Saudi-Arabia, joka kuuluu YK:n ihmisoikeusneuvostoon, on etsinyt kahdeksaa uutta teloittajaa vakinaiseen työsuhteeseen. Teloittajien rekrytointi-ilmoitusta edelsi 37 ihmisen teloitus yhtenä päivänä huhtikuussa.

Toimenkuvaan kuuluu katkaista teloitettavan pää jättimäisellä, kaarevalla miekalla. Teloitukset suoritetaan julkisella paikalla, yleensä torilla. Teloitusmenetelmiin kuuluvat myös mm. kivittäminen ja ristiinnaulitseminen.

Kuolemaantuomittujen tunnustusten saamiseksi on käytetty kidutusta.

Sharia-lakia noudattava kuningaskunta teloitutti viime vuonna yli 140 henkilöä. Tänä vuonna odotetaan tapettavan yli 170, joten uusille teloittajille riittää töitä.

Saudi-Arabia, joka valittiin vuonna 2017 YK:n naisten oikeuksia käsittelevään valiokuntaan, on asettanut syytteeseen useita naisten oikeuksia ajaneita aktivisteja ja pidättänyt heidän tukijoitaan.

P.S. Palkkatappajista kirjoitteen ollen, pahamaineisen Blackwater-turvallisuusfirman perustajan Eric Princen on uutisoitu kaavailleen jopa 5000 palkkasoturin värväämistä kaatamaan Venezuelan hallitus.

Lähde

The Sun (28.4.2019): JOB CUTS: Saudi Arabia beheading so many prisoners it needs more executioners as Kingdom is tipped to set new slaughter record

Artikkelikuva: picturesboss.com

Aiheeseen liittyy

28 KOMMENTTIA

 1. Eikös nämä saudit ole kimpassa Usan ja Israelin sionistien kanssa? kun Lähi-itää irvokkaasti ’demokratisoidaan’ talmudisti N-yahun oppien mukaan.
  USA ja Israel hoitavat teloitukset vain ampumalla, siinä se ero, mutta hommia nekin tarjoavat tappajille.
  Vähän erikoinen tämä USA/Israel-koaliition yhteistyösuhde saudien kanssa kyllä on kun toisaalta arabit kuuluvat ’goimeihin’ jotka ansaitsevat kuoleman Talmud-rabbien mukaan.
  Ettei vaan olisi niin että ovat ’menneet halpaan’ ja kaivavat lopulta omaa kuoppaansa?
  Exterminating the Goyim is Basis of the Cabala
  https://www.henrymakow.com/2019/01/exterminating-the-goyim-is-bas.html

  • Miekalla tehtynä ei tarvita ruutia eikä turhaa melua. Ruumisarkutkin ”lyhennettyä mallia”.Hirtehis-huumorilla ilmaistuna.

 2. Tämänkin artikkelin tarkoitus on puuttua vieraan valtion sisäisiin asioihin tuomalla esiin kirjoittajan mielestä huonoja käytäntöjä ja siten herättää tunnekuohua lukijassa. Kuitenkin, se mikä on hyvää tai pahaa, on vain mielipide tai poliittinen mielipide (laki).

  Se, mikä meidät oikeuttaa puuttumaan toisten omiin asioihin on meidän moraalinen ylemmyytemme (exceptionalism). Me tiedämme miten heidän pitää järjestää valtionsa, tuomioistuinlaitoksensa ja rangaistuksensa. Toisten kansakuntien saattamiseksi oikealle tielle on kaksi päävaihtoehtoa:

  1. Henkilökohtainen toiminta.
  Menemällä itse (omassa persoonassa) siihen yhteisöön, ja alkaa opettamaan sitä mikä on hyvää ja mikä pahaa. Lähetyssaarnaaja-menetelmä.

  2. Valtiollinen toiminta
  Diplomatiaa ja viime kädessä asevoimia käyttäen pakotta meidän omat, hyvät, lakimme voimaan tuon vieraan valtakunnan alueella.
  Demokratiaan pommittaminen.
  Demokratiaan pommittamisen menetelmää pystymme käytännön syistä soveltamaan vain sellaisiin valtioihin, joilla on paljon luonnonvaroja, joilla he voivat korvata meille kaiken sen hyvän, jonka pommit ovat heille tuoneet. Muutenhan koko toiminnalta puuttuisi taloudellinen pohja kokonaan.

  • ”Se, mikä meidät oikeuttaa puuttumaan toisten omiin asioihin on meidän moraalinen ylemmyytemme…”

   Valitettavasti liian usein on näin.
   Tässä eräs itsensä ylemmyyteen (poikkeuksellisuuteen) nostanut ’valittujen ryhmä’ kunnostautuu muita paremmin.
   Sen ’moraalinen ylemmyys’ voidaan alentaa (joka itsensä ylentää se alennetaan) tai määritellä osuvammin ahneudeksi ja itsekkyydeksi.

   Mutta on muunkinlaista moraalisesti arvokasta ja ylevää (en käyttäisi siitä lainkaan sanaa ylemmyys) ja sen voi nähdä oikeutena puuttua asioihin joista kaikki olemme riippuvaisia.
   Emme voi vetäytyä sivuun ja olla puuttumatta pahuuteen. Tai jos vetäydymme emme kohtaa velvollisuutta joka liittyy ihmisenä olemiseen, kohtaloamme.

   Lukaisin juuri, sivuaa artikkeliakin
   The Smearing of the Peer
   ISRAEL SHAMIR
   http://www.unz.com/ishamir/the-smearing-of-the-peer/

 3. Saudi-Arabia kuuluu USAn liittolaisiin ja NATOn rauhankumppaniohjelmaan kuten Suomikin. WEST! Freedom & Democracy, you know-how 😉

 4. Suomi pyörii arveluttavissa piireissä natoon hingutessaan, jotain se osoittaa suomalaisten luonteesta kun pään leikkaminenkaan ei ketään hätkäytä vai onko amerikkalainen väkivalta viihde suomalaiset turruttanut että tekipä usa liittolaisineen mitä vaan niin se on oolrait.

 5. Eihän mikään teloitus ole ”sievää”. Muinoisilla Israelilaisilla oli tapana kivittää huorintekijät kuoliaaksi. Minkälainen ”verilöyly siitä suntyisi, jos sitä käytettäisi nykyaikana”,kun niitä avioliiton ulkopuolella ”makaavia on miljoonamäärillä”, ei siinä olisi pyövelillä edes aikaa haukata leipäänsä, kun on niin kiirettä ”töissään”. Haaremien omistajat tietenkin vapaat syytteistä. Kaikissa maissa on huoraaminen lisääntynyt sadoin kertoimin, eikä siihen edes puututa, koska se on eräänlaista ”palvelua”.Lopun aikaa me elämme, se on varmaa.

 6. Eilen illalla 60-MINUTES ohjelmassa oli naispappi haastateltavana, puolisonsa kanssa, joka on myöskin nainen. Papittarella on aivoissa jokin sairaus joka on pahenevaa laatua. Naispappi on saamassa, nyt jo rangaistuksensa rikkoessaan Jumalan antamaa lakia ”avioliitosta”, vain miehen ja naisen välillä, eikä ”lesboliitossa elämisellä”. Samaa sukupuolta oleville seksuaalinen yhdyntä on ”KAUHISTUS JUMALAN silmissä”, ja he väittävät osaavansa raamatunlauseet ULKOA. Nykytilanteet ovat ”enne” tulevasta mikä selviää lukemalla Sodoman ja Gomorran hävitykset raamarusta, jos kiinnostaa ?

  • It is high time for a sensible discussion about the Jewish role in ideologies such as Bolshevism, and its consequent disastrous outcomes.
   Bury your heads, if you wish to avoid the stigma of criticising “God’s chosen people, but know that many millions of people died as a direct result of Jewish Bolshevism.
   And to know but not to speak? That is the greatest intellectual weakness of them all.
   ——-
   Mielenkiintoinen kommentti yllä olevasta artikkelista
   Missä viipyvät korvaukset miljoonien venäläisten murhasta? Rahaahan sionisteilla on joten… ei pitäisi olla ongelma kun Saksakin on maksanut ja maksaa yhä valtavia korvauksia kansallissosialistien tekemistä vainoista eli holokastista.

   Ole C G Olesen • 2 hours ago
   ”WHEN will JEWDOM pay REPARATIONS to the MILLIONS they MASSMURDERED and PERSECUTED in their BOLSHEVIK TERROR STATE.?
   If Germany had to pay reparations for an Unproven number of Jews persecuted .. then definitely THE JEWS MUST PAY for the many many MILLION RUSSIANS and EASTEUROPEANS the JEWS killed and terrorized .
   Looking at the ETHNICITY of those who have APPROPRIATED the WEALTH of the World … the JEWS have the needed Capital to Pay for their CRIMES ….”

  • Mitä pahaa olivat Romanov suvun kauniit naiset tehneet Nikolas toisen aikana, ansaitakseen raa-an kuoleman. Juutalaisten perisynti on ”helppo tappaminen ilman minkäänlaisia omantunnontuskia”, luokitellen itsensä YLI-IHMISEKSI, ilman jumalaa.Luottavaisina voimme kuitenkin otaksua heitä kohtaavan oikeudenmukaiset tuomiot kun aika on täysi. Riehukoot nyt mielensä mukaan. ”Siellä tulee olemaan ITKU ja HAMMASTEN KIRISTYS”. Riemuitkaamme tulevasta vapauttavasta tuomiosta.

 7. ””Hakkaamme niiden päät irti” – Philadelphiassa nuori muslimityttö luki runon”,
  https://www.kansalainen.fi/hakkaamme-niiden-paat-irti-philadelphiassa-nuori-muslimitytto-luki-runon/

  Brysselin diktatuuria kumartavien maanpetturien, viherpunikkien ja suvakki-idioottien tukemalla ”pakolais”-politiikalla noita pyöveleitä tulee tulevaisuudessa löytymään Suomessakin riittämiin ihan vapaaehtoisina.

  ”Commission: EU Too White, Mass Third World Migration Must Be ”New Norm””,
  https://www.breitbart.com/europe/2017/12/18/eu-white-mass-migration-norm/

  • ”TUOMIO”, erittäin hyvin tehdyt videot, paljastaen miten kirkon-oppineet ovat sekä juutalaiset ovat kaiken pahuuden takana. Ne molemmat yhdistettynä, ovat mahtavin järjestö maapallolla. Niitä vastaan on mahdotonta taistella totutuin asein. Usko totuuteen on ainoa voima mikä antaa rohkeutta kestää ylivallan edessä. Totuutta pitää harrastaa ja opetella kaiken valheellisuuden keskellä, muuta mahdollisuutta ei ole.

  • Militarism Mapped 2019 — militarismin kartta paljastaa kuka ja missä sotaa käydään
   Posted on May 5, 2019 by DavidSwanson
   World BEYOND War has just released an updated 2019 mapping of militarism in the world.

   Where wars are present and where wars come from are two different questions. If we look at where money is spent on wars and where weapons for wars are produced and exported, there is no overlap with the map above.

   Here’s a map showing countries color-coded based on the amount of weapons exported to other governments from 2015 to 2018:
   https://washingtonsblog.com/2019/05/militarism-mapped-2019.html

 8. Mielestäni tässä artikkelissa jätetään törkeästi huomioimatta ala-arvoinen palkka, jolla ei pääomia kehitetä.

  • Olet siinä varsin oikeassa. Alakanttinen palkka on melkein samaa kuin hidas nälkäkuolema. Rahaa on niin vähän, että olet aina punaisella miinuspuolella. Sadat miljoonat ihmiset kärsivät juuri nyt nälkää, ja samanaikaisesti huvipursilta heitetään mereen hienot syötävät kalojen ruuaksi.Tyhjäntoimittajat nauttivat kaiken turhamaituusensa keskellä, ja haalivat lisää omaisuutta ahneuksissaan. Varakkaat ateistit sekä ns. Kristityt tulevat hyvin toimeen kekenään. Heidän ”demokratiansa on heidän oksennuksensa”.

   • ”Varakkaat ateistit sekä ns. Kristityt tulevat hyvin toimeen kekenään. Heidän ”demokratiansa on heidän oksennuksensa”….”
    Analyysi: Yhdysvaltojen globaali valtapolitiikka laajenemassa uhkaavasti Iraniin
    Tässäkin hankkeessa itseään kristittyinä pitävät ovat mukana ateisti sionistien tukena

    —Israel-lobbyn painostama Yhdysvallat on jälleen aktivoimassa globaalia valtapolitiikkaansa Lähi-idässä. Nyt näyttää olevan Iranin vuoro.
    Iran ei ole käynyt hyökkäyssotaa kenenkään kanssa 200:aan vuoteen, toisin kuin terroristivaltiot USA ja Israel. Uusi Lähi-idän konflikti voi johtaa kolmanteen maailmansotaan.
    Yhdysvaltojen pohjaton riidanhaluisuus Irania kohtaan on johtamassa hyvin vakavaan konfliktiin Lähi-idässä. Lähi–idän ja Pohjois-Afrikan geopoliittisiin konflikteihin erikoistunut tutkija Alan Salehzadeh kiteyttää tilannetta:
    http://www.magneettimedia.com/analyysi-yhdysvaltojen-globaali-valtapolitiikka-laajenemassa-uhkaavasti-iraniin/

 9. Sananvapautta sekä uutisten totuudenmukaisuutta käsitellään juuri nyt yhdellä ainoalla kanavalla (FOX)?
  Puolisen tusinaa muuta syyllistyvät poskettomiin valheisiin silmä kirkkaana. Jonkinlaista ”revoluusonia” tarvitaan kipeästi, mutta kuka sen kykenee tekemään enemmistön jatkaessa harhautustensa julistamista. Edessä oleva 2020 presidentin valinta peloittelee jo nyt äänestäjiä, mitenkä sen tulokset lasketaan. TRUMP saattaa olla viimeinen, oikeiston valitsema maansa johtaja. Jos vasemmisto saa vallan, niin maan rappeutuminen tulee jatkumaan ylinopeudella. Kumma kyllä mallivaltiot osoittautuvat olevan idässä, omasta mielestäni, puolueettomasti katsellen.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here