Toisinajattelun massiivinen käsikirja

30


Pesola, Tapio (toim.): Suomen saattokellot 2017 (883 sivua), julkaistu syksyllä 2018. ISBN 978-952-94-0905-1

Haapajärvinen Tapio Pesola on tehnyt suurtyön keräämällä viime vuosilta lähinnä toisinajattelijoiden verkkotekstejä yksiin kansiin liki 900 sivun verran. Varsin monen kirjoituksen kohtalo olisi saattanut olla digitaivaassa ilman tällaista ylösnostamista.

Vastavalkea-verkkolehtemmekin artikkeleineen on saanut Tapion kirjassa runsaasti huomiota osakseen.

Kirjan sisältö ei ole lainkaan yksipuolisen julistava, vaan antaa keskustelulle virikkeitä monista lähtökohdista ja näkökulmista.

Suosittelen ehdottomasti tämän teoksen hankkimista aikakautemme nettikeskustelijoiden käsikirjastoon!

Lisätietoja kirjasta tilaus- ja yhteystietoineen löytyy sivustolta suomensaattokellot.net

Tauno O. Mehtälä
Päätoimittaja
Vastavalkea-verkkolehti


30 KOMMENTTIA

 1. Toisinajattellijat pelkäävät totuudenmukaisia julistuksia. Miten ihmeessä nykymaailmassa voi paljastaa mitään valta-Median valheita ? Yrittää kyllä voi !

 2. Suomen Saattokellot
  merkitsee sitä että kahleet pannaan ranteisiin velkaorjuuden muodossa. Ei kannata kaunistella: meistä on kirjaimellisesti tehty valtiovallan toimesta orjia ja ellei kansa pysty katkaisemaan velkaorjuutta sen orjuus on pysyvää.
  Totuuden paljastava ote eräästä kommentista:

  ”Pääministeri Sipilä sanoi selvästi Yle-uutisissa, että ns. sote-uudistus on EU:n komission ja luottoluokittelijoiden (= velkarahajärjestelmän) vaatimus. Se on siis uusien lainojen saamisen ehto eli kansan elossa pysymisen ehto.

  Näin kultasormuksinen käsi (yksityisten juutalaisten raha- ja pankkijärjestelmä, jota vetävät Rothschildit ja muut yksityiset pankkiirimafiat – kansainvälinen järjestäytynyt rikollisuus) hallitsee Suomea ja kaikkea Suomessa.

  Velkaorjuuden myötä syntynyt orjuus kaikissa asioissa näkyy mm. siinä, ettei juuri kukaan Suomessa uskalla tai aio osoittaa maamme ja kansamme köyhtymisen todellista syytä, velkarahajärjestelmää.
  Siitä ei koskaan puhuta missään, se on äärimmäinen tabu. Siitä seuraa, että kaikki virallinen puhe ja toiminta Suomessa on ohipuhumista ja ohitoimintaa. Orjuuttajan valta on absoluuttinen, ja Suomen kansa on pelkkä lypsylehmä.

  • Tämän järjestelmän ”viisaus” on siinä että siitä irrottautuminen tulee sattumaan, niinkuin nuolen irroittaminen olkapäästä ja se järjestelmä on suunniteltu sillä tavalla että siitä ei pääse irti tuskattomasti tai helposti, jotta mukavuudenhaluinen, hedonistinen ja aivopesty lammaslauma, toisin sanoen keskiverto kansalaiset, eivät tekisi mitään, vaikka tajuaisivatkin elävänsä orjina.
   Leipää ja sirkushuveja sanoivat jo Rooman hallitsijat aikoinaan. Niillä kansa pysyy kurissa, eikä se periaate ole muuttunut. Sirkushuvien lisäksi on vain tuotu alkoholi, huumeet, loputon seksi sekä yleinen vastuuttomuus ja leväperseisyys viemään kansan huomiota muualle orjanpannan kiristyksestä kaulalla. Huxley taisi kirjoittaa tämänkaltaisesta dystopiasta kirjassaan ”Uusi uljas maailma”. Ihmisistä on tehty narkomaaneja ja eliitti on huumediileri. Lopputulos on että narkomaani on diilerin armoilla ja lopulta narkkari kuolee ja eliitti vie rahat. Tälläinen totaalisen alistamisen muoto on paljon tehokkaampaa kuin vanhanaikainen piiskalla ja kepillä huitominen.
   Järjestelmää voidaan muuttaa vasta sitten kun ihmiset heräävät tästä pahan luomasta unesta, heidän on herättävä ja kovetettava nahkansa ja nostatettava taistelutahtonsa ja pidettävä toistensa puolta. Itse en ole vielä valmis soittamaan Suomen saattokelloja, mutta jos ihmisten meininki ei tee 180 asteen käännöstä, niin pian pääsen kyllä kuuntelemaan niiden soittoa ja oligarkkien naurua. Vastuuttomuus ja tekemättömyys on helppoa, kaikki osaavat istua perseensä päällä, mutta vain tekemällä jotain voi saada jotain aikaiseksi. Ihmiset eivät voi vierittää systeemin muuttamista jonkin liikkeen, puolueen tai organisaation harteille jota he kerran neljässä vuodessa äänestävät ja kuvittelevat siten saavansa jotain aikaiseksi, älkää toki jättäkö sitäkään tekemättä. Vihollinen ei lepää ja valitettavasti se tarkoittaa sitä että mekään emme voi laiskotella tai elää mukavaa ja helppoa elämää. Todettakoon jälleen kerran se tosiasia että asiat ovat päässeet näin pahaksi meidän (ja tarkoitan meillä valtaosaa väestöstä) sinisilmäisyytemme ja laiskuutemme takia.

   • Pahinta on se että ihmiset uskovat sokeasti puolueiden ratkaisevan heidän ongelmansa.
    Kuitenkin kaikki suuremmat puolueet ovat samassa kelkassa ja lopulta ajavat samoja asioita kulissien takana.
    Kukaan niistä ei ole asettunut eikä aiokaan asettua esittämiäsi kovia faktoja vastaan eli tukemaan kehitystä joka avaisi tien nykyisestä perikadosta parempaan. Velkaorjuudesta en ole nähnyt kriittistä puhetta missään niistä enkä valtamediassakaan, vain vaihtoehtomedioissa.

 3. Ostin tuon kirjan joululahjaksi kahdelle sellaiselle hyvin tuntemalleni henkilölle, joille ainakin siihen asti sellaista käytännössä ei ole ollut olemassa, josta Brysselin Pravda tai Yle ei ole kertonut – tai se on korkeintaan ”foliohattuisten salaliittoteoriaa” tai ”valemedian valeuutinen”, jollaisista sionisti-globalistien Suomen pää-äänitorvi Brysselin Pravda muistaa tavan takaa varoittaa joko suoraan tai monin eri tavoin epäsuorasti.

  On mielenkiintoista nähdä, tekeekö valtamedia eli TODELLINEN VALEMEDIA kirjaa vastaan vastaiskun. Koettaako valtaVALEmedia rikollisten vallanpitäjien tuella yrittää sensuroida kirjan esim. Demla-kommunistiavusteisella näytösoikeudenkäynnillä? Niinhän ne yhteistuumin hyökkäsivät totuudenkertoja Ilja Janitskiniakin vastaan. Vähintäänkin jonkinlaisesta paskanheittokampanjasta kirjaa vastaan kansanvihollisten/Brysselin korruptoimien maanpetturien taholta voi olla melkein varma.

  ValtaVALEmedian pääasiallinen valehtelun muotohan on joko kokonaan vaieta agendansa vastaisista asioista tai kertoa vain osatotuuksia.
  Kertomalla vain osatotuus jostain asiasta voidaan useinkin saada asia näyttämään täysin totuudenvastaiselta.

   • Suomalainen vaalikarja – valtaVALEmedian ja petturipoliitikkojen valeillaan ja totuuden pimittämisellä jonkinlaiseen horrostilaan vaivuttama kansan enemmistö – toistaa vaalikerrasta toiseen saman ratkaisevan virheen: antaa samoille tai samanlaisille kansan- ja maanpettureille valtakirjan jatkaa Suomen ja kantasuomalaisten tuhoamista.
    Summittainenkin Tapio Pesolan kirjan lukeminen voisi pudottaa suomut monien silmiltä raa’an todellisuuden näkemiseen ja mm. äänestämiseen vaaleissa sen mukaisesti.

 4. Kyllähän suomessa on tapahtunut peruuntumaton käänne euiin liittymisen ja naton isäntämaasopimuksen solmimisen myötä ja se saa uskomaan että suomen loru on lopussa. Nämä ajatukset tulee siitä eun aikana suomen velka on yli satakertaistunut ja muita vastuita eulle on 20 miljardia ja nato ja eu taas aiheuttaa suomen luottamuksellisten suhteiden rapautumisen venäjään ja myös taloudellisia menetyksiä euron arvon aiheuttamien taantuman ja pakotteiden takia. Sanallista vasta rintaa on lähinnä joillain keskustelupalstoilla tilanteeseen mutta valtamedia eikä poliittinen eliitti näe tilanteessa mitään huolestuttavaa tai varautumista tilanteen muutokseen että mennään sitten helvetti ykkösluokassa.

 5. Taas Benjamin Fulfordilta mielenkiintoista tekstiä – totta tai tarua tai molempia:

  ”Påven Francis liksom 13 blodfamiljer är avsatta. Illuminati förhandlar om slutet på västvärldens inbördeskrig”,
  https://bakomkulissernabiz.wordpress.com/2019/03/11/paven-francis-liksom-13-blodfamiljer-ar-avsatta-illuminati-forhandlar-om-slutet-pa-vastvarldens-inbordeskrig/

  Jos ”sisällissota” todella on käynnissä, niin se on sitten pelkästään kulissien takaista!

 6. No, Dual Loyalty Isn’t Okay — kaksoiskansalaisuus ei ole ok
  Many in congress and the media won’t discuss loyalty to Israel
  PHILIP GIRALDI
  “dual loyalty” means that one is not completely a loyal citizen of the country where one was born, raised and, presumably, prospered. It also suggests something more perverse, and that is dual citizenship, which in its present historic and social context particularly refers to the Jewish congressmen and women who just might be citizens of both the United States and Israel.
  There is particular concern over the issue at the moment because a freshman congresswoman Ilhan Omar has let the proverbial cat out of the bag by alluding to American-Jewish money buying uncritical support for a foreign country which is Israel without any regard to broader U.S. interests, something that everyone in Washington knows is true and has been the case for decades but is afraid to discuss due to inevitable punishment by the Israel Lobby.
  ”…a manifestation of Jewish power in the United States, part of a long-sought goal of making any criticism of Israel a “hate” crime punishable by fining and imprisonment. And congress is always willing to play its part. Famously, American Israel Public Affairs Committee (AIPAC) official Steven Rosen once boasted that he could take a napkin and within 24 hours have the signatures of 70 Senators on it, reflective of the ability of the leading pro-Israel organization to impel the U.S. legislature to respond uncritically to its concerns.”
  http://www.unz.com/pgiraldi/no-dual-loyalty-isnt-okay/

  Mikähän tilanne meillä on? Kaksoiskansalaisia varmaan on ja eiköhän niillä ole juuri Israel se toinen kotimaa…? ja sen eteen töitä varmaan kulissien takana tehdään mikä tietää euro- ja nwo-mafian hankkeiden edistämistä

 7. Kiinassa eivät soi saattokellot. Meno on aika lailla erilaista ja näyttää pohjautuvan kokonaan erilaiseen ajatteluun ja filosofiaan joka ohjaa elämää
  Enkä meillä ei ole – valtamedian propagandasta johtuen – lainkaan oikeaa käsitystä koko maan tavasta elää ja toteuttaa demokratiaa jota ei määritellä vain ihmisten äänioikeutena vaaleissa, vaan myös heidän oikeutena osallistua poliittisiin asioihin päivittäin.
  Demokratia ei ole koristus, vaan ihmisten ongelmien ratkaisemista.
  Mielenkiintoinen artikkeli jossa hyviä taulukoita, muutama ote

  China’s Congresses in Action
  Data-Driven Democracy
  GODFREE ROBERTS
  … Imagine that, instead of hiring eloquent amateurs, we hired professionals–sociologists, statisticians, political scientists, economists–and told them to create solutions to our problems identified by publicly conducted surveys.
  Then they should support state and local governments to implement policy solutions, track public satisfaction with them for a few years and discard failed policies.
  California would probably try Canadian medicare and if their medical bills fell fifty percent and Californians showed a three year gain in healthy life expectancy, we’d elect a thousand volunteers and send them–all expenses paid–to Washington so they could audit the results and pass legislation.
  That’s what China does and it’s why their democracy resembles Proctor & Gamble more than Pericles of Athens.

  “Democracy is not only defined by people’s right to vote in elections but also their right to participate in political affairs on a daily basis. Democracy is not decoration, it’s for solving people’s problems.”
  Like Capitalism, Democracy is a tool in China, not a religion.
  … And The New York Times’ Tom Friedman says wistfully, “If we could just be China for one day we could actually authorize the right decisions.”
  … Former President Hu Jintao, who formalized Trial Spots, wisely observed that there’s more to the process than meets the eye, “Taking from each according his ability and giving to each according to his need requires democratic rule of law, fairness and justice, honesty and fraternity, abundant energy, stability, orderliness, harmony between people and the environment and sustainable development.”
  … Words to ponder.

  Ontuva guugelikäännös: … Kuvittele, että sen sijaan, että palkkaisimme kaunopuheisia harrastajia, palkkasimme ammattilaisia ​​- sosiologeja, tilastotieteilijöitä, poliittisia tutkijoita, taloustieteilijöitä – ja käskimme heitä luomaan ratkaisuja ongelmiin, jotka havaittiin julkisesti suoritetuissa tutkimuksissa.
  Sitten heidän olisi tuettava valtiota ja paikallishallintoja toteuttamaan poliittisia ratkaisuja, seurattava kansalaisten tyytyväisyyttä niihin muutaman vuoden ajan ja hylättävä epäonnistuneet politiikat.
  Kalifornia yrittää todennäköisesti kokeilla Kanadan terveydenhuoltoa ja jos heidän kulunsa laskisivat viisikymmentä prosenttia ja kalifornialaiset osoittaisivat kolmen vuoden kasvua elinajan odotuksessa, valitsisimme tuhat vapaaehtoista ja lähetämme ne – kaikki maksetut kulut Washingtonille, jotta he voisivat tarkastaa tulokset ja lainsäädäntönsä.
  Sitä tekee Kiina ja siksi heidän demokratiansa muistuttaa Proctor & Gamble’a enemmän kuin Ateenan Pericles’iä.

  ”Demokratiaa ei määritellä vain ihmisten äänioikeutena vaaleissa, vaan myös heidän oikeutena osallistua poliittisiin asioihin päivittäin. Demokratia ei ole koristus, vaan ihmisten ongelmien ratkaisemista. ”Kuten kapitalismi, demokratia on väline Kiinassa, ei uskonto. … Ja New York Timesin ”Tom Friedman sanoo toiveikkaana:” Jos voisimme vain olla Kiina yhden päivän, voisimme todellakin hyväksyä oikeat päätökset. ”
  … Entinen presidentti Hu Jintao, joka virallisti Trial Spotsia, havaitsi viisaasti, että prosessi on enemmän kuin se minkä silmä näkee: ”Jokaiselta hänen kykynsä mukaan ottaminen ja jokaiselle tarpeiden mukaan antaminen edellyttää demokraattista oikeusvaltiota, oikeudenmukaisuutta ja reiluutta, rehellisyyttä ja veljeyttä, runsaasti energiaa, vakautta, järjestystä, ihmisten ja ympäristön välistä harmoniaa ja kestävää kehitystä. . ”…… Sanoja mietittäväksi.
  http://www.unz.com/article/chinas-congresses-in-action/

  Hyviä kommentteja, yksi niistä:
  More significant is the fact that, by 2021, every Chinese will have a home, a job, plenty of food, education, safe streets, health and old age care and there will be more drug addicts, suicides and executions, more homeless, poor, hungry and imprisoned people in America than in China.

  • Viitaavatko allaluetellut artikkelit kommentissasi vuolaasti ylistämääsi demokratiaan ja kansalle hyvään elämään Kiinassa?
   Seuraavassa on lueteltuna pieni osa niistä Kiinaa koskevista artikkeleista, jotka Patric Wood on julkaissut sivustollaan:

   China Blocks Internet Giants Who Don’t Bow To Oppressive Censorship
   https://www.technocracy.news/china-blocks-internet-giants-dont-bow-oppressive-censorship/
   *
   China Using Facial Recognition In Drive For Total Surveillance
   https://www.technocracy.news/china-using-facial-recognition-drive-total-surveillance/
   *
   China Asserts Internet Censorship Efforts Across The Globe
   https://www.technocracy.news/china-asserts-internet-censorship-efforts-across-globe/
   *
   Forget Facebook: China Now Mines Data Directly From Workers’ Brain
   https://www.technocracy.news/forget-facebook-china-now-mines-data-directly-from-workers-brain/
   *
   China’s Robo-Bird Drones Take Citizen Surveillance To New Heights
   https://www.technocracy.news/chinas-robo-bird-drones-take-citizen-surveillance-to-new-heights/
   *
   Police State: China’s Ultimate Weapon Can Set Your Hair On Fire
   https://www.technocracy.news/police-state-chinas-ultimate-weapon-can-set-your-hair-on-fire/
   *
   Is China The Role Model For Technocratic Dictatorship?
   https://www.technocracy.news/is-china-the-role-model-for-technocratic-dictatorship/
   *
   Safety Nowhere: China Extends Its Global Human Registry To American Soil
   https://www.technocracy.news/safety-nowhere-china-extends-its-global-human-registry-to-american-soil/
   *
   China’s Technocracy Introduces Scorecards For Continuous Control Of Citizens
   https://www.technocracy.news/chinas-technocracy-introduces-scorecards-for-continuous-control-of-citizens/
   *
   China Is Inventing Whole New Way To Oppress A People
   https://www.technocracy.news/china-is-inventing-whole-new-way-to-oppress-a-people/
   *
   China’s Dystopian Technocracy: ‘Leave No Dark Corner’
   https://www.technocracy.news/chinas-dystopian-technocracy-leave-no-dark-corner/
   *
   US Intel Chief Warns That China Perfecting ‘Surveillance State’
   https://www.technocracy.news/us-intel-chief-warns-that-china-perfecting-surveillance-state/
   *
   China’s AI Tech Exports Are Seeding Surveillance Societies Globally
   https://www.technocracy.news/chinas-ai-tech-exports-are-seeding-surveillance-societies-globally/

   Patric Wood on sivuston ’Technocracy News & Trends’-sivuston ylläpitäjä.
   Hän on kirjoittanyt teoksen Technocracy Rising: The Trojan Horse of Global Transformation (2015)
   ja oli prof. Antony Suttonin kanssa toisena tekijänä kirjaan Trilaterals Over Washington, Volumes I and II (1978-1980).

   • Tietenkin ne vaivaavat mutta Roberts on päätynyt tuohon mitä kirjoitin.
    Totuutta lienee vaikea tietää kun ei asu paikan päällä mutta oli piristävää lukea silti tuo artikkeli ja arvostetulta sivustolta jossa hyviä artikkeleita.

    • Vielä pitää sanoa että ei kai Kiina voi alemmas päästä kuin tämä ’LÄNTINEN ARVOYHTEISÖ’, jossa raha on suurin arvo.
     Ainakin tuosta tavoitteesta vuodelle 2021 voi sanoa että kyl käyp katteeks.

  • “The drive of the Rockefellers and their allies is to create a one-world government combining supercapitalism and Communism under the same tent, all under their control. … Do I mean conspiracy? Yes I do. I am convinced there is such a plot, international in scope, generations old in planning, and INCREDIBLY EVIL IN INTENT.”
   ~ Larry P. McDonald
   U.S. Congressman, 1976, killed in the Korean Airlines 747 that was shot down by the Soviets
   in “Introduction” to The Rockefeller File, by Gary Allen (1975)

   *

   Patric Wood on sivuston ’Technocracy News & Trends’-sivuston ylläpitäjä.
   Hän on kirjoittanyt teoksen Technocracy Rising: The Trojan Horse of Global Transformation (2015)
   ja oli prof. Antony Suttonin kanssa toisena tekijänä kirjaan Trilaterals Over Washington, Volumes I and II (1978-1980).

   Kiina näyttää jo olevan ainakin melkein prototyyppi siitä mitä em. Larry P. McDonald sanoi Rockefellerin kaavailevan koko maailman osalta. Rockefeller perusti Trilateraalisen komission v. 1973, joten ei ole ihmettelemistä Kiinan noususta sen tuella nykyiseksi pääoman ja kommunistis-totalitaristisen valtiomuodon yhdistelmäksi, poliisivaltioksi ja samalla teknologian ja teknokratian kärkimaaksi.

   ”Trilateral Eric Schmidt: Internet Will Split In Two by 2028 With Rise Of China

   Eric Schmidt, chairman of Alphabet which owns Google is also a member of the elitist Trilateral Commission. This group was singularly responsible for bringing China into the modern world in the 1970s, and then building it up to be a super-power. China is extolled as a Technocracy, praising the effectiveness of its model of governance. ⁃ TN Editor
   https://www.technocracy.news/trilateral-eric-schmidt-internet-will-split-in-two-by-2028-with-rise-of-china/

   • Jokaisella on vapaus tehdä omat johtopäätöksensä Kiinan ”demokratiasta” edellä sanomani perusteella – tämä myös viittauksena Truth_hunterin Kiinaa koskeviin kommentteihin edellä.

    • Eihän Kiinassa ole demokratiaa eikä stä ole meilläkään. Mutta taitavat omalla tyylillään pian olla ’niskan päällä’.
     Länsi mätänee, Itä käyttää ’atamonia’.

   • ” is to create a one-world government combining supercapitalism and Communism under the same tent, all under their control. ”
    En jaksa uskoa että Kiina olisi Rockefellerin vietävissä. Se toimii itsenäisesti eikä liene kimpassa kenenkään kanssa. Homma sujuu muutenkin sopivalla ’Atamon’ annoksella jota ilman miljardia ihmistä ei liene mahdollista hallita.
    Ja eikös Nwo-mafiallakin ole oma mutta vähän erilainen ’atamon’ käytössään .

    Kiinassa varmaan kokonaisuus on tärkein asia ja siksi se menestyy. Yksityinen itsekäs sooloilu yleensä vain hajottaa kuten lännestä näemme. Sehän on täysin levällään ja tuhon partaalla ellei jo lopun alla.

    • Laitetaan tännekin
     Muutama Länsimaiden perikato kirjan kirjoittaja Oswald Spenglerin ajatus:
     Henki ajattelee — raha johtaa. Sellainen on loppuaan kohti kulkevan kulttuurin järjestys.
     Metropoleissa henki muuttuu aineeksi ja kulttuuri massoittuu ajanvietteeksi. Hengetön ihminen miettii kivettyneessä ympäristössään miten saisi aikansa kulumaan.
     Kokemuksellisesti todellisuus muuttuu yhä vaikeammaksi eläytyä. Tässä mielessä länsimaista kulttuuria ei enää ole olemassa.
     Sivilisaation viimeinen taistelu käydään reaalisen tekniikan ja abstraktin rahan välillä.
     Lopulta reaalinen voittaa rahan kun teknologiaeliitti ja sen aseistamat sotilaat kääntyvät rahaa ja sen manipuloimaa rahvasta vastaan.

     • Oma käsitykseni Kiinan johtoklikistä: puhtaita vallanhimoisia psykopaatteja vailla minkäänlaisia moraalisia estoja, joille kaikki keinot, mukaanlukien (massa) murhat ovat sallittuja mahdollisten kilpailijoiden/vihollisten eliminoimiseksi – kuten oli myös Mao Tse-tung, jolla oli tilillään kymmenien ellei satojen ihmisten joukkomurhat.
      Edellä luettelemani artikkelit tukevat vahvastai käsitystäni.
      Koska Kiinassa on ankara internet- sekä muu sensuuri, niin ulkomaalaisten on mahdoton saada todellista käsitystä, millaisen todennäköisen sorron alla tavallinen kansa mahdollisesti on. Kiinan kaltaisissa rautaisen diktatuurin maissa myös yleensä korruptio rehottaa, lukumääräisesti pienen etuoikeutetun luokan nauttiessa kohtuuttomia etuja tavalliseen kansaan verrattuna.

     • ” Mao Tse-tung, jolla oli tilillään kymmenien ellei satojen ihmisten joukkomurhat.”

      Korjaus, piti olla: ” Mao Tse-tung, jolla oli tilillään kymmenien ellei satojen MILJOONIEN ihmisten joukkomurhat.

  • Kiinassa eivät todellakaan soi saattokellot. Kiinan poliittinen ja muu kulttuuri on riittävän vanhaa siihen nähden, mitä monet muut vasta harjoittelevat…

   Jotenkin minulle on tullut sellainen ajatus, että aasialaisten aivot eivät ole vielä massiivisesti jostain ihmeen syystä päätyneet länsimaisen degeneraation tasolle. 🙂

   Ehkä kehitys idässä on vain hitaampaa… Naurattaakio?

 8. Venäläinen näkökulma Kiinasta : Maasta tulee maailmaan uusi johtokeskus. Ihme on rakentunut parissakymmenessä vuodessa. Tyhjät kaupungit odottavat länsimaisten asiantuntijoiden massamaahanmuuttoa. Metrojunat kukevat vielä tyhjinä näihin aavekaupunkeihin. 300 milj. ihmistä elävät hyvinvoivasti tulevaisuudessa, loput miljardi huonommin tai huonosti.
  Valtiomalli on facistinen kontrolliyhteiskunta. Kommunismista ei voida enää puhua.
  fct-altai.ru

 9. Kiinassa vallitsee edelleen kungfutselainen filosofia ja yhteiskuntamalli, nyt vain uusissa teknologisissa raameissa. Tämä perustuu viiteen suhteesen, jossa alempiarvoinen kunnioittaa ylempiarvoista : Ruhtinas – alamainen, isä – poika, vanhempi – nuorempi, mies – vaimo, ystävä – nuorempi ystävä. Kungfutse : ” Jos kansaa hallitaan hyveillä ja pidetään järjestyksessä hyvien tapojen avulla, niin kansa häpeää pahoja tekojaan ja tulee hyväksi. ” Viisi suhdetta ovat siis se ohjenuora hyveisiin.
  Mutta tämähän kuulostaa jotenkin ihmeen tutulta! Alistussuhteisiin perustava kunnon kansalaisia kasvattava mediahan on hyveitä ryskyttävine Riiheläisineen suoraan Made in China !

  Kiinasta voi etsiä tietoa myös tätä kautta :
  https://fct-altai.ru ( venäjäksi – englanniksi, saksaksi, jos etsit oikealta venäjänkielisestä luettelosta käännöstä )

 10. Yhteiseurooppalainen puolustus ja Unioni ”arvoyhteisönä”
  http://www.magneettimedia.com/yhteiseurooppalainen-puolustus-ja-unioni-arvoyhteisona/

  Suomi on liitetty Brysselistä tulevan massiivisen lobbauksen ja rahoitusmarkkinoilta saapuvan sortovallan kahleisiin.
  Näistä kahleista ei ole muuta vapautumisen keinoa kuin täydellinen Suomen itsenäistyminen. Tähän eivät ole pyrkimässä muut puolueet kuin vain Suomen kansa ensin –puolue, Itsenäisyyspuolue, ja luultavasti Kansalaispuolue sekä Seitsemän tähden liike.
  Näitä pienpuolueiden edustajia kannattaa siis äänestää periaatteen vuoksi eduskuntavaaleissa.

 11. Suomen Saattokellot, on merkittävä julkaisu siinäkin mielessä, että kuka sanoi ja mitä, -kun näillä asioilla yleensä on taipumus kadota yhteisestä muistista.

  Otaksuttavissa on, että teokseen tulee vielä jatko-osakin, kun tapahtumista autenttista tietoa omaavat yksilöt avaavat tietämystensä sisällön kansakunnan hyvinvoinniksi, vaiikkakin pitkän tien kautta.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here