Aate- tai puoluekannasta riippumaton Velallisten Tuki ry järjestää Helsingissä 30.3.2019 klo 14:00–17:30 mielenosoituksen protestina korruptoituneelle viranomaismielivallalle, johon yksityisillä kansalaisilla ei ole tällä hetkellä käytössään toimivia oikeussuojakeinoja.

Kutsutut asiantuntijat sekä päähänpotkitut kansalaiset ja yrittäjät pitävät kriittisiä puheenvuoroja, joissa ”maailman onnellisimman kansan” köyhyyteen ja ahdinkoon ohjanneen läpikorruptoituneen valtaeliitin jopa perustuslain vastaista toimintaa kritisoidaan mm.

 • 1980–90-luvun velallisiin kohdistuvista yksipuolisista lainsäädäntömuutoksista
 • verohallinnon ja ulosottoviraston tulosperusteisesta palkkausjärjestelmästä
 • yksityishenkilön oikeussuojakeinojen puutteesta
 • poliisin systemaattisesta passiivisuudesta jättää tutkimatta pankkien ja viranomaisten menettelyvirheitä
 • politisoituneesta oikeuslaitoksesta, jonka seurauksena yksityinen aina häviää valtiota vastaan oikeudenkäynnit
 • kuntien (mm. Vantaan) jopa törkeistä oikeuslaitoksen harhaanjohtamisista maa-alan pakkolunastusasioissa, ja
 • viranomaisten valvontajärjestelmien vakavista puutteista.

Suomessa tehdään vakavia ihmisoikeusrikkomuksia jatkuvasti, mistä kansainväliset tutkimukset ovat todisteena. Silti kotimaassa ja ulkomailla uskotellaan, että Suomi on oikeusvaltio.

”MAAN TAPA” ON SUURIN ONGELMA, JOSTA MIELENOSOITUSKULKUEESSA PROTESTOIDAAN.

HUOM! Voit myös seurata mielenosoitusta Velallisten Tuki ry:n sivustolla 30.3.2019 julkaistavasta videolinkistä!

Äänentoistolaitteilla varustettu, liikkuva mielenosoituskulkue liikkuu reitillä Kansalaistori – Mannerheimintie – Etelä Esplanadi – Kauppatori – Senaatintori – Aleksanterinkatu – Mannerheimintie – Eduskuntatalo.

Eduskuntatalon edessä klo 16:10–17:30 välisenä aikana jatketaan pääteemana vallitseva viranomaiskorruptio (verohallinto, ulosotto, poliisi, oikeuslaitos) ja velallisen oikeusturvaongelmat.

Mukana on myös rock-legenda Remu. Tule Sinäkin!

Yllä oleva on lainausta tapahtuman järjestäjän Velallisten Tuki ry:n sivuilta, joilta löytyy tarkempi kuvaus ja lisää taustoitusta.

Tapahtuman perustiedot:

Aika: 30.3.2019 klo 14:00–17:30
Tarkemmat tiedot: kokoontuminen Kansalaistorilla klo 14:00, josta mielenosoituskulkue lähtee liikkeelle klo 15:10 reitille Mannerheimintie – Etelä-Esplanadi – Kauppatori – Katariinankatu – Senaatintori – Aleksanterinkatu – Mannerheimintie – Eduskuntatalo
Tapahtuman sivut: https://www.velallistentuki.fi/yleinen/v-niikuin-ketutus/

PÄIVITYS 26.3.2019 klo 17:15: Mielenosoituksen vaihdettu nimi on muutettu artikkeliin ja artikkeliin alkuun lisätty järjestäjien korostus, että kyse on puoluepoliittisesti riippumattomasta yhdistyksestä.

PÄIVITYS 27.3.2019 klo 10:10: Tarkennettu tapahtuman aikataulutietoja.

76 KOMMENTTIA

 1. Hienoa. Haluaisin olla osallistujana, mutta lompakossani on tyhjiö, joka aiheuttaa kolkkoa kaikua korvissani.Vapisen täällä ”tois-pual jokke” myötätunnosta. Give them HELL Harry !

 2. Näitä pitäisi järjestää joka kaupungissa.
  Kylmät faktat pöytään ja satujen ja tarinoiden kertominen kansalle seis.
  Siitä se lähtee, ihmiset heräävät näkemään totuuden tästä eliitin keksimästä ja valtamedian kansalle syöttämästä ’maailman onnellisimmasta maasta’ jossa mätä haisee, nähdään nälkää ja eletään velan päälle samalla kun eräät korjaavat kaiken sadon itselleen ja kaiken huippuna ovat panneet sen luonnonvarat pilkkahintaan suuryhtiöiden ruokalistalle.

 3. Hieno homma mutta suomessa on viranomaisten mieli valta jatkunut jo sata vuotta ja lainsäätely laillistaakseen laittomat päätökset hallituksessa on jatkunut tähän päivään asti niin tähän laittomaan menoon on suomessa totuttu eikä tämäkään mielenosoitus ylitä uutiskynnystä asioiden perusteellisempaan tarkasteluun. Muistaakseni mielennosoitukseen johtaneista asioista oli aikanaan kun yle vielä harrasti tutkivaa journalismia niin käsitteli asiaa ja sekään ei johtanut mihinkään varmasti poliisin ja oikeulaitoksen korruption takia muiden viranomaisten kanssa. Toivotaan että mielenosoittajien määrä on niin huomattava että se johtaa asioden julkiseen käsittelyyn ja joku saa myös oikeutta asiaansa.

 4. Ottakaa mukaan haravat, lapiot, ja viikatteet, niillä on ”vaikutusvaltaa”. Kauhavalaiset vyölle, ja köydenpätkä vyötärölle, ne rapsivat LUTEITA.

 5. pankkiirien ja vilppilisten ry järjestää vastamielenosoituksen eduskuntatalon edessä (jos et pääse paikalle käy kommentoimassa -oma vika että olet velkaa!)

 6. Valtavalemedia on rikollisten vallanpitäjien ja rikollisten virkamiesten puolella VAIETEN niiden monista hyvin tiedossakin olevista rikoksista – huolimatta sorrettujen vähemmistöjen puolustajina esittäytyvien viher- ja muiden kommunisti-toimittajien dominoivasta asemasta valtavalemedian toimittajakunnassa.

  • Kyseiset vähemmistöthän eivät ole millään tavalla sorrettuja länsimaissa ja Suomessa, kertoivat valtamedian iltasadut sitten mitä tahansa kuinka ”iso paha suomalainen valkoihoinen heteromies puhkui ja puhalsi heitä kohti ja he pakenivat hiirien vetämässä kurpitsavaunussa”.
   Syrjintäteollisuus on bisnestä ja narsistista huomion kerjäämistä, mistä osoituksena ovat nämä lukemattomat, esimerkiksi Amerikassa ilmi tulleet valeviharikokset, joissa vähemmistöön kuuluva uhri on itse lavastanut itseensä kohdistuneen ”rikoksen”. Samoin Suomessa näitä satuja levitellään mediassa ilman että yhtäkään todistetta esitetään että rikosta/loukkausta olisi ikinä tapahtunut. Yksikin värillinen, jonka nimeä en muista uhriutui jossain lehdessä siitä että joku juoppo oli huudellut hänelle bussissa. Voi helvetti, meikäläisen sukulaiset on dokumentoidusti asuneet tässä maassa ainakin viimeiset 500 vuotta ja mulle on juopot huutelee törkeyksiä useamman kerran vuodessa.
   Elämme kyllä ”mielenkiintoisia” aikoja kun tälläiselle narsisti porukalle osoitetaan jatkuvasti myötätuntoa ja huomiota samalla kun vammaiset ja vanhukset elävät ”tulosvastuullisten” hoitolaitosten armoilla ja 90-luvun laman uhrit, ne jotka vielä elävät, kärsivät talmudilaisessa velkaorjuudessa.
   Raha on steriili, sanoi Martti Luther aikoinaan. Raha ei voi syntyä rahasta. Raha on väline, ei päämäärä. Koronkiskonta, mikä tarkoittaa kaiken suuruista koron perimistä, ei ”ylisuurta koron perimistä”, kuten se nykyään virheellisesti tulkitaan on tarkoitettu juutalaisen kansan aseeksi muita kansoja vastaan, joita saa talmudin mukaan vahingoittaa sekä suoraan että ei-suoraan ja kristinusko piti koron perimistä pitkään erittäin raskaana syntinä, rinnastettavissa varkauteen ja murhaan, kunnes ahneus valloitti kirkon ja se hylkäsi perinteisen kantansa, erittäin tuhoisin seurauksin. Muslimien kunniaksi on sanottava, vaikken usein heitä puolustelekaan eikä tule tavaksi, että he eivät ole vielä pyhittäneet koron perimisen syntiä.
   Koivisto-vainaata voisin tästä pankkiirien juoksupoikana toimimisesta piiskata vielä erikseen, mutta ehkä piru hoitaa sen asian puolestani.

 7. Korruptoitunut, ”omat taskut rahaa täyteen”-tieteiden professorikunta ja ja muu (raha)”asiantuntija”väki pitäisi laittaa pesemään lattioita, myös eläkkeellä olevat maanpetturit. He ovat myyneet Suomen vain ja ainoastaan oman sairaalloisen nautinnonhalunsa ja mammonanhimonsa tähden. Inhimillisyys ja ihmisarvon kunnioittaminen ovat heille täysin tuntemattomia käsitteitä. Siivoojat sijalle päättäämään yhteisistä asioista ! Eiköhän silloin saataisi paljon järkevämpiä tuloksia aikaan. Itse ehdottaisin varsinkin natottaja-pettureille paljon kovempia rangaistuksia kuin lattioiden ja vessojen siivoaminen.

 8. Pahimmat kuprut on poksauttamatta. Presidenttipyrkyri Ilja pidätettiin täysin keksityllä ”rikos ihmisyyttä vastaan” etsintäkuulutuksella kesken vaalikampanjan. Kysykää vaikka Oikeusministeriöstä jos ette usko.

  25.8.2017
  Iltalehden kyselyssä olivat mukana myös presidenttiehdokkuutta tavoittelevat Paavo Väyrynen ja Ilja Janitskin. Heistä Väyrynen saisi kahden prosentin ja Janitskin yhden prosentin kannatuksen.

  https://yle.fi/uutiset/3-9797407

  Turkkin meiningistä:

  https://yle.fi/uutiset/3-9811224

  • ”Heistä Väyrynen saisi kahden prosentin ja Janitskin yhden prosentin kannatuksen.”

   ValtaVALEmedian viherpunikkitoimittajineen suorittama aivopesu on ollut erittäin tehokasta: teuraalle vietävät lampaat pitävät heitä taluttavia susia myös lampaina – suomalaisten ja muiden eurooppalaisten valkoinen kansanmurha on meneillään ja esim. kansallisomaisuuden ryöstöstä sekä EU-diktatuuri/NWOtyrannia-projektista puhumattakaan.

 9. Turkin meiningille ei EU halua tehdä mitään. Jos turkkilaistaustaisella Espanjassa pidätetyllä on kaksoiskansalaisuus, EU:n virallinen kanta on se, ettei voi auttaa pulaan joutunutta EU-kansalaista. Tämä on aika tylyä faktaa EU:sta ”ihmisoikeuksien puolustajana”. Suomen ulkoministeriö ja Timo Soini ovat olleet myös tylysti samoilla linjoilla vuosikymmeniä Suomessa asuneesta ja työskennelleestä perheellisestä turkkilaisesta miehestä, Suomen kansalaisesta, joka käsittämättömästi estettiin palaamasta Turkista lomamatkalta kotimaahan Suomeen. Näin puolustetaan suomalaista veronmaksajaa EU – Suomessa.
  Espanja on facistinen Nato- maa. Se polkee omienkin kansalaistensa, katalaanien, ihmisoikeuksia äärimmäisen törkeällä tavalla. Huono tilanne turkkilaistaustaisten, pidätettyjen kannalta. Erdoganin arvostelu on siis johtanut Interpol- pidätykseen Euroopan Espanjassa ! Herätys ! – missä mennään- mitä seuraavaksi ?

  • Hetkinen. Perun tukeni ja henkisen tuen. Tää liittyy jotenkin Perussuomalaisiin mutta ette kertoneet sitä! Johdatte ihmisiä harhaan. Kuinka kieroja voitte olla?

   En ikinä osallistu mihinkään jos en tiedä mistä on kyse. Luotin Vastavalkean toimitukseen. En luota enää. Te jätitte tahallanne todella olennaaisen seikan kertomatta.

   • Kuten olen jo toisaalla selittänyt, kyse EI ole mistään perussuomalaisiin liittyvästä tapahtumasta, vaikka järjestäjät näyttävätkin kovasti tykästyneen perussuomalaisten tekemään videoon ja näyttävät pitävän sitä hyvänä kuvauksena Suomen tilasta. Eräs keskeinen organisaattori, joka on itse aivan toisen puolueen kuin persujen ehdokas, vakuutti allekirjoittaneelle, että kaikkien puolueiden edustajat ovat tervetulleita mukaan. Ja jos on lukenut Vastavalkean aiemmin julkaiseman Pikkuparlamentin tilaisuutta käsittelevän artikkelin, ymmärtää, että yhdistyksen toiminta ei todellakaan ole puoluesidonnaista.

    Meillä ei ollut mitään syytä esittää tapahtumaa perussuomalaisiin liittyväksi, koska se ei sitä ollut. Järjestäjien alkuperäiset epäonniset nimivalinnat ja painotukset eivät tätä muuta miksikään. Meillä ei ollut mitään syytä politisoida tapahtumaa.

    Asiallinen kritiikki on tervetullutta, mutta se on eri asia kuin jankkaaminen ad nauseam jostain, joka ei pidä paikkaansa.

    Vastavalkea on puoluepoliittisesti sitoutumaton. Omasta puolestani voin silti mainita, että en kannata perussuomalaisia. En tosin myöskään mitään muitakaan vallassa olevia tai olleita puolueita.

   • Tervehdys toinimakela.

    Tämä mielenosoitus liittyy asioihin, joiden taustat on esitetty Pikkuparlamentin 14.02.2019 tapahtumassa.

    Olin ko. Pikkuparlamentin tapahtumassa läsnä. Kysymys ei tässä ole puoluepolitiikasta, vaan siitä, mihin kansakunta on menossa, -sukeltaako syvemmälle mutakuoppaan, vai iskeekö kynnet mutakuopan reunalle, ja nousee ylös.

    Katso ”toinimakela” Pikkuparlamentin tapahtumavideo. Silloin kaiketi ymmärrät, mistä tämä mielenosoitus kumpuaa. Jos et sitä ko. dokumentaatiosta ymmärrä, niin kukaan ei voi sitä sinulle selittääkään.

    Kun vielä on tiedossa sekin, että vain ”Hjalliksen” Nyt liike oli valmis satsaamaan resurssejaan tämän Pikkuparlamentin tapahtuman toteuttamiseksi Velallisten Tuki ry:n ponnistelujen lisäksi, niin saanet jonkinlaisen käsityksen siitä missä nk. mennään.

    Ei tällä aktilla perussuomalaisten puolueen kanssa ole mitään tekemistä, vaikkakin perussuomalaisten ko. video osuukin aivan naulan kantaan.

    Velallisten tuki ry. on ollut olemassa jo kauan aikaa, ja on pyrkinyt auttamaan ihmisiä, perheitä ja yrittäjiä jakamalla tietoa, jota muut tahot eivät tee, jotta yritteliäät ihmiset selviäisivät niistä rasitteista jotka typerä hallintokoneisto aikanaan on heille järjestänyt, -pitäisikö vielä sanoa, ”oikeusvaltion statusta nauttien”

    Lukuunottamatta aivan nk. kansallista kermaa, joka itseasiassa on jo hapantunut, -niin jokainen Suomen kansalainen on pian tilanteessa josta hätähuutonsa kumpuavat, -tilanteessa jossa yritteliäät ihmiset olivat jo -90 luvun tekaistussa lamassa kun Suomi piti saada Euroopan unionin kaikenkattavan sosialismin piiriin.

    Pk-yrittäjät ja yksitysitaloudet sen maksoivat. Mitä on tullut vastineeksi?

    Ei kukaan niitä huutoja silloin kuunnellut, pitää olla ”suuremmas porukass” . Ja taaskin valinta oli väärä porukka.

    Nyt ollaan tässä tilanteesa kun ollaan paluuta ei ole kun paluupolulla ei ole tulevaisuuttal.

   • Tapahtuman järjestäjä on päivittänyt sivustollaan olevaa tapahtumakuvausta niin, ettei enää syntyisi virheellistä vaikutelmaa (jota emme todellakaan halunneet osaltamme ruokkia), että se liittyisi jotenkin perussuomalaisiin.

    • Vesa ja Erkki, teistä ei kumpikaan nyt tunnu käsittävän mikä tässä on ongelmana. Ongelma on se, että tässä artikkelissa ei sanallakaan selitetä miksi tuon mielenosoituksen nimi on sama kuin persujen vaalislogan jos persuilla ei kerran ole mitään tekemistä tuon mielensoituksen kanssa. Median tehtävänä on vastata tälläisiin kysymyksiin ja jostain syystä jota Vesa ei suostu avaamaan miksi näin on ja miksi hän ei pysty kertomaan miksi näin on.

     Lisäksi Vesa osoitti lapsellisuutensa poistamalla minut fb-kavereistaan.

     Olisin niin toivonut Vastavalkealle onnea ja menestystä mutta en toivo enää. Tää on ihan paska.

     • Minulla ei ole asiasta ollut mitään muuta tietoa kuin että joku tai jotkut järjestäjät olivat kovasti tykästyneet kyseiseen vaalivideoon ja että harkintakykynsä hieman petti tässä suhteessa. Liisa Mariaporikin asiaa tuossa jo selvitti.

      Mielenosoituksen nimi ei enää ole sama kuin vaalislogan, jollet sattunut huomaamaan.

      Järjestäjien kuvauksesta on poistettu kaikki maininnat perussuomalaisista. Miksi antaa persuille vielä ylimääräistä mainosta käsittelemällä puoluetta vielä tässäkin artikkelissa?

      Mutta sinulle ei näytä mikään selitys kelpaavan, vaan haluat jostain syystä heittää lapsen pois pesuveden mukana. Sinulla ei ole minkäänlaista haluakaan ymmärtää.

      Itse asiassa estin sinut (en vain poistanut kavereistani), koska olin vastannut sen mitä tiesin ja koin silti aina vain jatkuvat kysymyksesi häirinnäksi. Minulla on parempaakin tekemistä kuin käyttää aikani feikkimoralistille vastailuun.

 10. Anteeksi vain kaikki, jotka ovat käsittäneet Velallisten tuki ry:n 30.3.2019 klo 14.00-17.00 mielenosoituskutsun virheellisesti. Yhdistyksemme on puoluepoliittisesti sitoutumaton ja kaikkien puolueiden kansanedustajaehdokkaat toivotetaan tilaisuuteen tervetulleeksi puhumaan ja vastaamaan velallisten kysymyksiin siitä mitä te aiotte tehdä kansanedustajana, jotta velallisten asiat kokonaisuudessaan saadaan kuntoon?
  Tämä on Velallisten tuki ry:n järjestämä ensimmäinen mielenosoitus, joten kaikki järjestelyt eivät ole menneet niin sanotusti ”putkeen”, mutta teemme kuitenkin todella paljon työtä, että nämä velallisten asiat saadaan lähitulevaisuudessa kuntoon. Toivotan edelleen kaikki velalliset ja kaikki kansanedustajaehdokkaat tervetulleeksi tilaisuuteen lauantaina 30.3.2019 klo 14.00.

  • Niin varmaan, poliittisesti sitoutumaton organisaatio on; wink wink. Ja mikäli seuraat punaista lankaa riittävän pitkälle niin huomaat, että tämäkin organisaatio johtaa sinut siihen mafiaan joka on meidät on velkahirteen asettanut. Näin pirullinen politiikka toimii, toinen kannattaa ja toinen vastustaa. Ei mitään uutta auringon alla!

 11. Tässä asiayhteydessä on syytä huomata, että Verohallinto on valtivarainministeriön alainen organisaatio. Verohallinnon rikkeista viimekädessä vastaa valtiovarainministeriö. Yksikään valtiovarainministeri ei ole puuttunut verohallinnon toimiin.

  Mitenkään ei voi olla mahdollista, että valtiovarainministerit eivät olisi olleet tietoisia verohallinnon menettelyistä, siis niistä, joita Pikkuparlamentin tilaisuuden esityksissä tuotiin julki.

  Jos joku minisrtereistä väittää, että hän ei tiennyt, niin ei sillä ole vaikutusta asiaan, koska hänen asemansa vuoksi olisi pitänyt tietää.

  Tämä tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että on vaiettu ”hiljaa” asioista ja menettelyistä, jotka ovat syntyneet ”rikollisen mielen” omaavien aivoissa, joita aivoituksia sitten käytännössä on järjestelmällisesti toteutettu yritysten ja yksityishenkilöiden varojen kuppaamiseksi, joihin toimiin on syyllistynyt valtiovalta yhdessä pankkimafian kanssa.

  Tämä tarkoittaa sitä, että kun kysymys on ihmisoikeusrikkomuksista, jotka eivät vanhene, niin pihdeissä on aikanaan joukko valtiovarainministereitä, oikeusministeriön porukan lisäksi. Nämä asaiat eivät unohdu.

  • Niin jäi vielä sanomatta se että ko. mielenosoitustapahtuma on täysin seurausta siitä, mitä hallintokoneisto on tehnyt.

   Hallintokoneiston olisi syytä ottaa asia vakavasti. Jostain löytyy vielä se maa missä Suomen Valtio joutuu vastaamaan kansainvälisessä tuomioistoimessa ihmisoikeusrikkomuksistaan.

   Suomessa se ei voi tapahtua, koska täällä ylin poliisijohto sekä koko oikeuslaitos on läpeensä korruptoitu ja täysin mätä. Mitenkään muuten -90 luvulta alkanut kehityskulku ei ole selitettävissä.

   Muualla kuin Suomessa ”kotikenttäetu” syyllisiltä katoaa.

 12. ”Mutta sinulle ei näytä mikään selitys kelpaavan, vaan haluat jostain syystä heittää lapsen pois pesuveden mukana. Sinulla ei ole minkäänlaista haluakaan ymmärtää.

  Itse asiassa estin sinut (en vain poistanut kavereistani), koska olin vastannut sen mitä tiesin ja koin silti aina vain jatkuvat kysymyksesi häirinnäksi. Minulla on parempaakin tekemistä kuin käyttää aikani feikkimoralistille vastailuun.”

  Sinä et ole tarjonnut minkäänlaista selitystä. Kysyn vielä kerran, jospa se selitys nyt tällä kertaa tulisi sieltä, että miksi tuossa artikkelissa ei mainita sanallakaan persuja vaikka tuon mielenosoituksen nimi oli persujen vaalislogan. Oikea vastaus tähän ei ole se, että mielenosoituksella ei ole mitään tekemistä persujen kanssa. Ihan sama kuin jos joku kirjoittaisi artikkelin ruuasta löytyneestä tappavasta myrkystä ja sitten laittaisi kuvituskuvaksi kuvan Pirkka-nakeista ja joku kysyisi, että ai, ne Pirkka-nakitko oli myrkyllisiä ja se toimittaja vastaisi, että ei ollenkaan, muuten vain laitoin siihen Pirkka-nakkien kuvan. Eikö se olisi sinun mielestä hyvin harhaanjohtavaa?

  Vesa, ihan sellainen pikku juttu vain. Sinulla on vielä tilaisuus pelastaa Vastavalkean uskottavuus antamalla täydellinen selitys sille mitä on tapahtunut. Vastavalkean kannalta pahempi kuin selityksen antaminen on se, että käyttäydyt erittäin oudosti, aivan kuin yrittäisit salailla jotain suurempaa kuprua kuin pelkkä epäonnistunut artikkeli. Maksoiko joku tästä artikkelista teille? Kuka on tämä henkilö joka alun perin laittoi mielenosoituksen nimeksi persujen vaalisloganin ja oliko hän sama henkilö joka kirjoitti artikkelin?

 13. Nyt jäitä hattuun, ystävät!

  Tämä tässä esitelty la 30.3. mielenosoitus syntyi ja järjestettiin ilmeisen nopeasti, eikä kaikki todellakaan ole mennyt putkeen, kuten Liisa Mariapori tuossa edellä kommentoikin.

  Vastavalkea sai kopin asiasta aika viime tingassa tällaisen tilaisuuden markkinointitarpeita ajatellen. Vesa Raiskila selvisi tapahtuman työstämisestä suorastaan kiitettävästi, kun ottaa huomioon ainekset mistä teksti oli koostettava. Vesa poisti jo perustekstistä persujen osuuden, ja teki tapahtumasta jo puolueista riippumattoman. Tätähän Velallisten Tuki ry vielä täydensi mm. muuttamalla tapahtuman nimeä ja kutsumalla kaikkien puolueiden kansanedustajaehdokkaita paikalle.

  Velallisten Tuki ry tekee ehdottoman tärkeää työtä velallisten aseman parantamiseksi. Se tarjoaa facebooksivullaan vertaistukea ja arvokasta lainopillista apua pulaan joutuneille. Vastavalkea toivottaa Velallisten Tuki ry:lle menestystä ja on valmis tukemaan sen toimintaa tulevaisuudessakin.

  Sen sijaan Joukkovoima hallituspolitiikkaa vastaan -facebookryhmä ei ole onnistunut suuresta jäsenmäärästään huolimatta konkretisoimaan toimintaansa siinä määrin kuin Velallisten Tuki ry on pystynyt. Tämä facebookryhmä on toimintansa päässä; eduskuntavaalien tuloksena hallitus varmuudella vaihtuu. Uusi hallitus kaipaa uuden, kriittisen fb-ryhmän toimiensa seuraajaksi.

  Varmasti on tarpeen suorittaa perusteellinen analyysi Joukkovoima hallituspolitiikkaa vastaan -ryhmän toiminnasta ja sen saavutuksista. Se jäänee kuitenkin vaalien jälkeiseen aikaan.

  Vastavalkea toivoo kaikkien kynnelle kykenevien osallistuvan tässä artikkelissa esiteltyyn Velallisten Tuki ry:n järjestämään mielenosoitukseen. Sehän on jo ensi lauantaina, eli enää kolme yötä tähän tapahtumaan!

  • No kun nimenomaan tässä nyt kaivataan siihen artikkeliin tietoa siitä mikä on persujen osuus vai onko sitä ollenkaan. Jos on tai ei ole, niin siitä olisi hyvä sanoa muutama sana. Tuollaisena se artikkeli on harhaanjohtava.

 14. Lopputuloshan tällaisessa vaihtelevan synnytysprosessin tekstissä ratkaisee.
  Lopputulema on syntynyt Vastavalkean ja Velallisten Tuki ry:n yhteistyönä, ja näillä mennään.

  Persujen osuus ja näkyminen tekstissä on poistunut kuvasta, yhteisesti hyväksytty asiasisältö on jäänyt. Sanotaanko vaikka niin kuin usein käy kiivasvauhtisessa toteutuksessa; paska tippuu rattaista.

 15. Liisa Mariapori 27.3.2019 at 21:44
  Velallisten tuki ry on puoluepoliittisesti sitoutumaton yleishyödyllinen yhteisö, joka on perustamisestaan 11/2016 lähtien lähestynyt kaikkien puolueiden kansanedustajia Eduskunnassa ja samalla kiinnittänyt huomiota 90-luvun laman ja oikeuslaitoksen uhrien sekä muiden velallisten epäoikeudenmukaiseen asemaan ja suoranaisiin vakaviin ihmisoikeusloukkauksiin. Näitä oikeudenloukkauksia käsitellään mielenosoituksessa, jossa teemoiksi on otettu, ulosotto, perintätoimistot, verotus ja oikeuslaitos. Näistä kaikki toimivat perustuslakimme vastaisesti, joten velallisilla ei ole oikeusturvaa lainkaan. Vaikka meillä on perussuomalaisten V – niin kuin Ketutus-elokuva sivuillamme ja Nyt Liikkeen video Eduskunnasta, ei se suinkaan tarkoita sitä, että olisimme puoluepoliittisesti sitoutuneita. Mielenosoitus on avoin kaikkien puolueiden kansanedustajille, joiden läsnäoloa oikeasti toivotaan. Näin velalliset voivat kysyä suoraan eri puolueiden kansanedustajilta, miten he aikovat seuraavalla hallituskaudella nämä velallisten asiat hoitaa kuntoon? Yhdistys on lähestynyt eri puolueita mm. siksi, että Suomeen saataisiin ns. Norjan mallin mukainen totuusfoorumi, joka tutkisi nämä 90-luvun laman ja oikeuslaitoksen uhrien asiat uudestaan, tekisi uudet päätökset ja määräisi valtion korvaamaan yrittäjille aiheuttamansa vahingot. Suomi on ollut oikeudettomassa tilassa 30-vuotta, joten nyt on aika korjata tämä tilanne. Yrittäjien ja muiden velallisten oikeusturvaongelmat ovat niin suuria, että näin ei yksinkertaisesti voida jatkaa. Nämä ihmisoikeusloukkaukset ja oikeuslaitoksen puute ovat ongelmia, joiden hoitamiseen tarvitaan kaikkien puolueiden tuki ja siihen tällä mielenosoituksella oikeasti tähdätään. Velallisten tuki ry näyttää lainsäädännön ongelmakohdat ja eduskuntaan valitut kansanedustajat hoitavat nämä ongelmat kuntoon seuraavalla hallituskaudella. Tarkoitus on tehdä Suomesta taas oikeusvaltio

  • Sitoutumatonta organisaatiota ei ole olemassakaan. Se hallitsee, joka rahoittaa oli organisoija kuka tahansa. Piste!

 16. Kaikki nämä asiat joiden takia mieltä osoitetaan ovat pelkkää seurausta siitä, että maamme on valinnut MJWO:n (Masonic Jew World Order) tien ja mikäli sillä jatketaan niin kaikki tulee menemään väistämättä kohti suurempaa perikatoa. Myös vaarallisemmaksi jos tämä sekopäinen mjwo-porukka saa vallan maailmassa.
  Vaikea käsittää että tällä tasolla mennään ’läntisessä arvoyhteisössä’. Toivottavasti Itä ei lankea tähän. Siinä on ainoa toivomme.
  Israel on USA:n ohella toinen psykopaattinen valtio. Yhdysvaltojen ja Israelin välinen suhde on erikoinen, ja sen luonteesta on erilaisia mielipiteitä. Kuka näistä kahdesta on liikkeellepaneva voima? Ovatko Yhdysvaltojen agentit tunkeutuneet ja kaapanneet Israelin ulkopolitiikan vai päinvastoin?
  Aika selvää on että USA on sionistien käsikassara: http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=160712 )
  Juutalaisten universalismi on aina, epäsuorasti tai eksplisiittisesti, juutalaista universalismia, heimon universalismia – ristiriitainen asia. Sen itsetuhoisena ilmauksena on irrationaalinen vakaumus, että juutalaisuus on ihmiskunnan ydin. Viestinä muille kuin juutalaisille on suurenmoisen empatian haave/utopia: ”Me rakastamme sinua, ihmiskuntaa, enemmän kuin kukaan muu; luota meihin, me tiedämme, mikä on sinulle hyvä.” Ja mikä on ihmiskunnalle hyvää, se on aina, viime kädessä sitä mikä on hyvää juutalaisille.
  Jos ”tämä rotu on ollut kaikkien kansakuntien vihan kohteena, joiden keskelle se on aina asettunut, […], täytyy olla niin, että yleiset syyt antisemitismiin ovat aina asuneet Israelissa itsestään eikä niissä, jotka vastustavat sitä” (Bernard Lazare, antisemitismi, sen historia ja syyt (1894)
  Ja videon katsottuaan siitä on helppo vakuuttua.

  Jerusalem third temple ‘fulfils Biblical prophecy’ of the end times
  FEARS of the apocalypse were stoked by calls for the construction of a third Jewish Holy Temple in Jerusalem, which according to some, will herald the imminent end of the world.
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=185876
  Jews Preparing For The Arrival of Antichrist (video)

  https://www.youtube.com/watch?time_continue=187&v=ptoH14R_x7s

  How Zionist is the New World Order? and How Biblical Is Zionism?
  https://www.veteranstoday.com/2018/03/10/zio-nwo/

  https://thesaker.is/is-israel-a-psychopath/
  https://russia-insider.com/en/israel-psychopath/ri23401
  Pastor Denies Israel’s Biblical Identity – Angers Flock
  https://www.henrymakow.com/2017/02/Pastor-Who-Spurns-Israel%20.html

  • Israel on jo psykoottisen vihan tilassa
   Last June Israeli snipers shot and killed Palestinian media Razan al-Najjar, even though she was wearing a white jacket that obviously distinguished her as a medic. Subsequently two more Palestinian medics were wounded by Israeli fire at what was reportedly a “peaceful demonstration”.
   This leads one to wonder: are Israeli forces deliberately targeting medical personnel?

   We would suggest that they are.
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=185865

  • Uudessa Seelannissa MJWO sitten päässyt terrori iskullaan tavoitteeseen
   New Zealand: the Criminalization of Dissent
   KERRY BOLTON
   New Zealand is in a state of mass hysteria in the wake of the Christchurch mosque shootings, which even a few mainstream media pundits are starting to question, and some are calling for calm reason. A few honest liberals are also questioning the demand for the introduction of “hate speech laws.” Hypocrisy and unreason have flooded New Zealand more so than the voices of calm, however, as there is a large amount of political mileage that can be made.

   http://www.unz.com/article/new-zealand-the-criminalization-of-dissent/
   http://www.unz.com/ishamir/christchurch-revisited/

   Olisiko tässä perää?…:
   Christchurch Attack Decoded: A Manifestation of Israel’s Master Plan to Orchestrate War between the Muslim and Christian World.
   https://www.fort-russ.com/2019/03/christchurch-attack-decoded-a-manifestation-of-israels-master-plan-to-orchestrate-war-between-the-muslim-and-christian-world/

   • Pieni ote linkistä
    … ”With uncertainty among the masses there is one thing which is plain and clear to the casual eye; that this terrorist attack is an act to incite violence among the Christian and the Muslim world.

    Firstly, why would an Australian white supremacist terrorist would go all the way to New Zealand and choose a city named “CHRIST-CHURCH” to attack “MUSLIMS”? There is no coincidence involved here; it was a carefully planned operation … But if one carefully and logically raises the question that who will benefit if there is more division and hatred among the Muslims and the Christian countries?
    A: The Zionists. With that being said, it must be clear to the readers that not all “Jews” conform to the principles and the ideology of Zionism and not all “White People” in the world comply with the manifesto of “White Supremacists”. The current anarchy in between the masses is the result of a global campaign based on “divide and conquer strategy” being implemented by the Zionists for their New World Order to rule the world from Jerusalem. This article will attempt to prove this point by the use of decoding signs and symbols.

    According to my thesis, this terrorist act is part and parcel and a manifestation of the long planned master plan to divide the Christian and Muslim world to the advantage of the Zionists. ”

 17. Tervehdys toinimakela

  ”Vesa ja Erkki, teistä ei kumpikaan nyt tunnu käsittävän mikä tässä on ongelmana. Ongelma on se, että tässä artikkelissa ei sanallakaan selitetä miksi tuon mielenosoituksen nimi on sama kuin persujen vaalislogan jos persuilla ei kerran ole mitään tekemistä tuon mielensoituksen kanssa. ”

  Mainitsemasi ”ongelma” näyttää kyllä olevan lähinnä vain sinun ongelmasi.

  Mitä sitten tapahtuu FB-areenoilla ei kuulu tähän asiayhteyteen tällä palstalla.

  Ainakin kolmessa viestissä on ilmaistu, että mielenosoituksella ei ole mitään tekemeistä Perusssuomalaisten kanssa. Se mikä nimike sillä on tai on ollut, on täysin epäoleellista, ellei sinulla ole jonkinlaisia ”copyrigh”t tms. oikeuksia ko. nimikkeen suhteen..

  Todellinen ongelma, josta tässä on kysymys on se, että valtionhallinnon korruptoitu organisaatio valtiovallan resurssein kuppaa yksittäistalouksien ja yritysten henkistä ja materiaalista pääomaa lainvastaisin menettelyin, eikä Suomen oikeuslaitos, siis sen Suomen, joka mielii käyttää itsestään nimitystä ”oikeusvaltio”, toimi kuten oikeusvaltiossa pitäisi. Tämä on se varsinainen ongelma.

  Kansainvälisistä sopimuksista löytyvät määrittelyt, joiden puitteissa valtiovallan toiminta näissä yhteyksissä on lainvastaista. Mutta silti mitään ei tapahdu ”Tasavallassa”, vaikka asiat ovat olleet tiedossa jo monta vuosikymmentä.

  Lopeta lillukanvarsien vääntely ja paskan jauhaminen tähänastiseen tapaasi, ja keskity oleelliseen. Tämä asia josta ko. mielinosoitus kumpuaa on aivan liian vakava yhteiskunnallinen ongelma joutuakseen pilkkujen vääntelemisen kohteeksi.

  Aloita opiskelusi katsomalla Pikkuparlamentin esitykset, ja keskity niistä syntyviin assosiaatioihin, tähänastiset kommenttisi eivät oikein tuo lisäarvoa asiayhteyteen.

  Hyvää päivänjatkoa.

  • Erkki, minä en nyt puhu enkä ole missään puhunut tuosta mielenosoituksesta. Puhun tästä artikkelista. Jos se mielenosoitus on sinulle tärkeä ja koet olevasi hyvällä asialla, niin eikö sinun pitäisi nimenomaan olla samalla puolella kuin minä närkästyneenä siitä, että tuo artikkeli on harhaanjohtava?

   Minä en ihan oikeasti enää ymmärrä mitä helvettiä täällä tapahtuu.

   Tässä ei olisi ollut mitään ongelmaa jos Vesa, silloin kun kysyin tästä ensimmäisen kerran, olisi sanonut, että
   ”Kirjoitin sen kymmenessä minuutissa, siitä tuli vähän juosten kustu, yritän väkertää oikaisun, sori siitä”
   tai
   ”En tiennyt, että tuo on persujen vaalislogan eikä kukaan kertonut”

   Mutta hän ei sanonut näin. Sen sijaan hän käyttäytyi välttelevästi, kieltäytyi vastaamasta kysymyksiin, keksi kaikenlaisia tekosyitä ja lopulta blokkasi minut fb:ssa. Ja nyt myös mielenosoituksen järjestäjät ja tukijat asettuvat tässä Vesan puolelle. En siis minun joka vaatii asioilta selkeyttä.

   • Ei mielenosoitus sinänsä ole minulle tärkeä, mutta näen sen eräänä niistä toimenpiteistä, mitä tässä asiassa pitää tehdä. Asiassa on vuosikymmenniä yritetty saada krp:tä tutkimaan jätettyjä rikosilmoituksia, jne. mutta mitään ei tapahdu. Eräs ystäväni pitkään näissä asioissa toiminut, kertoi kerran kuinka muuan krp:n henkilö saatuaan rikolsilmoituspaperit käsiinsä sanoui, että ”Vittuako sä mulle näitä kannat”.

    Tästä on nyt turha jänkatä. Havaintojeni mukaan asian pitäisi olla riittävän selvä jokaiselle lukijalle mistä on kysymys, ja mistä ei.

    • Eli siis sun mielestä Vastavalkea on vaan tämmönen kiva jätkäporukka jonka ei ole tarkoituskaan tehdä mitään oikeasti vaikuttavaa. Vähän leikitään toisinajattelijoita, käydään kaljalla, taputellaan toisia selkään ja sellasta. Ok.

     Ei oo mun juttuni.

     • Kirjoitustensa perusteella katson, että toinimakela ei joko ymmärrä lukemaansa tai sitten on häirikkö.

      Velallisten Tuki ry todellakin on puoluepoliittisesti sitoutumaton.
      Olen kokoomuslaisena mukana auttamassa velallisia, vaikka en ole velallinen.

      Velallisten Tuki ry:n tekstissä on linkki http.//jormajaakkola.fi ”mainostamassa” minua, koska olen tutkimuksillani selvittänyt perimmäisen syyn, miksi 1990-luvun alussa pankkikriisi hoidettiin saattamalla yrityksiä konkurssiin ja yrittäjiä velkavankeuteen.
      Katso dokumentit osoitteesta
      http://jormajaakkola.fi/Koiviston_konklaavi

      toinimakela kirjoitti:
      ”Vastavalkea on vaan tämmönen kiva jätkäporukka jonka ei ole tarkoituskaan tehdä mitään oikeasti vaikuttavaa.”

      Vai ei mitään oikeasti vaikuttavaa?

      Vastavalkean sivulla puolestaan on video, jossa kerron Koiviston konklaavista
      https://vastavalkea.fi/2018/01/24/koiviston-konklaavi-video-keskusteltavaksi/

      Miksi Vastavalkea mainostaa kokoomuslaisen videota?

      Olen kaikkien suomalaisten asialla kokoomuslaisena. Pitäisikö kokoomuslaisuuteni kieltää.

      En kerro missään omia mielipiteitäni, vaan kaikki perustuu dokumentteihin.
      Pystyykö toinimakela kiistämään esille tuomani dokumentit?

      Tutkimukseni markan laittomaan hävittämiseen Hallitusmuodon 72 §:stä alkoi vuonna 1999 ja velallisten kohtaloksi koituneen Koiviston konklaavin tutkimukset alkoivat toukokuussa 2002.
      Elokuussa 2002 sain henkilökohtaisen presidentti Tarja Halosen allekirjoittaman Koiviston konklaavin asiakirjojen salassapitopäätöksen.

      Olen muutama vuosi sitten selannut yli 10’000 sivua Valtion hallinnon asiakirjoja, joista olen tallentanut satoja sivuja ja tulostanut muutaman mapillisen.

      Ylläpidän kotisivuani, jotta Suomen kansa viimeinkin saisi tietää totuuden, koska valtamedia ei sitä kerro.
      Vastavalkea on hyvä foorumi vaiettujen asioiden ja salaisten asiakirjojen tiedottamiseen.

      Tästä osoitteesta löytyy rivikansanedustaja Sauli Niinistön eduskunnassa vuonna 1992 pitämiä puheita
      http://jormajaakkola.fi/Niinist%C3%B6n%20puheita%20eduskunnassa

      Perussuomalaisten puheet kalpenevat istuvan presidentin Niinistön aikanaan pitämien puheiden rinnalla.

      Totuusterveisin
      Jorma Jaakkola

     • Jorma Jaakkolalle:

      Pidän erittäin suuressa arvossa sivustollasi paljastamiasi asioita ja olen monta kertaa viitannut niihin sekä Vastavalkean että useiden muiden sivustojen/blogien artikkeleita kommentoidessani ja tulen niin tekemään vastakin. Sen sijaan KANSATONTA ISÄNMAATONTA NYKY-kokoomusta pidän Suomen ja kantasuomalaisten tuhopuolueena; olen täysin samaa mieltä kuin Juha Ahvio kuvauksessaan kokoomuksesta:

      ”Näyttää siltä, että perinteisesti kokoomuksen aatemaailman yhteenvetona käytetyn koti, uskonto ja isänmaa -kolmikannan kaikki elementit ovat nykyisen punavihreän ja Open Borders -internationalistisen ja HLBTIQ- ja velkaelvytyskokoomuksen pahimpia inhokkeja ja kauhistelun esineitä. Pidetään mielessä sekin, että kansallisen kokoomuksen puheenjohtaja Orpo julisti viime vuonna Suomen kansallisvaltiollisen itsenäisyyden satavuotisuutta juhlistaneessa veteraanijuhlassa, että kansallismielisyydestä ei ole koskaan seurannut mitään hyvää.

      Jos vertailukohdaksi otetaan 1950–1970-lukujen kokoomuspuolue ja sen silloiset merkittävät ja aidosti konservatiiviset päivänpoliittiset vaikuttajat, näyttäytyy nykykokoomus johtavine vasemmistoliberaaleine kellokkaineen erittäin rappeutuneelta ja kulttuurimarxilaisen eetoksen läpitunkemalta. Nykykokoomuksen virallisten kannanottojen perusteella voidaan todeta, että niiden mukaan arvioituna takavuosikymmenien kansalliskonservatiivinen ja isänmaalliskristillinen kokoomuspuolue ja sen selkärankaiset edustajat kuten esimerkiksi Olavi Lähteenmäki, Margit Borg-Sundman, Tuure Junnila ja Pentti Mäki-Hakola näyttäytyvät lähinnä nykykokoomuslaisen sekulaarin humanistisen globalismin ja rajattoman raha ja yksilön mielihyvä ratkaisee -eetoksen arkkivihollisina, jollaisista nykykokoomusjohtajien mukaan koko maailma mitä ilmeisimminkin täytyy – mieluiten ”vapaakaupan” varjolla pystytetyn jonkinlaisen maailmanhallituksen voimakeinoin – vapauttaa pikimmiten. ” – http://oikeamedia.com/o1-69712

      Tuota kuvausta täydentää vielä seuraava:

      ”Pirkanmaan kokoomusnuorten Valtteri Koivunen lupaa sylkeä jokaiselle Lotta-patsaalle”,
      https://www.nykysuomi.com/2018/06/06/pirkanmaan-kokoomusnuorten-valtteri-koivunen-lupaa-sylkea-jokaiselle-lotta-patsaalle/

      Vaikka Stubb ei enää kuulukaan kokoomuksen johtoklikkiin niin:
      ”Stubb: ”Itäkeskukseen kun menee, se on kuin Somalia. Se on hieno paikka””,
      https://mvlehti.net/2015/08/29/stubb-itakeskukseen-kun-menee-se-on-kuin-somalia-se-on-hieno-paikka/
      (Homioonottaen vielä kuinka erinomaisesti nimenomaan somalit ovat ’kotoutuneet’ koulutettuina/ammattitaitoisina, työteliäinä VERONMAKSAJINA Suomeen!)

      ”Suomen sisäministeri Kai Mykkänen hyväksyi eilen [10.12.2018] Marokon Marrakeshissa YK:n sorvaaman GCM-siirtolaissopimuksen, joka täydelleen noudatettuna käytännössä avaa maan rajat kenelle tahansa tänne tahtovalle.”, https://www.nykysuomi.com/2018/12/11/mykkanen-hyvaksyi-gcm-sopimuksen-suomi-ei/

      Mykkänen toisinsanoen hyväksyi Kalergi-suunnitelman mukaisen mm. suomalaisten valkoisen kansanmurhan toteuttamisen, ”Suomen tuhoamisohjelma”, http://www.magneettimedia.com/suomen-tuhoamisohjelma/

     • Kieltämättä kummallista että J Jaakkola sanoo kuuluvansa Kokoomukseen, maamme suurimpiin mädättäjiin.
      Heikentää uskottavuutta. En ole kuullut että hän selkeästi vastustaisi puolueensa linjaa.

    • Tunnen Jorma Jaakkolan ja hänen mielipiteensä ja ajatusmaailmansa. Harvoin tapaa hänen kaltaisiaan suoraselkäisiä miehiä tai naisia.

     Kuten Suomessa on erilaisia mielipiteitä siitä miten asioiden pitäisi mennä, niin samoin on myös Kokoomuksen sisällä, kuten kaikissa muissakin puolueissa. On siis Kokoomus ja Kokoomus, kuten on USA ja USA, jne.

     Mitä sitten tulee Vesan artikkeliin, niin artikkelia on päivitetty sellaiseksi, että vahingossakaan ei voi väärinkäsityksiä syntyä, ellei ole lukijan päässä jotain vikaa. Siksi siitä on aivan täysin turha jauhaa mitään.

     Jos jotkut ovat sitä mieltä, että Jorma Jaakkolan, tai Liisa Mariaporin tekemiset ovat jotenkin alamittaisia, ja joutavat yleisen repostelun kohteeksi, niin pankoot paremmaksi.

     • Kiitos Erkki!

      Koska Truth_hunterin kommentin alla ei ole mahdollisuutta, teen sen tässä.

      Truth_hunter 29.3.2019 at 09:31 kirjoitti:
      ”Kieltämättä kummallista että J Jaakkola sanoo kuuluvansa Kokoomukseen, maamme suurimpiin mädättäjiin.
      Heikentää uskottavuutta. En ole kuullut että hän selkeästi vastustaisi puolueensa linjaa.”

      Ei todellakaan heikennä uskottavuutta.

      Kyllä olen julkisesti vastustanut puolueen linjaa, mutta pitää toimia diplomaattisesti. Muunmuassa Uuden Suomen blogeihin olen kommentoinut: ”Kokoomuksen pitää lähteä Mauno Koiviston viitoittamalta tieltä.”

      Satakunnan Kokoomuksen piirikokousedustajana olen pitänyt kriittisiä puheita. On minua niistä kiiteltykin.
      Olen myös vuosia lähettänyt kokoomuslaisille kansanedustajille ja ministereille sähköpostia.
      Kokoomusnuorille olen lähettänyt testamenttejani.

      On työni tuottanut tulostakin eli viestini on noteerattu jopa Kokoomuksen puoluetoimistossa. Eräs kaveri hermostui kotisivuuni. Minua ei kuitenkaan ole erotettu Kokoomuksesta, vaikka en noudattanut hänen ohjeitaan kotisivuni muuttamisessa.

      Olisiko minua noteerattu millään tavalla, jos olisin sitoutumaton tai jonkun muun puolueen jäsen?

      Käytän hyväkseni istuvan presidentin vuonna 1992 eduskunnassa pitämiä kriittisiä puheita
      http://jormajaakkola.fi/Niinist%C3%B6n%20puheita%20eduskunnassa

      Toiset lähtevät puolueesta liian herkästi, ovet paukkuen, mutta silloin uskottavuus ja mahdollisuus vaikuttamiseen on tasan nolla.

      Vielä:
      Mistä tämän päivän moraaliton toiminta Suomessa johtuu?

      Kokoomuksen puheenjohtajaksi ui eräs Mauno Koiviston juoksupoika troijan hevosena TUL:n uimaliivit päällä.
      Tämä kaveri teki gradunsa Euroopan yhdentymisestä ja kun hän valmistui, Kalevi Sorsa ja Kauko-Aatos Leväaho olivat suositelleet Yleisradion pääjohtajalle hänen ottamistaan Yleen töihin, koska hän on luotettavasta demariperheestä.

      Myöhemmin Ylen pääjohtaja ”ihmetteli”, kun tämä luotettava demari liittyi Kokoomukseen.

     • Jos Jaakkola kuitenkin kannattaa Kokoomusta (siis äänestää sitä valtaan) puolueeseen kohdistuvasta kritiikistään huolimatta niin en peru käsitystäni.
      Minusta suoraselkäinen mies ei äänestä maanpettureita.

  • Tämä TUL:n uimari, joka nykyisin on yksi innokkaimmista ”natottajista”, on nimeltään Pertti Salolainen. Hänellä on ollut lukuisia luottamustehtäviä kansakunnan poliittisissa kehyksissä…

 18. Pahoittelen että jauhan tätä samaa mutta en voi sille mitään koska niin on pakko tehdä.
  Mielenosoitus on sinänsä ok ja niitä pitäisi järjestää joka kylään mutta ne eivät vaan mitään korjaa koska olemme isomman jyrän alla. Toivottavasti herättävät nukkuvia.
  Ellemme pääse irti EU-kahleista jotka sitovat meidät velkaorjiksi ja tarjoavat maamme luonnonvarat korporaatiomafian ja finanssikeinottelijoiden makupaloiksi niin mikään ei muutu.
  Aivan kuten vanki häkissään ei voi juuri muuta kuin surra kohtaloaan niin emme mekään. Ja ne jotka tarjoavat pelastukseksi velkarahaa ajavat maata vain yhä syvempään rotkoon. Siis kiristävät vain kahleita.
  Siksi on tärkeää äänestää sitä joka tämän ymmärtää. Suurpuolueista kukaan ei sitä ymmärrä eikä tule tekemään mitään asian hyväksi.

  • Suurpuolueiden johto edustaa sitä läpeensä korruptoitunustta, rikollista ja maanpetoksellista nomenklatuuraa, jonka voi vain toivoa vielä joutuvan kansantuomioistuimen eteen jollain torilla – vain silloin saisivat sen ainoan oikean oikeudenmukaisen rangaistuksen tuhotyöstään Suomea ja kantasuomalaisia kohtaan.

  • Juuri niin. Kitisevä sarana saa yleensä tipan öljyä, ja se narina loppuu siihen, mutta näitä riitoja lukiessa tulee mieleen ”muutamien hölmöläisten inttämiset, asiantuntijoina”, eikä mikään muutu. Vuosikausia kiristellään hampaita ja mollataan toisin ajattelevia. Jokainen väittää tietävänsä ratkaisun, mutta kun on niin pirun monta erillaista ”ratkaisua”, niin se on samaa kuin, ”Yhtä tyhjän kanssa”. Hiukset harmaantuvat ja rypyt lisääntyvät ”aatteista huolimatta”. Kansanluonteen takia mikään ei tule onnistumaan siedettävästi. Se alkoi jo siitä ”lastusta joka kulki joen mukana alavirtaan”, ja hälyytti kylänvanhemmat ylävirtaan puukot vyöllään tuhoamaan tunkeilijat, vaikka välimatkaa oli sata kilometriä. Se mitä sinulla on, kuuluu myöskin minulle, mutta se mitä minulla on, siihen et koske. Suvaitsevuuttakin on joskus ollut enemmän, mutta nyt virtaus on aivan päinvastainen. Kaikkea pitää olla nurkat väärällään, ja siipirakennuksia tarvitaan, omaisuuden lisäksi.

 19. Hyvä Jorma Jaakkola. Olen sanonut sen jo muutaman kerran: minä en puhu mielenosoituksesta. En ole sanonut siitä mitään. Minä puhun siitä, että tuosta artikkelista saa väärän käsityksen. Jos et ymmärrä miksi tämä on ongelma, ei sinulle tietenkään vaan Vastavalkealle, niin ei sit mitään. Kuten sanoin ei oo mu juttuni.

  Päivä päivältä vahvistuu se käsitys, että ihmiset ovat seonneet.

  • toinimakela 29.3.2019 at 02:20 :
   ”Minä puhun siitä, että tuosta artikkelista saa väärän käsityksen. Jos et ymmärrä miksi tämä on ongelma, ei sinulle tietenkään vaan Vastavalkealle, niin ei sit mitään.”

   Eikö toinimakela ole huomannut, että ongelma on aikoja sitten laitettu pois päiväjärjestyksestä muutamassa kommentissa ja artikkelin loppuun tehdyssä lisäyksessä:
   ”PÄIVITYS 26.3.2019 klo 17:15: Mielenosoituksen vaihdettu nimi on muutettu artikkeliin ja artikkeliin alkuun lisätty järjestäjien korostus, että kyse on puoluepoliittisesti riippumattomasta yhdistyksestä.”

 20. ”Päivä päivältä vahvistuu se käsitys, että ihmiset ovat seonneet.”

  Tästä voimme olla aivan samaa mieltä.

  Ellei hallintokoneiston napahenkilöt ole lahjottuja tai kiristyksen uhreja hännystelijöineen, niin sitten ne ovat syyntakeettomia.

  Keijo Korhosen sanoin: ”Suomi on kuin mielisairaala, jota potilaat johtavat”.

  • Erkki, naulan kantaan. Päivä päivältä pahenevat tilastot, eikä pakkivaihde toimi, ja peruutuspeili on hajalla. Lännen katastrooffiset myrskyt ja tulvat muistuttavat meitä vuosituhansien ennustuksista, ”viimeisten aikojen alkamisesta”? Outo ilmiö on se ,miten niillä alueilla toistuvien tuhojen jälkeen rakennetaan samoja turvattomia puurakenteita, tuhoontuneiden tilalle, kuin mitään muuta paikkaa ei olisi olemassakaan. Hoksottimet eivät toimi. Muutamat meistä otimme varoitukset vakavasti muuttamalla ”vähemmän vaaralliselle alueelle”. Yksi oppii myöhemmin, toinen ei koskaan. Politiikka toimii edelliseen rinnastettavasti. Samoja virheitä syötetään vuodesta toiseen riippumatta keitä siellä johdossa istuu. Uudelleensyntyä ei ”ihminen pysty kykenemään”.LOL.

 21. Jorma Jaakkola 29.3.2019 at 13:29:

  On ilahduttavaa, että tiedostat NYKY-kokoomuksen olevan jotain muuta kuin se oli joskus aikoinaan.
  Juha Avion sanoin siis:
  ”Näyttää siltä, että perinteisesti kokoomuksen aatemaailman yhteenvetona käytetyn koti, uskonto ja isänmaa -kolmikannan kaikki elementit ovat nykyisen punavihreän ja Open Borders -internationalistisen ja HLBTIQ- ja velkaelvytyskokoomuksen pahimpia inhokkeja ja kauhistelun esineitä. ”

  Pelkään pahoin, että tämänkin kevään vaaleissa huomattava joukko sellaisia ihmisiä antaa äänensä kokoomukselle, jotka kuvittelevat sen vielä olevan tuo Ahvion viittaama vanha ”koti, uskonto ja isänmaa”-puolue.

  • Tietenkin tiedostan.

   Viimeisten 27 vuoden aikana on tapahtunut eduskunnassa sellaisia ihmeellisyyksiä, joista ei nykykansanedustajista puoluekantaan katsomatta tiedä kukaan. Eivät tiedä siksi, että monet vuosina 1992-1994 tehdyt ETA-/EY-, ja EU-asiakirjat ja Pariisin rauhansopimuksen (presidentti Koiviston yksipuoliseen) ”mitätöimiseen” liittyvät muistiot on julistettu 25 vuodeksi salaisiksi ja kun olen niitä muutaman ystäväni kanssa kovalla vaivalla saanut julkisuuteen, ei valtamedia suostu niistä kertomaan.

   Kaikki ei siis ole sitä, miltä näyttää. Suomen kansa elää valemedian syöttämässä valheellisessa ja korruptoituneessa yhteiskunnassa.

   Minun lisäkseni ainakin espoolaisen kansanedustaja Pia Kauman mielestä Kokoomuksen pitäisi palata juurilleen.

   Taustaa:
   Kokoomuksen linja muuttui syksyllä 1985 alkaneissa salaisissa sini-punan esileikeissä.
   Lähteenäni on kirja ”Kauko Holopainen: Harri Holkeri – kahden presidentin mies”

   Holkerin ja Ahon hallitusten tiedotuspäällikkönä ollut Kauko Holopainen (sd) kertoo salassa pidetyistä sinipunan esileikeistä, jotka alkoivat syksyllä 1985.

   Sorsa oli Holopaisen mukaan lonksutellut hallitusovia Kokoomukselle. Kokoomuksen oli vain tunnustettava olevansa urbaani keskustalainen puolue.

   Niinpä Kokoomus ajoi vasemmalta Keskustan ohi.

   Puheenjohtaja Ilkka Suomista yritettiin syrjäyttää Pertti Salolaisella.
   Ensimmäisellä kerralla eivät vielä onnistuneet. Taustalla hyöri tietty ryhmä, johon kuului mm. Pertti Salolainen apureineen.

   Holopaisen mukaan demareiden ja Kokoomuksen taustaryhmät olivat jo keväällä 1986 tehneet yhteistyötä vuoden 1987 budjettia ajatellen.
   Tältä pohjalta ei ole ihme, että Suominen, Väyrynen ja Taxell tekivät kassakaappisopimuksen porvarihallituksen muodostamiseksi.

   Holopainen kertoo myös, että Holkerin hallituksen aikaan Kokoomuksen eduskuntaryhmään muodostui yrittäjäsiipi…
   Eipä tämän päivän kokoomuslaisista kansanedustajista monikaan ole yrittäjätaustainen, saatikka yrittäjän puolesta toimiva.

   – –

   Nykypäivästä luettua:
   Jyrki Katainen oli lukiolaisena pohtinut, miten voisi parhaiten edistää uusliberalismia. Niinpä hän päätti liittyä Kokoomukseen.

   Poliisitutkimuksesta:
   Kuopiossa 27.11.1999 pidettyyn Kokoomuksen Pohjois-Savon piirin syyskokoukseen Jyrki Katainen kavereineen väärensi pöytäkirjoja, joita valtakirjoina käyttäen tietyt kaverit tulivat äänestämään Kataisesta piirin puheenjohtajan.

   Kesken kokouksen – valtakirjoja tarkasteltaessa – havaittiin Kataisen ja kumppaneiden petos. Valtakirjan tarkastajat sekä jotkut henkilöt, joiden nimiä oli väärennetty tekaistujen pöytäkirjojen tarkastajiksi, tekivät tutkintapyynnön poliisille.
   Katso tästä http://jyrkikatainenvalhe.blogspot.com/

   Joitakin vuosia sitten tein löydön:
   Niinkin myöhään kuin vuonna 2006 on viimeiset velallisten kyykyttämiseen ja 1990-luvun pankkikriisiin liittyvät Valtion vakuusrahaston asiakirjat julistettu salaisiksi peräti sadaksi (100) vuodeksi!

   Viimeiset tulevat julkisiksi vasta 87 vuoden kuluttua eli vuonna 2106.
   Tästä en julkisuudessa kerro enempää, etteivät tiedot katoa.

   Tarja Halosen tekemästä Koiviston konklaavin asiakirjojen salamispäätöksestä ei saanut hakea muutosta mistään.

   Valtionhallinnon asiakirjojen julkisuus on demokratian perusta.

   Onko Suomi todellakin demokraattinen oikeusvaltio?

   • ”Onko Suomi todellakin demokraattinen oikeusvaltio?”

    Tällä sivustolla monet kommentoijat ovat aikaisemminkin esittäneet tuon kysymyksen tietäen vastauksen – pätevistä perusteluista ei ole puutetta.

   • Ei ole demokratia, eikä oikeusvaltio, vaan poliitbyrokratia. Järjestelmän toimimattomuus maksatetaan kansalaisia kuppaamalla.

   • ”Kaikki ei siis ole sitä, miltä näyttää. Suomen kansa elää valemedian syöttämässä valheellisessa ja korruptoituneessa yhteiskunnassa.”

    Joskus historian hämärässä ehkä jossain määrin voitiin pukua silloisista sanomalehdistä vallan vahtikoirina. Nykyinen valtamedia monine tabuineen on yhtä läpimätä kuin sitä sylikoiranaan pitävät läpeensä korruptoituneet, selkärangattomat poliitikotkin. Sinun kotisivullasi esittämäsi asiat ovat tyypillisiä esimerkkejä sellaisista ratkaisevan tärkeistä tabu-aiheista, joista valtaVALEmedia suurin surminkaan ei erehdy kertomaan kansalle, jonka pitäisi tosiasioiden pohjalta pystyä tekemään taas pian äänestysvalintansa.

   • THunteri lausui näin:

    ”Jos Jaakkola kuitenkin kannattaa Kokoomusta (siis äänestää sitä valtaan) puolueeseen kohdistuvasta kritiikistään huolimatta niin en peru käsitystäni.
    Minusta suoraselkäinen mies ei äänestä maanpettureita.”

    Mistä sinä tiedät ketä Jorma äänestää… Mieti nyt hetki.

    • Ei tiedäkään ja siksi kirjoitin JOS…
     ja jos ei äänestä vaan äänestää puoluetta joka haluaa tehdä maastamme itsenäisen niin on suoraselkäinen mies.
     Mutta tämä on ehtoni. Ja se pätee kaikkiin muihinkin.

 22. Eduskuntavaalit 2019: Suositeltavat isänmaalliset puolueet ja toimijat sekä huomiot
  Markku Juutinen
  Magneettimedia esittelee lyhyesti niitä harvoja puolueita sekä liikkeen ja hankkeen nimellä olevia toimijoita, jotka haluavat työskennellä Suomen vapauden ja itsenäisyyden saavuttamiseksi.
  Muut puolueet ovat enemmän tai vähemmän alistuneet Brysselistä tulevan mittavan lobbauksen ja kauhistuttavan rahoitusmarkkinoilta saapuvan sortovallan kahleisiin.
  Lisäksi Suomalainen etniskulttuurinen rakenne halutaan tuhota lähinnä poliittisesta Lähi-idästä muuttavalla populaatiolla.

  Suomella on nyt viimeinen tilaisuus luopua haitallisesta maahanmuutosta ja maata näivettävästä kansainvälisten suuryhtiöiden sekä rahoitusmarkkinoiden otteesta. Yhteisvoimin ja valtion tuella meidän pitäisi keskittyä suomalaisten hyvinvoinnin sekä turvallisuuden edistämiseen. Tästähän valtion tehtävät muodostuvat.
  Tulevat vaalit merkitsevät taitekohtaa, joko kohti Suomen ja sen kansakunnan itsenäisyyden, oikeudenmukaisuuden ja vapauden aamunsarastukseen tai kansakunnan lopullisen rappioon sekä häviämiseen, minkä korvaa vieraiden etnisten kulttuurien mosaiikki ja loputon sekamelska.
  http://www.magneettimedia.com/eduskuntavaalit-2019-suositeltavat-isanmaalliset-puolueet-seka-huomiot/

  • On pakko olla ”apaattinen”, muutosta parempaan. Vanhukset puhelevat ”vanhoista hyvistä ajoista” kaiken köyhyydenkin keskellä, jopa sodasta kärsineinä. Toiverikkaat ovat jo menneet ”manalan majoille”. Valtaosa kansasta kärsi köyhyydestä, mutta silti valitukset olivat paljon vähäisempiä kuin nyt yltäkylläisyydessä eläviltä. Ilonaiheet olivat harvassa, mutta sitä enemmän nautittavia. Ruokaa oli lautasella ”melkein jokaiselle päivälle”, eikä monikaan kärsinyt liikalihavuudesta, muut kuin ”porvarit” ( oliko pahasti sanottu)? Nyt ylipainoisemmat kutsuvat itseään ”demokraateiksi”?

  • Eikä varmaan ollut ainoa kerta!
   Noita sujuvia valehtelijoita (MJWO-huijareita) on nurkat väärällään. Kummasti vaan tsuhna-kansa menee mukaan vallanhimoisten syöttämiin valheisiin.
   Niin kauan kuin menee mikään ei muutu.

   • Tr. hunter, voisiko se johtua siitä, etteivät kansalaiset tiedä tästä V-Valkea sivusta mitään. Elävät siis yleisten uutisten ”pimeydessä”. Miten saada V-Valkean menekki lisääntymään laajemmille alueille?

 23. Mielenosoituksen alkamiseen on aikaa nyt vajaa puolitoista tuntia. Katsotaan mitä tulee.

  Suomessa on meneillään ylenpalttisen älytön ”anglottaminen” jonka tarkoitus on hävittää kansallinen identtiteetti. Mitään muuta hyötyä siitä ei ole.

  Aalto-yliopisto opetussuunnitelmineen on tästä hyvä esimerkki, ja sellaisenaan täysi fiasko.

  Tätä kehitystä höystetään vielä hallitsemattomalla maahanmuuttajien vastaanottamisella, jotta kasvaisi sellaisen väestön osuus, jolla ei ole mitään kinnekohtia Suomen historiassa.

  Lisäksi teonsanoijen käytössä on hyväksytty verbin perusmuoto ikäänkuin kieleen kuuluvaksi yhteyksissä, joissa alunperin on käytetty toista ilmaisua. Miksi?

  Tätä kehityskulkua ovat jo pitkään ajaneet ne tahot, joita aina tuntuu riittävän, ja jotka kuvittelevat sen edesauttavan kansainvälistymistä.

  Ne jotka tällaista kehitystä tähän mennessä ovat ajaneet, ovat Ussineet lähestulkoon kaiken mahdollisen luonnonvaroista lähtien.

  Kansakunta vaan kärsii. Luonnnonvarat kuuluvat kansakunnalle, eivät globaalikuppaajille, jotka kaluavat lopulta tuhkatkin pesästä.

  • Näin on ja tuo ’anglottaminen’ tarkoittaa – kun suoraan sanotaan – ’sionistamista’ koska sionistinen eliitti on MJWO:n dynaaminen moottori ja brittienkin perikadon takana aivan kuten koko läntisen maailman.

   SUURI HUIJAUS JOTA VALTAMEDIA TOITOTTAA
   Why the UN World ’Happiness’ Report Is a Load of Nonsense
   No, Finland is not the happiest place on Earth.
   Jon Hellevig

   …The Finnish government has been basking in media glory as the country was declared the world’s happiest nation second year in a row in the recently published UN World Happiness Report.
   But it isn’t. Despite the clickbait title, the study did not even measure happiness.
   What they actually attempted to study was how satisfied people are with their present life conditions.
   You don’t need to be an Einstein to understand that that’s relative; relative to your past experience, relative to your expectations. If you think as many do “Could be worse” you would reply “It’s good, it’s OK.” This then is recorded as satisfaction. If you feel bad but are brainwashed to think that your country is the best of all possible countries you might also give high marks to the country. That’s what the Finns do.
   Really, what the UN report boils down to is a study of how satisfied people are with how things are organized in their country.
   Instead of the happiest nation, Finns might be the most resigned
   What made me want to look into the essence and method of this UN World Happiness report was my bafflement seeing the headlines the world over touting Finland as the happiest nation.
   Hailing from that country, I know that it is a pretty depressing place which has taken a definite turn for the worse during the last decade.

   In Finland, a chilly wind blows under grey skies with no sun for the greater part of the year. The prices are among the absolute highest in the euro zone. The country has a chronic suicide epidemic ranking among the world’s 30 worst countries on this parameter. After a slight improvement in the previous decade the situation has become worse again.
   Now there have been alarming news about a precipitous rise in suicides committed by the elderly as every second day one over 65 year-old ends her life by own hand.
   Of the entire population there are almost one million people under the poverty line or hovering just above. There have been more and more reports about people being so destitute that they cannot anymore even afford to buy Christmas presents for their kids.

   Old people are placed in care homes, which the municipalities used to run in the past. But now they have been outsourced to private operators which neglect the people in order to maximize shareholder profit.

   Half a million Finns, 10% of the population are on antidepressants so as to cope with the harsh realities of that country.

   Family violence has reached horrific proportions. According to a survey conducted by the European Union, Finland is the EU’s second most hazardous country for women. Every second woman responded that she has been a victim of physical violence after 15 years of age.
   ——-LISÄÄ LINKISTÄ
   https://russia-insider.com/en/why-un-world-happiness-report-load-nonsense/ri26653

  • Kehityksen pitäisi olla katse parempaan, Rappeutuminen on kehityksen vastakohta, vai olenko harhautunut?

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here