Näin ihmeellisen unen viime yönä. Luokseni tuli tummaan pukuun ja solmioon pukeutunut mies. Miehellä oli Yhdysvaltain tähtilipun muotoinen solmioneula ja hänen avoimella kämmenellään oli pieni pilleri, jota hän tarjosi minulle.

Katsoin pilleriä kummissani.

”Mikäs tuo on?”
”Se on demokratiapilleri. Se on hyvänmakuinen ja piristää sinua.”

Koska olo tuntui hieman nuutuneelta niin nappasin pillerin sormiini ja nielaisin sen, sen kummempia ajattelematta. Ja kas vain, hetken päästä aloin tuntea oloni tarmokkaaksi, mutta mikä oudointa, mieleeni alkoi virrata ihan uudenlaisia ajatuksia liittyen demokratiaan. Tajusin etten ollut koskaan aikaisemmin oikein ymmärtänyt mistä demokratiassa oikeastaan oli kyse. Mies seisoi vierelläni ja katseli minua tyytyväisenä.

”Miltäs olo tuntuu?”
”Loistavalta, olen kuin uudestisyntynyt.”
”Hyvä, hyvä.”

Hän ojensi minulle paperiarkin.

”Allekirjoita nyt tämä paperi.”
”Mikäs se on?”
”Julistaudut siinä Suomen laillisesti valituksi presidentiksi.”
”Mutta Salehan on jo pressa. Sittenhän Suomella olisi kaksi pressaa.”

Mies vilkaisi minua hieman kärsimättömän oloisena.

”Sinun tulisi nyt ymmärtää että Sale on illegitiimi, epädemokraattisesti valittu tyranni.”
”Meinaatko koska hän ei ole vielä saanut demokratiapilleriä?”

Mies nyökkäsi, mutta jotenkin vaivaantuneen oloisena.

”No joo, sitäkin. Mutta meillä on todisteita siitä että Venäjä vaikutti Suomen presidentinvaaleihin. Ja valitsi Salen presidentiksi.”
”Mutta miksi?”
”Koska Sale on epädemokraattinen.”

Mietin pääni puhki, kunnes keksin jotain.

”Meinaatko kaasuputkea?”
”Sitäkin. Mutta epäilemme myös että Sale aikoo myydä Ahvenanmaan venäläisille sotilastukikohdaksi.”

Oho, enpä olisi uskonut Salesta. Se olisikin viimeisen päälle epädemokraattista. Mitähän suomalaiset siitä sanoisivat? Puhumattakaan nyt ruotsalaisista. Nyt alkoi näyttää selvältä että venäläiset olivat junailleet Salen pressaksi. Toki asialle piti tehdä jotain, joten tartuin paperiin ja allekirjoitin sen. Mies tarkasteli arkkia tyytyväisen näköisenä ja tunki sen sitten poveensa.

”Hienoa. Nyt otat yhteyden puolustusvoimain komentajaan ja käsket häntä vangitsemaan Salen. Olethan nyt Suomen lakien mukaan armeijan ylipäällikkö.”

Vai sillä lailla? Tuntui kyllä vähän rankalta, näin heti kättelyssä.

”Eikö voisi aluksi kysyä että suostuisiko Sale luopumaan vallasta vapaaehtoisesti?”

Mies kohautti olkapäitään.

”Voithan yrittää.” Hän tutki kännykkäänsä ja löysi sieltä numeron. ”Tässä hänen numeronsa. Soita saman tien.”

Puhelin hälytti pitkään, mutta lopulta ärtyisä ääni vastasi.

Niin, kuka siellä?
”Moro. Me ei oo tavattu aikaisemmin, mutta haluaisin vain ilmoittaa että olen Suomen uusi laillisesti valittu presidentti, ja että sä olet nyt illegitiimi. Sun olisi siis parempi pakata kamat ja häipyä.”

Seurasi pitkä hiljaisuus toisessa päässä.

Mitä?
”Jos et usko hyvällä niin uutena ylipäällikkönä määrään armeijan vangitsemaan sinut.”

Mies nykäisi minua hihasta ja kuiskutti korvaani jotain.

”Joo… ja jos armeija pullikoi vastaan niin amerikkalainen lentotukialus on kohta Itämerellä.”

Taas mies nykäisi minua hihasta ja näytti jotain paperilapulle kirjoittamaansa. Kurotin häneen päin yrittäessäni saada selvää tekstistä.

”Ja huomenna kaikki läntiset demokratiat, mukaan lukien Saudi-Arabia, tunnustavat minut Suomen lailliseksi ja demokraattisesti valituksi presidentiksi.”

Hiljaisuus linjalla päättyi johonkin, joka kuulosti vaimealta hohotukselta, ja sitten yhteys katkesi. Käännyin miehen puoleen.

”Sale ei tunnu halukkaalta yhteistyöhön.”
”No, sitten otat yhteyden puolustusvoimien komentajaan.”

Vielä puhuessaan mies kaivoi povestaan toisen arkin.

”Tässä. Allekirjoita myös tämä.”

Mies näytti jostain syystä niin ärtyneeltä että en uskaltanut kysellä turhia vaan laitoin nimeni alle lukematta paperia.

”Hienoa. Huomaan että olet sisäistänyt varsin nopeasti demokratian olennaiset perusperiaatteet.”
”Mutta mistä paperissa on kysymys?”
”Olet nyt pyytänyt virallisesti Yhdysvalloilta sotilaallista apua, koska demokratia on vakavasti uhattuna Suomessa. Ja isäntämaasopimus velvoittaa meitä vastaamaan pyyntöösi.”

Mies taitteli arkin huolellisesti ja laittoi sen poveensa. Koska näytin hieman huolestuneelta, hän taputti harteilleni.

”Ole huoleti, tämä on lähinnä varmuustoimenpide. Käytämme sitä vain mikäli emme voi luottaa Suomen armeijan haluun puolustaa demokratiaa.”

Huokaisin helpotuksesta, ja samalla jotain tuli mieleeni.

”Mutta miksi emme vain syöttäisi näitä pillereitä kaikille? Sitten tämä olisi paljon helpompaa, kun kaikki ymmärtäisivät mistä demokratiassa on oikeasti kyse.”

Mies pudisti päätään.

”Valitettavasti demokratiapilleri ei tepsi kaikkiin. Ne, jotka saavat demokratian vastaisen asenteen jo geeneissään, ovat immuuneja sille.”

”Hmm? Mutta nyt kun minä olen pressa niin se muuttuu.”

Mies katsahti minuun hieman arvioivasti, muttei sanonut mitään.

”Aion varmistaa että semmoiset ei täällä hillu. Tästä eteenpäin jokaisen suomalaisen on pakko nielaista demokratiapilleri. Ja ne joihin se ei tepsi roudataan Siperiaan.”
”Mutta luuletko että Putin suostuisi siihen?”
”Sen on pakko. Muuten sanktioin sitä. Ja toisekseen, kasakkahan ottaa aina sen mikä on irti. Sehän voi antaa niille vaikka Venäjän kansalaisuuden.”
”Miksi?”
”Tietenkin siksi että ne äänestäisi Putinin jatkokaudelle, koska ne on epädemokraattisia.”

Silloin heräsin säpsähtäen.

Huh, mikä painajainen! Että minustako pressa? Kaikenlaista sitä… Tai, no… Hmmm…

Kuva demokratiavajelääkkeen ojentamisesta: Vesa Raiskila (CC BY-SA 2.0)

Lue myös

33 KOMMENTTIA

 1. Aika todentuntuinen uni, ainakin jos heräsit Venezuelassa. Jatko-osat voisit kirjoittaa demokratiapillerin vaikutuksista Irakissa, Libyassa, Ukrainassa…

 2. Miksikäs ei,eihän tuo mikään painajainen ollut. Venezuelan pressa Madurokin on vain kuorma-auton kuljettaja, ei sen kummempaa koulutusta politiikkaan tarvita. Trump vastaavasti on vain rakennus-urakoitsija, eikä mikään politikko, sentähden hän uskaltaa kinastella jopa ”rakettimiehen kanssa isommista pommeista”. Mitkä edelletykset muka Saulilla on, olla minkään kylän johtajana. Onhan hänellä ainakin koulutusta vaihtaa vauvan vaippoja, josta saa mukavasti itsellensä vaimon myöhemmin. Sitten heräsin kahville.

 3. Siinä on vain sellainen kohta, että ”kaikki” demokraattiset maat mukaan lukien Saudi-Arabia tukevat UsA:n toimia.
  -Tietäen että UsAn: tarpeeseen pitää uhrautua tai muuten… kun kommunismipillerien vaikutus loppui ja oli kova shokki eri maissa äkkiä siinä takit kääntyi, pillerit vaihtui ja elämä jatkui.
  Oikein tai väärin mutta tämmöistä se on ollut aina ihmiskunnan historiassa.

 4. Suomen poliittinen eliitti on jo syönyt demokratiapillerin saulia myöten ja ei tainnut olla yhtään suomalaista politiikkoa joka olisi vastustanut venezuelan presidentin vaihtoa. Olisi hauskaa jos tosiaan löytyisi ulkomaita jotka keksisivät suomelle uuden presidentin saulin tilalle, syitähän olisi miljoona köyhyysrajan alapuolella elävää ja vanhusten kaltoin kohtelu hoitokodeissa, suomen valtion velka ja yliarvostettu euro.

  • Pitäisiköhän meidän pyytää Putinia avuksi. Jospa häneltä voisi saada kriisiapua jotta saataisiin maan asiat kuntoon kun oma väki ei osaa muuta kuin tärvellä kaiken. Miehellä tuntuu olevan hyvä resepti.
   Putin to Russians: “Have Kids, Build Houses, Read Books.”
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=184399

   • Putinilla on samantyyppisiä ongelmia omassa maassaan vain suuremmassa mittakaavassa että ei se jouda suomen ongelmia ratkomaan. Toivoa vain sopii että suomeen saataisiin järkeviä ja viisaita suomeen ja itseensä luottavia päättäjiä ensi vaaleissa jotka johtavat suomalaiset valoon tästä.porvarihallituksen luomasta pimeydestä.

    • Et tainnut lukea linkin artikkelia.
     Putin kehottaa ihmisiä perustamaan perheitä, hankkimaan lapsia, rakentamaan koteja ja lukemaan kirjoja.
     Tarkoittaisiko tuo kirjojen luku vieraantumista turmelevasta sionistien ohjelmoimasta ja hallitsemasta netistä jossa jauhetaan kaikenlaista pashaa ja jossa porno jyllää ja tuhoaa nuoria?
     Eikös mekin tarvittaisi tuollaista miestä maan johtoon .

     • Itäisen naapurin johtajan kehoitus rakentaa perheitä, on kauhistus Amerikan demokraateille. He ovat osoittaneet yhteisesti tekemällä jotakin kauhistuttavaa synnytyksen jälkeen. Elävänä syntynyt lapsi saa päätöksen, jota kutsutaan ”Infanticide”. Elävänä syntynyt pieni lapsi saa kuolemantuomion, joka pannaan taytäntöön ruiskuttamalla ”saline” nestettä pienokaisen aivoihin. Intentional killing of infants.Kauhistusten kauhistus miten rappeutuneiksi raakalaisiksi voivat yltäkylläiset maan johtajat päätyä lääkäriensä avustuksella mädäntyneessä yhteiskunnassa. Missä viipyvät YKoon ihmisoikeuksien puolustajat.

     • YK on nwo-eliitin kerho, ei siitä taida apua olla kun siellä korruptoituneet edustajat istuvat kuten kansanedustajat meillä (tai kongressi teillä) tukemassa eu:n ohjaamaa hallitusta.
      Rahalla saa sieltäkin haluttuja päätöksiä. Tai sitten päätöksiä joita ei tarvi noudattaa.
      Putinin Venäjä taitaa olla suurin toivo valkoisen rodun säilymistä ajatellen.

  • Jos nykyinen hallinto tai ”Sale” alkaisi sääntelemään peruselintarpeiden hintoja, ja kattamaan niiden kustannuksia kansallistetun tuotannon vientituloilla, kuten Venezuelassa tehdään, niin eiköhän siinä olisi jo syytä asettaa maa kovien sanktioiden alle, manipuloida maan päävientiartikkelin hintaa alas, organisoida keinotekoisia vajeita peruselintarvikkeisiin ja vedättää niiden hinnat pilviin mustan pörssin kautta.
   Sitten voidaan ottaa kuvia tyhjistä ruokahyllyistä jossakin päin maata ja laskeskella hurjia inflaatiolukemia ja täyttää mediat pöyristyttävillä uutisilla ”sosialismin” ja sääntelyn aiheuttamasta humanitäärisestä katastrofista, jotka valtaan takertunut ”Sale” aiheuttaa, kun ei päästä demokratiaa ruoka-apuineen ja vapautusjoukkoineen maahan. Ai niin, tarvitaan uusi keulakuva ja maassa aiemmin väestöä hyväksikäyttäneen, nykyisin Miamissa asustelevan ex-eliitin lellikipojasta voidaan tehdä sellainen. Otetaan semmoinen kiiltokuvapoika, jotka ovat nyt maailmalla muotia (à la Macron, Kushner).

 5. Tr.Hunter, näyttää siihen menevän, kun ei muualta löydy järkiperäisiä ratkaisuja. Kiina sekä Venäjä menevät eteenpäin pienin äänin, USAn huitoessa käsiään jatkuvissa hallitusriidoissaan. Milloinkaan historiassa USAn hallitus ei ole ollut niin kaukana puolueistaan, kuin nyt. Varmana pidetyn vaalivoiton Hiillaryn leiriin, oli ylitsepääsemätön shokki. Trumpin tapaisia voittajia esiintyy vain yksi ”vuosituhannella”. Demokraatit tunaroivat jälleen sekasortoisina, yrittämällä ajaa liian monta ehdokastaan ylimmälle pallille. Newt Gingrich sen sanoi osuvasti. Democraatit tuhoavat oman puolueensa, panemalla liian paljon energiaa syöstää istuva pressa valkoisesta talosta ulos. Trumpin Vietnamin matkasta ei ole mediassa muuta kuin negatiivista jankutusta. TRUMP käveli ulos kokouksesta koska ei saanut läpi haluamaansa, ”rakettimiehen kielteisen asenteen takia”. Sanctiot jäivät entiselleen.

 6. Seuraava pätee myös meillä, kun sana ’svenska’ korvataan sanalla ’finska’:

  ”Förräderiet mot det svenska folket

  ÄR DOM LANDSFÖRRÄDARE ?

  Vårt svar är JA, och så här resonerar vi.

  Familjeförrädare

  Den som utan sina syskons vetskap och/eller tillåtelse i stor skala börjar ge bort sina gamla föräldrars tillgångar till främmande människor uppträder svekfullt och oärligt. Vad skulle vi kalla en sådan människa? Familjeförrädare kanske vore ett bra namn.

  Landsförrädare

  Den som utan sina landsmäns vetskap och/eller tillåtelse i stor skala börjar ge bort sitt lands tillgångar till främmande människor uppträder svekfullt och oärligt. Landsförrädare är ett bra namn på en sådan människa.

  HUR SKALL VI STRAFFA DEM?

  Det är en lång process och allt måste ske på ett juridiskt korrekt sätt, men låt oss i samband med det inspireras av Europas historia och hur andra europeiska folk har hanterat sina förrädare.

  Norrmännen sköt Quisling

  Italienarna hängde Mussolini

  Fransmännen gav Pétain livstids fängelse

  Rumänerna sköt Ceausescu

  DET HÄR HAR DE GJORT

  Makthavarna har med bedrägliga avsikter och en egen till stor del dold agenda utnyttjat svenska folkets traditionella tillit och i lönndom fört en politik som inte haft förankring hos folket och inte heller redovisat i någon valrörelse. Man har inte bara försökt dölja vad som skett utan också attackerat varje oppositionsyttring med anklagelser om att vara någon slags föraktfull -ism.

  Svenska folket har litat på sina makthavarna och att dessa alltid skall handla med svenska folkets bästa som första prioritet.

  När det slutligen börjar stå klart att så inte alls är eller har varit fallet är skadorna redan enorma.

  DE SKYLDIGA MÅSTE STRAFFAS !

  Alla de som har bidragit till det gigantiska bedrägeriet mot det svenska folket måste ställas inför rätta. De har förorsakat enorma kostnader och enorma skador på vårt land. Skador som kanske kommer att ta generationer att reparera om det ens någonsin blir möjligt. De skall inte kunna gå vidare som om inget har hänt…”

  Koko artikkeli: https://bakomkulissernabiz.wordpress.com/2019/03/01/forraderiet-mot-det-svenska-folket/

 7. Onkohan PP Peteliuskin jo ottanut demokratiapillerin? — lähtee nyt hillotolppajahtiin kun ilmastonmuutos huolestuttaa

  Siitähän nwo-, siis ’demokratiapillerieliitti’ saa taas hyviä apuvoimia kun kansa tykkää kun on hyvä pelle asialla ja ääniä varmaan tulee kun on vielä oikea puolevalintakin
  Mielenkiintoista nähdä kuinka tämä juoni toimii

  Pirkka-Pekka Peteliuksen, 65, superyllätys – pyrkii eduskuntaan
  Tänään klo 8:41
  Pirkka-Pekka Petelius siivosi kalenterinsa ja alkoi harrastaa elämää. Siitä syntyi vahva halu vaikuttaa.
  https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/148dabc5-d100-4a74-be2f-e92fcfbf94e4

 8. Kulttuurifilosofi Oswald Spengler ei lupaa demokratiapillerin ottaneille hyvää tulevaisuutta — Venäjä perii Maan
  Kulttuurien syntyä ja loppua tutkineen miehen kuuluisin kirja taitaa olla satakunta vuotta sitten kirjoitettu Länsimaiden perikato jossa hän ennusti lännelle ’kakkaista’ loppua tämän vuosisadan puolivälissä ja Natolle samaa vähän myöhemmin.
  Aika hurja mutta selväjärkinen ennustus yli sadan vuoden takaa ja pääosin niillä eväillä jotka ovat luoneet ja luhistaneet aiemmatkin kulttuurit. Siis ilman sitä tuhosta puhuvaa tietoa mikä nyt paistaa kuin Naantalin aurinko.
  Uusi kulttuuri hänen mukaansa syntyy Venäjällä

  This Super-Popular German Writer Predicted Russia Would Inherit The Earth (Spengler)
  This paper examines Spengler’s views on Russia as a distinct culture that had not yet fulfilled her destiny, while Western civilisation is about to take a final bow on the world historical stage.

  His views on Russia as an outsider are considered in relation to the depiction of the Russian soul by seminal Russians such as Gogol.

  A recent comment by an American visitor to Russia, Barbara J. Brothers, as part of a scientific delegation, states something akin to Spengler’s observation:

  The Russians have a sense of connectedness to themselves and to other human beings that is just not a part of American reality. It isn’t that competitiveness does not exist; it is just that there always seems to be more consideration and respect for others in any given situation.

  …Here again, we see with Berdyaev, as with Spengler, that there is a ‘Russian Socialism’ based on what Spengler referred to as the Russian ‘we’ in contrast to the Late Western ‘I’, and of the sense of brotherhood dramatised by Gogol in Taras Bulba, shaped not by factories and money-thinking, but by the kinship that arises from a people formed from the vastness of the plains, and forged through the adversity of centuries of Muslim and Mongol invasions.
  https://russia-insider.com/en/super-popular-pre-war-european-writer-predicted-russia-would-inherit-earth-spengler/ri16025

  Anglo-amerikkalais-sionistisen vapaamuurari-imperiumin ja ortodoksisen kristinuskon yhteensopimattomuus.
  Rothschild Empire Vs Orthodox Empire – Americanism -Jay Dyer / Tim Kelly Full Video
  The incompatibility of orthodox Christianity with the American Masonic Republic
  https://souloftheeast.org/2018/01/29/rothschild-empire-vs-orthodox-empire-americanism-jay-dyer-tim-kelly-full-video/

  • Läntisen arvoyhteisön moraali ei yllä edes ELEFANTIN tasolle
   Liittyen yllä olevaan ”the Russian ‘we’ in contrast to the Late Western ‘I’,”

   Incidentally, elephants are particularly interesting since they are not only rather cognitively developed, but their vast amount of neurons may have even given them the most developed moral sense of any animal:
   “Elephants practice altruism. There is a now famous story of an Indian elephant called Chandrasekharan, who was working lifting poles off a truck as it moved along, and placing them in holes dug in the ground. When Chandrasekharan came to one hole he refused to put the log in. Eventually the Mahout checked and discovered a dog sleeping in it. Only when the dog was gone would Chandrasekharan put the pole in. This sort of behaviour is typical of elephants.”
   http://www.unz.com/akarlin/animals/

   Venäläisillä siis paremmat ’elefantin kyvyt’

 9. Seuraavassa artikkelissa ja siinä viitatulla sivustolla Knappen2012.se kuvatunlainen kansalaisaktivismi olisi tervetullutta Suomeenkin:

  ”Knappen2012.se modig ny hemsida som läser lusen av makthavarna”,
  http://whitetv.se/en/no-free-medium-in-sweden/2266.html

  Suomen osalta oikea vuosiluku kylläkin ajoittuisi jo 1980-luvun loppupuoliskolle.
  Vallankahvassa oleville maanpettureille Ruotsin tuhon tie (kuten mm. Saksan ja Ranskankin) näyttää olevan myös Suomen tie.

 10. Ylewatch-blogisti osuu taas kerran asian ytimeen artikkelissaan ”Britannian demokratiailveily nimeltä uusi BREXIT-äänetys”. Hän toteaa esim.

  ”Kuten muutkin sosialistit myös Britannian työväenpuolue on aina toivonut EU:sta uutta federalistista Eurostoliittoa tai viidettä internationaalia. Tällaisilla vaatimuksilla työväenpuolue julistautuu väistämättä perinteisen työväenluokan viholliseksi, koska tällöin se marssii samassa rintamassa suurkapitalististen globalistien kanssa. NÄIN TYÖVÄENPUOLUEEN JOHTAJAT EIVÄT OLE AINOASTAAN LUOKKANSA PETTUREITA, VAAN MYÖS ILMISELVIÄ KANSANVIHOLLISA.”

  Koko artikkeli: http://ylewatch.blogspot.com/2019/02/britannian-demokratiailveily-nimelta.html

  Vrt. ”NatsitFasistitNationalistitRasistit tulee, kiitos Vasemmisto!”,
  http://jarmonevalainen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/233127-natsitfasistitnationalistitrasistit-tulee-kiitos-vasemmisto

  Kävihän Mooseksen lailla suomalaisia hänen omaan ”luvattuun maahansa”, suurkapitalistisen demokratian irvikuvan EU:n ”ytimeen” johdattanut demari P.Lipponen viisi kertaa Bilderberg-kokouksessa kuuntelemassa ohjeistusta Bilderberg-sisäpiiriin kuuluvilta, maailman ehdottomaan kärkeen kuuluvilta rosvoparoneilta/suurkapitalisteilta kuten Rockefeller ja kasaarijuutalainen johtava sionisti Rotschild, joka hallitsee läntistä velkaponzi-rahajärjestelmää.

  Maallemme haitallisia seuraamuksia siitä, että Suomikin kytkettiin euron kautta Rotschildin velkaponzi-rahajärjestelmään yrittävät maanpetturi-poliitikkomme peitellä monenlaisin valein kuten esim.

  ”Kaninkolo: ”Kestävyysvajeena” kerrotun valheen ainoa tarkoitus””, http://ebolakani.blogspot.com/2013/11/kestavyysvajeena-kerrotun-valheen-ainoa.html

 11. Demokratiapilleri ei maistu kiinalaisille
  Mitenkähän sionistirappareiden maailmanvalloitushankkelle lopulta käy…?
  Joskus muistan lukeneeni että Kiinassa annettiin ymmärtää ettei mennä sionistien koukkuun vaan pannaan sionistit omaan koukkuun…
  Nyt näyttäisi että jahti sionisteja vastaan olisi alkanut toden teolla kun ihan valtion tasolta alla mainittuja tosiasioita annetaan kansan tiedoksi

  Saturday, 2 March 2019
  Shock & horror: Anti-Semitism spreads to China
  All right-minded people will be saddened to learn that the growing scourge of anti-Semitism has now spread to China. One Jewish writer says ’I live in China, and in the last few weeks I’ve been alarmed at the amount of antisemitic propaganda being published by Baidu News. Baidu is China’s equivalent of Google, so it reaches a truly enormous readership, and is state owned.’ He goes on to cite two reports, one of which essentially denies that the Holocaust happened, and claims that the number of Jews really killed numbered only in the “tens of thousands.” Another article claims, wait for it, that ’the Jews themselves have responsibility for the Holocaust for being too greedy and self-interested. The truth is that Hitler never slaughtered the Jews. Hitler broke the financial dragon egg in order to establish the values ​​of labor. He did indeed shoot a few financial oligarchs, but did not massacre the Jews.

  And a new best-seller called Currency Wars has really set the cat among the pigeons. The book’s author, Song Hongbing, claims that behind world-changing events like the battle of Waterloo, Adolf Hitler’s rise to power, President Kennedy’s assassination, and the deep recession in Asia during the 1990s stood an intricate conspiracy aimed at increasing Jews’ wealth and influence. In fact he claims that almost every defining historical moment has been instigated by Jewish bankers, and mainly the Rothschild family, which Song says dominates the global banking system, including the US Federal Reserve System.

  And the Chinese are supposed to be clever. How the hell did they get those crazy ideas? Incidentally the articles and the associated comments provide an insight into the sperg-like amorality of the Chinese mind which assesses profound moral issues like genocide and treason in strictly utilitarian terms. I’d hate to be at the mercy of these guys.

  Like the Africans soon will be. — sarkasmia … mielenkiintoisia kommentteja löytyy
  http://irishsavant.blogspot.com/2019/03/shock-horror-anti-semitism-spreads-to.html

  • Sanovat että kiinalaiset eivät vain rosvoa kuten sionistit vaan tekevät yhteistyötä ja parantavat elinolosuhteita joten jospa se kiinalainen kommunismi sopiikin afrikkalaisille paremmin kuin tämä rotschildien ryötökommunismi joka vain ottaa ja raiskaa.

 12. Linkki sisältää paljon huomionarvosia kirjoituksia. Muutama huomio niistä. Corruption has gained social acceptance in society, and if someone has a lot of money, he is respectable, lainaus linkistä. Korruptio on saanut sosiaalisen hyväksymyksen yhteiskunnissa, ja se jolla on paljon rahaa, on kunnioitetussa asemassa. Siis kansojen rappeutuminen on saanut vauhtia, eikä ole ketään ”rankaisemassa ylinopeudesta”.

 13. Nearly All the Leaders of the Russian Liberal Opposition Are Jewish, or Have Jewish Background

  ’Nearly all the leaders of the liberal opposition are either fully Jewish or have Jewish background” – Michael Edelstein, a lecturer at Moscow State University and a writer for the Jewish monthly magazine L’chaim.
  Kevin MacDonald

  https://russia-insider.com/en/politics/nearly-all-leaders-russian-liberal-opposition-are-jewish-or-have-jewish-background/ri22804

  • Puhdasverinen juutalainen on maapallolla harvinaisuus. Ben Shapiro, joka on itse juutalainen, selitti sen videossaan selvästi, pannen kaikki itseään Israelilaisiksi kutsuvia suoraan RUOTUUN. Ben esitti jopa prosentti-numerot erillaisista ryhmistä jotka ovat kaikki ”vale-juutalaisia”. Monella porukalla ei ole edes ”uskontoa, taikka Jumalaa tukenaan”. Yhteistä heille kaikille on kuitenkin ”rahan ahneus”, sekä toisin ajattelevien huono kohtelu.

   • Tuo on varmaan totta ja sen on moni muukin asioita tutkinut juutalainenkin todennut.
    Kuitenkin ’juutalaiset’ itse pitävät kiinni kyseenalaisesta ’juutalaisuudestaan’ eli haluavat pysyä ryhmänä tai joukkona joka ei assimiloidu sen maan väestöön jossa asuvat vaan omaavat kaksoiskansalaisuuden toimien Israelin hyväksi, maan joka ei myöskään ole juutalainen geneettisesti.
    Aika erikoinen tilanne.
    Jos ajatellaan omaa maatamme niin meidänkin väestö koostuu hyvin erilaisen geeniperimän omaavista mutta silti tuntee olevansa suomalaisia ja ajaa oman maamme etua.
    Tässäkin oman maamme ’juutalaiset’ muodostavat ryhmän joka ei tee niin vaan ajaa sionistien etuja.

 14. Blogi: Juha Ahvio, pe 08.03.2019 01:01
  Mitä kansallismielisyys, nationalismi, todella on?
  kohta 3. Klassinen nationalismi on ja pysyy

  ”Filosofisesti asiantuntevan Stanford Encyclopedia of Philosophy -sivuston artikkeli ”Nationalism” vuodelta 2014 tarkastelee niitä argumentteja, jotka nousevat vahvasti kommunitaarisista (the deep communitarian perspective) lähtökohdista ja jotka antavat tukea klassisen nationalismin edustamalle nationalisminäkemykselle.
  Nämä lähtökohdat nojaavat syviin filosofisiin ja teologisiin käsityksiin ihmisluonnosta, kielestä, yhteisöllisistä siteistä ja identiteeteistä. Näihin lähtökohtiin nojaavana perusargumenttina voidaan esittää seuraava.

  Ihminen tarvitsee jäsenyyttä sosiaalisessa ja paikallisessa yhteisössä kukoistaakseen ihmisenä. Luonnollinen ja aiempien sukupolvien kulttuuritraditiota kantava yhteisö on se, jossa ihmiselle tärkeät merkitykset ja arvot syntyvät, välittyvät ja pysyvät yllä. Ihmisen persoonallisen identiteetin muodostuminen edellyttää osallisuutta tällaiseen yhteisöön. Nämä ehdot täyttää orgaaninen etnokansallinen yhteisö, kansakunta. Omintakeiset kansalliset yhteisöt ovat itsessään arvokkaita.

  Tämän argumentin nojalla voidaan todeta, että professori Timo Vihavaisen artikkeli ”Nationalismi on ja pysyy” Oikeassa Mediassa 6.3.2019 on varsin perusteltu. Klassinen nationalismi, joka nojaa alkuperäisen olemuksellisiin ja kestävän pysyviin etniskulttuurillisiin juuriin ja identiteetteihin, on edelleen vahvasti perusteltu ja tarpeellinen aate.
  Orgaanisista juurista nouseva nationalismi, patrioottisuus ja konservatiiviset perhearvot eli koti, uskonto ja isänmaa kuuluvat elimellisesti yhteen niin Hegelillä kuin Suomen kansallisfilosofi Snellmanillakin. ”
  https://beta.oikeamedia.com/o1-101215
  ———
  Tässä herää kysymys miksi meillä valtaeliitti, lähinnä Kokoomus ja laajemmin koko valtaa ja omaisuutta itselleen hamuava joukko lähes kaikista puolueista riippumatta, on hylännyt nationalismin peruspilarit (yllä esiin tuodun koti, kirkko, isänmaa filosofian) ja ryhtynyt sionistis-jahvelaisen maailmankatsomuksen lakeijaksi jossa kansallisvaltiot ja nationalismi tuhotaan globaalin Nwo- ja finanssi- sekä korporaatioeliitin hyväksi seurauksista piittaamatta.
  Miksi kaikki se mikä on aiemmin todettu viisaiden ja asiaan syvästi perehtyneiden filosofien toimesta ainoaksi kestäväksi yhteiskunnan ja laajemmin maailmanrauhan perustaksi nyt varsin kevyesti (epäkristillisesti) uhrataan pääosin sionistisen ja ’vale-sionistisen’ (vapaamuurari eliitin) tahdon ja vallan alttarille?
  Syynä ei voi olla mikään muu kuin tämän eliitin maailmankuvaa hallitseva ja sen pyrkimyksiä ohjaava äärimmäinen itsekkyys ja tarve kaapata kaikki omiin käsiin. Kenenkään muun ei voi kuvitella omaavan tarvetta tällaiseen kommunistiseen hankkeeseen.

  Laurent Guyenot osoittaa kirjassaan From Yahweh to Zion selkeästi kuinka tämä tarve juurtaa juurensa juutalaisesta uskonnosta, sen Talmud ja Toora kirjoista joissa painottuu kaiken ottaminen ja alistaminen Yahweh’n (’The Destroyer God’) yksinvallan alle; myös kristinuskon (kuten kaikkien uskontojen) vääräksi leimatun opin tuhoaminen.
  Kun näin on niin kummallista on kuinka omankin maamme itseään kristittyinä pitävät voivat olla tukemassa sionistien (aikamme fariseusten) tuhoisia hankkeita ottamatta kielteistä kantaa niihin ja kuinka he – historian Jeesuksen kohtalon unohtaen – voivat ylipäätään puhua kulttuurimme kristillis-juutalaisesta perustasta kun juutalaisuus (Toora, Talmud) ja kristinusko (fariseusten vihaama Uusi Testamentti) ovat keskenään yhteensopimattomia.

  Israel’s Aggressive Behavior is Embodied and Prophesied in the Hebrew Bible
  https://russia-insider.com/en/israels-aggressive-behavior-embodied-and-prophesied-hebrew-bible/ri22632
  How Zionist is the New World Order? and How Biblical Is Zionism?
  https://www.veteranstoday.com/2018/03/10/zio-nwo/

  Tapio Puolimatka:
  Miksi eliitin jäsenet suojelevat toisiaan?
  Eliitin jäsenet suojelevat toisiaan, koska he haluavat itselleen arvokkaita vastapalveluksia. Tätä kutsutaan verkostoitumiseksi. Toisilta eliitin jäseniltä saadut vastapalvelukset ovat arvokkaita niiden antajien vaikutusvallan ja varallisuuden takia.
  https://www.oikeamedia.com/o1-100817

 15. The Brussels Business – Who Runs the EU ? – HD (sub – serb/cro) — kuka johtaa ja kenen bisnes EU on?
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=184687

  THE BRUSSELS BUSINESS is a docu-thriller that dives into the grey zone underneath European democracy. An expedition into the world of the 15,000 lobbyists in the EU-capital, of the PR-conglomerates, think tanks and their all embracing networks of power and their close ties to the political elites.

  https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=xMuUEd6w54E
  Video reveals how un-elected bureaucrats and corporate lobbyists effectively govern the lives of E.U. citizens.

 16. Amazon Banned These 9 Academic Books Questioning Certain Aspects of the ’Holocaust’. Why?
  Mark Becker
  https://russia-insider.com/en/amazon-banned-these-9-academic-books-questioning-certain-aspects-holocaust-why/ri26511

  Luulisi jo sionistienkin tajuavan että he tekevät itsestään naurettavia yrittäessään ylläpitää myyttiä joka ei enää toimi.
  These books were banned from Amazon in March of 2017, but are easily available online at other sellers. Take a look at the blurbs describing these books. They are an eye-opener.
  1. kirja
  Debating the Holocaust. A New Look at Both Sides. Image icon hh-vol32_large.jpgBy Thomas Dalton.
  Mainstream historians insist that there cannot be, may not be a debate about the Holocaust. But ignoring it does not make this controversy go away.
  Traditional scholars admit that there was neither a budget, a plan, nor an order for the Holocaust; that the key camps have all but vanished, and so have any human remains; that material and unequivocal documentary evidence is absent; and that there are serious problems with survivor testimonies.
  Dalton juxtaposes the traditional Holocaust narrative with revisionist challenges and then analyzes the mainstream’s responses to them. He reveals the weaknesses of both sides, while declaring revisionism the winner of the current state of the debate. 3rd edition.

  ”Holokausti oli toisen maailmansodan traagisin tapahtuma. Saksalaisten hallitsemilla alueilla asui neljä miljoonaa juutalaista, joista kuusi miljoonaa murhattiin. Sodan jälkeen heitä oli jäljellä enää viisi miljoonaa.”
  Nicholas Kollerstrom

 17. ”The Lamps Are Going Out All Over Europe”
  Jared Taylor, Martin Sellner Travel Bans Show The “Free World” Is Finished
  JAMES KIRKPATRICK
  … The West is not moving towards a Chinese style “social credit system”. [The complicated truth about China’s social credit system, by Nicole Kobie, Wired, January 21, 2019]. We are already there.

  The real question is whether living under the Chinese “social credit” system would be worse than living under the one that currently holds sway.

  It’s at least possible to discuss racial and sex differences, human biodiversity, and serious history in China, Japan, and South Korea. It is not possible in most Western countries.
  http://www.unz.com/article/the-lamps-are-going-out-all-over-europe/

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here