Veteraanit rauhan puolesta -järjestö (Veterans for Peace, VFP) vetoaa Yhdysvaltain armeijan kantahenkilökuntaan, jotta nämä eivät osallistuisi sotilaalliseen interventioon Venezuelaa vastaan.

Järjestö kehottaa myös amerikkalaisten sotilasyksikköjen johtajia tekemään Yhdysvaltain presidentille selväksi, että he määräävät joukkueensa pysymään sivussa Venezuelaan tehtävän sotilaallisen hyökkäyksen valmisteluista.

VFP:n puheenjohtaja Gerry Condon toteaa: ”Vaikka [Yhdysvaltain] presidentti Trump puhuu demokratian tukemisesta Venezuelassa ja Latinalaisessa Amerikassa, Yhdysvaltain Venezuelan hallitusta vastaan kohdistaman hyökkäyksen todellinen tarkoitus on avata Venezuelan laajat öljyvarannot Yhdysvaltain ja muiden länsimaiden öljy-yhtiöille sekä tuhota samalla Latinalaisen Amerikan edistykselliset hallinnot, jotka asettavat kansalaistensa tarpeet ulkomaisten yhtiöiden etujen edelle.”

Järjestö muistuttaa, että sotilaallinen hyökkäys toista valtiota vastaan on sekä Yhdysvaltain lakien että kansainvälisen oikeuden vastaista, jollei kyse ole itsepuolustuksesta tai jos YK ei ole hyväksynyt sotilastoimia.

Lähde

Veterans for Peace (17.3.2019): Veterans Call on U.S. Troops to Resist Illegal Orders to Invade Venezuela in Response to Trump

Artikkelikuva Yhdysvaltain ja imperialismin vastaisesta seinämaalauksesta Venezuelassa: Andreas Lehner (CC BY 2.0)

65 KOMMENTTIA

  • Meilläkin vallankahvassa olevat maanpetturit ja muut rikolliset ovat perehtyneet ”orweliinsa” huolellisesti.

  • Ja Imperialismi on ”demokratian edistämistä”.
   Kun Amerikka peri/anasti Britti-Imperiumin paikan maailman herrana se otti käyttöön fiksumman Pr:n. He eivät kutsuneet iteään imperiumiksi, koska imperiumiin liittyy negatiivinen kaiku. He kutsuivat itseään ”vapauden ja demokratian puolustajiksi maailmassa (vapaus on orjuutta, demokratia on tyranniaa) samoin he eivät kutsu sotiaan valloitussodiksi, öljysodiksi tai Sodiksi Israelin puolesta vaan ”demokratian edistämiskamppanioiksi”. Sehän on viimeinen kortti, jonka ne pystyvät aina pelaamaan, eräänlainen jokeri, joka valitettavasti edelleen uppoaa tyhmiin massoihin niin amerikassa kun täällä meilläkin. Esimerkkinä viimeisin sota Irakissa. Ensin meille kerrottiin että Saddam oli sekaantunut 9/11 terrori-iskuun, mahdollisesti yhdessä Bin Ladenin kanssa, mikä oli täysin naurettava väite jokaiselle joka tunsi näiden miesten taustat. Sitten meille väitettiin että Irakilla on massiivinen määrä joukkotuhoaseita, no sota loppui eikä löytynyt mitään joukkotuhoaseita, sen jälkeen meille väitettiin että sota käytiin ”demokratian viemiseksi Irakiin”. (Sivuhuomautuksena sanon että eipä ole Amerikka muuten vielä Israeliin hyökännyt, vaikka maa on ainut valtio lähi-idässä, jolla on dokumentoidusti erittäin runsas määrä joukkotuhoaseita, samoin ei ole vielä asetettu Israelille pakotteita, vaikka maa miehittää laittomasti alueita, jotka eivät sille kuulu, mikä oli yksi tekosyy Venäjä pakotteille ja kyseinen maa sekaantuu voimakkaiden lobbausjärjestöjensä kautta jatkuvasti Amerikan sisäpolitiikkaan ja vaaleihin, mutta siitä ulkomaalaisvaikuttamisesta jos menet aukomaan päätäsi niin sinusta tulee ikuinen persona non grata Amerikan politiikassa.)
   Eihän tässä voi pieni ihminen tehdä muuta kuin rukoilla Venezuelalaisten puolesta, koska heistä näyttää tulevan Amerikan imperialismin seuraava uhri, samoin kuin kaikista niistä maista ennen pitkää tulee, jotka eivät hyväksy Amerikan hegemoniaa. Amerikka hallitsee maailmaa ja kuka hallitsee Amerikkaa? No, sen sanomisesta voi saada syytteen antisemitismistä.

 1. En kyllä puhisi Venezuelan edistyksellisestä hallinnosta, joka asettaa kansan edun yhtään minkään edelle.

 2. Yhdysvallat on ollut Venezuelan suurin öljyn ostaja vuosien ajan. Seuraavaksi suurimmat ovat Kiina ja Intia.
  Toisin kuin Kiinalta saa Venezuela Yhdysvalloilta maksuksi dollareita. Kiinan kohdalla taas suurin osa öljystä menee velkojen maksuun, joka ei auta Venezuelan valuuttapulaa (oma valuuttansa kun ei ole minkään arvoinen etenkään ulkomaankaupassa). Tämän takia Venezuela nimenomaan haluaa myydä Yhdysvalloille öljyä mahdollisimman paljon, koska se kaupankäynti on maan tärkein lähde kansainväliseen kauppaan soveltuvalle ulkomaanvalutalle. Yhdysvallat saa siis ostaa Venezuelalta niin paljon melko edullista öljyä kuin se vain kaipaa, joten sillä ei ole mitään motiivia ”avata Venzuelan öljyvarantoja länsimaille”, kun ne ovat jo kaikkien vapaasti käytettävissä vieläpä historiallisen halpaan hintaan.

  Yhdysvallat on kuitenkin asettanut myös itseään taloudellisesti haittaavia sanktioita ja päinvastoin rajoittaa omia öljyostojaan Venezuelasta sen sijaan, että se erityisesti himoitsisi Venezuelaista öljyä. Tämän takia Venezuela on joutunut etsimään vähemmän mieluisia ostajia öljylleen muun muassa Intiasta, joka maksaa siitä Yhdysvaltoja heikomman hinnan paikallisesta kilpailutilanteesta ja logistisista kustannuksista johtuen.

  Kaiken kaikkiaan on epäjohdonmukaista väittää, että Yhdysvallat yrittäisi ”vallata Venezuelan öljyä”, kun Yhdysvaltalaiset saavat ostaa sitä halutessaan (nyt tosin halut ovat pienentyneet, kun on asetettu sanktioita) mielin määrin paljon halvemmalla kuin jo ennen Hugo Chavezin valtakautta. Venezuelan talousongelmat johtuvat osin siitä, että maan öljytuotanto on pudonnut kolmasosaan vuodesta 2000, kun Hugo Chavez ja hänen aatetoverinsa aloittivat valtakautensa sekä toteuttivat epäonnistuneen kansallistamisohjelmansa. Toinen tärkeä osatekijä on öljyn maailmanhinnan laskeminen, joka oli suuri isku maalle, jonka lähes koko talous pyöri yhden hyödykkeen ympärillä.

  • Öljy esiintymät ja muukin teollisuus otetaan hyökkääjän haltuun ja ylläpitäminen jaetaan länsimaisille öljy ja muille yhtiöille sitten paukutellaan ase yhtiöiden rikastuessa ja jälleen rakennuksen hoitaa….kyllä sä Vesku tiedät älä ole naivi.

   • ”Öljy esiintymät ja muukin teollisuus otetaan hyökkääjän haltuun ja ylläpitäminen jaetaan länsimaisille öljy ja muille yhtiöille sitten paukutellaan ase yhtiöiden rikastuessa ja jälleen rakennuksen hoitaa….kyllä sä Vesku tiedät älä ole naivi.”

    Kertoisitko esimerkin missä näin on käynyt?

    Arvaan jo etukäteen, että tulet käyttämään esimerkkinä vaikkapa Irakia tai Libyaa tietämättä yhtään siitä mitkä tahot siellä poraavat öljyä nykyään.

    Irakissa toimivat suurimmat öljynporausta harjoittavat ulkomaiset yhtiöt ovat seuraavat suurimmasta pienimpään tuotantomäärään: BP (UK), CNCP (Kiina), Exxon (USA), Shell (Hollanti), Petronas (Malesia), Lukoil (Venäjä), ENI (Italia), Occidental (USA), KOGAS (Korea)… On siis täysin valheellista väittää, että Yhdysvallat tai edes sen liittolaiset olisivat ”vallanneet” Irakin öljykenttiä, kun kyseisessä maassa majaansa pitävät öljy-yhtiöt ovat saaneet vain pienen osan Irakin öljynporausopimuksista. Irakin hallinto on kilpailuttanut öljykentät globaalisti ja Yhdysvallat on saanut aika surkean siivun öljysopimuksista suhteessa siihen montako miljardia yhdysvaltalaisten veronmaksajien rahoja on maan rauhoittamiseen ja jälleenrakentamiseen käytetty. Irakin sota oli sekä poliittinen että taloudellinen fiasko Yhdysvalloille. Tuskin edes kaiken maan öljyn ”ryöstäminen” olisi operaatiota pelastanut taloudellisesti, vaikka sellaiseen olisi jotenkin ryhdytty (ei siis faktojen perusteella ole).

    Libyassa toimivat suurimmat ulkomaiset öljy-yhtiöt ovat taas:
    ENI (Italia), Total (Ranska), Repsol (Espanja), OMV (Australia), Equinor (Norja), Rosneft (Venäjä). Näistä ENI ja Total ovat olleen Libyassa jo Gaddafin aikana vuosikymmeniä, eli tilanne ei ole niiden osalta muuttunut kuin huonompaan Libyan tuotannon romahtaessa sodan sekasorron takia. Tälläkään kertaa Yhdysvalloilla ei siis ole mainittavaa öljynporaus- tai jalostustoimintaa Libyassa, vaikka se oli Ranskan jälkeen suurimmassa sotilaallisessa vastuussa Gaddafin kukistamisesta.

    On siis merkillistä, että asiaan yhtään perehtymättömät edelleen toistelevat selvästi virheellistä ja jopa valheellista öljysota-valhetta faktoista huolimatta tai niihin perehtymättä. Jos edellä mainittuihin maihin olisi hyökätty öljyn valtaamisen takia, olisi niiden öljynporaussopimukset kyllä jollain aivan muilla tahoilla kuin vaikkapa Kiinalla, Venäjällä, Hollannilla jne. Öljyn tuotanto on lähinnä häiriintynyt sodista ja aiheuttanut tappioita kyseisissä maissa ennen sotaa ja sen jälkeen toimineille öljy-yhtiöille.

    • Kyse ei ole vain öljystä jonka varannot ovat sen verran valtavat että siitä riittää kyllä jaettavaksi.Myös keskuspankki nukkehallitus ja kaikki mikä nyt aina liittyy siihen kun imperialismi piireissä pyöritään.Tulihan siinä mainittua sotateollisuus ja jälleenrakennus jonka esim.irakissa on hoitanut yhdysvaltalaiset firmat 80 prosenttisesti.
     Mutta Veskun kommentti että ei öljy kiinnostaisi ja on luonut itselleenkin sanktioita ostaa öljyä.Pitäähän pakotteista itsekkin kärsiä mutta niiden pakotteiden päämäärä on saada maa sekasortoon jolloin voidaan hakea se öljy sanomalla ”sosialismi epäonnistui koska paha hallitsija”mutta yhtä tärkeää on varmasti saada keskuspankki maahan,sitten jäljellä on enää Kuuba Iran Pohjois-korea Syyria.(Afganistan, Irak, Sudan, Libya viimeisimpinä paketissa)
     Olin itse ehkä naivi kun ajattelin kaikkien tajuavan mitä ajan takaa ja unohdin puolesta saivartelijat ei vain aina jaksaisi jankata kaikkia asioita yhteen kommenttiin niin kuin tekstin katkeamisesta voi päätellä.

     http://uusiaika.com/2019/03/10/suomi-on-eun-mukana-tuhoamassa-venezuelan-rauhanomaista-sosialismia/

  • Sinäkö olet perehtynyt Venezuelan regime-change hankkeen kaikkiin taustatekijöihin? Esitä ne, äläkä viisastele jonninjoutavuuksilla. Luuletko, että joidenkin öljy-yhtiöiden vuositulokset kiinnostavat USA:n uuskonservatiiveja. Eivät kiinnosta. Mutta on totta, että kadun ihmisen, jotka näkevät näitä USA:n ulkopoliittisia tempauksia ja tulkitsevat vaistollaan niissä olevan jotain mätää, eivät osa argumentoida pilkun tarkan faktapohjaisesti ja huomio kiinnittyy johonkin konkreettiseen asiaan, kuten öljylähteisiin.

   Taustalla on kuitenkin suurempi periaatteellinen asia eli kansojen poliittinen itsemääräämisoikeus ja oikeus järjestää hallintonsa ja taloutensa itse. Jos jossain maassa on diktaattori vallassa, niin so what? Kaatakoon kansa tuon diktaattorin, jos pystyy tai edes haluaa. Jos jossain maassa öljyrahat ”hummataan” köyhän kansan peruselintarpeiden subventointiin, niin so what? Oletko huolestunut Venezuelan työllisyysasteesta tai kilpailukyvystä?

   Tietenkin voi esittää öljyekonomistina rikkiviisaan oikaisun ja toki siihen liittyvää pätevää faktaakin, mutta Venezuelan tapauksessa kyseessä ovat paljon suuremmat periaatteelliset asiat. Imperialismia tässä kuitenkin vastustetaan vanhasosialistiseen El Pueblo Unido- tyyliin. On se niin kamalaa, kun on itse jumalasta seuraava, uusliberaali.

 3. Mielenkiintoinen haastattelu jossa evoluutiopsykologi Kevin McDonald arvioi maailman tilannetta ’vahvin voittaa’ näkökulmasta.

  Jäin pohtimaan syntyykö maailmassa koskaan tilannetta jossa vahvin on se joka on henkisesti vahvin ja haluton kamppailemaan vain lopulta kaikkien tuhoon johtavan oman etunsa puolesta.
  Venäjän presidentti Putinin kiistaton suosio maailmalla perustunee juuri siihen että hänellä on tällaista henkistä voimaa enemmän kuin ’läntisen arvoyhteisön’ (alias Masonic Jew World Order) eliitillä.

  Kevin MacDonald Interview : Finland Questions
  LD: This article has nothing to do with the situation in Finland. As Kevin MacDonald explains in his opening paragraph: “I am giving a talk in Finland next month, and the organizer, Tuukka Kuru, asked me to answer some questions so that attendees would have a better idea of where I am coming from. They were translated into Finnish and posted here.”

  TUUKKA KURU: Hello Mr.Macdonald! How would you describe yourself to the Finnish audience, most of them haven’t heard about your exciting life and career!

  KEVIN MACDONALD (pictured) : I am a retired psychology professor who became aware of the disaster unfolding for our people while doing research for my books particularly the chapter on immigration in The Culture of Critique (hereafter CofC).

  2). TK: You have done years of research on Evolutionary Psychology and wrote several books about group behaviour and group evolutionary strategies. What is the meaning of “group evolutionary strategy”? Is there different kind of strategies for different kind of populations?
  KM: … There are a variety of different group strategies. I describe some of them in my work on Judaism and in Diaspora Peoples which describes the Puritans, Mennonites, Roma and Overseas Chinese. Each of these groups has a somewhat different strategy. For example, Roma have a very different group strategy than Jews or Overseas Chinese.
  3)…
  4)…
  5.) How would you define the “JQ”, and how should it be discussed in countries which have a really small number of Jews, like in Finland?

  KM: The Jewish Question is essentially the question of the extent and quality of Jewish influence in particular societies, as discussed, e.g., in CofC (The Culture of Critique).
  Ever since the Enlightenment, Jews have wielded influence far beyond their numbers in all the societies of the West, including, e.g., Sweden (here and here) and Australia (here and here), which have very few Jews but where Jewish media ownership or influence and the activism of individual Jews have made a great impact.
  Jewish influence on issues like migration and multiculturalism can be indirect — an important but underresearched topic.
  For example, the EU is pressuring all member states to accept migration, including states such as Hungary, Poland, the Czech Republic, and now Italy which have governments hostile to migration.
  The EU is dominated by Germany, France, and the U.K. which have a strong Jewish presence and whose Jewish communities have exerted their influence by promoting generous immigration and refugee policies. This would apply to Finland as well since it is an EU member.
  https://www.darkmoon.me/2019/kevin-macdonald-interview-finland-questions/#more-114515

  Kysymyksiä on yhteensä 20. Tässä oli vain yksi niistä. Tämän luulisi kiinnostavan maammekin johtoa joka on pahasti kallellaan MJWO:n suuntaan, siis henkisen mataluuden ja väkivallan suuntaan.

  As an evolutionary psychologist, MacDonald sees life as essentially a Darwinian struggle between different species and competing races for survival and supremacy. Survival in this human jungle indeed means supremacy, for there is no way an inferior race can survive in the long run. In this theatre of natural selection, where the survival of the fittest is guaranteed, the race is always to the swift and the battle to the strong. Quite literally.
  One race, MacDonald notes matter-of-factly, has shown itself remarkably resilient in surviving against all the odds. This it has done through a combination of acquired skills over the centuries: a superior IQ, the solidarity of honeybees in a hive, remarkable networking skills, and a tendency to win the game of life by cheating. The reader already knowns the name of this race, now actively engaged in White genocide, so I won’t spell it out. All I can say is — God help us all, and especially our children. The future looks bleak. [LD]
  https://www.darkmoon.me/2019/kevin-macdonald-interview-finland-questions/#more-114515
  https://www.darkmoon.me

  • ”The reader already knows the name of this race, now actively engaged in White genocide, so I won’t spell it out.
   All I can say is — God help us all, and especially our children. The future looks bleak. [LD]”
   Jatkona oma kysymys nro 21: Miksi riisto-kapitalismin malli on ylipäätään syntynyt ja miksi se saa toimia?
   Miksei kansaa edustava poliittinen voima ohjaa sitä vaan se voi vapaasti ottaa vallan itselleen vaatien poliittista tahoa alistumaan ehtoihinsa?
   Onko kansaa edustava poliittis-hallinnollinen taho hylännyt kansan ja liittoutunut korporaatiomafian kanssa alkaen edistää sen valtaa ja etuja?
   Kyllä. Ne kulkevat käsi kädessä.
   From Democracy to Pathocracy: The Rise of the Political Psychopath
   Psychopaths and politicians both have a tendency to be selfish, callous, remorseless users of others, irresponsible, pathological liars, glib, con artists, lacking in remorse and shallow.
   Charismatic politicians, like criminal psychopaths, exhibit a failure to accept responsibility for their actions, have a high sense of self-worth, are chronically unstable, have socially deviant lifestyle, need constant stimulation, have parasitic lifestyles and possess unrealistic goals.
   http://www.washingtonsblog.com/2016/03/democracy-pathocracy-rise-political-psychopath.html#more-54947

   Psykopaateilla ja poliitikoilla on taipumus olla itsekkäitä, kovia, säälimättömiä muiden hyväksi käyttäjiä, vastuuttomia, patologisia valehtelijoita, ovelia ja liukas kielisiä huijareita, jotka eivät tunne katumusta.
   Karismaattiset poliitikot, kuten rikolliset psykopaatit, osoittavat, että he eivät ole vastuussa toimistaan muille ihmisille, heillä on ylisuuri itsetunto, ovat kroonisesti epävakaita, sosiaalisesti poikkeavia elämäntavoiltaan, tarvitsevat jatkuvaa stimulaatiota, heillä on loismaisia elämäntapoja ja epärealistisia tavoitteita.

   Von der Demokratie zur Pathokratie: Der Aufstieg der politischen Psychopathen
   Psychopathen und Politiker neigen dazu, selbstsüchtig, gefühllos, unbarmherzige Benutzer anderer zu sein, verantwortungslose, pathologische Lügner, glib, Betrüger, die an Reue und oberflächlichen Schwächen leiden.
   Charismatische Politiker, wie kriminelle Psychopathen, zeigen ein Versagen, Verantwortung für ihr Handeln zu übernehmen, haben ein hohes Selbstwertgefühl, sind chronisch instabil, haben einen sozial abweichenden Lebensstil, brauchen ständige Stimulation, haben parasitäre Lebensstile und besitzen unrealistische Ziele.

   • ”Miksi riisto-kapitalismi on ylipäätään syntynyt…?”
    Kysymys huolestuttaa maailman kohtaloa murehtivaa koska se pitää sisällään suuren tuhovoiman.

    Kirjassa ”Juutalaiset ja moderni kapitalismi” (1911) Sombart lukee kapitalismin, dynaamisimman voiman nykymaailmassa, juutalaiseksi luomukseksi.
    Hän kuvaa juutalaisia ​​liiaksi älyä korostavina ja tavoitteellisena … älyperäisyys on niin vahva, että se pyrkii kehittymään muiden henkisten ominaisuuksien kustannuksella ja on taipuvainen tulemaan yksipuoliseksi.

    Goethe sanoo: ”Ei juutalaista, ei edes kaikkein vähäpätöisintä, jolla ei ole kiire jonkin maallisen, väliaikaisen tai hetkellisen tavoitteen saavuttamiseksi … Tämä tarve usein muuttuu levottomuudeksi, hänen on ikuisesti oltava liikkeessä ja hallittava jotain ja saada se päätökseen. ”
    Monet eivät ole temperamentiltaan kykeneviä nauttimaan elämästä. Elämän on oltava jatkuvasti järkevästi perusteltua ja parannettavaa. (’Siksi minulla ei ole harrastusta’.)
    Kuten Sombart sanoo, juutalainen ”asettaa itselleen tavoitteen (esim. Nwo) ja tekee siitä totta.” Onko tässä kyse pakkomielteisestä oireesta? joka voi koitua ihmiskunnan tuhoksi.
    https://www.henrymakow.com/werner-sombart-on-jewish-character.html

    • ”Venezuelan talousongelmat johtuvat osin siitä, että maan öljytuotanto on pudonnut kolmasosaan vuodesta 2000,”
     …Tuossa ylempänä jollain on ollut taas suuri hätä, kun Venezuelan luonnonvarat ovat vajaakäytössä. Tämmöistä riistohelvettiä tämä on ollut Suomessakin pitkään. Metsävarat pitäisi saada 110% käyttöön ja suot ja pellot metsitetään, että saadaan lisää. Työtunteja lisää, kilpailukykyä lisää, tuottavuutta ylös, lisää digitalisaatiota, lisää tietoliikennettä, laskentatehoa, valvontaa ja kontrollia ja ”turvallisuutta” lisää. Lisää hävittäjiä, lisää taistelualuksia, lisää ulkomaisia sotajoukkoja, lisää taisteluharjotuksia, lisää kyberturvallisuutta, lisää BKT:ta, lisää velkaa, lisää maahanmuuttajia.

     Tämän kuvion keskelle marssii venezuelalainen, poimii puusta banaanin ja sanoo, että ”mañana”. Syntyy raivoreaktio ja sotaretkeä jo suunnitellaan.

     Kalvinismin henki on lähes sama kuin juutalaisuuden henki. Tähän on erinäisiä teologisia selitystekijöitä, joihin ei voi nyt puuttua tässä.

     • Hyvä täydennys omaan kommenttiini.
      Kristityt ovat menneet mukaan juutalaisten tuhoisaan ’lisää, lisää..mikään ei riitä’ elämäntapaan.
      Mitenkähän sitten taivaassa, joko silloin lisää-kierre (’olemisen sietämätön keveys’) loppuu? … ja voi alkaa nauttia olemisesta ilman suorituspaineita.

    • Primitiivisten tapojen perusteella tehdyt leikkaukset paljastavat erityisesti kahden uskonnollisen suuntauksen järjettömyyden kaikessa raakuudessaan. Juutalaisten ”ympärileikkaus”, sekä muslimien, naistensa ”klitoriksen silpominen ” osoittaa miten eläimellisillä tavoillaan he ovat edelleen, kaiken tieteellisten tosiasioiden aikana. Jeesus sanoi, ”EI YMPÄRILEIKKAUS OLE MITÄÄN”. Kehittymättömillä ihmisillä on omat alkukantaiset tapansa.

    • ”Miksi riisto-kapitalismi on ylipäätään syntynyt…?”
     Entä militarismi?
     Perimmäinen syy molempiin lienee sama: megalomaaninen (lisää … lisää…) M-J-W-O .

     Whose Blood, Whose Treasure?
     America’s Senior Generals Find No Exits From Endless War
     WILLIAM J. ASTORE
     Why have all the American wars of this century gone down in flames and what in the world have those leaders learned from such repetitive failures?
     The evidence before our eyes suggests that, when it comes to our senior military leaders at least, the answer would be: nothing at all.

     As Andrew Bacevich put it in his book Breach of Trust, “For the Pentagon [in 1991], peace posed a concrete and imminent threat” — which meant that new threats, “rogue states” of every sort, had to be found. And found they were.
     http://www.unz.com/tengelhardt/whose-blood-whose-treasure/

     • Ei oikein enää tiedä minkä väristä nimeä meidän pitäisi käyttää Jumalasta. ” HERRA nimi on yhtä tyhjän kanssa”. JHVH Kreikkalaisittain liittyy aina J-todistajiin joista pysyn mahdollisimman kaukana. YAHWE nimi liittyy tukevasti hebralaisiin, joten sekin aiheuttaa närästystä ”meihin jumalattomiin”? Eiväthän kaikki ,toisistaan eroavat kanavat voi mitenkään johtaa siihen oikeaan kohteeseen mihinkä me käännämme kasvomme. Paljon esiintyy kirkollisten piirissä vaitöksiä, ettei sillä ole mitään väliä, kunhan vain rukoilee ? Mikään ei voi olla kauempana totuutta. Alku-kristityt tiesivät tarkalleen miten lausua Jumalan NIMEN. Jeesus teki samoin, ja opetti seurakuntalaisiaan tekemään samoin. Ne jotka huusivat BAALIA, saivat BAALILTA vastauksen. Paholaiselta eivät nimitykset lopu. On vain yksi JUMALA, ja yksi JEESUS, mutta Jeesuksellakin on monta veljeä, koska ”HE” riemuitsivat luomistyön tuloksista. Asia loppuun käsitelty.

 4. Imperiumin laajetessa kaikki sodat muuttuvat luonteeltaan enemmän ja enemmän sisällissodiksi. Kun lopullinen maailmanherruus on saavutettu on vain sisällissotia. Sotien määrä on vakio.

  Sisällissodissa on ongelmana tottelevaisuus, että sotilaat eivät herkästi lähde ampumaan omia kansalaisiaan. Ratkaisuna on mm:
  — Eliittijoukot.
  — Ristiriitojen lietsominen. (Joukkojen muodostaminen esimerkiksi pelkästään mustista, joita sitten käytetään valkoisia vastaan tai pelkästään muslimeista, joita sitten käytetään kristittyjä vastaan jne.)

  • Loogista että noin käy. Ainoa mitä en ymmärrä että (sisällis)sotien määrä olisi vakio. Eikö se ole riippuvainen MJWO (masonic jew word order)-mafian tavasta hallita?

   Tuo sisällissotien moraalinen ongelma poistuu kun palkkasoturit (eliittijoukot) ja pitkälle robotisoituneet voimat toimivat ilman moraalia.
   Jo nyky ihminenkin tekee niin kuten näemme esim. sionistien (MJWO) mobilisoimista sodista Islamia vastaan ja velkaorjuudesta joissa tavoite on pelkkä maailmanherruus.
   Itse asiassa ilman että joku taho tavoittelee maailmanherruutta maailman ongelmat olisi hyvin helppo ratkaista ilman sotia ja toteuttaa ikuinen rauha. Ongelmana on lopulta vain pieni osa (suuruudenhullut sosio- ja psykopaatit) ihmiskuntaa.

  • @ Truth_hunter 24.3.2019 at 15:33

   > en ymmärrä että (sisällis)sotien määrä olisi
   > vakio

   Ihminen on sotien syy eikä ihminen muutu. Samanalaiset motiivit ajavat samanlaisiin sotiin ja samanlaisiin yhteiskuntarakenteisiin riippumatta valtiomuodosta.

   Sen verran kyllä anna periksi, että jos totaalisesti onnistutaan tuhoamaan jokin tietty geeniperimä ihmiskunnasta, niin sotien määrä muuttuisi, mutta silti olisi arvaamatonta lisääntyisivätkö ne vaiko vähenisivät.

 5. Eiköhän vimeisenä aamuna omistus-ylimistö kerää kaikelta kansalta ampuma-aseet, sekä kaikki terä-aseet pois, joten vain heidän vartiomiehillään on aseellisuutta. Ampuma-aseita koskevat lait on jo muutettu nopeassa tahdissa, viimeiseksi juuri nyt ”Uusi Zealanti”juuri tapahtuneen joukkomurhan takia. USAssa meno on samaan suuntaan. Kun se tehdään vähitellen, niin se jää moneltä huomaamatta. Maiden terrorismia vastaan tarkoitettua kalustoa vahvistetaan, ja lisätään tasaiseen tahtiin, joka sopii heille mainiosti,tulevaisuudessa kansan kontrolliin.

 6. Tulevaisuuden sodista ei jää paljoa kotiin tuotavaa. Parasta olla osallistumatta sotaan, niin ei tarvitse rampoja veteraaneja hoidella. Kummallista kun kansa ei nouse sotaan harjoittelua vastaan. Jalkamiehellä ei ole mitään merkitystä automatisoidussa sodassa. Tietokeneet hakevat miehen vaikka puun kolosta. Voimakkaat ydinaseet ”siunataan kirkoissa”, ja niiden voimasta sodasta tulee kovin lyhytaikainen. Niiden jättämät saasteet tekevät selvyyttä lopusta, eikä mikään kasva ravinnoksi vuosikymmeniin. Se kaikki on jokaisella mahtivaltiolla hyvin tiedossa, mutta silti he säästävät ”siemeniä Svalbard saaren luolissa” ? Katso Svalbard Global seed vaults ! Ylirikkailla on mielipuolista viisautta uskossaan tulla säästetyksi.

 7. Veteraanit varmasti tietää kantapään kautta usan aseellisen sekaantumisen muiden maiden asioihin ja sen vahingon minkä se aiheuttaa hyökkäyksen kohteeksi joutuneelle maalle ja myös sotilaille molemmin puolin. Näyttää että trump on kohdistamassa huomionsa muihin amerikan maihin ja yrittää muuttaa niitä usan peukalon alle jolla korvataan muualla menetetyt asemat. Brasiliassa tuli valtaan usa myönteinen presidentti kun muut on saatu vankilaan ja nyt pakotteilla ja jenkkijojollaan guiadolla usa yrittää saada usalle myötämielisen hallinnon ja sen avulla venezuelan peukalonsa alle. Veteraanien kannanotot ei varmasti vaikuta usan tekemisiin ja ellei jenkkijojo saa vallankaappausta aikaan niin sitten setä samuli pistää poikansa hoitamaan asian jonkun provokaation avulla ja onhan venezuelassa luonnonvaroja mitä ryöstää ei ainoastaan öljyä.

 8. 2012-13 oli vastaava tempaus USAn sotilailla ,sotilaat omilla kuvilla -Ei Syyrian! (Oli muutaman korkearvoistakin).No ei niitäkään ”huomattu”..

 9. Purnailen täällä vain sen takia, koska en mennyt Vietnamiin lähtevien joukkoon uhraamaan itseäni. On hyvin toden-näköistä miten siinä olisi käynyt. Olisiko ollut ”ylevää” kaatua Suomen taikka USAn eteen ? Olisinko hyötynyt siitä ? Nuori vaimoni olisi jäänyt leskeksi heti alkumetrillä, eikä meillä nyt olisi komeaa tytärtä, joka on ansioitunut älykkyytensä saattamana hyvään asemaan, ja helpottamaan meidän vanhuudenpäiviämme. Siinä hieman ajattelemisen aihetta monelle ”sotahullulle ISÄNMAALLISELLE tappajalle” ? Isänmaan pitäisi olla maa jossa voi tehdä elatuksensa rauhassa, ilman poliittista sortoa miltään suunnalta, samanaikaisesti kunnioittaen muiden yrityksiä ja saavutuksia rauhanomaisessa rinnakkaiselossa. Mitä muuta me vaadimme?

  • Olit tavallista fiksumpi kun päätit säästää henkesi.
   Meillä kaatui valtava määrä nuoria miehiä kun Stalin aloitti ’erkonsodan’ eli talvisodan joka olisi voitu välttää kun olisi suostuttu järkevään ja maatamme vahingoittamattomaan maa-alueiden vaihtokauppaan hänen kanssaan.
   Sitä Marskikin suositteli. Mannerheim kerrotaan sanoneen Talvisodan sytyttyä, silloista ulkoministeriä Erkkoa tarkoittaen: ”Erkon pitäisi mennä metsään ja ampua itsensä”. Toinen versio menee ”… ampua kuula kalloonsa”.

   Siitä sodasta seurasi sitten hävitty jatkosota jossa haettiin hyvitystä talvisodan menetyksille.
   Sotien hinta oli kallis, sillä suomalaisia kuoli suoranaisesti sotaan liittyvistä syistä yhteensä noin 95 000 ja invalideiksi jäi noin 90 000 henkeä.

   Voi toki spekuloida mikä olisi ollut lopputulos ilman noita sotia. Olisiko Stalin lopulta hyökännyt ja valloittanut maamme?
   Tuskinpa. Hän keskittyi Euroopan valtaamiseen. Järkevällä politiikalla olisimme voineet säilyttää itsenäisyytemme ja NL-sionistibolsujen kommunismin romahdettua olisimme nyt kiinteämmin osa itää Ja ilman sitä suurta nuorten miesten katoa minkä sodat aiheuttivat.
   ja ehkä myös paremmassa leirissä kuin nyt perikatoon ajautuneena ’länsimaisena’ ja katoavana valtiona ?
   http://mikaniikko.puheenvuoro.uusisuomi.fi/54125-itsenaisyyden-ja-sotaveteraanien-hinta

   Perustellusti voi kysyä oliko ’itsenäisyys’-sodissamme lopulta mitään järkeä kun maan omaisuutta nyt lähes lahjoitetaan korporaatiomafialle ja valta on luovutettu eu-byrokraateille? jotka systemaattisesti tuhoavat maamme ja kurjistavat kansaamme. Tuskin monikaan sankarivainaja antoi henkeään tällaisen takia.
   Miksi elossa olevat veteraanit vaikenevat?

 10. Loppusilaukseksi voin vain vakuuttaa, miten väärin on käyttää sanontaa, ”HÄN ANTOI HENKENSÄ” ? Kukaan muu kuin järkensä menettänyt MUSLIMI, ei anna henkeään vapaaehtoisesti. Kyllä sotilaan henki OTETAAN väkivaltaisesti, ei hän sitä ANNA kenenkään puolesta. Se kaikki on kenttäpappien hourailua, ja jos et suostu lähtemään rintamalle, niin käy niin kuin kävi ”entiselle sotilaalle” ? Kenttäpappi julisti suurella ”barytoonillaan”, no niin tuossa on vahva männynoksa, SIIHEN VAIN MIES RIIPPUMAAN. Siinä oli naurussa pitelemistä,heheh.

 11. Jatkoa… Truth_hunter 25.3.2019 at 20:07
  9/11 ja Holocausti ovat MJWO (masonic jew word order)-mafian kaksi ehkä tärkeintä työkalua kun maailmassa nyt riehuvia ja tulevia sotia analysoidaan

  Why is Dr. Alan Sabrosky the most censored man in America?
  Those seeking to silence him don’t want you to know what he thinks about two issues: 9/11 and the Holocaust.
  Specifically, they don’t want you to know that he thinks 9/11 was “a Mossad operation, period.” And they don’t want you to know that he thinks the official Holocaust narrative of six million Jews killed mostly in gas chambers is “a technological and logistical impossibility.”
  No wonder “Doc Sabrosky” is the most-censored man in America.
  http://www.unz.com/kbarrett/alan-israel-did-9-11-sabrosky-most-censored-man-in-america/

 12. Onhan aivan eri asia puolustaa kotiaan, kuin matkustaa toisen maan alueelle sotimaan. USAn ”puolustuslaitos” lähettää jatkuvalla syötällä sotilaitaan tuhansien mailien päähän ”lyömään VAINOLAISTA turpiin”? Tottakai niissä maissa herää kostonhalu.. Voin vain ihmetellä kun ei meidän mantereelle ole vielä hyökätty suuremmin joukoin. Sekin voi olla vain ajan kysymys. Venäläisiä ei hyökkäämiset kiinnosta, mutta Islam on se uhka, joka on täydellisesti järkensä menettäneitä mielipuolia, ilman mitään rajoituksia, kunhan vain pääsevät sinne paratiisiinsa neitsyeiden kanssa parittelemaan. Aivorajoitteista porukkaa.

 13. Niin kummalliselta kuin se tuntuukin niin seksi näyttelee tärkeää roolia myös uskonnoissa. Ja politiikassa.
  Islam pitää seksin kurissa ja tuonpuoleisessa korvataan kaikki mikä täällä menetetään. Siinä suhteessa se on lähempänä kristinuskoa joka myös korostaa tuonpuoleisen merkitystä.
  Juutalaisuus taas jopa kehottaa naimaan aina vaan enemmän ja kaikilla perversioilla maustettuna. Seurauksena on että perheet hajoavat ja lapset jäävät heitteille.
  Tärkeintä on himokas ja hedonistinen tapa elää mikä lopulta tuhoaa yhteiskunnan. Ja sitä heidän organisoima pornoteollisuus ja propagandakoneensa Hollywood markkinoi tehokkaasti maailmalle.
  Siksikö he aikoinaan menettivät maansa ja hajaantuivat maailmalle? Ja siksikö juutalaiset ovat olleet ja ovat innokkaita kommunismin rakentajia kun siinä vastuu lapsista siirtyy valtiolle joka ottaa lapset haltuunsa.

  Playboy-Hefnerissä konkretisoituu länsimaisen miehen ja kulttuurin perikato
  As Masonic revolutionary Giuseppe Mazzini wrote, ”we corrupt in order to rule.”
  In 2004, a woman revealed details of Hugh Hefner’s sex life.
  Illuminati käytti Hugh Hefnerin ”Playboy” lehteä erottamaan seksin rakkaudesta, avioliitosta ja perheestä. He omistavat tärkeimmät kartellit ja valvovat tiedotusvälineitä mainonnan avulla.
  Vuonna 2004 eräs nainen paljasti yksityiskohtia Hugh Hefnerin seksuaalisuudesta.
  Jos Playboy-perustaja käytetään todisteena niin porno- ja irrallisia suhteita harrastavan elämä johtaa homoseksuaalisuuteen ja impotenssiin. 60-luvun maskuliininen kuvake oli vanhana groteski itse-parodia.
  Hefner, joka kuoli viime syyskuussa, maksoi huoraparvelleen 2000 dollaria viikossa ollakseen hänen ”tyttöystävänsä” ja sekstailisivat hänen kanssaan joka keskiviikko ja perjantai. Hän käytti Viagraa ja katsoi miespuolista homo-pornoa säilyttääkseen erektionsa, kun kukin naisista keikkui vuoron perään hänen päällään. Muut tytöt simuloivat lesbo-seksiä kiihottamaan häntä.
  https://www.henrymakow.com/001421.html
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=4259
  Destroying the heterosexual character of society.
  https://www.henrymakow.com/190901.html

  Jewish Professor: Pornography Used by Jews as a Weapon
  https://nationalvanguard.org/2015/05/jewish-professor-pornography-used-by-jews-as-a-weapon/

  • > seksi näyttelee tärkeää roolia myös
   > uskonnoissa. Ja politiikassa.

   Yksi selitys valtion halulle kontrolloida ihmisten naima-asioita on raha. Vielä nykyäänkin tarvitaan valtion myöntämä lisenssi naimisiinmenoa varten.

   Ensiyön oikeus, Prima Noctum (jus primae noctis), oli kuninkaan oikeus ottaa morsian hääyönä. Niin kuin kaikesta arvokkaasta, neitsyydestäkin tulee kauppatavaraa, kun valtio saa sen käsiinsä.
   — Jos sulhanen vähänkään arvosti morsiamensa neitsyyttä, oli hän valmis myös maksamaan siitä, että Hänen neitsyyttään ei viety.
   Niinpä oli syntynyt markkinat avioliittolupien myynnille:
   — Maksamalla rahaa kuninkaalle, kuningas vastapalveluksena lupasi olla ottamatta morsianta hääyönä.

   fines paid by women at all levels of society to be allowed to
   — choose their own husbands or
   — to stay single. There are even records of a fine paid by a village man
   — to avoid marriage with a particular widow
   of the village in England.

   Toisten ihmisten seksielämä kiinnostaa poliitikkoja vain, jos sen avulla voi tienata rahaa; verottaa kansalaisia lisenssimaksuilla tai alistaa se tottelevaksi massaksi, jota sitten on helppo käyttää hyväksi.

   • Mielenkiintoista…
    ”Toisten ihmisten seksielämä kiinnostaa poliitikkoja vain, jos sen avulla voi tienata rahaa…”
    Tuohon lisäisin vielä dogmaattiset uskonnot jotka kontrolloivat seksiä aika paljon samoista syistä.
    Ja ateistit jotka edistävät kaaosta jossa on helppo hallita.

 14. Science Can Explain the Globalist Mentality – It’s a Kind of Criminal Psychological Disorder
  Brandon Smith
  In my work analyzing the behavior and motives of globalists I often hear people question the validity of the label. Sometimes this is done by those who are purely uneducated about the background of what I can only call an organized cabal or criminal syndicate. Sometimes it is done by dishonest people who are seeking to sow the seeds of doubt. To be clear, yes, globalists are a very real group with a very real agenda, and this agenda is not morally or rationally sound.

  https://russia-insider.com/en/science-can-explain-globalist-mentality-its-kind-criminal-psychological-disorder/ri26604

  Psychological Similarities Of Globalists

  Probably the most overwhelming epiphany I have come to in my 12 years of analysis into globalism and the nature of evil is that globalists are in fact tied together by a root mental illness or psychological aberration. This occurred during my research on narcissistic sociopathy, or what some circles might call “psychopathy”. Criminology indicates that not all criminals are full blown narcissistic sociopaths, but most full blown narcissistic sociopaths are criminals. Some are simply more successful criminals than others, and this usually depends on their ability to blend in and mimic or manipulate normal people.

  Full blown narcissistic sociopaths (or psychopaths) make up around 1% of any given population, but are responsible for the vast majority of violent crimes or criminal enterprises. The lion’s share of justice system resources are used in dealing with these people, as they are four to eight times more likely than the average person to use violence in daily interactions or as a tool to gain advantage, and twenty-five times more likely to end up in prison.

  There is a long list of character traits that make a narcissistic sociopath, but the defining features are a complete lack of conscience and empathy, a propensity for moral relativism (the ability to rationalize any and all destructive behavior), a desperate need to be adored or admired by everyone around them, a feeling of being “more special” than most people, a feeling of superiority, delusions of grandeur or an inherent right to manage the lives of others, an obsessive need to control and manipulate, impulsive desires and deviant sexual inclinations, and elitist associations (they will only associate with people they feel are like them and are “equally superior”).

  A defining fact of narcissistic sociopathy is that these traits are inborn, not a product of environment. In some cases environment can play a role in activating these traits, but if a person is not born with them, they generally do not adopt them later in life because of a traumatic environment. The following documentaries linked here and here are an excellent overview of high level narcissistic sociopaths.

  Narcissistic sociopaths defy all forms of treatment and cannot be reformed. They have no concrete personality beyond these traits, therefore, if you remove the traits, they are left with nothing else. They are almost anti-human; while most people are born with unique personality combinations, narcissistic sociopaths have none, so they mimic the personalities of those around them, mirroring behaviors and collecting or stealing quirks.

  Their primary drives are to fulfill their fantasies of superiority and godhood, as well as an endless quest to satiate their dopamine addiction.
  The more deviant the action, and the more successful they are at getting away with it, the more dopamine they generate and the more satisfied they feel.
  This leads to an endless cycle, seeking out more and more exploitation of others which becomes less and less satisfying, which leads to even greater deviance.

  • Ukrainian Security Official Says Ukraine Shot Down MH-17
   March 26, 2019
   https://www.paulcraigroberts.org/2019/03/26/ukrainian-security-official-says-ukraine-shot-down-mh-17/
   Paul Craig Roberts

   Don’t be surprised. Western governments and media only lie.
   Never do they tell the truth.
   Remember: Russiagate. Weapons of mass destruction. Iranian nukes. Assad’s use of chemical weapons. Gulf of Tonkin. 9/11. Russian invasion of Ukraine. JFK assassination. MLK assassination. Bobby Kennedy assassination. Skripal poisoning. Maduro starving his own people. An endless list of lies.

   The entirety of the West is nothing but a lie factory. —- Niin, ja mehän olemme osa sitä ’läntistä arvoyhteisöä’ joka on tämän narsististen sosiopaattien valhetehtailun ’kotikenttää’
   — kuten kuvasta näkyy: https://vastavalkea.fi/2018/10/27/suomessa-kaynnissa-hiljainen-ja-vereton-varivallankumous/

   https://www.fort-russ.com/2019/03/breaking-ukrainian-security-boss-admits-ukraine-shot-down-mh-17-planned-ethnic-genocide-in-donbass/

   • Recently Published Articles
    • Ukrainian Security Official Says Ukraine Shot Down MH-17  (3/26/2019)
    • Trump Is Netanyahu’s Man  and the US Media Are Imbeciles (3/25/2019)
    • Now We Will Find Out If Trump Is Really The President Or Merely A Figurehead (3/25/2019)
    • Trump Is America’s First Zionist President (3/23/2019)
    https://www.paulcraigroberts.org

    • ”Netanyahu Promises Talmud Will Be Israeli Law”,
     http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/180440

     Ylewatch-blogisti on ottanut artikkeliinsa joukon suomeksi käänntettyjä lainauksia Talmudista sanoen:

     ”Seuraavaksi lainauksia Talmudista, joita ei kuulla Ylen ohjelmasarjassa. Haastamme tässä juutalaisuuden asiantuntijat: mikäli nämä seuraavat lainaukset eivät ole autenttisia, poistamme ne. Todisteet voi kirjoittaa kommenttiosastolle.”,
     ks. http://ylewatch.blogspot.com/2019/03/miksi-yle-ei-ole-halukas-keskustelemaan.html

     Talmud-taustaa vastaan voidaan tarkastella Israelin asennoitumista ja toimia mm. palestiinalaisten kuten kaikkien muidenkin gojimien eli ei juutalaisten suhteen.

     • Mielellään puhuisi sionisteistakin hyvää mutta kun ’pyhät tekstit’ sanovat näin niin se on perin vaikeaa.
      “Even the best of the Goyim should be killed.” – Talmud, Soferim 15, Rule 10

     • Ylewatch-blogistin viittaama kirja ”THE TALMUD UNMASKED” on vapaasti luettavissa esim. seuraavasta: http://www.talmudunmasked.com/

      Tekijä on ”Father I. B. Pranaitis]- Roman Catholic Priest; Master of Theology and Professor of the Hebrew Language at the Imperial Ecclesiastical Academy of the Roman Catholic Church in Old St. Petersburg.”

    • Kun jahtaa sionisteja, niin joutuu monien eksytysten piiriin. Sionistit esiintyvät juutalaisista juutalaisimpana, nauttivat holokausti-uhriasemasta ja suojautuvat tehokkaasti antisemitismi-syytösten avulla. Myös sionismin kritisointia on alettu viime aikoina pitämään antisemitisminä. ”Anti-zionism is anti-semitism”, näin ovat lausuneet mm. Emmanuel Macron ja Mike Pompeo, molemmat vaikutusvaltaisia globalistisionisteja (eivät kuitenkaan juutalaisia itse).

     On kuitenkin paljon juutalaisia, jotka eivät pidä Israelin valtiota ja varsinkaan sen harjoittamaa politiikkaa legitiiminä. He siis irtisanoutuvat sionismista. Alla on eräs esitelmä, jossa tätä hankalaa asiaa käsitellään. Läntiset valtamediat vaikenevat visusti tästä aiheesta:

     https://www.youtube.com/watch?v=l2SYMj41Q9U

     • Totta.
      On koko joukko juutalaisia jotka häpeävät kieroja Talmud-sionisteja ja heidän likaisia puuhiaan. Tietenkin he ovat sionistien vainoamia.
      Mainitaan nyt vain muutama: Miko Peled, Gilad Atzmon ja Shlomo Sand.
      Shlomo Sand: ‘I wish to resign and cease considering myself a Jew’
      https://www.theguardian.com/world/2014/oct/10/shlomo-sand-i-wish-to-cease-considering-myself-a-jew

      Aalto-yliopiston professori sanoi suorat sanat juutalaisuudesta (tamudistisesta Netanyahy-eliitistä, ei kansasta) ja joutui tietenkin sionistien vainon kohteeksi:
      ”.. nämä Jumalan valitsemat kahelit ovat perustaneet kavalalla petoksella nykymaailman kaikkein äärifasistisimman yhteiskunnan…
      He ovat erityinen ihmisryhmä … he ovat perustaneet kaikkein rasistisimman uskonnon, johon yhdistyy suora perimyslinja heidän Jumalaansa antaen heille lupauksen maasta, orjia, omaisuutta, luvan tappaa ei-juutalaisia.”
      http://www.valomerkki.fi/uutiset/professori-kutsui-juutalaisia-talmud-kahjoiksi

      Maailman velkaorjuuttamisen takana on Talmudin ’Tuhon Jumala’, Yahweh, joka haluaa alistaa koko maailman valtaansa ja johon se on valtuuttanut sionistirabbit. Todellisuudessa kyse on rabbien itse luomasta jumalasta jonka avulla he valloittavat maailmaa.
      Talmudin ja Tooran Jumala (The Jealous One, The destroyer God) on verenhimoinen, kostonhimoinen sosiopataatti (Laurent Guyénot).
      Onko tässä selitys juutalaisten ihmisvihaan ja kyvyttömyyteen elää rauhassa muiden kanssa?
      The Architects of Evil
      http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=167101

   • Kenellä muulla valtiolla kuin UKRAINALLA, olisi ollut mitään syytä ampua matkustajakone alas ? Johan sen sanelee JÄRKI, niille joilla sitä on! Samalla pääsivät eroon pilaantuneista ruumiista. Hollannin viranomaiset ovat yhtälailla rikollisia lavastessaan matkustajien olleen Hollannista. Totuudet paljastuvat vasta vuosien perästä, jos paljastuvat. JFK murhastakin ilmenee uusia todisteita mutta niin hitaasti, ettei meitä ”muistajia” ole kohta yhtäkään elossa, ja siihenhän ”HE” pyrkivät. 9-11 aivan selvä ”rikollinen purkuhomma”, vaikka sitä jatketaankin ”Arabien syyksi”. KUUN-KÄVELYÄ monet arvostelevat yhdeksi suurimmaksi petokseksi Mailman Historiassa, ja ne ”KUUN-KIVET ovat kadonneet mystillisesti, ettei niitä kyetä tutkimaan niiden olevan ”MAASTA KOTOISIN” ? Kiinalaisilla on huumoria vaikka muillekkin jakaa. Uutisten mukaan KIINA lähetti rakettinsa KUUHUN, mutta sinne varjopuolelle, mistä me emme tule koskaan saamaan mitään todisteita, heheh. MARS-LASKEUTUMISTA juhlivat kaikki NASAN jäsenet
    huitoen käsiään kuin Californian pressa-ehdokas. Sen jälkeen on ollut aivan hiljaista, eikä uusia Hollywoodin studio-kuvauksia ole esiintynyt missään ? Meitä yritetään kusettaa ihan päivisin, ja monet menevät ”vipuun”, mutta eivät kaikki.

     • Trumpin on myöskin jatkettava samaa KUU-metta, uhatessaan taas lähettää sinne varustelujaan. Se amerikan lippu ei siellä ilmattomassa tilassa liehunutkaan, ilman tuulta, joten se lavastettiin aukinaiseksi lipuksi. Heidän petoksensa ovat niin JULKEITA, etteivät massajoukot sitä edes älyä huomioida. Avaamatonta lippua on vaikeaa tunnistaa. Avaruus-projektit vaativat valtavia varoja, ja kehittävät rakentajilleen valtavat verovapaat tulot, mietippäs sitä ? Meidän ”poikaviikareiden” lennokkien liimailuista ei kukaan maksanut meille mitään, ne pihistettiin perheen talousrahoista, perkule.

 15. Liittyen Truth_hunter 27.3.2019 at 10:47 …
  ”Talmudin ja Tooran Jumala (The Jealous One, The destroyer God) on verenhimoinen, kostonhimoinen sosiopataatti (Laurent Guyénot).
  Onko tässä selitys juutalaisten ihmisvihaan ja kyvyttömyyteen elää rauhassa muiden kanssa?”

  Karachissa, Pakistanissa veljeksillä on hieman epätavallisempi lemmikki.
  Simba-leijona on ollut Hassan ja Hamzah Hussainin lemmikkinä kaksiviikkoisesta pennusta lähtien. Veljet ottivat leijonanpennun hoitaakseen, kun emo lakkasi ruokkimasta sitä.
  Nyt Simballa on ikää jo yli kaksi vuotta.
  Simba nukkuu samassa huoneessa Hassanin kanssa ja kulkee kadulla tai autokyydeillä mukana, kuin mikä tahansa perheenjäsen.
  – Kun en ole kotona veljeni tai äitini hoitaa häntä, Hassan kertoo hoitojärjestelystä.

  Simba sai ajattelemaan voisivatko nämä kostonhimoisen ja julman Yahweh’n kouluttamat sotaisat sosio- ja psykopaatitkin kesyyntyä ja vapautua saalistushimostaan kuten tämä pakistanislaisveljesten leijona jos he pääsivät jo lapsena veljesten hoiviin?
  Koskettava lyhyt ja toivoa herättävä video joka todistaa varhaisen kasvuympäristön suuresta merkityksestä.
  https://www.iltalehti.fi/iltvluontojaelaimet/a/9c973f49-b497-4d0a-b4b9-f39ab33778f3

  • P.s. Kommentti on myös tähän ylempänä olevaan kommenttiin liittyvä
   Truth_hunter 24.3.2019 at 13:45

  • Linkistä: ”En god start skulle vara att arrestera Jared Kushner. Glöm inte, att det var i Kushners byggnad, på 666 Fifth Avenue, som man utvecklade ”vilddjurets märke” – microchippet för inplantat i människornas huvuden. Det finns tillräckligt med bevis på Kushners brottslighet, några påstår även att han är Antikrist.
   — kyllä, sionismi tai Masonic Jew World Order jossa sionistit kuten tämä Kus….i ja hänen käskyläisensä T.umppi ovat päällysmiehinä on se joka pitää saada hajotettua ennen kuin mitään muutosta maailman nykymenoon tulee.
   Ehkä senkin vielä näemme vaikka petoa ei olekaan helppo kesyttää.

 16. Ei oikein enää tiedä minkä väristä nimeä meidän pitäisi käyttää Jumalasta. ” HERRA nimi on yhtä tyhjän kanssa”. JHVH Kreikkalaisittain liittyy aina J-todistajiin joista pysyn mahdollisimman kaukana. YAHWE nimi liittyy tukevasti hebralaisiin, joten sekin aiheuttaa närästystä ”meihin jumalattomiin”? Eiväthän kaikki ,toisistaan eroavat kanavat voi mitenkään johtaa siihen oikeaan kohteeseen mihinkä me käännämme kasvomme. Paljon esiintyy kirkollisten piirissä vaitöksiä, ettei sillä ole mitään väliä, kunhan vain rukoilee ? Mikään ei voi olla kauempana totuutta. Alku-kristityt tiesivät tarkalleen miten lausua Jumalan NIMEN. Jeesus teki samoin, ja opetti seurakuntalaisiaan tekemään samoin. Ne jotka huusivat BAALIA, saivat BAALILTA vastauksen. Paholaiselta eivät nimitykset lopu. On vain yksi JUMALA, ja yksi JEESUS, mutta Jeesuksellakin on monta veljeä, koska ”HE” riemuitsivat luomistyön tuloksista. Asia loppuun käsitelty.

 17. Onhan Trump selvästi ISRAELin puolustaja,mutta sille hän ei voi mitään pysyäkseen maansa johtajana. Jokaisen USAn johtajan on pelattava ISRAELin ”piikkiin”. Sama peli on ollut voimassa kymmeniä vuosia. Kuitenkin siinä sivussa TRUMP tekee paljon oman kansansa sekä ylimistön hyväksi, koska siitä koituu taloudellista vaurautta jaettavaksi muillekkin, eikä vain pelkästään niille joilla jo on enemmän kuin tarvitsevat. Maan elintason pudotus tulee tapahtumaan völittömästi jos VASENMISTO pääsee valtaan. Sen jo myöntävät monet demaritkin. Laittomien maahan tunkijoiden takia, jo koituu valtavat menot veronmaksajille. TRUMP on uhannut sulkea rajat, estäen ”laittomien hyökkäyksen” maahamme. Veronmaksajien selkänahasta vierasmaalaisia on elätettävä vuosikymmeniä, kielitaidottomina, joista ei ole mitään hyötyä meille. Maita voidaan valloittaa ilman ”ruutiakin”, ja sehän on SOROKSEN TAVOITE. Vanha äijä on päättänyt käyttää kaiken omaisuutensa ennen kuolemaansa tuhotakseen mahdollisimman monta maata.

 18. Maduro ”tökkii TRUMPia vangitsemalla viisi öljyfirman (firmojen) johtajaa”, tunnetusti kurjiin vankila-olosuhteisiin. Niissä laitoksissa viruvat phimmat murhaajat, mitä maa päällään kantaa. Ylikansoitetut vankilat ovat tunnettuja latinalaisten maissa. Mduro ei näytä ymmärtävän mikä on hänelle hyödyksi. Kuorma-auton kuljettajalla ei ole näköjään poliittista kokemusta riidellä kokeneempien politikkojen seurassa. Mies kaivaa maata jalkojensa alta, ja voi pikaisesti päätyä sinne.

 19. Kun ympäri käydään ja yhteen tullaan niin kaikesta huolimatta TRUMP on nyt USAn ” NUMERO UNO ”, ja miehen kannatus on nousussa valheellisuuksista huolimatta. Kansa on jo ”moderoitunut” TRUMPin kielenkäyttöön, koska valtaosa kansasta ilmaiseen mielipiteensä samaan tyyliin. Turha poliittinen hienostelu on pelkkää ajanhaaskoa. NEW ”joikkerin” äksentti huvittaa kansaa, eikä sitä korostusta hakkaa edes etelävaltioiden ”TWANG”. Kansa on totuttautunut jo hyvin, ja odotamme seuraavia vaaleja, jossa ratkaistaan vuosikymmenien tulokset mihinkä ollaan menossa. Tilanteet voisivat olla paljonkin pahemmin, jos se sairas ÄMMÄ olisi päässyt valkoiseen taloon ”UUVESTAA”.

  • USAn tuhoksi koituu maallistuminen. Puuttuu sellainen maata yhdistävä moraalinen voima joka estäisi kulttuurin mätänemisen ja hajoamisen joka on jo silmiinpistävän pitkällä.
   Venäjällä asiat paremmassa mallissa kun kristinuskon ortodoksinen muoto on saanut vahvan jalansijan.
   Putinin suhde uskontoon on tosin asetettu kritiikin alle lännen V-mediassa ja se on pääosin nähty pelkkänä propagandana. Hänet on haluttu ja halutaan nähdä vain Nwo-eliitin yhtenä napana sen hajota-ja-hallitse strategiassa.
   Asiasta on vaikea saada objektiivista kuvaa koska länsimedia tekee kaikkensa miehen ja Venäjän mustamaalaamiseksi, myös oma V-mediamme.
   https://russia-insider.com/en/why-putins-christian-faith-most-likely-authentic/ri25168

 20. Taas puhallan samaan hiileen Truth Hunterin kanssa. USAn putominen syvemmälle moraalittomuuteen on aivan selviö, mutta uneliaat eivät sitä huomaa, koska samanlainen moraalittomuus leviää kuin kulovalkea moneen muuhunkin maahan. Suomi näyttää hyvää esimerkkiä korruption levitessä hallintoelimissä. Jos kaikki rikolliset voitais vangita niin ei sinne montaa jäisi jäljelle. Poliittinen harhaanjohtaminen on kaikkein tuhoisampaa, koska vankeuden sijasta niistä jaetaan palkintoja. Mitenkä esimerkiksi OBAMA sai NOBELIN palkinnon ? Siksi, koska hänen tekemiään valtiorikoksia ei kukaan paljastanut. Nyt vasta siihen olisi mahdollisuudet, mutta tuskin siihen puututaan. Se on joessa virrannutta vettä, jota ei saada kääntymään takaisin poliittisista syistä.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here