Näiden vaalien suurin skandaali

Väärä vaalitulos Hollannissa vei YLEn uutisointi-innon.

25
Thierry Baudet. Kuva: Elekes Andor via Wikimedia Commons (CC BY-SA 4.0)

YLE raportoi pari viikkoa sitten Hollannin – meidän tärkeimmän EU-viiteryhmämaamme – vaalitulosta pienellä verkkouutisellaan seuraavasti:

”Foorumi demokratialle -puoluetta johtaa 36-vuotias Thierry Baudet, joka seuraa poliittisissa teemoissaan Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin jalanjäljissä. Hän vastustaa maahanmuuttoa ja korostaa Hollanti ensin -teemaa kulttuuri- ja talousasioissa. Lisäksi hän vastustaa euroa ja haluaa Hollannin eroon Euroopan unionista.”

Samaan aikaan YLE:n TV:n pääuutiset teki kaksi erillistä reportaasia Thaimaan vaaleista.

Tammikuun lopussa Maria Pettersson julisti dynamiittityhmässä – tosin osin rehellisessä – Journalisti-lehden pääkirjoituksessaan:

”Me päätämme, mistä vaaleissa puhutaan.”

Hollannin vaalituloksen pimittäminen suomalaisilta on ehkä suurin koskaan tapahtunut journalistinen skandaali, koska Suomi varmistautuu ehkä vuosikymmeniin tärkeimpiin eduskuntavaaleihin. 

Valtamedia (tästä lähtien V-media) päätti olla kertomatta Hollannin historiassa koskaan kokemattomasta poliittisesta mullistuksesta suomalaisille, koska se olisi pilannut V-median ilmastonmuutosvaalit. V-media oli päättänyt, että nyt keskustellaan päättömiä ilmastonmuutoksesta ja jätetään tärkeät asia keskustelematta, koska keskustelu vaikeista ja tärkeistä asioista voisi suosia liikaa tiettyjä oppositiopuolueita.

Hollannissa syntyi kuin tyhjästä ilmastovaalit, tosin toisin kuin V-media Hollannissakin olisi halunnut.

Kansalaiset antoivat jyrkän vastalauseen hallituksen päätökselle poistaa kaasu kodeista valheellisella energialailla, joka oli säädetty, jotta Hollanti voisi ”kunnianhimoisesti” harrastaa ilmastopolitiikkaa. Forum voor Demokratie haastoi myös avoimesti YK:n ilmastopaneelin IPCC:n alarmistiset ennustukset.

Ja niin kahdessa vuodessa marginaalisesta Thierry Baudetin johtamasta Forum voor Demokratie’sta tuli Hollannin suurin puolue!

Hollannin V-mediassa oli sama meno päällä ennen vaaleja kuin nyt Suomessa, mikä näkyi erityisesti heidän TV:nsä A-studion ”De Wereld Draait Door’n” sanomassa. Päivää ennen vaaleja Thierry Baudetin puolue sai niin sakeasti kuraa toimittajilta, että eräs viisaampi kollega Özkan ”Eus” Akyol totesi, että ”tällainen toimittajien tökerö dissaus johtaa siihen, että kansalaiset uskovat, että Forum voor Demokratie’llä ei ole vastassa vain puoluekartellia [itse käytin hiljan termiä EU:n yksipuoluejärjestelmävaan myös mediakartelli.”

Muut syyt puolueen menestykselle olivat identtiset niiden huolien kanssa, joita olen blogissani esiin tuonut:

Marrakeshissä solmittu YK:n Global Compact of Migration eli GCM eli maahanmuuttoa reguloiva sopimus, jota EU:n komissio sorvaa laillisesti sitovaksi, vaikka sen oikeuskanslerimme tulkitsi olevan ei-sitovan. Se on äärimmäisen epäsuosittu Hollannissa, missä nyt vaaditaan samanlaista linjaa maahanmuuttoon kuin minkä Itävalta on valinnut.

Thierry Baudetin voiton takana olivat tavalliset työtätekevät miehet, jotka olivat kyllästyneet V-mediaan, eivätkä enää juuri sen informaatiota kuluta, vaan hakevat kaiken tiedon netistä.

Olen kertonut pari vuotta sitten, kuinka ennen niin mahtava Hollannin työn puolue (=demarit) PvdA tuhoutui neljässä vuodessa, kun islamistit infiltroivat sen parlamenttiryhmän.

Nyt PvdA jatkoi pienenemistään lillipputtisarjaan. Samoin kävi ilmeisesti Hollannin vassareiden. Ainoastaan vihreät hyötyivät tilanteesta. Se onkin ainoa vahva segmentti Hollannin vasemmistoa enää.

V-media jatkaa meillä jyrmyin askelin kohti historian unholaa. Ihmettelen suuresti, miksi esimerkiksi HS:n omistajat sallivat tämän kehityksen?

Mikko Paunio on lääketieteen tohtori, joka on työskennellyt mm. sosiaali- ja terveysministeriössä, Euroopan unionin komissiossa ja Maailmanpankissa. Hänellä on 40 vertaisarvioitua julkaisua merkittävissä lääketieteellisissä julkaisusarjoissa. Aiempi versio tästä kirjoituksesta on julkaistu hänen US-blogissaan ja Oikea Media -verkkolehdessä.

Toimituksen lisäys: Yle ei ole ainakaan verkossa palannut Hollannin vaaleihin Mikko Paunion linkittämän alustavan tulosuutisen jälkeen, mutta on sen jälkeen käsitellyt Thaimaan vaaleja kuudessa artikkelissa.

25 KOMMENTTIA

 1. Taas yksi ”israelilainen” EU-maan johtoon. On erittäin kummallista kuinka eurooppalaisuus ja oma eurooppalainen kulttuurimme on joutunut näin syvään kriisiin. Kun ajatellaan keinoja millä Macron nousi Ranskan presidentiksi, ymmärretään taustavoimien (USA:n) ratkaiseva merkitys – mutta millä keinoilla he sen tekevät – vaalivilpillä, propagandalla vai millä. Ja miten EU:sta onnistuttiin tekemään sionistinen vaikka mantereellamme sen taustavoimien määrä on vain 2%.
  https://twitter.com/thierrybaudet/status/767019692720525313?lang=fi

  • Problem-reaction-solution-kaava jälleen kerran käytössä. Ensin vasemmistolaiset ”israelilaiset” tyyliin Barbara Spectre luovat maahanmuutto-ongelman yllyttämällä eurooppalaiset valtiot ottamaan maihinsa valtaisat määrät tavoiltaan ja kulttuuriltaan vierasta väestöä, jotka ”Israelin ystävät” ovat pommituskampanjoillaan ja proxy-sodillaan saaneet liikkeelle. Tästä muodostuvan väestösekoituksen haitallisuutta pippuroidaan lisäämällä sekaan erityisesti koulutettuja tai valikoituja taistelijoita ja seksuaalisen valloitussodan erikoisyksikköjä, jotka lyöttäytyvät yhteen Euroopan oman korruptoituneen aineksen kanssa. Proxy-sotilaista osa varataankin tähän tehtävään. Uskomattomilla manipulointikyvyillään ”israelilaiset” onnistuvat kääntämään Euroopan maiden virkavallan, lainsäädäntöelimet ja tuomio-istuimet siten, että tulijoiden haitallisuudesta valittavaa alkuperäisväestöä aletaan vainota. Valtamedian rooli on tietenkin prosessissa olennaisen tärkeä – sen omistussuhteista ei kai tarvitse erikseen tässä huomauttaa. Kaiken taustalla häärivät läntiset tiedustelupalvelut, jotka koordinoivat median tiedottamista maailman tapahtumista.

   Ollaan synnytetty ’problem’ ja nouseva populismin aalto onkin sitten ’reaction’. Epäoikeudenmukaiset sensuurit ja vihapuhelait nostavat painetta ja kansojen kiukku yltyy.

   Tämän jälkeen tarjotaan ’solution’, joka toimii vasemmistolaisten luomaa ongelmaa vastaan ja on oikeistolaisten ”israelilaisten” luoma rasistinen nationalismi kovalla kapitalismilla ryyditettynä. Kaikki vasemmistolaisuus syrjäytetään Euroopasta, koska nähtiin, että se on tuhoavaa ja vahingollista. Tarkoituksena on poistaa vasemmistolainen talous- ja sosiaalipolitiikka liittämällä niihin ”open borders” -kulttuurivasemmiston äärimmäinen typeryys.

    • ”13 Bloodlines of The Illuminati” by Fritz Springmeier: https://www.bibliotecapleyades.net/Bloodlines/
     Suomeksi käännettynä: http://www.heinola.org/~patato/spring.html

     ”Deeper Insights into The Illuminati Formula” by Fritz Springmeier: https://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/mindcontrol2/
     Suomeksi käännettynä: http://www.heinola.org/~patato/deep.html

     Wilhelmsbadin kongressissa v.1782 Illuminatille luovutettiin johtoasema salaseurojen, kuten vapaamuurarien keskuudessa. Asiasta päätti n. 3 miljoonan salaseurojen jäsenen edustajat eri puolilta Eurooppaa:

     ”…Gary Allen wrote: ”The power and influence of the Illuminati achieved a great leap forward through a formal alliance with continental Freemasonry that was sealed during the Congress of Wilhelmsbad which began July 16, 1782, when representatives of some three million members of Europe’s secret societies met and adopted organizational plans formulated by the Illuminati” (Gary Allen. ”Illumunism, The Great Conspiracy,” American Opinion, (June, 1976), p. 47-49). On July 16, 1782 the Illuminati merged with the Order of Freemasons: ”Illuminism was injected into Freemasonry by indoctrinating the Masonic leaders. . .” The alliance between the Illuminati and Freemasonry ”was finally sealed” (Nesta Webster. World Revolution, (1921), p. 31).

     The Comte de Virieu thereafter ”could only speak of FREEMANSORY WITH HORROR,” according to his biographer M. Costa de Beauregard (William T. Still, New World Order: The Ancient Plan of Secret Societies, (1990), p. 82)…”

     ”The 1782 Congress of Wilhelmsbad: The Illuminati Takeover [of Masonry]”: https://www.biblebelievers.org.au/wilhelms.htm

   • Mitenkä voi olla mahdollista vähentää ”vasenmistolaisuus euroopassa”? USAssa vasenmistolaisuus on valtavassa nousussa. Miljoonien maata valtaavien ”latinoiden” saadessa äänioikeutensa vastoin maan lakia, asia on KYPSÄ. Jos luulet meidän elävän nyt vaikeita aikoja, tämä ei ole mitään siihen verrattuna, mitä on tulossa. Takaan sen.

  • ”.. miten EU:sta onnistuttiin tekemään sionistinen vaikka mantereellamme sen taustavoimien määrä on vain 2%…”
   Tällä tyylillä se onnistuu:
   THE OFFICIAL ADMISSIONS FROM THE ANNE FRANK FOUNDATION,
   AND THE EVIDENCE OF TWO DISTINCT HANDWRITINGS:

   The Basel, Switzerland, Anne Frank Fonds (Anne Frank Fund), which controls the copyright to the Diary of Anne Frank, has admitted that the book was in fact at least co-authored by Otto Frank, Anne’s father, after the war.

   The admission proves that the book, which is still heavily promoted as a ”holocaust memoir”, is in fact largely a postwar fabrication which contained parts of the young Anne’s diary with extensive additions added by her father.
   https://www.deviantart.com/der-himmelstern/journal/Anne-Frank-Diary-Fraud-Finally-Admitted-586457430

   • Totuus holokaustista murtautuu esiin sionistien propagandasta ja valheista huolimatta ja samalla paljastuu sionistien luonnevikaisuus; he voivat ajaa omaa etuaan keinoja kaihtamatta.
    …the Holocaust story relentlessly hammered into the public consciousness by Jewish-owned Hollywood and media is a load of baloney (Ron Unz).
    http://www.unz.com/runz/american-pravda-holocaust-denial/

    • USAhan on tuotu toisen M-sodan aikainen junanvaunu, jota juutalaiset esittävät ”holokaustiin osallistujaksi” kulkuneuvoksi suuntana kaasukammiot? Niitä rahtia varten valmistettuja vaunuja on joka maassa. Se on taas yksi tarujen vahvistajana pedestalla muistuttamassa meitä, miten mitään ei voida muuttaa, mihin meidät on totutettu jo yli 70 vuoden ajat. Lähitulevaisuudessa sanaa ”holokausti” ovat ainoastaan juutalaiset oikeutettuja mainitsemaan. Jos sen tekee GOYAM, niin se leimataan vankeuden uhalla ”antisemitismiksi”. On oltava varovainen sanoissaan.

 2. Näin yhden totuuden Suomessa, jossa valtiovalta päättää siitä mitä mieltä kansalaiset saavat olla ja media auttaa kuin uskollinen sylikoira. Orwellhan sanoi että mitä kauemmas kansakunta liukuu totuudesta sitä enemmän se vihaa niitä jotka puhuvat totta.
  On kuulemma taas asetettu työryhmä tiukentamaan ”vihapuhe” lainsäädäntöä, jospa tällä kertaa saataisiin ihan termi, ”vihapuhe” istutettua lainsäädäntöön. Tässä työryhmässä istuu sellainen kunniattomien paskiaisten porukka, että voin luvata kaikille että suomalaisten sananvapaus ei ainakaan lisäänny. Jos se työryhmä saa hankkeensa läpi niin tässä maassa ei saa kohta puhua edes säästä ilman että joku syyttää vihapuheesta. Suomella nyt ei toki muutenkaan ole mitään kauhean kunniakasta historiaa sananvapauden suhteen, väitti media mitä tahansa, mutta nyt mennään kyllä niin alas että kohta voidaan sanoa pohjakaloille ”päivää” kun madellaan vastaan.
  Kansojen yli on toki kävelty toisten kansojen toimesta historiassa ennenkin ja monta kertaa, mutta en tiedä kyllä vielä yhtäkään tapausta ihmiskunnan historiasta jossa uhrikansan hallitsijat olisivat lainsäädännöllä pakoittaneet uhrit iloitsemaan siitä että heidät valloitetaan. Kaikesta muusta me selviämme, talouskriiseistä, ympäristökatastrofeista ja sodista, mutta siitä me emme selviä että me teemme hitaan itsemurhan ja luovutamme maamme ja kulttuurimme muille. Vaikka Suomi pommitettaisiin täysin kivikaudelle ja kaikki teollisuus ja infra tuhottaisiin niin ne voidaan uudelleen rakentaa, mutta suomalaisia ei voi korvata muilla ihmisillä olivatpa ne sitten Venäläisiä, Ruåtsalaisia tai Senegalilaisia. Jos suomalaiset korvataan Venäläisillä niin silloin Suomesta tulee Venäjä samoin kuin jos suomalaiset korvataan senegalilaisilla niin silloin Suomesta tulee Senegal. Vaikkei meitä korvattaisi täysin, jos me jäämme vähemmistöksi niin voin taata että meillä ei tule olemaan käsissämme sitä tyranniaa mitä nämä vähemmistöt nykyisin pitävät, koska ne eivät ole niin tyhmiä että antaisivat meille sellaista valtaa mitä me olemme, jostain kumman syystä, antaneet heille.
  Henkilökohtaisesti toivon etten elä kyllin vanhaksi nähdäkseni tuota päivää tai että olen tuolloin vielä kyllin hyvässä kunnossa taistellakseni. Näköalattomalle yltiö yksilökeskeiselle hedonistille (modernille kansalaiselle toisin sanoen) on tietenkin mahdotonta nähdä asioita noin pitkälle, koska hän ei välitä muusta kuin siitä mikä kullakin hetkellä tuo nautintoa ja mistä sitä saisi lisää. Tälläisten ihmisten käsissä on valitettavasti maamme tulevaisuus. Tilanne on siis sama kuin peliriippuvaiselle ja rahanongelmaiselle juopolle annettaisiin valtion kirstun hoitaminen vastuulleen (kuten Britit antoivat eräälle Winston Churchill nimiselle miehelle aikoinaan, onks kukaan muuten kuullut puhuttavan Britti-Imperiumista mitään viimeaikoina? Muualla kuin historian tunneilla?
  Toivotaan että suomalaiset ovat fiksuampia kuin mitä uskon heidän olevan näin vaalien alla, koska aidosti hyviä uutisia tästä maasta ei ole juuri kuulunut viime aikoina, niitä kyllä kaivattaisiin.

 3. Valtamedia on meidän suurimpia ongelmia – tai se mafia joka sen omistaa ja joka voi kertoa mediassaan lähes mitä lystää ja mikä sopii maan valtaeliitin pyrkimyksiin.
  Ongelma se on pääosin vain sikäli että ihmiset seuraavat sitä ja antavat sen vaikuttaa maailmankuvaansa.

  Hieno juttu kun Mikko ’puhuu’ nyt täälläkin. Törkeää ja moraalitonta V-median toiminta on. Siitä ei voi koskaan liikaa puhua.
  Pitäisi vaan päästä syvemmälle eli kiinni siihen tahoon joka tuota mediaa hallitsee ja siihen miksi se toimii kuten toimii. Muuta tietä ei ole V-median vaientamiseksi tai sen tekemiseksi impotentiksi.
  Tämäkin artikkeli auttaa paljon jos se leviäisi laajalti kansan tietoisuuteen. Toivottavasti kaikki tahot joilla on mahdollisuus sitä levittää tekevät sen.

  Kun V-median harjoittama kaksinaismoraali ja avoin ihmisten huijaus ja kusetus paljastuu yhä suuremmalle ihmisjoukolle niin se menettää tehoaan.
  Myös sen takana olevan ja sitä ohjaavan eliitin luonnehäiriön ja sosiopatian avoin esiin tuominen auttaa sillä monikaan ei halua enää uskoa mediaan jota hallitsee henkisesti sairas ja muista välittämätön taho joka ajaa Kalergi-hanketta ja oman isänmaan tuhoa.

  Ilman antisemitismiä: Tarkemmissa tutkimuksissa todetaan, että sionistit ovat keskeisessä asemassa monikulttuurin luomisessa (aivan kuten NL:n kommunismin luomisessa) ja kansallisvaltioiden hajottamisessa.
  Multikulti hanke on ’sionisti-muurareiden’ hanke ja sen avulla pyritään koko maailman haltuunottoon (NWO) ja siihen meidän eliitti ja V-media on meidät kytkenyt.
  Maastamme on nyt tullut tällainen ’surutalo’ kuin se on kun itse emme voi ohjata ’omaa laivaamme’, jonka peräsimeen V-media on tarttunut. Pitäisi päästä irti EU:sta, saada oma raha ja pankki joka estää kansan varojen ryöstämisen ja velkaorjuuden.

  • People Will Never, Ever Rebel As Long As They’re Successfully Propagandized
   Ihmiset eivät ikinä kapinoi silloin kun he elävät tehokkaan propagandan alla.

   http://www.informationclearinghouse.info/51368.htm
   Aika loogista koska he eivät silloin tiedä totuutta vaan elävät V-median luomissa harhoissa. Siksi totuuden paljastaminen on ensiarvoinen asia. Sitä vastustavat vain ne jotka hyötyvät valheista.

   • Ylipäätänsäkin ihmisten arvostelukykyä pyritään raunioittamaan tarjoamalla heille sirpaleista, epäkoherenttia, luonnonjärjestyksestä ja traditiosta irtaantunutta maailmankuvaa, jossa ”anything goes”. Moraalikoodistot sotketaan tietoisesti. Silloin täysin epäuskottavien narratiivien syöttäminen on mahdollista ja suuren yleisön hiljainen suostumus saadaan aina kulloinkin harjoitettavalle pientä eliittiä hyödyttävälle politiikalle.
    Internet on kuitenkin löysentänyt mediakontrollia ja niinpä eliitillä ei ole ollut muuta mahdollisuutta kuin aloittaa voimakas poliittinen lobbaus netin sananvapauden rajoittamiseksi. Hyötyidiooteilla miehitetty vihervasemmisto on tarttunut innokkaasti tähän syöttiin.

 4. Ylen uutisointi on potenut anemiaa siitä asti nykyhallitus tuli valtaan ja nimenomaan suomen ja eun poliittisiin sekä naton muutoksiin ja kriiseihin sekä lainvastaisiin menettylyihin littyen ja tämän asian moni on somessa huomannut ja uutisia ei enää haeta ylestä vaan muista suomalaisissta lähteistä. Yleä kuitenkin jokainen joutuu rahoittamaan yleverolla eikä sitä voi millään välttää kuten aikaisemmin tv luvalla jota ei tarvinnut maksaa jos ei ollut tvtä.

 5. Onko kukaan huomannut V-median kommentteja Jessikka Aron mahdollisesta ”laittomasta”, ellei peräti vallattomasta mediavaikuttamisesta? Puskaradio kertoo, että YLE:lle on satanut kyselyitä, mutta yhteenkään ei ole vastattu. V-media siis vaikenee asiaa kuoliaaksi, maan tapaan. Edesmenneestä Michael Jackson’ista kyllä riittää ”aina ajankohtaisia” uutisia. Luonnollisesti useammankin artikkelin verran.

 6. Demokratian mallioppilas Ukraina, kolmanneksi tullut J.Timoshenko ilmoittaa -valeissa oli lukemattomia rikkomuksia P.Poroshenkon eduksi mutta emme vie asia eteenpäin koska emme luota oikeusjärjestelmäämme
  (pettäen näin miljoonia äänestäjiä) Tämä kertoo aika paljon maan tilasta. Hiljainen vaalitarkkailija I.Kanerva on ollut kommentoimatta, mediasta puhumattakaan.
  -Halla-Ahon sanoin: Mitähän yle sanoisi jos näin kävisi Venäjällä!

 7. Jos nyt palataan vielä Hollannin vaalitulokseen ja miten Thierry Baudetin johtamasta Forum voor Demokratie’sta oikein tuli Hollannin suurin puolue. Populisti Wildersin vaihe on Hollannissa siis ohitettu toisin kuin meillä.
  Vaikuttaa siltä, että kansalaiset Hollannissa ovat ottaneet valtaa takaisin omiin käsiinsä.

  Olemme näköjään Suomessa jäljessä, vasta populistivaiheessa. Mediakartellimmekin onnistuu yhä kuten Vastavalkea paljastaa pitämään palkkalistoillaan ei akreditoitua toimittajaa, jolla on huumetuomio ja josta häntä jopa USA näpsäytti. Miten kyseinen henkilö, vaikka hänellä ei ole edes koulutusta on oikein päässyt Ylen toimittajaksi?

  Mutta miten purkaa kuten hollantilaiset ovat tehneet tätä meidän Suomen järjestelmää? Miten usein törmää vielä suomalaiseen joka ei vain usko että poliitikot rikkovat lakeja ja kaunistelevat tekemisiään. Ja tämä kaikki mediakartellin avulla. Kovin vahvassa tuntuu olevan sanonta, suomalainen ei usko ennen kuin näkee. Mikä Hollannissa toimii paremmin jotta mediakartelli on pystytty hajottamaan?

  YLE, HS,MTV3 ja ketä siihen mediakartelliin meillä muita kuuluukaan rummuttavat ilmastovaaliteemallaan, sähköautojen mainostamisella ja polttoaineverojen nostamisella uutta CO2- veroa. Onkohan niin että ellei kansallisella tasolla CO2- veroa saada lakiin se määrätään EU-lailla. Jotta globaalisti voidaan hillitä ilmaston lämpenemistä tarvitaan välttämättömiä ja nopeita toimia, propagoi amerikkalaispoliitikko
  Alexandria Ocasio-Cortez . Asia josta ei tietenkään puhuta on kuitenkin että nykyisen globaalin talouden romahtamisen estämiseksi tarvitaan jatkoaikaa ja siihen tarvitaan maailmanlaajuista veroa (NWO:n koko maailman väestön verotusoptio)
  https://www.konjunktion.info/2019/04/klimawandel-der-zunehmende-gesellschaftliche-druck-der-akzeptanz/

 8. USAn ”vihervarpusia” pidetään kahjupäisinä villitsijöinä. Hawaijilla auva kansanedustaja meni sanattomaksi kuullessaan ehdotuksen lentokoneiden poistamisesta. Joku ”välkky kuulija” julisti edustajalle, miksi et matkusta Hawai-ilta junalla, heh,LOL. Seinähulluja teorioita tulee jatkuvana putkena vasemmiston liigasta, ja kuitenkin Ocasio-Cortez on vakuuttunut miten elämä maapallolla ”loppuu 20 vuoden sisällä”, eikä siihen tavita edes veden-paisumusta” LOL. Jos meillä kerran on niin vähän aikaa täällä maapallolla, niin sitten on korkea aika ”ripustaa hanskat naulaan”. Mistä näitä aivokääpiöitä oikein sikiää ? BRONXin ilmasto on voinut vahingoittaa OCASIO-CORTEZin aivotoiminnan.

 9. T.ETSIJA, tuo oli hieno kuvaus kahden johtajan suhteesta. TRUMPin asenteen otan kuitenkin pienoisella varauksella, koska TRUMP tietää varsin hyvin miten hänen ”liikeyrityksensä rahoineen päivineen tulee olemaan vaarassa”, jos ISRAEL pääsisi päämääräänsä maapallon hallinnasta. Tietenkin siihen on paljon esteitä, eikä se voi mitenkään tapahtua ”yli yön” ? ISRAEL-USA coalition saattaa ollakkin pelkästään harhaoppista peloittelua, koska siihen eivät kuulu KIINA, sekä VENÄJÄ. Niistä maista löytyy sentään toistaiseksi saastuttamatontakin ajattelua, sen näkee ”sokeakin valkoisella kepillään”.

 10. On kovin helppoa olla kriitillinen ”rannalla”, kun merellä tapahtuu vahinkoja”. TRUMP joutuu soutamaan ja huopaamaan keskivirrassa ihan päivittäin, ja siitä hänelle olisi syytä olla oikeudenmukainen, eihän hän ole politikoksi koulutettu, vaan kouluttanut itsensä menestyväksi ”rakentajaksi”, mitä se sitten tarkoittaneekin? Mies yrittää kuitenkin parhaansa ohjata maataan parempaan taloudelliseen kuntoon, kaikesta vastuksesta välittämättä. Onhan aivan mahdottomuus miellyttää kaikkea kansaa, poliittisista eroavaisuuksista johtuen.Nyt on taas uusi syyte viereillään häntä kohtaan. Vasemmisto vaatii nähdä TRUMPin veronpalautukset, joka on miehen henkilökohtainen asia, eikä se kuulu kenellekkään muulle kuin verotoimistolle. Jostakin TRUMPin pitää joutua ”riippumaan”, niin suuri viha on vasen-demareilla häntä kohtaan. Raja-aita nousee mutta hitaammin. Presidentille on tärkeintä pysyä lupauksissaan, siitä ei tingitä.

 11. Vaalien jälkeen koittanee surin huijaus:
  Rinteestä tehdään väkisin pääministeri ja vihervassarit tulevat apuun.
  Persut pannaan sivuun vaikka kenties saavat eniten ääniä? Huh, huh
  Se tietää lisää kurjistumista ja pakolaisia, tuhoavat maan kokonaan
  Persut sentään ottaneet pakolaispolitiikkaan tiukan kannan mutta se saattaakin nyt olla kohtalokas virhe kun paikkoja jaetaan, ei käy Brysselin tyyliin. Ja sehän meitä komentaa
  Parasta olisi jos Halla-aho ottaisi pääministerin paikan ja alkaisi kouluttaa vihervassareita. Ottaisi Unkarista mallia
  Riitaa siis näkyvissä menee niin tai näin

  • On outoa että Persut haluavat olla mukana maamme Nato-psykoosissa ja tukevat EU:ta, sen koossa pysymistä vaikka suurin osa maamme ongelmista johtuu juuri siitä että olemme sen kahleissa.
   Ja miten esim. pakolaisongelmaa voi ryhtyä torjumaan jos mennään kuitenkin EU:n määräämällä tiellä?

   Tätä tarkoittaa Nato-psykoosi — siis joudumme mukaan Nwo-mafian sotaretkiin ja tukemaan niitä eli edistämään tuon mafian maailmanherruushankkeita.
   Sekö on perussuomalaisuutta??????????

   Pompeo: NATO Must Confront ’Emerging Threats’ From Russia and China in Venezuela
   “We must adapt our alliance to confront emerging threats… whether that’s Russian aggression, uncontrolled migration, cyberattacks, threats to energy security, Chinese strategic competition, including technology and 5G, and many other issues,” Pompeo said. Though he more specifically linked Russia with the Venezuela crisis in comments to reporters, China remained a talking point as part of the discussion throughout.
   Tyler Durden
   https://russia-insider.com/en/pompeo-nato-must-confront-emerging-threats-russia-and-china-venezuela/ri26717

 12. Ihan yleistiedoksi — SUURIN ÄLY ON IDÄSSÄ
  World IQ 82
  Becker update V1.3.2
  JAMES THOMPSON
  http://www.unz.com/jthompson/world-iq-82/
  The primary purpose of nations is to preserve and protect their peoples. When a nation stops serving that purpose, the time has come to build a new one. … http://www.unz.com/article/how-white-liberals-will-wake-up/

  This list is useful and you may find it worth printing out. It would fit nicely on the back of a door. Yes, it mixes environmental and genetic effects, but it gives you a rule of thumb as to what countries, on average, are capable of doing. It can be expected that rising standards of living will boost results, though the rate of intellectual improvement has been slow in many newly rich countries despite more education funding. Convergence with European levels might be within 80 to 300 years. Each country will have cognitive elites, though by absolute international standards they will be fewer in countries with lower ability.

 13. Ocasio-Cortes tulee olemaan kovin pettynyt, jos ”Etelänavan jäätikön alta löydetyt, ainakin 91 tulivuorta sulattavat jäät ja lumet nostaen merten korkeutta rinteisiin asti. Siis aivan luonnonmukainen kiertokulku, jota ei tarvitse muuttaa ihmisen aikaansaannokseksi. Ei se kipeä, mutta se häpeä, kun asiat edistyvät selvästi selitettäviksi. Siinä saa samalla ”keppiä se Swedish Flicka” joka ennusti maailmanlopun olevan jo ovella”?

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here