Julian Assangelle EU-parlamentaarikoiden journalistipalkinto

35

Australialainen Herald Sun uutisoi Wikileaksin perustajan Julian Assangen saaneen journalisteille, tietovuotajille ja tiedonsaantioikeuksia puolustaville vuosittain myönnettävän GUE/NGL-palkinnon (GUE/NGL Award for Journalists, Whistleblowers & Defenders of the Right to Information). Assange jakoi palkinnon Nestlé-yhtiön johtajiin kuuluneen Yasmine Motarjemin ja jalkapalloon liittyviä laittomuuksia paljastaneen, Portugalissa vangitun Rui Pinton kanssa.

Palkinnon perusti europarlamentaarikkojen GUE/NGL-ryhmä maltalaista korruptiota ja ISISin öljysalakuljetusta Eurooppaan tutkineen, murhatun journalistin Daphne Galizian kunniaksi vuonna 2018.

Palkinto myönnetään totuuden etsimisestä ja paljastamisesta yleisölle ja kunnianosoitukseksi toimittajille, joita on vainottu ja häiritty totuuden paljastamisen takia. Nobelin rauhanpalkinnon vuonna 1976 voittanut Mairead Maguire otti palkinnon vastaan Assangen puolesta Euroopan parlamentissa Strasbourgissa järjestetyssä tilaisuudessa.

Alan MacLeod huomauttaa FAIR-järjestön (Fairness and Accuracy in Reporting) julkaisemassa artikkelissa, että länsimainen media on suorastaan juhlinut Assangen pidätystä.

Kommentti


Olen suuresti ihmetellyt eräiden toimittajien asenteita WikiLeaks-Assangen pidätykseen; heidän mielestään asia näyttää olleen jopa toivottu. Ammattikateus on rumaa, mutta selittynee häpeäntunteilla, joita oman moraalisen selkärangan puuttuminen aiheuttaa. Toki nämä Assangen tuomiota toivovat toimittajat kuuluvatkin lännen trollitehtaan ostamiin  sisällöntuottajiin, eivät riippumattomiin journalisteihin. Australialainen, Ecuadorin kansallisuuden saanut Assange teki työtään Euroopassa, kunnes brittipoliisit pidättivät hänet Yhdysvaltain pyynnöstä Ecuadorin suurlähetystössä, siis Ecuadorissa. Maan oli määrä saada IMF:ltä ja Maailmanpankilta laina.

Yhdysvallat haluaa tuomita Assangen Yhdysvaltain lakien mukaan Yhdysvalloissa Yhdysvaltain kansallisen informaatioturvallisuuden vaarantamisesta. Millä oikeudella Yhdysvallat tämän tekee? Mikäli Assangen tuomitseminen sallitaan, luodaan vaarallinen ennakkotapaus, jonka perusteella joka ainoa Yhdysvaltain toimia paljastava journalisti voidaan raahata poliisisaattueessa Yhdysvaltoihin. Ennen pitkää käytäntö laajenee muihinkin maihin, ja hallitusten rikollista toimintaa paljastava toimittaja muuttuu käden käänteessä yleisön palvelijasta valtion viholliseksi. Rohkaiseeko se todenperäiseen uutisointiin?

Riikka Söyring


Lähde

Jones, Alan | Herald Sun (16.4.2019): Julian Assange wins EU journalism award


Artikkelikuva Julian Assangesta vuonna 2014: Cancillería del Ecuador (CC BY-SA 2.0)

Lue myös

35 KOMMENTTIA

 1. Suomessa vältetään kuin ruttoa tuomasta esille sitä asiaa että päätoimittaja ja silloinen presidenttiyrkyri pidätettiin Andorrassa täysin keksitylllä ”rikos ihmisyyttä vastaan” etsintäkuulutuksella.

 2. Suomessa vältetään kuin ruttoa tuomasta esille sitä asiaa että päätoimittaja ja silloinen presidenttiyrkyri Ilja pidätettiin Andorrassa täysin keksitylllä ”rikos ihmisyyttä vastaan” etsintäkuulutuksella.

   • Suomen viranomaiset eivät tutki luovutuspyyntöjen perusteita. Kaikki luovutuksiin liittyvät väitteet etc. niellään sellaisenaan.

    Pian kuka hyvänsä Suomen kansalainen joka ei kuulu valtavirran ”eliittiporukkaan” voidaan pidättää ja luovuttaa ulkomaisiin käsiin millä perusteella hyvänsä.

    Miksi kaikkia ei sitten kuitenkaan voida…?

    Siksi, että Suomessa ihmiset ovat juridisesti eriarvoisessa asemassa toisiinsa ja muihin oikeudellisiin subjekteihin nähden.

    Mistä sen sitten tietää…?

    Sen tietää siitä, että virkamieskoneiston rikoksia ei pääsääntöisesti käsitellä.

   • Berner allekirjoitti OIkeusministeriön sijaisena kesällä luovutuspyynnön.

    Mutta etsintäkuulutus ”rikos ihmisyyttä vastaan” on ihan keksitty juttu. Ilmeisesti KRP oli mukana keksimässä sitä, mitä nopeasti olen nähnyt kirjevaihtoa, joka on levinnyt netissä.

    • Katsos vaan. Initerpol oli Iljan perässä jo tammikuussa 2017 ( Interpol Project basic, jolla viitataan erittäin vakaviin kansalainvälisiin rikoksiin, kuten sotarikoksiin).

     Berner sitten 21.7.2017 allekirjoitti luovutuspyynnön. Luulisi että hän on tiennyt että mitä on meneillään. Berner oli Kokoomuksen ykköstykki Oikeusministeri Häkkäsen sijaisena silloin.

     Ootko nähnyt KRP ja Andorran kirjeenvaihdon, minulla on se ja etsintäkuulutus tässä….

     • Entä jos Oikeusmnisteri Häkkäsen käsiä ei haluttu liata tässä ja pistettiin Berner kesäsijaisena tekemään tämä ??

      Häkkänen oli Kokoomuksen äänimagnetti vaaleissa. Entä jos totuus olisi tullut ilmi Oikeusministeriön touhuista ?

     • Bernerin allekirjoitukseen viittaamalla en viitannut laillisuuteen vaan berneröintiin ja laittomuuksiin

 3. Mihin maahan muuttaisit, jos olisit Julian Assange?

  — Onko niiden maiden lukumäärä lisääntynyt vaiko vähentynyt viime vuosikymmeninä?
  — Ostettiinko Assange rahalla?
  — Onko velaton valtio turvallisempi kuin velkainen?
  — Voiko Kiinaa tai Venäjää kiristää rahahanojen sulkemisella?
  — Entä kauppasodalla?
  — Voiko syntyä tilanne, että Kiina tai Venäjä alkavat itse ostaa muiden maiden kansalaisia?

  Voiko yhtäläisyysmerkin vetää maan velkaantumisen ja itsenäisyyden välille? Mitä enemmän valtiolla on ulkomaista velkaa sitä enemmän sen asioista päätetään ulkomaisissa pankkipiireissä.

   • Suomikaan ei ole enää laillisuusvaltio. Viime aikoina on tullut tämä asia varsin yksiselitteisesti dokumentoiduksi. Syylliset itse ovat käyttäytymisellään sen tehneet.

    Kehitys alkoi jo Mauno Koiviston presidenttikaudesta.

  • Globalisteille Assangen ja Janitskinin tapaiset aktivistit ovat vaarallisia, kun tieto on valtaa ja Internet sekä some mahdollistavat tiedon nopean leviämisen. Edward Snowdenin tapaan nämä halutaan varoittavina esimerkkeinä ristiinnaulita.

   • Me ”vastarannan KIISKIT” olemme varmasti jo merkattuja jollakin tavalla. Omakohtainen lähtöni täältä ”oikeudenmukaisesta maailmasta”, olisi suorastaan lohduttava palvelus. Jos pelastusta ei olisi, niin, ”Tosiuskoveiset olisivat surkeassa asemassaan” koska ovat uhranneet koko elämänsä ollakseen uskollisia LUOJALLE.
    Lopputulostahan me emme tiedä, se nädään sitten joskus, jos nähdään, mutta yksi asia on varmaa, taivaaseen en JOUDU, mutta maahan pääsen. Miten syvälle, riippuu siitä, kun KIRJAT avataan ja jokainen saa tekojensa mukaan. Oikeastaan aika hupaisa keskustelun kohde, hmm ? On mukavaa olla sisällä, kun ulkona sataa.

 4. KIINA ja VENÄJÄ ovat niitä harvoja maita mihin saattaisin paeta, tilanteiden vaatiessa. Niihin maihin ei CIA eikä FBI voi ihan vapaasti mennä vangitsemaan ketään, koska niissä maissa jaetaan sentään vielä jonkinlaista oikeutta, vaikka heidän menetelmiään ei lännsimaissa hyväksyttäisi. Rikollisiksi tuomitut saavat niissä maissa myöskin ansaitun rangaistuksensa, vastoin länsimaiden corruptioituneita lakimiesten laumaa.

 5. Yritin edellisessä artikkelissa hakea vastausta mikä on totuus Assangesta
  Onko hän vain meitä varten luotu ’sarjakuvasankari’ joka täyttää toiveitamme ja sitoo meidät johonkin joka lopulta palvelee Nwo-mafian asiaa ?
  Kun saamme purkaa aggressiomme tuon eliitin puuhiin niin samalla tuo aggressio turtuu tai menettää tehoaan johtamatta mihinkään ja muut ongelmat jäävät rauhaan ja unohtuvat.
  Nwo-mafia tietää että näin on ja siksi sillä on omat keinonsa (’alt-mediansa’) joilla meidän tajuntaa häiritään.

  Mitä mieltä näistä artikkeleista?
  Arrest of Julian Assange is Just Theatre
  And indeed, there is evidence that anti-9-11-truth Assange, is a Mossad – CIA fraud, with a long history tied to the world’s wealthiest family, the Israel-devoted Rothschilds.
  https://www.henrymakow.com/2019/04/Julian-Assange-Arrest-is-Theatre%20.html
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=186702
  The Strange Case of Julian Assange
  What we do know is this, Wikileaks is a unit of Israeli intelligence. There has never been a Wikileaks document about Israel ever released even though endless thousands, even hundreds of thousands of US documents, State Department files and cables/emails have been released.
  “WIKILEAKS IS A BIG AND DANGEROUS US INTELLIGENCE CON JOB WHICH WILL LIKELY BE USED TO POLICE THE INTERNET”….F. WILLIAM ENGDAHL

  WHY THE ARREST NOW?
  Why was Assange ’arrested’ now? The ’seven years living in a tiny room in the London Ecuador Embassy’ story, was obviously getting long in the tooth, harder to believe the longer it continued.
  Assange and Snowden are creations of the Obama CIA, and shortly after Trump took office, moves were made toward winding down the Assange hoax, with Sweden even dropping their dodgy ’rape charges’ against Assange in early 2017. The timing at the moment was chosen to distract from the British Brexit debacle, now tearing apart British society with the betrayal of 17 million UK Brexit voters.

  There is also the fact that the ongoing travails of a supposed ’dissident hero’, with a popular ’personality’, distracts from many things, such as Israel’s latest bombing attack on Syria, or on Gaza. Every week for a while there can be some new ’Assange story’ twist and turn.

  We may have news-headline ’Assange updates’ ahead for months or even years, perhaps ending finally in some fake ’people’s victory’ for Assange, or perhaps even a fake ’trial’ and a fake ’imprisonment’, as people suspect take place for some of these unlikely purported ’lone wolf attackers’ who are presented to us in various suspicious ’killing events’.
  https://www.veteranstoday.com/2019/02/15/the-strange-case-of-julian-assange/
  ————-
  Exposed: How the Rothschilds Groomed Assange as a “Bankster Hitman”
  BEFORE you read about how the IMF recently approved…$4.2 billion in funding to “build up” Ecuador which, in the light of the arrest of Assange sounds pretty…SUSPICIOUS if you tell me, consider first the following about Julian Assange which CANNOT be ignored….
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=186754

  ”Nobelin rauhanpalkinnon vuonna 1976 voittanut Mairead Maguire otti palkinnon vastaan A:n puolesta Euroopan parlamentissa Strasbourgissa järjestetyssä tilaisuudessa.”
  Nämä rauhan nobelistit (’obamat’ ym.) ovat aina epäilyttäviä ja jotenkin kytköksissä Nwo-eliitin puuhiin.
  ”Länsimainen media on suorastaan juhlinut miehen vangitsemista.”
  Varmaan kun tietää ketä sen tehtävä on palvella ja ylistää
  Entä mikä tuo GUE/NGL-järjestö lopulta on?

  Kun/jos A nyt viedään USAan ja tuomitaan niin tässähän on malliesimerkki pelotteesta: älkää sotkeutuko meidän asioihin tai käy huonosti.
  Itse näen toistaiseksi että teatterilta tämä vaikuttaa.

   • Aivan.
    ”Palkinnon perusti europarlamentaarikkojen GUE/NGL-ryhmä”
    Noista e-parlamentaarikoista kai suurin osa kannattaa ja tukee EU:n takana olevaa ’Londonin R-mafiaa’ eivätkä edistä todellista kapinaa liittovaltiota vastaan.
    Itsenäisiä toimijoita siellä ei juurikaan ole kuten ei meidän eduskunnassakaan.

    • Assange on totuuden mukainen, siksi hänet on vangittu ? Kun seurataan suurimpia rikollisia ja valehtelijoita esim. USASSA, niin kaikki he ovat vapaina nauttiessaan eläkepäivistään. Bu-shit ja Cheney , sekä ammattirikolliset
     CLINTONIT, ja OBAMAT. Ajappas autoas muutamassa ”jallussa”, niin pääset kivimäkeen moukaroimaan lekallasi graniittijärkäleestä sepeliä. Se langetetaan köyhille, mutta rikkaat saavat täytekakkua suuhunsa. Ei mene onnen lahjat tasan.

  • Truth_hunter. Mitä enemmän asioita tutkit, sitä varmemmin tulet huomaamaan sen, että lähes kaikki mitä valemediasta luet on TEATTERIA.

   NWO-mafiaa hallitsee salaseurojen ja korruption kautta jokaisen valtion toimintaa, ja sen korkein päämäärä on romahduttaa kansallisvaltioiden poliittiset ja sosiaaliset järjestelmät, uskonnot mukaanlukien. Suomen ministeriö, armeija, kuten myös poliisin ylin johto toimii täydellisesti NWO-mafian alaisuudessa, ja sama huijaus toteutuu jokaisessa valtiossa. Elokuvat ovat aivopesseet ihmiset uskomaan, että poliisi (kuten esim. CIA) taistelee järjestäytynyttä rikollisuutta vastaan, vaikka totuus on se, että mafiaverkostot sen kaikissa muodoissa on toiminut ja toimii edelleenkin suojelupoliisin alaisuudessa.

   Käynnissä on massiivinen maailmanlaajuinen huijaus, jonka kulmakivenä toimii NWO-mafian omistama valemedia!

   • Pitkälle sionistien hallitsema Nwo-mafia tai ’deep state’ pyrkii koko maailman haltuunottoon omilla ehdoillaan.
    The Truth About the Deep State
    This 30 minute video is a good primer to share with friends and family who think YOU are a crazy “conspiracy theorist”. The information in this video is detailed and methodical. It explains what the “deep state” is and how it operates – including real examples from known US politicians who are part of the Deep State. Share this video with your friends and family.
    http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=176533

  • BREAKING NEWS! PUTIN’S VAST RICHES HIDDEN AT COSTCO
   Stories of Putin’s Vast Hidden Wealth Are Pure, Certified BS
   The latest wrongful and ignorant rampage against Putin concerns his “alleged” wealth.
   This mysterious wealth is complete hearsay.
   Putin does not need money.
   Vladimir Putin has no need of vast fortunes. His name is all he wants or needs.
   https://en.news-front.info/2019/04/18/breaking-news-putin-s-vast-riches-hidden-at-costco/

   Tätä me emme halua ymmärtää koska omaa kulttuuriamme hallitsee ahneus.

  • ”Nämä rauhan nobelistit (’obamat’ ym.) ovat aina epäilyttäviä ja jotenkin kytköksissä Nwo-eliitin puuhiin.”
   Pitää muistaa mikä ja keistä Nobel-komitea koostuu.
   Sen tehtävänä voidaan nähdä olevan sen maailmanhallinnan (NWO) edistäminen jota ’Londonin lutikat’ ajavat.
   Amerikka on suuri show, pelkkä illuusio, tehty unelma, narratiivi vailla todellisuspohjaa, kuumatkojen ja Hollywoodin luoma fantasia jolla kansoja huijataan, ihmismielissä maailmalla lähes paratiisiksi muuttunut tai vääristynyt helvetti…lähes uskonnoksi muuntunut ja noussut petos.
   Totuus siitä on aivan muuta.
   Kuten Talmud-rabbit ovat muokanneet Yahweh’staan itselleen sopivan ja omaa ylemmyyttään ja narsismiaan tukevan yliluonnollisen voiman niin on Amerikkakin tietoisesti muokattu palvelemaan maailman ihmisten narsistisia tarpeita ja fantasioita … on luotu ’amerikkalainen unelma’.
   In 2005, Harold Pinter said, “I put to you that the United States is without doubt the greatest show on the road. Brutal, indifferent, scornful and ruthless it may be but it is also very clever. As a salesman it is out on its own and its most saleable commodity is self-love. It’s a winner.”

   http://www.unz.com/ldinh/america-as-religion/

 6. Ns. Luotettavien ja puolueettomien toimittajien reaktiot ovat paljon puhuvia. Saksalainen journalisti Udo Ulfkotte-vainaa oli eräs joka puhui avoimesti CIA:n vaikutusvallasta median yli. Hän kuoli näennäisesti sydänkohtaukseen. Toisaalta mehän tiedämme että tiedustelupalvelut pystyvät toteuttamaan salamurhia aiheuttamalla keinotekoisia sydänkohtauksia, joten täyttä varmuutta ei voida ikinä saada oliko kuolema luonnollinen.
  Operaatio Mockingbird selvästi elää ja voi hyvin, vaikka virallisen totuuden mukaan se kuulemma kuopattiin ( ja jos CIA sanoo että se ei enään yritä kontrolloida mediaa niin senhän täytyy olla totta, vai mitä 😉
  Meillä on tällä hetkellä ainakin Ylessä näitä tiettyjä epäilyttäviä henkilöitä joilla on ilmeisesti yhteyksiä läntisiin tiedustelupalveluihin.
  Toisaalta myös yksityisen median puolelta tulee ainakin mieleen Erkko-vainaa,joka oli hyvää pataa mm. erään vuosisatamme pahimman sotarikollisen ja new world order-globalistin Henry Kissingerin kanssa. Erkko mm. henkilökohtaisesti piti huolen siitä että Suomen merkittävimmät sanomalehdet, ei siis ainoastaan hänen oma lehtensä Hesari, lobbaisivat Suomen EU jäsenyyden puolesta. Eli onhan näitä yhteyksiä ollut jo pidemmän aikaa. Kissinger ja Erkko kuuluivat tiettävästi myös molemmat siihen ”abrahamilaiseen” veljeskuntaan, jonka nimeä en nyt tässä sano, ettei taas syytetä antisemitistiksi.
  Ei kai tässä auta muu kuin taas todeta että myytti puolueettomasta ja objektiivisesta mediasta on eräs aikamme vaarallisimpia myyttejä.

 7. Euroopan Unioni voisi selkeämmin ilmaista kannanottonsa. USA haluaa ulottaa toimivaltansa kaikkialle maailmaan, ja nuijat tekevät työtä käskettyä, ja jotkut jopa käskemättäkin. Suomi on tyylikkäästi pudonnut tähän potaattivaltioiden joukkoon, joille USA ja Länsi on kaikki kaikessa.

  Nuijat eivät ymmärrä, että kun tarpeeksi pitkälle kuljetaan länteen, tullaan lopuilta itään, vaikka kulkusuunta on sama. Edessä ovat pian ne hetket, jos ”pallit” edelleenkin puuttuvat, että Suomesta luovutetaan kohta USA:an tuomittavaksi kuka hyvänsä Suomen kansalainen, joka tahtoo ja uskaltaa olla eri mieltä valtavirran kehityssuunnista ja virityksistä.

  Suomi ei edusta enää oikeusvaltiota, ei demokratiaa eikä pian enää mitään muutakaan. Vaalikeskustelut ja hallitusmuodostelun tapahtumat osoittavat että Suomi on nykyisin kuin kalottialueelle suupielestä ”spotattu” räkä, -kuin pystyynpaskannettu lapamato -mitä tulee yllämainittuihin valtiota kuvaaviin ettribuutteihin.

 8. Assange on paljastuksillaan aiheuttanut pientä imagon menetystä usalle demokratian ja oikeuden johtomaana ja siitä syystä usa haluaa hänet vaientaa. Suomi on tietenkin eun jäsenenä ja nato liittolaisena pakotettu toimimaan usan johdon mukaan ja myös amerikan uuden maailmanjärkestyksen NWOn tavoitteiden mukaisesti. Assangen pidätyksen uutisointi osoittaa että maailman valtamedia NWOn ohjauksessa kautta maailman eikä suomi tee siinä poikkeusta jenkkijojomaana. Suomessa oikeastaan kaikki puoluet hyväksyneet suomen olemisen jenkkijojona joten ei tämä tästä muutu kuin purkamalla eun ja natonmaiden sekä usan kanssa tehdyt sopimukset jota ei tule tapahtumaan muuten kuin joitenkin käytäntöjen tarkistamisella ehkä.

 9. Teatteri senkun paranee … uskokoon ken uskoo
  Wiki-War: Assange v. Merkel
  Julian Assange has started an avalanche after his arrest and has now published more WikiLeaks data. Among the thousands of PDF documents is an alleged email from Swiss Bank Julius Baer to German Chancellor Angela Merkel and her husband which, if genuine, would indicate money laundering on a large scale.
  https://www.veteranstoday.com/2019/04/18/wiki-war-assange-v-merkel/

  Assange has announced that the publication of all documents [1] was due to his arrest. Now he has kept his word, and in the face of threats from the US government to criminalize him for something that other media and publishers are constantly doing, he is now striking back. What WikiLeaks publishes is a veritable cornucopia of new revelations.
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=187145
  Vähän outoa että vangittu mies saa vapaasti tehdä omia paljastuksiaan.

  • Mielenkiintoinen detalji … näinkö oli?
   The coincidence of Notre Dame burning on the same date as the sinking of the Titanic – long said to be a Jesuit initiative to wipe out the leaders of the wealthiest families opposed to the creation of Central Banks – and the coincidence of Michelle Obama passing by Notre Dame on a river dinner cruise as it burns, were instantly noted in France.
   It is known that the Rothschilds had a suite overlooking 9/11 and took their breakfast on the balcony during that event; it is reported that Barack Obama was hired by the Rothschilds to represent them during the ongoing Global Currency Reset (GCR), and that is why he stayed in Washington rather than return to Chicago. The Rothschilds own the Obamas.
   … Assange may have in the past been controlled by the Mossad and CIA, all signs point to his having been rescued by order of President Donald Trump, for the purpose of coming to the USA where he will testify to Congress, …
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=187151

 10. Assangesta on tehty turhan iso juttu
  Länsi – ja me siinä mukana – menee joka tapauksessa perikatoon paljastaa A mitä tahansa ja riippumatta A:n kohtalosta

  Brzezinski’s Warning to America
  MIKE WHITNEY
  The liberal world order, which lasted from the end of World War 2 until today, is rapidly collapsing. The center of gravity is shifting from west to east where China and India are experiencing explosive growth and where a revitalized Russia has restored its former stature as a credible global superpower.
  These developments, coupled with America’s imperial overreach and chronic economic stagnation, have severely hampered US ability to shape events or to successfully pursue its own strategic objectives.
  As Washington’s grip on global affairs continues to loosen and more countries reject the western development model, the current order will progressively weaken clearing the way for a multipolar world badly in need of a new security architecture.
  Western elites, who are unable to accept this new dynamic, continue to issue frenzied statements expressing their fear of a future in which the United States no longer dictates global policy.
  http://www.unz.com/mwhitney/brzezinskis-warning-to-america/

  • jatkoa linkistä…
   At the 2019 Munich Security Conference, Chairman Wolfgang Ischinger, underscored many of these same themes. Here’s an excerpt from his presentation:

   “The whole liberal world order appears to be falling apart – nothing is as it once was… Not only do war and violence play a more prominent role again: a new great power confrontation looms at the horizon. In contrast to the early 1990s, liberal democracy and the principle of open markets are no longer uncontested….

   In this international environment, the risk of an inter-state war between great and middle powers has clearly increased….What we had been observing in many places around the world was a dramatic increase in brinkmanship, that is, highly risky actions on the abyss – the abyss of war….

   No matter where you look, there are countless conflicts and crises…the core pieces of the international order are breaking apart, without it being clear whether anyone can pick them up – or even wants to. (“Who will pick up the pieces?”, Munich Security Conference)

   Ischinger is not alone in his desperation nor are his feelings limited to elites and intellectuals.

   … It shows that Brzezinski understood that the world had changed, that power had shifted eastward, and that the only path forward for America was cooperation, accommodation, integration and partnership. Tragically, there is no base of support for these ideas on Capital Hill, the White House or among the U.S. foreign policy establishment. The entire political class and their allies in the media unanimously support a policy of belligerence, confrontation and war. The United States will not prevail in a confrontation with Russia and China any more than it will be able to turn back the clock to the post war era when America, the Superpower, reigned supreme. Confrontation will only accelerate the pace of US decline and the final collapse of the liberal world order.

 11. Jos Assangelta vietiin oma kone pois, niin kai joku ”muu taho” tietoja paljastaa. Liekö asiassa perää kun USAn establisment on sanonut että EU-maiden poliitikot ovat kovin helposti lahjottavissa?
  Assangen vangitsemisen yhteydessä on nostettu myös esiin se, että USA:ssa on kaksi leiriä, Clintonin leiri ja Trumpin leiri. Trump ainakin hyötyi presidentin vaaleissa Assangen Clintonia koskevista Wikipedia- paljastuksista.

 12. TRUMP saattoi hyötyä, mutta ajatellaanpas, jos Crooked Hillary olisi saanut ”WIKILEAKS tukea”,missä nyt oltais?
  Putinille se on yhdentekevää, sekä Kiinalle.

 13. EU-pelleilyä. Pitäisikö Suomen pistää paremmaksi ja hakea Nobelin ”sisäpiiri” rauhanpalkintoa, edesmenneelle Otto Wille ja Hertta Kuusiselle?

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here