Satiirinen totuus Julian Assangen pidätyksestä

21

Britannian poliisi pidätti Wikileaksin perustajiin kuuluvan Julian Assangen 11. huhtikuuta Ecuadorin suurlähetystössä Lontoossa. Assange oli saanut suurlähetystöstä turvapaikan ja viettänyt siellä kaikkiaan seitsemän vuotta peläten luovutusta Yhdysvaltoihin Wikileaksin julkistamien paljastusten vuoksi.

Britannian mukaan pidätys tehtiin “Yhdysvaltojen puolesta”. Yhdysvallat on vaatinut Assangen luovutusta oikeudenkäyntiin.

Ecuadorin presidentti Lenin Moreno on puolestaan kertonut BBC:lle, että Assangen turvapaikka kumottiin, koska hän tahrasi lähetystön seinät ulosteella.

Läntiset mediat ovat kierrättäneet tätä mustamaalaavaa, todistamatonta väitettä ikään kuin se olisi uskottava (osittainenkaan) selitys Morenon edeltäjän Rafel Correan myöntämän turvapaikan perumiselle.

Uskottavampi selitys perumiselle on Morenon hallinnon pyrkimys syventää maansa taloudellisia suhteita Yhdysvaltoihin tilanteessa, jossa se on katkaissut liittolaisuuden Venezuelan ja Etelä-Amerikan vasemmistolaisten maiden kanssa.

Toinen tekijä saattaa olla Ecuadorin Kansainväliseltä valuuttarahastolta IMF:ltä sekä Maailmanpankin kaltaisilta Yhdysvaltain hallitsemilta instituutioilta äskettäin saama yhteensä 10,2 miljardin dollarin lainarahoitus. Wikileaksin mukaan IMF:n 4,2 miljardin dollarin lainan – joka julkistettiin samana päivänä jolloin Assange pidätettiin – ehtona oli Assangen luovutus ja energiayhtiö Chevroniin kohdistuneista, Amazonin saastuttamista koskevista syytöksistä luopuminen.

On myös arvioitu, että Wikileaksin uudelleenjulkaisemat todisteet Morenon ja hänen lähipiirinsä korruptiosta, ml. osallisuus Panaman papereina tunnettuun skandaaliin, olivat pääsyy Assangen turvapaikan perumiselle.

Assangen luovutus on aiheuttanut Ecuadorissa mielenosoituksia, joissa presidenttiä on vaadittu eroamaan ja syytetty ”petturiksi”.

LUKUISAT ihmisoikeus- ja sananvapausjärjestöt ovat ilmaisseet huolensa Assangen pidätyksen johdosta.

Näihin lukeutuva Toimittajat ilman rajoja (Reporters Without Borders) vaatii Britannian viranomaisia asettamaan Assangen tapauksessa etusijalle ilmaisunvapauden ja journalismin suojelun. Järjestö vetoaa Britannian lainsäädäntöön ja maan kansainvälisiin ihmisoikeusvelvoitteisiin ja katsoo, ettei Assangea pidä luovuttaa Yhdysvaltoihin.

Toimittajat ilman rajoja -järjestön Suomen osaston hallitukseen valittiin alkuvuonna Ylen toimittaja Jessikka Aro, joka totesi 1. maaliskuuta julkaisemassaan tviitissä näin:

Assangen pidätystä koskevista tviiteistään päätellen Aron huoli edellä mainittujen päämäärien toteutumisesta ei liiemmälti koske Assangea:

Yllä olevan tviitin saamista kommenteista päätellen kaikki Aroa seuraavat eivät näe Assangen tapausta yhtä yksiulotteisesti:

Koska monet Assangen pidätykseen liittyvät selitykset ja kommentit lähestyvät parodiahorisonttia, lienee paikallaan linkittää The Juice Median reilun kahden minuutin parodiaan Britannian, Ecuadorin, Australian ja Yhdysvaltain hallitusten suhtautumisesta tapahtuneeseen. Videossa on suomenkielinen tekstitys. Jakoja kiitos!

Huom. Jos suomenkieliset tekstitykset eivät ole päällä, ne saa näkyviin videoikkunan oikeassa alareunassa olevan hammasrataskuvakkeen alta kohdasta ”Subtitles”.

Vastuuvapauslauseke: Valtioneuvoston kanslian julkaiseman Informaatiovaikuttamiseen vastaaminen -oppaan mukaan satiiria ja parodiaa voidaan käyttää harhaanjohtavan informaation levittämiseen ja yksilöiden, narratiivien tai mielipiteiden naurunalaiseksi saattamiseen tai kritisointiin. Valtioneuvosto muistuttaa vielä, että huumoria voidaan käyttää kiistanalaisten mielipiteiden oikeuttamiseen.

21 KOMMENTTIA

 1. -Osuva video.
  usein myös jätetään mainitsematta ne olosuhteet jotka 7 vuoden aikana oli. Ecuadorin lähetystö ei mikään kartano ole vaan isohko asunto ja Assangella oli yksi huone käytössä ja wc. Ulos ei päässyt 7;n vuoteen,
  uuden presidentin myötä netti lähti.
  Miksi Ecuador? Jälkiviisana voi toki manailla mutta monta maata ei löydy joka ei olisi videolla mainittu.

  • Janus Putkonen: Suomessa ”lehdistönvapaus” tarkoittaa ovelle kolkuttavaa poliisia
   https://mvlehti.net/2019/04/18/janus-putkonen-suomessa-lehdistonvapaus-tarkoittaa-ovelle-kolkuttavaa-poliisia/
   ”Siis kuka teistä on valmis astumaan Ilja Janitskinin saappaisiin ja haastamaan sanomalehdellään, uutistyöllä ja sivustoillaan median päätoimittajana EU/NATO-Suomen mediapoolin, siis oikeasti? Olisitko sinä?

   Muistatko, miten kävi Magneettimedian ja Juha Kärkkäisen? Minäkin jouduin muuttamaan maanpakoon vuosia sitten ankarien varoitusten sanelemana Verkkomedian kanssa – Ilja jahdattiin lopulta vankilaan…

   Miksi? Koska me julkaisimme riippumattomia uutisia, siis harjoitimme ”lehdistönvapautta”.”

   Uusmedian ja vuotosivustojen (mm. Wikileaksin Julian Assange) kansalaisaktiiveista halutaan tehdä varoittavia esimerkkejä, jotta lännen uusliberalistiglobalistien korruptio ja puhallukset pysyvät piilossa edelleen näin internetaikana.

   Ennenhän oli vain rankasti moderoidut yleisönosastot lehdissä sekä omakustanneprinttilehdet, joita ei saanut edes marketin hyllylle jakoon. Nyt somen, foorumien, blogien, web-sivustojen, uusmedian ym. aikana valtaeliitti tarvitsee vahvat pelotteet kansalaisille olla paljastamatta herrojensa ja isäntiensä jaskaa. Oikeisto-omisteisen valtamedian toimiessa vallan vahtikoiran sijaan isäntänsä sylissä propagandaa räksyttävänä Lennupuudelina.

   Edes verottaja ei ole muka saanut tai voi vaatia korkeimman hallinto-oikeuden mukaan Panama-papereita, vaikka ne sisältävät tiedostot on Ylen lisäksi jaossa lukemattomilla toimittajilla ym. tahoilla ympäri maailmaa. Vasta kun eliitin ja rahamafian veronkiertoluikurien Panamarikokset ovat vanhentuneet ja asianosaiset majan majoilla, ne tuodaan joskus tulevaisuudessa mahdollisesti julki.
   Ketä tässä suojellaan, Panama-paperien vuotajaa vai Panamaverolukureita? Asiassa ei ole mitään epäselvää.

   Samaa linjaa kuin verottajan salainen ohjeistus, jonka mukaan alle 30 000 euron pimeisiin lahjoihin verohallinnon työntekijät eivät saa edes puuttua. Tavallinen kansalainen on ollut siinä uskossa että 4 999 euron lahja kolmen vuoden välein on ollut raja verottomuudelle, mutta kenelle on mennyt deep staten sisäpiiritieto että summa onkin 90 000 euroa kolmen vuoden välein? Onko tämä salainen asiakirjatieto tarkoitettu hallinnon, politiikan ja talouden korruptiolahjoitusten piilotteluun? Tällaisten paljastusten tekemistä vastaan vuotajien metsästäminen on masinoitu.

   Salainen asiakirja: Verohallinto kieltää työntekijöitään puuttumasta alle 30 000 euron pimeisiin lahjoihin
   https://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/salainen-asiakirja-verohallinto-kieltaa-tyontekijoitaan-puuttumasta-alle-30-000-euron-pimeisiin-lahjoihin/
   ”Verottaja ei tee ilmiannoista tutkintapyyntöjä poliisille. Verohallinto ja valtiovarainministeri Petteri Orpo eivät kommentoineet ohjetta SK:lle.
   arraskuussa 2013 annettu Verohallinnon työmenettelyohje sisältää salassa pidettäviä määräyksiä, joilla Verohallinto on nostanut perintö- ja lahjaverotuksen puuttumiskynnykset huomattavasti laissa säädettyä korkeammalle.

   Suomen Kuvalehden käsiinsä saamassa ohjeessa esimerkiksi määrätään, että alle 30 000 euron pimeisiin rahalahjoihin tai perintöihin ei puututa, vaikka niistä tulisi verottajalle ilmianto. Sama puuttumiskynnys koskee myös tarkkailuilmoituksia, joita esimerkiksi pankit ja vakuutusyhtiöt joutuvat verottajalle tekemään.

   Näitä pimeitä lahjoja tai perintöjä ei siis veroteta eikä niistä tehdä poliisille tutkintapyyntöjä. Lain mukaan verottomana lahjana saa antaa korkeintaan 5 000 euroa kolmessa vuodessa. Verohallinto kuitenkin katsoo läpi sormien pimeitä lahjoja jopa 90 000 euroon saakka kolmen vuoden aikana. Näin ollen verottaja jättää verottamatta 18-kertaisesti sen, mitä laissa on määrätty.”

 2. Tyypillinen jenkkioperaatio julianin sieppaamiseksi ja vaientamiseksi, ensin syytetään seinille paskomisesta että saadaan assange näyttämään hermonsa menettäneeltä kremlin hakkerilta ja sitten liikepankit kiristävät lainanannolla ja uhkauksilla laittomuuksien paljastuksilla juliaaniin liittyviä maita ja tietysti amerikan narttu maat tekee kuten usa tahtoo usan rikosten peittelemiseksi ja brittinarttu hoitaa likaisen työn eli pidättämisen ja luovutuksen. Tässä näkyy että rahavalta tekee mitä haluaa ihmisoikeuksista piittaamatta ja usa sotarikollisena maana ei halua että sen rikoksia paljastetaan kuten kansainvälisen oikeuden vallan tunnustamatta jättäminen afganistanissa osoittaa. Vähän on samanlaista meininkiä suomessa kun säädetään lakeja aikaisempien laittomuuksien laillistamiseksi tai ellei lakia voida säätää niin pistetään lakikokelmaan kuitenkin ilman säätämistä.

 3. Miten valtioneuvoston oppaassa olevaa satiirikieltoa pitäisi tulkita yhdenvertaisuuden näkökulmasta, kun ei -akreditoitu Ylen toimittaja Jessica Aro tuottaa itse reaalisatiiria twiittauksillaan? Satiiria ei voida demokratioissa kieltää, autoritäärisissä tai totalitäärisissä kylläkin.
  Miksi juuri satiiria pyritään demonisoimaan ja vaientamaan liittyy siihen, että satiiri on eettisin laji par excellence kuten Hermann Broch on sanonut. Reaalisatiiria sekin että valheenpaljastukseen liittyvän tieteellisen tutkimuksen aiheiksi valikoitui myös satiiri. -Satiirin syvärakennetta ei vain voi muuttaa. Satiiri voidaan vallassa pitäjien taholta kieltää, mutta ei satiiri sillä katoa.

  Assangeen liittyen EU-parlamentaarikko Martin Sonneborn (saksalainen toimittaja-satiirikko) varoitti juuri äskettäin brittejä EU-parlamentin istunnossa:
  ”Wenn ihr Julian Assange an sie USA ausliefert, dann könnt ihr euren dämlichen Brexit sofort haben, meinetwegen so hart wie möglich” ( Jos te luovutatte Assangen USA:lle, niin saatte heti typerän brexittinne, minun puolestani niin kovana kuin mahdollista)

  USAn afganistanilaisten murhista Haagin tuomioistuimen vapauttavasta tuomiosta Sonneborn sanoi:
  ”Meines Erachtens ist es EU-rechtswidrig, zum Spass Leute umzunieten”.
  Mielestäni ihmisten ampuminen huvikseen on EU-oikeuden vastaista,ja tätä valaistakseen ja perustellakseen Sonneborn suositteli EU-parlamentaarikoille USAn armeijan tuottamaa elokuvaa Collateral Murder, jota kukaan ei voi pelkällä olankohautuksella sivuuttaa.

  https://de.sputniknews.com/politik/20190417324724484-sonneborn-eu-parlament-afghanistan-assange/

 4. Länsimainen arvoyhteisö on näemmä taas vauhdissa. (Sarkasmia, varmaan sekin on nykyään vihapuhetta)
  Eikö ole ironista että meillä ja muualla Euroopassa kitistään jatkuvasti siitä että ”Ei voi luovuttaa rikollista maahantunkeutujaa maahan jossa häntä uhkaa mahdollinen kuolemantuomio.” No, ei tunnu olevan ongelma Amerikan suhteen tässä tai muissakaan tapauksissa. Vaikka toisaalta Assangen rikoshan on tietysti aivan eri luokkaa. Hän on paljastanut että keisarilla ei ole vaatteita, siinä missä nämä maahantunkeutujat ovat vain raiskanneet ja tappaneet muutamia paikallisia maajusseja ja heidän lapsiaan.
  Hänen rikoksensa on sama kuin meidän ”vihapuhujien”. Hän on ”horjuttanut uskoa valtioon ja sen instituutioihin” eli syyllistynyt moderniin versioon jumalanpilkasta. Valtiouskoisille on irrelevanttia mitä rikoksia tuo valtio ja sen instituutiot ovat tehneet, koska samalla tavalla kuin jumala ei voi tehdä rikosta, niin ei myöskään näiden ihmisten mielissä valtio voi tehdä mitään väärää, jos valtio oikeuttaa murhan, niin silloin murha on oikein heidän kieroutuneissa mielissään.
  Tai no,aika paljon tuntuu riippuvan tietysti siitä mikä valtio on kyseessä. Kun Israel, Britannia ja Jenkkilä murhaavat ihmisiä, niin se on ulko- ja turvallisuuspolitiikkaa, mutta kun Venäjä tai Kiina tekevät sitä niin kyse on ”Hävyttömästä rikoksesta ja ihmisoikeusrikkomuksesta). Saudien tekemiä murhia nyt vähän jeesustellaan mediassa silmänlumeen vuoksi, mutta mitään konkreettista ei asian suhteen tehdä.
  ”Oodi Tekopyhyydelle” voisi olla näiden ns. ”länsimaiden” yhteinen kansallishymni.

 5. Tällaisessa maailmassa me elämme, eikä Suomi tee siinä suhteessa mitään poikkeusta.

  Toimivaan demokratiiaan kuuluu se, että virkahenkilöt vastaavat heille esitettyihin kysymyksiin, ja ottavat kantaa asioihin, joita heidän tehtäväkuvansa edellyttää.

  Eräiden viime-aikaisten tiedokseni tulleiden tapahtumien johdosta on tehtävä se johtopäätös, että ko. tapaukseen liittyvä virkakoneisto on tehnyt elämänsä mokan, ja on nyt täysin tukossa, jota indikoi se että mikään kommunikointi ei toimi.

  Kuvastaako se salailua, kauhua odotettavissa olevasta, vai joko on täysi paniikki päällä.

  Pääministerin nutun päälleen vetäneen Antti Rinteen kanssa minulla on kyllä hieman eri käsitys SDP:n ihmisarvoista, sikäli että SDP:n napahenkilöiden ”ihmisarvoinen” toiminta ei kestä tarkastelua.

  Viittaan tässä mm. Mauno Koiviston aikaansaamaan katastrofiin Euroopan Yhteisöön liittymisen varmistamiseksi, ja siihen kuinka asiasta tietoisena olleet demaripoliitikot ovat hiljaa vaienneet, ja jopa yrittäneet peitellä tapahtumia. Tämä käsittää mm. oikeusministerinä toimineen Johannes Koskisen. ja edelliset ja nykyisen Tasavallan Presidentin, joka tosin ei ole demari.

  Haavissa on lukuisa joukko tekopyhiä nk. entisiä ja nykyisiä päättäjiä, ja ministeristatuksen saaneita henkilöitä, jotka elävät siinä kuvitelmassa, että he ovat koskemattomia.

  Eivät rikokset ihmisyyttä vastaan mihinkään ole kadonneet. Tilanne tällä hetkellä alkaa muistuttaa huolestuttavasti samaa mikä vallitsi 1918 tapahtumien aattona.

  Kaikesta sitten aikanaan, kun tilanne on kypsä.

  • ”Pääministerin nutun päälleen vetäneen Antti Rinteen kanssa minulla on kyllä hieman eri käsitys SDP:n ihmisarvoista, sikäli että SDP:n napahenkilöiden ”ihmisarvoinen” toiminta ei kestä tarkastelua.”

   Eivätkä Orpon kokoomus tai Sipilän kepu tee tässä myöskään poikkeusta. Näytöt 2015 – 2019 on annettu, ei jatkoon!

   • Antti Rinne nosti esiin asian, että ihmioikeus on jakamaton yksilölle kuuluva oikeus, ja SDP:llä ja Halla-Aholla nämä arvot eivät kohtaa. Siksi otin tämän esimerkiksi, kun tapahtuneiden valossa SDP:n omastakin arvomaailmasta löytyy aiheesen liittyviä kummallisuuksia.

    En suinkaan tarkoittanut sitä, että mainitsemasi puolueet olisivat yhtään parempia ko. suhteessa.

  • Nwo-mafia kaiken takana, sitä kumarretaan oman hyödyn takia eikä suinkaan pakon alla kuten annetaan ymmärtää
   Turha kaunistella, vain kuolema on pakko, ei mikään muu
   CHRIST OUT, LUCIFER IN? NOTRE-DAME AND THE CLIMATE CHANGE McGUFFIN
   .
   Today on the BBC News Channel journalists (I use the term loosely) have taken up somebody’s suggestion that the reconstructed Notre Dame Cathedral should encapsulate and project new, modern concepts like ”environmentalism” and ”climate change awareness”.
   Perhaps there should be a wonderful garden on the reconstructed Notre Dame roof?

   Passers-by in Paris are asked for their reaction to this bold idea.
   ”Oh yes, yes, yes, wonderful, yes…” were the broadcast responses.

   If any of this comes to pass, Notre Dame will be effectively a celebration of New-World-Order globalist spirituality.
   That is, the Cathedral will have been effectively rededicated to Lucifer, the true god of our Judeo-Masonic rulers.
   https://wwwkevboyle.blogspot.com/2019/04/christ-out-lucifer-in-notre-dame-and.html
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=186919
   ———–
   Emmanuel Macron wants to rebuild Notre-Dame and rededicate it as a temple to the New World Order. Is this why they say it will take five years to repair?

   He is the protege of Jewish Satanist Jacques Attali.
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=186943

   Onhan se hieno juttu tämä Eurostoliitto, … joillekin

   • Tuossahan ei olisi mitään uutta. Itse Notre Damekin joutui vastaavanlaisen epäkristillistämisen kohteeksi Ranskan Suuren vallankumouksen jälkipyörteissä. Asialla olivat proto-kommunistiset jakobiinit. Neuvostoliitossa bolshevistit tekivät samaa. Karjalassa kirkkoja muutettiin mm. elokuvateattereiksi tai tuhottiin täysin.
    Koraani kieltää kristillisten pyhättöjen hävittämisen tai muuttamisen muuhun käyttöön, joten aivan aidot muslimit eivät ole olleet asialla. Ulkopuolelta kiihotetut ISIS-tyyppiset islamistit, jihadistit tai muut muslimi-kiihkoilijat toki tulevat kyseeseen. Poliittis-sekulaarisella EU:lla, vaikka vallanhimoinen onkin, on tuskin ollut riittävää motiivia tekoon (paitsi ehkä keltaliivimellakoiden rauhoittelu).

    Suurin motiivi hävittää kristinuskon pyhättöjä on New age-luciferisteilla, pakanauskontojen kannattajilla, erinäisillä saatananpalvojilla ja kiihkobolshevisteilla (mm. Antifa). Toisaalta motiivi on myös juutalaisilla messiaanisilla kulteilla, jotka haluavat korostaa Jerusalemiin todennäköisesti rakennettavan temppelin keskeistä asemaa ja kristinuskon alemmuutta juutalaisuuteen verrattuna. Näiden kulttien vaikutusvalta länsimaissa on suurempi kuin kuvitellaan, koska vapaamuurari-liike on onnistuttu kääntämään näiden asialle. Tuhotyöllä alleviivattaisiin sitä, ettei kristikunta pysty suojelemaan tai tarmokkaasti jälleenrakentamaan keskeistä symboliaan ja joutaa siten historian roskatynnyriin. Tuhoon liittyy paljon kaikenlaista symboliikkaa, myös kristillistä.

    Restauraation saama suunta kertookin paljon siitä, kuinka pitkällä olemme historiassa ennustusten mukaan koittavassa aikakaudessa, jossa kristinusko joutuu uudelleen poliittisesti vainottavien uskontojen asemaan kaikkialla maailmassa. Myös länsimainen jälkikristillinen avoin ja salliva yhteiskuntajärjestys saa väistyä NWO-tyyppisen järjestelmän alta, joka tulisi olemaan kaikkea muuta kuin liberaali.

 6. Olen yrittänyt saada selville totuutta Assangesta eli onko hän vain meitä varten luotu ’sankari’ joka täyttää toiveitamme ja sitoo meidät johonkin jota nwo-mafia käyttää hyväkseen?
  Kun saamme purkaa raivoamme tuon eliitin puuhiin niin samalla tuo raivo tai aggressio neutralisoituu (turtuu) tai menettää tehoaan johtamatta mihinkään. Ja nwo-mafia tietää että näin on ja siksi sillä on oma ’alt-mediansa’ jolla meidän tajuntaa häiritään.
  Mitä mieltä ollaan näistä artikkeleista
  Arrest of Julian Assange is Just Theatre
  And indeed, there is evidence that anti-9-11-truth Assange, is a Mossad – CIA fraud, with a long history tied to the world’s wealthiest family, the Israel-devoted Rothschilds.
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=186702

  Exposed: How the Rothschilds Groomed Assange as a “Bankster Hitman”
  BEFORE you read about how the IMF recently approved…$4.2 billion in funding to “build up” Ecuador which, in the light of the arrest of Assange sounds pretty…SUSPICIOUS if you tell me, consider first the following about Julian Assange which CANNOT be ignored….
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=186754

  • V-media toimii ikään kuin minkään asian takana ei olisi mitään salaliittoa ja keksii jopa valheita jotka estävät niiden paljastumista.
   Totuus kuitenkin on että niitä on ja siksi on ponnisteltava niiden paljastamiseksi. Jokainen paljastus myös todistaa että niitä on ja siksi on tärkeä kun pyrittään luomaan parempaa maailmaa.

 7. Jälleen juutalaisten ”mestarien” harhautusta, miten muka Assange olisi jollakin tavalla osallisena NWO järjestöön. Julian ei olisi mitenkään joutunut ”puoli-halvaantuneena” kannettavaksi ulos lähetystöstä, jos hänellä olisi ollut mahdollisuutta liikuskella ulkosalla kaiken sen ajan mitä hän vietti ”avovankeudessaan ”.Selvä osoitus miten liikkumattomuus tappaa ihmisen verrattain lyhyessä ajassa. Siitä johtuen myöskin hourailut MARS-planeetalle lentäminen kestää niin kauan, ”ihmiselle liikkumattomana”,ettei astronautista jää kuin kuiva nahka jäljelle. Näin meitä viedään pimeydessä ”teuraalle”.

 8. On syytä kiinnittää huomiota myös toimittaja Jessikka Aron käyttäytymiseen asiassa. Toimittajathan ovat kaiken kaikkiaan hyötyneet eniten Julian Assangen ja Wikileaksin paljastuksista päästessään toteuttamaan ydintehtäväänsä eli totuuden paljastamista.

  Vastavalkeahan on monissa artikkeleissaan paljastanut vähä vähältä Jessikka Aron roolin trollina, jonka taustavoimina löytyy USA, CIA ja Nato, sekä ilmeisesti useampiakin läntisiä tiedustelupalveluita. Organisoidessaan amerikkalaisen esikuvatoiminnan mukaisesti Venäjän trollijahtia Ylen kanavilla Jessikka Aron toiminta menee jo tavanmukaisen trollauksen ulkopuolellekin. Häntä voidaan ihan perustellusti pitää jo vieraan vallan agenttina, mitä toimintaa suomalaiseen yhteiskuntaan merkittävässä asemassa toteutettuna voidaan epäillä maanpetolliseksi.

  Jos Suojelupoliisi ei ole aloittanut vielä toimintansa tutkimista, nyt on jo korkea aika tehdä se.

  Tässä artikkelissa Jessikka Aro esiintyy tuoreessa roolissaan sananvapausjärjestön eli Toimittajat ilman rajoja -järjestön Suomen osaston hallituksen jäsenenä. Siinä missä ”… [T]oimittajat ilman rajoja (Reporters Without Borders) vaatii Britannian viranomaisia asettamaan Assangen tapauksessa etusijalle ilmaisunvapauden ja journalismin suojelun”, siinä neiti Aro ilmaisee kansainvälisten toimeksiantajiensa poliittiset lähtökohdat twiitissään: ”Julian Assange of WikiLeaks pro-Kremlin leaking service is arrested in London”.

  Toimittajat ilman rajoja -järjestön Suomen osaston puheenjohtajanahan toimii Jarmo Mäkelä, joka Ylestä potkut saatuaan on suoltanut Venäjä-kaunaansa Hesarissa. Järjestön hallituksessa on mukana myös Jarmo Koponen, jonka agendajournalismi on lukijoilleen hyvinkin tuttua. Nämä kolme järjestön vaikuttajaa – Mäkelä, Koponen ja Aro – voidaan perustellusti lukea USA:n infosotureiden joukkoon. Yksiniittisen agendajournalismin puolesta toimivaa järjestöä ei voi oikein vakavalla naamalla edes pitää sananvapausjärjestönä.

  Olisiko syytä nimenvaihdokseen: Toimittajat ilman totuuden asettamia rajoja?

  Lieneekö Suomen Journalistiliitto ottanut kantaa asiaan? Kun Jessikka Aro käyttää toimittaja-titteliä, hän lienee Journalistiliiton jäsen?

  • – Toimittaja ei ole suojattu ammattinimike, joten kuka tahansa voi väittää itseään toimittajaksi ilman että joutuu siitä edesvastuuseen.
   https://yle.fi/uutiset/3-10697834

   Tässä vielä muita ei suojattuja ammattinimikkeitä saksaksi:
   Die Liste der „ungeschützten Berufsbezeichnungen“

   Lehrbeauftragter, Wissenschaftler, Forscher, Dozent, Pädagoge, Ethnologe, Biologe, Physiker, Informatiker, Meteorologe, Medienwissenschaftler, Journalist, Redakteur, Detektiv, Privatdetektiv, Ermittler, Personenschützer, Coach, Gutachter, Unternehmensberater, Vermögensberater, Versicherungsvertreter, Betriebswirt, Havariekommissar, Flugkapitän, Kapitän, Matrose, Pilot, Designer, Schauspieler, Aktuar, Hundetrainer

   Listasta puuttuvat ainakin agentti tai kaksoisagentti.

  • Lainaus T.O.M:ltä

   ” Organisoidessaan amerikkalaisen esikuvatoiminnan mukaisesti Venäjän trollijahtia Ylen kanavilla Jessikka Aron toiminta menee jo tavanmukaisen trollauksen ulkopuolellekin. Häntä voidaan ihan perustellusti pitää jo vieraan vallan agenttina, mitä toimintaa suomalaiseen yhteiskuntaan merkittävässä asemassa toteutettuna voidaan epäillä maanpetolliseksi.”

   Tämä oli hyvä näkökohta. Perustellusti voidaan ajatalla taustaorganisaatioiden pyrkivän vaikuttamaan Suomen sisäisiin asioihin, siis niihin jotka vielä eivät ole ulkoapäin ohjattuja, käyttämällä hyväksi Jessikka Aron kaltaisia henkilöitä joiden substanssi muissa puitteissa on olematon.

   Tiettyä komiikkaa liittyy tietysti asiaan siinä, että olemattomin perustein yritetään vääntää tarinaa Venäläisten vaalivaikuttamisesta Trumpin valintaan. Kotimaisista kehyksistä voitaisiin nostaa esiin CIA:lta SDP:lle tullut rahallinen tuki, sodan jälkeisenä aikana, jolla pyrittiin pitämään kommunistit ulkona maan hallituksesta, kun ei uskottu Kokoomuksen poliittiseen voimaan siinä suhteesssa.

   Periaatteessa samanlaista myyräntyötä on pantu toimittamaan Suomesta Bilderbergiläisten kokouksiin kutsutut suomalaiset. Näkyvimmin ko. BB:läisten aatemaailmasta on propagoinut Björn Wahlroos, joka aika ajoin tuputtaa ajatuksiaan maailmanmenosta, mm. kansallisvaltioiden katoamisesti etc.

   Jussi Niinistöä ei kaiketi ole kutsuttu BB Klubin kokouksiin, mutta hourailut Ahvenanmaan kansainvälisen statuksen uudelleentarkasteluun eivät ole Jussin omasta päästä, vaan muualta syötettyjä ajatuksia.

   Oli miten oli Sininen Tulevaisuus selittäjineen putosi pois poliittisesta kentästä. Sampo Terho ei kaiketi vieläkään ole ymmärtänyt, miksi niin kävi.

   Mielenkiintoinen kysymys on siinä, kuinka kauan ennen eroamista PS:stä, asia on suunniteltu ja päätetty tehtäväksi ajankohtana jolloin se sitten tapahtui.
   Herää siitä sekin kysymys, että mikä oli Sinisen Tulevaisuuden loikkareiden arvomaailma. Minimaalijoukkio sai maksimaalisen määrän ministereitä, jotka sitten kansanedustajina äänestivät luottamuslausetta mm. itselleen, vaikka heidän olisi pitänyt jäävätä itsensä äänestyksestä, kuten muidenkin loikkareiden, Kansanedustajan valtakirja ei ole äänestäjäkunnan kannalta siirtyvä arvopaperi, jota voidaan myydä ja ostella miten hyvänsä.

   Joka tapauksessa ”Sinisten” käyttäytyminen antaa kuvan siitä, että jossain päin pääkoppaa on ollut ymmärryksen suhteen nk. musta aukko, -jonka vaikutus sitten kulminoitui vaalien yhteydessä. ”Kike” Elomaa tuli ajoissa järkiinsä, ja palasi lähtökohdilleen, ja tuli nytkin valituksi kansanedustajaksi. Jotkut olivat jo alkuun järjissään, ja pysyivät siellä missä olivat, ja tulivat valituksi eduskuntaan.

   Jos ajatellaan ”Sinisten” loikkarijoukon substanssia muissa tehtävissä, kun kansanedustajana, tai niin tulevaisuus ei näytä kovin valoisalta. Siinä ei auta muistelot siitä, kun Pentagonin kenraalien kanssa käveltiin yhdessä rinta rottingilla, ennen pudotusta kohtuullisen korkealta, joka tapahtui aivan
   syystäkin. Elokin voi nyt alkaa keksiä tarinoita joita sitten aikanaan selttää lapsilleen.

   Tämä meni hieman ohi otsikkoaiheen, mutta kun kysymys on kuitenkin samasta kokonaisuudesta, jonka osajoukkona ko. tapahtumat olivat, niin tulipa nyt mainituksi.

   Luottamusta ei voi ostaa ja myydä loputtomiin, kun sen voi menettää vain kerran.

   HS:n palstoilla kirjoitteli joskus nimimerkillä ”Kultasade” yksi henkilö, tai kenties useamman henkilön muodostama tiimi, -joka lopulta sotkeutui omaan näppäryyteensä, kun tästä asiasta aikoinaan oli puhe.

 9. Artikkelin videosta pitäisi tehdä ylistävä kommentaarikirjoitus varustettuna Keijo Kaarisateen steganograafisella allekirjoituksella, ja lähettää se Turun Sanomille tai muulle suomalaiselle roskalehdelle, ja katsoa meneekö yhtä täydestä kuin tapaus ”Aisa Kantola”.

 10. USA uppoaa, se on vain ajan kysymys .. ihan kuin meidän ’siniset’ upposivat.
  Jonkinlaista epätoivoista mahtailevaa pyristelyä nahdään vielä jonkin aikaa, toivottavasti ei ww3:sta

  The Saker interviews Dmitry Orlov
  The Saker: Lastly, a similar but fundamentally different question: can the USA (as opposed to the Empire) survive Trump and, if so, how?
  Will there be a civil war? A military coup? Insurrection? Strikes? A US version of the Yellow Vests?

  Dmitry Orlov: The USA, as some set of institutions that serves the interests of some dwindling number of people, is likely to continue functioning for quite some time. The question is: who is going to be included and who isn’t?
  There is little doubt that retirees, as a category, have nothing to look forward to from the USA: their retirements, whether public or private, have already been spent. There is little doubt that young people, who have already been bled dry by poor job prospects and ridiculous student loans, have nothing to look forward to either.

  But, as I’ve said before, the USA isn’t so much a country as a country club. Membership has its privileges, and members don’t care at all what life is like for those who are in the country but aren’t members of the club. The recent initiatives to let everyone in and to let non-citizens vote amply demonstrates that US citizenship, by itself, counts for absolutely nothing.
  The only birthright of a US citizen is to live as a bum on the street, surrounded by other bums, many of them foreigners from what Trump has termed “shithole countries.”

  It will be interesting to see how public and government workers, as a group, react to the realization that the retirements they have been promised no longer exist; perhaps that will tip the entire system into a defunct state.
  And once the fracking bubble is over and another third of the population finds that it can no longer afford to drive, that might force through some sort of reset as well. But then the entire system of militarized police is designed to crush any sort of rebellion, and most people know that. Given the choice between certain death and just sitting on the sidewalk doing drugs, most people will choose the latter.

  And so, Trump or no Trump, we are going to have more of the same: shiny young IT specialists skipping and whistling on the way to work past piles of human near-corpses and their excrement; Botoxed housewives shopping for fake organic produce while hungry people in the back of the store are digging around in dumpsters; concerned citizens demanding that migrants be allowed in, then calling the cops as soon as these migrants set up tents on their front lawn or ring their doorbell and ask to use the bathroom; well-to-do older couples dreaming of bugging out to some tropical gringo compound in a mangrove swamp where they would be chopped up with machetes and fed to the fish; and all of them believing that things are great because the stock market is doing so well.

  At this rate, when the end of the USA finally arrives, most of the people won’t be in a position to notice while the rest won’t be capable of absorbing that sort of upsetting information and will choose to ignore it. Everybody wants to know how the story ends, but that sort of information probably isn’t good for anyone’s sanity.
  The mental climate in the US is already sick enough; why should we want to make it even sicker?

  The Saker: Dmitry, thank you so much for your time and for a most interesting interview!
  koko haastattelu täältä:
  http://thesaker.is/the-saker-interviews-dmitry-orlov/

 11. Tr. Hunter. Dmitry Orlovin selostus on 100 % korrektia tekstiä . Paikallisena seuraajana, menen siitä takuuseen.
  TRUMP on voittanut ensimmäisen erän, mutta vasemmisto ei anna periksi suunnitellessaan uusia syytteitä. Vaikka demokraatit saisivatkin TRUMPin pois viraltaan, niin sitten heidän on vielä saatava ”varapresidentin pois tieltään”, ennenkuin demokraattien puheenjohtaja PELOSI saa laillisen vallan muuttaa valkoiseen taloon. Se on ainoa tapa millä Demokraatit voivat petkuttaa itselleen maan johtajan paikan. Se järjestelmä on hakattu perustuslakiin, siitä ei tingitä. Siihen ”menee aikaa ja tupakkaa” eikä aika riitä siihen lähetyvien vaalien takia.

 12. Kielletään kaikki. Veden päällä poltettava kokkokin on jo kielletty. Seuraavaksi kaupunkien kaduilla alkavat partioida ”pierupoliisit”. Jos olet syönyt hernerokkaa edellisenä päivänä, niin varo kulkemasta yleisillä paikoilla.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here