Netanyahun sotaisa freudilainen lipsahdus

"Sota on rauhaa" olisi saattanut olla sopiva iskulause Puolassa järjestetylle Lähi-idän kokoukselle.

43

Keskiviikkona Varsovassa pidetyn kansainvälisen Lähi-idän konferenssin aikana Israelin pääministerin Benjamin Netanyahun virallisella Twitter-tilillä kerrottiin, että kyseessä on avoin tapaaminen johtavien arabimaiden edustajien kanssa, jotka yhdessä Israelin kanssa pyrkivät ”edistämään yhteisen edun mukaista sotaa Iranin kanssa”.

Uutistoimisto AP (Associated Press) ei saanut Netanyahun toimistolta selvennystä tviittiin. Siihen kiinnittivät huomiota myös mm. NBC News samoin kuin lukuisat Suomen ulkopuoliset uutismediat.


Tviitti poistettiin myöhemmin ja korvattiin tviitillä, jossa ilmaisun ”war with Iran” tilalla oli monitulkintaisempi ilmaisu ”combating Iran”.


Tviittiä pyrittiin selittämään käännösvirheellä, mutta 30 vuotta heprea–englanti-käännöstöitä tehnyt Dena Shunra vahvistaa, että Netanyahu puhuu tviitin perustana olleessa TV-haastattelussa nimenomaan sodasta Iranin kanssa. Myös AP:n paikalla ollut kirjeenvaihtaja Aron Heller totesi Netanyahun käyttäneen heprean kielen sotaa tarkoittanutta sanaa ”milchama”.

Kokouspaikan ulkopuolella presidentti Trumpin henkilökohtaisena lakimiehenä toimiva New Yorkin entinen pormestari Rudolf Giuliani vaati Iranin hallituksen vaihtamista. Giuliani edustaa aiemmin niin Yhdysvaltain kuin EU:nkin terrorijärjestöjen listalla ollutta Mojahedin-e Khalq -ryhmittymää. Trumpin hallinto on irtisanonut Iranin kanssa solmitun ydinsopimuksen ja asettanut pakotteita maata vastaan.

Yhdysvaltain mukaan Varsovan kokouksen tarkoitus oli alueellisen rauhan ja turvallisuuden lisääminen.


Kuva Benjamin Netanyahusta: Venäjän presidentin sivusto

43 KOMMENTTIA

 1. Johan tuon miehen naamasta näkee että Piruhan se on. Lisäksi teot vahvistavat asian. Ja onhan hän avoimesti ilmoittanut että seuraa politiikassaan vain Talmudin oppeja joissa tiivistäen kaikki muut ovat roskaväkeä ellei ihan pelkkiä elukoita ja joutavat kaatopaikalle.
  Turhaan ei jossain oltu verrattu miestä jopa Anti-Kristukseen. Sota ja goimiviha näyttää olevan hänellä verissä.
  Pikes, Illuminaatin viimeisin takapiru, ei kuitenkaan lupaa N-jahulle eikä hänen hankkeilleen mitään hyvää.
  Setting the Stage for Pike’s Third World War?

  “The Third World War must be fomented by taking advantage of the differences caused by the “agentur” (agents) of the “Illuminati” between the political Zionists and the leaders of Islamic World. The war must be conducted in such a way that Islam (the Moslem Arabic World) and political Zionism (the State of Israel) mutually destroy each other.”
  — Jäädään katsomaan … nyt ainakin kova sota meneillään noiden kahden välillä. Ja moni uskoo että Israelille tulee lähtö Palestiinasta jonne sionistit ovat väkisin itsensä tunkeneet valtavan määrän palestiinalaisia teurastaen.
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=18385

  • P.s. toistetaan taas, tällaista on N-jahun demokratia ja nyt Irankin pitäisi ottaa Suur-Israelin alusmaaksi.
   Senior Israeli Lawmaker Calls for Killing All Palestinians
   As he was commenting on the peaceful protests of the Great March of Return taking place along the eastern fence of the Gaza Strip, he said:
   “The Israeli army has enough bullets for every Palestinian.”
   He later added:
   “The number [of peaceful Palestinian protesters] killed does not mean anything because they are just Nazis anyhow.”
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=180794

   80% of Palestinians are genetically Jews and why it’s important. English Subtitles
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=181592
   https://www.rt.com/news/449379-israel-gantz-campaign-gaza/

  • ”Johan tuon miehen naamasta näkee että Piruhan se on. Lisäksi teot vahvistavat asian. Ja onhan hän avoimesti ilmoittanut että seuraa politiikassaan vain Talmudin oppeja joissa tiivistäen kaikki muut ovat roskaväkeä ellei ihan pelkkiä elukoita ja joutavat kaatopaikalle.”

   Näinhän Netanyahu on luvannut: ”Netanyahu Promises Talmud Will Be Israeli Law”, http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/180440

   Hänelle kansanmurha on kätevin tapa päästä eroon palestiinalaisesta ”roskaväestä”. Läntiset ”Israelia rakastavat” kristityt osoittavat suurta ymmärtämystä tuolle heidän ”valitun marttyyrikansansa” johtajalle hänen toimistaan!

   • Satanist Netanyahu is mad, sad, and still wants to be bad
    People like Netanyahu are Satanists not because they are drinking blood or calling up spirits, as in the case of Aleister Crowley, Rosaleen Norton, L. Ron Hubbard, and Antorn Lavey.[3] No, these people are Satanists because they want to destroy the moral and political order by any means necessary.
    Netanyahu is obviously surprised that Assad is still in power. He has never faced such a challenge before. He helped destroy countries like Iraq, and he thought that he could still go around with his pants down continuing to rap Israeli songs like “Destroy this or that country.”
    https://www.veteranstoday.com/2017/11/15/satanist-netanyahu-is-mad-sad-and-still-wants-to-be-bad/

   • Psykopaatit johdossa
    The Jewish State is an unusual place. It indicts its leaders and occasionally even locks them behind bars.
    Former Israeli president Moshe Katsav was found guilty of ”rape, sexual harassment, committing an indecent act while using force, harassing a witness and obstruction of justice”. He was sentenced to seven years in prison.
    Veteran Israeli PM Ehud Olmert was convicted of two counts of bribery and was also sent to prison.
    Yesterday Israel’s attorney general published his decision to indict Mr Netanyahu on charges of bribery, fraud and breach of trust in connection with three cases.
    https://www.gilad.co.uk/writings/2019/3/1/netanyahus-possible-indictment-and-jewish-dialectics

 2. Juonimiset Irania vastaan ovat saaneet enemmän julkisuutta. Israel kalastelee arabeja mukaan USAn
  myötävaikutuksella. Saattaa olla Saudien öljytkin kyseenalla. Iran sekä Venäjä ovat tietenkin syyllisiä
  moneen suuntaan, joten jotakin pitäisi tehdä. Navetanhaju vanhenee eikä ole saanut mitään vaikuttavaa aikaan, joten hän tuo nyt salaiset syytteet päivänvaloon kiihoittaakseen maita sotaan.

 3. Eikös tuo Irankin ole uhonnut tuhoavansa Israelin ja ajavansa juutalaiset Välimereen. Ihmekös tuo, jos Israel suhtautuu Iraniin vähemmän ystävällisesti. Tuon seudun kiehunta on aina ollut päällä ja siitä sopasta on hyvin vaikea ottaa selkoa. Ehkä siitä ei saa selvää, koska se on pelkkää sekasotkua. Jotkut toki ovat kovasti sitä mieltä, että he tietävät totuuden siitä kaikesta ja julistavat jonkin osapuolen hirviöksi. Minä pidän islamilaisten heikentymistä hyvänä siksi, että islam on suuri haitta ja vaara eurooppalaisillekin. Syyni on käytännöllinen, enkä ota kantaa alueen sekoiluun muuten.

  • Lähiidän sodat joita usa, israel ja saudiarabia käy muita lähiidän valtioita vastaan tuovat juuri pakolaiset eurooppaan ja tilanne lähiidässä meni sekaisin jo ristiretkien aikana ja se meni lopullisesti sekaisin toisen maailman sodan jälkeen silloisen siirtomaavallan englannin lupa euroopan juutalaisten asuttamisesta asutulle palestiinan alueelle. Israelin pääministerin lipsahdus vain osoittaa että mitään rauhaa ei lähiidässä ole odotettavissa ja siinä olisi länsimailla peiliinkatsomisen paikka mutta nehän ei mitään asian estämiseksi tee kun omissa maissa ei sodita.

  • ”Tuon seudun kiehunta on aina ollut päällä ja siitä sopasta on hyvin vaikea ottaa selkoa.”
   Ei ole lainkaan vaikeaa jos haluaa tutkia asioita puolueettomasti.
   Aika luonnollista on että arabit uhoavat Israelin imperialismin edessä, jossa Israelin on tarkoitus laajentua aina ’Niilistä Eufratiin’. Kysee on terveestä vastarinnasta jonka sionistimedia leimaa fasismiksi vaikka todellinen fasisti on Israel kuten mm. Gilad Atzmon sanoo.
   Ilman Israelia Lähi-itä olisi rauhallinen eikä Libyasta alkanut sotakierre olisi käynnistynyt. Eikä Euroopan tuho (kalergisointi) olisi päässyt alkuun.

   Make no mistake, Washington will never let go – not by itself, never. Their target is world hegemony – the goal of their self-indulging PNAC – Plan for a New American Century. And to attain this goal, the fall of Syria had been planned long in advance, in the early 1990’s. “Regime Change” is relentlessly being pursued – see Wesley Clark (sionisti) at the Commonwealth Club of California, October 3, 2007 – ‘ 7 countries have to fall in five years’
   http://www.globalresearch.ca/war-propaganda-syrias-destruction-by-the-lies-of-the-western-media-washington-will-never-let-go-their-target-is-world-hegemony/5549508

   Israel’s Story
   Lies from top to bottom
   PHILIP GIRALDI
   Toronton konsultointi- ja tutkimusyrityksen tutkimus paljastaa, että viimeisten viidenkymmenen vuoden aikana valtamedian Israelin raportointi on vääristynyt juutalaisen valtion kuvaamiseksi positiivisesti, eikä palestiinalaisten ahdinkoa Israelin miehityksen aikana ole otettu lainkaan huomioon .

   A study by a Toronto-based consulting and research company has revealed that over the past fifty years mainstream reporting about Israel has been distorted to portray the Jewish state in positive terms while ignoring the plight of the Palestinians under Israeli occupation.
   … Israel was founded as a product of terrorism, some would say the “first modern” style terrorism, to include bombings of non-military targets and random massacres of civilians. In a notorious attack on the village of Deir Yassin on April 9, 1948, more than two hundred Palestinians may have been slaughtered by Jewish terrorists affiliated with the Irgun and Lehi groups. The exact count of the victims is unknown because a subsequent Zionist clean-up team systematically destroyed many of the bodies.
   … Even when the Israelis are clearly telling lies, much of the media and chattering class has been willing to forgive them their trespasses no matter what they do or say.
   … But the greatest lie of all is the current claim that anti-Semitism is surging all around the world, requiring still more protection of and deference to diaspora Jews as well as to the state of Israel.
   It is based on a fundamental lie, that criticism of Israel is ipso facto anti-Semitic and ignores the fact that the pushback is based overwhelmingly on how Israel and Netanyahu behave.
   Israel, whatever its pretensions, is a country and Judaism is a religion. It is in fact particularly dangerous, and damaging to the religion, to combine the two deliberately as is being done by Netanyahu and the many American Jews who are serial apologists for Israel.
   Indeed, Israel and its partisans are now using lies to change the way the public views the issue of anti-Semitism and are willing to do so by legislating to enforce how people think, to include the use of legal sanctions consisting of fines and imprisonment to silence critics.
   …But Israel is not and should not be protected against criticism. It is a country that behaves very badly, and, one might add, dangerously, not only to its neighbors but also to the world as it has the potential in its hands to escalate its involvement in Syria to initiate a nuclear conflagration between the U.S. and Russia.
   http://www.unz.com/pgiraldi/israels-story/

   Israeli leaders appeal to voters with pride in their crimes against Palestinians
   Israelin johtajat vetoavat äänestäjiin ylpeänä palestiinalaisia vastaan tehdyistä rikoksista
   The message seems to be that if he (former General Gantz) could send Gaza “back to the Stone Age” as chief of staff, he will be able to send all Palestinians there as Prime Minister.

   Israeli activist Miko Peled called Gantz’s murderous claims a “Big deal” on twitter, given that his “terrorist” Israel Defence Forces (IDF) was ranged against “a nation that doesn’t have an army”.
   https://www.middleeastmonitor.com/20190124-israeli-leaders-appeal-to-voters-with-pride-in-their-crimes-against-palestinians/

  • Onhan se selvää mitä on menossa. Melkein jokaisessa maassa maapallolla juutalaiset perustavat niinsanottuja hyväntekeväisyys järjestöjä, joilla voivat ratsastaa ”laupiaina Samarialaisina”, keräten pisteitä ymmärtämättömiltä
   ihmisiltä, mistä todella on kysymys. He esiintyvät ihmisten oikeuksien puolustajina julkisilla foorumeilla, samanaikaisesti lietsoen vihaa toisinajattelijoita vastaan.
   Rahanvaltansa voimin he myöskin torjuvat kaikki syytteet heitä vastaan, heidän
   lakimiestensä sekä tuomariensa avulla. He ovat kaikki samaa ”veljes-sukua”
   sekä samaa päämäärää edustavia ”maapallon tulevia hallitsijoita”.

 4. Minulle tuottaisi suurta iloa jos vielä eläisin nähdäkseni sen päivän jona lohikäärmeen suomut putoavat Israelia puolustavien kristittyjen silmiltä ja he tajuaisivat että heitä on johdettu harhaan viimeisen sadan vuoden ajan amerikkalaisen huijarin Cyrus Scofieldin Raamatun ”käännöksen” voimalla. Kyseinen mies, jolla ei ollut teologin tutkintoa, loi kristillisen siionismin törkeästi vääristelemällä Raamatun tekstejä. Rikkaat siionistit markkinoivat hänen Raamattuaan niin paljon ainakin amerikkalaisten keskuuteen että melkein joka kirkossa oli vähän ajan päästä käytössä Scofieldin Raamatun käännös, mistä nykyinen täysin sairas Israel fundamentalismi Amerikkalaisten keskuudessa kumpuaa. Kyse ei ole mistään pienestä kusetuksesta, kun katsoo miten suurin voima tällä harhaopilla on nykymaailman kristittyjen keskuudessa. Amerikassa tämä näkyy erityisesti ja valitettavasti myös Suomessa eräissä piireissä ja Katolisessa kirkossa (Paavihan julisti hiljattain että kristittyjen ei tuli yrittää käännyttää juutalaisia. Tämä on suoraa jumalanpilkkaa. Eikö Raamatussa sanota ”Menkää siis ja tehkää kaikki maailman kansat minun opetuslapsikseni.”)
  Scofieldin huijaus ja Vatikaanin II ekumeeninen kirkolliskokous, toinen perinteitä romuttanut kusetus, johon siionistit olivat taatusti sotkeneet lusikkansa, eivät ole yksittäisiä iskuja kristinuskoa, juutalaisten suuresti vihaamaa uskontoa vastaan, vaan osa laajempaa kokonaisuutta ja koordinoitua iskua alistaa muu maailma hyväksymään Israelin aparheid valtio ja lopullinen päämäärä on tietysti kaikkien maailman kansojen alistaminen juutalaisten herruuteen. Messias,jota juutalaiset odottavat ei ole parantaja tai armahtaja, kuten Jeesus, vaan sotapäällikkö ja kuningas, joka alistaa koko muun maailman juutalaisten herruuteen. Tämä kaikki on heidän pyhimmissä teksteissään Talmudissa,jota juutalaiset ovat mahdollisimman pitkään yrittäneet pitää piilossa ei- juutalaisten uloittuvilta, koska sen kirjan ei-juutalaisia ja erityisesti kristittyjä käsittelevät tekstit saisivat natsien kirjoitukset juutalaisista kalpenemaan rinnallaan. Juuri talmud on se muistiin kirjoitettu perinnäissäännöstö, jonka fariseukset olivat laatineet ja josta Jeesus heitä moitti sanoen että he kumoavat perinnäisäännöstöllään Jumalan sanan.
  Moderni juutalaisuus ei ole vanhan testamentin uskonto, vaan fariseusten luoma tekele, joka perustuu heidän oraaliselle perinnäissäännöstölleen, joka sittemmin kirjoitettiin muistiin ja josta syntyi Talmud. Kristityt ovat vanhan testamentin uskonnon perillisiä, Abrahamin todellisia jälkeläisiä, aivan kuten Jeesus Raamatussa sanoo. Tämä asia käsitettiin kristittyjen joukossa satojen vuosien ajan, mutta viimeisen sadan vuoden ajan sitä totuutta vastaan on systemaattisesti ja salakavalasti yritetty hyökätä (Jälleen kerran mainitakseni esimerkkeinä mm Scofieldin ja Vatikaani II). Juutalaisilla ei ole oikeutta Palestiinaan, eikä kristityillä ole mitään moraalista velvollisuutta tukea Israelia, jossa kristittyjä pilkataan, juutalaisten käännyttämisyrityksestä joutuu edesvastuuseen ja Tel Avivissa, maailman homoystävällisimmässä kaupungissa on vuosittain maailman kenties suurin homoparaati, täysin avoimesti.
  Raamatun ulkopuoleisina argumentteina voisi myös lisätä sen että suurin osa niistä jotka tänä päivänä kutsuvat itseään juutalaisiksi eivät välttämättä ole biologisesti Aabrahamin jälkeläisiä olleenkaan, vaan käännynnäisten jälkeläisiä. Fakta joka kyseenalaistaa heidän vaatimuksensa Palestiinaan vielä enemmän.
  Voisin vielä kirjoittaa siitä miten rikkaat juutalaiset siionistit sopivat suljettujen ovien takana ensimmäisen maailmansodan aikoihin Brittien kanssa että he käyttävät vaikutusvaltaansa Amerikassa tuodakseen Amerikan mukaan sotaan Brittien puolelle, jos Britit lupaavat järjestää heille Palestiinan. Luoja yksin tietää mikä tuon lehmänkaupan uhriluku ja seuraukset ovat olleet. Juutalaiset ”akateemikot” olivat suurelta osin bolsevismin luomisen ja Venäjän vallankumouksen takana ja siten he loivat maailman historian tuhoisimman aatteen,kommunismin, jonka uhriluvun rinnalla jopa natsien vastaavat kalpenevat. Epäsuorasti ja kieroilujensa sivutuotoksena he myös loivat natsit. Petoksen ja valheen ja kieroilun määrä, joka kietoutuu viimeisen 150 vuoden ajalle on aivan käsittämätön, normaali ihminen ei pysty käsittämään sen määrää.
  Itse en kannata kenenkään tuhoamista, rankaisemista tai vainoamista, mutta tapa jolla modernissa keskustelussa juutalaiset nähdään ”ikuisina uhreina ja aina syyttöminä kaikkeen” kyllä oksettaa minua. Monta natsidokumenttia Yle näyttää viikossa ja montako se on näyttänyt Venäjän, Ukrainan ja Kiinan kommunistien uhreista viime vuosien aikana? Sille on syynsä miksi ihmiset eivät ole pitäneet juutalaisista oikein missään ja tuo syy on tavassa jolla juutalaiset ovat kohdelleet monia muita kansoja, johon on liittynyt taloudellista alistamista, toimintaa vihollisten hyväksi, koron kiskontaa ja yleistä moraalittomuuden levittämistä ei-juutalaisten keskuuteen (Mm Modernina aikana ja Weimarin tasavallan aikana), sillä kuten talmudissa opetetaan, juutalaisille ja ei-juutalaisille on eri säännöt, moraali ei siis ole universaalia vaan synnin vakavuus riippuu siitä onko uhri juutalainen vai ei. Ei juutalaisten sielut ovat kuin karjan sieluja ja vain juutalainen on kokonaisuudessaan hyvä. Ei-juutalaisia saa vahingoittaa sekä suorilla että ei-suorilla tavoilla. Jeesus palaa helvetissä kuumassa ulosteessa ja hänen äitinsä Maria oli huora. Tässä muutama ”viisaus” talmudista, joiden valossa kristittyjen kannattaisi todellakin harkita juutalaisille ja Israelille antamaansa tukea, jos nyt täysin alakynnessä olevien palestiinalaisten säälimätön teurastus, omaisuuden ja maiden ryöstö ja vaino eivät ole riittävän hyviä syitä jo itsessään tuomita kyseistä valtiota, kuten niiden pitäisi olla kenelle tahansa joka ei ole joutunut fariseusten lumouksen alaiseksi.

  • Erittäin valaiseva kommentti, jonka pitäisi olla pakollista luettavaa varsinkin kaikille ”Israelia rakastaville” suomalaisille ja muille läntisille kristityille!

  • Kiistatta farisealainen juutalaiseliiti (ei kansa) on maailman suurin rikollinen joukko. Toivoisi että juutalaiset, kansa, oppisi sen ymmärtämään ja katkaisisi suhteensa siihen kuten moni järkiintynyt juutalainen on tehnyt ja saanut antisemitistin tai antisionistin leiman sekä sionistien vihan päälleen.

   Jeesus oli selkeästi antisemitisti – Jumala on vielä enemmän. Paavali (ent. Saul) kääntyi farisealairabbeja vastaan ja perusti krintinuskon yhdessä Jeesus-lahkon kanssa Jeesuksen oppiin nojaten ja levitti sitä Kreikkaan. Lopulta hän hylkäsi häntä vainoavat fariseukset kokonaan.
   Paavalin elämä
   http://lukio.palkane.fi/raamattunet/paavelam.html
   Uskon yhteys Kristukseen synnyttää Hengen hedelmiä, kun taas erossa hänestä ilmenevät lihan teot (Gal. 5:16-23).
   https://www.sley.fi/luennot/Raamattu/UT/UTn_yleisluennot/Room1-16JTH.htm

   Näistä hylkääjistä ei ole pulaa ja kaikkia heitä sionistit vainoavat eli juutalaisten sisällä vallitsee voimakas veljesviha. Vahvimmat antisemitistit löytyvätkin juutalaisten omista riveistä.
   Kuuluisa saksofonisti ja kirjailija Gilad Atzmon elää Englannissa hylättyään Israelin sen harjoittaman raa’an militarismin vuoksi ja on nyt brittisionistien ankaran vainon kohteena.
   https://www.gilad.co.uk
   Sionistit voivat jopa tappaa omiaan kun se palvelee heidän agendaansa – kuten holokastikin todistaa.
   Prof. Shlomo Sand (kirjan The Invention of Jewish People kirjoittaja) joka myös on hylännyt Israelin sanoo häpeävänsä Israelia ja sionisteja.

   God Was the First Anti Semite
   It’s time to call anti Semitism by its real name , anti Satanism
   Most Jews and Non-Jews don’t realize that the goal of Judaism
    and organized Jewry is to overturn God, i.e. the natural and spiritual order.
   This is clear from their ”revolutionary” role throughout modern history and in current events. They’re causing mayhem so that humanity will be further demoralized and accept their tyranny.* 
   Using Freemasonry and the mass media, they have given the goyim a bogus leadership class. To succeed in the West, you must sell your soul.  
   This satanic possession is proceeding on many fronts and is only going to get worse.
   *”Our [Jewish] State…[finds it] necessary to maintain the terror which tends to produce blind submission… for the sake of victory, we must keep to the programme of violence and make-believe.” [i.e. war, false flags, bogeymen]…we shall triumph and bring all governments into subjection to our super-government.  Protocols of Zion 1-24
   (Disclaimer- I continue to repeat myself because we need constant reminders. We are dealing with cognitive dissonance. Society’s sensory organs tell us that what is happening is not happening and bad is in fact good. We cannot see the spiritual and physical enslavement that is taking place in front of our eyes.)  
   The first anti Semite was God himself. 
   The great prophets of the Old Testament were also antisemites who also would be hauled up in front of human rights tribunals. Jeremiah said Jews ”will not speak the truth; they have taught their tongue to speak lies…” (Jeremiah 9:5). Isaiah says the lord will smite ”the daughters of Zion [who] are haughty, and walk with stretched forth necks and wanton eyes…” (Isaiah 3:16) 

   Jesus joined the noble ranks of antisemites when he told the Pharisees, ”Ye are of your father the devil, and the lusts of your father ye will do. He was a murderer from the beginning, and abode not in the truth, because there is no truth in him. When he speaketh a lie, he speaketh of his own: for he is a liar, and the father of it.” (John 8:44) 
   The NWO is their revenge against God and Jesus.
   It’s time Christians realize that they have been had by the world’s greatest tricksters. The Jews are not ”the chosen people.” Most don’t even believe in God. Their leaders believe in Satan. They are megalomaniacs that destroy nations, kill millions and threaten the future of humanity. 
   Throughout history, Jews were criticized by a Who’s Who of Western civilization who might face ”hate crime” charges today.

   The Roman historian Tacitus condemned them for subverting religion, country and family and said they were ”enemies of all races but their own.” George Bernard Shaw said, ”The Jews had better stop being Jews and start being human beings.”

   The Hungarian musician Franz Liszt said, ”They sell …the crowbars and the projectiles that destroy the foundations of faith and morals.”
   The great German poet, Goethe said, ”This crafty race has one great principle; as long as order prevails, there is nothing to be gained.”
   Voltaire, the French philosopher, said, ”The Jewish nation dares to display an irreconcilable hatred toward all nations, and revolts against all masters; always superstitious, always greedy for the well-being enjoyed by others, always barbarous – cringing in misfortune and insolent in prosperity.”
   https://www.henrymakow.com/2016/09/the-first-anti-semite.html

   Rothschilds Murdered at least Seven US Presidents
   Trump should be on guard. The Rothschilds have a habit of murdering Presidents who don’t follow their orders.
   https://www.henrymakow.com

   Henry Makow on Kanadassa elävä oppinut juutalaiskristitty joka on hyvin perillä sionistien hankkeista ja kirjoittaa niistä nettisivullaan.
   Hänen kommenttejaan kannattaisi ’Israelia rakastavien’ kristittyjen lukea ja lopettaa oman hautansa kaivaminen rakastamalla maata joka haluaa tuhota kristinuskon sanoman maailmasta.
   Juutalaisen uskonnon kummitukset
   http://www.unz.com/runz/american-pravda-oddities-of-the-jewish-religion/

   • Miksi juutalaisuus vihaa Kristusta — Leon de Poncins
    Vicomte Leon de Poncins (1897-1976) oli katolinen ranskalainen älykäs kirjailija, joka on kirjoittanut 30 kirjaa, jotka paljastivat vapaamuurarien juutalaisen (Illuminati) salaliiton, joka nykyään pitää ihmiskuntaa otteessaan.

    Useimmat juutalaiset (ja kristityt) eivät ole tietoisia siitä, että juutalaisuus on määriteltynä Talmud & Cabala, ei Vanha Testamentti.
    He eivät tiedä, että juutalaisuus on saatanallinen kultti, joka käyttää heitä poliittisesti ja hengellisesti orjuuttamaan ihmiskuntaa.
    https://www.henrymakow.com/2018/12/Leon-de-Poncins-Why%20Judaism-Hates-Christianity.html

 5. joka ei koskaan unohda….Sydämellinen kiitos rohkeasta ,paljastavasta kirjoituksestasi.
  Olen sata-prosenttisesti samaa mieltä. Jospa meitä olisi paljon enemmän yhtä rohkeita,
  ja onhan meitä kunnes uskaltavat tulla esille. Vuosien paras kirjoitus joka tyhjentää
  kaikki epäilykset, sekä arvailut. Kirjoituksesi pitää kääntää monelle kielelle ”Nettiin”
  herättääkseen epäilijät unestaan.Tietenkin siinäkin on olemassa omat riskinsä, mutta
  ”totuus ei pala tulessakaan”, ja rehellinen saa voiton, vaikka vain jälkeen kärsimysten.

 6. ERIC ZUESSE | 16.02.2019 | WORLD / AMERICAS
  How America’s Dictatorship Works
  Trump could not have become America’s President if he had not won the “vote” of his nation’s second-largest political donor in 2016, casinos-owner Sheldon Adelson.
  https://www.strategic-culture.org/news/2019/02/16/how-america-dictatorship-works.html

  Onko tässä enää kysymys muusta kuin rahan vallasta? Ja sionistien vallasta.
  Tämä Sheldon Adelson on ’Netanyahu/Israel first’ miehiä ja Trumpin valinnan takapiru. Ilman häntä Trump ei olisi presidentti.

 7. Mutta kuitenkin tähän asti, me emme ole vielä hyökkäyksen kohteena, ja sen me laskemme koko kansan
  eduksi, olivat ne sitten vaikka vasureita. Sitä se porukka ei käsitä, vaan tuomitsevat Trumpin virastaan
  suut vaahdossa. Mikä taikka KUKA on se joka voi hallita ”ilman vastalauseita, ei kukaan” ? Kärsivällisyyttä
  vaaditaan kaikilta osaanottajilta. Mehän tiedämme miten ”varjohallitusten johtajat eivät aja mitään asiaansa”
  kansansa hyödyksi, vaan oman valtansa totaalista tulosta. Meillä ei ole mitään arvoa heidän silmissään,koska
  meidät luokitellaan GOYAM ROSKAJOUKOKSI.

 8. MIKE WALSH: HITLERIN SAKSA OLI DEMOKRAATTISEMPI KUIN NYKY-EUROOPPA !
  Kova väite, Tässä perustelut:

  Hitlerin Saksa: demokraattisempi kuin nykyaikainen Eurooppa
  Mike Walsh
  Kaikissa kansallisen sosialistisen Saksan (1933 – 1945) kansallisissa asioissa Reichstagin vaaleilla valittu edustajakokous pyysi huolellisesti Saksan äänestäjien lausuntoa hyväksymään heidän parlamenttinsa päätökset ja antamaan sille lopullisen hyväksymisleiman.
  Tällaista demokratiaa ei ole koskaan ennen tai sen jälkeen harjoitettu missään Euroopassa, vaikka Sveitsi ja Itävalta ovat sen jälkeen hyväksyneet kansallissosialistisen aloitteen.

  Tätä Reichstagin ilmoitusta seurasi jakso, jonka aikana perheet ja työtoverit voisivat keskustella/pohtia niiden tapahtumien edut ja haitat, jotka muokkaisivat maan tulevaisuutta.

  Tyypillisissä kansanäänestyksissä yli 90 prosenttia ihmisistä osallistui, jolloin heiltä kysyttiin, tukivatko he hallituksen asemaa/kantaa. Useimmat äänestäjät tekivät niin kansanäänestyksessä, johon osallistui ulkomaisia ​​ja riippumattomia tarkkailijoita.
  Jokainen kansanäänestyksen äänestyskierros oli helposti ymmärrettävää, ja äänestyksessä oli joko yksinkertainen kyllä ​​tai ei.
  Kansallinen sosialistinen demokratian muoto perustui ”kansan yhteisöön”. Suosittu vaaliprosessi sai alkunsa Periklesen, ”Ateenan ensimmäinen kansalainen”, aikana ja mitä kutsuttiin ”Muinaisen Kreikan kulta-ajaksi” (495 eKr. 429 eKr.).

  Saksan kansalaisten osallistumisesta hallitukseen presidentti-liittokansleri Adolf Hitler sanoi: ”Saksan vallankumouksen tulos on ollut demokratian luominen sanan parhaassa merkityksessä.
  Suunnittelemme sellaisen systeemin, joka takaa luonnollisen ja järkevän prosessin poliittisen johtamisen alalla, jonka ansiosta johtajuus on uskottu kaikkein pätevimmille, riippumatta heidän syntyperästään, nimestään tai omaisuudestaan. Suuren korsikkalaisen mieleenpainuvat sanat, että jokainen sotilas kuljettaa sotapäällikkönsä sauvaa repussaan, löytää poliittisen täyttymyksen Saksassa.” — ”The memorable words of the great Corsican that every soldier carries a Field Marshal’s baton in his knapsack, will find its political complement in Germany

  Kansalllissosialistien (kansanäänestys) systeemi kansalaisten demokratiasta kiellettiin Liittoutuneiden toimesta. Heidän väitteensä oli, että sitä oli käytetty väärin Hitlerin Saksassa.
  Voittoisat Liittoutuneet katsoivat, että on mahdotonta hyväksyä, että ihmiset saavat äänestää asioista, jotka vaikuttivat heidän maahansa.

  Hitler’s Germany: More Democratic Than Modern-Day Europe
  Mike Walsh
  In all matters of national importance in National-Socialist Germany (1933 – 1945) the Reichstag’s elected assembly were careful to invite the opinion of the German electorate to endorse their parliament’s decisions and to give it their final stamp of approval. Such democracy had never before or since been practised anywhere in Europe, although Switzerland and Austria have since adopted the National Socialist initiative.
  Such announcement by Hitler’s Reichstag was followed by an interval during which time families and work colleagues could discuss between themselves the pros and cons of events that would shape their country’s future.

  On typical plebiscites (referendums) over 90% of the people took part during which they were asked if they supported their government’s position. Most voters did so in a referendum attended by overseas and independent observers. Each referendum’s ballot papers were easily understandable and one could vote either with a simple yes or with no.
  The National Socialist form of democracy was based on the principle of ‘community of the people’. The popular electoral process had its origins during the time of Pericles, ‘the first citizen of Athens’ and what was dubbed ‘The Golden Age of Ancient Greece’ (495 BC – 429 BC).

  Of the German people’s participation in government, President-Chancellor Adolf Hitler said: “The result of the revolution in Germany has been to establish a democracy in the best sense of the word. We are steering towards an order of things guaranteeing a process of a natural and reasonable selection in the domain of political leadership, thanks to which that leadership will be entrusted to the most competent, irrespective of their descent, name or fortune. The memorable words of the great Corsican that every soldier carries a Field Marshal’s baton in his knapsack, will find its political complement in Germany.”

  The National Socialist system of people’s (referendum) democracy was outlawed by the Allies. Their claim was that the plebiscite system had been ‘abused’ in Hitler’s Germany.
  The victorious Allies considered it unacceptable that the people be allowed to vote on issues that affected their nation.
  https://europeansworldwide.wordpress.com/2019/02/08/direct-democracy-of-hitlers-germany/

  • Onpas taas valaiseva kirjoitus T.Hunterilta. Tuollaista olen jo uumoillut. Saksalaisia vastaan esitetyt
   syytteet valuvat hiekkaan lisääntyvissä määrin. Me tiedämme hyvin mistä se johtuu, ja ketkä sen takana
   ovat. Sakan kansassa on ollut, ja on vieläkin paljon viisauksia, sekä erityisesti paljon keksintöjä vuosien
   takaa. Saksalaisten tekniikan ovat länsimaat kopioineet, julistaakseen ne omiksi keksinnöikseen.

   • Sionistimedia on tehnyt ja tekee kaikkensa Saksan tahrimiseksi.
    Tämä Dresdenin pommittaja ja sionistinukke on syytä tuoda esiin todellisessa julmuudessaan.
    Winston Churchill: Greatest British Hero or Genocidal War Criminal?
    “To achieve the extirpation of Nazi tyranny
    there are no lengths of violence to which we will not go.”
    — Winston Churchill, September 1943
    https://www.darkmoon.me

    • Miksi Winston antoi määräyksen tuhota ranskan laivaston Giblartarin
     suulla ? Mitä pahaa Ranska oli heille tehnyt ?

     • Painofirhe, heh. Sen piti olla Gibraltar ! Olikohan Winstonin tarkoitus hävittää Ranskan laivasto,joten lähimaiden meri-mahti
      jäi siten UKein haltuun.

  • Monet tutkijat sanovat ettei Hitler halunnut sotaa mutta hänet pakotettiin siihen jotta Saksa saataisiin tuhottua perusteellisesti. Se oli liian suuri uhka sionistien hallitsemalle Britti-imperiumille koska se ei alistunut Londonin pankkimafian vallan alle.

   Saksassa teollisuus oli kehittynyt huimaa vauhtia, sillä pankit, valtio ja yritykset tekivät tiivistä yhteistyötä. Valtio varmisti, että lupaavat yhtiöt saisivat tarpeeksi pitkäkestoisia lainoja saavuttaakseen täyden potentiaalinsa.
   Anglo-hollantilaisen koronkiskonnan ja saksalaisen teollisuuspankkitoiminnan erotti toisistaan myös se, kuinka rahoitus järjestettiin.
   Englannissa pankit myönsivät yrityksille lainoja fyysisiä vakuuksia vastaan ja vain, mikäli tuotot olivat varmoja ja nopeita. Konkurssitilanteessa lainanantajat saivat omansa takaisin ennen osakkeenomistajia.
   Toisin sanoen anglo-hollantilainen pankkitoiminta täytti koronkiskonnan klassisen tunnusmerkistön: pankit rikastuivat luomalla uutta rahaa tyhjästä ja joutumatta ottamaan itse riskejä.
   Saksalainen teollisuus kehittyi hurjaa vauhtia englantilaiseen verrattuna, sillä Saksassa rahoitus järjestettiin täysin toisella tavalla.
   Nykyaikainen valtioiden velkaorjuuttaminen alkoi, kun hollanninjuutalaiset maahanmuuttajat perustivat Englannin keskuspankin 1694. Keskuspankin ideana oli kieltää valtiota rahoittamasta itse julkisia kuluja. Kun valtio päätti tehdä investoinnin, joutui se ottamaan korollisen velan yksityiseltä keskuspankilta. Paisuva korkotaakka ja rahoitusriippuvaisuus alistivat hallituksen pankkisektorin palvelijoiksi.
   Sama järjestelmä levisi pian muihinkin länsimaihin. Nyt myös Suomessa hallitus leikkaa hyvinvoinnista, korottaa veroja, myy kansallisomaisuutta ja tuhoaa puolustusvoimia vain siksi, että valtiovarainministeriö ei saa rahoittaa julkisia menoja itse luomallaan rahalla.

   Tämä hänen perheensä henkilääkärin kuvaus ei myöskään vakuuta sitä että H olisi ollut mikään sotahullu kuten sionistimedia ja H-wood yhä kertoo.
   ’My Patient, Hitler’
   A Memoir of Hitler’s Jewish Physician
   http://www.ihr.org/jhr/v14/v14n3p27_bloch.html
   Eduard Bloch

 9. Eikä mikään ihme miten englanti halasi Saksan tuhon, onhan kuningatar perhe myöskin täysi-juutalaisia,
  mutta sekin on salaisuus, josta ei puhuta. Vaikka saksan upteeristossa olikin myöskin muutamia juutalaisia, niin silläkään ei ollut väliä. Omiakin pitää uhrata päästäkseen päämääräänsä.

  • Mielenkiintoinen tieto: ”kuningatar perhe myöskin täysi-juutalaisia,”
   Olen kyllä lukenut jostain vihjauksia tuosta mutta missään ei asiaa tuoda avoimesti julki.
   Tietenkin asiasta vaietaan kuten on tapana juutalaisilla. He hääräävät mielellään kulissien takana salaisesti koska heidän eliittinsä on tahrinut maineensa vuosituhansien aikana ja samalla myös kansan maine on kärsinyt aiheetta.

   Why It Is Polite to Mention When a Public Figure Is Jewish
   Friedrich Forste
   It is a prerequisite to be successful that people know the truth,specially truth that is widely concealed and easy to unmask. By unmasking some strategies of certain Jewish elites, we can create a safer and more truthful world.

   Today we deal with one of the biggest and most effective of these strategies, the one where Jews change their names and assume the nationality of their host countries to ”fit in” while remaining loyal to their own people and nation.
   This allows them the power of attributing every atrocity Jews commit in the host country, to the host country itself and its people.
   https://russia-insider.com/en/why-it-polite-mention-when-public-figure-jewish/ri26129

   • Just niin. Silloin tällöin vilahtaa asioita joita ei ole tarkoitettu kansojen nähtäväksi.
    Eräässä tapauksessa valokuvaaja oli sattunut ”Lizin” taakse hänen kulkiessaan
    hallitusrakennuksensa kaksoisovien läpi suureen aulaan, jossa komeili ”DAAVIDIN
    TÄHTI lattiassa”, ja senTÄHDEN koko on hämmästyttävän suuri. Ei sitä tähteä
    turhaan ole sinne muurattu värikkäistä tiilistä. Myöskin kuningasparin kasvoissa
    on selvät piirteet, ja sitä on vaikeaa salata. Meidän paikallisessa lehdessäkin jopa urheilun sivuilla poikaporukasta mainitaan ainoastaan juutalaisten nimet. Se on aikalailla ärsyttävää sellaiselle henkilölle joka ymmärtää sen tarkoituksen. Muita ei arvosteta minkäänlaisiksi ”saavuttajiksi”.

 10. Sotahullu Israel jatkaa aggressioitaan Lähi-idässä.
  Viimeisin näistä magapeereistä valtioterrorismin muodoista tapahtui tämän viikon alkupuolella, kun Israel pommitti rajusti tykistöllään Syyrialaista sairaalaa. Israel ilmeisesti haluaa väkivaltaisuuksillaan virittää Syyrian hiipuvan ”sisällissodan” ilmiliekkeihin.
  ”Juutalaisvaltion” pääministeri Benjamin Netanyahu vahvistaa Israelin hyökänneen Syyrian eteläisessä Quneitran maakunnassa.
  http://www.magneettimedia.com/miksi-israel-jalleen-pommitti-syyriaa/

 11. War with China?
  It’s Already Under Way
  MICHAEL T. KLARE
  Perhaps the greatest victim of this ongoing conflict will be planet Earth itself and all the creatures, humans included, who inhabit it. As the world’s top two emitters of climate-altering greenhouse gases, the U.S. and China must work together to halt global warming or all of us are doomed to a hellish future. With a war under way, even a non-shooting one, the chance for such collaboration is essentially zero. The only way to save civilization is for the U.S. and China to declare peace and focus together on human salvation.
  http://www.unz.com/article/war-with-china/

  USA:n sionisti- ja neokonnajuntta tuskin antaa periksi ja planeetan kohtalo on väistämätön tuho.
  On ymmärrettävää ettei Kiina tule alistumaan USA:n sionistien omankäden hegemoniaan kuten ei Venäjäkään.
  Eikä kenenkään suvereenin valtion tulisi.
  Päävastuun siis planeetan ja sivilisaation tuhosta kantaa USA ja sen miehittäneet vahvan tuhovietin omaavat sionistit, tietenkin Britannia mukaan lukien joka on myös lujasti sionistien hallinnassa, koska sionistien pakkomielteinen tavoite on valloittaa KOKO MAAILMA eivätkä he siitä tingi.
  Vaikea uskoa että ihmiskunnan hidas herääminen vastustamaan tätä tyranniaa voisi muuttaa tätä kohtaloa. Se on liian hidasta. Ainoa mikä sen voisi estää on sionistien omaaman vahvan tuhovietin sammuminen mitä taas ei liene realistista odottaa kun kyse on geeniperäisestä sosiopatiasta.

  • Ymmärrettävästi antisemitismi nousee maailmassa mutta nousu on liian hidasta eikä riitä muutoksiin politiikassa kun sionistit ovat miehittäneet valtaosin kaikki tärkeät ’postit’
   Die Zahl der antisemitischen Straftaten in Frankreich ist 2018 sehr stark angestiegen. Der französische Innenminister Castaner sagte, der Antisemitismus breite sich ”wie ein Gift” aus. Auch in den vergangenen Wochen kam es zu mehrere Vorfällen.
   https://deutsch.rt.com/europa/84414-frankreich-antisemitische-vorfalle-anstieg/

   • The Growing Anti-Semitism Scam
    “An anti-Semite used to mean a man who hated Jews. Now it means a man who is hated by Jews.”– Joe Sobran
    PHILIP GIRALDI
    ”Ennen antisemitisti tarkoitti ihmistä joka vihaa juutalaisia. Nyt se tarkoittaa ihmistä jota juutalaiset vihaavat”.
    The Israelis and, to be sure, many diaspora Jews know exactly how the expression has been weaponized. Former Israeli Minister Shulamit Aloni explained how it is done “Anti-Semitic”…”its a trick, we always use it.”
    http://www.unz.com/pgiraldi/the-growing-anti-semitism-scam/

 12. Miksi Netanyahu pommitti taas Syyrian sairaalaa? On vain yksi syy: SuurIsrael (’Niilistä Eufratiin’) ja lähi-idän herruus.
  Israel on brittisionistien luomus, Britannian tukikohta Lähi-idässä jolla ei ole todellisuudessa tekemistä Raamatun juutalaisten kanssa joita alueella edustavat pääosin Israelin tappolistalla olevat palestiinalaiset.
  80% of Palestinians are genetically Jews.
  Tämän myöntävät asiaa tutkineet juutalaiset historioitsijat, esim. Shlomo Sand.

  Ron Unz Discusses His Recent Game-Changing, Taboo-Busting Articles About Jewish Power and History
  ”(The) articles (generated) nearly half a million page views of readership over that short period …  Even more remarkably, (they) provoked nearly 13,000 comments, totaling an astonishing 1.8 million words of text.”
  https://russia-insider.com/en/ron-unz-discusses-his-recent-game-changing-taboo-busting-articles-about-jewish-power-and-history
  Nuo Unzin sionistien sosiopatiaa kuvaavat artikkelit luettuaan maailma alkaa näyttää aika lailla erilaiselta kuin ennen lukemista.
  Sionisteille ei riitä sotiminen Lähi-idässä kun koko maailma on haarukassa.

  9/11 Was an Israeli Job
  How America was neoconned into World War IV
  LAURENT GUYÉNOT
  http://www.unz.com/article/911-was-an-israeli-job/

  American Pravda: 9/11 Conspiracy Theories
  RON UNZ
  http://www.unz.com/runz/american-pravda-911-conspiracy-theories/
  The Case That 9/11 Was an Israeli Attack on the US Is ’Overwhelmingly Strong’ – Ron Unz
  ” … the attacks must have been the work of a highly sophisticated organization with access to advanced military technology …”
  ”Once we have concluded that the culprits were part of a highly-sophisticated organization, we can then focus on the Who and the Why, which surely would be of greater importance than the particular details of the How.”
  https://russia-insider.com/en/case-911-was-israeli-attack-us-overwhelmingly-strong-ron-unz/ri24931

  The Godless West Is Exhausted. Russia Finds New Energy in Faith
  And Vladimir Putin is leading the way
  Brother Nathanael
  https://russia-insider.com/en/godless-west-exhausted-russia-finds-new-energy-faith/ri26165

 13. Liittyen Truth_hunter 19.2.2019 at 09:43 kommenttiin
  ”…its a trick, we always use it.” — se on siis juoni, sitä me aina käytämme
  Kummallista on että tämä juoni toimii … ettei maailma jo ala väsyä tuohon totuutta vääristävään ylpeään hysteriaan ja sosiopatiaan ja pakota sitä normaaliin rajoihin.
  Palestiinalaisten kärsimys ei kosketa itseään sivistyneenä pitävää ’läntistä arvoyhteisöä’.
  Onko sen sivistys minkään arvoista vai pelkkää barbariaa ?

  – Dr. Nicholas Kollerstrom Breaking the Spell — The Holocaust, Myth & Reality
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=183899

  A Crash Course on the True Causes of “Anti-Semitism” — Romutus-kurssi ”antisemitismin” todellisista syistä
  THE SAKER
  https://www.unz.com/tsaker/a-crash-course-on-the-true-causes-of-anti-semitism/

  A Crash Course on the True Causes of “Anti-Semitism”, part II: the hunt for anti-Semites — anti-semitistien metsästys
  Juutalaiset ​​/ sionistiset järjestöt yrittävät määrätä muulle maailmalle koskemattomuuden kaikkia juutalaisia kohtaan (paitsi ei ns. ”itseään-vihaaviksi” leimattuja, jotka eivät tue heitä ja paljastavat heidän pahuuttaan kuten esim. Gilad Atzmon ja Miko Peled, Kenraalin Poika). Sionistit toimivat päättäväisesti yrittäen murskata sen joka uskaltaa vastustaa heidän suunnitelmia.
  Mahdollisuus, että suurin osa maailmasta hyväksyy koskaan tällaiset henkiset kahleet, on lähes olematon.
  The chances that most of the world will ever accept such mental shackles are virtually nil.
  Mikä on paljon todennäköisempää on, että vastustus tällaisia ponnisteluja kohtaan kasvaa, mikä epäilemättä ilmoitetaan yleisölle ”uuden antisemitismin syntymisenä” tai jonain vastaavana mitäänsanomattomuutena,
  toteaa The Saker..
  https://thesaker.is/a-crash-course-on-the-true-causes-of-anti-semitism-part-ii-the-hunt-for-anti-semites/

 14. En menisi syyttämään YAHWEA vaan juutalaisten kielenkääntäjien tarinoiden vääristelyjä. Olen itsekkin
  joskus arvostellut YAHWEN päätöksiä, mutta myöhemmin ajateltuna, yksinkertainen syy onkin valheelliset
  raamatun käännökset, ja sellaiseen toimintaan syyllistyneet ovat ”SAATANAN vallassa”. Vanheneminen ei
  välttämättä ole aina rappeutumista, silloin tällöin saattaa jopa viisastua.

 15. Itse luotan asioihin tarkkaan perehtyneisiin. Ei ole kyse syyttelystä vaan totuuden etsinnästä ja vääristelyn paljastamisesta.
  Se mitä Jeesus opetti on täysin muuta kuin fariseusten Yahweh’n uskonto ja siksi mm. Makow sanoo, että Uusi ja Vanha Testamentti ovat yhteen sopimattomia, sisällöltään kokonaan eri teoksia.
  Ei varmaan ole sattuma että UT on fariseusten yksi eniten vihaama teos ja että kristityt ja kristinusko ovat sionisti-fariseusten vihollisia.

  Talmudin (Tooran ’The destroyer God’, ’The Jealous One’) Tuhon Jumala, Jahve, haluaa alistaa koko maailman valtaansa.
  Se on verenhimoinen, kostonhimoinen sosiopataatti – onko tässä selitys juutalaisten ihmisvihaan?
  Myös Carl Jung, (viime vuosisadan ehkä merkittävin psykoanalyytikko) luonnehtii esseissään ”Vastaus Jobiin” ja ”Kristus, itsen symboli” Tooran Yahweh’n ”villiksi” , ”ärtyisäksi”, ”epäiluuloiseksi ”, ”kaksinaamaiseksi”, ”epäoikeudenmukaiseksi”, ”kapinalliseksi”, ”armottomaksi”, ”julmaksi” ja ”epäloogiseksi”. [A2] …”

  ”” Paholaisen hienoin temppu, Charles Baudelaire kirjoitti, on vakuuttaa teille, ettei häntä ole olemassa ”. Ehkä hän erehtyi. Hänen hienoin temppunsa, niin uskon, on saada maailma vakuuttamaan, että hän on Jumala. ”
  Laurent Guyénot (From Yahweh to Zion):
  The God of Israel Is a Bloodthirsty, Vindictive Sociopath – Does This Explain the Misanthropy of the Jews?
  ’“The finest trick of the devil, Charles Baudelaire wrote, is to persuade you that he does not exist”. Perhaps he was mistaken. His finest trick, I believe, is to convince the world that he is God.’
  Laurent Guyénot
  This article follows and concludes a series of four articles I wrote recently for the Saker blog. In the first one, “How Biblical is Zionism?” (reproduced under a different title on Russia Insider), I wrote:
  “When Israeli leaders claim that their vision of the global future is based on the (Hebrew) Bible, we should take them seriously and study the (Hebrew) Bible.”
  In the second one, “How Zionist is the New Word Order?” I explained that Zionism was never a nationalist movement like others; insofar as it is rooted in the biblical narrative, it contained from the outset a plan for world domination.
  ”Ancient Egyptians believed that “the gods are social beings, living and acting in ‘constellations,’” wrote German Egyptologist Jan Assmann.ii
  Yahweh, on the other hand, is “the Jealous One” (Exodus 34:14). He is a solitary god who manifests toward all other gods an implacable intolerance that characterizes him as a sociopath among his peers.
  Egyptians tried to explain this aggressive exclusiveness of Jewish religion by identifying the Jewish god with Seth, the evil god of the desert, famine, disorder and war, who had been banished by the council of the gods after having murdered his elder brother Osiris out of jealousy.iii
  Yahweh taught the Hebrews contempt for the deities of their neighbors, making them, in the eyes of these neighbors, a “race hated by the gods” (Tacitus), and therefore a threat to the cosmic and social order.
  For, wrote Tacitus (and that was long before the Talmud), the Jews show a “stubborn loyalty and ready benevolence towards brother Jews. But the rest of the world they confront with the hatred reserved for enemies” (Histories V.3–5).
  https://russia-insider.com/en/history/god-israel-bloodthirsty-vindictive-sociopath-does-explain-misanthropy-jews/ri24154

  • T.Hunter, hyvin toit sen esille. Kristikunta on mennyt pyydyksiin,vakuuttamalla mitenkä
   heidän opetustensa mukaan, ”KOKO RAAMATTU”, on Jumalan sanaa ? Rohkenen olla
   vahvasti eri mieltä, koska minulla on oikeus siihen. Ei ole mikään ihme miten Siionistit
   vihaavat uuden testamentin kirjoituksia, mitätöiden Jeesuksen ”GOYAM joukkoon”. Onneksi meillä on toistaiseksi oikeus ajatella toisin. Miten kauan, se nähdään pian.

 16. N-jahun ’Niilistä Eufratiin’ ryöstö-hanke ottamassa taas yhden askeleen eteenpäin kun Golanin kukkulat tarkoitus liittää Israelin vallan alle

  With Oil, Water and Iran as Targets, US on Brink of Recognizing Israeli Sovereignty Over Golan Heights
  Israel is now pushing for the U.S. to recognize its sovereignty over the Golan for fear of losing it completely, even though such recognition could result in an all-out war between Israel and Syria, as well as with Syrian allies such as Iran and Lebanon’s Hezbollah.
  https://www.mintpressnews.com/new-bill-recognizing-israel-sovereignty-golan-greenlight-joint-us-israeli-oil-operations/255672/

 17. Kristinuskon valinnut ex-juutalainen Henry Makow opastaa Talmudin pakanallisiin ja saatanillis-eläimellisiin oppeihin kinnittynyttä N-jahua
  Hyvinvointia ei ole ilman itsekuria jonka puute johtaa aina lopulta syntiin, pahoinvointiin ja tuhoon

  We Don’t Hear about Self-Control Anymore

  The essential difference between true religion and satanism is that religion believes in using our spiritual connection to God (soul, higher Self) to tame and control our worst animal instincts.
  Our animal nature must be refined in the foundry of our soul. We know God by obeying Him. The Satanist denies this dichotomy and preaches indulgence of the animal self. ”Do as thou wilt.”

  True religion is all about Self discipline: using the Higher Self to tame the lower self. Self-control. Self-discipline. Being the Best we can be every minute of the day. This struggle for perfection defines life.
  When we stop striving, life loses its meaning and direction. We become listless and depressed. ”We” is the higher Self, our true identity. The only respect we need to earn is our own.

  DEVELOPING RESTRAINT MUSCLES
  Our ”secular” society is a stepping stone to the Illuminati’s satanism. The Satanist does not recognize the dichotomy between spirit and matter. He denies the existence of spirit and sees humans as animals. He finds salvation in self-indulgence, not self-restraint. ”Do what thou wilt,” is the Satanist motto.

  We are like Eve in the garden, subject to temptation 24/7. Money. Sex. Food. Material things. Power. Fame. TV is full of gorgeous bodies.
  https://www.henrymakow.com/same_sex_attraction.html

  • ”True religion is all about Self discipline: using the Higher Self to tame the lower self. Self-control. Self-discipline. Being the Best we can be every minute of the day. This struggle for perfection defines life.”

   ”Kun saastainen henki lähtee ulos ihmisestä, se harhailee autioilla seuduilla ja etsii lepopaikkaa, mutta ei löydä. Silloin se päättää: ’Minä palaan kotiini, josta lähdin. Kun se sitten tulee ja löytää huoneensa lakaistuna ja hyvässä järjestyksessä, se hakee seitsemän vielä pahempaa henkeä, ja ne tulevat sisään ja asettuvat sinne asumaan. Näin sen ihmisen tila on lopussa pahempi kuin alussa.”

 18. Näin yksi sekopää voi saada valtavan tuhon aikaan .

  Why would an American Jew light a match by advocating the sterilization & extermination of Germans? This was before the Jewish holocaust began; America wasn’t even in the war.
  Supposedly a loner, Theodore Kaufman probably had wealthy backers. His book was advertised in major newspapers. That was expensive.

  Moreover, although self-published, the book received favorable reviews in the MSM. Kaufman had a Messianic vision of a “peaceful” One-World-Government run by Jews.
  Germans were rivals to Jews in the field of world domination. The mass murder (“burnt sacrifice”) of assimilated Jews was necessary to establish Israel as the capital of the NWO.

  “I believe that the Jews have a mission in life. They must see to it that the nations of the world get together in one vast federation.” — Theodore Kaufman
  https://www.henrymakow.com/2019/03/germany-must-perish.html

  Netanyahulla samanlaiset otteet. Tuhon kohde vain toinen: palestiinalaiset ja tietenkin lopulta sionistien ikuinen tavoite: koko maailman valtaaminen.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here