.

  All we get out of this Trump deal is war, cultural division, unyielding debt, more war, a police state, and to be called antisemitic when we point out who is really pulling the strings in the Deep State of Washington Politics.

  https://wakethechurch.org/articles/the-israeli-lobby-is-the-deep-state

   • Sunday, 17 February 2019
    The verdict is in: Trump’s a busted flush
    …They saw his pandering to them as weakness, and hated him all the more. His biggest mistake of all lay in having the Kushners as his closest and most trusted advisers. Kushner is a corrupt Jewish tribalist (and probably Luciferian) who with Ivanka had prior to Trumps election espoused political and social positions at 180 degree variance with Trump’s election platform. How in Heaven’s name was he supposed to implement his programme under such a regime?

    In short I believe he should have appointed like-minded people and focused on implementing his election promises. Even if ultimately thwarted by the Deep State and the rest of the traitorous ‘elite’ at least he’d have gone down with honour intact and his base energised.

    Now where’s my glass of water? Must take my black pill.
    http://irishsavant.blogspot.com/2019/02/the-verdict-is-in-trumps-busted-flush.html

    Ja tämän miehen kuvioihin mekin sitten olemme itsemme sotkeneet… huh, huh

 11. The Empire: Now or Never
  FRED REED
  … The American decline is largely self-inflicted. The US chooses its government by popularity contests among provincial lawyers rather than by competence. American education deteriorates under assault by social-justice faddists. Washington spends on the military instead of infrastructure and the economy. It is politically chaotic, its policies changing with every new administration.

  The first rule of empire is, “Don’t let your enemies unite.” Instead, Washington has pushed Russia, China, and Iran into a coalition against the Empire. It might have been brighter to have integrated Iran tightly into the Euro-American econosphere,
  but Israel would not have let America do this.
  The same approach would have worked with Russia, racially closer to Europe than China and acutely aware of having vast empty Siberia bordering an overpopulated China. By imposing sanctions of adversaries and allies alike, Washington promotes dedollarization and recognition that America is not an ally but a master.
  http://www.unz.com/freed/the-empire-now-or-never/

  Oleellinen asia Amerikan perikadossa näyttää olevan se että maa on sionistien pihdeissä ja siksi kyvytön sopeutumaan realiteettiin. Sionisteilla on oma Nwo-hanke joka ei mahdollista muuta kuin muut orjuuttavan maailman hallinnan.
  Tuon muut orjuuttavan hankkeen perusta on jo heillä uskonnossa ja vaikka moni tai suuri osa on ateisteja niin he käyttävät Talmudin ja Tooran jumalakuvaa toimintansa oikeuttajina tai keppihevosena.
  Israel’s Aggressive Behavior is Embodied and Prophesied in the Hebrew Bible
  https://russia-insider.com/en/israels-aggressive-behavior-embodied-and-prophesied-hebrew-bible/ri22632
  How Zionist is the New World Order? and How Biblical Is Zionism?
  https://www.veteranstoday.com/2018/03/10/zio-nwo/

  Oman maamme kannalta tilanne on tulevaisuutta ajatellen lohdutun koska olemme kytkeneet itsemme perikatoa kohti ajautuvaan hankkeeseen emmekä siksi voi välttyä itsekään sen heijastevaikutuksilta.
  Jo nyt on nähtävissä vakavat perikadon ja rappion merkit omassa yhteiskunnassamme.
  When Abnormality is the New Norm
  Brave New World, stop! — I want to get off!
  https://www.darkmoon.me/2016/when-abnormality-is-the-new-norm/
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=136849

 12. Ylen vaalikeskusteluissa on natoon liittyminen ja isäntämaasopimus jäänyt kokonaan pois asialistalta niin sosdemeilta kuin kokoomukseltakin. Ruotsalaisten keskustelussa asiaa sivuuttiin jonkin verran mutta ei selvinnyt mitkä oli ruotsalaisten perusteet natoon liittymisen kannattamiseen muuta kuin yleinen natojargonia. Toinen asia joka olisi ollut syytä ottaa esille velan kehittyminen eussa olo aikana yli satakertaiseksi kun velkaantumisen väheneminen näy olevan näköpiirissä.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here