Ranskan viranomaiset ovat France24:n kertoman mukaan vannoneet ”nollatoleranssia” Keltaliivien (gilets jaunes) edelleen jatkuvia mielenilmauksia kohtaan. Keltaliivit vaativat järkevämpää verotusta, uutisoinnin totuudellisuutta, Ranskan irtautumista sotatoimista eri maissa sekä elämiseen riittävää palkkaa.

Keltaliivit aloittivat mielenilmauksensa viime marraskuussa ja ovat jatkaneet niitä joka viikonloppu. Viime kuukausien aikana eräs pankkijärjestelmää ja velkaan perustuvaa rahaa vastustavien Keltaliivien ryhmä on protestoinut polttamalla seteli-, asiakirja- sekä passipaperia.

Mielenilmaukset on kielletty useilla alueilla suurissa kaupungeissa. Presidentti Macron määräsi automaattiasein varustetut sotilaat vartioimaan hallintorakennuksia ja muita tärkeitä kohteita maaliskuun toiseksi viimeisenä viikonloppuna. Tehtävään määrätyt sotilaat olivat terrorismin vastaisesta yksiköstä.

Keltaliivit ovat kyenneet yhdistämään riveihinsä anarkistit – jotka ovat pääasiassa vastuussa mielenilmausten aikana aiheutetuista aineellisista vahingoista – sekä äärioikeiston ja äärivasemmiston.

Vastaava [näennäisten] ääripäiden yhdistyminen on tapahtunut poliitikkojen riveissä: sekä vasemmisto- että oikeistopoliitikot vastustavat armeijan kutsumista kansalaisia vastaan suunnattuja poliisitoimia suorittamaan.

WSWS-sivusto kertoo, että kenraali Bruno Le Rayn mukaan sotilaiden saamat ohjeet protestoijien ampumisesta ovat samat kuin terrorismista epäiltyjen ampumisesta. Sotilaat esittävät ensin varoituksia, ja he ovat Le Rayn mukaan täysin kykeneviä arvioimaan uhkan luonteen ja suhteuttamaan vastauksensa siihen. Puolustusministeri Florence Parly ja presidentti Macron ovat molemmat vähätelleet riskejä, joita sotilaiden käyttäminen mellakkapoliiseina tuo sekä sotilaille että väestölle, vakuuttaen loukkaantumisilta ja kuolemalta vältyttävän.

Armeijan kutsumisen hätiin voi nähdä myös säästötoimena: armeija suorittaa sille määrätyn tehtävän ilman aikarajoitetta, kun taas poliisille joutuu maksamaan ylityöstä, todetaan France24:ssä.

Helmikuun puoliväliin mennessä ainakin 8400 ihmistä oli pidätetty ja maaliskuun alkuun mennessä 11 oli kuollut poliisin ja mielenosoittajien yhteenotoissa. Kymmenittäin ihmisiä on loukkaantunut, ja tammikuun puolessavälissä ainakin 14 ihmistä oli menettänyt silmän poliisien mellakka-aseiden käytön seurauksena.

Viranomaisten kovistakin otteista huolimatta länsimaat ja ihmisoikeusjärjestöt, jotka pitävät kovaa ääntä länsimaiden vallanvaihtolistalla olevien maiden ihmisoikeustilanteesta, ovat olleet varsin hiljaa Ranskan tapahtumista. MintPress News osoittaa, että esimerkiksi Human Rights Watch ei ole käsitellyt Ranskan mielenosoituksia sivustollaan lainkaan tämän vuoden aikana. Samaan aikaan järjestön sivuilla käsitellään Venezuelaa tai viitataan siihen reilusti yli sadassa artikkelissa.

Kommentti

Ranskassa näemme, nyt, omana aikanamme, kuinka edustuksellisessa demokratiassa koko väestö marginalisoidaan, estetään vaikuttamasta. Ja sitten ihmetellään, miksi luottamus instituutioihin on romahtanut joka puolella maailmaa. Mitä ihmettelemistä siinä on? Väestö on elänyt ”vastuullisen politiikan” seurausten kanssa, ja nyt alkaa riittää.

Riikka Söyring

Vesa Raiskila osallistui artikkelin kirjoittamiseen.

Artikkelikuva mielenosoituksesta Pariisin Montmartrella Sacré-Cœurin basilikan edustalla 23.3.2019: Olivier Ortelpa (CC BY 2.0)

42 KOMMENTTIA

 1. Suomessa niin kutsuttujen ”euro-santarmien” osallisuus voimankäyttöön on jäänyt vähemmälle huomiolle. EU santarmit ovat usean EU-maan yhteinen sotilaspoliisi, joka on erikoistunut mm. Terrorismin torjuntaan. EU tunnuksin varustetut panssariajoneuvot ovat läsnä mielenosoittajien arjessa ja on ollut selkeitä viitteitä, että rajuimmat väkivaltaiset provokaatiot ovat nimenomaan näiden ”euro palkkasotureiden” käsialaa.
  Äänestämme siis pian vaaleissa johtajia, jotka ilmeisesti voivat tilata ulkomaisia palkkasotureita ”ojentamaan” tyytymättömiä kansalaisia. Mielestäni tämänkaltainen kehitys on ehdottomasti otettava mukaan julkiseen keskusteluun.
  Linkki euro-santarmien nettisivuille:
  http://www.eurogendfor.org/

 2. Armeija on tarkoitettu poliisin lisäksi paitsi torjumaan ulkopuolelta tulevaa hyökkäystä tai hyökkäämään ulkopuoliseen maahan mutta myös sisäpuolelta tulevia mellakointeja vastaan viime kädessä jos valtaanpitävien ehdotonta valtaa uhataan. Makarooni on vaikeassa tilanteessa kun ei voi eu sitoumustensa takia ranskan ihmisten tilanteelle mitään ja voi vain väkivallalla yrittää vaimentaa mielenosoituksia. Tilanne osoittaa vaan sen miten eun kuristava ote taloudesta voi suistaa nk. länsimaisen demokratian raiteiltaan ja poliittisen eliitin käyttämään voimaa ongelmien ratkaisuun kun suorat neuvottelu on kuitenkin aina parempi ratkaisu mutta leuhka investointipankkiiripresidentti siihen tuskin alentuu.

  • Makarooni on puun ja kuoren välissä mutta on sinne itse itsensä laittanut. Sama tilanne kuin meidän ’makaroonilla’.
   Ja molemmat yrittävät pakottaa kansaa samaan rakoon.

   • Ranskan armeijan täytyy miettiä haluaako se olla osa ongelmaa vai osa ratkaisua ja että onko moraalisempaa ampua useita viattomia ja kärsiviä ranskalaisia vai yksi isänmaaton seksuaaliselta kehitykseltään häiriintynyt konna, joka on vastuussa heidän kasvavasta kärsimyksestään? Siellä missä oligarkit pelkäävät kansaa on vielä jonkin verran vapautta, mutta siellä missä kansa pelkää oligarkkeja on pelkkää tyranniaa. Meidän oligarkkimme jatkavat meidän alistamistamme, koska he tietävät että me emme voi tehdä heille mitään, tekivätpä he mitä tahansa meille.
    Senkin takia tälläinen kaavailtu isänmaaton EU:n palkkaarmeija on erityisen vaarallinen. Oman heimon sotilaat voivat jossain vaiheessa kyrpiintyä siihen jos heitä käytetään oman kansan jatkuvaan alistamiseen ja kääntävät aseensa alistajia vastaan, mutta isänmaaton ja rahan motivoima palkkatappajien armeija ei ole lojaali kenellekään muulle kuin sille joka maksaa heille,samoin kuin politiikkojemme suuresti rakastama kansainvälinen bisnes ei ole lojaali millekään muulle kuin rahalle, viis minkään maan taloudesta, työttömistä tai sairaista.
    Muslimeillekin voisin antaa sellaisen vinkin että heidän profiilinsa eurooppalaisten silmissä nousisi huomattavasti jos he tavallisten kansalaisten sijaan listisivät meidän politiikkojamme, vois tosin olla että rajat menis kiinni aika äkkiä, nythän se on kuulemma ”mahdotonta”, mutta jos äärimuslimit julistaisivat eurooppalaiset politiikot pääkohteekseen, niin sitten nähtäisiin miten mahdottomasta tulee mahdollista alle kolmessa sekunnissa.
    Ranskalaiset sentään osaavat vielä protestoida, vaikkei heistä paljon muuta hyvää voikkaan sanoa, suomalaiset eivät osaa edes sitä. Meillä voidaan verottaa viimeisetkin sentit kukkarosta ja luovuttaa vaikka kaikki suvereniteetti pois ja media kuittaisi asian pienellä artikkelilla jossain etu ja takasivun välissä, jos vaivautuisi kommentoimaan ollenkaan, eikä Suomessa nähtäisi tälläisiä mielenosoituksia, vaan lammasmaista nöyrtymistä ja ehkä muutama vanha ukko jupisisi jotain baarissa muutaman olut lasin otettuaan. Ironista että meidän valtaapitävämme olisivat paskat housussa jo tuollaisestakin puheesta ja lähettäisivät poliisit pamputtamaan noita miehiä. Mitenköhän hysteerisiksi he tulisivat jos suomalaiset alkaisivat ihan oikeasti Ranskan meiningillä osoittamaan mieltään?
    ”Ihmisoikeusjärjestöistä” voisin kommentoida sen verran että toivottavasti tässä maassa ei enään 2010-luvulla ole ketään joka kuvittelee että kyseiset järjestöt olisivat olemassa kärsiviä ja alistettuja valkoisia varten. Niiden olemassaolon ainut tarkoitus on toimia meitä vastaan. Samoin kuin ”rasismi” on kuulemma nykymääritelmän mukaan yksinään valkoihoisten ominaisuus, niin myös heidän kieroutuneen logiikkansa mukaan ainoastaan värillinen ja seksuaaliselta kehitykseltään häiriintynyt voi olla ”sorrettu”. ”Sorretut” saavat heidän logiikkansa mukaan puolustaa oikeuksiaan vaikka väkivalloin, mutta meille se ei ole sallittua missään olosuhteissa, kuten suhtautumisessa Ranskan ja Katalonian mellakoihin näkyy. Tähän ”tasa-arvo” ansaan moni asioihin perehtymätön meikäläinen lankeaa, koska he mielessään kuvittelevat, niinkuin jokainen normi logiikalla varustettu ihminen toki uskoisi, että ”tasa-arvo” koskee kaikkia ihmisiä, mutta vanha totuus on että jotkut ovat tasa-arvoisempia kuin toiset. No, ehkä tämä meikäläinen väestö oppii, viimeistään silloin kun meitä raahataan keskitysleireille niin ehkä joku meikäläisen kaltainen vääräleuka voi silloin muistuttaa muita jonossa marssijoita että ”se olitte muuten te jotka sanoitte että väkivalta ei ikinä ratkaise mitään.” Siellä marssivat silloin niin suvakit kuin ”rasistitkin” koska niiden silmissä, jotka haluavat tuhota meidät, me olemme samaa porukkaa, toinen puoli vain on hyödyllisiä idiootteja, jotka tapetaan aina lopussa kun heidän hyödyllisyytensä on kulunut loppuun.
    Mielenkiintoisia aikoja tosiaan elämme ja valtaapitävien kieroissa mielissä meidän ei pitäisi ainoastaan tyynesti alistua kaikkeen tähän lisääntyvään orjuuteen, vaan meidän pitäisi myös veisata heille hymy huulilla kiitosvirsiä siitä, että he tuhoavat meidän yhteiskuntiamme ja kulttuurejamme, muuten olemme kuulemma ”vaarallisia radikaaleja” ja ”vihapuhujia”. No toisaalta, kutsuttiinhan aikoinaan Neuvostoliitonkin kriitikoita ”vaarallisiksi” ja ”demokratian vihollisiksi” ”Plus ça change, plus c’est la même chose”-on ranskalainen sanonta, joka tarkoittaa suurinpiirtein että ”Mitä enemmän asiat muuttuvat sitä enemmän ne pysyvät samoina.” Vivahteet ja yksityiskohdat muuttuvat, mutta pohjavire ja perusta pysyy aina samana.

 3. Kyllä, siksi pitäisikin selvittää mitä Lissabon 2020 pitää tarkalleen sisällään ennen kuin Suomen hallitus sen ratifioi. https://www.europarl.europa.eu/factsheets/en/sheet/5/the-treaty-of-lisbon

  Kevin Saunders kommentoi sopimusta seuraavasti:

  Kevin Saunders
  14. helmikuuta

  I just got through reading the Lisbon treaty. OMG!!!!!!

  WHY IS NOBODY TALKING ABOUT THE LISBON TREATY, THE TREATY THAT COMES INTO FORCE 2020, ITS WORSE THAN THE SO CALLED DEAL, IF 99% OF THE BRITISH THINK TERESA MAYS DEAL IS BAD, JUST LOOK AT THE LISBON TREATY. PEOPLE NEED TO KNOW, LEAVERS AND REMAIN
  ..“What will actually happen if we stay in the EU” is a question no remainer will ever answer but here it is warts and all.
  Check it out if you wish ——>>
  1: The UK along with all existing members of the EU lose their abstention veto in 2020 as laid down in the Lisbon Treaty when the system changes to that of majority acceptance with no abstentions or veto’s being allowed.
  2: All member nations will become states of the new federal nation of the EU by 2022 as clearly laid out in the Lisbon treaty with no exceptions or veto’s.
  3: All member states must adopt the Euro by 2022 and any new member state must do so within 2 years of joining the EU as laid down in the Lisbon treaty.
  4: The London stock exchange will move to Frankfurt in 2020 and be integrated into the EU stock exchange resulting in a loss of 200,000 plus jobs in the UK because of the relocation. (This has already been pre-agreed and is only on a holding pattern due to the Brexit negotiations, which if Brexit does happen, the move is fully cancelled – but if not and the UK remains a member it’s full steam ahead for the move.)
  5: The EU Parliament and ECJ become supreme over all legislative bodies of the UK.
  6: The UK will adopt 100% of whatever the EU Parliament and ECJ lays down without any means of abstention or veto, negating the need for the UK to have the Lords or even the Commons as we know it today.
  7: The UK will NOT be able to make its own trade deals.
  8: The UK will NOT be able to set its own trade tariffs.
  9 The UK will NOT be able to set its own trade quotas.
  10: The UK loses control of its fishing rights
  11: The UK loses control of its oil and gas rights
  12: The UK loses control of its borders and enters the Schengen region by 2022 – as clearly laid down in the Lisbon treaty
  13: The UK loses control of its planning legislation
  14: The UK loses control of its armed forces including its nuclear deterrent
  15: The UK loses full control of its taxation policy
  16: The UK loses the ability to create its own laws and to implement them
  17: The UK loses its standing in the Commonwealths
  18: The UK loses control of any provinces or affiliated nations e.g.: Falklands, Cayman Islands, Gibraltar etc
  19: The UK loses control of its judicial system
  20: The UK loses control of its international policy
  21: The UK loses full control of its national policy
  22: The UK loses its right to call itself a nation in its own right.
  23: The UK loses control of its space exploration program
  24: The UK loses control of its Aviation and Sea lane jurisdiction
  25: The UK loses its rebate in 2020 as laid down in the Lisbon treaty
  26: The UK’s contribution to the EU is set to increase by an average of 1.2bn pa and by 2.3bn pa by 2020
  This is the future that the youths of today think we stole from them?
  They should be on their knees thanking us for saving them from being turned into Orwellian automatons!
  Forget Deals no deals its time for remainers and brexiteers to unite and see whats coming before its to late. This is the whole reason they are dragging brexit out. So we can get to 2020 then we have no choices anynore.

  • Tämä kansainvälisten organisaatioiden puskista ampuva ja selkäänpuukottava luonne on kerta kaikkiaan sietämätöntä. Tuhosopimusten lista on jo järjettömän pitkä: CETA, TTIP, TISA, GCM/-R, Agenda 2030, EU:n Articles 11 ja 13 ja nyt tämä Lisbon2020. Ollaan avoimen terrorin ja laittomuuden tilassa. Näennäisesti laillisen kv. juridiikan, siihen liityvät petollisen juristerian ja lobbaamisen keinoin Suomen valtio on jo ajettu alas. Nyt toimitaan enemmänkin kirjoittamattomien ajatusten ja periaatteiden varassa. Jos oikeudenmukaisuus ja ihmisten käsitys normaaliudesta ei enää lainkaan toteudu, kuinka tilanne voidaan palauttaa normaaliksi? Ranskan keltaliivit ovat ilmeisesti oivaltaneet tilanteen peruuttamattoman vakavuuden, vallitsevien valtarakenteiden epäinhimillisyyden ja niiden ruokkiman korruption syvyyden.

   • Ranskan vallankumousta on kutsuttu leipäkapinaksi, ja sitä se toki olikin, mutta makrohistorian näkökulmasta suurin Ranskan vallankumouksessa liikekannalle kirvoittava tekijä oli valheiden määrä, joka kävi sietämättömäksi.

    Samoin on asian laita nyt. Keltaliivit vaativat Ranskan irtautumista EU:sta ja NATO:sta, totuudellista uutisointia, pankkijärjestelmän palauttamista palvelemaan reaalitaloutta jne.

    Järjestelmän hylkäämät ovat hylkäämässä järjestelmän ja järjestäytymässä uudenlaiseen elämisen malliin.

  • Alla on joitakin poimintoja britti-patriootti David Noakesin sivustolta ”Expose the EU dictatorship and its police state”, http://www.eutruth.org.uk/lisbontreaty7.html . Vastaava pätee Suomenkin osalta sovellettuna.

   SEVEN DEADLY LISBON TREATY CLAUSES

   From Edward Heath’s Treaty of Accession of 1972, to the Reform or Lisbon Treaty 2008, politicians have lied about the content of the EU’s six Constitutional Treaties.

   1. A dictatorship: an executive of unelected politburos

   Page 18 Article 9: Defines the Executive of the EU: three unelected politiburos on the soviet model. The only chance we have of representation is in the European Council, which starts off as being one Prime Minister per country (but can be chosen by EU politicians). But they (eg David Cameron) are the very same EU Bilderbergers who illegally forced us into the EU against our wishes in the first place: they are already bought and paid for by the EU.

   Below the politiburos is the European Court of Justice, the one that ruled in case EUCJ 274/99 that it is illegal to criticise the EU. When EU Budget Director Marta Andreasen was fired for revealing that 95% of the EU’s expenditure could not be accounted for, this court ruled she should be denied compensation because she told the truth. This is the court that interprets and enforces these treaties.

   At the bottom is the powerless sham EU Parliament, the only vote we will get. It is the Soviet system, but with a more tyrannical constitution, 2,000 controlling pages long instead of the Soviet 80 pages.

   3. The EU is a Military Union: scores of clauses including:

   Page 39 10A-c-3 ”Member States shall make civilian and military capabilities available to
   the Union for the implementation of the common security and defence policy,”

   4. Petitions: We are told what to ask for

   Wonderful. We may petition the EU government. But we are only allowed to ask for more laws to complete the EU dictatorship. We are forced to petition for the EU, Soviet style.

   6. We may not oppose the EU

   7. We are forced to obey the treaties

   Summary…These clauses, and hundreds of similar ones in the 2,000 pages of the six treaties, overwhelmingly abolish British sovereignty, and therefore the British nation.

   • Tästä eivät Suomea EU:hun ajaneet maanpetturit kertoneet ennen EU:hun liittymisäänestystä (eivätkä liioin sen jälkeen):

    ”Suomen tuhoamisohjelma”, http://www.magneettimedia.com/suomen-tuhoamisohjelma/

    Coudenhove-Kalergin agenda oli varmasti ainakin joillakin johtavilla poliitikoilla tiedossa, kuten Paavo Väyrysella, jota todistaa hänen kirjansa ”Paneurooppa ja uusidealismi”.
    Kirjassaan Väyrynen vaikenee Magneettimedian artikkelissa esitetyistä asioista – hän on kirjassaan myötämielinen Coudenhove-Kalergin ajatuksille.

    Ks. myös ”Suomalainen EU-vaalipetos tiivistettynä ”A-nelosella””,
    http://jormajaakkola.fi/EY-vaalipetos%20A-nelosella

  • What is Elizabeth thinking about that ? There goes the CROWN ! Mullistavia aikeita,osallisena suurempaan kuvaan, mitä ”tuleman pitää”. Väistämätön tilanne minkä tuloksena ”heillä” tulee olemaan täydellinen kontrolli syntymästä ”krematorioon”. Jos meillä ei olisi huonoja uutisia, niin meillä ei olisi mitään uutisia.

 4. Suomen kansallisen kivääriyhdistyksen puheenjohtaja Runo K. Kurko päättää ansiokkaan artikkelinsa ”Asenteellista lainvalmistelua/muuttuuko mikään” seuraavasti:

  ”Aseluvanhaltijat, muistakaa esityksen HE 179/2018 läpimeno eduskunnassa ja 11.3.2019 hyväksytty Siviili- ja sotilastiedustelulaki, sillä molemmat lait rajoittavat tavallisten lainkuuliaisten kansalaisten perustuslaillisia perusoikeuksia ja johtavat kohti totalitääristä valtiota. Muistakaa puheet EU:n yhteisestä armeijasta, jonka perustamisen tavoite on ainoastaan käyttää joukkoja toisin ajattelijoita vastaan ja kaataa sellaiset EU-valtioiden hallitukset jotka vastustavat Brysselin sanelupolitiikkaa. Varaudu ajoissa, sillä vihollinen on jo ovellasi ja saattaa puhua Suomen kieltä.”

  Koko artikkeli: http://nra.fi/puheenjohtajalla-on-asiaa-173/

 5. Näin EU-diktatuuri edistää Kalergi-suunnitelman mukaista eurooppalaisten valkoista kansanmurhaa:

  ”The Hungarian government claims a suspected Islamic State terrorist who entered Europe posing as a refugee was in possession of a pre-paid debit card from the European Union, and that the EU has issued 64,000 such cards to migrants.”,
  https://www.breitbart.com/europe/2019/03/31/hungary-govt-says-suspected-isis-beheader-had-pre-paid-debit-card-from-eu/

 6. Minä näkisin noiden viher-vasemmistolaisten anarkistien reihumisen niin että ne nyt riehuvat rikkoen yhteistä- ja yksityistä omaisuutta aina kun siihen on mahdollisuus. Siksi nämä hyödylliset-idiootit mahdollistivat armeijan paikallekutsumisen kun ne loisivat tähänkin liikkeeseen mukaan. Yksinkertaisesti tarkoituksenaan harrastaa vain anarkiaa.

  Ja nyt kun armeija on saatu paikalle, voidaan julistaa poikkeustila jonka nojalla mielinilmaukset on kielletty. Toisaalta, saas nähdä miten siinä käy kun ensimmäinen ranskalainen ammutaan. Anarkisteista tai matuista ei ole niin lukua, mutta kun perheellinen joutuu kohteeksi, niin silloin on taas giljotiinille käyttöä.

  Suomalaiset eivät ikävä kyllä ikinä lähde vastaavaan mukaan. Suomalaiset ovat lampaita, ne vaan määkii.

  • Anarkistit mahdollistivat riehumisellaan myös raisut korotukset vakuutusmaksuihin.

  • Anarkistinen yhteiskuntajärjestelmä vaatisi kansalaisiltaan äärimmäistä kykyä itsekontrolliin sekä aidon solidaarista ja epäitsekästä mielenlaatua. Normaalista ihmisestä ei tähän ole. Lähelle tätä tilaa päästää joissakin alkuseurakunnallisissa olosuhteissa, jossa ihmisten välillä valitsee täydellinen yhteishenki ja sen koordinoima keskinäinen solidaarisuus. Pienehköissä heimoyhteisöissä voidaan saavuttaa vastaava tila. Pienillä paratiisisaarilla tämä on joskus onnistunut. Isoissa yhteisöissä vaaditaan teokratia, jossa kaikki yhteisön jäsenet uskovat jaettuun moraalikoodistoon ja uskovat Jumalan vahtivan tätä järjestystä, koska mikään ulkoinen valvontasysteemi ei voi poistaa kaikkea korruptiota. Autokratia on teokratiasta kehitelty muoto, jossa itsehallitsija toimii ikäänkuin Jumalan sijaisena tai itsekin jumalana. Uskonnollisen harrastuksen vähenemisen myötä teo- tai autokratian tilalle on kehitelty edustuksellinen demokratia, joka kuitenkin johtaa korruptioon, kuten ollaan jo nähty. Suora demokratia on puolestaan vaikea toteuttaa.

   Nuo riehuvat anarkistit todistavat itse käyttäytymisellään olevansa täydellisesti vailla moraalista itsesäätelyä ja ne oikeuttavat tiukan kontrolliyhteiskunnan tyrannimaiset otteet itseään kohtaa. Tämä tyrannia ulottaa toimensa sitten myös lainkuuliaisiin kansalaisiin. Osa anarkismista lienee tyranniakoneiston itsensä organisoimaa, jotta voi perustella oman ylivaltansa ja brutaalit otteet alamaisiin nähden. Näin Euroopan kansalaisista tehdään koko ajan enemmän alamaisia, työvoimaa.

   • Viisasta puhetta.
    ”…edustuksellinen demokratia, joka kuitenkin johtaa korruptioon..”
    Ja se johtaa lopulta pienen eliitin tyranniaan koska kansanäänestyksiä ei sallita.
    Oikeastaan demokratia on pelkkä välivaihe tyranniaan siirryttäessä.

 7. USA jo mennyttä kalua, MJWO-talmudistimafian siirtomaa
  Trump enää vain mafian juoksupoika
  Perusteellinen artikkeli joka selvittää asiaa

  Jewish Power Rolls Over Washington
  AIPAC gathering is full of lies and liars
  PHILIP GIRALDI
  There are a number of things that one should understand about the Jewish state of Israel and its powerful American domestic lobby. First of all, the charge that the actions of The Lobby (referred to with capital letters because of its uniqueness and power) inevitably involves dual or even singular allegiance based on religion or tribe to a country where the lobbyist does not actually reside is completely correct by definition of what AIPAC is and why it exists. It claims to work to “ensure that the Jewish state is safe, strong and secure” through “foreign aid, government partnerships, [and] joint anti-terrorism efforts…,” all of which involve the U.S. as the donor and Israel as the recipient.
  … Zionist Organization of America’s Morton Klein, who once tweeted regarding a “filthy Arab,” was interviewed by journalist Nathan Thrall and asked why he believed it was “utterly racist and despicable” to support a “white nationalist” ethnic group but not racist for Israel to do the same.
  He responded “Israel is a unique situation. This is really a Jewish state given to us by God.
  God did not create a state for white people or for black people.”

  Senator Charles Schumer, the Democratic minority leader, who calls himself the Senate’s “shomer” or guardian for American Jews, had a slightly different take on it:
  “Of course, we say it’s our land, the Torah says it, but they don’t believe in the Torah. So that’s the reason there is not peace.”

  So, what is the meaning of the “American” in AIPAC?
  Requiring a religious-ethnic litmus test for full citizenship and rights is Israeli, not American. Having local government admissions committees that can bar Israeli-Palestinian citizens based on “social suitability” would not be acceptable to most Americans.
  Demanding a unique Israeli right to exist while denying it to Israel’s neighbors; demolishing homes while poisoning Palestinian livestock and destroying orchards; shooting children for throwing stones; and inflicting death, terror and deprivation upon the imprisoned people of Gaza are all everyday common practice for the Israeli government.
  http://www.unz.com/pgiraldi/jewish-power-rolls-over-washington/

  Kannattaa lukea koko artikkeli niin ehkä ymmärtää Euroopan ja oman maammekin tilannetta paremmin sillä samassa MJWO- loukussahan täälläkin ollaan ja oman maammekin eliitille se näyttää sopivan hyvin.

  • Ron Unz huolissaan
   Kokeeko USA nyt saman minkä Venäjä kun sionistibolsut (kommunistit) ottivat maan valtaansa sata vuotta sitten ja jota Putin nyt rakentaa suvereeniksi ja venäläisten omaksi maaksi?
   American Pravda: 9/11 Conspiracy Theories – (Russia Insider reprint: The Case That 9/11 Was an Israeli Attack on the US Is ’Overwhelmingly Strong’ – Ron Unz)
   Unz is Jewish, raised in a Yiddish speaking household, and writes frequently on the Jewish Question.
   He is the founder and editor of The Unz Review, a leading conservative American political website.

   https://russia-insider.com/en/ron-unz-discusses-his-recent-game-changing-taboo-busting-articles-about-jewish-power-and-history
   http://www.unz.com/runz/american-pravda-anti-semitism-a-century-ago/

   Ron Unz on rohkein mies, jonka tiedän, sanoo Paul C Roberts. Hän on haastanut sionistien ADL:n suoraan taisteluun ja kysyy, miksi he piiloutuvat hänen paljastustensa edessä valheiden taakse, ja halveksivat jokaista ihmistä, jolla on moraalinen omatunto.
   http://www.unz.com/announcement/has-the-adl-gone-into-hiding/
   Kysymys kuuluu: miksi sionistit uskovat, että heidän on rakennettava valtansa valheiden perustalle?
   Mielestäni Ron Unz’ia tarvitaan Yhdysvaltojen presidenttinä.
   Silloin olisi meillä ensimmäistä kertaa moneen vuosikymmeneen vallassa todellinen ihminen, jolla on älykkyys, moraalinen luonne ja rohkeus käyttää amerikkalaista voimaa hyvään eikä pahaan.
   ’Unz for president’ — Unz ei ole vain Amerikan pelastus vaan myös maailman pelastus.
   Ron Unz For President — Ron Unz presidentiksi, sanoo PCR

 8. Onko kansalla enää muuta vaihtoehtoa kun mellakoida ja isosti? Vai auttaako enää sekään!? Näköjään vastassa alkaa olla NATO-”rauhanturvaajat” ja EU-”rauhanturvaaja joukot” ja vielä kaikkien rakastama poliisi.
  Onko suomineito jo myyty persereikäänsä myöten niin ettei tässä toinna enää keikkua uppoavassa laivassa vaan muuttaa johonkin niin kauas EU:sta kun mahdollista ja toivoa että sillat palaa perässä yhtä hyvin kuin 6miljoonaa juutalaista konsanaan, jälkiä jättämättä!
  Toivottavasti jotkut täällä Suomessa ”järjestäytyy” ja kunnolla!

   • Hesarihan suureen ääneen julisti väestönvaihdon ”salaliittoteoriaksi” ,koska mitä muuta ne voivat tehdä? Jos sä haluat salamurhata jonkun niin ethän sä sitä aikomusta ovista ja ikkunoista kailota, silloinhan tyhminkin tajuaa mistä on kyse. (Sattumalta Hesari teki sen vielä samaan aikaan kuin moni muu kansainvälinen julkaisu, sekin kertonee kaikille valveilla oleville minkä numeroisessa kolonnassa Hesari taistelee. Ainakin se on pieni lohtu etteivät nämä henkisesti lahjattomat, paikalliset kansainvälisen eliitin kätyrit osaa tehdä mitään ilman google kääntäjää ja mestariensa ohjeistusta)
    Me nukuimme liian pitkään (ja suurin osa nukkuu edelleen) ja nyt meidän on tunnustettava että suurin osa, ellei peräti kaikki maamme merkittävät organisaatiot on alistettu kansainväliselle eliitille ja sen suunnitelmille, enään ei ole helppoja teitä ulos. Me jätimme laiskat ja kelvottomat puutarhurit (politiikot, professorit, liikemiehet, lakimiehet, opettajat ja toimittajat, näyttelijät mm) vastuuseen ja he ovat antaneet puutarhan kasvaa niin täyteen rikkakasveja että nyt ei auta muu kuin itse kitkeä kädet verellä ja rakoilla, mutta siltikin se on parempi kuin alistua siihen mitä tapahtuu, jos me emme korjaa tätä vahinkoa.
    Helppoa se tosin ei ole kun suurimmalle osalle porukasta tuntuu merkitsevän vain se mikä milläkin hetkellä tuottaa hedonistista nautintoa itselle, muusta viis. Niin kauan kuin leipää ja sirkushuveja riittää niin he ovat onnellisia, vaikka eläisivät totalitaarisessa tyranniassa, joka lähestyy päivä päivältä.

    • Niinpä. Tässä on joutunut pohtimaan kohtaloamme tai koko lännen kohtaloa nwo-ikeen alla ja vertaamaan asioita idän kanssa.
     Itä nyt on tietysti valtamediassa leimattu kaikkein alimpaan kastiin mutta mikä on totuus?
     Ja miksi sillä pelotellaan meitä vaikka viisaampaa olisi ottaa selville miten kiinalainen tavis elää?
     Ja mikä on totuus kiinalaisista oligarkeista jotka lännessä nylkevät kansaa surutta ja viis veisaavat muusta kuin itsestään?
     Olisi paikallaan ottaa selvää noista asioista ja unohtaa rapparisionistien propaganda.
     Jostain luin että insinöörit hallitsevat Kiinassa, Lännessä juristit.
     No, juristithan voivat tehdä mitä huvittaa, insinöörin on vaikeampi ohittaa tosiasioita.

   • Minkäs teet kun aseet viedään kansalta sitten keittiöveitset, ja tuhkatkin takasta ? Pian et voi edes tehdä puutarhurin hommia, kun lähtevät lapiot ja viikatteetkin. Täällä USAssa on sata miljonaa metsämiestä joilta ei aseet lähde mihinkään, ja niitä on monella ”joka lähtöön”. Haulikolla voi ammuskella vaikka lyijyäkin, ja ottaa ovenkin irti saranoiltaan. Millä verukkeella ne yrittävät lopettaa vesilintujen metsästyksen, sen haluaisin nähdä. Henkilökohtainen aseistus on tarpeellista kaiken rikollisuuden keskellä, oli sitten kyseessä murtovaras taikka politikko.

 9. Jatkona Truth_hunter 2.4.2019 at 16:30 kommenttiin
  Kiinan kongressin toimintamalli
  Kuvittele, että sen sijaan, että palkkaamme kaunopuheisia amatöörejä, palkkasimme ammattilaisia ​​- sosiologeja, tilastotieteilijöitä, poliittisia tutkijoita, taloustieteilijöitä – ja vaadimme heitä luomaan ratkaisuja ongelmiin, jotka ilmenevät ja havaitaan julkisesti suoritetuissa tutkimuksissa.
  Sitten heidän olisi tuettava valtiota ja paikallishallintoja toteuttamaan poliittisia ratkaisuja, seurattava kansalaisten tyytyväisyyttä niihin muutaman vuoden ajan ja hylättävä epäonnistuneet politiikat.
  Näin Kiina toimii sanoo GODFREE ROBERTS

  ”Demokratiaa ei määritellä vain ihmisten äänioikeutena vaaleissa, vaan myös heidän oikeutena osallistua poliittisiin asioihin päivittäin. Demokratia ei ole koristus, vaan ihmisten ongelmien ratkaisemista.” Kuten kapitalismi, demokratia on väline Kiinassa, ei uskonto.
  … Ja New York Timesin Tom Friedman sanoo toiveikkaana: ”Jos voisimme vain olla Kiina yhden päivän, voisimme todellakin löytää ja hyväksyä oikeat päätökset. ”
  … Entinen presidentti Hu Jintao havaitsi viisaasti, että prosessi on enemmän kuin se minkä silmä näkee: ”Jokaiselta hänen kykynsä mukaan ottaminen ja jokaiselle tarpeiden mukaan antaminen edellyttää demokraattista oikeusvaltiota, oikeudenmukaisuutta ja reiluutta, rehellisyyttä ja veljeyttä, runsaasti energiaa, vakautta, järjestystä, ihmisten ja ympäristön välistä harmoniaa ja kestävää kehitystä. . ”…… Sanoja mietittäväksi. Ja yllättäen Kiinasta, Lännen suuresta syntipukista.
  Totta vaiko tarua?
  http://www.unz.com/article/chinas-congresses-in-action/

  China’s Congresses in Action
  Data-Driven Democracy
  GODFREE ROBERTS
  Imagine that, instead of hiring eloquent amateurs, we hired professionals–sociologists, statisticians, political scientists, economists–and told them to create solutions to our problems identified by publicly conducted surveys. Then they should support state and local governments to implement policy solutions, track public satisfaction with them for a few years and discard failed policies. California would probably try Canadian medicare and if their medical bills fell fifty percent and Californians showed a three year gain in healthy life expectancy, we’d elect a thousand volunteers and send them–all expenses paid–to Washington so they could audit the results and pass legislation.
  That’s what China does and it’s why their democracy resembles Proctor & Gamble more than Pericles of Athens.
  “Democracy is not only defined by people’s right to vote in elections but also their right to participate in political affairs on a daily basis. Democracy is not decoration, it’s for solving people’s problems.” Like Capitalism, Democracy is a tool in China, not a religion. … And The New York Times’ Tom Friedman says wistfully, “If we could just be China for one day we could actually authorize the right decisions.” … Former President Hu Jintao, who formalized Trial Spots, wisely observed that there’s more to the process than meets the eye, “Taking from each according his ability and giving to each according to his need requires democratic rule of law, fairness and justice, honesty and fraternity, abundant energy, stability, orderliness, harmony between people and the environment and sustainable development.” … Words to ponder.

  „Demokratie definiert sich nicht nur durch das Wahlrecht der Menschen bei Wahlen, sondern auch durch ihr Recht, täglich an politischen Angelegenheiten teilzunehmen.
  Demokratie ist keine Dekoration, sondern für die Lösung der Probleme der Menschen. “Wie der Kapitalismus ist Demokratie ein Werkzeug in China und keine Religion. … Und Tom Friedman der New York Times sagt wehmütig: „Wenn wir nur einen Tag in China sein könnten, könnten wir tatsächlich die richtigen Entscheidungen genehmigen.“
  … Der ehemalige Präsident Hu Jintao, der Trial Spots formalisiert hat, hat klugerweise bemerkt, dass der Prozess noch weiter fortgeschritten ist als man auf den ersten Blick sieht: „Um von jedem seiner Fähigkeiten zu profitieren und jedem nach seinen Bedürfnissen zu geben, sind demokratische Rechtsstaatlichkeit, Fairness und Gerechtigkeit, Ehrlichkeit und Brüderlichkeit, Energie im Überfluss, Stabilität, Ordnung, Harmonie zwischen Mensch und Umwelt und nachhaltige Entwicklung erforderlich . ”… Worte zum Nachdenken.

  • Kun tuossa Kiinaa kehutaan niin onhan sillä kovaa näyttöä että ’homma sujuu’. Vaikka tuo yllä kuvattu onkin jonkinlaista totalitarismia niin järki siinä on mukana, toisin kuin ’läntisen arvoyhteisön’ puuhissa.

   Satellite Photos Show Chinese Anti-Satellite Laser Base
   China is using its satellite tracking stations located throughout the country as a means of identifying and targeting satellites.
   … “Once the accurate satellite path and other data is known, directed energy weapons located at five different places can take over the task,” Bhat said.
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=186112
   https://freebeacon.com/national-security/satellite-photos-show-chinese-anti-satellite-laser-base/

  • ”Demokratiaa ei määritellä vain ihmisten äänioikeutena vaaleissa, vaan myös heidän oikeutena osallistua poliittisiin asioihin päivittäin. Demokratia ei ole koristus, vaan ihmisten ongelmien ratkaisemista.”

   Tuo ainakin kuulostaa hyvältä. Jos Kiinassa tämä on totuus niin pakko taputtaa käsiä. Onhan se huima juttu.
   Kun ajatellaan omaa tilannettamme jossa kansalainen ei pysty vaikuttamaan mihinkään vaan kaikki päätetään ylemmällä taholla ja paikallinen taho saa pitää vain turpansa tukossa ja alistua tai jos avaa niin sillä ei ole merkitystä.
   Eikä mikään paikallistason palaute mene perille sinne missä asiat päätetään tai paremminkin missä kaikki ryöstösuunnitelmat tehdään…

 10. Hyvä artikkeli, jälleen.
  ”Kommentti
  Ranskassa näemme, nyt, omana aikanamme, kuinka edustuksellisessa demokratiassa koko väestö marginalisoidaan, estetään vaikuttamasta. Ja sitten ihmetellään, miksi luottamus instituutioihin on romahtanut joka puolella maailmaa. Mitä ihmettelemistä siinä on? Väestö on elänyt ”vastuullisen politiikan” seurausten kanssa, ja nyt alkaa riittää.

  Riikka Söyring”.

  Tätä samaa on tullut itsekin pohdiskeltua, miten voimme vaikuttaa, mitä muutokseen vaaditaan? Niinkuin Riikka toteaa, on Ranska ”rankka” esimerkki siitä, kuinka vaikeaksi vaikuttaminen on tehty. Onko järjestelmä ja systeemi niin syvään juurtunut, että sen julmuutta ja rakenteellisia ”virheitä” on vain niin vaikeaa nähdä? Kirjoittaminen, puhuminen, kuunteleminen, eli yleinen tervejärkinen vuorovaikuttaminen olisi täydellinen ratkaisukeino. Mutta se on itsekin koettu, ettei tässä maailmassa näin ikävä kyllä ole. Mutta niin kauan kun ei muutakaan keksi, niin: ”kynä ja sanat olkoon paras aseeni”.

 11. Ranska on lujassa sionistien MJWO (masonic-jew-world-order)-mafian pihtiotteessa kuten koko EU, britit ja Trumpin USA:kin, siis koko ns. ’läntinen arvoyhteisö’ — herääkö läntinen maailma vai onko peli jo menetetty?

  Onko kyse myytistä vai todellisuudesta? Mitä muuta NWO, johon maamme sionismia tukevat globalistit ovat meidätkin kytkeneet, on kuin ’siirtomaaherruutta’, koko maailman kansojen alistamista pienen nwo-eliitin mielivaltaiseen hallintaan?

  Lasha Darkmoon on laatinut mielenkiintoisen ja paljonpuhuvan artikkelin asiaan liittyen. Siitä muutamia kohtia.
  —Juutalainen utopia, ”Uusi maailmanjärjestys”, on juutalaissionisten ja heidän ei-juutalaisten ja rikollisten yhteistyökumppaneidensa maallinen taivas.
  Kaikille muille NWO tulee olemaan taloudellista hyväksikäyttöä, seksuaalista degeneraatiota ja hengellisen pimeyden elävä helvetti.
  Pohjimmiltaan se tulisi olemaan absoluuttisen pahan valtakunta, maailmanlaajuisen rikollisen syndikaatin valtakunta joka koostuu eliitti-juutalaisuudesta ja sen ei-juutalaisista ’Juudas-pukeista’ (lakeijoista) kaikissa maissa.
  Is the idea of Jewish world domination a ‘myth’ or a reality? Why have Jews been so unpopular throughout history?

  Järjestäytynyt juutalaisuus (sionismi) on levittänyt vaikutuksensa laajalti internetin, sanomalehtien, aikakauslehtien ja kirjojen kautta.
  Hollywood, sen tehokkain hasbara-agentti, levittää myrkyllistä propagandaa kaikkialle maailmaan tarjoamalla huonosti koulutetuille massoille valheita ja tuhoisia asenteita ja freudilaista ’laissez-faire’ (antaa mennä) seksuaali moraalia.
  Samaan aikaan juutalaiseliitin hallitsema myrkyllinen porno-elinkeino edistää pedofiiliyhteiskuntaa ja lukemattomien miljoonien moraalista rappiota luomalla seksi-addiktion jo ​​lapsille ja ajaa monia uhreja epätoivoon ja itsemurhaan.
  Näin sionistien voitoksi tulee koko ei-juutalaisen maailman alistaminen ja orjuutus.

  Kristinuskosta tulee ensimmäinen uhri, ydin-perheestä toinen. Homoseksuaalisuus ja radikaali feminismi kiristyvät asenteissaan ja äärimmäisemmissä vaatimuksissaan, avaavat Pandoran pahuuden lippaan: esimerkiksi tavoitteena pedofilian normalisointi ja lasten systemaattinen turmeleminen edistämällä lapsi pornoa luokkahuoneessa.

  Olemme kriittisessä tilanteessa. Järjestäytynyt juutalaisuus ei koskaan ole halunnut vain Palestiinaa, joka oli/on vain sen tukikohta koko maailmaa koskevien hankkeiden toteuttamiselle.
  Israel Shamirin mukaan:
  ”Palestiina ei ole juutalaisten perimmäinen tavoite; koko maailma on. Palestiina on vain maailman valtion päämajan paikka.
  Juutalaiset aikovat tehdä Jerusalemin maailman pääkaupungiksi ja tuoda sen uudistetun temppelin Hengen (Talmudin hengen, jonka N-yahu on valinnut Israelin politiikan perustaksi) johtavaksi maan päällä.
  Kristinusko kuolee, henki eroaa kansakunnista, ja nykyisen ’demokratian’ syrjäyttää valtava teokraattinen (talmudistis-sionistinen) valtio joka orjuuttaa muut kansat.
  Juutalainen maailma on hyvä juutalaisille. Se on kirous toisille.
  Yhdysvalloissa, koska juutalainen vaikutusvalta on kasvanut tasaisesti vuodesta 1968 lähtien, tavallisten ihmisten elämä on pahentunut. Hyvä aika juutalaisille ei ole hyvää aikaa ihmiskunnalle. Juutalaisten siunaus on kirous toisille. Juutalaisille ”hyvät” järjestelmät ovat harvoin hyviä kenellekään muulle, sanoo Shamir.

  Jos emme nyt ryhdy ratkaiseviin toimiin niin pian on liian myöhäistä. Sitten löydämme itsemme Paholaisen hiirenloukusta. Olemme astuneet uuteen ulottuvuuteen todellisuudesta, josta ei ole pakenemista – toisenlaiseen ja käsittämättömän julmaan kivun maailmaan.
  ——————
  Why have Jews been so unpopular throughout history? And is the idea of Jewish world domination a ‘myth’ or a reality?
  There is much more that can be said on the subject of the Jewish Question, but right now we need say no more than this:
  The Jewish Utopia, euphemistically known as the ‘New World Order’, is the false heaven of the Jews and their non-Jewish collaborators and accomplices in crime. For everyone else, the New World Order would be a living hell of economic exploitation, sexual degeneracy, and spiritual darkness. In essence, it would be an empire of absolute evil under the dominion of a criminal syndicate spanning the globe: elite Jewry and their non-Jewish lickspittle lackeys in all lands.
  5 CONCLUSION
  The runes are easy enough to read.
  From the domination of Germany and Russia, the Jews contrived to leapfrog to the domination of America. We see through a glass darkly, but what we see through the gathering gloom is the grim spectre of an American dystopia in the making: a Third World country hardly worth living in for its rapidly diminishing Euro-American majority. Ruled by a Jewish elite and their Shabbat goy underlings, beyond the reach of international law and hated throughout the world, America is now an Israeli colony in all but name.
  Orwell’s bleak vision of the future—“a boot stamping on a human face forever”—this is what lies in store for us and our children unless we awake from our long slumbers in the antechambers of hell.
  If we do not take decisive action soon, it will be too late. We will then find ourselves in the Devil’s mousetrap. We will have stepped into a new dimension of reality from which there is no escape — into an alternative universe of unimaginable cruelty and pain.
  https://www.darkmoon.me/2018/anti-semitism-the-oldest-hatred/
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=169429

  The Jews’ universalism is always, implicitly or explicitly, a Jewish universalism, that is, a tribal universalism—a contradiction in terms. As a self-delusion, is the expression of an irrational conviction that Judeity is the essence of humanity. As a message to non-Jews, it is a fakery of grandiose empathy: “we love you, mankind, more than anyone else does; trust us, we know what is good for you.” And what is good for mankind is always, in the last resort, what is good for the Jews.
  https://russia-insider.com/en/israel-psychopath/ri23401
  —-
  Siionin viisaiden pöytäkirjat”, https://totuusbloki.wordpress.com/2015/01/14/tarkastelussa-siionin-viisaiden-poytakirjat/
  ” Pöytäkirja nro. 12:
  SANOMALEHDISTÖN VALVONTA. TIETOTOIMISTOT. Yleisön tietoon ei saa tulla ainoatakaan tiedoitusta meidän sitä etukäteen tarkastamatta. Tähän olemmekin jo osittain päässeet sen kautta, että kaikki uutiset saadaan muutamien harvojen uutistoimistojen välityksellä, joihin ne keskitetään maailman kaikilta kulmilta, ja jotka levittävät uutisia tarpeellisesti muokattuina lehtien toimituksiin, viranomaisille jne. Nämä toimistot joutuvat vähitellen meidän käsiimme, ja ne julkaisevat vain sellaisia uutisia, jotka me hyväksymme.
  Tänä päivänä tämä pätee entistä enenmmän. Suuret mediat ovat juutalaiseliitin omistuksessa USA:ssa ja suurelta osin myös muualla …. suomalaismedioiden ”puolueettomat” uutislähteet tarkoittaa pelkkää juutalaismedioiden uutisten kopiointia ilman lähdekritiikkiä … New York Times, BBC, Reuters, The Guardian, CNN jne.; tämän vuoksi keskiverto suomalainen kuvittelee, että maailman suurin uhka on Islam vaikka todellisuudessa se on uuden maailmanjärjestyksen agenda sekä kaikki orjuuttava rahajärjestelmä, jossa uutta rahaa luodaan vain yksityisen korollisen velan kautta.

  Islamin vastainen sota on sionistimuurareiden Nwo-agendaa (=SV-Pöytäkirjat) palveleva sota, jonka tarkoitus on tuhota kansallisvaltiot ja kristinusko sekä islamisoida Eurooppa.
  Venäjä ja Syyria mm. ovat hyviä esimerkkejä siitä, ettei sotia tarvita eri uskontoja tuhoamaan. Ne voivat elää sovussa keskenään kun niitä ei sotketa poliittisiin hankkeisiin kuten Nwo-eliitti tekee.
  Mutta sionisteille ’talmudismi’ on ainoa oikea ja siitä he yrittävät tehdä koko maailman ’uskonnon’, vaikkei sillä ole juurikaan mitään tekemistä uskonnon kanssa kun se on sionistirabbien oma luomus ja palvelee heidän omia ikivanhoja poliittisia päämääriä.
  [How Zionist is the New World Order? and How Biblical Is Zionism?
  https://www.veteranstoday.com/2018/03/10/zio-nwo/

  • Protestanttiset kristinuskon muodot tyhmistävät ja latistavat ihmisiä. Mitä pidempi opillinen matka on pois ekumeenisten kirkolliskokousten muodostamista dogmeista ja toisaalta traditiosta, johon kuuluu myös luostarilaitos sekä kirkon vahva ote yhteiskunnan moraalin valvonnasta, sitä enemmän kristinusko taantuu ja altistuu juutalaiselle vaikutuksella ja muuttuu lopulta erääksi sen lahkoksi:

   https://www.iltalehti.fi/eduskuntavaalit-2019/a/b97646d8-fb23-4287-83a2-aa79612e2611

  • ”—Juutalainen utopia, ”Uusi maailmanjärjestys”, on juutalaissionisten ja heidän ei-juutalaisten ja rikollisten yhteistyökumppaneidensa maallinen taivas.”

   Tuota taivasta kohti ovat jo runsaan neljännesvuosisadan ajan meilläkin vallankahvassa olleet maanpetturit ja muut rikolliset taluttaneet suomalaisia kuin pässiä narusta:

   ”Suomen poliittisen rikollisuuden aikakausi”,
   http://www.magneettimedia.com/suomen-poliittisen-rikollisuuden-aikakausi/

  • Lienee vain ajan kysymys, milloin vastaavaa ilmenee meilläkin:

   ”Moral decline: Satanic symbols now appearing at government buildings all across America
   Despite its strong Christian origins, the United States of America is rapidly descending into total amorality and godlessness, with statues openly honoring Satan now appearing on government property all across the country.

   Back in December, for instance, it was reported that the Chicago chapter of the “Temple of Satan” was given permission to place a Satanic statue in between a Christmas tree and a menorah at the Illinois statehouse during the holiday season, in open defiance to both Christianity and Judaism.

   Satanists erect massive Baphomet statue in front of Arkansas Capitol building
   Several months prior to this, a much larger Satanic statue depicting Satan himself was erected in front of the Arkansas Capitol building, with cheers and celebration from “free-speech activists.”…”

   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=186213

 12. Ranskassa Makarooni vahtii Rotschildien etuja ja tekee kaikkensa eristääkseen Venäjää Euroopast vaikka Euroopan etu olisi yhteistyö Venäjän kanssa
  How Brzezinski’s Chessboard Degenerated Into Brennan’s Russophobia
  MIKE WHITNEY
  “Russia is an inalienable and organic part of Greater Europe and European civilization. Our citizens think of themselves as European. That’s why Russia proposes moving towards the creation of a common economic space from the Atlantic to the Pacific Ocean, a community referred to by Russian experts as ‘the Union of Europe’ which will strengthen Russia’s potential in its economic pivot toward the ‘New Asia.’” Vladimir Putin, President of the Russian Federation, February 2012

  The allegations of ‘Russian meddling’ only make sense if they’re put into a broader geopolitical context. Once we realize that Washington is implementing an aggressive “containment” strategy to militarily encircle Russia and China in order to spread its tentacles across Central Asian, then we begin to understand that Russia is not the perpetrator of the hostilities and propaganda, but the victim. The Russia hacking allegations are part of a larger asymmetrical-information war that has been joined by the entire Washington political establishment. The objective is to methodically weaken an emerging rival while reinforcing US global hegemony.
  http://www.unz.com/mwhitney/how-brzezinskis-chessboard-degenerated-into-brennans-russophobia/

  • Makaroonille takaiskuja
   China’s President Xi Jinping in Italy: It’s the Maritime Ports!
   By F. William Engdahl

   To the concern of Germany, France, Holland and other EU countries, Italy’s coalition has just signed a MOU with China to join China’s Belt Road Initiative. Italy is the only industrial G7 country so far to opt in to the BRI. The China deal has the potential to change the geopolitics of not only the EU but also most of the world.
   https://www.globalresearch.ca/xi-jinping-italy-its-ports/5673397

 13. VALTIOVALLAN FARSSI

  1. Tääl kyykytetty kansa
  maksaa korkojansa
  vaikka sorron merkit jo kukkuroillaan on.
  Rumaa harvainvaltaa vastaan
  koskaan nähdä herrain maassa
  virkamiesten verikoirat käypi taistohon.

  2. Valtamedia vankka
  siel rahavirta sankka
  valheita levittää yli turvattoman maan.
  Mediamme ylivalta
  trollaa meitä kaikkialla
  elävästä elämästä kamppaillaan.

  3. Poliisimme huolena
  totuus sekä tuonela
  poliittinen vaino se kasvaa yhä vaan
  Sinivuokon sankari
  ilmiannon antavi
  halpa on se vääryyden puolustus.

  5. Maahanmuuton myrskyt
  rajat sekä tyrskyt
  riehuu valtakunnan äärest äärehen.
  Täällä ”risuparrat” saavat
  tytärverta janoavat
  särpiellä väkijuomat kanssa ”rottien”.

  6.Kun vastarintaa tehdään
  niin uusi aika nähdään
  monin verroin kirkkahampi aikamme uus.
  Silloin tämä Suomen kansa
  muistaa puolustajiansa
  ja kyyneleitä palkaks’ saapi sankaruus.

 14. USA:kin on kovassa sionistien kyykytyksessä, ei vain EU

  Israel works hard to influence the United States at all levels. Its tentacles dig deep, now extending to local and state government levels where candidates for office can expect to be grilled by Jewish constituents regarding their views on the Middle East. The constituents often insist that the responses be provided in writing. The candidates being grilled understand perfectly well that their answers will determine what kind of press coverage and level of donations they will receive in return.

  One of the most blatant propaganda programs is the sponsorship of free “educational” trips to Israel for all newly elected congressmen and spouses. The trips are normally led by Israel boosters in Congress like Democratic House Speaker Steny Hoyer, who recently boasted at an AIPAC gathering how he has done 15 trips to Israel and is now preparing to do another with 30 Democratic congressmen, including nearly all of those who are newly elected.
  The congressional trips are carefully coordinated with the Israeli government and are both organized and paid for by an affiliate of the American Israel Public Affairs Committee called the American Israel Education Foundation (AIEF). Other trips sponsored by AIEF as well as by other Jewish organizations include politicians at state and even local levels as well as journalists who write about foreign policy.

  As noted above, all the trips to Israel are carefully choreographed to present a polished completely Israel-slanted point of view on contentious issues. Visits to Palestinian areas are arranged selectively to avoid any contact with actual Arabs. Everyone is expected to return and sing the praises of the wonderful little democracy in the Middle East, which is of course a completely false description as Israel is a militarized ethno-theocratic kleptocracy headed by a group of corrupt right-wing fanatics who also happen to be racists.

  Even progressive politicians who are aware that the Israeli message is bogus and also resent the heavy handedness of the Israelis and their diaspora friends often decide that it is better to go along for the ride rather than resist. But some embrace it enthusiastically, like Senator Cory Booker of New Jersey, a liberal Democrat running for his party’s nomination for president, who has, by his own admission, visited Israel many times. Israel and its friends are, of course, both courting and promoting him assiduously.

  Yet Another Senator from Israel
  Cory Booker shines at AIPAC
  PHILIP GIRALDI
  http://www.unz.com/pgiraldi/yet-another-senator-from-israel/

  Toinen kyykytyskeino
  Jotain, jota ei yleisesti tunneta, on poliittisten konsulttien käyttö. Järjestöä kutsutaan Tehokkaan Kongressin Komiteaksi tai sellaiseksi, joka on osa ADL-lobbya. … Eleanor Roosevelt aloitti sen ja kuului yhteen konsulttiryhmistä.
  Nämä konsulttiryhmät menevät nuoren Kongressi henkilön luo. He antavat heille rahaa. He tarjoavat myös heille oman piirinsä tietopankin, kriittiset tiedot kustakin äänestäjästä. Tämä on erittäin kallis hanke, jos haluat tehdä sen omista rahoista. Nämä ryhmät ovat yleensä sionistisia.
  Kun olet virassa toimistossa he tulevat sinun luoksesi, ja he haluavat huolehtia sinusta ja yhtäkkiä olet heidän ’sylissään’.”
  Mitenkähän meillä? Kaipa se menee samaa rataa… ainakin teoista päätellen.
  My History with the ADL and the Israel Lobby
  Jewish-American anti-Zionist journalist
  JEFFREY BLANKFORT
  I can’t say it’s a fact, but my belief that most Jews are anti-Arab at some level or another and protective of Jews at the same time, that they have been saddled with the baggage of anti-Semitism.
  http://www.unz.com/article/sf-imc-interview-jeffrey-blankfort-jewish-american-anti-zionist-journalist/

  • Soros ja antisemitismi — onko oikeutettua syyttää antisemitistiksi tämän miehen toimia kritisoivaa?

   Why for example are Soros’ funded-organisations actively involved in funding migrants to Europe and the U.S.? Does he really want to help migrants?
   If he did you’d think he might start in Syria, which is only now recovering from years of Western backed strife. Hundreds of thousands of displaced Syrians are returning home to rebuild their lives but Soros isn’t helping them.

   Instead, he’s encouraging young, single and often uneducated migrants to travel to Europe and the U.S., where most end up in low paid menial work, at best. While at worst, many either end up subsisting on welfare handouts or drift into a life of petty crime. This doesn’t help anyone, least of all the migrants, but it will contribute to the disintegration of the Western social fabric.

   Is this what the billionaire philanthropist really wants? Societies where Soros and his billionaire buddies live in hi-tech affluence while the rest of us subsist in near medieval squalor. Where the only criterion for social status is how much wealth you have.
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=186547

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here