Jeremy Corbynin maalituksen mahdollinen tausta

Britannian työväenpuolueen puheenjohtajan Jeremy Corbynin kuva päätyi Britannian eliittisotilaiden maalitauluksi. Heijastaako tapahtuma Britannian ulkoministeriön rahoittaman järjestön hyökkäyksiä Corbyniä vastaan?

23

Brittisotilaat, jotka ampuivat oppositiossa olevan työväenpuolueen johtajan Jeremy Corbynin kuvaa ampumaharjoituksissa Afganistanissa, on palautettu Britanniaan. Tapauksesta on aloitettu tutkinta, ja miehiä uhkaa erottaminen armeijasta. Puolustusministeri Gavin Williamson on kertonut tekevänsä tiivistä yhteistyötä armeijan kanssa tapauksen tutkinnassa.

Corbynin kuvaa maalitauluna käyttäneet laskuvarjojääkärit kuuluvat armeijan eliittipataljoonaan. Video maalittamisesta jaettiin ensin Snapchat-viestipalvelussa, minkä jälkeen se levisi Twitteriin ja YouTubeen.

Corbyn sanoi järkyttyneensä tapauksesta, joka on tuomittu laajalti. Korkea-arvoinen upseeri Mark Carleton-Smith totesi, että sotilaiden käyttäytyminen on vahingoittanut armeijan mainetta. Sotilaiden toimintaa on toisaalta puolusteltu sanomalla sen olleen vain huonosti harkittua, epäpoliittista hulluttelua.

Suomessa asiasta näkyvät uutisoineen verkossa Ilta-Sanomat, Iltalehti, MTV Uutiset ja Verkkouutiset. Myös Yle uutisoi asiasta hyvin lyhyesti. Helsingin Sanomat ei näytä julkaisseen tapauksesta mitään.

Miksi Britanniaa kuohuttanut tapaus on jäänyt Suomessa niin vähälle mediahuomiolle?

Voisiko se johtua tapauksen mahdollisista kytkennöistä Britannian mediassa ja parlamentissa aiemmin keskustelua herättäneisiin paljastuksiin, joiden mukaan Britannian ulkoministeriön rahoittama “kansalaisjärjestö” The Institute of Statecraft eli Valtiotaidon instituutti on masinoinut somehyökkäyksiä liian ”Venäjä-mielisiksi” katsottuja vaikuttajia, ja juurikin mm. Corbyniä, vastaan? Miten laajalti Corbyniä onkaan mustamaalattu?

Näistä paljastuksista Yle ei ole uutisoinut lainkaan – ehkäpä siksi, etteivät ne sovi vallitsevaan poliittisesti korrektiin narratiiviin, jossa vain Venäjän esitetään suorittavan kyseenalaisia informaatio-operaatioita.

Voisiko aihe olla erityisen arka Ylelle myös siksi, että viimeaikaiset tietomurrot ovat liittäneet Venäjän informaatiovaikuttamista tutkivan Ylen toimittajan Britannian hallituksen rahoittamaan laajaan informaatiovaikuttamisverkostoon, jonka piirissä myös edellä mainittu Valtiotaidon instituutti toimii?

Lähde

Mark Nicol | Daily Mail (6.4.2019): Four paratroopers filmed shooting at a target of Jeremy Corbyn are flown home to face the sack for breaching the army’s strict disciplinary code

Lue myös

23 KOMMENTTIA

 1. Saas nähdä mitä Brittihallitus tekee WIKILEAKS aloittaja ASSAGNELLE, joka on nyt vihdoinkin vangittuna. USAn politikot himoitsevat päästäkseen käsiksi mieheen. Equadorin lähetystö antoi periksi, luovuttaen totuudenmukaisen tutkijan korppikotkien syötäväksi. Vapaustaistelijoille käy aina huonosti.

 2. Yle sotkeutunut lontoon trollin housuihinsa uutisoinneissaan että joutuu nyt varomaan mitä uutisoisoinnissaan julki tuo. Nyt kun hiihdot on myyty maksullisille kanaville niin ylellä ei ole mitään annettavaa katsojille ja valtio voisi yleveron lopettaa koska jatkuvaa brittiviihdettä ei kukaan jaksa katsoa. Corbynin kuvan maalitauluna pitämisestä brittien pitäisi näyttää sitä kehumaansa suoraselkäisyyttä ja pistää asevoimien komentaja, tiedustelun päällikkö ja ampujat oikeuteen politiikon murhan suunnittelusta ja potkaista pois armeijasta. Mayn ja naton tuntien ei mitään tällaista tule vaan meno jatkuu kuin mitään ei ole tapahtunut mikä on suuri vääryys corbynia kohtaan mutta britti porvareille työväenpolitiikko on vain heidän mielestään oikeudeton palvelija.

  • Aina kun sionistit ovat ratissa kolarit vaanivat joka nurkan takana jos ajaa väärän merkkisellä koneella.

   • Luoti päässä kun yleensä herättää jopa tyhmissä massoissa ikäviä kysymyksiä. Sen takia on kätevämpi hankkiutua näistä ongelmayksilöistä eroon vaikkapa kolaroimalla tai nykyaikana yleisemmillä ”lento-onnettomuuksilla” .Vaikka toisaalta olenpa nähnyt useammankin tapauksen joissa kaveri on vihannut itseään niin paljon että on ampunut itseään kahdesti päähän ja läpi menee massoille kaikesta huolimatta. Ei kukaan niitä tyyppejä laita vastuuseen ja siksi he voivat jatkaa sen tekemistä mitä tekevät, eikä ”salaliittoteoreetikkoja” kukaan kuuntele, ainakaan massat.
    Corbynin kannattaa ajella varovasti ja vältellä lentämistä, vaikken miehen faneihin kuulukkaan, niin jos hän on ärsyttänyt siionisteja niin paljon että he yrittävät upottaa hänet niin kyllä hänen täytyy jotain hyvää olla sanonut tai tehnyt.
    Kolme keinoa joita siionisteilla on käytössään ovat karkeasti yleistäen seuraavat: Lahjominen/kiristäminen, ne ostetaan juoksupojiksi jotka voidaan. Kiristys toimii samalla periaatteella, ne kiristetään juoksupojiksi jotka voidaan. Ne joita ei voida manipuloida juoksupojiksi mustamaalataan ja pelataan paitsioon ammatillisesti ja taloudellisesti. Ne hyvin harvat joihin kaksi edellistä keinoa eivät toimi, ne tapetaan.

 3. ” jos hän on ärsyttänyt siionisteja niin paljon että he yrittävät upottaa hänet ”

  Olisihan se pitänyt arvata mistä kenkä puristaa… miksi on ammuttu ja kenen käskystä
  From Chaim Weitzman to Jeremy Corbyn
  Every day, a few hours before dawn, the British Jewish leadership unleashes its daily smear against the Labour Party and its leader.
  Although this relentless operation tells us little about Corbyn and the Labour Party it is very revealing of the Jewish leadership and the Israeli propaganda project.
  https://www.gilad.co.uk/writings/2018/8/25/from-chaim-weitzman-to-jeremy-corbyn

  https://www.theguardian.com/news/2018/dec/21/labour-mp-chris-williamson-apologises-for-backing-jazz-musician-gilad-atzmon

 4. Sipilä sanoi eilisessä vaalikeskustelussa keskustelleensa Theresa Mayn kanssa ja tämän sanoneen pyrkivän saamaan jo toukokuun aikana Brexit sopimuksen hyväksytyksi parlamentissa. Olisiko kyseessä Corbynin pelottelu jotta erosopimus aikaansaadaan ilman brittien osallistumista EU-vaaleihin?

 5. ”…joiden mukaan Britannian ulkoministeriön rahoittama “kansalaisjärjestö” The Institute of Statecraft eli Valtiotaidon instituutti on masinoinut somehyökkäyksiä liian ”Venäjä-mielisiksi” katsottuja vaikuttajia, ja juurikin mm. Corbyniä, vastaan?…”

  Kuinkas yle voisi asiaa uutisoida, kun sen oma työntekijä on samalla myös tämän ”Valtiotaidon instituutin” palkkalistoilla trolliagenttina. 😀
  Nykyinen yle lienee Suomeen ja suomalaisiin vihamielisesti suhtautuva ulkovaltojen agentuuri.

  • Ylen ohjelmista näyttää päättävän jokin Suomelle ja kantasuomalaisille vihamielinen taho, joka ajaa täysin avoimien rajojen politiikkaa ns. monikulttuurin varjolla edistääkseen EU-diktatuurin Kalergi-suunnitelman mukaista suomalaisten ja muiden eurooppalaisten valkoista kansanmurhaa:

   ”VALTAMEDIA LIITTÄÄ AWAKENING II -SEMINAARIN MIELIVALTAISESTI VAALIHÄIRINTÄÄN

   Ylen verkkosivujen viime perjantain [6.4.] uutisessa Äärioikeiston kokoontuminen pitää poliisit valppaina viikonloppuna – vaalirauhan turvaamiseen varauduttu Turun seudulla kerrottiin kansainvälisen Awakening II -konferenssin synnyttämistä turvatoimista. Kauhistelevalla uutisoinnilla haluttiin selvästi lietsoa mielikuvaa ”vaarallisesta äärioikeistosta”, vaikka hyvin pukeuteneet konfrenssivieraat käyttäytyivät sekä lauantain tapahtumassa että sen jälkeen täysin moitteettomasti. Ainoa teoreettinen vaara syntyi siitä, että Varisverkoston soijapojat ja muunsukupuoliset ruskeat tytöt olisivat joukolla rynnäköineet pitopaikaikaksi osoittautuneeseen ravintola Suomalaiseen Pohjaan.

   Poliisin ylimitoitetulla läsnäololla haluttiin viestiä suurelle yleisölle, että harjoittaessaan perustuslaillista kokoontumisvapauttaan mystinen äärioikeisto synnyttää automaattisesti yhteiskunnallista levottomuutta. Tämä perusvapauksia halveksuva, totalitarismismia puolustava selitys ei pidä tietenkään paikkaansa. Se onkin vain pelkkä projektio todellisesta vaarasta, joka tulee maassa laittomasti olevien rotumuukalaisten ja poliittisesta väkivallasta fantasioivien äärivasemmistolaisten taholta. Koska toimittajat eivät voi kertoa kehitysmaalaisten tuomasta uhasta leimautumatta rasisteiksi, jää syntipukin rooli ”kaikkialla vaanivalle äärioikeistolle”. Niin ikään toimittajat ovat haluttomia kertomaan äärivasemmiston terroripotentiaalista, koska wannabe-antifat näyttää olevan valtiovallan ja median erityisessä suojeluksessa. Tätä taustaa vasten on todennäköistä, että päätös poliisin vahvasta läsnälosta Turussa tuli sisäministeriön korkeimmalta portaalta.

   Huomionarvoista Ylen ja muiden tiedotusvälineiden uutisoinnissa oli se, kuinka ne ilman mitään todellista yhteyttä pyrkivät linkittämään Turun konferenssin vaalirauhaan ja PVL:n kieltopäätökseen. Irrallisilla aasinsilloilla Awakening II saatiin yhdistettyä kiellettyyn organisaatioon ja ”demokratiaa uhkaavaan” vaalihäirintään. Tällaisella vilpillisellä assosiaatiolla valtamedia yrittää lietsoa moraalipaniikkia, jotta kaikki kansallismielisyys voitaisiin jollain verukkeella kieltää…”,

   Koko artikkeli: http://ylewatch.blogspot.com/2019/04/valtamedia-liittaa-awakening-ii.html

 6. Britannian kansallisen puolueen perustaja Nick Griffin on paljastanut:
  ”Meille tarjottiin suuria rahoja vuonna 2007 kahdella ehdolla: että me hyökkäämme islamia vastaan ja emme koskaan arvostele pankkijärjestelmää.”

  Kun tiedät tämän ja olet ymmärtänyt niiden ihmisten todellisen identiteetin, jotka käynnistivät sivilisaatioiden kuilun heidän ’väärän lipun’ hyökkäyksellä syyskuun 11. päivänä 2001, ymmärrät, kuinka pahasti kristittyjä huijataan.
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=186649

  A monstrous wave of horrific attacks on the most sacred monuments of Western Christian civilization is taking place with barely a peep from the MSM. That is because the terrorists are atheists, feminazis, pagans, and members of other denominations of Satanism.

  The most heavily publicized terrorist event in history, 9/11, was a classic example of anti-religious terrorism.
  By disguising their act of satanic ritual sacrifice as a ”radical Muslim attack,” the perpetrators launched a long-term war against the religion, culture, and people of Islam.
  And the folks they hoodwinked into fighting their war, the dwindling number of Western Christians, fell for it. Today, the satanic 9/11 perps are flooding Europe with refugees from their Zionist wars’another attack on what is left of Western Christian civilization.

  Below is an article that was apparently too hot for one of my regular paid outlets. Enjoy!
  https://www.henrymakow.com/2019/04/zionist-terror-pit-christians-against.html
  So who’s behind the Clash of Civilizations’ propaganda campaign pitting the Christian West against Islam?

  Nick Griffin, founder of the British National Party, has revealed: ”We were offered big money by Zionists in 2007 under two conditions: That we attack Islam, and never criticize the banking system.” Once you know that’and have discovered the real identity of the people who launched the Clash of Civilizations with their false flag attack on September 11, 2001, you’ll understand how badly Christians are being duped.

  • jatkona: IDEOLOGINEN SOTA KRISTINUSKOA VASTAAN
   jonka useimmat fanaattiset sotilaat ovat kirkkoja häpäiseviä terroristeja, sujuu hyvin. Kasvava enemmistö eurooppalaisista ei osallistu uskonnollisiin palveluihin. Kirkot suljetaan. Yhdistyneessä kuningaskunnassa vain 7% nuorista aikuisista pitää itseään anglikaanina, tilasto joka olisi järkyttynyt heidän esi-isiään.
   Kuka on sivilisaatioiden kuilun propaganda -kampanjan takana, joka asettaa kristillisen lännen islamia vastaan?
   Tämä pitäisi ihmisten ymmärtää
   https://www.henrymakow.com/2019/04/zionist-terror-pit-christians-against.html

 7. Varsinkin seuraava on painava peruste äänestää Brysselin korruptoimat maanpetturit pois eduskunnasta:

  ”Seuraava maahanmuuttaja-aalto tulee jo kesällä?

  Saksan sisäisen tiedustelupalvelun pois potkittu johtaja Maassen arvelee, että Eurooppaa kohtaa samanlainen maahanmuuttajien aalto kuin 2015. Silloinkin tulija-aalto oli ajoitettu EU-vaalien jälkeen. Maassen sai potkut, kun ei suostunut vahvistamaan Merkelin joitakin valheelliseksi osoittautuneita väitteitä.

  Maassenin mukaan ovet Eurooppaan on jätetty täysin auki. Ilmeisesti tahallaan kuten tehtiin 2015. Tulijavirran torjunta julistetaan ilmeisesti nyt mahdottomaksi EU:n tekemällä siirtolaissopimuksella eli GCM-sopimuksella. Sitä ei ole esim. Suomessa vahvistettu eduskunnassa, mutta EU väittää sen sitovan jäsenmaita. Noin asiaa tullaan Suomessa varmaankin selittämään, samalla lailla kuin kuulimme sekavia ja harhaanjohtavia lausahduksia siitä pitikö Suomen ottaa vastaan Ruotsista tulleet turvapaikanhakijat.

  EU sitoutuu ottamaan esim. miljoona-pari miljoonaa siirtolaista (jotka käytännössä ovat samaa porukkaa kuin Eurooppaan tuli 2015, mutta nyt eri nimikkeellä). Heidät EU sitten jakaa jäsenmaihin…”,
  Koko artikkeli: https://oikeamedia.com/o1-105100

  Kalergi-suunnitelma

  • Persut lienevät ainoa realistinen toivo ja vaihtoehto tälle pakolaistulvalle yhdessä joidenkin pienpuolueiden kanssa.
   Mutta toisaalta kun he eivät asetu poikkiteloin sionismia ja nwo/eu-hanketta vastaan joka näitä aaltoja mobilisoi niin tuleeko käymään niin että tekevät ’soinit’ … eli se niistä lupauksista?
   Oireen hoito ei nyt auta – sen aiheuttajaan pitäisi puuttua ja panna ovet kiinni haittamaahanmuutolle, ja erota EU:sta ja itsenäistyä uudestaan

  • Euroopan maahanmuuttokomissaari on juuri moittinut Tanskaa,Ranskaa ja Itävaltaa, koska ne ovat nyt ilmoittaneet komissiolle jatkavansa vielä kuudella kuukaudella
   rajojensa valvontaa.
   Suomessa päinvastoin ainakin Sipilän hallitukseen kuuluneet puolueet kaiuttavat vaalikentilllä että Suomen tulee pitää rajat auki, koska me kuulumme EU.hun.
   Maksaa se mitä tahansa.

 8. KANSATTOMAN ISÄNMAATTOMAN Kokoomuksen sisäministeri Mykkäsen alainen POLPO seuraa sivusta ”parempaa väkivaltaa” harjoittavaa äärivasemmistolaisjoukkoa ja verorahoitteinen

  ”YLE VÄIKENEE ÄÄRIVASEMMISTON OSUUDESTA HELSINGIN NARINKKATORIN VAALITILAISUUKSIEN JOUKKOVÄKIVALTAAN

  Helsingin Narinkkatorilla loukattiin eilen perjantaina törkeästi vaalirauhaa, kun Suomi Kansa Ensin -puolueen (SKE) puhujien kimppuun käytiin monta kertaa viranomaisten ollessa väkivallalle täysin välinpitämättömiä. Tavoilleen uskollisena Yle vääristelee tästä vaalien törkeiḿmästä väkivallasta ja horisee sen sijaan toisaalla arkkipiispa Tapio Luoman suulla vaaleissa esiintyvästä ”vihapuheesta”.

  Yle uutisessa Eduskuntavaaliehdokkaan kimppuun käytiin keskellä Helsinkiä – poliisi turvasi tilannetta Narinkkatorilla väkivaltaan syyllistyneitä ei edes nimetä äärivasemmistolaisiksi. Muutoinkin hyökkäyset kuitataan ohimennen jutun toisen puolen muistuttaessa Suldaan Said Ahmedin väittämästä päällekarkauksesta ja SKE:n puheenjohtaja Marco de Wittiin kohdistuneesta ajatusrikostutkinnasta. Uutisessa huomio halutaankin kiinnittää muuhun kuin suoraan poliittiseen väkivaltaan, ehkäpä siksi, että aggression takana olivat Hyvien asioiden™ puolella olevat ohjelmoidut äärivasemmistolaiset NPC-zombit.

  Intersektionaaliselta sekasotkulta näyttäneen väkivaltalauman johtajat koostuivat pääasiassa vanhemmista pirinistien näköisistä lommoposkista ja kasvonsa peittäneistä anarkomarkoista. Yksi pääöykkereistä näytti puolestaan olevan tatuoitu kommunistihomo-skinhead…”,

  Koko artikkeli: http://ylewatch.blogspot.com/2019/04/yle-vaikenee-aarivasemmiston-osuudesta.html

 9. Brysselin korruptoimat maanpetturit tekevät Suomessakin yhteistyötä somejättien kanssa kansallismielisyyden tukahduttamiseksi:

  ””LIBERAALIN” JÄRJESTELMÄN, TWITTERIN JA FACEBOOKIN HARJOITTAMA HYBRIDISOTA VAALEISSA

  Viime kuukausien uutisantia seuraamalla on käynyt selväksi, kuinka lähestyvät eduskuntavaalit ovat kiihdyttäneet establishmentin ja sen kanssa yhteistyötä tekevien somejättien käymää hybridisotaa epävarmoja suomalaisäänestäjiä vastaan. Tästä on todisteena viime tiistain Twitterin päätös jäädyttää parodisena vihapuhepoliisina tunnetun Keijo Kaarisäteen tili. Samainen pikaviestipalvelu lakkautti seuraavana päivänä ilman selityksiä myös Yle Watchin tilin!

  Jäädyttämisten taustoja voi arvailla, mutta kaksi vaihtoehtoa näyttävät todennäköisiltä. Joko päätöksen takana on äärivasemmistolaisten yhteisilmianto tai Suomen viranomaistan konsultoima pyyntö Twitterille. Ainakin Keijo Kaarisäteen kohdalla näyttää siltä, että jäädyttämisen taustapiruna on sisäministeriö, sillä valtioneuvoston tekemässä informaatiovaikuttamisoppaassa jopa satiiri luokitellaan informaatiovaikuttamiseksi.

  Vastaavasti somejätti Facebook on tehnyt jo jonkin aikaa yhteistyötä EU:n kanssa, jotta antinationalistiset globalistit välttyisivät ”vääriltä” vaalituloksilta. Tästä kehityksestä kertoo sangen suoraan Ylen verkkosivujen uutinen Facebook tiukentaa vaalimainossääntöjään ennen eurovaaleja. Käytännössä yhtiön päätös tarkoittaa populistien ja kansallismielisten näkyvyyden vähentämistä Facebookissa erilaisin verukkein…”,

  Koko artikkeli: http://ylewatch.blogspot.com/2019/04/liberaalin-jarjestelman-twitterin-ja.html

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here