Eduskuntavaalit lähenevät. Vaalien teemoista on ollut keskustelua. Puolueiden puheenjohtajat ja media yrittävät tyrkyttää kansalle ajatusta, että ”nämä ovat ilmastonmuutosvaalit”.

Tämä ei ole ottanut tulta kansan parissa. Ilmastonmuutos on teema, josta kaikki puolueet ovat samaa mieltä. Ne voivat tällä teemalla valkopestä mainettaan: ”Me olemme tehneet kaiken oikein.” Kaikki puolueet ovat sulassa yhteisymmärryksessä hyväksyneet kaikki kansainväliset sopimukset ja lisäksi tehneet jo pitkälle yltäviä päätöksiä hiilineutraaliuden saavuttamiseksi 2035.

Nyt näyttää siltä, että vaaleista tulisi vanhustenhoitovaalit, mutta paljon voi vielä tapahtua. Tämä teema on siinä mielessä hyvä, että sen taustalla pilkottaa SOTE-sekoilu.

Juuri kukaan nykyinen kansanedustaja ei ole uskaltanut ehdottaa NATOa ja turvallisuuspolitiikkaa vaalien teemaksi. Siitä on vaiettu kahdella kielellä ja – Seitsemän tähden liikettä lukuun ottamatta – kaikkien tämänhetkisten eduskuntapuolueiden sekä median voimin. Seuraava eduskunta ja siitä valittava hallitus kuitenkin päättävät muun muassa hävittäjähankinnoista vuonna 2021, Suomen sotilaiden osallistumisesta NATOn sotiin ja ehkä NATO-jäsenyydestäkin.

Eduskuntaan on nyt saatava sotapolitiikan vastustajia, aktiivisia rauhan edistäjiä. Suomen ulkopolitiikka pitää kääntää puolueettomuuden suuntaan ja reivata turvallisuuspolitiikka takaisin liittoutumattomuuden tielle.

Selvittääkseni, ketkä ehdokkaat ovat rauhan puolella, sotaa vastaan, laadin ehdokkaille seitsemän kysymystä ulko- ja turvallisuuspolitiikasta. Aion niitä kysellä aina, kun ehdokkaita tapaan. Kysele sinäkin.

Tässä olen lisännyt kysymyksien alle oman pohdintani eli millaiset vastaukset mielestäni edistävät rauhantilaa Suomessa.

Kannatatko NATO-optiota?

NATO-optio pitää poistaa seuraavasta hallitusohjelmasta. Se on turha, koska Suomen ei pidä koskaan liittyä sotilasliittoon. Eikä se olisi mahdollistakaan. Pariisin rauhansopimus kieltää Suomen sotilaallisen liittoutumisen Saksan kanssa ja Saksa on NATOn jäsen, joten emme voi NATOon liittyä. Laillisesti, eli rikkomatta kansainvälistä sopimusta.

Onko Pariisin rauhansopimus mielestäsi edelleen voimassa?

Pariisin rauhansopimus vuodelta 1947 on edelleen eduskunnan asetuskokoelmassa eikä siitä ole sopimusosapuolten yhteisellä sopimisella poistettu yhtään ainoaa pykälää. Se on siellä kokonaisena ja siis voimassa. Sopimusosapuolet ovat Venäjä (joka peri Neuvostoliiton kansainväliset sopimukset), Iso-Britannia ja YK:n turvallisuusneuvosto.

Suomi on kyllä rikkonut sopimusta pienin askelin moneen otteeseen, muun muassa hankkimalla pommituskapasiteettia ja JASSM-risteilyohjuksia Horneteihin. Venäjä ei ole protestoinut, koska haluaa säilyttää hyvät suhteet Suomeen. Jos protestoisi, pitäisi hankittu laiton sotakalusto luovuttaa sopijaosapuolille.

Kannatatko Suomen sotilaallista liittoutumista?

Suomen pitää pysyä sotilaallisesti liittoutumattomana. Tämä tarkoittaa myös sitä, että Suomen laittomasti solmimat sotilaalliset puolustussopimukset NATO-maiden kanssa pitää purkaa. Hyvät suhteet kaikkiin maihin ovat pienen maan paras turva.

Kannatatko isäntämaasopimusta?

Syyskuussa 2014 allekirjoitettu isäntämaasopimus NATOn kanssa on solmittu laittomasti, ohi eduskunnan. Se pitää tuoda eduskunnan käsittelyyn ja purkaa. Jos enemmistöä sen purkamiseen ei löydy, siihen on kirjattava ainakin ne kaksi ehtoa, jotka Ruotsin parlamentti on siihen liittänyt. Ensinnäkin Suomen alueen käyttämiseen NATOn sotilasoperaatioiden isäntämaana pitää aina olla Suomen eduskunnan suostumus. Toiseksi ydinaseita ei saa kukaan tuoda Suomen maa-, meri- tai ilmatilaan.

Kannatatko uusia hävittäjähankintoja?

Suomen puolustus ei tarvitse hävittäjiä, koska Suomi ei (tiettävästi) aio minnekään hyökätä.

Kalliit hävittäjät tuhoavat Suomen puolustuksen. Ensinnäkin: hävittäjät ovat puolustuksessa tehottomia ja hitaita. Rajavalvontaan niitä ei myöskään tarvita, koska siihen käytetään nykyään muun muassa lennokkeja tai muuta kevyempää kalustoa. Jos puolustusta halutaan vahvistaa, pitäisi hankkia ilmatorjuntaohjuksia.

Toiseksi: hankinnat ovat niin kalliita, että ne vievät kaikki rahat puolustusvoimien muulta kehittämiseltä. Maavoimat, jotka ovat olleet Suomen puolustuksen selkäranka, jäävät rappiolle. Jos hankitaan 64 hävittäjää, kuten on ehdotettu, ne maksavat 7–10 miljardia euroa. Niihin tarvittavat risteily- tai muut ohjukset maksavat vähintään 1,5 miljardia (kuten edelliset ohjukset maksoivat). Hävittäjien huolto, päivitykset, ohjausjärjestelmät, lentäjien koulutus, harjoituslennot ja sotaharjoitukset maksavat arviolta 2 miljardia vuodessa. Hävittäjien elinkaaren aikana (noin 30 vuotta) ne tulevat varovaisen arvion mukaan maksamaan 70–80 miljardia euroa. Tämä tulee aiheuttamaan Suomelle todellisen kestävyysvajeen.

Kolmanneksi on muistettava, että Yhdysvallat on laajalla koulutustoiminnallaan lobannut Suomenkin kenraalikunnan ja huippuvirkamiehet puolustusministeriössä omalle puolelleen. Yhdysvallat tyrkyttää Suomelle hävittäjiä omien etujensa ja omien sotiensa takia. Siellä niitä tarvitaan, ympäri maailmaa.

Kannatatko NATO-maiden sotaharjoituksia Suomessa?

NATO-maiden sotilaita, hävittäjiä, hyökkäysvaunuja, sotalaivoja ja vakoilukalustoa on tuotu Suomeen sotaharjoituksiin vuodesta 2016 alkaen. Se on nyt uusi normaali. Sitä ennen NATO-kalusto sai käydä Suomessa vain rauhanomaisilla juhlavierailuilla. Puolustusministeriö perustelee sotaharjoituksia muun muassa isäntämaasopimuksella.

Ennen vuotta 2014 pärjättiin vuosikymmeniä vallan mainiosti pääasiassa kotimaisilla sotaharjoituksilla. NATO-maiden sotaharjoituksissa harjoitellaan Yhdysvaltojen ja NATOn hyökkäyssotia eri puolille maailmaa. Niihin Suomen ei pidä osallistua, joten NATO-maiden sotaharjoitukset Suomessa voidaan lopettaa.

Millä tavalla Venäjä mielestäsi uhkaa Suomea?

Tämänpä haluaisin tietää! Median ja poliitikkojen rummuttama ”Venäjän uhka” on tyhjää puhetta vailla perusteita. Venäjä ei ole uhannut Suomea sodalla tai millään muullakaan tavalla. Venäjän johto haluaa hyviä suhteita Suomeen. Venäjä ei ole edes huomauttanut Suomelle Pariisin rauhansopimuksen rikkomuksista, joita koko lähentyminen NATOon ilmentää. Tästä huolimatta mielikuvituksellisella Venäjän uhkalla perustellaan asehankintoja, sotaharjoituksia ja kaikkea kasvavaa militarismia Suomessa.


Marjaliisa Siira on eläkkeellä oleva toimittaja.

Kuva eduskuntatalon istuntosalista peruskorjauksen jälkeen vuonna 2017: Tiina Tuukkanen (CC BY-SA 4.0)

Kirjoitusta päivitetty 18.2.2019 klo 16.25: lisätty tarkennus, että nykyisistä eduskuntapuolueista Seitsemän tähden liike on nostanut sotilaallisen liittoutumisen vastustamisen esille vaaliteemoissaan.

27 KOMMENTTIA

 1. Pariisin rauhansopimulsella voi pyyhkäistä, sillä ei ole enää merkitystä todellisuudessa.

  ”Hyvät suhteet kaikkiin maihin ovat pienen maan paras turva.”

  Hyvillä suhteilla ei ole mitään puolustuksellista merkitystä, paitsi aikoina, jolloin harrastetaan juhlapuheita. Hyvät suhteet ivat aina edullisemmat kuin huonot, mutta eivät ne pelasta, jos tulee sotatila, eikä hyvät suhteet estä sotatilaa. Kun maailma palaa, ei mitkään hyvät suhteet vaikuta mitenkään. Sotia ei käydä siksi, että joku on vihainen. Niitä käydään siksi, että jotkut isot vääntävät kättä eduiksi katsomiensa asioiden tähden. Suomi on silloin pelinappula ja vain vahva puolustus saattaa pelastaa, mutta sellaista poliitikot eivät ikinä rakenna, kunhan puhuvat. Siksipä liittoutuminen sille puolelle, jonka vaikutusvaltaa sietää mieluummin, on järjellistä. Itäisen ja läntisen vaikutusvallan erot näkee toisen maailmansodan jälkeisissä tapahtumissa Euroopassa ja Kaukoidässä.

  • Kysymys, mikä on vahva puolustus ? Israelilla on vahva puolustus. Tähän päivään
   mennessä arviolta 500 ohjusten ydinkärkeä, voiko pieni maa olla paremmassa kunnossa?
   Montakos Suomella on, ”0” !

   • Emmehän me tiedä, kuinka monta ohjusta ja ydinkärkeä USA/NATO aikoo Suomeen sijoittaa hävittäjäkaupan syntyessä. Isäntämaasopimuksessa kun ei ole niitä reunaehtoja kuten Ruotsilla ( Nato-joukkoja voi tulla maahan vain Ruotsin kutsusta. Sopimus ei anna Nato-maille oikeutta sijoittaa ydinaseita Ruotsin alueelle)

    Tuon suuruinen Israelin puolustus (500 ydinkärkeä) kuulostaa kyllä täysin ylimitoitetulta elleivät israelilaiset ydinaseohjukset ole sitten tarkoitettu vientiin.

    Valtamedioiden meille antama kuva Israelin valtiosta ei taida ihan pitää paikkaansa, sillä ainakin Israelin salaisen tiedostelun Mossadin entisen johtajan Tamir Pardon mukaan Israel on lähellä sisälllisotaa.

    ”Es gibt keine existenzielle äußere Gefahr für Israel; die einzige wirkliche Bedrohung ist die wachsende Polarisierung innerhalb der israelischen Gesellschaft”, sagte Pardo anlässlich eines Gedenkens an gefallene Soldaten, berichtet unter anderem das israelische Nachrichtenportal ”Haaretz”.

    Ei ole olemassa Israelin olemassaoloa uhkaavaa ulkopuolista vaaraa, ainut todellinen uhka on kasvava polarisaatio israelilaisen yhteiskunnan sisällä,sanoi Pardo……..
    https://www.n-tv.de/politik/Ex-Mossad-Chef-will-Palaestinenserstaat-article18553016.html

    • Kymmenisen vuotta sitten eräs kunnioitettu Usan päävaltion edustaja ilmoitti Israelin ohjusmäärän olevan yli 300, luennoidessaan korkeakoulun oppilaille ”lähi-idän politiikasta”. En ole vielä tähänpäivään asti huomannut puhujan olevan epärehellinen. Newt Gingrich on osoittautunut olevan yksi rehellisimmistä politikoista Usan historiassa, ja juuri sen takia häntä ei hyväksytä Usan presidentiksi. Oliko suoraan sanottu?

  • ”Hyvillä suhteilla ei ole mitään puolustuksellista merkitystä, paitsi aikoina, jolloin harrastetaan juhlapuheita. Hyvät suhteet ivat aina edullisemmat kuin huonot, mutta eivät ne pelasta, jos tulee sotatila, eikä hyvät suhteet estä sotatilaa. Kun maailma palaa, ei mitkään hyvät suhteet vaikuta mitenkään. Sotia ei käydä siksi, että joku on vihainen. Niitä käydään siksi, että jotkut isot vääntävät kättä eduiksi katsomiensa asioiden tähden. Suomi on silloin pelinappula ja vain vahva puolustus saattaa pelastaa, mutta sellaista poliitikot eivät ikinä rakenna, kunhan puhuvat.”

   Melko mielikuvituksellinen kahden kiinteästi päällekkäisen asian eriytys. Hyvät suhteet kun ovat ehdoton edellytys niiden eduksi katsottujen asioiden toteutumiseksi, joiden tähden sotia käydään. Siispä pohjimmiltaan hyökkäyssotiin lähdetään aina siksi, jotta kohdemaan hallitus saadaan vaihdettua sellaiseen, jonka kanssa saadaan hyvät suhteet, ja sotaa edeltää aina huonot suhteet. Se mikä suhteiden tilan syynä sitten on, riippuu molempien osapuolten muodostamasta yhtälöstä, ja kuinka paljon niitä pystytään ilman itsetarkoituksellista alistumista ylläpitämään hyvinä omalta taholtamme, riippuu potentiaalisen hyökkääjäpuolen narsistisuuden tasosta. Mutta fakta on, että niin kauan kuin suhteet ovat hyvät, on sodan mahdollisuus osapuolten välillä olematon. Ei ole montaa sotaa maailmanhistoriassa aloitettu hyvissä väleissä olevien maiden kesken.

   Sota on hyökkääjällekin aina kallis niin rahallisesti kuin monella muullakin mittarilla, sekä hyvin riskialtis, ja oiva tapa pilata hyvät suhteet, jotka olemassaollessaan mahdollistavat intressiensä ajamisen paljon sotaa helpommin diplomatian, yhteistyön, ja lehmänkauppojen avulla.

   Lisäksi on itsestäänselvyys, että useimmissa tapauksissa joissa itseemme ei kohdistu erityisiä potentiaalisen hyökkääjän intressejä, tai muutakaan orastavaa uhkaa, niin olemalla veljeilemättä aggressiivisten toimijoiden kanssa todennäköisesti vältymme joutumastakaan toisten maiden välisiin konflikteihin. Mutta jos veljeilemme aggressoijan – kuten naton – kanssa, eli toisinsanoen lähdemme itse naton pelinappulaksi, niin totta helvetissä toinenkin konfliktin osapuoli suhtautuu meihin vihollisen pelinappulana.

   Kaikkein suurin hyöty liittoutumattomuudessa (rauhanaikana) on se, että voimme konkreettisen uhan ilmetessä valita puolemme silloisen maailmantilanteen mukaan. Uhka ei todellakaan iske kirkaalta taivaalta, vaan – kuten sanottua – sotaa edeltää aina huonot suhteet ja selvät merkit uhkatilanteesta hyvän aikaa ennen sodan syttymistä. Silloin ehtii hyvin liittoutua. Sellainen liittolainen joka tällä hetkellä uskottavasti sitoutuisi Suomea puolustamaan tulevaisuudessa (lue: sellainen jolle omat intressit puoltavat Suomen puolustamista tositilanteessa, en ole ollenkaan vakuuttunut että natosta olisi siihen), kelpuuttaa taatusti liittolaiseksi myös uhan alla, ja silloin intressien nojalla sitä suuremmalla syyllä. Sen sijaan tällä hetkellä tehtävä nato-jäsenyys tai muu vastaava liittoutuminen olisi silkkaa venäläistä rulettia, sillä kaikki spekulaatio tulevasta maailmantilanteesta, eli mistä uhka tulee ja mikä on ideaali liittolainen ja miten se suhtautuu muihin maihin, on puhdasta arvailua. Nato-jäsenyys olisi vieläpä kaikkein hölmöin vaihtoehto, sillä tässä maailmantilanteessa suurta aggressointia harjoittaa lähes yksinomaan nato-maat ja niiden liittolaiset, samalla kun Venäjä on antanut hyvää näyttöä liittolaistensa uskollisesta puolustamisesta esim. Syyriassa.

   ”Siksipä liittoutuminen sille puolelle, jonka vaikutusvaltaa sietää mieluummin, on järjellistä. Itäisen ja läntisen vaikutusvallan erot näkee toisen maailmansodan jälkeisissä tapahtumissa Euroopassa ja Kaukoidässä”

   En oikein ymmärtänyt mitä haet. Aiemmasta kohdasta saa käsityksen, että kannatat natoa yrittäessäsi kumota artikkelin nato-vastaista argumentointia, mutta tämä lauseesi on sen kanssa hyvin ristiriitainen. Kaukoidässä silmittömyydessään vertaansa vailla olevaa tuhoa kylvävää vaikutusvaltaa mm. Vietnamissa naapurimaineen sekä Koreassa harjoitti nimenomaan länsi, eikä sen perintönä missään vihata mitään yhtä paljoa kuin jenkkejä tuollapäin tänäkin päivänä, suutaripommien yhä räjähdellessä sielläpäin samalla kun jenkit jatkavat yhä uusia hyökkäyssotia ympäri maailman. Toki Neuvostoliittokin pyrki kolonialismiin, mutta lempeää oli sielläkin idän vaikutusvalta verrattuna lännen Jugoslaviassa harjoittamaan vaikutusvaltaan. Kaikkein oleellisimmalta osalta tämä viimeinen lauseesi on muutenkin viraton, sillä tuolloin oli Kyseessä Neuvostoliitto, jota ei (onneksi) enää ole. Idässä on Venäjä, aivan eri hallinolla varustettuna, ja se on sisäpolitiikaltaankin jo suurilta osin parempi kuin tämän päivän länsiklikki jonka hallinnot ovat täynnä suvakkeja ja muita neuvostoliittotason idiootteja.

   Lisäksi myöskään rauhantilaisissa lännen vaikutusvallan alaisissa valtioissa ei ”siedettävyys” ole koskaan millään tavoin korreloinut läntisen isännän sisäpolitiikkaan, kaikesta demokratiahehkutuksesta ja sen verukkeena käyttämisestä huolimatta. Mm. lännen uskollisin liittolainen Saudi-Arabia on huomattavasti pahempi paikka elää kuin Neuvostoliitto aikoinaan, samalla kun monet lännen demokratian verukkeella tuhoamat valtiot ovat olleet elettäväksi varsin hyviä, liberaaleja maallisia demokratioita …kunnes länsi demokratiaa tuodessaan sysäsi valtaan oman sätkynukkensa, kansalta kysymättä.

   • Kuinka VAHVA pitää Suomen puolustus olla pelastuakseen siitä hengissä. Kuka hullu haluaisi ”heikkoa maata tuhota”, eihän siinä ole mitään järkeä, eikä hyötyä. Clinton mainitsi KOSOVOSTA, ”ei minulla ole mitään hyödyllisiä pommituskohteita KOSOVOSSA”? Voi perkele minkälainen mielipuoli sen ilmaisi. Eikä ÄIJÄ istu vieläkään ”elinkautistaan”,toisen debiilinsä seurassa.

   • Päätetäänkö eduskunnassa mitään mikä ei jo olisi päätetty Brysselissä, ja vahvistettu Washingtonissa. Selittäkää ”demokratian perusteet, ja tarkoitus”, kun se tuppaa unohtumaan. Totuuden ympärillä kierrellään ja kaarrellaan, kuin korppikotka laskeutuessaan raadolleen.
    Kaksi korppikotkaa istuvat puun oksalla, toinen sanoo, ”hei minä näin otuksen joka ei liikahtanut”?

 2. Tuskin nyt enää voidaan vetää suoraa johtopäätöstä: Itäisen ja läntisen vaikutusvallan erot näkee toisen maailmansodan jälkeisissä tapahtumissa Euroopassa ja Kaukoidässä. Mites siinä Suomen Saksan kumppanuudessa kävikään ?
  Isäntämaasopimuksen allekirjoittanut Lindbergikin lähtee nyt pakoon vastuutaan. Ruotsi teki ainakin paremman sopimuksen. Olisiko Suomen ” puolustus” paremmissa kanteissa, jos Suomi olisi tehnyt samanlaiset ehdot sisältävän sopimuksen? Pitääkö tästä virheestä Suomen maksaa vielä 100 hävittäjän miljardilaskuilla.

  ”Ydinaseet on nyt vapautettu” ja ainoastaan niillä mahdollinen aseellinen maailmansota tullaan ratkaisemaan. Miten hävittäjillä voitaisiin muka Suomea puolustaa? Jos Naton sotakoneistoa on Suomen alueella, niin totta kai Venäjä pyrkii ja kykenee tuhoamaan ne kuten myös Saksassa olevat amerikkalaisten sotateknologiset komentokeskukset. Venäjää hyperschall-raketteineen ei pysäyttäisi enää Naton ei atomaariset aseet.

   • Aivan turhaa lähettää soille jalkaväkeä rypemään mudassa. Ilmastoiduissa
    huoneissa on joukko tietokoneiden ääressä, lähettämässä ”tulta ja tulikiveä
    niskaan. Eniten edistynyt tekniikka on tarkoitettu juuri sodankäyntiin. Heillä
    on jo aseita jotka ampuvat ”nurkan taakse”. Säteet hakevat maakuopassa piileskelevän, ja sulattavat ”lihat luiden päältä”. Vanhanaikainen sotilas on
    aivan tarpeeton. Se kaikki tulee näyttöön seuraavassa sodassa, jossa ei tule
    olemaan voittajia, ainoastaan paljon raatoja.

 3. Kiitos Marjaliisa hyvistä kysymyksistä (ja vastauksista).

  Huruhallituksen vedellessä viimeisiään — saamatta itse asiassa mitään suurta aikaan — on aika tervehdyttää ja aktivoida keskustelua juurikin Marjaliisan esilletuomista teemoista.

  Hävittäjähankintakeskustelun jonkinasteista järkevöitymistä edustaa Talouselämän artikkeli aiheesta 12.2.2019 otsikolla ”Hävittäjäkisan vaihtoehtoina kalliimpi ja kyvykkäämpi F-35 sekä edullisempi pohjoismainen? ’Hintaan nähden Gripen on melko vakuuttava kone’ ”
  https://www.talouselama.fi/uutiset/te/ae176ce9-53b9-3756-90cf-a74951d24b54?

  Vertailevassa tekstissä sanotaan myös näin:

  ”Saabin mukaan Gripeneitä pystyy myös päivittämään ilman pitkiä elinkaarihuoltoja, joissa kone pitäisi lähettää kuukausiksi ulkomaille.

  Kriisiajan huolto- ja toimitusvarmuuden lisäksi voitot ja verot jäisivät Suomeen kotimaisesta työstä.”

  Ja oma osaamisemme kehittyisi kautta linjan.

  Hallitushan on linjannut, että koneiden suorituskyvyn pitää olla ennallaan. Tämä on varsin moniselitteinen ilmaisu; pikemminkin täytyisi lähteä siitä, että Suomen kokonaissuorituskyvyn tulisi säilyä vähintään ennallaan ellei jopa parantua. Silloin mitattavaksi tulevat myös esim. ilmatorjunnan ja keveämpien tiedustelulaitteiden (droonit jne) käytön mahdollisuudet.

  Joka tapauksessa, tehokkaita pitkän matkan pommitushävittäjiä Suomi ei tarvitse; emmehän ole lähdössä pommittamaan Afganistaniin, Irakiin tai Venezuelaan muiden kuin kahjon puolustusministerimme Jussi Niinistön ja jokusen sotahullun kapiaisen ajattelussa. Jussi Niinistö on jo poistettavien listalla, ja kapiaiset on saatava järkiinsä (Jarmo Lindbergkin on poistumassa).

  Komppaan minäkin Jollea.

  • ”Hävittäjäkisan vaihtoehtoina kalliimpi ja kyvykkäämpi F-35 sekä edullisempi pohjoismainen? ’Hintaan nähden Gripen on melko vakuuttava kone’ ”

   Mieluummin ruotsalainen Gripen kuin sionistien/talmudistien talutusnuorassa kulkevan USA:n F-35!

   • Totta, talmud-sionistien nwo-talutusnuora on pahin vaihtoehto ja varmin tie menettää itsenäisyyden rippeetkin.

   • Katso video siitä, kun nainen kertoo miten nainen huijaa miehen. Tämän jälkeen et äänestä enää naisia päättämään asioistasi! Tämä selittää myös, miksi sionisti-mafia haluaa naisia joka paikkaan, mm. feminismi-ideologiaa tähän käyttäen…

    https://www.youtube.com/watch?v=SddZvNQOuFw

    • Eihän naisen paikka ole politiikassa. Sinne haluaa vain feministi tai muuten naisellisuutensa kadottanut nainen.

 4. Onhan puolue, joka vastustaa natoon liittymistä. Tämä kuuluu Seitsemän tähden liikkeen vaaliohjelmaan ja siihen me kaikki kansanedustajaehdokkaat sitoudumme

  • On myös IPU, todellinen vaihtoehto, joka vastustaa EU-orjuutta ja haluaa palauttaa itsenäisyyden sekä luoda oman rahan ja pankin joka ei vuoda/kerää meidän rahoja nukkuessa rikastuvalle pankkimafialle.
   IPU haluaa lisäksi talousdemokratian talouden perusmalliksi.
   Siis pelkkää hyvää kansakunnan hyvinvoinniksi.
   https://www.ipu.fi

  • Pienen maan päätökset ovat kuin ”iso FLATUS itämerellä”. Kun USA tulee tosissaan, ja sanoo nyt menette edellä, niin vastalauseita ei kuulu miltään suunnalta. Halvin tapa on uhrata vieraan maan miehistöä, samalla säästäen omiaan. Entisten sotien urhoolliset kertomukset eivät enää sovi nykyaikaan.

   • Myös päästömme ovat yhtä pierun kanssa. Nyt ovat globalistit tulleet ulos kaapistaan ilmaston monipuloimis-ohjelmillaan.

    Keväällä aloittavat avoimesti julkisuuteen kerrotun planeetan jäähdyttämis-operaation, ruiskuttamalla kemikaaleja stratosfääriin tai vastaavaan.

    He tietävät, että aurinko on hiljentymään päin muutamaksi vuosisadaksi, koska tämä tapahtuu sykleittäin. He aikovat ottaa tästä kunnian itselleen, ja kansojen ihailut ja kiitokset siitä, että ”pelastivat planeetan”. Veronmaksajat valjastetaan maksajiksi…

    Katso itse, näin toimii petosmafia kun sille annetaan planeetan kansojen mandaatti hoitaa asioita kansojen puolesta:

    https://www.youtube.com/watch?v=JqtspcKMdEY

    Extinction Level Event Begins Spring 2019 as Harvard Public Geoengineering Goes Live

 5. Mielenkiintoisia kysymyksiä jotka yle ja monet muut mediat jätti kysymättä presidenttivaalitenteissä tai jos joku otti ne esille ne haastattelijoiden toimesta keskeytettiin. Lakimies niinistö ei näytä tuntevan venäjän kanssa tehtyjä sopimuksia eikä liittoutuneiden kanssa tehtyä rauhansopimusta tai haluaa olla niistä hiljaa naton kanssa puuhatessaan. Usan öykkäröinti eu maille osoitti niinistön halajaman transatlanntisen demokraattisen liiton olevan vain usa ensin liitto kuten pence munchenissä osoitti uhkailemalla saksaa kaasukaupoista venäjän kanssa ja natomaita usan suojelun loppumisesta mitä se sitten tarkoittaneekaan, sillä euroopassa rauhan tila pysyisi ennallaan ja paranisi jos usa vetäisi tukikohtansa pois euroopasta. Toinen ajankohtainen kysymys suomelle kun sipilä höyryää evm sopimuksen muuttamisen puolesta siten että ääni määrä määräytyisi evm takuiden suhteessa evmtoimien laukaisussa pankkikriisissä kun nyt pitää olla täysi yksimielisyys evmtoimien laukaisulle. Tämä tarkoittaa että isot natomaat ranska, saksa ja italia pystyy rahoittamaan pankkikriisejään evmllä johon suomikin on pistänyt 12,9 miljardia veronmaksajien rahoja takuuksi.
  Suomi eussa ja natossa on isojen poikien pelinappula joka joutuu maksamaan isojen poikien karkit omasta pussista.
  Voi olla samaa mieltä siitä elämä suomeessa oli yksinkertaisempaa jos elettäisiin pariisin rauhansopimuksen mukaisesti puolustuspolitiikassa eikä enää syvemmälle eun syövereihin työnnettäisi veronmaksajien rahoja mutta suomen poliitikot elää eu ja nato koomassa josta ne ei herää edes vaalien aikana vaikka niitä herättelisikin kun kannatuksen laskun perässä ei uskalleta ottaa näitä kiusallisia asioita esille ja sitten populistiset sata hävittäjää vaalilupaukset saa äänestäjien pään pyörällä että olipa reipas ehdotus.

 6. Vaaliehdokkailta voisi vielä kysyä: kannatatko velkaorjuutta ? jossa olemme ja jonka kautta olemme menettäneet itsenäisyyden ja oman päätösvallan maamme asioihin

  Anthony Migchels – Slavery was Replaced by Debt
  — Velka korvasi orjuuden
  “None are more hopelessly enslaved than those who falsely believe they are free.”
  – Johann Wolfgang von Goethe

  A cliché, and yet so pertinent. So many people think that the struggle against the New World Order is about not becoming their slaves.

  But we ARE already their slaves!
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=183829

 7. Tätäkin voisi kysyä hillotolppaa tavoittelevilta vaaliehdokkaalta: — miksi valkoinen rotu tuhoaa itseään? Ja mekin omaa maatamme?
  Self-Hating Whites — Paul Craig Roberts
  ”…in South Africa where white farmers are being massacred under the slogan “land or death” by blacks … the white media in the Western world would be shrill in its condemnation of the whites. As it is blacks massacring whites, there is not a peep. The only way you can learn about it is to read English language Russian Internet sites.
  Only Russia has offered South African whites refuge. The US, Europe, and Canada are overflowing with non-white immigrants but have no room for white ones.

  Throughout Europe, especially in Germany and Scandinavia, there is pressure on the police and media not to report rapes of white women and other crimes committed by nonwhite immigrants. We shouldn’t be surprised if Sweden passes a law making it a “hate crime” for a white woman to report her rape by a nonwhite.

  The very identity and ethnic awareness of whites are under assault. The Swedish national TV broadcaster, SVT, has produced a propaganda film under the guise of being a documentary. The film claims that Sweden was originally a country populated by blacks. In other words, the new influx is just returning Sweden to normality.
  Except for Hungary, there is no European government in power that represents white citizens. Merkel, for example, represents immigrants, Europe, and Washington, but not Germans. Europeans do not even have enough of a survival consciousness to vote for nationalist parties that represent them.
  Macron subjects French men and women to the subjugation of both immigrants and the European Union. Although Merkel might be too careful to express it so clearly, her views are the same as Macron’s. Thus it is that the leaders of Europe’s most important countries have abandoned their people.
  Throughout the West there are so many poisonous voices raised against the West that it will take hundreds of thousands of gladiators to stand against them.

  It might be too late. Many decades ago Jean Raspail in his novel, The Camp of the Saints, described a French government and media that welcomed the Third World immgrants who overran France and extinguished the French nation. Today Macron speaks exactly like the political characters in the novel. The situation is so far gone in France that it is not an exaggeration to say that the French people should be put on the list of endangered species.”
  ——-
  — Miksi Eurooppa tuhoaa itseään Amerikan malliin? Tapahtuuko tämä tuho vapaasta tahdosta vai haluaako joku ulkopuolinen sitä omista valtatarpeistaan käsin?
  Kenen järjettömiltä, jopa pähkähulluilta tuntuvissa intresseissä on tuhota Euroopan kansallisvaltiot ja niitä hallitseva valkoinen rotu?

  Näitä asioita voisi kysyä vaaliehdokkailta. Mutta ne taitavat vaatia jo sellaista tieto- ja aivokasiteettia etteivät ne kiinnosta kun tavoitteena on vain oma hillotolppa joten on helpompaa heittäytyä Trumpin petolliseen johdatukseen — kuten maamme johtokin…

  The verdict is in: Trump’s a busted flush
  …They saw his pandering to them as weakness, and hated him all the more. His biggest mistake of all lay in having the Kushners as his closest and most trusted advisers.
  Kushner is a corrupt Jewish tribalist (and probably Luciferian) who with Ivanka had prior to Trumps election espoused political and social positions at 180 degree variance with Trump’s election platform.
  How in Heaven’s name was he supposed to implement his programme under such a regime?
  
In short I believe he should have appointed like-minded people and focused on implementing his election promises. Even if ultimately thwarted by the Deep State and the rest of the traitorous ‘elite’ at least he’d have gone down with honour intact and his base energised.

  Now where’s my glass of water? Must take my black pill.
  http://irishsavant.blogspot.com/2019/02/the-verdict-is-in-trumps-busted-flush.html

  Ja tämän miehen kuvioihinhan maamme johtokin on maamme sotkenut joten eipä taida vaaliehdokas näitä miettiä… joten pakotetaampa miettimään !

 8. uomi ja Suomen kansa on nykyisin ajautunut ennen näkemättömän vainon, alistuksen ja erikoisesti häpäisyn kohteeksi. Historian saatossa Suomi oli täysin kolonialistisessa orjuudessa Ruotsin hirmuhallinnon ikeessä, ja Venäjän sortokausista (s. 1 ja s. 2) selvisimme suhteellisen hyvin; itse asiassa Euroopan unioni jäsenenä Suomi ei ole niin itsenäinen kuin oli Venäjän keisarillisena Suomena. Nykyisin Suomen poliittiset johtajat, ja eduskunta sekä hallitus kokonaisuudessaan pitävät yllä poliittista parodiaa, jonka tarkoituksena on Suomen ja sen kansan häpäiseminen, alistaminen ja nöyryytys.

  Yleisradiolla vuonna 2015 esitelmöinyt historian professori Markku Kuisma alleviivasi suomalaisten elävän tiedostamattaan maassaan poliittisen diktatuurin alaisuudessa.
  Akseli Gallen-Kallelan Sammon taonta vuodelta 1893 on realismia edustava Kalevala-aiheinen maalaus. Eri taide suunnilla oli vaikutuksensa kansallisen heräämisen ja kansallisromantiikan syntymisessä.

  Suomen alistettu asema läntiseen naapuriin ja sitten itäiseen suurvaltaan olivat vielä jotenkin ymmärrettävissä, sillä ennen vuotta 1917 Suomessa etsittiin kansallista identiteettiä, eikä maa ollut vielä itsenäinen. Kuitenkin 1917 Suomen kultuurellinen itsenäisyys alkoi vahvistua. Vuonna 1917 Suomi itsenäistyi lähinnä idealistiseen kansalliseen heräämiseen sisältyvänä suomenmielisyytenä, mutta taloudellisesti Suomi ei ole koskaan ollut itsenäinen.

  Suomen nykyistä sortokautta on vaikea ”ymmärtää”

  Jäljempänä olevassa kirjoituksessa emme puutu esimerkiksi suoraan Brysselistä ja rahoitusmarkkinoilta tulevaan sortoon, vaan siihen kuinka alistaminen välittyy negatiivisesta globalisaatiosta suomalaisten Brysselin poliittisten villakoirien kautta Suomen yhteiskuntiin.

  Nykyisin Suomen poliittiset johtajat ja eduskunta sekä hallitus kokonaisuudessaan pitävät yllä poliittista parodiaa, jonka tarkoituksena on Suomen ja sen kansan häpäiseminen, alistaminen ja nöyryytys. Parodia on ivamukaelma, jolla Suomi ja suomalaiset tehdään naurunalaiseksi.

  Kuten otsikossa sanottiin, harvalla suomalaisella lienee vilpittömästi halua ymmärtää modernia sortokautta, missä annettaisiin ymmärrystä nykyisten poliittisten päättäjien mädäntyneelle toiminnalle. Tämä poliittinen näytelmä saa voimaan pahoin; Siinä Suomen poliittinen johtajisto mukaan lukien eduskunta ja hallitus, virkakoneisto ja niitä tukeva verorahoin toimiva joukkotiedonvälitys sekä viihdemaailma, toimivat kuin yhtenä miehenä taloudellisen, yhteiskunnallisen ja henkisen itsenäisyyden tuhoamiseksi, jonka taustalla on suomalaisiin vuosikymmeniä vaikuttanut sionistisen eliitin valtavirtaisen joukkoviestinnän, viihdeteollisuuden ja poliittisen hegemonian kauhistuttavan rappeuttava vaikutus; ihmismielen jaloimmat tunteet, kuten isänmaallisuus, uskonto ja avioliitto, ovat täysin tuhottuja sekä häväistyjä.

  Nykyisin Suomen kansallisvarallisuutta ja suomalaisten työntuloksia myydään monikansallisten suuryhtiöiden omistukseen, yhtiöitten, jotka ovat kiinnostuneita vain ja ainoastaan pikaisten voittojen maksimoimisesta ja kustannukset jäävät sen valtion hoidettavaksi, jossa ulkoistettu yritys sijaitsee. Kantaväestön asema Suomessa kurjistuu, köyhien määrä kasvaa jatkuvasti ja hyvinvointivaltio toimii vain maahanmuuttajien tai ”turvapaikanhakijoiden” osalta. Samalla juutalaisten multimiljonäärien1 värväämä elintasopakolaisten vyörytys Eurooppaan vaatii jatkuvasti suurempia osuuksia varauksina valtion tulevaan budjettiin. Elintasopakolaisinvaasion pyrkimyksenä on suomalaisen ja laajemmin koko Eurooppalaisen väestön etninen puhdistus, jolloin kantaväestö ajanoloon korvaantuisi poliittisen Lähi-idän populaatiolla.

  Edelliseen viitaten, sionismia ajavalla ”juutalaisella” (kasaarikansa, josta polveutuvat aškenasijuutalaiset) eliitillä oli jo ennen Euroopan unionin perustamista suunnitelmallinen halu luoda Eurooppaan eri populaatioiden ja kulttuurien sulatusuuni. Pan-Eurooppa –liikkeen isänä tunnetun Coudenhove-Kalergin ennustuksen mukaan tulevaisuuden Euroopasta muodostuisi todellinen eri ihmisrotujen sulatus-uuni sekä yhteiskuntaluokat katoaisivat. Tuleva euraasialais-negroidinen rotu, joka muistuttaisi ulkonaisesti antiikin egyptiläisiä, asettaisi kansojen erilaisuuden tilalle yksilöllisen monimuotoisuuden. Kasaaripankkiirit innostuivat näistä Coudenhove-Kalergin kirjoituksista jopa niin paljon, että lahjoittivat täysin odottamatta 60 000 kultamarkkaa Paneurooppa-liikkeelle, joka oli siis Coudenhove-Kalergin ajatuksille perustuva liike.2

  Suomen poliittinen hirviömäinen entiteetti on alhaisen tyrannimainen, häpeämätön sekä käsittämättömän petturimaisen egoistinen. Tämä tulee esille esimerkiksi talouspolitiikassa ja ulkopolitiikassa, mutta tässä kiinnitämme huomiota etupäässä ”turvapaikanhakijoiden” invaasioon, joka sisältyy nykyisellään monikulttuurisuuspolitiikkaan.

  Esimerkkejä alhaisen poliittisen entiteetin kaiken tuhoavasta toiminnasta:

  1. Röyhkeä elintasopakolaisten vastaanottaminen vuodesta 2015 alkaen, mikä tarkoittaa pitkäkestoista etnistä ja kulttuurillista tuhoamista

  Kommentaari

  ”Turvapaikanhakijoiden” massiiviselle vastaanottamiselle ei riitä perusteiksi hokema siitä, että kunkin EU:n jäsenmaan tulee kantaa kortensa kekoon Euroopan ”pakolaiskriisissä”. Suomen poliittiset päättäjät, virkamieskoneisto ja lännen media tietävät hyvin, että kysymyksessä ei ole ”pakolaiskriisi”, vaan tiettyjen globaalien poliittisten voimien sekä rahavaltiaiden synnyttämä väestönsiirto poliittisesta Lähi-idästä Eurooppaan.

  Kroteski poliittinen entiteetti mainiosti käsittää Lähi-idän nuorisopullistuman siirtymisen Eurooppaan aiheuttavan välittömän eurooppalaisen väestön kulttuurillisen ja etnisen asteittaisen tuhoutumisprosessin.

  Selvennettäköön hiukan käsitettä nuorisopullistuma:

  Väestötieteellisen realismin perusteella lännen yhdeksi pääuhaksi jo 21 vuosisadan ensimmäisellä neljänneksellä muodostuu Lähi-idän ja Saharan eteläpuolisen Afrikan nuorisopullistuma. Nuorisopullistuma tarkoittaa sitä, että yli 20 prosenttia väestöstä on nuorisoa, jotka ovat iältään 15–24 vuotta. Vastapainona Itä-Aasian ja latinalaisen Amerikan työikäisen ikäluokan pullistumalle vallitsee Japanissa ja Euroopassa vanhuuspullistuma. Nykyisin kutakin 100 iäkästä henkilöä (55–59 -vuotta) kohden Saksassa ja Itävallassa on 70–80 teinipasifistia. Kuitenkin lähitulevaisuudessa jokaista 100 veteraani-ikäistä kanta-asukasta kohden tulee olemaan jo 300–700 hillitöntä ilman koulutusta, tulevaisuuden näköaloja sekä selkeitä elämän päämääriä vailla olevaa afrikkalaista.3

  Suomen poliittinen entiteetti tietää, että maahanmuuttajainvaasio on pitkän ja suunnitelmallisen kansanmurhaprosessin osavaihe.4

  Turvapaikanhakijoiden vastaanottaminen pahentaa kriisiä

  Vuoden 2014 ja -15 vaihteessa maailmassa oli yhteensä miltei 60 miljoonaa pakolaista.5 Mikäli turvapaikanhakijoista suuri osa on 18–40 vuoden välillä olevia miehiä, niin tällöin heitä olisi tarvittu taistelemaan maansa vapauden puolesta, sekä kehittämään sen yhteiskunnallisia olosuhteita paremmaksi.

  Pakolaisneuvonta esittää faktatietona, että: Vakavat aseelliset konfliktit ja ihmisoikeusloukkaukset tapahtuvat usein maailman köyhemmissä maissa. Köyhyys siis ruokkii sotien ja konfliktien syntymistä.

  Kuitenkin tässä yhteydessä tulisi huomioida, että:

  ”Turvapaikan” myöntäminen saapuville ryhmille, jotka ovat häviävän pieni osa maailman köyhien ja pakolaisten määrästä, ei helpota hädässä olevia ihmisryhmiä, mikäli jossakin tällainen todellinen kriisi on menossa, joskin hiipumassa esimerkiksi Syyriassa. Lähtömaasta turvapaikan hakuun lähtevät voimakkaimmat yksilöt. Tällöin lähtömaassa syntyy eritasoisten kykyjen poistuessa resurssivajetta yhteiskunnallisten ja valtiollisten ongelmien ratkaisemisessa. Tämä prosessi lisää vain pakolaisten määrää. Kokemus myös osoittaa, että ”turvapaikan” hakijoiksi lähtee paljon häikäilemätöntä ja rikollista ainesta, jotka koituvat välittömäksi rasitteeksi vastaanottaja maalle.

  2. Hirvittävät kustannukset

  Kommentaari

  Norjassa on arvioitu, että jokainen turvapaikan saanut irakilainen tulee elinaikanaan maksamaan noin seitsemän miljoonaa kruunua eli noin 800 tuhatta euroa. Mikäli olettaisimme jokaisen tulijan kustannukseksi Suomessa saman, maksaisi koko vuoden 2015 tulleet suomalaiselle veronmaksajalle yhteensä noin kahdeksan miljardia euroa.

  3. Turvapaikanhakijat ovat aiheuttaneet saastaisen irvokkaita rikollisuuden muotoja

  Suomen nykyinen monikulttuurisuus- ja pakolaispolitiikka muistuttaa jossakin suhteessa kreikkalaista mytologiaa Troijan sodassa käytetystä sotajuonesta, jossa kreikkalaiset onnistuivat tunkeutumaan piirittämäänsä Troijaan piiloutumalla sisälle onttoon puuhevoseen, jonka troijalaiset itse raahasivat kaupunginmuuriensa sisäpuolelle kuvitellen sitä lahjaksi.

  Monijumalaisten tarustojen aikana ja mytologian syntyvaiheeseen sijoittuvassa maailmantilanteessa tarustossa esitetty troijalaisten erehdys oli ymmärrettävää. Mutta sijoittaessamme vertauksen nykyisen Suomen tilanteeseen tilanne vaikuttaa häpeälliseltä. Siinähän täysin tiedostaen tilanteen johtavat poliitikot, uusliberaalisen arvomaailman saasta, virkamieskoneisto ja niitä palveleva valhe- eli valtamedia raahaavat jo negatiivisen globalisaation miehittämään Suomen ”kaupunkivaltioon” valtavan onton puuhevosen, jonka sisällä ja julkisesti myös selässä röyhkeilee poliittisen Lähi-idän nuoria miehiä. Koska virallinen ja ”suvaitsevainen” Suomi tekee maansa miehityksen tahallaan, puuhevosta tarvitaan vertauksessa vain hiukan kansalaisten hämäämiseksi.

  Rikollisen aineksen osuus maahanmuuttajissa on tietysti pienempi kuin kunnollisten, mutta riittävän suuri aiheuttamaan koskettavia häiriöitä yhteiskunnassa. Sitä paitsi maan etniseen rakenteeseen ja kulttuuriin on väestönsiirroilla tuhoisa vaikutus, riippumatta siitä, kuinka suuri prosentuaalinen osuus tulijoista on kriminaaleja. Siten esimerkiksi poliittisesta Lähi-idästä saapunut populaatio muuttaa vähitellen maan alkuperäistä kulttuuria ja etnisyyttä aina sitä voimakkaammin, mitä enemmän kyseistä väestöä maahan virtaa.

  Suomen poliittinen valtakoneisto miehittää maamme näillä tunkeutujilla, vaikka he tietävät, että:

  heidän täydellinen ylläpitonsa tulee hirvittävän kalliiksi, ja se on poissa kantaväestön hyvinvoinnista,

  että tunkeutujat eivät ikinä integroidu suomalaiseen yhteiskuntaan,

  että muukalaiset lopulta romuttavat suomalaisten arvoliberaalien välityksellä maan alkuperäisen kulttuurin ja väestön etnisen rakenteen,

  että tunkeutujien joukossa maahan tullut uusi rikollisuuteen taipuvainen ainesosa tulee röyhkeästi raiskaamaan, murhaamaan, pilkkaamaan ja ujuttamaan maahan pedofiiliringin toiminnan, jonka kaltainen perversio sotii jopa rangaistustaan suorittavien suomalaisten vankien moraalikäsitystä vastaan.

  Viitaten yllä olevaan Oulun raiskaus- ja pedofiilirenkaan rikosvyyhti laajenee entisestään. Talven kuluessa poliisin tutkinnassa on ollut 29 törkeää seksuaalirikoskokonaisuutta. Epäiltyjä näissä on kaikkiaan 30 ja lähestulkoon kaikki näistä rikoksista epäilyt ovat ulkomaalaistaustaisia. Alaikäisiä uhreja ilmoitetaan olevan 20. Samalla uutisoidaan, että viimevuoden puolella uutisoitu 10-vuotiaan raiskaukseen liittyvä hyväksikäyttö oli jatkunut jopa yli vuoden. Tästäkin epäillään syylliseksi ulkomaalaistausta miestä. Epäillyt ovat kiistäneet teot.

  Toki kantasuomalaisetkin tekevät näitä rikoksia, mutta ulkomaalaistaustaiset tekevät niitä suhteessa väestön määräänsä moninkertaisesti enemmän, ja tällainen pedofiiliringin järjestäytynyt toiminta on uusi rikollisperversiteetin muoto maassamme, mikä on rantautunut tänne ”turvapaikanhakijoiden” myötä. Ehkä turvapaikkaa hakevissa on väestön keskimäärää enemmän rikollista ainesta.

  Oulun poliisi julkaisi hiljattain tilaston Oulun poliisilaitokselle ilmoitetuista raiskauksista ja lapsen seksuaalisista hyväksikäytöistä vuosina 2014 -2018.

  Vuosien 2017–2018 rikosmuutokset osoittavat, että ulkomaalaisten tekemät rikokset ovat kasvussa ja suomalaisten vastaavat laskussa.

  Tilaston rikoksien summat suhteutettuna esimerkiksi vuodelta 2017 ulkomaalaistaustaisten väestön määrään Oulun seudulla ja samoin menetellen suomalaisten kohdalla ilmenee, että Oulun seudulla ulkomaalaistaustaiset tekivät vuonna 2017 noin 14,6 kertaa enemmän rikoksia suhteessa väestönmääräänsä, kuin kantasuomalaiset suhteessa omaan lukumääräänsä. Tosin tilastosta ei selvene se, ovatko merkityt suomalaiset osaksi ulkomaalaistaustaisia, jotka ovat hankkineet vain Suomen kansalaisuuden.
  Turvapaikanhakijat päiväkotivierailulla.

  Kommentaari

  Luonnollisesti meille riittäisi omat kotitekoiset rikollisemme, emmekä kaipaisi siihen mausteeksi poliittisen Lähi-idän nyansseja.

  Eurooppalaisten järjestäytyneiden valtioiden raunioittamisen kampanja kauhistuttavan muukalaisinvaasion kautta on ollut käynnissä jo yli kymmenen vuotta. Tämän invaasion tarkoituksena, kuten jo yllä mainittiin, on kansanmurhaprosessi, joka toteutuu Eurooppalaisen geneettisen rakenteen ja maiden kulttuurin täydellisellä tuhoamisella.

  Tämän jälkeen globaali harvainvalta voi asettaa omat hegemoniset valtarakenteensa tuhoutuneiden yhteiskuntajärjestelmien sijalle. Ilman kansallisia arvoja ja identiteettiä oleva uusi Eurooppalainen populaatio muodostaisi lopulta sekoittuneen monokulttuurisen yhteiskunnan. Tällainen tasapäinen ja robottimainen väestö tarjoaisi eliitille mainion orjalauman, jolle riittäisi palkkioksi ”leipä ja sirkushuvit”.

  Yllä mainittu väestönsiirto liittyy sosiologiaan. Globaalin eliitin tutkimuslaitokset voivat kartoittaa sitä tietoa, joka tapahtuu yhteiskunnan rakenteen sekä sen sosiaalisten arvojen ja asenteiden muutoksesta. Tässä tutkittavana kenttänä toimivat muun muassa globalisaatio, maahanmuutto sekä maahanmuuttajien kotoutuminen, väestön rakenteen muutos, kulttuurin erilaistuminen ja niin edelleen. Tämä tutkimus ilmeisesti tapahtuu vaiheittain, esimerkiksi maahanmuuttaja määrien kasvuprosessien mukaan. Niinpä ensimmäiset ”turvapaikanhakijoiden” vyöryt Suomeen vuosina 2015–2018 tarjoavat sosiologisen tutkimusalueen muiden muassa siitä kuinka suomalainen yhteiskunta on sopeutunut muukalaistulvaan, ja kuinka yhteiskunta tulee sopeutumaan vielä suurempaan ”turvapaikanhakijoiden” hyökyaaltoon. Täten esimerkiksi sisäministeriö pystyy varautumaan kaikin mahdollisin keinoin ja lainsäädännöllisesti massiivisiin pakolaiskriiseihin.

  Monikulttuurisuuden taustalla on ”juutalainen” eliitti

  Jo viihdemaailman järkkymättömästä juutalaistaustaisuuden6, monikulttuurisuuden ja sukupuolineutraaliuden agendasta voidaan päätellä, että sionistinen eliitti on sellaisen ilmiön taustalla kuin monikulttuurisuus. Se, joka hallitsee ja kontrolloi valtamediaa, vaikuttaa voimakkaasti yhteiskunnan hallintaan.

  Lisäksi valtamedia on vaiennut itsensä kuoliaaksi siitä, että kansanvaellus Eurooppaan on järjestetty tiettyjen sionististen eturyhmien kaksoismoralismiin perustuvalla valtavien rahojen siirtelymekanismien välityksellä.

  Tässä jo paljastui syy siihen, miksi Suomen poliittinen mafia ja sitä suosiva virkamieskoneisto valhemedioineen haluaa kiihkeästi tuhota Suomen yhteiskuntajärjestyksen ja kantaväestön pakolaisvyörytyksellä sekä siihen liittyvällä monikulttuurisuuden kirjolla.

  Miksi Suomen poliittinen mafia suostuu Suomen ja suomalaisuuden hävittämiseen liberaalilla pakolaispolitiikalla, samoin kuten Eurooppalaisten järjestäytyneiden valtioiden raunioittaminen tapahtuu hirvittävän muukalaisinvaasion kautta? Miksi virallinen Suomi on vihollinen omalle maalleen?

  Tähän löytynee selviä vastauksia, joista esitettäköön muutamia:

  Suomen poliittinen johtajisto toimii sionistisen eliitin vaikutteisen läntisen median ohjauksessa ja painostuksessa. Täytyy olla todella rohkea ja omistautunut pyrkimyksilleen, mikäli uskaltaa vastustaa valta- eli valhemedian painostusta.

  Suomen poliittiset vaikuttajat saavat tuntuvia palkkioita negatiivisen globalisaation toimijoilta, jos poliitikot suostuvat globalistien vaatimuksiin. Katsokaamme esimerkiksi Timo Soinia, joka heiluttaa häntäänsä Brysselille, josta saapuu valtava lobbaajien7 vaikutus Suomen hallitukseen ja eduskuntaan. Lipevästä ja nöyristelevästä ryömimisestä globalistien jaloissa ovat saaneet eritasoisia virkoja palkkiokseen ainakin: Suomen tuhoajat Martti Ahtisaari, Paavo Lipponen, Tarja Halonen, Jyrki Katainen, Aleksanteri Stubb, Olli Rehn, Juha Sipilä, Sauli Niinistö, Anne Berner ja niin edelleen.

  Osa johtavista politikoista ja muista poliittisista vaikuttajista ovat syntyneet negatiivista globalisaatiota edustavien perheisiin, joten sosiaalinen tausta on muovannut heidät omaksumaan poliittiseksi ideologiakseen tuhoisan uusliberalistisen imperialismin suuntauksen, johon myös sisältyy massiiviset väestönsiirrot poliittisesta Lähi-idästä Eurooppaan.

  Osa politiikoista on kytköksissä tai osakkaina yhtiöissä, joita negatiivinen globalisaatio hyödyntää. Näistä kytköksistä voidaan esimerkkinä esittää eturistiriidat. Muun muassa Kimmo Sinivuori istui EFILA:n (lakifirmojen ylläpitämä ja rahoittama järjestö) neuvoa-antavassa toimikunnassa samaan aikaan, kun touhusi ulkoasiainministeriön kauppapolitiikan yksikössä, jonka toimenkuvaan sisältyi EU:n kauppapolitiikkan valmistelu ja investointien suojaaminen koskien sopimusten neuvottelemista. Hän siis oli Suomen valtion virkamiehenä lobbausjärjestössä, hoitaen samanaikaisesti virkamiehenä samaan asiaan kuuluvia tehtäviä.7
  Onko Suomi ja suomalaiset menetetty?

  Suomi ajautuu entistä tiiviimmin kansainvälisten rahoitusmarkkinoiden ”orjuuteen” tulevaisuudessa ja mitään sosiaalista turvaverkkoa ei tule kymmenen vuoden kuluttua olemaan. Tällä pakolaispolitiikan vauhdilla maa islamisoituu pikaisesti, ja 30 vuoden kuluttua kantasuomalaiset ovat harvinaisuus; ainutlaatuinen kulttuurimme ja geneettinen perintömme kuolevat pois vain siksi, että Suomen sisäiset viholliset nuo kirotut maan- ja valtiopetturit niin haluavat tapahtua.

  Suomessa ei ole nykyisin ainuttakaan puoluetta, jonka edustajia voitaisiin äänestää. Jopa isänmaalliseen kaapuun pukeutuneet uudet puolueet ovat jo ennen voimistumistaan turmeltuneet sionistien keitoksissa. Näiden puolueiden tilalle tarvitaan turmeltumaton liike.

  Uuden puolueen tavoite olisi tehdä yhteiskunnallinen murros, jossa taloudelliset toimijat, rahoitusmekanismit, tuotantolaitokset, tuotantosuhteineen kokisivat dramaattisen muutoksen, ja siten päästäisiin muuttamaan koulutuksen, median, tieteiden, kulttuurin ja lainsäädännön formaattia edistyksellisemmäksi. Näin menetellen tapahtuisi sekä yhteiskunnallinen että poliittinen vallankumous. Vallankumous ei kuitenkaan onnistuisi ilman radikaaleja toimenpiteitä, sillä on aivan turha kuvitella, että vallassa oleva negatiivisen globalisaation lakeijat luopuisivat hegemoniastaan, asemastaan ja instituutioistaan suosiolla. Oikea vallankumous ei ole koskaan kesäteatteria.

  Nykyisin maan taloudelliseen taantumaan yhteiskunnalliseen ja sosiaaliseen eriarvoisuuteen ja vallitsevaan epäoikeudenmukaisuuteen on osoitettavissa neljä pääsyytä, jotka ovat:

  Jäsenyys Euroopan unionissa

  Liittyminen euroon

  Antautuminen kansainvälisten rahoituslaitosten uhriksi

  Pakolaispolitiikka

  Jotta saavutettaisiin mahdollisimman täydellinen itsenäisyys ja vapaus, pitäisi vanhat ja mädäntyneet valtiostruktuurit poistaa täydellisesti. Rappeutuneen valtion poliittisen puolue- ja virkamieskoneiston sekä sitä palvelleen median purkaminen eivät yksistään riitä. Muutokseen sisältyisi oikeusprosessit kaikkia niitä tahoja kohtaan, jotka olivat vastuussa valtiopetoksesta. Yleensä tällöin olisi syytä ottaa käytäntöön uudelleenkoulutus tulevaa valtiota varten.

  Suomessa pitäisi ottaa käyttöön talousdemokratian reformi, joka tarkoittaisi itsenäistä rahataloutta. Rahanluontioikeus varattaisiin valtiolle. Suomi eroasi EU:sta ja eurosta, sekä muista haitallista sopimuksista kuten isäntämaasopimuksesta. Suomen ei pitäisi liittyä Natoon, vaan sitä vastoin harjoittaa puolueettomuuspolitiikkaa, muodostaen ystävälliset suhteet Venäjän kanssa.

  Pakolaispolitiikkaan kriittisesti suhtautuvat poliittiset liikkeet puhuvat mielellään vastuullisesta pakolaispolitiikasta. Mikäli maassamme onneksemme tapahtuisi yllä kuvatun kaltainen käänne, olisi silloin mahdollista ja myös välttämätöntä laajentaa vastuullisuuskäsitettä tarkoittamaan lähestulkoon kaikkien poliittisen Lähi-idän ihmisten siirtämistä pois Suomen alueelta. Tämän jälkeen yhtään ”turvapaikanhakijaa” ei otettaisi vastaan Suomen puolelle. Kehitysapu tulisi lakkauttaa heti.

  Aivan hyvin voitaisiin soveltaa kansallissosialismin parhaita puolia. Niitä olisivat muiden muassa sääntelevä valtiovalta, työnarvon antikapitalistinen korostus, tavoite rajoittaa plutokratiaa sekä koron ja ulkomaanvelan vaikutusta kansallisessa talouselämässä. Lisäksi suunnitelmataloutta kannattaisi kokeilla, samoin kuin vaihtotaseensa stabiloimista kiintiöimällä maahantuonnin sekä harjoittamalla ulkomaista tavaroiden vaihtokauppaa, jolloin rahan käyttäminen kaupankäynnissä syrjäytyisi tai vähenisi. Tämä tarkoittaisi myös sekataloutta.

  Kansa kokonaisuudessaan kokoaisi yhteisen voimansa keskusjohtoisen hallinnon alaisuudessa yhteisen hyvän eteen. Etusijalla tulisi olla isänmaa, oma kansa ja sen kulttuuri uskontoineen, ja vasta sitten ajateltaisiin ulkomaiden tarpeita.

  Kysymyksessä olisi kansan proletarismi, vaan ei luokkaproletarismi. Itse asiassa sota olisi luokkasodan teoriaa vastaan.

 9. Päätetäänkö eduskunnassa mitään mikä ei jo olisi päätetty Brysselissä, ja vahvistettu Washingtonissa. Selittäkää ”demokratian perusteet, ja tarkoitus”, kun se tuppaa unohtumaan. Totuuden ympärillä kierrellään ja kaarrellaan, kuin korppikotka laskeutuessaan raadolleen.
  Kaksi korppikotkaa istuvat puun oksalla, toinen sanoo, ”hei minä näin otuksen joka ei liikahtanut”?

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here