Miksi pienestä ja sisukkaasta Suomen kansasta revitään irti kaikki se mitä siitä on revittävissä? Elämä Suomessa ei tunnu enää kantavan hedelmää, ja monelle työnteko onkin kasvavassa määrin pikemminkin orjuutta, ilman pysyviä tuloksia. Sitä myötä suomalaisten elämänhalu ja lastemme tulevaisuus tuntuu olevan vaakalaudalla. Ja koska arjen kokemus Suomessa on usein se, että vain vääryys palkitaan, niin myös oikeudentunto häviää pikkuhiljaa tästä maasta. Suomalaisten niskaan kasataan koko ajan kasvavaa sosiaalipsykologista taakkaa.

Mistä tämä taakka muodostuu? Ensinnäkin, kun kuka tahansa ihmisyksilö kokee, että mitkään hänen ponnistelunsa eivät vie häntä elämässä eteenpäin, hän masentuu ja kokee elämänsä tarpeettomaksi. Kun hänelle samanaikaisesti koko ajan viestitetään sitä, miten hyvä ja oikeudenmukainen hänen elinympäristönsä on, hän masentuu lisää ja alkaa etsiä syytä ongelmiinsa itsestään. Mutta silti hän ei kykene muuttamaan elämänsä suuntaa. Ja kun hän samanaikaisesti näkee kanssaihmistensä menestyvän kaikessa, hän masentuu entistä enemmän. Jos hän masentumisen sijaan vihastuu ja alkaa protestoida, häntä aletaan syyllistää. Lopulta hänestä tulee turhautunut ja katkeroitunut häviäjä, joka seuraa sivuraiteelta miten muut vievät kaiken hänen edestään.

Kun tämä sosiaalipsykologinen taakka on siten täydellistynyt, vankila ympäröi hänet joka puolelta. Siinä vaiheessa hänelle ehkä kerrotaan että tie ulos löytyy, mutta vain mikäli luovut suomalaisesta identiteetistäsi, kaikesta siitä, mistä suomalainen identiteetti koostuu. Jotta uusi globaali teko-identiteetti saisi tilaa, kaikki vanha täytyy raivata juurineen pois tieltä. Siksi kansalaisuuskaan ei ole enää itsestäänselvyys, vaan se ansaitaan nykyisin. Näin ainakin erään, ilmeisesti kansalaisuutensa ansainneen, toimittajan mukaan.

Tämä sosiaalipsykologinen taakka tulisi poistaa suomalaisten niskasta. Jotta suomalainen voisi menestyä ihan omana itsenään, omine mielipiteineen ja tapoineen. Ja tässä on kysymys pikemminkin mielipideilmaston muutoksesta kuin parlamentaarisista vaikutusmahdollisuuksista.

MAAMME VALTAPUOLUEET ovat luopuneet omasta poliittisesta identiteetistään jo ajat sitten, ja sen sijaan että ne poistaisivat tätä taakkaa, ne vain kasvattavat sitä. Opettamalla niitä suomalaisia, jotka eivät tahdo luopua kansallisesta minuudestaan, tuntemaan syyllisyyttä. Asioista joista suomalaisilla ei ole pienintäkään syytä tuntea syyllisyyttä.

Valtapuolueet menettivät identiteettinsä saman, yllä hahmotellun, prosessin kautta. Koska ne eivät ole saaneet alkuperäisiä poliittisia ohjelmiaan läpi, niiden on täytynyt muuttua äänestäjilleen tunnistamattomiksi säilyttääkseen asemansa. Siten on selvää, että se joka vie, ei ole parlamentaarinen demokratia. Tarvitsemmeko siis tähän maahan vielä uusia aatteistaan luopuvia puolueita? Kaikkien näiden muiden lisäksi?

Suomalaiset ovat menettäneet likimain täydellisesti uskonsa parlamentarismiin, ja hyvästä syystä. Siksi parlamentaarinen järjestelmä ei kykenekään enää sysäämään taakkaa nukkuvien puolueelle. Vanha, kuollut fraasi ”Jos et äänestä, et voi myöskään vaatia mitään” kuulostaa tänä päivänä lähinnä naurettavalta, sillä kansalaiset ovat jo pitkään kokeneet elävänsä aivan uudenlaisessa totalitäärisessa järjestelmässä.

Tämä järjestelmä on seurausta siitä strategisesta ajattelusta, jossa sodankäynti ei ole enää pelkästään perinteistä yli rajojen vyöryvää siviiliväestön murhaamista, vaan ns. hybridisotaa. Hybridisota valloittaa kansan sisältäpäin, tuoden maalle kuin maalle ulkoa ohjatun, vain toimeenpanevan hallinnon. On varsinaista ironiaa parhaimmillaan, kun puhutaan Sipilän eronneesta hallituksesta toimitusministeriönä. Mitä muuta se on ollut kuin pelkkä toimitusministeriö, kumileimasin, koko olemassaolonsa ajan?

Pohjimmiltaan Euroopan unionikaan ei ole ollut muuta kuin yksi jättimäinen, useita kansoja vastaan suunnattu hybridioperaatio. Ja sen myötä myös tänne tuotiin miehitysvalta uusissa vaatteissa. Nyt tuo globaali valta, joka sen tänne toi, haluaa varastaa myös suomalaiset sielumme. Ja siksi sekin osa valtaeliitistämme, joka toimii globaalien instituutioiden ohjauksessa ja uskoo työskentelevänsä tämän maan etujen mukaisesti, elää itsepetoksessa. Kysymys ei ole taloudellisesta hyvinvoinnista tai turvallisuudesta, eikä edes ihmisoikeuksista.

Mutta niillä, jotka ovat itse vapaaehtoisesti kadottaneet todellisen minuutensa, ei ole mitään oikeutta vaatia muilta samaa. Vaikka meiltä on riistetty poliittinen valinnanvapaus, niin kukaan ei voi väkisin riistää meiltä identiteettiämme. Ei, vaikka tuo alussa mainitsemani sosiaalipsykologinen taakka kuinka painaisi.

Artikkelikuva: Edvard Iston maalaus ”Hyökkäys” (1899).

20 KOMMENTTIA

 1. Suomen hyvinvointivaltiota ja peruspalvelujärjestelmää ajetaan uusliberalistioikeiston/globalistien puolesta koko ajan alas ja kansallista omaisuutta yksityistetään sekä kansanvaltaa & perusoikeuksia kavennetaan ja silti olemme tutkimusten mukaan maailman onnellisin kansa(?) Mitä meille oikein syötetään tai päällemme ruskutetaan, että tämä yhtälö toimii?

  • Yritän vastata siihen miksi suomlaiset ovat onnellisia kaikesta huolimatta.
   Yksi syy voi olla kulttuurissa. Suomalaiset ovat luonnostaan olleet vähään tyytyväisiä ja vaatimattomia ( Tämä on muuttumassa nuorempien keskuudessa, mutta koska meillä on paljon vanhempia ihmisiä, jotka ovat kasvaneet tuohon kulttuuriin, edelleen keskuudessamme niin se näkyy edelleen väestön keskiarvossa). Suomalaiset ovat perinteisesti olleet lammaskansa, joka tekee kiltisti niinkuin vallassa oleva taho käskee, olipa se kuka tahansa, ruotsalaiset, venäläiset, meidän omat rötösherramme tai EU:n eliitti. Orjallahan ei ole vastuun taakkaa ja mikäli ruokaa ja unta riittää tarpeeksi ja mikäli sattuu olemaan luonnostaan mielikuvitukseton ja kyvytön näkemään omaa nenäänsä pidemmälle, kuten valitettavasti monet suomalaiset ovat, niin on tyytyväinen orjan oloihin.
   Toisekseen, Suomi, toisin kuin vaikkapa Kreikka ja Itä-Euroopan entiset kommunistimaat, ei ole vielä saanut tuta tämän globaalin eliitin suunnitelmien seuraavaa vaihetta, ehkä koska olemme syrjäinen ja pieni kansa, mutta ei se lopulta meitä pelasta niiltä, jotka haluavat omistaa kaiken.
   Vertauskuvallisesti sanoen me olemme kuin mies joka on juuri myynyt kotinsa ja kaiken omaisuutensa pois, nyt tuolla miehellä on suhteellisen runsaasti rahaa, mutta ei keinoja hankkia ruokaa tai yösijaa tai keinoa saada lisää rahaa, paitsi vuokrata yösijaa ja osataa ruokaa siltä samalta mieheltä ,jolle hän myi juuri kaiken. No, tämä tyhmä mies vuokraa, kunnes rahat loppuvat ja sitten kun ei ole enään rahaa, koittaa mieron tie ja velkaorjuus, se on myös meidän tulevaisuutemme.
   Kolmas mahdollinen selittävä tekijä on alkoholi, jota suomalaiset käyttävät runsaasti. Kun katselee monen nuoren miehen ja naisen alkoholin käyttöä niin välillä tuntuu että heidän ainut hedonistinen päämääränsä on se että ”kun saisi viikonloppuna vetää pään täyteen” tämä ei voi olla henkisesti hyvinvoivan kansan merkki, vaikken kieltolain kannattaja olekaan, mutta juopothan ovat onnellisia niin kauan kuin viinaa riittää.
   Tämä liittyy osittain pointtiin numero kaksi. Suurin osa suomalaisista, varsinkaan nuorista, ei ole vielä kokenut todellista puutetta ja kärsimystä (mikä heillä tulee olemaan edessä, joko silloin kun me alamme taistella tätä globaalia hirviötä vastaan tai silloin kun se lopulta orjuuttaa meidät lopullisesti ja vie tuhkatkin pesästä.) Nuorempi polvi on kasvatettu materialistiseen hedonismiin, toisin sanoen he ovat onnellisia niin kauan kuin heillä riittää pornoa, alkoholia, huumeita, tyhjänpäiväistä viihdettä ja muita elämän kovia rasvoja jotka tekevät ihmisen sielusta velton ja lihavan.
   Eikä se ole yhteensattumaa että tuota hedonismia on levitetty meidän keskuuteemme. Enkä halua nuoriakaan syyllistää siitä että heille on tälläistä ideologiaa tuputettu, vanhempien velvollisuushan se on kasvattaa lapsensa terveeseen moraaliin eikä tälläiseen juutalais-amerikkalaiseen antimoraaliin. Tämä liittyy kansalliseen identiteettiin ja siihen globaaliin kabaaliin joka haluaa ne hävittää (paitsi omalta heimoltaan, jota en halua nimetä, koska minua voitaisiin syyttää antisemitistiksi). Suomi ei ole Suomi ilman suomalaisia, ilman meidän kieltämme, kulttuuriamme, uskontoamme ja ajattelutapaamme. Missään nimessä se ei ole täydellinen, eikä siitä tule täydellistä vaikka kuka tekisi mitä, koska ihminen on luonnostaan epätäydellinen, eikä epätäydellinen olento saa aikaiseksi täydellistä järjestelmää mutta mikä tärkeämpää, se on meidän omamme. Huonommaksi sen toki voi aina saada, koska vaikka Jumala on rajoittanut sitä kuinka viisas ihminen voi olla, niin hän ei ole rajoittanut sitä kuinka typerä ihminen voi olla.

   Jokainen eduskuntapuolue käsittelee suomalaisuutta kuin se olisi kuntosalin jäsenyys johon kuka tahansa voi liittyä. Tämä on täysin kestämätön filosofia, muttas se palvelee niiden intressejä jotka haluavat hallita koko maailmaa ja kansallisvaltiot ja kansalliset identiteetit ovat kivi heidän kengässään. Uskonnot, erityisesti kristinusko, ovat toinen kivi, mutta se on jo suurelta osin vieritetty syrjään koska ihmiset on vieraannutettu uskonnosta ja kirkot on alistettu palvelemaan uutta maailmanjärjestystä evankeliumin sijaan.
   Toisin sanoen, kun ihmisitä on tehty ja ollaan tekemässä juurettomia ja yhteisöttömiä hedonisteja, pelkkiä kuluttajia, joiden ainut arvo on materialismi ja se mikä saa heidät milläkin hetkellä tyydyttyneeksi, ovat he täysin tämän globaalin hirviön armoilla. Vertauskuvallisesti ero on sama kuin tuhat miestä marssisi yksitellen vihollisen armeijaa vastaan verrattuna siihen että tuhat miestä marssisi yhdessä vihollisen armeijaa vastaan.
   Hajoita ja hallitse. Ongelma, Reaktio ja Ratkaisu, Leipää ja Sirkushuveja. Jo muinaiset roomalaiset käyttivät samoja temppuja kuin moderni eliitti, vaikka se onkin hionut nämä taktiikat entistä terävämmäksi miekaksi. Toistaiseksi valtaosa suomalaisista nukkuu ruususen unta, kysymys onkin, herääkö se ajoissa? Viisastuuko se ajoissa?
   Toivoa sopii.

   • ”Nuorempi polvi on kasvatettu materialistiseen hedonismiin, toisin sanoen he ovat onnellisia niin kauan kuin heillä riittää pornoa, alkoholia, huumeita, tyhjänpäiväistä viihdettä ja muita elämän kovia rasvoja jotka tekevät ihmisen sielusta velton ja lihavan.”
    Tuo saa surulliseksi koska se enteilee maamme perikatoa. Eikä sitä voi olla huomaamatta.
    Kun ei enää kasva terveitä miehiä ja naisia niin maa ja sen kulttuuri on silloin tuhottu.
    Väestön degeneroituminen ei ole myytti
    Iltalehdessä voi huolestuneena kertoa miksei seksi enää maita. Tärkeintä taitaa olla vain laueta monta kertaa ja siihen saa ohjeita Iltalehdestä. Sitten ei kiinnostus riitä enää todellisiin ja tärkeisiin asioihin. Näin perikato-mafia hoitaa hommiaan.
    https://www.kansalainen.fi/vaeston-degeneroituminen-ei-ole-myytti/

    • Kaikki muutos lähtee alhaalta ylöspäin, politiikka ja lait muuttuvat kun ihmiset muuttuvat ja sen takia eliitin on ensin demoralisoitava ja degeneroitava väestö, jotta nämä massiiviset, sen havittelemat muutokset saataisiin vietyä läpi ja tätä on tehty jo useamman vuosikymmenen ajan myrkyttämällä kulttuuri, viihde, kirkko, media ja koululaitos. Toisin sanoen kaikki ne tahot jotka hienovaraisesti ja vähemmän hienovaraisesti vaikuttavat ihmisten ajatteluun.
     Vihollisemme on jo aikoja sitten ymmärtänyt tälläisen propagandan voiman, meidän syntimme on se että me olemme sallineet sen jatkua, tosin hyökkäys on ollut niin salakavala että emmehän me ole mitenkään osanneet valmistautua siihen, mutta enään se tekosyy ei kelpaa. Sen takia me olemme nyt tilanteessa jossa itsenäisyytemme ja kansallisomaisuutemme luovutetaan pala palalta maamme ulkopuolelle ja vain pientä vähemmistöä tuo asia tuntuu edes kiinnostavan, muilla on ”tärkeämpää tekemistä”. Tämän takia meidän lapsillemme tuputetaan koulussa yhä sekavempaa poliittista jargonia ja moraalittomuutta sen sijaan että heille opetettaisiin tietoja ja taitoja joita he oikeasti voivat käyttää elämässä selvitäkseen, eikä suurinta osaa vanhemmista tunnu edes kiinnostavan. ”Lapset nyt vaan ovat tuossa ja laahaavat mukana, mutta mulla on tärkempää tekemistä, kuten uuden poikaystävän löytäminen tai viikonloppukännin vetäminen”. Tätä asiaa ei vain voi kaunistella, vaikka kaikenlainen moraalinen paheksunta on poissa muodista ja aikakautemme motto on ”tee niinkuin tahdot” mikä on satanistien motto.
     Mutta vihollisen armeijat voidaan kukistaa, velat voidaan mitätöidä, varastettu omaisuus voidaan ottaa takaisin, lait voidaan uudelleenkirjoittaa, ne ovat kaikki vain sosiaalisia konstruktioita, mutta jos ihmiset eivät herää ja ota itseään niskasta kiinni, niin mitään muutosta ei tapahtu.
     Eliitti on edennyt pitkälle suunnitelmissaan, mutta läheskään valmiit ne eivät vielä ole ja siten heidät voidaaan vielä pysäyttää, mutta jos ihmiset jatkavat henkisesti köyhdyttävän materialismin syleilyä ainoana merkityksellisenä arvonaan ja he jatkavat keskenään kinastelua merkityksettämistä asioista ja kohtelevat lähimmäisiään kylmästi sen sijaan että muodostaisivat harmonisen, aitoon kunnioitukseen ja empatiaan perustuvia yhteisöjä keskenään, tälläisen muodikkaan vale-empaattisen maailmanhalailun sijaan, jollemme me siihen pysty niin silloin voittavat ne jotka sanovat pyhimmässä kirjassaan, joka ei ole vanha testamentti niinkuin monet virheellisesti luulevat, että me goyt olemme sieluiltamme vain ihmisen hahmoisia eläimiä, joiden lopullinen kohtalo ja tarkoitus on olla tuon kansan orjia.

 2. Suomessa poliittinen eliitti on kurkottanut eu ja nato kuuseen sillä seurauksella että kansa mukanaan katajaan kapsahtaa. Nyt kun brexit tulee voimaan niin heti tullit on viennin esteenä englannissa että pikkuhiljaa mennään siihen että eun antama tullittomuus rapautuu suomen päävientimaiden kohdalla jos sitä olikaan. Henkisestihän ollaan amerikkalaisjännärien ja brittihuumorin kyllästämä kansa mutta se ei nyt suomalaisia auta mihinkään edemmäs suomesta ja ei ainakaan menestykseen sen avulla vaan siihen tarvitaan suomalaisen perinteen tuntemusta ja suomalaista sisua joita tarvitaan suomessakin selviämiseen. Suomalaiset on vähästä onnellisia ja siitä johtunee onnellisuus kyselyn tulokset mutta ne ei kuitenkaan näytä todellista tilannetta jos joku isä brown saa ihmisen onnelliseksi tai kerran viikossa tapahtuva vaipan vaihto vanhuksilla hoivakodissa. Suomessa ei ole niinkuin muissakaan maissa yhteiskunnan taholta yhteisöllisyyttä vaikka ihmisten kesken olisikin ja yli puolet suomalaiset puolueista on sitä mieltä että kaveri on jätettävä jos ne eivät vastaa kuvaa kunnon suomalaisesta ja siksi suomen hyvivointi nyt purkautuu poliittisin päätöksin.

 3. Sammon muruset ovat enää jäljellä onnestamme. Sen ovat ryöstäneet vierasmaalaiset, pohjanakkalaiset, rikkaat narsistit, jotka kuvittelevat olevansa jumalia Otavaisen olkapäillä. Heihin on lyöttäytynyt jokunen rikas suku Väinölästäkin. Näin he kavaltavat armasta kotikontuaan. Pohjanakkalaiset ovat julkistaneet vaalienalusonnellisuustutkimuksen juuri oikeaan aikaan levittääkseen maagista loitsuvoimaansa alttiiden, mutta ilmastouskossaan vahvojen vaikertajien päälle. Nämä kokevat Ylen suuren sisäisen val(a)istuksen. He menevät äänestämään pohjanakkalaisia ja rakentavat samantien ilmastomoskeijan, jossa palvovat uutta ilmastouskontoaan, joka muuttaa maailman ja poistaa kaikki raja-aidat pohjanakkalaisilta.

 4. Totuus ilmastosodasta, jota on käyty jo pitempään : saksankielen taitoisten kannattaa tutustua Werner Altnickelin tuotantoon. Me suomalaiset olemme vain kärpäsen kakka suurvaltojen välisessä mittelössä. Tämä taisto on vaarallinen koko ihmiskunnalle. Ydinkärjistä puhuminen on pelkkää hämäystä. CO 2 – höpötykset ovat myös pelkkää hämäystä, siinä mielessä koko valemedian ilmastopuhe on aivan sivuraiteella. Tarkoituksellisesti. Niillä kertomuksilla on tarkoitus tehdä vain bisnestä, rikastuttaa jo ennestään rikkaita.
  Tshernobylin katastrofi liittyi jo kiihtyvään elektromagneettiseen ja skalaariaseilla käytävään, yhä edelleen kiihtyvään, salaiseen ilmastosodankäyntiin.
  Suomalaisten järkevä rooli olisi pysyä Kekkosen linjalla: hyvät suhteet naapuriin, ettei sitä rupea potuttamaan meidän suhteemme, siinä voivat muuten sadot mädäntyä. Suurvaltojen eturistiriitojen ulkopuolella pysyttäytyminen.
  Läntisellä suurvallalla on suurimmat resurssit käyttää tätä salaista säämanipulaatioasetta, joka aikaansaa keinotekoisesti myrskyjä, maanjäristyksiä, tsunameita, sadetta tai paistetta. Kovasti mietitytti äskeinen Afrikan mantereen myrsky Mosambikissa. Voivatko he leikkiä totaalisen moraalittomasti ? Kyllä voivat. Syyt ovat kuitenkin aina valta ja raha.
  Nyt on aika surra. Ja varustaa koti varamuonalla pitemmäksi aikaa, jos sähkökatkoksia tulisi laajemmaltikin ja pitkäaikaisesti. Se on normaalia kansalaistaitoa.
  http://www.chemtrail.de/wp-content/uploads/2012/06/Tschernobyl-Web.pdf

 5. Olen odottanut, että joku sanoo tämän ääneen.

  Suomen oikeusjärjestelmä takaa rikolliselle ihmisoikeudet ja oikeutta. Ei uhrille. Poliisi tai yhteiskunta ei myöskään mitenkään etukäteen suojele uhria. Viime vuonna 17 ihmistä kuoli perheväkivallan seurauksena.

  Kouluissa ei opeteta sellaisia asioita kuin false flag, hyvyys ja pahuus, tieteellinen metodi tai looginen päättely. Siellä opetetaan kyllä kaikenlaista hyödytöntä paskaa

  Turun yliopiston lääketieteen opiskelijat perustivat yhdistyksen taistelemaan vaihtoehtohoitoja vastaan samalla kun vuosittain sairaalainfektioihin kuolee 1500 ihmistä ja reseptilääkkeet ovat länsimaissa kolmanneksi yleisin kuolinsyy. Vaihtoehtohoidotko tässä on se pahin ongelma?

  Psykologit ja psykiatrit eivät missään tapauksessa, koskaan tule sanomaan, että masennus ja ahdistus johtuvat siitä, että ihminen on joutunut psykologisen väkivallan kohteeksi. Tämä on ehdoton tabu ja tästä ei puhuta. Sen sijaan vika on uhrissa. Uhrilla on aivojen välittäaineiden epätasapaino (minkä on todettu olevan epätotta) ja hän tarvitsee lääkkeitä ja sähköhoitoa (joka aiheuttaa pysyvän aivovamman). Ja ihmisten mielestä psykiatrit _hoitavat_ potilaita.

  Kirkko ei sanonut mitään viisaasta vuosikymmeniin.

  Yksikään virallinen taho ei koskaan ottanut esiin sitä kysymystä, että onko ihan järkevää se, että kansalaiset laittavat kaikki tietonsa vieraiden maiden somearkistoihin kun näitä tietoja varmasti tullaan käyttämään meitä vastaan?
  Videossa lisätietoja https://www.youtube.com/watch?v=TlO2gcs1YvM

  Kukaan ei puhu siitä ilmiselvästä informaatiovaikuttamisesta jota netissä käydään Suomen yhtenäisyyttä vastaan. Onko Suomen kansa nyt siis päättänyt lakkauttaa tämän projektin nimeltä Suomi? Tätäkö ei tarvita enää? Vai miksi kukaan ei sano mitään?

  Mielenkiintoista on myös, että esim. Sveitsissä on kansallinen suunnitelma jossa jokaiselle kansalaiselle on taattu paikka pommisuojassa ja ruokaa ja vettä riittävän pitkäksi aikaa. Sveitsi aikoo selviytyä ydinsodasta tai aurinkomyrskystä. Suomessa meillä tuskin on edes pommisuojia mistään viikkojen ruokavarastoista puhumattakaan. Suomen puolustusvoimat siis lähtee siitä ajatuksesta, että ne suojelevat tätä maaplänttiä, ei kansaa. Ketä varten ne suojelevat tätä maata jos ei Suomen kansaa?

  Ja miksi kukaan mediassa ei kysy näitä kysymyksiä? Ja mitä se kertoo ihmisistä, että asiat ovat näin? Tietävätkö ihmiset tämän ja haluavatko he asioiden olevan näin?

  • Todella hyvä kommentti, kiitos.

   Sveitsi on aina ollut erityissuojeluksessa, mutta sitä ei kannta kuitenkaan sen vuoksi ihailla, koska se on pankkihuijareiden, ihmiskunnan päärikollisten ja valheellisten organisaatioiden (kuten punainen risti) pesäpaikka. Artikkelin kirjoittaja osui naulan kantaan tällä:

   ”Hybridisota valloittaa kansan sisältäpäin, tuoden maalle kuin maalle ulkoa ohjatun, vain toimeenpanevan hallinnon. On varsinaista ironiaa parhaimmillaan, kun puhutaan Sipilän eronneesta hallituksesta toimitusministeriönä. Mitä muuta se on ollut kuin pelkkä toimitusministeriö, kumileimasin, koko olemassaolonsa ajan? Pohjimmiltaan Euroopan unionikaan ei ole ollut muuta kuin yksi jättimäinen, useita kansoja vastaan suunnattu hybridioperaatio. Ja sen myötä myös tänne tuotiin miehitysvalta uusissa vaatteissa.”

   Se on juuri näin, poliittista teatteria ylläpitävä Suomen kuin muidenkin muka kansallisvaltioiden eliitti (heh heh… ) saa päättää ainoastaan hiekkalaatikko-tason asioista, joilla ei ole todellista merkitystä, koska kaikki muut määräykset tulevat pyramidin huipulta. Vaaliuurnille vaeltavat ihmiset eivät sitä tietenkään usko, mutta yksikään kansallisvaltio ei ole itsenäinen. Piste. Venäjä, Iran, Usa, Kiina tai vaikkapa naurettava feikki-valtio Pohjois-Korea, kaikki ne istuvat saman isännän pöydässä, isännän, joka käsikirjoittaa tämän järkyttävän suuren valheen, jonka pelinappuloita me ”ihmiset” olemme. Valtioiden johtajat ovat poliittisia näyttelijöitä, heidän auktoriteettinsa on olemassa vain ainoastaan näytelmän kulisseissa ja valta-vale-mediassa!

   Vielä yksi lisäys; Turun Yliopiston, ja kaikkien yliopistojen rikollisen toiminnan ymmärtää vasta sitten, kun saa selville sen minkä tason mafia valheellista koulutustamme johtaa – maailmanlaajuisesti…. ja voin kertoa, että muutaman palan hahmottaminen palapelistä ei kyseisen asian ymmärtämiseen riitä.

    • Myös Venäjä.

     Massiivinen kusetus paljastuu kun tutkii toisen maailmansodan ”avainpelaajia” (lue kansojen johtajat), heidan taustojaan ja tiukkoja yhteyksiään katoliseen kirkkoon. Tiedän että sitä on vaikea uskoa, mutta he kaikki puhalsivat yhteen hiileen; Lenin, jesuiitti-pappi Stalin, Aatu, Roosevelt, Churchill tai vaikkapa meidän Mannerheim, heillä kaikilla oli sama isäntä, ja mikään ei ole noista ajoista muuttunut muuta kuin pahempaan suuntaan. Järkyttävän suuri määrä korkean tason vaikuttaja, jotka ovat asettuneet pyramidin huippua (joka omistaa valta-vale-median) vastaan, kuten esim. JFK, Robert Kennedy ja Kyösti Kallio, on avoimesti murhattu ihmisten silmien edessä. Näin tämä maailmanlaajuinen mafia toimii…. jokaisella vaikuttajalla jokaisessa valtiossa on mafian palkkalistoilla oleva ”handler”, jota neuvonantajaksi usein kutsutaan.

     • Ja vielä venäjästä sen verran, että nykyinen Putin ei ole edes sama henkilö kun pääministeri Putin, moni sen Venäjällä tietää… oikea Putin on tapettu. Tämä nykyinen pyöreäpäinen, tihrusilmäinen body-double ei edes näytä aidolta Putinilta.

      In fact; oikea Putin kävi koulua saksaksi ja hän puhui täydellisesti saksan kieltä (katsokaa vanhoja YouTube videoita) toisin kun tämä vaihdokki, joka EI PUHU SAKSAA!

     • Tulenkantaja 25.3.2019 at 18:12:

      Otit esille erittäin mielenkiintoisen kysymyksen!

  • Otit esille tärkeitä asioita.
   Syy miksei niistä puhuta avoimesti on tietenkin se että ’joku taho’ ei halua että puhuttaisiin kun se muokkaa maailmaa ’omaan uskoonsa’ vai pitäisikö sanoa ’omaan uskontoonsa’.
   Tuo taho hamuaa koko maailmaa omaan hanskaansa ja siksi se on valinnut tuon strategian, myös siksi että rehellisin keinoin homma ei onnistuisi. Eli tarkoitus pyhittää keinot.
   Olen täällä linkannut ja kommentoinutkin paljon tästä etten nyt toista samaa vaan voit lukea kommenttejani eri artikkelien yhteydessä.
   Nyt vain lyhyesti: asioihin perehtyneet uskovat että kyse on ’Masonic Jew World Order-mafiasta’.
   https://www.henrymakow.com/2018/05/baldwin-Israel-disaster-for-mankind.html
   https://www.henrymakow.com/2018/04/documentary-celbrates-jewish.html
   https://www.darkmoon.me/2018/anti-semitism-the-oldest-hatred/

 6. Mielellään puhuisi heistä hyvää mutta juutalaiset ovat aina kärjessä mitä matalaan ja tuhoisaan moraaliin tulee … niin se vaan on, ikävä kyllä
  Tällaista meno on Lännessä syntisen Masonic Jew World Oreder-mafian alla:

  Henry Makow: ”My two biggest regrets in life are
  1) my naive assumption that society was dedicated to improving its citizens lives rather than degrading and mentally enslaving, if not killing them. (See WW1 and 2)

  My second was to embrace the prevalent Cabalist lie that sex is a religious experience, the highest experience life offers.
  This led to the worship of an imaginary female ideal resulting in a kind of male impotence. This is why so many men, (#MeToo), cannot see women realistically and establish healthy relationships.

  Movies like “No Strings Attached” and “A Touch of Class” (1973) unwittingly indoctrinated me. Cabalist Jews used Hollywood to substitute their satanic vision of reality for the real thing.
  For 100 years, they have trashed marriage and family, and promoted sexual promiscuity and homosexuality.
  They have led us all astray.
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=186043

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here