Keltaliivien liike yhdistää ranskalaisia

"Olen täällä itseni takia, meidän puolestamme, teidän puolestanne, lasten ja eläkeläisten puolesta", lukee erään keltaisen liivin selässä.

23
Kuva sivustolta thesaker.is

Keltaiset liivit ovat marssineet nyt puoli vuotta vastustaen Ranskan hallitusta; ensimmäinen katukokoontuminen oli 17. marraskuuta 2018. Presidentti Emmanuel Macronin tarjous sadan euron lisästä palkkoihin ei riittänyt, ihmekö tuo. Ranskassa minimipalkka on 1521 euroa. Varsinainen ansiotuloverotus ei ole Ranskassa raakaa, mutta erilaiset tasa- ja muut verot saattavat viedä tuloista noin 45 prosenttia.

Äskettäin yhdeksän Ranskan suurinta ammattiliittoa, jotka edustavat 5,5 miljoonaa julkisten alojen työntekijää, piti oman marssinsa torstaina. Liitot vastustavat resurssipulasta kärsivien alojensa kohdalle suunniteltuja ”uudistuksia”, ts. 120 000 työpaikan leikkaamista.

Le Peuple Manifestant

Länsimedian uutisoinnin perusteella saa sen kuvan, että keltaliivien liike olisi hiipumassa. Ylen sivuilta en pikaetsinnällä löytänyt aiheesta huhtikuun jälkeen mitään (jollei ota lukuun viittauksia liikkeeseen Ylen tuoreessa ”valeuutisreportaasissa”), Daily Mail kertoi Pariisissa äskettäin kokoontuneen ”ehkä kolme tuhatta marssijaa”. La Nombre Jaune -ryhmän ilmoituksen mukaan Pariisissa oli tuolloin liikkeellä yli 37 500 mielenosoittajaa.

Venäläisten uutiskanavien (Ruptly, TASS, RT) kuvamateriaalin perusteella La Nonbre Jaunen lukema on lähempänä oikeaa, ja länsimedia tarjoilee ns. vaihtoehtoista faktaa.

Kumpi on syy, kumpi seuraus? Kulkueessa kannettiin mukana isoja lakanoita, joissa julistettiin tietyt tv-kanavat ja sisäministeri Castaner valehtelijoiksi ja huijareiksi. Sitä ei takuulla tv-kanava halua uutisissa vilautella.

Jos seurasitte tämän artikkelin linkkejä, huomasitte selvän eron venäläiskanavien ja esimerkiksi Daily Mailin artikkelin ”Six months of Yellow Vest peril: French police fire tear gas on 26th weekend of protests as thousands of activists take to the streets in violent clashes” lähestymistavassa. Jo otsikko kertoo asenteen: ”Kuusi kuukautta keltaliivivaaraa: Ranskan poliisi käyttää kyynelkaasua 26:ssa mielenilmauksessa; väkivaltaisia yhteenottoja tuhansien aktivistien vyöryessä kaduille.”

RT uutisoi eri puolilla Ranskaa tapahtuvista mielenilmauksista. Kuvamateriaalin perusteella väkeä on ollut liikkeellä eri kaupungissa yhteensä mahdollisesti jopa 300 000, Nantesissa ja Lyonissa ei vältytty väkivaltaisuuksilta, toisaalla aterioitiin rauhassa pöydän äärellä.

Keltaliivien liikkeellä on Ranskan muslimi-demokraattien (UDMF) tuki. Maahanmuuttajia on paljonkin mielenilmaisijoiden joukossa, onhan heidän selviytymiskamppailunsa ongelmat enimmäkseen aivan samat kuin ns. tavallisella ranskalaisella. Tätä ei länsimediassa nosteta esiin. Syy saattaa olla yksinkertaisesti se, että integroituneiden muslimien mukanaolo ei sovi massamedian ja hallituksen narratiiviin äärioikeistolaisista riehujista. Tai ehkä on liian hankalaa uutisoida puoli vuotta jatkuneista mielenilmauksista mainitsematta kertaakaan, että kadulla on ihan tavallisia ihmisiä vaatimassa elämiseen riittävää palkkaa, reilumpaa verotusta ja Ranskan irtaumista sodista, NATO:sta ja EU:sta — ja sitä, että media puhuisi totta.

Mukaelen tähän loppuun viisua, jota Ranskassa laulettiin kuningatar Marie Antoinettesta ennen Ranskan vallankumousta:

Petite Régime, de deux ans,
Vous, qui traitez si mal les gens,
Vous repasserez la Barrière!
Laire laire laire, lanlaire laire lanla

Pikku hallitus, kaksi vuotta vanha,
Te, jotka kohtelette niin huonosti kansaa.
Te menette liian pitkälle!

23 KOMMENTTIA

 1. Ilmiö ’Keltaliivit Ranskassa’ on havaintoesimerkki siitä, miten valtamedia Euroopan (ellei jopa maailman) laajuisesti pyrkii tietoisesti antamaan valheellisen kuvan ilmiöstä ja sen laajuudesta. Tilanteista otettavin valokuvin pystytään kyllä näyttämään, onko kyseessä 3000 vai 30 000 mielenosoittajaa.

  Tämän mediatotalitaristisen tiedottamisen avulla pyritään ehkäisemään vastaavanlaisten liikkeiden syntyminen muualla, ja marginalisoimalla liike pyritään sen tukahduttamiseen. Valtamedia on epädemokraattisen vallankäytön asialla.

  Vaihtoehtomedioiden vastuulle on jäänyt vallan vahtikoirana toimiminen, jonka on perinteisesti katsottu olevan median tehtävä.

  • Kun Ranskassa maanviljelijät protestoivat niin he tukkivat liikenteen ja polttivat renkaita.
   Kun Suomessa maanviljelijät protestoivat he seisoskelivat kiltisti traktoreidensa vieressä eivätkä tehneet mitään.
   Suomalaisten protestointi on pitkälle itsekseen jupisemista ja sitten tehdään niinkuin piiskan heiluttaja käskee.
   Seuraavat 4 vuotta tulevat olemaan sen verran vaikeat että toivottavasti suomalaiset omaksuvat vähän paremman protestointi kulttuurin. Politiikkojen ja virkamiesten elämistä pitää tehdä suoranaista helvettiä ja mikään ei saa onnistua niinkuin he haluavat. Vittuilua, venkoilua ja vastustusta. Jokaisen suomalaisen tulee olla täysin yhteistyöhaluton ja pitkinä kantoina kaskessa. Suomalaiset osaavat kyllä jostain syystä olla käsittämättömän vaikeita ihmisiä naapureitaan, kollegoitaan ja satunnaisia tuttaviaan kohtaan, mutta miksi ihmeessä me emme osaa kohdella virkamiehiä ja politiikkoja samanlaisilla taktiikoilla? Nyt olisi korkea aika heittäytyä hankalaksi.

 2. Samoin pelasivat USAn laittomia maahan tunkeutujia kuvatessaan. Uutiset ilmoittivat muutamien ”satojen ” ylittäneen rajan, ja vasemmisto puolusteli kulkijoita säälittelyineen. Onhan se tosiaankin säälittävää kun pitää kotoansa lähteä maailmalle, mutta kyllä sentään jotakin lakiakin olisi noudatettava. Omakohtainen ”maasta pakoni” tapahtui Suomesta USA-han vuonna 1965, mutta jouduimme vaimoni kanssa odottamaan puolitoista vuotta ”SUOMESSA”, kunnes meidät hyväksyttiin Quota-systeemin mukaan laillisisksi siirtolaisiksi. Vastaan-ottajien ( Äitini sisko, ja hänen miehensä ) oli ensin esitettävä taloudelliset vakuutukset, ettei meistä tullut rasitusta ”isäntämaan kansan veronmaksajille”. Ehdotin TRUMPille samaa systeemiä palautettavaksi jälleen maan erääksi tärkeämmäksi laiksi. En tiedä oliko sillä viestilläni mitään konkreettista vaikutusta valkoiseen taloon, mutta nyt se asia on vireillä Mr. Trumpin ehdottamana ? Herätyskello soi !

  • ”Ehdotin TRUMPille samaa systeemiä palautettavaksi jälleen maan erääksi tärkeämmäksi laiksi.”

   Tuo systeemi sopisi erinomaisesti meilläkin käyttöönotettavaksi. Valitettavasti suomalaisten äänestäjien enemmistö näyttää olevan niin kovakalloista, että se oppii jos oppii vain kantapään kautta, ”kyllä Siperia opettaa”-menetelmällä.
   Kun vallankahvaan valitut, Brysseliä kumartavat maanpetturit ovat tehneet Suomesta SuOMALIAN, on enää myöhäistä katua.

   ”Commission: EU Too White, Mass Third World Migration Must Be ‘New Norm’”,
   http://www.breitbart.com/london/2017/12/18/eu-white-mass-migration-norm/

 3. Viimeisten tietojen mukaan, laittomia rajanylittäjiä on jo miljoonia, ja lisää pukkaa, mukana MS-13 rikollisia, joita on suuret määrät suurkaupungeissa järjestäytyneinä rikollisina. Jos annat paholaiselle pikkusormesi, niin se PIRU vie koko kropan kädestä alkaen. Vasemmistolaiset myönteiset ovat heränneet, ja ovat nyt ”kääntämässä vaisusti kelkkansa”, huomatessaan heidänkin ylellisen naapuristonsa tulleen uhatuksi. Eikö näitä asioita lmoiteta Suomessa ollenkaan??? Jos ei, niin johan on perkeleellistä salaamista.

  • Voisitko kirjoittaa Vastavalkealle artikkelin, vaikka kynänimeä käyttäen, näistä asioista?

   • Riikalle tiedoksi. Aikomukseni on koota todisteet tiivistettynä,lähitulevaisuudessa. Alustavasti voitte nähdä niitä itse FOX kanavalta Tucker Carlsonin ankkuroimana. Fox näyttää olevan ainoa totuudenmukainen uutiskanava joka on arvollinen jakamaan ajankohtaiset uutiset kiinnostuneille. Sen henkilöstö on jo vihjaillut tulevansa ”kielletyksi” paljastaessaan madännäisyydet suurelle yleisölle.

    • Hyvä! Näkökulmia on aina enemmän kuin yksi, ja niitä kaikkia on syytä tarkastella.

   • Moi,
    Onhan nämä kaikki KT:n kertomat faktat saatavilla kaikille, jos vain viitsitään perehtyä asioihin.
    Suomalainen media, tai vaihtoehtomedia ei vaan näe asioita oikeasta perpektiivistä.

 4. Vielä viimeinen silaus. Californian rannikkokaupungeissa kodittomat makailevat kaduilla, ja käyttävät jalka-käytäviä, ulostaessaan kadut sikamaiseksi sotkuksi. Pahvihökkeleitä ja telttoja tuhansia. Siellä saa kulkea varoen ettei astu huumeiden käyttäjien, pistoksiin käytettyihin neuloihin. Yhteiskunnan mätänemistila on huolestuttava lainkuuliaisille kansalaisille, seuraamalla kaikkea kaaosta sivusta, voimatta vaikuttaa siihen millään tavalla. Trump yrittää kaikkensa nostaakseen aidan maan rajalle, mutta sitäkin vasemmistolaiset ”aivokääpiöt vastustavat”. Trump saattaa olla historian viimeinen presidentti joka ainakin yrittää pitää maansa kurissa jollakin tavalla. Ulkopolitiikassa hänen kätensä ovat sidotut pysyvästi.

  • Järkyttävää kuultavaa maasta joka pitää itseään muille esimerkiksi kelpaavana tai jota monet muut pitävät H-woodin luomana unelmamaana.
   Mutta maata todellisuudessa johtavat neokonnat ja heidän lakeijansa eivät välitä tuosta kurjuudesta vaan heitä kiinnostaa vain sotakoneen rakentaminen ja sen toiminta valmius jolla tuota samaa kurjuutta levitetään tehokkaasti sinne missä on jotain ryöstettävää ja saalista neokonnille.
   Sitä kutsutaan ’demokratian viemiseksi’ ja se tulee ’kaupan päälle’ ylimääräisenä palkkiona. Syyriassa se ei onnistunut mutta Venezuelassa yritys on taas kovaa.

   • Illuminati-pankkigangstereilla on kontrollissaan USA:n valtamedia ja se mitä kouluissa opetetaan.
    Hollywood on heidän propagandatehtaansa.
    Kaikilla aikaisemmilla USA:n presidenteillä on ollut Illuminati-verta suonissaan:

    …”Actually, by branching out far enough on the presidential family tree, the dedicated researcher will find that all 43 presidents share kinship, belonging to the same general ancestry, often called the 13th ILLUMINATI bloodline, the Merovingian line, and/or the Windsor-Bush bloodline.

    “If you go deeply enough into the genealogical research you will find that ALL the presidents are from this line …A spokesman for Burkes Peerage, the bible of royal and aristocratic genealogy based in London, has said that every presidential election since and including George Washington in 1789 has been won by the candidate with the most royal genes. Now we can see how and why. United States presidents are not chosen by ballot, they are chosen by blood!”

    https://www.ancestry.se/boards/topics.royalty.links/212/mb.ashx

    Ks. myos Fritz Springmeier: ”13 Bloodlines of The Illuminati”, https://www.bibliotecapleyades.net/Bloodlines/index.htm
    Suomeksi käännettynä: http://www.heinola.org/~patato/spring.html

    • Veren perimään pitäytyminen on ominaista juutalaisille ja heidän serkuilleen arabeille. Tämä erottaa kristinuskon vapauden elementin juutalaisuudesta ja islamista. Kuun voimien palvonta näkyy muhamettilaisten symbolissa, puolikuussa. Se liittyy koko kulttuurin sitomiseen ainoastaan perimysvirtaan. Luova ja kristillinen sitoutuminen auringon elvyttävään vaikutukseen taas on ominaista kristinuskolle. Kuka on todella muhamettilainen ns. läntisessä maailmassa ? Vastaus yllättää !

  • KT. Ei millään pahalla, mutta ole täysin pihalla Trumpin suhteen. Tehtäväänsä huolellisesti harjatulla Trumpilla on keskeinen rooli tässäkin ”rakennetaan muuri” jesuiitta-mafian-näytelmässä, josta julkaistiin sarjakuva ”The Wall” vuonna 1990.

   ”10 Eerily Prescient Moments in Cartoonist Peter Kuper’s “The Wall,” a 1990 Short Story in Heavy Metal Starring Donald J. Trump

   1. “The Wall”
   In 1990, Heavy Metal published a 12-page story by cartoonist Peter Kuper, a New York City-based artist known for inserting his political observations into his work. Given his politics, it’s not surprising to see him create this imaginary tale about the struggle between the haves and have-nots in his hometown. What is surprising is how eerily accurate the story is in predicting Donald Trump’s future career and presidential campaign. The most obvious example of this is the presence of the wall itself. In Kuper’s story, the wall is a literal wall built to help the wealthy folks from having their city “ruined” by the sight of poor people. The wall in the story exists as an obvious way to separate “them” and “us,” much the same way Trump is using the promise of a wall along the Mexico-U.S. border to separate Americans from the rapists and murderers — “and some good people, I assume” — living in Mexico.”

   …..tässä osa yksi kymmenestä, googlaa sarjakuva jos kiinnostaa!

   Artikkelista sen verran, että näin se valeopposition rahoittama ”tuhotaan kansallisvaltioiden poliittiset järjestelmät” etenee!

 5. Uusi maailman järjestys ja sen vaatimukset on aiheuttanut keltaliivien mielen osoitukset kun länsimaat on menossa kohti pankkimaailman johtamaa uutta mailman järjestysta jossa kaikki asiat on hinnoiteltu ja julkinen talous on sille poistettava tekijä ja sen työntekijät ei sen mukaan ansaitse palkkaansa vaan työt olisi tehtävä nälkäpalkalla. Myös yksityisissä työpaikoissa erilaiset palkan alennus vaatimukset on lisääntyneet kikytyksen kautta. NWO on myös aiheuttanut että finanssitalous eli keinottelu on isompi kuin reaalitalous. Eu on vain amerikkalaistaustaisen uuden maailmanjärjestyksen eli NWOn etäpääte joka vaatii jäsenmailtaan vyönkiristystä ja asemenojen lisäystä kun samalla aiheuttaa talouden jumittumisen jasenmaissaan kuten vuosina 2008-2018 Suomessa tapahtui ja vasta viime vuonna talous saavutti 2008 tason. Hyvinvoinnin rapautuminen koskee kaikkia euroopan maita ettei ole ihme että keltaliivit on kadulla mutta suomessa ei sitä tule tapahtumaan siitä pitää huolta valtamedian ”suomalaiset maailman onnellisin kansa” paatos.

 6. Toivottavasti oman maamme Keltaliivit ymmärtävät tämän
  Europarlamenttiin pyrkiminen on väärä tapa erota ja hajottaa Unionia
  Unionia on mahdotonta hajottaa sisältäpäin, mikä luultavasti tietyissä tapauksissa ymmärretään, mutta ilmeisesti itsekkäät motivaatiot ajavat tavoittelemaan mepiksi.

  Europarlamenttivaalit (EP) 2019 lähestyvät. Tietty ryhmä isänmaalliseksi ilmoittautuneita EP-ehdokkaita kuvittelevat nakertavansa Unionia sisältäpäin, jonka seurauksena systeemi hajoaisi ja kansallisvaltioiden itsenäistyminen voisi alkaa. EU-jäsenmaiden eroaminen, niin Unionista kuin eurosta tapahtuisi parhaiten yksityisten EU-jäsen maiden luopumisella Unionin ja euron jäsenyydestä. Tällöin EU:n vastaiset edustajat vaikuttaisivat maassaan politiikallaan maansa luopumiseksi näistä jäsenyyksistä.

  http://www.magneettimedia.com/europarlamenttiin-pyrkiminen-on-vaara-tapa-erota-ja-hajottaa-unionia/

 7. Inside the Yellow Vests: What the Western media will not report

  Disclaimer: if you think that Soros/Russia/America/Illuminati is behind the Yellow Vests or some other batsh*t nonsense, then please stop here. This article isn’t for you. Cat videos on YouTube are maybe more appropriate.

  …it is easier to proceed from the fact that France has been essentially occupied by America for decades. For me personally, this helps to explain a lot.
  …most French people are completely unaware of the reality that the country now exists in, and think that they can continue their lives as normal. They consider that the Yellow Vests are terrorists, and have already subconsciously dehumanised them. They put their heads in the sand as a protective mechanism, because they do not want to take responsibility for their own destinies and prefer somebody else to do everything – childishness that was imposed on France by America.
  With the national/global (Western) economic situation becoming more and more dire, with more and more migrants increasing the already crippling load on the tax payer’s back, and poor education producing zombie youth, the situation is going to explode sooner or later.
  How badly? This is the million € question. …

  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=185446
  http://thesaker.is/inside-the-yellow-vests-what-the-western-media-will-not-report/

  • NO NIIN
   Hundreds of “Black Vest” Migrants Seize Terminal in Paris Airport
   By wmw_admin on May 21, 2019

   “France does not belong to the French!”
   Yesterday, hundreds of undocumented migrants took control of Terminal 2 of the Charles de Gaulle airport in Paris France. Approximately 500 migrants seized the terminal.

   “France does not belong to the French! Everyone has a right to be here!” one person can be heard yelling into a loudspeaker.
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=188639

 8. Race Differences in Ethnocentrism
  Edward Dutton
  Arktos, 2019.

  “Those who advocate Multiculturalism seem to have lost an important instinct towards group — and thus genetic — preservation. Once a society, as a whole, espouses Multiculturalism as a dominant ideology then the society is acting against its own genetic interests and will ultimately destroy itself.”
  Ed Dutton
  https://www.theoccidentalobserver.net/2019/05/23/review-of-ed-duttons-race-differences-in-ethnocentrism/v

 9. What the West can learn: Yellow Vests are demanding a Cultural Revolution (8/8)
  By wmw_admin on May 24, 2019
  Ramin Mazaheri for The Saker Blog – May 23, 2019

  For years I have talked about “White Trash Revolutions”, and the emergence of the Yellow Vests proves that my finger is perfectly on the pulse of things: the only people publicly wearing “Yellow Vests” on the streets of Paris prior to November 17, 2018, were… garbage men.
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=188798

  Part 1 – A much-needed revolution in discussing China’s Cultural Revolution: an 8-part series

  Part 2 – The story of a martyr FOR, and not BY, China’s Cultural Revolution

  Part 3 – Why was a Cultural Revolution needed in already-Red China?

  Part 4 – How the Little Red Book created a cult ‘of socialism’ and not ‘of Mao’

  Part 5 – Red Guards ain’t all red: Who fought whom in China’s Cultural Revolution?

  Part 6 – How the socioeconomic gains of China’s Cultural Revolution fuelled their 1980s boom

  Part 7 – Ending a Cultural Revolution can only be counter-revolutionary

  Part 8 – What the West can learn: Yellow Vests are demanding a Cultural Revolution
  http://thesaker.is/what-the-west-can-learn-yellow-vests-are-demanding-a-cultural-revolution-8-8/

  • Ranskan salainen palvelu keskittää tarkkailun kriittisiin toimittajiin (video)

   Ranskan salainen palvelu on toistuvasti nostanut haasteen/syytteen toimittajia vastaan. Pääasiassa kyse oli asevarustelu eksperttien tietojen paljastamisesta.
   Mutta myös Macronin yksityisen turvallisuusmiehen Alexandre Benallan asiat johtivat toimittajan syyttämiseen.
   Presidentin henkivartija hajoitti mielenosoittajat 1. toukokuuta 2018, pukeutuneena poliisiksi. Kriittisten toimittajien syytehaaste herätti huolta Ranskan tiedotusvälineissä ja ihmisoikeusryhmissä.
   Mielipiteenvapaus ja lehdistönvapaus ovat tuskin sovitettavissa yhteen näiden tapahtumien kanssa.

   Französischer Geheimdienst nimmt kritische Journalisten ins Visier (Video)
   Der französische Geheimdienst hat wiederholt Journalisten vorgeladen. Zumeist ging es dabei um Enthüllungsberichte zu Rüstungsexporten. Aber auch die Affäre um Macrons privaten Sicherheitsmann Alexandre Benalla führte zur Vorladung eines Journalisten.
   Der Bodyguard des Präsidenten hatte am 1. Mai 2018 – als Polizist verkleidet – Demonstranten zusammengeschlagen. Die Vorladung kritischer Journalisten löste in der französischen Medienlandschaft und unter Menschenrechtsgruppen Besorgnis aus. Mit Meinungs- und Pressefreiheit sind die Vorgänge kaum in Einklang zu bringen.
   https://deutsch.rt.com/europa/88519-franzosischer-geheimdienst-nimmt-kritische-journalisten/

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here