Pääministeri Juha Sipilän hallitus erosi maaliskuussa, viikkoa ennen kuin eduskunta lähti vaalikampanjavapaalle. Sipilän julkisuuteen antaman  selityksen mukaan eron syy oli sote-uudistuksen kaatuminen. Mahtoiko olla? Esitän yhden vaihtoehtoisen skenaarion.

Sipilän ero ja hallituksen kaatuminen juuri ennen vaaleja jätti Sipilän toimitusministeriön johtoon. Toisin sanoen Sipilällä on vapaat kädet tehdä mitä haluaa, kuten myydä puolet Suomen valtion omistamasta Suomen Posti Oyj:sta virolaisille Vake Oy:n kautta. Paljon valtio on jo ehtinytkin kaupata.

Vaaleissa perussuomalaisilla on hyvät mahdollisuudet nousta toiseksi suurimmaksi, ellei peräti suurimmaksi puolueeksi, varsinkin nyt kun puolueella on rajoja kiinni vaativien, Suomessa asuvien  iranilaisten tuki. Iranilaisten inhoa Suomeen vuonna 2015 tulleita irakilaisia kohtaan ei pidä kummastella.

Yksi kaunan aiheista on Iranin ja Irakin välinen sota, johon osallistuivat myös Yhdysvallat, Ranska ja Neuvostoliitto. Irak hyökkäsi Iranin puolelle syyskuussa 1980 saaden Yhdysvalloilta aseita, tiedustelutietoja ja kalustoa. Irakilla oli halu saada itselleen Iranille kuuluvat Khūzestānin provinssissa sijaitsevat öljykentät sekä Persianlahteen virtaava Shatt al-Arabin vesiväylä. Tavoitteeseen päästäkseen Irak käytti mm. kemiallisia aseita Irania vastaan. Iran puolestaan käytti lapsisotilaita.

MIKÄLI PERUSSUOMALAISET nousee suurimmaksi puolueeksi, hallitusneuvotteluista tulee pitkät ja vaikeat. Muut puolueet eivät imagosyistä halua samaan hallitukseen perussuomalaisten kanssa, joten Sipilän toimitusministeriö jatkaa tuhotöitään koko sen ajan, minkä hallitusneuvottelut jatkuvat. Tähän saattaa mennä hyvinkin pitkä aika. Mikäli hallitusneuvottelut eivät suju, saatetaan muodostaa vähemmistöhallitus niistä puolueista, joista suurin osa äänestäjistä halusi päästä eroon.

Sipilän hallitus ehtii toimitusministeriönä vaikka ratifioida uusia EU-sopimuksia, joilla EU:sta rakennetaan liittovaltio – siten, että pakomahdollisuutta ei enää jää.

En ehdota, että jättäisitte äänestämättä, en kehota taktikoimaan ehdokasvalinnassa. Nukkuvien puolueen jäsenmäärän kasvusta hyötyvät eniten ne eduskuntapuolueet, joita ette enää hallitukseen halua.

Kuva Juha Sipilästä (uudelleenrajattu): Ppntori (CC BY-SA 4.0)

37 KOMMENTTIA

 1. Miksi Sipilä myi postin?
  Tuskin Sipilä on niin onneton, että tekisi sen ilkeyttään suomalaisille. Syynä täytyy olla oman kassan kartuttaminen. Pieni osa summasta palannee Sipilän tai hänen bulvaaniensa tileille. Voin kuvitella, että näin tapahtuu aina, kun valtion omaisuustta myydään sijoittajille. Myyntipopukka saa jotain etuja.

   • Minkätakia levittelet serbilehtien valheita? Ja vielä jonkun Suomi24-keskustelulinkin kautta? Tuo höpönhöpö on peräisin serbien lööppilehdistöstä, eikä siitä ole kirjoittanut yksikään uskottava ulkopuolinen lähde (äläkä väitä, että joku hiton Ahtisaari olisi suojeltu medioiden maailmanlaajuisessa salaliitossa, kun eivät oikeasti tärkeätkään kärkipoliitikot säästy lehdistön paljastuksilta ja ryvetykseltä).

    Serbien lehdissähän leviteltiin myös sellaista uskottavaa uutista, että Ahtisaari on kansallissosialisti.

    Pikkasen voisi lähdekritiikkiä käyttää jopa tällä saitilla, joka ei tavallisesti nirsoile salaliittojen ja hölynpölyn kanssa.

    • ”Pikkasen voisi lähdekritiikkiä käyttää jopa tällä saitilla, joka ei tavallisesti nirsoile salaliittojen ja hölynpölyn kanssa.”

     Nyt oli kyllä sen verran heikko viestin lopetus, että pakko tarttua tähän. Melkoinen syytös nimittäin. Mitenkäs valtamedia? Eikö se ole mielestäsi täynnä viestejä ja uutisia jos jonkinlaisista salaliitoista? Otetaan esimerkkejä menneestä ja tästä päivästä; 1) Syyskuun 11.2001, ilman sen kummempia tutkimuksia tiedetään valtamediassa varmaksi kuka on iskun takana. Lopputulemana Yhdysvallat (länsi tukemassa tietenkin) ilmoittaa että herralla nimeltä Osama bin Laden muutamine kumppaneineen on salaliitto Yhdysvaltoja kohtaan. Loppu onkin historiaa. 2) Irakin väitetyt joukkotuhoaseet, eli Irakilla oli salaliitto ilmeisesti Yhdysvaltoja kohtaan, kun he OLETETTAVASTI säilyttivät joukkotuhoaseita, joita sitten ikävä kyllä koskaan löytynytkään. Eli tässäkin valtamedia on antanut viitteitä salaliittoilusta. 3) Nykytilanne; Venäjä sitä Venäjä tätä. Venäjä yrittää horjuttaa Suomea ja Eurooppaa, vaikuttavat Yhdysvaltojen vaaleihin jne. Joka päivä saa lukea jostain Venäjän salaliitosta läntistä maailmaa kohtaan. Ja listaa voi jatkaa loputtomiin.
     Miksi ainoastaan tämänkaltaisia (Vastavalkea esim.)julkaisuja syyllistetään jostain ihmeen salaliittoilusta ja niiden vouhottamisesta. Salaliittoilua on maailman mediat täynnä, kunhan avaa silmänsä sille. Ja kannattaa varmaan lukea jostain mikä se salaliiton määritelmä on.

     • ”1) Syyskuun 11.2001, ilman sen kummempia tutkimuksia tiedetään valtamediassa varmaksi kuka on iskun takana. Lopputulemana Yhdysvallat (länsi tukemassa tietenkin) ilmoittaa että herralla nimeltä Osama bin Laden muutamine kumppaneineen on salaliitto Yhdysvaltoja kohtaan. Loppu onkin historiaa. ”

      Tästä on lukuisia tutkimuksia.
      Se, että ne eivät tue sinun fantasioitasi, ei tarkoita etteikö asiaa siis olisi selvitelty paljonkin.

      Ei Osaman osuus hyökkäyksessä mikään salaliitto ollut. Mies tunnusti roolinsa sen valmistelussa ja ylpeili siitä ihan avoimesti itsekin.

      ”2) Irakin väitetyt joukkotuhoaseet, eli Irakilla oli salaliitto ilmeisesti Yhdysvaltoja kohtaan, kun he OLETETTAVASTI säilyttivät joukkotuhoaseita, joita sitten ikävä kyllä koskaan löytynytkään. Eli tässäkin valtamedia on antanut viitteitä salaliittoilusta”

      Mistä sait kuulla, että alkuperäiset salaisten palveluiden raportit olivat vääriä tai liioiteltuja?
      Luitko siitäkin kenties ”valtamediasta”?
      Niistä samoista, jotka muka salailevat asiaa? Jäljitäpä huviksesi mistä uutisesi ovat alkujaan peräisin.

      Sitten vähän toista näkökulmaa:

      ”Amerikkalaiset joukot ja liittouman puolella taistelevat irakilaiset sotilaat törmäsivät kemiallisiin aseisiin useita kertoja vuoden 2004 jälkeen. Sotilaat saivat myös vammoja kemiallisista aseista ainakin kuuteen otteeseen.

      Irakissa taistelleet veteraanit ovat sitä mieltä, että hallitus salasi tahallaan tiedon aseista jopa kentällä toimineilta sotilailta ja lääkäreiltä. Tämä saattoi estää joitakin saamasta asianmukaista hoitoa vammoihinsa.”

      ”Salailu ulottui aina Yhdysvaltojen kongressiin asti. Sotilaita oli kielletty antamasta päättäjille selvää tietoa kentältä löytämistään joukkotuhoaseista.

      ”Ei mitään merkittävää. Näin minut määrättiin sanomaan”, hiljattain eläköitynyt armeijan majuri Jarrod Lampier toteaa.

      Lampier oli läsnä vuonna 2006, kun amerikkalaisjoukot tekivät Irakin sodan suurimman joukkotuhoaselöydön. Entisestä Irakin vallankumouskaartin tukikohdasta löytyi kaikkiaan yli 2 400 hermokaasua sisältänyttä rakettia.”

      https://www.verkkouutiset.fi/bush-ei-valehdellutkaan-irakissa-oli-suuret-maarat-kemiallisia-aseita-26904/

    • Sepeteus älä nyt viitsi, Marhan on Soroksen hyvä kaveri ja sen nyt luulis kaikkien paitsi ilmeisesti sinun tietävän kuinka vaikustaltainen mies Soros on. Ota nyt hyvänen aika se punainen pilleri ja lopeta toi määkiminen. 😀 😀 😀

   • Vastaus sepeteukselle.
    Et ilmeisesti ymmärtänyt viestini pointtia? Mikä oli siis tuoda esiin se että kaikki mediat sisältävät salaliittopohjaista uutisointia.

    ”Ei Osaman osuus hyökkäyksessä mikään salaliitto ollut. Mies tunnusti roolinsa sen valmistelussa ja ylpeili siitä ihan avoimesti itsekin.”

    Tarkoitatko kenties Osaman kotivideota? Onko se todisteesi? Ei vahvalta vaikuta jos tähän perustat väittämäsi. Ja silloin kyseessä on salaliitto epäily Bin Ladenia ja kumppaneita kohtaan, jos lähes heti iskujen ilmoitetaan kuka on iskujen takana. (Jolloin tuskin on mainitsemiasi tutkimuksia edes ehditty tehdä.)

    ”Tästä on lukuisia tutkimuksia.
    Se, että ne eivät tue sinun fantasioitasi, ei tarkoita etteikö asiaa siis olisi selvitelty paljonkin.”

    Kerrotko nyt ensin, mikä se minun fantasiani on? En tietääkseni ole fantasioinut tällä asialla millään tavalla.

  • Nyt eduskunnassa ollaan järkyttyneitä ja yllättyneitä poliittisilla kiintiöpaikoilla olevat VM:n virkamiehet ovat ryhtyneet politikoimaan ja pimittäneet SoTe:n suhteen kuluerätietoja ymv : ”Valtiovarainministeriön virkamiesten ja eduskunnan välille on syntynyt poikkeuksellinen luottamuspula.

   HS:n haastattelemien eduskunnan virkamiesten mukaan ministeriö pimitti maakunta- ja sote-uudistuksen ratkaisevilla hetkillä eduskunnalta olennaisia tietoja. Kertomatta jääneet tiedot olisivat voineet johtaa lainmuutoksiin, jotka olisivat estäneet uudistuksen toteutumisen aikataulussa. […]”
   https://www.hs.fi/politiikka/art-2000006067566.html

   Samassa artikkelissa julkisoikeuden professori Janne Salminen toteaa: ”Jos ilmenisi, että eduskuntaa on tahallisesti johdettu osittaisilla tiedoilla harhaan, asian kannalta merkittäviä tietoja olisi salattu tai sille olisi toimitettu virheellisiä tietoja, kyse olisi vakavasta ylimmän valtioelimen toimintaan kohdistuvasta luottamuspulasta.”
   — mikä kiinnostaa Vastavalkeaa, koska tämä lausuma pätee myös lännen trollitehtaan suhteen.

 2. Sosialidemokraatit ovat olleet jo useammpien vaalien ajan ,etenkin populististen iltapaäivälehtien taktisen toiminnan ansiosta, porvarillisten piirien sähköjänis.
  Vaalikauden puolessavälissä alkaa demareihin kohdistuva iltapäivälehtien hyetys,mikä nostaa puolueen säännönmukaisesti gallupkärkeen.
  Kun vaalikauden viimeinen kierros, viimeinen vaalikausi alkaa,alkaa demareiden toiminnasta löytyä roskalehtien arvostelemia yksityiskohtia.
  Kun sitten kaarrutaan viimeiselle vaalienajankohtaa lähestyvälle suoralle, silloin porvarit yeensä aktivoidaan ja jompi kumpi näistä nousee kielenmitalla voittoon,tämä prosessi on nähty liian monta kertaa.

  • Varmasti näinkin. Mielellään näkisi kukoistusaikojen demarit sosiaalivaltiotaan vahvistamassa. Vai oliko se pelkkää harhakuvitelmaa? Näin ovat uusliberalistit ja uuskonservatiivit sen asian meille selvitelleet eivätkä vähiten puolueen omat kyvyt, nuo lipposet, sailakset, liikaset ja loikka-vartiaiset.

   Lehdistö ja valtamediat ovat uskomattomia manipuloijia ja se iän ikuinen uusliberalismin, globalismin ja CIA-sertifikoitujen länsirintama-uutisten tyrkyttäminen on väsyttävää seurattavaa. Tänään hämmästyin suuresti, kun yksi ulkomaan juttuja maakuntalehteen kirjoittava toimittaja uskalsi puolustaa Brexitiä. Mitä ihmettä!

   Demareista sen verran, että vikaa varmasti on myös heidän vaaliteemoissaan. SOS-hallituksen lyömät eivät uskoakseni niistä intoutuneet. Ilmastoa verotuksineen, monenlaista maahanmuuton lisäämistä ja ekonomistihenkistä työllisyyspuhetta. Perussuomalaiset pääsivät hyödyntämään monien suomalaisten maahanmuuttajiin projisoimat uhan ja epävarmuuden tunteet, joiden perussyy on kulttuurin henkeä köyhdyttävä yksiulotteisuus, talousjärjestelmän vinoutuneisuus, vahva ulkopuolinen, kaikille elämän aloille ulottuva manipulaatio ja suoranainen uuskolonisaatio, jossa Suomesta tehdään jälleen yksi alusmaa kuolevalle petrodollari-imperiumille. Suomesta tuo vanhus saakin helpon mutusteltavan palan heikentyneille syömähampailleen.

   • Hyvinpä sanoit.

    On se ihme, että laajemmalti ei ymmärretä Euroopan unionin sosialistis-kolonialistista perusolemusta ja vallitsevaa käytäntöä.

    Petrodollari-imperiumi käy kuolinkamppailuaan, se on vain yksinkerteisesti pudonnut jo rattailta. Viimeisenä ponnistuksenaan pyrkii saattamaan maailman kaaostilaan kuolinkamppailua käydessään , -jos emme kerran me, -niin eivät sitten muutkaan…

 3. Hyvä kannanotto. Tuo on ihan realistinen mahdollisuus.
  Tulee väistämättä mieleen että joku ’soros’-mafia häärää taustalla rahoineen. Tai sitten se menee sosiopaattisen ’mulle kaikki’-luonnehäiriön piikkiin.
  Aika patologista on että kansaa pitää näin kurittaa. Ei terveen miehen hommaa.

  Parasta olisivat kansanäänestykset ja asiantuntijoihin nojaava virkamieshallitus jota kansa koko ajan valvoo kansanäänestyksillä.
  Tämä edustuksellinen demokratia ja puoluepolitiikka on tosi paksua ja sairasta teatteria ja vie vain turmioon.

 4. Sipilä tuskin mitään omaa rahallista etua hakee. Ei se raha niin merkitse jos sitä jo on. Kirjoittajilla se usein puuttuu ja sitä luulee sen merkitsevän kaikkea.

  Valta ja vaikuttaminen onkin toinen juttu, maine ja kunnian tunto, jolla pääsee kivoihin positioihin, joissa tuntee taas tekvänsä arvojensa mukaista vaikutustyötä ja pitävänsä kättä vallan kahvassa – Tämä on se globalistiriistäjänkin toimintamotiivi mielestäni.

  Soros ja heimokumppaninsa hakee jo nyt ison valtansa lisäksi asemaa, jossa valta lähestyy absoluuttista maksimia. Sitten olemme täydessä modernin orjan asemassa me tavallinen kansa. Hyödylliset, myötämieliset lakeijat (Sipilät) saa jäädä ohjaamaan ihmiskarjaa ja hyödyttömät voidaan poistaa sopivilla keinoilla. Niitähän riittää kun heimon miehillä on ruuantuotanto, Big Pharma, Sotateollisuus, finanssi, media, ylimmät opinahjot yms. toimialan isoimmat laitokset missä rahaa ja vaikutusvaltaa liikuu – miehitetty oman heimon pojilla. Tämä ei ole salaliittohöyryilyä, vaan ihan faktaa jonka voi tarkistaa.

 5. Vaalitaktyikointina voitaneen pitää myös ”Lumilapio palkinnon” saajaehdokkaiden ”tutkivan journalismin” tuotoksia. Kas kuinka ollakaan YLE:n ”tutkivat journalistit” ovat jälleen ehdolla.

  Esimerkkinä voisi nyt mainita palkintoehdokastuotoksen Laura Huhtasaaren ”graduplagioinneista” juuri sopivaan aikaan, kun Halla-Ahon PS on yltämässä ainakin galluppien mukaan pian suurimmaksi puolueeksi.

  Istuvan Presidentin Sauli Niinistön gradua ei saada luettavaksi ja arvioitavaksi millään ilveellä yhtään mistään. Eikö tässä olisi ollut ”tutkivalle journalismille” aihetta.

  Suomessa on 14.12.2018 lähtien ollut pidätettynä venäläisnainen, jotta syytetään USA:ssa mm. rahanpesusta, ja jonka Suomen KRP:n partiopojat ja tytöt
  (Central Criminal Police, vai onko se Criminal Central Police CCP joka tapuksessa) kidnappasivat Helsinki Vantaan Transit alueelta ja toivat Suomen lainsäädännön valtapiiriin. Tässä asiayhteydessä YLE:n toimittaja todistettavasti valehtelee uutisoinnissaan, mutta ei suostu oikaisuihin. Lisäksi pidätyksen perustana olevat asiakirjat ovat täysin falskeja. Missä ovat ”tutkivat journalistit” ?

  Eikö tässä prosessissa olisi tutkivalle journalismille sijaa etenkin, kun mm. rahanpesuun ovat syyllistyneet ainakin Danske Bank ja Nordeankin osalta on vahvoja epäilyjä, mutta johtajat silti juoksentelevat vapaalla jalalla.

  YLE:n M.O.T toimituksen ansioksi on kuitenkin luettava Elcoteq:in kaatamisesta kertova dokumentti, jossa siinökin Danske Bank oli osallisena kuten myös ruotsalainen SEB.

  Missä on ”tutkiva journalismi” esim. verohallinnon ja ulosottotoimen rikollisten menettelyjen paljastamiseksi. Näitä asioita tulisi pitää esillä jatkuvasti nimineen päivineen kunnes asiat korjaantuvat.

  Nk. ”tutkiva journalismi”, siis Sanoma Oy:n, Alma-Median, ja YLE:n propagandatuotokset on pääsääntöisesti alistettu NWO ”Mediapoolin” huoltovarmuusasioista propagointiin, jotta mm. Natovastaiset kannanotot ja siihen liittyvät objektiiviset tutkimukset kritiikkeineen eivät saisi jalansijaa missään.

  Vaalistrategioihin kuuluu myös Liike Nyt:in ja Tähtiliikkeen edustajien pitäminen pois parrasvaloista, jotta vaalikeskustelujen tematiikka pysyisi halutuilla urilla, ts. lillukanvarsien vääntelyssä, kuten on osoittautunut.

  Nyt on vielä syytä heittää kehiin se vaalistrateginen ajatus, että millä tavoin äänestystulosten verifiointi jälkeenpäin on ajateltu järjestettäväksi, jos on syytä epäillä tulosten manipulointia esim. ulkopuolisten tahojen toimesta, joiden omistuksessa esim. tuloksia laskeskeleva Tieto Oy on, mikäli äänijakautumat eivät toteuta valtapiirien ennalta haluttua kehystä.

  Tieto Oy tiettävästikin on käynnistänyt henkilökunnan saneeraustoimet, kuten on uutisoitu. Tarkoittaako se sitä että ”tiimeistä” poistetaan yhtiön toimintaan kriittisesti suhtautuvat yksilöt.

 6. Totalitarismille tyypillistä sensuuria suomalaisessa ”oikeusvaltiossa”:

  ”Keijo Kaarisade: Satiirikon vakava viesti Suomen kansalle vaalien alla

  Julkaistu 10.04.2019
  ”Nyt on aika puhua asioista vakavammalla äänellä, Keijon tekijän äänellä.” Keijo Kaarisade kirjoittaa:

  Menemme eduskunta- ja eurovaaleihin tilanteessa, jossa enemmistö ehdokkaista haluaa kriminalisoida “vihapuheen”. Myös “maalittaminen” ja “informaatiovaikuttaminen” vilisevät argumentoinnissa – kaikki uudissanoja.

  He, sen enempää kuin tulevat tuomitutkaan, eivät tosin tiedä mitä nämä termit tarkoittavat. Haluaisin nyt sanoa tästä aiheesta muutaman omakohtaisen kokemuksen.

  Ensinnäkin, tätä kirjoittaessani olen juuri huomannut, että luomani parodiahahmon, vihapuhepoliisi Keijo Kaarisateen, tili on jäädytetty Twitterissä. Minkäänlaista selitystä tai selvitysmahdollisuutta ei ole tarjottu. Huonolta näyttää.

  Syitä voi miettiä. Keijo oli juuri eilen postannut parodiaa Valtioneuvoston informaatiovaikuttamista koskevasta oppaasta, jossa myös satiiri luokiteltiin vihamielisen informaatiovaikuttamisen muodoksi.

  Keijon tilin jäädyttäminen osoittaa parodian todellisuudeksi ja satiirin enää mahdottomaksi. Tämä on tietenkin surkuhupaisaa ja samalla aivan käsittämätöntä…”

  https://mvlehti.net/2019/04/10/keijo-kaarisade-satiirikon-vakava-viesti-suomen-kansalle-vaalien-alla/

 7. Vaalit on mediapooli manipuloinut jo etukäteen ja lopputulos on selvä mutta äänestää täytyy periaattesta ettei sanota kun jätit äänestämättä niin siksi tämä on tämmöistä.

   • Toivon voivani vielä kerran äänestää TRUMPin jatkamaan aloittamaansa puhdistusta valtion erillaisilla asteilla. Kykenemättömiä potkitaan ulos ja uusia tulee tilalle. Ei valtiota johdeta pelkällä ”hyväntuulisuudella”, sellaisessa porukassa jossa on paljon ”selkään puukottajia”. Siihen puhdistukseen ei edes riitä nelivuotinen kestoaika.

 8. Vastaus Sepeteukselle (11.4.2019 at 08:55):

  Olethan melkoisen röyhkeä vääristelijä, kun väität viittaamaani Tiede-lehden keskustelupalstaa (https://www.tiede.fi/keskustelu/20546/ketju/korruptoitunut_ahtisaari) Suomi24-sivuston vastaavaksi keskustelupalstaksi.

  Näissä artikkeleissa osoitetaan Ahtisaaren korruptio:

  ”Kosovo: On the Best National Interest that Money Can Buy” by prof. R. K. Kent
  , https://www.globalresearch.ca/kosovo-on-the-best-national-interest-that-money-can-buy/6192

  ”Evidence That UN Special Envoy for Kosovo Marti Ahtisaari Received Albanian Mafia Bribes for Kosovo Independence”, http://www.savekosovo.org/documents/DailyJul1007.pdf

  Näytät kuuluvan niihin globaalia harvainvaltaista tyranniaa tavoittelevien hyödyllisiin idiootteihin, jotka koettavat käyttää seuraavassa artikkelissa hyvin kuvattua ”salaliittoteoria”-asetta sellaisten asioiden esille tuomista vastaan, joista ilmeisesti tärkeimmät ”totuuden”-lähteesi kuten valtaVALEmedian Brysselin Pravda ja Yle vaikevat tai valehtelevat:

  ”“Conspiracy Theory”: Foundations of a Weaponized Term
  Subtle and Deceptive Tactics to Discredit Truth in Media and Research”,
  https://www.globalresearch.ca/conspiracy-theory-foundations-of-a-weaponized-term/5319708

  Bilderberg-globalisti Antti Herlinin EU-diktatuurin/Uuden maailmanjärjestyksen agendaa ajava Brysselin Pravdahan tavan takaa varoittelee ”salaliittoteorioista” ja ”salaliittoteoreetikoista”.

  Edellä jo nimimerkki ’D 😀 :D’ kehottikin sinua ottamaan punaisen pillerin. Ellet tiedä, mitä se tarkoittaa, niin suosittelen seuraavaa artikkelia:
  ””TAKING THE RED PILL” – THE REAL MATRIX, PART 1,
  http://www.newswithviews.com/Yates/steven.htm

  Mainitsepa muutama esimerkki ”hölynpölystä” tällä sivustolla.

 9. Tulipas katsottua Ylen vaaliväittely.

  Toimittelija Seija Vaaherkummun mielestä 3000€ / kk on huippupalkka. Onko todellakin näin? 😀

  Olen ollut sen verran kauan ”syrjäytyneenä” ja ”nyrjähtäneenä”, että olen tainnut pudota kärryiltä suomalaisen työläisen kurjistumisesta ja palkkatason romahtamisesta. Kohta ilmeisesti KELA avustuksilla elää leveämmin kuin työn teolla, eikä niilläkään elä, vaan kituu.

  Tämän ilmiön perusteet löytyvät lyhyesti esiteltynä yuolta : https://people.uta.fi/~jt422421/EUVOSTOLIITON%20KANSANTALOUS%20TUTUKSI.pdf

  Tässä EU:n ponzitaloudessa työnteko ei merkitse taloudellisessa mielessä enää yhtään mitään, EU on järjetön kupla, joka räjähtää enemmin tai myöhemmin.

  Nämä puheenjohtaja-idiootit puhuivat työstä ja veroista suu vaahdossa, irvokasta, Sipiläkään ei maksa 6,5 miljoonan euron omaisuudestaan penniäkään veroa. Nämä puheenjohtaja-fasistit haluavat poistaa työvoimatavaran tarveharkinnan, jotta voivat tilata Afrikasta ja muualta omaksi viihdykkeekseen väriläiskäorjia painamaan töitä niska limassa.
  Tämä on RASISMIA JA FASISMIA.

 10. YLE uutisoi tänä aamuna vaalihäirintätavoista, ja toteaa sitten seuraavaa:

  Entä Suomessa?

  ”Itse vaalituloksen sotkeminen teknisesti on äärimmäisen vaikeaa, eikä siitä pidä olla huolissaan. Suomalaiset antavat äänensä kynän ja paperin avulla, joten verkossa liikkuvat hakkerit eivät pääse käsiksi äänestyslippuihin.”

  Tällä tasolla olevia uskomuksia YLE syöttää kansalle.

  Niitä paperilappujako sitten äänestystuloksina näytetään televisiossa ja painetaan sanomalehtiin,,, Huhhuh. Paneeko yghtään ajattelemaan.

  Jotenkin tulee mieleen kansanäänestys Euroopan Unioniiin liittymisestä, jolloin liittymistä kannattavien äänimäärä yhdessä vuorokaudessa, taisi olla vielä pääasiassa yöaikana kipusi tarvittavaan prosenttilukuun.

  Eilen sattui silmään artikkeli Forssan Lehdessä, tai oliko Salon Seudun Sanomaissa, jossa selitettiin, että ”Äänestäjät ovat huomattavasti Nato myönteisempiä kannanotoissaan, kuin kansanedustajaehdokkaat”.

  Tämä ei varmaankaan ole vaalivaikuttamista tai mielipidemanipulaatiota, koska ajatuksen tuottaa ”Sanomalehti” joka kuuluu tutkivaa journalismia harjoittavaan oikeaa tietoa jakavaan sanomolaehtipooliin, -vai mitä?

  • Niin, pieni täsmennys: Kipusi siis tarvittavaan prosenttilukuun viimeisenä äänestyspäivänä. Se oli tulos mikä oli saatava vaikka väkisin.

   Kaikki yjm. kaltaiset ihmeelliset tapahtumat, kuten Sauli Niinistön uskomaton kansansuosio koirineen ja nuorikkoineen, panee aina epäilemään, ja on omiaan rapaurttamaan luottamusta yhteiskunnan hallinto-organisaaatioon.

 11. YLE uutisoi tänä aamuna vaalihäirintätavoista, ja toteaa sitten seuraavaa:

  Entä Suomessa?

  ”Itse vaalituloksen sotkeminen teknisesti on äärimmäisen vaikeaa, eikä siitä pidä olla huolissaan. Suomalaiset antavat äänensä kynän ja paperin avulla, joten verkossa liikkuvat hakkerit eivät pääse käsiksi äänestyslippuihin.”

  ”Tällä tasolla olevia uskomuksia YLE syöttää kansalle.

  Niitä paperilappujako sitten äänestystuloksina näytetään televisiossa ja painetaan sanomalehtiin,,, Huhhuh. Paneeko yghtään ajattelemaan.”

  Joo tämän itsekin luettuani päässä alkoi kyllä raksuttamaan, ja suhtaudun tällaiseen hyvin kriittisesti. Varautuneesti ainakin. Suomeen tarvitaan täysin avoimet ja läpinäkyvät vaalit äänestyksineen, ilman mitään vaalisalaisuuksia. Ja jokaisen äänensä antaneen pitäisi voida jälkikateen nähdä, menikö ääni varmasti perille ja oikeaan osoitteeseen. Vasta sitten yhdyn tähän TV:ssä pyörivään mainokseen, jossa julkisuudenhenkilöt kehuvat Suomen vaalijärjestelmän maastataivaaseen lopettaen sanoihin: ” Suomessa on maailman parhaat vaalit. Mieti, miksi.” Jotakuinkin näin. 😀

  • ”Suomessa on maailman parhaat vaalit. Mieti, miksi.”

   ja lammaslauma uskoo, mitä lampaan asuun pukeutuneet sudet sanovat – ja sudet saavat taas mandaatin jatkaa Suomen ja kantasuomalaisten tuhoamista, mm. ylikansallisilta feodaaliherroiltaan saamansa ohjeistuksen mukaisesti!

 12. Tätäkin hulluutta Sipilä ja nykyinen valtaeliitti ovat tukeneet eivätkä varmaan tee jatkossakaan mitään mikä sitä hillitsisi

  Juha Ahvio ja Tapio Puolimatka, Suomen kaksi kärkiasiantuntijaa ja tohtoria keskustelevat arvoista. Tästä aiheesta on vaikeaa Suomesta löytää enää tämän parempaa asiantuntemusta ja osaamista. Erittäin tärkeä keskustelu juuri nyt vaalien alla.
  Keskustelua juontaa Rami Ojares.

  https://www.youtube.com/watch?time_continue=81&v=GtjUSxfnsdU

  • Uusliberalistisen dogmin tarkastelua
   Uusliberalismi on oppi, joka pyrkii tulkitsemaan ja toteuttamaan yhteiskunnalliset ongelmat markkina-ajatteluun liittyvien tehokkuus-, vapaus- ja oikeudenmukaisuusihanteiden välityksellä.

   Uusliberalismin kannattajien mukaan pulmat ovat ratkaistavissa itseään ohjailevilla sekä kilpailevilla markkinoilla. Lähestulkoon kaikki asiat yhteiskunnassa tulisi heidän mukaansa niputtaa yksityisomistukseen ja kauppatavaraksi.1

   Uusiliberalismi tavoittelee demokratian korvaamista kilpailuun tähtäävillä yksityisillä markkinoilla, mutta se voi silti käyttää nimitystä demokratia nimellisesti, siis hämätäkseen ympäristöä.
   Tämä on valtion itsenäisyyden, hyvinvoinnin ja yhteiskunnallisen oikeudenmukaisuuden kannalta erittäin tuhoisa suuntaus.
   http://www.magneettimedia.com/huomiot-uusliberalistisen-dogmin-tarkastelua/

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here