Muista tarkistaa uutislähteesi tiedot!

45
Kuva: Max Pixel

Antiwar.com-sivusto tuo esiin Washingtonin ja NATOn epävirallisen äänenkannattajan, uutiskanava CNN:n uutisoinnissa olleen karkean virheen.

Artikkelissaan Venezuelan armeijan helikopteriturmasta kaksi vanhempaa toimittajaa ja neljä avustajaa totesivat turman tapahtuneen samaan aikaan kun paine Nicolas Maduron eroamiseksi oli kasvamassa opposition ehdokkaan Juan Guaidón tultua valituksi hänen tilalleen presidentiksi tammikuun vaaleissa (”It comes as pressure is mounting on Maduro to step down, following elections in January in which voters chose opposition leader Juan Guaido over him for president”).

Mutta tammikuussa 2019 ei ollut presidentinvaaleja. Vaalit olivat vuoden 2018 toukokuussa, ja niissä Maduroa kannatti 67,8 % äänestäneistä. Oppositio boikotoi vaaleja eikä Guaidó ollut ehdokkaana. Sitä vastoin vuonna 2012 hän oli pyrkinyt puolueensa presidenttiehdokkaaksi, mutta oli hävinnyt kisan.

Antiwar.comin toimittaja Jason Ditz sanoo olevan vaikeaa uskoa, ettei kukaan kuudesta kirjoittamiseen osallistuneesta toimittajasta olisi huomannut väärää väitettä, joka oikaistiin vasta seuraavana päivänä.

Riikka Söyring havaitsi tuoreen esimerkin kotimaisesta huolimattomasta journalismista. Eräs kerran viikossa ilmestyvä lehti uutisoi 3.5. europarlamentaarikko Petri Sarvamaan sanoneen lehden haastattelussa, että ”Venäjä liitti Ukrainan itseensä vuonna 2014 ilman laukaustakaan”. Vaalikiireinen Sarvamaa ei reagoinut Vastavalkean tviittaamaan tietoon tällaisesta puhunnoksestaan, eikä lehti oikaissut väitettä itsenäisyytensä menettäneestä Ukrainasta seuraavan viikon numerossa huolimatta Vesa Raiskilan ajoissa lähettämästä oikaisupyynnöstä. Kun Raiskila lähetti uuden viestin ja viittasi Julkisen sanan neuvoston laatimiin Journalistin ohjeisiin, toimituksesta selvennettiin, että oikaisu oli jäänyt epähuomiossa tekemättä, ja se luvattiin tehdä seuraavan viikon numerossa.

Lue myös

45 KOMMENTTIA

 1. ’Jäänyt epähuomiossa tekemättä’ tarkoittaa että sitä ei julkaistu koska oikaisu olisi sotkenut Nwo-eliitinn hankkeita joissa mekin olemme mukana tai joihin eliittimme on meidät sotkenut vastoin kansalaisten tahtoa.
  Mafialle tärkeintä on huijata maksimaalisesti kansaa jotta sen oma projekti etenee mahdollisimman sujuvasti.
  Onneksi on merkkejä ettei huijaus enää toimi toivotulla tavalla. Se antaa toiveita paremmasta. V-media naurattaa jo monia enemmän kuin vakuuttaa.

 2. Esimerkit vaikuttaa cian harrastamalta väärän tiedon levittämiseltä ja suomessakin on ollut sellaisia operaatioita ja uutisia jotka on kuin suoraan cian käsikirjasta. Tekeekö suomen valtion hallinto yhteistyötä cian kanssa esimerkiksi mediapoolin välityksellä joka kattaakin koko suomen valtamedian.

  • Kyllä tekee. Suomen media on osa maailmanlaajuista mockingbird propagandaa, ja Supo on osa kansainvälistä suojelupoliisiverkostoa, joka pitää yllä kansainvälistä rikollisuutta sen kaikissa muodoissa… mm. huumekauppaa. CIAn tai minkä tahansa kansallisvaltion suojelupoliisin määritteleminen rikostutkijaksi on valheellista Hollywood tuotantoa, joka uppoaa elokuvien myötä ihmisiin kuin veitsi voihin. Totuus on kuitenkin se, että suojelupoliisit ’tutkivat’ omia rikoksiaan.

   • ”Länsimaa” laahaa jalkojaan Afganistanissa koska siellä ovat heidän vahtimansa ”unikko-viljelykset”. Usa on korviaan myöten huumekaupassa mukana, myöskin Colombiassa. CIA koneilla on helppoa lennättää mitä tahansa, kuka heidät tutkii ?Sellaisella toiminnalla on huvittava nimikin. Laillinen rikollisuus ! Rahan eteen pitää tehdä mitä tahansa, saadakseen sitä, eikä rahaa ole koskaan parpeeksi.

 3. Helsingin Sanomat voisi oikeastaan siirtää Ulkomaan uutisensa osaksi Lasten Uutisia, koska sinnehän kaikenlaiset joulupukki-tarinat oikeasti kuuluvat. Lännen joulupukki eli hampaisiin asti aseistettu Santa Claus vie lahjojaan maailman lapsille vaikka väkisin.

  • Juu, se vie tätä ’Troijan heppa’-lahjaansa jota myös ’länsimaiseksi demokratiaksi’ kutsutaan innolla myös maailman lapsenmielisille aikuisille.
   Tuo ’democracy’ tarkoittaa sille paholaisen hallintojärjestelmää. Demo on naamioitu demoni — cracy=tietynlainen hallintomuoto.
   Globalistien demo(n)kratia ei ole parlamentaarista demokratiaa vaan harvainvaltaa
   https://vastavalkea.fi/2019/05/04/demokratia-troijan-hevosena/

 4. Maalma on täynnään vrheellisiä uutisia, vaikka jättäisi ilmastonmuutoksen täysin huomiotta. Nyt rikosuutisissa on tullin ilmoitus Irakiin viennissä olevasta massaspektrometristä. Uutisen mukaan massaspektrometriä voidaan käyttää yhdinpommin valmistukseen. Täysin perätön uutinen. Massaspektrometri on kemian ja fysiikan tutkimusväline, eikä sillä valmisteta mitään aineita. Massaspektrometrissä käsiteltävät ainemäärät ovat hyttysen pissin luokkaa.
  Tietenkin massaspektrometrillä voi mitata uraani-isotooppien pitoisuuksia, mutta se on hankalaa. Yksinkertaisempia gammaspektrometrejä on helppo käyttää isotooppien analysointiin ja sellaisen osaavat Irakilaiset itsekin valmistaa.

  • Kaikki keinot ovat luvallisia kun Nwo-mafia ajaa agendaansa. Valtamedian avulla se levittää propagandaansa ja valheitaan.
   Suurin ongelma on siinä että ihmiset vielä ovat liian v-mediauskovaisia.

  • Suomessa on alkanut mielipiteiden muokkaus usan israelin ja saudiarabian tulevan hyökkäyksen perustelemiseksi iraniin ajatusyhteydellä massaspektrometri ydinpommi

   • Massamurhaaja/vapaamuurari/jesuiitta-agentti Henry Kissinger paljasti NWO-suunnitelman Israelin osalta vuonna 2012 sanoen: ”kymmenen vuoden päästä ISRAEL LAKKAA OLEMASTA.” Niinpä niin…. kähisevä äijän käppänä kieltäytyy jopa kuolemasta ennen vuotta 2022, eli kyseistä riemuvuotta odotellessa!

 5. Kun maailmanavalta on lopulta saavutettu ja koko maailma on yhden hallitsijan vallan alla, on aika kirjoittaa historia uusiksi. Vanha tieto hävitetään ja se korvataan uudella. Silloin on hyvä olla jo valmiina olemassa ”historiallisia dokumentteja”, vaikkapa tällaisia tässä artikkelissa julkaistuja juttuja, joiden voidaan vahvistaa ilmestyneen menneisyydessä.

  Tulevaisuuden historiaa kirjoitetaan jo tänään.

 6. Ron UNZ räjäyttää pankin
  Pitkän artikkelin loppuosasta muutama kappale … paljastuu kuinka katalaa on se pienen sionistieliitin omistaman median (lehdet, kirjat, H-wood) juonittelu ja valehtelu jota kulissien takana tapahtuu
  Kaikki luotto koko v-mediaan (myös sionisteihin) katoaa lopullisesti näitä lukiessa

  Lyhyesti: Putin ei ole sitä mitä sionistimedia on antanut ja koko ajan antaa ymmärtää, ei myöskään Hitler, Gaddafi eikä Saddam …
  Näin olen itsekin ajatellut ja tuntuu hyvältä saada tukea mieheltä jota paremmin lienee vaikea perehtyä näihin poliittisiin asioihin

  American Pravda: How Hitler Saved the Allies
  RON UNZ
  … Only International Jewry had remained intensely hostile to Hitler, outraged over his successful efforts to dislodge Germany’s 1% Jewish population from the stranglehold they had gained over German media and finance, and instead run the country in the best interests of the 99% German majority.
  A striking recent parallel has been the enormous hostility that Vladimir Putin incurred after he ousted the handful of Jewish Oligarchs who had seized control of Russian society and impoverished the bulk of the population.
  Putin has attempted to mitigate this difficulty by allying himself with certain Jewish elements, and Hitler seems to have done the same by endorsing the Nazi-Zionist economic partnership, which lay the basis for the creation of the State of Israel and thereby brought on board the small, but growing Jewish Zionist faction.

  … In the wake of the 9/11 Attacks, the Jewish Neocons stampeded America towards the disastrous Iraq War and the resulting destruction of the Middle East, with the talking heads on our television sets endlessly claiming that “Saddam Hussein is another Hitler.”
  Since then, we have regularly heard the same tag-line repeated in various modified versions, being told that “Muammar Gaddafi is another Hitler” or “Mahmoud Ahmadinejad is another Hitler” or “Vladimir Putin is another Hitler” or even “Hugo Chavez is another Hitler.” For the last couple of years, our American media has been relentlessly filled with the claim that “Donald Trump is another Hitler.”

  … During the early 2000s, I obviously recognized that Iraq’s ruler was a harsh tyrant, but snickered at the absurd media propaganda, knowing perfectly well that Saddam Hussein was no Adolf Hitler.
  But with the steady growth of the Internet and the availability of the millions of pages of periodicals provided by my digitization project, I’ve been quite surprised to gradually also discover that Adolf Hitler was no Adolf Hitler.

  … It might not be entirely correct to claim that the story of World War II was that Franklin Roosevelt sought to escape his domestic difficulties by orchestrating a major European war against the prosperous, peace-living Nazi Germany of Adolf Hitler.
  But I do think that picture is probably somewhat closer to the actual historical reality than the inverted image more commonly found in our textbooks.

  http://www.unz.com/runz/american-pravda-how-hitler-saved-the-allies/

  https://russia-insider.com/en/ron-unz-discusses-his-recent-game-changing-taboo-busting-articles-about-jewish-power-and-history

  • Tarina senkun paranee … monikohan tietää että
   … The history of Israel and Judea that we have today was written as justification for that proto-Zionist enterprise, which implied the usurpation of the name and heritage of the ancient kingdom of Israel by the Judeans.
   Of course, not everything in the historical books is pure invention: ancient materials were used, but the main narrative that aggregates them is built on a post-exilic ideological construct.
   The central piece of that narrative is the glorious kingdom of Solomon, reaching from the Euphrates to the Nile (1Kings 5:1), with its magnificent temple and its lavish royal palace in Jerusalem (described in detail in 1Kings 5-8).
   Solomon had “seven hundred wives of royal rank and three hundred concubines” (11:3) and “received gifts from all the kings in the world, who had heard of his wisdom” (5:14).
   We know today that Solomon’s kingdom is a complete fabrication, a mythical past projected as the mirror image of a desired future, a fictitious justification for the prophecy of its “restoration”.
   Even the idea that Jerusalem, located in Judea, was once the capital of Israel is blatantly false: Israel never had any other capital than Samaria. Twentieth-century archeology has definitively exposed the fallacy: there is no trace whatsoever of Solomon and his “united kingdom”.[52]

   …although the Israelites claimed that their Temple was dedicated to the God of all mankind, they also firmly believed that any non-Jew entering it should be put to death.
   This fact alone betrays the true nature of Hebrew monotheism: it was a deception from the beginning, the ultimate metaphysical crypsis. Only when that biblical hoax is exposed to the world will Zion start to lose its symbolic power. For it is the original source of the psychopathic bond by which Israel controls the world.

   Zionism, Crypto-Judaism, and the Biblical Hoax
   LAURENT GUYÉNOT
   http://www.unz.com/article/zionism-crypto-judaism-and-the-biblical-hoax/

 7. Erittäin ajankohtainen aihe, mitenkä meitä viedään täydelliseen petokseen. Kauppiaista politikkoihin. No sehän on tiedetty jo ammoisista ajoista miten kauppiaat pettävät aina.
  Politikot on otettava aina varauksin, että mitähän tuo taas tarkoittaa ? Piuolitotuudet julistetaan kovin äänin, kunnes niistä tulee uskottavia. Se kaikki johtuu koulutuksesta.Kun rehellisyyttä ei arvosteta, niin tässä ”seisomme, emmekä muuta voi”……Usassa on enää yksi paikallinen TV-kanava FOX, jonka ankkurit yrittävät kynsin hampain rypistellä asian-mukaisin uutisin. CNN epärehellisyyden ”tyyssija”. Valtaosa uutiskanavista toitottavat samaa ”mantraa kuin yhdestä suusta”, joka viittaa mistä keskeisestä lähteestä se alkaa.

  • ”Se kaikki johtuu koulutuksesta.”

   Osuit naulan kantaan. Ensin lasten päät sullotaan täyteen täysin hyödytöntä tietoa, ja valheita ihmiskunnan historiasta. Sen jälkeen noin 300 jesuiitta-yliopistoa (maailmanlaajuisesti) suoltaa ulos näitä kirjanoppineita, jotka pukevat totuuden valheeksi ja valheen totuudeksi!

 8. Pidä PIPOSTAS täältä tulee lisää? Paikallisessa aamulehdessämme jälleen ”yli-käisiä vanhuksia julistamassa holokausti- kokemuksiaan”. Sitä asiaa jankutetaan 24-7-365, eikä lopu vaikka sen sodanajan jäämistöstä ei enää olisi kukaan hengissä. Olen vuosia ihmetellyt minkälaisen ajan se ottaisi, jos muutamissa uuneissa poltettaisiin ”6 MILJOONAA RUUMISTA”. Vaikka kuusi kroppaa päällekkäin, joka saattaisi alentaa kuumuuden nollille ? Modernit ”krematoriot” ja niiden toiminasta en ole perehtynyt sen kummemmin. Kait sekin selviäisi googlaamalla, mutta kun kiinnostus ei riitä sitä jatkamaan. Tällaisten asioiden pelkkä ajatteleminenkin on jo vihapuhetta, ja ankarasti rangaistava teko. Olkoon vaan, Bring them on, i’m waiting with my buddy, the 12 Gage double barrel equalizer.Yeah. I’m sick of this shit.

  • Kun suhteuttaa tuon holohoaxin Guyenot’n yllä paljastamaan (katso Truth_hunter 13.5.2019 at 16:23 kommentti) Salomonin tarinaan (The Solomon hoax) niin on helppo ymmärtää että joiltakin on suhteellisuuden taju kadonnut.
   Ei näihin ’tuhannen ja yhden yön tarinoihin’ voi mitenkään luottaa ja hienoa että totuus alkaa paljastua.
   Saa nähdä onko tuo juutalaisten historian paljastuskin pian viharikos ja johtaa holokastin kieltämisen tavoin syytteisiin ellei vankilaan.
   Guyenot on kuitenkin alansa spesialisti ja tietää mistä kirjoittaa. Mies jota ei voi huijata. Ph.D. in medieval history.
   (We know today that Solomon’s kingdom is a complete fabrication, a mythical past projected as the mirror image of a desired future…)

 9. Ukrainalainen, kenties jopa ”totuuden ministeriön” alainen Stopfake faktantarkastussivusto on luokitellut ”offguardian sivuston” Venäjän hallituksen englanninkieliseksi sivustoksi. YLE uutisoikin asiasta innoissaan. Lukemalla YLE:n linkkaaman( https://www.stopfake.org/en/russian-trolls-exiled-from-guardian-find-home-for-their-hate/ ) sivuston tuotteita, huomaa tarkkanäköisten Ukrainalaisten lukevan myös Brittiläisen oppositiojohtaja Jeremy Corbyn’in OffGuardian sivuston edustamaan ”Pahan Akseliin”.
  Vaikka myöntämättä olenkin monesta asiasta em. Poliitikon kanssa eri mieltä, on tämä Ukrainan propagandasivuston käyttö YLE:ltä suorastaan surkuhupainen rimanalitus, uutinen kun käsitteli ”valeuutisia”.

  • Stopfake-porukka kuuluu lännen trollitehtaan, IfS:n Integrity Initiativen maksettuihin sisällöntuottajiin, ks esim. Framing Russian meddling in the Catalan question (7 Dec 2017). Lännen trollitehtaasta voit lukea Vastavalkeasta.

  • Vieläkö se BIDENin poika häärää siellä Ukrainan energia-osaston päällikkönä, vai saiko äijä kenkää kun johtajia vaihdettiin ? Olis ”nääs” mukavaa tietää kuka siellä nyt hääräilee, ja määräilee.

   • Burisma Holdings on yksityinen firma ja isoin kaasu firma Ukrainassa. Ilmeisesti poju on vieläkin hallituksen jäsen. Pidän poika-Biden’in Kiinan hommia mielenkiintoisempina, teki 1,5 miljardin kaupat ”isoveli valvoo järjestelmästä” jolla huolehditaan Uiguurien kypsyysvajeen aiheuttamista erityistarpeista näppärästi älypuhelimen avulla. Bohai Harvest/Face++

 10. Sodassa on kaksi osapuolta, niin on rauhassakin. Ei tämä keskustelu ainakaan rauhaa edistä, se on vihanlietsontaa ja yhtä vaarallista kuin Yhdysvaltojen ja Naton propaganda ja pyrkii oikeuttamaan tappamisen ja rasismin. Se saa kyllä järkevät ihmiset miettimään uudestaan omia kantojaan ja vaihtamaan ehkä puolta. Se etu tällaisesta äärimmäisyysajattelusta on.

  • Vaihtamaan puolta ? Etupuoltako, taikka takapuolta ? Ei ole olemassakaan oikeata puolta, on vain ”vastapuolia”.Mikään asia ei ole sovittavissa, koska ”MINÄ OTAN ITSELLENI KAIKEN”. Se on opetuksen tulos. Pärjäät mahtavasti paremmin jos omistat kaiken, ja siihen on pyrittävä. Se jolla on paljon omaisuutta, on ”SMART”, mutta se jolla ei ole mitään, on ”STUBIDO”. Näillä arvoilla mennään. Ylisyönyt PIISPA puhuu laupeudesta nälkäiselle kansalle, ja kerää kolehtirahat haaviinsa. Se jos mikä, on kristillisyyden esikuvana. Joko alkaa löyhkä levitä tietoisuuteen ?

 11. Lisää v-median valheen paljastuksia — Ranska, Englanti ja Venäjä aloittivat WW1:n, ei Saksa
  Taitaa olla niin ettei juuri muuta historiasta löydykään kuin valheita… tästä päivästä puhumattakaan

  France, England and Russia Started WWI, Not Germany
  Paul Craig Roberts
  The author is an economist who served as assistant Treasury secretary in the Reagan administration, was associate editor at the Wall Street Journal, and is a former professor at Georgetown University. (Full bio).
  Now retired, he is a prolific columnist for his personal site, with a very large following on the internet. He writes frequently about Russia.
  https://russia-insider.com/en/france-england-and-russia-started-wwi-not-germany/ri27014

  https://russia-insider.com/en/ron-unz-discusses-his-recent-game-changing-taboo-busting-articles-about-jewish-power-and-history

  • The Lies About World War II
   PAUL CRAIG ROBERTS •
   Mitään ei oteta huomioon/arvosteta lännessä niin vähän kuin vapaata ajattelua, ilmaisua ja totuutta. Länsimaissa kontrolloidaan kertomuksia ja selityksiä hallitsevien eturyhmien hankkeiden edistämiseksi. Kuten David Irving on saanut oppia, murhetta kaikille, jotka tulevat sen tielle.

   ”If you want to escape from the lies about World War II that still direct our disastrous course, you only need to study two books by David Irving: Hitler’s War and the first volume of his Churchill biography, Churchill’s War: The Struggle for Power .
   … It is amazing how much power Zionists have gotten from the Holocaust. Norman Finkelstein calls it The Holocaust Industry. There is ample evidence that Jews along with many others suffered, but Zionists insist that it was an unique experience limited to Jews.
   … In his Introduction to Hitler’s War Irving reports that despite the widespread sales of his book, the initial praise from accomplished historians and the fact that the book was required reading at military academies from Sandhurst to West Point, “I have had my home smashed into by thugs, my family terrorized, my name smeared, my printers [publishers] firebombed, and myself arrested and deported by tiny, democratic Austria—an illegal act, their courts decided, for which the ministerial culprits were punished; at the behest of disaffected academics and influential citizens [Zionists], in subsequent years, I was deported from Canada (in 1992), and refused entry to Australia, New Zealand, Italy, South Africa and other civilized countries around he world. Internationally affiliated groups circulated letters to librarians, pleading for this book to be taken off their shelves.”

   So much for free thought and truth in the Western world. Nothing is so little regarded in the West as free thought, free expression, and truth. In the West explanations are controlled in order to advance the agendas of the ruling interest groups. As David Irving has learned, woe to anyone who gets in the way.
   http://www.unz.com/proberts/the-lies-about-world-war-ii/

   • Todella hyvä artikkeli PCR:lta
    ”A historian on the track of the truth faces long years of strenuous investigation and development of the acumen to judge and assimilate the evidence he uncovers into a truthful picture of what transpired.
    The truth is always immensely different from the victor’s war propaganda.”
    Or from MSM propaganda.

 12. Kannattaa AINA tutkia vähän taustoja.

  Ylen Ylen Ajankohtaistoiminnan päällikkö Riikka Uosukainen 1.7.2013:

  Ylen journalismin riippumattomuuteen on voitava luottaa.

  https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000635586.html

  Jessi oli nostanut jutun Iljaa vastaan jo kesällä 2016.

  Jessi vaati 13.06.2018 yhteensä 140 000 euron korvauksia.

  Lopulta käräjäoikeus tuomitsi kesällä 2018 esim. Iljan 33 000 euron kärsimyskorvauksiin Iljalle.

  Ilja määrättiin vangittavaksi 6.10.2016 poissaolevana.

  14.09.2016 Jessikka uutisoi MV lehdestä.

  14.09.2016
  Jessikka Aro ja Ruben Stiller opettavat koululaisille ”kriittistä medialukutaitoa”

  Jessikka Aro saa maksimaalista näkyvyyttä Ylen kaikilla kanavilla. Tiistaina 13.9.2016 Aro kävi puhumassa ”Venäjän ohjaamista trolleista” YleUutisluokan LIVE ohjelmassa, joka on suunnattu koululaisille ja opettajille. Ruben Stiller puhui Aron kanssa hyökäten MV-lehteä vastaan. Jutun pointti oli, että Suomi on kärkimaa sananvapaudessa koko maailmassa, mutta valemedia uhkaa sananvapautta.

  http://mvlehti.net/2016/09/14/jessikka-aro-ja-ruben-stiller-opettavat-koululaisille-kriittista-medialukutaitoa/

  Ylen ohjelmatoiminnan ja sisältöjen eettiset ohjeet

  Johdanto

  Ylen ohjelmatoiminnan ja sisältöjen eettiset ohjeet sitovat yhdessä Journalistin ohjeiden kanssa kaikkia, jotka tekevät ohjelmia ja sisältöjä Ylessä ja Ylelle.

  Ylen toiminta perustuu riippumattomuuteen, puolueettomuuteen ja luotettavuuteen.

  https://yle.fi/aihe/artikkeli/2017/11/20/ylen-ohjelmatoiminnan-ja-sisaltojen-eettiset-ohjeet

  • Voihan ylellä olla eettiset ohjeet mutta jessikan tapauksessa ohjeet on sivuutettu täysin ja nykyään uutisointi on lähinnä vaikenemista usan/eun ja niiden pankkimaaliman epäeettisistä toimista maailmalla eli ohjelmoi nykyään ja aiemminkin sannikkaukkolan ylettömyyksiä ja jessikan venäjä narratiivia monipuolisen ja faktoihin perustuvan uutistoiminnan sijaan.

  • Se ei ollutkaan YLEN toimitusjohtaja joka todisti oikeudessa, vaan Ylen uutis- ja ajankohtaistoimitusten vastaava päätoimittaja Atte Jääskeläinen

  • Eletään toivossa että nämä moraalisesti vaurioituneet ja muille tuhoisat aropuput kuolevat sukupuuttoon.
   Halla-aho: ”Kansallismieliset puolueet saamassa historiallisen vaalivoiton kaikkialla Euroopassa”
   Huhtasaari: ”Euroopan kansallismielisten puolueiden hetki on nyt tullut”

 13. Jessikan on syytä tunkea se keskisormensa sinne mihinkä ”ei aurinko paista”. Julkishenkilöiden esiintyminen on saavuttamassa ”uudet normit”. Pitäähän alakoululaistenkin oppia se, mitä aikuiset tekevät edellä. Moraalittomuus on tuhonnut kaikki entiset mahtivaltiot, ja se ei muutu. Ei ole vaikeaa ennustaa nykyaikaisten mahtivaltioiden omin voimin aiheuttamaan tuhoon. Ei siitä tarvitse edes VENÄJÄä syyttää, heillä on omat vaikeutensa. Kauniilla ulkomuodollaan pääsee pitkälle, vaikka myymään ”jääkaappeja eskimoille”.

  • Varo vaan ettei Suomen poliisi tee sinustakin Interpol etsintäkuulutsta ”rikos ihmisyyttä vastaan” ja Interpol tule hakemaan sinua kotoasi.

   Iljakin pidätettiin keksityllä ja tekaistulla ”rikos ihmisyyttä vastaan” etsintäkuulutuksella vaikka Iljaa ei ole koskaan sellaisesta rikoksesta edes epäilty taikka ollut syytettynä.

   • Kalliiksi tulisi lähteä meikäläistä hakemaan ”vuorilta”, ja sinne voisivat ”hakijatkin hävitä kuin virtsa lumeen”, heh. Ei meillä tartte pelätä, kun on sitä lääniä missä lymyillä. Täältäkäsin onkin mukavaa tunkea keppejä niiden pinnojen väliin. Ennen koiralta jalan-nosto loppuu, kun meiltä keinot,heh. Jessika menee nyt pelkällä ulkomuodollaan, mutta ryppyjen lisääntyessä, ”hymy hyytyy, kun niveliä kolottaa”, LOL.

   • Kuuluisuus menee näköjään ”tukan alle”, varsinkin naisilla nykyään. ”ME TOO movement nostaa ne pikkutisutkin pystyyn” ja antaa naisille rajattomat voimat. Siinä on vain yksi paha vika, mitä korkeammalle kiipeät, sitä pahempi on se äkkipysähdys pudotessasi todellisuuteen maan tasalle. Aikansa kutakin sanoi pässi, kun päätä leikattiin.

 14. Jessilla samaan aikaan 140 000 juttu vireillä kun uutisoi YLELLÄ mv lehdestä

  Journalistien ohjeet

  4. Journalisti ei saa käyttää asemaansa väärin. Hänen ei pidä käsitellä aiheita, joihin liittyy henkilökohtaisen hyötymisen mahdollisuus eikä vaatia tai vastaanottaa etuja, jotka voivat vaarantaa riippumattomuuden tai ammattietiikan.

  https://www.jsn.fi/journalistin_ohjeet/

  13.06.2018
  Ylen toimittaja vaatii MV-sivustolta 140 000 euroa korvauksia – asianajaja: ”On tähdätty siihen, että hän luopuu työtehtävistään”

  https://www.iltalehti.fi/kotimaa/201806132201011012_u0.shtml

  Ilja määrättiin vangittavaksi 6.10.2016 poissaolevana.

  14.09.2016 Jessikka uutisoi MV lehdestä.

  14.09.2016
  Jessikka Aro ja Ruben Stiller opettavat koululaisille ”kriittistä medialukutaitoa”

  Jessikka Aro saa maksimaalista näkyvyyttä Ylen kaikilla kanavilla. Tiistaina 13.9.2016 Aro kävi puhumassa ”Venäjän ohjaamista trolleista” YleUutisluokan LIVE ohjelmassa, joka on suunnattu koululaisille ja opettajille. Ruben Stiller puhui Aron kanssa hyökäten MV-lehteä vastaan. Jutun pointti oli, että Suomi on kärkimaa sananvapaudessa koko maailmassa, mutta valemedia uhkaa sananvapautta.

  http://mvlehti.net/2016/09/14/jessikka-aro-ja-ruben-stiller-opettavat-koululaisille-kriittista-medialukutaitoa/

 15. Tässäkö syy USA/Israel/Nato-koaliition loputtomiin sotiin ?
  USAn voittoa tavoitteleva yksityisen korporaatio- ja finanssimafian käsissä oleva aseteollisuus tarvitsee loputtomia sotia, Venäjän valtion omistama ei.
  Sota on siis bisnestä.
  Kuinka moni meistä ymmärtää että omakin ’hyvinvointimme’ (siis pienen sosiopaattisen eliitin, ei kansan) on tämän helvetinkoneen (war is a racket) varassa, asia josta v-media vaikenee.
  Kuinka suuria voittoja maailmansodat tuottivatkaan pankkimafialle. Tajuntamme ei edes pysty sitä ymmärtämään.
  Ja me ressukat kuvittelemme propagandan uhreina että ne olivat tarpeellisia ’Saksan fasismin’ lyömiseksi, maan joka oli terveessä kehityksessä pisimmällä ja irtaantumassa Rotschildien velkaorjuudesta.
  Todellisuudessa niitä tarvittiin Israelin perustamista (ww1) ja sionistien rahoitusta (ww2) varten. Saksalaisten niskaan kaatuneet sotakorvaukset ovat olleet massiiviset ja niillä sionistit ovat rakentaneet omaa tukikohtaansa Lähi-itään.
  http://www.unz.com/proberts/the-lies-about-world-war-ii/

  The US’s For-Profit Weapons Industry Wants Endless War, Russia’s State Owned Arms Manufacturers Don’t
  Eric Zuesse
  Unlike a regular corporation, the corporations that manufacture and sell weapons to their government are virtually 100% dependent upon their government and its military allies, for their own success; their markets are only those governments, not individuals (such as is the case for normal corporations).
  https://russia-insider.com/en/military/uss-profit-weapons-industry-wants-endless-war-russias-state-owned-arms-manufacturers-dont

 16. Business is BUSINESS ! Cheney teki itsensä upporikkaaksi. ”Halliburtonia johtanut Cheney (1995- 2000) järjesti Irakin joukoille kengän-nauhoista tankkeihin”, rikastumalla suunattomasti tekaistusta sodasta Saddam Husseinia vastaan tuhoamalla Irakin kansan kurjuuteen vuosikymmeniksi eteenpäin. PIRU itse pitää Cheneyn hengissä vieläkin, rullatuolissaan, sydämen toimintaa kontrolloimilla laitteilla. Suur-rikollisia pidetään hengissä vaikka tekohengityksin, köyhät eivät siihen kuulu.

 17. Mitään ”uutislähdettä ei voi mennä takaamaan 100 prosenttisesti” olematta itse silmin-näkijänä paikalla. Jo mielipiteiden vaihtelut muuttavat uutisten LUONTEEN. meillä Usassa sen huomaa välittömästi, nyt varsinkin koska äärivasemmiston kanavat ovat ”valtakanavia” enemmistönä yli koko maan.Linkittämisetä ei näytä olevan mitään hyötyä totuuksien turvaamiseksi. Paikallinen lehtemme on ”kuivumassa kokoon”juuri inhottavien vääristelyjensä takia, ja menekin vähenemisen takia he nostivat juuri tilauksen vuosimaksuja. Se ärsyttää lisääntyvästi tilaajia, ja ennustaa lehden konkurssiin menoa, mitä pikemmin sen parempi,LOL. Ilman ristisanojakin voi oppia elämään. TV-een tuijottaminenkin häiritsevin mainoksin, lisää sitä viimeistä päätöstä jättää ”koko paska oman onnensa nojoon”.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here