Kiista humanitaarisen avun toimittamisesta Venezuelaan vie yllättävällä tavalla uusliberaalin globalismin ideologian ytimeen: Ajatukseen avoimista rajoista ja siten valtionrajojen merkityksettömyydestä.

Läntisen käsityksen mukaan Venezuelan valtionrajoilla ja rajatarkastuksilla ei ole merkitystä, sillä NATO-kumppanimaa Kolumbiasta ja presidenttivaihdoksen jälkeen Yhdysvaltoja ulko- ja turvallisuuspoliittisesti lähestyneestä Brasiliasta halutaan kuljettaa tavaroita Venezuelan alueelle.

Kolumbian Cúcutasta Río Tachíran yli Venezuelan puolelle johtavilla neljällä sillalla on yllättävä yhteys Tornionjoen siltaan Ruotsin Haaparannan ja Suomen Tornion välillä. Siltaa pitkin siirtyivät Suomeen kymmenet tuhannet turvapaikanhakijat syksyllä 2015. Liberaaliglobalistisen ajattelumallin mukaan tulijoita ei voinut pysäyttää kansainvälisten sopimusten ja yleisen humanitarismin vuoksi.

Avoimien rajojen ideologia ja yleisen humanitarismin periaate näyttää ulottuvan kuitenkin vain NATO-imperiumin sisäpuolelle sekä NATO-imperiumista sen ulkopuolelle päin. NATO-imperiumin ulkopuolelta alkoi myös syksyllä 2015 tulla turvapaikanhakijoita Suomen puolelle. Suhtautuminen heihin oli kuitenkin tyystin erilainen. Yhtäkkiä kyseessä oli katala juoni ja hybridisodankäynti.

Mikäli turvapaikanhakijoiden mukanaan tuoma monikulttuurisuus on rikkautta ja turvapaikanhakijat ovat uusi Nokia (HS 10.9.2015), niin miksi suhtautuminen Venäjän puolelta tuleviin turvapaikanhakijoihin oli niin tyly? Mitä erityistä oli Saksan ja Ruotsin puolelta saapuneissa turvapaikanhakijoissa?

Simón Bolívarin sillan ja Tornionjoen sillan yllättävät yhteiset liittymäkohdat globalismin ideologiaan johdattavat johtopäätökseen siitä, mistä Venezuelan kriisissä on kyse.

Kyse on kansallisesta suvereniteetista. Venezuelaa vastaan keppihevosena käytetään sosialismia, mutta yhtä lailla samanlaisen hyökkäyksen kohteeksi voi joutua kansallismielinen hallitus. NATO nimittäin on perusteellisesti poliittinen sotilasliitto ja kansallinen suvereniteetti on NATO-ideologian vastainen periaate.

Sakari Linden on Brysselissä asuva Euroopan parlamentin ENF-ryhmän poliittinen neuvonantaja. Kirjoitus on uudelleenjulkaistu hänen Facebook-sivultaan.

Artikkelikuvan lähde

35 KOMMENTTIA

 1. Venezuelassa on paljon raakaöljyä, joka merkitsee paljoa rahaa pankeissaan, mutta silti ruokatavaroiden myymälöiden hyllyt ovat tyhjät. Eikä se voi johtua kansalaisista, Kenestä se sitten johtuu ? Johtajista tietenkin.Ahneet kahmivat kaiken vain itselleen, ja esiintyvät TV kanavilla ”marttyyreina” käsi sydämellä. sehän on suorastaan hävytöntä pelleilyä. Tietenkään ulkopuolisten valtioiden ei pitäisi sekaantua siihen, mutta eihän sitä menoa voi katsella vain sivusta oman kylläisen lautasensa takaa. Maduro estää tarpeiden lähetykset tuhoten ne polttamalla,eikä se saa mistään suunnasta hyväksymystä. Mitä jos samanlainen menettely tehtäisiin vaikka EUun nälkää kärsiville. USA voi nähdä siinä jälleen erinomaisen tilaisuuden mennä sekaantumaan toisen maan sisäisiin riitoihin, palaamalla kotimantereelle öljyisin asustein. Öljy näyttää olevan kaiken hyvän ja pahan alkua. Luonnonsuojelijat eivät pitä mitään meteliä niistä mustista savupilvistä ruokatavaroita kuljettavien rekkojen tuhopoltoista.

 2. Viime viikolla Ylen uutislähetyksessä näytettiin uutispätkä Venezuelan ja Kolumbian rajalta. Tässä uutispätkässä suurehkon henkilöauton kuljettajana oli liikemiehen näköinen keski-ikäinen hyvin pukeutunut herrasmies, joka autonsa nahkaisella istuimella hoki: hambre, hambre, hambre…

  Nälkäänsä valittava mutta ainakin vielä kuvaushetkellä varsin vetreässsä kunnossa oleva mies ei edes itse näyttänyt uskovan omiin väitteisiinsä.
  Television katsojana muistelin muutamaa kuukautta aikaisemmin esitettyjä uutiskuvia Jemenin nälkään kuolevista lapsista. Näiden lasten olemus kertoi uskottavasti todellisesta hädästä.

  Meille television katsojille on selvää, että Jemenin tilanteeseen Länsi olisi voinut vaikuttaa suoraaan, sillä se oli sodankäynnin osapuoli ja Saudi-Arabian uskollinen tukija. Mutta Jemenin lasten auttamisessa kiirettä ei tunnettu. Miljardit aseisiinsa Jemenin pommituksiin tuhlannut Länsi tuntui loputtoman kärsivälliseltä arabiliittolaistaan kohtaan, eikä puhettakaan kiireellisestä suorasta avustamisesta. Kansalaisille järjestetty varainkeräys vaikutti kasvojen pesulta.

  Maanantaina 25.2. Yle lähetti klo 19 alkaen tunnin ohjelman Historia: Banaanivalta. Ohjelmassa paljastettiin, miten aikaisemmilla kerroilla totuudelle annettiin piutpaut ja Lännen mediavalta esitti ihmisille haluamansa tarinan. Tämä on toistunut jo niin monta kertaa toisen maailmansodan jälkeen, että meidän on syytä valpastua ja huomata, että Venezuela kohdellaan nyt kuin guatemalaa 50-luvulla.

  Nyt meidän on hetkeksi pistettävä naamakirjat tykkäysklikkauksineen sivuun ja keskityttävä kehittämään medianlukutaitoamme. Voisimme aloittaa katsomalla Areenalta tuo Banaanivalta ohjelma, sillä miten Länsi on käyttäytynyt aiemmin, se ennustaa parhaiten, mitkä sillä on pyrkimyksenä nyt. Muistetaan vielä, että Venezuelalla on varsin merkittävät luonnonvarat, joista Länsi on joka puolella Tellusta ollut kiivaasti ja väkivalta kaihtamatta omimassa.

  • Olen tullut siihen tulokseen että nykyaikaisen demokratian peruskivi on kansalaisille valehteleminen.
   Ennen kun kansalla ei ollut muodollista valtaa niin eliitti saattoi julistaa sotia tuosta noin vain, ilman että heillä oli sen kummempaa tarvetta selitellä kansalle syitä. Nyt kun kansalla on muodollinen valta niin on eliitille joskus äärettömän pulmallista keksiä että millä saataisiin isät ja äidit äänestämään poikiensa sotaan lähettämisen puolesta, päätös jota kukaan täysjärkinen ihminen isä/äiti/veli/isoäiti ei tekisi. Tässä kohtaa esiin astuu propaganda ja valheet, ainoat keinot jolla ihmiset saadaan taipumaan tuohon järjettömyyteen.
   Kansalle täytyy valehdella että toisella puolella on ihmishahmoisia piruja, jotka vihaavat meidän arvojamme ja vain odottavat oikeaa hetkeä hyökätäkseen meidän kimppuumme ensin. Kärsivät lapset ovat erinomainen propagandan väline. Aina kun teille näytetään uutiskuvaa kärsivistä lapsista niin varokaa, teitä yritetään manipuloida johonkin. Eräs historiallinen esimerkki on ensimmäisen maailmansodan saksalaissotilaat jotka muka ”lävistivät muskettiensa pistimillä sylivauvoja hengiltä.” Sitten meillä on näitä juutalaissatuja jossa iso paha Aadolf teki heistä saippuaa ja lampunvarjostimia ja laittoi sotilaansa piereskelemään loppuja päin niin että kaasu tappoi heidät. Sitten on nämä jopa meidän nuorempien muistissa olevat ”Irakin kemialliset ja biologiset aseet” ja ”Saddam Hussein on uhka koko maailmalle”, minkä takia meidän (amerikkalaisten ja heidän vasalliensa) täytyy pommittaa hänen maansa kivikaudelle. Saadaan vähän taas arabeja pois Suur-Israelin tieltä. Puhumattakaan kristityistä, joiden määrä Irakissa on romahtanut koska he olivat vähemmistö ja Saddamin aikana he olivat suhteellisen turvassa muslimi enemmistön vainolta, Saddamin mentyä Irakin kristityt olivat avointa riistaa ja Amerikan siionisti krisityt tanssivat ilosta kun aitoja kristittyjä tapetaan ja Amerikka seisoo tukevasti Israelin fariseusten opetuslapsien ja Kristuksen murhaajien rinnalla (talutusnuorassa ja nelinkontin jos tarkkoja ollaan). Hyi Helvetti.
   Lähes jokainen sota viimeisen 150 vuoden aikana on perustunut liioitteluun, räikeisiin valheisiin ja propagandaaan eivätkä ihmismassat valitettavasti tunnu heräävän siihen, vaikkakin internet on tuonut paljon tietoa joka ei ikinä pääsisi massamediaan ja juuri siksi nämä propagandan airuet kiljuvat kurkkusuorana ”valeuutisia ja vihapuhetta” ja vaativat totuudenpuhujien rankaisemista ja sensuuria.” Läntinen arvoyhteisön” todelliset, rumat kasvot alkavat paljastua tekopyhyyden naamion alta.
   Eikä toki aina tarvita sotaa. Varsinkin Latinalaisella Amerikalla on omakohtaista kokemusta siitä miten Amerikka tekee tyhjäksi heidän demokratiansa tulokset salakavalasti ja ilman että juuri kukaan nostaa asiasta meteliä, aseistaa terroristeja…anteeksi ”vapaus taistelijoita” tai ”maltillisia kapinallisia” ja nostaa valtaan mitä julmimpia diktatuureja, tämä on kai sitä ”hybridivaikuttamista”, josta meitäkin kovaan ääneen varoitellaan, mutta jostain kumman syystä se on ongelma vain kun venäläiset tekevät sitä.
   Amerikkalaiset loivat Talebanin Afganistanissa kiusatakseen Neuvostoliittoa ja 2000-luvulla he julistavat maailmalle että ”Tuolla Afganistanin vuorilla on ilkeä, paha ja täysin itsestään, meistä riippumatta, syntynyt joukko terroristeja joita vastaan meidän on taisteltava” ja eikä loppua ole näillä näkymin luvassa. Sitten on tämä ISIS, jonka vääräleuvat ovat aivan oikein arvanneet olevan lyhenne sanoista Israeli Secret Intelligence Service, eli toisin sanoen Amerikkalaisten ja Israelilaisten luomus.
   Oma tekopyhyyden huippunsa on ”huumeiden vastainen taistelu”. On melkolailla julkista tietoa nykyään että Amerikan tiedustelupalvelut alkoivat rahoittaa toiminraansa huumekaupalla jo toisen maailmansodan jälkeen (mm. Operaatio Gladio. Huumeita myytiin pääasiassa Amerikan mustalle väestölle ja huumerahoja pestiin ja koordinoitiin ilmeisesti ainakin Vatikaanin pankin kautta). Sama meininki jatkui läpi vuosikymmenten ja todennäköisesti jatkuu tänäkin päivänä.
   Ei voi muuta sanoa kuin että yksi ihminen ei pysty edes kunnolla käsittämään sitä kierouden ja valheen määrää jolla tätä maailmaa ohjaillaan.

   • Kärsiviä lapsia ja eläimiä meillä naytetään juuri päivällisaikaan joka päivä aivan järjestelmällisesti. Tietenkään telkkaria ei pitäisi katsella syödessään, siitä koituu ruuansulatushäiriöitä. Rahan keräämisellä ei ole rajoja. Monet herkät vanhukset antavat vaikka viimeiset roponsa luullessaan tekevänsä jotakin ”laupiasta”. Niillä rahoilla keräyslaitokset rakentavat uusia tiloja suurempiin keräyksiin, sekä autokantansa lisäämiseen, puhumattakaan johtajien palkankorotuksista. USAssa on tehty arvioita meneekö kerätyistä varoista yhtäkään dollaria kerjättyyn kohteeseen? Vastaus on järkyttävä.

  • Todennäköisesti Venäjän Venezuelalle lähettämät lääkkeet eivät ole kuitenkaan kuten amerikkalaisten Jugoslavialle lähettämä lääkeapu oli, jo vanhentuneita ja ei kaupallisia.
   En väitä etteikö USA ja CIA tekisi sotilaallista interventiota Venezuelaan, mutta ainakin nyt Guaidó on maanpaossa Kolumbiassa ja esimerkiksi Brasilia on kieltänyt USA:ta käyttämästä aluettaan Venezuelan interventioon.

 3. Suvereniteetin rikkomisen keppihevoset
  Wiki kertoo että
  ”Suvereniteetti tarkoittaa täydellisen, ehdottoman ja riippumattoman vallan omaamista jollain maantieteellisellä alueella.[1][2] Suvereeni on toisin sanoen taho: joko konkreettinen (kuten ”keisari”) tai abstrakti,
  (kuten ”valtio”), jolla on ehdoton valta päättää alueen laista ja hallinnosta.

  Ulkoinen suvereniteetti tarkoittaa valtion riippumattomuutta toisista valtioista ja sisäinen suvereniteetti oikeutta käyttää omaa valtiovaltaa omalla alueellaan.”

  Pitäisikö tästä vetää johtopäätös että EU on yksi suvereniteetin rikkomisen keppihevonen eikä omakaan maamme ole enää suvereeni ja sitä hallitaan ulkopuolelta ja ryöstetään globaalin korporaatiomafian toimesta koko ajan ihan Venezuelan malliin.
  Ainakin itse vedän.

 4. Kun ihmiset heräävät laajemmin, Euroopassa syntyy ihmisten ja valtaeliittien välinen skisma. Siitä ollaan nyt huolissaan ja Muenchenin turvallisuuskokouksessa onkin puitu kulissien takana, mitä tehdä kansojen vaientamiseksi.
  Suomeenkin hankittiin poliisille uutta panssaroitua kalustoa. Ranska on EU – ensimmäinen maa, jossa kyseisiä ajoneuvoja on käytetty laajamittaisesti mielenosoituksissa. Loukkaantuneita ja kuolleita on. Erilaisista vahingoittumisista on pitkä lista.
  Tiedonvälitys EU:n valtamedioissa on aivan totalitarisista. Muuta kuin pyhää valetietoa ei saisi olla. Vapaan median suitsimiseen on EU:lla kova halu – pelko on puserossa.
  Kansallisvaltion käsite on demonisoitu. Globalistit ovat syöneet pienen Venezuela-Suomen suuhunsa siististi ja nätisti. Suomen hyväuskoinen kansa elää satavuotista prinsessa Ruususen unta. Täällä orjamentaliteettiin on totuttu vuosisatojen ajan. Neuvostoliiton romahtamisen jälkeen haluttiin heti eroon vapaudesta. Se olisi ollut liian aikuismaista. Olemassaoloa oli pyydettävä anteeksi liittymällä itsetuhoiseen ja masokistiseen EU-liittoon, jossa voisi taas kokea olevansa niin kotoisasi orjana.
  Suurta huijausta voi suorittaa niin monella tavalla: Tuhkarokkorokotusten suurilla glyfosaattipitoisuuksilla ( niiden mainostaminen on ollut juuri ahkeraa)/ chemtrails -ruiskutuksilla ilmakehään (alumiini aiheuttaa dementiaa ja barium flunssia), mikä aiheuttaa ilmastonmuutosta ja koko luomakunnan myrkyttymistä/ ihmisten seuraamisella ja tarkkailulla ( jokaisen toisinajattelijan elämä on tarkkailussa )
  Tietoisuus on ainut tie tulevaisuuteen. Tietoisuus tekee ihmisen sisäisesti vapaaksi ja vapauttaa kansat.

 5. vertailun vuoksi: -Venäjän ensimmäiset avustukset ItäUk:n ,tilanne oli tietysti vastakkainen ja tarkastuksien ja huutojen kautta ne pääsivät läpi mikä hyödytti ihmisiä. Lähetyksiä meni sitten kerran kk:ssa useita tonneja alueelle jossa on alle 5 milj. asukkaita ja sekin jäi vähälle.
  Paljonko on UsA valmis avustamaan 30 milj.:n Venezuela?
  Venäjä liitetään jatkuvasti Venezuelan tilaan , Kiinasta ei mitään mainita vaikka sillä on enemmän investointia
  luuleko joku että se katsoo USAn toimeet läpi sormien. Historiassa on loistavia esimerkkejä mihin PaxAmerica
  johtaa: -Ojasta allikkoon.

 6. Venäjän, Kiinan ja Intian ulkoinisterit tapasivat tällä viikolla Itä–Kiinassa, jossa Venezuela-kriisin johdosta Kiinan ulkoministeri Wang Yi korosti tapaamisen osapuolten yhteistä näkemystä ettei toisen valtion sisäisiin asioihin saa puuttua.
  „Wir stimmen zu, dass wir auch weiterhin die Vielseitigkeit und das internationale System schützen und uns an das Prinzip der Nichteinmischung in innere Angelegenheiten anderer Länder halten werden“, betonte Wang Yi.

  Joten ei Kiinaaan ole täyin ulkopuolinen.

  Venezuelan ulkoministeri Arreaza ilmoitti ”havainnosta”, joiden mukaan todennäköisesti Nato-ja EU-jäsnmaa Bulgaria olisi myymässä aseita Venezuelan oppositiolle.

 7. Nato-trollit on aika helppo tunnistaa : hoono soomikin on lapsellinen hämäyskeino. Nato-uskovaisuus ei salli normaalia järjen käyttöä: Ajattelu on vajonnut esikristilliseen aikaan, atavismiin ja kivikaudelle.

 8. Maailmassa on jo pienet maat koottu erilaisiin muka demokraattisiin liittoihin kuten euhun ja natoon ja nyt on venezuelan tapauksessa nähtävissä että niiden liittojen osoittamalta tieltä ei ole poikkeamista vaikka poliittisesti venezuelan ei poikkea usan demokratiasta mitenkään jossa parlamentti saa äänestää trumpin muurijuttua vastaan mutta sillä ei ole vaikutusta ja vain oikeus voi sen päätöksen kumota. Näille liitolle näyttää presidentin vaihtoon riittävän vain maan runsaat luonnon varat joiden hyödyntämiseen he haluaa päästä osille kaikin mahdollisten laittomien keinojen avulla. Suveriinisuudensa pitää maailman isot maat ja liitot kuten nato ja eu pitää pienet maat niiden peukalon alla. Venäjän ja Kiina sekä Intia on tällä hetkellä isoja maita ilman mitään niin alistavia liittoja kuten nato ja eu vaikka niillä erilaisia löysiä liittoja onkin. Suomeakin iso veli valvoo mutta presidentin vaihdosta ei suomessa ei ole pelkoa kun hän on taattu Illuminaatin kannattaja.

  • Jotkut ovat väittäneet, että ei niin pahaa etteikö siinä olisi jotain hyvääkin.
   Joskus aikoinaan eräältä Taka-Hikiän vaarilta kuulemma kysyttiin, että mitäs hyvää hän näkee ns. sielunvihollisessa, johon vaari vastasi, että on se sielunvihollinen ainakin ahkera!

 9. Suomen johtava valemedialehti Brysselin Pravda valehteli tänään 27.2. ettei ”siirtolaisia” lue elintasopakolaisia voida estää ylittämästä valtioiden rajoja – päinvastoin kuin mitä Unkarin kansallismielinen hallitus on käytännössä osoittanut:

  ”Unkarin raja-aita torjuu laittomat siirtolaiset ”äärimmäisen tehokkaasti””,
  http://www.magneettimedia.com/unkarin-raja-aita-torjuu-laittomat-siirtolaiset-aarimmaisen-tehokkaasti/

  Tässä yhteydessä tietysti äärimmäisenä keinona: jos maalla on armeija, niin ei sen tarvitse laittaa kovinkaan suurta määrää rynnäkkökiväärimiehiä rajalle pitääkseen väkivaltaiset maahantunkeutujat/miehittäjät rajojensa takana.

  Jokunen päivä sitten Jukka Hankamäki osoitti myös Pravdan suoran valeen artikkelissaan:

  ”HS osoitti jälleen tuhovoimansa

  Valhemedian agendatoimittaja Anna-Stina Nykänen teki jälleen kaikkensa suoltaakseen selvän valeen, tällä kertaa maahanmuuttajien seksuaalirikollisuuden taustoista. Helsingin Sanomien kirjoituksessaan 24.2.2019 hän väitti valikoituihin ”asiantuntijamielipiteisiin” valikoidusti tukeutuen, että maahanmuuttajien seksuaalirikollisuutta ei muka voida selittää kulttuurieroilla eikä uskonnolla. Sen sijaan hän syytti ”heikkoa koulutusta” ja ”miehisyyden pönkittämistä”.
  Nykäsen juttu on yhtä valheellinen kuin hänen taannoin tekaisemansa toinen propagandakirjoitus, jossa hän väitti, että satakaan tuhatta uutta pakolaista ja turvapaikanhakijaa eivät ”väräyttäisi” Suomen sosiaaliturvajärjestelmää mitenkään (kumosin tämän alun perin köyhyystutkija Juho Saarelta lähtöisin olevan väitteen aiemmassa kirjoituksessani).

  Tosiasiassa uskonto ja kulttuurierot ovat merkittäviä selittäjiä, kun etsitään syitä muslimien muita laajempaan seksuaalirikollisuuteen. Profeetta Mohammadin lapsivaimollaan antama malli on yhtä esikuvallinen muslimille kuin Jeesuksen lähimmäisenrakkaus on kristitylle…”,
  http://jukkahankamaki.blogspot.com/2019/02/hs-osoitti-jalleen-tuhovoimansa.html

  • Heikki Porkka paljasti melko tuoreessa artikkelissaan Suomen johtavien valemedioiden Brysselin Pravdan ja Ylen valeita maahanmuuttoon liittyvissä uutisissa:

   ”Grooming, Helsingin Sanomat ja ikävämpi todellisuus”,
   https://oikeamedia.com/o1-98203

 10. Israelin suvereniteettia ei mikään eikä kukaan saa uhata — ja maalla pitää olla oikeus toimia kuten se haluaa, myös Ranskan (Macronin) sionistien tuella
  Aika erikoistahan tuo on että maa rinnastuu tässä ihmiseen eli kritiikki Israelin sionistien harjoittamaa terrorismia kohtaan leimataan yleiseksi juutalaisvihaksi.
  Sionistien törkeys on pohjatonta eikä heillä ole kykyä hävetä mitään, varsinkaan ei omia psykopaattisia puuhiaan

  France’s Macron leads the way as western leaders malevolently confuse anti-Zionism with antisemitism
  https://mondoweiss.net/2019/02/western-malevolently-antisemitism/

  • Netanyahu’s Possible Indictment and Jewish Dialectics
   March 01, 2019 / Gilad Atzmon

   The Jewish State is an unusual place. It indicts its leaders and occasionally even locks them behind bars. Former Israeli president Moshe Katsav was found guilty of ”rape, sexual harassment, committing an indecent act while using force, harassing a witness and obstruction of justice”. He was sentenced to seven years in prison. Veteran Israeli PM Ehud Olmert was convicted of two counts of bribery and was also sent to prison. Yesterday Israel’s attorney general published his decision to indict Mr Netanyahu on charges of bribery, fraud and breach of trust in connection with three cases.

   Israel is tough on its leaders. It is certainly tougher than Britain that has so far failed to charge Tony Blair with war crimes or the USA that similarly failed to indict George Bush for launching an illegal war*. Yet Israel is far from an ethical realm. It is institutionally racist towards the indigenous people of the land as well as African immigrants, and it is also abusive to its poor. Israel is occasionally accused of gross war crimes. One may wonder why a criminal state with such an appalling record is so harsh with its leaders.

   Zionism is one possible answer. Zionism, in its early days, was contemptuous of ‘the Jews.’ It promised to civilise the chosen people by means of ‘homecoming.’ The following comments weren’t made by Adolf Hitler or a member of the Nazi party but by some of the most dedicated early Zionists:

   The wealthy Jews control the world, in their hands lies the fate of governments and nations. They set governments one against the other. When the wealthy Jews play, the nations and the rulers dance. One way or the other, they get rich.” (Theodor Herzl, Deutsche Zeitung, as cited by an Israeli documentary)

   ‘The Jew is a caricature of a normal, natural human being, both physically and spiritually. As an individual in society he revolts and throws off the harness of social obligations, knows no order nor discipline.’ (Our Shomer ‘Weltanschauung’, Hashomer Hatzair, December 1936, p.26. As cited by Lenni Brenner)

   ‘The enterprising spirit of the Jew is irrepressible. He refuses to remain a proletarian. He will grab at the first opportunity to advance to a higher rung in the social ladder.’ (The Economic Development of the Jewish People, Ber Borochov, 1916)

   … Israelis love to see themselves as a dignified Western civilisation guided by law and order. They avidly sell this image to the world; but in reality the Jewish state is a an abusive tribal ghetto ran by oligarchs and underworld characters.
   Israel is at least ‘democratic’ enough to bring this contradiction to light. Its parliament is saturated with enough convicted criminals that Wikipedia dedicated a page to them, titled “List of Israeli public officials convicted of crimes or misdemeanors”.

   https://www.gilad.co.uk/writings/2019/3/1/netanyahus-possible-indictment-and-jewish-dialectics

 11. Lying About Judeo-Bolshevism
  ANDREW JOYCE
  … This is another excellent example of the employment of cropped timeline explanations. Browning implies that concerns about Jewish leftism were grounded in a “paranoia” about Jewish loyalty but doesn’t feel the need to contextualize this “paranoia” with any historical considerations concerning the period prior to 1914. Anyone even remotely familiar with the literature, and honest in their conclusions, would assert that Russian Jewry was a ticking time bomb of radicalism, bitterly hostile to Russia, and enjoying the rabid support of Jews worldwide. Marsha Rozenblit and Jonathan Karp noted in World War I and the Jews (2017) that Jews across Europe regarded the outbreak of war as “a holy war against a barbaric, evil, and rapacious enemy, the enemy of freedom and culture, and the traditional enemy of the Jews, a modern Amalek who committed atrocities against the Jews both in Russia and in occupied Galicia.”[9] Rozenblit and Karp write that “for Jews in particular, the destruction of this enemy was of primary importance.”[10]
  This all fits extremely well with Kevin MacDonald’s explanation of Jewish leftism as rooted in the Jewish self-concept as victim, the extreme hostility of Jews to non-Jewish power structures, their view of leftism as providing the means and power to topple traditional elites, and an excellent way of facilitating the consolidation of their position as a hostile elite. None of this features in Browning’s commentary of course because, by his estimation, the Russian elite was merely paranoid to think that Jews were potentially dangerous.
  … Despite being unoriginal, low on facts, and poor in analysis, Hanebrink, associate professor of history at Rutgers, has written a book published by a prestigious academic publisher (perhaps the most prestigious) and has been lavishly praised in the major organs of the mainstream media. The message from our latter-day commissars is clear: “Sell out and we’ll make you a star.”
  http://www.unz.com/article/lying-about-judeo-bolshevism/

 12. Näin valkoisen rodun suvereniteettia tuhotaan (meilläkin)

  Roche’s Revenge: How Jews See Muslims as “Natural Allies” in Their War on Whites
  TOBIAS LANGDON
  … That is, they condemn Muslims but never mention Jews. They don’t even admit that there is an alliance between Jews and Muslims.
  Well, there definitely is an alliance … All problems caused by Muslims in Britain, from the rape-gang horrors of Rotherham and Huddersfield to political corruption in Tower Hamlets and censorship-by-murder in Glasgow, are a direct consequence of Jewish influence on British politics.
  Muslims are in Britain because of Jews and are fully supported by Jews in their subversion and criminality. Tell MAMA and its mentor the CST will call those statements “hate,” but that’s exactly what you would expect.

  “Truth is Hate to Those Who Hate the Truth!”… http://www.unz.com/article/roches-revenge-how-jews-see-muslims-as-natural-allies-in-their-war-on-whites/

 13. Suvereniteetin suurimmat tuhoajat
  Nearly All the Leaders of the Russian Liberal Opposition Are Jewish, or Have Jewish Background
  ’Nearly all the leaders of the liberal opposition are either fully Jewish or have Jewish background” – Michael Edelstein, a lecturer at Moscow State University and a writer for the Jewish monthly magazine L’chaim.
  Kevin MacDonald

  … As in the U.S. and throughout the West, Jews in Russia adopt views that benefit Jews in the Diaspora, advocating “cosmopolitan values and human rights” while also strongly supporting Israel with its strong ethnonationalist values and systematic oppression and ethnic cleansing of the Palestinians. Jews correctly see the West as representing cosmopolitan values opposed to the identification of nation with the ethnic or nationalist interests of its traditional peoples, and, as noted here repeatedly and as the main message of The Culture of Critique, the creation of the West as cosmopolitan has been a Jewish project throughout the 20th century, coming to fruition in the 1960s and accelerating in the ensuing decades.
  https://russia-insider.com/en/politics/nearly-all-leaders-russian-liberal-opposition-are-jewish-or-have-jewish-background/ri22804

 14. Ei varmaan yllätä — Israel ei halua rauhaa Lähi-itään
  Israelin laivaston entinen komentaja Ami Ayalon kertoo medialle, että roistovaltion hallitusta ei kiinnosta pätkääkään pitkäaikainen rauha Palestiinan kanssa. Hallitus ei aio edes suunnitella kumpaakin osapuolta tyydyttävää ratkaisua. Ayalon pelkääkin uuden suuremman mittakaavan sodan syttymistä arabien ja juutalaisten välille.
  Ayalon on pettynyt presidentti Donald Trumpin toimintaan Israelin ja Palestiinan suhteiden kanssa. Ayalonin mielestä Yhdysvallat ei ymmärrä Lähi-Idän tilannetta ollenkaan, eikä myös Israelia siten, kuinka Israelia tulisi ymmärtää.
  http://www.magneettimedia.com/juutalaisia-ei-kiinnosta-rauha-lahi-idassa/

 15. Don’t you think something is really very rotten when the expert, Alfred Maurice de Zayas, sent by the UN to Venezuela to evaluate the situation finds no interest by any Western media or any Western government in his report?

  In paragraph 37 of his report, de Zayas says: “Modern-day economic sanctions and blockades are comparable with medieval sieges of towns with the intention of forcing them to surrender. Twenty-first century sanctions attempt to bring not just a town, but sovereign countries to their knees. A difference, perhaps, is that twenty-first century sanctions are accompanied by the manipulation of public opinion through ‘fake news’, aggressive public relations and a pseudo-human rights rhetoric so as to give the impression that a human rights ‘end’ justifies the criminal means. There is not only a horizontal juridical world order governed by the Charter of the United Nations and principles of sovereign equality, but also a vertical world order reflecting the hierarchy of a geopolitical system that links dominant States with the rest of the world according to military and economic power. It is the latter, geopolitical system that generates geopolitical crimes, hitherto in total impunity.”

  https://www.paulcraigroberts.org/2019/03/08/presstitutes-turn-blind-eye-to-un-report-on-venezuela

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here